Lehet, hogy mellettem van még valakije?

2024. június 27. 07:57 - csajokespasik

       

               Ha az ember nem gyanakvó típus, az egyszerre segítheti és hátráltathatja is a kapcsolataiban. Levélírónk nem szeretne többet beleképzelni ezekbe a dolgokba, mégse tud csak úgy átlépni bizonyos tényeken.        

 
       

               Fedezd fel és használd! Érezted már igazán felszabadultnak magad társkeresés közben? Lépj be a Csajok és Pasik közösségébe, hogy az ismerkedés igazán könnyed legyen! Aki még nem tudja: a Csajok és Pasik társkereső egy igen népszerű ismerkedős oldal. Ha végeztél a sztorival és szívesen keresnéd te magad is a nagy Őt, nézz be hozzánk! A regisztráció ingyenes és azonnal kipróbálhatod.

Nagyjából már április óta járok egy nagyon kedves nővel. Komoly kapcsolatnak még nem mondanám, főleg mert mindig csak nálam vagyunk együtt, ugyanazokban az órákban. Az is megfordult bennem, hogy valójában van valakije – voltak apró, gyanús jelek, de ezeket most nem sorolom fel mind, és jelenthetnek bármi mást is. Egyszer pl. elindultunk felé, ahol állítólag lakik, majd szólt a telója, mondta, hogy most nem jó, majd legközelebb. Egyszer megkérdeztem, hazadobjam-e autóval, de nem akarta.        

       

               Nem sokat beszél magáról. Teljes estét még sosem töltöttünk együtt, mindig hazament, hiába mondtam, hogy maradhatna. Ha én keresem, nem ad azonnali választ, tervez és visszahív. Ha beülünk valahova, mindig megkérdi, meddig maradunk?
Lehet az, hogy ő simán csak távolságtartó típus, de azt nem hiszem, hogy velem van baja. Ez nem szexkapcsolatnak indult, tehát többre számítok. Nem vagyok olyan, aki gyanakvó és mindent megkérdőjelez, de ilyen helyzet még nem volt az életemben. Ha házas, és nem mondja meg, az aljas dolog lenne. Viszont passzol a humorunk, sok mindenben azonos az ízlésünk.          

 

 

7 komment
Címkék: gyanakvás

A bejegyzés trackback címe:

https://csajokespasik.blog.hu/api/trackback/id/tr6818436059

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Sztravinszka 2024.06.27. 11:09:30

Tereld arra a beszélgetést, hogy miért nem élsz házasságban, és kérdezd meg, vele mi a helyzet. És hogy hány gyerek várja otthon :D jaj nehéz ezt komolyan venni, 3 hónap után már mindent lehet tudni valakiről, ha kérdezel és beszélgettek. Ha fiatal vagy, akkor lazán. Honey Im sooo into you, wanna see your toothbrush. Ez olyan, mint egy krimi, minden homályban van. Lehet, hogy csak lepukkant a lakása.

Burgermeister 2024.06.27. 17:14:19

Van családja. Elvezd amig lehet, komolyra ne tervezz vele. És valszeg van még egy vészfasz neki. Szóval lehet hogy sokszereplős a sztori.

Kovacs Nocraft Jozsefne 2024.06.27. 20:21:16

Egy-egy gyanús dolog még lehet bármi, ez igaz. Na de jelen esetben több gyanús dolog van, és ezek mind ugyanarra mutatnak.

VOGAben 2024.06.28. 09:56:59

Ugye, hogy nem túl megnyugtató a zavarosban halászni! Majd a bőrgyógyász helyrehoz... vagy nem.

Vén motoros 2024.06.28. 10:39:45

Van egy olyan kifejezés. hogy "barátság - extrákkal". Ha nem akarsz megnősülni, meg gyerekeket csinálni, ez az állapot kellemes és kényelmes. Nem kell túlgondolni, élj vele... Egy ismerősöm ilyen vésztartaléknak vagy 2 évtizeden át megtartotta a gimnazista barátját, akinek szintén megfelelt ez az állapot. Ráadásul a fickó vidékre költözött, ott talált munkát. Ha olykor jött a telefon, akkor egy hosszú hétvégére feljött a csajhoz, 3 nap és 3 éjszaka jól lefárasztották egymást, utána hosszabb-rövidebb időre mindenki ment a dolgára. Francia bohózatokból tudni, hogy a lezser franciák ezt "házibarát" címen intézményesítették id.

antisocialnetworkagain 2024.06.28. 16:02:04

Kérdezd már meg, hogy érdekel-e?

jajnemár 2024.06.29. 21:47:46

Csak kefélésre kellesz, a családja otthon várja. Élvezd ki, közben keresgélj..
süti beállítások módosítása