A pártalálás csak szerencse kérdése

2016. november 07. 07:37 - csajokespasik

„Belbecs nélkül ugyanis a külcsín csak egy üres váza. Ugyanúgy, ahogy a középkorban a férfiak választottak nőt, úgy ma a nők választanak férfit” - egy régebbi Posztolónk jelentkezik újra, immár egy harmonikus párkapcsolatban élve. Mivel a nők 99,9%-a felszínes, ő szerencsésnek érzi magát, hogy párja a kivételes 0,01%-ba tartozik.

 

Ha esetleg nem tudtad: a Csajok és Pasik társkereső egy igen népszerű ismerkedős oldal, ez itt a hozzá kapcsolódó párkapcsolati blog, nem csak a társkeresők történeteivel. Ha végeztél a sztorival és szívesen keresnéd te magad is a nagy Őt, nézz be hozzánk! A regisztráció ingyenes és azonnal kipróbálhatod.

 

Kedves CsP!

Pár éve írtam már két bejegyzést, amit közzé is tettetek. Bejegyzéseim fő gondolatmenete a mai felszínes világ és benne a felszínes nők álltak.

Volt pár dolog a múltban társkeresés terén, ami nagyon bántott. Pl. hogy a nők 99,9%-a csakis a külcsínt nézik. Akkoriban gyakran mondták rám, hogy nőgyűlölő vagyok és általánosítgatok, hiszen "nem ilyenek a nők".

Ezt a bejegyzésemet már egy 1 éves párkapcsolatból írom. Tudjátok, akkoriban sokan mondták, hogy majd megváltozik a nézőpontom, mikor tartós párkapcsolatban fogok élni. A közhiedelem szerint, ugyanis párkapcsolatban már "objektívan" fogom tudni vizsgálni a történéseket és az én szubjektív (keserű) tapasztalataim nem fogják rányomni a bélyegét a gondolkodásomra.

Stabil párkapcsolatból is csak a következőt tudom mondani: igen, a nők 99,9%-a felszínes. Büszke vagyok a Páromra, hogy a kivételes 0,01%-ot testesíti meg. Ezért becsülöm Őt és mindent megtennék kettőnkért!

Hogy mire akartam kilyukadni? Arra, hogy az időnként felbukkanó keserű beszámolók (sajnos) nem igazán rugaszkodtak el a talajtól. Nem egy távoli fikció, hanem a szomorú valóság.

Már rég letettem arról, hogy megváltoztassam az embereket, vagy felnyissam a szemüket, de ha a nőkhöz tudnék most szólni, annyit üzennék: javarészt rajtatok múlik, hogy milyen kapcsolatban van részetek!

Belbecs nélkül ugyanis a külcsín csak egy üres váza. Ugyanúgy, ahogy a középkorban a férfiak választottak nőt, úgy ma a nők választanak férfit. Megváltozott a világ...

A pasiknak meg annyit, hogy bár vannak kivételek, de sajnos nem ez a jellemző. Álszent dolog lenne olyanokat írni, hogy "fel a fejjel" stb.

Egy dolgot tudnék tanácsolni: mondjatok le a társkeresésről és ássátok bele magatokat mélyen valamibe. Munka, hobbi, sport. Az áldozatos munka ugyanis kifizetődő és meghozza a gyümölcsét. A pártalálás pedig csak szerencse kérdése.

Üdvözlettel: P.

 
1 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://csajokespasik.blog.hu/api/trackback/id/tr811938301

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Real_Time_2 2023.10.31. 08:47:05

Hozzátartozik hogy ez a felszínesség leginkább az online világból, és a feminista mainstream agymosásaiból származik. Mindig röhögök mikor valami nagy okos cikkben leírják hogy az ezerszámra létező online tárkereső oldalak/alkalmazások mennyire megkönnyítik a társkeresést, hiszen régen nem volt ilyen. Na igen, csak hogy a valós működése a dolgoknak nem éppen ilyen egyszerű. A hipergámiának köszönhetően ott az átlagjózska labdába sem rúghat az átlagjulcsinál, egy viszonylag sportos, az átlagnál talán kicsivel jobb fizismiskájú férfinak juthat esetleg egy molett/kövér/elvált/gyerekes/idősebb nő, ez csak annak függvénye hogy mennyire képes lejjebadni az igényeit. Ez kettő dolgot tud legfeljebb eredményezni: a nőknek egótuning (mert bizony a valóságban nem igazán szólítják le ezen kategóriájú férfiak), akkor is ha nem ilyen céllal használja, míg a legtöbb férfinak az önbecsülés rombolása. Igazán kihasználni ezt a rendszert csak a férfiak felső 20 százaléka tudja, akire a nők százaléka gerjed. Viszont rendszerint ezen felső 20% nem óhajt elköteleződni az átlagjulcsi mellett, amire automatikusan jön a minden férfi szemét disznó, meg hasonlóak. Valójában persze ehhez a rendszerhez a női hipergámia is éppúgy szükséges, ami mindig az elérhető legjobbat keresi, mint a férfiak "szórj el minél több magot" típusú ösztöne. A teljes konklúzió pedig a valóságban aegydemográfiai válság, amire ezen ezerszámra létező online oldalak és alkalmazások szemmel láthatóan nem igazán nyújtanak megoldást, aligha lehetne ezektől fordulatot elvárni. Az egész csak táptalaja a fentebb említett felszíneségnek. Az utolsó mondatban van az igazság, a pártalálás pedig egészen biztosan csak személyes formájában működhet normálisan, amihez manapság a reális világnézet mellett valóban szükség van egy nagy adag szerencsére is.
süti beállítások módosítása