A nőket is meg kéne tanítani pasizni

2017. október 13. 07:50 - csajokespasik

„Amikor a nők panaszkodnak, hogy nem találnak megfelelő pasit, az nem biztos, hogy a felhozatal hibája” - Posztolónk szerint a budapesti nők nagyon válogatósak. Nem azt szeretné, hogy minden nő a nullára adja le az igényeit, csak annyit, hogy többet tartózkodjanak a valóság talaján. Így talán nekik is egyszerűbb lenne a boldogság megtalálása.

 

Ha esetleg nem tudtad: a Csajok és Pasik társkereső egy igen népszerű ismerkedős oldal, ez itt a hozzá kapcsolódó párkapcsolati blog, nem csak a társkeresők történeteivel. Ha végeztél a sztorival és szívesen keresnéd te magad is a nagy Őt, nézz be hozzánk! A regisztráció ingyenes és azonnal kipróbálhatod.

 

Budapesten élek és itt is próbálok ismerkedni, a távkapcsolatot inkább hagynám, bár a vidéki nők közvetlenebbek és nincsenek lehetetlen elvárásaik, mint a fővárosiaknak. Eget verő igényeikkel és elvárásokkal találkozom lépten-nyomon. Széleskörű ideálokkal találkoztam már, csak ami a külsőségeket illeti - legyen izmos, természetesen jóképű, egyesek még a szemszínt is meghatározzák, legyen aztán rossz fiú (de persze gyengéd!) legyen magas és mind e mellé átlag feletti intim mérettel rendelkezzen.

Legyen mindig jól öltözött, sikeres, tehetséges. És még nincs vége! Ehhez jönnek még a belső tulajdonságok: romantikus, megértő, mindig vidám és szórakoztató, és még sorolhatnám. Ami gáz, hogy már a nem-kimondott-szépségű nők, lányok is átvették ezt, mert ettől biztos értékesebbnek hiszik magukat (és némi megnyugtató magyarázattal szolgál saját maguk előtt, miért vannak egyedül..."nem az én hibám, nem találok normális pasit") Ezzel persze a saját helyzetüket nehezítik meg, – és itt jön az egyik kérdésem, ami főleg a válogatós hölgyekhez szól: Találtatok már az elváráscsomagotok alapján ilyen embert, aki úgy, ahogy leírtátok, mindenben megfelelt nektek?

Mindenki szeret álmodozni (a pasik is nyilván: legyél vékony, szexmániás és hallgatag stb.) csakhogy nekünk van realitás érzékünk, amivel meg tudjuk különböztetni a fantáziát a valóságtól. Amikor a nők panaszkodnak, hogy nem találnak megfelelő pasit, az nem biztos, hogy a felhozatal hibája... A nőket is meg lehetne tanítani pasizni. Nem azt szeretném, még mielőtt mindenki kiosztana, hogy persze az lenne a jó, ha minden nő a nullára adná le az igényeit, csak annyit, hogy egy masszív elváráscsomag csökkenti annak esélyét, hogy talál 1 darab olyan embert, akiben ez mind együtt megvan. Ugyanezen alapon simán kialakulhatna a nők érintett rétegénél egy reálisabb értékrend a férfiakról (ami még mindig nem megalkuvás, megalkuvásról nem is beszélünk) és akkor nem lenne az, hogy egész életükben két véglet között vergődnek, aztán úgy 40 felé bele is bolondulnak ebbe, jön az élet-és világutálat, a folytatást pedig mindenki ismeri.

A bután választó nők döntő többségénél az a történet szokott kialakulni, hogy megtalálja a jóképű csajozógépet, hamar összeköti vele az életét, abban reménykedik, hátha megváltozik majd mellette, de vergődik vele, persze büszkeségből nem vallja be, és akkor ébred fel, amikor a Herceg elhagyja és ottmarad egyedül (rosszabb esetben gyerekkel). 

Csak ennyit szerettem volna.

 
Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://csajokespasik.blog.hu/api/trackback/id/tr7312959881

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása