Ezzel a csajjal nem barátkozni szeretnék

2021. május 14. 07:55 - csajokespasik

       

               Örök kérdés, hogy mi vezet ki a barát-zónából, mint ahogy az is, miként értelmezzük a másik jeleit. Posztolónk inkább megszakítana minden kapcsolatot kiszemeltjével, mintsem más pasival lássa.          

 
       

               Ha esetleg nem tudtad: a Csajok és Pasik társkereső egy igen népszerű ismerkedős oldal, ez itt a hozzá kapcsolódó párkapcsolati blog, nem csak a társkeresők történeteivel. Ha végeztél a sztorival és szívesen keresnéd te magad is a nagy Őt, nézz be hozzánk! A regisztráció ingyenes és azonnal kipróbálhatod.

 

Sziasztok,

mivel ilyen helyzetben még nem voltam, számomra fontos a kérdés. Mit tennél, ha az a lány, akit szeretsz, csak a haverod akarna lenni? Emiatt elküldeni és megszakítani vele minden kapcsolatot, minden magyarázat nélkül?

Van egy lány, akinek félreértettem a jeleit. És valamit ő is félreértett, mert utána hűvösebb lett velem. Most ebbe belenyugodnom kéne? Ő sosem fog többet látni bennem, mint barátot? Én nem akarom, hogy csak úgy kedveljen. És nem bírnám ki, ha lazán eljönne, és más mellett látom, akivel nyalják-falják egymást.        

       

               Ott rontottam el, hogy meghallgattam a problémáit és a csalódásait? Ezt nem kellett volna? Nincs kimondva semmi, még csak laza kapcsolat sem volt, én meg látni véltem rajta, hogy bejövök neki. Most nem tudom, tényleg reménytelen-e, ha én többet szeretnék? Csak idő kell neki? Nekem egyértelmű érzéseim vannak felé, tehát barátság kilőve részemről. Jó lenne persze barátnak is, mert törődő és rendes, lehet rá számítani, de nem tudok rá már csak barátként tekinteni.

 

Most ezért megszakítani vele minden kapcsolatot,

...neki feltűnne, és tudom, nem is lenne felnőttes hozzáállás, de azért tartani a kapcsolatot, hogy nincs semmi, de legalább vele lehetek, vele tölthetek időt, nekem nem jó.

Ha nyíltan kiadnám magam, utána már semmi se lenne a régi. Ez a másik. És egyrészt beégnék, másrészt, ha ő nem érez és nem is érzett többet, utána nem tudnék már vele találkozni semmilyen minőségben. De ahhoz, hogy tudjam, meg elő kell állnom ezzel nyíltan. 22-es csapdája.          

 

 

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://csajokespasik.blog.hu/api/trackback/id/tr7916559160

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása