Fiúk! Autóval fotózkodni nem menő!

2010. november 09. 07:20 - Panni CsP

„Ha képet teszek fel, akkor vagy igazit, vagy semmit. Illetve, ha nem rakok fel semmit, az rosszabb, mert akkor a másik fél eltöpreng, vajon miért nincs rólam kép?” – aki a kioktatós posztokat szereti, ma nem távozik üres kézzel, de ebből legalább tanulni is lehet, mert a csaj nem mond hülyeségeket. Lendületes stílus, mély és hasznos mondanivaló. Kamu kép vagy Photoshop? Szépia vagy partyretard? Most kiderül…

 

Sziasztok! Nem sztorit hoztam. Egy posztot szeretnék megosztani veletek a profil fotókról. Rólam elég annyi, hogy 27 éves csaj vagyok, olyan, aki nem szédült bele a netbirodalomba, ám a netes társkeresést hasznosnak és fontosnak tartja. Mint ahogy a hogyanját is. Elég régóta mászkálok a netrandis oldalakon, majdnem mindet ismerem és számos helyen regisztrálva vagyok. Néhány tapasztalatomat szeretném megosztani veletek, bár nem vagyok szakértő – csak felhasználó, de ennyi elég bőven. A netre fölrakott profilunk szöveges részét nem boncolgatnám, elég annyi, hogy se Müller Péter idézet, se üres tökölődés („mások szerint helyes meg aranyos vagyok” stb.) nem mutat jól.

Amit ma ki szeretnék emelni, az a fotó. Méghozzá a Saját Fotó - tudod, ami téged ábrázol - nem valami tökéletes modellt, vagy szétplasztikázott celebet. Igazi képünket ugyan fel lehet tuningolni képmanipulációs programmal, ha szükséges, de csak mértékkel. Az az igazság, hogy 70%-ban a fotó visz el mindent. Az egyik barátnőm megcsinálta, hogy felépített egy olyan profilt, amiben egy felsőközép, arrogáns ribancnak tűnt - valójában ennek pont az ellenkezője volt. Mondom neki, hogy vállalja magát nyugodtan, mert amit most csinált, nagyobb gáz, mint az a néhány kis hülyesége, ami a természetéből adódik - de az is inkább bájos, mint idegesítő. Amíg a felcicomázott fake adatlapja volt kint, csak disznó megjegyzéseket és komolytalan ajánlatokat kapott. Amikor lecserélte és felrakott egy jóval vállalhatóbb (és őszinte) cuccot, már elindult valami és két napon belül megkapta az első meghívását egy sráctól. Ha képet teszek fel, akkor vagy igazit, vagy semmit. Illetve, ha nem rakok fel semmit, az rosszabb, mert akkor a másik fél eltöpreng, vajon miért nincs rólam kép? Annak általában oka van… Ha idétlen, vicces vagy mást ábrázoló kamu képet raksz fel, az a legrosszabb. Tényleg adjuk önmagunkat. És értelme sincs, mert ha komolyan gondolod, és találkozol valakivel, jöhet a magyarázkodás. És nem vicces. Saját képeket hogyan lehet feldobni? Először is ne telefonnal, ne vakuval, inkább segítsen a barátnőd, ne az idióta lakásodban, ne meztelenül stb. A társaságos, bulis fotó is jó (ha nem partyretardos az eredmény), szép megvilágítás, érdekes helyszín, mosoly, nevetés, jókedv és szép ruha – ez abszolút vállalható. Ja és fiúk! Autóval fotózkodni nem menő! Amikor bejöttek az első társkereső weboldalak, ott volt divat a szívtipró falubikája Jauzsik részéről a kombájnnal mutatkozás. A másik a Photoshop – csak indokolt esetben használjuk, és csak akkor, ha nem látszik a végeredményen. Ha mégis nyoma marad a manipulációnak, arra következtethet a művet megkapó illető, hogy a manipulációnak tán oka van… pedig lehet, hogy a valóságban nincs is problémánk, csak mi hisszük magunkról, hogy kell, mert nagy az orr, vagy kicsi a fül, gödrös a szem stb.. Figyelni kell ilyenkor a kontrasztra, a színtelitettségre, levágni a felesleges dolgokat, de ne a fejed (és ne a volt barátnőd/barátodat). Ha képmanipulációt küldesz a fotóra, felejtsd el a béna effekteket, a szépiát, a lágyítót (ami mindig pornós hatást kelt) a szűrőt, rózsaszín keretet, a szívekkel és pónikkal, stb. Tapasztalatom szerint eddigi sikereimet (vagy félsikereimet) mindig az őszinteségnek, a nyers valómnak köszönhettem. Szinte soha nem volt kellemetlen randim, mert megfelelően előkészítettem a terepet és semmi meglepetést nem engedtem be. Az a srác, akivel a mai napig együtt vagyok, szintén egy ilyen gondos vadászat eredménye. Lányok! Mindenkinek szüksége van pasira, de meg kell értük dolgozni… okosan! Ne legyetek álszentek és ne hazudjatok magatoknak!

 
121 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://csajokespasik.blog.hu/api/trackback/id/tr782435224

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Frigyesur (törölt) 2010.11.09. 09:25:20

@tuli _: Tulikam, esetedben mar az is haladas lenne, ha levenned a masszivan pialos, arokba borulos kepet. :D

En pedig Lord Vaderrel nyomulok ezutan. Tapadni fognak a nok! *laza macso mosoly*

bagolybagoly 2010.11.09. 09:26:01

@Kedves Nard: Hogy lenne már ciki? Letűnt korok titánjaival szeretünk pózolni!

Dr. A Jó Meglepően Izmos Hercege 2010.11.09. 09:28:09

@Frigyesur:

Egy jóbarátom David Prowse-al pózol egy képen :) Az mennyire menő? :)

Frigyesur (törölt) 2010.11.09. 09:30:08

"Rólam elég annyi, hogy 27 éves csaj vagyok, olyan, aki nem szédült bele a netbirodalomba, ám a netes társkeresést hasznosnak és fontosnak tartja."

Az mar regen gaz, ha valakinek a netes tarskereses fontos. Meg egyatalan a tarskereses. Ha mar megmondjuk a tutit.

"Tényleg adjuk önmagunkat."

Ez legalabb annyira elcsepelt, mint a Muller Peter idezet. :x Meg tegyuk hozza a Carpe diem-et, a 'senki sem tokeletest', 'mindenkire var egy par', 'elobb onmagadat kell megtalalnod, hogy vegul tarsad lehessen', 'az ember tarsas leny' es egyeb okossagok. Hm, ennel biztos tobb kozhely van, meg gondolkodnom kell.

Frigyesur (törölt) 2010.11.09. 09:31:07

@Kedves Nard: Maximalisan. Sot, a skala folott van.

Dr. A Jó Meglepően Izmos Hercege 2010.11.09. 09:32:11

@Frigyesur:

"A szem a lélek tükre"
"A szerelem mindent legyőz" (erre azt írtam egyszer valakinek kommentként facebookonm, hogy "Ja, kivéve a rákot" :) persze törölt) :)

Frigyesur (törölt) 2010.11.09. 09:35:04

Ja, még van: 'mostanaban felcserelodtek a szerepek, de mindenki maradjon no'. 'Egy ferfi a hasan keresztul lehet megfogni'. 'Fiuk, a nok csak romantikura vagynak, egy rendes, megbizhato tarsra'. 'A nok ugyis csak a penzre hajtanak'. 'A szorakozohelyeken, utcan csak komolytalan kapcsolatokra lehet szerttenni, ezert ismerkedem az interneten, de az is tele van ven kejencekkel es parkapcsolatban felremenni akaro pasikkal'. 'Manapsag a kapcsolatok felszinesse valtak, mindenkit inkabb lecserelnek, ahelyett, hogy megprobalnanak jatvitani'.

Da Moon Iz Black (Saigo O Wasamono) 2010.11.09. 09:37:31

"aki nem szédült bele a netbirodalomba" wtf? - eddig bírtam olvasni.....

ez szar! nem értem a poszt toló miért foglalkozik olyan pasikkal, akiknek nem tetszik a profilja? 12 egy tucat...:P

Frigyesur (törölt) 2010.11.09. 09:37:35

@Kedves Nard: 'Ha valakit szeretsz, engedd el, visszajon ha tenyleg a tied volt'. 'Nem a kulso, a belso szepseg szamit'.

Da Moon Iz Black (Saigo O Wasamono) 2010.11.09. 09:38:12

@Kedves Nard: ja, bazz! meg az idő mindent megold! áááááááá! :D

Frigyesur (törölt) 2010.11.09. 09:41:24

@Kedves Nard: 'Nem a diploma, az intelligencia szamit, a diplomaval nem osztanak eszt. Egy ismerosom szakmunkas, de szazszor ertelmesebb, mint egy magat ertelmisseginek vallo, 30 eves no a kozelemben'. 'Nem a meret szamit, kikeve, ha kicsi'. 'A koverek jokedelyuek, nem ugy mint egy salatat majszolo, besavanyodott deszka'.

Dr. A Jó Meglepően Izmos Hercege 2010.11.09. 09:42:45

@Da Moon Iz Black (Saigo O Wasamono):

+ Poppermüllercoelhopéter okosságok, + csernus.

BEVONZOD majd a párod!

@Frigyesur:

Két lúgosítás között van idejük erre ja :) Mert hát a KANDIDA meg KLAMÍDIJA veszéjjes :)

Frigyesur (törölt) 2010.11.09. 09:43:38

@Da Moon Iz Black (Saigo O Wasamono): 'A sors keze volt, hogy ratalaltam. Elsore beleszerettem.' 'Egy no elete akkor teljesedik ki, amikor anyava valik. Nincs ennel csodalatossabb feladat.'

Bundabandi® (Cookie Bunny) 2010.11.09. 09:44:55

Hmmm. Ezen elmediáltam egy kicsit.
Szerintem úgy kell felfogni az egészet, mint a boltban a kirakatot. Nyilván senki nem fog bemenni, ha egy teljesen átlagos - mármár szürke egér van a kirakatban. Na és persze túllőni sem szabad a célon. DE! Én még ma is azt mondom, hogy rakhat ki bármiyen képet magáról, ha emberileg egy nagy 0, akkor teljesen mindegy. Ez pedig ki fog derülni a beszélgetési stílusából elég hamar!
Én is neten ismertem meg a mostani párom. Chateltünk és szimpik lettünk egymásnak KÉP NÉLKÜL! És megmondom őszintén, ha szembe jött volna velem az utcán észre sem veszem, de így egymásra találtunk. Szóval aki azt mondja, hogy 70% a kép, hát az nagyon csak a külsőségekre megy. Figyelemfelkeltésre és az első benyomás kialakítására jó, de aztán még nagyon el lehet vérezni, ha kinyitod a szád és kiesik a kapa.

Da Moon Iz Black (Saigo O Wasamono) 2010.11.09. 09:45:06

@Frigyesur: most nem komolyan válaszolok---> pedig a saláta több energiát ad, míg a hús emésztése plusz nehézség a szervezet számára.

Frigyesur (törölt) 2010.11.09. 09:45:39

@Kedves Nard: Tenyleg, a bevonzod!!! Az alap. :D

A sok szemet kajatol meg narancsboruk lesz.

Frigyesur (törölt) 2010.11.09. 09:47:06

@Da Moon Iz Black (Saigo O Wasamono): (Nem kell kulon kiirni, tudom, hogy hulyeseg :)) 'Az ember alapbol nem husevo. Nezd meg, hany hires ember vega!'

Frigyesur (törölt) 2010.11.09. 09:51:19

'A mai vilagban csak a penz szamit.' 'Ismeros nelkul lehetetlen munkat talalni.' 'Nem minden fekete es feher'. 'Az ember alapvetoen nem monogamiara van kitalalva.' 'Az emberekben csalodtam, ezert tartok kutyat. Egy ember sem olyan megbizhato, mint o.' 'Van aki inkabb kutyat tart, mert nem szereti a gyerekeket.' 'A legtobb ember birka.'

Tkp. egyetlen darab onallo gondolat nelkul is el lehet beszelgetni. :x

nosce 2010.11.09. 09:56:52

@Frigyesur:
annyit összegereblyéztél, hogy ebből lassan már egy regény is kitelik :)

Dr. Jula Watson 2010.11.09. 10:05:15

Unalmas, agyonrágott csont.

Frigyesur (törölt) 2010.11.09. 10:05:34

'100 kilo alatt egy ferfi csak karacsonyfadisz.' 'Egy non legyen mit fogni.' 'Manapsag a nok mar nem tudok fozni.' ' 'Egy kapcsolatban kellenek kompromisszumok.' 'Ezek a mai gyerekek mar olyan udvariatlanok, nem tisztelik az idoseket.'

@nosce: Az a szornyu, hogy annyit olvasom ezeket, hogy igy megmaradtak. :D

bagolybagoly 2010.11.09. 10:06:11

@Frigyesur: Én, úgy tűnik, már közhely tekintetében is túl felszínes vagyok.
Ezt: 'Egy ferfi a hasan keresztul lehet megfogni'.
Véletlenül úgy olvastam, hogy lassan, keresztül.

Frigyesur (törölt) 2010.11.09. 10:07:46

@Kedves Nard: Latom te is boszen szeded magadra az okossagot es muveltseget az interneten :))

tuli _ 2010.11.09. 10:10:09

szegény, de becsületes. amiről nem tudunk, az nem fáj.

@Frigyesur: majd te megmondod, hogy milyen képeket teszek fel. :))

Frigyesur (törölt) 2010.11.09. 10:11:50

@bagolybagoly: Vegulis azt is meg lehet csinalni. :D Ne keseredj el, rengeteg olyan forum es blog van, ahol magadra szedhetsz meg sok kozhelyet. Csak keruld az olyan temakat, mint 'Fuzios reaktor' es tsai.

Ooo, most jottem ra milyen alapvetot hagytam ki: 'ha elsore odaadod magad, ne csodalkozz, hogy rogton el is dob utana'.

Da Moon Iz Black (Saigo O Wasamono) 2010.11.09. 10:14:05

@tuli _: volt az a poszt, ahol a srác valami böhöm nagy macskával pózolt :DDDD az jó lesz :D

Frigyesur (törölt) 2010.11.09. 10:16:33

@tuli _: :D Majd en. Egyszer szögöödöl ös mögtönötölök. :))

'Az elet szep.'

tuli _ 2010.11.09. 10:22:51

@Da Moon Iz Black (Saigo O Wasamono): esélytelen. én a sört
szeretem, a macskákat nagyon nem :)
@Frigyesur: köszönöm szépen, nem tartok rá igényt :)

Frigyesur (törölt) 2010.11.09. 10:25:42

@tuli _: Nem baj, felebarati szeretetbol segitek. :)))

A macskakat senki sem szereti. Gonosz kis dogok.

Frigyesur (törölt) 2010.11.09. 10:28:10

A masik kedvenc: 'En egy olyan lelkizos tipus vagyok.' Egyszeruen gyonyoru.

nosce 2010.11.09. 10:28:13

@Frigyesur:
ha fejből így vágod, nyithatnál emelt díjas közhely hotlinet-t :), ahol ízlésesen photoshoppolt képek elkészítését is ajánlod, a posztoló szerény szponzorációja fejében :)

Frigyesur (törölt) 2010.11.09. 10:32:22

@nosce: Mellekallasban pedig kineziologus is lennek. :D

Dr. A Jó Meglepően Izmos Hercege 2010.11.09. 10:34:03

@Frigyesur:

Lájk! :)

@nosce:

A romashopolást kiadhatja Lákátos Rénátó olasz shukár gyémántos herceg shávónak pár gagyi D&G cuccért cserébe bérmunkába :)

nosce 2010.11.09. 10:34:06

@Frigyesur:
maszírozást nem vállalsz ? :)

tarquin - védőháló nélkül 2010.11.09. 10:36:14

"Mindenkinek szüksége van pasira, de meg kell értük dolgozni… okosan!"
Mindig csak a munka. Lustálkodás valaki?:-)

nosce 2010.11.09. 10:39:37

@Kedves Nard:
sztem járható megoldás :), de manapság nem D&G cuccban, hanem rézkábelben kérik a fizetséget :)

Dr. A Jó Meglepően Izmos Hercege 2010.11.09. 10:43:45

@nosce:

Digó&Giccs az rajos, meg a zármáni is, és a gagyi Lakatos Valér táskák! :)

nosce 2010.11.09. 10:43:52

@tarquin - menő, de nem árulkodós:P:
Te akarsz lustálkodni? vagy elég ha a pasi lustálkodik ? :)

nosce 2010.11.09. 10:47:06

@Kedves Nard:
Na jó, lehet ezekre tényleg elcsábulnának :)

tarquin - védőháló nélkül 2010.11.09. 10:48:06

@nosce: bármelyik esetben közös lustálkodás lesz a végén.:-)

Frigyesur (törölt) 2010.11.09. 10:49:09

@nosce: Nem. Osszetornem az embereket hatalmas erommel. :))

Picard kapitány, aki nem meleg csak angol. 2010.11.09. 10:50:51

@Frigyesur: Mindenkire vár egy pár????????
remélem rám egy leszbikus pár vár:D:D:D

