Közölte, hogy neki ez nem megy

2010. augusztus 03. 07:16 - Panni CsP

Egy kapcsolat kellemes indulására nem lehet alapozni a jövőt, mert még ugyanúgy lehet belőle irdatlan bukta is. Következő Levélírónk ezt pontosan tudja, mert átélte, milyen, amikor egy csaj hirtelen és gyorsan megváltozik, felrúgva mindazt, ami korábban történt köztük. Az első randit összebújás és csókok követik, minden frankó, majd a lány váratlanul eltűnik. Amikor a pasi nagy nehezen felhajtja, a lány közli vele, hogy ne haragudjon, neki ez nem megy. A történetből nem derül ki, hogy mi változott meg, de találgatni ér!

 

Sziasztok! Először nem akartam leírni ezt az egészet, de aztán rájöttem, hogy egyedül már képtelen vagyok megérteni. Remélem, nem fog megharagudni érte, hogy ezt megosztom veletek. Nemrég a Csajok és Pasik segítségével rátaláltam egy lányra, egyből megragadott a fényképe és miután felvettük egymást MSN-re többször is beszélgettünk. Telt az idő és egy kedves, aranyos lányt ismerhettem meg a személyében. Azután nagy nehezen összehoztuk a találkozást is. Nem vagyok jó a beszélgetésben, de ő jókat kérdezett és így meglepően sokat beszéltem. Mivel másnap reggel korán kellett kelnem, így megkérdeztem, hogy nem haragudna-e, ha mennénk lassan. Ő is benne volt és mire odaértünk a megállóba, elment a busz, így várnunk kellett. Én szorosan átöleltem és ő is viszonozta, majd elcsattant az első csók és még két másik is.

Azután felszállt a buszra és hazament. Pár nappal később újra találkoztunk, beültünk egy kellemes helyre, kicsit összebújtunk, volt megint csók és beszélgetés, szóval minden jól alakult. Miután meguntuk a helyet, elmentünk sétálni és egy szabadtéri rendezvényen kötöttünk ki, de mivel az idő kezdett rosszra fordulni, így ismét elkísértem a buszig. Utána még beszéltünk MSN-en és csupa jót hallottam a találkozásunkról. A lényeg, hogy elégedett volt és én is boldog voltam, hogy ilyen jó hatással voltam rá. Pár napra rá küldött egy SMS-t, hogy a hétvégén nem ér rá, mert közbejött valami. Akkor már éreztem, hogy valami baj van. Azután nem is jelentkezett. Én írtam neki SMS-t, illetve MSN-en és iwiw-en is egy rövid üzenetet. Amikor nem voltam MSN-en, akkor írta, hogy neki ez nem megy és hogy hagyjuk inkább és hogy ne haragudjak. Nem is tudtam hova tenni a dolgot, így még aznap küldtem neki egy újabb levelet, hogy most ez hogy van, mi történt és várom a magyarázatát. Erre ő egy valamivel hosszabb levélben a korábbiakat írta le, valamivel bővebben. Nem fejtette ki, hogy miért döntött így. Én meg itt maradtam a kérdéseimmel. Remélem, ti jobban átlátjátok a helyzetet vagy tudtok valami okosat tanácsolni. Előre is köszönöm, hogy elolvastátok illetve véleményeztétek. Sziasztok!

 
318 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://csajokespasik.blog.hu/api/trackback/id/tr852194803

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

citrix 2010.08.03. 14:06:51

Lehet udvariasan pattintani:jó veled,persze,majd hívlak és (itt a reménybeli programok tárháza):sose hív fel,elfelejtheted.Lehet megalázó módon,hogy még az élettől is elmenjen a kedve a másiknak:szemébe mondani hogy ronda(),sehogy se jön be... Köztes verzió a nekem nem jössz be,de aranyos és helyes vagy amúgy.Biztos sokan szeretnének pont egy ilyet,mint Te(csak én nem).Na ez is elég vacakul tud esni,egyáltalán nem vigasztaló,ha ez jó szó tud lenni az adott szituban.

Hopi Bond 2010.08.03. 14:08:25

@Frigyesur: Na ja, de 2 randi után senki nem kap rólad komplett képet, hogy képes lennél-e elviselni, ha megmondaná-e a konkrét okokat vagy sem.

Arrius (ex-Nathan D'Xantine) 2010.08.03. 14:09:14

@Frigyesur: "Az igazsag kimondasa miatt sosem haragszom. A tartalma miatt esetleg."

Ööö... Ez azért szép volt! :)

Amúgy nem más a világképünk. Inkább az más, amit elvárunk azoktól akik ebben a világban mozognak.

Frigyesur (törölt) 2010.08.03. 14:09:56

@Frigyesur: Foleg azert, mert utana csupa jot mondott a talalkarol. Ha nekem nem jon be valaki, akkor nem mondok pozitiv dolgokat, nehogy felrevezessem. Szerintem ez a lany nem kedves es nem aranyos.

Frigyesur (törölt) 2010.08.03. 14:12:09

@Hopi Bond: En ertem mi a masik fel szemszoge. :) Csak nem tudom megerteni. Illetve nem tudok vele egyeterteni.

A multbeli bunokert meg nem egy 11. embert kell buntetni. Szerintem ez egyertelmu.

Ujra leirom: nem kotelezo. Semmi sem kotelezo. Azert ember nem azert korrekt, mert kotelezo. Hanem azert, mert igy helyes.

Frigyesur (törölt) 2010.08.03. 14:13:34

@Hopi Bond: Epp ezert kell lennie egy oknak, amiert nem. Ha nem vonzodom, nem csokolom meg. Ha rosszul erzem magam, nem lelkendezek (vagy mit tudom en, hogy mik voltak a jo dolgok, amiket irt). Nem csodalom, hogy ezek utan valaki tanacstalan. :S

KiNG 2010.08.03. 14:16:41

@Hopi Bond: a csaj ártatlanságát nem az expasijai bűnösségével kell bizonyítani.

Ha meg valami csaj azzal jön az első vagy második randi után, hogy "nem vagyok szerelmes beléd", az egy idióta.
Még egy lakásba vagy autóba sem első látásra leszünk szerelmesek, egy emberbe meg főleg nem! Mondja inkább azt: "gáz, ahogy öltözködsz", "büdös a szád", "nem vagy elég jóképű", "kevés a 20 centi", "forintban? én euróban értettem, így sajna nem".

Persze jobb és könnyebb nem mondani semmit, mások érzésére szarni, hiszen milyen hülye dolog ez az empátia!

KiNG 2010.08.03. 14:21:10

@Frigyesur:
" Szerintem ez a lany nem kedves es nem aranyos."

Na, a premmisszákból össze áll a szentencia.
Riszpekt, Vader nagyúr.
(Végre egy gondolkodó nő!)

Arrius (ex-Nathan D'Xantine) 2010.08.03. 14:22:34

Egyébként azt sem árt szem előtt tartani, hogy a dolognak nem csak tényszerű és intellektuálisan magyarázható okai lehetnek.

Márpedig érzelmi, és intuitív okokat elég nehéz "elmagyarázni".

nicknek (törölt) 2010.08.03. 14:26:31

@Frigyesur::)) Az erő mindig veled van:)

@degreen: hurrá... ennek örülök, mert akkor van esélye a posztolónak:D blödséget hoszzú ő, vagy zöldség akart lenni?:))

Dr. A Jó Meglepően Izmos Hercege 2010.08.03. 14:26:48

@Frigyesur:

A pokolba vezető út is jószándékkal van kikövezve. Lehet csak azért mondta, hogy a nyomi posztírót ne sértse meg. Én megsértem azzal, hogy lenyomizom, mert leszarom őt, az érzéseit is. Aki iránt nem érzek semmit, azzal nem is vagyok empatikus. Céltalan empátia sosem volt a kenyerem, noha rendkívül kedves vagyok, ahogy a nevem is mutatja! :)

Piszok Alfréd 2010.08.03. 14:28:17

@Frigyesur: ebben van valami.

Amúgy annyiból értelmetlen a vita, hogy szerintem a csaj másik pasit talált, azért pattintotta a fiút, ezt meg persze megmondhatta volna.

nyunyuli 2010.08.03. 14:28:49

engem is így pattintottak utoljára, csak éppen magyarázat nem volt, csak annyi, hogy ő megzavarodott és nem tudja most folytatni, és hogy én most biztos utálom és ne haragudjak.....

aha, ezt így szoktuk:)
fordított verzió volt, én vagyok a nő....

az ilyen tahóságok se nem életkor, se nem nemiség függvényei, valaki egyszerűen egy nulla gerinc nélkül.

Zurna 2010.08.03. 14:30:35

Erre a történetre egyszerűbb a magyarázat, mintsem gondolnád!

Két magyarázat lehetséges, mégpedig:
1: Azon a bizonyos "nemérekráközbejöttvalami" hétvégén találkozott az expasijával és kibékültek, téged meg nem tart annyira még, hogy ezt a tényt megossza veled, vagy azt hiszi így humánusabb, ha nem tudod az igazat!
2: Lelkileg defektes a csaj és ingatag, meg depis meg még ki tudja mi jöhet közbe, szóval rájött, hogy mégsem téged akar valamiért!
3 Bár írtam, hogy kettő de most jutott eszembe, szóval az is lehet, hogy közben találkozott a társkeresőn egy nálad számára vonzóbb egyénnel, aki megfűzte az agyát, és inkább azzal próbálkozik...

Szóval felejtsd el a csajt mielőbb és tudatosan!!!
Keress mást!

Hopi Bond 2010.08.03. 14:30:54

@Frigyesur: Nem megérteni és egyetérteni kell vele, hanem elfogadni. :)

Ő így élte meg a szituációt, a másiknak ugyanezt tiszteletben kellene tartania. Persze ha az egyiknek kérdései vannak, akkor a másiknak illik rá válaszolni, mert így helyes. De ha nem akar válaszolni a kérdésekre, akkor az már nem helyes?

Most akkor ki ért meg kit? :)

Persze, ha a lány megértené a fiút, akkor válaszolna a kérdéseire, ha a fiú megértené a lányt, akkor nem keresné a válaszokat.

A kérdés, hogy kinek kellene jobban megértenie a másikat...

Arrius (ex-Nathan D'Xantine) 2010.08.03. 14:31:15

@Piszok Alfréd: Nyalván. A vita nem is a konkrét esetről szól hanem általános elvekről.
A poszt maga elég szimpla ügy akárhonnan is nézem.

Hopi Bond 2010.08.03. 14:32:56

@Frigyesur: Lehet két nap után mérleget vont és azt mondta, hogy inkább mégse. Nem lehet belelátni az emberek fejébe, hogy mit miért tesz. Nem mindig indokolható meg racionálisan egy cselekedet. Egyszerűen így döntött. Az meg könnyen lehet, hogy a döntésig vezető út nem vezethető le matematikai eszközökkel.

Arrius (ex-Nathan D'Xantine) 2010.08.03. 14:37:14

@Hopi Bond: Hm. Ha "mérleget vont", akkor az pont levezethető és magyarázható.

Piszok Alfréd 2010.08.03. 14:37:33

@Frigyesur: "Ha nem vonzodom, nem csokolom meg."

Hát, ha csak nem különösen visszataszító, miért ne? :D Ez még messze van a megszelidítéstől :)

nicknek (törölt) 2010.08.03. 14:39:28

Racionális dolgokat keresünk a nő "NEM"-ben?:DDD

Hopi Bond 2010.08.03. 14:40:01

@KiNG: Ha volt már dolgom 10 konnektorral, amiből 9 esetben megvágott az áram, akkor nehezen szánom rá magam, hogy csak úgy lazán belenyúljak a 11.-be is minden mindegy alapon.

Zurna 2010.08.03. 14:40:50

@Nathan D'Xantine: ahogy gondoljátok! :-)
Az élet meg a társkeresés már csak ilyen!
A posztoló, meg örüljön, hogy nem később cserélték le, amikor már lelkileg esetleg jobban benne van!

KiNG 2010.08.03. 14:42:06

@Hopi Bond: nono. A konnektorba belenyúlni balesetveszélyes és mindig baj lehet, de az emberek - így a férfiak különbözőek, és nem mindegyik igényli, hogy hazudj neki, csak hogy ne bántsd meg őket.

Hopi Bond 2010.08.03. 14:42:28

@Nathan D'Xantine: Nem, mert az emberi döntések nem mindig racionálisak. Emóciókról meg nem vitatkozunk, mindenkinek szíve joga úgy érezni, ahogy akar.

Lehet annyi volt mögötte, hogy ma kedd van és ha 6-ost dobok a kockával, akkor kirúgom. Na, hát ez 6-os lett. :)

Hopi Bond 2010.08.03. 14:44:12

@KiNG: Hát van egy rossz hírem. Az élet is kegyetlen mód balesetveszélyes.

Zurna 2010.08.03. 14:45:47

@Hopi Bond: nos engem már rázott meg az áram, pedig még a szakmám is kapcsolódik hozzá, de ha a célom a 11.konnektor mögött van akkor bizony belenyúlok a 11.ikbe is, max.óvatosabban, elővigyázatosabban mint annakelőtte!:-)

Magyarul a szerelem és a társ keresése olyan dolog, hogy ha 115x megégeted magad, akkor is tűzbe megy az ember 116.ik alkalommal is, ha mögötte kedvező folytatást és a vágyai beteljesülését reméli!:-)

KiNG 2010.08.03. 14:46:03

@Hopi Bond: ám az áramtól meghalhatsz, egy rövid magyarázattól a másik irányába meg nem...

inci-finci (törölt) 2010.08.03. 14:46:03

@Hopi Bond: az érzés nem racionális de a tett igen

feltételezem kevés embert vertél agyon indulatból?

