Csöcsfotók, mint profilképek

2017. szeptember 18. 07:44 - csajokespasik

„Lányok, ha mi egyetlen üzenetre csak neked rászánunk 10 percet, akkor te is szánj a profilod leírására ugyanennyit” - amikor egy szexpartnerkereső nő a fedetlen bájaival kívánja magához édesgetni a tökéletes kant, az első randin fel fog merülni a kérdés: mi marad az izgalomnak, amikor a pasi már mindent látott?

 

Ha esetleg nem tudtad: a Csajok és Pasik társkereső egy igen népszerű ismerkedős oldal, ez itt a hozzá kapcsolódó párkapcsolati blog, nem csak a társkeresők történeteivel. Ha végeztél a sztorival és szívesen keresnéd te magad is a nagy Őt, nézz be hozzánk! A regisztráció ingyenes és azonnal kipróbálhatod.

 

Sziasztok! Ha még nem lerágott csont ez a téma, akkor szeretném megosztani veletek az ún. partnerkereső - értsd szexpartnerkereső - oldalakon szerzett tapasztalataimat.

Azt, hogy én miért nézek szét ilyen oldalakon, nem akarom különösképp kibontani, mindig volt barátnőm, soha nem volt szükségem marokmarcsára, de hát szeretem az életet; ez van, a több jobb, ahogy a közgazdász is mondja. De nem is ez a lényeg, hanem hogy milyen lányokkal és miféle elvárásokkal találkozik az ember ilyen oldalakon.

Első tanulság: kövérek. Az ilyen oldalakon azt vettem észre, hogy a regisztrált nők túlnyomó többsége vagy annyit ír, hogy molett, vagy ha odaírja a testsúlyát, akkor az jóval több, mint az enyém. Holott én 85 kiló vagyok. Ne legyen egy nő - aki jóval alacsonyabb mint én - sokkal nagyobb tömegű. Következtetés: igénytelen. Vagy súlyos beteg, tudom, hogy vannak ilyen típusú betegségek.

Második: analfabéták. Úgy gondolom, az, hogy valaki, aki a saját adatlapját egyszer kell, hogy megírja normálisan, nem engedheti meg magának, hogy olyan szörnyűségeket írjon, mint pl. "kényesztetés" és hasonlók. (Fúj, nyelvtannáci! Lehet, hogy az vagyok, de az ilyen kizárva nálam). 

Harmadik: mit NEM akar, kiket tilt le azonnal. Tényleg nézzetek be egy tetszőleges partnerkereső oldalra. Ezt látni túlnyomó többségben a bemutatkozó profilokon. Ez volna a bemutatkozás? Úgy vélem, itt azt kellene összefoglalni, hogy kik ők, és KIT KERESNEK.

Negyedik: punci, csöcsfotók mint profilképek. Még ha szexpartnerkereső oldalakról van is szó, mégsem puncival, csöccsel vagy fenékkel akar kapcsolatba lépni az ember. Most megszámoltam, az egyik oldalon 32 online női profilból 2 db arc, a többi 25 punci, fenék vagy csöcs. A maradék pedig rejtett kép, vagy olyan, hogy nincs fotó. (A rejtettek azt írják, hogy a péniszüket profilképként mutogató alakokat azonnal letiltják) Elképzeli az ember, hogy üzenetet küld vagy csetel egy pinával, és találkozunk élőben, mondjuk egy kávézóban, és közben én már tudom, milyen a feneke, csöcse, nemi szerve? Mi marad akkor izgalomként?

Ötödik: nincs leírás magáról, esetleg annyit lehet tudni, hogy mi a horoszkópja (sic!). Gondolom a kötelezően megadott születési dátumból a rendkívül okos alkalmazások kiszámolják, hogy a Föld a Nap körüli pályáján merrefelé tartózkodott, amikor a  kiszemelt delikvensünk világra jött, és hát ebből írjál neki egy személyre szóló üzenetet.

Összességében: értem, írjunk egyedi, vagy legalábbis vicces, megkapó első üzenetet. Ez azt jelenti, hogy minden csajnak egyedileg kellene komponálni valamit. Ez egyébķént rendben is van. Viszont! A lányok profiljának többsége erre lehetőséget sem ad. Mit írjak olyasvalakinek, akiről csak annyit látsz, hogy a horoszkópja mondjuk Vízöntő? Érthető, és látom is azt a tendenciát, hogy ilyen oldalakon fent van 500 férfi és 43 nő. Emiatt vélhetőleg  egy halom üzenet jöhet egyetlen nőnek, és valahogyan szelektálniuk kell. Viszont egy adatlapot egyszer kell csak megírni rendesen. Kérlek, lányok, ha mi egyetlen üzenetre csak neked rászánunk 10 percet, akkor te is szánj a profilod leírására ugyanennyit. Csak egyszer kell!!

Na, dicsértessék.

Csók: Gábor

 
Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://csajokespasik.blog.hu/api/trackback/id/tr112872644

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása