100 milliót herdálnék nőkre

2016. január 27. 07:44 - csajokespasik

„Volt olyan pasi, akivel az első együttlétet azért szakította meg, mert úgy bevadult, hogy szabályosan félt” – Posztolónk találkozott egy negyvenes nővel, akinek csak egy kis pia kellett, hogy rázúdítsa a fél életét. Amikor a férfi megjegyzi, hogy ha ennyi idősen képes lenne uralkodni magán, talán mindez nem így alakult volna, a nő besértődik. Az első randin inkább hanyagold az éles kritikákat, ha tarolni szeretnél.

 

Ha esetleg nem tudtad: a Csajok és Pasik társkereső egy igen népszerű ismerkedős oldal, ez itt a hozzá kapcsolódó párkapcsolati blog, nem csak a társkeresők történeteivel. Ha végeztél a sztorival és szívesen keresnéd te magad is a nagy Őt, nézz be hozzánk! A regisztráció ingyenes és azonnal kipróbálhatod.

 

Mi a baj azzal, hogy az extra szép nők néha pénzzel üzemelnek? Nem így van ez már, ki tudja hány ezer éve? : D Mi a meglepő ebben? Ha a pasi nem akar fizetni, nem kötelező, akkor ne fizessen. Nekem sajnos sosem futotta ilyen luxusra, viszont nem álszenteskedem, tudom, hogy a nőket pénzzel könnyebb megszerezni, emiatt nem vetem meg őket, és ha nyernék a lottón, vagy egyéb úton jutnék korlátlan és herdálni való vagyonhoz, 100 millát biztos, hogy nőkre szórnék el. Az már más kérdés, hogy morálisan elítélendő-e, ha a nő ebből életvitelszerűen profitál. Mert akkor, ugye, már más a hölgy titulusa. Azt meg magával rendezze le, ha akarja. És ha zavarja...

Nekem eddig minden kapcsolatom úgy alakult, hogy gold digger lányokba nem botlottam, talán mert nem tűnök se sikeresnek, se gazdagnak, se jóképűnek, nem is próbálkoztam náluk, ők se sűrűn nálam, de ha teszem azt, összejövök egy ilyennel és kiszúrom, hogy pumpolni próbál, akkor megszabadulok tőle, elég rövid úton. Ahhoz már öreg vagyok, hogy a külsőségekkel meg tudjon fogni. Persze, hatást gyakorol rám, de már nem veszi el az eszem úgy, mint 18 évesen.

Alaptörvény: Pénzzel minden simábban megy. Tudomásul veszem és elfogadom ezt a játékszabályt, csak játszani nem tudok egyelőre. Szerintem az a nő is álszent, aki elutasít egy gáláns meghívást és utánad vágja a nercbundát meg a Swarovski fülbevalót, amiket tőled kapott. Életszerűtlen.

Vannak a pénzen túl egyéb problémák is bizonyos nőkkel:

Találkoztam múlt héten egy 40es nővel. Jól nézett ki, kedves is volt, de nem jutottam vele sehova, mert csak 2 pohár bor után nyílt ki a szája, addig azt hittem Asperger-es. Amikor megindult a beszéd, nem akarta abbahagyni. Elmesélte az összes csalódását, megtudhattam, hogy sajnos az ő életéből kimaradt a tombolás, mert huszonévesen férjhez ment, aztán nem rég elváltak, azóta próbálja behozni a lemaradást és tombolni. Azóta falja az életet, illetve falná, mert a férfiak, akikkel összejött, lepattannak tőle. Vagy épp ő ússza meg őket. Olyan rémsztorikat mesélt, amiket nem akartam elhinni, de azt nem néztem ki belőle, hogy csak ő találta ki, hogy érdekesnek tűnjön, míg dolgozott benne az ital, mert egyik se volt hepiend. Arról panaszkodott, hogy mennyire reménytelen a helyzete ennyi idősen. Ő se így tervezte, de az élet, ugye... Kezdve azzal, hogy sok férfi-jelölt házas (amit vagy rendesen elmondanak az elején, vagy kényelmetlenül kiderül később). Valamelyik utána járkált, valamelyik lehúzta pénzzel. Volt olyan pasi, akivel az első együttlétet azért szakította meg, mert úgy bevadult, hogy szabályosan félt – és ha félni kell, az az együttlét során nem túlságosan előnyös. „Csak az számít nekik, hogy nekik jó legyen, utána húznak haza anyuhoz” (sic!). Mesélt pár olyan történetet, amiken csak tátottam a számat, és nem akartam elhinni, hogy ma, ezen a bolygón, ebben az országban tényleg előfordulhat ilyen, két érett, magukat felnőttnek nevező ember között?? Ha a fele igaz, az is sok. De panaszkodásra ott a barátnő. A tali végén megjegyeztem, hogy ha ennyi idősen képes lenne uralkodni magán, talán nem így alakul az élete. A butasága miatt sajnáljam? Erre nagyon besértődött. Mindent lehet ilyenkor mondani, csak az igazat nem. Minek mesélte el, ha nem kíváncsi a véleményemre?

Őt nem ismerhettem meg, csak a fél életét. Elment tőle a kedvem, és lehet, hogy egy újabb szemét pasi lettem a listáján, de ez van.

Lányok, nők, asszonyok! Minek kell egy idegen férfinek elpanaszkodni, hogy milyen szemét a fajtája? Lehet, hogy aki előtted ül, épp kivétel.

 
Szólj hozzá!
Címkék: bor nők randi

A bejegyzés trackback címe:

https://csajokespasik.blog.hu/api/trackback/id/tr608320510

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása