Segítene rajtunk egy házasság?

2020. augusztus 24. 07:30 - csajokespasik

       

               „Nehéz a kedvében járni: neki nyaralásra nincs igénye, a szülei se vitték el gyerekkorában sehova, szállodában sosem járt” – És ez lenne a kisebb baj, mert közel 5 év után az ágyban sem mennek jól a dolgok, pedig Posztolónk mindent megtesz a maga részéről. Annyi is biztos, hogy ezek a szimptómák nem csináltak neki kedvet egy házassághoz.          

 
       

                Ha esetleg nem tudtad: a Csajok és Pasik társkereső egy igen népszerű ismerkedős oldal, ez itt a hozzá kapcsolódó párkapcsolati blog, nem csak a társkeresők történeteivel. Ha végeztél a sztorival és szívesen keresnéd te magad is a nagy Őt, nézz be hozzánk! A regisztráció ingyenes és azonnal kipróbálhatod.

 

Azt mondják, az ember házasság után válik igazán éretté. Ezt nem vitatom, bár alátámasztó példát ritkán látni, inkább az ellenkezőjét, vagy azt, hogy aki addig éretlen volt, utána is az marad. A kérdésem: egy döcögő kapcsolatot megváltoztatna a házasság?

A párommal lassan ötödik éve vagyunk együtt. Gyerek nincs. Az utóbbi pár hónap sajnos siralmas volt. Sok civódás, és a nemi életünk is eléggé elhalványult. Az elején kettőnk közül ő volt az aktívabb a szexben, ez ma már nincs így.

Megváltozott, mintha szándékosan provokálna, mindenbe beleköt. Én tényleg mindent megpróbáltam már, elmentünk kettesben romantikázni, vettem neki apróbb ajándékokat.        

       

                Nem értem, mert nem tettem semmi rosszat, nem csaltam meg, nem voltam figyelmetlen, mégis így viselkedik velem. Hiányzik a régi énje. Néha teljesen ostobán köt belém, mintha kényszere lenne, pl. érdekel a talpmasszázs, mindenki otthon csinálhatja magának, nem kerül semmibe, és érezni a jótékony hatását. Amikor egyszer észrevette, hogy lefekvés előtt a talpamat nyomkodom ennyit szólt: „Na, ez sem segít rajtad”. Humornak nem humor, beszólásnak meg olyan, hogy inkább tartotta volna magában, mert csak indokolatlan lenézés, gúny van benne.

Nehéz a kedvében járni: neki nyaralásra nincs igénye, a szülei se vitték el gyerekkorában sehova, szállodában sosem járt. Azt mondja, eleget utazott régebben, amikor messzebb dolgozott... Mondom, szakadjunk el pár napra, amíg lehet, legalább kipihened magad. Azt mondja, kipiheni magát itthon. Nekem ez igénytelen.

A lényeg, hogy egyre többször veti fel a házasságot. De az eddigi megnyilvánulásaival nekem ehhez nem csinált különösebben kedvet. Egyelőre a legnagyobb hülyeség lenne, ha a jelenlegi szintünkön belevágnánk. De ha kitérek, abból megint vita lesz, hogy felelősségkerülő meg lézengő vagyok. Hogy ő mi, azt tilos firtatni, nyilván tökéletes.          

 

 

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://csajokespasik.blog.hu/api/trackback/id/tr8916174358

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása