Nem szeret, mégis gyereket akar tőlem

2015. május 28. 07:44 - csajokespasik

Ki ne akarna gyereket egy olyan férfitól, aki 1 év után közli, hogy nem te vagy neki az igazi? Amikor a nő kétségbeesésből vagy félelemből marad a rossz emberrel, abból még sosem lett semmi jó. A felelősséget nem egy gyereken kell elkezdeni tanulni.

 

Ha esetleg nem tudtad: a Csajok és Pasik társkereső egy igen népszerű ismerkedős oldal, ez itt a hozzá kapcsolódó párkapcsolati blog, nem csak a társkeresők történeteivel. Ha végeztél a sztorival és szívesen keresnéd te magad is a nagy Őt, nézz be hozzánk! A regisztráció ingyenes és azonnal kipróbálhatod.

 

Döcögősen indult a kapcsolatunk, már előtte is régóta ismertük egymást. Egyikünk sem nagyon fiatal, egyikünk sem tökéletes, így egyszer csak összejöttünk, „nincs más, nincs jobb”-alapon. 1 év után azt mondta, nem vagyok az esete, nem velem képzelte el az életét. Magyarán, muszájból van velem. Ha így van, és ezt gondolja, szíve joga, de ezt még el is mondja annak, akivel 1 éve van együtt? Akkor azt kérdeztem, minek van velem? Ha úgy dönt, hogy még nem élte ki magát, vagy úgy érzi, miattam lemarad valamiről, menjen. De nincs kivel, nehezen kommunikál, nem is a nők álma.

Vagy csak azért mondja, mert élvezi, ha bánthat, jól esik neki, ez is egyfajta kielégülés számára. Vele maradtam, mert én szeretem, de rettenetesen szenvedtem, amikor ezek kijöttek belőle, úgy értelmeztem, hazudott, és ha ebben is, talán pár más dologban is. Ezek után nem tudtam megbízni benne. Gyanítottam, hogy viszonya van egy nővel, akit én is ismertem és napi szinten láttam. Rákérdeztem, de letagadta és le is cseszett, hogy nem bízom benne. Lehet, hogy igazat mondott, hiszen ha az a nő hajlandó vele járni, akkor engem simán elhagyhatna. De nem hagyott el. Olyannyira, hogy szóba került nem rég a gyerektéma.

És ezen elgondolkoztam, hogyha nem szeret és muszájból van velem, mit hisz, mit fog majd egy gyerek hozni, illetve, milyen törést okoz majd neki egy ilyen labilis apa-anya kapcsolat. Gondolkozom rajta, hogy elhagyom, inkább leszek egyedül. Nagy túlélő vagyok, ezt is túl fogom élni. Csak azt nem hiszem, hogy hagyni fogja, utánam fog járni. Elég sok rossz történetet láttam, ahol a nő kétségbeesésből vagy félelemből maradt a rossz emberrel. Szerintem a felelősséget nem egy gyereken kell elkezdeni tanulni.

 
Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://csajokespasik.blog.hu/api/trackback/id/tr637497566

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása