A Dunába szórta értem az iratait

2009. november 26. 07:11 - Panni CsP

„Hozzábilincselt a bukóablakhoz, mire én lekevertem neki egy nyaklevest” – A főszereplő csaj túl sok lehetőséget ad egy szemmel láthatóan műanyag pasinak, akivel három tartalmas hetet töltött el. Már a kapcsolat elején rossz jelek mutatkoznak, kezdve az összetörhetetlen diótól, a motorra éhes utcagyerekekig, egészen a Margit hídon el nem csattant (viszont nagyon sokba kerülő) csókig. Most megtudhatod, hogy miről ismered fel a műmájereket! A Hónap Lúzere-díj gazdára talált.

 

Sziasztok kedves Olvasók és Kommentelők! Szeretnék veletek megosztani egy igen mókás történetet. Nagyon szeretem ezt a blogot – némely posztból komolyan lehet tanulni. Láttam, hogy van lúzeres történet is, (pl. a Máté Péteres) így az enyém is az lesz. Szóval az én sztorim: tavaly történt, hogy összejöttem egy rock kocsmában egy hapsival. Akkor még nem sejtettem, hogy egy két lábon járó vígjátékba nyúlok. A következőképpen történt. Ülünk a csajokkal a megszokott asztalunknál és csevegünk. Jó zene megy, mi is sörben oldódunk már egy ideje…stb. Egyszer csak besétál 4 srác, szemmel láthatóan motorosok, bőrdzseki és kézben bukósisak, amit fel is csapnak a bárpultra. Mivel vezetnek és a rendőrök is egyre szigorúbbak, energiaitalt isznak. Na, elkezdek szemezni az egyikkel - úgy negyedóra után végre odakecmergett hozzám és megkérdezte, hogy leülhet-e.

Ja, azt elfelejtettem mondani, hogy időközben a haverok elszivárogtak valahova. Na, ott ülünk, beszélgetünk: Tibornak hívják emberünket és a kezdeti bátortalanságát vad dumahullám váltja fel, mert szédítő iramban elkezd vetíteni mindenféle hülyeséget, hogy hogyan száguldott el a motorján Olaszországba a hülye olasz zsaruk elől, meg hogyan gyújtottak tábortüzet és sátoroztak a spanyol tengerparton, meg nyulat lőttek…mit tudom én, már nem is emlékszem, miket dumált. Na, randit kér tőlem. Telefonszámcsere, majd elhúz. A csajokkal meg is beszéljük a jelenséget: egész helyes, de mintha valami sántítana vele kapcsolatban… Valahogy pont kapóra jött, mert az akkori barátommal már nagyon rosszban voltunk és csak az indokot kerestem, hogy lelépjek tőle. Azt mondtam neki, hogy van valaki és miatta hagyom ott. Higgyétek el, nem vagyok egy gonosz lány, jó okom volt otthagyni őt: rendetlen volt és helyenként unalmas is – talán ezért bólintottam rá Kalandos Tiborunkra.

Két nap múlva összehozunk egy randit Motoros Tibivel. Ránézésre 30 évesnek tűnt, de később kiderült, hogy csak 22 (biztos a sűrű borostája miatt látszott idősebbnek). Én 27 voltam akkor… Amikor lehámozta magáról a bőrkabátját, előtűnt alóla teljes valója: nem egy nagydarab, a teste valahogy aránytalan volt a végtagjaihoz képest. Nem volt taszító, inkább érdekes. Elég nevetségesen nézhet ki pucéran, de szerencsére addig nem jutottam vele.

Sétálgatunk este a parkban, és arról dumálunk, hogy mi lenne, ha most a fák közül hirtelen előrontana egy banda és megpróbálna kirabolni minket. Ekkor Tibi lehajol a földre, felvesz egy diót és a következőt mondja: „Akkor így fogom szétmorzsolni a hülye fejüket.” – azzal, mint a filmekben, ahol a Bud Spencernek is könnyen megy a biliárdgolyó aprítás, megkísérelte összeroppantani a markával, de az sehogy se sikerült neki! Többszöri nekifutásra sem. Céltudatos fiú, nem adta fel elsőre, de másodszorra és harmadszorra sem, és azt hiszem hetedszerre sem. Csak nem jött össze. Azt hitte a kis majma, ez olyan egyszerű dolog. Végül lazán elhajította a susnyásba, és szó nélkül baktattunk tovább.

Aztán - mintha csak a diós-esetet kiváltó kérdésem megelevenedett volna - napokkal később történt egy olyan, hogy motorral értem jött – az Örsön lakom panelben – és a parkolóban vagányul megáll és elindul az ablakom alá integetni (a negyediken vagyok). A gépe 5 méterrel mögötte parkol. Szem előtt hagyta, hogy jól lássam, hátha felizgulok tőle. Én már a magasból látom, hogy 3 utcagyerek somfordál oda, csodálni a mocit. Nem is csinálnak semmi balhét, csak zsebre tett kézzel stírölik. Tibi még nem látja őket, de az arcomról leolvassa, hogy valami esemény van mögötte. Hátrafordul, és amint meglátja őket (pedig elég nyüzügék voltak) olyan rémület ül ki a képére, hogy nem hiszem el. Teljesen leblokkolt. Csak állt és nézte őket, nem szólt semmit. Aztán az egyik kölyök: „Tied a canga? Mennyiér’ adod”? Tibi remegő hangon: „Az enyém. De nem eladó” - a gyerekek nem gondolták komolyan a vásárt, mert elsomfordáltak, Tibi pedig sietve felpattant és köszönés nélkül elviharzott. Elég cikkcakkban haladt, gondolom a füle tövéig remegett. Pedig úgy terveztük, hogy megiszunk valamit. Annyira összeszarta magát szegény, hogy hazaszaladt. Hogy is volt azzal a dióval?? : ) Másnap felhívott és elnézést kért, hogy lelépett. Összesen 3 hétig jártunk, az ágy gondolata - legalábbis bennem - fel se merült.

Másik történet, ami fejlett humorérzékét dicséri: beállított egy igazi rendőrségi acél kézi bilinccsel. Megmutatja, hogyan működik, azzal se szó, se beszéd, rácsapja a csuklómra az egyiket és játékosan hozzábilincselt a lakásunk előtti folyosó végén lévő bukóablak egyik vasához. Eljátszotta, hogy: na, ő megy is haza, és eltűnt a folyosó végén. 3 perc múlva vigyorogva jött vissza és mondja, hogy „megijedtél, mi? Hehehe!” Persze nem ijedtem meg, csak valami vagy vicces, vagy nem vicces, ez speciel nem volt az. Ovis koromban is minőségibb humorokat értékeltem. Miután leoperálta rólam a bilincset, visszakézből pofon csaptam. Még csak nem is ütöttem nagyot, de őt váratlanul érhette, mert nagyon meglepődött, egy pillanatra zavartan elmosolyodott, mint egy leteremtett 5 éves, majd lassan könnyezni kezdett és elrohant. Ilyet se láttam, még filmen se.

A következő történet a legjobb: A Margit hídon sétáltunk és elhatározta, itt az ideje, hogy elcsattanjon az első csók – persze nem sikerült neki, ez sem. Vagányul leveszi a bőrkabátját és hanyagul a híd korlátjára veti: megpróbált romantikusan átkarolni, de a műveletet megakadályozta egy enyhe surrogó hang, ami magára vonta lovagom figyelmét, ugyanis eme hang kíséretében a kabát belső zsebéből kicsúszott a brifkója, egyenesen bele a Dunába! Mivel volt ott még néhány számla meg pár kósza papír kétszázas, azok is mind, sutty, útra keltek. Szegénynek azonnal elment a kedve - próbált utána kapni, de persze nem sikerült. Elkezdett szentségelni és már a sírás határán volt. A forgalmija szerencsére a farzsebében volt, de a személyije, a lakcímkártyája meg a satöbbije 13 ezer forint kíséretében átment tutajba és vitte a víz Bécs felé. Persze nem láttuk, mert magasan voltunk.

Én voltam az utolsó csepp szegénynek, mert 2 nap múlva bejelentettem, hogy ez így nekem nem megy – „Túl jó vagy te nekem” – típusú finoman aljas, viszont kikezdhetetlen lerázás. El is tűnt. Egy elkényeztetett puha családból származhatott, ahol kisgyerekkorába azt nevelték belé, hogy minden áron győznöd kell, mert te vagy a király – persze nem számoltak a vele született természetével. Lehetett volna ő jó ember is, ha magát adja, de így… Pár hónapra rá találtam egy remek embert, aki nem műmájer, hanem magát adja, a hibáival együtt és én így szeretem. Nektek mekkora bakot lőtt már a pasitok, ha egyáltalán? Meséljetek!

U.I.: Ha valaki talál a Duna parton egy Molnár Gyula Tibor nevére kiállított személyit, akkor legyen szíves, küldje vissza neki!!

 

 
161 komment
Címkék: bukta pasi duma lúzer

A bejegyzés trackback címe:

https://csajokespasik.blog.hu/api/trackback/id/tr91538826

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

vagány csaj 2009.11.26. 11:00:50

@Zsu0805: Szia Zsu drágám! :)
Igen nagy az Isten állatkertje, csak az a baj, alacsony a kerítés! :)
Elvolt vele 3 hétig, mert biztos úgy gondolta, hogy ad neki még egy esélyt, hátha a lúzerkedés ellenére mégis normális gyerek. Tételezzük fel a legjobbat!
Jó, én kicsit elfogult vagyok, mert a poszt hasonlít az enyémhez, ezért meg is tudom érteni a posztolót. Aztán most lehet szidni! :))

Viharszarok 2009.11.26. 11:04:14

A mai nőkről ( csajokról ) hű képet ad a post. Lassan kezdem megérteni a homokosokat az emancipáció förtelmes következménye a postíróhoz hasonló nőnek nevezett " lények " létrejötte. Az ilyet kéne belevágni a Dunába, majdcsak lecsordogál Bécsig, ahol majd vesz egy hajszárítót a VISA kártáyájával a Mariahilfer- en, meg egy provitaminos sampont, és megfürdik és hajat mos a Sőnbrúni kastély ffi mosdójában hogy jól nézzen ki. Ahelyett hogy venne egy doboz SZUKU-t ,a Duna-deltában ugyanis kib.tt sok szúnyog van . Nembaj majd jön a daliás herceg hófehér Jet-ski-vel és kifogja a csajt Belgrádnál, vagy nem...

vivax 2009.11.26. 11:05:54

lúzergyerek meg majd talál egy lúzercsajt azt ellúzerkednek együtt, hadd röhögjenek rajtuk a postolóhoz hasonló gecik;)

Tjuca 2009.11.26. 11:07:11

@Glg:

lehet, hogy lúzer vagyok.

akkor is százszor inkább egy ilyen krapi mint egy nagyképű bunkó.

és valójában mit is tudtunk meg a fiúról?

höhö, én annyira lúzer vagyok, hogy 22 évesen kezdtem élni. :-D de azóta pezsgek, mint aranyhal a királyvízben. és nem érzem úgy, hogy bármi világrengető dobás kimaradt volna, sőt.

LyukasBogrács 2009.11.26. 11:13:11

Na, ez az a poszt, ahol az összes szereplő gusztustalan.

Műmájer kismotoros, agyhalott csaj.

@Tjuca:
Na, de nem 22 évesen motorral! Azért a dedózásnak is van határa.

degreen 2009.11.26. 11:15:25

Ez a liba egy buta HP.
Nem nevettem.

Glg 2009.11.26. 11:23:11

@Tjuca: már ne is haragudj de ki a fene monda magáról olyat h "lehet h lúzer vagyok":D ? azt tudjuk meg a fiuról h alkalmatlan párkapcsolatra :D, és az is marad. inkább egy ilyen pasi kell? :D:D:D lol-hát ha szeretsz kibaszni magaddal...

Kósza 2009.11.26. 11:30:16

mintha szándékosan provokatív, de nem elgondolkodtatóan provokatív posztok jönnének az utóbbi napokban.

Erásss 2009.11.26. 11:42:00

@Nikica21:
Én úgy tudom,hogy idén menő az ezüst-arany-fekete szín.Azért nézz utána a netene mi sminktrend.

virus 2009.11.26. 11:46:41

Hát Bécs felé nem folyik :)

Tjuca 2009.11.26. 11:47:42

@Glg:

figyi. én vállalom, hogy olyan vagyok, amilyen, néha önmagam paródiája.

a motoros fickó semmilyen szempontból sem rúgott volna nálam labdába, de nem azért amiért a posztolónál.

tudod, ha facsarunk a kacsán, az obszcén, perverz, erőszakos, bunkó, lenéző, szexista faszok is kapnak a nőknél esélyt, ennyit megérdemelnek a lúzerek is. aztán vagy felnő a kissrác a feladathoz vagy nem.

azt meg ne írjuk már elő, hogy lúzer nem találhat párt magának, nem lehet boldog stb.

amúgy mi a lúzer definíciója?

btw. ha annak idején a párom nem úgy közelít, ahogy tette, akkor esélyt sem kap, mert több, mint egy tucat. más csaj meg dilisgyagyásgyengeelméjűnek minősítette volna. az élet engem igazolt. :-)

te egy ilyen rémesen gyenge posztból tudod, hogy kiskrapek, ha nől még 5 évnyit alkalmatlan lesz a párkapcsolatra? csak mert egy hp, aki azt sem tudja merre folyik a duna, alaposan kikarikírozta?

alumi 2009.11.26. 11:52:11

@Glg: ...és még posztot is ír róla.

nekem az egész csaj egy lepukkant rokkervadásznak látszik.

dekás dezső 2009.11.26. 12:15:07

rokkervadász, de lagalább hapsit ír pasi helyett. ez azért egy plusz pont, a "Túl jó vagy te nekem"-típusú, leplezetten vérgeci lepattintás mellett is.

KenSentMe 2009.11.26. 12:23:22

Most minek írtátok be a srác nevét? Ha holnap reggel véletlenül három centit nőne a fasza, akkor se jöjjön össze egy internetező csaj sem? Tényleg hihetetlen, nem csak az, hogy a posztot író picsa milyen beképzelten ellenséges, hanem az is, hogy ennek a Cs&P blog még teret is enged.. fullaggyatjok mekh, kocshogpinwinek!

Tamy 2009.11.26. 12:23:53

Hát, 27 évesen egy 22 évessel kedesz, akiről az elején kiderült, hogy egy igazi műmájer, emellé még annyira gyerek is, amennyire lehet. Mire számítottál? Ezen gondolkoztam amikor elkezdtem olvasni a posztot. Három hét. Hosszú idő egy rossz "járáshoz" merthogy ez nem volt kapcsolat. Mindaddig ezen pörögtem, amíg a - hogy is írtad? - brifkó részhez értünk. Ezen a ponton megértettem mindent, gondolkodás helyett azóta tutajt építek, mert Bécsbe vágyom, és ezúttal még evezni sem kell!

Glg 2009.11.26. 12:24:35

@Tjuca: jó...háát te tudod. sztem ha az ember viccet csinál magából az szánalmas. na mind1.
igazad van-a bunkó paraszt pasik is kapnak esélyt-sőt. ha általánosságban nézem nagyrészt a looserekkel és a bunkókkal járnak a csajok...aztán meg vinnyognak ha valami nem adja. hát ja kérem látni kéne szemmel nem csak nézni. lehet mondani h persze vannak kivételek dehát a kivétel a szabály próbája. én biztos nem járnék pl looser csajjal.
az 5év múlvához meg annyit h ha 22 évesen ilyen-ez már csak romlani fog.

Tjuca 2009.11.26. 12:30:11

@Glg:

még szerencse, hogy te normális vagy. :-D

Nektekannyi 2009.11.26. 12:36:23

OSZT AZT TUDOD-E, hogy a Duna itt nem Bécs felé folyik???

"átment tutajba és vitte a víz Bécs felé."

Földrajz 1-es látom te is csak picsát növeszteni jártál iskolába

MaciGabi 2009.11.26. 12:39:02

Mindenki hülye. A Duna Fekete-tengerben ered és Fekete-erdőbe ömlik. A tengerekből így folyik ki a víz.

terasz9 · http://www.teremibalazs.hu 2009.11.26. 12:40:25

27 évesen rockkocsmában barátnőkkel?!

mi az istent akarsz te az élettől bazmeg?!

Nektekannyi 2009.11.26. 12:45:03

Hej hó a Rocker Zsófi a rocker Zsófi
nagy zsivány, 22 éves sráccal jár.

Igazság Atyja 2009.11.26. 12:45:47

@Tamy: Elég sokan beszélnek méltatlanul az exükről ahhoz képest, hogy minden elcseszett kapcsolathoz két ember kell (még az elcseszett járás-próbálkozáshoz is). Ilyenkor diplomatikusan annyit lehet mondani, érdemes lenne meghallgatni a másik felet is. Viszont mikor rögtön a kezdetektől nyilvánvaló, hogy halálra ítélt ügyről van szó, különösen visszatetsző az ilyen utólagos lefitymálás. De aki nem tudja, merre folyik a Duna, attól nem várhatod el, hogy megértse: saját magáról állít ki szegénységi bizonyítványt egy ilyen fikaparádéval.

Nektekannyi 2009.11.26. 12:46:39

Lehet hogy rokkant azért volt rockkocsmában mert eltévesztette

Girgesz 2009.11.26. 12:53:32

@Glg: "jó...háát te tudod. sztem ha az ember viccet csinál magából az szánalmas. na mind1..."

Az nem baj, ha viccet csinál magából valaki-az a lényeg, hogyan teszi azt. Az a nem mindegy, hogy rajtad, vagy veled nevetnek a többiek. :)

Girgesz 2009.11.26. 13:01:29

Ja, és ezúttal üzenem a posztolónak, az iratokat nem miatta(érte) szórta a srác a Dunába, hanem véletlenül...
Azt, hogy kicsúszott a brifkó a zsebből és ezt úgy beállítani, ahogy a címben szerepel kb. olyan, mintha én azt mondanám, hogy azért kel fel a nap, hogy reggelente ne menjek neki az ajtófélfának.

Erásss 2009.11.26. 13:04:11

@Girgesz:
Nem a post írója találja ki a címet.

Nektekannyi 2009.11.26. 13:04:39

Szerintem ez az egész egy jó nagy........................................
Photoshop!

Nektekannyi 2009.11.26. 13:06:17

Értem miért nem szórják a Dunába az iratokat,de még az úton levő "folyóba" sem. El vagyok képedve.

Girgesz 2009.11.26. 13:13:03

@Erásss: Bocs- akkor a cím szerkesztőjének szól az üzenet :)))

tarquin - védőháló nélkül 2009.11.26. 13:35:45

@Girgesz: @Nektekannyi: A nőket nekifutás nélkül lekurvázzák ám, ha összekeverik az ok- és a célhatározót, úgyhogy csak óvatosan a címértelmezéssel.:-)

Stupidella 2009.11.26. 13:35:45

Mióta folyik Bécs felé a Duna? :D

csajokespasik · https://csajokespasik.blog.hu 2009.11.26. 13:35:58

@Girgesz: nem jó helyre címezted az üzeneted: ugyanis nem az én találmányom ezúttal, hanem maga a posztíró csillogtatta meg szellemességét azzal, hogy ő javasolta a fenti mókásnak szánt címet. Okés?

Igazság Atyja 2009.11.26. 13:37:12

@Stupidella: Bizonyos nézőpontból.. amióta csak létezik. :)

Panni CsP · http://csajokespasik.blog.hu 2009.11.26. 13:38:26

@Stupidella: reggel óta ezen rágódunk :)

Glg 2009.11.26. 13:38:37

@Girgesz: hát én azt a verziót értettem ez alatt amikor sajátmagát röhögteti ki a delikvens.

@Tjuca: nem szerencse...eleve elrendelés

Stupidella 2009.11.26. 13:43:45

@Panni CsP: jóvanna, én csak most jöttem :)

Egyébként a posztíró bunkócsaj bemutatta, melyek a legbunkóbb szakítós szövegek.

Girgesz 2009.11.26. 13:45:31

@Erásss: @csajokespasik:

Akkor most döntsétek el, hogy ki találta ki a címet.

@Erásss: Ezek szerint jó helyre címeztem eredetileg a hsz-om...

@csajokespasik: Ne kapd fel egyből a vizet, azért helyesbítettem, mert rám szóltak... Okés?

Tjuca 2009.11.26. 13:46:36

Girgesz!

így van. néha tudni kell önmagunkon is nevetni. meg általában a legjobb, ami adható: a humor. enélkül savanyú az élet. gondolom a nálam tökéletesebb emberek is csinálnak néha abszolút baromságokat, szar lehet ezt humor nélkül túlélni, vagy egyáltalán szar lehet mindig abszolút tökéletesnek lenni.

szürkül odakinn, nekem amúgy is már arubában lenne a helyem, nem bírom a hideget.

hogy mennyire vagyok lúzer? itt egy kis szöszi :-D

Az úgy volt (csak nehogy internetes lánclevélben jöjjön vissza, megelőzöm), hogy a dunakeszi osantosba betértünk kicserélni e telefonomat, mert szegény már elég tré állapotban van. K. a két csajjal ellavírozott a középső játszós részen, én meg bepattantam a boltba. Várakozás közben ki is néztem egy nokiát, 1 Ft-ért, jó lesz az parasztnak falura. Mondom a nőnek, hogy lejárt hűségnyilatkozat, elcsépelt gép, csere kellene, kinéztem a kis aranyost ottan az ablakban. Mondja nő, kéri a számom. Mondom. Oké, egy hatjegyű kódot is legyek szíves. Mondom. Á ez nem jó. Nem baj, csinál újat, adjam a személyimet. hm... Ez nem jó, valami nem stimmel, adott szám nem érvényes gerápáá töttöröttö. Hozzam be a szerződést, megnézi mi a baj.

Másnap megyek, szerződést úgy eltettem, hogy esélyem nem volt keresni, vittem számlát, jó lesz az is. Sorba ülök, szólítanak, kicsapom a számlát az asztalra, mondom lejárt hűségnyilatkozat, kinéztem az 1 Ft-s készüléket, kellene. Pasi rám néz, udvariasan, lassan, érthetően megkérdi: Pannonos? Igen. Ez itt a Vodafone.

Páfff.

utána könnyesre röhögtük magunkat, hogy nem lehetek igaz. szegény fickónak is volt egy jó napja, reggeli álmosságra legjobb a freaksó.

bocs mindenkitől, csak beugrottam, túl sok időm volt, "hála" a lányom mandulagyulladásának, és ez a blog jóval szórakoztatóbb, mint a háegyenegyes napisajt oh.

további tökéletest vagy töketlent, lényeg, hogy :-) legyen!

j.

Girgesz 2009.11.26. 13:50:12

@tarquin- 1forma ördögműalkotás:
Férfi lévén engem nyugodtan lekurvázhatnak... :)"Akinek nem inge..." :DDD

Panni CsP · http://csajokespasik.blog.hu 2009.11.26. 13:51:07

@Girgesz: nem kaptam fel semmit, bocsánat, ha úgy hatott :)
Lelkem méz, szívem virág.

Girgesz 2009.11.26. 13:55:27

@Tjuca: Az egészséges lelkivilághoz hozzátartozik, hogy valaki tudjon magán is nevetni. És persze elviselje a kritikát is, ha kell.

Netuddki. 2009.11.26. 14:02:11

"A forgalmija szerencsére a farzsebében volt, de a személyije, a lakcímkártyája meg a satöbbije 13 ezer forint kíséretében átment tutajba és vitte a víz Bécs felé."

Na itt már biztosra vettem, hogy a levélíró csak szórakozik. Ennyire hülye senki nem lehet.

Girgesz 2009.11.26. 14:07:39

@kovi1970:
"Te nem helyi hülye vagy -ugye?"
"De igen -helyi."

Nem ismerős?

(Üvegtigris II)

Glg 2009.11.26. 14:10:56

@Girgesz: make love...not children :D

vivax 2009.11.26. 14:19:13

Én nem az ablakhoz bilincseltem volna, hanem a Bécs-Budapest menetrendszerinti szárnyashajó kormánylapátjához. Attól mán csak-csak megijed, és azt mondja: -Hű micsoda ipse, ez aztán nem lúzer, mingyá le is pippantom gyorsba, azt főzök neki bográcsospacalt hadd nőjön a tokája.

Erásss 2009.11.26. 14:23:27

@Girgesz:
Ne haragudj,de azt hittem Panni találja ki a címeket.Bocs,hogy félre informáltalak! :)

Girgesz 2009.11.26. 14:30:43

@Erásss: No problem... nem vagyok olyan haragos típus :)

Szelid sunmalac 2009.11.26. 14:46:34

Ezt a Tjucat nemhiszem el. Az ideg szetb@sz ahogy olvasom amiket ir. Sot. Nem is amit, hanem AHOGY. Ez a megjatszott, buta szohasznalat,"osantos","tre","bepattantam","gerapppa torottoo","freakso" meg "haegyenegyes napiso"...valamiert a Fabryra emlekeztet es azt hiszem ugyanolyan gyorsan tudnam kivegezni, mint ot.

Zazie a metrón 2009.11.26. 14:50:03

@Szelid sunmalac-Elmeny designer: én azt hittem ez valami stílusparódia volt :)

Szelid sunmalac 2009.11.26. 14:51:33

@Zazie a metrón: Nem bazmeg! A posztban detto ugyanilyen szavak vannak es mindig ha ilyet olvasok szetdurran az agyam. Az ilyen picsogo noktol kapok agyfraszt!

Szelid sunmalac 2009.11.26. 14:53:26

Jajjj! PanniCSP ne haragudj! Ki akartam *-ozni az elozo kommentbol, csak veletlen mar atkuldtem! Sajnalom!

vagány csaj 2009.11.26. 15:09:05

@Erásss: @Girgesz: Gyerekek! Általában Panni találja ki a címeket, de ez úgy néz ki ma külön kívánságra lett az, ami. Ettől függetlenóül tudja a csaj, hogy nem miatta "szórta" el az iratait. Jaaj, de szőrősszívűek vagytok! :))

vagány csaj 2009.11.26. 15:11:17

@Girgesz: Egyébként csak neked elárulom, hogy a spenót a legjobb kaja a világon!!! :)) Csak tudni kell jól elkészíteni! :))))

Girgesz 2009.11.26. 15:17:50

@vagány csaj: hát... azok után, hogy a húgom -tehát nem lehet vele gond :)- kijelentette, hogy most nem megy el a barátnőivel csavarogni, mert unatkozik... én már mindent ki tudok nézni az emberekből :DDD

Girgesz 2009.11.26. 15:21:46

@vagány csaj: nem igaz, mert tudok én neked olyat főzni, ami sokkal finomabb, mint a legjobban elkészített spenót... és még hús is van benne :)
(pl. tokaji aszúval párolt majoránnás-gyömbéres kacsa körtepálinkával flambírozva)

Szelid sunmalac 2009.11.26. 15:25:44

@Tjuca: Nyugodtan visza irhatsz valami kemenyet is! Semmi szemelyes! Hiszen nem is ismerlek. Nem tehetek rola, valahogy zsigerbol idegesitenek ezek a szavak meg az a stilus. Ettol meg lehetsz jo fej. De nyugodtan szolj be :)

Szelid sunmalac 2009.11.26. 15:26:42

@Girgesz: Mar ne is haragudj, de ez nem er a spenot nyomaba sem.

vagány csaj 2009.11.26. 15:26:44

@Girgesz: Azért nem megy el a hugod a barátnőivel csavarogni mert unatkozik? Már hogy a barátnői társaságában, vagy egyedül otthon? Vagy ez csak nekem magas?? :))

Hmm... Valóban nem hangzik rosszul, de én nem tágítok a spenót mellől! Bár ha jobban belegondolok, és Te akarnád főzni nekem... Háát... Lehet hogy most az egyszer megkockáztatnám. De akkor be kellene vállanod azt, ha nem ízlik a kacsakaja, akkor csinálsz nekem spenótot!!! :P :D :D

Girgesz 2009.11.26. 15:28:55

@Szelid sunmalac-Elmeny designer: Rendben!-ti egyétek csak a spenótot, nekem meg marad a hús :DDD

Tjuca 2009.11.26. 15:32:28

@Szelid sunmalac-Elmeny designer:

annyit írtam, hogy ott a pont. nem akrok senkinek megfelelni, senkit megfejelni. és beszólni sem. megváltozni sem fogok már, és fogalmam sincs, hogy jó fej vagyok-e.

én sem ismerlek, azt sem tudom hanyassal kezdődik a személyi számod, mit kívánjak neked a mikulástól csokifagyit vagy virgácsot.

Girgesz 2009.11.26. 15:34:32

@vagány csaj: :DDD Én is hasonló értetlen képpel néztem rá, amíg le nem esett, hogy tényleg komolyan mondja. Annyira unatkozott, hogy még az agya is kikapcsolt :)))))

Hát főznék én neked ilyeneket, de azt hiszem kikapnék a páromtól:))) Úgy meg nem olyan izgalmas, ha ő is ott van... De hogy az ne tetszene? Maximum, ha vegetáriánus vagy.

vagány csaj 2009.11.26. 15:38:24

@Girgesz: Ott vagy a hugod mellett és unatkozik?? Ejj! Hát miért találtál ki valami jó kis elfoglaltságot neki?

Azt gondolod, hogy nem izgalmas hármasban?????? :))))) XD

Á, én nem vagyok vega! Imádom a húst! :))

Tjuca 2009.11.26. 15:39:57

@Glg:
.

csak ismételni tudom magam. örülj, hogy te nem.

vagány csaj 2009.11.26. 15:42:59

@Tjuca: Tudod, kinek hogy... :)))

Szelid sunmalac 2009.11.26. 15:45:25

El vagyok keserdve :(
Nem erdemel tobb kommentet...

Girgesz 2009.11.26. 15:47:27

@vagány csaj:
nincs itt... csak írtam, hogy mióta ezt tőle hallottam, azóta sok mindent el tudok képzelni az emberekről... :)

Hármasban biztos jobb... attól függ mi. De miről is beszélünk?-kezdem úgy érezni, mintha elkanyarodtunk volna egy kicsit a témától. :)

(A'sszem, erről órákon át lehetne beszélni, de akkor már tényleg nagyon eltérnénk a tárgytól:DDD )

vagány csaj 2009.11.26. 15:49:55

@Girgesz: Hát Te nem tudom mire gondoltál... Én a vacsorára... :P :))

Girgesz 2009.11.26. 15:57:05

@vagány csaj: ja, akkor jól van. Én is :DDD

Erásss 2009.11.26. 16:00:44

@vagány csaj:
Vagányom!Nem is vagyok olyan szőrös szívű!:)
Ez a mai post kicsit kiverte a biztosítékot nálam,azért nem is voltam ma itt sokat.Egyszerűen ezekre az elmebetegekre kár szót pazarolni.Nem is értem,miért nem maradtak együtt!Tudod,2 bolond 1 pár!!:)

Girgesz 2009.11.26. 16:11:26

Én mára végeztem -további szép napot mindenkinek!

vagány csaj 2009.11.26. 16:15:04

@Girgesz: Szóval akkor??? :P :))

@Erásss: Ehh, nálam is volt már olyan, hogy valami kiverte a biztosítékot, de ez a mai annyira nem gáz. De lehet csak elfogult vagyok, mivel említést tett az én posztomra... :))
Nem tudtam belépni wiwre, és elmaradt a levél, de majd holnap megírom, oké!?? :))

@Tjuca:
"irritáló vagy"
"örülj hogy te nem"
"kinek hogy..."

Vágod??? :)))

seri1984 2009.11.26. 18:17:35

@amtra: A Pécs is csak sántitva felé, mivel a Duna Pécset se éritni.

zsinci93 (törölt) 2009.11.26. 19:00:59

erre a posztra csak annyit tudok mondani hogy adgmcdgbcf. ez még nálam is kiverte a biztosítékot, pedig a saját posztom is eléggé szánalom. amikor beindult ez a blog még "minőségi" tartalmak voltak de újabban csak hülyeségeket olvasok.

ettől függetlenül azért eléggé figyelemfelkeltő, ahogy egymás számára ismeretlen emberek fikázzák egymást.a tinisztorikat mindenki szánalmasnak tartja(bizonyára rajtunk,tiniken kívűl mindenki okosnak és bölcsnek született), a nőket lazán lekurv@zzák. hihetetlen. meg hogy ennyi ember ilyen szinten ráér a nap huszonnégy órájában...mert ez a töménytelen mennyiségű kommentár erről tanúskodik.

savanyú a narancs ( Villanyfényes) 2009.11.26. 19:09:10

Az állítólag unalmas és rendetlen a pasid némi kommunikáció helyett inkább szerinted lúzer miatt dobod. Gáz.
3 hétig szórakozol vele, ultragáz.
Bilincses sztori, ha Bartholin-mirigy pozitívan bejött volna a pasi, akkor nemhogy hisztizel, hanem még ott a lépcsőházban dugtok ez nyilvánvaló. Megagigagáz.
Bécs mióta van Szerbiában, Bulgáriában vagy Romániában? Agyatlan picsa.

uhhh (törölt) 2009.11.26. 19:56:06

nagyon gáz a posztírója

Erásss 2009.11.26. 20:07:26

@zsinci93:
Persze,hogy pörgünk a tinisztorikon,mert a "mi időnkben" nem voltunk ennyire agyatlanok,mint a mai fiatalság.Szégyen!A többség beszélni nem tud,nemhogy írni...lásd a posztokat!Bármilyen hihetetlen számodra,nem születtünk bölcsebben,mint ahogy gondolod,hanem... ááá hagyjuk!Az meg,hogy ki mennyit lóg a blogon,mindenkinek a magánügye.Abszolút nincs hozzá semmi közöd.Ha nem tetszik,ne olvasd!Ennyi!

Tamy 2009.11.26. 21:00:02

@Igazság Atyja: Ezt olvasni olyan volt, mintha nekem akarnád megmagyarázni azt, amiben teljesen egyetértünk :). De a lényeget értem: egyetértünk :D

Nikica21 2009.11.26. 21:08:31

@Erásss: Szió köszke, hogy azért valaki válaszolt a kérdésemre!:)
Néztem neten is!
Mondjuk kicsit vadabb színesebbre gondoltam...lila, zöld, narancs, sárga, rózsaszín...szerinted?:)

Erásss 2009.11.26. 21:37:53

@Nikica21:
Lila,pink.Ez tényleg jó.Most,ha abból indulunk ki,hogy idén nagy trendszín a lila...szerintem ütős lenne.:)

Nikica21 2009.11.26. 21:46:31

@Erásss: Jó...köszke!
Majd megmutatom, ha érdekel, hogy milyen lett!:)

Erásss 2009.11.26. 21:48:50

@Nikica21:
Persze,hogy érdekel!Feltétlen mutasd meg!:)

Nikica21 2009.11.26. 21:58:46

@Erásss: okés!:)Remélem tetszeni is fog!:)

blackbarika 2009.11.27. 18:16:02

Vitte a víz Bécs felé...LOL
más hozzáfűzni valóm nincs :D

zsinci93 (törölt) 2009.11.28. 14:29:11

@Erásss: Szerintem nem lehet általánosítani.Tényleg vannak agyatlanok a fiatalok között de messze nem mindenki az.Bőségesen tudok ellenpéldát hozni.(Talán épp azért mert nem állok akárkivel szóba.)Amúgy sem feltétlenül korhoz köthető az hogy vki hülye vagy nem mert ha elolvasol mondjuk 10 felnőttek által írt posztot,tuti hogy találsz legalább 2-3-at amitől eldobod az agyad,bár a fiatalabbak között sok a meggondolatlan,az tény.Egyébként szerintem azért sok minden múlik a neveltetésen,mert én pl. nagyon sok dolgot nem lennék képes megtenni amit tinisztorikban olvastam,épp a neveltetésem miatt.Tehát én az otthonról hozott példát követem,és ezzel nem vagyok egyedül,csak a minta az,ami eltérő.Remélem megérted mit akartam ezzel kifejezni.

Én egy szóval sem mondtam hogy zavar a sok kommentelő,de számomra mindenképpen feltűnő azért amit írtam előzőleg.Mellesleg onnantól hogy valaki regisztrál AKÁRMILYEN oldalra az interneten,a "magán" fogalom megszűnik.Szerintem legalábbis.

ide_jön_a_nick 2009.11.29. 19:20:59

Az is lehetett volna a post címe, hogy "Sosem szerettem a földrajzot"

MiriályĐÉÉ 2009.11.30. 09:18:57

Te szegény, a Duna Délre folyik, de nem pálya, a Fekete Erdőből ered és folyik a Fekete-tengerbe, földrajz órára többet kellett volna járnod...

t.t. 2009.12.02. 14:13:08

BÉCS fele :D
áhhh, ez kurva jó!

remélem valami szerb vagy román csóró kissrác halászta ki a cuccait

failblog 2009.12.02. 17:05:36

@boss888: hát egy 4 emeletes katedrális, vagy pályaudvar például simán lehet 30 méter. Hősünk talán ilyenbe lakik :D

Kishölgy 2009.12.06. 17:37:28

Vitte a Duna Bécs felé???? Azt én is megnéztem volna, ahogy árral szemben felküzdi odáig magát a kis paksaméta... XDDDD

Zerlina 2009.12.10. 23:40:39

öt perce röhögök a "Bécs felé" miatt...
a lúzerséget jobban elnézem mint a butaságot...
süti beállítások módosítása