Mennyire számít nőknél a humor ?

2022. július 07. 07:23 - csajokespasik

       

               Levélírónk már túl van néhány kapcsolaton, és többek közt azt is leszűrte, hogyha a humor valamilyen formája nincs jelen, akkor egyéb problémák lépnek a helyébe, amiktől a kapcsolat lassú leépülése várható.        

 
       

                Fedezd fel és használd!  Ha lazán ismerkednél, barátkoznál, de nyitott vagy egy kis extra kényeztetésre is, akkor a Barátság Extrákkal kapcsolat passzol hozzád. Aki még nem tudja: a Csajok és Pasik társkereső egy igen népszerű ismerkedős oldal. Ha végeztél a sztorival és szívesen keresnéd te magad is a nagy Őt, nézz be hozzánk! A regisztráció ingyenes és azonnal kipróbálhatod.

 

Mivel újra ismerkedek, felmerült bennem egy kérdés, ami eddig nem nagyon: állítólag fontos, hogy az embernek legyen humorérzéke, mert ha nincs, akkor valami lelki betegsége van. És visszagondolva, volt olyan csajom akinek nulla, de totálisan nulla humora volt. Mondtam neki valami humorosnak szánt dolgot, és arcizma sem rezdült, vagy mondta, hogy nem érti, emlékeim szerint sosem láttam őt mosolyogni. Én nem tartom magam egy nagyon humoros embernek, de képes vagyok meglátni a humort, felfogni és reagálni rá. De pocsék viccmesélő vagyok. Viszont a dumámmal, némi ital után, le tudok kötni egy asztaltársaságot, ez is valami. Nekem számít, hogy a másiknak legyen némi humora. Sok mindent megalapoz.        

       

                Unalmas kapcsolatot szerintem könnyű találni, olyat már nehezebb, akivel pezseg minden, habzsoljuk az életet és mindenben partner, akivel bátran fejest ugorhatunk mindenbe. Én megelégszem azzal is, ha azt érzem, élek és boldog vagyok valakivel. De semmi elvetemült szélsőségre nem vagyok nyitott, minthogy tépjünk be együtt, vagy ilyesmi.

Nekem mindegy az is, hogy diplomás, meg értelmiségi, ha nincs humora, nem fogjuk megérteni egymást. Ha humor nincs, más foglalja el a helyét, ami többnyire valamiféle konfliktus lesz.

Persze nem minden a humor, mert volt olyan, hogy egy lány elvitt és bemutatott a szüleinek, de éreztem, hogy nem vagyok abba a családba passzoló valaki. Meg ő olyan volt, hogy egy társaságban bárkivel leállt dumálni sokáig, olyankor levegő voltam neki, ha szóvá tettem, én voltam a hülye, nyilván az ő szempontjából. Én nem lehettem féltékeny, ő viszont igen, volt, hogy követelte, hogy percre pontosan írjam le, mi történt egy „randin” a kolléganőmmel, akivel szakmailag kellett találkoznom. Már úgy éreztem, neki teher, hogy vagyok.

Előrenézve, ha 5-6 év alatt semmi közös témánk nincs, és nem tudunk együtt nevetni valamin, az már nem fog változni, jobb irányba semmiképp.          

 

 

30 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://csajokespasik.blog.hu/api/trackback/id/tr2917876711

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

bordon 2022.07.08. 02:08:12

A nők nagy részének annyi humorérzéke van, mint egy halnak. Számukra ez evolúciós szempontból egyáltalán nem fontos készség, nincs is nekik. Én is azt hittem, hogy majd találok egy lányt, akivel olyan jól nevethetek, mint egy férfi baráttal, tehát amellett, hogy párt találok, barátot is szerzek a személyében. Erre a nőknek pár százaléka alkalmas. Vannak olyan nők, akik elnevetgélnek, mosolyognak, amíg meg nem szerzik a terveikhez (lakáshitel, gyerek, közös sírhely) megfelelőnek tartott férfit, de aztán beindul az evolúciós program náluk és besavanyodnak, befeszülnek, elkezdenek fészket rakni, beosztani a férfi pénzét, manipulálni. Akkor lehull az álarc és a cserfes, nevetgélő, viccre fogékony lányból házisárkány lesz.

Normális önbizalommal rendelkező férfi ritkán sérül be egy humoros beszóláson. Nőkkel azonban vigyázni kell, mert vérig tudnak sértődni bármin. Volt olyan eset, hogy egyetemi barátnőm teljesen lefagyott, hogy én öniróniával humorizáltam évfolyamtárs fiúkkal, tehát én viccelődtem, de én voltam a vicc célpontja is. A csaj nem értette, hogy miért gyalázom magam, miért engedem, hogy mások nevessenek rajtam, szerinte hülyét csináltam magamból, lejárattam magam, mert mindenki rajtam (velem) nevetett. Ez a Cyrano de Bergerac jellegű hozzáállás egy nő számára teljesen érthetetlen. A szemükben ez azt jelenti, hogy a férfi gyerekes, bohóc, komolytalan, gyenge, nem alfa, nem tiszteli magát és emiatt mások se fogják tisztelni. A nőknek olyan pasi kell, aki vezérbika, akire mindenki felnéz. Hacsak nem hivatásos stand-upos a csávó, aki fellépéseivel milliókat keres, akkor nem értik miért ilyen. De ha stand-upos is, a magánéletben valószínűleg elvárják, hogy komoly, befeszült, összeszorított ajkakkal robotoló ember legyen.

A nő számára a férfi státusza a fontos, a humor pedig a legritkább esetben jelez státuszt. Ők királyt, királyfit akarnak maguknak fogni aki alájuk pakolja a kastélyt meg a Bentley nevű fehér lovat, nem pedig az udvari bolondot. Esetleg mosolyognak társaságban a férfi oldalán, amikor mindenki nevet a viccein, szövegén, de a nők többsége számára ez csak grimasz, felvett maszk, mosolyognak, mert más is mosolyog, de ha hirtelen megkérdezed tőle komoly arccal, hogy most min nevet, mi olyan vicces, akkor hirtelen nem tudja megmondani, azt hiszi valami rosszat csinált, már-már bocsánatot kér, amiért nevetett. Volt ilyen nem egy barátnőmmel. A nők pletykában élik ki magukat, azzal teremtenek kötelékeket a női csoportban, a férfiak meg humorral dolgoznak. Persze férfiak közt is van befeszült, sótlan, magát túl komolyan vevő alak, őket általában nők nevelték fel, nők nevelték őket ilyenné.

Sok homoszexuális férfitól hallottam már, hogy azért nem foglalkoznak nőkkel, mert intellektuálisan nem partnerek számukra. Itt most nem a nyilvános WC-ben faszt szopó buzikróo van szó, hanem normális homokos férfiakról.

A párkapcsolatok legtöbbje pár év elteltével arról szól, hogy együtt maradtunk, nem azért, mert a másik olyan szórakoztató, hanem mert ez egy kompromisszum. Lehetne rosszabb is, a lakáshitelt is ki kell fizetni és 35 évesen úgyse találnánk már új, normális párt.

Almandin 2022.07.08. 07:37:06

@bordon: Jól mutatja, mennyire lenézed a nőket, ez a hozzászólásod. Hernyókám, te nem változol. Szerinted a homokosok attól azok, mert a nők nem szellemi partnerek...no comment.
Ami engem illet, utálok pletykálkodni, beszélgetni szeretek és több a férfi barátom, mint a nő.

bordon 2022.07.08. 08:10:47

"De semmi elvetemült szélsőségre nem vagyok nyitott, minthogy tépjünk be együtt, vagy ilyesmi."

A kannabisz fogyasztása mióta elvetemült szélsőség? Alkoholt fogyasztana a párjával? Az ugyanis egy keménydrog élettani hatásait, a függőség esélyét és a megvonása veszélyességét tekintve. Valamint az agressziót fűti az emberben, kontrollvesztést okoz, koordinációt veszt az ittas ember, eszméletét vesztheti. Tudom, sokszor tapasztaltam.
És akkor a nem addiktív, kontrollveszést nem okozó, agressziót nem fűtő kannabisz fogyasztását tekinti a posztoló elvetemült szélsőségnek. Pláne a párjával. Mert nehogy már együtt nevessenek fű hatása alatt! Az szélsőséges dolog lenne! Borozgatás, pálinkázás, bebaszcsizás az oké gondolom. Pláne ha meg van adva a módja, borkóstoló, pálinkafesztiválos műmájerkedés, valami rendezvény. A magyar ember ilyen. Ha meg van adva a módja, kulturálisan elfogadottá van téve, sőt menő, akkor mehet az alkoholizálás is.
Elvetemült szélsőségnek még a párcserés szexet se nevezném, ha minden fél beleegyezésével történik.
Mondjuk az éjszakai utcai autóversenyzést, driftelgetést, sőt kertvárosi övezetben hétvégén reggel flexelést inkább nevezném elvetemült dolgoknak. De hát nem vagyunk egyformák.

bordon 2022.07.08. 08:49:39

@Almandin: "Szerinted a homokosok attól azok, mert a nők nem szellemi partnerek...no comment."

Hazudsz, megint. Nem először velem kapcsolatban. De aki elovassa a hozzászólásomat, az látja, hogy mit írtam:
"Sok homoszexuális férfitól hallottam már, hogy azért nem foglalkoznak nőkkel, mert intellektuálisan nem partnerek számukra."
Tehát nem állítottam, hogy minden buzi emiatt buzi, sőt, akiktől ezt hallottam, azok egy része lánnyal vesztette el a szüzességét, csak sose talált olyan nőt, aki szellemi társ lenne számára. Ők hormonálisan rendben voltak, csak férfiakban találták meg az intellektuális társat, mert nőkben nem nagyon lehet ilyet találni. Nem én állítom, nekem is így mondták. Már az antik görögökben és a rómaiakban is ilyen vonalon dúlt a buzerancia, az idősebb, vagyonosabb, bölcs férfiak lelki társat találtak a fiatalabb fiúkban. Nem én találtam ki, hogy a férfiakat igazán csak más férfiak érthetik meg. Ez persze nem jelenti, hogy minden buzi így, szellemi síkon áll a partnerkereséshez, sőt a többség nem, a többség le akarja fejni valakinek a farkát valami félreeső nyilvános WC-ben.

Nyilván a buzik többsége simán csak farokfetisiszta, a szexuális fejlődésük korai szakaszában van egy behatás, ami bevésődést okoz. Egyeseknél illatok, anyagok, elfenekelés, tanárfétis alakul ki másoknál meg azonos neműek iránti fétis.
Meg van a homokosoknak egy kisebb része, aki magzatkori hormonális behatások miatt lesz buzi. Utóbbiaknál az anya szervezetébe kerülő növényvédőszerek, műanyagokból kioldódó ftalátok, szójatermékek stb. okoznak a magzatban elváltozásokat. Ismertem több ilyet is, rajtuk látszik, hogy hormonaikkal vannak bajok, túlsúly, elváltozott hang, csimpánzcsecs, mikropénisz, férfiatlan megjelenés.

body_andras 2022.07.08. 09:32:48

@bordon: a csimpánzcsöcs! Schobert Norbitól az évtized szava.

Almandin 2022.07.08. 09:38:16

@bordon: Ezt olvasd el:
qubit.hu/2019/03/21/minden-tizedik-paciensnel-a-marihuanahasznalat-is-hozzajarul-a-pszichozis-kialakulasahoz
A füvezés igenis nagyon egészségtelen és kockázatos. Az alkohol fogyasztása szintén kockázatos, azzal egyetértek, hogy veszélyes drog.

bordon 2022.07.08. 09:39:39

@Almandin: Te le se tagadhatnád, hogy nő vagy. Ilyen befeszült, no comment, kikérem magamnak kiszólásokat csak nők tudnak produkálni. Ismertem egy ilyen picsát még egyetemen, aki folyton azzal vádolt, hogy nem tisztelem a nőket, mert társaságában elmondtam az őszinte véleményemet, nem sértő módon, csak ahogy itt is. Őt meg senki se kérdezte, de beszólt ilyen "fúú, te nem tiszteled a nőket", "kihasználod őket" "baj van a fejedben" szövegeket. Tudom, hogy baszta a csőrét, hogy nem őt dugtam, hanem egy normálisabb barátnőjét. Egy manipulatív ribanc volt.
Úgyhogy rákérdeznék: te vagy az, Judit?

Almandin 2022.07.08. 09:42:20

@bordon: Az ókorban lenézték a nőket, a görögöknél legfeljebb csak a képzett hetérákat tartották szellemi partnernek. A homoszexualitás preferálása a nők lenézése miatt is dívott.
Jössz a másik téveszméddel is, miszerint a nők fő célja csupán valami férfi anyagi kihasználása és a nemiséget csupán fegyverként használják. Évek óta ismételgeted ezt, Örömhernyóként, acyclorenként, czerkaként, stb. Ha már nicket váltasz, lehetnél ügyesebb is, az életszemléleted, szófordulataid gyorsan elárulnak.

bordon 2022.07.08. 09:48:41

@Almandin: Pubika, minden hozzájárulhat a pszichózis felszínre kerüléséhez, ha hajlama van rá az embernek. Tudod mi járul hozzá leginkább? Az alkohol. Igen, jól mondod, az alkohol picit durvább hatással van az agyra, mint a fű. Nem kötelező egyiket se használni. Csak hát az alkoholizálás még bátorítva is van Magyarországon. Minden második faluban bor vagy pálinkafesztivál van, szüreti napok, folyik a sör, nem férfi, aki nem issza meg a magáét. Én is alkoholizáltam, de pár éve letettem a poharat. Életem legjobb döntése volt.
A posztolónak szólt a kommentem, hogy számára a szélsőséges elvetemültség a füvezés a párjával. Nem kell mindent mindnekinek mindent kipróbálni! De ha a párjával szív füvet, akkor még lehet, hogy közelebb is kerülnek egymáshoz. Akinek ez egy elvetemült szélsőség, az gondolom nagyon langyos életet élt eddig. De humora az legalább van neki. Hurrá!

Almandin 2022.07.08. 09:48:54

@bordon: Sokan vagyunk, akik észrevesszük a jellemhibáidat. Nem csodálom, hogy az egyetemi ismerősödnek is ez jött le a véleményeid alapján. Nem én vagyok az, szerencsére élőben nem kell, hogy elviseljelek, se most, se a múltban. Egyébként pár hónapja férfi hozzászóló is hasonlóan jellemzett.
Nyugodtan elmondhatod a véleményed, szólásszabadság van. Az őszinteséget díjazom, a fajtádnál már csak a sunyik rosszabbak, akik ezt takargatják és pl. már párkapcsolatban derül ki róluk, mennyire lenézik, megvetik a nőket. Elmondhatod a véleményed, de akkor ne lepődj meg, hogy sokan ezt nem fogják szimpatikusnak találni. Ellenvélemény hangoztatásához nekem és másoknak ugyanúgy joguk van, mint neked a magadét mondani. Megkímélheted magad a kritikáktól, ha megtartod magadnak a véleményed, de ha leírod, készülj fel, hogy nem mindenkinek fog tetszeni.

bordon 2022.07.08. 09:52:37

@Almandin: Ez a nők evolúciós programja, a fészekrakás. Ehhez egy férfi kell, aki összehordja a fészket.

Almandin 2022.07.08. 10:00:39

@bordon: Nem kéne reklámozni a füvezést. Épp elég az európai kultúrában az alkohol is, hogy legyen belőle elég probléma, nem kell még pluszban más veszélyes drogokat is felvenni a listára. Az alkoholt nemigen tudják kitessékelni a kultúrából, mert több ezer éve szokás fogyasztani. Próbálkoztak alkoholtilalmakkal, de nem sikerült.
Én is majdnem teljesen absztinens vagyok, valóban, rokonságban is többeket szabályosan dühít ez, át akarnak nevelni. Olyanok, akiknek az életében már okozott gondokat az alkohol. Bűnügyi híreket olvasva minden 2. esetben szerepet játszik a szesz (késelés, balesetokozás, nemi erőszak, stb.).
Magyarországon valóban szinte elvárás valamilyen szintű ivás, rossz fejnek tartanak, ha nem iszol. Ez szomorú. Ráadásul ha valaki alkoholbeteggé válik, amögül kifarol a társadalom. Elkezdik megvetni, pedig sokszor nem tehet arról, hogy függővé vált. Ez egyszerűen aljas hozzáállás. Tehát nálunk KELL inni, de ha elvéted a mértéket, akkor a társadalom szemében te vagy az akaratgyenge, jellemhibás, stb., akit sorsára hagynak. Nem véletlen, hogy fellázadtam ez ellen és maximum évente egy-két alkalommal iszom. Akkor is keveset.

body_andras 2022.07.08. 10:25:19

@bordon: jó jó igazad van de azért nem kel rögtön lep*csázni. ha az akkor tudja magáról, amúgy meg szeretet és béke.

bordon 2022.07.08. 10:33:12

@Almandin: Nem kell az európai kultúrából kitessékelni az alkoholt. Én se erre törekszem. Én a saját életemből tessékeltem ki. Genetikailag alkoholista vagyok, van pár százaléknyi ilyen ember, akik nem tudnak keveset inni illetve néha egy pohártól fejreállnak. Én ilyen vagyok. És persze próbáltam másokkal lépést tartani, ami különböző genetikai, élettani háttér miatt számomra rettenetes eredményt adott minden alkalommal.
A fű ezerszer veszélytelenebb, mint a szesz. Nem akarok erről senkit meggyőzni, ez tudományos tény. Fűvel mindig jelen vagy, nem okoz filmszakadást, bármennyire is úgy érzed, hogy belehalsz, ha túl sokat szívtál illetve pláne ha etted a kannabiszt (süti, gumicukor stb.), nem halsz bele. Soha.
Ellenben 40%-os alkoholból (whisky, vodka, gin) megiszol egy 700ml-es üveggel és vége a dalnak.

connector 2022.07.08. 10:35:07

@bordon: A fészket és a fészekaljat közösen vállalják, és igen, sok nő elveszíti a humorérzékét, amikor azt tapasztalja, hogy amíg az ő élete fenekestül felfordul a gyerekvállalás miatt (évekig kénytelen beleszűkülni az anyaságba, mert nincs értelmezhető részmunkaidő és mellé gyerekfelügyelet, mert anyagi függőségbe kerül, mert ő tolja évekig naphosszat a Bogyó és Babócát), addig a férfi tovább csillogtatja intellektusát a barátaival és panaszkodik, hogy az asszony elsárkányosodott. Tenni persze nem tesz semmit.

Almandin 2022.07.08. 10:51:16

@body_andras: Én már fel se veszem a sok bunkó hozzászólást. Aki ilyen, saját magát minősíti ezzel, nem engem.

Szalay Miklós 2022.07.08. 13:02:29

Hogyan működik a szerelem, szeretet és barátság:

egyvilag.hu/temakep/054.shtml

Ajánlom különösen a 4-es pontot, a szerelem tényezőiről, itt:

egyvilag.hu/temakep/054.shtml#p12

antisocialnetwork 2022.07.08. 15:37:09

Feltünt egy új majom a színen. Szánalom.

Puerto Prince · cococrunch.blog.hu 2022.07.08. 17:27:14

@Almandin: @bordon: rosszul fogjátok meg ezt a dolgot.

Olyan nőket kell keresni, akik örömmel és boldogan dugnak. Nem kastélyért, tóért, gólyafészkes kéményű kulipintyóért - a szex öröméért. Amíg nekem sem volt ilyen, én is összevissza hittem a dolgokat a nemek eredendően eltérő szerepéről, paleopszichológiai indíttatásokról, minden szarról. De ez csak egy félreértésnek tűnik akkor, amikor egy szerelmesre kúrt nő nyögései mélyebbé válnak, izmai megfeszülnek, punciját ritmikus összehúzódások feszítik, teste megremeg az orgazmustól, majd egy primordiális sóhaj kíséretében melléd huppan, és a túlvilágról mosolyog.

A többi csak mellébeszélés :)

J.a.t 2022.07.08. 17:36:24

@connector: Mit akarsz a Bogyó és Babóca az világian jó.Az igazi büntetés a Mickey egér és haverjai,ahol ötpercenként elhangzik a Mikkentyű.:-D :-D

Burgermeister 2022.07.09. 02:06:06

@Puerto Prince: Na igen, pontosan. És humoruk is van.:)

Puerto Prince · cococrunch.blog.hu 2022.07.09. 04:14:12

@Burgermeister: így így, a jó szexpartnerek ritkán nem viccesek :)

bordon 2022.07.09. 07:08:07

@Puerto Prince: Jót dugni egy dolog, aztán jön az evolúciós késztetés a nőben, hogy hova vezet ez a kapcsolat. Volt nekem is olyan csajom, aki halál szerelmes volt belém, szex remegős orgazmussal, aztán a nyakamba borult és sírt. Miért? Mert a nők ilyenek, elönti őket az aggodalom orgazmus után, félnek, hogy áron alul adták magukat, hogy kihasználták őket, hogy nem vezet sehova ez az egész. Nézz utána miért lesznek nagyon szomorúak, már-már depressziósak a nők a legjobb szex után.
Te szokás szerint a felszínt kapargatod megint, abból indulsz ki, hogy ha egy nő élvezi a szexet, akkor már férfiként gondolkodik és nem fut az evolúciós programja.

Lorrh 2022.07.09. 10:00:52

@bordon: vazze neked is csak egy primitiv evolucios program fut amikor dugni akarod a nőket.

Ambiorix 2022.07.09. 11:26:49

Az a Darwin nevű ürge tehet mindenről. Az rontotta meg a nőket!

Puerto Prince · cococrunch.blog.hu 2022.07.09. 11:56:16

@bordon: hát az én partnereim nem szex után szomorkodtak meg sírtak, hanem amikor elhajtottam őket :)

Ez az evolúciós program egy baromság; vajon miért van egyre kevesebb gyerek a fejlett országokban? Mert a női szexualitás felszabadult a gyerekvállalás kényszere alól.

Elég nehéz evolúciós programnak hívni valamit, amit a nők jelentős része azonnal nem választ, ha megteheti.

Nem is történeti-társadalmi kényszerről van szó, ahogy a feminácik mondják. Van egy reprodukciós drive meg van egy élmény drive, és a kettőt tök más szempontok vezérlik. A nagy számokból az következik, hogy nagyon sok nő arra rendezkedik be, hogy egy tartalmas, jó szexszel fűszerezett, fasza kis életet éljen (még akkor is, ha elméletben inkább egy szuperpasival való szercsilávcsikapcsit preferálna, és szomorú néha, hogy ez nincs). Ezt az életet nem a faszik finanszírozzák nekik, hanem ők maguknak.

Ezt - illetve ennek a típusnak a folyamatos növekedését - tagadni pont olyan hülyeség, mint a lehúzós ribancok létét

Sztravinszka 2022.07.09. 16:18:28

Humor jó ha van, de sajnos nincs mindenkinek, bárkivel röhögés, fiatalon meg pláne bármin el lehet rötyögni, később már ez is döcögősebb.

Én most azon röhögtem fel épp, hogy milyen unalmas lehet egy szélszőségektől elzárkózó férfi, és élet. Az ilyenek kezdenek el negyvenesen nyitott kapcsolatra, édeshármasra áhitozni, mert bár kimondani nem merik, de megpusztulnak az unalomtól. Ez is egyfajta evolúció, na.

connector 2022.07.11. 10:16:17

@J.a.t: Amúgy BB szerintem is jó. Ami idegesített, azt eleve nem olvastam a gyereknek, de hát a gyerekek szeretik az ismétlést.26x. Tv-t nem néztünk, a mikkentyű típusú agyhalál szerencsére elkerült.
süti beállítások módosítása