A szarvasgombás szendvics ajzószer

2015. március 19. 07:38 - csajokespasik

„Több negyvenes-ötvenes hölggyel próbálkoztam és a legutóbbi nyugodtan megjegyezte, hogy neki szokatlan volt, hogy felesben rendeztük a számlát” - minek költeni egy nőre, amikor a naplemente ingyen van, és ha ez kevés neki, lehet távozni. Sok olyan apróság van, ami elárulja egy férfi pénzügyi helyzetét, de az a nő, aki már ezeket betéve tudja, ne számítson sok romantikára, ha szándéka korán kiderül. Pilisi Parkerdő vs. wellness hétvége.

 

Ha esetleg nem tudtad: a Csajok és Pasik társkereső egy igen népszerű ismerkedős oldal, ez itt a hozzá kapcsolódó párkapcsolati blog, nem csak a társkeresők történeteivel. Ha végeztél a sztorival és szívesen keresnéd te magad is a nagy Őt, nézz be hozzánk! A regisztráció ingyenes és azonnal kipróbálhatod.

 

Üdv! Kicsit betelt a pohár és leírtam pár megfigyelést, per magánvéleményt. Van az a férfi, aki szereti és természetesnek veszi, hogy mindent ő fedez egy nőnél. Ettől érzi magát férfinak. De sokan nem ilyenek. És ha egy nő ezt egyszer már megtapasztalta, azt hiszi, ez a norma. Az sincs ínyemre, amikor a 40 körüli nők úgy csinálnak, mintha baromira bölcsek lennének már, megnyertek volna valami korosztálybeli versenyfutást: a fiatalabbak hülyék nekik (irigyek rájuk!), a náluk idősebbek pedig nem kívánatos jelzőtáblák, hiszen félnek attól az időtől. Nem szereti, ha egy pasi iszik, de neki alig telik úgy napja, hogy ne inna valamit. Arca megereszkedik, a pia szagát pedig megjegyzi az orrod, és már akkor is érzed, amikor éppen nem is ivott.

Több negyvenes-ötvenes hölggyel próbálkoztam és a legutóbbi nyugodtan megjegyezte, hogy neki szokatlan volt, hogy felesben rendeztük a számlát (!). Miért is? Aztán tanítani kezdett, hogy ha egy nővel gáláns az úr, az valójában az úr malmára hajtja a vizet, hiszen a nő azt látja, ez egy nagylelkű ember és sok mindenben számíthat rá a későbbiekben. Szerintem csak prostituáltak esetében működhet ez, amit mondott, hogy pénzzel próbálod pótolni hiányosságaidat, mert azt hiszed, mész valamire vele. Ha az az Úr azt látja, hogy a Hölgynek futja fodrászra, meg arra a drága ruhára, ami rajta van, nem gondolja azt, hogy gálánskodnia kéne vele. Persze ezután a hideg zuhany után, meg ami a nevelési célzatát illeti, én is utolsó trógernek éreztem magam, akit nem nevelt meg az anyja. A nő nem szerelmes, de tegyük fel, veszek neki egy szarvasgombás szendvicset, aztán hirtelen szerelemre lobban?? vagy hogy van ez?

Értitek, miről beszélek? Elhiszem, hogy egy nőnek nem mindegy, milyen pasival jár, de ha az nem teljesen szakadt, nem kéne ennyire lekezelni. Vagy ha már igényekről beszélünk, beszéljünk kedvezményekről is. Lejjebb lehet rakni azt a magasra tett lécet. Én is lehetnék marhára nagyvonalú, de az nem életszerű kapcsolatokhoz vezetne, hazugságon és félrevezetésen alapulna. Szerencsés az a kapcsolat, ahol az anyagiak, meg minden külsőség csak másodlagos. Az lenne a normális, ha nem vadászatról szólna ez az egész, hanem arról, hogyha van pénze a pasinak, jó, ha nincs, az is jó. De hogy mindent eldöntő elvárás lett? Ha megpróbálsz vele kimozdulni, már nem elég neki a Pilisi Parkerdő: luxusvacsora kell, meg wellness hétvége!! Megáll az eszem. Egy 20 éves lánynak még talán lehet ilyen igénye egy férfivel szemben, de a lelakott nők, akik előtt nem állnak sorban, ezt sürgősen felejtsék el. Jobb lesz mindenkinek, nekik meg leegyszerűsíti a dolgot, és növeli az esélyeit egy őszinte és normális viszonyra. Megkönnyíti, hogy találjon magának egy rendes valakit. A többi dolog már részletkérdés...

Azt mondják, a nők érzelmi alapon döntenek. Komolyan? Van az a vicc, hogy a nőnek csak a belső számít... Sok olyan apróság van, ami elárulja egy férfi pénzügyi helyzetét, de megáll az eszem, amikor ezekről különböző netes női magazinok cikkeket írnak, „Így szerezd meg a tuti pasit!” címmel, tippeket adnak a libáknak, tehát a média is ezt állítja eléjük, persze, hogy az egyszerű nő, akinek oda már az értékrendje, meghülyül és azt hiszi, ezt így kell csinálni. Szerintem a félretájékoztatást is meg kéne adóztatni. Persze, csak azt a nőt lehet megvezetni, aki kiszámítható = egyszerű. Ha a pasi már csak pénzzel tudja megfogni a nőt, akkor már minden mindegy: mindketten örüljenek annak, amit kapnak.

Nincs sok pénzem, de nem panaszkodom, volt olyan korszakom, amikor akkor jártam fodrászhoz, ha már nagyon a szemembe lógott a hajam, vagy megvártam, míg ismerős le tudta vágni. Odafigyeltem az öltözködésemre, de volt, hogy más használt cuccát fogadtam el és hordtam, ma már tudok válogatni, adok magamra, futja arra is, hogy normálisan eljárjak rendes helyekre ismerkedni, de az egy jó pont nálam, ha a nő tudja, hogy a naplemente ingyen van.

 
5 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://csajokespasik.blog.hu/api/trackback/id/tr67282697

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

W_L 2015.03.21. 05:33:15

"de a lelakott nok, akik elott nem allnak sorban"

Hmmm... pont az haborog es a lelakott nokrol ir, aki onkent es dalolva all be abba a sorba valogatni.

En inkabb csendben maradtam volna!

denavil 2015.03.21. 07:24:16

Szerintem minden ember megérdemli a tiszteletet, akár 40'- es nő, akár nem. Az aki ezt elfelejti, egy nőt sem érdemel. Könnyű prédának tekinti őket, azt hiszi a fiatalsága jogán megengedheti magának ezt a lekezelő stílt. Érdekes gondolkodásmód egy MILF vadásztól. Már csak az érdekelne, magának mivel magyarázza, hogy evvel a korosztállyal kezdjen... Miért nem a húszévesekkel? Mellesleg kedves posztoló, tényleg nem ártana egy kis nevelés még... a leírtak kegyetlenül minősítik a szerzőt.

ynwa 2015.03.21. 20:07:47

Jó cikk volt...az írás nyomán nagyon megkívántam egy 40-es MILF-et...

Akos_79 2015.03.21. 23:14:58

Csóri vagy az írás meg szar!

Zsuzsi25 2015.04.25. 11:12:06

Hat, randin, en soha eletemben nem fizettem meg sehol semmiert. Az pedig, hogy egy no megnezi egy pasi tarcajat, nem ordogtol valo gondolat. Kizarolag utodlas szempontjabol erdekli a noket...
Elvegtere, egyelore meg a nok maradnak otthon a gyerekkel..
süti beállítások módosítása