Elegem lett a hazugságaiból!

2010. június 29. 07:26 - Panni CsP

„Azt terjesztette rólam, hogy a dominája vagyok, és imádja, ha a magas sarkúmmal megtaposom, parancsolgatok neki és megkötözöm” – következő posztunk az önfényező (vagy önégető?) hazugságokról szól, amiket egy pasi terjesztett a barátnőjéről, aki a végsőkig kitartott mellette, több esélyt is biztosítva a srácnak a változásra. A fiú nem élt vele és egyre nagyobbra fújta azt a léggömböt, ami egy szép napon az arcába robbant. Most megtudhatod, hogy miért idegesítő a kényszeres szereplésvágy.

 

Még régebben történt, hogy négy és fél hónap türelmi idő után elhagytam azt a fiút, akiről annak idején csak álmodtam. Amikor még nem ismertem. Egy baráti társaságban láttam meg K-t, és heteken át csak epekedve néztem, a felszínes társalgásnál sosem mertem mélyebbre menni, egyszerűen azt éreztem, hogy én nem érdemlem meg. Finom, kedves, művelt, mosolygós, gyengéd fiúnak gondoltam, merthogy annak is mutatta magát. Egyik este odaült mellém és beszélgetni kezdtünk. Annyira izgultam, hogy hebegtem-habogtam, mint egy szűzlány. Igazi pozőr volt, ami nálam nagyon bejön. Kívánságom teljesült: pár nap múlva randiztunk és annak rendje-módja szerint összejöttünk.

Szintén ugyanabban a baráti körben vagyunk: pontosabban, vagyok (egyedül) K sehol. Hívom, nem veszi fel. A többiek már erősen ittasak és talán ez az oka, hogy hamarosan az egyik megkérdi tőlem, hogy őt is vállalom-e? Kérdem tőle, hogy mit is? Erre elmondja, hogy K jó ideje azt terjeszti rólam, hogy a dominája vagyok, és imádja, ha a magas sarkúmmal megtaposom, parancsolgatok neki és megkötözöm. „Na, persze, biztos elhiszem, ezt most találtad ki” – mondom, amikor azonban megerősíti az elhangzottakat egy jóval szavahihetőbb csaj is (lévén, ő is fültanúja volt a kijelentésnek) muszáj volt elhinnem. Dühösen hazavágtatok és fél óránként hívom K-t. Reggel sikerült elérnem: amikor számon kértem, azt mondta, hogy néha kényszeres szereplésvágy jön rá, és muszáj hazudnia valami meredeket, de ígéri, hogy meg fog változni: „mert ilyen a stílusa, és a többi barátnőjét nem zavarta, némelyiknek még tetszett is”. Na, engem ne hasonlítgasson a többi nőjéhez. Hamarosan újabb sztori jutott vissza a fülembe: állítólag a mosógépen csináltuk és annyira élveztem, hogy belecsúsztam a mellette lévő kádba és könyörögtem neki a folytatásért. Nem volt több dobása: felmentem hozzá és leüvöltöttem a fejét, de úgy, hogy még az erek is kidagadtak a nyakamon. Leszámoltam vele. Nem ellenkezett. Nem marasztalt. Nem győzködött. Szerintem nem is miattam volt velem, hanem azért, hogy sztorizzon és erre a célra bárki jó lett volna. Ezért volt olyan sokáig szabad és ezért nem kellett a többi lánynak – mert már ismerték. Már kevesebbért is otthagytam fiút, mert 1. ez nem vicces. 2. a párkapcsolat két ember magánügye és nem egy jó hecc, 3. ha a hazugságot így kiteregette, mi lesz, ha egyszer valódi titkolnivalója lesz? Ebben az időben elkezdtem olvasni különböző pszichológiai szakkönyveket a témában, tudtam, hogy K. nem százas és szerepet játszott - ezt Feldmár is jól kifejtette – azóta sokat megtudtam a dologról. Igen, biztos a családi élete is ilyen hazugságokból állt. Nagyjából ennyi a sztori, sziasztok, Ági voltam.

 
140 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://csajokespasik.blog.hu/api/trackback/id/tr202117680

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Kytia 2010.06.29. 09:49:56

@JOKKA21: Nem önmagában gáz, csak annak, aki nem tud azonosulni vele. Ahogy a pofozkodós, nőalázós szex sem gáz azoknak, akik élvezik, de egy rakás pasi megsértődne, ha olyanokat terjesztenének róla, hogy ő ilyen.

JOKKA21 2010.06.29. 09:52:32

Értem Kytia.
Ha azt terjesztette volna a srác, hogy jól cumizik a csaj az nem lett volna baj a lánynak..:D

Kytia 2010.06.29. 09:56:05

@JOKKA21: Ha rákattan, biztos jó, de épp erre kattant rá, ez meg véletlenül jól nézett ki.:) De amúgy ha te választhatnál egy átlagos lány és egy babaarcú között, a belső tulajdonságok ismerete nélkül melyiket választod?

Dr. Jula Watson 2010.06.29. 09:56:51

@Kytia: Na látod, te sem akadsz ki. Rég megette a fene az olyan barátot, aki bármilyen hülyeséget elhisz az emberről, anélkül, hogy esetleg megkérdezné, igaz-e.

Szóval mindenkinek a saját dolga, hogy mit tekint gáznak, amit róla terjeszthetnek. AZ egésszel csak arra akartam kilukadni, hogy Áginak is vannak bizony komoly problémái, mind szexuális, mind pedig konfliktuskezelési téren.

Kytia 2010.06.29. 09:57:13

@Kedves Nard: Dehogyis!!!:DDD

@JOKKA21: Te most itt az élőfába is belekötés gyakorlatát végzed?:D

Father Justice (törölt) 2010.06.29. 09:59:25

@Kytia: Soha életemben nem kiabáltam még senkivel. Mondjuk én eleve Rák vagyok, így legalább nem kell tovább növesztenem magam 50 éves koromig. :) Egyébként igazad van abban, hogy az ilyen kamuterjesztés nem korrekt. De mégis van különbség aközött, hogy kedveled a light BDSM-et, vagy pl. hogy egy bizarr nemibetegség tüneteit produkálod. Az utóbbi esetén talán érthető lenne a kiakadás, de az előbbit elintézhette volna egy "álmodik a legény" gondolattal, mosoly és legyintés kíséretében. Ha tényleg igazi pozőr volt volt a srác, pusztán emiatt nem lett volna szabad kidobnia. Ez is az imidzs része! :)

Father Justice (törölt) 2010.06.29. 10:02:32

@Kytia: "Ha csak a külsőt nézné, még most is járnának.:)"
Igen? A posztban szó sem esik a fickó külsejéről. Lebuktál, mint a vizicsirke! :)

alumi 2010.06.29. 10:03:06

Ha közös a társaság, akkor korábban hogy nem derült ki a hölgyemény számára,hogy kényszeres hazudozó a pali?
Érdekes egy társaság lehet...

Mindenesetre ezek a hazugságok durvák, de ha jól belegondoltok mennyivel rosszabb egy ilyen idióta, mint az, aki csalja a párját, és közben szerelmet hazudik itt is, ott is, vagy kurva szar kapcsolata van, kifelé mégis örömbódottágot marketingel, netán boldogságot színlel, miközben másfelé vágyik?

Dr. A Jó Meglepően Izmos Hercege 2010.06.29. 10:07:03

@primula anderson:

Osztán jól meg is házasodnak és hetedhétországra szóló lakoldalmat is tartanak! :)

Rebelde 2010.06.29. 10:22:15

áá pedig mekkorát lehett volna kontrázni a pozór sztorijaira, ráadásul úgy, hogy még ott sincs(pl. a kismiújság imádja, ha a kézi turmixot is bevetem stb.
vagy pedig simán megcsinálni vele ezeket a kitalációkat:))

ámátőr

tarquin - védőháló nélkül 2010.06.29. 10:22:53

@Tamarian: ááá, úrinő nem mondja el senkinek, hogy otthon az ágyhoz bilincselte a párját.:-)) És titokzatos mosollyal legyint, hogy még a mosógépet sem ismeri fel a drága.:D

Rebelde 2010.06.29. 10:27:38

szerintem Ági gázabb, mint a srác:))remélem feldmártól megvilágosodott kissé, meg különben is más szemében a szálkát, magunkéban a körúti összes villanyoszlopot se látjuk meg adott esetben ugye:))

tarquin - védőháló nélkül 2010.06.29. 10:36:43

@Caddy: azt áruld el nekem, hogy mit izen a tudatalattim akkor, ha álmomban lefejeltem a futópad vezérlőjét, és kitörött az egyik fogam? Nyerek-e a lottón pl.?:D De előtte KVCG.:-)

Tamarian 2010.06.29. 10:38:34

@primula anderson: Újra és újra az jön le a történetekből, hogy a: 17 év az alkotók átlagéletkora b: lehet idősebb is, mégis kétségbeejtő, milyen szinten nem rendelkeznek se ön-, se emberismerettel, és közvetlenül a Csipkerózsika történet VÉGE jelzése után rohannak valaki nagggyon álomi pasit összeszedni.
És akkor néha kitalálják, hogy feleségest-férjest játszanak :S

@tarquin - menő, de nem árulkodós:P: Aztán huncut kacsintással oda lehet súgni, hogy "de én mutattam aztán neki olyat..." :D

Dr. A Jó Meglepően Izmos Hercege 2010.06.29. 10:51:43

@Rebelde:

"A szart is ki szoktam ütni a kis vánnyadt testiből a nyomorultnak, mit gondoltok, hova tűnik olyankor napokra?" :D :D :D

Caddy 2010.06.29. 10:53:27

@tarquin - menő, de nem árulkodós:P: én azt hiszem a fog az jót jelent, de álomfejtésben Leti a királylány. :)
KVCG támogatom. :) De figyi azért lottózzál, nagy a nyeremény.

@primula anderson: most az a kérdés melyik a rosszabb?

alumi 2010.06.29. 11:00:04

@Caddy: nem, nincs kérdés..:)
egyik sem jobb a másiknál.:) szerintem.

Dr. A Jó Meglepően Izmos Hercege 2010.06.29. 11:00:16

@Caddy:

"most az a kérdés melyik a rosszabb?"

Igen, ez volt a kérdés.

alumi 2010.06.29. 11:06:27

@Tamarian: igen. azt hiszem, a kulcsprobléma az önismeret. pontosabban annak hiánya.
hogy tudom, ki vagyok, honnan jöttem, mit akarok, mit szeretnék elérni, mire van szükségem, hogy boldog legyek.
a probléma általános. nőknél és pasiknál egyaránt ott van.
és nem csak tinijelenség, mert ott még természetes, hiszen keresed magad. az igazán döbbenetes az, hogy 30-as -elvileg- felnőtt embereknél merül fel. hihetetlen, hogy vannak, akik 30 évet leéltek az életükből, mondhatni több, mint harmadát és fogalmuk sincs arról, kik is ők valójában és merre tartanak. rohannak ész nélkül valami után (kapcsolat, kapcsolat után, liánozás, megcsalás, álmodozás, függés, irreális tévképzetek), amiről ők sem tudják pontosan mi. aztán néha pillanatokra kijózanodnak ugyan és mintha látnák a célt, hogy aztán újra szem elől tévesszék. keresnek valamit, ami valójában saját maguk, és ha szerencsések talán megtalálják, de van, aki az egész életét mások -és nem a saját maga- viszonylatában éli le.

Caddy 2010.06.29. 11:09:09

@primula anderson: összetettebb gondolat volt, mint amit be tudtam fogadni. Meg a kifelé marketingnél mindig elvesztem a fonalat. :D

Devil2 2010.06.29. 11:14:44

@JOKKA21: Nem az átlagosság ellen beszélek, de az erősen fura gondolkodás, hogy azért mert valaki átlag feletti, mindjárt tételezzük fel azt róla hogy gáz van vele. Mindegy az hogy valaki az átlagost preferálja, csak azt ne megalkuvásból tegye, mert azzal a saját és a másik életét mérgezi meg. Ha szép kell, akkor keress szépet, aki nem gáz, hidd el van olyan. Ennyi.

alumi 2010.06.29. 11:24:50

@Caddy: pedig nyilván te is tudsz ilyen kapcsolatokról.:)

Caddy 2010.06.29. 11:31:25

@primula anderson: tudod néha össze vagyok zavarodva, de azt hiszem többről is. :)

Kham 2010.06.29. 11:32:01

"Ez felháborító! Azt terjesztette rólam hogy csak akkor élvezek el, ha a porszívó csöve lóg ki a hátsómból, amikor legfeljebb egy ostornyelet vállalok be. De ez még semmi, mert később azt mondta hogy a mosógépen csináltuk és leestem róla. Én! Aki felléptem a cirkuszba, lovon és trapézon is tudom, ha abba az izéba esek, amit Senki Alfonz tud. Transzba, na" :):)

tarquin - védőháló nélkül 2010.06.29. 11:34:31

@Tamarian: úrinő nem kacsintgat, az túl egyértelmű.:D

@Caddy: lényeg, hogy minden jó lesz. Majd pénteken adok fel lottót, hátha addig elfelejtem, hogy akartam.:-)

Erásss 2010.06.29. 12:02:12

@Devil2:
Szivikeeee!
Kapcsold be a telódat, mert feltétlenül kommentálnom kell az irományodat. Kicsit hosszú lenne, ha írnom kéne.....meg hát már régen is dumáltunk.Pusszantás :D :D :D

Snowmass 2010.06.29. 12:03:51

Szeretem az ilyen sztorikat, látok bennük kihívást. Most is kellett egy kis idő, hogy rájöjjek: valójában a posztíró a kényszeres hazudozó, és egyben pozőr, aki azt kamuzza másoknak, hogy a fiúja azt mesélte a barátaiknak, hogy a posztíró mennyire élvezte, amikor a mosógépen csinálták. Azt még persze ki kellene találni, hogy a posztíró mindezt azért írta le, hogy megtudjuk, van mosógépe, vagy inkább azért, hogy azt is leszűrhessük, hogy még azt is tudja, mire és hogyan kell a masinát használni.:DDD

Tamarian 2010.06.29. 12:10:53

@primula anderson: Az a baj ezekkel a sztorikkal, hogy amikor ennyire süvölt az éretlenség, akkor most mit is írjon az ember? Megint más, ha úgy ír valaki, hogy azt érzékeled, küzd az áldott, csak valami vakfoltja van. Ahhoz lehet hozzátenni valamit. De egy ilyen kalibernek mit mondasz? Gondolkozz...(?)
És igen, 30 évesen is ugyanezeket futják. Közben meg nem értik...

@tarquin - menő, de nem árulkodós:P: És ha ártatlan arccal csinálja? Vagy pókerarccal annyit mond: utána reanimáltam... ? ;-)

DocBulywood 2010.06.29. 12:25:07

A ribanc csak elképzelte, milyen lett volna, ha megtolják, de hát még a vibrátornak sem kell, ezért egy szánalmasan szar történetet kanyarintott a betokosodott puncija köré. Ez van.
Köv. poszt?

S0und 2010.06.29. 12:33:15

@Snowmass: Kerülj egyet a friss levegőn, jót tesz! :D

MOCSKOS HAZUG FÉRFIAK!!!1111ONEOENONEELEVENENEGYEGEGYEGYEGFONTOS

Amúgymeg erről az a véleményem, hogy mindenkinek meg van a f*sz stílusa. Nekem is meg van az occó poénból-storyt-kreáló-majd-azt-pocsék-minőségben-elszínészkedő stílusom. Általában működik. A csávó teljesen kamu storykat szült, ellenben az ilyen embernek egy szavát se hiszik el. Azt megértem, hogyha megalázónak tartasz egy ilyen szitut, még akkor is, ha rajtad kívül senki se vette komolyan.

dr. gernika 2010.06.29. 12:42:47

@DocBulywood: Ejha. Keménytojást reggeliztél? :)

Tamarian 2010.06.29. 12:59:36

Most megyek úszom egyet. Addig hátha történik valami érdekes... :)

alumi 2010.06.29. 13:11:41

AMúgy nem tudom érzitek -e, de a tegnap kívánságom a szadomazo halálról szóló cikk kapcsán, ma teljesült is..:D

Kértem szadós sztorit, hát, ha nem is valami erőset, de kaptam.:)

Azért ebből hiányzott a gumilabda és a szopóálarc, de egye fene, határeset.

summerstorm 2010.06.29. 13:42:54

Napot mindenkinek...

@primula anderson:
valld be őszintén :) :) :) :)... kicsit perverz vagy...

Hellóóóóóóóóóóó mannschaft :) :), mindkettőőőőőőő!!!

@kabátnyúl:
szia férjecském :), hogy telik a napod?

summerstorm 2010.06.29. 13:45:58

@tarquin - menő, de nem árulkodós:P:

ez aztat jelenti, hogy tessék szépen vigyázni magadra a futópadon, mert még lefejelheted a vezérlőt, assssztán meg kitörik a fogacskád...
és ki látott már fog nélküli angyalt... földreszállllltat :)?

tarquin - védőháló nélkül 2010.06.29. 13:51:49

@mooon:): sziavégre!:-) Hogysmint megy a tündérek sora?:-)

@kabátnyúl: :D:D

@Caddy: ma nem fog menni, sajnos.

tarquin - védőháló nélkül 2010.06.29. 13:52:35

@Tamarian: nem tudom, hogyan kell ártatlanul kacsintani, de nagyon tetszik, megtanulom.:D

summerstorm 2010.06.29. 13:55:53

@tarquin - menő, de nem árulkodós:P:

jól jól, *kicsitmárizgul* de jóóól :))
sok volt a meló...

Caddy 2010.06.29. 13:59:47

@tarquin - menő, de nem árulkodós:P: na idefigyelj, ezen a héten én játszom kettőnk helyett. Már megvan a nyerő.:) Meg a jósgömb is azt mondta a kérdésre, hogy nyerek-e, hogy go for it. Szóval ne aggódj!:)

tőzegmalac 2010.06.29. 14:01:20

@mooon:): Szép napot kedvesem!:)

jóllakottan. akkora kajakóma van, hogy még szédülök is:D

summerstorm 2010.06.29. 14:04:04

@kabátnyúl:

ez a nyulakra is igaz? nem csak micimackóra :))?

tőzegmalac 2010.06.29. 14:08:16

@tarquin - menő, de nem árulkodós:P: hallgass a kedvesemre...
mert utóbb még rád fogják, hogy valami dominaság miatt lett hézagos;)

tarquin - védőháló nélkül 2010.06.29. 14:08:21

@Caddy: remek.:-) Még a jósgömb is velünk van!:-) azért húzok egy tarot-ot, biztos, ami tuti.:D

tarquin - védőháló nélkül 2010.06.29. 14:10:34

@kabátnyúl: ez úgy volt ám, hogy egyre gyorsabbra állítottam, aztán már nem bírtam, szerintem épp a bennem rejlő domina elfojtása miatt történhetett.:D

tőzegmalac 2010.06.29. 14:10:59

@mooon:): naná:)
kemény ám a répafődön melózni...

tőzegmalac 2010.06.29. 14:14:18

@tarquin - menő, de nem árulkodós:P: engedd szabadon. nehogy abban a nagy elfojtásban fogtündér legyen belőled:-D

summerstorm 2010.06.29. 14:14:43

@tarquin - menő, de nem árulkodós:P:

és ha asszongya, hogy még várj, nincs még itt az ideje, akkor vártok :)? mondjuk lehet, hogy még nő egy kicsit a nyeremény :D

tarquin - védőháló nélkül 2010.06.29. 14:15:12

@Caddy: azt mondta, hogy sikeres időszak következik most, legyőzök minden akadályt.:-) Ez csak egyet jelenhet, ugye.:-)

Lui_78 2010.06.29. 14:17:58

Hozzon inni nekem valaki valamit:)

summerstorm 2010.06.29. 14:18:29

@tarquin - menő, de nem árulkodós:P:

nya jól van... vegyééé egy lóttóóót :D

summerstorm 2010.06.29. 14:26:34

na puszi az illetékeseknek, csak megnéztelek titeket egy kicsit :)

Caddy 2010.06.29. 14:29:05

@tarquin - menő, de nem árulkodós:P: jósgömb itt bent van az ofiszban. Tudod a nagy kérdések előtt megrázzuk. :D:D:D
Tarot is velünk van,nincs több kérdésem. :D

tarquin - védőháló nélkül 2010.06.29. 14:45:56

@Lui_78 (egy se kurva mind királylány): ez valami méhecske-komplexus lesz.:-)

@Caddy: ez nagyon jó.:D Már csak a csillagállásokat kell megvizsgálni.:-)

Kytia 2010.06.29. 15:26:55

Na, visszatértem.

@Kedves Nard: Kitelik, de akkor sem én írtam. Majd ha én írok posztot, azt fel fogjátok ismerni szellemes stílusáról, páratlan szókincséről, és lebilincselően fordulatos cselekményéről.:D

@Father Justice: Hát, kinek a pap, ahogy mondani szokás... Én azért eléggé kikészülnék, ha szado-mazo dolgokat terjesztenének rólam. Valahogy nem tudom összeegyeztetni a "normális" ember eszményképével, amelyhez hiába ugyan, de közelíteni szeretnék.:)

"A posztban szó sem esik a fickó külsejéről." És ott a pont!!! Tényleg!! Akkor meg Jokka mit dumál? Mert, ha valakiről azt írják, hogy beleszeretett egy lány, akkor az már csak jóképű lehet, mi? Jokka,Jokka...az előítéletek!:))

Dr. A Jó Meglepően Izmos Hercege 2010.06.29. 15:46:26

@Kytia:

Ha pózer volt, akkor lehet ez magában foglalta a jóképűséget is! Szerintem te egy domina vagy, ezért is vonzódsz az alacsony férfiakhoz, hogy uralkodhass rajtuk, megalázzad őket! :)

Kytia 2010.06.29. 15:54:42

@Kedves Nard: Ugyan már! Én még az alacsony pasiknál is egy fél fejjel alacsonyabb vagyok.:)))

Kytia 2010.06.29. 15:55:20

@Kedves Nard: Mondjuk, ettől még megalázom őket...:D

tőzegmalac 2010.06.29. 16:10:43

nekem is
én is akarok egy dominát:)

Father Justice (törölt) 2010.06.29. 16:17:34

@Kytia: Ha tényleg írsz posztot, feltétlenül csempéssz bele ilyen megjegyzéseket is: "..a felszínes társalgásnál sosem mertem mélyebbre menni.. igaz, nem is tudtam volna.."
"..pénze volt, mint a szemét, de az nekem nem kellett. Ellenben azoknak a boltosoknak, akiktől vásároltam belőle, annál inkább.." Én egyből rád szavaznék a hónap posztja versenyen! :)

Na jó, a saját kellékeiddel (stílus, szókincs, fordulatok) együtt már túl tökéletes lenne egy ilyen történet. Mondhatni "..egyszerűen azt érzem, hogy nem érdemelnénk meg.." :)

Lehet, hogy Jokka a hebegő-habogó szűzlány effekt miatt gondolta, hogy K jóképű. Ebben van is valami, mert a pózolás önmagában ritkán vált ki ilyen hatást a nőkből, a hejjespaseeság viszont annál inkább. Most írhatnám azt, hogy majd jön a posztíró és tájékoztat erről is. De erős a gyanúm, hogy a kommentek elolvasása után inkább ecx.images-amazon.com/images/I/41hNb2LPfML._SL500_AA300_.jpg -al fog szétcsapni közöttetek. :)

tőzegmalac 2010.06.29. 16:45:20

@tarquin - menő, de nem árulkodós:P: nem. sárkányt nem akarok, de ne is próbálj összezavarni:-)

tarquin - védőháló nélkül 2010.06.29. 16:51:43

@kabátnyúl: akkor a Magyar Köztársaság Családjogi Törvénye értelmében megállapítom, hogy mi marhára nem illünk össze.:D

tőzegmalac 2010.06.29. 16:58:15

@tarquin - menő, de nem árulkodós:P: :O
sárkánykodás nélkül is össze tudsz karmolni:-)

tarquin - védőháló nélkül 2010.06.29. 17:09:03

@kabátnyúl: ez nálam alapfelszereltség, hogy úgy mondjam:-)

tőzegmalac 2010.06.29. 17:22:12

@tarquin - menő, de nem árulkodós:P: holmi törvény miatt még nem mondok le rólad:-)

Tamarian 2010.06.29. 17:33:42

Úgy látom, nem történt semmi. :D A víz jó volt ;-)

@tarquin - menő, de nem árulkodós:P: Szívesen gyakorolok veled ;))) De alapszabály, hogy minél ártatlanabb az arckifejezés, annál kétértelműbb a megjegyzés. Csak hogy összezavarodjon minél jobban :D

phaszfej 2010.06.29. 17:44:21

ez egy felszínes pitsa

phaszfej 2010.06.29. 17:45:24

hejj, a karikás ostorommal csattintanám le minden ribanc édes kis pofikáját

Tamarian 2010.06.29. 17:51:00

@phaszfej: Kytiaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa.................. XDD

phaszfej 2010.06.29. 18:06:01

vastag boka, büdös pina, lógó csecs, lóarc, anyajegyek

Ezektől hányok én.

rendszerhiba 2010.06.29. 18:40:28

4. csipkebokor vessző

@Domeq: ja, vihar a biliben :)

pazola 2010.06.29. 19:34:22

Akkor most Agit nem varrtak meg le ugy a mosogepen, hogy beleesett a kadba?

Szegeny.

Biztos ezert ilyen frusztralt :P

ergerberger 2010.06.29. 21:25:59

Nem zörög a haraszt...
Azért egy kis faszkorbácsolás meg kikötözés tuti volt!

ergerberger 2010.06.29. 21:27:24

Működő mosógépen kell csinálni, mert az vibrálja a muffok csiklaját!
Csak jól kell időzíteni a centrifugálós programhoz.

JOKKA21 2010.06.29. 23:22:41

Kytia ha választhatnék, akkor a szépet.:)
Nem kötök én bele semmibe.

Devil szépekkel csak a baj van általában..

vadmacska1995 2010.07.14. 23:08:44

De szemét, én ilyenért már ölök (na jó azért nem)
süti beállítások módosítása