Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

Kiábrándultam az egyszerű lányokból

2014. december 04. 07:44 - csajokespasik

„Sok lány többet hisz magáról, mint ami, és ebben a környezete is hibás, hogy nem ábrándítja ki” - néhány mai fiatal csaj okoskodó, észosztó, és gyakran az antiszociális viselkedés sem áll távol tőle. Ezek mellé társul a gyerekes felfogás, komolytalanság, érdektelenség és lustaság. Ha egy lány nem túl fényes elméjű, sokat segít magán, ha inkább nem szólal meg. A beképzelt lányok általában túlzott önbizalommal is bírnak, viszont ócskák az ágyban.

 

Ha esetleg nem tudtad: a Csajok és Pasik társkereső egy igen népszerű ismerkedős oldal, ez itt a hozzá kapcsolódó párkapcsolati blog, nem csak a társkeresők történeteivel. Ha végeztél a sztorival és szívesen keresnéd te magad is a nagy Őt, nézz be hozzánk! A regisztráció ingyenes és azonnal kipróbálhatod.

 

Sziasztok! Novemberben lettem 19 éves. A lényeg, hogy a legtöbb korombeli lány gyerekes felfogású, komolytalan, érdektelen. Buliban úgy öltözködnek, mint a ribancok, írni nem tudnak, ilyenekkel bombáznak, amiktől a falra mászom, hogy „sya-sya, köcce, pusy, szííjjjaaa, naon jó” stb. úgy írnak, mint egy szellemi fogyatékos. Nem tudom, melyik férfi talál vonzónak egy agyilag kislány nőt. Nőnek lenni nem ez! A brutálisan jó nő nem tartós kapcsolatra született, az odébbáll, ha jóllakott. És akkor ezek mire születtek? Kinövik majd vagy így maradnak? A problémámmal nem vagyok egyedül, számos barátom is így látja. 

És ez csak rosszabb lesz. Erre nincs mentség. Kiábrándultam belőlük és még ha nem is ártanak, a butaságukkal zavarnak. A legutóbbi – akinek esélyt adtam – mindenhez lusta volt, csak úgy beleélt a világba, nulla tervek, ha hívtam: „á, most nem, mert esik”... vagy süt a nap és most evett stb. ha eljön valahova, vonszolja magát, látszik rajta, hogy unja az egészet. Tudta, hova jön, minek jött???

Hallottam már értelmes nőktől, hogy ugyanez megvan fiúban is, ez igaz, csak nem olyan nagy arányban, mint a lányoknál. Még a hülyébbek közt is vannak értelmesebbek. Szerintem nőben a buta leginkább igénytelenséget és egózást rejt. Nem vagyok elfogult, de ezek a lányok használhatatlanok, még „arra” sem kellenek. Amikor azt mondja egy férfi, hogy a belső is fontos, az nálam ezt jelenti. Ne zseni legyen, hanem EMBER! Sok lány többet hisz magáról, mint ami, és ebben a környezete is hibás, hogy nem ábrándítja ki. Amihez értenek: okoskodás, észosztás, antiszociális viselkedés. Mert ha buta vagyok, legalább kussoljak és akkor nem látszik. Szerintem ők is szenvednek a saját butaságuktól, valahol magukban, bár lehet, hogy jó így neki, és nem tűnik fel, vagy nem gondolják magukat gömb-egyszerűségűnek.

Summázva: beképzeltek, túlzott önbizalom, de ócskák az ágyban. Nem tudom, honnan látják ezt a példát. És nagyon sok ilyen van, nem 1, nem 2. Mit várok el egy lánytól? Legyen értelmes - ehhez ragaszkodom. A többit megoldjuk.

 
1 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://csajokespasik.blog.hu/api/trackback/id/tr386956051

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

aki mást mond az hazudik (törölt) 2014.12.30. 02:19:08

Egyetertek, ne zseni legyen, hanem ember. Sot! Ne szexbomba, ribanc, karrierista, bulihuligan, elsportolo legyen, hanem EMBER.
A legtobb ferfi es no is ott bukik el, hogy embernek szar.

Mas: ha buta legalabb hallgasson. Egyetertek. Sajnos a magamutogato, onkritikatlan butasag, a hangos primitevseg sokkal irritalobb, mint a butuska, egyszeru, de kedves, odaado no.
Ha mar csunya, buta, akkor legalabb lassa ezt be es legyen hazias, kedves, odaado, lelkes, onkritikus. Manapsag a no ha buta, akkor meg hangosabb, feltunobb. Nem kepes belatni a fogyatekossagat. Az onbizalom tulteng, foleg ha nincs ra semmi oka, hogy merhetetlen onbizalma legyen. Ego az van. Mindenki kulonlegesnek hiszi magat, fold felett jarnak 20 centivel. A csalad, a baratok es a kornyezetuk hitette el veluk, hogy tunderkiralylanyok. Onnantol kezelhetetlenek, fejlodeskeptelenek, menthetetlenek.
süti beállítások módosítása