Ötször kérte meg a kezem. Ötször mondtam nemet

2023. április 25. 07:48 - csajokespasik

       

               Terítéken a bizalom. Posztolónk tudja, hogy egyetlen pasi sem olyan, hogy a hűségért és hasonló dolgokért, ellenálljon egy forró éjszakán a kísértésnek. És ha úgy tűnik el, hogy még fel sem veszi a telefont, minden gyanakvás jogos. Ha ezek után valakinek túláradó a fantáziája, hamar kiegészíti a hiányzó részeket a pasi homályos meséjében.        

 
       

               Fedezd fel és használd!  Ha lazán ismerkednél, barátkoznál, de nyitott vagy egy kis extra kényeztetésre is, akkor a Barátság Extrákkal kapcsolat passzol hozzád. Aki még nem tudja: a Csajok és Pasik társkereső egy igen népszerű ismerkedős oldal. Ha végeztél a sztorival és szívesen keresnéd te magad is a nagy Őt, nézz be hozzánk! A regisztráció ingyenes és azonnal kipróbálhatod.

- ez hiba, vagy sem? (avagy nálam miért ilyen könnyen reng meg a bizalom?) Igazából olyan nagyon komoly sérülésem nincs ezen a téren, ezért is érdekelne mások véleménye. Plusz, szeretném magam jobban kiismerni, mielőtt új kapcsolatba vágnék.
Eddigi harminc évem alatt volt pár komoly kapcsolatom, de utólag már tudom, hogy többnyire miattam lett vége, és azért, mert megingott a bizalmam. Ennek mindig voltak apró okai, de kimagyarázták, ám bennem ment tovább a saját track. Nagyon könnyen elveszítem a bizalmam másokban ma is.        

       

               Egyik kapcsolatomnak azért vetettem véget, mert utólag derült ki (nem éltünk együtt) hogy azért nem értem el egy hétig, mert elment nyaralni. Ha nem teszi hozzá, hogy haverokkal és sok nővel, talán még most is együtt lennénk. Nem tudtam szabadulni az egész helyzettől tudatilag, hogy azért nem szólt, mert biztos oka volt rá. És ezért se hívott, és ezért csak utólag mondta, hogy azért annyira ne verjen át, és a maga lelkiismeretén is könnyíthessen. Ha elmondja előre, és ha felveszi a telefont, máshogy álltam volna hozzá. De ez nem történt így. Ha csajok és pasik együtt buliznak, ott folyik a pia, és azzal arányosan a gátlások is oldódnak, senki se olyan hülye, hogy a hűségért és hasonló blőd dolgokért, ellenálljon egy forró éjszakán a kísértésnek, amikor minden adott.

Utána már egyetlen apró hazugság miatt képes voltam szakítani bárkivel, még akkor is, ha ugyanúgy nem volt konkrét bizonyítékom. De ha a hátam mögött történnek dolgok, én azokat a hiányzó részeket sajnos kiegészítem a túláradó fantáziámmal – ez nálam kényszeres, nem tehetek róla. Ilyen homályos részletek miatt már visszautasítottam lánykérést is, mert volt egy illető, aki nem kevesebb, mint öt alkalommal kérte meg a kezemet. Addig az összeköltözésig még nem jutottam el soha, csak vele, de nem tartott sokáig.
Szóval, keresés...oké, nem sürgős, de úgy sosem gondolkodtam, hogy mindegy, de muszáj, hogy legyen valakim, csak ezért nem alkuszom meg. Továbblépni dolgokon nem tudok olyan könnyen, mint más. Nem vagyok laza, nem tudok leragadni sem idegeneknél egy péntek este után, bárhogy is, de hazamegyek.
Velem van a baj? Vagy csak nem a megfelelő emberekbe botlottam? Mások mit csinálnak, ha meginog a bizalom?          

 

 

8 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://csajokespasik.blog.hu/api/trackback/id/tr5618110016

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Burgermeister 2023.04.25. 14:41:42

Az elso utan tipli! Poszter meg 5x rohant a faszerdobe. Menthetetlen!

Sadist 2023.04.25. 14:57:30

"De ha a hátam mögött történnek dolgok, én azokat a hiányzó részeket sajnos kiegészítem a túláradó fantáziámmal – ez nálam kényszeres, nem tehetek róla."

Akkor mégis ki tehet róla? Fel kéne végre nőni és vállalni a felelősséget a SAJÁT viselkedésedért, érzelmeidért, életedért, döntéseidért.

Lorrh 2023.04.25. 17:19:53

@Sadist: miről tehet a poszter te szerencsétlen diszlexiás??? Nem tudsz olvasni, vagy szöveget értelmezni??? A poszter mégis miért vállaljon felelősséget, hogy a pasija kúrta át a háta mögött.
Te totál becsavarodtál????
Te is vállalhatnál már végre felelősséget az idióta kommentjeidért és eldugulhatnál.

Real_Time 2023.04.25. 18:22:08

@Lorrh: Még jó hogy mindig itt vagy te az értelmes kommentjeiddel :D

Lorrh 2023.04.25. 19:40:21

@Real_Time: csak utánad, nagytudású barátom!

God Harald 2023.04.25. 19:42:33

@Lorrh: kicsit elragadott a frazeológiád!:))) Na de nem hibáztatlak azért, hogy idegállapotban vagy. Amilyen vérfeminista társadalomban élünk…

Lorrh 2023.04.26. 07:49:45

@God Harald: igen, ez a rengeteg paterializmus belement a hemoglobinomba

2023.05.12. 08:13:17

Várunk a 6.-ra vagy miért is írtuk ide ezt ki?
süti beállítások módosítása