Gonosz tekintetű Viktória és társai

2024. március 19. 08:00 - csajokespasik

       

               „Igazából nem is az zavar, hogy mennyi volt neki, az jobban, ha erre büszke is, és beszámol nekem” – Úgy tartják, hogy ne firtassuk párunk múltját, de Posztolónk szerint néha nem árt. Hiába mondják, hogy senkit nem jellemez az exeinek magas száma, mert szerinte ez is a rossz jelek közé sorolható.        

 
       

               Fedezd fel és használd! Érezted már igazán felszabadultnak magad társkeresés közben? Lépj be a Csajok és Pasik közösségébe, hogy az ismerkedés igazán könnyed legyen! Aki még nem tudja: a Csajok és Pasik társkereső egy igen népszerű ismerkedős oldal. Ha végeztél a sztorival és szívesen keresnéd te magad is a nagy Őt, nézz be hozzánk! A regisztráció ingyenes és azonnal kipróbálhatod.

Kicsit rég volt, de küldöm: szóval, én már elmúltam negyven, családom van, ...és emlékeim. Volt az életemben egy fiú, akiről tudtam, hogy sok nője volt már előttem, ezzel dicsekedett is, sőt, büszkén meg is mutogatta nekem a közösségin, kik voltak. Nem kellett volna, merthogy ő nők tekintetében nem volt nagyon válogatós. Magamban el is neveztem őket: a./ Csámpásfogú Edina, b./ Gonosz tekintetű Viktória, c./ Lompos-Koravén Zsuzsa, d./ Piálós-Szülők-Lánya Zsanett. ... és még sorolhatnám.        

       

               És akkor magamba szálltam, hogyha ezek a szakadékok a zsánerei, akkor én mit keresek mellette? Talán én is ilyen vagyok? Aztán megnyugtatott a dolog, amikor láttam pár nem szörnyű, egész vállalható csajt is.
Végül nem emiatt lett vége, talán ki is található: megcsalt. Kellett a következő trófea. Hogy hogyan nézett ki az utódom, szinte már nem is érdekelt.
Nekem már az is sok volt, amikor azt kifogásolta, hogy velem nem lehet inni. Ez így volt igaz. De hogy valami tanulság is legyen, amin rágódni lehet: azt mondják, nem jellemez senkit az, hogyha sok exe volt. - Szerintem meg férfiaknál is, nőknél is: dehogynem! Igazából nem is az zavar, hogy mennyi volt neki, az jobban, ha erre büszke is, és beszámol nekem.          

 

 

1 komment
Címkék: emlék

A bejegyzés trackback címe:

https://csajokespasik.blog.hu/api/trackback/id/tr4018357305

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

God Harald 2024.03.19. 10:01:35

A tepsiseggű Marcsi nem volt köztük? Fosós Rozi?
süti beállítások módosítása