Fél a pasijától, mégis kitart mellette

2017. szeptember 12. 07:59 - csajokespasik

Levélírónk nem érti, hogy az a lány, akibe bele van esve, miért van még mindig egy olyan emberrel, aki teljesen rátelepszik és féltékenységében néha még a mobilját is eldugja előle. Pedig ő a tenyerén hordozná, fel is ajánlotta neki, hogyha elhagyná, hozzáköltözhet. A lány egyelőre nem él a lehetőséggel.

 

Ha esetleg nem tudtad: a Csajok és Pasik társkereső egy igen népszerű ismerkedős oldal, ez itt a hozzá kapcsolódó párkapcsolati blog, nem csak a társkeresők történeteivel. Ha végeztél a sztorival és szívesen keresnéd te magad is a nagy Őt, nézz be hozzánk! A regisztráció ingyenes és azonnal kipróbálhatod.

 

Ezt a lányt négy éve ismerem.

Csak barátok vagyunk, illetve volt egy kis szünet ebben is, miattam, ugyanis én többet szerettem volna, de neki lett egy faszija. És inkább nem találkoztam vele. Végül ő keresett, hogy mi bajom van. És elmondtam neki, hogy mi a bajom.

Távolról ismerem a pasiját, de igazán mélyebben abba a kapcsolatba csak a lányon keresztül látok bele.

Amiket mesél róla, ...egyszerűen nem értem, miért van vele.

Ha maga is beismeri, hogy néha fél vele lenni, akkor nyilván ez el is jutott a tudatáig, és nem értem, miért nem hagyja ott? Kérdeztem tőle, és mindig kitérő válaszokat kaptam.

A helyében inkább lennék egyedül, mint egy végig feszült kapcsolatban, egy olyan emberrel, aki minden szinten rátelepedik.

Nyilván fél otthagyni.

Én meg nem szólhatok bele.

Nem értem, miféle érzelmeket táplál felé.

De menjünk tovább. A lánynak tetszik, hogy mellette állok, hogy van valaki, aki meghallgatja, már azt a keveset is, amit hajlandó elmesélni. És ha erről panaszkodik valakinek, akkor nyilván a tudatában van annak, hogy ez nem jó.

Szerintem az is tetszik neki, hogy bele vagyok esve. Csak épp velem nem tisztességes. Hogy miért tart ki mellette, az tiszta homály. Egy dologra gondolok, hogy a pasinál lakik és onnan nincs hova. De mondtam neki, hogyha esetleg úgy alakul, hogy elhagyja, simán jöhetne hozzám.

Köszöni, de nem.

Értem, hogy nem könnyű egyik kapcsolatból a másikba ugrani, de ha van egy jó alternatíva, akkor megpróbálhatná azt. Egyszer azt is elmesélte, hogy elvette a mobilját és napokra eldugta előle, és ez még nem is a legmeredekebb húzása. Most nem értem, minek kell így élnie, ha nem leli örömét benne?

Ha tudja, hogy lenne jobb, miért nem vált? Mit tudok tenni az ügy érdekében?

 
Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://csajokespasik.blog.hu/api/trackback/id/tr9012822970

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása