Nem lép, csak bökdös a Facebook-on

2014. november 24. 07:44 - csajokespasik

„Annyit beszéltünk meg, hogy majd közösen kifestjük a lakásomat nyáron. A nyár elment, de csak bökdös” – nehéz ma nőnek lenni, akár diplomás vagy, akár nem, az nem sokat jelent. Az is baj, ha a nő nagyszájú, az is, ha nem, az is baj, ha többet keres, az is, ha nem. Az ideális mai nőnek elég csak szépnek lennie?

 

Ha esetleg nem tudtad: a Csajok és Pasik társkereső egy igen népszerű ismerkedős oldal, ez itt a hozzá kapcsolódó párkapcsolati blog, nem csak a társkeresők történeteivel. Ha végeztél a sztorival és szívesen keresnéd te magad is a nagy Őt, nézz be hozzánk! A regisztráció ingyenes és azonnal kipróbálhatod.

 

Háát, sziasztok. Látom a mai trendi nőket az utcán, a tévében, és arra jöttem rá, hogy ilyen nem tudnék lenni. És nem biztos, hogy szeretnék. Ha ilyen a mai nő, akkor én elmulasztottam valamit. Feltettem magamnak a kérdést: milyen az igazi nő? Mindig követi a divatot, heti rendszeres kozmetikus és fodrász + edzés, valahonnan állandó anyagi forrása van és több pasit tart egyszerre. Mindig mosolyog és szép. Sajnos nem tudom, milyen az igazi nő, akinek minden sikerül és nő a nők között. Egyedül élek egy ideje, sok időm van gondolkodni, hogy mit kéne tennem, hogy fenn maradjak.

Én sosem voltam olyan, mint a többi nő. Mondhatod: az a te hibád. Voltak kapcsolataim, szerettek is, én is őket, barátaim is vannak, de különcnek érzem magam a mai világban. Mintha valami elszaladna fölöttem. Nem idevaló vagyok. Gátlásos lettem. „Akkor menj el pszichológushoz!” – mondják az okosak, mert az mindenre jó, és vélhetően ők már többször is megfordultak nála, és ha rajtuk segített... Ha gátlásos vagy, akkor majd felír egy tablettát, amitől gátlástalan leszel. Ennyi? És akkor jó? Megvan a boldogság? Ez az? Vagy ha nem ez, akkor a pénz vagy a diploma? Mert a diplomás nő, akinek diplomás pasija van, megfogta az Isten lábát és onnantól kezdve csak kiszámíthatóság és boldogság van? Ők az igazi pár. Hát nekem nincs diplomám, de jártam diplomás férfival, aki nem tudta lehúzni a vécét, kanállal ette a pörköltet a levesestányérból és társaságban is lazán böfögött. A diploma, az alapvető személyiséget nézve, semmit nem jelent, arra alapozni egy kapcsolatot fölösleges. Van, amin nem segít a diploma sem.

Itt ez a nő (én) úgy érzi, neki több járna az életből, és hülye volt, amikor azt hitte korábban, hogy joga van boldognak lenni. Volt már nagyszájú és sérülékeny. Szerepeket játszott. Tudom. Tudom azt is, hogy ez a blog nem arról szól, hogy a hülyeségünkre, kételyeinkre, hibánkra magunkon kívül egy másik, két lábon járó felelőst keressünk. Nekem sem az kell, hogy idegenek adjanak igazat, vigasztaljanak, vagy marasztaljanak el, vagy kínáljanak alternatívát. Én csak írok, ami eszembe jut. Lenne most egy Pasi, akivel azt hittem, elindult valami, de most annyit tesz, hogy fél éve csak bököget a Fészen, én meg visszabököm, és ezt heti 1x játsszuk legalább. Nem úgy néz ki, hogy lesz valami, nem ír semmit, lehet, hogy azt várja, hogy én írjak. Itt tartunk? Majd a nő eldönti? Annyit beszéltünk meg, hogy majd közösen kifestjük a lakásomat nyáron. A nyár elment, de csak bökdös. Az is baj ha a nő nagyszájú, az is, ha nem, az is baj, ha többet keres, az is ha nem. Tehát: milyen az ideális mai nő? Mik az elvárások? Hogyan kell viselkedni, működni, élni? Esküszöm, kipróbálom. A mai nő tökéletes? Milyen a tökéletes nő?

 
1 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://csajokespasik.blog.hu/api/trackback/id/tr976927611

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

blarke 2014.11.24. 10:36:11

a pszichologus garantaltan nem ir fel tablettat, mert nem orvos. bolcsesz, akivel oszinten lehet (es kell) beszelni. van ertelme, de hozzaallas kerdese is.

nekem nem jott le az irasbol, hogy a posztolo miben 'kulonc', csak annyi, hogy elvarja, hogy ezert mindenki celtablat lasson a homloka kozepere.
süti beállítások módosítása