Illatos hidegzuhany

2009. augusztus 10. 07:59 - csajokespasik

Alaposan pórul járt az a kedves Levélírónk, aki túl sok romantikus, és túl kevés művész filmet nézett. Az élet nem parfüm, néha kifejezetten szaglik. A kudarc és a csalódás illata lehet keserédes - így tudunk a végén nevetni az egészen.

 

Fiú vagyok, 37 éves. Szintén netes élmény. Két hete levelezek egy csajjal, aki légiutaskísérő, de most szabadságon van, vagy tartalékállományban, vagy mi. Egyszer csak ő javasolja, hogy találkozzunk. Én nem mertem kezdeményezni. Autószerelő vagyok, ráadásul nem egy szép darab, és nem is értettem, hogy egy ilyen dögös csaj, a képcsere és paramétereim (37 éves, nőtlen, 170 magas, 87 kg, kerek fej) alapján azonnal találkozót akar. Furcsa volt. Az is lett.

Lelkesen felvettem a legjobb göncöm, reggel a fodrászhoz is elmentem, hogy minden tökéletes legyen. A lánnyal egy szálloda halljában találkoztunk. Olyan gyönyörű és kívánatos volt! Falatnyi ízléses szoknya, simulós felsőrész, szandál. Bemutatkozunk, leülünk és egy darabig lényegtelen dolgokról beszél, majd nagyon finoman bevezeti a terméket: „Én csak márkás és megbízható parfümöket használok." Véletlenül van nála egy katalógus és egy táskányi illatminta (aha, véletlenül!!). Előveszi, kiteríti az árut, és elkezdi magyarázni, mi milyen fajta és mennyire üde, meg minden. A lényeg, hogy szó sem volt kapcsolatról, csupán valami gagyi hamisítvány parfümökkel ügynökölt és finoman belekezdett egy előadásba a feromonos parfümökről, és már ott tartottunk, hogy a belépési nyilatkozatot írjuk alá – mert ha másokat is behülyítek a boltba, akkor nekem olcsóbb ez a szar - amikor közöltem vele, hogy „csatlakozzon anyukád” és füstölögve távoztam. Ma sem érzem magam ezért bunkónak. Az eset lelombozott, viszont tanulságos volt. Nem adom fel.

 
19 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://csajokespasik.blog.hu/api/trackback/id/tr881294027

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

angel30 2009.08.10. 16:01:24

Hehehehhe...ez nagyon komoly!Hát sikerült meglepned!Jól tetted amúgy!Ennyi hülye nőt...(nő létemre mondom ezt)

vinike 2009.08.10. 17:43:18

nah ilyen nekem is volt csak ram uzleti szolgaltatasokat akartak ramsozni...:))

schdl (törölt) 2009.08.10. 17:52:25

Hasonló sztorim nekem is van, igaz, nem csajok és pasik téma;
Egyik barátom volt barátnője fel volt véve nekem msnre. Egyszercsak nagyon érdeklődni kezdett utánam (na ez volt a gyanús). És hogy ő találkozni szeretne, mert hogy a régi barátok, bla bla bla...
Persze nem hagytam magam és kérdezgettem, hogy miért is akar velem találkozni? Nagy nehezen kibújt a szög a zsákból :D Az is vmi "szolgáltatás" akart lenni...
NC
Ez egyszerűen csak "olcsó" és igénytelen módszer...

Lylla* 2009.08.10. 22:31:18

Hmm.. ez a parfümös sztori kicsit ismerős, ámbár ha nem is velem történt meg ugyan, de egy ismerősömmel hasonló. Tulajdonképp elkeserítő hogy egyesek így próbálják a külsejüket felhasználni az üzlet érdekében. Nem mondom a mai világba talpra esettnek kell lenni, de ez azért már sok. Tulajdonképp ez nem is talpraesettség vagy épp leleményesség, ez egyszerűen egy szemérmetlen próbálkozás arra hogy hülyére vegyék a másikat..szánalmas
Mellesleg én is ezt tettem volna, ha van a közelemben egy pohár víz az arcába öntöm :)

szepi79 2009.08.11. 01:14:40

meg kellett volna mondani a csajnak:
"nézd, úgy látom, te csak azért jöttél, hogy parfümöt adj el nekem. én viszont csak azért, mert meg akarlak dugni. namost vagy mindketten hoppon maradunk, vagy egyikőnk se."

aztán döntse el ő :D
persze élőben köpni nyelni nem tudtam volna, de utólag szivesen és könnyen vagyok okos :D

Adrant 2009.08.13. 12:00:56

Megitattam volna vele az összes termékmintát, aztán felvittem volna az egyik hotelszobába. :o)

2009.08.13. 16:04:00

Lám-lám nem divat az egyenesség... .

nozee 2009.08.16. 20:44:19

höhö, ez tetszik! :D :D

« ツ ¢Sιβє™ ツ » 2009.08.16. 22:16:11

@szepi79 - Harciteknős idomár:
loool :D ez kemény xD igazad van amúgy :D nyíltan kell beszélni ezekkel .. :D

Rókalány Zsanett 2009.08.19. 14:29:49

Szóhoz sem jutok!!
És igen most én mondom:NŐK!!!
Némelyik szemérmetlenül bunkó!Mert ez bunkóság!Hova el nem megy némelyik jó kinézetű hölgyike!Én meg vallom nem vagyok egy csúnya darab de ez eszembe sem jutna! Bár néha igazán okosnak kell lenni és bizony dolgokban előny a szép arcocska és forma,de nem szabad kihasználni vkit és vissza élni azzal hogy vki régóta független és ahogy a történet mesélő írta nem egy szép darab!ilyennel visszaélni nevetséges és szánalmas!!

Danabb 2009.08.19. 17:37:19

De.gáz.nőőő.
Na.ilyet.a.világon.a.legpofátlanabb.dolog.csinálni.
Jo,h.elküldted.a.pi*ba;)

Zöldkő 2009.08.20. 11:54:21

Nagyon jól tetted, hogy leráztad! Mit képzel az ilyen? Engem is egy volt pasim próbált hasonló dolgokkal behülyíteni, akkor amikor épp egyedül voltam! Azzal hívott fel, hogy találkozzunk, meghív egy kis húsvéti sonka evésre magukhoz. Gondoltam, ám legyen, olyan ez, mint amikor télen a farkas nem talál ennivalót és ráfanyalodik a még gőzölgő lócitromra...Bocs, a hasonlatért, de jól kitolt velem.
Először is egy 4 órás (!) előadást tartott egy kávézóban, valami hülye üzleti lehetőségekről, amiből munka nélkül nagyon meg lehet gazdagodni. Na az ilyesmikben sohasem hittem. Amikor a kávézóban utalni mertem a húsvéti sonkára, illetve arra, hogyha nem megyünk hozzájuk, akkor rendelnék valami harapnivalót, lévén hideg, esős tavasz, az utcán előzőleg teljesen átfáztam, rám ripakodott, ha nem érdekel a dolog, akkor ő el is mehet.
Hülye fejemmel végig hallgattam. Utána felmentünk hozzájuk, ahol valami zsíros húsvéti-sonka maradékkal kínált, majd felajánlotta, hogy elvisz valami remek előadásra pár nap múlva, de erről nem szólhatok senkinek, ígérjem meg!
El is vitt, valami panel földszintjén berendezett ócska lakásba, ahol már a "beavatottak" próbálták az értetlen hülyéket a gazdagodásra rávenni. Miközben az exemmel üldögéltünk, aki már semmilyen vonzalmat nem váltott ki belőlem, odajött egy prosti-szerű nő, kitetovált szemöldökkel, aki valószínűleg az exemre pályázott és megkérdezte, hogy "Mi van közöttetek?". Mondtam, hogy semmi.
Ez valamikor a 90-es évek végén volt. Mondták, hogy menjek el velük egy wellness-hétvégére és mutogattak egy katalógust valami szállodáról. Kérdem: "Ez ingyen van?"-mondták, hogy persze, csak fizessek 25.000 Ft-ot, ami ma kb. egy 80-100.000 Ft-os hétvégének felelne meg.
Amikor vége lett az előadásnak, őurasága hazavitt és mondta, hogy akkor ebbe a meggazdagító üzletbe be kellene szállnom 360.000 Ft-tal. Akkoriban egyetemista voltam, ráadásul nagyon szegények, az egész családom. Mondtam, nekem nincs ennyi pénzem. Erre ő: "Akkor kérjél valakitől kölcsön, pl. egy jó baráttól". Mire én: "Kölcsön tudnál adni nekem?". Erre úgy elkezdett hebegni-habogni, hogy ő így nem, meg úgy nem, hogy majdnem nekivezette a piros lámpának a kocsiját. Mondtam, hogy akkor tegyen ki az első metró vagy busz megállónál, mert nincs miről beszélnünk.
Azóta mindkettőnknek családja van, de úgy tudom, ő sem lett milliomos és ugyanabban, a lakásban lakik a gyerekeivel és a nejével, ahol azelőtt az anyjával és ahol a zsíros sonkát etette velem! Hát legyen boldog!
Felmelegítve tényleg csak a töltött káposzta jó!

Sir Mortzosch 2009.08.20. 12:20:05

Király vagy öcsém :D

szmercs 2009.08.21. 10:46:01

hát igen ehez pofa kell de jó vastag börel.A csaj hogy lehet enyire BUNKÓÓÓÓÓÓ.Azért mert jo a megjelenése akármit megcsinálhat mással?A fejére kellett volna önteni az összes illatmintáját utánna meg elküldeni az édes drága jó anyukájába hogy azt ejtse teherbe.Neked meg azt üzenem jól tetted,nem vagy bunkó.És biztosan megtalálod a párod.

J. Daniel 2009.08.23. 16:40:50

Jó vagy srác! Jó a storyd!

vagány csaj 2009.08.25. 15:25:08

Nem semmi! Milyen leleményesek az emberek! Képzeljétek el, biztos van egy-két "veréb", aki ennek a sok hülyeségnek bedől! Pff! Ehhez azért pofa kell!

Jégcsap 2009.08.28. 11:11:00

Hát ez kemény, nem jutok szóhozxD Jó hogy leráztad.

Nikica21 2009.11.14. 22:20:16

@schdl: nem olcsó és igénytelen...hanem aljas...!:D

Nikica21 2009.11.14. 22:23:06

@szepi79 - Harciteknős idomár: Tetszik...szerintem, ha ezt így valaki megmondaná kerek perec a csajnak ő se jutna szóhoz...vagy csak azért hogy eladjon párat belemenne!:D
süti beállítások módosítása