Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

Az ikertestvérével feküdtem le?!

2010. október 08. 07:40 - Panni CsP

„A szórakozóhelyen ismertem meg a piercing nélkülit, azzal mentem haza, és az ikertesója (a piercinges) mellett ébredtem! Csinálnak ilyet az ikrek? Ez valami perverz hobby?” – vígjátékba kívánkozó kalanddal zárjuk a hetet: a srác egy alkoholgőzös diszkótúrán összejön egy lánnyal, kinek hamarosan az ágyában köt ki. A meglepetés reggelig várat magára…

 

Sziasztok, kedves olvasók! Nagyon nagy sztorim van, és a dolog egész friss:) 25 éves srác vagyok, őszintén szólva mostanában a komoly kapcsolatok érdekelnek már, (hiába na, közeledik a harmadik X, így már a jövőre is gondolni kell) De azért néha-néha kicsit ki kell rúgni a hámból, ha éppen úgysem találom életem nagy szerelmét. 2 haverommal elmentünk Budapest egyik felkapott szórakozóhelyére, ami annyival „jobb”, mint a többi, hogy az átlagosnál is több sznob ember, sznob lányka fordul ott meg. Talán nem szép tulajdonságom, de úgy vagyok vele, hogy ha már "alkalmi" kapcsolatot kergetek, akkor legalább valami buta sznob csajt keresek magamnak, azok az esték mindig viccesen végződnek (biztos van, aki tudja, miről beszélek).

Ilyenkor, hogy még véletlenül se valami belassulós, komolybeszélgetős, romantikázós hangulat jöjjön rám, be szoktam a többiekkel tolni 2-3 sört, és rá energiaitalos vodkából jó párat, ez valamennyire felpörget. Belevetettük magunkat a tömegbe, táncolni kezdtünk, innét kicsit homályos, mert nagyon gyorsan eltelt az idő, de ami megmaradt, hogy egy arcra átlagos kinézetű, ámde nagyon-nagyon jó alkatú lánnyal kezdtem el táncolni. Kb. velem egykorú lehetett, és a tánc is megfelelően izgató volt vele, azt hiszem, ő sem azt várta, hogy fiatal korunkhoz méltóan egy puszival elbúcsúzok tőle 1 óra tánc után, és soha többet nem látom. Lényeg a lényeg, hazamentünk…hozzá. Tényleg nem nagy szokásom az egyéjszakás kaland, de ilyenkor, főleg ha még be is vagyok csiccsentve, akkor azért annak szex a vége. Egész jó is volt, mire odajutottunk, már egész józan kezdtem lenni, de ez a része mellékes… :)

A lényeg reggelre maradt. A csaj nagyon édes volt, reggelit is csinált, meg minden, és amíg reggeliztem, elment fürdeni. Mikor visszajött, szembetűnő volt, hogy piercing van a szájában (ráadásul egy egész feltűnő darab). Nekem ez roppant furcsa volt, hiszen meg voltam róla győződve, hogy előző este nem volt piercinge, és éjjel sem, a helye sem tűnt fel (bár azt talán amúgy sem vettem volna észre). Simán ki is tudta volna magyarázni, de mikor megkérdeztem, hogy tegnap hogy-hogy észre sem vettem a piercinget, fülig vörösödött, és egész másról kezdett beszélni. A végén úgy nyugtattam meg, hogy semmi gond, mert egyáltalán nem érdekel, de egyszerűen valami gyanús lett benne.

Mint közben kiderült, a húga is otthon volt, a másik szobában hallottam, hogy tesz-vesz valaki (de nem jön ki a szobájából), ezért kérdeztem rá, és erre a kérdésre is zavarba jött. Már úgy voltam vele, hogy a „közös esti programunk” miatt viselkedik ennyire zavarosan, ezért el is köszöntem, egy "ugye még találkozunk? (amúgy Isten őrizz!)" köszönéssel, el is indultam haza. A buszmegállóból fordultam vissza, mert otthagytam az órámat. Ahogy visszaértem a lakásukhoz, pont jött ki a kapun, a feltűnő piercing nélkül, egész más ruhában, és abban a pillanatban, ahogy teljesen jellegtelenül rám köszönt (és mindemellett, így józanon már lehetett észrevenni különbséget), leesett, hogy ennek a csajnak van egy ikertesója, és én reggel vele beszélgettem, és mellette ébredtem.

A szórakozóhelyen ismertem meg a piercing nélkülit, azzal mentem haza, és az ikertesója (a piercinges) mellett ébredtem!

Szóhoz sem jutottam, bementem az óráért, majdnem elröhögtem magam, szinte futólépésben távoztam és azonnal felhívtam a haveromat, hogy ilyet hallott-e már. Ti hallottatok? :) Ezek után újra lenne kedvem velük találkozni, az ikrek azért megmozgatják a fantáziát ilyen téren. :) Gyakran csinálnak ilyet az ikrek? Ez valami perverz hobby? Üdv: Tomi

 

 
307 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://csajokespasik.blog.hu/api/trackback/id/tr202355520

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

summerstorm 2010.10.08. 14:13:29

@Dövan:

szomszéd ucccábúl választod a játszótársat :)))?
oda mér nem megy haza gyalog :D...

A Manci, akiben nincs szilikon, se hyaluron 2010.10.08. 14:13:30

@Dövan: ja igen, a híres önbizalom, ami a hejjespasi vagyok elgondolásból fakad.:)
bizonygatnám még nagyon szívesen az igazamat, de minek? aki egyet akar érteni egyetért, aki meg nem, viszont imád vitázni, az meg úgyis feszt provokálni fog.:)
azért a nyóccáz is elég nagyvonalú gesztus egy "birkától".:)

@Frigyesur: akkor mondjuk úgy, jól szórakozom.:)
az biztos, hogy a nőknél, ha már van szex, az egyfajta bizalmi dolog, ami egyből előhozza a gondoskodás ösztönét. ez szép, meg jó is, és ha olyan ember van az életemben én is nagyon szívesen kedveskedek neki. de ha tudjuk, hogy egyéjszakás a dolog, akkor a közös reggeli nekem paradox.

miért? mit mondtam tegnap?:)

Frigyesur (törölt) 2010.10.08. 14:16:09

@alfonzina: Ja, nem te. :D Csak masnal jottem ra, hogy kulonbozosege nem szorakoztato :x

Nem hiszem, hogy egy reggeli mar gondoskodas. Ez tipikusan olyan dolog, mint a pasik 'ha mar vacsorazni viszem, szexeljunk' dilije. Csak ugy kajalni, minden kenyszeruseg nelkul mar nem lehet? :D

Hurri Kán 2010.10.08. 14:16:50

@Frigyesur: "Amig valaki nem szolgal ra az ellenkezojere, igyekszem megadni az alapveto emberi tiszteletet" Ezzel mélységesen egyetértek!

@alfonzina: "de ha tudjuk, hogy egyéjszakás a dolog," lehet ezt ELŐRE tudni ???

tarquin - védőháló nélkül 2010.10.08. 14:20:39

@Frigyesur: hát én az első éjszaka után meg nem mondom többnyire, hogy a jövőben hány éjszakás lesz.:-) (Ha a reggelin múlik, egy marad:-)) Ezt a köszönősszexet nem műveltem még.

A Manci, akiben nincs szilikon, se hyaluron 2010.10.08. 14:23:11

@Frigyesur: akkor már elkezdünk dumálni, mert hát némán csak nem eszünk. és mi van, ha én baromira nem akarom megosztani vele az életemet? merthogy nem akarok tőle semmit és nincs köze hozzá..:) de arra sem vagyok kíváncsi, hogy ő kicsoda, és mivel foglalkozik. akkor marad az időjárás, vagy habzsolva félrenyelés, majd kínos vigyorral távozás.:)
nem a reggeli készítése jelent tehát gondot, hanem maga az azt körítő "aktus":)

@gyvy: visszakérdezek: mi van, ha annyira részeg voltál, hogy nem nézted meg jobban a diszkó sötétjében, és reggel jössz rá, hogy az illetőhöz képest quasimodo egy bred pitt? vagy netán annyira borzalmas volt az ágyban, hogy legszívesebben rövid távú agymosást kérnél, miközben a szádat öblögeted egy flakon szájvízzel? leülnél vele kedélyesen ham and eggset falatozni?:)

A Manci, akiben nincs szilikon, se hyaluron 2010.10.08. 14:25:08

na lassan lépek. veszek valami kaját. betankolom a hűtőt, mert ugye holnap este buli van, és ki tudja, hányan leszünk vasárnap a reggelinél..:)

Frigyesur (törölt) 2010.10.08. 14:25:43

@gyvy: :)

@tarquin - menő, de nem árulkodós:P: Koszonos? Marmint rogton elkoszonos? Hat en sem. :D Sot, semmilyet sem. :)) Gondolom azok tudjak, hogy egy ejszakas, akik felszednek valakit, aki 'nem eleg jo' nekik, aztan szexelnek egyet. Lelkuk rajta. En nem akarok ennyire 'modern' lenni.

Muha 2010.10.08. 14:25:47

Na, valami kis szexyke!

Reggeliért szex?

:)

Hurri Kán 2010.10.08. 14:27:09

@alfonzina: Brad Pitt nem esetem, konzervatív vagyok, tehát férfi létemre a női nemet (inkább a női igent) szeretem;-)

annyit hálistennek nem tudok inni hogy megszűnjön az efféle kontroll... Tehát akit józanul se szeretnék, akármennyit is iszom az úgy se fog menni.

Frigyesur (törölt) 2010.10.08. 14:28:47

@alfonzina: Szerintem tulagyalod. Nem kell az eletet megosztani. De gondolom szobara sem ugy mentetek, hogy 'Dugunk?' 'Jah.' Ha mindenki eleg laza egy egyejszakashoz, akkor legyen eleg laza egy sima beszelgeteshez. Ha meg, akkor ott a vibrator/gumino.

Frigyesur (törölt) 2010.10.08. 14:30:23

@gyvy: Na ja. Az ilyen banyaremes ebredesekre azt lehet mondani 'Minek iszik, ha nem birja?' ;)))

Hurri Kán 2010.10.08. 14:33:19

@alfonzina: ilyen nagy a kedved :))?

@Frigyesur: ismét leszögezem, bányarémes ébredésben még nem volt részem. Olyanban többször, hogy nem tudtam hova kérjem a taxit, de egyszer se volt bányarém ! ;)

tarquin - védőháló nélkül 2010.10.08. 14:34:25

@Frigyesur: Passz. Nekem aki egyszer megfelelt, az másodszor is tuti jó lesz.:D

A Manci, akiben nincs szilikon, se hyaluron 2010.10.08. 14:34:58

@gyvy: na nálam sem volt még olyan, de pl van egy barátnőm, aki ha iszik, no kontroll. fűvel -fával összesmárol. nagyon gáz. láttuk már így 100 kilós 50 évessel csőrözni pl. kb. 5 perc után. sőt egyszer alig bírtuk kimenekíteni egy szórakozóhelyen tucatnyi kolumbiai legénybúcsús kan közül.:) majdnem minket agyaltak meg a fickók. nagyon kemény volt.

igaz, ezeket a kalandokat vicces feleleveníteni.:)

A Manci, akiben nincs szilikon, se hyaluron 2010.10.08. 14:37:32

@Frigyesur: ja. pont ezt akartam mondani. volt már rá precedens, hogy egyéjszakás lett a dolog, de nem igazán az én világom.:)

Ленина · http://szanalmas.hu 2010.10.08. 14:40:48

"Ó nézd csak tesókám, mekkora f@szt hoztam neked..!"

Hurri Kán 2010.10.08. 14:49:14

@tarquin - menő, de nem árulkodós:P: kitűnő hozzáállás :))

@alfonzina: reggelit nekem kell vinni? :))

@Frigyesur: vibrátor azért nem jó mert nem tud nyalni ! (nem hímsoviniszta duma, nőktől hallottam! Akik ilyenekkel mérgezik azt a patyolat galamb lelkemet...)

Csirke72 2010.10.08. 14:53:10

Mi ebben a különleges?
Megkebaszni mind a 2-öt, ha lehet egyidöben és utána ismételni a gruppit:)

summerstorm 2010.10.08. 14:58:13

@tarquin - menő, de nem árulkodós:P:

mi van ha harmadjára már úgy érzi, hogy nyeregben van, és nem kell teljesíteni?

Hurri Kán 2010.10.08. 15:03:21

@alfonzina: úgy értem magamnak ha esetleg nem megfelelő a mutatvány és nem kapok reggelit:))

dr. gernika 2010.10.08. 15:05:11

@Muha: Azok a legnyomibbak! :D

Frigyesur (törölt) 2010.10.08. 15:09:58

@gyvy: Ilyenek ezek a nok! A zordog muvei!

tarquin - védőháló nélkül 2010.10.08. 15:13:36

@mooon:): eloszlatom ezt az érzést a kis szívéből neki:-) Akkor van nyeregben, ha én azt mondom.:-)

nemezisazis 2010.10.08. 15:14:09

azon kívül hogy nem hiszem el mert az ikertestvérek is megkülönböztethetőek még részegen is, és mert egyébként is képtelenség...

nem kurvamindegy?? de.

Nutshell 2010.10.08. 15:16:52

@savanyú a narancs ( Villanyfényes): Még véletlenül se hazudj :) Ilyenek ezek a férfiak! A zördög művei :)

Hurri Kán 2010.10.08. 15:18:18

@Frigyesur: bezony! nagyon óvatosnak kell lenni ha az ember szóba elegyedik velük! Nyújtja a kisujját aztán egyből mindenféle kell...

Hurri Kán 2010.10.08. 15:21:15

@nemezisazis: ezek szerint az ikertestvérek ha józanok akkor nem lehet őket megkülönböztetni?

@Nutshell: csak a többi! Én nem :)))

Muha 2010.10.08. 15:24:13

@Nutshell: Ezt rosszul tudod. Tudományosan is bizonyított, hogy a nők az ördög műveji!
Tudományos.
Bizonyított.
Cáfolhatatlan.
Tény.
:)

dr. gernika 2010.10.08. 15:26:00

@Dövan: Én még taxira sem adtam neki, mikor nem hagyott aludni, csak simán hazaküldtem.

Nutshell 2010.10.08. 15:27:58

@gyvy: Hátte kinek a műve vagy? :)

@Muha: Brit tudósok bebizonyították? :D

dr. gernika 2010.10.08. 15:35:20

@alfonzina: Még szerencse, hogy a házasság szent köteléke azóta már megóvja az ilyen esetektől.

Hurri Kán 2010.10.08. 15:35:59

@Nutshell: hát nem a zördögé az biztos!! Próbálom a zemberiséget csupa szépre meg jóra fogékonnyá tenni de szinte csak süket fülekre találok! Csoda é ezek után hogy hozzá züllök az átlaghoz :DDD?

nemtom1 2010.10.08. 15:38:29

Nekem van egy haverom, akinek van egy ikertestvére, és ők viszont tényleg azt csinálták, hogy amelyik csajt ez egyik levarrta valami buli után részegen, azt bizony másnap a másik is levarrta, és fordítva... :D
A hitetlen nyomorultak, akik szerint ez a jereváni rádió adása, meg elmehetnek Jerevánba, mert ismerem őket, szóval ha ők azt mondják, akkor meg is csinálták...

Nutshell 2010.10.08. 15:41:16

@gyvy: Te vagy a fény az éjszakában,
Te vagy a nyár, ha hull a hó.
Te vagy a szó a némaságban

Te vagy a kék az ég színében,
Tenger vizén fehér hajó.
Vihar után szivárvány fenn az égen,
És ha van bűn, Te vagy benne a jó.

:)

indapass90210 2010.10.08. 15:43:44

@mooon:): szerinted érdekel, hogy meddig elég eljutni a nyóccáz? :D

@alfonzina: Ha megkapta a testem, mit akarhat még?

indapass90210 2010.10.08. 15:47:31

@Drága IV gernika: igen, van abban a viccben valami, hogy "mit csinál a nő szeretkezés után? zavar."

Mondjuk én is szeretek beszélgetni, de ha egészen őszinte akarok lenni, akkor még senkivel sem találkoztam, aki ne akart volna.

Olyan már volt, aki előtte nem akart, de gondolom elég régen "nullázhatták a számlálóját (c) alfonzina" .

Nutshell 2010.10.08. 15:53:19

@gyvy: Pláne ha Karády énekli... :)

Tita nick 2010.10.08. 16:05:36

Mázlista! :-) Nekem anno megvolt anyja-lánya.

Kósza 2010.10.08. 16:08:16

@Tita nick: ja,... az unokák, dédunokák azóta is mesélik városszerte!

Nutshell 2010.10.08. 16:09:15

@gyvy: Igen, pont erre gondoltam :)
Te fény, te... :)

Nutshell 2010.10.08. 16:10:54

@Kósza: Akik tulajdonképpen féltestvérek.

summerstorm 2010.10.08. 16:11:47

@nemtom1:

hát ha te mondod biztos úgy van, neked hiszünk, mert ha te mondod, az csak úgy lehet :D.....

@Dövan:
édesem, egy gavallér vagy te is, pont mint az én édes nyulam :D...
nyuszika itt vagy :D?

Kósza 2010.10.08. 16:12:33

@Nutshell: nem pont erre céloztam

summerstorm 2010.10.08. 16:18:03

na sziamindenki, kellemeshétvégét, menjetek pancsizni, mert Fürdőhelyek ünnepe vagy mi a tosz van.... na jó, csak az menjen, akinek nincs tömegiszonya, vagy korán szeret kelni szombaton :D

Nutshell 2010.10.08. 16:20:32

@Kósza: Mondjam, h nem lep meg? :)

Hurri Kán 2010.10.08. 16:30:55

@Nutshell: ritkák ma már az ilyen finom lelkű hölgyek !!
-meghajlás, kézcsók-

Nutshell 2010.10.08. 16:37:28

@gyvy: -fejbólintás, pukedli, elpirulás-
:)

Hurri Kán 2010.10.08. 16:43:17

@Nutshell: fehér ló később érkezik :))

Nutshell 2010.10.08. 16:46:37

@gyvy: Addig kifényesítem a koronám :))

TakiTomi 2010.10.08. 16:47:54

sziasztok,

a sztorit én kültem be pár napja.
Beleolvastam a kommentekbe és eléggé megmosolyogtattatok, nőtől kezdve, 'nőt meztelenül még nem látó'nak is hittetek, sőt magának az 'ikrek egyik tagjá'nak is :)
Pár kérdésre azért gondoltam, válaszolok:
1) Hogy mikor cserélhettek, fogalmam nincs, sőt az egészet úgy ahogy van, nem is értem, egy nagy zavar a fejemben az egész:), de az biztos, hogy ikrek, nagyon hasonlítanak, és aki mellett felkeltem az nem az, akivel megismerkedtem a buliban.
2) Amikor visszamentem, és a kapuban találkoztam a piercing nélkülivel (akit a buliban ismertem meg), annak már nem is mondtam semmit, és fent is csak elkértem az órámat, nem mondtam meg a másiknak, hogy rájöttem a dologra..utólag sajnálom, de ott ez odavágott kicsit.
3) Egyáltalán nem sért meg, ha valaki azt hiszi, hogy fake, végülis lehet hogy beflasseltem az egészet a buli után, de ezt azért nem hiszem, mert nem szedek semmilyen szert :)

tőzegmalac 2010.10.08. 16:48:14

@mooon:): Virágszálam:)
mindenhol ott vagyok, csak úgy tűnik nem a jó időben :D

Kósza 2010.10.08. 16:48:17

@Nutshell: egy dédnagymama-nagymama reláció is lehet anya-lánya

tőzegmalac 2010.10.08. 16:49:26

@gyvy: vagy félrenyelte a zabot a röhögéstől :D

Hurri Kán 2010.10.08. 16:49:49

@Nutshell: és azt mondtam már hogy nem hiszek a mesékben ?:))

Hurri Kán 2010.10.08. 16:50:03

@Nutshell: és azt mondtam már hogy nem hiszek a mesékben ?:))

Nutshell 2010.10.08. 16:51:53

@Kósza: Naaa, így már értem. Köszönöm kedvességet, hogy elmagyaráztad... :)

Nutshell 2010.10.08. 16:56:36

@kabátnyúl: :D

@gyvy: Ez nem mese. Ez a kő kemény valóság :D

Hurri Kán 2010.10.08. 16:57:40

@Nutshell: Én is komolyan mondtam. Viccnek durva lenne.

indapass90210 2010.10.08. 17:07:41

@TakiTomi: azért ebben a két csajban voltak még kiaknázható lehetőségek.

Kósza 2010.10.08. 17:08:13

Kellemes estépítést, jó hétvégét!

Mainframe · http://mainframe.blog.hu/ 2010.10.08. 17:09:57

Tény, hogy szokatlan a dolog, meg elsőre extrémen hangzik, de most őszintén: mi a baj ezzel? Bármennyivel is jobban ismerted a piercing nélkülit, mint a másikat? Ugyanolyan egyéjszakás lett így is, mintha az eredeti csajjal fekszel le, minden résztvevőnek ugyanannyit jelentett gondolom. Szóval én egy fura nézésnél nem méltatnám többre ezt a manővert, de persze kiválóan mesélhető a sztori haveri társaságokban. :)
Az okokat kitalálni már kicsit nehezebb, de talán arra tippelnék, hogy a piercinges csaj zárkózottabb, nem bulizós, vagy nem tudom, és a tesója néha szívességből neki is összehalászik egy pasit, lehet hogy komolyabb célokra is, hátha az egyéjszakásból később lesz valami.
Ha ez valami perverz játék lenne, akkor a végén szerintem a tudomásodra hozták volna, hogy lássák a hatást.

A Manci, akiben nincs szilikon, se hyaluron 2010.10.08. 17:36:50

@Dövan: így van. ezért kérdem én: minek a nyóccáz?? menjen bkv-val..vagy hogy hívják kint a közlekedésieket?:)

A Manci, akiben nincs szilikon, se hyaluron 2010.10.08. 17:37:59

@gyvy: jaj, olyan nincs, hogy nincs reggeli. még azt találnád hinni, hogy nem vagyok elég kedves. *bájosan pislog* és azt nem venném a lelkemre. érted...:)

Nutshell 2010.10.08. 18:06:43

@gyvy: Mint ez:
A fókafiú udvarol a fókalánynak, de az erősen kéreti magát.
- Ez nem igaz! - dühöng a fókafiú.
- Rajta vagyunk a kihaló állatok listáján, ez meg itt kéreti magát!

nemtom1 2010.10.08. 19:01:08

@mooon:): Teljesen logikus, hogy ide mindenki hazudozni jár, mert hiszen ez az internet... Erre van kitalálva nem? :)

dr. gernika 2010.10.08. 19:08:27

@Dövan: Utána fekvésalvás csendespihenő van, nem beszélgetés vaze.

indapass90210 2010.10.08. 21:37:37

@alfonzina: marsrútka :D

@Drága IV gernika: Ja, én sem egyből utána gondoltam, hanem másnap reggel :) Ahogy öregszem, egyre gyorsabban alszom el utána. Lassan már lefordulni sincs időm!

dr. gernika 2010.10.08. 22:56:22

@Dövan: :)
@Kedves Nard: Azért előtte fordulj le. :)

savanyú a narancs ( Villanyfényes) 2010.10.08. 23:06:19

@Nutshell: Ezért vonzódsz hozzájuk oly veszettül?:))

Ki ez a lány? · http://kiezalany.blog.hu 2010.10.09. 14:57:49

Egyéjszakás kaland+reggeli... Még szolgáltatásnak is jól hangzik :)

Ki ez a lány? · http://kiezalany.blog.hu 2010.10.09. 17:25:56

Vajon velem van a baj, vagy a blogmotorral...? Még oly' lényegtelen kommentem is elveszni látszik :)

Nutshell 2010.10.09. 21:39:56

@savanyú a narancs ( Villanyfényes): Persze, hiszen az ellentétek vonzzák egymást :))

savanyú a narancs ( Villanyfényes) 2010.10.10. 09:49:02

@Nutshell: Ezt nem értem, te mióta vagy az angya műve?:)

Da Moon Iz Black (Saigo O Wasamono) 2010.10.11. 07:09:20

az volt már, hogy fotoshop? 3 sör + pia után pont kellemes lehelete lehetett a srácnak ;)

Huli Buli · http://www.hulibuli.hu 2010.10.11. 18:05:42

De nem értem, hogy ez miért ekkora probléma? :D
süti beállítások módosítása