Főleg a fiatalabb srácokat érdeklem

2024. június 10. 07:56 - csajokespasik

       

               Posztolónk lassan negyven felé tart, és mivel újra a társkeresés világába került, megfigyelt valamit: főleg a nála jóval fiatalabbak figyelmét kelti fel. Ám a találkozók mindig kiábrándítóak, mert az ifjú lovagok bár nagyon helyesek, dögösek, és ki vannak gyúrva, viszont belül össze vannak törve, felszínesek, nincsenek különösebb terveik, ...de szeretnek bulizni.        

 
       

               Fedezd fel és használd! Érezted már igazán felszabadultnak magad társkeresés közben? Lépj be a Csajok és Pasik közösségébe, hogy az ismerkedés igazán könnyed legyen! Aki még nem tudja: a Csajok és Pasik társkereső egy igen népszerű ismerkedős oldal. Ha végeztél a sztorival és szívesen keresnéd te magad is a nagy Őt, nézz be hozzánk! A regisztráció ingyenes és azonnal kipróbálhatod.

38 éves nő vagyok. Legutóbbi kapcsolatom nem sült el túl jól. Neki az exe végig jelen volt, mert volt egy közös gyerekük, akivel amúgy ő foglalkozott többet. Ez szép, és el is fogadtam, de azt már kevésbé tudtam, amikor láttam, hogy még mennyire kötődik az exéhez. Ezt maga előtt is tagadta, de valaki megérzi az ilyet. Szerettem és csodáltam őt, próbálkoztam nem előhozakodni azzal, amit sejtek. De végül is ő mondta ki. ...Mondta, hogy legyünk inkább barátok, de azt mondtam, nekem az nem menne. Túlságosan szerettem ahhoz. Plusz, átverve is éreztem magam. Nem akartam eltaszítani magamtól, de kicsit kikészített ez az egész.        

       

               Újra ismerkedni próbálok, és észrevettem valamit: főleg 23-24 évesek akarnak találkozni velem. Ebből pár meg is valósult, de csak dumáltunk, ismerkedtünk, nem volt semmi. Valakivel csak levelezek, valakivel a személyes tali is megvolt. Megadom a tiszteletet mindenkinek, de a generációs szakadék miatt nekem nem menne a kapcsolat, és azért se, mert: - ezek a srácok nagyon helyesek, dögösek, trendi ruhákban jelennek meg, ki vannak gyúrva, oda van figyelve minden külső  részeltre... viszont belül össze vannak törve, a lelkük össze van zavarodva, mintha lemaradt volna a fejlődésben, és csak a testük haladt volna előre... Felszínesek, nincsenek különösebb terveik, de szeretnek bulizni. Ha vannak is terveik, azok elérhetetlen, komolytalan ideák csupán: „éttermet nyitok külföldön, kocsikkal kereskedek majd” stb. ...De megvan a tőkéd vagy a kapcsolatod hozzá? Ja, az nincs, majd meglesz...

Sok év lemaradást érzek náluk kulturálisan, érzelmileg és szellemileg is. És megértem, mert meséltek kicsit a családi környezetükről, kötődési nehézségeikről, kapcsolati csalódásaikról. És nem tudják feldolgozni, nincs kire számítaniuk, mert a barátaik is ilyenek. A lelkizés ciki. Jobb csak felszínes dolgokról beszélni.
Nekem meg így nem megy. Nem mondom, hogy nem gondolkoztam el rajta, hogy mi lenne, ha... Ha fiatalabb lennék. De valahogy láttam a kimenetelét az egésznek.
Hiszek benne, hogy ez a korlátoltság el fog múlni bennük, mert kinőhető. Fiatalon talán én is ilyen voltam és igaz, hogy jobban szót értettem hasonlókkal. De most más a helyzet.          

 

 

23 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://csajokespasik.blog.hu/api/trackback/id/tr4018424833

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Lorrh 2024.06.10. 09:57:27

38 éves nőnek nem jó a huszonéves fiúcska. Neki most egy érett egzisztencia kell.
Aztán amikor a nő lesz 50+ és az öreg férje meghal infarktusban akkor újra felfedezi a fiatal fiúcskákat. Furamód ez a két korosztály szeret egymásratalálni,: fiatal fiú dugná a MILFet: mindkettő megkapja a kötetlen dugást és csak ennyit vár el és ez igy jó is.

38 éves nő a legrosszabb mert már elért valamit de neki olyan pasi kell akire "felnézhet" hahaha

vanderkaay 2024.06.10. 14:02:24

Akkor minek találkozol egyáltalán velük, ha kapcsolatot akarsz, arra pedig nem látod őket alkalmasnak?

Bár mondjuk erre nyilván kétféle válasz lehet
(1) Valójában nem lenne kifogásod egy ilyen kapcsolat ellen sem. Nem kevés 35+ nő fut tizeniksz évvel fiatalabb pasival próbálva fenntartani az illúziót hogy még ő is abba a korosztályba tartozik
(2) Bár állítólag még nem történt semmi de addig is amíg a neked járó George Clooney megérkezik, azért elmennél dugni a jóképű és kisportolt huszonéves pasikkal ha már ők is annyira szeretnék

Egyébként ha adsz egy irányítószámot akkor szívesen megkeressük neked a legközelebbi kisállatkereskedés címét. Tulajdonképpen ezért vagyunk itt a blogon

Sadist 2024.06.10. 16:36:49

"Sok év lemaradást érzek náluk kulturálisan, érzelmileg és szellemileg is."

Na és te mégis mit csináltál az utóbbi 20 évben? Fejlesztetted magad szellemileg, érzelmileg és kulturálisan? Nyilván nem, különben nem arról nyavalyognál, hogy 38 évesen már csak a huszonéves kiscsikók számára, kizárólag rövidtávon vagy érdekes, hanem élnél boldogan a férjeddel és annak az eldöntése okozna dilemmát, hogy melyik középsuliba járjanak a gyerekeitek.

"Nem mondom, hogy nem gondolkoztam el rajta, hogy mi lenne, ha... Ha fiatalabb lennék."

Na mi lenne? Utólag mégis inkább választanád a kevésbé vonzó, de hosszútávon több potenciállal rendelkező és családcentrikus srácokat a faszkörhintán pörgés helyett? Az a vonat már nagyon rég elment. Vagy megbékélsz vele, hogy leginkább csak kúrópajti szerepet töltesz be a kapcsolatodban, vagy pedig ahogy a kolléga fentebb javasolta, beszerzel valami háziállatot, hogy tompítsd a magányodat.
Ezt már sehogy nem lehet visszacsinálni, de ha szeretnél valami jót és hasznosat tenni az életben, akkor légyszi meséld el a környezetedben lévő összes fiatal lánynak, hogy hogyan basztad el az életedet. Hátha tanulnak belőle és nem követik el ugyanazt a hibát, mint te.

F.M.J. · http://magan-galaxis.blog.hu/ 2024.06.10. 19:11:57

@Sadist: Megelőztél. Még jó, hogy elolvatam a bejött kommenteket, különben leírtam volna újra.
+1

Rubasov nertárs 2024.06.10. 21:37:23

"Negyven az új húsz, hetven az új negyven!" Oh wait...
A többit Sadist kolléga már megírta.

God Harald 2024.06.10. 23:55:58

Az itt jelenlévő milf-károsultaknak egy ilyen 38 éves szingli nő balladája olyan mint Spongyabobéknak a gógyimogyi dal: egyszerűen nem bírják megállni, hogy ne énekeljék el a Faszkörhinta-dalt.:))))

Andy73 2024.06.11. 00:37:47

Nyilván a negyvenes korosztály lenne megfelelő, csak ott kevesebb a független, mint a huszonévesek között. Persze elváltak is akadhatnak, de akkor számolni kell az exekkel meg a gyerekekkel. Nem írod, miért most kezdesz ismerkedni újra, de nyilván jobb és könnyebb fiatalabb korban. Kérdés, hogy tartós kapcsolatban gondolkozol-e egyáltalán. Ha igen, akkor korban hozzád illlőkkel ismerkedj.

Kovacs Nocraft Jozsefne 2024.06.11. 07:07:14

A fiatal kanokkal jól el lehet tölteni az időt, sokat fel is lehet próbálni, csakhogy közben múlik sz idő, 38 után jön a 39, 40...45, oszt már kondomra és tamponra sem kell költeni. Meg az ifjú fiúcskák is elmaradoznak.

Lorrh 2024.06.11. 09:04:46

@God Harald: terápiába kellene járniuk, mert súlyos nő fóbiájuk van szegényeknek. Bármire rá tudják vetni magukat hogy kiélhessék a dühüket. A posztoló segédmunkás meg igyekszik kiszolgálni a napi vicsorognivalóval.

Lorrh 2024.06.11. 09:06:43

@Kovacs Nocraft Jozsefne: a menopauza kb 55-60 körül megy végbe és -nevetni fogsz- de pont a fiatal srácok izgulnak rá az ilyen kötetlen dugnivaló nőkre - akik még normális külsővel rendelkeznek.

Andy73 2024.06.11. 09:34:28

@Lorrh:

"Értsük meg jobban a folyamatot! A menopauza jelentése
A menopauza szó szerint a menstruáció végét jelenti. Tulajdonképpen egy időpontot jelöl, melyet megelőzően a menstruáció teljes egészében, legalább 12 hónapon keresztül elmaradt. Ennek ellenére a gyakran az egész folyamatot jellemzik ezzel a szóval, mintegy a női változókor és klimax szinonimájaként használva, ezért a továbbiakban mi is így teszünk.

A menopauza egyúttal a termékenység végét is jelenti (hiszen nem szabadul ki több petesejt a petefészekből). Általánosan 45-55 éves kor között következik be, azonban az utóbbi időben egyre előrébb húzódik (a stresszes életmódnak, a xenoösztrogéneknek, a kiegyensúlyozatlan táplálkozásnak köszönhetően). Ezért nem meglepő, hogy a menopauza kezdete is egyre fiatalabb korra tolódik, van, akinél már a 30-as években jelentkeznek a menopauza tünetei, de kitolódhat egészen a 60-as évekig is."

anatur.hu/blog/termeszetes-megoldasok-menopauza-tunetei-ellen

Ettől függetlenül, ha egy fiatalember egy 60-as nőre izgul fel, és vele létesít kapcsolatot, ott komoly problémák vannak, mindkét fél részéről.
A poszter persze még messze van a 60-tól, de a menopauzától már nem annyira.

Andy73 2024.06.11. 10:26:21

@Lorrh: "38 éves nőnek nem jó a huszonéves fiúcska. Neki most egy érett egzisztencia kell."

Ez igaz, és az ideális a negyvenes férfi. Akkor egyáltalán nem biztos, hogy a férfi fog korábban meghalni, de egyébként sem ez a fő szempont az ismerkedésnél, legalábbis normális esetben.
Másrészt egy ötvenes férfi is élhet még 20-30 évet, vagy akár még többet, és elég komoly gondok vannak, ha valaki a párja halálát várja.

God Harald 2024.06.11. 11:13:29

@Lorrh: igen ez így van. De nekik ez a terápia…anonim nőgyűlölők csoport.:).

bz249 2024.06.11. 11:20:55

@Andy73: persze sokkal jobb az anyos-apos halalat varni, sot a 2 alatti TFR miatt akar nagyneni/nagybacsi halala is hozhat valamit a konyhara.

Arra azert erdemes figyelni, hogy nehogy negativ legyen az orokseg.

Andy73 2024.06.11. 11:53:46

@bz249: senkinek a halálát nem jó várni, ezt a kommentelő írta, csak azt már nem masoltam át, annyira beteges. Persze lehet, hogy poénnak szánta, a legtöbb komment eléggé komolytalan, de sok poszt is ezen az oldalon.

Lorrh 2024.06.11. 15:02:30

@Andy73: nem írt ilyet a kommentelő.
Azt írta... "amikor majd meghal infarktusban az öreg férj..."
Ebben hol a kívánás szerinted?
Szerintem ez egy kijelentő mondat volt.

Sztravinszka 2024.06.11. 19:37:43

@God Harald: jaj :))) én is a faszkörhintáról akartam írni :))))

Napi irodalom olyan brutális lett, hogy még sadist is kibújt a zsákból :)))

VOGAben 2024.06.11. 22:00:50

Elszálltak a gonosz évek de azért még nyomják a csengőt az ifi titánok. Nem is tudnék nagyobb gondot hirtelen. Így is jó lesz, ha eddig jó volt... Lerágott csont.

God Harald 2024.06.11. 22:58:47

@Sztravinszka: ja, ő ettől mindig izgalmi állapotba kerül mint a pap szamara a katonazenétől!:)

Reactor 2024.06.14. 21:24:35

Elég jellegzetes: a 38 éves nőnek nem kell a huszonéves, hiába "harminc az új húsz", neki egzisztencia kell. A bibi az, hogy az a "pasee" akinek ennyi idősen van egzisztenciája, az meg a feszes testű huszonéves lányokat favorizálja. Hát evvan, előbb-utóbb kiesel a pixisből...

Real_Time_2 2024.06.25. 06:07:12

@Lorrh: "2 hete
38 éves nőnek nem jó a huszonéves fiúcska. Neki most egy érett egzisztencia kell"

A régi szép időkben még a nagy diákhiteles korszak előtt voltak olyan hirdetések hogy fiatal diáklány támogató partnert keres. Ez szép és jó de manapság amikor negyven körüli mufflonok hirdetik így magukat az már enyhén szólva megmosolyogtató ?

Kovacs Nocraft Jozsefne 2024.06.25. 09:27:10

@Real_Time_2:

A 38 éves nő nem mást akar eltartani, hanem magát akarja eltartatni.

Amúgy meg úgy tudom, a diákhitel ellenére/mellett is van igény a sugar daddy támogatására. A diákhitelt ui. vissza kell fizetni, a sugar daddy meg természetben kéri a törlesztést.
süti beállítások módosítása