Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

Amikor a lóvé diktál

2009. december 22. 07:13 - csajokespasik

Hosszú szünet után újra egy olyan sztori kerül terítékre, ami vélhetően igen erős reakciókat fog kiváltani az amúgy is revolver-természetű kommentezőinkből. A szép és szőke lány megcsalja a gazdag autókereskedő pasiját egy zöldszemű mezei melóssal, ám egy drága fehérarany nyakék átrendezi világképét. Fogadjátok szeretettel ezt az ünnepek előtti vérnyomásemelőt! Nyugtatókat készenlétbe…Nagy levegő…és merülés!

 

Sziasztok! Lelkes olvasója vagyok a blognak, mióta elindult, és már az elejétől együtt sírok vagy nevetek veletek a napi sztorikon. Sokat gondolkodtam, hogy megosszam-e veletek az én történetemet, végül úgy döntöttem beküldöm, mert kíváncsi vagyok a véleményetekre. Nos, én egy 19 éves lányka vagyok, és hát, hogy is mondjam… Fiatal korom ellenére már jó pár pasival volt kapcsolatom. Igen, most mondhatjátok, hogy ilyen-olyan r*banc meg satöbbi, és részint igazatok is van, mert nem mindenhol a szerelem dominált, hanem inkább egyéb materiális értékek. De hát, lássátok be, a nők ilyenek… Mindig oda húznak, ahol több lóvét szagolnak…

Igen, amint látjátok, nem voltam az a szerelmes típus, egészen októberig, mikor is megismertem egy velem majdnem egykorú srácot (higgyétek el, nem sokszor álltam szóba ilyen taknyosokkal), aki már első látásra teljesen elvarázsolt. Gyönyörű zöld szeme volt, és ahogy feszített az izompólóban a bárpultnál… Hááát, teljesen elrabolta a szívemet, vagy egy fél órán keresztül bámultam, még a barátnőmre sem figyeltem, aki pedig azt ecsetelgette, hogy megint hány sráccal kavart a koliban. Szóval egy jó hosszú szemezés után a srác otthagyta a bárpultnál a haverját, és odajött hozzánk. Valami egész semleges csajozós dumát nyomott, és bemutatkozott; Lacinak hívták. (Mindig is imádtam ezt a nevet) Leült velem szembe, és szinte egész este csak egymással voltunk elfoglalva. (aminek persze barátnőm nem örült, de nagy szomorúságában felszedett gyorsan valami partiképesebb hímegyedet) Sajnos olyan hajnali 1 körül haza kellett mennem, ugyanis másnap korán kellett kelnem, mert mentünk Pestre…

… az akkori pasimmal. Igen, akkor éppen kapcsolatban voltam egy férfivel (34), aki „autókereskedő” volt (azon az említett éjjelen is a tőle kapott kicsi BMW-vel furikáztam haza Lacit, akivel aztán egy romantikus csók is elcsattant köztünk a búcsúzkodáskor). Na igen, másnap ugye irány pest! Gábor (mert így hívták a másikat), látta rajtam, hogy valami nincs rendben, kérdezgette is, de én mindent a fáradtságra fogtam. Holott csak Lacira tudtam gondolni, ő járt a fejemben miközben bámultam az autókat a Merci ablakából, amik mellett - jóval túllépve a megengedett sebességhatárt - elszaladtunk.

Miután Gábor elintézte az „üzleteit” még bementünk vásárolgatni az egyik plázába. Megláttam ezt- azt, istenem, nem tudtam parancsolni a vágyaimnak, pedig tudtam, hogy ez nem helyes, tudtam, hogy nem lenne szabad már semmit sem elfogadnom ettől férfitól. Ennek ellenére féltem otthagyni, hisz tökéletes agyagi biztonságot nyújtott nekem (azt tudnotok kell, hogy Laci akármilyen jól is nézett ki, csak egy mezei melós volt).

Mikor hazaértünk, elbúcsúztam Gábortól (persze előtte még egy jót kettyintettünk; a szex mindig tökéletes volt vele :), imádtam, hogy vele bármit lehetett, többször csináltuk a szabadban és néha bizony egész extrém módon is), és visszahívtam Lacit, mert napközben ugye nem vehettem fel a telefont, pedig láttam, többször is keresett. Megbeszéltünk egy randit estére, egy helyi szórakozóhelyen, amiről tudtam, hogy ott tuti nem futhatunk össze Gábor ismerőseivel. Nagyon jól telt az este, régóta nem éreztem magam ennyire jól senkivel. Végre volt valaki, aki nem csak a szőke nagymellű divatcicát látta bennem, hanem azt, aki valójában vagyok.

Sokat évődtem…. Tanácstalan voltam, és elveszett. Egyszerűen nem tudtam, mit tegyek, mi lenne a helyes lépés. Néha még az előadásokra sem volt kedvem bejárni, csak ültem otthon és bámultam a ház előtt álló kis BMW-t. Végül döntöttem, hisz Lacival már annyira jól összecsiszolódtunk ( Igaz, csak négyszer szeretkeztünk /három nap alatt/, és az nem volt olyan nagy szám) Volt benne valami… valami, amit máig nem tudok meghatározni. Valami, ami a bicepszén kívül még megfogott benne. Úgy éreztem, ő az a férfi, akivel hosszabb távú kapcsolatot tudnék tervezni. Ő odafigyelt rám, mindig meghallgatott, bármit el tudtam panaszkodni neki, gyengéd volt, és vigyázott rám.

Összeszedtem hát magam, és egyik este felmentem Gáborhoz, aki amint meglátott karon fogott, és mielőtt bármit is mondhattam volna beültetett a Lexusba és elvitt egy jó drága helyre (nem a benzinkútra :)). Rendeltünk, én pedig egyfolytában a szám szélét harapdáltam (mindig ezt csinálom, ha ideges vagyok). Gondoltam, mivel éhes vagyok, vacsi után közlöm vele a dolgokat, de mikor befejeztük az étkezést, egy dobozkát vett elő (nem, hehe, nem megkérte a kezemet…), amiben egy gyönyörű, vastag fehérarany nyaklánc virított.

-Boldog félévet nekünk! –suttogta, és megcsókolt.

Én köpni-nyelni nem tudtam, csak azt, ha elfogadom ezt a nyakláncot, akkor már nem állhatok elő a mondókámmal - amilyen heves természet, egyből úgy lecsapott volna, hogy beesek az asztal alá. Szóval csak elmosolyodtam, és hagytam, hogy feltegye a nyakamra az ékszert, Lacit pedig úgy elfelejtettem, ahogy jött. (Persze, azért még néha találkoztunk, ezt-azt csinálni, csak ellenőriztem fejlődik-e) Mondjátok meg, miért van az, hogy a jó csajok mindig a rossz fiúkra buknak? Üdv: Szöszi Cica

 

 
560 komment
Címkék: ego szex pénz szőke

A bejegyzés trackback címe:

https://csajokespasik.blog.hu/api/trackback/id/tr511605996

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Tamy 2009.12.22. 07:43:08

Fú, hát ez hatalmas szerelem lehetett...
Gratulálok drága, jól döntöttél, h nem a kis taknyos mezei melóst választottad. Még a végén boldoggá tudott volna tenni, és a jövőképed nem egy 30as mindenemegvan mégis boldogtalan kiégett banya formájában testesülne meg.
Nekem egy kicsit erős ez így korán reggel, vizsga előtt...

Köszi az élményt, mostmár legalább tudom, hogy a legtöbb értelmesnek tűnő pasi miért hiszi azt, h a nők a pénzre hajtanak.

És ha a jó csajok miért a rosszfiúkra buknak? Drágám. Te nem a rosszfiúkra buksz, hanem a lóvéra.
De hogy a kérdésre is válaszoljak: nem csak a jó csajok buknak a rosszfiúkra. Minden nőnek vonzóbb a rosszfiú, csak van aki fel tud nőni és felül tud emelkedni ezen a jófiú-rosszfiú baromságon...

Sok boldogságot...

Tamy 2009.12.22. 07:45:26

"De hát, lássátok be, a nők ilyenek… Mindig oda húznak, ahol több lóvét szagolnak…"

Ettől a ponttól nem érzem magam nőnek...

Tamy 2009.12.22. 07:46:36

@Tamy: bár az én megfogalmazásomban ezt inkább a gerinctelen féreg takarja...

fubu05 2009.12.22. 07:54:24

Szép jó reggelt kívánok. Gratulálok a poszt írónak . Most már biztosan tudom, hogy a nők 99%-a pénzre bukik.Azért nem vagyok sikeres a nőknél , mert pénzem az nincsen. Mondjuk ezt már sejtettem, csak nem voltam benne biztos eddig. Hogy miért a rossz fiúkat válasszák a nők többsége szerintem azért , mert azt hiszik, hogy megtudják változtatni őket és amit az előttem szóló is @Tamy: írta a pénz miatt.
Tudjátok mit vettem észre még a nők nagyon szeretik ha megalázzák őket ha kap a rossz fiútól egy-két pofont akkor beéri azzal a csaj, hogy igen megérdemeltem és még jobban ragaszkodik hozzá.
Különben egész történetről csak annyit, hogy a csaj egy extra nagy k.... már bocsi érte.
Egyelőre ennyit.

Girgesz 2009.12.22. 08:00:32

Jó reggelt!

Miért van az, hogy már meg sem tudok lepődni ezen a poszton?

Azt hiszem, ez a Laci szerencsés fickó-nem kell eltartania egy ilyen pénznyelő luvnyát, de azért kezelgetheti :D

alumi 2009.12.22. 08:23:07

Ezen marha nagyot röhögtem!:)

Igazi provokatív sz*r! Fék, ahogy van, mégpedig valami frusztrált hím tollából...

Dr. A Jó Meglepően Izmos Hercege 2009.12.22. 08:24:29

3 féle autó is szerepelt a postban. 1 bmw 1 mercedes és 1 lexus. Audira nem futotta Gábornak? :) Lacinak meg bisztos jók a fogai.

vendriner aladár 2009.12.22. 08:40:11

A poszt kamu, ez tuti. Egyébként jót röhögtem rajta. Nem ilyen szavakat használ egy nő és szerintem kocsibuzi nőt még nem láttam. Az "agyagilag" meg egyenesen tetszett. B*szki, mintha én írtam volna. Kettyintettünk mi? Szöszi Cica remélem egy kis tripper befigyel majd.

Szelid sunmalac 2009.12.22. 08:41:23

"agyagi biztonság" Na! Azt en is tudok nyujtani! Par asonyom es annyi agyagi biztonsagot vihet amennyit elbir!

Ezt a sztorit sem csaj irta...

Panni CsP · http://csajokespasik.blog.hu 2009.12.22. 08:42:49

nekem végig olyan érzésem volt, hogy a posztíró nagyon próbára akar tenni minket. Nem nagyon hiszem el minden részletét...

alumi 2009.12.22. 08:43:22

@Kedves Nard: Tuti, hogy valami nyomi írta,aki rendre becsődölt a csajoknál, és ahelyett, hogy a tükörbe nézett volna, vagy magába, és meglátta volna, hogy milyen béna lúzer, inkább elméleteket gyárt, a "szemét", "anyagias", "szexmániás" nőkről.

Szánalmas!

(persze ez a jelenség ettől még létezik, csak azok a csajok általában az írással, mint képességgel is bajlódnak, nemhogy hiba nélkül leírják, hogy Lexus..)

Szelid sunmalac 2009.12.22. 08:43:29

@Panni CsP: Ezzel?! Most oszinten? Ki ez a bena hulye? Ebbol megis mit lehet bevenni?

Erásss 2009.12.22. 08:46:03

Szép reggelt mindenkinek!
ÁÁÁÁÁ ez az egész post kamu. Végig sem olvastam. Ez akkora hülyeség...

fubu05 2009.12.22. 08:46:09

Az a közmondás, hogy a pénz nem boldogít hát ez nem igaz a mai világban és ez a posztból jól kijön.

alumi 2009.12.22. 08:49:22

Ezt a témához.

Szőke nő énekel

Néha a létezés igen kellemes,
Amikor meztelen a habfürdőben lebegsz,
A drága sportkocsi a ház előtt letesz,
S ha végre összejött az istenverte szex.

Néha a létezés egészen biztató,
Ha forró nyári nap vár rád egy tiszta tó,
Leszólít egy pasas, a hangja izgató,
S ha ráülsz, ringat is, akár egy hintaló.

Néha a létezés egészen jó, ha van,
És már nem is hiszem, hogy megölném magam.
Minden ragyogni kezd: kék, ezüst és arany,
Olyankor hallgatok, mert nincsen rá szavam.

(Kiss Judit Ágnes)

vendriner aladár 2009.12.22. 08:54:23

Laci vagyok, a helyi polgárőrség tagja. Megszoktam, hogy feszítenem kell az egyenruhában, mert anélkül senki nem vesz észre. Ezért csináltattam néhány nonfiguratív tetkót a kezemre és nyakamra. Ki is vagyok gyúrva, na azért nem egy koxos állat vagyok, de van mit fogni rajtam.

Egyik szombaton épp a Mojitomat kortyolgatom a pultnál, mikor rámnézett egy csaj. Nem csaj nézett, szinte megdugott a szemével. Erre reagáltam én is és elindultam felé. Mondom neki, 'kő szóda?', erre ő lováriul válaszolt, hogy nem iszik alkoholosat. Na ekkor tudtam, hogy megtaláltam a hozzám illő partnert, aki velem egy szinten van.

Este hazavitt egy lopott BMW-vel, ez tuti, mert mi is kerestük már. Nekem viszont annyira bejött a csaj, hogy megígértem nem köpök.

A csaj nagyon jó volt, olyan divatcica. Csinos volt, gyári kreol bőrrel. Tudtam, hogy egy vasas cigó futtatja és pénzeli, de akartam ezt a nőt. Meg is kaptam, de sajnos a szilikoncickók láttán nem tudtam teljesíteni.

Nem tudom mi volt az oka, de aztán nem keresett többé, pedig még egy új tetkót is csináltattam neki...

anyahajókabinajtóhajtogató 2009.12.22. 08:56:50

Nekem összejött egy csaj akivel szeretjük egymást. Csóró voltam mint az állat, mégis kitartott mellettem. Együtt álltunk ki számos kemény dolgot, közben született 3 gyerekünk... Most gazdagok vagyunk vagy legalábbis normálisan élünk.

Egyedül vagyok?

Panni CsP · http://csajokespasik.blog.hu 2009.12.22. 08:57:51

@primu: Kiss Judit Ágnes - imádom és ismerem is őt, ez komoly meglepetés volt nekem! Örülök neki, hogy szereted! :)

Panni CsP · http://csajokespasik.blog.hu 2009.12.22. 08:58:39

@vendriner aladár: már vártam! Ezt a posztot szerintem egyenesen neked / és ezért a feldolgozásért / írták !

sunblind 2009.12.22. 08:59:03

álmosítóan fotosopp

Gumineaux 2009.12.22. 09:01:59

Akkora fake hogy kilóg az oldalról. Ezt tuti nem csaj írta, pláne nem 19 éves. Köszi hogy hülyének nézel, "szivi", de kösz, nem. :)

"De hát, lássátok be, a nők ilyenek… Mindig oda húznak, ahol több lóvét szagolnak…"
Ez TE vagy, amennyiben tényleg csaj vagy, amit erősen kétlek. Itt kezdett derengeni hogy ez egy hapsi története. Ha te vagy "Laci" akkor szopóágon vagy, de ez van. Keress tovább.

playgorro 2009.12.22. 09:05:45

Néhány sor elolvasása után nyilvánvaló, hogy kamu történet. -nem, mintha hasonló nem történhetne meg, de az itt leírt történet fake.

vendriner aladár 2009.12.22. 09:06:23

@Panni CsP: igen erre reagálnom kellett, annyira fiktív, hogy nem lehetett nem elmenni mellette :)

Panni CsP · http://csajokespasik.blog.hu 2009.12.22. 09:10:16

egyébként megjegyzem hogy még mindig szívesen fogadok karácsonyi ill. szilveszteri élményeket. Van még néhány szabad helyünk!

vagány csaj 2009.12.22. 09:11:00

Szép jó reggelt! :))

Persze hogy kamu! Fél évet ünnepelnek, de a csaj már BMW-vel jár... Haahahhahahh! Egy pasi sem ennyire hülye!
És a nők?? Nem mind pénzéhesek!

Egyébként nekem is olyan Lacis szaga van, mint ahogy @Gumineaux: is írta. :)

vagány csaj 2009.12.22. 09:11:37

@vendriner aladár: Ezt már nagyon vártuk! Köszi! :))

pet77 2009.12.22. 09:14:44

Ezt a postot nem egy nő irta!

Ennyit tudott a szánalmas szerkesztő zárás előtt összedobni kútfejből!!!
Borzasztóan rossz!!!

csillag× 2009.12.22. 09:18:51

:))) Naív vagyok, de ennyire nem :))
amúgy jó volt látni, h próbálkozik.....sztem is pasi írta!!
Ha igaz lenne a sztori:
"Végre volt valaki, aki nem csak a szőke nagymellű divatcicát látta bennem, hanem azt, aki valójában vagyok."---> pedig a leírtak alapját 100%osan az vagy és, hogy a fejedben mi van...rejtély, de ész az biztos nem szorult belé :$Vagy Lacinak ez lenne az álma?? :D (ha ő írta)

Phrascarica 2009.12.22. 09:20:59

KURVA a lány (ha igazi a poszt)ezen nincs mit szépíteni, de hát valamiből élni kell a válság alatt és után is, és mivel Lacika egy csoró kis senki, azért szeretőnek még megteszi

vagány csaj 2009.12.22. 09:21:44

@Erásss: Szia Szivikém! :))
Mi újság? Hogy vagytok?? :)

Panni CsP · http://csajokespasik.blog.hu 2009.12.22. 09:25:24

@pet77: kösz, a szerkesztő én vagyok - bármennyire is megtisztelő a "szánalmas" titulus és a gyanú, de nem én vagyok a szerző.

gonosztojás (törölt) 2009.12.22. 09:27:22

FAKE, FAKE, FAKE!
provokatívnak szánt nagyon gyenge próbálkozás.
Írj a Nők Lapjába.

Igazság Atyja 2009.12.22. 09:32:19

Tényleg polgárpuki-féknek tűnik, de azért lássuk be, nem csak egy távoli galaxisban tudjuk elképzelni ezt a felállást. :)

@fubu05: Valóban nétezik ez a nő(?)típus, de hogy ez adná a 99%-ot, azt kétlem, gátolom. Inkább olyan 59,99% körül van az arányuk. :) Az ilyeneket viszont nem kell lenéznünk, mert esetükben első látásra egyértelmű, mire hajtanak - akár még értékelhető is lenne az őszinteségük. Ha te nem őket keresed, eleve nem kell rájuk pazarolnod az idődet. A helyzetük sem irigylésre méltó, hiszen a bömössel szaladgáló "autókereskedők" (tetszik ez az idézőjel a szövegben, sok jövedelmező "szakmát" foglalt össze így frappánsan) óvatos becslés szerint is csak hozzávetőleg 0,29%-át teszik ki a férfitársadalomnak. Nagyságrendi különbség van tehát a kereslet és kínálat között, és szegények az állandó versenyhelyzet miatt hamar megöregednek.

Az igazi veszedelmet azok a nők jelentik, akik saját magukkal is elhitetik, hogy nem csak a pénz érdekli őket. Ööm, bódottá - azt hiszed, minden a legnagyobb rendben van, aztán egy idő után elkezdik visszasírni azt az exet, aki 3x annyit nyújtott agyagilag, mint te. Az a probléma, hogy ez hónapokig, évekig tartó nyűglődést eredményezhet, mert többnyire elhessegetik a rendszeresen visszatérő gondolatot, az agyag bűvöletét. "Dehát én érző nő vagyok, sokkal fontosabb dolgok is vannak az életben, mint a pénz." - próbálják áltatni magukat. De közben azért nyitott szemmel járnak a világban, hátha nekik is leesik egy autókeres Gábor. Na, ennek a típusnak a felismeréséhez és kiszűréséhez kell az igazi rutin, nem a posztolóéhoz - akár fék, akár padlógáz a történet. Be vigilant!

szoszo9inda 2009.12.22. 09:35:53

Azért jó volt olvasni ezt a posztot. Főleg a "nők már csak ilyenek" részt.

34 éves pasi vagyok, akinek életében két kapcsolat volt, de az utolsó 14 évig tartott... Sajnos emiatt a nőkkel való ismerkedésben a tapasztalton és naivitás megmaradt a 20 évesek szintjén. Egy lánnyal beszélgettem néhány napja (nem ismerkedési céllal), ő figyelmeztetett a posztban leírt jelenségekre is, és mondta hogy vigyázzak magamra... Pedig magamból kiindulva, a megbízhatóságnak kellene a legfontosabb értéknek lenni... és igen nehéz lesz megítélnem hogy ez a belső értékem fontos a másiknak, vagy a Ft-ban mérhető értékeim.. :-((((

Örülök hogy az élet "piacán" ilyen jók a kilátások... Köszönöm, az a cikk tovább növeli a nőkkel szembeni bizalmam...

Banxa - Changes 2009.12.22. 09:36:48

Egyrészt ezek a csajok a pénzben szerelmesek és nem a pasiba.
A pénzes pasiknak meg csak diszek vagytok a BMW anyósülésére.
Tényleg vérrforralóan hülye.

"Mindig oda húznak, ahol több lóvét szagolnak…" - az ilyen kis kurvák mint te..

Kytia 2009.12.22. 09:41:49

Fúbazmeg!

Rirkán írok ilyet, de ez most egy akkora FÉK, mint a ház!!
Majdnem biztos vagyok benne, hogy pasi írta. VÉgig olyan érzésem volt, hogy egy fickó ráindult valami szőke bombázóra, felsült vele, és itt akarja lehúzni a csajt, vagy magyarázatot kapni tőlünk, miért szívta meg.

"Mondjátok meg, miért van az, hogy a jó csajok mindig a rossz fiúkra buknak?"

Ilyet írna egy jócsaj???

"Igaz, csak négyszer szeretkeztünk /három nap alatt/, és az nem volt olyan nagy szám)"

Ez meg aztán!!!:DD Ilyen nő nincs egyáltalán, legfeljebb valami frusztrált hím álmaiban.:)

gabcigirl 2009.12.22. 09:42:42

Bódiszilvi, Zimánylinda és Debreszenizitanemzedék a szerző:Normális férfiak meneküljetek!!!!

boss888 2009.12.22. 09:42:50

Én, többek közt német tolmács is vagyok, és rengeteget tolmácsolok autóneppereknek... És nem egy hasonló kaliberű csaj szaladgál körülöttük. De ha az írás stílusát nézem, eléggé alpári. Szal kamu az egész...

tompus 2009.12.22. 09:42:55

"Mondjátok meg, miért van az, hogy a jó csajok mindig a rossz fiúkra buknak?"

Mert egy rohadt nagy kurva vagy!

dr. Kóser Malac™ (a legnagyobb demokrata civil)! 2009.12.22. 09:43:46

Fake. Szánalmasan kommentvadász post. Amúgy a szőke csajt blokkolnám! :D

2009.12.22. 09:44:04

helyén van a ribanc esze

Rivler 2009.12.22. 09:44:08

Nem értem, ki ebben a történetben a rossz fiú!? Mert nekem senki nem tűnik igazán rossz fiúnak...
Kár, hogy a történeteddel erősíted ezt a férfi sztereotípiát, hogy a nők csak a pénzre hajtanak. Én férfi vagyok és nem igazán hiszek ebben. Tudom, hogy egy nőnek fontos szempont az anyagi biztonság és az vonzó, ha valakinek van pénze(kivéve ha henceg vele - ez lúzer tulajdonság), de ha valakiben nincs semmi egyéb, csak az hogy gazdag, sosem lesz egy nő igazán boldog, és ezek lesznek azok a férfiak, akiket az aszony 2 év házasság után folyamatosan megcsal. Én nem aggódok emiatt túl sokat, egy nő szívéhez nem a pénzen át vezet az út.

Banxa - Changes 2009.12.22. 09:46:40

Akik meg annyira fékelik a sztorit, ismerek olyan szöszit, akinél szintén a 140ezres nyaklánc döntött, hogy a pénzes pasi marad..És az ilyen picseszek még a kocsi márkáját is meg tudják mondani, nem csak a szinét, mivel alapból onnan állapítják meg hogy potenciális alannyal állnak-e szemben..

Kytia 2009.12.22. 09:50:19

"Mindig oda húznak, ahol több lóvét szagolnak…"

Ez is mekkora faszság már. Még ha igazi is lenne a poszt, biztos majd egy 19 éves luxusribi fogja megmondani, hogy milyenek a nők.

Majd amikor Gáborról kiderül, hogy minden hónap első keddjén kioszt egy ilyen nyakláncot a csajai között, és majd amikor elkezd öregedni (kb. 23 éves korában:)) a kiscsaj és le lesz cserélve, akkor majd ír egy másik posztot is ide, csak azt már nem ilyen magas lóról.:)))

De ez persze mind csak elmélet. Valójában nem nő írta a posztot.:)

Igazság Atyja 2009.12.22. 09:50:27

@szoszo9inda: Lehet, hogy az ismerkedésben nem szereztél sok tapasztalatot 2 párkapcsolattal a hátad mögött, de ez naivitást nem feltétlenül eredményez. Ahhoz, hogy meg tudd ítélni, milyen értékeket keres benned egy frissen megismert nő, nem kell életművésznek lenni. Két dolog elegendő: tanulni mások hibáiból, példáiból (agyagi okokból véget érő párkapcsolatokból) és olvasni a sorok között, amikor ismerkedsz.

szmercs 2009.12.22. 09:51:56

Jó reggelt mindenkinek.Ha ezt tudom nem iszom meg a kávémat.Gyerekek azért ennyire ne nézzenek minket hülyének.Tételezzük fel ha a kiscsaj ennyire divatmaca akkor hogy a búsba kezd egy csóró palival mint a Laci?Itt nem a Lacit akarom bántani.Meg ez a duma nem a divatmacát látta benne...Ja csak azt a 2 görögdinnyét semmi mást.És biztos hogy az autókereskedővel romantikus szálak füzik össze.BMV meg ehez hasonlók.DE EGYBEN IGAZA VAN.a NŐK ODA HÚZNAK AHOL SOK A LOVÉ.TISZTELET A KIVÉTELNEK DE EZ SAJNA KEVÉS.VAGY CSAK ÉN NEM TALÁLKOZTAM VELÜK.Elég ha kimegyünk az utcára és szét nézünk.Olyan orkok járnak olyan csajokka...És gondolom nem a 2 szép szeméért van vele hanem a csinos bankszámláért.A gyerek nem 3 műszakban dogozik egy bányában.Vagy lehet ö a tulaj.További szép napot.Elmentem nyugtatóért.

2009.12.22. 09:52:15

Kamul, téves következtetések és általánosítás. Inkább nem kommentelem.

dr. Kóser Malac™ (a legnagyobb demokrata civil)! 2009.12.22. 09:52:44

@Kytia: Az ilyen csajok mindig megkapják amit érdemelnek. Ha szerencséjük van, pár pofonnal megússzák a végén...

ddi 2009.12.22. 09:52:47

Ha a történet igaz, akkor ritka nagy ribanc a posztoló, még a végén felbosszant akkora.. :)

Nem minden nő ilyen, ebből nem kell általánosítani, olvasni kell a jelekből.

blacklord 2009.12.22. 09:53:15

Szerintem is kamu az egész, totál nincsen rendben a szóhasználat.

2009.12.22. 09:57:01

:D:D:D
Bedőltök a provokációnak?:))

Aztán jön a sok önbizalomhiányos (puhapöcs) pasi kommelntelni, hogy az a sok szenét csaj, mind a pénzre megy???:))

Jaaaajjj, gyárekek!:D:D
Akkor én is mondok olyat, amit észrevettem a pasikon:

Mind azt hiszi, hogy a csajok a pénzre hajtanak, fúúúj!:D:D:D

szmercs 2009.12.22. 09:59:46

@primu: Ez iszonyat jóóóóóó

Lobelt 2009.12.22. 10:00:51

@Igazság Atyja: Szeretem az elkötelezettséged. :) Még egy ilyen nyilvánvalóan fék és provokatív posztot is kielemzed, és népnevelsz. :)

A kommentem: egyértelműen fotóbolt. :)

Köldökszösz (csodalampa) 2009.12.22. 10:01:48

A történet igaz, csak nem az írójával történt meg. Ezer ilyen csaj mászkál az utcán, teljesen életszerű. A hölgyemények egy (sajnos egyre nagyobb) szegmense csak ebben látja a jövőt: pénz, drága autó, ékszerek (csak ők "biztonságnak" hívják).

Kytia 2009.12.22. 10:01:51

@Rivler: Na, ez meg a másik. Mitől is rosszfiú Gábor?

csillag× 2009.12.22. 10:02:37

@Rivler: "egy nő szívéhez nem a pénzen át vezet az út. ".. bólógatBÓLÓGAT!! ;)

Lobelt 2009.12.22. 10:03:16

@Lobelt: Én meg nem tudok ma reggel fogalmazni. :S

szamojéd szomszéd 2009.12.22. 10:04:22

Megint egy kamusztori a Cs&P blogon...100 méterről bűzlik, hogy nem valós.
Az ilyet miért kell egyáltalán kitenni???

Köldökszösz (csodalampa) 2009.12.22. 10:05:28

És ugyanez a sztori 15 év múlva:
Mivel apu már lecserélt egy 19 éves ifjú kancára, én most a kertésszel maszatolok, de mit is tehetnék, hisz egy ifjú csődör, apci meg már csak ünnepnapokon gyurmáz meg.
Persze apu sem akar válni, vinném a fél vagyont! (még szerencse, hogy annak idején sikerült elvetetni magam, most állhatnék a szalag mellett havi tetves 75 ezerért)

Igazság Atyja 2009.12.22. 10:05:59

@Lobelt: Biztosan azért, mert felhergelt a pimasz provokátor. :)

herrmann 2009.12.22. 10:08:14

annyira debil iras hogy jaj, egyertelmuen kamu, ugyanaz a bargyu stilus minden posztnal. es hogy kajoljak a parasztok.

Kytia 2009.12.22. 10:10:24

@csodalampa: Egy olyan csaj, akit 19 évesen már szétszednek a pasik, és autót kap a multimilcsós pasijától, gyakran tényleg ilyen. De ez az abszolút luxusnő kategória, és ilyen nektek, átlagpasiknak úgysem jön össze soha, tehát eleve felesleges az ilyen nőkön szenvelegni, még elméletben is.:)
Az átlagosabb, nem annyira bomba nők között viszont ilyen nem nagyon van. Nekik tényleg csak annyiban fontos a "biztonság", hogy tisztességesen fel tudjanak nevelni mondjuk egy gyereket, ne vegye el a gyámügy félúton.:)

vallerGPS 2009.12.22. 10:10:40

FOTOSOPP, NE DŐLJETEK BE

tokomtelevan 2009.12.22. 10:10:56

Mekkora fasz kamu írás az egész.

Bár azt el kell ismerni, hogy nem egy ilyen büdös ribanc szaladgál közöttünk. Kevesebbre is tartom őket azoknál, akik az utcán árulják magukat. Az legalább tisztes üzlet.

A szerkesztő meg elmehet a qurva szülőjébe a kamu írás miatt.

2009.12.22. 10:10:58

@csodalampa:
miután pénznemszámít van, el tudom képzelni, hogy 15 év múlva is bomba nő lesz az ilyen (ha havi több százezret költesz a külsődre, akkor jó eséllyel tudod konzerválni), és akkor még mindig el tudja adni magát, valami éppen váló 50-es faszinak, és akkor megmaradhat a "jólét".:)

Kytia 2009.12.22. 10:13:38

@Traktorka: Erről az jut eszembe, hogy nemrég láttam egy valóságshow-t Paris Hiltonnal, és egyik jelenetben megjelent az anyja. Hát basszus, nem tudtam eldönteni, melyikük néz ki jobban.:))

dr. Kóser Malac™ (a legnagyobb demokrata civil)! 2009.12.22. 10:14:53

@Traktorka: A "jólmenő" épp váló 50-es pasinak se kell 20 évesnél öregebb szvsz., ha ebben a kategóriában gondolkodik...

_Thomas_ · http://csajblog.hu 2009.12.22. 10:17:06

"De hát, lássátok be, a férfiak ilyenek… Mindig oda húznak, ahol több nunát szagolnak…" :)

Kytia 2009.12.22. 10:19:55

@_Thomas_: Vannak többnunájú nők is?? Te jó ég! Most megértettem, miért nem kaptam még soha fehérarany nyakláncot.:DD

blah 2009.12.22. 10:25:23

Ez most tényleg igazi történet? Ilyen hülye picsák nem csak a filmekben léteznek?

Girgesz 2009.12.22. 10:26:02

Most jut eszembe -tegnap vagány valami Gábort emlegetett... megvan az egyezés, kitaláltam a szerzőt! Vihetem a piros hangszórót? :PPPP

2009.12.22. 10:26:35

@Kytia:
:) Erről beszélek. Nem lesz az olyan rosszbőr 35 évesen sem. Nézzétek meg a 30-as playmate-eket.
Kit érdekel, hogy mennyi idős, ha nagyobb és keményebb a melle, mint egy görögdinnye, és még mindig 45 kg vasággyal együtt?

2009.12.22. 10:27:30

@blah: üdv a véres valóságban!:D

dr. gernika 2009.12.22. 10:29:24

Ez valami szar provokatív fék. Kinga itt is felütötte a fejét? :D

paprika007 2009.12.22. 10:29:58

@tokomtelevan:
Szerintem is kamu és nem csaj írhatta.
A blog írója inkább próbálkozhatna a "Romana" és egyéb szerelmes füzetekbe minisorozatokat írni, Biztos sok nyugdíjas szappanoperához szokott öreglány élvezné. Habár a stíluson van még mit csiszolni.:)

Pepe135 2009.12.22. 10:30:26

A gond az, hogy a sok csajszi elhiszi, hogy a legtöbb ember jólmenő vállalkozó! Aztán senki mással nem állnak szóba.
Majd csodálkoznak, amikor pár év múlva meg őket ne akarja senki!

kalandfereg 2009.12.22. 10:30:37

Errol a postrol az atlagosnal joval messzebbrol erzodik, hogy kamu. ;)

dr. gernika 2009.12.22. 10:31:10

@primu: Azonnal szállj ki a fejemből! :D

beleszolok 2009.12.22. 10:32:59

Ez szerintem photoshop.

vázkulcs 2009.12.22. 10:33:00

hát ezt nem nő írta szerintem. :D

gondolom vmi korrajz akart lenni, mostanában mintha az lenne a menő ha vki olyan mint a posztbeli csaj, bizonyos értelmi szint alatt persze. :)

vagány csaj 2009.12.22. 10:34:27

@Girgesz: :@ :@ :@
Nem vagyok szőke plázacica!!!! Nem tűnt fel?? Szóval egyezés nincs! Ja, és még csak nem is 19 éves! :PP
Tudtam hogy vissza fogsz vágni a tegnapiért! :PP
De az én megérzésem legalább jó volt! :DDDDD

Gazz 2009.12.22. 10:36:22

Kamuposzt! És annak is elég gyenge....

Igazság Atyja 2009.12.22. 10:38:36

@csodalampa: Az a helyzet, hogy errefelé nem csak a luxusigény játszik a képletben. El lehetne ezen demagógkodni egy sort, de ma Magyarországon tisztességes munkával kb. szinten maradni tud az emberek döntő többsége (vagy azt sem), ötről a hatra jutni nem nagyon. Ezzel nem védeni akarom a luxusk. kategóriát, de tényleg egyre több nő van, akik nem érzik biztonságosnak a gyerekvállalást egy olyan a kapcsolatban, ahol gyakorlatilag egyik hónapról a másikra élnek és nem tudnak kiszámítható megtakarítást képezni a párjukkal. Ha az egyik fél elveszíti az állását, még gyerek nélkül is nehéz lesz a helyzet egy darabig. Ez már inkább szociológiai kérdés, a szó szoros értelmében vett luxusribi természetesen Londonban és Budapesten is az.

Köldökszösz (csodalampa) 2009.12.22. 10:38:50

@Kytia: A lényegre tapintottál!!! Az ilyen nőket szokták az átlag pasik szúrni, míg apuka vállakozik naphosszat. (Most ne menjünk bele, hogy apuka meg végigtérdelteti a pultoskislánytól a titkárnőig a sort.) Az átlagpasinak meg otthonra úgysem kellene, mert nem arra való. Mosogatni, főzni úgysem fog.

Girgesz 2009.12.22. 10:40:42

@vagány csaj: basszus!-pedig már elpakoltattam otthon, hogy legyen hova tenni a nyeremény hangszórókat :P

Jól van na!-nem kell mellre szívni... de ezért a reakcióért érdemes volt írnom ;) Alig bírtam kivárni, hogy végre válaszolj :DDDDDD

Köldökszösz (csodalampa) 2009.12.22. 10:41:12

@Igazság Atyja: Egyet értek veled. Én nem is bántom ezeket a lányokat, félre ne értsen senki! Mindenki úgy boldogul, ahogy tud, lelke rajta.

dr. gernika 2009.12.22. 10:43:02

@szoszo9inda: Tapasztalatlanságodat bizonyítja, hogy benyaltad ezt a fake posztot. Lehet, hogy párszor megégeted majd magad, de idővel megtanulod kiszűrni azt, aki a pénzre hajt. Nem olyan nehéz...

csillag× 2009.12.22. 10:43:05

@Igazság Atyja: hát kell a pénz a boldogsághoz, de önmagában a pénz nem boldogít....

Jut eszembe, nem jöttél! sehíred- seha(m)vad nem volt :P

vagány csaj 2009.12.22. 10:45:49

@Girgesz: Ne igyál előre a medve bőrére! :PP Szóval nyugodtan visszapakoltathatsz otthon! :))
Azt hittem azt írod legalább, hogy otthon már csináltattál helyet nekem, hogy ne kövezzenek meg a posztért! :(

Ailaoshi · http://miraculousmandarin.weebly.com/ 2009.12.22. 10:46:22

mekkora kamu már ez az egész...szerintem nő ilyet és így nem ír...hacsak nem provokálni akar:)))

Gumineaux 2009.12.22. 10:48:29

Amúgy nem értem, hogy a hapsik miért vannak úgy oda. A csaj abból él, hogy dögös. Azzal kereskedik amije van. Mint mindenki más. Van, aki az eszét árulja, van, aki a testét.
Hogy egy 19 éves testtel többet lehet keresni (ld. fehérarany nyaklánc) mint ésszel?…hát ugye, kereslet-kínálat…Úgyhogy urak, hátrébb az agyarakkal, tessék jobban megnézni, kivel állnak szóba.

Afi 2009.12.22. 10:49:48

Első körben grat a posztolónak.
Emlékszem mikor még ki senki voltam busszal jártam a "jobb" nők köszönni sem köszöntek. Majd azépen lassan mésztam felfele. Lakás kocsi mind ezt hitel nélkül. Majd megvettem a Megane cabriómat. Egyszer csak kezdtek előkerülni ezek a nők, elre köszöntek ha buliba voltam ők jöttek oda. Játszani jó volt velük 1 ideig. De ma már hányiger kerülget tőlük.

Girgesz 2009.12.22. 10:49:50

@vagány csaj: persze, aztán meg kereshetek magamnak szállást, miután a párom ezt megtudná... egyből hajpakolást csinálna nekem a vacsiból, de lehet még az asztalból is :DDD

Amúgy nem olyan rossz dolog ez a plázacicaság-csak eléggé fájdalmas, mikor kiszedik a agyad felét...

2009.12.22. 10:51:05

@Igazság Atyja:

Szerintem elég nagy baj, ha nem elégszenek meg az emberek a hónapról hónapra éléssel. Ugyanis nincsen azzal semmi baj.
Csak el kell fogadni, hogy ez van, és kész.
Kérdeznék valamit: mi a biztos manapság? Be kellene tudni fogadni, hogy semmi.
Sajnos saját környezetemben látom, hogy még az átlag embereknek sem elég semmi, és ha végre megszerezték a 2 szobás lakást, akkor 2 év múlva már házat akarnak, és vesznek is, teljesen mindegy, hogy ezért a gatyájukat is ráfizetik még 30 évig. Az nekik jár.
És ez itt a baj, hogy mindenki azt hiszi, hogy neki minden jár. Sőt mindig egyre nagyobb dolog jár, mer'hát fejlődni kell kéremszépen.
De a csajok többségének is beleér a bilibe a keze előbb-utóbb és kénytelenek beérni az "átlag melóssal", mert sajnos(vagy inkább hálasistennek:) nincs minden csajra egy jólmenő vállalkozó.

thinker_ 2009.12.22. 10:51:41

"De hát, lássátok be, a nők ilyenek… Mindig oda húznak, ahol több lóvét szagolnak…"

a kedves levélírónak mondanék azért egy újdonságot: nem minden nő ilyen. szerencsére.

Kytia 2009.12.22. 10:52:52

@csodalampa: Neeem, az ilyen nőket a zöldszemű, szuperszépek szúrják, ahogy a posztból is olvashattad. Az átlagpasik idáig nem jutnak el. Azért nem olyan egyszerű megfeketetni egy bombanőt, eddig még nem tűnt fel?:)))

Igazság Atyja 2009.12.22. 10:56:01

@csillag×: Vannak, akiket de. Szerintem többen, mint hinnéd. :)
Létbizonytalanságban tényleg kevesen boldogok, viszont nem nehéz végiggondolni a következőt: ha egy szerelmes nőt az tart vissza attól, hogy összejöjjön X-szel, mert az számára csóró, és képben van még Y meg Z, akkor az utóbbi kettő közül 'lúd legyen kövér' alapon a tehetősebbet fogja választani. Ha az érzések kiesnek a ringbű', akkor a kézzelfogható értékekből dominál a több. :) Tudom, arra vársz, hogy hozzávágjak egy hógolyóba gyúrt fehérarany nyakláncot a redőnyödhöz. Előjött az agyagias természeted. :)

vagány csaj 2009.12.22. 10:56:38

@Girgesz:
"hajpakolást csinálna nekem a vacsiból"
*hasgörcsösen röhög* :DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD

Kytia 2009.12.22. 10:57:10

@Traktorka: "mert sajnos(vagy inkább hálasistennek:) nincs minden csajra egy jólmenő vállalkozó"

Inkább sajnos.:P

Kytia 2009.12.22. 10:58:20

@csodalampa: Höhhöhhö!

Vagy, ha nem höhhöhhö, akkor meg minek nyilatkozol itt az átlagpasik nevében.:))) De ugye nem Lacinak hívnak?:DD

Igazság Atyja 2009.12.22. 10:58:55

@csodalampa: Ne dőlj be az átlátszó provokációnak. Ha te vagy az avatarképeden, szerintem messze nem ez az átlag. :)

2009.12.22. 10:59:25

@Afi:
:) Jó hallani, hogy normális, értékeket kereső/képviselő jómódú férfiak is vannak földön.

emzéperiksz 2009.12.22. 11:02:47

Ezt a posztot nem nő írta. "De hát, lássátok be, a nők ilyenek… Mindig oda húznak, ahol több lóvét szagolnak…" Ilyen mondatokat nő nem ír. Kamu az egész, szerintem a "Laci" nevű pofára ejtett műve lehet.

2009.12.22. 11:02:47

@Kytia:

Ja, én sem utálom a pénzt, félreértés ne essék.:)))
De nem is gátol a boldogságban, hogy nincs X5-ös bmw-m, és még azt is túl fogom élni (nagy duzzogva!!!:)))), ha a leendő páromnak sem lesz. :))

Kytia 2009.12.22. 11:05:54

@Igazság Atyja: Egyébként ehhez az anyagias dologhoz: ahogy Traktorka is írja, sok pénzzel a nő tovább marad szép, ez viszont minden nő nagy álma, még ha a világ legodaadóbb nőjéről van is szó.
Gondolj bele, életed szerelmét választod a pénz helyett, aki mellett viszont rohamtempóban termelődnek rád a ráncok a sok hajtás miatt, a szülés után se időd, se energiád, se pénzed rendbe hozni magad, leharcolt, kiégett családanya vagy már a 30-as éveid közepe táján, és mire végre egyenesbe jöttök, apu lelép egy 19 éves cicababával, mert végre összeharácsolt annyi pénzt, hogy megteheti. Vagy ha nem is lép le, mindenesetre elszórakoztatja magát vele, hisz' ő még csak 38 éves, simán piacképes, míg te ezekkel a paraméterekkel már alig kellesz valakinek, főleg ha a nyúzott képedre, lógó melledre, narancsbőrös lábaidra gondolunk, amiket viszont sok pénzzel majdnemtökéletesre lehetne visszaalakítani.

Tonohaver 2009.12.22. 11:08:51

Mindig tudtam, hogy egy Lexus, meg néhány deka/kiló arany - esetleg vacak néhány karátnyi gyémánttal fűszerezve - jobban szépít, mint a sebészkés (elég hozzá Mickey Rourke-ra gondolni).

Igazság Atyja 2009.12.22. 11:08:55

@Traktorka: Persze, semmi sem biztos. Viszont nem mindegy, hogy a bilibe lógó kezű csajnak milyen előélete van. Ha volt már az életében legalább egy autókerGábor, aki kukázta (mikor az ráunt vagy ő maga öregedett ki), a franc se irigyli azt a Lacit, akivel kénytelen utána beérni. És valóban egyre több az ilyen nő. Na ez nem rinyálás - mert így is vannak még normális nők bőséggel - csak egy trend észlelése. Az szerintem természetes igény, hogy valamilyen irányba fejlődni kell, előre kell lépni, csak nem mindegy, milyen áron. Az átmeneti illúzió ára könnyedén lehet visszalépés is: sokan most tanulgatják ezt a leckét a saját bőrükön. Egy megfontolt ember pedig megtanulja mások kárán, válság nélkül is.

Kytia 2009.12.22. 11:10:16

@emzéperiksz: Azt azért tisztázzuk, hogy Laci helyzete a történetben egyáltalán nem olyan szerencsétlen. Ő ingyen reszelget egy 19 éves luxusbombázót, akit egy másik fizet. Ettől lenne annyira elkeseredett, hogy lekurvázós posztot ír?
Ugyan már. Ezt nem egy lacikaliber írta. Inkább Béla a sarokból megfigyelő, aki ronda is, szegény is, viszont az erkölcsei töretlenek.:)

2009.12.22. 11:12:12

@Kytia:
Na, ez is megérne egy misét, hogy miért nem foglalkozik magával a magyar nő, ha férjhez megy és szül két gyereket.
Mert a "nincs rá időm" a legnagyobb rizsa a világon.
Napi 3 órát van idő a tévét nézni.:)

De most megint nagyon sztereotipizálunk, úgy érzem. Nem minden 2 gyerekes,de még fiatal apa idióta és akarja még megdugni a fél világot.

Lobelt 2009.12.22. 11:13:09

@Kytia: Ha tényleg ez a helyzet, akkor inkább elmegyek kapucinus szerzetesnek, vagy shaolinnak inkább, távol a világtól és a nőktől. :)

Afi 2009.12.22. 11:13:39

@Traktorka:

Köszönöm. Ami még dúrva. A válság sok embert tacsra tett nekem sem hú de jó. látom ahogy a körülöttem élők cseréli lefele az autójukat. A cégemnek 3hónapja vettem 2 új autót egyet amivel tárgyalin járok megy egyet a szerelőimnek ideje volt. A szomszéd férjezett hölgy átjött hogy csinált sütit meg is lepődtem mert az utobbi 3évben max köszötünk egymásnak. Őket is keményem érintette a válság. És elkezde mondani hogy nekik milyen rossz meg a férjével sem jönnek ki jól. Szabályosan rám hajtott gátlástalaul. Megköszöntem a sütit és közöltem hogy bocs de dolgom van te meg férjnél. Megsértődött és még mivel nem mondtam igent járhatok az apehba. És megomdták hogy ő volt.

Lobelt 2009.12.22. 11:13:46

@Traktorka: jah, nagyjából én is ezt akartam kifejezni. :)

Igazság Atyja 2009.12.22. 11:14:44

@Kytia: Ez a forgatókönyv sajnos tényleg nem ritka, de azt erősen kétlem, hogy egy nőnek egy raklap pénzt kelljen magára költenie ahhoz, hogy akár 40 évesen is vonzó tudjon maradni. Ugyanis a tudatos táplálkozás, a rendszeres testmozgás, esetleg némi szoli és kozmetika nem kerül vagyonokba. Márpedig 95%-ban erről szól a szépség megőrzése, nem a szilikonról, bőrkorrekcióról meg botoxról.

Egyébként kár lenne úgy beállítani, mintha a gyönyörű 20 éves lányok mind ilyen súlyos kérdésekkel szembesülnének a párválasztáskor. Ugyanis belőlük is többszörös túlkínálat van a kedvesferikhez képest, ezért csak a legrámenősebbeknek jut tutiparty. Ahhoz persze, hogy ne nullázák le magukat a szükségszerűen bekövetkező kukázáskor, némi ész is kell: ferkóval folyamatosan a nevükre kell írattatni ezt+azt. :)

Kytia 2009.12.22. 11:15:37

@Traktorka: Nem? Akkor csak minden második.:)

intruderjani 2009.12.22. 11:15:50

A poszt szánalmas, az ok egyszerű: szánalmas véglény írta.

@Kyta: az érvelésed nem rossz, csak egyetlen, ha nem a leglényegesebb dolgot felejted ki: 40 évesen jó esetben apu-anyu 5-10-15 éve együtt van, apu boldog és nem lép le az ilyen 19 éves plázaszarokkal. Innen nézve elfér egy-két ránc és narancsbőr is. Ha meg a nő trágya a kapcsolatban, akkor apu lelép ha van narancsbőr, meg ránc ha nincs. Ezen gondolkodj el egy kicsit...

Mielőtt jönne a "csóróvagyazértírodezt" flém, nagyon nem vagyok csoró és azzal a nővel élek 6 éve, aki akkor még "laciként" belémszeretett és az érzéseire hallgatott. Most visszagondolva nem bánta meg...

Kytia 2009.12.22. 11:18:14

@Afi: "...megy egyet a szerelőimnek ideje volt..."

Úgy olvastam először, hogy egyet a szereTőimnek, mert ideje volt.:DDD Túlságosan hat rám ez a blog.:)))

2009.12.22. 11:19:05

@Igazság Atyja:

Pedig csak egyszerű matematika az egész. Ha 1 Ft keresek, akkor MÁXIMUM 1 Ft-ot költök, de méginkább annyit sem.:)
Ennyi a titok. Meg az árfolyamkockázat.
Valamiért az emberek csak hiteleket szeretnek visszafizetni (erejükön bőven felül), gondolkodni a világért sem akarnak.

De már nagyon elkanyarodtam.:)

Egyébként valóban, saját tapasztalat:
21-23 évesen fürtökben lógtak rajtam az autókerGáborok (is).:) Mostmá' nem annyira. De én ezt a saját értelmi/lelki fejlődésemnek tudom be, nem a testem "amortizálódásának", ugyanis az (még) nem amortizálódik (nagyképűség nélkül és szerencsére).:)

Afi 2009.12.22. 11:20:40

@Kytia:

Semmi gond :) egyébként monogám tipus vagyok.

vagány csaj 2009.12.22. 11:21:40

@Afi: Az szép! Vannak ilyen gátlástalan nők, akik ha nem kapják amit akarnak, és nem úgy táncolnak körülöttük, ahogy ők fütyülnek, akkor bosszúhadjáratba kezdenek. Elég szánalmas. Nem égetném magam ilyennel, meg persze fel se ajánlkoznék senkinek.

gpetersz 2009.12.22. 11:23:04

Hű de szar az egész. Az index is full-fos már, de a kiválasztott blogok is ezt tükrözik...

AndOr01 2009.12.22. 11:24:00

Vazze ... így van ez.
Még egy kicsit próbálgatom csórón a csajokat.
Ha végképp nem megyek semmire, kénytelen leszek meggazdagodni.
Hiába, nincs más. Láthatjátok Ti is! Ne bántsatok majd ezért! :D

Kytia 2009.12.22. 11:24:19

@Lobelt: @intruderjani: @Traktorka: Ti teljesen megzavartok.:) Kb. fél éve még a megcsalós blogot olvastam, ahol nekem feketén-fehéren kifejtették (maguk a hímneműek), hogy márpedig minden férfi megcsal, meg a jobb nő, meg a nemtómmi. Most erre kiderül, hogy világ tele van érzelmes, kötődésre vágyó, aranyos kis lacikkal, akik sosem hagynák el, vagy csalnák meg a feleségüket, akkor sem, ha az ráncos, és öreg, és ezzel egyidőben csimbókokban akaszkodnak rájuk a 19 éves plázacicák.
Most akkor miben higgyek? Az igazságot akarom! MOST!:)

2009.12.22. 11:26:56

@Afi:
Az a "baj", hogy magadból indulsz ki.:) ( = ha én nomrális vagyok, akkor biztos más is az.)
De nem baj, maradj ilyen, lécci.:)
Remélem azért, hogy nincs mit titkolnod az APEH előtt...:)
(különben is ideje lesz megrohadnod lassan, amiért még sütit is sütött neked, te meg elhajtottad...:))))

blackbarika 2009.12.22. 11:29:02

Na jó én ezt végig sem olvastam csak kb a feléig bírtam. Nagyon szar, erőltetett, magamutogató hülyeség. Ha tényleg igaz történet csak gratulálni tudok az értékrendedhez meg úgy mindenhez, ha meg fake akkor jól felidegesítettél vele :P

blackbarika 2009.12.22. 11:30:02

A másik meg, légyszíves ne általánosíts azzal hogy a "nők már csak ilyenek"...nem mindenki.

Igazság Atyja 2009.12.22. 11:30:40

@Traktorka: Azoknak az embereknek, akik szeretnek bőven tovább nyújtózni, mint ameddig a takarójuk ér, ezt nem tudod megmagyarázni. Azt szokták érvként a fejedhez vágni, hogy "Akkor 20 év múlva legyen saját lakásom? Vagy lakjak albérletben? Inkább a sajátom fizetem!" és a többi badarságot. Úgysem tudják felfogni, hogy jobb pár év takarékoskodás után - akár rokoni kölcsönnel kiegészítve - megvenni a saját lakást mint holnaptól beülni az illúzióba, amiből jövőre talán költözhetnek is kifelé. Az egyszerű emberek csak rövidtávon tudnak gondolkodni, márpedig az emberek igen nagy százaléka rendkívül egyszerű tapasztalataim szerint.

Abból, hogy 21-23 éves korodban fürtökben lógtak rajtad az autókerGáborok, ne vond le azt a téves következtetést, hogy a csinos lányok dúskálhatnak a pénzes lovagok között. Ugyanis ezek egyszerre párhuzamosan sokkal több csajon lógnak a fürt részeként, mint gondolnád. ;)

2009.12.22. 11:31:05

@Kytia:
Az az igazság Kytia, drága, hogy mindeki azt kapja - szó szerint! - amit és akit érdemel.
Ha számításból, érdekkapcsolatba kezdesz, akkor ne csodálkozzál, ha visszaüt előbb-utóbb.
ÉS: ne a pasik gondolkozásán járjon az eszed.
TE mit akarsz? Neked milyen kell? Azt keresd.

Nu? Megvilágosodtál?:)))))
(különben meg ne hallgass senkire,csak magadra. Rám se!:)))

2-4-dezoxy-propro-uranium 2009.12.22. 11:32:17

Érdekes történet....
Egyébként szeretőnek lenni nem is olyan rossz. Főleg ha még nem tudod milyen társra van szükséged. Ahogy olvastam fél év után eljegyzés, hát ez furi. A mai fiatalok nagyon hamariak aztán néznek ki a fejükből ha valami nem jó. Mindegy! Egyébként mindenki csal! Aki azt mondja h nem az hazudik!

blackbarika 2009.12.22. 11:33:50

@szmercs: Fordítva is igaz lehet, nem egyszer láttam nagyon jó pasikat csúnyább csajokkal kézen fogva sétálni.

alumi 2009.12.22. 11:34:54

@Panni CsP: ismerem a költőnőt, habár ez a vers most konkrétan a Szép versek 2009. válogatás-könyvben volt, és ott tetszett meg.:)

Afi 2009.12.22. 11:35:34

@Traktorka:

Tisztában vagyok vele hogy egy relatíve undorító számító világban élünk.
APEH elött nincs titkolni valóm. Minden időben befizetve az embereim nem minimálbérre vannak bejelentve. Ismernek már. Mondták is hogy sajna ez van jót röhögtem velük.

Igazság Atyja 2009.12.22. 11:35:48

@blackbarika: Az meglehet, de ott nem a nő pénze játszik.

Hanem az apósé. :)

2009.12.22. 11:36:01

@Igazság Atyja:

Jahh, annyira naív vagyok/voltam, tudom!:)
"Aszittem másodhegedűs vagyok, aztán kiderült, hogy egy egész zenekarban játszom" c. film?:)))
Biztos volt ilyen, persze.
Mostmár csak nevetek rajta, akkor meg izgi volt, fiatal voltam és tapasztalatlan. Mondjuk maradjunk annyiban és én is hajlamos voltam zenekarban játszatni őket, mikor nem volt senki komoly.:)

dr. gernika 2009.12.22. 11:36:17

@Afi: "elre köszöntek ha buliba voltam ők jöttek oda"
Bevitted a buliba a kocsidat, vagy folyamatosan pörgetted a slusszkulcsot? :D

Gumineaux 2009.12.22. 11:37:35

@Traktorka:
Rajtam nem lógtak fürtökben az autókeres Gáborok, mert már ifjú koromban is az okos, művelt és kifinomult hapsikra buktam. Sajnos belőlük még kevesebb van, mint Gáborokból. :(

Kytia 2009.12.22. 11:38:22

@Traktorka: Na tesség! Látod? Látod?

"Egyébként mindenki csal! Aki azt mondja h nem az hazudik!" (@2-4-dezoxy-propro-uranium)

Az ilyenek bizonytalanítják el az embert. Ha már mindenki csal, akkor inkább a kőgazdag Gábor verjen át, mint egy Laci, aki miatt lemondtam a jólétről, mert imádom. Hát nem?

Egyébként meg ezt honnan veszed: "mindeki azt kapja - szó szerint! - amit és akit érdemel"

Én nem így látom. Szerintem az élet nem igazságos egyáltalán.

emzéperiksz 2009.12.22. 11:39:49

@Kytia: Én úgy vettem ki, hogy Laci már nem reszelget :)

Afi 2009.12.22. 11:40:16

@Drága IV gernika:

Tudod mi a durva egyik sem kellett. Csak simán a disco elött leparkoltam. Minden nemű feltünés nélkül.

2009.12.22. 11:40:41

@Afi:

Látod, aki jó szándékú (és van agya), azt megfogni sem lehet.:)
Azon valahogy nem kerekedik fogás.

Ezek az élet nagy törvényei.:)
Puffogtassak még ilyen nagy igazságokat?:)

Lobelt 2009.12.22. 11:42:51

@Kytia: Az igazság? :) Olyan nincs. Részemről az van, hogy igazad van: ha a feleségem rohadt módon el fogja hanyagolni magát, akkor meglesz az esélye, hogy ki fogom hajítani. Ugyanez persze érvényes rám is. Mert az esti vagy délutáni egy-két órás tévézés helyett lehet futni, felülésezni, mozogni, bármit. A "nincs időm" egy faszság. Ha én is elhagyom magam, akkor jogos, hogy a feleségem elhagy/félrekefél. De ennek nem kell így lennie, az a baj, hogy sokan már előre belenyugszanak, mint valami törvényszerűségbe, pedig nem az.

Igazság Atyja 2009.12.22. 11:43:09

@Kytia: Az olyanok bizonytalanítják el az embert, akikről azt hiszed, hogy mindenki elhisz nekik mindent. ;) Az élet tényleg nem igazságos, de itt nehéz is lenne igazságot tenni. Ugyan ki a megmondhatója, hogy ki mit "érdemel"? Ha te szerinted pénzes jólmenő vállalkozót érdemelsz, egyszerűen beszállsz a versenybe, és rövid távon kiderül, hogy megérdemelted-e vagy sem. Vagy sikerül összeszedni egyet, vagy nem. :)

Kytia 2009.12.22. 11:43:56

@emzéperiksz: "Lacit pedig úgy elfelejtettem, ahogy jött. (Persze, azért még néha találkoztunk, ezt-azt csinálni, csak ellenőriztem fejlődik-e)"

Mivel első körben 3 nap alatt csak négyszer dugta meg, azóta folyamatosan edzésben kell tartani Lacit, hogy fejlődjön. Nekem így jött le. Vagy félreértettem valamit?

proton1701 2009.12.22. 11:44:39

Na vazz hát ilyen megrendítő sztorit még sose hallottam. Anyád, ribanc vagy és ennyi. Ne görcsölj rajra csak fogadd el.....hehe

Igazság Atyja 2009.12.22. 11:44:44

@Lobelt: "Az igazság? :) Olyan nincs."
Vigyázzá'! Én is az első sorban fogok törni-zúzni. :)

Void Bunkoid 2009.12.22. 11:47:18

Bakker, ez a fogalmazás...pont olyan, mintha az egykori "Budai milliárdosok" című atomsz*r fércművet olvasnám.

Na dejólvanmánna, nem lehet mindenki egy Mikszáth :)

2009.12.22. 11:47:23

@Kytia:

Nemtom mennyi idős vagy, de adja az ég, hogy ne engem igazoljon az élet (ha így szeretnéd).
A választ sose kívül keresd. Hanem belül.
Ha így állsz hozzá, hogy "úgyis megcsalnak", akkor pontosan olyan fiút fogsz "bevonzani" (hogy somásan fogalmazzak), aki teljesíti ezt a negatív elvárásodat.

Ott kezdődik talán, hogy el kell kezdeni tiszteli magadat annyira, hogy elhidd, hogy neked JÁR olyan fiú, aki őszintén szeret ÉS VISZONT!
Amíg ezt nem hiszed, addig nem tiszteled magad semmire.
Erre ugyanis mindenki méltó, csak el kell magunkról hinni.

Lobelt 2009.12.22. 11:47:31

@Igazság Atyja: :D:D:D:D Látom te is Monty Pythonon szocializálódtál. :P

Kytia 2009.12.22. 11:49:25

@Traktorka: Vigyázz, lehet, hogy Afinak ilyen a csajozós dumája.:) "Jólmenő vállalkozó vagyok érző szívvel. Keresem nagymellű társam, örök szerelem jeligére.":D

Igazság Atyja 2009.12.22. 11:50:56

@Traktorka: Valószínűleg elbeszéltek egymás mellett. :) Szerintem triviális, hogy Kytiát nem az érzések érdeklik, ezért őszinte szerelmet emlegetni itt nincs értelme. Ha pedig a pénzre hajt, nyilván azt fogja választani, akinek minél több van - ez teljesen logikus. Az "úgyis megcsalnak" kitételt meg csak az tudja axiómaként elfogadni, aki maga is úgyis megcsal mindenkit.

@Lobelt: Az igazság odaát van. A nyúlon túl. :)

2-4-dezoxy-propro-uranium 2009.12.22. 11:51:42

Nem értem mit kell parázni azon h valaki félrekacsint. Észre kell venni kivel állsz össze! Eredmény szempontjából mindegy h előtte lesz vége a kapcsolatnak és utána lesz más edzője párodnak vagy már közben. Meg sztem egy fél éves "kapcsolat" még bőven ISMERKEDÉS. Próbaidő (bárki leléphet ok nélkül)! Aki meg úgy érzi h az élet igazságtalan az tegyen ellene! Érdemes kicsit átgondolni h mik a lehetőségek és a földön járni:)

Tavimajom 2009.12.22. 11:52:04

Ez egy vastag fék, de nagyon súlyos. Szegény posztoló, minek kezd plázacicákkal... :D

2009.12.22. 11:53:10

@Kytia:
Szerintem ilyen lányt már talált volna 15-öt, ha akar.:)

kispista2 2009.12.22. 11:53:18

Milyen romantikus történet az igaz szerelemről!

2009.12.22. 11:54:31

@Igazság Atyja:
ja, vágom, hogy kicsit túlerőltettem a népneveleést, mea maxima culpa...:)

tomot 2009.12.22. 11:56:02

Kamu sztori, ki az a barom, aki ezt beveszi, hogy egy rihe ezt írja magáról. Jézusom !

Afi 2009.12.22. 11:58:25

@Kytia:

Köszi! De nem. Van párom és egy gyönyörű 2év 4hónapos kislányom.

Afi 2009.12.22. 11:59:38

@Kytia:

Mégeygszer valamiért ne ment el elöbb.
Köszi,de nem. Van párom és 1 gyönyörű 2év4hónapos kislányom.

Peter Blau 2009.12.22. 12:00:59

"Végre volt valaki, aki nem csak a szőke nagymellű divatcicát látta bennem, hanem azt, aki valójában vagyok."

A ribancot?

Kytia 2009.12.22. 12:01:33

@Igazság Atyja: Jajj, hát ilyen versenybe én sosem szállnék be. Esélyem se lenne, meg egyébként sem bírom az ilyen arcokat. De nem is ők a kérdés, mert róluk legalább messziről látszik, hogy szélhámosok, az ilyen lacik viszont ügyesen álcázzák, hogy pont ugyanolyanok.:)

@Lobelt: @Traktorka: Hát, ha az elmúlt időszakban csak olyanokat láttam volna megcsalva lenni, akik megérdemlik/elhanyagolják magukat, az jó lenne.:) De valahogy ehelyett azt látom, hogy pont azokkal történik, akik nem érdemelnék meg, és ez szomorú.

pampalina 2009.12.22. 12:04:32

Kamu írás!
Annyira kamu, hogy szinte bűzlik!

alumi 2009.12.22. 12:04:53

@Traktorka: igen, nekem jár egy lófarkas herceg minden extrával. ezt szoktam mantrázni.
(lakás, kocsi, menő meló,évente egy sielés, egy külföldi nyaralás, pár wellness hétvége,egy bébiszitter,egy bejárónő, bevásárló körutak Londonban, Párizsban, és Milánóban, ékszerek, party, stb.)

Trog_Air 2009.12.22. 12:04:57

Eh. Ez no? Dehogyis. Csak egy ket labon jaro p..a, aki valamilyen csoda folytan beszelni tud. Remelem, Gabor egyszer egy aggressziv allat lesz, es jol pofantorli. :D

Kytia 2009.12.22. 12:06:59

@Igazság Atyja: "Kytiát nem az érzések érdeklik, ezért őszinte szerelmet emlegetni itt nincs értelme. Ha pedig a pénzre hajt, nyilván azt fogja választani, akinek minél több van"

Asszem, te kicsit túlértékelsz engem.:DDD Nem vagyok én egy 19 éves plázacica.:DDD
Bár tudom, hogy sosem bocsátod meg nekem, hogy egyszer összeszűrtem a levet egy cégvezetővel:), azért jelen esetben nincs igazad. Ha a pénzre hajtanék, nem hiszem, hogy problémát csinálnék ilyen dolgokból. Ahogy a posztban szereplő, fiktív, de valósághű lányka sem csinál ügyet az ilyesmiből, mint láthatjuk.:)

Kytia 2009.12.22. 12:08:01

@Afi: Jóvanna, csak viccelek.:)

Afi 2009.12.22. 12:10:25

@Kytia:

Gondoltam. Csak megírtam a tisztán látás kedvéért.

Kytia 2009.12.22. 12:11:42

@primu: :DDD A lényeg, hogy erősen higgy benne.:)

Kytia 2009.12.22. 12:12:19

@Igazság Atyja: "Az "úgyis megcsalnak" kitételt meg csak az tudja axiómaként elfogadni, aki maga is úgyis megcsal mindenkit."

Akkor az meg hogy van, hogy én még sosem csaltam, engem mégis csaltak? El is határoztam, hogy egyszer kipróbálom, hátha akkor majd rájövök, hogy nem is olyan nagy szám, és nem fog úgy fájni majd, ha kiderül a másikról, de nem ment. Hülye vagyok én ehhez.:) Csak egy hasonló hülyére vágyom, de mindenki okosabb.:)

Lobelt 2009.12.22. 12:16:50

@Kytia: Megadtad a választ a kimondatlan (leíratlan) kérdésemre. :) Az, hogy a környezetedben sokan úgy csinálják, nem jelenti azt, hogy mindenki.

Lobelt 2009.12.22. 12:18:27

@Igazság Atyja: Nincs se Lobeltünk se Ledfoldunk. És nem akarok több Ludolf a Völösollút!

Sze pedig Szpenfer Tréfit. :D Legnagyobb.

emzéperiksz 2009.12.22. 12:18:51

@Kytia: Nem, igazad van, annyira kamuszagú a poszt, hogy a végén átsiklottam.

dr. gernika 2009.12.22. 12:18:59

@Afi: Ja persze, egyből az ajtónál, ahol sokan láthatták. Értem. :D

SarahConnor 2009.12.22. 12:19:09

"mert nem mindenhol a szerelem dominált, hanem inkább egyéb materiális értékek. De hát, lássátok be, a nők ilyenek… Mindig oda húznak, ahol több lóvét szagolnak…"

Kedves levélíró szöszi ribi! Leszel szíves a saját nevedben beszélni!
Én nő is vagyok, szőke is vagyok, de el sem tudnám mondani, mennyire nem érdekel a pénz... Mármint a másoké. A sajátomért megdolgozom, a szerelem meg egy tök más lapra tartozik. Legalábbis nálam. Lehet, hogy fogyatékos vagyok.

"már nem állhatok elő a mondókámmal - amilyen heves természet, egyből úgy lecsapott volna, hogy beesek az asztal alá"

Erről meg senki nem tehet, csak te.

Lobelt 2009.12.22. 12:21:36

@Traktorka: Szerintem ott kezdődik a baj, hogy ha valaki azt gondolja, hogy JÁR neki valami. Lófaszt. Aki ezt gondolja, annak maximum a pofája JÁR. Egy kapcsolatért is nagyon keményen meg kell dolgozni. Meg kell dolgozni nagyon keményen azért, hogy a megfelelő embert megtaláld, és főleg, hogy magad mellett tartsd. Ez senkinek sem JÁR.

Igazság Atyja 2009.12.22. 12:27:26

@Kytia: A diszkrét csúsztatásokat kedvelem a legjobban. Egy cégvezetővel, aki történetesen a saját főnököd és nős? Így azért kicsit más a leányzó fekvése (alatta). :) Hasonló finomság, mint a férfiaknál a "volt a buliban egy lány, akit véletlenül megdugtam". :) De nem ítélkezem, ezt rosszul látod - csak ilyen apró részletek alapján sokkal precízebben be lehet lőni, milyen az értékrendszere valakinek.

"Akkor az meg hogy van, hogy én még sosem csaltam, engem mégis csaltak?"

Ez úgy van, hogy olyan farokvezérelt férfiakat válogattál ki, akik elég jól is néztek ki ahhoz, hogy sokakat megdugjanak melletted. Mivel téged is blokkoltak, az elején nem érdekelt, hogy az ilyen típusba tartozó férfiak akkor is félrekefélnek előbb-utóbb ha te vagy a világ legjobb nője és Flower Tucci-t megszégyenítő figurákat mutatsz be az ágyban. Dehát megérdemled. Vagy nem? :) Főleg akkor, ha ebből arra a következtetésre jutottál, hogy mindenképp félre kell kefélni - hiszen téged is megcsaltak, tehát mindenki félrelép úgyis.

savanyú a narancs ( Villanyfényes) 2009.12.22. 12:32:59

Ezt a kamu szart melyik műanyaggyár szponzorálta?

tarquin - védőháló nélkül 2009.12.22. 12:38:21

"De hát, lássátok be, a nők ilyenek… Mindig oda húznak, ahol több lóvét szagolnak…"

PanniCsP: Ezt egy pasi írta, ugye?

@Traktorka: ha mégis átvernének, legalább lesz miért hibáztatnod magad, elvégre Te "vonzottad be". Fordítva ültem a lóra, onnan már nem olyan szép a kilátás.:-) De talán nem is ilyen egyszerű ez, ahogy írod. Az "úgyis megcsalnak" csak önvédelmi reflex.

dex.ion 2009.12.22. 12:39:06

csak a címet olvastam el, és szeretném megkérdezni, h van olyan, amikor nem?

Dr. A Jó Meglepően Izmos Hercege 2009.12.22. 12:40:19

@tarquin:

"Az "úgyis megcsalnak" csak önvédelmi reflex."

Önigazolás és projekció :)

Afi 2009.12.22. 12:46:05

@Drága IV gernika:

Majdnem de csak ott volt hely

savanyú a narancs ( Villanyfényes) 2009.12.22. 12:46:12

Valahol vicces, hogy minden puncis nagy bólogatókutya egységben: ezt pasi írta!
Miért ne írhatta volna nő? Provokatív kamut csak pasi írhat, nő nem?
Karafiáth Orsolya vagy karácsonyi poénként Tisza gagyi Kata?

Trappedunderice 2009.12.22. 12:50:45

Egy igazi tipikus csak a lóvéra bukó, buta, gyökér, szánalmas mezei ribanc vagy kedves posztíró. Tucat, üres, értéktelen. Csak gondolj bele, bmw ide vagy oda, belőled is por lesz a krematórium után...

Igazság Atyja 2009.12.22. 12:57:55

@savanyú a narancs ( Villanyfényes): Sőt, ha netalán igaz, akkor is írhatta nő. :) Nagy egyetértés van itt más téren is. Ha egy férfi világosan látja, hogy a nők jelentős - ha nem túlnyomó - része elsősorban anyagi szempontok alapján válogat, akkor az illető csak rosszarcú, csóró, buta lúzer lehet. Tulajdonképpen rafkós volt az a nő, aki ezt kitalálta - a legjobb védekezés a támadás. :) Holott valójában ők is tudják, hogy a kőgazdag szupermenek is tisztában vannak vele, mi a dörgés a nőknél.

Afi 2009.12.22. 12:59:00

Nagyon jó barátom egy plácacicának fogalmazott meg egy kis mondani valót.

Lehet hogy most szép vagy feszes nagycickók, popsi. De idővel múlik. De legyél buta liba és majd 30évesen azon kapod magad hogy semmid, senkid nincs. Komoly élettcélok.

Rich.mond 2009.12.22. 13:01:22

Szerintem ez kamu írás. Egy nő nem ír ilyet.

dr. gernika 2009.12.22. 13:01:29

@Afi: Haha, várjál, mindjárt megsajnállak. :D

Kytia 2009.12.22. 13:18:19

@Igazság Atyja: "Ez úgy van, hogy olyan farokvezérelt férfiakat válogattál ki, akik elég jól is néztek ki ahhoz, hogy sokakat megdugjanak melletted."

Még mindig túlértékelsz.:DDD

Igazság Atyja 2009.12.22. 13:19:05

@Kytia: Ádehogy. Nem ítélek, nem értékelek - csak következtetek. :)

Dr. No 2009.12.22. 13:21:35

A poszt elolvasása után két ponton támadt hiányérzetem:

1. Arra számítottam, hogy Hároma(u/j)tós Gábor a fehéraranyból készült biciklilánccal belebasz a csaj pofájába, mer' időközben a spanjaival kifigyeltette, hogy Lacival dorombolgat.

2. Az aláíráson teljesen megdöbbentem, én személy szerint minimum Szöszy Cycát vártam volna az alpári és elcsépelt Szöszi Cica helyett.

Dr. A Jó Meglepően Izmos Hercege 2009.12.22. 13:25:01

@Drága IV gernika:

Beállt a Mammut tetejére a Dokk Cafe elé bisztos :)

Kytia 2009.12.22. 13:27:58

@Igazság Atyja: Mindig volt egy olyan érzésem, hogy Te legalább olyan rossz véleménnyel vagy a nőkről, mint én a férfiakról.:)))
Ami persze érthetetlen, mert még a csóró, csúnya, béna lúzerek is beismerik, hogy sokkal több a normális nő a földön, mint a normális férfi.:))

dex.ion 2009.12.22. 13:36:44

@Igazság Atyja: "Ha egy férfi világosan látja, hogy a nők jelentős - ha nem túlnyomó - része elsősorban anyagi szempontok alapján válogat, akkor az illető csak rosszarcú, csóró, buta lúzer lehet."

ne fáraszd magad, bármennyire is igazad van, én már évek óta próbálom ezt sugallni, de vhogy sose megy át; mindig rosszarcú, csóró, buta lúzer vagyok.

bonobonohu · http://bono.hu 2009.12.22. 13:42:08

ez egy gagyi fake történet.

Tjuca 2009.12.22. 13:44:05

ilyen-olyan r*banc meg satöbbi, és részint igazatok is van, mert nem mindenhol a szerelem dominált, hanem inkább egyéb materiális értékek

legalább őszinte

De hát, lássátok be, a nők ilyenek…

ööö akkor most nem vagyok nő. vagy nem látok be. skizo.

amúgy ez fake?

KiNG 2009.12.22. 13:45:25

@Drága IV gernika:

Kedves Gernika,

Többszöri gyanúsítgatásod ellenére ismételten leszögezem, erre a blogra nem írok posztokat, megteszik azt mások helyettem, függetlenül attól, igaz -e vagy sem a tartalom. Édes drága bogaram, nekem ezernyi fontosabb dolgom van annál, hogy kitalált posztokat írogassak. Írni ugyan írok, de azt pénzért teszem, és nem a blog.hu-ra. De hát ugye, aki naplopó, és van erre ideje, hogy ilyen valótlanságon gondolkozzon, az csak tegye.

Persze, a nickek mögé való bújás megerősíti a bátorságot arra, hogy másokat rossz színben tüntess fel, de már kezd fogyni a türelmem ---

És ez a párodnak is szól.

savanyú a narancs ( Villanyfényes) 2009.12.22. 13:52:52

@Kytia: A csóró, csúnya, lúzer pasik pont ennek az ellenekzőjét állítják.

rougon 2009.12.22. 13:53:05

@Kytia:
abban tévedsz h több a normális nő:)

dr. gernika 2009.12.22. 13:54:13

@KiNG: Jól sejtettem én, hogy itt is itt vagy. :D

alumi 2009.12.22. 13:58:10

Reggel a poszton röhögtem, most meg a sok frusztrált marhán, aki poszton felpörögve rögtön a nőket kezdi alázni, és tolja az arcunkba a szánalmas elméleteit.

Igazság Atyja 2009.12.22. 13:59:26

@Kytia: Attól függ, hogyan definiálod azt, hogy "normális". :)
Ha ugyanúgy, mint én, ÉS a normális nők aránya akár duplája a normális férfiakénak (10% vs 5%), akkor is lehet ugyanolyan rossz véleményem arról a 90%-ról, mint neked a 95-ről. Ha pedig egészen mást értesz normális alatt, eleve nincs is mit összehasonlítani. Szerintem ha egy nő lefekszik a fő.. storno. :) Nézzünk másik példát: az olyan nők, mint a(z ál)posztoló, valószínűleg teljesen természetesnek tekintik a saját mentalitásukat, de szerintem akkor sem normális. Elterjedt lehet ugyan, de az én normáimnak nem megfelelő.

KiNG 2009.12.22. 14:01:14

@Drága IV gernika: mivel index-címlapon volt a blog, és már annyit beszéltek (egyszerű múlt T/3.) róla, hát benéztem (alanyi ragozás)

Igazság Atyja 2009.12.22. 14:01:25

@primu: Mondd, miért célozgatsz rám folyton a hátam megett... sőt, a szemem láttára? :)

Dr. A Jó Meglepően Izmos Hercege 2009.12.22. 14:01:30

@KiNG:

És akkor mi lesz ha elfogy a türelmed? Ránkuszítod a spanyol titkosszolgálatot? :D Kár hogy itt nincs szűrés még. Akkor itt is rajta lennél.

céerem 2009.12.22. 14:01:40

Ez a sztori nem igaz. Vagy a Gábor küldte be.

KiNG 2009.12.22. 14:04:31

@Kedves Nard: nem, az nem hat. Majd írok valami jó kis sztorit rólad meg a párodról, és esküszöm, index-címlap lesz :)

dr. gernika 2009.12.22. 14:05:50

@KiNG: Még jó, hogy ilyen keményen dolgozol. :P Én szabadnapos vagyok. :)
@Kedves Nard: Szerintem majd rólunk is írogat mindenféle megszállottságtól fűtött levelet iwiw profilunkkal bélelve az aktuális kommentelőnek, aki éppen szóba áll vele. :) Talán már meg is tette. Elvégre az én alapértelmezettem is fekete-fehér és homályos. Lehet, férfi vagyok? :O :D

dex.ion 2009.12.22. 14:06:21

juj de bírom kikor idejönnek a frusztrált csajok és elkezdik mondani minden nőfikázó postnál h ők bezzeg mennyire nem ilyenek meg a nők úgy általában sem...aztán persze a való életben meg gyorsan kiderül róluk, h de h mennyire h olyanok, sőt, még olyanabbak. azt meg nem tudom honnan veszik, h a többi nő sem olyan, hánnyal volt dolguk?

Dr. A Jó Meglepően Izmos Hercege 2009.12.22. 14:08:27

@Drága IV gernika:

Ja igen! :) És drogot árulunk a sloziban! :)

@KiNG:

Ki nem szar le téged? Elintézed a zindex embereinél ? :D :D :D

KiNG 2009.12.22. 14:08:38

@Drága IV gernika: örülj a szabadnapnak. Én is az lennék, de szeretem a munkámat és bementem :)

dr. gernika 2009.12.22. 14:08:58

@KiNG: Ujjé, alig várjuk. De a szerzői jogokért tejelni ám, különben beperlünk tetemes anyagi kár okozásáért! :D

KiNG 2009.12.22. 14:09:27

@Kedves Nard: még nem volt olyan posztom, ami ne került volna ki :))))

Dr. A Jó Meglepően Izmos Hercege 2009.12.22. 14:11:58

@KiNG:

Tudom, mindet olvastam. Kár hogy rohadtul felismerhető hogy te írod. De azért ügyelj rá, hogy jogilag ne legyen támadható! :)

céerem 2009.12.22. 14:12:40

@dex.ion: ...de legalább nem tárják ország-világ elé nagy büszkén.

Dr. A Jó Meglepően Izmos Hercege 2009.12.22. 14:13:00

@KiNG:

Nekem is kikerült mind a négy, szóval ennyit erről :)

céerem 2009.12.22. 14:13:26

@dex.ion: a szakítshabírszról?

KiNG 2009.12.22. 14:13:44

@Drága IV gernika: nem ütitek meg azt a szellemi és lelki nívót, amiért érdemes volna rólatok mindenáron írni.
Rólam viszont a kelleténél többet társalogtok, vajon miért?

Akár hiszitek, akár nem, ez a félelem.

nestara 2009.12.22. 14:14:37

Ez hülyeség, ha okos a nő, nem ír ilyet magáról, mert tisztában van vele, hogy ocsmány viselkedés, sőt nem is csinál ilyet. Ha pedig Szöszi Cica plázacica, akkor a divatlapokon és a vásárolgatáson túl nem jut ideje blogokat olvasni, nem is tud olvasni, régen még tudott, 10 évesn talán még igen..., előadás??? bábszinházban???
Van olyan ismerősöm, aki a pasija nyakán szerezte meg a diplomáját, de nem dicsekszik vele. És olyan nőt is ismerek, aki a pénzre hajt, de ő sem dicsekszik vele. Ez gyenge volt.

KiNG 2009.12.22. 14:14:37

@dex.ion: amúgy primulának ez az álcája :)))

2009.12.22. 14:15:36

@Lobelt:
Hello-hello megint!
Összefoglalod miről maradtam le? Bár gondolom. :) Nők <-> pasik. Örök cívódás. :)
Posztoló megvan már? Vagy a szöszy cicababa vagy lehet inkább cicafiú nem fedi fe magát? :)

céerem 2009.12.22. 14:15:58

@nestara: erre próbáltam én is célozni...

KiNG 2009.12.22. 14:16:14

@Kedves Nard: ja, de anno én nem a szakítósra írtam
Valuska blogjára akármit írsz, úgyis kiteszik :)

pkrisko 2009.12.22. 14:16:36

hey, vegre egy no, aki profi, es fel is vallalja! :)

tarquin - védőháló nélkül 2009.12.22. 14:17:26

@dex.ion: ő már megtette, elég részletesen. Az alkalmasság pedig mérhető anyagiakban is, régóta így van ez, úgyhogy tessék virítani a lóvét, uraim.:-) Vagyis te semmi újat nem sugalltál, max. ismételtél, kár erre éveket pazarolni.:-)

Dr. A Jó Meglepően Izmos Hercege 2009.12.22. 14:17:57

@KiNG:

Kikerültél a puruttyára vagy a napiszarra? :D

KiNG 2009.12.22. 14:18:34

@Kedves Nard: akkor tanítsd a nagyeszű barátnőidet, és érd el náluk okítással, hogy ha valami megmozgatja őket, akkor ne már mindig engem lessenek minden poszt mögött.

Drágád már ezzel a poszttal is engem gyanúsított :)

Igazság Atyja 2009.12.22. 14:19:34

@nestara: @céerem: Ha egy nő nem dicsekszik azzal, hogy a pénzre hajt, nem jelenti azt, hogy titkolja is. Névtelenül fékelni, dicsekedni és polgárpukkasztani egyaránt lehet.

Dr. A Jó Meglepően Izmos Hercege 2009.12.22. 14:20:53

@KiNG:

Hát azért, mert rád jellemző az ilyen fos.És ha primitív módon provokatív, te vagy a legvalószínűbb elkövető. Ld a 60pasis postod.

KiNG 2009.12.22. 14:21:05

@Kedves Nard: ilyen blogokat nem olvasok, de látom, te igen

dr. gernika 2009.12.22. 14:21:43

@KiNG: Remélem, ha előkerülnek a gyógyszereid, feltűnik majd, hogy folyamatosan ellentmondasz magadnak:

"Édes drága bogaram, nekem ezernyi fontosabb dolgom van annál, hogy kitalált posztokat írogassak."
"@Kedves Nard: még nem volt olyan posztom, ami ne került volna ki :))))"

"@Kedves Nard: nem, az nem hat. Majd írok valami jó kis sztorit rólad meg a párodról, és esküszöm, index-címlap lesz :)"
"@Drága IV gernika: nem ütitek meg azt a szellemi és lelki nívót, amiért érdemes volna rólatok mindenáron írni."

Akár hiszed, akár nem, amit csinálsz, az a projekció. :)
Hogy miért beszélünk rólad? Mert okot adsz rá. Az elmebetegség témája mindig is érdekes volt, rengeteg film szól a skizofréniáról, és rajtad ezt élő egyenesben tanulmányozhattuk. Nagyon hosszú esettanulmányt lehetne írni rólad. De nem szándékom hosszan provokálni téged, hiszen nem etikus beteg emberrel játszadozni. Azért is szűrtelek meg szakítóson, és itt is befejezem már, csak nem bírtam ki, hogy párat ne válaszoljak.

Most viszont megyek, van egy kis privát szellemi melóm, amit blogolás mellett csinálgatok itthon. :)

KiNG 2009.12.22. 14:27:17

@Drága IV gernika:

drága gernika, értő olvasás:
"""Édes drága bogaram, nekem ezernyi fontosabb dolgom van annál, hogy kitalált posztokat írogassak."
"@Kedves Nard: még nem volt olyan posztom, ami ne került volna ki :))))"

Ez azt jelenti, hogy félévente írok egyet, de nem kitaláltat. Lásd Nihil, 60pasis kolleganő.

""@Kedves Nard: nem, az nem hat. Majd írok valami jó kis sztorit rólad meg a párodról, és esküszöm, index-címlap lesz :)"
"@Drága IV gernika: nem ütitek meg azt a szellemi és lelki nívót, amiért érdemes volna rólatok mindenáron írni.""

Akkor olvasd el mégegyszer: _mindenáron_
Csak ha tovább szapuljátok azt, aki nem ért egyet veletek.

Gabicát, Topót, Istvánt, Flyt, és még sok más kommentelőt elűztetek (el akartatok űzni) a Szakítósról, és már sajnos csak 3-4 ember kommentel oda.

"Akár hiszed, akár nem, amit csinálsz, az a projekció. :) "

Nem drága, ez az érvelés, és a hamis ellenérvek megcáfolása.

Persze, menjél csak.

céerem 2009.12.22. 14:27:31

@Igazság Atyja: Igen, csak valahogy nem úgy jön át, hogy ez a csaj képes lenne egy értelmes mondatot leírni. Nem azért, mert húzza a pasit, hanem mert egy ennyire egyszerű nő erre egyszerűen képtelen. A csaj és a leírtak nincsenek összhangban.

KiNG 2009.12.22. 14:31:01

@Drága IV gernika: azért elmebetegnek nevezni személyesen ismert embert különösen nagy nyilvánosság előtt magánindítvánnyal büntetendő.

KiNG 2009.12.22. 14:32:33

@KiNG: illetve üldözendő (rágalmazás)

Dr. A Jó Meglepően Izmos Hercege 2009.12.22. 14:33:18

@KiNG:

Gabicát, Topót, Istvánt, Flyt, és még sok más kommentelőt elűztetek (el akartatok űzni) a Szakítósról, és már sajnos csak 3-4 ember kommentel oda.

Igen, tele is sírom a párnám minden este, annyira megrázott a veszteség és fáj az űr mit maguk mögött hagytak! :D :D :D

3-4 ember? És a sokezer kommentelő? Akit riaszt a csetelés? :D Az smafu? :D :D :D

Dr. A Jó Meglepően Izmos Hercege 2009.12.22. 14:35:33

@KiNG:

Egy nicket neveztünk elmebetegnek, semmilyen személyiségi jogod nem sérült. A nicknév meg, nem jogi személy. Nem lehet tárgya semmilyen pernek. Rám is mondhatsz bármit, nem perelhetlek, amíg nem konkretizálod a személyem, adatokkal. :)

dr. gernika 2009.12.22. 14:35:50

@KiNG: Akkor először Topot pereld be, mert tőle tudom.
tényleg OFF

KiNG 2009.12.22. 14:35:59

@Kedves Nard: le is csökkentették a posztok számát :)
Minél sokszínűbb egy közösség annál izgalmasabb és értékesebb. Valami hasonlót említett egy kezdeti királyunk is ;)

Majd elszámolsz a lelkiismereteddel. Nem bűn ez, csak emberi jellemhiba.

Igazság Atyja 2009.12.22. 14:37:20

@céerem: Attól, hogy egy nő tudatosan felvállalt szőkecica-imidzssel szívja a pénzesebb férfiak vérét, még nem feltétlenül egyszerű, mint egy atommag. Szinte biztos, hogy fék, de ilyen tekintetben nem érzek ellentmondást. Inkább a túlzásba vitt magaslabdák és főleg az utolsó mondat miatt tűnik annak, mert értelmetlen a kérdés az egész szöveg viszonylatában.

pkrisko 2009.12.22. 14:38:34

@KiNG: Maganinditvannyal buntetunk es uldozunk? En eddig ugy tudtam, az csak az eljaras meginditasahoz kellhet...

Miket nem tanul az ember egy ilyen blogbol, fantasztikus!

KiNG 2009.12.22. 14:39:22

@Drága IV gernika: @Kedves Nard: a per polgári jogi dolog, nem büntetőjogi.

Ha csak nickek lennének, valóban nem lenne az. Mivel azonban itt tulajdonképpen személyes ismeretség van, bizony büntethető. Akárcsak az, ha egy vadidegen embert inzultálsz. Hiába nem tudod, ki az, sérülnek a jogai.

KiNG 2009.12.22. 14:40:12

@pkrisko: ki is javítottam üldözendőre

céerem 2009.12.22. 14:42:58

@Igazság Atyja: "Inkább a túlzásba vitt magaslabdák és főleg az utolsó mondat miatt tűnik annak, mert értelmetlen a kérdés az egész szöveg viszonylatában."
Erre gondoltam én is, csak nincs nagyon időm írni :-) Na :-).

Dr. A Jó Meglepően Izmos Hercege 2009.12.22. 14:44:27

@KiNG:

De ha nincs alanya a pernek....Egy nicket perelsz? :) Nem jogi személy. Visszadobják bárhol.

KiNG 2009.12.22. 14:46:32

@Kedves Nard: sajnos, ismerem a polgári neveteket is, de mindegy, lépj magasabb szintre.

@primu: akkor az 10-20%-os, és nem 100% originál

Netuddki. 2009.12.22. 14:46:34

Fotosopp! Levélíró előadásra jár mi? Hova a rendőrségre? Muhaha!

Dr. A Jó Meglepően Izmos Hercege 2009.12.22. 14:49:57

@KiNG:

Igen, de nem a polgári nevünkkel "rágalmaztunk" téged a zinterneten a te polgári neveden. :) Ergo, két-három nicknévről van szó. Szerinted mennyi polgári pert indíthatna bármelyik celeb, politikus csak az indexes fórumokat tallózgatva, nekik még annyi előnyük van, hogy őket a nevükön nevezik, míg téged nem neveztünk meg a polgári neveden. Fogjad már fel bazmeg.

KiNG 2009.12.22. 14:51:03

@Kedves Nard: közszereplőkről lehet véleményt formálni

Szelid sunmalac 2009.12.22. 14:52:41

@KiNG: No igen...mert egyikunk sem kommentel az utobbi par honapban, raadasul te is jol eltuntel irl is...

KiNG 2009.12.22. 14:52:49

@Kedves Nard: te meg fojad már fel bazmeg, hogy annak semmi értelme, hogy állandóan ez megy, és mindig befejezem, de valamelyikőtök mindig újrakezdi.

Dr. A Jó Meglepően Izmos Hercege 2009.12.22. 14:53:12

@KiNG:

Lehet bizony. Én is nyilváníthatok véleményt egy másik nicknévről.

KiNG 2009.12.22. 14:54:07

@Szelid sunmalac-Elmeny designer: örüljünk neki, hogy van valós életünk is :)

KiNG 2009.12.22. 14:54:50

@Kedves Nard: csak össze ne keverje a drágád a véleményformálást a folytonos rágalmazással

céerem 2009.12.22. 14:55:02

Húha, mi folyik itt...

Dr. A Jó Meglepően Izmos Hercege 2009.12.22. 14:56:14

@KiNG:

Egy-két nick egy harmadikat rágalmaz folytonosan! :) Komoly per lesz ebből baszod! :D

2009.12.22. 14:56:27

@céerem:
Ne is mond... Neked hogy tetszett a poszt? Szerinted is anyagiasak a nők? :D

Szelid sunmalac 2009.12.22. 14:57:11

@KiNG: No igen. Amugy minden ok? Latom jol szorakozol ;)

Jut eszembe...

ELSO!!!

pkrisko 2009.12.22. 14:59:00

@Kedves Nard: Engem hivassatok be Tanunak! Igazolom, hogy az urgeborbe varrt femkazettakban volt a Bastya elvtars megolesere vonatkozo titkos informacio! :D

céerem 2009.12.22. 14:59:05

@Zsu0805: Igen, anyagiasak, de ezt nem nőként nem lehet megérteni. Szerintem bennünk van genetikailag, hogy biztos helyre szüljünk utódokat. Mint ahogy a férfiakban a gondoskodó, családfenntartó gén. Ez van.
Csak ez a poszt... Ez nem tetszett, mert egyrészt nagyon idióta a stílusa, másrészt vannak benne értelmesebb részek, amiktől kamu az egész.
Lehet, hogy a szőke csajszi féltékeny barátnője írta :-)))

KiNG 2009.12.22. 14:59:21

@Kedves Nard: milyen per? ki akar perelni? egyszerű feljelentés, nem per.

Annyira kétszínűek vagytok. Elintézhettük volna IRL, de ott meg ugye nem mertek megszólalni, hanem csak a blogokon folytonosan, biztos az anonimitás nagyobb bátorságot ad, ha már IRL híján vagytok neki.

Már nem lehet olyan blogot megnyitni, ahol naponta nem hangzik el a nickem, ahol ott vagytok.

Dr. A Jó Meglepően Izmos Hercege 2009.12.22. 15:01:31

@KiNG:

Nem akarunk személyesen találkozni veled, nem akarunk a társaságodban lenni. Ezzel jó pár ember így van rajtunk kívül. Miattad lett bevezetve a szakítóson is a szűrés. Nem gondolkodtál még el ezen? :)

KiNG 2009.12.22. 15:02:48

@Szelid sunmalac-Elmeny designer: minden ok.
Felheregelnek a hülyeségeikkel.

Igazság Atyja 2009.12.22. 15:03:52

De meg lehet érteni, vesd össze ezzel a megjegyzésemmel: @Igazság Atyja. :) Tökéletesen érthető, ha egy nő nem a templomegeréhez akar férjhez menni, de itt arról volt szó, hogy mennyire tudja a nőknél a pénz felülbírálni az összes egyéb szempontot együttvéve. Pontosabban arról, hogy milyen arányban jellemző ez manapság.

2009.12.22. 15:03:56

@céerem:
Nah igen. Nem minden a pénz, de azért kell. És tényleg biztos helyre akarjuk szülni a gyerekeket. A szülők (főleg az anyák) mindent meg akarnak adni a gyerekeküknek, mégha az áldozatokkal jár is. :)
Nah igen, ez a poszt nem gyengén volt kamuszagú. Nekem inkább a Lacifigura... vagy melyik is volt a helyespasi zöld szemekkel aki nem nyert a pénzzel szemben. Szerintem inkább ő az elkövető. Tipikus megbántottak ezért az összes nő egy pénzéhes k. és persze milyen is ez a nő, a tipikus sablon, szőke, nagy mellekkel, pláza, bmw-lexus meg mittom én mi volt a 3. kocsimárka igényes. :) Tudod a sablonok. :)

Igazság Atyja 2009.12.22. 15:04:50

@céerem: Az előbbi hozzászólásom neked szólt, a link meg nem működik. :)

KiNG 2009.12.22. 15:05:19

@Kedves Nard: akkor miért pocskondiázol állandóan az interneten, és miért kommentelsz? :)

Mert azt hiszed te meg a drágád, hogy itt mindent megtehettek. Hát nem.

Mi is így vagyunk ezzel, van olyan társaság, ahova ti nem léphettek be.

Igazság Atyja 2009.12.22. 15:06:23

@Zsu0805: Akkor Laci nagyon ravasz, mert azt írta, nem jó az ágyban. Egy-két negatívumot magára is ráhúzott, csak hogy hihetőbb legyen a sztori? :)

2009.12.22. 15:07:41

@Igazság Atyja:
Csak azt írta, hogy nem volt olyan nagy szám. Az nem azt jelenti, hogy nem volt jó, csak semmi extra. :)

Szelid sunmalac 2009.12.22. 15:09:29

@KiNG: Aaaaa...Most ugy csinlasz, mintha nem tudtad volna elore :) Kerem szepen, te mesz bele :D

Köldökszösz (csodalampa) 2009.12.22. 15:09:34

Esetleg nem ártana néha kimozdulni a szobából, higgyétek el, odakint szebb világ van!
És ott legalább még verekedni is lehet, és közben vághattok hozzá vidám szmájlit!
:) ilyet ni!

2009.12.22. 15:11:14

@KiNG:
Irtam mailt ha nem gond. :) Válaszolhatnál rá. :)

KiNG 2009.12.22. 15:12:40

@Szelid sunmalac-Elmeny designer: havonta egyszer szükségem van egy kis adrenalinra :DDD

Veletek helyzet?

2009.12.22. 15:12:45

@csodalampa:
A verekedés szánalmas. :) Az a lelkileg gyenge, idióta emberek játéka. :)

KiNG 2009.12.22. 15:13:12

@Zsu0805: azonnal válaszoltam, természetesen.

Szelid sunmalac 2009.12.22. 15:14:19

@KiNG: Koszonom kerdesed, minden oke. Karacsony meg ujev. Hektikus idoszak :)

Köldökszösz (csodalampa) 2009.12.22. 15:16:36

@Zsu0805: Ez nem igaz. Mennyivel egyszerűbb leütni valakit, mint ész-érvekkel vitatkozni?! (Pláne, ha nincsenek érvek)
Így hamarabb vége a konfliktusnak, és még fel sem idegesítem magam rajta. Egyszerű ez, mint egy pofon! :)

KiNG 2009.12.22. 15:16:43

@Szelid sunmalac-Elmeny designer: na igen, szépek az ünnepek, csak azok a fránya vevők jobban szeretnek a családtagjaikkal lenni, mint lakást venni. A szemetek! :DDDD

Dr. A Jó Meglepően Izmos Hercege 2009.12.22. 15:17:10

@KiNG:

Mert megtehetem.

"Mi is így vagyunk ezzel, van olyan társaság, ahova ti nem léphettek be. "

Nyilván. Nem is állt szándékunkban soha a társaságodba belépni. :)

Szelid sunmalac 2009.12.22. 15:17:23

@Zsu0805: Hat az attol fugg. Ha megvedesz egy szep holgyet, akkor ugyebar nem az. Meg ha sportbol, akkor se. Nem?

céerem 2009.12.22. 15:17:33

@Zsu0805: Nekem nem tetszik a Lexus :-)
Miért is nem Bentley-ről vagy Astonról volt szó :-)???

KiNG 2009.12.22. 15:18:33

@Kedves Nard: nekem se a tietekbe, hiszen ott is a szapulás megy, mint itt...

Igazság Atyja 2009.12.22. 15:21:33

@céerem: Csak idézni tudom, amit csodalámpának írtam:

"Az a helyzet, hogy errefelé nem csak a luxusigény játszik a képletben. El lehetne ezen demagógkodni egy sort, de ma Magyarországon tisztességes munkával kb. szinten maradni tud az emberek döntő többsége (vagy azt sem), ötről a hatra jutni nem nagyon. Ezzel nem védeni akarom a luxusk. kategóriát, de tényleg egyre több nő van, akik nem érzik biztonságosnak a gyerekvállalást egy olyan a kapcsolatban, ahol gyakorlatilag egyik hónapról a másikra élnek és nem tudnak kiszámítható megtakarítást képezni a párjukkal. Ha az egyik fél elveszíti az állását, még gyerek nélkül is nehéz lesz a helyzet egy darabig. Ez már inkább szociológiai kérdés, a szó szoros értelmében vett luxusribi természetesen Londonban és Budapesten is az."

2009.12.22. 15:22:14

@csodalampa:
Egyszerű a képlet, csak azzal állok le "veszekedni" aki megérdemli. Akit nem tartok arra méltónak azzal minek álljak le? Ha meg nem tartom rá méltónak otthagyom a francba. Aki meg méltó a "veszekedésre" (vitára és az ész érvekre) arra eszem ágába sincs kezet emelni.

@Szelid sunmalac-Elmeny designer:
Nah igen, a sport és a védés más kérdés. Bár én a védelmezésnél is inkább olyan párti vagyok, hogy léccy ne csináljátok már. És rángatom a védelmezőmet, hogy hagyjuk ott a balhézót. :)

pkrisko 2009.12.22. 15:22:40

Elobb-utobb csak bejon itt is az "az en apukam ketszer olyan eros, mint a tied!" tipusu parbeszed? :D

blarke 2009.12.22. 15:22:48

nem értek egyet az induló kijelentésével, miazhogy a csajok arra mennek, amerre több értéket szagolnak?
ez nekem teljesen nc. nem a sztori, mert láttunk már ilyet. ez a mentalitás. csak gratulálni és értékekben gazdag életet kívánni tudok a t. postírónak... :(

2009.12.22. 15:23:21

@KiNG:
Ment a válasz. :)

Szelid sunmalac 2009.12.22. 15:23:29

@KiNG: Nem is tudom. Szerintem a franya vevok orulnek ha a csaladjukkal lehetnek valahol ahol fedel van a fejuk folott. Gondolom mostanaban nem nagyon megy a biznic :/

Dr. A Jó Meglepően Izmos Hercege 2009.12.22. 15:23:51

@KiNG:

Akkor ez elrendeződött. Mi sem akarunk a te társaságodban lenni, te sem a miénkben. Nincs probléma :)

pkrisko 2009.12.22. 15:24:04

@Zsu0805:
"Aki meg méltó a "veszekedésre" (vitára és az ész érvekre) arra eszem ágába sincs kezet emelni.
"
Az elejen en is mindig ezt mondom! :D

céerem 2009.12.22. 15:24:30

@Igazság Atyja: Hát ezzel - megvetsz vagy nem - egyetértek.

2009.12.22. 15:24:59

@céerem:
Inkább egy cuky Polo vagy valami kicsikocsi. :) Az ilyen bmw, lexus, meg hasonló tipusú "fuuu de menő vagyok, mert ilyen kocsim van"-tól kivagyok. :) Jó persze a kocsi általában attól függ aki benne ül. :)

Szelid sunmalac 2009.12.22. 15:25:00

@Zsu0805: Ha eppen kozben mar nem teged utlegelnek. Amugy meg a vedelemezotol fugg. Ha eleg ugyes, mire kimondod, hogy "leccy", a bantalmazo mar verbefagyva fexyk a foldon

dex.ion 2009.12.22. 15:27:19

@céerem: hádehogynem, pont azzal, h megpróbálnak magukról egy ezzel ellenkező képet összelobbizni.

2009.12.22. 15:27:51

@pkrisko:
Én eddig meg tudtam álni, bár már fordult meg ilyesmi a fejembe. :)

KiNG 2009.12.22. 15:28:42

@Szelid sunmalac-Elmeny designer: nehéz évet zártunk, 2010 csak jobb lesz

@Zsu0805: köszy ;)

dex.ion 2009.12.22. 15:28:52

@KiNG: óóóó én jól ismerem őt:)

dex.ion 2009.12.22. 15:29:47

@tarquin: ja értem már. oké, köszi a felvilágosítást:) úgy tűnik ez a "darwin" nevű mókus megelőzött, keresek magamnak új életcélt...

2009.12.22. 15:30:51

@Szelid sunmalac-Elmeny designer:
Azthiszem ember legyen a talpán az aki engem elkezdene ütlegelni. :) Bár bombás üveget anno nem tudtam kivédeni, de utána a lányka megszabadult pár hajszálától. :) Amúgy meg mindíg van a közelbe 1-2 védelmező szempár. :)

dex.ion 2009.12.22. 15:30:53

@Igazság Atyja: ennek a hozzászólásnak minden szavával egyetértek. én sem tudtam volna érthetőbben kifejezni.

KiNG 2009.12.22. 15:31:08

@dex.ion: tyúk, fut a kakas elől, elbotoljon -e vagy sem :DDDD

céerem 2009.12.22. 15:32:40

@Zsu0805: Nekem volt/van "ilyen bmw, lexus, meg hasonló tipusú "fuuu de menő vagyok" autóm, de nem azért, mert menő vagyok/akarok lenni, hanem mert megbízhatónak tartom és szépnek és imádom. Ez egy magyar hozzáállás, hogy akinek ilyen márkájú autója van, az csak menőzésből veszi. Németországban, Ausztriában, stb. dunát lehet rekeszteni az ilyen autókkal. Monacóban pedig már ciki ;-)!

KiNG 2009.12.22. 15:33:13

Lelépek KVCG, ahogy a Muha mondaná.
Sziasztok.

2009.12.22. 15:34:02

@KiNG:
Ez jóóóó. :) De manapság fordítva igaz, ahol a tyuk kergeti a kakast. :)

2009.12.22. 15:34:34

@KiNG:
Jajj már, csak vitatkozni jöttél. Ez nem szép. :)

XSB 2009.12.22. 15:34:59

Ilyen nincs. Ekkora hülye gyökér ribanc tényleg nem létezhet a földön. Ha igen, ásd el magad, jó mélyre.

Dr. A Jó Meglepően Izmos Hercege 2009.12.22. 15:35:12

@Zsu0805:

Hát ha elég rémisztő a tyúk, akkor kakasnak lehet félnivalója!

Szelid sunmalac 2009.12.22. 15:36:08

@KiNG: Eljen az optimizmus, de ugy legyen!

@Zsu0805: Hat a vedelmezo szemparok sem sokat tudnak tenni, mert azok az egyik legserulekenyebbek. Egy par vedelmezo okol mar job egy fokkal.

@céerem: A Jeep Wrangler sehol nem ciki.

2009.12.22. 15:37:14

@céerem:
Nincs bajom vele, mert mint írtam az a lényeg ki ül benne, de sokan vagiznak vele. :) Van 1-2 szép... még nagyon nem nézegettem őket, de én inkább úgy vagyok vele, hogy megyek az utcán és jajj de jó kis kocsi. :) Bár van 1-2 bmw ami csini, csakhát azok nekem túl nagyok. :) Én inkább a puderesdobozokra bukok, azokkal szépen ellavírozok. :)

Panni CsP · http://csajokespasik.blog.hu 2009.12.22. 15:38:52

Ha jelen a poszt szerzője és úgy érzi, most már meg kell szólalnia, ne habozzon!

2009.12.22. 15:39:35

@Kedves Nard:
Ezért kell a tyuknak egy üveg piával futnia a kakas után. Tudod a mondás is ugy szól, hogy nincs csúnya tyúk (nő), csak kevés pia... :) Aztán mindenki megkapta amit akart. A pasi a piát és a kiscsibegyártást (lehetőleg mellékhatás nélkül) és a nő is az eü kiscsibegyártást. :)

2009.12.22. 15:40:36

@Szelid sunmalac-Elmeny designer:
Ohh a szempárjaimat nem féltem. :) Ez a dolguk, csak értenek hozzá. :)

2009.12.22. 15:42:30

@Panni CsP:
Szerintem nem fog megszolalni. De sughatnál ha itt van esetleg. :) Nem kell a nevet mondani, elég ha rámutatsz. :) Tudod, csak úgy nőiesen diszkréten. :)

@céerem:
Azaz. :) Kicsi és a célnak megfelel. Ráadásul könnyű elhelyezni. :)

dex.ion 2009.12.22. 15:42:37

@Panni CsP: oké, megtörtem...egy büdös kurva vagyok, belátom...

Dr. A Jó Meglepően Izmos Hercege 2009.12.22. 15:43:40

@Zsu0805:

És aki nem iszik alkoholt? :) Vagy annyira ronda a tyúk, hogy az alkohol miatt detoxba jut a kakas? :)

2009.12.22. 15:43:53

@dex.ion:
Te írtad? Csak nem... :)

Dr. A Jó Meglepően Izmos Hercege 2009.12.22. 15:44:26

@dex.ion:

Tudtam! :) Az LV táskákat pedig használatba vetted, nem elosztogattad! :)

2009.12.22. 15:44:40

@Kedves Nard:
Vannak más bodító szerek. Vagy erre találták még fel a bilincset. :)

Panni CsP · http://csajokespasik.blog.hu 2009.12.22. 15:44:42

@Szelid sunmalac-Elmeny designer: Lassan, igen, de szerintem nem csak én vagyok így ezzel.
@Zsu0805: Nem tudok súgni, mert én is sötétben tapogatózom - semmit nem tudok róla.
@dex.ion: Maga vicces!

Igazság Atyja 2009.12.22. 15:45:03

@céerem: Márpedig sokan menőzésből veszik, részletre. ;) A biztonságérzettel nem vitatkozom, de nyugaton nem azért elterjedt, mert olyan megbízhatóak és szépek, hanem mert van rá pénze az embereknek, ezért ez a kategória a default. Mi a mérvadó? A saját szigetemen már Monacót emlegetni is ciki. :)

Panni CsP · http://csajokespasik.blog.hu 2009.12.22. 15:46:07

csak azért kérdem, mert az eddigi gyakorlatot szemlélve, délben van a tetőpont és ilyen tájban szokott előlépni a szerző. Lehet, hogy ma lesz a kivétel?

Girgesz 2009.12.22. 15:46:18

@Zsu0805: esküszöm nem én voltam :) (Bár volt egy tippem, de vagány is mindent tagad:DDDDDDD)

céerem 2009.12.22. 15:48:01

@Igazság Atyja: Persze, minden relatív, de attól még ezek az autók megbízhatóak, szépek, nekik hazaiak, plusz még van is rá pénzük, miért ne vennék?

Dr. A Jó Meglepően Izmos Hercege 2009.12.22. 15:48:16

@Zsu0805:

Elég szomorú ha bódító szer kell egy tyúknak (vagy kakasnak) hogy csibegyártási helyzetbe kerüljön!

2009.12.22. 15:48:31

@Girgesz:
Tudom, hogy Te voltál. :) Ne is tagadd, a vesédbe látok. :)

dex.ion 2009.12.22. 15:50:16

@Zsu0805: de. ez a szomorú igazság. megpróbáltam befektíteni a női nemet. azok az ártatlan, tündéri teremtményeket, a hűség élő szobrait. meg tudtok bocsátani?

dex.ion 2009.12.22. 15:51:15

@Kedves Nard: nem tehetek róla, végső elkeseredésemben, h megértsem a nőket, átoperáltattam magam...és egyre jobban kezdtek izgatni azok a táskák...

2009.12.22. 15:51:27

@Kedves Nard:
pedig sok kakas probálkozik a tyukok leitatásával hogy csibegyártásba kezdjenek. Akkor persze a tyuk nem azon agyal, hogy elessek, ne essek el, hanem inkább tetessem magam részegnek, ne tetessem magam részegnek. :)

dex.ion 2009.12.22. 15:51:53

@Panni CsP: nyugodtan tegezz, egymás közt vagyunk így, csajok! nőuralom!!!

2009.12.22. 15:52:47

@dex.ion:
ártatlan tündéri teremtmények? hűség szobrai? Mond, átaludtál x száz évet? :D

Igazság Atyja 2009.12.22. 15:53:54

@céerem: Igen. Csak nem értettem, hogy az, hogy nyugaton ez a standard kategória, miért lenne cáfolata annak, hogy Magyarországon sokan menőzésből veszik? Errefelé kevesen engedhetik maguknak, tehát lehet vele menőzni (is). Mások meg tényleg azért veszik, amiért te.

dex.ion 2009.12.22. 15:55:26

@Zsu0805: oké, megvan a posztoló!!!
:D

céerem 2009.12.22. 15:57:23

@Igazság Atyja: Nem cáfoltam, azt írtam, hogy ez egy magyar hozzáállás.
Keress rá a youtube-on egy csecsen esküvőre angolul, ott nem semmi a felhozatal :-), még lőnek is közben :-))))
Nem tudom belinkelni, mert itt le van tiltva sajna.

céerem 2009.12.22. 16:03:01

@Zsu0805: Kos. Ezért (is értjük meg 1mást) :-)

Girgesz 2009.12.22. 16:04:40

@Zsu0805: és mit látsz benne? :P
Amúgy ne fogd rám!-mibe fogadunk, hogy a te nyakadban csillog az a platina nyaklánc. :D

2009.12.22. 16:05:19

@céerem:
Hmmm... :) És ki a posztolo?

Nah én leszaladok rendbeszedni a tollaim, és addig agyalok, hogy elessek e este vagy sem. :) :P :D

Igazság Atyja 2009.12.22. 16:05:47

@céerem: Na, akkor ezért értettelek félre. ;) Az asztrológia csillagai megvilágítják az utat! :)

dex.ion 2009.12.22. 16:06:34

@Zsu0805: húha...akkó mi nagyokat nyávognánk együtt

céerem 2009.12.22. 16:08:26

@Igazság Atyja: A kozmosz közbeszólt :-)

@Zsu0805: erről az egyik ügyfelünk telefonja jut eszembe: "Nem-e lehetne-e esetleg kompetenciába venni...?" :-))))

Igazság Atyja 2009.12.22. 16:10:43

@céerem: Erre szokták mondani, hogy az ügyfél nem volt komponens a témában. ;)

céerem 2009.12.22. 16:13:37

@Igazság Atyja: :-))))))))))) Főleg, ha hallottad volna: "Kiskezicsókolom és aztat akkó nem lehet,hogy nemisstusomm... nem-e lehetne-e esetleg kompetencijjába venni? Tegyék mán meg!"

Igazság Atyja 2009.12.22. 16:17:40

@céerem: És hogy bírod az ilyeneket röhögés nélkül? Ez olyan mint az a fickó a Mónikasóból, akinél az ivászat "ráreagált" az agressziójára. :)

www.youtube.com/watch?v=p17Zljar6jM

céerem 2009.12.22. 16:21:48

@Igazság Atyja: Jajjjjjj, az nagyon jó videó, az egyik legeslegjobb!
"Édes Józsikám, ne használj már ilyen szavakat, hogy ráreagált..."

És hogy nem miattad, tök más...
:-))))))))))))))))))))))))

Igazság Atyja 2009.12.22. 16:25:12

@céerem: Szóval ismerted.. azt hittem, ráreagálhatok még egy lapáttal, de ezek szerint neked nagyobb furfangod van a témában. :)

céerem 2009.12.22. 16:30:00

@Igazság Atyja: Ezek a képek... Okkultak :-) Vagy nem?

2009.12.22. 16:31:43

@Girgesz:
Platina? Kéremszépen maradjunk a fehéraranynál és az ezüstnél. :) De amúgy szép is lenne, az ilyet 5mp alatt kioktatnám és közölném,hogy azonnal vigye vissza. :)

2009.12.22. 16:34:37

@dex.ion:
Nyávogni nem szoktam csak csipogni. :)

@céerem:
Tudom-tudom, nem csak a ban-ben-el és a ba-be-vel, hanem az e-vel is gondjaim vannak. :)

Igazság Atyja 2009.12.22. 16:34:57

@céerem: Á, nem annyira. Egy lemezborító, három játék meg egy horoszkópos zászló. :) De okulj belőle, ha akarsz. :)

céerem 2009.12.22. 16:35:07

@Zsu0805: Diamonds are girls' best friends!

céerem 2009.12.22. 16:37:52

Elköszönök, mennem kell :-((
Okulok :-)!

céerem 2009.12.22. 16:38:29

@Igazság Atyja: Cicavirág :-))) mondtam, hogy le van tiltva a youtube!

2009.12.22. 16:38:45

@céerem:
Szépek is a csillogó-villogó dolgok. :) Bár elöbb tetszik a sima egyszrű ékszer mint a gyémántokkal kirakott. :)

2009.12.22. 16:41:40

@céerem:
Szya-szya! :)
Jó utat hazafelé és vigyázz magadra. :)

2009.12.22. 17:26:18

Én menni party. :)

Koczy · http://koczyblogja.blog.hu 2009.12.22. 18:08:30

Sziasztok!

Igen, biztos forrásból tudom, hogy a szerző egy unatkozó 19 éves LÁNY, aki egy autós blog egyik szerkesztője... :)És csupán azért íródott a sztori, mert a kisasszony, nagyon bekávézott, és nem tudott aludni.

És igen, fake, csak a szerző nagyon kíváncsi volt rá, milyen reagálások jönnek egy ilyen rettenetesen provokáló és első olvasásra is kamunak tűnő sztorira.

Szelid sunmalac 2009.12.22. 19:44:22

@Koczy: Hat ha ezt csaj irta, akkor mentsen az Isten es menekulok errol a bolygorol!

marcee5 2009.12.22. 20:02:59

Márpedig csaj írta ez biztos, ismerem is. 1 hete olvastam már ezt és ugyan úgy felment bennem a pumpa (nem ültem mellé a WCnek reggel :D). Az lehet hogy nem történt meg, de megtörténhetett volna =) Ez csak költői túlzás, de van alapja.... Többet nem mondok mert olvassa :P

Szelid sunmalac 2009.12.22. 20:06:23

@Németh Marcell: Szoval neked is osztalytarsad....

Koczy · http://koczyblogja.blog.hu 2009.12.22. 20:07:53

Nem vagyok az osztálytársa, hálisten...

Miért, neked igen, kedves sunmalac?

marcee5 2009.12.22. 20:09:57

@Koczy: Picit se feltűnő a képeden egy szőke csaj autóval xD

Koczy · http://koczyblogja.blog.hu 2009.12.22. 20:23:36

Kedves Németh Marcell...

Nem gondolod, hogy kissé sértő az írónőre nézve, amiket irogatsz? xd

Egyébként meg: Nem tudom mi bajod a szőke nőkkel és a piros autókkal...

marcee5 2009.12.22. 20:26:32

Áh, ő már megszokta hogy ilyeneket írok neki :D Szőke nőm volt már... piros autóm még nem.

Szelid sunmalac 2009.12.22. 20:26:51

@Koczy: Szelid...szelid sunmalac. Neeeeem. Ha igy volna, akkor vagy o lenne igen jo tanulo, vagy en nagyon rossz :)

De nem teljesen ertelek. Egyreszt irod, hogy halisten nem vagy osztalytarsa, mig Marcell baratunkat megfedded, mert kisse serto dolgokat ir. Nem jutok dulore.

Koczy · http://koczyblogja.blog.hu 2009.12.22. 20:31:11

@Szelid sunmalac-Elmeny designer:

Marcell barátunknak azért mondom, mert tudom róla, hogy szeretett volna közelebbi kapcsolatot létesíteni vele, csak nem volt elég tökös hozzá.. :P

Igazság Atyja 2009.12.22. 20:36:44

@Koczy: Vagy nem volt elég vastag hozzá? Minden féknek a fele igaz. :)

marcee5 2009.12.22. 20:38:42

Na ez csúnya volt :D de felvállalom :D Nem vagyok töketlen, csak még kell idő :) -.- De nem kell félned, fent leszel egyszer a listámon, de sajnos az első 10be már nem férsz bele :DDDD

csillag× 2009.12.22. 20:40:29

És miért nem meri "felvállalni" magát?? csak a kérdések feltevése végett! :P

@Szelid sunmalac-Elmeny designer: ne kóstolgass!! nem vagyok az ízlésednek megfelelő.. :D

Szelid sunmalac 2009.12.22. 20:40:57

@Koczy: Ahh! Igy mar ertheto! Na de egy ilyen lanyhoz nem is egszeru kozel kerulni foldi halandonak, hacsak nincs legalabb ket Maybach-ja (egyik Exelero).

Szelid sunmalac 2009.12.22. 20:41:30

@csillag×: Miert, van akienek megfelelsz? ;)

Koczy · http://koczyblogja.blog.hu 2009.12.22. 20:42:50

@Igazság Atyja:
Jah, minden Gáz meg Féknek...
Najó, belátom hülye szóvicc, Marcinak meg sose nézte a tárcáját, de lehet kellett volna. xd

@Németh Marcell:
A fenébe is... Pedig régebben még az elsők között voltam, Istenem, változnak az idők xd

csillag× 2009.12.22. 20:46:33

@Szelid sunmalac-Elmeny designer: remélem;):P
@Igazság Atyja: várom a (töltött hó) golyódat :P :D
Most már itthon....csak a figyelmeztetés miatt, h magasabbra kell dobnod :)))

marcee5 2009.12.22. 20:51:41

Jo hát 1 év alatt sokminden történt... :D

Szelid sunmalac 2009.12.22. 20:53:28

@csillag×: Aztan mibol veszed, hogy az enyemnek ne lennel megfelelo? Bar a merca magasan van, az mar igaz...

@Koczy: De te nem vagy tarcanezegeto, nem?

Koczy · http://koczyblogja.blog.hu 2009.12.22. 20:58:19

@Szelid sunmalac-Elmeny designer:
Nem a stílusom, azt meghagyom a történetben szereplő csajszinak. :)

alumi 2009.12.22. 21:01:59

Egy csajt ismertem, aki a szexet kettyintésnek mondta.
Korábban Petinek hívták.

Egy szó, mint száz, vitázhatunk itt napestig, ezt a sztorit akkor is pasas írta.

Az ilyen lányok mással vannak elfoglalva, nem azzal, hogy egy halom unatkozó informatikust hergeljenek..:)

Igazság Atyja 2009.12.22. 21:03:14

@primu: A fene vigye el, pedig már alig látok az idegtől. ;)

Koczy · http://koczyblogja.blog.hu 2009.12.22. 21:07:24

@primu: Már annyian mondják, hogy lassan az írónő is elhiszi magáról, hogy fiú. xd

Egyébként meg miért nem mondhatja egy lány is kettyintésnek a szexet? Ha semmi érzelmi alapja?

Igazság Atyja 2009.12.22. 21:08:15

@csillag×: Előbb tudd le azt az elveszített fogadást. ;)

Koczy · http://koczyblogja.blog.hu 2009.12.22. 21:10:39

@primu: És informatikust hergelni vicces... :)

Szelid sunmalac 2009.12.22. 21:14:47

@csillag×: Marmint miben? Es foleg: minek?

Hálószövő 2009.12.22. 21:15:49

hihi...tanúskodni jöttem..
tanúsítom, h lány írta..mert olvastam előtte..
és tanúsítom, hogy lány..:D

Koczy · http://koczyblogja.blog.hu 2009.12.22. 21:18:32

@Szelid sunmalac-Elmeny designer:
Tudnék mesélni, de inkább nem, majd lehet megírom egy történetben... :)

alumi 2009.12.22. 21:22:20

@Igazság Atyja: ték it ízi...tudod, a kor..:))

@Koczy: nem vicces!
nevesítsd, másképp nem hiszem el!:O)

Szelid sunmalac 2009.12.22. 21:27:28

@Hálószövő: En meg olvastam a Dunet, aztan megse nincsen olyan. Na ehhez mit szolsz? Olvastad es ettol biztos, hogy lany???

Igazság Atyja 2009.12.22. 21:27:51

Azt hiszem, ezzel a borzasztó fékkel elkövetett bűnödet csak akkor teheted jóvá, ha a hölgy kommentelőket meghívod 1-1 italra, az uraknak meg 2010-es topless szöszis autósnaptárakat küldesz engesztelésül.

@primu: Lett is egy újabb ősz hajszálam ettől, olyan szinten felzaklatott az ügy. Minden napra egy ilyen poszt, és egy év múlva Mr. Gere fog gratulálni személyesen. :)

Koczy · http://koczyblogja.blog.hu 2009.12.22. 21:32:15

@Igazság Atyja: Igaz, az írónő saját naptárat fog csinálni, mint Kiszel Tünde...
A csajokkal meg elmegy shoppingolni. Akkor megbocsátva?

csillag× 2009.12.22. 21:32:47

@Igazság Atyja: jóó, van naaa :$ :P Majd ráálok az ügyre...gyakorolni fogok:D
@Szelid sunmalac-Elmeny designer: hát, h számodra nem jó az ízem:)

Szelid sunmalac 2009.12.22. 21:35:52

@Koczy: Olyan a szemoldoke is???

Persze. Fajomnak tulajdonsaga ez! Homo blogiensis

@csillag×: Ohh....ezt meg ugyebar nem tudom (pirul)

Igazság Atyja 2009.12.22. 21:38:20

@Koczy: Részemről elfogadható a dolog, ha én kapom az egyes számú, dedikált példányt. De Tamyt (legelső komment) szemmel láthatóan úgy felhúztad, hogy valószínűleg nem fogja beérni egy kis shoppingolással. Szerintem neki egy dögös verdát is venned kell, ha teljes békességet szeretnél. :)

Koczy · http://koczyblogja.blog.hu 2009.12.22. 21:38:27

@Szelid sunmalac-Elmeny designer:
Hát, nem olyan nagy celeb hősnőnk, hogy megengedhetné magának a Kiszel-szemöldököt. :P

Igazság Atyja 2009.12.22. 21:45:36

@primu: A potenciális posztírókat bíztasd, hogy fékeljenek még ilyen nagyokat, akkor jön a hatás magától. Bár ha nem válaszolsz a fészbúkos üzenetekre, akkor csak "Julie Milf-Babe" kap majd ricsárdgíres fotókat. ;) :P

@Koczy: Az én szemöldököm majdnem olyan sűrű, csak nem nőtt össze. Ha mindössze ez az akadálya a naptár elkészítésének, kölcsönadom, csak szólj. :)

Koczy · http://koczyblogja.blog.hu 2009.12.22. 21:48:38

@Igazság Atyja: Köszönjük szépen a felajánlást, de azt hiszem szemöldök nélkül természetesebbnek fog hatni. :)

Erásss 2009.12.22. 21:58:15

Szép estét mindenkinek!

Erásss 2009.12.22. 21:58:52

@csillag×:
Hazaértél Csillagom?Remélem minden ajándékot hazavittél!:D

Devil2 2009.12.22. 22:04:05

Jó estét kívánok! Menetjegyeket, bérleteket kérem ellenőrzésre felmutatni!

Erásss 2009.12.22. 22:04:57

@Devil2:
Diákigazolványom van!:))

Erásss 2009.12.22. 22:05:40

@Devil2:
Neked is jóóó estét!
Tegnap nem voltál nagyon kommunikatív!Feketepont!:))

Devil2 2009.12.22. 22:05:50

Ez a mai poszt, akár fake akár true, nagyon fáj.

csillag× 2009.12.22. 22:06:57

hallihóóóó :) üdv Nektek :)

Igen, köszönöm hazaértem, de heringbuli volt a buszon :S...borzalom...
nah, az, h minden haza került-e, majd a holnapi csomagolásnál eldől :D

Devil2 2009.12.22. 22:07:20

@Erásss: Nem eee??... ja, igen, most hogy mondod, tényleg nem. :))

Devil2 2009.12.22. 22:08:23

@csillag×: Hello Te kis "sztár". :))

Erásss 2009.12.22. 22:10:15

@Devil2:
Látod, látod...Mondom Én!:))
Szerintem a mai poszt hazugság!Ilyen pénzéhes k***va ha van is (márpedig van) nem kérkedik vele!

Erásss 2009.12.22. 22:11:18

@csillag×:
Szóval akkor ma buliban is voltál. Tudsz élni Devillel együtt!:D

Devil2 2009.12.22. 22:12:34

@Erásss:
Oh, benned egy pszichológus veszett el. :))

Erásss 2009.12.22. 22:12:43

@csillag×: @Devil2:
Küldtem ma az iwiwen Nektek szép karácsonyi üzenetet.
Tudjátok, boldog karcsi napcsit.Puszcsi
:D :D

Devil2 2009.12.22. 22:13:49

@Erásss: Egyébként nem tudom, mert nem ismerek "ilyeneket". :)

Devil2 2009.12.22. 22:14:44

@Erásss: ÁÁÁh, már megint a szex... :D

Hálószövő 2009.12.22. 22:15:04

@Szelid sunmalac-Elmeny designer: nem azért tudom, hogy lány, mert olvastam..de van hozzá szemem.. meg kezem, és egyebem is:D

Erásss 2009.12.22. 22:16:34

@Devil2:
Én nem is vagyok olyan!:))))

Devil2 2009.12.22. 22:19:03

@Erásss:
Tényleg jött üzi az iwiwen, pedig azt a mélen szokott róla értesítés lenni, de most nem volt.

Köszönöm Szépen a magam nevében! :))

Devil2 2009.12.22. 22:19:53

@Erásss:
Nem vagy? Hát... Te tudod.. :D

Erásss 2009.12.22. 22:22:33

@Devil2:
Szívesen!Nem vagyok!Vagy vagyok?Bizonytalan vagyok.Vagy mégsem?:))

Devil2 2009.12.22. 22:27:03

@Erásss:
Artúr! Most kedved szottyant pizzázni, csoki helyett? :)))

Devil2 2009.12.22. 22:30:52

Ejj, de eltűnt mindenki!

Erásss 2009.12.22. 22:32:42

@Devil2:
...egyem a humorodat!:)))))
Én szeretem a pizzát. Pontosabban mindent szeretek a halon, a tengeri herkentyűkön, a belsőségeken, a gyümölcsökön, a joghurton kívül.:)

Erásss 2009.12.22. 22:33:25

@Devil2:
Nem is tűntem el. Még megvagyok!:)

Devil2 2009.12.22. 22:36:08

@Erásss:
Tengeri izéket én sem a többi nem mind idegen tőlem. Mondjuk ilyet hogy szalontüdő, meg nem ennék, na meg a zúzapörköltet sem.

Devil2 2009.12.22. 22:37:14

@Erásss:
Jah, látom megvagy (szerencsére) de akadozik a blog.

Devil2 2009.12.22. 22:40:07

@Erásss:
Reggel is fájt egy kicsit a fejem, meg most is. :(

Erásss 2009.12.22. 22:40:08

@Devil2:
ja, meg nem szeretek a lencsét, a sárgaborsót,az uborkát, a vadas mártást, meg még nem sorol, mert nem férne ide...ezenkívül mindenevő vagyok!:)))

Erásss 2009.12.22. 22:40:41

@Devil2:
Detto!
Nekem is fáj a fejem egész nap!

Erásss 2009.12.22. 22:41:33

@Erásss:
Én lenni magyar!:))
Milyen kesze-kuszán tudok írni!!!!!

Devil2 2009.12.22. 22:44:18

@Erásss:
Jól van, elnézem a kis helyesírási bakikat, elvégre éjjel nappal angolt tanulsz, így már nem csoda ha töröd a magyart kicsit. :D

Erásss 2009.12.22. 22:46:47

@Devil2:
Hát ez az!Minden tudsz!
Képzelheted mennyire untam az agyamat, ha már angolul tanultam. Ugyanis nem volt senki akivel kommunikálhattam volna tegnap este!:D Vágod Szivi?:D Feketepont....ennyi!

Devil2 2009.12.22. 22:51:21

@Erásss:
Kérek engedélyt elsüllyedni szégyenemben. :)))
Mentségemre legyen mondva, elmentem fürödni, de mire visszajöttem már nem voltál..

Devil2 2009.12.22. 22:51:55

@Erásss:
Azok a fekete pontok amiket kapok? :)))

Devil2 2009.12.22. 22:52:39

@Erásss:
Na de 6-ot is??? Nem túl szigorú büntetés ez?? :))

csillag× 2009.12.22. 22:53:22

@Devil2: mér is vagyok sztáár?:D

Látom ma is elkezdtetek termelni :P

Erásss 2009.12.22. 22:55:33

@Devil2:
Nem azok, csak szarakodik a blog és kíváncsi voltam, hogy elküldi-e az üziket!
Ha szeretnéd, a blogon fogom vezetni a pontjaidat, de csak azért, mert ragaszkodsz hozzá.Jó?
Akkor kezdjük:
1, .

Devil2 2009.12.22. 22:55:40

@csillag×:
Jajj, már nem is rémlik ugye? :))

Devil2 2009.12.22. 22:57:00

@Erásss: Oké, és Te hova kéred a fekete pontokat? :))

Erásss 2009.12.22. 22:57:55

@Devil2:
A blogra!Nyitott könyv lesz az életünk!:)))
Miért is kapom?

Devil2 2009.12.22. 22:59:15

@Erásss:
Azért mert fekete pontot adtál nekem. :D

Devil2 2009.12.22. 23:02:08

@Erásss:
"Nyitott könyv lesz az életünk!"

Ejjha.. :)

Erásss 2009.12.22. 23:04:26

@Devil2:
Ez nem fair. Neked igen is járt az a pont. :)
Csillagom meg mindig eltűnik, biztos a heringbulit piheni ki.:D

Erásss 2009.12.22. 23:05:58

@Devil2:
Miért, nincs igazam?Hiszen a blogon tárgyalunk sokmindent.Mondjuk engem nem zavar...Nincs titkolni valóm. Hát neked? :D :D

Devil2 2009.12.22. 23:07:04

@csillag×: Lehet rövidíteni a nevedet? *-ra gondoltam. :)

Erásss 2009.12.22. 23:09:00

@Devil2:
...és csodálkozol, ha meg akar fejteni téged egyszer valaki!:)

alumi 2009.12.22. 23:11:22

@Igazság Atyja: üzenet ment.
ennyi milfes ismerőst..:)

Erásss 2009.12.22. 23:11:29

@Devil2:
Mi a titkod?Nyugodtan elmondhatod, most 4 szem közt vagyunk!:D

Devil2 2009.12.22. 23:11:39

@Erásss: Bár keresztrejtvény még nem voltam idáig, vagy csak nem voltak elszánt keresztrejtvény-fejtők.. :)))

Devil2 2009.12.22. 23:13:04

@Erásss: Szóval a titkom az hogy...
...na persze majd elmondom mi? :D

Erásss 2009.12.22. 23:13:57

@Devil2:
Na persze... mond már el...ne csigázz!:D

Devil2 2009.12.22. 23:14:34

@primu: Mit jelent az hogy milf?

Erásss 2009.12.22. 23:14:58

@Devil2:
Keresztrejtvény vagy?Érdekes...
Mi az konyhai eszköz és 5 betű???:DDDDD

Devil2 2009.12.22. 23:15:42

@Erásss: Na azt neeem, aztán meg félreraksz mint egy megfejtett rejtvény?! Neeem.

Erásss 2009.12.22. 23:19:55

@Devil2:
...szita, villa, kanál...stb :)))

Devil2 2009.12.22. 23:20:27

@Erásss:
Vagy mi? Én vagyok a konyhai eszköz??

KiNG 2009.12.22. 23:21:08

nocsak, hogy pezseg az élet ilyen későn is a fiataloknál :)

Devil2 2009.12.22. 23:21:21

@Erásss: Jól van, dicsekedj csak hogy mennyire házias vagy.. :D

Devil2 2009.12.22. 23:21:57

@KiNG: Fiatalság-bolondság. :D

Erásss 2009.12.22. 23:22:19

@Devil2:
Nem, csak ez jutott eszembe a keresztrejtvényről...meg egy kicsit szívom a véredet is...szokás hatalma, tudod!:)))

alumi 2009.12.22. 23:22:59

@Devil2: Atya kifejti majd Neked. Ő a témában "jártas"..:D
Mother I Would Like to F..k.

Devil2 2009.12.22. 23:23:22

@Erásss: az már úgyis a Tiéd. :D

Devil2 2009.12.22. 23:24:37

@primu: ÁhhhÁ, köszi! :)) Nem is kell kifejteni! :)

Erásss 2009.12.22. 23:24:57

@Devil2:
Tudod, nálam úgy működik, hogy ami az enyém, az csak az enyém...ami másé, az is az enyém!:))

Devil2 2009.12.22. 23:26:45

@Erásss:
"Ami a Tiéd az az enyém is, ami az enyém... ahhoz semmi közöd." :D

KiNG 2009.12.22. 23:26:59

@primu: Kefélni Való Anyucikák :)

Devil2 2009.12.22. 23:31:58

@Erásss: Gyere, megengedem, hogy szívd kicsit a véremet.:)

Devil2 2009.12.22. 23:36:48

@Erásss: Hát ha nem jössz akkor aki bújt, bújt, aki nem, nem..

Erásss 2009.12.22. 23:37:05

@Devil2:
Kedves vagy, hogy engedélyt adtál rá...nem, mintha bármikor is kértem volna:))))

csillag× 2009.12.22. 23:37:57

@Devil2: rémlenie kéne? :$...sztár...sztár.....öö...nem:( szita azagyam :P
És nyugodtan rövidíts :P vagy szólíts úgy ahogy akarsz, hallgatok én már mindenre...már Gergő is voltam.:D

@Erásss: jah, tünedezek :) Ha itthon vagyok, akkor mesebeli-lánykává válok :) Hol vok, hol nem vok :) Az előbb épp nővéremmel a karimenüt vitattuk, h holnap mit vásároljunk :) de nem nagyon akarodzik összeállni:P

Devil2 2009.12.22. 23:42:38

@csillag×: ugye-ugye, annyira megszokottá vált ez a szó a hétköznapokban hogy nem is ugrik be a szó valódi jelentése, vagyis: csillag :)))

Devil2 2009.12.22. 23:44:56

@Erásss: Húú, a mosoly mögül kivillant a véres szemfog is.. :)))

csillag× 2009.12.22. 23:45:40

@Erásss: Papa szokta ezt a nevet használni, amikor a sok unoka közül nem jut eszébe valakinek a neve :D és erre mindenki hallgat:P Pedig nincs a családban Gergő nevezetű :))
Nővérem nevére arra nagyon hallgatok, mert a tanárok a gimiben rendszeresen így szólítottak :) .. öcsém nevét is gyakran megkapom:P
De gondolom ezzel minden nagy családos találkozott már :)

Erásss 2009.12.22. 23:45:43

@Devil2:
ÁÁÁÁÁÁ dehogy:)))

Erásss 2009.12.22. 23:47:49

@csillag×:
Ne is mondd, mikor kiakadok a kutyára meg a lányomra (naponta többször is) és elkiabálom magam, van úgy, hogy keverem a neveket. A Lorának Happyt mondok, a Happynek meg Lorát. Mondjuk ők is hallgatnak rá...:))

csillag× 2009.12.22. 23:48:11

@Devil2: jaj:D ez fájt....akkorát koppant..juuuuj. Hát ez a gond velem, soxor mondják, h mindent túlbonyolítok:D Ennyire egyszerűre nem is gondoltam:D :$ (szégyellpirul)

csillag× 2009.12.22. 23:50:42

@Erásss: és akkor már zavarodban, nem is tudsz olyan határozottan parancsolni :D mert összezavarodsz:P

Art Mooney 2009.12.22. 23:51:07

kérem az összes fake sztori-szerzőt, tanuljon meg legalább minimálisan hihetően hazudni.. fájdalmasan szar fake volt, kérem vissza az időmet

Devil2 2009.12.22. 23:52:32

@Erásss: Jajhaj, már kevered? Mi lesz még később?.. :)))

Devil2 2009.12.22. 23:53:43

@Art Mooney:
Egyszerű, csinálsz egy nagy balhét és akár éveket is kaphatsz. :D

Erásss 2009.12.22. 23:54:58

@csillag×:
Hát persze...a lányom már a képembe röhög, abszolút nem csinálja azt amit mondok neki, szelektív a hallása is...szóval agyvérzéstgyanús vagyok néha. A kutyám meg a lányom felváltva kergetik egymást a lakásban, és tartják egymást terrorban. Devilnek mondtam,hogy elküldöm hozzá wellnesselni a lányomat...Tanulmányi kirándulás lenne, ismerd meg hazád címszó alatt.:))

Erásss 2009.12.22. 23:56:57

@Devil2:
Persze keverem, mert mikor kiakadok, csak elkiabálok egy nevet, amelyiket előbb meglátom...:))

Devil2 2009.12.22. 23:57:15

@Erásss: Loránál a wellness az gyakorlatilag azt jelenti hogy nem szól rá senki? :)))

Devil2 2009.12.23. 00:01:16

Jáááj, szétmegy a fejem.

Erásss 2009.12.23. 00:01:18

@Devil2:
Így van, szabadon törhet, zúzhat, rombolhat, ellophatja a telefonokat, ágyon ugrálhat, mosógépbe mászhat, kirámolhatja a kukát, hisztizhet...soroljam még?:))

Erásss 2009.12.23. 00:02:03

@Devil2:
Hásnak a hasa fáj,mikor üres Szivi!:D
Viccen kívül, nekem is fáj a fejem.

Devil2 2009.12.23. 00:02:47

@Erásss: Tud élni a kiscsaj. :D

Devil2 2009.12.23. 00:03:38

@Erásss: Nem baj, úgyis bírod az üres fejemet. :D

csillag× 2009.12.23. 00:05:13

@Erásss: De előtte jól gondold meg, h elküldöd-e. Még a végén elviszi nudistrandra :)

Devil2 2009.12.23. 00:06:45

@csillag×: Hoppááá! De jólinformált valaki. :)

Erásss 2009.12.23. 00:07:15

@Devil2:
Ez így van. Barom a fejed.:)
Tud élni?Hát már néha tele van a f**om. Komolyan mondom, hogy egy törpeterrorista.Arra azért kíváncsi leszek, hogy az idén hányszor kell majd a fát lerángatni róla...Felkészültem már a legrosszabbra is!:) Ezért műfát vettem...:)

Erásss 2009.12.23. 00:08:02

@Devil2:
NEM BAROM, BÍROM!!!!
NEM TUDOK ÍRNI BOCSIKA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!4

Devil2 2009.12.23. 00:08:11

@Erásss: Jól van Szivike, látom Neked sem ártana a pihenés. :D

csillag× 2009.12.23. 00:09:02

@Devil2: hát a gyertyatartók, elég régi "bútordarabok" a szobában ;)

Erásss 2009.12.23. 00:10:29

@Devil2:
El is megyek és dobok egy vízszintet!Holnap korán kelek mert egész nap főzök, meg sütök, meg a postára megyek...meg el leszek havazva..ÁÁÁÁÁÁÁÁÁ
Mindenki álmodjon szépeket!

csillag× 2009.12.23. 00:10:41

@Erásss: ez nagyon jóó volt: Devil a barom fejűű!! (bocs Devil, de nagyon nevetek) :D :D

csillag× 2009.12.23. 00:12:06

@Erásss: neked is Jó éjt! pihenj nagyot a hajtás előtt :) Majd gondolok rád mikor énis sürgök forgok a konyhában (bár én csak kézalá dolgozok) :P

Devil2 2009.12.23. 00:12:39

@csillag×: Ó, igen, meg kell becsülni a régi bútordarabokat, és elismerni az érdemeiket. :)))

Erásss 2009.12.23. 00:12:54

@csillag×:
Pedig nem akartam ezt írni, de hidd el én is nevettem!Szegényem megint megkapta!:))

Devil2 2009.12.23. 00:13:31

Jó éjszakáááát!

Kistigris86 2009.12.24. 21:31:45

Hello mindenkinek! Nem igazán szoktam kommentelni, de ez a sztori nagyon felhajintotta az agyam, muszáj vagyok írni rá. Hát,kedves Szöszi, vagy hogy is hívnak, valóban egy ribanc vagy. Még hozzá állati nagy! Először is: a normális lányok nevében kikérem magamnak, hogy "a nők ilyenek… Mindig oda húznak, ahol több lóvét szagolnak". Kurvára nem így van! Ezek szerint a hozzád hasonló plázakurvák erre buknak: nagy fallosz, jó szex, sok pénz. De eszetek nyista. Másodszor: mi az, h taknyos? Akkor te mi vagy? Te is egy kis taknyos vagy 19 évesen ezek szerint, csak női kiadásban. Harmadszor: mi az, hogy "csak egy mezei melós"? Büdös a meló, aranyom? a kétkezi munkáról nem hallottál még? tudod, az a becsületes munka, nem az, amikor az illető személy elad ezt-azt, és közben jól átbassza a szerencsétlen vevőt. Negyedszer: "Igaz, csak négyszer szeretkeztünk /három nap alatt/, és az nem volt olyan nagy szám)"- fú de szar lehetett neked, mindjárt kezdelek sajnálni. És mi az, h visszajártál ellenőrizni? Mi vagy te, valami flancos minőség ellenőr? Anyám, de szánalmas vagy!

2009.12.24. 22:45:52

@Kistigris86:
Amúgy igazad van, de szerintünk tök kamu az egész story. :)

master cheung 2009.12.25. 12:43:43

Ez a mese annyira kiakasztott, hogy egyből regeltem magam, mert nem bírom ki hozzászólás nélkül!
A "hölgy" remek keresztmetszet a mai 20-as korosztály lánykáiból! Mind a kidobóemberekre meg bűnözőkre buknak. (Tisztelet a bujkáló kivételnek) Ezt nevelte ki belőlük a magyar piacgazdaság!
Engem azért bosszant, mert 20 évesen egyetemistaként olyan voltam mint a melós srác, ma meg 30 évesen már lóvé is van, csak sajna nem vagyok rosszfiú.
Biztos valami ősi ösztön lehet, ami miatt mindig az a férfi tetszik a jó csajoknak, akinek nagyobb a bunkója és agyonveri őket, meg mindenkit.
Mindamellett valszeg én is kitekerném a nyakát a csajnak, ha az én (ajándék) BMW-mben Lacikkal kefélgetne...mint ahogy a rosszfiú is teszi majd!
A történet vége az ilyen kapcsolatokban az szokott lenni:
- a.: kitekerik a nyakát
- b.: 25 évesen elhízva, egyedülálló anyaként tengeti életét rettegésben élve és egy lángossütőben dolgozva. Azon gondolkozik majd, hogy hol ronthatta el? :)

Frucsasz 2010.01.05. 16:22:59

Váááá... erről süt, hogy nem nő írta, hanem egy igen-igen sértődött fiú.

Droidfigyelő (törölt) 2010.02.01. 11:36:51

1. Ezt nem nő írta.
2. Ez nem valódi sztori, ez egy rossz fikció, némi önéletrajzi elemekkel (lásd még Frucsasz kommentjét)
süti beállítások módosítása