Nehogy már egy ilyen pasi üssön ki engem!

2010. június 22. 07:18 - Panni CsP

„Képzeljetek el egy gyönyörű lányt egy nála 10 évvel idősebb kopaszodó, pocakosodó, szemüveges kókánnyal” – Levélírónk igazságtalannak és érthetetlennek tartja, hogy egy jó csaj, egy nála idősebb és esztétikailag kihívásokkal küzdő pasival császkál, ölelkezik, éli mindennapjait. A posztoló kimondatlanul is felteszi a sokunkban tomboló kérdést: őszinte szerelem mindez, igaz érzelem, vagy más húzódik a háttérben? Pénz? Szánalom? Kiderülni nem fog, de tippelni lehet!

 

Sziasztok! Igyekszem rövidre fűzni a posztom, igazából tanácsot kérnék tőletek. 26 éves pasi vagyok. Van egy lány, akit már régóta ismerek, legyen a neve Noémi (21 éves). Pontosan tudjuk, hogy mindketten szimpatikusak vagyunk a másiknak, de eddig még elkerült minket az a szerencse, hogy összejöjjünk. Igazából most ennek a lánynak van párja, aki finoman szólva nem egy adonisz (30 éves). Féltékenységi rohamai is vannak, meg is tapasztaltam telefonon keresztül, amikor bátorkodott engem felhívni. A srácnak ez a mozzanata azt hittem az én javamra szolgál majd, mert nem csak Noémi hanem furcsa mód még az anyukája is elnézést kért tőlem a pasi viselkedéséért.

Ez a dolog pár hónapja történt, azóta Noémi még mindig csukott szemmel jár, nem látja a srác külsejét és a féltékenységi rohamait is elnézi. Pár hete megláttam őket, éppen ölelkeztek, képzeljetek el egy gyönyörű lányt egy nála 10 évvel idősebb kopaszodó, pocakosodó, szemüveges kókánnyal. Gyönyörű látvány volt, gondoltam erről ennyit, ha neki ez kell. Mindenesetre elég bénán nézett ki a dolog. Viszont csak úgy voltam vele, hogy „nehogy már egy ilyen pasi üssön ki engem a nyeregből”, ezért a minap találkát kértem Noémitől és igent mondott rá. Szóval a kérdésem az, Noémi teljesen hülye vagy érdemes adni esélyt, hátha megjön a jobbik esze és sikerül lehappolnom a pasija kezéről ? Bár Noémi még mindig érdekel, de őszintén szólva az ügy egyre bénább, ti hogy látjátok ? :-)

 
357 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://csajokespasik.blog.hu/api/trackback/id/tr872100030

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

press any key to continue 2010.06.22. 22:09:20

@Beababy:

"akkor "véletlenül" ess át rajta, vagy dőlj rá fékezéskor, majd kérj bocsánatot"

Én ebben inkább erőltetett spontánkodást látok, szerintem ez rosszabb mint simán odamenni.

2010.06.22. 22:11:02

@Devil2:
Ne vedd el a kedvét, szerintem bátor lesz és megteszi. :) És tegye csak meg. Vegyen erőt magán és lépjen. Lehet zavarban lesz és minden, de az ad egy pluszt. :)

Beababy 2010.06.22. 22:11:11

@Piszok Alfréd:
Szerintem ez azért rossz, mert az ilyen esetekben szerintem a lányok 99%-a azt gondolja, hogy "Úristen, kopjon már le, miért nem hagy már békén, meg amúgy is, ki ez?" :) De lehet, h csak én vok nagyon parás... :)

Beababy 2010.06.22. 22:16:39

@press any key to continue:
Egyébként mondhatunk mi akármit, ha a lánynak tetszik a külsőd, és NINCS PASIJA (mert ez idáig eszébe sem jutott senkinek), akkor beindulnak a hormonjai, és igent fog mondani. Ha nem tetszel neki külsőleg, akkor el fog hajtani, legyen bármilyen jó a dumád, és miért? Mert nő. És minden nő... hát nő :).

Piszok Alfréd 2010.06.22. 22:17:04

@Devil2: nem hiszem, hogy a konkrét mondat volt a kérdés, és nem is az, hogy meg merje-e tenni, én a szitu leírásából úgy éreztem, simán megoldja bármelyiket, csak kíváncsi, másoknak melyik tetszene jobban. És azért azt se gondoljuk, hogy egy ilyen helyzet kizárólag valami MBA szintű leszólító képzés birtokában kezelhető. Pont attól lesznek sokan görcsösek, hogy azt hiszik, ez valami roppant misztikus dolog, amihez félelmetes összeszedettség és talpraesettség kell. Nem kell beszarni, szerintem ennyi az egész :)

zed01 2010.06.22. 22:19:29

Emlékszem egyszer egy nyári táborban éppen zuhanyzok, mikor bejött egy dögös maca bezárta az ajtót és szabályszerűen megerőszakolt. :))

press any key to continue 2010.06.22. 22:22:33

@Beababy:

"a lányok 99%-a azt gondolja, hogy "Úristen, kopjon már le" "

Ez egy arrogáns női viselkedésminta, ami általában véve szól a nem ultrajópasiknak, nemcsak a buszon, hanem mindenütt máshol is, max. ott leplezettebben, esetleg megjátszott elhárító-kedvességgel, mert a csaj teszem azt fél attól, hogy a zsigeri tahóság következményeit nemcsak az idegennel szemben hanem egy ismeretségi körön belül is vállalnia kell. Lényeg, hogy az ilyeneket - valóban tömegjelenség - messzire el kell kerülni, mert nem az a lényeg, hogy hol mész oda hozzá, hanem hogy megfelelsz-e a női magazinjából körbenyálazott ideálképének vagy sem. (Ha megfelelsz, akkor amúgy megintcsak kurvára mindegy, hogy busz vagy ezeréves ismeretség, tehát ennyiben nem igaz, hogy ez a dolog az ismerkedés helyszínéhez van kötve.)

Piszok Alfréd 2010.06.22. 22:23:00

@Beababy: nyilván van erre is esély, de az általam ismert nők egy kávé ajánlatra valószínűleg simán nemet mondanának, mert unalmas és sablonos, viszont egy érdekes indítással fel lehet kelteni a kíváncsiságukat és még akkor is beszélgetésbe elegyednének, ha alapvetően külsőre elsőre nem jönne be nekik az illető. Szóval én az érdekes és meglepő (avagy bizarr :D) változatra szavazok.

Már csak azért is, mert ha a lánynál nem működik, az róla is elmond valamit (persze csak a konkrét reakciókkal együtt).

press any key to continue 2010.06.22. 22:25:45

@Beababy:

mire leírtam a hsz-omat, már igazoltál is. Azzal a korrekcióval, hogy ha a srác elég jól néz ki, akkor a túlnyomó többség a pasiját is le fogja szarni.

Piszok Alfréd 2010.06.22. 22:30:53

@Beababy: miért fontos, hogy van-e pasija?

2010.06.22. 22:31:00

@Drága IV gernika:
Mi/ki jóféle? :) Elvesztettem kicsit a fonalat. :)

press any key to continue 2010.06.22. 22:33:08

@Piszok Alfréd:

igen, az sem elhanyalgolható szempont, hogy nekünk személy szerint egy bizarr dolgok iránt is nyitott vagy egy kommersz "hívj meg egy kávéra" típusú nő az érdekesebb. Ez a kísérlet - ahogy te is írod - végső soron a nőt is teszteli, magyarán nem egyszerűen csak arról szól a szitu, hogy valaki ül egy trónuson mi meg a taknyunkon csúszunk csak hogy visszaköszönjenek.

2010.06.22. 22:33:24

@Piszok Alfréd:
a további beszélgetés maradjon a randira. :)

Beababy 2010.06.22. 22:35:53

@press any key to continue:
Nem arra akartam kilyukadni, hogy a csajok csak és kizárólag az ultraszexinagyonjóképű srácoknak mondanak igent. Én csak Piszok Alfréd hozzászólására reagáltam. Ő azt írta, hogy még a nemleges válasz után is erőltesd a dolgot. Férfiként bármennyire is hiszitek, nem tudtok női aggyal gondolkodni, mint ahogy mi sem fogjuk megérteni soha a férfiakat, hiába nyálazzuk körbe a női magazinok agytágító "Ezt gondolja a pasid"-cikkeit. Ha egy nő egyszer azt mondja, hogy nem, akkor az egy egyetemes nem, tehát nem adom kölcsön a könyvem, nem akarok veletek tárgyalni. Ha még Alfréd tanácsára tovább kérdezősködik valaki, akkor az szánalmas, mert nem veszi észre, hogy visszautasították. Nevezhetjük ezt arroganciának, nevezhetjük zsigeri tahóságnak, akkor is ez van. Egyébként nem értem, hogy miért zsigeri tahóság valakit lepattintani, szóval szerinted a nők mindig mondjanak igent minden arcnak, aki bepróbálkozik? Ezt nem értem, hogy gondolod.
Egyébként ismétlem, és nyomatékosítani szeretném, hogy Alfréd hozzászólására reagáltam, tehát a visszautasítás utáni ismételt próbálkozás gondolatára. Az pedig, hogy a lány érdeklődését felkelted-e, csak rajta múlik, mert lehet akármilyen szuperintelligens, vagy nem átlagos, nőből van, és a fajfenntartó ösztöne hajtja, meg a hormonjai. Ha a kémiátok összepasszol, akkor úgyis nyert ügyed lesz, hogy simán odamész hozzá, meg úgy is, ha ráesel.

Beababy 2010.06.22. 22:39:13

@Beababy:
De mindezek ellenére remélem, összejön, és remélem, leírod! :)

Piszok Alfréd 2010.06.22. 22:39:20

@Beababy: " Ő azt írta, hogy még a nemleges válasz után is erőltesd a dolgot."

Csak a könyv kölcsön-nem-adás utánra gondoltam, nem a randi elutasítására :)

2010.06.22. 22:42:23

@Beababy:
Nem értek egyet. Szerintem nem gáz ha odamennek valakihez a buszon, csak te parázol rá túlságosan. Csak kultúráltan kell feltenni a kérdést és kultúráltan kell rá válaszolni, és akkor két értelmes ember megbeszélt egy randit vagy sem.

Piszok Alfréd 2010.06.22. 22:43:56

@Zsu0805: te elmész valakivel randizni úgy, hogy semmit nem tudsz róla, csak hogy hogy néz ki és melyik kávézót javasolja?
Én ismerkedősebb fajta vagyok, akkor találkozom valakivel másodszor, ha elsőre érdekesnek találtam, ehhez meg szükség van legalább pár mondatnyi beszélgetésre.

Egyébként mondjátok, hogy ne a buszon szólítsa le, hanem a megállóban, mert akkor könnyebben le lehet lépni, nincs kínos együtt utazás. Ez igaz, de ha rendszeresen együtt utaznak, akkor egy ilyen után mindenképp kínos lesz egy darabig. Viszont ha a buszon szólítja meg, akkor van idő beszélgetni.

2010.06.22. 22:47:49

@Beababy:
Ezzel a nem-nem dologgal egyetértek. Csak az a gáz, hogy valamelyik nagyokos - gondolom pasi volt egy nemleges válasz után - kitalálta, hogy egy nő ha nemet mond az igent jelent, csak kéreti magát. A nem tényleg nem, és nincs mit szépíteni rajta, ha nemet mond majd a lány @press any key to continue: -nek, akkor kullogjon tovább és üljön le egy székre, vagy maradjon ott, de ne próbáljon tovább társalogni a lánnyal.

Beababy 2010.06.22. 22:48:01

@Zsu0805:
"Szerintem nem gáz ha odamennek valakihez a buszon, csak te parázol rá túlságosan."

Lehet, de csak a rossz tapasztalatok miatt.
Egyébként, szerintem az, hogy valakinek van-e pasija, igenis számít. Biztosan én vagyok maradi, de nem fekszem le az első jöttment ultrajópasival, aki leszólít. És megmondom őszintén, hogy amióta a Párommal vagyok, le is szarom őket, mert habár a Párom nem egy igazi Adonisz, hanem átlagos, kicsit pocakos (de csak mióta velem van...), sokkal többet ér, mint bármilyen gyönyörű pasi. És egy szuperférfi sem tudna soha úgy szeretni, mint ő, és még mindig ez a legfontosabb szerintem. Ja, bocs a körmondatokért, meg az elkanyarodásért :).

Piszok Alfréd 2010.06.22. 22:49:06

@Beababy: "Ha egy nő egyszer azt mondja, hogy nem, akkor az egy egyetemes nem, tehát nem adom kölcsön a könyvem, nem akarok veletek tárgyalni."

Nem szeretnék női aggyal gondolkodni, nem is tudnék :)
De amit írtál, az lehet, hogy a te esetedben így van, de számos nőnél tuti hogy nem, ezt tapasztalatból is tudom (nem olvasok magazinokat, szóval onnan biztosan nem :D).
Egy ilyen válasz esetében is van metakommunikáció, abból pontosan meg lehet érteni, hogy melyik jelentésében érti a nő.

2010.06.22. 22:51:17

@Piszok Alfréd:
Könyvet kölcsönkérni szerintem gáz, én tuti nem adnám oda senkinek a könyvem, sőt lehet nem is az övé, lehet könyvtári, vagy baráté, ha meg az enyém akkor se adom, mert a könyveimre allergiás vagyok, főleg ha puhakötésű.

press any key to continue 2010.06.22. 22:57:30

@Beababy:

"a nők mindig mondjanak igent minden arcnak, aki bepróbálkozik?"

Ez egy demagóg kérdés, nyilvánvalóan nem erről van szó. De én is mondtam már nemet nem egyszer és tudom mi a különbség az általam mondott nem meg a női nem között, annak ellenére, hogy tartalmát tekintve mindkettő ugyanaz.

A női nemetmondás alapvetően olyan mint amilyennek te fentebb már leírtad, azzal az eltéréssel, hogy szerintem aki egy könyv odaadás-megtagadás utáni második kérdésre ilyen nemmel reagál, az egyébként is ilyen, magyarán nem ez lesz a nagy tahóságaktiváló vízválasztó, hogy az első kérdésre adott nem után mer-e még egyet kérdezni a srác vagy sem.

Ez a mentalitás amúgy tisztán a női magazinokból plussz szexésnyújorkból táplált "baszd_pofán_aki_gesztust_gyakorol_feléd" típusú patológiás női viselkedésminták egyike, a többségről sajnos százméterekről lerí.

Fordított helyzetben én egy nővel szemben még ennél durvább közeledés esetén sem tudnék így viselkedni - ép lelkivilágú ember nem tud ilyen szintű undort, gyűlöletet érezni aziránt, aki kimutatja irányában a tetszését, mert ez nem attól függ, hogy akarok-e tőle valamit, hanem attól, hogy hogyan szocializálódtam, milyen fokig jutottam el az ún. emberré válási folyamatban.

2010.06.22. 22:58:46

@Piszok Alfréd:
Nah akkor vegyük az én példám. Együtt utazok a vonaton kb hetente 1x, kéthetente 1x egy sráccal, akinél feltűnt, hogy néha néz. Nem az a durván végig bámul, hanem az a néha 1-1 elejtett pillantás, de tudod hogy bejössz neki. Utána átszállok egy bkv-s buszra, és megyek vele jopár megállót, ő is ezzel megy, csak ő 1-2-t. Ha pl. odajönne hozzám, hogy figyelj nem innál e meg velem valamikor valamit azt mondanám, hogy oké, bár hozzáteszem hogy én azért vágom hogy kb egy helyen lakunk (pestmegye). De persze csak mert az esetem lenne a pasi. Ha nem az esetem úgyse találkozok vele. Egy kávé nem a világ vége, lehet olyan helyre tenni ahol nem gáz.

Beababy 2010.06.22. 22:58:50

Na, a sok agyalás alatt lemaradtam a Döglött akták 70%-áról. Így nem mond majd semmit, hogy ki lesz a gyilkos :(.

Piszok Alfréd 2010.06.22. 22:59:22

@Zsu0805: hát ez az, de ez biztos nem jelenti azt, hogy egy szimpatikus fiatalemberrel nem randiznál, csak mert ő megpróbálja kölcsönkérni. Gondolom, ilyenkor azt adnád tudtára, hogy a könyvet nem, de egy kávét szívesen :)

2010.06.22. 23:00:31

@Beababy:
Persze, ha pasija van az embernek akkor nem randizgat mással, legalábbis jobb esetben. De a bocsi van barátom dolgot amugy lehet arra is használni, hogy jol bugyoláld a nemet. :)

2010.06.22. 23:01:09

@Beababy:
Hol nézed? Jó sorozat. :) Bár már majdnem az összes részét láttam. :)

2010.06.22. 23:02:36

@Piszok Alfréd:
Nem tudom hogy tálalnám, hogy a könyvem nem adom, de kávéra meghívhatsz. Ezért is mondam hogy térjen a tárgyra és ne a könyvvel zargassa a lányt.

Piszok Alfréd 2010.06.22. 23:03:12

@Zsu0805: ok, ez így életszerű :) Én azért igyekeznék dumcsizni is kicsit, már csak azért is, hogy megtudjam, én is akarok-e tényleg randizni, és nem csak a melegbarna kedves őzikeszemed és a mosolyod tévesztett-e meg :)

Beababy 2010.06.22. 23:05:14

@press any key to continue:
A nemet mondás nem egyenlő az undorral és a gyűlölettel. Ezek tartós érzelmek, sokáig érezzük, magas intenzitásúak. Egy életemben először látott férfi nem fogja ezt kiváltani belőlem, mondhat akármit. Két nap múlva már eszembe sem fog jutni.
És igen, én is egy ilyen hülye picsa vagyok, aki szereti a szex és New Yorkot.

press any key to continue 2010.06.22. 23:05:58

@Piszok Alfréd:

Na itt a lényeg.

Ez a szituáció azért nehezebb azoknál, amiket eddig bevállaltam, mert itt most egy esetleges bukta után reggelente megint együtt kell utazni, plussz előfordul, hogy a kajáldában is napi rendszerességgel összefutunk. Szóval ez nem az a szituáció,mint amikor a Stockholm-Bp járaton a kisasszony elejti a keszkenőt, te meg felveszed, eldumálsz vele, aztán lesz ami lesz, úgyse találkoztok többet, hanem itt az esetleges pofáraesés napi rendszerességgel, hosszú időn át elkísérhet. Olyan mint amikor a tőzsdén valaki sokszoros tőkeáttétellel játszik. :)

Beababy 2010.06.22. 23:06:30

@Zsu0805: Coolon. De pont vége van :(.

Piszok Alfréd 2010.06.22. 23:06:54

@Zsu0805: hát például, elmondhatnád, hogy a könyvet nem adod, de nem zárod le a beszélgetést, esetleg megkérdezed, annyira jó-e José Ortega y Gassett-től A tömegek lázadása, és kölcsön kaphatod-e annak ellenére, hogy te nem adsz kölcsön könyvet. Vagy csak egyszerűen rábízod a pasira, hogy folytassa, akár egy konkrét kávémeghívással :)))

2010.06.22. 23:07:58

@Piszok Alfréd:
Persze ha igent mondanék, akkor az út hátralévő részében beszélgetnék vele 1-2 szót, hogy kifiaborja, esetleg egy mailcsere is megtörténhet ahol azért írjon magárol vagy ilyenek. Bár lehet csak én vagyok csapjunk a közepébe tipus. Az élet amúgy is rövid, mit kell feleslegesen vesztegetni az időt. Ha bejön külsőleg és az az 1-2 mondat talizzunk, beszélgessünk kicsit, ha akkor nem jön be akkor utána le lehet rázni.

press any key to continue 2010.06.22. 23:08:51

@Beababy:

vlszg nem értetted, amit mondtam, de így legalább megerősítettél benne. :)

Beababy 2010.06.22. 23:09:21

@press any key to continue:
Egyébként nincs közös ismerős? Mert lehet, hogy ha előre begyűjtenél róla pár infót, akkor könnyebb lenne.

Piszok Alfréd 2010.06.22. 23:11:42

@press any key to continue: ezért is jó, ha nem azonnal randira hívod, mert akkor máskor sem olyan kínos. A könyv kölcsönadás jó téma, lehet róla beszélgetni ha akar, ha meg nem, akkor tényleg lezárhatja egy kurta nem-el. És legközelebb lehet egy félmosolyos üdvözlés után közönyösen utazni egymás mellett egészen addig, míg megint csak nem olvas valami érdekeset :)))

2010.06.22. 23:12:23

@Piszok Alfréd:
Persze lehet folytatni a beszélgetést, hogy mondja már el, hogy kb. miről szól a könyv. De én a tiszta helyzetek híve vagyok. "Szia Gipsz Jakab vagyok. Esetleg meghívhatnálak valamikor egy kávéra-teára?" Az igen-igen, a nem nem. Ha igen mehet tovább a beszélgetés, hogy van e hely ahova konkrétan beülne, mikor lenne neki jo, mivel foglalkozik, megkaphatná e a telefon számát és a mail címét vagy ilyesmi.

Piszok Alfréd 2010.06.22. 23:13:52

@Zsu0805: szerintem egy randin már sokkal nehezebb lerázni, amikor az 5. mondat után kiderül, hogy mégsem az eseted. Ha az az 5 mondat meglett volna az első alkalommal, már randit se kellett volna megbeszélni.

Beababy 2010.06.22. 23:16:15

@press any key to continue:
Nem, te nem érted. Miért értékelünk ennyire magasra egy sima leszólítást? Ez egy tök snassz, mindennapos dolog, aminek, ha igen a vége, az siker, ha nem, az meg nem érdekel senkit pár nap múlva. A hozzászólásaidból kitűnik, hogy régimódi vagy, és ez jó dolog, mert így legalább élnek még emberek a robotok között. De azért még ne ítéld el a modern kor emberét, akinek egy nem az csak egy nem, érzelmi töltet nélkül, eszébe sem jut pár órával később, mivel rohan a dolgára.
Ja, és ha leszólítod, akkor ne legyen ott a kolléganője, mert két barátnő nagyon nagy túlerő. :)

Piszok Alfréd 2010.06.22. 23:17:31

@Zsu0805: azt hiszem, mi nem randiznánk :D

Mondjuk én soha nem úgy indulok, hogy randizni akarok (agyon is csapna az asszony :D), hanem hogy meg akarok ismerni valakit, mert felkeltette az érdeklődésemet. Aztán ha az ismerkedés első lépéseiből kialakul valami, akkor lehet második lépés is, ha nem, akkor meg nem. Tehát eleve nem indíthatok azzal, hogy eljön--e egy kávéra velem, mert nem tudom, akarok-e kávézni vele egyáltalán.

Beababy 2010.06.22. 23:17:38

@Piszok Alfréd:
Ezzel 100%-ban egyet értek.

Piszok Alfréd 2010.06.22. 23:18:48

@Zsu0805: " "Szia Gipsz Jakab vagyok. Esetleg meghívhatnálak valamikor egy kávéra-teára?" Az igen-igen, a nem nem."

De mi alapján mondasz igent vagy nemet? A külseje? A neve? Mert mást nem tudsz róla...

2010.06.22. 23:21:04

@Piszok Alfréd:
De ott írtam, hogy ha megbeszélnénk hogy ok randi, akkor utána menne a duma ameddig el nem válnak útjaink. Nem egy jo randizzunk, ő a busz egyik végébe én a másikba vonulnék. Tehát meglenne az 5-6 mondat.

Beababy 2010.06.22. 23:22:32

@press any key to continue:
És ha hanyagolnád a busz-dolgot, és áttérnél az étterem-projektre? Ha zsúfolt a hely, akkor sima ügy, mert odaülhetsz az asztalához.

press any key to continue 2010.06.22. 23:23:37

@Beababy:

ezek közhelyek, nem is nagyon tartoznak a tárgyhoz, úgyhogy nem tudok velük vitatkozni, viszont ami a túlerőt illeti, az igaz. Tegnap pl. jó alkalom lett volna, hogy a kolléganője egy 100 m-rel korábbi megállóban szállt le, mi több, az úton is külön ültek egymástól, pedig lett volna üres hely a kolléganő mellett is.

Piszok Alfréd 2010.06.22. 23:23:48

@Zsu0805: de addigra már igent mondtál egy kérdésre, amiről egyikőtök se tudhatta, hogy akarja-e.

Beababy 2010.06.22. 23:24:01

Na még egy kérdés, aztán alszom :).
Olyan lányt leszólítanátok, aki Apollinaire-től a Tizenegyezer vesszőt olvassa a tömegközlekedésen? :)

Piszok Alfréd 2010.06.22. 23:25:49

@Beababy: naná! Őt csak igazán! :)

Beababy 2010.06.22. 23:26:37

@press any key to continue:
És akkor miért nem használtad ki?
Amúgy, ha többször észrevetted már eddig, hogy figyel, és nincs valami kirívó ismertető jegyed (pl. 50 piercing), ami erre okot adna, akkor is nyertél, szerintem :)

2010.06.22. 23:27:18

@Piszok Alfréd:
Ez igaz. :) Most megfogtál. :)
Ha bejön külsőleg megadom neki azt a lehetőséget, hogy beszélgessünk egy kicsit. Egy kávénak nem kell több órásnak lennie, egy óra alatt simán le lehet zavarni. Azalatt az idő alatt leszűröd hogy bejön vagy sem. Nem kell túlértékelni egy randit/talit. Nem tökmindegy, hogy egy kávé mellett, a buszon vagy telefonon/neten beszélsz a másikkal?

Beababy 2010.06.22. 23:27:32

@Piszok Alfréd:
Gondoltam!!!! :D Férfiak..........

2010.06.22. 23:28:21

@Beababy:
Nem tudom miről szól a könyv. :)

Beababy 2010.06.22. 23:29:18

@Zsu0805:
"Ha bejön külsőleg megadom neki azt a lehetőséget, hogy beszélgessünk egy kicsit."
Látjátok, nem csak én gondolkodom így.

Piszok Alfréd 2010.06.22. 23:29:23

@Zsu0805: de, ebben meg neked van igazad :)

press any key to continue 2010.06.22. 23:29:42

@Beababy:

az étterem nem nagyon működik, nálunk elég kasztosodott a zabálás. :) Én értelemszerűen a kollégáimmal vagyok egy brancsban, ő meg az övévivel, ráadásul ők akkor érkeznek, amikor mi már a végére érünk a kajának, plussz jár még egy harmadik brancs az étterembe, akikkel szoros szakmai kapcsolatban állunk és nem kellene az orrukra kötni a dolgot, plussz jár egy negyedik brancs, akikkel szintén szoros a kapcsolat, raádásul közülük az egyik csaj elég intenzíven érdeklődik is, csak az én érdeklődésem momentán ugye másfelé irányul. Szóval az étterem ilyen szempontból darázsfészek, pláne, hogy ő is sokakkal jön enni, értsd, nagy túlerővel.

2010.06.22. 23:31:26

@Beababy: @Piszok Alfréd:
Nalátjátok. :)
Akkor egyetértünk hogy hívja el kávézni, ha összejön összejön ha nem nem? :) De felőlem huzhatjátok még az időt a könyv témával. :)

Piszok Alfréd 2010.06.22. 23:31:58

@Beababy: de lám, te is olvastad :)
Én konkrétan az érdekes és okos lányokat kedvelem (persze közülük is csak a csodaszépeket :)), márpedig ez a könyv nem a buta felszínes unalmas lányok olvasmánya.

2010.06.22. 23:34:12

@Beababy:
Az első link cirka 125 oldal... röviden összefoglalva? :) Nah rákeresek.

press any key to continue 2010.06.22. 23:35:26

@Beababy:

azt azért elbizakodottság lenne kijelenteni, hogy figyel.

Ugyanakkor tény, hogy sztm kábé két hónapja felfigyeltünk egymásra, mivel átszállással együtt ugyanonnan utazunk ugyanoda. Bámultuk egymást a villamoson, aztán felszállt a buszra, kábé 40 cm-re állt meg tőlem, ott további fél órán át együtt utaztunk és nekem úgy tűnt hogy feltűntünk egymásnak. Utána látott két kolléganőmmel az étteremben, az egyik arról számolt be, hogy másnap reggel mosolygott rá a csaj a buszon plussz tegnap reggel nekem is úgy tűnt, h rámmosolygott amikor felszálltam. De mindezek relatív értékű dolgok, mert lehet valaki alapból mosolygós vagy nézhet téged akár többször is, valós érdeklődés nélkül a villamoson.

Piszok Alfréd 2010.06.22. 23:36:02

@Zsu0805: egy fölösleges randi sokkal több időt vesz el az életedből, plusz készülni kell rá, megéri? :)

Beababy 2010.06.22. 23:36:29

@press any key to continue:
Ja, az nem jött le, hogy Ti rendszeresen összefuttok. Ebben az esetben hagyd figyelmen kívül az összes eddigi hozzászólásomat, mivel szinte biztos, hogy nagyjából be tud azonosítani, hogy látott már többször az étteremben, szóval akár a könyves témával is odamehetsz, mert nem vagy neki vadidegen. Én azt hittem, hogy egy ideje kiszúrtad magadnak a buszon, semmi egyéb kapcsolat nem volt, és ennyi háttérrel akarsz indítani. De így sokkal könnyebb helyzetben vagy.

Piszok Alfréd 2010.06.22. 23:36:36

@Zsu0805: az első oldalt átfutva már érteni fogod

2010.06.22. 23:38:38

@Piszok Alfréd:
Ha külsőleg megfog akkor meg, ki tudja lehet ő lesz a béka aki herceggé változik. :)

Beababy 2010.06.22. 23:40:07

@press any key to continue:
Hűűű, hogy fejben tartasz minden apró mozzanatot! Nem vagy te máris szerelmes? :) Úristen, én ezt a fajta rajongást de rég nem éltem már át... Pedig milyen jó volt anno..

2010.06.22. 23:40:37

@Piszok Alfréd:
Tehát ez szexkönyv. :)

press any key to continue 2010.06.22. 23:40:46

@Beababy:

szerintem be tud azonosítani, de mondom, nincs közös ismerős és a munkahelyét is csak kreatív magánnyomozó munka árán tudtam kideríteni. :)

2010.06.22. 23:42:36

@press any key to continue:
Munkahelyét tudod? Iwiw szűrés megvolt?

press any key to continue 2010.06.22. 23:42:43

@Beababy:

alapból ilyen a természetem, a legapróbb részleteket is megfigyelem, ha valami érdekel.

Beababy 2010.06.22. 23:43:03

@press any key to continue:
Iwiwen csekkoltad már? Megtudnád, van-e férje/párja.

Piszok Alfréd 2010.06.22. 23:43:40

@Zsu0805: de művészi szinten :) És persze azért több annál, de ahhoz már nem elég az első oldal.

press any key to continue 2010.06.22. 23:45:11

@Zsu0805:

meg. Sőt, tudom konkrét kollégája adatlapját is, akit szintén láttam az ebédlőben, de hozzá már nem tudtam eljutni, pedig lett volna szűkítési szempont, mert azt is tudom, h egy egzotikusnak számító idegen nyelvet beszél. Lehet hogy szimplán nincs fönn iwiwen és egyelőre a facebook is negatív.

2010.06.22. 23:46:39

@Piszok Alfréd:
Nah majd elolvasom. C.M szexuális életét olvastátok? Az is fincsi. :)

2010.06.22. 23:48:28

@press any key to continue:
Emelem kalapom. :) Én azt mondom menj oda hozzá mielöbb. :)

Beababy 2010.06.22. 23:48:44

@Zsu0805:
Én azt régóta tervezem, de a könyvtárban sosincs bent, megvenni meg nem akarom.
Én még a Minden este 100-szor, kefével-t szeretem nagyon.
Mondjuk én bármit szívesen olvasok az igényes pornóirodalomból. :)

2010.06.22. 23:49:42

Nah fiatalság én elvonulok és bedobom a szunyát, mert holnap korábban kelek, mert csillivillin kell kinéznem, mert jön be az én ... a srác aki bejön... :) Fuuu de sok a mert... látszik már álmos vagoyk. :)

press any key to continue 2010.06.22. 23:49:48

@press any key to continue:

amúgy lett volna olyan iwiw szűrési lehetőség hogy megnézem az összes lányt iwiwen, aki azt a nyelvet beszéli Bp-n, de e tagok száma is 500 fölött van, ezért csekkolásuk meghaladja a kapacitásaimat, plussz mi van, ha nem Bp van megadva a városaként.

press any key to continue 2010.06.22. 23:51:19

oké, na jó éjszakát mindenkinek!

Holnap vlszg nem kell gondolkodni a leszólításon, mert ma egy kurvanagy hátizsákkal ment dolgozni. :)

2010.06.22. 23:52:00

@Beababy:
Én egyenlőre most maradok a betervezett könyveknél, mert már kb fél éve várat magára 2-3 stephenie meyer könyv, büszkeség és balítéletet is olvasni szeretném és merlét is be kellene fejezni. :) holnap el is viszem... :)

Beababy 2010.06.22. 23:52:03

Én is lépek, mert én meg holnap évfordulót ünneplek Egyetlen szerelmemmel, és szépnek kell lennem :). Azért mit meg nem teszünk basszus a férfiakért! Hihetetlen.

2010.06.22. 23:55:54

@Beababy:
Pontosan, én is holnap szoknyácskába magassarkuba fogok parádézni... :)

2010.06.22. 23:56:51

Legyetek jók és jóéjt mindenkinek. :) Jó éffordulózást, jó agyalást a leszolításon, és jó... @Piszok Alfréd: nemtudommit. :) Remélem még látlak titeket mifelénk. :)

Piszok Alfréd 2010.06.22. 23:59:48

@Zsu0805: azt nem. Alapból nem rajongok a pornóirodalomért, csak a nagyon alapműveket olvastam.

Piszok Alfréd 2010.06.23. 00:00:58

Szép álmokat mindenkinek :)
(én dolgozni fogok holnap, meg remélhetőleg eljutok végre a fogorvoshoz)

clfo 2010.06.23. 06:57:48

Kedves posztoló,

Találkozz Noémival, de ha elküld a fenébe akkor legyél oly kedves és ne keresd többet.

Csak összezavarod a csajt és jó eséllyel szétbaszod a jelenlegi kapcsolatát, amihez baromi semmi közöd nincsen.

Nekem egy több éves kapcsolatomat tette tönkre egy nyomuló harmadik. Lépett a barátnőm, de pár hónapnál nem tartott tovább az új kapcsolata.

Nem érte meg... A csaj mondta.

De most már szarjon sünt mindkettő... Peace

Da Moon Iz Black (Saigo O Wasamono) 2010.06.23. 14:27:32

@press any key to continue: amennyiben még lehet "szavazni", én az első pontban vázolt megoldást javasolnám a már részben ismertetett előnyök miatt. Valamint a tény, hogy meghívod a csajt azt mondja: "hé, tetszel nekem! érdekelsz!". Míg a másik félre érthető, azt is gondolhatja hogy csak a könyv érdekel és kellően spuher vagy megvenni, de kellően lusta is vagy könyvtárba menni.

Ha nem jön be elsőre, az tapasztalataim szerint nem jelent végleges nemet ;) szóval csak lazán!

Da Moon Iz Black (Saigo O Wasamono) 2010.06.23. 14:33:59

@clfo: értem a felháborodásod, de nem gondolod, ha egy kapcsolatba harmadik fél beférkőzik az már nem egy stabil kapcsolat.

azallamenvagyok 2010.06.24. 10:25:14

te pasinak tartod magad, ő férfinek önmagát, a nőknek pedig férfi kell, nem pasi:)

Joe69 2010.06.24. 20:22:03

Negyvenes de amúgy nem zombi pasi vagyok és van annyi eszem, hogy nem tizenhuszonévesekre hanem harmincasokra hajtok. Ehhez képest nemegyszer nyafognak és elhajtanak a korkülönbség miatt és eközben lelkesen dugatják magukat nálam nemegyszer 15 évvel idősebb nős férfiakkal, mert azoknál a körkülönbség érdekes módon nem számít. Erre varrjon valaki gombot !

Franzi 2010.06.25. 01:06:50

@Joe69:

nem jöttél be az illetőnek. ennyi.

nem jöhetsz be mindenkinek, ahogy neked sem jön be mindenki. és ehhez nem kell zombinak lenni.

bagamoyo 2010.06.28. 19:54:49

Öcsisajt!
Nőj fel a saját élet korodhoz, érezd magad férfinak, és akkor...De csakis akkor! ..már az ötvenes korosztály is csak egy konkurens szürke pasi lesz, még akkor is, ha Jaguárból száll ki..

vadmacska1995 2010.07.14. 23:29:58

Hát igen, rohadt idegesítő ha egy olyan ember szerzi meg azt akit mi is szeretünk aki nálunk sokkal rosszabb...
süti beállítások módosítása