A prosztó pasik országa vagyunk?

2010. október 22. 08:19 - Panni CsP

„Fiúk! Ha ennyire önbizalomhiányosak vagytok, inkább a húsdarálónak ajánlgassátok a fütykösötöket, ne egy ilyen lánynak” – ütős történet következik, egy megszégyenített ex-barátnőtől, mely kifakadásban részben jogos vádfüzérét teregeti elénk. A barátja a környék legrusnyább nőjét választja helyette – de nem is baj, hogy lepattant, hiszen a srác egyre bunkóbb lett. Most megtudhatod, milyen egy igazi női tombolás, és mennyire terméketlenné tudja tenni lelked talaját a gyűlölet ártó vörösiszapja.

 

Divat manapság az exeket átkozni, így én is beállok a sorba, de nem alaptalanul, ugyanis velem tényleg elbánt egy srác. Megalázott és nem is akárhogy. 24 éves vagyok, szolid barnahajú csaj, szerintem (és mások szerint is) normális világnézetű. Még májusban ismertem meg Zsoltot (31 éves, főállású biztonsági őr és portás), aki eleinte rendes és figyelmes volt… amíg biztos nem lett a dolgában. Miután megtörtént az első közös éjszakánk, egyre bunkóbb lett. A környékünkön lakik egy csaj – legyen a neve Zsanett – akihez annyi közünk volt, hogy ugyanazzal a társasággal jártunk el bulizni. Tehát Zsoltnak bőven volt alkalma megismerkedni vele később. Zsanettről tudni kell – minden női hajtűdobálás nélkül mondom – hogy egy magas, nagyhangú, nőietlen, csúnya lány, mégis minden srácot megkapott – szerencsére később az én Zsoltomat is (megérdemelték egymást) de ne rohanjunk ennyire előre.

Szóval ennek a Zsanettnak abban rejlett a vonzereje, hogy rusnya kinézete ellenére bátran felvállalta magát és oda mert menni a bátortalan kisfiúkhoz, azok meg… miért is mondtak volna nemet? És most itt engedjetek meg egy kis kifakadási kitérőt: Fiúk! Ha ennyire önbizalomhiányosak vagytok, inkább a húsdarálónak ajánlgassátok a fütykösötöket, ne egy ilyen lánynak. Zsolt figyelmetlenségei és bunkóságai egyre jobban elnyúltak. Amikor a szemüvegét kellett megjavítani, elkísértem, amikor bőrkabátot keresett, megnéztem neki, hol lehet azt a modellt a legolcsóbban beszerezni. Amikor az anyám egy rövid műtét miatt kórházba került, felhívott, hogy ráérek e este? Mondom, hogy miért nem, erre nagy szünet, majd így folytatja: „akkor most végül is ráérsz…” Érzéketlen egoista barom lett és a kezdeti kedvességet csak megjátszotta. Nem bírtam sokáig és hamarosan kiadtam az útját. Egyáltalán nem tiltakozott. Azt mondta, jó, mintha csak azt konstatálta volna, hogy elállt az eső. És most jön a slusszpoén! Na, kivel láttam összebújva táncolni, smárolni és másnap kézen fogva az utcán mászkálni?? Igen, Zsanettal. Hát, megérdemlik egymást. Miért van ebből a lánytípusból és ebből a férfitípusból annyi ebben az országban?? Teljesen a prosztók országa vagyunk??

 
193 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://csajokespasik.blog.hu/api/trackback/id/tr262390154

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Da Moon Iz Black (Saigo O Wasamono) 2010.10.22. 12:18:51

utálom, hogy eltűnnek a kommentjeim :(

@fumerin: még is van valami, ami miatt igen ;)

ráadás:

www.youtube.com/watch?v=p22Xzq5RzUc

Frigyesur (törölt) 2010.10.22. 12:31:48

@tarquin - menő, de nem árulkodós:P: Akkor mi a manotol fugg? Vegyuk pl a szexet: szerinted egy temparamentumos ember ugyanolyan stilusban nyomja, mint egy halveru??! :S Nanema'!

A Manci, akiben nincs szilikon, se hyaluron 2010.10.22. 12:44:40

@Frigyesur:
nem állítottam szembe. egyszerű tény, hogy nagyon kevés jó nő van, aki egyszersmind jó fej is. ennyi.

@Father Justice: igazad van. vannak olyan nők, akiknek van egy olyan alapvető, ősi és ösztönös női kisugárzása, ami bevonzza a pasikat, mint a virágpor a méheket.:) ez viszont tök független a kinézettől. ezek az amolyan femme fatale típusok.

Frigyesur (törölt) 2010.10.22. 12:48:17

@alfonzina: Miert, rondabbbak aranya kozt nagyobb aranyban vannak? Ez olyan altalanositas, mint az, hogy a koverebbek vidamabbak. Te mondtad, hogy a belso fuggetlen a kulsotol. Akkor miert allitod megis, hogy van osszefugges? Ellentmondas.

mostmar_kicsit_unom 2010.10.22. 12:48:23

a megalázást úgy kell érteni, hogy az önérzetét sértette meg azzal, hogy a szakítás nem érdekelte, és közvetlenül utána már egy másik nővel kufircolt.

hogy ez a nő csak ennek a hatására vált rusnyává és kegyvesztetté, vagy ezt a megítélést nem a történetben betöltött szerepe indukálta-e, azt sosem fogjuk megtudni.

tarquin - védőháló nélkül 2010.10.22. 12:49:16

@Frigyesur: Faragatlan taplók szenvedélyesebbek az ágyban? Hm.

mostmar_kicsit_unom 2010.10.22. 12:50:48

@Father Justice: szerintem mindenki legyen önmaga, akkor is, ha épp marketingelni kell :) annál jobb marketing nincs. ha meg gáz az illető, akkor úgyse tudna úgy csinálni, hogy jó legyen a megítélése piaci szempontból. tehát marad az, hogy önmagunk leszünk.

Frigyesur (törölt) 2010.10.22. 13:02:43

@tarquin - menő, de nem árulkodós:P: Nem ezt mondtam. Most forgasd ki a szavaim. :) Bocs, de attol, hogy valaki nem egy nezessel intezi el a bunkosagot, meg nem lesz taplo, ahonnan indult a dolog. Utana jottem, hogy a stilus temperamentum kerdese, erre vontam parhuzamot a szexxel. Pusztan annyit mondtam, hogy attol, hogy valaki nemcsak nezessel reagal le valamit, meg nem jelenti, hogy bunko, csak heves a termeszete. Ebbol nem tudom, hogy jott, hogy a taplo jok az agyban. :S

tarquin - védőháló nélkül 2010.10.22. 13:11:07

@Frigyesur: tudom, mit mondtál. Természetesen igazad van: temperamentumos embereknek - mint posztíró - elnézhető ez a faragatlan stílus, hiszen nem gondolják komolyan, csak a vérmérsékletük ilyen, mindenki lesz szíves ezt vigyázzba állva megérteni és elfogadni. Erről vitatkoztunk. Azt mondom, hogy a a taplóságnak független a temperamentumtól. Hogy ehhez nálad hogy jött a szex, azt nem tudom.:D

Frigyesur (törölt) 2010.10.22. 13:25:33

@tarquin - menő, de nem árulkodós:P: Szerintem most ertetlenkedsz. Leirtam, hogy a stilus fugg a temperamentumtol. A szexben valo stilust emlitettem peldakent. Nem tudom ezen mit nem lehet erteni. :S

Ki mondta, hogy el kell nezni? Egy nem volt faragatlan, ketto akkor sem fog mindenki nezessel reagalni, ha szerinted egy kulturalt ember szamara ez az egyetlen elfogadhato reakcio.

Arra pedig nem valaszoltal, hogy ha a temperamentum nem fugg a stilustol, akkor megis mitol? Csak neveltetes kerdese lenne? Ugyanmar...

Frigyesur (törölt) 2010.10.22. 13:39:51

@Frigyesur: Na most jol elirtam, szoval a stilus a temperamentumtol.

tarquin - védőháló nélkül 2010.10.22. 14:37:11

@Frigyesur: szerintem inkább érdektelenkedek.:-) Nem határoztam meg, hogy mi az elfogadható reakció.

Nem tudok válaszolni. Fogalmam nincs, hogy aki leegoista barmozza a volt párját, az most a szenvedély milyen hőfokán irul-pirul. Lehet inkább műveltség és igényesség kérdése lesz ez.:-) Biztosan lehet következtetni az engem adott esetben lerusnyázó, egoistabarmozó embertársam temperamentumára is, de elsősorban mégis a korlátoltsága tűnik fel számomra.

Frigyesur (törölt) 2010.10.22. 14:50:54

@tarquin - menő, de nem árulkodós:P: Te meg soha senkire nem mondtad, hogy egoista barom hirtelen felindulasbol? Vagy hogy rusnya? :) Nalam a bunko inkabb ott kezdodik, aki amikor anyam korhazba kerul, az hiszi, hogy rohanok hozza egy talalkara. Igen, szerintem az egoista barom a helyes kifejezes erre, csak tenykozles.

Nem tudom, en nem tartom magam, se muveletlennek, se igenytelennek, se korlatoltnak ezen velemenyem miatt. Mas kerdes, hogy alapvetoen megadom a tiszteletet, de ha eljatsza, nem rejtem veka ala a velemenyem.

tarquin - védőháló nélkül 2010.10.22. 15:21:23

@Frigyesur: elég hirtelen vagyok, de soha senkit nem csúfolok a kinézete miatt, és nem nevezek baromnak. Valahogy nem így jön ki rajtam - azonnal visszatámadok, de soha nem sértegetek. Az néha valóban kicsúszik a számon vita közben, hogy hülyeségeket beszél, akivel nem értek egyet, de még gondolatban sem tartom hülyének azt, akivel lehet vitázni.:-)
Az egoista jelzőt pedig saját magamra is használom, mint az köztudott, az nem sértő.:D
"az hiszi, hogy rohanok hozza egy talalkara" Azért ez itt egy feltételezés, nem több, kicsit túlreagálta a posztíró, szerintem.
15:23-kor onlunk? FriciÚr, valami zavar van a Halálcsillagon.:D

Father Justice (törölt) 2010.10.22. 15:28:46

Én úgy gondolom, hogy a posztíró rossz néven vette Zsolt és Zsanett románcát.

Frigyesur (törölt) 2010.10.22. 15:30:22

@tarquin - menő, de nem árulkodós:P: En sem nagyon vagom ezeket senki arcaba, de magamban fortyogas kozben igen. :D Masnal a bunkot finomitom valami... hm, finomabbra. :D Nem tudom mar mit szoktam irni.

Az van. Mar 2 oraja nem melozom elvileg. Itt meg ertekelem, hogy magyar szoveget olvasok legalabb. :)

tarquin - védőháló nélkül 2010.10.22. 15:51:57

@Frigyesur: mondjuk külsejét csúfoló megjegyzést még magamban fortyogáskor sem használok más emberre, nálam ez nem jellemző.
Mázlista.:-) Nálam még csütörtökön is szerda volt.

@Father Justice: főként, hogy Zsolt egy vállrándítást bírt pazarolni arra, hogy kiadták az útját.:-)

Kósza 2010.10.22. 16:40:10

Nos, akkor uraim,.. kívánok balestmentes magömlést a hétvégére!
A kishölgyeknek úgyszintén.

dr. gernika 2010.10.22. 17:49:45

Biztonsági őrökkel nem kezdünk, mert tahók, ez alap.
Mást nem tudok hozzáfűzni, kellemes fürdőzést kívánok Zsoltnak a helyi rüfke élőflórájában.
A posztíró meg emelkedjen már felül a történteken.

Lone Starr (törölt) 2010.10.22. 18:44:08

Általánosíts még jobban kedves Prosztíró! Keményebben!

magyar ember teli szájjal 2010.10.22. 18:54:56

Hány ilyen sztorit hallottam már lúzer picsáktól, atyaég.

prometheus_X 2010.10.22. 18:55:48

Levélküldő: válogatni is tudni kell, akkor mindjárt kevesebb lesz a prosztó is :(

Romboljuk le a modern világot... (törölt) · http://www.youtube.com/watch?v=9vq63q45qfk 2010.10.22. 18:57:36

23 és fél éves danoninoe joghurt vagyok, kikezdtem a hűtőszekrényben a 2 éve kinyitott és rosszul lezárt erőspistával, hát mit mongyak, vót már neki szaga!

[megmondoember] 2010.10.22. 19:01:25

HP posztolónk normálisnak hirdeti magát, de valójában a lelke mélyén egyetlen "értékének" (?) a szépségét tartja. Ez abból derül ki, hogy a másik értéktelenségét és a pasi hülyeségét abból vezete le, hogy a másik lány ronda - tehát (legalábbis posztoló szerint) egy férfinak normális indoka nem lehet a másik lányt választani, csakis az, hogy fél posztolótól. Ami persze hülyeség, hiszen számos más faktor is van ami alapján a férfiak választanak a nők közül - csak nyilván ezek egyikében sem tudna posztoló versenyre kelni a többiekkel. És amikor kiderül, hogy a vélt szépségével is kitörölheti a fenekét (vagy mert nem konvertibilis érték a férfiaknál, vagy valójában nem is annyira szép, mint gondolja magáról), azaz, hogy effektíve egy teljesen értéktelen picsogó húsdarab, akkor az ilyenkor szokásos kivetítéssel hárít, hogy de hát a pasi(k) a hülyé(k). Nem drágám. Te vagy a nulla, és nem kellesz senkinek. Szerezz be egy macskát, és készülj egy lehet hosszú, de biztosan magányos életre! Ennyi.

mréveiller 2010.10.22. 19:01:55

kedves leány! te mit vársz egy főállású biztonsági őrtől? most komolyan :D azé' ne prosztózál már le minden pasit ok?

dr. gernika 2010.10.22. 19:05:44

@Frigyesur: Állítólag helyettem is, a barátnőim legalábbis esküsznek rá. :P

Esztétikus Kritikus 2010.10.22. 19:16:45

Ez kemény. Misszpitscha Tucatnő szembesül a ténnyel, hogy az ex számára nem következett be a világvége a szakítás után és mintha kevés lett volna adott pasi számára a végzet asszonya szerepre. Sőtmitöbb, Miszter Macsódisznó képes feledni a bánatát egy feltűnő, önmagával harmóniában élő, humoros, eredeti nővel. Szerintem ha egy csaj minden pasit megkap, annak oka van...

Rotfuchs 2010.10.22. 19:16:53

Zseniális a poszt indítása, mivel megalapozza a hangulatot a társadalom sznob elemeiben:

biztonsági őr = tahó bunkó félállati lény; az ogre aki megkapta a hercegnőt, de amint eltávozott életéből a fény és boldogság, azonnal visszasüppedt az állati mocsokba. A hercegnő pedig borong, hogy fel sem fogta amaz, mekkora kincset vesztett el, és hogy lelke már soha nem juthat be a Paradicsomba.

Pángalaktikus-gégepukkasztó 2010.10.22. 19:19:28

"Biztonsági őr", "bulizni"...nem is kell tovább olvasni. De a 31 évesen bulizó pitbull pótlóknál biztos nincs is jobb:)

kzolika 2010.10.22. 19:29:06

A csajról már az sokat elmond, hogy összeállt egy főállású biztonsági őrrel és portással. Talán az első randin azzal szédítette, hogy ő az első ember a cégnél? Valszeg a csaj sem a Cameron McKennanál nyomja egy summa cum laude diplomával a zsebében.

LumPool 2010.10.22. 19:32:51

Zsolti srácnak nem volt nagyon nehéz becserkészni a medvét a málnásba, gondolom ez úgy rányomta a pecsétet a kapcsolat jellegére is, egy ribancos csajban ritkán várja az ember Család anya hősnőjét. Persze ha összejön valaki egy őrző-védővel, az is hatalmas intellektusra enged következtetni ha gyors a tempó.
ZsoZsonak meg volt az X és utána fogyasztotta a következőt :D
Kár,h a hősnőnk egy fotót nem tett ki magáról,mert akkor ugye véleményt is lehetne formálni,mit vesztett a helyzet őre :)

Piszok Alfréd 2010.10.22. 19:37:03

@Drága IV gernika: szép lányoknál könnyű csúnyábbat választani. illetve nehéz szebbet :D

Hurri Kán 2010.10.22. 19:42:25

@Drága IV gernika: :DDDD

Erre a Zsanettra valamiért nagyon fúj a poszt toló... Bár azt írja magáról hogy szolíd mégis összeguggol egy biztonságos őrrel. Nekem itt valahol kilóg a lóláb...

Piszok Alfréd 2010.10.22. 19:44:04

@Drága IV gernika: Lui is biztonsági őr, mégis jó fej :D

Őszinte Őrült 2010.10.22. 19:54:43

ebből a divatos, de nem alaptalan irományból két dolog süt: az irigység és a sekélység. nem lehet hogy az ex ezt a két tulajdonságot nem bírta? a szerző, legyen Zsanuária, saját magát alázta meg ezzel a kifakadással.

Parajpuding 2010.10.22. 19:55:33

Kedvesem!
1. Nem lehet, hogy Te olyan vagy mint 10 deka parizer?
2. Főállású biztonsági őr és portás (ajjaj)

Sadist 2010.10.22. 19:58:41

Kedves posztoló, őszintén, egy biztonsági őrtől mit vártál? Nem a kiemelkedő intelligenciájuk és udvariasságuk miatt az a munkájuk, ami.
Teljesen szerintem nem vagyunk a prosztók országa. Bár tény, hogy udvarias emberből kevesebb van (nők inkluzív). Viszont az is tény, hogy a nők kurvára nem is veszik észre a tisztelettudó, udvarias férfiakat, az ugyanis sokkal kevésbé feltűnő, mint egy bunkó, agresszív, baromállat alfahím.

Bambano 2010.10.22. 20:06:49

Amilyen hülye picsák szaladgálnak mostanában, az a húsdaráló egészen vonzó alternatíva...

klingonwarrior 2010.10.22. 20:14:58

@Zsu0805: vagyis a tudatlanság és az apátia pikáns keveréke :)

hobbigyuros · http://testepitoedzesnaplo.blog.hu 2010.10.22. 20:19:27

Az a gond, hogy a szép nők általában unalmasak, kevés a kivétel akivel beszélni is tudsz nem csak anyósülésdísznek jó.

Udvarias pasiból sokkal több van, mint bunkóból csak "sadist" véleményét osztva, azokat a srácokat nem veszik észre a nők.

klingonwarrior 2010.10.22. 20:19:31

@Sadist: Egyszer hallottam , hogyan maradtak fenn a bétahímek az alfahímek mellett:
Amíg az alfahímek lerohanták a szomszéd falut , várost , országot és erőszakolták az ellenség nőit , igy gondoskodva a génjeik fennmaradásáról addig a bétahímek az alfahímek otthon maradt özvegyeit vigasztalták......

kuki123 2010.10.22. 20:19:45

„Lányok! Ha ennyire akaratosak vagytok, inkább a dugóhúzónak ajánlgassátok a puncitok, ne egy ilyen férfinak”

megitális rózsa 2010.10.22. 20:36:18

A lányok mikor fogják fel végre, hogy anál+orál a hosszú kapcsolat titka?????????????

Frigyesur (törölt) 2010.10.22. 20:42:10

@Drága IV gernika: Uccse fogjuk megerteni. *sohaj-sohaj* Talan ronditanod kellett volna magadon, de mar keso... ;( (:)))

Sadist 2010.10.22. 20:46:56

@renegade8: A sokkal több az szerintem túlzás. Legalábbis én nem azt látom, hogy az utcán gentlemanek járkálnak. Viszont volán mögött biztos, hogy a férfiak udvariasabbak, előzékenyebbek, mint a nők.

Sadist 2010.10.22. 20:47:56

@klingonwarrior: Akkor tényleg kéne már egy harmadik világégés, hogy helyreálljon a rend.

modav 2010.10.22. 20:50:01

"24 éves vagyok... Zsolt:31 éves, főállású biztonsági őr és portás"

The problem.

indapass90210 2010.10.22. 20:52:24

"24 éves vagyok, szolid barnahajú csaj, szerintem (és mások szerint is) normális világnézetű. Még májusban ismertem meg Zsoltot (31 éves, főállású biztonsági őr és portás)"

Heh, a bjútikvín összejött az ejnstejnnel!

Piszok Alfréd 2010.10.22. 21:00:47

@Dövan: persze, konzerválta magát lájtkólával, és hibernálta fagyival :D

Hurri Kán 2010.10.22. 21:05:59

@modav: disz iz dö biginning of e bjútiful frendsip :DD

blacklord 2010.10.22. 21:21:05

Brrrrrrrrrrrrrrrrrrrr. Ezt a szart...

