A társkereséshez is lóvé kell

2015. augusztus 11. 06:52 - csajokespasik

„A lányok a jó fiukkal mennek a bálba, de a rossz fiuk viszik őket haza” - Posztolónk az összes, pasik által tapasztalt negatív klisével szembesült már, kamaszkora óta csak barátnak volt jó, a chat-en ő volt a kedves és intelligens, de ha képet küldött, elzavarták. Hol a hiba a képen?

 

Ha esetleg nem tudtad: a Csajok és Pasik társkereső egy igen népszerű ismerkedős oldal, ez itt a hozzá kapcsolódó párkapcsolati blog, nem csak a társkeresők történeteivel. Ha végeztél a sztorival és szívesen keresnéd te magad is a nagy Őt, nézz be hozzánk! A regisztráció ingyenes és azonnal kipróbálhatod.

 

Sziasztok! Régóta olvasom a blogot, gondoltam, megírom a történetemet. Elküldtem már több másik blogra is, ám ott azzal dobták vissza, hogy ilyen negatív levelet nem közölnek, bár azóta jó pár negatívabbat hoztak le :) 49 éves vidéki pasi lennék, közalkalmazotti fizetéssel - ergo közszolga - technikumi végzettséggel, szegényen, mint a templom egere. Persze vannak nálam jóval rosszabb helyzetű emberek is, de ami nekem van, az a társkereséshez kevés.

Ami nekem lejött a levelekből, hogy csupa jó tulajdonsággal megáldott ember van egyedül, ki tudja, miért. Kamaszkorom óta sportolok: úszás, teljesítménytúra, bicikli, íjászat, több helyen önkénteskedem, nem otthon ülök sajnálni magam.

Közel sem vagyok tökéletes, sőt, Quasimodo hozzám jár tanulni. Azt szoktam mondani, bármelyik nőnek el tudom csavarni a fejét: csak rámosolygok és azonnal elfordul :) Szerintem mind a külső, mind az anyagi helyzet igenis számít, én vagyok olyan ronda, hogy ennyi idősen még nem jutottam nőközelbe. Sokan, gondolom, nem hiszik el, sokan lúzernek gondolnak, háát igazuk lehet:)

Kamaszkorom óta csak barátnak voltam jó, a chat-en én voltam a kedves, intelligens stb. Aztán ha képet küldtem, elzavartak a bánatba :).

Egyszer belenéztem a tükörbe reggel, és nem gondolom, hogy amit láttam, azt egy nő vággyal telve tudná szemlélni, ergo x éve felhagytam a társkereséssel. Azóta a fent leírt dolgokkal foglalkozom, igyekszem tartalmasan eltölteni az időmet, ugyanis azt tapasztaltam anno, hogy a lányok a jó fiukkal mennek a bálba, de a rossz fiuk kísérik őket haza:) Az összes, pasik által tapasztalt negatív klisével szembesültem, pozitív valahogy egy sem jött:).

Aki végigolvasta, annak köszönöm a figyelmét.:)

 
Szólj hozzá!
Címkék: pénz csalódás

A bejegyzés trackback címe:

https://csajokespasik.blog.hu/api/trackback/id/tr777697594

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása