A pókjai elválasztják tőlem!

2010. május 10. 07:16 - Panni CsP

Egy gyakorlott CsP-alkalmazás felhasználója nem veszi zokon, ha néha megpókolják, hiszen ez nálunk a szimpátia gesztusa. A főszereplő lánynak viszont a szó rettenetes, szőrös jelentésével kellett szembenéznie, ami minden szexuális vágyát messze kergette. Most megtanulhatod, hogy minden borzalmas rovart dugj el, ha felhívod magadhoz a kiszemeltet. Pókokat csak nálunk szabad egymáshoz hajigálni!

 

Biztos ki fogtok nevetni és már látom magam előtt az anyázós kommenteket, de akkor is érdekel a véleményetek. Pár hete összejöttem egy sráccal (Dani), és még mindig együtt vagyunk, de nem tudom, meddig. Már akkor láttam, hogy fiús dolgai vannak, ami tök jó (nagy autószerelő és káprázatos trükköket tud bemutatni bicajjal). Amikor először hívott fel magához, minden bejelentés nélkül bevezetett egy szobába, ami tele volt akváriummal, terráriummal. Megmutogatta mind, de már nem emlékszem az állatok pontos nevére: volt néhány kígyó, azokat felismertem, meg leguán, vagy kaméleon, vagy gyík, nem tudom. Ezektől még nem is undorodtam annyira. De a legszörnyűbb a madárpók gyűjteménye volt! Két dolog van az életemben, amit gyűlölök, és amitől rettegek: 1. injekciós tűk 2. pókok. Ott kiborultam, és magam sem tudom, miért nem ájultam el.

Igen, biztos, hogy araknofóbiám van, mert még a tévében sem bírom nézni őket, amikor valami természetfilmben vannak. Nem tudom, hogy sikerült megállnom, hogy nem rohantam el azonnal. Szerintem nem önuralom volt nálam, hanem pánikgörcs, mert lebénultam, rendesen nem bírtam mozdulni. Amikor Dani látta, hogy elsápadtam, és lassan kifele hátrálok, vágta a dolgot és kikísért. Nem tudok mit csinálni, ez van. Nem bírom ezeket a herkentyűket. Amikor még általánosba jártam, és az egyik srác behozott egyszer egy ugrálós gumi pókot - én kiszaladtam a világból, pedig tudtam, hogy nem igazi, de akkor is undorodtam tőle. Amikor Danival vagyok, csak azokra az iszonyatos szörnyeire tudok gondolni. Szeretem Danit, de az iszonyom erősebb és nagyon fontolgatom, hogy szakítok vele. Amikor átölel, gyakran kiráz a hideg, amikor pedig rákérdez, hogy miért, elmondom neki, hogy az állatai miatt – olyankor hülyén néz rám, hülyén is érzem magam, de ez van. Kérlek, adjatok valami használható tanácsot!! P.A.

 
29 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://csajokespasik.blog.hu/api/trackback/id/tr601987474

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Dr. A Jó Meglepően Izmos Hercege 2010.05.10. 07:33:52

Használható tanács: keress fel egy pszichomókust!
Már megint egy nem idevaló poszt...

boss888 2010.05.10. 07:58:02

Nekem meg aratófóbiám van, és akkor mi van? Egyszerű, nem aratok. Amúgy fogadd meg @Kedves Nard: tanácsát, menj el pszihódokihoz.

S0und 2010.05.10. 08:14:55

Kolléganő(csaj) épp azt ecsetelgette ma reggel, hogy megtámadta egy rettenetes pók. Látva a kirohanását, tippre volt vagy cél centi, hiszen ÓRIÁSI pókról beszélt. Nem genyózok, én se bírom őket.

Panni CsP · http://csajokespasik.blog.hu 2010.05.10. 08:23:37

@S0und: végre valaki! Én is csak laposan szeretem a kis nyolclábúakat.

Dr. A Jó Meglepően Izmos Hercege 2010.05.10. 08:59:29

Semmi baj a pókokkal. Cuki kis állatok. Nekem is volt két zugpókom, Lajos és Ica. A számítógép tápja mögött laktak. Mikor Lajos meghalt, viking temetést kapott.

Madpapa 2010.05.10. 09:23:20

"Amikor Danival vagyok, csak azokra az iszonyatos szörnyeire tudok gondolni."

Milyen szörnyei vannak még a Daninak? Vajon mit rejt Dani gatyája? Lehet ott egy anakonda rejtőzik? :)))

vendriner aladár 2010.05.10. 09:33:35

Én szerintem semmiféle pók nem lehet akadály, mivel a pókokat ki is lehet rakni a lakásból. Szerintem amúgy sem oda valók és ha valaki feltétlenül ilyenekkel akar foglalkoni, tegye azt egy külön helységben, elkülönítve a személyes élettértől. Tény, hogy a nők többsége irtózik tőlük, s ezt el kell fogadni. Én sem szívesen henteregnék valakivel, ha tudom, hogy esetleg egy pontszemű nyolclábú sasol.
Láttál epefejű kobrát is? Azt írtad az(oka)t felismerted!

Dr. A Jó Meglepően Izmos Hercege 2010.05.10. 09:48:41

@vendriner aladár:

"Én sem szívesen henteregnék valakivel, ha tudom, hogy esetleg egy pontszemű nyolclábú sasol. "

Félted a segged a póktól? :)

vendriner aladár 2010.05.10. 09:59:41

@Kedves Nard: Hát inkább a csaj harapjon a seggembe, mint egy madárpók! Csak azt ne mondd, hogy élveznéd, ha a nagy hentergés közbe kirúgnátok a terráriumok üvegét és egy madárpók szemezne a himbálózó lőcsöddel.

Barry Kent 2010.05.10. 10:15:51

"Kérlek, adjatok valami használható tanácsot!! "
Beszélgessetek, kinek mi a fontosabb.
Használhatóbb tanácsom nincs mára.

tarquin - védőháló nélkül 2010.05.10. 10:33:32

@vendriner aladár: ne aggódj, egyrészt nagyon gyengén látnak, másrészt nem is kifejezetten péniszirigyek.:D

ZsiNor · http://ursius.hu 2010.05.10. 12:15:12

Kedves postoló!

Szeretném figyelmedbe ajánlani, hogy az átlagember élete során legalább 3 pókot fogyaszt el nyersen álmában. Szerintem legyél átlagpolgár, s aludj Daninál, s az első éjszakád alatt teljesítsd az "átlagemberi" elvárásokat. Reggel ha nem is túl jól fogsz kelni, de utána talán nem zavarnak majd annyira a szőrőslábúak.
Viccet félre... Ha Dani ezt szereti, nem fog egy új kapcsolat miatt lemondani az imádott lényeiről, mi több... Ha mégis megteszi, akkor csak elnyomsz benne egy érzést, ami később újúlt erővel fog visszacsapni. Hagyd a srácot kibontakozni, s ha nem tudsz megbarátkozni a dologgal, akkor köszönd meg szépen az együtt töltött időket, s búcsúzz el!
A pszichómókus tényleg segíthet, de egy fóbiából nem fogsz 2 nap alatt kilábalni. Amúgy az emberek közel 90%-ának arachnofóbiája van. Ez nem természetellenes.

bagolybagoly 2010.05.10. 12:21:55

Húúúúú, nekem meg hülyepicsafóbiám van. Mégis nagyon hősiesen, összeszorított foggal, pánikroham küszöbén végigolvastam ezt az ökörséget. A jó tanácsom: szerintem inkább ne írjál.
Én is megosztom a comingoutot: Én tök ritkán gondolok terráriumra, háziállatokra ... meg hasonlóra ölelgetés közben. Pedig amúgy kedvelem őket, de hát ilyenkor meg pont nem jutnak az eszembe.

kóristalány 2010.05.10. 12:23:56

Ha nem bírod elviselni az állatait, ne menj fel hozzá, találkozzatok máshol. Ha ez se működik, nemigen látok más kiutat.

@ZsiNor: "Amúgy az emberek közel 90%-ának arachnofóbiája van."
Én inkább úgy mondanám, az emberek 90%-a fél a pókoktól. Az arachnofóbia kicsit több ennél. (bár nem vagyok szakértő)

Devil2 2010.05.10. 12:46:08

Szerintem ti tűz és víz vagytok, egyrészt azért mert "normális" ember nem tart ilyen állatokat a lakásában sem, másrészt nem is parázik tőlük ennyire.

Stupidella 2010.05.10. 13:33:15

Engem is zavarnának azok a dögök.

savanyú a narancs ( Villanyfényes) 2010.05.10. 13:39:44

Én imádnám őket, megyek is és a kolléganőkre dobok pár pókot:D

Égő_Víz 2010.05.10. 17:58:21

Alapvetően nincs bajom a pókokkal,se a kaméleonokkal stb., de az már túlzás,ha egy szoba terráriumra/állatkereskedésre hasonlít....:P (Egyébként nem elhanyagolható tény,hogy a kaméleon csak élő táplálékot - tücsköt,rózsabogárlárvát - hajlandó elfogyasztani,és ezek a kis lények nem éppen bizalomgerjesztő külsejűek....:D )

halak37 2010.05.11. 03:59:48

Hát kislány az már régen rossz,ha a pókjai választanak szét két embert....látom van fantáziád....képzeld azt,hogy nemsokára jön egy pillangókisasszony és majd Ő fogja behálózni a "pókkirályt"....:)))))

ZsiNor · http://ursius.hu 2010.05.11. 09:30:24

@kóristalány: Van benne valami, csak kérdés, mennyire vesszük a szóhasználatot lazán. Ezt a szót speciel csak azért használtam, mert a postban el van írva. Egyébként pókiszonyt jelent. Azt hiszem, a többségnél valóban az van, csak nem dermed mindenki le tőle. :)
Amúgy tényleg ez a trend mostanság? Összejössz valakivel, 2 hét után meg "love" van? Mennyit ér az ilyen "love"? Egy kapcsolat felépítése, őszinte szerelem, odaadás nem 2 hét kérdése. 2 hét csak a fellángolás. Hogy szerethetsz valakit, akit nem is ismersz? A terráriumokról nem is tudtál, s valszeg még egymillió és egy dologról nem tudsz. Fellángolás/rajongás. Ez nem szerelem.

nyalifalibiszibaszi 2010.05.12. 16:42:49

Ő a Pókkirály
- király, király
Ő a Pókkirály
- király, király
Ő a Pókkirály
- király, király
Őőő a Póókkirály!

Rebca 2010.05.13. 16:17:45

Én furcsamód a kisebb pókoktól félek, a nagyobakkal megvagyok. Anno az ablakomra szőtt egy hálót egy keresztes, de sajna rossz választás volt, éhenhalt. A legyeket amiket én adtam neki nem ette meg, pedig volt ami még mozgott is kicsit. Na mindegy, szóval, pszichomókushoz menjen a posztoló csaj.

kökény80 2010.05.21. 08:26:42

Szia!
1. pár hét alatt nem lehet "nagyon szeretni" valakit
2. a pókundor ismerős, iskolásként én is féltem még a gumipóktól is, de ez "kinőhető". Ma már természetfilmben is megnézem őket, és papírlappal ki is dobom őket a lakásból
3. nem kell Neked ez a srác, csalódást okoztak a pókjai. Ha annyira kellene, akkor felkeltették volna az érdeklőésedet a pókok,- pl. egy romantikus "közös etetés" - hiszen a sráchoz tartoznak.
süti beállítások módosítása