Csók a nyúlszőr kalap alatt

2009. augusztus 14. 08:10 - csajokespasik

Igazán filmes jelenet következik, sok színnel és bájjal. Nem mindig érdemes változtatni a szokásainkon, de ha mégis megpróbáljuk, érdemes hagyni az eseményeket a maguk medrében folyni. És még valami: nem feltétlenül bunkók a jó pasik.

 

19 éves voltam, amikor megismerkedtem a nagy és eddig első szerelmemmel. Első éves főiskolás voltam, amikor már éreztem, hogy változtatni kellene a bulizási szakásaimon, ezért egy új szórakozóhelyet kellett keresnünk. Szombat este volt, beizzítottam a barátokat és nagyban készülődtem, amikor csörgött a telefonom. Na, egy haver mínusz, nem baj, még vannak ketten. Aztán kaptam a másik hívást, hogy ahová menni akarunk, az neki nem megfelelő. Na, nem baj van még egy haver...persze, újabb hívás, „te nem iszol, ezért én nem megyek”...köszi. Persze sírás, barátnőm újra hívása, nem érdekel - akkor menjünk, oda, ahová eddig, de teljes puccban nem vagyok hajlandó itthon maradni szombat este.

Tényleg változtatni akartam, és volt egy nyúlszőr kalapom, amit nagyon szerettem - kivételesen nem veszem fel, mert változtatunk. A kalap mégis rám került és elmentünk a szórakozóhelyre, persze a szokottnál egy órával korábban, a ruhatári helyek miatt. A buli már nagyban folyt mire odaértünk: megyek végig a tömegben, egyszer csak valaki leveszi a kalapot a fejemről, én már izzó tekintettel fordultam, na, kit kell már megint megverni, hát, huh, ilyen jó pasit még életemben nem láttam: sapi a fején, de az enyémet akarja... Akkor csere, de csak ha bejön utánam a tánctérre. Megyek, puszi az ismerősöknek, erre megkocogtatják a vállamat és ott a pasi :) Hát nem sokat táncoltunk ...:) 5 perc után csók (rossz vagyok, tudom). 5évig voltunk együtt. Tanulság: nem feltétlenül bunkók a jó pasik, és lányok: nem kell azonnal elküldeni mindenkit a búsba! Próba szemcsere!

 
5 komment
Címkék: buli csók ital fiú bika

A bejegyzés trackback címe:

https://csajokespasik.blog.hu/api/trackback/id/tr741296044

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Panni CsP · http://csajokespasik.blog.hu 2009.08.20. 09:58:35

"Soha ne kérj bocsánatot érzelmeid kimutatásáért, mert ha azt teszed, akkor az igazságért kérsz elnézést."
/Benjamin Disraeli/

AlexanĐra 2009.08.21. 20:44:31

Sztem ez a legjobb sztori eddig amit olvastam:)Teccik mert Happy End lett a vége:)és mert Én is igy járnék tuti örülnék neki:):$:P:D:D

vagány csaj 2009.08.26. 15:19:06

Hát bocs, de ez rohadt unalmas...
Se nem ciki, se nem röhejes, semmit nem lehet rajt, se sírni, se nevetni... Egy átlagos történet.

Jégcsap 2009.08.28. 10:52:30

@vagány csaj: Már, de ne haragudj, de nem unalma. Mért ne lehetne simán happy vér, könnyy meg ilyesmi nélkül?


@AlexanĐra: Szerintem is ez volt a legjobb. Végre olyat is lehet látni ahol jól fejeződtek be a dolgok!;)

Vanessa 2009.09.02. 19:31:58

ez tiszta jó:D
nekem miért nincs ilyen mázlim?:D
süti beállítások módosítása