A szegény stopposlány esete a rókával

2010. október 07. 07:56 - Panni CsP

„Fiúk, miért hiszitek azt, hogy a lányoknak annál jobban bejöttök, minél részegebbek vagytok? Ez tévhit…” - A stoppolás nem magányos lányok műfaja, pláne ha alkalmi sofőrünk utána üldözni kezd. Pedig a lány először szándékosan félrevezető helyet ad meg neki, ahol aznap este biztos nem fog felbukkanni. A pasit ez nem zavarta, mert a véletlen csak összehozta őket…. legalább egy „baleset” erejéig. Az emléket egy korábbi posztunk csalogatta elő Levélírónkból.

 

Sziasztok! Egy korábbi posztról jutott eszembe a saját hasonló kalandom. Előre szólok, hogy tanulság nem lesz, sem vitaindító kérdés, pusztán egy élményemet szeretném megosztani Veletek. A sztori idén nyáron esett meg és elég mulatságos. Még ma is sokszor előveszem, ha lehangolt vagyok. Egy vidéki fesztiválra szerettem volna lejutni - általában ilyenkor Budapest határától stoppolok. Sokáig nem állt meg senki, de tapasztalatból tudom, hogy a lányoknak könnyű a dolga… pláne, ha egyedül van, mint én. Hamarosan meg is áll egy fehér kocsi, beszállok. A volánnál egy fiatal srác. Kérdi, hova megyek – mondom, hova. Erre azt mondja, hogy ő is pont arra megy, egészen a célig el tud vinni. Hurrá!

Beszélgettünk útközben, elvoltunk. Amikor megérkezünk, megkérdezi, hogy este hol leszek és lenne-e kedvem találkozni? Mondom, persze, miért ne – és bekamuzok valamit, hogy lehetőleg ne találjon rám. Helyes srác volt, de nem az esetem. Felhívtam a többieket, akik már tegnap lejöttek, hogy hova verték a sátrakat, majd találkoztunk és elindultunk italvadászatra, hogy oldódjunk kissé. Az esti koncertek alatt elindultam vécét keresni és útközben kis kitérőt tettem a sátram felé, hogy papír zsebkendőt vegyek magamhoz. Amikor újra elindulok, meglátom az egyik ismerősöm egy pultnál – odamegyek és dumálunk kicsit. Egyszer csak szorosan mellém áll egy magas srác – hát ő volt az, aki felvett a kocsijával. Zavartan állok, de neki nem tűnik fel, hogy zavaromban mosolygok, bíztatásnak veszi. Azt mondja, úgy látszik félre értette, mert egész más helyet mondtam neki előzőleg. Mondom: igen, csak ez lehet, de én egész este egyik helyről a másikra mászkálok úgyis, így nem csoda, hogy nem futottunk ott össze. Látom, hogy „kicsit” ittas már és hamarosan el is kezd karolgatni. Én mondom neki, hogy később találkozunk, de most mennem kell. Majd elszaladok, anélkül hogy hátranéznék. Kicsit később újra megpillantom őt (ilyenkor miért nem tudnak a bokrok sűrűbbek lenni? Bezzeg, ha leejtenék valamit, azt egy hétig kéne keresni). Meglát és azonnal tántorog felém. Három haverja kíséri, mindenki kezében sör, vigyorognak, kurjongatnak – na, ez nem kell ma estére. És próbálok menekülni. Az egyik haver utolér és azt mondja nekem: „szia, hallom, hogy a Gábor barátnője vagy.” Mire Gáborom a hátam mögül: „Várj, még nem tudja, hogy a barátnőm lesz!” - majd abban a pillanatban Gáborom elkezd okádni. Leléptem. Nem is láttam aznap este. Másnap délben sem, de délután szembejött, de nem mert odajönni, se köszönni, semmi… Fiúk, miért hiszitek azt, hogy a lányoknak annál jobban bejöttök, minél részegebbek vagytok? Ez tévhit… :)

 
221 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://csajokespasik.blog.hu/api/trackback/id/tr582352271

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

dr. gernika 2010.10.07. 08:14:24

Hülye picsa.
Ha egy sráctól nem akarsz semmit, mi a facért kell vele jópofizni, meg mindenféle szirszart bekamuzni? Aztán majd az ilyenek miatt nem mernek normákisan kezdeményezni, meg mondják, hogy a nőnek nem lehet hinni.
És még képes vagy te vihorászni azon, hogy azt hiszi, attól fog bejönni, mert berúgott. Francokat, vagy ráparázott a csajozásra, és "izmosra" itta magát, vagy csak szimplán fesztiválhangulat volt, de amit írsz, az egy nagyon hülye gondolatmenet.
Ami meg a stoppolási szokásaidat illeti, gyanítom, hogy hamarosan viszontláthatunk majd a Kékfényben.

japanautos 2010.10.07. 08:18:11

"Zavartan állok, de neki nem tűnik fel, hogy zavaromban mosolygok, bíztatásnak veszi." - félre értett ofkorz.

"Én mondom neki, hogy később találkozunk, de most mennem kell." - lezrázó szöveg, marhára nem vette a srác a lapot.

"Fiúk, miért hiszitek azt, hogy a lányoknak annál jobban bejöttök, minél részegebbek vagytok? Ez tévhit… :) " -nem hisszük. Csak az ilyen loooser balfasz majmok gondolják, milyen menők. Fiatal lehetsz, találkozol majd az ellenkezőjével is, az absztinens minden pohár borodnál beszóló fajtával is. Vagy nem. Neked akkor már jó.

fumerin 2010.10.07. 08:27:41

Reggelt!

"Beszélgettünk útközben, elvoltunk."- megvetítetted

"lenne-e kedvem találkozni? Mondom, persze, miért ne"- hitegetted

"elindultunk italvadászatra"- fesztiválon nem divat a málnaszörp, tehát ittál is

"Én mondom neki, hogy később találkozunk,"- tovább játszottál vele

Szegény srác ezek után már tényleg jobban járt részegen:D

Amúgy stoppolni a nők minimum kettesével mernek, mert tudod, anyu is megmondta!

:D

Devil2 2010.10.07. 08:31:10

@Drága IV gernika: Na jah, de ott van az érem másik oldala, hogy a pasinak se kéne csak azért nyomulni, mert felvett egy csajt és egyébként is, tudni kéne olvasni a jelekből, márpedig az hogy megszívatta a fejét az esti találkával az már jel.

Devil2 2010.10.07. 08:35:41

De egyébként meg lúzer dolog fesztivál előtt "lestoppolni" egy csajt, lesz ott elég úgyis.

dr. gernika 2010.10.07. 08:39:28

@Devil2: Szerintem semmi gond nem volt a sráccal. A csaj lelkesnek mutatta magát a stoppolás során, gondolta este még összejöhet valami. Amikor összefutottak is, ment a csízelés, és neki azt kapatosan hogyan kéne vágnia, hogy a lány mosolyát mi motiválja? Ott cseszte el egyedül, hogy már előre nekiállt hencegni a haveroknak, hogy ma becsajozik, és erre jól rá is ivott, gondolom izgalmában. Na jó, ez száni, de a csaj fűtötte be.

Dr. A Jó Meglepően Izmos Hercege 2010.10.07. 08:41:27

Arra volt esze a postíró hülyepicsának, hogy vitesse a kiérdemelhető seggét, de hogy korrekt legyen, arra nem. Kár hogy a srác nem hányta telibe.

Devil2 2010.10.07. 08:42:05

@Drága IV gernika: Hát ha valakit így be lehet fűteni akkor meg is érdemli. Komolyan mondom, szánalmas amit a pasik tudnak művelni néha ha egy nuni van a láthatáron, mondom ezt úgy hogy pasi vagyok én is.

Emocionális klimax 2010.10.07. 08:43:20

Aki ribanc (vagy úgy viselkedik), az ne sírjon, ha meg akarják baszni.

Amúgy az italvadászat mit jelent? Levadásszátok a fiúkat, akik meghívnak egy italra, aztán leléptek?

vendriner aladár 2010.10.07. 08:45:45

"Még ma is sokszor előveszem, ha lehangolt vagyok" - Ha te ettől jobb kedvre derülsz elég szegényes lelkivilágod lehet.

A fiúk pedig nem hiszik, hogy bejönnek nekik a lányok, ha ittasak, mindössze kontroll híján vannak és megnőtt önbizalommal rendelkeznek.

Kósza 2010.10.07. 08:46:55

Három haverja kíséri, mindenki kezében sör, vigyorognak, kurjongatnak – na, ez nem kell ma estére.
bazzeg, hüjepicsa, akkor minek mész fesztiválra, az erről szól.
Amúgy a fehér színű autós srác nyilván egy porszívó ügynök, "sales-meetingek aprócska sztárja", mit várhatnánk tőle. Kiegészítem a korábbi kritériumokat, ... férfi nem vesz magának fehér autót.

Kósza 2010.10.07. 08:48:15

Pálinkás jó reggelt!

Nutshell 2010.10.07. 08:58:31

Jó reggelt!
Szerintem vicces volt. A csaj is, a sztori is...

Kytia 2010.10.07. 09:07:11

"Amikor megérkezünk, megkérdezi, hogy este hol leszek és lenne-e kedvem találkozni? Mondom, persze, miért ne – és bekamuzok valamit, hogy lehetőleg ne találjon rám."

Bunkó, ostoba, hülye picsa vagy.

"Fiúk, miért hiszitek azt, hogy a lányoknak annál jobban bejöttök, minél részegebbek vagytok?"

Ki a f*szom hitte azt?! Csak jól akarta magát érezni a buliban. Vagy szerinted még a berúgást is miattad csinálta, hogy neked bejöjjön? Mázlid van, hogy (feltételezésem szerint) jól nézel ki, különben ember szóba nem állna a beképzelt fejeddel.

Fviktor76 2010.10.07. 09:29:58

Na, ez akkor sok tanulsággal járt számodra.

Helyes srác volt-amikor felvett. (Álarc)
Azt mondta haverjainak, hogy a barátnője vagy, majd okádott előtted. (Elengedte magát, kijött valódi énje. Nagymenőnek hiszi magát, amúgy egy beképzelt majom)
Tanulság: Nem mind arany ami fénylik.

Az, hogy te is ittál nem baj, mert inni lehet úgy is hogy kiütöd magad, meg úgy is, hogy jól érzed magad.
Tanulságos kérdés: Minek iszik aki nem bírja?

@Emocionális klimax: Azt nem tudjuk, hogy a posztíró ribancként viselkedett-e.

De az tény, hogy ha nem akarsz kellemetlen helyzetet, meg kell gondolni, te magad hogyan viselkedsz, mert a pasik sok mindent félreértenek... vagy nem is értik félre. :-)

Sok félreértést kerülhetsz el, ha legközelebb inkább másodmagaddal stoppolsz. :-)

tarquin - védőháló nélkül 2010.10.07. 09:37:32

"hamarosan el is kezd karolgatni. Én mondom neki, hogy később találkozunk, de most mennem kell. Majd elszaladok, anélkül hogy hátranéznék." hihihihi:-))

Hiába no, nem illik a ravasz róka-jelmez a vagánykodó kisnyulakra.:-)
Amíg egy karolgató ittas férfit sem tudsz leszerelni, ne stoppolj.

Kósza 2010.10.07. 09:40:05

@tarquin - menő, de nem árulkodós:P: Jó szelet! :)
Milyen igazad van a leszerelést illetőleg, is! :)

Peetee 2010.10.07. 09:45:41

Ez gáz.
A lányra nézve. Én is berúgtam volna; ha 1 nap 3szor átvágnak....

Kósza 2010.10.07. 09:53:06

@Peetee: ejnye no, tessék már felnőni! Férfiember magáért a berúgás szépségéért követi el azt, nem pedig bárminemű nőnemű miatt! :)

fumerin 2010.10.07. 09:53:38

@tarquin - menő, de nem árulkodós:P: Pedig egy ittas férfit a legkönnyebb leszerelni:)

Aki "józanhülye" azt nehezebb:)

Snowmass 2010.10.07. 09:54:09

"Fiúk, miért hiszitek azt, hogy a lányoknak annál jobban bejöttök, minél részegebbek vagytok?"

Nyilván mert olyankor saját magunknak is jobban bejövünk. Nem beszélve arról, hogy olyankor a lányok is jobban bejönnek.:)

Persze fel lehetne tenni azt a kérdést is, hogy a posztírónak most az fáj, hogy csak a részeg fiúknak kell, és a józan fiúk pedig átnéznek rajta?:D

pkrisko 2010.10.07. 09:56:28

"Fiúk, miért hiszitek azt, hogy a lányoknak annál jobban bejöttök, minél részegebbek vagytok?"
Tévedés, kedves posztíró, minél részegebbek vagyunk annál inkább bejöttök! :D

jet set 2010.10.07. 10:00:05

"Helyes srác volt, de nem az esetem."

Az ilyen duma után verném orrba ezt a hülye picsát!

blackbarika 2010.10.07. 10:03:49

Nem hinném hogy imponálásnak szánta a részegségét, fesztivál van ember! Ekkora egy hülye posztot, mindig akkor érek rá itt olvasgatni amikor droidok írnak be :D

Csigorin 2010.10.07. 10:15:25

Bezzeg a fuvar az jol jott, mi? Budos ribanc...

Diktatúra Pécsett, új céget foglalt el a Fidesz! 2010.10.07. 10:16:32

Már hónapok óta Illés Zoltán államtitkár egykori személyi titkára vezeti azt a környezetvédelmi felügyelőséget, amely két héttel a gátszakadás előtt ellenőrizte az ajkai timföldgyár vörösiszap-tárolóját. Az államtitkár júniusban nevezte ki az eredetileg általános iskolai tanár végzettségű Zay Andreát, aki korábban a Búbos Banka Kör aktivistájaként került kapcsolatba a környezetvédelemmel, a Közép-dunántúli Környezetvédelmi Természetvédelmi és Vízügyi Felügyelet élére.

Kósza 2010.10.07. 10:19:49

@Illés Zoltán mondjon le, ők vizsgálták a gátakat!: ránézhetnél a blog címére,... és azt írhatnád, hogy Zoltán búbolta Andreát, ezért lett környész főnök Andrea.

Fviktor76 2010.10.07. 10:21:44

@Illés Zoltán mondjon le, ők vizsgálták a gátakat!:

És ez hogy jön ide??? Illés Zoltán megd**ta Zay Andreát, utána szakítottak, mert a csaj egy büdös ribanc, Illés meg egy kőbunkó??? Mert akkor oké.:-)

...de gyanítom, nem erről van szó...

Styxx 2010.10.07. 10:21:58

@Illés Zoltán mondjon le, ők vizsgálták a gátakat!:
Aha, szóval a csaj Zay Andrea, a részeg pasi meg Illés Zoltán, csak bekamuzta, hogy Gábor.
Kössz, hogy megosztottad velünk ezt a fontos ontopic részletet, most már mindent értek!

Dr. A Jó Meglepően Izmos Hercege 2010.10.07. 10:25:34

@Kytia:

Nyilván zoknit és alsónadrágot is miatta cserélnek a férfiak, ahogy berúgni is csak és kizárólag miatta szoktak :)

@Illés Zoltán mondjon le, ők vizsgálták a gátakat!:

Én meg leszarom az iszapot is. Gargarizálj vele.

Kósza 2010.10.07. 10:31:38

@Kedves Nard: az a baj baszod, hogy holnap estére már te fogsz vele gargalizálni, mert elérte a Mosoni-Dunát a szutyok.

dr. gernika 2010.10.07. 10:33:36

@jet set: Mindenkinek van egy kattanása.
Még jó, hogy mi még nem találkoztunk, mert én is gyakran mondok ilyet.

Dr. A Jó Meglepően Izmos Hercege 2010.10.07. 10:34:32

@Kósza:

Majd a nagyonszép narancsos kormány megállítja 2/3-addal. Amúgy is szép narancsszínű a ziszap.

Rebelde 2010.10.07. 10:45:02

most miért bánjátok a lányt?:)) nem tudjuk pontosan, hogyan kamuzta be a dolgokat a fiúnak (ami nem szép persze), és itt bizony a pasi is egy flört analfabéta, pláne ha lány úgy mondott igent az esti találkára miközben már mászott kifelé az ótóból nulla szemkontaktussal:)

amúgy meg gondoljatok bele, ha azt mondja a srácnak, hogy figyi kösz a fuvart, de nem szeretnék veled soha többé találkozni, akkor a srác vagy akár a ti reakcióitok is az lenne, hogy a szemét ingyen fuvarra pályázó ribi, egy ital azért beleférhetett volna, meg mit képzel magáról?!:)

de azt már nem tudjuk meg, persze a végkövetkeztetés is nevetséges, mert ugye józanon se jött be a srác

orient 2010.10.07. 10:47:17

@pkrisko: Lool ez nagyon ott van :)))

Dr. A Jó Meglepően Izmos Hercege 2010.10.07. 10:51:25

@Rebelde:

Nyilván a csaj egy olcsójános ribi, ha stoppol. Eleve a stoppolás a tarhálás egyik válfaja. Ha igényes lett volna, megoldja az utazást vonattal, ha nincs autója. De nem, ő stoppol.

Arrius (ex-Nathan D'Xantine) 2010.10.07. 10:52:43

@Csigorin: Hm. Ki lett volna táblázva, hogy "Járok veled, ha leviszel?"

Az más kérdés, hogy csajszikánk kissé félreérti a szitut.
A pasik nem imponálásilag isszák le magukat, hanem gátlásilag.
(Vagy simán, mert buli van...) :)

Arrius (ex-Nathan D'Xantine) 2010.10.07. 10:58:23

@Rebelde: Nem tudom. Ha én felvennék valakit (akadémikus kérdés, mert nincs se kocsim, se jogsim), szóval ha felvennéék valakit, akkor szívességből tenném, meg azért, hogy én se unjam magam halálra egy kétórás úton. Nem várnám el cserébe, hogy randizzon velem.

És ha mégis felvetem neki, hogy összejöhetnénk, akkor az esetleges "nem" inkább hangozzon el ott, ne kelljen még külön túrákat tennem a semmiért. Nem gondolnám, hogy kurva, amiért nem szop a fuvarért. (Elég fura is lenne. Nem? Kissé fordított logika.)

fumerin 2010.10.07. 11:00:03

@Kedves Nard: Nem olcsó ribi, csak megspórolta az útiköltséget, hogy több jusson piára:)

labi 2010.10.07. 11:03:19

"Komolyan mondom, szánalmas amit a pasik tudnak művelni néha ha egy nuni van a láthatáron, mondom ezt úgy hogy pasi vagyok én is."

Hmmm... egy férfi aki "pasi"-nak hívja magát és olyan szót használ hogy "nuni"? Haggyukmá.. :)

Postoló meg ne kamuzzon rossz helyszínre lehetséges randit, ne hitegessen, akkor egyszerűbb lesz az élete...

dr. gernika 2010.10.07. 11:06:20

@Rebelde: Már miért ne lehetne azt mondani, hogy kösz a fuvart és ennyi? Stoppolt a csaj, az mióta jelent hallgatólagos szerződést dugásra?

Arrius (ex-Nathan D'Xantine) 2010.10.07. 11:07:20

Azon mondjuk megint eltűnődtem, hogy mi a csuda motiválta a szerzőt?
Annyira mókás szerinte a sztori? Mert nem az. Inkább szánalmas.
Vagy be akarja mutatni, hogy röhejesek a pasik? Azt nem kell bemutatni...
Vagy mi?

vázkulcs 2010.10.07. 11:07:20

Hát igen a 3 P ami mozgatja a világot, ebből kettő ebben a posztban is megjelent. :)

Mr Alkohol
www.youtube.com/watch?v=VWAv3nyytDQ

Dr. Jula Watson 2010.10.07. 11:11:05

Jó reggelt!
@Kósza:Így van a fehér autó mindig céges autó :D

A többiről meg már elmondtátok.

Kislány, te meg még sosem hallottad a mondást, hogy kicsi a világ? Akit el szeretnél kerülni, azzal biztos, hogy összefutsz valahol. És kamuzni nem érdemes.

Dr. A Jó Meglepően Izmos Hercege 2010.10.07. 11:15:31

@fumerin:

Aki igényes, az leutazik önerőből, nem stoppol. Ha meg ennyire kiszámolt pénze van, és nem telik neki ilyesmire, akkor ne járjon el ilyen helyekre. Ha nem telik rá, akkor ne menjen. Ennyi.

Amúgy a stoppolás íratlan szabályai itt:

www.youtube.com/watch?v=zuriY08zeS8

Rebelde 2010.10.07. 11:15:52

@Nathan D'Xantine:

ez te vagy, de számtalan posztot és hozzászólást olvastunk már arról, hogy a pasik miféle szolgáltatásokat várnának el vacsiért fuvarért, piáért stb.

valakinek nem elég a "nem" sőt előszeretettel mondják, hogy a nem az valójában igen, szóval nők...:)
vannak egyéb jelek is a szavakon kívül az elutasításra, amikkel nem árt tisztában lenni mindkét félnek, sőt sokszor azok többet mondanak minden szónál

de valamiért korrektebbnek tartjuk azt, aki csak úgy pöfög össze vissza

Arrius (ex-Nathan D'Xantine) 2010.10.07. 11:16:36

@fumerin: Hm. Ami azt illeti én lényegesen több ronggyá ázott csajt látok pl a ZP-ben, mint pasit.
Úgyhogy erről is írhatnánk egy semmi posztot.
Vajon a nők miért hiszik, hogy...?

Dr. Jula Watson 2010.10.07. 11:17:26

@fumerin: Aki stoppolással spórol, az az italt is mással fizetteti :)

Rebelde 2010.10.07. 11:18:49

@Drága IV gernika:

nem jelenti azt, én nem is mondtam ezt, a srác gondolta a "barátnőjének" a csajt, mert megbeszélt vele valamit, valahova

ha nem akar a lánytól semmit akkor nem hívja el, ennyi:))

fourgee 2010.10.07. 11:18:52

@Snowmass: "Persze fel lehetne tenni azt a kérdést is, hogy a posztírónak most az fáj, hogy csak a részeg fiúknak kell, és a józan fiúk pedig átnéznek rajta?:D "

Na nekem is ez jutott eszembe, mi van ha a történet főszerepléjének be kellett rúgnia ahhoz, hogy a poszt írójával bármit is csinálni tudjon?

:)))

fumerin 2010.10.07. 11:19:30

@Dr. Jula Watson: Ugye, hogy nem is hülye? :D

Csak takarékos!

Dr. Jula Watson 2010.10.07. 11:19:35

@Nathan D'Xantine: Mert nem érted. Ezek a nők szegény áldozatok, akiket a gonosz pasik előre megfontolt szándékkal leitatnak, hogy aztán mind ráugorhassanak :D

fumerin 2010.10.07. 11:20:43

@Nathan D'Xantine: Nem tudok felelni kérdésedre:)

Statisztikám sincs erről:)

fourgee 2010.10.07. 11:21:34

@Dr. Jula Watson: "Így van a fehér autó mindig céges autó :D"

Háát, én munkából hazafelé az egyik étterem előtt mindig látok egy fehér Audi TT-t, széles gumikkal, szinte feketére lesötétített ablakokkal, elég agresszív kinézete van, nem hinném hogy az pl. céges autó. :))))

Dr. Jula Watson 2010.10.07. 11:23:06

@Rebelde: de itt nem az a baj, hogy a srácnak szimpatikus volt a lány. Hanem az, hogy a lánynak nem a fiú, mégis belegyezett egy "randiba". A fiú nem várt semmit, csak próbálkozott. Ha erőszakos lett volna, azt nyilván olvastuk volna a posztban.

@fumerin: :D

Arrius (ex-Nathan D'Xantine) 2010.10.07. 11:24:48

@Rebelde: A jelek nem egyértelműek. Lásd a sztorit.
Ami meg a szolgáltatást illeti:
Hát a faszom az összes ilyen pasiba! (Tudom, ez kicsit buzis...)
Ezek miatt nem lehet egy nőt elvinni vacsorázni, vagy ilyesmi mert az rögtön azon kezd rinyálni, hogy jajj, most akkor mit fog várni tőlem...
Az meg hogy elviszem a stoppost... Hát...
És akkor mi van? Jó hogy nem kell már minden vaknak leszopnia, akit átsegítek a zebrán... vagy a kismamáknak, akinek segítek feltenni a babakocsit a HÉV-re...
Pffff...

fourgee 2010.10.07. 11:24:50

@labi: "Hmmm... egy férfi aki "pasi"-nak hívja magát és olyan szót használ hogy "nuni"? Haggyukmá.. :)"

Vagy nő volt az a kommentelő, vagy full buzi. Egyik kollégám használ ilyen szavakat, na az ő baráti körével sem mennék sörözni az biztos. :))

fourgee 2010.10.07. 11:26:27

@Dr. Jula Watson: Az az autó nem buzis. Csinálnék róla fotókat hogy megmutassam, de azon a környéken minden be van kamerázva, valószínűleg nem örülnének nekem :)))

Dr. Jula Watson 2010.10.07. 11:26:44

@fourgee: Egy fesztiválon elég kicsi az esélye annak, hogy azért rúg be valaki, hogy a nem is ismert leányzóval bármit is csináljon. :)

De a sztoriról most megint az SP jutott eszembe, ahol a szerelmetes legény mindig lehányta a leányzót. :)

2010.10.07. 11:27:33

Én ezt a helyzetet megelőzendő, már az út megkezdése előtt megemlítek egy laza pipázást, 10 - ből 8 bejön, a maradék várakozik tovább. Ha később a bulin összefutunk, meghívom egy italra.

dr. gernika 2010.10.07. 11:30:31

@Rebelde: "vannak egyéb jelek is a szavakon kívül az elutasításra, amikkel nem árt tisztában lenni mindkét félnek, sőt sokszor azok többet mondanak minden szónál"
Pölö a varánuszarc, de egyesek azt is büntetnék. :)

A srác nem gondolta a barátnőjének, azt a haverok ferdítették el. Szerintem ő csak annyit mondott nekik, hogy megismert egy csajt, és mivel randit is megbeszéltek, valszeg az este összejönnek (férfias rájátszásokkal). Borítékolt pofáraesés, de ebben a csaj félreérthető viselkedése nagy szerepet játszott.

fourgee 2010.10.07. 11:31:42

@Nathan D'Xantine: "Az meg hogy elviszem a stoppost... Hát...
És akkor mi van? Jó hogy nem kell már minden vaknak leszopnia, akit átsegítek a zebrán... vagy a kismamáknak, akinek segítek feltenni a babakocsit a HÉV-re... Pffff... "

A történet az, hogy ő elvitte, de az utazás végén azért rákérdezett, hátha lehetne valami. A csaj ekkor elkövette azt a hibát, hogy nem mondott egyértelműen nem-et, ami tiszta és érthető, hanem elkezdett kamuzni, amit a későbbiekben folytatott. Az átsegített vakokat meg kismamákat nem kérdezed meg hogy lenne-e kedvük valami folytatáshoz. :)))

Amiért hazudott, ezért megérdemelte volna hogy őt hányja le az a szerencsétlen :))))

Kósza 2010.10.07. 11:32:27

@beszoptuk: Szopol utazol, nem szopol nem utazol. Ez így korrekt.

Rebelde 2010.10.07. 11:32:28

@Dr. Jula Watson:

nem értitek:) nem az a lényeg, hogy beleegyezett a randiba, hanem hogyan tette? nem hiszem, hogy csak azt figyelitek hogy mit mond a másik, hanem az is hogy hogyan teszi mindezt

nem tudjuk, hogy várt e valamit, sőt semmit sem tudunk az egész dologról csak a lány szemszögéből látjuk az egészet, ami szerintem is elég röhejes, de az nem egy akkora dráma(szerintem), hogy kvázi kamuzott, egy rutinosabb pasi ezt egyből levágja:)

Dr. A Jó Meglepően Izmos Hercege 2010.10.07. 11:33:43

@Drága IV gernika:

Nyilván nem próbálkoztam olyan nőnél tovább, aki pofákat vág. A csóka meg igen, de a csaj sem vetette be a varánuszarcot, nyilván "nem akarta megsérteni", vagy épp arra gondolt, hogy még jó lesz arra, ha visszafelé kell utazni, vagy meghivatni magát erre-arra, ha már ilyen szarrágó kis olcsójános niemand, hogy stoppol.

Reggie 2010.10.07. 11:34:17

Nem csoda, hogy egyedul kell mennie bulizni, hisz ennyire fogyatekos novel senki se birja ki hosszutavon...

vázkulcs 2010.10.07. 11:35:21

@Rebelde:

Próbálkozni azért nem bűn. Nők szeszélyesek. :)

Ahogy lesz úgy lesz
www.youtube.com/watch?v=YaMUlL_Uxgk&feature=related

Rebelde 2010.10.07. 11:37:34

@Drága IV gernika:

neki nyilván félreérhető is volt,de az ilyenekből lehet azért tanulni a továbbiakat tekintve:)
szerintem a srác reggelre el is felejtette az egészet, a lány meg azóta is szórakoztatja magát a történettel, majd felnő és hallgatni fog róla:)

fumerin 2010.10.07. 11:38:14

@Kedves Nard: Nem vágott pofákat a csaj!:D

Nekem máshogy jött le:)

A csaj kihasználta, hitegette és még ma is a balekon röhög!

Amiért kötél jár, hogy ezt mindenkinek elmeséli!

Dr. Jula Watson 2010.10.07. 11:38:34

@fourgee: egy sportautó legyen fekete, piros, vagy esetleg metál ezüst. A fehér autó lehet akármilyen drága az blöee, akkor is ha az egy Bentley :)

@Kósza: :))

Rebelde 2010.10.07. 11:38:42

@vázkulcs:

persze, ez ne tartson vissza senkit:))

Rebelde 2010.10.07. 11:42:15

ne mondjátok, hogy ti még soha nem kamuztatok?:))

szerintem van akinek olyan hosszú itt az orra, hogy a képernyőt böködi vele:D

Dr. Jula Watson 2010.10.07. 11:44:09

@Rebelde: Persze, azt is le lehet venni, ha valaki kamuzik, mellébeszél, terel és miegymás. De ez ne legyen már mentség arra, hogy miért teszi mindezt valaki. Vagy ha teszi, ne csodálkozzon, ha a másik jószándékúan elhiszi azt, amit mond. Nem értem, miért véded a lányt.
Ha a srác valóban nyomult volna, és erőszakos lett volna, akkor azt tuti megírta volna a röhögős kiscsaj.
Jajj istenem, egy fesztiválon belékarolt valaki! Micsoda eset! :D

Dr. Jula Watson 2010.10.07. 11:48:12

@Rebelde: De valóban. Volt, amikor a koncerten megmondtam a srácnak, nem akarok a nyakába ülni, és utána nem hagyott békén, hogy ennél én biztos kedvesebb vagyok :D

Cinkes 2010.10.07. 11:50:28

ezt az idióta megállapítást... Hány éves vagy 18, 20?

Dr. A Jó Meglepően Izmos Hercege 2010.10.07. 11:54:18

@Dr. Jula Watson:

"Jajj istenem, egy fesztiválon belékarolt valaki! Micsoda eset! :D"

Na ezért sem járok ilyen helyekre.

Rebelde 2010.10.07. 11:56:39

@Dr. Jula Watson:

írtam, hogy nem szép hazudni, de én nem ítélném el annyira, lehet, hogy nem akarta megbántani, és ezért mondott valamit, mivel nem ismerte egyáltalán a srácot, nem tudhatta mit reagál az elutasításra stb. tökmindegy
én a nagyfokú fikázást nem értem, főleg mert tisztában vagyok vele, hogy itt sem a Mindig Minden Körülmények Között Igazmondók Jézusszíve Kongregáció évi közgyűlésének tagjai kommentálják ezt a hallatlan esetet a teaszünetükben, de ha mégis, én kérek elnézést:))

Dr. A Jó Meglepően Izmos Hercege 2010.10.07. 11:57:47

@Nathan D'Xantine:

Ha mindenki akinek segítettem leszopna, nem jutnék el a melóhely kapujáig :)

venszivar 2010.10.07. 12:09:35

@Kedves Nard: Miért szopatás után,pláne szopatások, SOK szopatás után ,még munkába akarsz menni ????Te egy Sztahanovista vagy !?? Pihenj s készülj fel...

Wrex 2010.10.07. 12:11:28

@Rebelde: Persze hogy nem, de ez tipikusan olyan eset volt, amikor semmit sem veszített volna azzal ha korrektül viselkedik. Nem volt korrekt, így vele sem voltak korrektek, IJB+

tarquin - védőháló nélkül 2010.10.07. 12:17:48

@Rebelde: én mindig igazat mondok, csak az igazság változik másodpercenként:D

Dr. Jula Watson 2010.10.07. 12:19:40

@Rebelde: Akkor mondom azt, hogy nem tudom még, hogy hol leszek, meg melyik koncertet fogom megnézni. (mint ahogy általában így is van ezeken a helyeken) De ez olyan béna, mint egy másik telefonszámot megadni.
De még mindez nem is lenne akkora baj, ha utólag nem röhögne a srácon.

Dr. Jula Watson 2010.10.07. 12:20:57

@Kedves Nard: És képzeld el, nekem még az ölembe is ültek, amikor félálomban voltam! :D

Hurri Kán 2010.10.07. 12:21:00

Faszom beleverem az összes szűzkurvába!!!

Mr. Waszabi 2010.10.07. 12:22:39

Az is gyanús, hogy stoppal jár. Épít a pasik gyengeségére, kihasználja tök természetesen és csodálkozik, hogy ráragad. És még el is meséli. Ennnél jobb bemutatkozás nem is kell:-)
A vicces az, hogy addig kezeli flegmán a pasikat, amig ő turkál, de ugye addig jár a korsó a kútra, míg el nem törik...

Dr. Jula Watson 2010.10.07. 12:22:49

@Nathan D'Xantine: Ez azért a nőtől is függ. Mert az ilyen rinyálással már előre is vetítik, hogy a másik fél is gondolkodjon ilyesmin.

Arrius (ex-Nathan D'Xantine) 2010.10.07. 12:33:43

@Rebelde: A Mindig Minden Körülmények Között Igazmondók Jézusszíve Kongregáció évi közgyűlése a 13-as ajtó!
Ez itt az Minden Igaz Körülmények Között Mindig Szívesen Jézusolók Hitegylete...

Arrius (ex-Nathan D'Xantine) 2010.10.07. 12:35:37

@gyvy: Ábrándozás az élet megrontója.

Hurri Kán 2010.10.07. 12:39:41

@Nathan D'Xantine: Ebül szerzett jószág ebül vész...

S0und 2010.10.07. 12:42:19

Imádom azokat az embereket,akik egy következmények nélküli helyzetben, az egyszerű kérdésre, inkább füllentenek, ahelyett hogy őszinte és egyenes választ adnának. Mindezt csak azon k.b.szott oknál fogva nem teszik, mert úr isten, lehet, hogy a válaszom után az jön le, hogy én egy szemét, hálátlan, bunkó dög vagyok.

Inkább hazudik, megvezeti a szerencsétlent, "parázva" bujkál egész nap előle, majd a történet végén kilöki a tibeti bölcseletet: "Fiúk, miért hiszitek azt, hogy a lányoknak annál jobban bejöttök, minél részegebbek vagytok? Ez tévhit… :)" Tévhit, nah az van b+.

*sigh*

Ha lesz egy unott estéd, hogy filmet szeretnél nézni, akkor erre csekkolj rá:

The Invention of Lying
www.imdb.com/title/tt1058017/

falesny 2010.10.07. 12:53:29

kurva nagy tévedés.
nem hisszük azt,hogy akkor jobban bejövünk, ha iszunk, csak innunk kell, hogy elviseljünk titeket.:D:D
itt viszont nem erről volt szó, hanem arról,hogy feszt volt és a srác ivott és bebaszott, valszeg ahogy aznap este te is.

Arrius (ex-Nathan D'Xantine) 2010.10.07. 12:54:22

@gyvy: Több hazug nap, mint sánta kerítés. Ezért nem érjük soha utol a kutyát.

Hurri Kán 2010.10.07. 12:57:12

@Nathan D'Xantine: Nem esik messze a vak a botjától.

Arrius (ex-Nathan D'Xantine) 2010.10.07. 12:59:13

@Dr. Jula Watson: Nyalván. De azért engem az ilyesmin való huzakodás inkább bosszant, mint izgat.

fumerin 2010.10.07. 13:05:20

@Nathan D'Xantine:@gyvy: Nem akartok egy új szólások és közmondások könyvet kiadni? :D

Biztosan nagy sikeretek lenne:)

Arrius (ex-Nathan D'Xantine) 2010.10.07. 13:07:42

@fumerin: "És ne akarjál te könyvet kiadni azon alkotások hasonlatosságára melyek megelőzték a te szánalmas próbálkozásod."
(Könyvek könyve 3:11)

S0und 2010.10.07. 13:09:55

@waszabi: Addig jár Juli stoppal ameddig egyszer jól meg nem ...szák! :D

FTFY

Btw, meg kell hagyni a csaj elég bátor/hülye,naív, hogy egyedül stoppolgat. Mind azt mondja utána, hogy "Nem gondoltam, hogy ez velem is megtörténhet."

Arrius (ex-Nathan D'Xantine) 2010.10.07. 13:10:53

Node térjünk vissza a fenti műremekhez, és járjuk körül a bokrot! Mármint azt a bokros kérdést, hogy vajon mit csinált hősnőnk, amikor a túl ritkás növényzet, akarom mondani a kellően dús növényzet hiánya leleplezte!
Hogy nem vesztett el semmit, azt tudjuk. De mint csinálhatott?

Arrius (ex-Nathan D'Xantine) 2010.10.07. 13:12:13

@S0und: Sajnos nem mind. Mert ugye ott vannak azok, akik többé nem nagyon beszélnek...

Hurri Kán 2010.10.07. 13:12:32

@Nathan D'Xantine: ez jó, ezt még nem hallottam!!!!

Szegény ember kézzel nőz. :((

@fumerin: Meglehet!

Kósza 2010.10.07. 13:14:32

@fumerin: Maria Vargas Llosa kapta az idei irodalmi Nobel-t

Dr. Jula Watson 2010.10.07. 13:15:24

@Nathan D'Xantine: Engem is. Érdekes módon, én valahogy mindig oyan társaságba keveredek, ahol még baráti körben sem gond, ha néha az egyik fizet.

Arrius (ex-Nathan D'Xantine) 2010.10.07. 13:18:10

@gyvy: Nem kunszt. Most kreáltam. :D

Ha nem a győzelem fontos, akkor részvétem!

Arrius (ex-Nathan D'Xantine) 2010.10.07. 13:19:37

@Dr. Jula Watson: Baráti társaság azért más.
Bár nekem ott is volt olyan nőismerősöm, aki mániákusan fizette a magáét... (Legyen szó akár egy nyamvadt kóláról...)

Kósza 2010.10.07. 13:21:51

@Nathan D'Xantine: nyilván a hölgy nagyobb tételre hajtott,... mármint ingyenben.

fumerin 2010.10.07. 13:23:51

@Nathan D'Xantine:

@gyvy:

Biztosan nem unatkoznék veletek sörözés közben:D :D :D

(nem-nem, ki tudom fizetni és nem stoppolok, veszek újat:D)

IndaMuncher 2010.10.07. 13:24:31

@Rebelde: Ha annyit mondott volna a csaj, hogy "Majd meglátjuk." aztán gyorsan ki a kocsiból asszem az már elég érthető lett volna egy átlag ÍKÚval rendelkező embernek.

Arrius (ex-Nathan D'Xantine) 2010.10.07. 13:26:11

@fumerin: Hm. Nekem tuti sokat kéne beszélnem, tekintve, hogy utálom a sört...

Hurri Kán 2010.10.07. 13:27:19

@Nathan D'Xantine: na jó, még mielőtt átesnénk a túlsó ló másik oldalára egyezzünk ki egy döntetlenben ;-))!

A könyvet meg vegyük fontolóra...

Dr. Jula Watson 2010.10.07. 13:27:59

@Nathan D'Xantine: A otórius lenyúlókkal mindig baj van. :(

fumerin 2010.10.07. 13:28:04

@Kósza:

A nők, már írtam, takarékoskodnak!

Ha meg kocsival megy, iszik saját zsebből, akkor az a baja a férfinek, hogy herdálja a lóvét:)

Egy sokat költekező nő meg nem kel el:)

Na?

Ki is a hibás:)

Arrius (ex-Nathan D'Xantine) 2010.10.07. 13:28:14

@F.house: Attól függ mennyire kanos. Tudok olyan szitut elképzelni, amikor egy ilyet ígéretnek vennék... :D
Jobban belegondolva nem is olyan vicces egy olyan szitu... :(

fumerin 2010.10.07. 13:29:07

@Nathan D'Xantine: Nem baj, én fizetem a söröket!!! :D

(és spórolok, mert nem szereted:D)

Hurri Kán 2010.10.07. 13:31:09

@fumerin: hát én is bort iszom... És bizonyos mennyiség után hajlamos vagyok még több hülyeséget beszélni. Szóval jól gondold meg. Különben is az az én bajom hogy akkora szívem ven hogy azon egy hentes már házat vett volna, tehát ha szépen mosolyogsz rám esetleg meghívlak 1 pohár borra (minden kötelezettség nélkül !!!), csak engem úgy tanítottak hogy ez ildomos merthogy én illemhelyen nevelkedtem :))

savanyú a narancs ( Villanyfényes) 2010.10.07. 13:33:02

@fumerin: Dehogy takarékoskodnak, max a bájaikkal:D

Dr. Jula Watson 2010.10.07. 13:34:13

@fumerin: Ha valaki nem kér, abból én is szívesen fizetek több kört is :D

Arrius (ex-Nathan D'Xantine) 2010.10.07. 13:35:22

@gyvy: Ugyan kérlek! Szerintem nyertél! ;)

Fontoljuk! Bár nekem egy árva penny-m sincs...

Hurri Kán 2010.10.07. 13:35:25

@fumerin: amíg nem az enyémet herdálja nem érdekel.

Hurri Kán 2010.10.07. 13:36:24

@Nathan D'Xantine: ha nem hát nem...
Nem szívesen vinném vásárra a bőrödet...

Arrius (ex-Nathan D'Xantine) 2010.10.07. 13:37:57

@fumerin: Istennő vagy! Imádok vendég lenni!

fourgee 2010.10.07. 13:41:19

„Fiúk, miért hiszitek azt, hogy a lányoknak annál jobban bejöttök, minél részegebbek vagytok? Ez tévhit…”

Ez a nap bölcsessége. Más téma, de le kellett cserélnem az egyik telefonomat. Olyat kerestem, amelyikkel állandóan online lehetek és a számomra szükséges dolgokat tudom használni, mivel csak késő este érek haza és akkor tudok gép elé ülni. Egyik ismerősömnek írtam Facebookon, hogy neki is ajánlom ezt a telefont. Erre valaki beszólt, hogy "azt hiszed hogy az uj telod miatt jobban buknak majd rad a nok?"

Már nem azért, de szerintem ekkora ostobaság azoknak a nőknek jut eszébe, akik régen tényleg buktak olyanokra, akiknek jó telefonjuk volt. Kb. ez is olyan bölcsesség mint a post írójának bölcsessége :)))

Dr. A Jó Meglepően Izmos Hercege 2010.10.07. 13:52:26

@fourgee:

És most dicsekedsz itt a telóddal ? :D Gondolod itt akad olyan nő akinek ez bugyinedvesedést okoz mi? :D :D

ODIV 2010.10.07. 13:52:35

@Nathan D'Xantine: Nem volt kitáblázva, de az út íratlan törvénye, hogy "fuvarért szopok" :D

Dr. Jula Watson 2010.10.07. 13:56:23

@fourgee: és akkor most szépen leírtad milyen telefonod is van :D

georg 48 2010.10.07. 13:59:45

Na, most ezt nem értem!
Elment a csaj dugni és felháborodott, hogy meg akarják dugni!
Elment piálni/ ő írta / és felháborodott, hogy más is makonya!
De az egész úgy kezdődött, hogy lestoppolt egy pasit egyedül. Hogy jó buli lesz.
Nem tudom, hol élnek ezek a kis picsák?

Arrius (ex-Nathan D'Xantine) 2010.10.07. 13:59:57

@gyvy: Érthető. Vigyük akkor a jó bőrt vaságyra!

fumerin 2010.10.07. 13:59:58

@gyvy: Köszönöm, de ha a bor nem "isz" meg engem, akkor felőlem el is párologhat:)

De ez tök jó! Nem vagyunk táplálékkonkurensek és fizethet magának mindenki:D

Arrius (ex-Nathan D'Xantine) 2010.10.07. 14:01:54

@ODIV: Mégiscsak kell vennem egy kocsit...

fumerin 2010.10.07. 14:02:23

@Dr. Jula Watson: De csak azért, mert nagyon jó szívünk van, vagy nem? :D

Füles01 2010.10.07. 14:02:38

Nos, szerintem ez a nő nagyon gáz. És még büszkélkedik is vele...

Hurri Kán 2010.10.07. 14:05:34

@Nathan D'Xantine: Szeretnék kígyót melengetni a kebleden.

fourgee 2010.10.07. 14:06:03

@Kedves Nard: A fenébe, miért kellett lebuktatni? Bíztam benne hogy valaki még ráharap :)

fourgee 2010.10.07. 14:08:49

@georg 48: Mester, te összefoglaltad a lényeget. Valami ilyesmit akartam én is írni, csak nem megy ez olyan könnyen hajnali délután kettőkor. :)

fumerin 2010.10.07. 14:09:18

@Nathan D'Xantine: Na, szóval azt hiszed, ha istennnnnőnek hívsz, akkor egész este itatlak:D :D

Arrius (ex-Nathan D'Xantine) 2010.10.07. 14:13:01

@georg 48: Ha jól értettem, akkor Budapesten. Pontosabb címet nem tudok.

ODIV 2010.10.07. 14:14:10

@Nathan D'Xantine: Hát, ha azt nézzük manapság miféle nyavalyákat lehet összeszedni, lehet hogy megéri kocsit venni :D

Hurri Kán 2010.10.07. 14:15:51

Egyébként pedig az egészről a véleményem:

(Figyelem, hímsoviniszta szöveg következik -tizennyolcas karika-
utána lehet ekézni!)

Szóval, mi férfiak nem innánk annyi alkoholt, ami ugye oldja a gátlásokat, amik nem alakulnának ki ha a magukat kellető női hölgyektől nem előre várhatóan goromba elutasításban lenne részünk!

Különben kétféle nő van, az egyik szeret b@@@alettozni, a másik tagadja. Nem egyszer volt szórakozóhelyen, hogy miután megkérdeztem a leányzót hogy meghívhatom -e egy bármire, koccintottunk, majd következő mondat: te most meg akarsz engem dugni? Válasz: persze, ugyanúgy mint az a másik hetven csak én nem beszélek mellé.

Szóval nem kell mindent túlbonyolítani. Meg különben is: ha valaki nem akarja hogy megnézzék és esetleg -horribile dictu!- megszólítsák akkor maradjon otthon jógázni, ott ilyen veszély nem fenyegeti.

dekás dezső 2010.10.07. 14:24:52

..lenne-e kedvem találkozni? Mondom, persze, miért ne és és bekamuzok valamit, hogy lehetőleg ne találjon rám -> csak arra vagy jó, hogy fuvarozzál, amúgy elmehetsz a picsába, de nem mondom meg, mert gyáva vagyok őszinte lenni. -> ez nagyon tré.

ODIV 2010.10.07. 14:26:28

@gyvy: testképzavarral küzdőknél ez a szituáció így hangzik: Igen, meg akarlak dugni, mint az a másik hetven, de én fizetnék is érte! :D

Hurri Kán 2010.10.07. 14:27:51

@ODIV: autót és nőt nem bérelünk...

fumerin 2010.10.07. 14:32:31

@Nathan D'Xantine: Számító kis dög vagy:D :D

(Moldova: Kalendáriuma., ha kifogynál az okosságokból :D)

ODIV 2010.10.07. 14:34:45

@gyvy: Sikeres emberek nem is tesznek ilyet. :D

fumerin 2010.10.07. 14:35:37

@gyvy: Mi nők máshogy ismerjük:

Autót és faszit csak fiatalabbra és jobbra cserélünk:)

Hurri Kán 2010.10.07. 14:37:10

@ODIV: sajnos azt nem mondanám hogy sikeres ember vagyok... Bár akik jól ismernek azt mondják rólam, hogy gyakorlatilag egyetlen hibám túlzott és néha indokolatlan szerénységem :DDD

Hurri Kán 2010.10.07. 14:40:24

@fumerin: hogy ti milyen rosszak vagytok! Tehát egy negyven évest (faszit) simán lecserélnétek két húszévesre... Lelki finomság tökéletes hiánya... Emiatt van annyi depressziós, önbizalomhiánnyal küzdő, kiábrándult férfi... Ilyenné tesztek minket! ;-)

ODIV 2010.10.07. 14:44:49

@fumerin: Azért a fiatal srácok is szeretik az igényes oldtimereket :D

Hurri Kán 2010.10.07. 14:46:15

@ODIV: elvégre gyűrött papírra is lehet írni... (Elnézést, ez kicsit gonosz volt de nem lehetett kihagyni!)

fumerin 2010.10.07. 14:47:28

@gyvy: Én azt szoktam erre mondani, hogy a 100kg testsúlyú faszimat cserélem le 2db 50 kg-os pacákra:)

Mire megkapom, hogy engem meg két 16 évesre cserélnek:D

Fele-fele:)

Nutshell 2010.10.07. 14:47:48

@gyvy: Csak nem te is az vagy? :)

Hurri Kán 2010.10.07. 14:48:57

@fumerin: a 100 kiló az nem is gáz, nem kövér csak alacsony a korához képest :))

Kytia 2010.10.07. 14:49:11

@fourgee: @Kedves Nard: Milyen telefon? Már a szótól is beindulok.:D

Egyébként azok hiszik azt, hogy minden akciód a nők/pasik körül forog, akiknek minden akciójuk a nők/pasik körül forog.:)

Hurri Kán 2010.10.07. 14:50:15

@Nutshell: negyven éves vagy száz kilós?

fumerin 2010.10.07. 14:51:51

@gyvy: Nekem egy idős néni mondta: Kedvesem, nagyon sovány vagy! Egy nő legyen jól sodrott!

Én azt feleltem: Remélem nem szántani akar velem a férfi:)

Ugyan ez a néni mondta: 100kg alatt nincs férfi, csak gyerek:D

Hurri Kán 2010.10.07. 14:54:35

@fumerin: ezt is meg lehet fogalmazni diszkréten... Az nagyon sértő ha azt kérdezem hogy ugye te egyedül vágsz disznót? ;)

Az udvariasság az mindenekelőtt!

fourgee 2010.10.07. 14:54:45

@fumerin: 50 kg az még nem férfi. Viszont a 16 éves nő az nő. :))))))

fumerin 2010.10.07. 14:56:14

@gyvy: :D :D "nagyröhögés"

Nutshell 2010.10.07. 14:57:31

@gyvy: "depressziós, önbizalomhiánnyal küzdő, kiábrándult férfi."

ODIV 2010.10.07. 15:02:58

@fourgee: Azért ezt nem mondanám biztosra... esetleg biológiai értelemben

fumerin 2010.10.07. 15:04:23

@gyvy: Még valami bölcsesség eszembe jutott:

Aki sokat beszél az keveset dug!

:D

Arrius (ex-Nathan D'Xantine) 2010.10.07. 15:04:30

@fumerin: Igen.

És mivel az emberi hülyeség határtalan, nem kell kútfő. :D
(Persze azért kösz a tippet!)

fumerin 2010.10.07. 15:09:04

@Nathan D'Xantine: Én vallom, ha reggel a férfi álmosan véletlenül az én bugyimat húzza magára és nem veszi észre, az tré:)

Vicceltem, persze, mert nőben is ritka:)

Hurri Kán 2010.10.07. 15:13:40

@fumerin: ez jó!

De most le kell pihennem mert összeszedtem valami kórságot és már csak hágni jár belém a lélek.

fumerin 2010.10.07. 15:13:58

@blogair: :D

Aranyos még a feltételezés is, de én ragaszkodom egyhez:)

fumerin 2010.10.07. 15:15:36

@gyvy: Jobbulást!

Pár nap és elmúlik:)

Arrius (ex-Nathan D'Xantine) 2010.10.07. 15:18:32

@fumerin: Véletlenül? Jól vagy?
Direkt! De még este, mikor forrósodik a buli... :D

treedog 2010.10.07. 15:20:13

Nagyon perverz. 50 kilós utoljára 12 évesen voltam, aki ezekre bukik, háááát.....

mondjuk a 32 éves nőt se kell lecserélni, két-három-négy évig simán ki lehet bírni mellette, nem kezd addig rohamosan avulni.

fumerin 2010.10.07. 15:20:17

@Nathan D'Xantine: Hülyén néznél ki a fejeden egy bugyival:D

(máshova nem tudnád felerőltetni)

Hurri Kán 2010.10.07. 15:23:31

Micsoda cyber-bacchanália....

fumerin 2010.10.07. 15:24:39

Mindenkinek további szép napot!

A Manci, akiben nincs szilikon, se hyaluron 2010.10.07. 15:27:08

Egyedül stoppolásért vascső.
Téves helymegjelölésért vascső.

Meg egyébként is: mi volt ezen vicces?

A pasi amúgy nem hitt semmit. Részeg volt, és ha nem hányt volna be, akkor tán még meg is húzott volna. Így viszont egy félresikerült próbálkozás maradtál.

Arrius (ex-Nathan D'Xantine) 2010.10.07. 15:28:58

@fumerin: Különben is fogadjuk, hogy máshova is fel tudom húzni! ;)

A Manci, akiben nincs szilikon, se hyaluron 2010.10.07. 15:30:12

Szerintem egy jobb nő nem mer egyedül stoppolni. A bányarém meg örül, hátha így legalább valaki hozzápiszkál.

Arrius (ex-Nathan D'Xantine) 2010.10.07. 15:30:48

@alfonzina: Áááá... Ez még próbálkozás se volt.

Amúgy tök érdekes volna a sztori a pasi szemszögéből.

Dr. A Jó Meglepően Izmos Hercege 2010.10.07. 15:40:53

@fumerin:

Addig amíg le nem jár a szavatosságotok mint a tejfölnek. Utána jönnek a lasszóvetési gyakorlatok! :)

Sztávrosz_ (törölt) 2010.10.07. 15:57:53

@ODIV: Öreg lemez fiatal tűvel jól szól...

fourgee 2010.10.07. 16:13:08

Uh, azt hittem olyan 50 kommentnél járunk, erre a legutóbbi szám 205...

fourgee 2010.10.07. 16:27:37

@Sztávrosz_: "Öreg lemez fiatal tűvel jól szól... "
Én már unom a régi slágereket, ezért hallgatok új zenéket, új lemezekről :)

Hurri Kán 2010.10.07. 16:28:11

@Sztávrosz_: ez jó!!!

@fumerin: és még 3 napon belüli az ügylet? Csak mer addig még vissza lehet indokolás nélkül állítani az eredeti állapotot. ;)

fumerin 2010.10.07. 16:30:40

@gyvy: Áááááá, kizárt:D

Én már maradok ilyen:

www.ijoe.hu/imic/fvikon.jpg

Hurri Kán 2010.10.07. 16:34:08

@fourgee: vannak örökzöldek is??

@fumerin: és legalább rendben billegetik a barázdáidat?

fumerin 2010.10.07. 16:40:18

@gyvy: Mert rossz az, aki jóra gondol! :D

Hurri Kán 2010.10.07. 16:43:26

@fumerin: IGEN! Csak én nem vakarózok közbe :DDD

dr. gernika 2010.10.07. 18:15:16

@Rebelde: :DDDD
@venszivar: Hahaha, pontosan. Van annyi szopatás, ami után megváltás a munka, még neki is. :D

fourgee 2010.10.07. 18:22:28

@fumerin: "Én már maradok ilyen:"

Ez mi, lejárt lemez? :)

fourgee 2010.10.07. 18:23:17

@gyvy: "IGEN! Csak én nem vakarózok közbe :DDD "

Közben nem is, majd utána...

:))))

Huli Buli · http://www.hulibuli.hu 2010.10.11. 18:43:08

A fiúk nem azt hiszik, hogy ha minél részegebbek, akkor annál jobban bejönnek a csajoknak, csak akkor lesznek elég bátrak a kezdeményezéshez, amikor már eléggé kapatosak :D
süti beállítások módosítása