Neki már most szenvedés a karácsony

2016. december 07. 07:48 - csajokespasik

"Nem lehet olyan nagy a baj, mert a közösségin szinte heti háromszor felrak magáról, még mindig, félmeztelen képeket" – a pasi tökéletesen érzéketlen a barátnő ünnepi hangulatára. Egyszerű, jelentéktelen dolgokon gyakorlatilag indokolatlanul dühbe jön, majd bezárkózik. Oka egyelőre ismeretlen.

 

Ha esetleg nem tudtad: a Csajok és Pasik társkereső egy igen népszerű ismerkedős oldal, ez itt a hozzá kapcsolódó párkapcsolati blog, nem csak a társkeresők történeteivel. Ha végeztél a sztorival és szívesen keresnéd te magad is a nagy Őt, nézz be hozzánk! A regisztráció ingyenes és azonnal kipróbálhatod.

 

A barátommal idén lesz a második közösen töltött karácsonyunk. De már most nem viseli jól, legalábbis ezt látom rajta. Tavaly rendesen élvezte, beleadta magát, de idén olyan, mintha beoltották volna az ünnepek ellen. Hétfőn elmentünk közösen vásárolgatni. Ő totálisan érdektelen volt, úgy vánszorgott mellettem, mint akinek szenvedés és kötelesség a saját családtagjainak venni valamit karácsonyra. Bementünk egy üzletbe és mutatom neki, hogy „Nézd, ez anyudnak jó lesz?” - Nem tudom, ja, biztosan – válaszol. Amúgy kb. már 1 hónapja ilyen érdektelen és befelé forduló velem.

- Mi a gond? – kérdezem. - Semmi – válaszol rendszerint. Pedig ez a beszélgetés fordítva szokott megtörténni, legalábbis sok pasi szerint, akik ha ugyanezt kérdik egy nőtől, akkor hasonló választ kapnak, esetleg azzal kiegészítve, hogy „Ha magadtól nem tudod, akkor biztos nem is érdekel!” - ez egyszer-kétszer még elviselhető, és figyelmen kívül hagyható, de napi szinten többször elhangzott köztünk.

Egy idő után már elhiszem neki, hogy lelki gondja van, mert állandóan előkerül ez a hangulata. Nem tudom nyugodt szívvel ráhagyni, hogy pasi és majd megoldja egymaga, hiába vagyok tőle pár évvel idősebb, mégis én volnék a nő. Eressze ki magából a feszültséget valahogyan, vagy csak mondja, mi a baja. Gyakran enni sem eszik rendesen, a depresszió néhány jegyét vélem felfedezni rajta, csak az okát nem tudom kiszedni belőle. Néha egész nap kedvetlen és rossz a hangulata.

Nem lehet olyan nagy a baj, mert a közösségin szinte heti háromszor felrak magáról, még mindig, félmeztelen képeket, eddig is szinte az összes bejegyzése erről szólt, ahogy izmozik - és egyszer kérdezte, hogy mi a véleményem? És azt mertem felelni, hogy szerintem ultragáz, és ha nem érzi, miért ultragáz, akkor nem én leszek az, aki ha elmondja neki, ő meg is érti. És ekkor megint besértődött! Egyszerű, jelentéktelen dolgokon gyakorlatilag indokolatlanul dühbe jön, majd bezárkózik, de én érzem, hogy nem is az a baja, amin pattog, hanem valami más. Csak mi lehet? Honnan tudjam, ha magától nem mondja, hiába kérdezem többször is?

 
Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://csajokespasik.blog.hu/api/trackback/id/tr7912029697

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása