Iszonyú randi után két éves kapcsolat

2016. szeptember 22. 07:52 - csajokespasik

...az elején még minden szép, de amikor a pasi úgy érzi, most már nem kell pedáloznia tovább, hiszen megszerezte, amit akart, nem is erőlteti tovább magát. Ez a manőver ritkán jön be a nőnek, aki jelzi is nemtetszését, gyakran drasztikus eszközökkel. Törvényszerű, hogy ez így legyen?

 

Ha esetleg nem tudtad: a Csajok és Pasik társkereső egy igen népszerű ismerkedős oldal, ez itt a hozzá kapcsolódó párkapcsolati blog, nem csak a társkeresők történeteivel. Ha végeztél a sztorival és szívesen keresnéd te magad is a nagy Őt, nézz be hozzánk! A regisztráció ingyenes és azonnal kipróbálhatod.

 

Sziasztok! Nő vagyok - legyen mindegy, hogy hány éves - és három kérdést osztanék meg Veletek, amiket nem csak magamnak, de másoknak is feltettem. Az összesített válaszukat sűrítem és a kérdésem alá helyezem. Hogy érzékeltessem a kontrasztot, az én privát véleményem ezek alatt zárja a sort.

1. Valóban, a legtöbb nővel előbb-utóbb gondok lesznek? Csak a férfiakkal nem?

(Férfi Szakasz: „sok nővel éltem együtt és mindegyiknek volt valami agybaja, ekkor jöttem rá, hogy genetikailag ilyenek, nem lehet velük kijönni”).

- És amikor egy nő pontosan ugyanezt tudja elmondani a férfiakról, akkor pont azt az „agybajt” erősíti meg, amikkel a férfiaknak gondjuk volt.

2. Azt a nőt, akit el lehet csábítani tőled, sosem volt a tied?

(F.Sz.: „Egy másik férfi szerette el tőlem. Pedig én mindent megadtam neki! Ilyen hálátlanok. Nem az én hibám”.)

- ...Mindig hibást keresni....Magamat véve: amikor szerelmes vagyok, akkor NINCS olyan férfi, akiért elhagynám a párom. Ez lehet a kulcs. Helyesbítve, azt a nőt szeretik el tőled, aki soha nem volt szerelmes beléd). Talán ki merem jelenteni azt is, hogy a legtöbb normális, felnőtt nő így van ezzel. Azért a „Mindent megadtam neki” -ből valami mégis hiányzott. Vagy beleképzelte az úr, hogy ott van az.

3. Volt már olyan, hogy azért utasítottatok el valakit, mert úgy éreztétek, kevesek vagytok hozzá és úgysem tudnátok megtartani?

(F.Sz.: Volt, de inkább attól féltem, hogy a lány sosem fog szeretni engem annyira, mint amennyire én őt. Csak pénznyelő lett volna, kár, hogy semmi nem megy ingyen).

- Az ismerkedési fázisban mindkét fél a legjobb oldalát igyekszik mutatni, ami alapján se pozitívat, se sok negatívat nem lehet biztosan megállapítani.

Egyszer volt egy iszonyú első randim egy férfival, és egy közel 2 éves boldog kapcsolat lett belőle. Egy kapcsolatnál, amikor egyik vagy másik fél úgy érzi, most már nem kell a legjobb arcot mutatni a másiknak, nem kell megerőltetniük magukat, mert megszerezték amit akartak. És a nőnek nem tetszik ez és egyszer csak felcsattan – és máris dilis. Egy bioboltban láttam olyat a polcon, hogy „randismink” és erről eszembe jutott, hogy nincs különbség randismink meg smink között, csak piacképesebb az elnevezése. A smink az smink. De szükség van-e rá? Mert később úgyis lekopik, vagy elhalványul.

Mit akarsz egy kapcsolattól? Szex? Ellátás? Társaság? A lényeg, hogy első alkalommal rögtön megállapítani, hogy úgy sem működött volna, elhamarkodott döntés. A férfiak hajlamosabbak kijelenteni egy nőről, hogy ezért meg azért féltek tőle. Mert BIZTOS olyan ő is. Csak kár, hogy az egész a fejükben zajlott, meg sem ismerték a másikat és inkább ők passzolták, mert a másik biztosan visszautasítaná és csalódna.

 
Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://csajokespasik.blog.hu/api/trackback/id/tr5311734879

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása