Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

1 éve megcsalt. Ugrott a nyaralás

2016. július 12. 07:42 - csajokespasik

A pasi csak mostanában vallotta be, hogy 1 évvel ezelőtt bizony félrement. Levélírónkat annyira nem is lepi meg a bejelentés, mert nem egyszer fordult már elő, amikor mellette más nőkkel flörtölgetett. Hiába a vallomás, nem akar csak úgy elnéző lenni, hiszen az nyílt üzenet lenne a párja felé, hogy máskor is következmények nélkül becsajozhat.

 

Ha esetleg nem tudtad: a Csajok és Pasik társkereső egy igen népszerű ismerkedős oldal, ez itt a hozzá kapcsolódó párkapcsolati blog, nem csak a társkeresők történeteivel. Ha végeztél a sztorival és szívesen keresnéd te magad is a nagy Őt, nézz be hozzánk! A regisztráció ingyenes és azonnal kipróbálhatod.

 

Egy 7 éves kapcsolatban vagyok. A párom nem rég bevallotta, hogy 1 évvel ezelőtt megcsalt, amikor együtt dolgozott egy fotós nővel. Azzal nyugtatott, hogy a viszony nem tartott sokáig és azóta a nő már nincs is az országban. Na most ez két kérdést is felvetett bennem: miért csak most mondta el, miért nem akkor? Miért vár tőlem egyértelmű és azonnali megértést? Leginkább a lazasága zavart, amivel ezt előadta nekem, ráadásul előző nap voltam a rendelőbe a nem túl fényes leleteimért. Magyarán, nem fogadtam valami jól.

(Lehet egyáltalán ezt jól fogadni?) Ő nálam egy kicsivel fiatalabb és sokszor elnéztem neki, ahogy a jelenlétemben más nőkkel flörtölget, úgy, hogy még büszke is rá, mert lássam csak, mennyire jó pasit fogtam ki.

Terveztünk egy 2 hetes nyaralást valahol és most azt mondta, idén hagyjuk ki.

Gondolom nem akar velem 2 hétig összezárva együtt lenni ezek után. Azt mondja, sajnálja, és legalább méltányoljam, hogy elmondta... És nem vágyik másra, csak akkor nem tudott ellenállni, és minden körülmény adott volt a félrelépéshez.

Átlagosan hetente egyszer-kétszer szexelünk. Amióta ezt elmondta, annyiszor sem, de az elutasításaimat nehezen viseli. Azt mondja, büntetem ezzel. És talán valóban. Nem tudom feldolgozni olyan egyszerűen, pedig szeretem őt, sok közös dologba vágtunk már együtt, de magamat is tartom annyira, hogy ne lépjek túl rajta csak úgy. Olyan lazán, mint ahogy ő előadta. Azért, mert ha egyszer előfordult, a jövőben is előfordulhat. Ezt egy vállvonással nem tudom elintézni. Folyton ez jár a fejemben. Mit tudok tenni, illetve: valóban nekem kéne itt most rendbe hozni a dolgokat? Szerencsétlennek érzem magam, mert nehéz ebből egyedül kikecmeregni.

 
Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://csajokespasik.blog.hu/api/trackback/id/tr428882066

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása