Részegen összetörte a szülei kocsiját

2010. február 02. 07:24 - Panni CsP

„Mindent megtettem érte. Ezután követelőző lett. Semmi nem volt elég. A szexben sem.” – a történet szenvedő alanya egy lány, aki kifogta a legszemetebb pasit, akit csak el lehet képzelni. A srác bármit kért, megadta neki. Nem elég, hogy részegen összetöri a családi autót, még neki áll följebb és mindent folytat tovább. Újra megismerkedünk a végtelen női türelemmel és a ragaszkodással.

 

Sziasztok! Sokat olvasgattam a blogot és úgy döntöttem, hogy leírom az én történetemet az ex-barátomról, akivel 2 évig voltam együtt. 16 évesek voltunk, amikor elkezdtünk járni: egy angol kurzuson találkoztunk. Az elején minden jól ment, bemutatott a szüleinek, akik nagyon megszerettek és én is őket, az egész családot. Így volt ez visszafelé is, azzal a kis kitérővel, hogy az elején még hosszú haja volt a srácnak és amikor a szüleim megláttak vele, távolról lánynak nézték és azt hitték leszbikus vagyok:) Félév után kezdődtek a gondok.

Amikor találkoztam a haverjaival, nem voltak annyira szimpatikusak: gondoltam, majd megszokom őket. Nem így lett. Az én értékrendem nem illeszkedett ehhez a társasághoz. Lényeg a lényeg: a pasim szabadságot akart. Több időt tölteni a haverokkal. Persze belementem. Ez így ment több, mint fél évig. Aztán eljött a nyár. Egyre több csaj került hozzájuk és éreztem, hogy valamelyikkel tuti megcsalt, de letagadta. Én hittem neki. Kimentem Olaszországba egy nemzetközi tornára, mert akkor még durván nyomtam a röplabdát (azóta kiderült, hogy van egy gerincbetegségem, amivel ezt a sportot nem kéne űzni). Úgy volt, hogy amint hazaérek, megyünk együtt nyaralni a szüleimmel. A tornáról az utolsó nap felhívtam a barátomat, de nem vette fel. Amikor sikerült beszélnünk, kicsit fura volt a hangja, de gondoltam berúgott előző nap. Aztán felhívott az anyukám.

Azzal kezdte, hogy üljek le. Ugyanis a pasim, előző nap, részegen, jogsi nélkül összetörte a szülei kocsiját (a szülők nyaralni voltak). Iszonyúan kibuktam. Átvertnek, megalázottnak éreztem magam, hogy ilyet megtett velem is és a szüleivel is. Ezután persze a nyaralás ugrott. Rá egy hétre tudtunk találkozni, mert a szüleim mégis elvittek a nyaralni. Mindenki haragudott rá, úgy éreztem, nekem kell támogatnom. Az ügyből rendőrségi ügy lett, én oda is elkísértem. Vallottam mellette, hogy jó gyerek, nem kell, hogy felfüggesztettet kapjon e miatt. Végül megúszta, de mondták, hogy hála nekem meg anyáméknak, akikkel szintén beszélt a rendőrség.

A szülei eltiltották a haverjaitól. Egy idő után azt mondta, hogy hiányoznak neki: én hazudtam a szüleinek, hogy velem van, miközben velük találkozott. Itt rontottam el. Mindent megtettem érte. Ezután követelőző lett. Semmi nem volt elég. A szexben sem. Nem volt fontos, hogy jó legyen nekem. A lényeg, hogy ő megkapott mindent. A barátaim próbáltak figyelmeztetni, hogy ezt nem szabad, de nem hallgattam én senkire. Tudtam, hogy rossz ez, de valahogy nem tettem ellene.

Aztán egyszer betelt a pohár. Szakítottam, de nem tudtam elszakadni tőle. Azt hiszem, ő sem tőlem. Nem jöttünk össze megint, de szinte minden nap beszéltünk telefonon. Én közben egyre többet találkoztam egy sráccal, akivel barátok voltunk már régen és egyre jobban éreztem, hogy ez több lesz köztünk. Több jót kaptam tőle már, a barátság idején, mint a pasimtól 2 év alatt. Összejöttünk és azóta is boldogok vagyunk :) Ennek hála teljesen elszakadtam tőle, de a szüleivel nagyon jó a kapcsolatom, az új barátomat is elfogadták és a barátom is megértette a helyzetet.

Mindez, tudom, nagyon furcsa lehet, de az én szüleim mellett egy rémálom volt felnőni, tekintve, hogy anyám vert, apám meg alkoholista. Így amióta megismertem őket, nagyon sokat jelentenek nekem. Talán ezért is volt nehéz elszakadnom ebből a kapcsolatból, elvégre kaptam vele egy rendes családot is, ahol szerettek. Így most nagyon boldog az életem. A történetemet azért írtam le, mert az előző kapcsolatomból okulva megfogadtam, hogy soha nem fogok mindent megtenni valakiért, ha az nem kölcsönös. Ebből lehet okulni és szerintem nagyon fontos, hogy hallgassunk a környezetünkre, mert ők valamennyire legalább objektívan ítélkeznek és hamarabb észreveszik az árulkodó jeleket!

 

 
153 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://csajokespasik.blog.hu/api/trackback/id/tr311716254

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

tárhejj · http://atarhely.hu 2010.02.02. 11:18:29

Okulni mindenből lehet. Csak akarni kell...

tarquin - védőháló nélkül 2010.02.02. 11:19:34

@Kósza: kamaszkorom óta.:-) Mondjuk ezt nem vágom, hogyha valaki függetlenségre vágyik, meg szabadon cigizésre és nagyvárosi fényekre, miért nem töri magának az utat.:-(

Kósza 2010.02.02. 11:20:16

@mooon:): de lehet, hogy ez másik dal?

Kósza 2010.02.02. 11:21:05

@tarquin - 1. Piréz FC: hozd ki az ellenőrződet, és egy piros tollat! :)

kóristalány 2010.02.02. 11:23:53

@tarquin - 1. Piréz FC: Saját "normális" családra vágyott, férjre, gyerekekre, akiket szerethet, és akik szeretik. Sajnos nagyon rosszul választott hozzá partnert.

kóristalány 2010.02.02. 11:25:11

@Kósza: Neki pont nem szabadság meg függetlenség kellett, hanem a tartozom valakihez érzése.

Kósza 2010.02.02. 11:27:05

@tarquin - 1. Piréz FC: mert menekülni próbált a szülői szigor, kötöttség elől. És egyedül mindig nehezebb, ezért jó egy önként jelentkezőben meglátni a szerencsét.

tarquin - védőháló nélkül 2010.02.02. 11:27:49

@Kedves Nard: de így már a Balcsi is megfelelt az agyonutált anyuékkal. Nevetséges.

@kóristalány: *gondolkodási szünet*

Dr. A Jó Meglepően Izmos Hercege 2010.02.02. 11:29:50

@tarquin - 1. Piréz FC:

Persze, madjarprolitenger is megteszi ha már OLASZBA' meg PORTUGÁLBA' nem tudták elvinni a "pótszülei" :D

@primu:

16-18 éves volt, persze hogy gyerekes. :)

summerstorm 2010.02.02. 11:30:18

@kóristalány:

még ezen túl, a tartozom valahova, ahol törődnek velem, és ezért lettek fontosak a srác szülei...
néhány igazán jó baráttal talán elkerülhetőek az ilyen mellélövések...
bááááááááááár, mellélőni még akár úgy is lehet, sőt normál szülőkkel a háttérben is.

summerstorm 2010.02.02. 11:36:00

"Hello baby, köszöntelek ezen a szar helyen
Ami lehetne jobb is, ha azt szeretnénk, hogy így legyen
De a valóságtól nem óvhat meg semmi sem"

kóristalány 2010.02.02. 11:36:25

@mooon:): A jó barátok inkább abban tudnának segíteni, hogy felismerje ha már egyszer mellélőtt, ki tudjon mászni a rossz kapcsolatból és újra tudja kezdeni.

summerstorm 2010.02.02. 11:49:04

@kóristalány:

attól függ, hogy miért lőtt mellé...
bizonyos helyzetekben szerintem olyan mértékű a szemellenző, hogy a barátok akármit is mondhatnak.... csak akkor fog kikecmeregni a dologból, ha ő is felismerte, hogy ez a kapcsolat neki rossz.... mert addig a rossz kapcsolat továbbra is potenciális menekülőútvonal valamiből...

kóristalány 2010.02.02. 11:51:50

@mooon:): Ebben igazad van, az én ismerősömnél is ez a helyzet.

tarquin - védőháló nélkül 2010.02.02. 11:53:17

@kóristalány: vannak gyerekek?

@Kósza: rendben, könnyebb, ha a másik tapossa nekem az utat arra, amerre én akarok menni, és ezért. Azt hiszem, értem. *erősen koncentrál*

tarquin - védőháló nélkül 2010.02.02. 12:08:49

@mooon:): azért bátorkodom feltenni a kérdést, hogy az nem lehetséges-e, hogyha a másik embert egérútnak nézem, akkor az a kapcsolat nem nekem rossz, hanem éppenséggel épp miattam?

kóristalány 2010.02.02. 12:20:19

@tarquin - 1. Piréz FC: Három gyönyörű és okos fiú. Rossz nézni, hogy ők is isszák a levét.

kóristalány 2010.02.02. 12:22:06

@tarquin - 1. Piréz FC: Ha tudatosan csak egérútnak választod a párod, akkor ez igaz.

alumi 2010.02.02. 12:26:18

@Kedves Nard: pontosítok: a csaj még most is gyerekes!

és őszintén szólva nem emlékszem olyanra, hogy bármelyik exem szüleire ragadtam volna!
ha szar a kapcsolatom a szüleimmel, nem a pótszülő a megoldás!
ráadásul ez a legrosszabbik fajta, aki kapcsolatnak álcázza a családkeresést. tulajdonképpen mindenkit jól átver. beleértve saját magát is..

Dr. A Jó Meglepően Izmos Hercege 2010.02.02. 12:36:35

@primu:

Remélem azóta a csaj iwiw adatlapján van már "babci mamcival babciközgaditancin.jpg" meg "apci babcival.jpg" is :)

szürke_tag 2010.02.02. 12:39:05

Sajnos ismerek ilyen barom srácot a 12 dik kerületbe lakik. 21 éves és nemtanul nem dolgozik esetleg néha heti egy két órát a szülei vállalkozásában. Ez egy állat mindent megadtak neki autót lakást, ha pénz kell elveszi a szintén félrenevelt nővérétől, aki lustaságban felülmúlhatatlan. Mindketten csak pénzre hajtanak. Na az ilyen félrenevelt, elkényeztetett állatszerű emberi lények ha valakit megismernek akkor se fognak vele emberként viselkedni, mert nem tanították meg velük, hogy a másik ember, aki tiszteletet és őszinteséget érdemel. Isten óvjon mindenkit az ilyen személyektől.

tarquin - védőháló nélkül 2010.02.02. 12:46:34

@kóristalány: ez kifogás. Ha nem tudatosan választod annak, akkor is igaz. Márpedig ez így ingatag alap lesz a családhoz. Komolyan, elvárható egy másik embertől ilyesmi? (jaj, de nem tudom én ezt, elkeseredtem)

@primu: igaz. Nem látom azt sem mentségnek, hogy ő még csak most 16. Felelőtlen ember: bunkó az anyám, az apám egy pöcs, és még a pasim is szemét, mert meg merte csinálni a balhét, és ezzel keresztülhúzta a számításaimat. Nyaff. De nem baj, azért simán átveri a pótszüleit, úgysem lesz következménye, végül is nem az igaziak.

Dr. A Jó Meglepően Izmos Hercege 2010.02.02. 12:54:05

@tarquin - 1. Piréz FC:

Én a mostani pasiját sajnálom. (Ha van) Milyen hisztiket nyelhet be. Aztán ő is szépen lapátra rakja majd canis mergaként odateszi, ahova való :)

kóristalány 2010.02.02. 12:56:47

@tarquin - 1. Piréz FC: "Komolyan, elvárható egy másik embertől ilyesmi? " Nem egészen értem, mire vonatkozik a kérdés.
Az biztos, ha valaki úgy menekül a házasságba, az nem jó alap. De fiatalon, szinte még gyerekfejjel nem hiszem, hogy ezt végig tudná gondolni bárki is.

alumi 2010.02.02. 12:59:14

@Kedves Nard: hja..és ez szigorúan a "böfcire várva" képpel egy mappában.:)

@tarquin - 1. Piréz FC: engem is dühít ez a nő. nem tudom miért, de ilyen tipikus önmagát sajnáltató hiénapiócamatrica típusnak nézem, erős önértékelési zavarokkal.
kíváncsi lennék a jelenlegi pasija mennyire örült, mikor közölte, hogy az exe szüleivel spanol. gondolom, marhára...
az meg, hogy az exe mit szól hozzá, hogy az exnője kvázi kitúrni igyekszik őt az "ideális gyerek" státuszból a szüleinél szintén egy érdekes sztori lehetne.

amúgy ismerek egy ilyen csajt. egyik ismerősöm párja. na az ugyanígy összespanolt anyóspajtival (ez a liba is állítólag nagyon nehéz családi háttérrel rendelkezik és ő is betegesen ragaszkodik az anyósához)és amikor a srác közölte, hogy szakítani akar x év után - hozzáteszem jogosan, mivel a csaj rendesen szívta a vérét- , akkor a nő, meg anyu összefogtak, és anyu addig terrorizálta a fiát, és olyan helyzeteket teremtettek rendre a csajjal, míg végül szegény (baromira határozatlan és gyenge) srác kénytelen-kelletlen visszafogadta a csajt. azóta ketten szívják a vérét.

Dr. A Jó Meglepően Izmos Hercege 2010.02.02. 13:02:38

@primu:

Öhh. Ez nagyon durva. Amúgy pont azért tudott összespanolni anutával a szörny, mert anuta lányt akart mindig is :) De e helyett lett egy fia, aki gyenge és határozatlan, ezt elkapta egy hiénapióca (vagy ha mondhatjuk így, ugrott egy hasast a srác a kátránytóba), aki megtestesítette anuta vágyait a gyermeket illetően. Gondolom várják hogy legyen pocaklakó, babci és minimanó! :D

vektor 2010.02.02. 13:08:53

Néha olvasom a blogot, de sosem kommenteltem még.
Nem is voltam regisztrálva.
Most is csak azért teszem mert valószínûleg ez a
KIS KÖCSÖG TÖRTE ÖSSZE A PARKOLÓ AUTÓMAT évekkel ezelôtt:
reggel volt, munkába készültem. Odaérek a kocsimhoz, hát elég durván nézett ki. Az egész bal oldala végighúzva, az elsô kerekek befelé(!) fordulva, felnik szétütve... nézek hátra, hát látom, nem csak az én kocsimat csinálták meg. A zsandárok 50 méterrel hátrébb már helyszíneltek. Odamentem, elmondták, hogy valami hülyegyerek jogsi nélkül, részegen elkötötte az anyja kocsiját, autózott 500m-t, és ezalatt összetört vagy 20 autót. Ezek után persze rendôrségi határozatra kellett várnom vagy 8-9 hónapig, hogy megkapjam a pénzem. Hát fákkjú kisköcsög!!! Kedves PanniCsP! Az egyik legjobb amit az életben tehettél, hogy otthagytad ezt a retardált balfaszt. Ha esetleg megadnád néhány adatát ennek a növénynek, igazán hálás lennék.

summerstorm 2010.02.02. 13:09:16

@tarquin - 1. Piréz FC:

megkésve.... deeee:
a válasz az, hogy de.
(dóóógozni is kell :) )

alumi 2010.02.02. 13:15:12

@Kedves Nard: a faszi konkrétan szerintem a halált várja.

a nők meg nyilván várják az új formálható lényt, akit saját képükre nevelhetnek. a lényt hívhatjuk akárhogy: borsóka, manócska, cicikóboj, babszem...

Dr. A Jó Meglepően Izmos Hercege 2010.02.02. 13:16:40

@primu:

Képzeld el milyen picsát nevelnek majd belőle, ha esetleg lányt hoznak össze :D

Erre szokták mondani, hogy a "Házas férfiak tovább élnek, de jobban várják a halált" :) Mondjuk én bisztos nem fogom várni, nekem cuki feleségem lesz :)

summerstorm 2010.02.02. 13:22:16

@vektor:

Panni CSP itt a bloggazda... :)... nem az övé a sztori...

summerstorm 2010.02.02. 13:23:21

@Kedves Nard:

mernél más mondani :D :D :D...

vektor 2010.02.02. 13:25:09

@mooon:): Na kb ennyit értek én ehhez. Bocsi.
Szóval: Kedves ismeretlen lány...

alumi 2010.02.02. 13:27:38

@Kedves Nard: :))
Remélem olvassa...:)

summerstorm 2010.02.02. 13:36:12

őőőőő... szóval... mást mondani...
:) :)

Dr. A Jó Meglepően Izmos Hercege 2010.02.02. 13:36:24

@mooon:):

Merek én, csak akkor hazudnék :)

@primu:

Szerintem fogja :)

summerstorm 2010.02.02. 13:40:50

@Kedves Nard:

csak húzlak :)
muszáj... tudod, valahogy kezelni kell, hogy irígykedem kicsit :D

LaMe 2010.02.02. 13:41:56

Sziasztok! én írtam a történetet. Lehet, hogy egy hülye picsának tűnök a sztoriban nem mondtam h nem vagyok az. Én csak leírtam mi történt.
Az meg h jóban vagyok a szülőkkel lehet nem normális de ez van és a pasim is azért érti meg a helyzetet mert látja milyenek a szüleim. Persze nem kell pótszülőket keresni nem is így indult..ez lett belőle.
A nyaralásról annyit h lehet elvittek nyaralni mert van pénzük attól még nem válik szülővé valaki, inkább attól h nem verem agyon a gyerekemet hetente, de igaz anyám hívott föl és mondta el szóval vhol törődött velem.
Nem azért írtam le h sajnáltassam magam köszönöm az önsajnálaton túl lettem pár év alatt. A véleményeteket is elfogadom, de nem vagyok piócatípus, önértékelési gondjaim pedig ha vannak is teszek ellenük. Lehet nem sikerült kihangsúlyozni a saját felelősségemet a történetben, de attól tisztában vagyok vele.
Biztos kusza lett egy kicsit a sztori de a vizsgaidőszakban írtam és nem egyszerre, de mikor elküldtem értelmesnek tűnt..bocsi:)

summerstorm 2010.02.02. 13:44:38

@LaMe:
@vektor: nagyon kíváncsi volt, hogy ki törte össze a kocsiját...

tarquin - védőháló nélkül 2010.02.02. 13:50:42

@kóristalány: egészen gyerekfejjel tanuljuk meg, hogy a döntéseinknek következményei vannak. Ugyan hova lehet ez elől elmenekülni? Ha valaki olyan családban nő fel, ahonnan menekülne - nem hiszem, hogy ez nem tudatos, legalább odáig eljut kamaszkorában, hogy na, ezt nem - és meg is teszi, akkor cipeli a negatív mintát, ezt tudja adni a leendő családjának. Aztán majd onnan is menekülne. És ennyit tud a párja nyakába akasztani. Más variáció?

tarquin - védőháló nélkül 2010.02.02. 13:52:46

@primu: jaj. Na ebből is lehetne menekülni. Vagy megoldani. Ha pasi lennék, simán elbánnék két ilyen nőszeméllyel.:-))

vektor 2010.02.02. 13:53:51

@mooon:): és még mindíg nagyon kíváncsi

alumi 2010.02.02. 13:55:49

@tarquin - 1. Piréz FC: az a baj, hogy a srác, csak elsődlegesen pasi...belül egy meggyötört kis babszem..:)

kóristalány 2010.02.02. 14:00:30

@tarquin - 1. Piréz FC: ...egy optimista variáció: talál egy párt, akivel szeretik és megbecsülik egymást. Ettől boldog és kiegyensúlyozott lesz, lesz ereje a családi életét úgy alakítani, hogy a magával hozott rossz minta ne érvényesüljön, és boldogan élnek, míg meg nem... :)

tarquin - védőháló nélkül 2010.02.02. 14:01:53

@primu: :-( Kár lenne érte, ha az is maradna.

tarquin - védőháló nélkül 2010.02.02. 14:08:16

@kóristalány: azt ki kell érdemelni.:-) Teljesen Igazság Anyja lettem ma, úgy osztom, mintha lenne.:DD

kóristalány 2010.02.02. 14:15:38

@tarquin - 1. Piréz FC: ...ha mindenki azt kapná, amit érdemel, ez lenne a paradicsom :)
Nem lennék a helyedben, baromi nehéz dolog igazságot osztani. Inkább észt ossz, az jóval könnyebb. :))))

tarquin - védőháló nélkül 2010.02.02. 14:23:03

@kóristalány: azt kapja: aki egérutat keres, azt, aki társat, azt pedig azt.:-)) Csak magamhoz való eszem van, most azt hogyan osszam?:-))

kóristalány 2010.02.02. 14:28:28

@tarquin - 1. Piréz FC: na, azt inkább tartsd meg, nagyon hasznos dolog ;)

Kósza 2010.02.02. 14:30:58

@tarquin - 1. Piréz FC: ha tényleg magadhoz való, akkor azzal más úgysem megy semmire! :)

tarquin - védőháló nélkül 2010.02.02. 14:32:31

@Kósza: jó a szél?:-) Értem, kapitány, nem osztom tovább, befogtam.:-)

Straight 2010.02.02. 14:34:55

Megalázottnak érezted magad mert a figuira összetörte az anyja kocsiját? Miért? Tied volt az a kocsi?
Egy ilyen szitut bőven elég lett volna így lereagálni:
Fú bazzeg de hülyevagy... -.-

Kósza 2010.02.02. 14:35:25

@tarquin - 1. Piréz FC: fordulni kellene a szélnek, de majd fog is! :) Amúgy meg csak osszad bátran, élmény olvasni, szót úgysem fogadnék, nem olyan családl származom! :)

Kósza 2010.02.02. 14:36:41

@tarquin - 1. Piréz FC: ma szurkoljunk inkább a postásoknak, hogy szépen, gyorsan, óvatosan dolgozzanak! :)

Kósza 2010.02.02. 14:37:35

az igazságról:
Fodor Ákos ... "Ne adj igazat. Neked túlsokba kerül; nekem meg épp van. ..."

vektor 2010.02.02. 14:37:42

@Kedves Nard: Igazából nem bántanám. Kedvesen betessékelném a csomagtartóba, kivinném az erdôbe, és elásnám egy hangyabolyba.
Bár ez így télen elég macerásnak tûnik...

summerstorm 2010.02.02. 14:42:26

@vektor:

bizony bizony :)
kemény ám a fagyott a föld, nehéz lenne elásni....

summerstorm 2010.02.02. 14:43:22

@tarquin - 1. Piréz FC:

tarquin kedves melyik hülyeségemen mulat...:)?

vektor 2010.02.02. 14:47:17

@mooon:): az még hagyján, de hol a f..ban találok ilyenkor hangyát?!

csillag× 2010.02.02. 14:57:01

Nah, miről van itt nagyba szó? :)

tarquin - védőháló nélkül 2010.02.02. 15:00:34

@Kósza: ohhh.:-)) *drukkolnagyon* Idézet jó.:-))

@mooon:): hogy tartsam meg a magamhoz való eszem.:-) Ez nem is hülye ötlet.:-))

Kósza 2010.02.02. 15:01:29

@tarquin - 1. Piréz FC: jóhát, mer mi nem csak Hobót szeretjük, ugye?! :)

summerstorm 2010.02.02. 15:13:41

@Kósza:

mi itt sok mindent szeretünk...

Kósza 2010.02.02. 15:17:39

@mooon:): leginkább sokmindent sokszor! A kedvenc számom is a sok! :)

atila68 (törölt) 2010.02.02. 15:18:11

Van nekem egy haverom ő mindent rövidít.
Erről a HP kombináció ugrik be.

Kósza 2010.02.02. 15:20:41

@atila68: HP, mint HáziPálinka? :)

summerstorm 2010.02.02. 15:27:24

@Kósza:

neeem dehooogy, multinaciónális nagyhatalom :D

tarquin - védőháló nélkül 2010.02.02. 15:28:39

@Kósza: @mooon:): "Csak annak nyújtok kezet, aki nem fogja le.." Nem találtam videót, sose leszek valamirevaló tecsőfoschó.:-)

Kósza 2010.02.02. 15:35:53

@tarquin - 1. Piréz FC: @mooon:): Mikrománc. meglátni és lemondani róla: egy pillanat műve volt ...

Kósza 2010.02.02. 15:36:48

de a -nekem-legjobb:
Amit nem emelsz -szüntelen- süllyed.

summerstorm 2010.02.02. 15:39:01

@Kósza:

ezt megjegyzem.
ilyen már volt :))...

Kósza 2010.02.02. 15:48:19

@mooon:): Fodor Ákos sok olyanról tud, amilyen már volt :)

summerstorm 2010.02.02. 15:52:43

nekem ez :)

"Te gyűlölnél? Sose szerettél.

Érinthetetlenebb vagyok

neked, mint hullák,csillagok.”

summerstorm 2010.02.02. 15:53:17

ez annyira morbid :)
tetszik.

tarquin - védőháló nélkül 2010.02.02. 16:04:32

"Műhely-Haiku
Talán hozzá se nyúlj. Csak nézd és nézd, míg csak
gyönyörű nem lesz."

Ezt játékból:

"A Szerves Élet
Értelme, hogy viszket és
lehet vakarni." :-))

Kósza 2010.02.02. 16:07:33

megalakult a FÁ fan club? :)

tarquin - védőháló nélkül 2010.02.02. 16:26:46

tél végére: "A hólapátra
azért csak írd oda, hogy
„Tavasz és Társa”."
(Bertók László)

Kósza 2010.02.02. 16:31:11

@tarquin - 1. Piréz FC: a tél vége még odébb legyen, még nem voltam síelni :)

tarquin - védőháló nélkül 2010.02.02. 16:34:27

@Kósza: jaj, de már alig bírom az utolsó métereket.:-) De nem tudom siettetni, van még időd.:-)

Gempacsöki Boborján · http://hot-spot.blog.hu/ 2010.02.02. 16:34:34

Nem lehetett nagyon szar családod ha elvittek nyaralni.Hülye kis nyafogós kispicsa lehetsz akinek semmi nem jó!

Kósza 2010.02.02. 16:38:27

@tarquin - 1. Piréz FC: a medve szerint is van még időm! Ugye ma jeles nap volt/van.

Kósza 2010.02.02. 16:42:08

@tarquin - 1. Piréz FC: január, február, itt a nyár, tartják a motorosok :) Kellemes estét!

tarquin - védőháló nélkül 2010.02.02. 16:44:29

@Kósza: Nehogy épp tavasz ne legyen!*összevonja szemöldökét* / viszont.:-)

csillag× 2010.02.02. 17:59:38

@Kósza: óóó, csak nem elmaradt az estépítés? :) :0

vendriner aladár 2010.02.02. 21:41:13

@vektor: ha kell segítség csak szólj, az ilyen agybetegeken mindig szívesen segítek...

Nikica21 2010.02.02. 21:45:39

Jó estét mindenkinek!
Hogy smint?:)
süti beállítások módosítása