Nusy73 · http://egyszeregy.blog.hu 2010.10.22. 21:22:29

Egy fagyott kutyaszar írt valamit egy darab lószarról, lószar stílusban.

banurr 2010.10.22. 21:33:55

Nem értem... bejön a kocsmába "Zsanett", leveszem, hogy csak dugni akar. Ha összejön engem választ, ha nem, akkor nem, emiatt nem kapok infarktust. Ha egy nő dugni akar akkor dugni fog. Ha szerencsém van velem, ha nem, nem. Nő miatt nem szabad idegelni, mert az rosszat tesz a sörfogyasztásnak.

funfun 2010.10.22. 21:40:07

"Amikor a szemüvegét kellett megjavítani, elkísértem, amikor bőrkabátot keresett, megnéztem neki, hol lehet azt a modellt a legolcsóbban beszerezni."
Azta! Úgy írja le, mintha az egyik veséjét adta volna neki, hogy megmentse az életét.
Ezt a büdös picsát! Hát tényleg inkább a húsdaráló!

wovbagger 2010.10.22. 21:43:58

"főállású biztonsági őr és portás"
egy súdrával (szanszkrit: शूद्र, hindi: Śūdra) kezdeni eleve nem jó ötlet. mit vártál, kis virág...?

Csak Norris 2010.10.22. 21:48:23

Az a baj a magyar csajokkal hogy beképzeltek, de nagyon. Ott ha valakin véletlenül rajtafelejted a szemed, még te vagy bunkó és elfordítja a fejét.
Engem a munka elszólított, külföldre, ahol egyébként mendemondák szerint sokkal távolságtartóbbak az emberek.
Itt ha megnézek valakit, és véletlenül észreveszi, még vissza is mosolyog. Örül h tetszik a másik nemnek.
Igaz szépek a mi lányaink, de azért ennyivel nem jobbak. Ráadásul azt hiszem már többen is vannak mint pasik. :D
Bár ebben lehet tévedek.

Nick the dick (törölt) 2010.10.22. 22:09:24

"A prosztó pasik országa vagyunk?"
Igen. És prosztó a prosztónak nem vájja ki a szemét.

"Zsoltot (31 éves, főállású biztonsági őr és portás)"
Legközelebb tessék egy balett-táncossal vagy egy kőfaragóval összejönni. Ők nem prosztók.

Hurri Kán 2010.10.22. 22:12:08

És ne felejtsük el a parkolóőröket sem! Meg aztán olyan is van akit az Úr is BKV-ellenőrnek teremtett.

indapass90210 2010.10.22. 22:17:10

@Desmond77: ezt a jelenséget sosem értettem, hogy miért vannak kiakadva, ha tetszenek valakinek. Bár, egy jó emberismerő barátom szerint a probléma abban gyökeredzik, hogy touareges pasit szeretnének, de mivel ez nem jött össze, ezért haragszanak a világra :)

Hurri Kán 2010.10.22. 22:25:09

Én is szeretnék egy Touareges csajt de sehogy sem akar összejönni :(((

nemvagyokhelyespasee 2010.10.22. 22:26:33

A postíró szegénységi bizonyítványát mutatja, hogy összejött egy biztonsági őrrel :)
egykutya mind :)

indapass90210 2010.10.22. 22:27:05

@gyvy: a megoldás: lény bunkó mindenkivel!

nemvagyokhelyespasee 2010.10.22. 22:27:21

Amúgy meg miért van az, hogy minél taplóbb valaki, annál jobban buknak rá a nők?

Hurri Kán 2010.10.22. 22:32:30

@szega99: azért ezt nője válogatja.

Hurri Kán 2010.10.22. 22:34:27

@Dövan: próbáltam. De akkor csak olyan csajig jutottam akinek Lexusa volt. Valamit elrontottam??

indapass90210 2010.10.22. 22:42:48

@gyvy: ha az egy új LX570 volt, akkor azt nem szabad touaregesre cserélni. Egyébként is jobb a lexus mint holmi fos vw. Vagy akár fos BMW :D

Hurri Kán 2010.10.22. 22:47:35

@Dövan: a régi hibrid SUV-Lexus volt, nem tudom a típusát. Az ülésfűtés jó volt benne, a többit pont leszarom. Céges Vivarót azért szerettem mert elfért hátul egy matrac :))

ZZZolika 2010.10.22. 22:49:09

Én azt gondolom, hogy nem az a kérdés, hogy miért?; hanem az, hogy miért ne?!
Tudod a pasik már csak ilyenek. Állati ösztön.
Én azt gondolom, ha egy kapcsolatban minden rendben van /lelki-testi/, akkor nem olyan egyszerű elcsavarni egy pali fejét.
Nem azt mondom, hogy nézz magadba, hogy mindent megadtál-e neki, mert elég gyors kis románc volt, talán nem is baj.

nemezisazis 2010.10.22. 22:50:39

prosztó pasik és ostoba kurvák országa ha kérhetem ribanc

shwarcz bácsi 2010.10.22. 22:52:50

na most ha biztonsági őr volt,akkor tuti jobbikos.ha egy ilyennel összejössz,nem normális a világnézeted.
azért mert egy pasi bunkó,az még nem jelenti azt hogy ebben az országban csak prosztó pasik vannak.ilyenek mindenhol előfordulnak.

indapass90210 2010.10.22. 22:54:17

@gyvy: rx400h. Az úgy megy, mint a villanymozdony. Fel sem fogja az ember, és átlépett minden sebességkorlátozást.

A vivaróhoz hasonló okokból gondoltam egyszer pajero sportot venni. Az is elég hosszú a hasonló mutatványokhoz :)

bakke 2010.10.23. 02:10:39

Tessék keményen leszopni a barátot, akkor nem megy Zsanetthez...

Yo! Maaan! 2010.10.23. 03:00:35

"31 éves, főállású biztonsági őr és portás"
Nincs több kérdésem, kösszömszépe'... :)))

materia 2010.10.23. 05:47:51

A Nők szinte mindent megkaphatnak,de általában azt kapják amit megérdemelnek.

Nebameg 2010.10.23. 08:14:26

Először azt hittem a vörösiszap, amolyan költői túlzás, de nem. Mert egy "24 éves vagyok, szolid barnahajú csaj, szerintem (és mások szerint is) normális világnézetű" posztíró lelkének tökéletes leírása.

sprenczl 2010.10.23. 08:46:33

Valóban sok a prosztó az országban. Biztonsági őrrel járni pediglen lúzerség vala.

phúú 2010.10.23. 08:46:43

A semminél a randa csaj is jobb.
A "randa"csaj is lehet érzéki és nagyon szuper az ágyban ,míg a blogíró talán csak odatette amije volt.

Meridian74 2010.10.23. 09:18:46

a címet ki kellene egészíteni még azzal is, hogy és a pénzéhes ribancoké.

Fotelrocker2 · http://budapest.blog.hu 2010.10.23. 09:47:27

Hát, mi hímek már csak így vagyunk teremtve, hogy csak a fogamzás/közösülés a cél - na jó, néha az utódok felnevelése is.

Amúgy szerintem vissza kéne térni a régi, hagyományos (konzervatív, középkori, ahogy teccik) modellhez: a férfi választ, a nő fut utána, és követi a szavait és parancsait.
Én így csinálom, és szerintem ez a világ természetes rendje.

molnibalage · https://militavia.blog.hu/ 2010.10.23. 10:08:42

@Bundabandi: Szólj, ha látsz olyat aki még szabad és nem csak kamuzza ezt magától. Azért néha a csajok is magukba nézhetnének már. Nem véletlen van annyi és olyna férfi akik. És - már elnézést - prosti ipar is nem véletlen virágzik. Kettőt lehet találni, hogy miért...

CsG 2010.10.23. 11:05:23

Igen, vannak prosztó pasik. Meg mindenkinek hazudni akaró női posztolók is, akik azért érzik nagyon sértve magukat, mert az exüknek jobb lett egy "rondább" lánnyal. Mert nyilván Nálad sokkal rosszabb volt és Te nyilván nem vagy elfogult és nyilván Te tökéletes voltál (vagy).

indapass90210 2010.10.24. 01:13:25

Most ahogy így belegondoltam, azokban, akik nem ismernek, csak olvassák a hozzászólásaimat, mekkora prosztó kép alakulhatott ki rólam....

