Hogyan tehetsz tönkre egy kapcsolatot ?

2016. július 01. 07:50 - csajokespasik

„Ne igényeld a szexet: ha a párod kéri, kapja meg (nagy levegő, szem becsuk) de ha magától nem kéri, jó napod volt” - Ha le akarod rázni magadról a párodat, légy rideg, de ne annyira, hogy idejekorán kirakjon a lakásából. Posztolónk elvitte a barátnőjét egy utolsó vacsorára, de a csaj már annyira se tartja őt, hogy meg ne stírölje a szembejövő pasikat.

 

Ha esetleg nem tudtad: a Csajok és Pasik társkereső egy igen népszerű ismerkedős oldal, ez itt a hozzá kapcsolódó párkapcsolati blog, nem csak a társkeresők történeteivel. Ha végeztél a sztorival és szívesen keresnéd te magad is a nagy Őt, nézz be hozzánk! A regisztráció ingyenes és azonnal kipróbálhatod.

 

Ha a nő (barátnő, csaj, csajszi, feleség, féleség) már másra vágyik, akármit megtehetsz, nem fog menni tovább, legalábbis nem sokáig. Próbáltam megmenteni egy kettő éves kapcsolatot, de amikor elvittem egy helyre és elsétált mellettünk egy kigyúrt hapsi és ő úgy megnézte, hogy majd kiesett a szeme, mindent megértettem és kijózanodtam. Már nem is leplezi. Nincs miért.

Lehet, hogy már korábban is megnézte a többi pasit mögöttem, csak akkor én még nem kerestem azt a tekintetét, amit most már - sajnos - önkéntelenül is keresek rajta.

Fájt, hogy már a minimális tisztelet sem maradt meg felém. Értem, hogy miért nem a vacsora előtt mondta, hogy már nem érdeklem. Annyira kiábrándító. Tényleg ennyire zavartam, s bántottam őt? Nem, nem mindig a férfiak a g...k.

... amikor már semmit sem számít az együtt töltött idő... Hogy mi járult hozzá a kapcsolatunk megromlásához, és mikor indult, nem tudom megmondani. Most mindent megtesz azért, hogy belőlem minden érzelem elszálljon, lehet, tudatosan, és ez a leépítés végül is nekem teszi könnyebben elfogadhatóvá a végét. Megbocsátani meg tudok, de felejteni és megértővé válni nem.

Most még nálam lakik – ha egyedül van a saját lakásomban, akkor nem zavarom - olyanok vagyunk, mint két idegen. Beszélünk, amiről muszáj, de semmi több. Csak egymás mellett élünk. Nem érünk egymáshoz.

Hogyan tégy tönkre egy kapcsolatot pár nap alatt?

- Csökkentsd minimálisra a kommunikációt: régebben sokat beszélt magáról, akkor is, ha nem kérdeztem, róla szólt minden. Így ez egy éles váltás. Most a ki nem mondott szavait jobban értem.

- Ne igényeld a szexet: ha a párod kéri, kapja meg (nagy levegő, szem becsuk) de ha magától nem kéri, jó napod volt. Sőt, a meleg nyári napokra hivatkozva, átköltözöl éjszakára a hűvösebb szobába. Őt ne hívd. Oda ő nem kell.

- Üresség-faktor: amikor a nő nem tudja, kicsoda is, nem érti magát, és ebből kifolyólag sok minden mást sem, nincs tisztában magával, így a viszonyulásai is tisztázatlanok. Ez nem egyenlő azzal, hogy buta lenne, csak nem fordít időt arra, hogy feloldja önképzavarát. A másik megismerése sosem ér véget, örökös folyamat, de ez nem vonatkozik saját magunk megismerésére, annak kéne a legkönnyebbnek lennie. De van, akinek pont az a legnagyobb kihívás. És ezt mindig a másik szívja meg, aki rendes volt.
Egy dolga van ilyenkor a férfinak: a csendes visszavonulás.

 
Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://csajokespasik.blog.hu/api/trackback/id/tr948857950

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása