Úgy érzem, nem boldog velem

2017. október 12. 07:45 - csajokespasik

Érdemes várni arra, hogy egy tüzes nő lenyugodjon? Levélírónk két kérdésre keresi a választ: 1. körülbelül hány kapcsolatra van szüksége az életben egy nőnek, hogy végül megállapodjon valakinél? 2. Mik a jelei annak, amikor egy kapcsolat haldoklik?

 

Ha esetleg nem tudtad: a Csajok és Pasik társkereső egy igen népszerű ismerkedős oldal, ez itt a hozzá kapcsolódó párkapcsolati blog, nem csak a társkeresők történeteivel. Ha végeztél a sztorival és szívesen keresnéd te magad is a nagy Őt, nézz be hozzánk! A regisztráció ingyenes és azonnal kipróbálhatod.

 

Sziasztok,

A barátnőmmel lassan kettő éve vagyunk együtt. Lényeges, hogy ő jobban szeret élni, és több partnere is volt, mint nekem. Nagyobb étkű -volt (szeretném mondani) a férfiak terén. Abban a hitben választottam őt, hogy mellettem lenyugszik. Feltettem magamban a kérdést: körülbelül hány kapcsolatra van szüksége az életben egy nőnek, hogy végül megállapodjon valakinél? Miken múlik? És azokat a válaszokat, amiket akkor adtam magamnak, sorra megdőlve érzem. Ennek megvannak az okai. Sokszor van, amikor tisztán úgy érzem, nem boldog velem, de más is lehet a háttérben.

Ha a párod olyanokat mondana neked, hogy milyen jó lenne valaki mással menni XY helyre, az kevés embernek esik jól. Fontosak a közös tervek, amik összekötnek, ahogyan együtt valósítjuk meg őket, de őt ez csak ideig-óráig villanyozza fel, másnap már elfelejti. Én csak a saját fejlődésemre tudok koncentrálni, közben igyekszem jó társa lenni. Ha probléma van, azt higgadtan kezeljük. Ebben a tekintetben nem tüzes, nem akaratos, könnyű meggyőzni, de bizonyos helyzetekben nagyon önfejű.

Néha a múlton rágódik, míg én a megoldásra és a jelenre koncentrálnék. Ő nem ragaszkodik a saját igazához, amit egyszer mond, az nem biztos, hogy végső kijelentése. Sok mindenben nem tudom befolyásolni. Az ágyban nincs gond, mindketten tudjuk, hogy a szexet is fenn kell tartani gyakorolással, hogy megmaradjon a tűz. Azt hittem idővel érzelmileg éretté válik. Ő 3 évvel fiatalabb nálam, tehát nincs lényegi különbség. Hány kapcsolatra van szüksége az embernek, hogy tapasztalt legyen? (és megbízható legyen?) Mikor válik érzelmileg is éretté?

Látom, hogy másokkal, társaságban jobban érzi magát, mint velem, ...amikor elereszt egy-egy beszólást felém, amit nem bántásnak szán, de nálam mégis úgy csapódik le. Szereti a gizdáskodó srácokat, szeret velük nyüzsögni, dumálni, akiket én alapból rühellek.

Mik a jelei annak, amikor egy kapcsolat haldoklik, menthetetlen?

 
Szólj hozzá!
Címkék: panasz türelem

A bejegyzés trackback címe:

https://csajokespasik.blog.hu/api/trackback/id/tr10012955835

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása