Az igazi férfi nem agresszív

2017. június 23. 09:09 - csajokespasik

„Minden ujján gyűrű van (engem rendkívül taszít, ha a férfin több ékszer van, mint rajtam)” - Levélírónk egy vicces randi után összegyűjtött pár újkori férfiszimbólumot, és egyben pár tévhitet is szeretne eloszlatni. Aki férfinak született, vélhetően annak is látszik, felesleges ráerősíteni, mert azzal néha csak az ellenkezőjét éri el.

 

Ha esetleg nem tudtad: a Csajok és Pasik társkereső egy igen népszerű ismerkedős oldal, ez itt a hozzá kapcsolódó párkapcsolati blog, nem csak a társkeresők történeteivel. Ha végeztél a sztorival és szívesen keresnéd te magad is a nagy Őt, nézz be hozzánk! A regisztráció ingyenes és azonnal kipróbálhatod.

 

Sziasztok! Pár hete volt egy találkozóm egy fiúval. Már úgy kezdődött, hogy elmondta, hogy az adatlapján a Robi név nem igazi. Így újra bemutatkozott. Úgy éreztem, nagyon keménynek szeretne tűnni, fekete atlétatrikót, terepszínű rövidnadrágot viselt, és amikor találkoztunk, a kezében egy nyitott, dobozos energiaital volt. A zsebéből a mobil meg a cigi dudorodott ki. Amikor leültünk, úgy könyökölt az asztalra két kézzel, hogy ami van karizomzat, az láthatóan feszüljön. Néha hangosan beszélt, hangosan nevetett, amivel a zavarát akarta leplezni talán.

Nagyon férfiasnak akart tűnni, mert hát szerintem se túl izmos, se túl magas nem volt. Amúgy külsőleg nekem nem lett volna bajom vele, de ez így együtt sok volt. Elmondta, hogy imádja a kamionokat. „Miért, mert kamionsofőr akarsz lenni?” - kérdeztem. Nem, válaszolja, csak szereti őket. Hát, jó, én meg a kirakóst szerettem régebben. Mindegy is, szóval, írtam neki utána, hogy sajnos nem egymást keressük, mert egyetlen közös témára se sikerült bukkanni. Nem válaszolt. Magamban gyűjtöttem még, találkozók, és egyéb megfigyelések alapján - mert nem tehetek róla, nyitva van a szemem - hasonló szimbólumokat, amiket sosem értettem:

- Minden ujján gyűrű van (engem rendkívül taszít, ha a férfin több ékszer van, mint rajtam)

- Napszemüveg mindenhol (metróban, belső helyiségekben)

- Rövid nacó 11 fokban ( és látom rajta, hogy fázik)

- Amúgy is vékony lábat kihangsúlyozni egy feszülős fekete nadrággal.

- A piros, rikító zöld edzőcipő (nem tudom, miért, de ettől a falra mászok)

- Energiaital állandóan kézben. (azt a 2 decis valamit nem lehet egyhúzásra meginni? Minek hordozni? Látom, igen, sokba került... Mit szimbolizál? Mert se erőt, se kitartást nem)

- Nem hiszik el, hogy nem vagyok rajta a fészbukon... (pedig létezik ilyen!)

Lehet mondani, hogy persze, a nők a külsőségre mennek,... és hát igen is, meg nem is, de mivel az az első, amit meglátok, több dolgot is levonok belőle. Amikor arra gondolok, hogy én a helyében sokkal jobban fel tudnék öltözni. Én mindenkivel közvetlen vagyok. Nem a kinézetre megyek, hiszen előzőleg a levelezéskor, ha a netes ismerkedést vesszük, már megismerem valamennyire. Azzal a tévhittel is sokszor találkoztam – szerencsére nem az én párkapcsolataimban, hanem pár jobb sorsra érdemes barátnőm kapcsolatában - hogy az igazi férfi agresszív. Olyan kirohanásokat és még enyhébb fizikai bántalmazásokat tűrtek el, amiket nekem még hallgatni is rosszul esett. És az egy másik kérdés, hogy akkor miért nem hagyták el őket? Csak az a férfi agresszív, akinek valami elmozdult a fejében, vagy gyerekkori mentális traumán ment át, vagy egyéb sérelem érte. Ha folyamatosan agresszív, akkor beteg. Ha néha-néha indulatos, az rendben van, de annak is megvan a megfelelő kinyilvánítási formája és nem feltétlenül az agresszivitás az. Aki férfinak született vélhetően annak is látszik, nem kell ráerősíteni, mert azzal néha csak az ellenkezőjét éri el.

 
Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://csajokespasik.blog.hu/api/trackback/id/tr5312615149

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása