Már nem vagyok számára érdekes?

2023. május 04. 07:52 - csajokespasik

       

               Két év után még nem feltétlenül kéne lankadnia a vágynak, de Levélírónk esetében erről lehet szó. Barátjával nem voltak olyan sűrűn együtt, hogy ennyi idő alatt megunja őt. Most az emlékekkel vigasztalja magát, hogy mennyire izgalmas is volt az ismerkedési fázisban, amikor párja még elérhetetlennek gondolta őt és küzdött érte. Új ingerek nyomában.        

 
       

               Fedezd fel és használd!  Ha lazán ismerkednél, barátkoznál, de nyitott vagy egy kis extra kényeztetésre is, akkor a Barátság Extrákkal kapcsolat passzol hozzád. Aki még nem tudja: a Csajok és Pasik társkereső egy igen népszerű ismerkedős oldal. Ha végeztél a sztorival és szívesen keresnéd te magad is a nagy Őt, nézz be hozzánk! A regisztráció ingyenes és azonnal kipróbálhatod.

Sziasztok,
A barátommal az elején azt éreztem, hogy végre sínen van az életem, letisztult, céljaink közösek, hasonló az értékrendünk is. Vele valóban különlegesnek, érdekesnek és értékesnek éreztem magam. Nem vagyok tökéletes, de ha valakinek a mindene lehetek, ha valakinek én lehetek a legjobb, az nekem jól esik. Hamarosan pont két éve leszünk együtt. Ami a problémát jelenti, hogy az ágyban nincs már rám annyira igénye, mint korábban. Nem minden pasi szexmániás, de én furcsálltam, hogy ennyire csökkent benne a vágy. Most kapásból azt is gondolhatnám, hogy másvalakinél vezeti le azokat az energiáit, de erre nincs semmi bizonyítékom.        

       

               Ha megteremtek egy hangulatot, kibújik alóla, elmegy, lemondja, el se jön. Lehet erre egy másik magyarázat, mert neki változott a munkarendje, és sokszor későn megy haza, fáradt, akkor tudom, hogy reggel már nem érdemes felhívni őt. Nem voltunk olyan sűrűn együtt, hogy ennyi idő alatt megunjon. Itt tartunk, én meg visszagondoltam, hogy valamiért jobban tetszett nekem az, amikor még elérhetetlennek gondolt, és küzdött értem. Most már nem vagyok számára túl érdekes?

Azzal vigasztalom magam, hogy nem arról van szó, hogy nem kívánna már engem, csak a stressz elszakítja tőlem, meg a sok túlvállalás. Ha tele van a fejem, én is begubózom.
Hogyan próbáljam újra magamra hangolni? Nekem az őszinteség nagy megkönnyebbülést jelentene, legyen bármi is emögött. Akkor én is másképp fogok hozzáállni, ha türelem kell, adok, de ez a bizonytalanság engem nagyon nyomaszt.
Nem tudok elvonatkoztatni ettől. Ha valami új inger hiányzik neki, azon is lehet segíteni. Nem szeretném később átverve érezni magam, azzal, hogy valójában csak ő is átverte saját magát. Magamban nem érzem, hogy elveszett volna a varázs. Viszont hosszútávon nálam ez szakító ok lehet. Egyedül megoldani ezt nem tudom, ő is kéne hozzá. Az biztos, hogy nehéz lenne őt elfelejtenem.          

 

 

7 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://csajokespasik.blog.hu/api/trackback/id/tr8618116342

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Burgermeister 2023.05.04. 19:51:59

Az....az a szip zod stressz..:) ugyanma kiralyjany.....van mas a pasidnal. Tedd lapatra es keress a szintedhez illot.

Motorogre 2023.05.04. 20:22:29

Hogyan próbáljam újra magamra hangolni? - ha egy fiatal nőnek ez kérdésként merül fel, akkor ott bajok vannak. Opció a váltás ..

szeme közé, laposan! 2023.05.04. 22:15:47

“ Hogyan próbáljam újra magamra hangolni? ”

Mélytorok. Esetleg egy piroslámpánál állva, az éjszakai buszon, mittudomén. Találd ki b+, tegyél meg mindent, amit kell, aztán ha nem megy, nem megy, váltani kell. Nő vagy, tehát kb. 3,5 percet leszel egyedül, mire valaki felszed, és hamar felejtesz, nem lesz gond.

antisocialnetworkagain 2023.05.05. 04:54:50

Ha lankad rád akkor baj van. Lehet csapatot váltott.

Andy73 2023.05.05. 08:39:28

Nem írod, hány éves vagy, de két év után már nemcsak alkalmi randik szoktak lenni, hanem világos közös célok, összeköltözés, eljegyzés, majd házasság is. Ha ezek eddig fel sem merültek, akkor ez a kapcsolat a jelek szerint kifutóban van. Abban igazad van, hogy az őszinteség mindennek az alapja. Ha az megvan, akkor megbeszélheted vele ezeket a kérdéseket. Ha nincs, akkor a kapcsolatnak eleve nincs sok értelme.

Lorrh 2023.05.06. 11:52:06

@Andy73: ez az "őszinteség" fétist csak addig vágyják az emberek, amíg számukra hízelgő dolgokról van szó.
Pont abban nem őszinték az emberek, amiről a másik fél hallani sem akar: arról ami a kapcsolat ellen szól, a másik hibáiról.
"mindennek az alapja az őszinteség" röhögnöm kell... millióval több lenne a válás és szakítás ha tényleg őszinték lennének az emberek.

Andy73 2023.05.06. 15:19:18

@Lorrh: itt nem arról van szó, amit írsz. Valóban van túlzott őszinteség is, de nem az a fontos, hanem az, hogy az alapvető dolgokban ne hazudj a párodnak, megbízható legyél.
süti beállítások módosítása