Álompasitól a szobakutyáig

2017. október 02. 07:51 - csajokespasik

„Hagyjuk a nők csesztetését, és jelentsük ki egyszer és mindenkorra, hogy a probléma velünk, férfiakkal van” - Levélírónk szerint itt az ideje belátni, hogy valamit nagyon rosszul csinálnak a pasik, ha egy csinos, 25 éves nő, 5-10 év keresgélés után sem találja meg köztük az igazit, és annyira kiábrándul a férfiakból, hogy 35 évesen inkább egy kutyát választ magának társául.

 

Ha esetleg nem tudtad: a Csajok és Pasik társkereső egy igen népszerű ismerkedős oldal, ez itt a hozzá kapcsolódó párkapcsolati blog, nem csak a társkeresők történeteivel. Ha végeztél a sztorival és szívesen keresnéd te magad is a nagy Őt, nézz be hozzánk! A regisztráció ingyenes és azonnal kipróbálhatod.

 

Az internetes társkereső oldalakon, és különböző telefonos párkereső applikációkon rengeteg egyedülálló, 20-as és 30-as nőt találni. A legfeltűnőbb, hogy többségében gyönyörű és okos nők regisztrálnak ezekre a platformokra. Szinte hihetetlen, hogy nem mennek csődbe az őket „hirdető” oldalak, hiszen az ilyen hölgyeknek 2-3 hónapon belül biztosan párt kellene találniuk, ergo, a társkereső appok létezésének okafogyottá kellene válniuk. A valóságban azonban többségük évek elteltével is ugyanúgy párt keres, maximum a profilképükön már egy szobakutyával (vagy macskával) pózolnak. 

Párkapcsolati jövőképük valahol a reménytelen és a kétségbeejtő között mozog. Rengeteg tanulmány foglalkozik ezzel az összetettnek mondott problémával, és kutatják a nők viselkedését. Véleményem szerint ezeknek a kutatásoknak semmi értelme. Hagyjuk a nők csesztetését, és jelentsük ki egyszer és mindenkorra, hogy a probléma velünk, férfiakkal van.

Valljuk be magunknak, hogy valamit nagyon rosszul csinálunk, ha egy csinos 25 éves nő 5-10 év keresgélés után sem találja meg az „igazit” közülünk, és annyira kiábrándul a férfiakból, hogy 35 évesen inkább egy kutyát választ magának társául.  MÉG EGY SZOBAKUTYA IS JOBB NÁLUNK!  Be kell látnunk végre, hogy még a nők minimális elvárásainak sem tudunk megfelelni. Nem vagyunk erősek, hogy megvédjük őket, nem vagyunk romantikusak, nem álljuk a cechet a randevún, nem segítjük fel és le a kabátot, nem halmozzuk el a nőket bókokkal, nem tudunk öltözködni, nem törődünk az egészségünkkel, vagy éppen egészségmániások vagyunk, nincsenek céljaink, lusták vagyunk, vagy épp ellenkezőleg, napi 12 órát dolgozunk és hétvégén sem tudunk lazítani. Ennél tényleg egy szobakutya társasága is jobb, nem lehet ezzel vitatkozni.

Politikusok és kutatók keresik a választ arra a kérdésre, hogy miért nem házasodnak és szülnek a nők. Pedig a válasz egyszerű: Mert mi férfiak megváltoztunk, alkalmatlanok lettünk egy párkapcsolatra, végleg. Ezt minden férfitársamnak ideje lenne belátni. Kár tovább próbálkoznunk. Megoldás nincs (van?).

(a szerző egy harmincas, ALKALMATLAN férfiember)

 
Szólj hozzá!
Címkék: nők megmondás

A bejegyzés trackback címe:

https://csajokespasik.blog.hu/api/trackback/id/tr1012917813

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása