Öngyilkos lettem miatta

2009. november 19. 07:18 - Panni CsP

Tudjátok, mi történt 2005.12.20-án? Egy srác megtalálta élete értelmét. A téma még lezáratlan, jelenleg is zajlik, bár erősen egy kilátástalan tili-toli játéknak tűnik. A csaj eleinte nem törődik a srác érzéseivel – aki annyira bele van pistulva, hogy még az öngyilkosságot is bevállalja. Hol összejönnek, hol szétmennek. Na, de a srácot se kell félteni, mert amint újra együtt vannak, rögtön meg is csalja őt. Kommentelő legyen a talpán, aki ehhez érdemben hozzá tud szólni.

 

Sziasztok! Az én történetem egy átlagos amerikai love story-hoz hasonló. Azzal a kivétellel, hogy nálam még nem jött el - ha eljön egyáltalán - a happy end. 2005.12.20-án ismertem meg a leányzót, mindketten a város egyik legjobb gimnáziumának tanulói voltunk. Két évvel alattam járt, bár köztünk csak másfél év a korkülönbség. Egy közös jó barát által ismerkedtünk meg és 2006.01.04-én össze is jöttünk. Két és fél hónapig voltunk együtt majd - Ő sem tudta megindokolni miért- szakított velem. Teljesen magam alatt voltam: két hónapon keresztül próbáltam visszahódítani több-kevesebb sikerrel, aztán feladtam. Mindent.

Megkíséreltem egy öngyilkosságot, szerencsémre az utolsó pillanatban odaért és leállított; majd több órán keresztül egymás karjában telt az idő, forrón csókolt, igazi szeretettel. Mégsem folytattuk: pár hónapig családsegítőhöz jártam, majd találtam egy másik leányzót. Nem tartott sokáig -2006.07.31-én Ő keresett meg, hogy kezdjük újra. Gondolkodás nélkül visszamentem hozzá. Ezúttal három és fél hónapig bírtuk. Megtettem, amit nem kellett volna: megcsaltam. Nincs mentségem és nem is akarok mentegetőzni. Hülye voltam és meggondolatlan, de semmit nem bántam még életemben annyira, mint ezt a ballépést. Amikor elmondtam neki, csendben és beletörődően fogadta, nem balhézott, még egy hónapig ki is tartottunk, de aztán egy hatalmas nagy veszekedést követően szakított velem, ismét. Pár hónap múlva, mikor már ismét boldog voltam egy lánnyal, megpróbált megint visszaszerezni, de akkor nemet mondtam neki - ezt szintén bánom a mai napig. Azóta lassan eltelt három év, sok barátnőm és számtalan egyéjszakás kalandom volt ez idő alatt, de még mindig szeretem, teljes szívemből, teljes odaadással. Lassan kezdek beletörődni, hogy nem érdeklem, és esélyem sincs rá hogy visszakapjam, de...De. És itt van ez a de. Ismerőseim nagy többsége szerint csak játszik velem, mások szerint Ő sem tudja igazán mit akar, és megint vannak mások, akik úgy gondolják, hogy engem akar, de még nem most - előtte még élni szeretne egy kicsit. Egy biztos, hogy ez a "de" ez az a viselkedés, amit az elmúlt három évben produkált velem szemben. Van, hogy totálisan elutasító a remény utolsó szikráit is összetöri, van hogy játssza a barátot, amikor tudja nagyon jól, hogy kettőnk közt nem lehet barátság. Ha nem tudnám, hogy mi már rég nem vagyunk együtt, talán még el is hinném, hogy egy évek óta boldog pár vagyunk. Egyszerűen nem értem, és a környezetemből sem érti senki. Az egyik barátnője azt mondja, hogy felejtsem el, a másik barátnője nem mond semmit, ő nem tudja, hogy volt kedvesem miként van a dologgal. Egy biztos: érzem, hogy ez a story még nincs lezárva...

 
220 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://csajokespasik.blog.hu/api/trackback/id/tr31519511

Trackbackek, pingbackek:

Trackback: A Károj öngyilkos lett 2009.11.19. 13:15:10

Az Ibi pofonvágta a Károjt, mer idegi eredetünek nevezte és azt is monta, hogy genetikusan pókallergiás, utánna a Károj kölcsönkérte az Ibi összes valéniumát a ridiküljéböl, ami a tengerimalacok számára volt fentartva, és fizetés nélkül elment, vett ma...

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

KenSentMe 2009.11.19. 12:43:09

@Szelid sunmalac-Elmeny designer: Három hónapos csecsemő vagyok, egész nap szopok, azért vagyok ilyen frusztrált, és azért szájkaratézom..

jaj, és hogy egy kicsit keretbe zárjam a kommentjeimet, mivel már kezdi kifutni magát a vita, és személyeskedésbe átcsapni.. szóval.. azt írtam, legelőszörre, hogy.. "a jók mennek el fiatalon.. az meg, hogy az erősek maradnak meg, inkább a világ baja" .. tény, hogy ez egy kissé sarkítás volt, de akkor is meg vagyok róla győződve, hogy nem minden öngyilkos az evolúció söpredéke.. éppen úgy halnak meg kiváló emberek is, ahogy nem.. és ahogy "Szelid sunmalac-Elmeny designer" megjegyezte, valószínűleg az én felmenőim között is több a zsivány, mint akár a kivételes ember, akár a lángelme.. mert az evolúció így dolgozik.. mert ott a legnagyobb a szaporulat, akiknek a legkevésbé kellene szaporodniuk .. nem is tudom, kinek volt ez az ötelete, majd utánanézek.. úgyhogy az első kommentem másik gondolatát is fenntartom.. az a jók mennek el fiatalon, a rosszak pedig itt maradnak.. a bibliai Ábel és Káin történet újabb tanulsága ez.

Stupidella 2009.11.19. 12:48:35

@Zsu0805: perszepersze, nyilván!

Csak mondom, hogy azért öngyilkolásznak a "nagy emberek" sűrűn, mert érzékenyek. Érzékenyek, mert művészek, illetve művészek, mivel érzékenyek. Értöd. :)

Az öngyilkossággal fenyegetőzőket rühellem, mint a szart, mint ahogyan bármilyen zsarolással élő embert. Ha engem valaki azzal fenyeget, hogy megöli magát, ha nem lesz ez, vagy az, akkor még hajrázok is hozzá.

2009.11.19. 12:48:55

@Glg:
Igen ez érdekes felvetés. Annyi dolog van ami/aki miatt érdemes élni. Valahol persze megértem hogy van kilátástalan helyzet, mikor az ember nem látja a jövőjét, de az, hogy ezek miatt öngyilkosok legyünk. Igazándiból aki ténylegesen öngyilkoslesz (fejbelövi magát, felköti magát) - és itt nem az elnyiszálom az ereimet vagy beveszek egy doboz altatót és véletlenül meghalok mivel nem értek oda időben esetekre gondolok - az ha azt vesszük nagyon erős, vagy nem is ez a legjobb szó rá. Gondolj bele mennyire nehéz megtenni, mennyire nehéz meghúzni a ravaszt, vagy leugrani a székről.

2009.11.19. 12:54:38

@Stupidella:
Szerintem amúgy a mai világba már nem sok olyan "művész" rohangál, aki annyira érzékeny lenne mint a régiek. Persze vannak, de szerintem ma már nagyon ritkán lehet egy lapon említeni az érzékenységet a művészekkel. Számos érzékeny ember rohangál a világba, bár tény hogy a "híresebbek" gyakran lesznek öngyilkosok, de én ezt inkább a stressznek és a nyomásnak mondanám, és a nem megfelelő feldolgozásnak.

Ne is mond, én is kb hajrázok nekik, vagy ha olyan közeli ismerősöm akkor mint mondtam kézen ragadom és beviszem az első pszichiáterhez. :)

Stupidella 2009.11.19. 13:01:22

@Zsu0805: manapság inkább bemelegednek. :)

Glg 2009.11.19. 13:06:11

@Stupidella: ez így van-rengeteg a búza művész :D

tarquin - védőháló nélkül 2009.11.19. 13:10:58

A legtöbb sikeres öngyilkosságot nem előzi meg semmiféle fenyegetőzés, és nincs jele, olyan értelemben, ami arra utalna, hogy épp most fog megtörténni.

2009.11.19. 13:20:30

@Stupidella:
Lehet régen azért voltak frusztráltak és öngyik, mert akkor még nem vallahttak színt. :)

Stupidella 2009.11.19. 13:20:53

@Zsu0805: ez bizony nekem is eszembe jutott.

Girgesz 2009.11.19. 13:22:04

Szar dolog a szakítás, de azért nem kellene annyit pörögni rajta fölöslegesen, hogy ilyen dolgokat tegyen meg az ember. Ráadásul az öngyilkossággal nem oldja meg a problémát senki, csak bebizonyítja, hogy gyenge az élethez és elbukott az egyik próbán... Mintha fentről valaki leszólna: "Egyes!-leülhetsz."

Különben is: egy kapcsolat vagy jól működik és akkor sok mindent kibír az ember gyereke, vagy szarul, de akkor meg kár ennyire beleszerelmesedni a másikba. Az a baj a mai ifjúságba, hogy túlzásba visznek minden érzelmet: ha valaki szerelmes, akkor "halálosan és hú, de nagyon, meg különben is, ő az életem értelme, stb.", ha szakítanak, akkor egyből meg akarnak halni, ha elüti az autó a kiskutyájuk, akkor mérhetetlen veszteség éri őket és képesek végkifulladásig élvezni egy bulit, vagy egy PS játékok. "
Ha a mai fiatalságot hallom beszélgetni, mindig egy klasszikus jut az eszembe: "Hát kéhem, maga nohmális?" :)

Ja,és hogy én is fiatal vagyok?-igen. De nem is akartam soha megöngyilkolni magam se bánatból, se feltűnési viszketegségből. És van egy csodálatos menyasszonyom, egy házam, terveim...

Na, ez most jól kibukott belőlem, de qrvára unom már ezt a túllihegett érzelgősséget...

kissbandi 2009.11.19. 13:26:30

Sziasztok!
Új vagyok itt, gondoltam beköszönök! :-)

Bandita

xzvjjo (törölt) 2009.11.19. 13:28:40

Félrelép = jól áll neki halál. Hülye is szóval én erősen támogatom próbálja meg újra de ezúttal ne baltázza el!

Glg 2009.11.19. 13:39:06

@xzvjjo: illetve pont baltával próbálja-azzal nagyobb az esély a sikerre :D

TBal 2009.11.19. 13:42:35

Máté Péter ferdítés:

Öngyi lettem, hogy hulla lehessek.
Öngyi lettem, hogy valamit tehessek.
Hogy kinyiffanjak, s a koporsó is legyen enyém.
Legyek bár koldus vagy király, oly mindegy, csak hulla legyek én.

www.zeneszoveg.hu/dalszoveg/26419/mate-peter/megszulettem-zeneszoveg.html

Kytia 2009.11.19. 13:45:33

Sziasztok!

Hühh, de megy itt a fekete humor ma.:DD
Nincs türelmem végigolvasni VR és Sün veszekedését, mi a lényege?

2009.11.19. 13:53:19

@Kytia:
Azt a vonalat én se követtem. :)

kissbandi 2009.11.19. 13:57:46

@vendriner aladár: :D :D :D Ez elég "ütős" hozzászólás volt.
Viszont, tömören minden benne van! :-)

deflorator 2009.11.19. 14:03:15

Szerintem mondd meg a lánynak az igazat, hogy unod már a rejszolást. Ettől meg fog hatódni és a karjaidba veti magát.

deflorator 2009.11.19. 14:06:27

Csak annyit tennék hozzá, hogy megcsalni egy lányt helyénvaló, sőt a férfi kötelessége. De el is mondani neki a gyengeség jele.

2009.11.19. 14:13:10

@deflorator:
És mi a nő kötelessége? :)

Girgesz 2009.11.19. 14:16:11

@Zsu0805: ööö... mosogatni, főzni, megérteni és kiszolgálni élete értelmét az Urát és parancsolóját? :)

(Nem bírtam kihagyni.)

2009.11.19. 14:17:57

@Girgesz:
És reggel felkelteni az Urát, akinek bilibe lóg a keze. :) :) :) :P :P :P Amúgy ilyen válaszra számítottam. :)

2009.11.19. 14:19:03

@Girgesz:
Azt hiszem benyelte a válaszom. :(

Szelid sunmalac 2009.11.19. 14:23:05

@VRbagoly: Semmi szemelyes nincs a dologban, hiszen nem is ismerjuk egymast. A Kainos tortenetben meg egyertelmuen az Isten volt ahibas, mert az Abletol elfogadta az aldozatot, a Kaintol meg ugyanazt nem. Csak ugy, heccbol. En is bepipulnek! Gyakorlatilag kieroszakolta az egeszet!

@Kytia: Lenyeg??? Milyen lenyeg?

Girgesz 2009.11.19. 14:24:41

@Zsu0805: Nem akarok közönséges lenni, de ha ezt komolyan kérdezted volna, akkor ezt válaszoltam volna: hülye kérdésre csak hülye választ lehet adni...

De mivel vicc volt, olyan magasra sikeredett, hogy nem lehetett nem lecsapni :)

tuli _ 2009.11.19. 14:27:49

@tarquin- 1forma ördögműalkotás: ez így van. ők nem fenyegetőznek. megteszik.

R. (nő) 2009.11.19. 14:35:41

szerintem meg legyen legális az euthanásia, oszt jónapot.
nem kell senkinek más dolgán gondolkodnia. bosszankodni meg aztán végkép.

Szelid sunmalac 2009.11.19. 14:37:31

@Kedves Nard: Ha mar itt vagy...az, hogy engem utalsz, egy dolog. Tenyleg. Mindketten tudjuk, ezen a budos eletben semmi nem fog valtoztatni es ez igy is van rendjen, mert mindketten kurvara leszarjuk mit gondol a masik. De bazz...Caddyvel mi a szarra volt ez az egesz jo? En ugyan soha nem szoltam bele ki-kivel mikor, miert baratkozik vagy nem baratkozik, de o tenyleg kedvelt titeket es erre semmi szukseg nem volt. Ha velem van bajod, akkor tudod, hogy baszogathatsz, de rajta keresztul kielni az en utalasomat egyreszt azert felesleges, mert nem fog valtoztatni a dolgokon, masreszt azert felesleges, mert neki az egegyadta vilagon semmi baja nem volt veletek, sot! Es meg a mai napig nem lenne...Csak azt vedd eszre, hogy o nem en...de te tudod...

Kytia 2009.11.19. 14:48:26

@Szelid sunmalac-Elmeny designer: Jézusom! Családi botrány van? Mi lett Caddy-vel? Vagy ne kérdezzek ennyit, inkább olvassam a blogot rendszeresen mint minden rendes blogger?:)

2009.11.19. 14:50:16

@Girgesz: Ezért is tettem oda a :) jelet. :) Gondoltam, hogy mit írnak vissza. :)

Kytia 2009.11.19. 14:50:51

@Zsu0805: Különben sem Te kezdted.:)

Caddy 2009.11.19. 14:51:41

@Kytia: itt vagyok, olvasok, meg ribanckodom. ennyi. :)
Hosszú sztori nem is ide való, meg leginkább sehová.

alumi 2009.11.19. 14:51:55

@VRbagoly: bocs, de én azért olyan sok öngyilkos költőről nem tudok..

csöppet torz az értékrended, mondták már?

alumi 2009.11.19. 14:52:56

ja és személyes ellentéteket nem lehetne inkább privátban lerendezni?

Kytia 2009.11.19. 14:53:39

@Caddy: Jahh, akkor megnyugodtam. Ribanckodni szabad, sőt, az a Nő kötelessége.:DDD

alumi 2009.11.19. 14:53:49

...faszér' kell itt hatásvadászkodni, meg mártírelőadást tartani.

Szelid sunmalac 2009.11.19. 14:53:58

@Kytia: Tenyleg nem tartozik sem ide, sem mashova, de en csak itt talalkozom Narddal es gondoltam elmondom a velemenyem. Elnezest az OFF-ert

Stupidella 2009.11.19. 14:54:43

@Szelid sunmalac-Elmeny designer: küldj neki privát üzenetet, a nickjére nyomva oszt' helló.

Kytia 2009.11.19. 14:55:43

@prim reborn-habkő rulz: Én tudok öngyilkos költőkről, de asszem, erre szokták mondani, hogy nem mindenki Einstein, aki megbukott matekból.:)

alumi 2009.11.19. 14:59:14

@Kytia: nem mondtam, hogy én abszolút nem tudok.
nem olyan sokról tudok!

Szelid sunmalac 2009.11.19. 15:02:55

@Stupidella: Hujje vagy? Csak csinos csajoknak irok privatban!

Girgesz 2009.11.19. 15:08:40

@Zsu0805: :))))
Ja, és ha már itt tartunk... mostanában olvastam, hogy vannak olyan országok, ahol az asszonynak kötelessége kielégíteni a férje szexuális vágyait, hacsak épp nem pirosbetűs nap van... :)

Szelid sunmalac 2009.11.19. 15:10:25

@Girgesz: Az hagyjan, de ha nem viszi a meghatarozott idoben a kavet a meghatarozott modon, az hivatalos valook (Torokorszag).

Caddy 2009.11.19. 15:11:38

@prim reborn-habkő rulz: faszér kell állandóan személyeskedni, meg célozgatni?

Girgesz 2009.11.19. 15:18:56

@Szelid sunmalac-Elmeny designer:

Vannak még jó helyek a világon... :9
És hogy visszatérjek a posztra, azt hiszem ott kevés ilyen gilisztaeledel rohangál, aki az első nagy szerelemtől meg akar halni :)

(Ja, és most vettem észre azt is -de lehet más már célzott rá-, hogy ha a cím: Öngyilkos lettem miatta -akkor hogy írta meg a posztot az illető? Ugyanis a hullamerevség elég komoly gátló tényező az írásban :D)

alumi 2009.11.19. 15:21:29

@Caddy: nem mentség, de konkrétan kisregényt írni pár ember privát problémájáról egy nyilvános blogon, szerintem semmivel sem jobb, mint célozgatni.
ráadásul a Ti ügyetekbe Nardékkal, miért kell másokat, és más okokat bevonni?

Igazság Atyja 2009.11.19. 15:22:48

@Girgesz: Senki nem akart meghalni, marketingfogás volt. :)

Szelid sunmalac 2009.11.19. 15:28:13

@Girgesz: Ongyilkos volt, de mar elmult...

@Stupidella: Ez volt az elso megnyilvanulasom az egesszel kapcsolataban, de az utolso is, ugyhogy nem kell aggodni.

Caddy 2009.11.19. 15:28:34

@prim reborn-habkő rulz: miért kell egyáltalán bárkit is belevonni? Milyen más okok?

Szelid sunmalac 2009.11.19. 15:29:47

@Igazság Atyja: De hol volt a plakat? Vagy lehet, hogy ez is az es a kommentek lattan megint megprobalja? Uristen! Megoltunk valakit! Megoltek a posztolot! Ti szemetek!

Caddy 2009.11.19. 15:35:23

Primu értelmetlen ezen vitázni. Mindketten tudjuk mi van a háttérben. Részemről lezártam. Sün elmondta amit erről gondolt, mert máshol nincs rá lehetősége. Ennyi.

Igazság Atyja 2009.11.19. 15:39:55

Készüljetek inkább a szeret ünnepére!
Egyébként Sarka Kata csinálta már motorháztetőn is.

Girgesz 2009.11.19. 15:41:05

@Igazság Atyja:

Tudom.(Azért a sok smile.) De egy normális embernek ez még marketingből sem jut az eszébe...

Csak a rutintalan nehogy melléfogjon az ilyen PR fogásokkal, mert annak súlyos következményei lehetnek.(Mint az a bizonyos autógyár, ami az egyik autótípusát NOVA néven akarták Brazíliában befuttatni. Csakhogy spanyolul a "no va" azt jelenti "nem megy". :DDD)

Szelid sunmalac 2009.11.19. 15:46:52

@Igazság Atyja: Bezzeg arrol nincsenek kepek, se reality show

Kytia 2009.11.19. 15:47:40

Mindig kimaradok a buliból.:(
Nem, mindegy. Az a véleményem, hogy recece.

Kytia 2009.11.19. 15:48:52

@Igazság Atyja: HAJDU-Sarka Kata...már bocs.:)

alumi 2009.11.19. 15:50:26

@Caddy: szerintem sem érdemes erőltetni.
a fő ok nem sün.
amúgy meg dehogy nincs lehetősége. privátban.
na, ennyi.

alumi 2009.11.19. 15:51:32

@Igazság Atyja: legalább tudni fogják hova tűnt el a mercedes billog a kocsi orráról..

Stupidella 2009.11.19. 16:00:40

könyökpuszit kérek.

Igazság Atyja 2009.11.19. 16:04:04

Azaz bizonyos szempontból a Rolls-Royce kényelmetlenebb, mint a Merci. :)

Szelid sunmalac 2009.11.19. 16:04:09

@Stupidella: Nagyon beteg! De nekem az a kedvencem :)

Girgesz 2009.11.19. 16:06:41

@Igazság Atyja: Attól függ melyik nemnek... :D

Szelid sunmalac 2009.11.19. 16:06:55

@Igazság Atyja: Hat azert a kombajn sem idealis...

csillag× 2009.11.19. 16:12:02

Nah, a mai nap sem aktívkodtam, de látom a poszt nem volt valami kommentre méltó :)

@Panni CsP: emelem.. :)

Caddy 2009.11.19. 16:22:31

@primu: majd ha Nard ír nekem privátba válaszolok is rá. De te is pontosan tudod,mi lett a vége annak, amikor én válaszolni akartam a kérdésekre. Na de most már tényleg ennyi. :D

Szelid sunmalac 2009.11.19. 17:27:52

@csillag×: Ha a tragyaban tortenik, akkor semmi gond. Legalabb jo puha es meleg. Raadasul extrem hely es biztosan egyedi. Falusiaknak biztos nem problema.

csillag× 2009.11.19. 17:33:31

@Szelid sunmalac-Elmeny designer: biosex... :D és még radiátor (= tehén) is lehet a közelben

Szelid sunmalac 2009.11.19. 17:35:22

@csillag×: Latom nagyon egyet ertunk! Akkor mehet?

csillag× 2009.11.19. 17:36:59

@Szelid sunmalac-Elmeny designer: csak holnap megyek haza, akkor tudom elkérni papától :P :D de tehenük nincs, csak bari

Nikica21 2009.11.19. 18:39:11

@Lajosnak lett egy karfiolja: Teljesen Veled értek egyet...gyógyulj meg és élj normális életet! Mindent bele!:)

Nikica21 2009.11.19. 18:45:05

@Lobelt: Jó közvetítő vagy!:D

Nikica21 2009.11.19. 19:19:17

Én valahogy nem ítélem el a beteg embereket...mindenki máshogy dolgozza fel az őt ért hatásokat...és ha ezzel zsarolta annak is volt oka...nemhiába vannak dokik akik segítenek! Mi sajnos nem értjük meg azt ami bennük játszódik le...kell egy kis segítség!

Nikica21 2009.11.19. 19:21:06

Látjátok én is skizo vagyok...elírogatok itt magamban!:DDDD De rossz lehet depressziósnak lenni.....!:( De most a vidám emberke lakozik bennem!:DDD

KenSentMe 2009.11.19. 19:35:56

@primu: Köszönöm az építő jellegű kritikát, máskor majd kétszer ennyit írok. Az értékrendem meg nem torz.. ja, írnék hosszaban, de ha keveset írsz, biztosan keveset is olvasol.

pkrisko 2009.11.19. 19:55:39

"Öngyilkos lettem miatta"-Ja, ez meg egy üzenet a síron túlról.

Nyavalygás helyett fuss neki még egyszer, csak próbálja alaposabb lenni! Menj ki valami eldugott helyre, ahol biztosan nem ér oda senki, hogy megmentsen! És valami biztos módszert válassz! Speciel én a vonatot ajánlom, valahol a nyílt pályán elé lépsz, aztán vége a dalnak.

Vagy szerezd meg végre azt a csajt és fejezd be az önsajnálatot!

Dr. A Jó Meglepően Izmos Hercege 2009.11.19. 20:02:46

@Caddy:

Nem javaslom neked az addig fél lábon való állást.

Caddy 2009.11.19. 20:32:36

@Kedves Nard: mondjuk én azt hiszem elhatárolódnék tőled teljesen. Mint az látható.

Boszinka 2009.11.20. 14:17:51

ez körülbelül olyan mint a se veled, se nélküled kapcsolat......

Marga Rita 2009.11.20. 18:32:07

Hagyd a francba, felejtsd el.
Apropó egyéjszakáskaland...Mizu a HPV-vel?

Brian Miller 2009.11.21. 17:59:41

Nos a sok érdekes és igen tartalmas kommentárt nem olvastam végig kb a 100iknál belefáradtam hogy kb minden második az igazán sikerülhetett volna vagy hasonló tartalommal rendlekzeik. Na ja én volnék a poszt író. Mindenesetre megjegyezném hogy 1 a címet nem én adtam a posztnak 2 felfogták egyesek hogy a kísérlet amit tettem az nem 18-19 éves fejjel hanem jóval korábban történt amikor még az embernek tényleg ninsc meg a magához való esze tisztelet a kivételnek. És az is tiszta jó hogy úgy ítéltek meg valakit hogy hú egyszer hülye volt és akkor innentőlk már csak egy aberált fasz lehet. pedig nem. És hogy megértsétek mert úgy látom ez kell leírom hogy hogyan történt. NEm szóltam senkinek nem beszéltem senkivel írtam egy búcsú levelet amit bedoptam a postaládájukba a leányzó akkoriban rendszeressen sportolt és úgy tudtam az nap is edzésen van de nem otthon volt a kutyája meg megugatott amikor bedobtam a levelet csak annyit látott hogy elmentem a házuktól semmi többet fogalma sem volt róla hogy mire készülök amíg oda nem ért. Nem volt nehéz kitalálnia hogy hova megyek mert Rengeteget szoktunk ott lenni amíg együtt voltunk. Azt hogy hogyan próbáltam magam kinyírni az maradjon az én titkom lényeg a lényeg nem vártam 3 órát az utolsó másodpercre oda értem nekiálltam és már ott is volt... Jártam pszichológushoz nem segít a barátaim sokkal többet segítenek hozzá tenném hogy a postot egy éjjel küldtem be amikor fél év "mosolyszünet" után megint megkeresett. És még valami akármiylen hihetetlen de egy nappal a kísérlet után rá jöttem hogy mekkora barom voltam és azóta voltak az éltemben más jellegű de sokkal komolyabb problémák amik miatt inkább lehettem volna öngyilkos jelölt de még mindíg itt vagyok. Van aki a saját hibáiból tanul Én iylen vagyok ez van. Mindegy köszönöm mindenkinek aki normális hangvételben írt hozzászólást a posthoz a többieknek köszönöm a jó kívánságokat és kívánom hogy az élet 10szeresen jutalmazza meg őket ugyanazzal amit nekem kívántak :)
Ui.: MÉG EGYSZER A POSTNAK NEM ÉN ADTAM EZT A CÍMET!!!!!

Brian Miller 2009.11.21. 18:52:20

A megcsalással kapcsoaltban pedig annak is meg volt a maga oka és módja a lényegen nem változtat meg történt megbántam de ezért az vesse rám az első követ aki párkapcsolat terén még életében nem hibázott. És bár egyeseknek csak az a megcsalás ha dugás is van itt nem ez történt na persze nem is szájra puszi volt a tett. És lehet hogy a szöveg hangvételéből az jött le egyeseknek hogy én még most si legszívesebben " érfeltépőset játszanék" hogy idézzek de nagyon el vannak tévedve. És nem tudom feltűnt e bárkinke de leírtam hogy azóta teljessen normális életet élek azt leszámítva hogy még mindíg szeretem a leányzót. Ugyanolyan ember vagyok mint a kommentelők közül a legtöbben ahogy mindenki én is hibázok néha volt egy -két nagyobb hibám és akkor? attól már rögtön egy utolsó patkány lennék? szerintem nem . Akkor jogossan cseszegethetnétek ha nem tanultam volna a hibámból és most azt közölném veletek hogy a 111ik öngyilkosságomra készülök, de nem így van. Bár nemtudom hogy minek fárasztom magam. Megyek a haverokhoz inni és csajozni...
Hátha találok valakit akit majd jobban fogok szeretni. :) Próbálkozok és azért írtam a posztot mert felgyülemlett bennem az elmúlt közel 4 év és nem volt senki akit elérhettem volna ne mgondoltam volna hogy így le leszek oltva de úgy néz ki a negatív kommentek írói mind tökéletesek és Zeusz földi sarjai gratula nekik :D

Lacza28 2009.11.21. 20:46:12

Sziasztok

Nem olvastam végig az összes kommentet,mert nagyjából mindenki uyganazt írja úgy látom.Elítélitek azt aki öngyilkos akar lenni,ez így rendben is van én is elítélem,de azért ez nem ilyen egyszerű
Hasonló cipőben járok én is,mint a poszt írója,bár öngyilkos soha nem akartam lenni.
Volt egy barátnőm,3 évig együtt voltunk,együtt is laktunk.Már lassan két éve,hogy szakítottunk,de úgy érzem még mindig szeretem.
Erre csak akkor jöttem rá,amikor elment.Tudom,hogy rengeteget hibáztam és azért mentünk szét és már nem is akarom újra visszakapni,de amióta ez megtörtént nem tudok teljes életet élni,úgy érzem,soha nem leszek szerelmes,mert mindig ő jár a fejemben.Volt azóta több barátnőm is,de egyikkel sem volt annyira komoly a dolog,talán pont emiatt.
Ha a szakítás után nem lettek volna melettem a barátaim,lehet,hogy én is máshogy viselem,bár persze így is nehéz még ilyen hosszú idő után is.
Neki azóta tudom,hogy nincs senkije.Tartjuk a kapcsolatot,de csak mint ismerősök és talán ezt a legnehezebb elviselni.
Nem fogok kaparni érte,de tudja,hogy mindig nyitva áll neki az ajtóm.
Szóval szerintem a posztoló problémáját csak az érti meg aki már volt igazán szerelmes.

Erásss 2009.11.21. 21:06:33

@Lacza28:
Szia!

Én is voltam szerelmes,és hidd el nálam jobban nem sokan esnek pofára...Ez megtörtént,megváltoztatni nem lehet.Az ember tanul belőle.Soha ne nézz vissza a múltba.Nem szabad.Felemelt fejjel kell tudni tovább lépni!!Ha a volt barátnődre gondolsz,soha nem lesz normális párkapcsolatod.Az évek meg szépen elrepülnek.A végén azon kapod magad,hogy az ex-nek már családja van,neked meg a barátaid...
Szerintem az lenne a legjobb,ha egy ideig nem találkoztok,nem beszéltek.Azt írod,hogy a b.nőd tudja,hogy nálad nyitva áll az ajtó előtte.Nem lép!Ez jelent valamit,nem?Valószínű,hogy nem is fog!Gondold át!

Erásss 2009.11.21. 21:32:22

@Brian Miller:

Na figyelj!Nem beszélek más kommentelő nevében,majd elmondják a véleményüket,ha akarják!
Szóval:Azt hiszed,hogy csak Te lettél leoltva?Aki ide beküldi a posztját,mindenki kapja a negatív kommenteket.Annyi különbséggel,hogy Ők elviselikEz nem a Jézus Szíve Plébánia,a megértések háza!Azt hitted,hogy mindenki megért?Milyen szép is lenne a világ,ha csupa megértő ember élne a Földön...Azt elismerem,hogy tényleg vannak néha nagyon dúrvára sikerült kommentek,de ... mindenki máshogy adja elő a véleményét.Apropó megértés,akkor Őket is meg lehet érteni a stílusuk miatt!
Viszont a legtöbba tanács az volt,hogy felejtsd el a lányt.Nem akar tőled semmit.Mindig akkor szeretett volna összejönni VEled,mikor megjelent egy konkurencia.A csaj b.női is ezzel tisztában vannak,csak Neked nem mondják.Nem lesz már köztetek lezárva.Hidd el,nem csak Te hibázol párkapcsolatban.Én is csaltam,engem is csaltak!Ez van!Nem nagy kaland.Hidd el,majd eljön egyszer az életedben az a lány,akit soha nem fogsz megcsalni,mert mindennél jobban fogod szeretni.Addig is keresgélj,lépj tovább.Férfi vagy könyörgöm,állj a sarkadra és ne siránkozz!Bocs a nyers modoromért,én ilyen vagyok.A többiek már megszokták...remélem!

Nikica21 2009.11.21. 21:55:52

@Brian Miller: Örülök, hogy már nem gondolkozol öngyilkosságon! A doki miért nem tudott segíteni? Remélem megtalálod azt a lányt akivel őszintén tudjátok egymást szeretni! :)

Brian Miller 2009.11.21. 22:35:14

@Lacza28: Köszi szépen jól esett a kommented. Van 1-2 ismerősöm akik szintén így vannak a dolgokkal annyira szélsőségessen Ők se vezették le a dolgot mint én de később is estek túl a dolgokon mint én.

Brian Miller 2009.11.21. 22:39:18

@Erásss: Semmi gond csak tényleg nem számítottam ennyire dúrva oltásokra :) És próbálkozok a tovább lépésen egyfolytában nem megy valami könnyen de nem adom fel és a tanácsokat nagyon köszönöm segített hogy "kívül állók" adnak tanácsot és nem pszichomókus.

Brian Miller 2009.11.21. 22:41:42

@Nikica21: Köszi hát a doki azért nem mert olyan tucatjával láttam már ilyent hozzá állása volt nagyjából annyiból állt hogy töltsem ki ezt meg ezt a tesztet aztán olyan dolgokat magyarázott bele ami nem is szóval nem igazán tudtam megbízni sem benne. Én is remélem hogy találok egy lányt akivel minden szép és jó lesz és őszintén fogjuk egymást szeretni :)

Nikica21 2009.11.21. 22:48:10

@Brian Miller: Mondjuk szerencséd volt, hogy a barátaid melletted álltak...az sokat tud segíteni!:)

Lacza28 2009.11.21. 23:11:27

@Erásss: Látod a haverjaim pont ezt mondják,hogy lépjek túl,fel a fejjel meg ilyenek,de ez nem ilyen egyszerű.
Nem tehetek róla,hogy nem tudok nem gondolni rá.
Van amikor hetekig nem beszélünk,de akkor is ugyanaz a helyzet.
Én hiszek benne,hogy fogok találni valakit akivel összeillek,de az már nem lesz ugyanaz,mint az előző.
Mindig voltak barátnőim,soha nem maradtam sokáig egyedül.
Talán az a baj,hogy eddig mindig én hagytam el másokat,most pedig engem hagytak el.
Igen,azt is tudom,hogy nem fog visszajönni,de azért álmodozni szabad:)Csak maximum nem álem bele magam az álmomba:)
Azóta is volt már kapcsolatom,de nem volt ugyanaz,pedig azt éreztem,hogy kezdek szerelmes lenni,aztán amikor vége lett,nem esett annyira rosszul,mint az a bizonyos.
Szóval már kezdek túl lenni rajt,de sztem ebből teljesen soha nem gyógyul ki az ember és tudom,hogy ő az igazi.

Erásss 2009.11.22. 07:51:09

@Brian Miller: @Lacza28:
Én tiszta szívből kívánom,hogy sikerüljön a tovább lépés.Hajrá fiúk!:)

fubu05 2009.12.12. 10:51:14

Nekem erről a történtről egy történet jut eszembe. Történt, hogy ahol lakom élt egy hajléktalan ember úgy hívták, hogy Pók. Na ez a Pók nagyon sokat próbálkozott öngyilkosságon, hogy felhívja magára figyelmet. Mindig úgy csinálta, hogy sokan lássák a hajléktalan szállón vagy a kocsma előtt. De sosem gondolta komolyan mindig úgy vágta fel az ereket a kezén, hogy csak egy kicsit vérezzen . Hogy miért beszélek róla múlt időben ennek egyszerű oka van. Nem régiben történt, hogy egy kocsma előtt mikor már nem szolgálták ki , mert annyira részeg volt megfenyegette a pultost , hogy ha nem ad neki inni akkor kifekszik a főútra az autók elé.A pultos nem szolgálta ki , mivel jól ismerte és tudta, hogy csak a szája jár. Na erre a Pók fogta magát és kifeküdt a főútra, de pechjére egy arra járó autós későn vette észre és átment rajta.Hozzá tartozik, hogy fék távolságon belül feküdt ki az autó elé. Az autó elütötte a tűzoltók emelték le róla az autót . Kórházba került és ott elhunyt. Ezzel a történettel csak azt szeretem volna közölni,hogy figyelem felkeltés miatt fölösleges öngyilkosságot megpróbálni, mert egyszer úgy jársz kedves poszt ír, hogy nem lesz aki segítsen neked.
Más egy nő miatt felesleges ilyet csinálni. Szerelmes vagyok én is lányba de ő rám sem bagózik. Próbálom elfelejteni de nem tudom. Azt szoktam mondani, hogy idő mindent megold. Egy szóval érve fel a fejjel és máskor ne csinálj hülyeséget okolj Pók esetéből. Kívánom, hogy minél hamarabb találd meg igaz szerelmet.Szép napot kívánok.

Jul-csi-ka 2009.12.26. 13:54:28

Hmmmm... "Ne ítélkezz, hogy ne ítéltess!" Bárki, bármikor kerülhet olyan helyzetbe, amilyenben korábban nem volt! Hirtelen jön valaki, akiért mindenhová elmennél. Hirtelen kész leszel teljes egészében, hogy beengedj valakit az életedbe. Azt hiszed, hogy nem is igazán szereted, aztán rájössz, hogy mégis... Telik az idő és azt hiszed, hogy túl vagy rajta. Hogy már nem jelent semmit, aztán megint. Nem szeretett, aztán mégis jobban szeret, mint valaha. Érdekes dolog ám az élet! Mihez képest dönt valaki jól, vagy rosszul?? A sorsok egyéniek, nincsenek szabályok. Ne ítéljünk el senkit! "Ma nekem, holnap neked!"

BRFC 2010.12.21. 07:44:30

én ugyanezt érzem a (mostmár csak volt) barátnőmmel, és nehéz kitalálni, mi is az igazság. nem hiszem, hogy játszani akar, ahogy többen mondták, akar téged, de nem most. adj időt neki, aztán lesz, ami lesz. néhány csaj (szakítás után) nem bírja elviselni, ha a fiú valaki mással van. ez a klasszikus példája a se veled, se nélküled esetnek. Viszont a bizonytalanság engem is hazavág.

a legjobbakat!!!
süti beállítások módosítása