Nehogy már egy ilyen pasi üssön ki engem!

2010. június 22. 07:18 - Panni CsP

„Képzeljetek el egy gyönyörű lányt egy nála 10 évvel idősebb kopaszodó, pocakosodó, szemüveges kókánnyal” – Levélírónk igazságtalannak és érthetetlennek tartja, hogy egy jó csaj, egy nála idősebb és esztétikailag kihívásokkal küzdő pasival császkál, ölelkezik, éli mindennapjait. A posztoló kimondatlanul is felteszi a sokunkban tomboló kérdést: őszinte szerelem mindez, igaz érzelem, vagy más húzódik a háttérben? Pénz? Szánalom? Kiderülni nem fog, de tippelni lehet!

 

Sziasztok! Igyekszem rövidre fűzni a posztom, igazából tanácsot kérnék tőletek. 26 éves pasi vagyok. Van egy lány, akit már régóta ismerek, legyen a neve Noémi (21 éves). Pontosan tudjuk, hogy mindketten szimpatikusak vagyunk a másiknak, de eddig még elkerült minket az a szerencse, hogy összejöjjünk. Igazából most ennek a lánynak van párja, aki finoman szólva nem egy adonisz (30 éves). Féltékenységi rohamai is vannak, meg is tapasztaltam telefonon keresztül, amikor bátorkodott engem felhívni. A srácnak ez a mozzanata azt hittem az én javamra szolgál majd, mert nem csak Noémi hanem furcsa mód még az anyukája is elnézést kért tőlem a pasi viselkedéséért.

Ez a dolog pár hónapja történt, azóta Noémi még mindig csukott szemmel jár, nem látja a srác külsejét és a féltékenységi rohamait is elnézi. Pár hete megláttam őket, éppen ölelkeztek, képzeljetek el egy gyönyörű lányt egy nála 10 évvel idősebb kopaszodó, pocakosodó, szemüveges kókánnyal. Gyönyörű látvány volt, gondoltam erről ennyit, ha neki ez kell. Mindenesetre elég bénán nézett ki a dolog. Viszont csak úgy voltam vele, hogy „nehogy már egy ilyen pasi üssön ki engem a nyeregből”, ezért a minap találkát kértem Noémitől és igent mondott rá. Szóval a kérdésem az, Noémi teljesen hülye vagy érdemes adni esélyt, hátha megjön a jobbik esze és sikerül lehappolnom a pasija kezéről ? Bár Noémi még mindig érdekel, de őszintén szólva az ügy egyre bénább, ti hogy látjátok ? :-)

 
357 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://csajokespasik.blog.hu/api/trackback/id/tr792100030

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Caddy 2010.06.22. 08:06:59

Jó reggelt!
Szerintem csak szerető lehetsz. Ha így belemész ám egyen, de komoly kapcsolat nem lesz belőle. Hogy miért? Hát ezt a lánytól kéne megkérdezni, de valami van ami miatt nem lép ki ebből a kapcsolatból. Miattad sem fog,majd jön a hitegetés, de marad minden.
Ismertem ilyen lányt, ők a pénz miatt voltak (vannak) együtt a pasijával, és hiába jön egy izgalmas, és minden szempontból jobb, ámde csóróbb másik, ez kevés.

2010.06.22. 08:33:49

TE MEKKORA EGY ... VAGY!!!!!
1. Arról még nem hallottál hogy mindenkinek más jön be és nem minden a külcsín? Arra még nem gondoltál hogy míg neked nem jön be a srác addig Noéminak pont az esete? Arra, hogy talán a srácnak olyan értékei vannak (bár a külseje nem 10-es, de mégis jó annyira hogy járjanak vele) amikkel szemben te labdába se rúghatsz? 9 év korkülönbség? A mai világban? Ugyan hagyjad már. Nem megszokott, de nyisd ki kicsit te is a szemed és jöjj rá, hogy elég gyakori manapság. Hogy miért? Mert a 26 éves srácok (bocsi fiúk - tisztelet a kivételnek) nagyon nincsenek ott agyi szinten és komolyságban ammire egy nő vágyik.
2. Lopott árúval boldog tudnál lenni? Hát ehhez külön gratulálok. Ha sikerül ellopnod kívánom neked, hogy majd izguld szét az agyad, és legyen jó sok álmatlan éjszakád, sőt akár vegyék el tőled is a kedvesed. Milyen ocsmány dolog már mások kapcsolatába belerondítani. Gratulálok, ezzel a poszttal minősítetted is magad...

Panni CsP · http://csajokespasik.blog.hu 2010.06.22. 08:37:12

@Zsu0805: szívem, még sosem láttalak ennyire indulatosnak, nagyon kihozott a sodrodból a sztori :)

2010.06.22. 08:38:28

@Panni CsP:
Láttad volna az első sor első változatát. :) Ilyennek is kell néha lenni. :)

Dr. A Jó Meglepően Izmos Hercege 2010.06.22. 08:48:50

Nem sok sikerrel kecsegtető helyzet ez a postíró számára. Felejtse el Noémit, a kopaszodó pocakos szemüveges kókány tuti tud olyat nyújtani amit a postíró nem. Vagy max ilyen lelki szemetesnek fogja használni a 26 éves pasit, akinek mindig fog csillantani egy kis reményt, hogy talonban tartsa :)

boss888 2010.06.22. 08:52:28

Mért gondolod azt drága posztíró, hogy a srác nem ad meg a csajnak mindent amit kell (testileg és érzelmileg)?

@Zsu0805: Kicsit tüzes vagy ma...:) Ha leakarod vezetni a feles energiáidat csak hívj bátran.:)

Dr. A Jó Meglepően Izmos Hercege 2010.06.22. 08:53:31

@Zsu0805:

Akit el tudnak venni, az akar is menni. Szóval olyan nincs hogy "ellopják" valaki kedvesét. Az is ugyanolyan hibás abban, hogy segédkezik a saját maga "elrablásában".

2010.06.22. 08:57:14

@boss888:
Csak kicsit zabos, ma nem jó ez a nap. Ha tűzre vágyok feldobom az Andrást az új büfépultunkra és megerőszakolom. :)

@Kedves Nard:
Persze, abban az esetben mindkét fél hibás, de aki egyszer megteszi megteszi máskor is. Attól még gusztustalan más nőjére rárepülni, ahogy más pasijára is, és követ az illetőnek.

Dr. A Jó Meglepően Izmos Hercege 2010.06.22. 09:01:11

@Zsu0805:

Ez így van. Mások párjára ráhajtani ősi román szokás.

fyczek66 2010.06.22. 09:01:16

Nézzük meg, hogy Te hogy fogsz "30 éves vén faszként" kinézni, macskajancsi. Talán megéred ezt a matuzsálemi kort, de ez korán sem biztos. Egy 44 éves aggastyán.

2010.06.22. 09:03:04

@Kedves Nard:
És más miatt otthagyni a párod ugyanúgy gáz. Ilyet csak az érzelemgyenge, gerinctelenek tesznek.

Dr. A Jó Meglepően Izmos Hercege 2010.06.22. 09:05:58

@Zsu0805:

Ha otthagyod a párod, akkor az nem két perc alatt dől el, hanem egy folyamat vége. A liánozás tényleg eléggé gáz :)

2010.06.22. 09:09:01

@Kedves Nard:
Egy folyamat vége, de attól függetlenül egyedül kell meghoznom és nem egy másik faszt fogva közben. Ameddig le nem zárja a kapcsolatát tartsa csak a száját és a lábát szorosan összezárva.

vendriner aladár 2010.06.22. 09:19:24

Lehet nagyobb a far..tárcája, mint neked. Szokták mondani, hogy nem minden a külső. Más nőjét dugni ősi román szokás, teherbe ejteni meg cigány szokás. Szóval savanyú a szőlő még mindig, akkor is, ha irigykedsz.

dr. gernika 2010.06.22. 09:24:26

Miért, te hogy nézel ki? Ok, fiatalabb vagy, de mennyiben jobb? A pasiról semmit sem tudsz, és azt sem, hogy Noémi miért szereti. A féltékenységi roham betudható a fickó önbizalomhiányának, csakhogy vannak, akik ezt épp a szeretet jelének veszik. Azért viselheti olyan csendes megadással. Ha így van esélyed sem lesz, ha nem, akkor véget ér rövidesen nélküled is. Én semmiképpen sem avatkoznék bele egy működő kapcsolatba. Nem elég, hogy ritkán sikerül robbantani, ráadásul ha nem sikerül még sajnálni sem fog téged senki.

2010.06.22. 09:25:45

@Drága IV gernika:
Én már így sem sajnálom... :)

2010.06.22. 09:26:47

Nah én most balra el, majd 11-12 felé re. (legalábbis remélem)

jaffandi 2010.06.22. 09:31:45

Lehet, hogy a lány 21 éves létére érettebb a posztírónál és valóban a barátja belső értékei a fontosak neki, de sajna az is lehet, hogy ő is egy olyan leányzó aki csak csúnyácskább, szerncsétlenebb külsejű ffival hajlandó összejönni. Ismerek ilyet, szintén gyönyörű lány és esélyt sem dolyan pasiknak, akik külsőre vele egy szinten vannak, mert akkor nem érzi magát nyeregben, nem tudja őt sakkban tartani. Legalábbis ettől fél.

Tamarian 2010.06.22. 09:41:16

Apám... oké, hogy a fijjjug később érnek, na de ennyivel, és _ennyire_?!?!?!
IQlight tinilányoktól hallani korai szakaszban (12-14 év), tehát ők még kinőhetik, hogy jobb nő vagyok, de bezzeg az a liba dagadtabb, pattanásosabb, stb. Téged honnan szalajtottak, ahol eddig ezzel a mentalitással húztad? Megmondom, én mit hallok ebből a te méltatlankodásodból:
Vagyok ÉN, a király csóka, értékeimmel tisztában ÉS megelégedetten, ami kell, azt izibe azonnal. Hogy a másé? Hogy az ő döntése? Hogy tiszteletben tartom? Olyat még nem ettem. Hogy valami nem úgy van, ahogy ÉN akarom? Lássuk, nyálazzuk át a világot, kinek-minek a hibája. Fikázzuk le, mert attól ÉN még jobb leszek.
Gáz. Önelégült, agresszív, önző, egoista majom*.
*Ide most más meghatározás kerülne, de félek, összekócolom a rólam esetleg kialakult pihe-puha képet :D
Normális nő az életben szóba nem áll veled, amíg ezt ki nem növöd. Húzz bele, mert a magad alá gyűrt 26 év ellenére súlyosan le vagy maradva.

shiver23 2010.06.22. 09:53:44

Szerintem a leányzónak kevés az önbizalma és azért választott átlagos-átlag alatti pasast.
Épp ezért szerintem ne siránkozzon s sok ronda pasi, hogy nincs barátnője, mindenkinek lehet, ez a történet is bizonyíthatja.... Épp az a szép az életben, hogy minden lánynak más jön be és jobb ha ezt a posztoló is elfogadja :-).

Ennyire fikázni pedig senkit sem kell mint ahogy Tamaria posztoló kinyitja a száját, ezzel a stílussal csak magát járatja le itt mindenki :-). Szerintem lehet normálisan is tanácsokat adni....

Madpapa 2010.06.22. 09:55:33

Külsőre alapján megítélni csak valakit, nem túl szerencsés. valószínű azért itt a részedről egy elég erős szubjektív felhang van. Ha annyira gáz lenne a pasi, a lány sem volna veled. Savanyú a szőlő barátom, hogy a lány nem alattad izzad.
Rosszul éled meg ezt a szituációt.
Azzal még nincsen baj, ha találkára hívod és megbeszéled vele a gondolataid, de ott se a pasi fikázásával kezd. A lány nyilván majd eldönti mi fontos a számára, azt nem erőltetheted rá. Pedig a leírtakból valahol az jön át nekem, hogy szereted ha neked van igazad, illetve túlon túl is a külsőségek és a fizikai való a domináns nálad.
Van esély, hogy 21 évesen a lány még nem akarja elkötelezni magát egy életre, de ezt senki nem tudja mit hoz a jövő.
Ha egyértelmű lesz az elutasítás az irányodba, akkor felesleges várni rá, tipli.
Ezt vagy elfogadod vagy nem. Ha nem akkor csak magadat bosszantod feleslegesen.

Madpapa 2010.06.22. 09:56:53

@Tamarian: yesssssssssssssss.... :DD

Tamarian 2010.06.22. 10:02:08

@shiver23: Attól, hogy neked ettől lesz véleményed rólam, nem annyira zavar. Egyrészt nekem is megvan a magamé, tőlem lehet neked is ;-), másrészt az okfejtésed - nevezzük gondolatoknak - alapján szerintem nem veled fogom megvitatni, hogy mit miért írtam. A te általad levont következtetés - szerintem :) - úgy marhaság, ahogy van. De ettől még írhatod. Nyilván okod van rá. Tudod, ha ez a poszt egy rengeteg, akkor Te a fákat bámulod. Én meg azt gondolom, hogy ha a sok fát összeteszem, az egy erdő ;-)
Te igazolva látsz valamit, amit te is alapvetően úgy gondolsz. Én elolvastam a fickó problémáit, a szófordulatokat, az érvelést, és a szerinted fikázós véleményem kialakult. Ez van. :)

Kytia 2010.06.22. 10:04:47

De undorító férfi szájából hallani (tollából olvasni) az ilyet. A nőkéből is, de tőlük legalább már megszoktuk, hogy undorítóak tudnak lenni. Tényleg igaz, hogy nőiesednek a férfiak.:(
Egyébként a 26 éves komolyan gondolja, hogy érdemben fiatalabb a 30 évesnél??

Tamarian 2010.06.22. 10:05:08

@Madpapa: Ugyan már... *szégyenlősen pislog* XD

Friedmann Juci 2010.06.22. 10:11:36

"finoman szólva nem egy adonisz (30 éves)" azért, mert 30 éves? :D
a kopaszodó faszik tudnak sármosak lenni. sőőt. a szemüveggel nem tudom mi a gond, egy pici sörhasat pedig bárkinek elnézek. lehet, hogy noéminak pont a te 26 éves kis girhes tested nem jön be mucus. noémi ezektől függetlenül természetesen lehet teljesen hülye is. a posztból egyebekben pedig nem derült ki, hogy a 30-as (vén..haha) faszi pénzes ééé.

Stupidella 2010.06.22. 10:16:21

Az az ürge valamiben mégis többet nyújt a csajnak, mint Te... Tök gáz, ahogy más csajára csorgatod a nyálad és hogy ennyire el vagy szállva magadtól.

dr. gernika 2010.06.22. 10:16:50

@Tamarian: @shiver23: Hehe, kellett neked egyszer kijönni a sodrodból. :D

Madpapa 2010.06.22. 10:21:00

@shiver23: Lehet @Tamarian: 'erősen' fogalmazott. De ez talán így jó. A posztolónak egy pofon, hogy ébredj már te 'majom', mégis mit képzelsz magadról! Ettől a pofontól talán feleszmélhet ( bár kevés esélyt látok rá ).
Az látszik, hogy a srác egy erősen patriarchális családból jött, ahol a kedves anyuka a beépített mosogatógép, a papa pedig a megmondó ember, akinek mindig igaza van. A kedves mama meg szenved és tűr. A fiú ezt a család modellt látja és ezt figja tovább vinni. Valószínű, talál is rá partnert, olyan nő személyében aki hasonló családmodellben nőtt fel. Ha viszont olyannal próbálkozik, akinek ez nem tetszik, ott kudarcra van ítélve a fiúka.
Nos ez az okfejtés elegendő?

CyberPunK 2010.06.22. 10:22:13

Ez aztán az önértékelési válság. Ami jobban érdekelne, az a következő, főleg Zsuo-nak címezve. 20-éves kis picsáktól mást se lehet hallani, hogy a 25-30-as srácok kis kölkök, agyi szinten nullák, etc, míg én 26 éves fejjel valahogy mindig 30+-os nőkkel jövök össze, most is egy 31 éves nővel élek együtt 1,5 éve, és ez nem kivétel, rengeteg ilyen történetet hallok. Akkor ez most hogy is van? :)

Az persze megint más kérdés, hogy egy 20-as picsával kezd a rák, nem elég hogy síkhülyék, de még rendesen szopni se tudnak.

Kytia 2010.06.22. 10:27:13

@CyberPunK: Hehe, ez majd változni fog. Negyvenes éveidben kizárólag a 25 alatti picsákon jár majd az eszed, és szánakozni fogsz a harmincas "hervadt virágszálakon". Ahogy a huszonéves kis picsák is majd rájönnek harmincas éveik elején, hogy nem olyan nagy baj, ha a fiJú nem egy bejáratott Don Juan, akinek ők egy a sok feszescici közül, hanem valaki, akinek még lehet újat mutatni, és hisz a párkapcsolatokban, még ha ez csak egy ideig tart is.:)

alumi 2010.06.22. 10:28:10

Szerintem a posztoló és maga ez az egész "majd én kiugrasztom a kapcsolatából a másikat" ideológia szánalmas.
Éretlen vagy, ideje felnőni és felnőtt módon gondolkodni.

Lui_78 2010.06.22. 10:31:49

MEnnyi bajotok van....dugjon mindenki mindenkit amíg teheti, utána már úgyis mindegy....:)

Rebelde 2010.06.22. 10:35:35

mekkora egy díszf@asz a posztoló, szerencsétlen

nem kell ám elhinni, hogy a másik pasi egy üregi nyúl, ő meg a dicső, bozontos sörényű, édi oroszlán:)

nagyon savanyú az a szőlő úgy látszik

Rebelde 2010.06.22. 10:36:54

ne én aztán tudok disztingválni

díszf@asz:)))))))

Kham 2010.06.22. 10:38:32

Sziasztok, igyekszem rövidre fűzni, mert igazából tanácsot akarok kérni. Fiatal pasi vagyok, ismerek régóta egy leányt, legyen a neve Viszkazélia (22 éves). Bár én olyan nyelvlógatósan szerelmes vagyok Viszkazéliába, ő teljesen mással jár. A pasija finoman szólva nem Adónisz, durván szólva meg háromnapos vaddisznó potyadék, hozzám képest kopasz mindenütt, állóképessége semmi, a szaglása kb. mint Nils Holgerssonnak fekete-fehér tévén. Féltékenyégi rohamai is vannak, akárhányszor az ágyuk végében akarok aludni, a nyakamnál fogva kiráncigál a folyósora,valóságos emberállat az ilyen.

Pár hete megláttam őket tüzelés közben, gyönyörű látvány volt, gondoltam erről ennyit, ha neki ez kell...arccal egymásnak mint a sünök? Mindenesetre elég bénán nézett ki a dolog. Viszont csak úgy voltam vele, hogy „nehogy már egy ilyen pasi üssön ki engem a nyeregből”, ezért a minap beleszagoltam Viszkazélia alfelébe és hiába a ráhúzott a textilrétegek a segglyuk nem hazudik! Igazából engem szeret, de valamiért ragaszkodik a négyszemű, szőrtelen és sosem sarokrapisálós puhatestűhöz. Szóval a kérdésem az, Viszkazélia teljesen hülye vagy érdemes adni esélyt egy Cézár nevű németjuhásznak?

Lui_78 2010.06.22. 10:39:00

@Rebelde: Egyre élvezetesebb a stílusod:D Ereszd ki az amazont!
:D

Rebelde 2010.06.22. 10:41:18

azt hittem, hogy a tizenévesek körében szokás azt hinni a harmincasokról, hogy csak pár lépés választja el őket a koporsótól, én legalábbis kinőttem akkor:)

Tamarian 2010.06.22. 10:51:21

@Drága IV gernika: :)) Jól ott maradtam, mi? Lehet, hogy az elején zömmel olyanokba futottam bele, akikre rá tudtam rezonálni. De ez a fajta korlátoltság, amiben benne van, hogy áttaposni a másikon, bárkin, na ez mindig kiveri a biztosítékot. Az ehhez hasonló arrogáns p.csöknek szíves-örömest tolom az arcába az orrukat - még ha verbálisan is... Grrrr...... ;D

@Madpapa: "bár kevés esélyt látok rá" én is :)))

Kytia 2010.06.22. 10:54:30

@Lui_78 (egy se kurva mind királylány): "utána már úgyis mindegy..."

Előtte és közben is tökmindegy.:)

tarquin - védőháló nélkül 2010.06.22. 11:00:58

majdnem delet!:-) Ki hogy van?:-)
Kedves Posztíró! Noéminél akkor próbálkozz, ha elfogadod a "harmadik" szereposztását. Hogy neked nem jön be a pasija, jelen esetben nem mérvadó, de díjazom a versenyszellemet.:D

tarquin - védőháló nélkül 2010.06.22. 11:03:29

@Lui_78 (egy se kurva mind királylány): na, ott a pont.:-) Szimpatikus életvezetési filozófia.:-))

Kytia 2010.06.22. 11:04:11

"Féltékenységi rohamai is vannak, meg is tapasztaltam telefonon keresztül, amikor bátorkodott engem felhívni. ...nem csak Noémi hanem furcsa mód még az anyukája is elnézést kért tőlem a pasi viselkedéséért."

"Viszont csak úgy voltam vele, hogy „nehogy már egy ilyen pasi üssön ki engem a nyeregből”, ezért a minap találkát kértem Noémitől és igent mondott rá."

"hátha megjön a jobbik esze és sikerül lehappolnom a pasija kezéről"

Itt mindenki annyira magas szinten van erkölcsileg, hogy nem csoda, hogy még anyuka is elnézést kért Öregedő Ernő felháborító viselkedéséért.:D agy módszerese, családi összefogással akarjátok kinyírni az "öreget"?:)

Lui_78 2010.06.22. 11:07:45

Az van, hogy rohadt éhes vagyok...:)

tarquin - védőháló nélkül 2010.06.22. 11:10:01

@Tamarian: kicsit nem nézek ide, azt' már ölitek egymást?:-) A háború mindig szerelem. Überromantisch.:D

vendriner aladár 2010.06.22. 11:15:01

@Kham: Lakatos Leonszió vagyok és teccik a Noémi. Sunáznám a bikicsunájos pólójában az ánuszát a mákos fogaimmal, de sajnos nem tehetem. Egy pápaszemes kopárfejű bitorolja előlem a prédát és ez nagyon antiszemita szerintem. Az a fonnyadttestű uralkodik a nőn, pedig tuti, hogy én jobban bejövős vagyok nekijje. Múltkor is csöpögve smárolta a csajt a nyomoronc, de én majd lepippantatom magam a csajjal.

Tamarian 2010.06.22. 11:18:33

@tarquin - menő, de nem árulkodós:P: Neeeeeeeeeeem... Az van, hogy a Zidojaras atrendezgeti a jónép toleranciaszintjét, és a bloggazda erre még rá is pakol provokációnak szánt csalit. Aztán hátradől és csipszet ropizva röhhint a markába ;)))
Vagy: a Zidőjárási együttható ördögként bújik a selejtesebb lelkületekbe, a gazdáik billentyűzetet ragadnak, és véresre nyalogatott, fájó kis titkaikat a Zinternetezők arcába tollják.
Vagy mi :)))

Father Justice (törölt) 2010.06.22. 11:19:47

Borzasztó, hogy egyre több gyönyörű nő küzd ilyen mértékű önbizalomhiánnyal. Ez még nem is lenne probléma, ha ebből eredően csak kicsivel választanának szinten alul, azaz beérnék egy átlagos külsejű férfival is a hejjespasee helyett. De nem, ők csakazértis az eltorzult testű, csúnya kopaszokkal biztosítják be magukat megcsalás ellen! Nincs rosszabb, mint amikor a huszonhetedik csodaszép nő bokájába kapaszkodva bizonygatod: "Hidd el Juci, megérdemelsz!" ő meg zokogva hajtogatja, hogy úgyis hűtlen disznó lennél, ezért elhagy. Inkább visszamegy a Lajoshoz, mert az rajta kívül a kutyának sem kell, és az a tuti. Nyilván sok férfitársamnak volt már része hasonló élményben.

Persze van olyan is, amikor egészséges önbizalmú szép nő mellett látunk visszataszító, vén kókányt. Egyesek szerint a pénz beszél az ilyen kapcsolatok 95%-ában, mások meg értetlenkedve fogadják, hogy egy válogatási helyzetben lévő, gyönyörű nő miért nem több száz (több ezer), minimum átlagos megjelenésű férfi közül szemeli ki az emberileg is megfelelőt. Nekik csak ennyit üzennék: belső kisugárzás! Egyszer ti is megtudjátok, mi az, csak nehogy akkor már késő legyen rágyúrni!

Father Justice (törölt) 2010.06.22. 11:23:55

@Kytia: Arról nem is beszélve, hogy a nyeregből csak azt lehet kiütni, aki benne van. :)

Tamarian 2010.06.22. 11:26:56

@Father Justice: ""Hidd el Juci, megérdemelsz!"" :D
..és készülhetnének közös fényképeink, amin te is ott vagy. A háttérben. Minden reggel hozhatnád az ágyamba a reggelit. A maradékot falatonként adnám a szádba. Ha Cézár nem kéri. Télen a Karib-tengeren ringatóznánk. Te eveznél.
;-)

shiver23 2010.06.22. 11:28:17

Egyre jobb szövegek kerülnek ide: Lakatos Lenószió :-D

Kytia 2010.06.22. 11:30:51

@Father Justice: Hehe, ez fel sem tűnt. Öcsi max. a patakaparóig jutott.:D

Meg még ezt sem értem: "Van egy lány, akit már régóta ismerek... Pontosan tudjuk, hogy mindketten szimpatikusak vagyunk a másiknak, de eddig még elkerült minket az a szerencse, hogy összejöjjünk."

Még két ilyen peches fiatalt!! Most nézzétek meg, ő annyira peches, hogy nő nélkül maradt, a szegény lány meg kénytelen beérni egy pocakossal. Hol van ilyenkor Fortuna, ha egyszer mindketten annnnnnnyira bejönnek egymásnak?:D

Lui_78 2010.06.22. 11:32:36

"Van egy lány, akit már régóta ismerek... Pontosan tudjuk, hogy mindketten szimpatikusak vagyunk a másiknak, de eddig még elkerült minket az a szerencse, hogy összejöjjünk."
Itt van a kutya elásva, akarni kéne egymást nem langyizni.
:D

shiver23 2010.06.22. 11:36:03

Egyébként tényleg egyre több gyönyörű nő van ilyen, aki foshalmazok mellett sodorja a picsáját :-).

Őket úgy lehet felismerni ha rámész arra a kibaszott nagy és híres társasági oldalra, meglátod, hogy kivan írva náluk, hogy kapcsolatban vannak de a pasijáról már nem rak fel képet mert legbelül szégyenli :-).

Viszont mégis vele marad és neki szül gyereket, mert megbízhat benne, tudja, hogy Ő az egyetlen lány az életében és az is marad örökre, mivel más nő nem állna szóba vele :-).

Kytia 2010.06.22. 11:40:28

@shiver23: Mellékelnél egy képet magadról, ha megkérlek? Csak érdekelne, hol kezdődik nálad a foshalmaz kategóriája.
Milyen gusztustalan dolgokat írnak már egyesek egymásról, de komolyan!:(

"Viszont mégis vele marad és neki szül gyereket, mert megbízhat benne..."

Ez meg nem utolsó szempont a gyerek oldaláról nézve sem.

"...de a pasijáról már nem rak fel képet mert legbelül szégyenli"

Érdekes, én pont fordítva látom. Az összes lányismerősöm egy rakat képet kirak a pasijáról, a pasi meg még egy közös képet sem hajlandó feltenni. Tök gáz.

Lui_78 2010.06.22. 11:44:41

@Kytia: persze hogy nem, mert úgy nehezebb csajozni:D

summerstorm 2010.06.22. 11:45:17

helló mannschaft, nyúl kedves :)

a mai kommentekért már érdemes volt olvasni :) :) :)

Nem mellesleg... és akkor mi van, ha a leányzó mondjuk havernak tart, és esetleg úgy gondolta, hogy mint akármelyik haverral, találkozhattok beszélgetni...
Te meg legalább annyira félre akartad érteni, mint egy szerelmes kiskirálylyány, csak téged az óriási egód vesz rá a félreértésre (biztos engeeemakaaaaaaaaaar, (meerénállatjócsávóóvagyoooook,) és nem azt a trottyot...)

Tamarian 2010.06.22. 11:49:33

@Kytia: Nos én szerintem a hasonlók hirdetése kb így kezdődne: Mások által IS szívdöglesztőnek mondott.... ;))

Kytia 2010.06.22. 11:49:40

@Lui_78 (egy se kurva mind királylány): Jahh, értem. Így már minden megbocsájtható. Bezzeg a sok szemét lány szégyelli a pasiját, azért nem rak ki képet.:DDDD Hogy rohadnának meg!:DDD

shiver23 2010.06.22. 11:51:23

@Kytia: szívesen mellékelek képet magamról de csak akkor ha nincs párod :). A posztból kiderült, házinyúlra nem lövünk :-D

gmagdi 2010.06.22. 11:53:48

,,Pontosan tudjuk, hogy mindketten szimpatikusak vagyunk a másiknak, de eddig még elkerült minket az a szerencse, hogy összejöjjünk."
,,a minap találkát kértem Noémitől és igent mondott rá"
Szóval Noémi unhatja kicsit az elragadó belső értékekkel rendelkező pasiját, hacsak nem olyan égbekiáltóan naiv, hogy nem veszi le a posztoló szándékait. De ezt azért nem hinném. Nem vall túl erős érzelmekről kettesben találkozni egy férfivel, akiről nyilvánvaló, hogy nem ártatlan-baráti szándékokkal érkezik. Szóval, kedves posztoló, egy jó estére valószínű, hogy van esélyed, és hogy dobná-e érted a csúnya pasit, a jó estén kiderül.

Kytia 2010.06.22. 11:54:29

@shiver23: Ja, én nem udvarlási célzattal kértem a képet, félreértés ne essék. Látod, ezért van nektek ekkora arcotok. Mindent félreértetek.:))) Ostoba posztoló is azt hiszi, nyert ügye van, mekkorát koppan majd.:)

Tamarian 2010.06.22. 11:55:15

@Kedves Nard: És olyan inaktív. Pedig hogy szoktál inspirálni a vérengzésben... ;-) Meló? Álmosság? Vitaminhiány? :)))

tarquin - védőháló nélkül 2010.06.22. 11:56:20

@shiver23: "sodorja a picsáját" na, ezt a szabadidős tevékenységet konkréten nem bírom értelmezni.:-))

summerstorm 2010.06.22. 11:59:08

@tarquin - menő, de nem árulkodós:P:

na igen... meg mit ne mondjak, én azért hozzátenném, hogy milyen szimpatikus egy megfogalmazás....

Kytia 2010.06.22. 12:00:19

Azért azt sem kell készpénznek venni, amit posztoló, eléggé szubjektívan, állít a másik pasiról. Nekem is volt már olyan férfiismerősöm, aki szerinte sokkal jobban nézett ki, mint a pasim. Tök viccesek, főleg akkor, ha azért valójában ők maguk is tudják, hogy nincs igazuk. Ilyenkor hallani ilyeneket, hogy "mit tud ez az agyatlan szépfiú, amit én nem". "Most komolyan, ez a girnyó test jobb, mint az én férfias két mázsám?":))

Kytia 2010.06.22. 12:01:44

@tarquin - menő, de nem árulkodós:P: "sodorja a picsáját"

Ezt azért csinálja, hogy később elszívhassa. Bár, hogy hogyan, az nekem sem tiszta. Az alsó bordákat minimum ki kell vetetni hozzá.:)

summerstorm 2010.06.22. 12:02:12

@gmagdi:

én azért azt is megkérdezném, hogy mire mondott igent ez a Noémi leányzó...
Találkozunk bébi? Dugunk? Van kedved meginni egy kávét? Ráérsz dumálni valamikor?
Engem érdekele a kérdés :D :D :D....

alumi 2010.06.22. 12:02:27

@gmagdi: ja, de ha nem még mindig megmaradhat vigaszfasznak..

na igen, erre is születni kell. van aki lábtörlőnek születik és azt is érdemli.

Tamarian 2010.06.22. 12:04:21

@gmagdi: ??????? Ezt nem is értem.... Szóval ha erősek az érzelmeim a párom felé, akkor csak postagyíkok által érintkezhetek más hímneművel? Hogyis? Ez annyira képtelenség, hogy nem is tudom, melyik részletébe kérdezzek bele...
Az, hogy Noémi is tudja-e, hogy a posztoló milyen reményeket táplál, szerintem minimum kétséges. Szerintem tuti belefér, hogy a posztolónak az a default, hogy ő mindenkinek bejön, hisz ő oly fiatal és szép. Ha Noémi elég naiv - márpedig 21 évesen ez is a pakliban lehet -, akkor még barátkozni is akarhat az ilyenekkel. De ez jó esetben meg elmúlik.
A "dobná-e érted", meg a "jó estére.." c. mondatok elég gázok. Kell-e mondanom, miért? A MÁSÉ a nő... Ha más mellől félredug, micsoda trófea... Pfffffff........ :S

summerstorm 2010.06.22. 12:05:05

@Kytia:

én azon mulattam, hogy igazából addig, hogy fejre hogy néz ki, el se jutottunk.... kiválogatta azokat a tulajdonságokat, amik szerinte gáznak számítanak... de lehet egész szimpi is a pasi...
a szemüveg meg akár szexi is...

alumi 2010.06.22. 12:06:30

@Tamarian: ja és az ilyen félredugásokból meg milyen frankó kis nemi szarok szoktak összejönni...

shiver23 2010.06.22. 12:07:55

@Kytia: Nem értettem félre semmit, csak hülyültem :-).
Ne legyél ennyire pesszimista :-). Reméljük a posztoló beír majd ide mi történt a találka alakalmával és egy kicsit szurkolok is neki mert nekem is hányingerem van ha meglátok egy jó csajt valami eszméletlen csúnyácska csávóval :-)

summerstorm 2010.06.22. 12:13:33

@shiver23:

Haveeeeeeeeeeeeer, nem volt szó arról, hogy csúnya.
Annyit tudunk, hogy szemüveges, hogy kopaszodik, és hogy szerinte pocakos... (Egyébként kit tekintünk pocakosnak??? Akinek már 10 hónapos túlhordott hasa van, vagy a középidős méretet, vagy akár azt is, mikor egyszerűen nincs kockahas...?)
Egyszerűen ő úgy gondolja, hogy ő jobb csávó...
Lehet, hogy ha megkérdeznénk másokat is :))))), akkor nem feltétlenül lenne ez a vélemény.

Tamarian 2010.06.22. 12:15:43

@Kedves Nard: Úgy tűnik, ennek az ideje van. Na, ezen kifeküdtem; a Másik is éppen szüttyög ;D

@primula (the original): De nyilván ez is belefér a habos-babos álmok közé... A lényeg, hogy elmondhassa: ENYÉM. Ha egy dugás erejéig is, de érezhette magár alfábbnak.
De nem fogja. Én megszavazom nekik, hogy Noémi, mikor mancson kapja a csávó, rácsodálkozik majd naaaagy, kerek szemekkel, és ennyit mondd: néztél már tükörbe? XDD (na EZ most gonoszság volt, és lejárattam magamat. Tudom. *lógó fülek*)

Dominó 2010.06.22. 12:16:44

Kedves posztíró!

Nem ezt a levelet kellett volna megírnod ide, hanem a találkán kellett volna tisztáznod a szándékodat Noémivel. Ő is tisztábban látná, hogy mit akarsz tőle, és te is előbbre lennél a történetben.
Az a baj a mostani fiúkkal, hogy ábrándoznak, és lemeccselnek mindent gondolatban, majd eldöntik, hogy mi lenne a nekik kedvező vagy kedvezőtlen végkifejlet, de valójában az adott ügyért/hölgyért nem tesznek egy lépést sem...

Tessék megtanulni: ha akartok valamit/valakit, azért tenni is kell(ene), és nem csak rinyálni!

tarquin - védőháló nélkül 2010.06.22. 12:19:51

@mooon:): szia mannschaft!:-) Jól vagy-e?:-)

@Kytia: a technikai részén morfondíroztam én is pár másodpercet, de arra jutottam, hogy nincs megoldása.:-)

alumi 2010.06.22. 12:19:55

@Lui_78 (egy se kurva mind királylány): Nardocska már leírta nagyjából...:)

@Tamarian: kimondtad a kulcsszót: álmok.

JoSé 2010.06.22. 12:24:12

Sziasztok, hát ez a poszt aztán érdekfeszítő...Őszintén... fiú vagyok, fiatalabb is mint a posztoló.. de ilyen infantilis viselkedési reakciót is kevésszer láttam még… Miért kell valakit lehordani, hogy hogy néz ki és hasonlók?.. Lehet hogy a lány éppen nem a külső tulajdonságai miatt, hanem annál inkább a belső tulajdonságai miatt kedveli a pasiját.
Amúgy nem gondoltál még arra hogy esetleg szerelmes a csávóba a csaj? De komolyan :_D.
A csajok általában mindig az idősebb pasikra buknak, és lehetséges, hogy te még nem vagy elég érett a számára ,viszont a 30 éves kopaszodó,pocakosodó, szemüveges ficek meg bejön neki…ennyi

[ Mindless Self Indulgence - Money ] ha már a pénz húzódik a hátérben :D

Tamarian 2010.06.22. 12:28:19

@primula (the original): Na de bssza+... Ha annyi esze nincs ezeknek, hogy különválogassák a valóságot a felnőttlapok nézegetése közben művelt tevékenységi álmodozásoktól, akkor miért kell eltűrni és tolerálni, hogy mindennőkurva, másikfazonbuziköcsög, ahelyett, hogy szemezne egyet a tükörképével, és szétdobna egy kérdőívet a fészbúkos ismijeinek; "Te miért utálsz? Minimum 5 okot kérek." Majd elemezgethetné a válaszokat... :S

Father Justice (törölt) 2010.06.22. 12:30:12

@Tamarian: Most már tényleg fotósorozatokat kell látnunk az egész csapatról, nincs mese. :)

Tamarian 2010.06.22. 12:32:20

@Father Justice: Egyre biztosabb vagyok benne, hogy tanulság hegyeket találnánk... Muhaha.... :D

Dr. A Jó Meglepően Izmos Hercege 2010.06.22. 12:37:30

@Rebelde:

Nekem a volt mesterem azt mondta, hogy ha elmúltál 30 és úgy kelsz fel reggel, hogy nem fáj semmid, akkor halott vagy.

alumi 2010.06.22. 12:39:01

@Tamarian: erre mondta egy szakember, hogy ez a tipikus éretlen személyiség.
abszolút nem korfüggő. sokkal inkább tapasztalat és egyéniségfüggő.
van ismerős, aki 20on pár évesen sem bonyolódik ilyen helyzetbe, és van olyan jóval idősebb is, aki bizonyos szempontból egyszerűen nem nőtt fel.

Rebelde 2010.06.22. 12:40:25

amúgy meg azért vannak a nagyon szép nők ronda pasikkal, mert a kinézetük számukra nem olyan fontos preferencia(van egyéb más, míg a pasiknál (rondáknál is) az, hogy a nő szép legyen szinte mindig első helyen szerepel

aztán kinek mi jut, nincs új a nap alatt:))

Rebelde 2010.06.22. 12:41:23

@Kedves Nard:

a pesszimizmus mestere volt?

él még?:)))

Lui_78 2010.06.22. 12:43:37

Én szerencsés vagyok, mindig a világ legjobb nőivel voltam együtt:) LEgalábbis én úgy gondoltam:) Szerencsére általában egy-két napig.
:D

Tamarian 2010.06.22. 12:43:59

@primula (the original): Magam részéről nem látok okot rá, hogy időt pazaroljak az ilyenekre. Személyiségfejlődjön, vagy kezeltesse magát, vagy szívja azok vérét, akik még nem realizálták, hogy jól orrba kell verni őket - több dimenzióban gondolkodom ilyenkor, nem csak fizikailag ;))) De ezekkel az a baj, hogy olyan _hangosak_....

Madpapa 2010.06.22. 12:46:17

@shiver23: nem fog beírni a posztoló, mert ezt bértolnok írta

Dr. A Jó Meglepően Izmos Hercege 2010.06.22. 12:48:56

@Rebelde:

Persze. A pesszimista és az optimista között az a különbség, hogy a pesszimista a jobban tájékozott. :)

Mert ugye a pesszimista azt mondja, hogy nem lehet már ennél rosszabb. Az optimista meg: Dehogynem! :)

Tamarian 2010.06.22. 12:54:20

@Kedves Nard: Aztán lehet-e itt érdeklődni, hogy milyen mester? :)

gmagdi 2010.06.22. 13:10:12

@Tamarian: Régóta ismerik egymást, volt féltékenységi jelenet (amibe a lány anyja is belekeveredett, wtf egyébként?), tehát ha más nem, a csúnya hivatalos pasi elmagyarázta Noéminek, hogy mit is akarhat a posztoló. Tehát egyszerűen nem lehet igaz, hogy nincs a lányban legalábbis gyanakvás. Ilyen esetben egy nő, aki tényleg szereti a párját, meg tiszteli magát, nem megy el (vagy legalábbis a helyzet és az erőviszonyok tisztázása nélkül) kettesben egy férfivel sehová, mert nem akarja magát kínos helyzetbe hozni, nem akar magyarázkodni, megsérteni a másikat stb. Az más, ha csak barátok, vagy ha mindketten tudják, hogy az egyik többet érez, de megelégszik a helyzettel stb, de itt nyilvánvalóan nem erről van szó. Noémi mégis benne van egy találkában, tehát a kérdés, hogy csak izgalmat akar, vagy esetleg váltani is. Tehát a postagyíkjaid nem igazán relevánsak :)
Az lehet, hogy ez nem szép, de a láthatóan posztolót nem zavarja, én meg nem vagyok a gyóntatópapja, szóval praktikusan: ha kell neki a nő, akkor találkozzon, puhatolózzon és nyomuljon diszkréten, mert tkp. van némi esély a sikerre.

kiraaaaa 2010.06.22. 13:24:02

Itt mindenki béna ebben a sztoriban. A megoldás az lenne, ha rendeznének egy csoportos szexet, vagy kibucban élnének.
A történet írója, meg egy hülye pöcs!

dr. gernika 2010.06.22. 13:27:31

@Kytia: Most minden rosszindulat és előítélet ellenére, pusztán tapasztalatból mondom, hogy rangon alul választani öreg hiba. Legalábbis arra építeni, hogy a nálam sokkal rosszabbul kinéző majd megbecsül, mert másnak úgysem kell. Én pont úgy látom magam körül, hogy az ilyen rosszabbul kinéző egyedek azon nyomban megdőlnek a kísértésnek, mert nincsenek hozzá szokva, és valamilyen lehetőség szinte mindenkit megtalál élete során. Ellenben az, akinek rendben van az önértékelése, és nem nulla élettapasztalattal kötelezi el magát, megtanulja a helyén kezelni a bókokat, udvarlást, ne adj isten egy kis "egy húron pendülést" akár munkahelyen, és meg tud állni a kritikus ponton, nem veszélyezteti a komoly kapcsolatát.

summerstorm 2010.06.22. 13:45:18

úgy látom mindenki elment enni....
vagy már nézi a meccset :)?

Lui_78 2010.06.22. 13:45:30

Valaki szex? Minél rondább legyen, hogy tudjon értékelni.
:)

kiraaaaa 2010.06.22. 13:47:34

@mooon:): 16.00-tól van csak:( mivel ma ráérek:(
@Lui_78 (egy se kurva mind királylány): már volt, más program?

alumi 2010.06.22. 13:47:44

@gmagdi: de ha ilyen marha elszánt, akkor miért ide posztolt a donhuan? és miért bizonytalanodott el?
most hogy a nő megadni látszik magát már rögtön nem olyan érdekes?
és vajon, ha megszerzi, onnantól mennyit fog érni ez a nő számára? (bizonytalansága nem jó jel, nyilván nem sokat)
és nyugodt lehet, hogy vele nem fogja megcsinálni ugyanezt, ha jön egy kanos 24 éves?

ez szó, mint száz, egy ilyen helyzet tele van rizikóval. ha nem sikerül azért gáz, ha meg sikerül, akkor azért.
szerintem.

Stupidella 2010.06.22. 13:48:05

@Drága IV gernika: ezt csak alátámasztani tudom!

alumi 2010.06.22. 13:48:15

@Lui_78 (egy se kurva mind királylány): én benne vagyok, de csak, ha foglalt vagy.
egyébként nem vagy kihívás..:)))

summerstorm 2010.06.22. 13:48:50

ja még nincs meccs... majd később...

alumi 2010.06.22. 14:03:59

@Lui_78 (egy se kurva mind királylány): helyes.
akkor most jól lecsaplak a másik kezéről. vagy legalábbis megpróbálom.
bedobom magam jó?
aztán ha nem megy, megposztolom ide és picsogok. :)

Lui_78 2010.06.22. 14:07:39

@primula (the original): oké, a rúdtánccal kezd, aztán haladjunk szépen:)

kiraaaaa 2010.06.22. 14:10:37

@Lui_78 (egy se kurva mind királylány): most olvastam, hogy a rúdtánc sport...méghozzá komoly sport.

kiraaaaa 2010.06.22. 14:11:51

@kiraaaaa: ennek így nem sok értelem volt,:)

Lui_78 2010.06.22. 14:12:12

@kiraaaaa: roppant komoly lehet, ha ennyire benne van a köztudatban, én sem hallottam még sose:)

DocBulywood 2010.06.22. 14:13:52

Lehet, h jobban nyal pinát, mint te, kedves posztíró. Azt hitted, hogy a gyök 2 alkatoddal már minden lyukat megkúrhatsz? Lehet, hogy a csávónak minden foga megvan, a csajnak meg ez is számít, neked meg már hiányos, szinte Máónika sós... :-D

Kytia 2010.06.22. 14:15:50

@Drága IV gernika: Na, ebben is van valami. Bennem is felmerült. Meg még az is, hogy egy csomó ultraronda pasi szégyelli a nála egyébként sokkal jobban kinéző, de általános mércével mérve átlagos barátnőjét. Az nagyon vicces tud lenni.

Kytia 2010.06.22. 14:18:31

@Lui_78 (egy se kurva mind királylány): Neked meg az avatarodon olyan jó nő szerepel, hogy te biztos nagyon ronda vagy.:P:D

Lui_78 2010.06.22. 14:21:09

@Kytia: Borzasztó vagyok..kopaszodó pocakos, púpos sánta. Karcsi szemüvegem van, az egyik leragasztva, és ritkás foltokban van szakállam. Iszonyat izzadós vagyok, és pattanásos.
:)

kiraaaaa 2010.06.22. 14:25:38

@Lui_78 (egy se kurva mind királylány): nem jársz fodrászhoz? vagy rossz helyre jársz?

Lui_78 2010.06.22. 14:27:02

@kiraaaaa: a fodrászhoz nem engednek be, a szomszédos vágóhídon kezelnek:)

Dr. A Jó Meglepően Izmos Hercege 2010.06.22. 14:33:16

@Lui_78 (egy se kurva mind királylány):

A curling is sport, mégis kb mindenki leszarja :) Mondjuk én a focit is :)

Frigyesur (törölt) 2010.06.22. 14:37:45

@Lui_78 (egy se kurva mind királylány): Most miert kell a neten vetiteni? Dehogy kopaszodsz Luigi, a sok light colatol mar minden hajad kihullt. :)) Ja, es vezna is vagy. :P

Sajnos ezt nem birtam ki. :)))

Frigyesur (törölt) 2010.06.22. 14:40:35

@Kedves Nard: Az meg hagyjan: sokak szerint mar az is sport, ha a fotelben ulve nezed. :))

Dr. A Jó Meglepően Izmos Hercege 2010.06.22. 15:05:05

@primula (the original):

Soha nem fogom elfelejteni hogy a rúdtáncos öngyújtót elrontottad! :)

@Frigyesur:

Vannak e-sportok is :)

snt 2010.06.22. 15:10:40

Ha "Noémi" Zsófi, ismerős a történet... Vagy csak én is belefutottam hasonlóba. Igaz, nem ilyen szándékkal, így inkább csak mosolyogtam magamban.

Frigyesur (törölt) 2010.06.22. 15:10:47

@Kedves Nard: Jáj. ;( Szerintem Luigi is e-bodybuilder volt. :))

Volt az Egy ur az urbol sorozat, abban valami elvetemult no mondta "Én például transzcendentálisan teniszezem." *kezek az arcok, es fajdalmas arckifejezes*

snt 2010.06.22. 15:13:36

@snt: Ja, tegyük hozzá, hogy ott a csaj enyhe apakomplexust, és kontrollmániát szedett össze 20 éves korára, így értettem, mi miért van. (Egy jobb pasi bántatja, míg egy gyenge sose találna jobbat nála)

Abraka 2010.06.22. 15:14:28

Én pár napja láttam egy ÁLOMSZÉP 20 év körüli lányt, egy köver/nagypocakú, alacsony, minden sármot mellőző fejjel rendelkező kb 23 éves sraccal. :( Tényleg elszomorodtam.. Ugy ölelte a csaj, h rossz volt nézni..

T-akonypunpa 2010.06.22. 15:18:12

Ha valaki egy szemüveges embert nem néz embernek, az már önmagában elég ok arra, hogy ne kelljen egy nőnek. Nem csak egy jó nőnek, hanem semmilyennek, akinek leke van.

Dr. A Jó Meglepően Izmos Hercege 2010.06.22. 15:23:32

@Frigyesur:

E-bodybuilder :D Hát igen, Luival mi törékeny virágszálak volnánk, akiknek ártana a valós fizikai stressz! :)

Transzcendentális tenisz....hmm...én így dolgozom :)

Szúnyog 2010.06.22. 15:24:11

4 évvel öregebb a szerencsés (?) a posztírónál. Mondhatom nagy különbség. A tiniknél. :)
Nem lehetséges, hogy kopaszodó, pocakosodó okosabb, szellemesebb, kedvesebb, vagy éppen udvariasabb. Elég egyszerű a szerző megközelítése.

alumi 2010.06.22. 15:25:28

@Kedves Nard: ééén? nem is igaz...:)

Lui_78 2010.06.22. 15:25:52

@Kedves Nard: ez van cimbora, eljárt felettünk az idő, netes gyíkarcnak lenni nem menő...
:D
Már csak Fricihez nem jutott el ez az üzenet:)

megitális rózsa 2010.06.22. 15:29:31

Állj össze a kókánnyal, Noémit felejtsd el!!!

Rebelde 2010.06.22. 15:34:46

na, ha már Frici is megjelent, akkor ez előrevetíti ennek a blognak a jövőjét is, idő kérdése és behal:)))))

Dr. A Jó Meglepően Izmos Hercege 2010.06.22. 15:34:55

@primula (the original):

De, elrontottad! Pedig pont neked vettem! :(

@Lui_78 (egy se kurva mind királylány):

Pedig keményen gyúrtunk arra, hogy igazán durva netes gyíkarcok legyünk. Akik félnek a sloziátjáróban :)

egerészölyv 2010.06.22. 15:35:29

Nahát! Dagadt és 30 éves a rivális és mégis őt választotta? Akkor te minimum féllábú vagy, de lehet, hogy kettő.

Dr. A Jó Meglepően Izmos Hercege 2010.06.22. 15:35:47

@Rebelde:

Miért, te is megtanultál olvasni és szöveget értelmezni.

Lui_78 2010.06.22. 15:36:06

@Rebelde: heheh, lassú csúnya gyötrelmes halál lesz:)

Tamarian 2010.06.22. 15:36:08

@gmagdi: Jójó, lehet olyan együttállás, hogy Noémi tud a gyök pasi fantáziáiról. De ha haverok, letudhatta a dolgot ezzel; "Értékellek, mint embert XD, de legyünk barátok." TUDATHATTA, hogy más kicsi szíve mazsolkája, onnantól pedig feltételezheti, hogy intelligens ember lévén (na, ez is zsenge korát jelzi, hogy HA ilyennek ismeri a posztert :)) ) dumcsizhatnak másról is az ivarzáson kívül. HA. Sok mindent nem tudunk, csak egy derült ki: a posztoló olyan, amilyen. (részletesebb elemzésért nézz feljebb :D)
A barátokkal, haverokkal való időtöltés, ne adj isten, kettesben, egy olyan embernél, akinél minden a helyén van, nem beáldozható - szerintem. Ha értem is a másikat, mindent elkövethetek, hogy megerősítsem; nekem ő A, de nem hiszem, hogy érdemes belemenni az ilyen szintű elborulásos játszmákba. Az elején egy határozott NEM - arra, hogy a barátok maradnak, a velük való kapcsolat marad, és határozott érzékeltetése annak, hogy ő mennyire fontos. Csak a szó sokszor nem elég ugye :)

SÜN 2010.06.22. 15:38:07

"idősebb kopaszodó, pocakosodó, szemüveges kókánnyal"
anyád picsája

deflorator 2010.06.22. 15:38:51

Nagyon kidolgozatlan a történet.

Rebelde 2010.06.22. 15:39:20

@Kedves Nard:

én csak optimista vagyok:)))

Frigyesur (törölt) 2010.06.22. 15:42:03

@Rebelde: Jo'vanna :P Csak meglattam Luibaba magaslabdajat, es ellenallhatatlan vagyat ereztem kicsit kegyetlenkedni kell a nalam gyengebbekkel. :D

Amugy meg honnan tudod, hogy gyilkolaszas lesz? Nem is ertesz a Star Warshoz :P

alumi 2010.06.22. 15:43:42

@Kedves Nard: én nem rontottam el. csak a csaj hamar kifáradt. sokat ugrált tudod, meg pörgött a rúd körül.:) kicsit feszült időszak volt.:)

Rebelde 2010.06.22. 15:43:45

@Tamarian:

nem feltételezi, hogy nincs esélye, jó ideje van együtt ezzel a fószerrel a csaj, és a nagytudású posztoló egyszerűen nem tudja elviselni, ha egy nála bénább(?) pasit választottak helyette, ennyi:))

Frigyesur (törölt) 2010.06.22. 15:45:15

@Kedves Nard: :DDD Na jo, de te legalabb belatod, hogy az vagy. Ellenben Luigi felul a kis rozsaszin mopedjere, es amikor 2 light colatol beborul a fagyizo melleti arokba, azt hiszi, hogy motoros talalkozora ment. :D

@Lui_78 (egy se kurva mind királylány): Fritz mindig is tudta ezt. Az en izmaim valodiak, nem PS. :P

egerészölyv 2010.06.22. 15:46:40

Posztoló, ha tudnád, hogy én vagyok a dagadék rivális... Csak nem harminc éves vagyok, hanem hatvan. Az életerőtől látszom feleannyinak, de te ezt nem értheted.

tőzegmalac 2010.06.22. 15:47:09

@mooon:): :)
akkor most jól elolvasok mindent...

supracoger · http://supracoger.blog.hu/ 2010.06.22. 15:48:30

lehet hogy azért van mellette mert bár kopaszodó és ronda, de 30 centis gyíkja van és a nyelve úgy pörög mint a mosógép

Franzi 2010.06.22. 15:49:31

ezzel a poszttal bebizonyítottad éretlenségedet. ha 16 évesen írtad volna ezt, talán még megértéssel lennék, de 26 évesen....

talán ez az éretlenség ami nem jön be a hölgyeménynek?

gonosztojás (törölt) 2010.06.22. 15:50:56

Ecsém..
Négy rövid év múlva te is ilyen 30 éves szarkupac leszel..hehe..
Addig talán már eljutsz a használt Suzukiig is..
Savnya a szőlő mi? Mondjuk lehet hogy a faszinak 30 centis répája van..arra bukik a szíved hölgye. Akkor meg ne is strapáld magad..:))DDD

gonosztojás (törölt) 2010.06.22. 15:51:51

@supracoger:
Hoppá..egy srófra jár az eszünk..:)))

egerészölyv 2010.06.22. 15:53:37

@gonosztojás: ne becsüljetek alul. A csaj lecentizte, 32. Nyugalmi állapotban, posztkoitálisan.

Netuddki. 2010.06.22. 15:56:30

"26 éves pasi vagyok."

Pasiért vascső jár. Búza-e vagy?

Dr. A Jó Meglepően Izmos Hercege 2010.06.22. 15:57:55

@Frigyesur:

Elképzeltem a jelenetet! :) Ilyen kis pink bolyhok is vannak a moped kormányának végén? :)

Gazz 2010.06.22. 16:01:37

Kedves Posztoló!
Felmerült már benned, hogy esetleg büdös a szád, idegesítő a vihogásod, buta vagy mint a tök, unalmas vagy, műveletlen is lehetsz, esetleg hóttprimitív.
A 30-as pasi meg esetleg nem ilyen.

Rebelde 2010.06.22. 16:02:40

látom beindultak a 30-as pasik:))

gonosztojás (törölt) 2010.06.22. 16:02:52

@egerészölyv:
Ja. De olyan jó eljátszani minden alkalommal hogy feltétlen hiszünk a levélíró létezésében..:)))
A "pasi" tényleg árulkodó..

Sixx! Anyádat is nyuggernek hívod? · http://orbanfan.blog.hu 2010.06.22. 16:04:00

@gonosztojás: királyfi+királylány a nászéjszakán. Királylány mint szendeszűz, királyfi próbálja bevezetni a szex rejtelmeibe. Letolja a gatyáját, "hát kedvesem, ez itt a fasz" mutatja a szerszámát. Mire a királylány: "Ez fasz? A sárkányé, az igen...!" :D
Bocccs...

smartdrive 2010.06.22. 16:04:46

mi is úgy látjuk, hogy egyre bénább (vagy)

Frigyesur (törölt) 2010.06.22. 16:07:04

@Kedves Nard: Neeem. Plussfigurak ulnek ott, mert kulonben egyedul felne. :)

2010.06.22. 16:15:19

szánalom poszt, rinyáló férfiatlan pasival.

blah 2010.06.22. 16:24:33

Micsoda primitív hülye... :) Az írás elmond mindent arról, hogy miért is nem ezt a gyíkot választja. Szerintem ez a csávó megérdemli a hónap ostobája díjat.

Kendaq Pendragon 2010.06.22. 16:25:51

Valahogy nem Noémiről ugrik be a hülye, ha a poszt alapján kéne böknöm....
:D:D:D

De felvidított így esős nap ellenére, köszönöm.

vtomi1 2010.06.22. 16:29:04

A poszt írója elég gyerekes. Ha jól számolom kb. 4 év van közte az általa öregnek tartott pasi között:)

Egyébként meg,ha egy nőnek van pasija,akkor hagyom a fenébe. Van elég nő a világon. Ha a nő félre dugna,elhagyná a pasiját,akkor ugyanezt megtenné a poszt írójával is.

Olyan nő meg kinek kellene? (na,jó...szexre biztosan:))

2010.06.22. 16:33:34

Nem tudom a kedves posztoló mit képzel magáról, bár mindenki magát itéli előnyösebbnek. Főleg ha a hormonok diktálnak.
Csak mellékesen én is pocakosodok, szemüveges is vagyok, sőőt pont 10 évvel vagyok idősebb asszonynál. És 6 hónap múlva esküvő.
Ja bocs. Még nem kopaszodok. :(

Kandabula 2010.06.22. 16:43:03

Végén írod: "Bár Noémi még mindig érdekel, de őszintén szólva az ügy egyre bénább, ti hogy látjátok ?" Akkor most mi a lófaszt akarsz? Csak egyszerűen bomlasztani?"

CApa (törölt) 2010.06.22. 16:44:30

Igaza van a posztolónak. Törvénybe kellene foglalni, hogy csinosabb nők kizárólag szőke, kékszemű, adoniszi termetű, tiszta árja férfiakkal állhassanak csak szóba!
Na de hogyan határozzuk meg a csinosabb nőket? Méret alapján?

Oleg Gontar 2010.06.22. 16:45:12

@kowee: "Szeresd feleseged gyermekeit, lehet a tied is koztuk van"

Môžeš mi pomôct'? 2010.06.22. 16:49:43

A kurvajó fiatal csajokat a KURVAJÓ öreg faszik kúrják. Ez így van, ez a világ rendje. Én is ezt csinálom, pedig buzi vagyok, mint Speedy Gonzales. Úgy kell elképzelni, mint abban a béna djuice hirdetésben a citromok. Jön a deres halántékú faszi (részterületi aligazgatótól fölfele), és a bugyi máris térdszintbe kerül, vagy facsarni lehet.
Meg kell mondjam, hogy nekem már attól felállt, hogy leírtam: bugyi. Ú, ettől most el is mentem.
Ebből is látszik, hogy nem lehet eléggé megköszönni Ronnak a techet.

csiribi (törölt) 2010.06.22. 16:52:25

A hozzászólásokat el sem olvastam, minek...
Elképesztő, milyen okos ez a lány
Te tíz év múlva ugyanolyan kopaszodó, pocakosodó, szemüveges kókány leszel, jó eséllyel:)
Na ezt ismerte fel az okos lány, mert a hozzád hasonlókon már túl volt:)

endike · http://barathendre.wordpress.com/ 2010.06.22. 16:53:31

Aki csúnya, nem is ember,
Eztet mondja a korszellem...

fumerin 2010.06.22. 17:02:58

Nagyon elgondolkodtatott ez az írás:)

Valahogy már régen kialakult az a női világnézet, hogy csakis a vastagság a lényeg!

A pénztárcáé, persze:)

Denimm 2010.06.22. 17:04:10

azért remélem,hogy a kedves postíró bekap valami jó balesetet ami eltorzítja tökéletes ábrázatát és élvezheti majd, hogy milyen amikor visszanyal a fagyi.Meg ne haragudj de egy k**aszott gyökér vagy.Hogy lehet ilyeneket írni?
Egyébként meg majd 30 éves korodban mutass magadról egy fényképet.Biztos lesz pár 20 körüli aki szívesen kiröhög majd.

Môžeš mi pomôct'? 2010.06.22. 17:06:28

Én egyébként nem csak a kommenteket nem olvasom el, de a posztot se. Oké, most kivételt tettem. De csak a kedvetekért.
Meg persze Ron kedvéért.

Elcseszett nick 2010.06.22. 17:08:11

Hehehe. Tipikusan savanyú a szőlő. Ha fiatal lenne, akkor csúnya, ha szép is lenne, akkor buta, ha okos is lenne, akkor beképzelt.
Rákúrtál haver, itt te vagy a vesztes.

csillagkutya seven 2010.06.22. 17:31:35

"nem egy adonisz" 30 éves... adoniszok csak és kizárólag 30 alatt leledzenek? akkor már te sem leszel sokáig az, a szaros 26 éveddel:))használd ki és ne ácsingózzál más nője után.

=Daniken= 2010.06.22. 17:31:57

a mostani 20-on éves npk nagy része olyan sötét és lusta, hogy többnyire eltartót keresnek alapból...aki meg 40 évesen 20 éves csajjal jár, az IQ szinten mit vár??? volt tavaly egy ilyen korú barátnőm...hát igazi nőtől messze van egy ilyen típusú találkozás...sem felfogás, sem gondolkodás, sem kultúra terén nem volt csúcs, pedig akit én ismertem, egyáltalán nem buta lány, sőt. posztoló, muszáj neked ezt a csajt magadra húzni? meg fogod szívni...

indapass90210 2010.06.22. 17:33:42

És te azt a száját akarnád csókolgatni, amivel Quasimodo nyalókáztatta?

egerészölyv 2010.06.22. 17:47:09

Harminc év? Mi az? Németországban a negyvenesek már harapnak is, ha AIDS-esek.

SciNu 2010.06.22. 17:47:41

Ez meg mi vót? Ilyet én is tudnék írni. Áhh. Lássuk inkább a kommenteket azok biztos sokkal élvezetesebbek :D
Ami a posztot illeti:
Persze próbálkozz, senki nem tiltja. Aztán magadra vess, ha megkapod amit kértél.

JAGMAN 2010.06.22. 17:56:00

Viccesnek tartom hogy vannak emberek akik számára csak az esztétikum az érték... Ennyire szegények egyesek 26 évesen? Persze ilyen gondolkodással Te 40 évesen sem fogod megutdni, hogy miért érdekelsz egy fiatalabb, gyönyörű nőt...

Karipapa01 2010.06.22. 18:06:51

Kedves Posztoló!
Mindnyájan tudjuk, hogy Te vagy itten a numerakirály és csodálkozunk azon, hogy a világ összes nője nem akar az ágyékodra borulni! Ki a fene érti? Talán felelősségre lehetne vonni azt a leányt azért, hogy a kb. 5 millió magyar pasi közül miért pont ezt a bénát választotta és miért nem téged! Ez ellen törvény kellene alkotni! Lehet, hogy 4 év múlva ezzel fogok kampányolni és én leszek az ország királya. Addig is bírd ki valahogy! Talán az M5 mellett találsz segítséget.

Da Moon Iz Black (Saigo O Wasamono) 2010.06.22. 18:08:05

Ellentmondásos írás, tele sértődött dühvel. A másik pocskondiázása ősi román szokás, ha kell a csaj harcolj a saját értékeid kiemelésével. Amennyiben a másik oldal is így gondolja, összejöttök. Van egy olyan érzésem, hogy Noémi szereti a párját - veled meg szeret dumálni, vagy csak nem akart alapból megséreni.

Shinjuku 2010.06.22. 18:11:38

A poszt toló infantilis fütyi... Kérem a következőt!

faramir 2010.06.22. 18:14:49

Posztoló,ha létezel,jó nagy fasz lehetsz!

És szerintem te vagy kurva ronda,"kókány.."

Rohaggyá meg!
Off: Hajrá Mexico!

Teker 2010.06.22. 18:16:23

a címből azt hittem, valamit 50 éves pasival lóg egy huszonéves, a 30 az nem kor, 4 évvel idősebb a 26-nál, ugyanaz a generáció!

hasznavehetetlen régensherceg · http://avegkezdete.tumblr.com/ 2010.06.22. 18:18:18

hát én csak azzal tudlak vígasztalni, hogy ez a csávó minden nap 2x beleveri a heti egyszer mosott faszát a csajszi puncikájába, vagy egyéb testrésébe.

innen látszik, hogy mekkora lúzer vagy. csak ő az egyetlen lány a világon? sztem keress magadnak egy szingli csajt...ha meg a "nagy ő" észhez tér és lelép a pasijától beújíthatod szeretőnek. legjobb esetben le sem fogod tudni magadról vakarni

go diamond 2010.06.22. 18:24:56

vagy nagyobb a farka, vagy vastagabb a pénztárcája ! nyugi, az élet már csak ilyen :)))

SciNu 2010.06.22. 18:30:40

Hínnye. Akkor nekem már csak 2 év és én is öreg leszek? :( Ki kell élveznem ezt az időt!

2010.06.22. 18:34:09

@Tamarian:
Örülök, hogy nem csak nálam verte ki a biztosítékot a poszt. :)

balage28 2010.06.22. 18:51:51

Ezt a posztot nem inkább a "lúzer vagyok" segítsetek blogba kellett volna tenni ?

Ha szegény 26éves pasit ennyi önbizalommal egy (szerinte) nála fényévekkel gyengébb vén kripli kiütötte, akkor bizony vele van a baj.

Nem a lánnyal, és nem a vén kriplivel :)

ui.38 éves aggastyán vagyok :))

press any key to continue 2010.06.22. 18:52:54

Sziasztok!

Feltehetek egy gyors körkérdést?

2010.06.22. 19:10:24

Amúgy jók voltak a kommentek ma, tetszettek. :) Amúgy nem is a külcsíny vagy a belbecs a lényeg, hanem az hogy megfogjon valami abban a személyben akinek a szived adod. A szerelem/szeretet úgyis megszépíti. És ugyebár annyira úgyse ronda, mivel kategoriákkal alább nem adjuk. És ha már szereted, szerelmes vagy vagy bejön az illető nem számít se a kor, se a kopaszodás, se a szemüveg, sőt, nagyon sokminden van ami akkor már nem számit. :)

Kandabula 2010.06.22. 19:15:42

@Zsu0805: Igazad van, de hogy' jön ide a szemüveg? Mégha kockás alsónadrágot mondtál volna...

megint 2010.06.22. 19:16:09

Savanyú a szőlő szerintem, majd a csaj eldönti mit akar, te meg csak irigykedhetsz

Da Moon Iz Black (Saigo O Wasamono) 2010.06.22. 19:18:08

@Zsu0805: érdekes dolog a szerelem, nehéz megfogalmazni mi fog meg a másikban. vannak olyan hiányosságok is, amik erősíthetik ezt az érzést, pl. egy anyajegy, sebhely, vagy elálló fülcimpa. sorolhatnám. nem vagyunk egyformák, és a szépség mindenkinek mást jelent.

Da Moon Iz Black (Saigo O Wasamono) 2010.06.22. 19:18:59

@Kandabula: a posztban a másik srác szemüveges, így.

press any key to continue 2010.06.22. 19:22:32

@Zsu0805:

oké. Hétköznapi szituáció, munkába menet gyakran együtt utazol a buszon egy helyes, távolról kedvesnek tűnő lánnyal. Megtetszik, meg akarsz vele ismerkedni. Az is lehet hogy korábban már feltűntél neki, az is lehet, hogy nem. Ő általában a kolléganőjével utazik. Mit teszel?

1. konvencionális megoldás: "szia, XY vagyok, feltűnt, hogy Te is ezzel a busszal jársz, van kedved inni egy kávét vmikor?"

2. bizarr: kiszúrtad, hogy a múltkor Konrad Lorenztől A civilizált emberiség nyolc halálos bűne c. könyvet olvasta. Leszállás után odamész, bemutatkozol, azt mondod, hogy felkeltette az érdeklődésedet a könyv, kölcsönkérheted-e? Beismered, hogy kicsit tán bizarr a szituáció, ezért zálogtárgyként felajánlod José Ortega y Gassett-től A tömegek lázadását.

1. pont szerintem túl sablonos, 2. pont pedig túl bizarr.

Más ötlet?

2010.06.22. 19:22:42

@Kandabula:
Hát a posztban szereplő 30-as nem szemüveges volt? :)

2010.06.22. 19:23:49

@Da Moon Iz Black _ RIP Kieth 'GURU' Elam :(:
Nálam jelen pillanatban a hadarás, a kapkodás, a szétszortság... bár lehet csak a jelenlétem teszi. (Nah jó, tudom nem)

press any key to continue 2010.06.22. 19:25:26

@press any key to continue:

a normális hangú válaszokért cserébe megígérem, hogy ma már nem írom le többet azt a szót, hogy "bizarr".

2010.06.22. 19:27:29

@press any key to continue:
Odamész, bemutatkozol és megkérdezed hogy meginna e veled valamikor egy kávét vagy teát.
Ha igen akkor ok, és mehet tovább a duma
Ha nem akkor bukta, és menj tovább. Jobb lenne megállóba vagy leszállás után elkapni, mert úgy kevésbé kinos ha a busz másik végébe vonulsz.
Nem kell túlbonyolítani.

press any key to continue 2010.06.22. 19:34:59

Moon, vélemény? Régi ismeretségünkre tekintettel várnék tőled valami válaszfélét. :)

Leeroy of SMV Design 2010.06.22. 19:52:39

Nem a kültakaróból kéne megítélni, ki milyen ember.

ave 2010.06.22. 20:00:58

Egy segg vagy, en ugy latom.

2010.06.22. 20:16:46

@press any key to continue:
Szívesen, remélem segített. :)

press any key to continue 2010.06.22. 20:22:33

@Zsu0805:

ma este gondolkodom majd a dolgon, de kicsit sablonosnak tartom. Lehet, hogy egy egyébként rossz, de meglepő indítás nagyobb érdeklődést vált ki mint egy normális, de szürke.

press any key to continue 2010.06.22. 20:26:44

@Zsu0805:

este még gondolkodom rajta. Lehet, hogy egy rossz, de legalább markáns indítás több érdeklődést vált ki, mint egy normális, de szürke. Ha munkába menet Konrad Lorenzet olvas, akkor nem egy átlagos típus - nem mellesleg én se vagyok az.

Murderface 2010.06.22. 20:27:20

----
Kedves posztíró!

Őszintén bízok benne, hogy NEM sikerül elhappolnod a lányt. Ezzel a pár soros levéllel kaput nyitottál előttünk a felszínes, egysíkú, és sivár érzelmi (inkább érzelem nélküli) életedre. Csak bízni tudok benne, hogy Noémi időben rálátást szerez majd erre a sivatagra, amit te a lelkednek nevezel, és sikítva menekül előled, még mielőtt nagy butaságot csinálna.
Szerintem lődd be a séródat, vedd fel a legmenőbb izomtrikódat, szívj fel egy csík spurit, aztán menj el mondjuk a Rio-ba, ott találsz hozzád passzoló társat.
----

Hogy mekkora faszkalapok vannak, te úristen...

2010.06.22. 20:31:40

@press any key to continue:
Magamból kiindulva én biztos egy ilyen indítást részesítenék előnyben, mint egy kölcsönadnád e a könyvedet típusút. Lehet közölném, hogy bocsy de nem, és utána már kb semmiről nem esik szó. Bár én nem Konrad Lorenzet olvasok, hanem Merle - Védett férfiakat. :)

2010.06.22. 20:34:10

@Murderface:
Nyugi... :) Amúgy igazad van, de inkább Hajógyárira menjen, az még Riónál sokkal gázabb. :)

Ленина · http://szanalmas.hu 2010.06.22. 20:41:20

negyvenes kopasz pocakos pasi vagyok, és egy húszéves gyönyörű cicát dugok, aki imád engem.
Hogy miért? Azért mert a húszéves kis egoista köcsögöknek csak a saját farkuk létezik, és az extázisba ringatom a cicusomat, és amikor már ő rendben van, akkor jövök én. A megbízhatóságomról, és a szilárd anyagi helyzetemről már ne is beszéljünk. Tehát szerintem ne akadjatok ki ezen, lehet, hogy a témaindító kismajom is lesz (talán) egyszer 30-as negyvenes.. :))

2010.06.22. 20:43:49

@Ленина:
Akkor üljetek össze a kis cicusoddal és nyilatkozzatok nekem, hogy egy 25 éves csaj hogy szedhet fel egy 40-es pasit mindennemű "hívd el randizni" rész nélkül. :)

ifj. Farkas Gyula · http://kosbor.blog.hu 2010.06.22. 20:49:05

Kedves Posztíró!

Szerintem Noémi megér egy esélyt. Vannak furcsa párok, de ezek a kapcsolatok előbb-utóbb véget érnek. Hogy ne menjek nagyon messzire, az én Klotildom is szakított a munkásszálláson lakó, táncolni nem tudó és nem is akaró és folyton Hemingwayt olvasó, unalmas F. Ottóval, és helyette engem választott párjául (www.twiigs.com/poll/Science/57074).

Üdvözlettel:
ifj. Farkas Gyula
a BME mérnök-fizikus szakának V. éves hallgatója kondenzált anyagok fizikája szakirányon, osztatlan, kredites képzésben, nappali tagozaton, államilag finanszírozott helyen (ANÁ)

shiver23 2010.06.22. 20:59:50

@Ленина: azt elfelejtetted megírni csávókám, hogy ahányszor dugod azt a 20 éves csajt annyiszor fizetsz érte, ha még egyáltalán feláll a farkad :-).

regression 2010.06.22. 21:01:43

A poszt alapján úgy gondolom, hogy merkúr aszcendenssel születtél és ez meghatározza a mostohanagymamádhoz fűződő viszonyodat. Ezt természetesen a féltestvéred fodrásza is érzi, ez pedig feszültségeket kelt benned.

Ne szégyelld a szakállad. Amit írtál az alapján viszont az jött le, hogy nem váltasz mindennap új fehérneműt. Ezt gyorsan orvosold.

A lányt szerintem hagyjad, egyértelműen látens dephadalis komplexusa van, amit a kiskorában elvesztett kutyája miatt szenved el. Az, hogy egy építőmérnökkel jött össze, csak a magasbajutás vágyát testesíti meg. Ha figyelmeztetésem ellenére mégis össze akarsz jönni vele, akkor vegyél fél számmal nagyobb cipőt.

regression 2010.06.22. 21:03:11

@regression: Ja ne csodálkozz, a poszt MINDENT elárul rólad, és mi kommentelők az ilyen egyszerű arcokat mint te, rutinból elemzünk. Nekem még excel táblám is van hozzá.

Egyszerű vagy mint egy faék, na.

2010.06.22. 21:04:16

@shiver23:
De szenya vagy. Egy 40 éves még nem vénember.

Devil2 2010.06.22. 21:18:03

@press any key to continue:
Nem fog menni, ne is blamáld magad, ha ez kérdés nálad hogy hogyan ismerd meg a buszos csajt (és kérdés, hisz feltetted és választ is vársz, jó.. nem tőlem, de..) akkor már látszik nem vagy birtokában az "erőnek", és valljuk be, a többség így van ezzel, viszont a többség többségének mégis van/volt/lesz csaja tehát a remény hal meg utoljára.
Egyébként az ilyen tipusú ismerkedéshez, valami félelmetes összeszedettség és talpraesettség kell (szerintem), nem elég jól kinézni, nem elég eldarálni a szöveget amivel nyitsz, hanem kell egy plusz, egy igen-igen nagy plusz. Lazaság, spontaneitás, intellektus, humor, na és jól ápolt külső, így egyszerre. Na de hogyan légy spontán, ha remegő gyomorral készülsz odamenni Őhozzá hogy feltedd a bemagolt kérdést? Sehogy. De ez nem is csoda.
Tréningezésképpen ajánlom, hogy beszélgess "csak úgy" a csajokkal, mindegy hogy szépek vagy kevésbé szépek, és NE akard felszedni őket, legalábbis semmiképp ne görcsösen. Akkor is tudj velük beszélni pár mondatot, ha számodra tök érdektelen dologról van is szó éppen. Tehát keltsd bennük azt az érzést, hogy mindenről van véleményed, és a humorod is megállja a helyét, innen indul az ismerkedés, nem a kávénál... és még gyomorgörcsöd se lesz közben...
Ehhez persze alkalom és alany is kell bőséggel. Erre jó pl olyan munkahely ahol sok csaj van, vagy sok megfordul. A beszélgetések közben pedig jó néhány típust, habitust megismerhetsz ami csak előnyödre válik, mert ezzel is edződsz egy-egy konkrét "feladathoz".

mazolika 2010.06.22. 21:20:40

Meglátásom szerint az ember olyan párt választ, amilyen saját maga. Ezt a saját káromon tapasztaltam, de leglább kicsit jobban megismertam saját magam :D

Kedves posztíró: amit a lányból, a pasijából és a saját hozzáállásodból megmutattál nekünk, arra csak azt tudom mondani: mindhárman megérdemlitek egymást :) Legyetek boldogok, vagy mi :D

2010.06.22. 21:32:40

@Devil2:
Helllllllloooooooooooooooooooooooooo! :)

press any key to continue 2010.06.22. 21:52:53

@Devil2:

"Egyébként az ilyen tipusú ismerkedéshez, valami félelmetes összeszedettség és talpraesettség kell (szerintem), nem elég jól kinézni, nem elég eldarálni a szöveget amivel nyitsz, hanem kell egy plusz, egy igen-igen nagy plusz. Lazaság, spontaneitás, intellektus, humor, na és jól ápolt külső, így egyszerre."

Nem lehet, hogy inkább te mitizálod ezt a szituációt? :) Egy bizonyos mértékig elfogadható a helyzet feszültsége, ez - hangsúlyozottan egy bizonyos mértékig - emberi, pár mondat után oldható és intelligens emberek között nem bír jelentőséggel. Szerintem. (Ezt egy korábbi buszos-ismerkedős szituáció mondatja velem, ami egyébként azzal végződött hogy magától megadta a számát és nem miatta nem kezdtünk találkozgatni.)

Ugyanakkor nagyon sok múlik a konkrét szituáción, hogy az mennyire engedi meg a spontán ötleteket, amivel nyitni lehet (ki hol áll, mit lát, történik-e valami váratlan, amit ki lehet használni). Egy váratlan, kizökkentő külső esemény jelentheti a legnagyobb segítséget. (Erről is tudnék mesélni, ez volt a másik ilyen - meglehetősen tanulságos - ismerkedős szituációm anno, repülőn.)

goex 2010.06.22. 21:55:32

kedves posztíró! Ebből az írásból azt lehet leszűrni, hogy egyszerű lehetsz mint a vasgolyó, illetve lányos fiú, vagy lány...ki nevezi magát "pasi"- nak aki férfi?!

Vásárhelyi ingatlan 2010.06.22. 21:58:29

szemüveg - ok
nagy has - ok
30 év felett - ok
kopaszodás - ok
de hol van az én Noémim??? sehol...
Sikertelen vagyok...

Piszok Alfréd 2010.06.22. 22:01:26

@press any key to continue: én a 2-ra szavaznék, szerintem nem túl bizarr :)

Giraffa 2010.06.22. 22:03:01

A világot a nők mozgatják. Övék az összes pénz fele, meg az összes punci.
Ez már erőfölénnyel való visszaélés!!! :)

Beababy 2010.06.22. 22:04:00

@press any key to continue:
Szia!
Szerintem a buszon/annak közelében semmiképp se szólítsd le kávéajánlattal a lányt, mert félelmetes. Én lányként egyből arra gondolnék egy ilyen esetben, h az illető perverz, aki biztosan követni fog hazáig, és nem tudom levakarni magamról sehogy sem.
Ha minden áron beszédbe elegyednél vele, akkor "véletlenül" ess át rajta, vagy dőlj rá fékezéskor, majd kérj bocsánatot (vagy ha olyan a szitu, akkor majd ő kér), és sztem innentől kezdve jöhet a szokásos "Te mindig ezen a buszon utazol, ugye?"-szöveg, bla bla bla stb. De konkrétan randikéréssel ne menj oda, mert csak megijeszted, hiába vagy kedves meg aranyos. Ez nem a Te hibád, hanem a korunké.

press any key to continue 2010.06.22. 22:04:14

@Piszok Alfréd:

nem tudom, valamiért én is úgy gondolom, hogy az a kisebbik rossz.

savanyú a narancs ( Villanyfényes) 2010.06.22. 22:04:14

A legjobb 30 feletti kókánynak lenni. A kókány jelentése felénk kolbász, vagyis jó vastag kolbásza a csókának, kisfiú :)

Piszok Alfréd 2010.06.22. 22:05:13

@press any key to continue: egyetértek, ezért is tetszik a bizarr indítás. Nekem már bejött hasonló :)

Piszok Alfréd 2010.06.22. 22:08:04

@Zsu0805: ellenben sokkal többfelé lehet folytatni a beszélgetést egy ilyen indításból. Ok, nem adod kölcsön, akkor legalább mesélj róla, vagy bármi, van téma, nem csak a kávé meg az időjárás.

press any key to continue 2010.06.22. 22:09:20

@Beababy:

"akkor "véletlenül" ess át rajta, vagy dőlj rá fékezéskor, majd kérj bocsánatot"

Én ebben inkább erőltetett spontánkodást látok, szerintem ez rosszabb mint simán odamenni.

2010.06.22. 22:11:02

@Devil2:
Ne vedd el a kedvét, szerintem bátor lesz és megteszi. :) És tegye csak meg. Vegyen erőt magán és lépjen. Lehet zavarban lesz és minden, de az ad egy pluszt. :)

Beababy 2010.06.22. 22:11:11

@Piszok Alfréd:
Szerintem ez azért rossz, mert az ilyen esetekben szerintem a lányok 99%-a azt gondolja, hogy "Úristen, kopjon már le, miért nem hagy már békén, meg amúgy is, ki ez?" :) De lehet, h csak én vok nagyon parás... :)

Beababy 2010.06.22. 22:16:39

@press any key to continue:
Egyébként mondhatunk mi akármit, ha a lánynak tetszik a külsőd, és NINCS PASIJA (mert ez idáig eszébe sem jutott senkinek), akkor beindulnak a hormonjai, és igent fog mondani. Ha nem tetszel neki külsőleg, akkor el fog hajtani, legyen bármilyen jó a dumád, és miért? Mert nő. És minden nő... hát nő :).

Piszok Alfréd 2010.06.22. 22:17:04

@Devil2: nem hiszem, hogy a konkrét mondat volt a kérdés, és nem is az, hogy meg merje-e tenni, én a szitu leírásából úgy éreztem, simán megoldja bármelyiket, csak kíváncsi, másoknak melyik tetszene jobban. És azért azt se gondoljuk, hogy egy ilyen helyzet kizárólag valami MBA szintű leszólító képzés birtokában kezelhető. Pont attól lesznek sokan görcsösek, hogy azt hiszik, ez valami roppant misztikus dolog, amihez félelmetes összeszedettség és talpraesettség kell. Nem kell beszarni, szerintem ennyi az egész :)

zed01 2010.06.22. 22:19:29

Emlékszem egyszer egy nyári táborban éppen zuhanyzok, mikor bejött egy dögös maca bezárta az ajtót és szabályszerűen megerőszakolt. :))

press any key to continue 2010.06.22. 22:22:33

@Beababy:

"a lányok 99%-a azt gondolja, hogy "Úristen, kopjon már le" "

Ez egy arrogáns női viselkedésminta, ami általában véve szól a nem ultrajópasiknak, nemcsak a buszon, hanem mindenütt máshol is, max. ott leplezettebben, esetleg megjátszott elhárító-kedvességgel, mert a csaj teszem azt fél attól, hogy a zsigeri tahóság következményeit nemcsak az idegennel szemben hanem egy ismeretségi körön belül is vállalnia kell. Lényeg, hogy az ilyeneket - valóban tömegjelenség - messzire el kell kerülni, mert nem az a lényeg, hogy hol mész oda hozzá, hanem hogy megfelelsz-e a női magazinjából körbenyálazott ideálképének vagy sem. (Ha megfelelsz, akkor amúgy megintcsak kurvára mindegy, hogy busz vagy ezeréves ismeretség, tehát ennyiben nem igaz, hogy ez a dolog az ismerkedés helyszínéhez van kötve.)

Piszok Alfréd 2010.06.22. 22:23:00

@Beababy: nyilván van erre is esély, de az általam ismert nők egy kávé ajánlatra valószínűleg simán nemet mondanának, mert unalmas és sablonos, viszont egy érdekes indítással fel lehet kelteni a kíváncsiságukat és még akkor is beszélgetésbe elegyednének, ha alapvetően külsőre elsőre nem jönne be nekik az illető. Szóval én az érdekes és meglepő (avagy bizarr :D) változatra szavazok.

Már csak azért is, mert ha a lánynál nem működik, az róla is elmond valamit (persze csak a konkrét reakciókkal együtt).

press any key to continue 2010.06.22. 22:25:45

@Beababy:

mire leírtam a hsz-omat, már igazoltál is. Azzal a korrekcióval, hogy ha a srác elég jól néz ki, akkor a túlnyomó többség a pasiját is le fogja szarni.

Piszok Alfréd 2010.06.22. 22:30:53

@Beababy: miért fontos, hogy van-e pasija?

2010.06.22. 22:31:00

@Drága IV gernika:
Mi/ki jóféle? :) Elvesztettem kicsit a fonalat. :)

press any key to continue 2010.06.22. 22:33:08

@Piszok Alfréd:

igen, az sem elhanyalgolható szempont, hogy nekünk személy szerint egy bizarr dolgok iránt is nyitott vagy egy kommersz "hívj meg egy kávéra" típusú nő az érdekesebb. Ez a kísérlet - ahogy te is írod - végső soron a nőt is teszteli, magyarán nem egyszerűen csak arról szól a szitu, hogy valaki ül egy trónuson mi meg a taknyunkon csúszunk csak hogy visszaköszönjenek.

2010.06.22. 22:33:24

@Piszok Alfréd:
a további beszélgetés maradjon a randira. :)

Beababy 2010.06.22. 22:35:53

@press any key to continue:
Nem arra akartam kilyukadni, hogy a csajok csak és kizárólag az ultraszexinagyonjóképű srácoknak mondanak igent. Én csak Piszok Alfréd hozzászólására reagáltam. Ő azt írta, hogy még a nemleges válasz után is erőltesd a dolgot. Férfiként bármennyire is hiszitek, nem tudtok női aggyal gondolkodni, mint ahogy mi sem fogjuk megérteni soha a férfiakat, hiába nyálazzuk körbe a női magazinok agytágító "Ezt gondolja a pasid"-cikkeit. Ha egy nő egyszer azt mondja, hogy nem, akkor az egy egyetemes nem, tehát nem adom kölcsön a könyvem, nem akarok veletek tárgyalni. Ha még Alfréd tanácsára tovább kérdezősködik valaki, akkor az szánalmas, mert nem veszi észre, hogy visszautasították. Nevezhetjük ezt arroganciának, nevezhetjük zsigeri tahóságnak, akkor is ez van. Egyébként nem értem, hogy miért zsigeri tahóság valakit lepattintani, szóval szerinted a nők mindig mondjanak igent minden arcnak, aki bepróbálkozik? Ezt nem értem, hogy gondolod.
Egyébként ismétlem, és nyomatékosítani szeretném, hogy Alfréd hozzászólására reagáltam, tehát a visszautasítás utáni ismételt próbálkozás gondolatára. Az pedig, hogy a lány érdeklődését felkelted-e, csak rajta múlik, mert lehet akármilyen szuperintelligens, vagy nem átlagos, nőből van, és a fajfenntartó ösztöne hajtja, meg a hormonjai. Ha a kémiátok összepasszol, akkor úgyis nyert ügyed lesz, hogy simán odamész hozzá, meg úgy is, ha ráesel.

Beababy 2010.06.22. 22:39:13

@Beababy:
De mindezek ellenére remélem, összejön, és remélem, leírod! :)

Piszok Alfréd 2010.06.22. 22:39:20

@Beababy: " Ő azt írta, hogy még a nemleges válasz után is erőltesd a dolgot."

Csak a könyv kölcsön-nem-adás utánra gondoltam, nem a randi elutasítására :)

2010.06.22. 22:42:23

@Beababy:
Nem értek egyet. Szerintem nem gáz ha odamennek valakihez a buszon, csak te parázol rá túlságosan. Csak kultúráltan kell feltenni a kérdést és kultúráltan kell rá válaszolni, és akkor két értelmes ember megbeszélt egy randit vagy sem.

Piszok Alfréd 2010.06.22. 22:43:56

@Zsu0805: te elmész valakivel randizni úgy, hogy semmit nem tudsz róla, csak hogy hogy néz ki és melyik kávézót javasolja?
Én ismerkedősebb fajta vagyok, akkor találkozom valakivel másodszor, ha elsőre érdekesnek találtam, ehhez meg szükség van legalább pár mondatnyi beszélgetésre.

Egyébként mondjátok, hogy ne a buszon szólítsa le, hanem a megállóban, mert akkor könnyebben le lehet lépni, nincs kínos együtt utazás. Ez igaz, de ha rendszeresen együtt utaznak, akkor egy ilyen után mindenképp kínos lesz egy darabig. Viszont ha a buszon szólítja meg, akkor van idő beszélgetni.

2010.06.22. 22:47:49

@Beababy:
Ezzel a nem-nem dologgal egyetértek. Csak az a gáz, hogy valamelyik nagyokos - gondolom pasi volt egy nemleges válasz után - kitalálta, hogy egy nő ha nemet mond az igent jelent, csak kéreti magát. A nem tényleg nem, és nincs mit szépíteni rajta, ha nemet mond majd a lány @press any key to continue: -nek, akkor kullogjon tovább és üljön le egy székre, vagy maradjon ott, de ne próbáljon tovább társalogni a lánnyal.

Beababy 2010.06.22. 22:48:01

@Zsu0805:
"Szerintem nem gáz ha odamennek valakihez a buszon, csak te parázol rá túlságosan."

Lehet, de csak a rossz tapasztalatok miatt.
Egyébként, szerintem az, hogy valakinek van-e pasija, igenis számít. Biztosan én vagyok maradi, de nem fekszem le az első jöttment ultrajópasival, aki leszólít. És megmondom őszintén, hogy amióta a Párommal vagyok, le is szarom őket, mert habár a Párom nem egy igazi Adonisz, hanem átlagos, kicsit pocakos (de csak mióta velem van...), sokkal többet ér, mint bármilyen gyönyörű pasi. És egy szuperférfi sem tudna soha úgy szeretni, mint ő, és még mindig ez a legfontosabb szerintem. Ja, bocs a körmondatokért, meg az elkanyarodásért :).

Piszok Alfréd 2010.06.22. 22:49:06

@Beababy: "Ha egy nő egyszer azt mondja, hogy nem, akkor az egy egyetemes nem, tehát nem adom kölcsön a könyvem, nem akarok veletek tárgyalni."

Nem szeretnék női aggyal gondolkodni, nem is tudnék :)
De amit írtál, az lehet, hogy a te esetedben így van, de számos nőnél tuti hogy nem, ezt tapasztalatból is tudom (nem olvasok magazinokat, szóval onnan biztosan nem :D).
Egy ilyen válasz esetében is van metakommunikáció, abból pontosan meg lehet érteni, hogy melyik jelentésében érti a nő.

2010.06.22. 22:51:17

@Piszok Alfréd:
Könyvet kölcsönkérni szerintem gáz, én tuti nem adnám oda senkinek a könyvem, sőt lehet nem is az övé, lehet könyvtári, vagy baráté, ha meg az enyém akkor se adom, mert a könyveimre allergiás vagyok, főleg ha puhakötésű.

press any key to continue 2010.06.22. 22:57:30

@Beababy:

"a nők mindig mondjanak igent minden arcnak, aki bepróbálkozik?"

Ez egy demagóg kérdés, nyilvánvalóan nem erről van szó. De én is mondtam már nemet nem egyszer és tudom mi a különbség az általam mondott nem meg a női nem között, annak ellenére, hogy tartalmát tekintve mindkettő ugyanaz.

A női nemetmondás alapvetően olyan mint amilyennek te fentebb már leírtad, azzal az eltéréssel, hogy szerintem aki egy könyv odaadás-megtagadás utáni második kérdésre ilyen nemmel reagál, az egyébként is ilyen, magyarán nem ez lesz a nagy tahóságaktiváló vízválasztó, hogy az első kérdésre adott nem után mer-e még egyet kérdezni a srác vagy sem.

Ez a mentalitás amúgy tisztán a női magazinokból plussz szexésnyújorkból táplált "baszd_pofán_aki_gesztust_gyakorol_feléd" típusú patológiás női viselkedésminták egyike, a többségről sajnos százméterekről lerí.

Fordított helyzetben én egy nővel szemben még ennél durvább közeledés esetén sem tudnék így viselkedni - ép lelkivilágú ember nem tud ilyen szintű undort, gyűlöletet érezni aziránt, aki kimutatja irányában a tetszését, mert ez nem attól függ, hogy akarok-e tőle valamit, hanem attól, hogy hogyan szocializálódtam, milyen fokig jutottam el az ún. emberré válási folyamatban.

2010.06.22. 22:58:46

@Piszok Alfréd:
Nah akkor vegyük az én példám. Együtt utazok a vonaton kb hetente 1x, kéthetente 1x egy sráccal, akinél feltűnt, hogy néha néz. Nem az a durván végig bámul, hanem az a néha 1-1 elejtett pillantás, de tudod hogy bejössz neki. Utána átszállok egy bkv-s buszra, és megyek vele jopár megállót, ő is ezzel megy, csak ő 1-2-t. Ha pl. odajönne hozzám, hogy figyelj nem innál e meg velem valamikor valamit azt mondanám, hogy oké, bár hozzáteszem hogy én azért vágom hogy kb egy helyen lakunk (pestmegye). De persze csak mert az esetem lenne a pasi. Ha nem az esetem úgyse találkozok vele. Egy kávé nem a világ vége, lehet olyan helyre tenni ahol nem gáz.

Beababy 2010.06.22. 22:58:50

Na, a sok agyalás alatt lemaradtam a Döglött akták 70%-áról. Így nem mond majd semmit, hogy ki lesz a gyilkos :(.

Piszok Alfréd 2010.06.22. 22:59:22

@Zsu0805: hát ez az, de ez biztos nem jelenti azt, hogy egy szimpatikus fiatalemberrel nem randiznál, csak mert ő megpróbálja kölcsönkérni. Gondolom, ilyenkor azt adnád tudtára, hogy a könyvet nem, de egy kávét szívesen :)

2010.06.22. 23:00:31

@Beababy:
Persze, ha pasija van az embernek akkor nem randizgat mással, legalábbis jobb esetben. De a bocsi van barátom dolgot amugy lehet arra is használni, hogy jol bugyoláld a nemet. :)

2010.06.22. 23:01:09

@Beababy:
Hol nézed? Jó sorozat. :) Bár már majdnem az összes részét láttam. :)

2010.06.22. 23:02:36

@Piszok Alfréd:
Nem tudom hogy tálalnám, hogy a könyvem nem adom, de kávéra meghívhatsz. Ezért is mondam hogy térjen a tárgyra és ne a könyvvel zargassa a lányt.

Piszok Alfréd 2010.06.22. 23:03:12

@Zsu0805: ok, ez így életszerű :) Én azért igyekeznék dumcsizni is kicsit, már csak azért is, hogy megtudjam, én is akarok-e tényleg randizni, és nem csak a melegbarna kedves őzikeszemed és a mosolyod tévesztett-e meg :)

Beababy 2010.06.22. 23:05:14

@press any key to continue:
A nemet mondás nem egyenlő az undorral és a gyűlölettel. Ezek tartós érzelmek, sokáig érezzük, magas intenzitásúak. Egy életemben először látott férfi nem fogja ezt kiváltani belőlem, mondhat akármit. Két nap múlva már eszembe sem fog jutni.
És igen, én is egy ilyen hülye picsa vagyok, aki szereti a szex és New Yorkot.

press any key to continue 2010.06.22. 23:05:58

@Piszok Alfréd:

Na itt a lényeg.

Ez a szituáció azért nehezebb azoknál, amiket eddig bevállaltam, mert itt most egy esetleges bukta után reggelente megint együtt kell utazni, plussz előfordul, hogy a kajáldában is napi rendszerességgel összefutunk. Szóval ez nem az a szituáció,mint amikor a Stockholm-Bp járaton a kisasszony elejti a keszkenőt, te meg felveszed, eldumálsz vele, aztán lesz ami lesz, úgyse találkoztok többet, hanem itt az esetleges pofáraesés napi rendszerességgel, hosszú időn át elkísérhet. Olyan mint amikor a tőzsdén valaki sokszoros tőkeáttétellel játszik. :)

Beababy 2010.06.22. 23:06:30

@Zsu0805: Coolon. De pont vége van :(.

Piszok Alfréd 2010.06.22. 23:06:54

@Zsu0805: hát például, elmondhatnád, hogy a könyvet nem adod, de nem zárod le a beszélgetést, esetleg megkérdezed, annyira jó-e José Ortega y Gassett-től A tömegek lázadása, és kölcsön kaphatod-e annak ellenére, hogy te nem adsz kölcsön könyvet. Vagy csak egyszerűen rábízod a pasira, hogy folytassa, akár egy konkrét kávémeghívással :)))

2010.06.22. 23:07:58

@Piszok Alfréd:
Persze ha igent mondanék, akkor az út hátralévő részében beszélgetnék vele 1-2 szót, hogy kifiaborja, esetleg egy mailcsere is megtörténhet ahol azért írjon magárol vagy ilyenek. Bár lehet csak én vagyok csapjunk a közepébe tipus. Az élet amúgy is rövid, mit kell feleslegesen vesztegetni az időt. Ha bejön külsőleg és az az 1-2 mondat talizzunk, beszélgessünk kicsit, ha akkor nem jön be akkor utána le lehet rázni.

press any key to continue 2010.06.22. 23:08:51

@Beababy:

vlszg nem értetted, amit mondtam, de így legalább megerősítettél benne. :)

Beababy 2010.06.22. 23:09:21

@press any key to continue:
Egyébként nincs közös ismerős? Mert lehet, hogy ha előre begyűjtenél róla pár infót, akkor könnyebb lenne.

Piszok Alfréd 2010.06.22. 23:11:42

@press any key to continue: ezért is jó, ha nem azonnal randira hívod, mert akkor máskor sem olyan kínos. A könyv kölcsönadás jó téma, lehet róla beszélgetni ha akar, ha meg nem, akkor tényleg lezárhatja egy kurta nem-el. És legközelebb lehet egy félmosolyos üdvözlés után közönyösen utazni egymás mellett egészen addig, míg megint csak nem olvas valami érdekeset :)))

2010.06.22. 23:12:23

@Piszok Alfréd:
Persze lehet folytatni a beszélgetést, hogy mondja már el, hogy kb. miről szól a könyv. De én a tiszta helyzetek híve vagyok. "Szia Gipsz Jakab vagyok. Esetleg meghívhatnálak valamikor egy kávéra-teára?" Az igen-igen, a nem nem. Ha igen mehet tovább a beszélgetés, hogy van e hely ahova konkrétan beülne, mikor lenne neki jo, mivel foglalkozik, megkaphatná e a telefon számát és a mail címét vagy ilyesmi.

Piszok Alfréd 2010.06.22. 23:13:52

@Zsu0805: szerintem egy randin már sokkal nehezebb lerázni, amikor az 5. mondat után kiderül, hogy mégsem az eseted. Ha az az 5 mondat meglett volna az első alkalommal, már randit se kellett volna megbeszélni.

Beababy 2010.06.22. 23:16:15

@press any key to continue:
Nem, te nem érted. Miért értékelünk ennyire magasra egy sima leszólítást? Ez egy tök snassz, mindennapos dolog, aminek, ha igen a vége, az siker, ha nem, az meg nem érdekel senkit pár nap múlva. A hozzászólásaidból kitűnik, hogy régimódi vagy, és ez jó dolog, mert így legalább élnek még emberek a robotok között. De azért még ne ítéld el a modern kor emberét, akinek egy nem az csak egy nem, érzelmi töltet nélkül, eszébe sem jut pár órával később, mivel rohan a dolgára.
Ja, és ha leszólítod, akkor ne legyen ott a kolléganője, mert két barátnő nagyon nagy túlerő. :)

Piszok Alfréd 2010.06.22. 23:17:31

@Zsu0805: azt hiszem, mi nem randiznánk :D

Mondjuk én soha nem úgy indulok, hogy randizni akarok (agyon is csapna az asszony :D), hanem hogy meg akarok ismerni valakit, mert felkeltette az érdeklődésemet. Aztán ha az ismerkedés első lépéseiből kialakul valami, akkor lehet második lépés is, ha nem, akkor meg nem. Tehát eleve nem indíthatok azzal, hogy eljön--e egy kávéra velem, mert nem tudom, akarok-e kávézni vele egyáltalán.

Beababy 2010.06.22. 23:17:38

@Piszok Alfréd:
Ezzel 100%-ban egyet értek.

Piszok Alfréd 2010.06.22. 23:18:48

@Zsu0805: " "Szia Gipsz Jakab vagyok. Esetleg meghívhatnálak valamikor egy kávéra-teára?" Az igen-igen, a nem nem."

De mi alapján mondasz igent vagy nemet? A külseje? A neve? Mert mást nem tudsz róla...

2010.06.22. 23:21:04

@Piszok Alfréd:
De ott írtam, hogy ha megbeszélnénk hogy ok randi, akkor utána menne a duma ameddig el nem válnak útjaink. Nem egy jo randizzunk, ő a busz egyik végébe én a másikba vonulnék. Tehát meglenne az 5-6 mondat.

Beababy 2010.06.22. 23:22:32

@press any key to continue:
És ha hanyagolnád a busz-dolgot, és áttérnél az étterem-projektre? Ha zsúfolt a hely, akkor sima ügy, mert odaülhetsz az asztalához.

press any key to continue 2010.06.22. 23:23:37

@Beababy:

ezek közhelyek, nem is nagyon tartoznak a tárgyhoz, úgyhogy nem tudok velük vitatkozni, viszont ami a túlerőt illeti, az igaz. Tegnap pl. jó alkalom lett volna, hogy a kolléganője egy 100 m-rel korábbi megállóban szállt le, mi több, az úton is külön ültek egymástól, pedig lett volna üres hely a kolléganő mellett is.

Piszok Alfréd 2010.06.22. 23:23:48

@Zsu0805: de addigra már igent mondtál egy kérdésre, amiről egyikőtök se tudhatta, hogy akarja-e.

Beababy 2010.06.22. 23:24:01

Na még egy kérdés, aztán alszom :).
Olyan lányt leszólítanátok, aki Apollinaire-től a Tizenegyezer vesszőt olvassa a tömegközlekedésen? :)

Piszok Alfréd 2010.06.22. 23:25:49

@Beababy: naná! Őt csak igazán! :)

Beababy 2010.06.22. 23:26:37

@press any key to continue:
És akkor miért nem használtad ki?
Amúgy, ha többször észrevetted már eddig, hogy figyel, és nincs valami kirívó ismertető jegyed (pl. 50 piercing), ami erre okot adna, akkor is nyertél, szerintem :)

2010.06.22. 23:27:18

@Piszok Alfréd:
Ez igaz. :) Most megfogtál. :)
Ha bejön külsőleg megadom neki azt a lehetőséget, hogy beszélgessünk egy kicsit. Egy kávénak nem kell több órásnak lennie, egy óra alatt simán le lehet zavarni. Azalatt az idő alatt leszűröd hogy bejön vagy sem. Nem kell túlértékelni egy randit/talit. Nem tökmindegy, hogy egy kávé mellett, a buszon vagy telefonon/neten beszélsz a másikkal?

Beababy 2010.06.22. 23:27:32

@Piszok Alfréd:
Gondoltam!!!! :D Férfiak..........

2010.06.22. 23:28:21

@Beababy:
Nem tudom miről szól a könyv. :)

Beababy 2010.06.22. 23:29:18

@Zsu0805:
"Ha bejön külsőleg megadom neki azt a lehetőséget, hogy beszélgessünk egy kicsit."
Látjátok, nem csak én gondolkodom így.

Piszok Alfréd 2010.06.22. 23:29:23

@Zsu0805: de, ebben meg neked van igazad :)

press any key to continue 2010.06.22. 23:29:42

@Beababy:

az étterem nem nagyon működik, nálunk elég kasztosodott a zabálás. :) Én értelemszerűen a kollégáimmal vagyok egy brancsban, ő meg az övévivel, ráadásul ők akkor érkeznek, amikor mi már a végére érünk a kajának, plussz jár még egy harmadik brancs az étterembe, akikkel szoros szakmai kapcsolatban állunk és nem kellene az orrukra kötni a dolgot, plussz jár egy negyedik brancs, akikkel szintén szoros a kapcsolat, raádásul közülük az egyik csaj elég intenzíven érdeklődik is, csak az én érdeklődésem momentán ugye másfelé irányul. Szóval az étterem ilyen szempontból darázsfészek, pláne, hogy ő is sokakkal jön enni, értsd, nagy túlerővel.

2010.06.22. 23:31:26

@Beababy: @Piszok Alfréd:
Nalátjátok. :)
Akkor egyetértünk hogy hívja el kávézni, ha összejön összejön ha nem nem? :) De felőlem huzhatjátok még az időt a könyv témával. :)

Piszok Alfréd 2010.06.22. 23:31:58

@Beababy: de lám, te is olvastad :)
Én konkrétan az érdekes és okos lányokat kedvelem (persze közülük is csak a csodaszépeket :)), márpedig ez a könyv nem a buta felszínes unalmas lányok olvasmánya.

2010.06.22. 23:34:12

@Beababy:
Az első link cirka 125 oldal... röviden összefoglalva? :) Nah rákeresek.

press any key to continue 2010.06.22. 23:35:26

@Beababy:

azt azért elbizakodottság lenne kijelenteni, hogy figyel.

Ugyanakkor tény, hogy sztm kábé két hónapja felfigyeltünk egymásra, mivel átszállással együtt ugyanonnan utazunk ugyanoda. Bámultuk egymást a villamoson, aztán felszállt a buszra, kábé 40 cm-re állt meg tőlem, ott további fél órán át együtt utaztunk és nekem úgy tűnt hogy feltűntünk egymásnak. Utána látott két kolléganőmmel az étteremben, az egyik arról számolt be, hogy másnap reggel mosolygott rá a csaj a buszon plussz tegnap reggel nekem is úgy tűnt, h rámmosolygott amikor felszálltam. De mindezek relatív értékű dolgok, mert lehet valaki alapból mosolygós vagy nézhet téged akár többször is, valós érdeklődés nélkül a villamoson.

Piszok Alfréd 2010.06.22. 23:36:02

@Zsu0805: egy fölösleges randi sokkal több időt vesz el az életedből, plusz készülni kell rá, megéri? :)

Beababy 2010.06.22. 23:36:29

@press any key to continue:
Ja, az nem jött le, hogy Ti rendszeresen összefuttok. Ebben az esetben hagyd figyelmen kívül az összes eddigi hozzászólásomat, mivel szinte biztos, hogy nagyjából be tud azonosítani, hogy látott már többször az étteremben, szóval akár a könyves témával is odamehetsz, mert nem vagy neki vadidegen. Én azt hittem, hogy egy ideje kiszúrtad magadnak a buszon, semmi egyéb kapcsolat nem volt, és ennyi háttérrel akarsz indítani. De így sokkal könnyebb helyzetben vagy.

Piszok Alfréd 2010.06.22. 23:36:36

@Zsu0805: az első oldalt átfutva már érteni fogod

2010.06.22. 23:38:38

@Piszok Alfréd:
Ha külsőleg megfog akkor meg, ki tudja lehet ő lesz a béka aki herceggé változik. :)

Beababy 2010.06.22. 23:40:07

@press any key to continue:
Hűűű, hogy fejben tartasz minden apró mozzanatot! Nem vagy te máris szerelmes? :) Úristen, én ezt a fajta rajongást de rég nem éltem már át... Pedig milyen jó volt anno..

2010.06.22. 23:40:37

@Piszok Alfréd:
Tehát ez szexkönyv. :)

press any key to continue 2010.06.22. 23:40:46

@Beababy:

szerintem be tud azonosítani, de mondom, nincs közös ismerős és a munkahelyét is csak kreatív magánnyomozó munka árán tudtam kideríteni. :)

2010.06.22. 23:42:36

@press any key to continue:
Munkahelyét tudod? Iwiw szűrés megvolt?

press any key to continue 2010.06.22. 23:42:43

@Beababy:

alapból ilyen a természetem, a legapróbb részleteket is megfigyelem, ha valami érdekel.

Beababy 2010.06.22. 23:43:03

@press any key to continue:
Iwiwen csekkoltad már? Megtudnád, van-e férje/párja.

Piszok Alfréd 2010.06.22. 23:43:40

@Zsu0805: de művészi szinten :) És persze azért több annál, de ahhoz már nem elég az első oldal.

press any key to continue 2010.06.22. 23:45:11

@Zsu0805:

meg. Sőt, tudom konkrét kollégája adatlapját is, akit szintén láttam az ebédlőben, de hozzá már nem tudtam eljutni, pedig lett volna szűkítési szempont, mert azt is tudom, h egy egzotikusnak számító idegen nyelvet beszél. Lehet hogy szimplán nincs fönn iwiwen és egyelőre a facebook is negatív.

2010.06.22. 23:46:39

@Piszok Alfréd:
Nah majd elolvasom. C.M szexuális életét olvastátok? Az is fincsi. :)

2010.06.22. 23:48:28

@press any key to continue:
Emelem kalapom. :) Én azt mondom menj oda hozzá mielöbb. :)

Beababy 2010.06.22. 23:48:44

@Zsu0805:
Én azt régóta tervezem, de a könyvtárban sosincs bent, megvenni meg nem akarom.
Én még a Minden este 100-szor, kefével-t szeretem nagyon.
Mondjuk én bármit szívesen olvasok az igényes pornóirodalomból. :)

2010.06.22. 23:49:42

Nah fiatalság én elvonulok és bedobom a szunyát, mert holnap korábban kelek, mert csillivillin kell kinéznem, mert jön be az én ... a srác aki bejön... :) Fuuu de sok a mert... látszik már álmos vagoyk. :)

press any key to continue 2010.06.22. 23:49:48

@press any key to continue:

amúgy lett volna olyan iwiw szűrési lehetőség hogy megnézem az összes lányt iwiwen, aki azt a nyelvet beszéli Bp-n, de e tagok száma is 500 fölött van, ezért csekkolásuk meghaladja a kapacitásaimat, plussz mi van, ha nem Bp van megadva a városaként.

press any key to continue 2010.06.22. 23:51:19

oké, na jó éjszakát mindenkinek!

Holnap vlszg nem kell gondolkodni a leszólításon, mert ma egy kurvanagy hátizsákkal ment dolgozni. :)

2010.06.22. 23:52:00

@Beababy:
Én egyenlőre most maradok a betervezett könyveknél, mert már kb fél éve várat magára 2-3 stephenie meyer könyv, büszkeség és balítéletet is olvasni szeretném és merlét is be kellene fejezni. :) holnap el is viszem... :)

Beababy 2010.06.22. 23:52:03

Én is lépek, mert én meg holnap évfordulót ünneplek Egyetlen szerelmemmel, és szépnek kell lennem :). Azért mit meg nem teszünk basszus a férfiakért! Hihetetlen.

2010.06.22. 23:55:54

@Beababy:
Pontosan, én is holnap szoknyácskába magassarkuba fogok parádézni... :)

2010.06.22. 23:56:51

Legyetek jók és jóéjt mindenkinek. :) Jó éffordulózást, jó agyalást a leszolításon, és jó... @Piszok Alfréd: nemtudommit. :) Remélem még látlak titeket mifelénk. :)

Piszok Alfréd 2010.06.22. 23:59:48

@Zsu0805: azt nem. Alapból nem rajongok a pornóirodalomért, csak a nagyon alapműveket olvastam.

Piszok Alfréd 2010.06.23. 00:00:58

Szép álmokat mindenkinek :)
(én dolgozni fogok holnap, meg remélhetőleg eljutok végre a fogorvoshoz)

clfo 2010.06.23. 06:57:48

Kedves posztoló,

Találkozz Noémival, de ha elküld a fenébe akkor legyél oly kedves és ne keresd többet.

Csak összezavarod a csajt és jó eséllyel szétbaszod a jelenlegi kapcsolatát, amihez baromi semmi közöd nincsen.

Nekem egy több éves kapcsolatomat tette tönkre egy nyomuló harmadik. Lépett a barátnőm, de pár hónapnál nem tartott tovább az új kapcsolata.

Nem érte meg... A csaj mondta.

De most már szarjon sünt mindkettő... Peace

Da Moon Iz Black (Saigo O Wasamono) 2010.06.23. 14:27:32

@press any key to continue: amennyiben még lehet "szavazni", én az első pontban vázolt megoldást javasolnám a már részben ismertetett előnyök miatt. Valamint a tény, hogy meghívod a csajt azt mondja: "hé, tetszel nekem! érdekelsz!". Míg a másik félre érthető, azt is gondolhatja hogy csak a könyv érdekel és kellően spuher vagy megvenni, de kellően lusta is vagy könyvtárba menni.

Ha nem jön be elsőre, az tapasztalataim szerint nem jelent végleges nemet ;) szóval csak lazán!

Da Moon Iz Black (Saigo O Wasamono) 2010.06.23. 14:33:59

@clfo: értem a felháborodásod, de nem gondolod, ha egy kapcsolatba harmadik fél beférkőzik az már nem egy stabil kapcsolat.

azallamenvagyok 2010.06.24. 10:25:14

te pasinak tartod magad, ő férfinek önmagát, a nőknek pedig férfi kell, nem pasi:)

Joe69 2010.06.24. 20:22:03

Negyvenes de amúgy nem zombi pasi vagyok és van annyi eszem, hogy nem tizenhuszonévesekre hanem harmincasokra hajtok. Ehhez képest nemegyszer nyafognak és elhajtanak a korkülönbség miatt és eközben lelkesen dugatják magukat nálam nemegyszer 15 évvel idősebb nős férfiakkal, mert azoknál a körkülönbség érdekes módon nem számít. Erre varrjon valaki gombot !

Franzi 2010.06.25. 01:06:50

@Joe69:

nem jöttél be az illetőnek. ennyi.

nem jöhetsz be mindenkinek, ahogy neked sem jön be mindenki. és ehhez nem kell zombinak lenni.

bagamoyo 2010.06.28. 19:54:49

Öcsisajt!
Nőj fel a saját élet korodhoz, érezd magad férfinak, és akkor...De csakis akkor! ..már az ötvenes korosztály is csak egy konkurens szürke pasi lesz, még akkor is, ha Jaguárból száll ki..

vadmacska1995 2010.07.14. 23:29:58

Hát igen, rohadt idegesítő ha egy olyan ember szerzi meg azt akit mi is szeretünk aki nálunk sokkal rosszabb...
süti beállítások módosítása