El kéne engednem életem szerelmét

2024. szeptember 20. 07:58 - csajokespasik

       

               A barátnő hamarosan külföldre menne, a jelenlegi párkapcsolata pedig másodlagos számára. Az idegen környezet hamar törölheti a hűséget, ezért Posztolónk nem tud együtt örülni vele. Itt hagynak egy szerelmes férfit, aki nem tudja, látja-e még párját, így kétségek közt várja az utolsó együtt töltött napjukat.        

 
       

               Fedezd fel és használd! Érezted már igazán felszabadultnak magad társkeresés közben? Lépj be a Csajok és Pasik közösségébe, hogy az ismerkedés igazán könnyed legyen! Aki még nem tudja: a Csajok és Pasik társkereső egy igen népszerű ismerkedős oldal. Ha végeztél a sztorival és szívesen keresnéd te magad is a nagy Őt, nézz be hozzánk! A regisztráció ingyenes és azonnal kipróbálhatod.

Ő már az elejétől kezdve tökéletes volt számomra, a tenyeremen hordoztam, és a környezetünkben is mi voltunk az ideális pár. Törődő voltam és segítőkész, ő pedig viszonozta ezt, mindent megtestesített számomra, amiről álmodtam. A közös életünket terveztük. Aztán ő közölte, hogy külföldön adódott egy lehetőség, munkát fog vállalni, minden adott, ismerősökön keresztül, és milyen jó lesz. Örüljek vele. És örültem volna, ha megmondja meddig, és ha az a külföld szomszédos országot jelentene. De nem így van.        

       

               Akkor kezdtem el érezni, hogy történik valami benne. Előtte nem volt hangulatember, most meg távolságtartó velem. Nem mondtam mi a véleményem a kiköltözéséről, nem is kellett, rám volt írva. De nem állok az önmegvalósítása útjába. Ha ez neki megéri... utazzon, lásson világot. Úgy feküdtünk le aludni, hogy nem beszéltük meg, én mit is szeretnék. Ezzel én is viszonoztam a távolságtartást. De mégse akar elveszíteni engem, mondja. De hogyan képzeli ezt az egészet? Várjak rá akármeddig, hónapokon át, hűségesen?

El kell engednem életem szerelmét. ...Az utolsó nap összebújva alszunk majd el, én teljes bizonytalanságban, mert nem tudom, találkozunk-e még. Aztán reggel elviszem a reptérre és elbúcsúzom tőle? Vagy hogy? Jelenleg itt tartunk, és fogalmam sincs, merre tovább, és mit mondjak neki. Örülni nem tudok vele.          

 

 

3 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://csajokespasik.blog.hu/api/trackback/id/tr5018495430

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Burgermeister 2024.09.20. 15:22:50

Külföldön már várja a palija. Menj csajozz, felejtsd el ezt a gerinctelen rüfkét.

Hunterwolf 2024.09.20. 18:45:22

Így van. Kint már várnak rá. Téged azért nem akar elveszíteni, mert kell egy menekülőút, ha a másikkal mégsem sikerülne.

Sadist 2024.09.20. 21:43:03

Hát, haver, ennek a kapcsolatnak már rég kakukkoltak. Nem akkor, amikor "adódott egy lehetőség", hanem sokkal régebben, mert kezdetektől fogva csak a biztonsági háló voltál.
Nem írtad le a luvnya korát, de a sztoriból lehet tudni, hogy kora huszonéves, vagyis a ribanc korszaka elején van. Nyilván nem Bulgáriába vagy Törökországba készül, hanem valahova nyugatra, ott aztán elindulhat az ipari csúcsrakúrás. Nagy eséllyel már az új gazdatest is adott, nem csak a munka és a szállás.

"De mégse akar elveszíteni engem, mondja. De hogyan képzeli ezt az egészet? Várjak rá akármeddig, hónapokon át, hűségesen?"

Nem hónapokig, évekig. Ezt a csajok úgy csinálják, hogy 20-as éveikben még "keresik önmagukat" (gyk. pörögnek a faszkörhintán), aztán 28-30 körül ha nem sikerül kicsikarni a hosszútávú elköteleződést valamelyik csúcskantól (márpedig az esetek 99.99%-ban nem sikerül), akkor életbe lép a vészforgatókönyv és mennek vissza a parkolópályára tett bétához (ez vagy te a történetben).

A legokosabb dolog, amit tehetsz, hogy amint kitetted a reptéren, abban a pillanatban elkezdesz új nő után nézni, akinek nem csak B terv vagy, ezt a rüfkét meg ghostolod a picsába.
süti beállítások módosítása