Prophet 2010.10.24. 01:17:50

@Nebameg:

Érdekes figyelemmel kísérni, miként épül be egy jelenség a nyelvbe. Illetve ugyan ezek miként válnak a humor forrásává. Csodálatra méltó az a tulajdonsága, hogy az emberek körében tetszést okoz, a nevetés pedig oldja a feszültséget, frusztrációt. Azt az egyet bánom, hogy nincs olyan mikroszkóp. ami ezt a piciny kört, ezt a mikrovilágot bemutatja. Akik viccesnek találják. Csak a csodában bízhatunk, hogy feltűnik olykor egy Fehér Bálna. Megtörtént, nyugodtan alszom.

dr. gernika 2010.10.24. 10:15:49

@Piszok Alfréd: Ó, már biztonsági őr is? Eddig csak annyit tudtam, hogy rózsaszín mopedes, 50 kilós netes gyíkarc. :)

dr. gernika 2010.10.24. 11:10:19

@Desmond77: @Dövan: Talán azért fordulnak el, mert ha úgy maradnak, netán visszamosolyognak, a magyar pasik hajlamosak azt hinni, hogy ezzel már a lány kész is van a közösülésre.
Én magam is biztatásnak tartom, ha visszamosolygok, arra legalábbis, hogy odajöjjön, és beszélgessünk.

Dövan, a barátod meg nem jó emberismerő. Komolyan mondom, mélységesen sajnállak ezért a pénzközpontúságért, amit a haverjaiddal kivetítetek a lányokra, és azt képzelitek, az, akin lyuk van az már automatikusan gold digger is.

Frigyesur (törölt) 2010.10.24. 12:41:42

@Drága IV gernika: En meg azt nem ertem miert kene orulni a megnezesnek. :S Utalom, ha neznek. Masreszt meg ja, a 60 eves munkastol nem tul kellemes. Meg akkor ha neadjisten fel mersz venni egy miniszoknyat es kapasbol bamulnak. Jah tudom, azert vehetem csak fel, hogy megnezzenek. Inkabb a pasik bekepzeltek, hogy azt hiszik, hogy minden jottmentnek szol.

Madarat tollarol, embert baratjarol. En nem veszem korbe magam negativ emberekkel, nem is sotet a vilagkepem. A csak szexelni akaro pasikat eszre sem veszm, es viselkedesem sem vonzza oket. Bar en is biztos a bekepzelt kategoriaba tartozom. Valaki irta is blogon nemreg. :))

indapass90210 2010.10.24. 16:09:13

@Drága IV gernika: ez faszság. Ha leállok egy csajjal beszélgetni, illetve leállhatnék, ha létezne ilyen, de a magyar nők csak akkor fogadnak akár egy köszönést is, ha már készen állnak a közösülésre. Különben elfordul és bevágja a varánuszpofát.

Discoban sem akarok megbaszni mindenkit, de szinte lehetetlen bárkivel 2 szót váltani. Ahogy lehetetlen könyvtárban is, mert ott is szinte csak varánuszt látni.

De nincs is ezzel semmi baj, csak attól, ha te nem ilyen vagy, még nem kell személyes sértésnek venni, ha ribancokról van szó.

Én sem sértődöm meg, ha a kisfaszúakat szidják. Ez legyen a kisfaszúak problémája.

indapass90210 2010.10.24. 16:16:43

@Frigyesur: Erre találták ki a szigorúan muzulmán országokat. Ott aztán tényleg azt veszel fel, amit akarsz (a lepedő alá), és még csak meg sem fognak bámulni.

Szurjuk ki minden 60 éves munkás szemét, mert az már rosszul esik, ha bámul.

Mekkora szerencse, hogy nem telepatikus faj vagyunk, mert akkor azt is tudnád, hogy gondolatban éppen mit csinál veled.

Hozzá Szóló 2010.11.05. 10:03:48

@mostmar_kicsit_unom:

"szerintem mindenki legyen önmaga, akkor is, ha épp marketingelni kell :) annál jobb marketing nincs. ha meg gáz az illető, akkor úgyse tudna úgy csinálni, hogy jó legyen a megítélése piaci szempontból. tehát marad az, hogy önmagunk leszünk."

Te mindig önmagad vagy?

Vagyis inkább máshogy tenném föl a kérdést.... ennyi vagy te? Pfff.....
süti beállítások módosítása