Zurna 2010.08.03. 14:46:42

@Hopi Bond: és sajnos kivétel nélkül mindíg halállal végződik! :-(

Arrius (ex-Nathan D'Xantine) 2010.08.03. 14:49:26

@Hopi Bond: Mérlegelni csak racionálisan lehet. Amúgy ha feljebb tekersz, pont én mondtam el, hogy mely döntések nem magyarázhatók...

Hopi Bond 2010.08.03. 14:52:18

@Zurna: Naja, de a kislány nem akart áramot szerelni. :) Látta, hogy konnektor lesz ez is, na akkor nem nyúlok bele, mert a konnektorok nem kedves lények. :D

@inci-finci: A gondolatban történő számít? :D
A tett lehet, hogy racionális, de emócionális dolgokat nem lehet racionálisan megmagyarázni. Könnyen lehet, hogy valami nehezen megmagyarázható érzelmi reakció váltotta ki nála azt a bizonyos nem-et. Lehet, hogy maga sem tudja, egyszerűen csak "érzi".

Mint amikor eszel valami ételt, de van valami furcsa utóíze és azt próbálod kitalálni, hogy mi a fene lehet. :)

Arrius (ex-Nathan D'Xantine) 2010.08.03. 14:53:01

@Zurna: Az áram nyilván azokat rázza meg gyakrabban akiknek a szakmájuk... :)

Hopi Bond 2010.08.03. 14:54:40

@Nathan D'Xantine: Mérlegelni bárhogy lehet. Szép is lenne, ha minden mérlegelés végén előállna egy matematikailag is levezethető eredmény.

Csirke72 2010.08.03. 15:00:14

Kedves zöldfülü posztoló barátunk ezt kicsit benézte...

1. A mai lányok nem szeretnek hetekig-hónapokig randizni, hanem valszeg várta a nagy akciót.
2. Mégha fáradt is az ember ill. korán kel másnap, emiatt nem megy haza....A csaj többet várt volna.

3. A társkeresök amugy erröl hiresek, ott senki sem csak 1 valakivel taliálkozik. A csaj már párhuzamosan többel randizott és amelyikkel a hétvégén találkozott az volt a nyerö.

4. Javaslat: mindig több lánnyal ismerkedj 1 idöben és akkor nem koppanhatsz ill. te passzolod amelyik nem megfelelö:)

nicknek (törölt) 2010.08.03. 15:01:21

@Zurna: idővel a szigetelő réteg vastagodik:)

Arrius (ex-Nathan D'Xantine) 2010.08.03. 15:03:15

@Hopi Bond: Az lenne szép ha a mérleg nem lenne számolható...
:)

A mérlegelés ugye egy mérésre szolgáló eszközről nyerte nevét... Igen, a mérlegről.

A mérlegelésnél súlyozott érveket és ellenérveket pakolsz a két serpenyőbe. És kijön a válasz. És ez mind leírható matematikailag.

Ami nem magyarázható az nem mérlegelés. Az lehet ösztönös döntés, de mérlegelés nem.

KiNG 2010.08.03. 15:04:21

Amúgy aki azt mondja, nem kell a magyarázat, az gondoljon bele, mi lenne, ha:
- holnap bemenne a munkahelyére és kirúgnák, de nem mondanák meg miért
- elhunyna egyik rokona, de nem mondanák meg mi miatt
- lelépne a családja, minden ok nélkül

Na ugye, hogy nem lenne ezt jó átélni!!

Csirke72 2010.08.03. 15:10:03

@KiNG:

Nem tudom hol élsz te de melyik munkahelyen közlik veled a valós igazat amiért kibasztak.
Sehol. Amolyan meséket mondanak, hogy jobb legyen a hangulatod.
Amugy nem tökmindegy miért rugtak ki? Ha kirugtak uj helyet kell nézni és nem lekizni a multon.

Miért adott volna a csajszi választ. Nem házasok és még akkor is.
Ennyi- Nem volt nyerö ász a csákó...

nicknek (törölt) 2010.08.03. 15:10:13

@KiNG: :)) fúúú ez már nagyon általános... én erre a sztorira írtam, hogy nem kellene...:)

Dr. A Jó Meglepően Izmos Hercege 2010.08.03. 15:10:42

@KiNG:

Ha köztisztviselő/közalkalmazott vagy, akkor simán lehetséges, hogy nem mondják meg miért rúgnak ki. Nem kötelesek indokolni.

Csirke72 2010.08.03. 15:11:57

@Kedves Nard:

Sehol sem kell megindokolni. A legáltalánosabb 2 irásbeli felszólitás amolyan kitalált hibára és a 3.-nál azonnalival felmondhatnak, indoklás nélkül.

Ennyi:)

Kósza 2010.08.03. 15:12:40

@KiNG: de itt két, többé-kevésbé elcseszett a randiról volt szó, nem olyan súlyos dolgokról, mint amiket te írsz. Miért kell ennyire eltúlozni?! A másik irány is igaz lehet: akarod hallani a péktől, hogy azért nincs éppen kiflije, mert a belvíz miatti gabonatermés csökkenés áttételes hatása a malomipari produktivitás lecsökkenésén át hatással volt a pékség aznapi termelésére? Vagy megelégszel azzal, hogy van kifli? Nincs. Viszlát.

Csirke72 2010.08.03. 15:13:48

1. A mai lányok nem szeretnek hetekig-hónapokig randizni, hanem valszeg várta a nagy akciót.
2. Mégha fáradt is az ember ill. korán kel másnap, emiatt nem megy haza....A csaj többet várt volna.

3. A társkeresök amugy erröl hiresek, ott senki sem csak 1 valakivel taliálkozik. A csaj már párhuzamosan többel randizott és amelyikkel a hétvégén találkozott az volt a nyerö.

4. Javaslat: mindig több lánnyal ismerkedj 1 idöben és akkor nem koppanhatsz ill. te passzolod amelyik nem megfelelö:)

Hopi Bond 2010.08.03. 15:28:44

@inci-finci: Nem egészségügyi problémára gondoltam. :)

@Nathan D'Xantine: A "serpenyőbe" kerültek olyan dolgok, amikhez nem rendelhető matematikailag egzakt módon kifejezhető mennyiségű tömeg. Például: nagy a feje, ez nálam mondjuk 1 tonnát nyom a serpenyőben, másnál meg 15 dekát. Ugyanis a nagy-a-feje problémához nincs általánosan elfogadott váltószám.

Ettől függetlenül nagyon szépen lehet mérlegelni az én saját kis külön bejáratú mérlegemen. Amit persze másnak esetleg nem kívánok levezetni semmilyen módon, mert olyan "mérőszámokon" alapul, amit a másik esetleg nem képes felfogni/megemészteni/megérteni/elfogadni/stb. Én meg nem kívánom elmagyarázni, hogy a nagy-a-feje lehetne-e fél kilóval kevesebb és akkor a mérleg máris nem billen oldalra.

KiNG 2010.08.03. 15:37:09

@Csirke72: de legalább megindokolják valamivel. Nem tökmindegy, mert sok minden miatt kirúghatnak, és van, amin tudsz változtatni.

@Kedves Nard: létszámleépítés is indok lehet, nem?

@Kósza: de b+ az egy kifli, ez meg egy ember!!!

Arrius (ex-Nathan D'Xantine) 2010.08.03. 15:39:34

@Hopi Bond: Most mit értetlenkedsz? Mondtam hogy súlyozott.
Tök mindegy mennyivel súlyoztad az amúgy is nagy fejét!
Ha beraktad a fejét a "nem akarom" serpenyőbe, akkor amikor megkérdi és miért nem, már tudod is sorolni: Mert nagy a fejed, stb....

2010.08.03. 15:40:40

@Kytia:

Nem kellene ezt gyakorolni ?

2010.08.03. 15:42:11

@Hopi Bond:

Nem mindegy, hogy (a lany) rem nedves, vagy nedves rem...

Kósza 2010.08.03. 15:43:45

@KiNG: nem a kifli a lényeg, hanem a pék, meg te,... az két ember B+ ! Az is két ember közötti viszony, hogy kiflit kérsz tőle. Pont annyira sarkítottam lefelé, mint amennyire te felfelé! B+

KiNG 2010.08.03. 15:51:20

@Kósza: oké, de egy kiflit, ha nem kapsz meg valahol, akkor
A) elmész máshova kiflit venni
B) majd holnap eszel kiflit, ma inkább zsömlét kérsz.
Ergo nem érdekli az átlagembert, miért nincs kifli.

(Amúgy engem érdekelne, miért nincs kifli, ha mondjuk a nap másik 364 napjában van, és eddig mindig ott vettem.)

Hopi Bond 2010.08.03. 15:52:05

@Nathan D'Xantine: a súlyozott része kimaradt, felületes voltam, bocs.

Rendben megkérdezi, hogy miért, elmondom, hogy azért mert nagy a feje, de utána több kérdést ne tegyen fel. Most komolyan, ki tudja megállni, hogy ne tegye fel a következő magától értetődő kérdést, hogy mégis miért nagy a fejem? Utána meg majd jön a személyeskedős rész és a többi, bla-bla-bla. Ennél lényegesen egyszerűbb, ha megvágom a kört és csak úgy szimplán nincs válasz egyetlen kérdésre sem.

Mint egy sajtótájékoztató, ahol nem lehet kérdezni. Elmondom mi a szitu (=nem), aztán lejövök a pódiumról és mindenki mehet haza. A nyakad teheted rá, hogy minden ott megjelentnek van egy kismilliónyi kérdése. Érdekes módon az ilyen helyeken is bepróbálkoznak néha, hogy azért hátha. Pedig ott előre el is lett mondva, hogy nincs kérdés.

randomburvi 2010.08.03. 15:52:17

2 randi után mi a tökömet kell vekengeni? Ha minden pasi ennyit nyígott volna, akivel randiztam egyet-kettőt, megmakkantam volna.

Kósza 2010.08.03. 15:58:05

@KiNG: rendben Bki, feladom, búcsúzzon el tőled minden csaj a második, és egyben utolsó randi után egy csernusmüllerpoppercoelho tanítványhoz méltó részletes analízissel!

A jó öreg Hope 2010.08.03. 16:06:28

@Hopi Bond: bagoly mondja verébnek:
"nagy a fejed"-mondta a bagoly
"de mért nagy a fejem"- kérdezte ártatlan tekintettel a veréb...:-):-)

tuono 2010.08.03. 16:08:10

Sanszos, hogy itt is, mint sok más esetben több szálon futott a cselekmény a csajnál... Te voltál az egyik! Egy másik (rámenősebb) szál talán nem csak a buszig, hanem hazáig, sőőőőőt tán a szobájáig kísérte. Kb. ennyi, magyarázatnak megteszi nemde? :) Lépj tovább, jön egy jobb!!!

vázkulcs 2010.08.03. 16:14:05

Szerintem mindegy nem jöttél be neki aztán ennyi. Vagy ki tudja, női gondolatvilágot kár logikai alapon megközelíteni.

Örülj neki nem házasság és két gyerek után lépett le így. :D

KiNG 2010.08.03. 16:15:10

@Kósza: nesze b+ :D
"Megfutamodni a harctól, ez a legrosszabb, ami megtörténhet velünk. Rosszabb, mint vereséget szenvedni, mivel a vereségből mindig tanulhatunk valamit, de a megfutamodással csak ellenségünk győzelmét hirdetjük."

(Coelho)

kiraaaaa 2010.08.03. 16:17:34

Mi ez itt kajálda? Finomfőzelék, kifli..:))miről dumáltok itt metaforaügyileg?

A jó öreg Hope 2010.08.03. 16:20:13

@Hopi Bond: amúgy magyarázat lehet az is, hogy a lány a hétvégén sheriff-et, látott és ez az élmény annyira meghatározta az életét, hoyg bár kapcsolatuk platói maradt, mert egy sheriff nem áll le csak ugy bárkivel, de többé más pasira gondolni sem tudott...

meg aműgy is ha a lány adott volna a választ a kérdésre, hoyg de miért, az kb így hangzott volna nőiesen:

-azért mert csak...

Arrius (ex-Nathan D'Xantine) 2010.08.03. 16:20:41

@Hopi Bond: Nincs gáz... :)

Persze. Erről beszéltem fentebb...

Piszok Alfréd 2010.08.03. 16:23:26

@kiraaaaa: van kifli is :D
A mai posztról a gasztronómia jutott eszünkbe :D
Éhes is lettem...

Piszok Alfréd 2010.08.03. 16:24:30

@KiNG: ha a nőnek nem jössz be, ugyanezek a lehetőségeid maradnak (persze kifli behelyettesítve nővel, bár kiflivel is jó továbbra is)

Piszok Alfréd 2010.08.03. 16:25:44

@KiNG: hát ez elég nagy marhaság, még a többi mondásához képest is...

Kósza 2010.08.03. 16:26:11

@KiNG: 3 B+ után tessék mondani egy Bki-t is, hogy legyen stílusod! :)

kiraaaaa 2010.08.03. 16:28:02

@Piszok Alfréd: akkor valami finomabb nincs?

Kósza 2010.08.03. 16:30:42

@KiNG: te az a típus vagy, aki megkérdezi dugás után a csajtól, hogy jó volt-e neki. Ezért adtam fel a meggyőzésedet bármiről is! :)

KiNG 2010.08.03. 16:33:15

@Kósza: bki-t inkább nők mondanak
@Piszok Alfréd: a nőknek elég :)))

KiNG 2010.08.03. 16:35:34

@Kósza: nem
De igénylem a visszajelzést mindenről. És nem feltétlen szóban.

2010.08.03. 16:38:38

@KiNG:

Victory needs no explanation.
Defeat allows none.

(Maximus Thane)

Da Moon Iz Black (Saigo O Wasamono) 2010.08.03. 16:39:30

na, egy újabb idióta poszt, de csak az írója halál undorító.

csókcsattogással (bloáf), msn, iwiw sz@rságokkal. nem válaszol, de hívogatod mikor még csak kétszer taliztatok.
kiestél a kosárból, ennyi...

Arrius (ex-Nathan D'Xantine) 2010.08.03. 16:47:32

@kiraaaaa: Öööö...
Finom! :D

Tejfölös alap, lilahagyma, tarja, meg izék... :)

Picard kapitány, aki nem meleg csak angol. 2010.08.03. 16:48:43

@A jó öreg Hope: attól függ milyen serifet...
mert az informatikai serifek, nem is igaziak.
csak önmaguk elektronikus kivetulései:D:D

Picard kapitány, aki nem meleg csak angol. 2010.08.03. 16:50:20

@A jó öreg Hope: ja igen, az igazi női válasz az meg ez: "nem tudom":)

Hopi Bond 2010.08.03. 16:52:54

@A jó öreg Hope: ahogy egyetemi tanárom mondta: "Minden igaz és mindennek az ellenkezője is igaz." :)

@Nathan D'Xantine: Na akkor pacsi. :D

Hopi Bond 2010.08.03. 16:54:20

@Kool Kitty Kat: Na elég legyen, mert szappanos zárka lesz. :D

tarquin - védőháló nélkül 2010.08.03. 16:54:23

"Én meg itt maradtam a kérdéseimmel." Na és? Legalább megkérdezted, amit akartál? Kaptál rá választ? Akkor mi a problémád? Ja, hogy nem olyan válasz jött, amit hallani akartál. Tragédia.

Joe69 2010.08.03. 17:03:31

Sokakkal egyetértve azt kell mondanom, hogy a posztíró legalább egy viszonylag karakán csajt fogott ki, aki véget vetett az ügynek. A gyakorlatban azonban azonban párhuzamosan hintáztatnak több pasit is ("pasifelhő"), finoman lehúzzák őket ezzel-azzal, és a dolognak akkor van vége, amikor a pasi elveszti a türelmét, és nyomulni akar, mert akkor úgy néznek rá, mint egy vadidegen erőszakoskodóra, mintha akkor látnák először, és ők aztán "nem úgy gondolták" és durván, lealázva kivágják. Pisis tiniknél természetes ez, de az megdöbbentő, hogy 30-40 körüli szinglik is ezt csinálják tömegesen, és nem veszik észre, hogy totál komolytalanná teszik magukat a férfiak előtt, akik jobbhíján egy csomó nő pasifelhőjébe járnak egyszerre, magyarán totál lejáratja a komoly kapcsolatteremtés lehetőségét. Idősebb korban pedig majdnem 1000 százalék, hogy a csajszi egy titkos nőspasizás felett csinálja ezt, a "nekem ez nem megy" szöveg valszeg azt jelenti , hogy +1 pasival a meglévő mellett nem akar dugni (de becsületére szólva legalább kihasználni sem akarja, nem úgy, mint a többség)

nicknek (törölt) 2010.08.03. 17:23:52

@Joe69: nem hinném, hogy ezek a nők tudatosan teszik ezt, vagy igen?

Joe69 2010.08.03. 17:31:42

@nicknek:
Tudatosan nem tudják, hogy mit tegyenek:)) a valóságban rettegnek az elkötelezettségtől, ennyi, ma már többet bagóznak, trágárkodnak, stb. mint mi, pasik, miért épp ebben lennének "jobbak" ?

nicknek (törölt) 2010.08.03. 17:39:29

@Joe69: egyeztetnünk kellene a névlistánkat asszem:DDD na lépek szia

Névtelen betelefonáló · http://bandeenator.blog.hu 2010.08.03. 17:46:23

@Piszok Alfréd: azért megvan a válasz: az ízét, állagát nem szereted, készítsék el bárhogy.@tarquin - menő, de nem árulkodós:P: becsületesebb megírni, hogy sosem járnék veled, max csak barátkoznék, van van egy másik. Átlátszó szövegek, nem mondom, de olyanok, hogy akár igazak is lehetnek, emellett kevésbé bántóak.@Csirke72: sorban: 1. aki így csinálja, egy idő után kiég, tartós kapcsolata pedig aligha lesz. Többre tartod azt, amit nehezebb megszerezni. (Nőt is.)
3. igaz
4. úgy kell csinálni, és nem kell reklámozni, általában mind2 nem tagjai több vasat tartanak a tűzben.

pucros 2010.08.03. 17:52:02

Normális, hogy a világ tele van megválaszolatlan kérdésekkel.

Ha nem kapsz újabb válaszokat, az azért jó, mert azok csak újabb kérdéseket szülnének.

Másfelől: mindenki pontosan tudja, hogy ilyen szituációkban csak azért követel az ember magyarázatot, hogy abba beleköthessen, hogy de az nem is úgy van, te tévedsz, ergo nem kellett volna így érezned és döntened. Ezt a párbeszéd-sémát már a gyerekek is bejáratják a "de MIÉRT nem maradhatok fent megnézni a filmet?" és ezer más szituációban.

Bölcsességre vall inkább nem belebonyolódni ebbe.

Piszok Alfréd 2010.08.03. 17:55:07

@Névtelen betelefonáló: persze. mivel a kajának ezen kívül nem sok minden egyéni tulajdonsága van, ez pont ugyanannyi, mint ha azt mondom, nem tetszel eléggé.

Törböly (törölt) 2010.08.04. 01:17:02

Nagy nehezen összejövök innét egy csajjal és nem meri a szemembe mondani hogy csak azér bújt össze velem mer látta a kést a zsebembe. Mért fintorgott amikor rájja leheltem. Igenis részletes vetytani magyarázattal tartozik nekem azért miért nem szopott le ott mingyár a tejázóban. Hijába fenyegettem meg nem volt kedves pedig látványosan mekfigyeltem ahogy eljár othonról.

Törböly (törölt) 2010.08.04. 01:19:12

@KiNG: pont aszt írtad amik nekem is eszembe jutottak köszönöm szépen!

Taki86 2010.08.04. 03:38:35

Sziasztok!
Végigolvastam a kommenteket és reagálnék néhányra.
Először is már továbbléptem szóval ezzel nincs probléma. Egyedül annyit szerettem volna hogy tudjam a döntése okát, ha az a helyzet hogy lelki az oka akkor egy olyan válasz hogy "nem érzek irántad semmit" vagy "nincs meg a szikra" az elég lett volna. Ha pedig más akkor azzal is beértem volna.
Másodszor is én inkább romantikus ember vagyok és nem az az elsődleges célom hogy megfektessem a csajt rögtön az első randin vagy a másodikon. Ehhez még annyit hogy minek írja ki olyan sok csaj hogy nem kell olyan pasi nekik aki a szexre hajt?
Engem egyedül az éles váltás zavart meg, mert úgy éreztem és úgy éreztette is velem mind élőben, mind msn-es beszélgetés alkalmával hogy minden szép és jó.

Köszönöm a rengeteg válasz!
Sziasztok!

esztelen 2010.08.04. 13:54:06

@Taki86: sajnos kevés az olyan "rendes" pasi, mint Te. Nem értem a lányt, annak ellenére, hogy nem vagyok maradi miért lovallt bele téged ebbe a dologba, elvégre nem kötelező már az első-második randin csókolózni -elvégre nem csak attól függ tetszik e a másik vagy sem- és utána azzal áltatni a másikat, hogy minden jól alakul. Az alapvető baj, hogy úgy tett mint aki akarja ezt a kapcsolatot, ezért utána igenis magyarázattal tartozik miért mondott nemet.
Emellett sajnos vannak férfiak és nők egyaránt, akik játszanak másokkal. Van párkapcsolatuk, közben pedig "ó, én csak baráti alapon ismekedek" címszó alatt azzal legyezgetik a hiúságukat, kompenzálják korábbi sikertelenségeiket, hogy magukba bolondítanak másokat. Utána meg arra hivatkoznak, hogy "előre megmondtam van barátom/barátnőm, hozzád sem értem, magadra vess ha belém estél". És azt hiszik ezzel felmentik magukat, mert nem csaltak meg senkit. Pedig dehogy nem. Fizikai kontaktus nélkül is megcsalta a párját.
Ez az egész netes társkeresősdi-csetelés téma egyre gusztustalanabb kezd lenni, egyre többen mások becsapására használják.

halak37 2010.08.05. 05:49:47

".......Forgatja a karikagyűrűjét siratja a régi szeretőjét..."szerintem ez van.
süti beállítások módosítása