Da Moon Iz Black (Saigo O Wasamono) 2010.11.09. 10:53:16

@Frigyesur: ja, és "aki ismer, tudja milyen vagyok" meg hogy "ha megismersz, tudni fogod milyen vagyok" váááááááááááááááááá!!!! :DD

Szöszi 28 2010.11.09. 10:53:43

@tarquin - menő, de nem árulkodós:P: Dolgozom a melóhelyemen, dolgozom a suliban a sikeres vizsgákért, a magánéletemben nem dolgozni akarok, hanem jólérezni magamat:) Úgyhogy ja, egyetértek, lustálkodás:)

Frigyesur (törölt) 2010.11.09. 10:58:19

@Kool Kitty Kat: :PPP Hagyja' beken. :@

@Da Moon Iz Black (Saigo O Wasamono): :DD Na, neked is vannak a tarsolyodban okossagok. :))

@Kedves Nard: Csokoladet hozatna veluk. :P

Szöszi 28 2010.11.09. 11:08:37

@tarquin - menő, de nem árulkodós:P: Ja, holnap van a szeretkezés világnapja, csináljunk egy lustálkodás világnapját:D Vagy már van, csak nem tudok róla?:D:D

Rebelde 2010.11.09. 11:09:45

hú, ez a poszt kemény, reméljük sokáig kitart a gondos vadászat eredménye a posztíró mellett:)

az meg külön szép, hogy frici 1547896 db közhelyet össze tudott szedni a társkereső oldalakról, ahhoz képest, hogy saját bevallása szerint nem bírja az ilyen oldalakat illetve még nem vette igénybe, egész jó,eligazodik rajta:P :)))

helló kitty helyébe én kérdőre vonnám:)))

Rebelde 2010.11.09. 11:10:47

@Kedves Nard:

nagyon tudod a divatot látom:))

Frigyesur (törölt) 2010.11.09. 11:13:03

@Rebelde: Nem onnan szedtem oket. :P Noi forumokrol, meg blogrol is. :D

Dr. A Jó Meglepően Izmos Hercege 2010.11.09. 11:16:43

@Frigyesur:

Az nlc minden gonoszság és rossz forrása! Ez köztudott tény!

tarquin - védőháló nélkül 2010.11.09. 11:18:34

És: poszt elején "számos helyen regisztrálva vagyok", végén "Az a srác, akivel a mai napig együtt vagyok"

Többet mond az igeidő 20 fotónál.
(Ez is jó kis közhely, jáááj:D)

Picard kapitány, aki nem meleg csak angol. 2010.11.09. 11:18:41

@Kedves Nard:
Nézném:D:D:D:D
De nem ilyen ronda, vén banyákat:p

@Rebelde: hiába próbálkozol nem dőlök be a trükknek. Távozz tőlem!:D

S0und 2010.11.09. 11:18:51

"Legyenek szívesek egy kicsit hátrább lépni, adjunk egy kis helyet a hölgynek, ugyanis profival állunk szemben."

Da Moon Iz Black (Saigo O Wasamono) 2010.11.09. 11:20:43

@Rebelde: szerintem ez nem Fricit minősíti, könnyű ilyen közhelyekre lelni.:P

@Frigyesur: van páncélom az ilyen közhelyek ellen :)

Frigyesur (törölt) 2010.11.09. 11:22:06

@Kedves Nard: En inkabb az intelligencia es a bolcsesseg honanak neveznem. :D

@Kool Kitty Kat: Nem feltesz, mert tudod, hogy oreg es randa vagyok. De ne aggodj, nezegesd a leszbi parod ezentul, engem nem kell. :P

tarquin - védőháló nélkül 2010.11.09. 11:23:23

@Kata1987: épp szerdán van? Nagyszerű.:D:D Ha nincs, épp kitalálhatjuk, csak várjuk meg vele gyvy-t, szereti a világnapokat.:D

Frigyesur (törölt) 2010.11.09. 11:24:11

@Kool Kitty Kat: Egyem a kis szived, hogy ennyire ragaszkodsz hozza, :P

@Da Moon Iz Black (Saigo O Wasamono): Aaa hagyd, Reb minden alkalmat megragad, hogy gonoszkodhasson. O egy ilyen... gonosz. ;))

Rebelde 2010.11.09. 11:25:03

külön szép, amikor valaki évek óta lődörög a társkeresőkön, aztán nehezen összeszed valakit és azután nagydoktori szinten osztja az észt a hogyanról a ne legyetek álszentek, én is gondosan levadásztam a nagy őszinteségemmel a lovagot szöveggel, lol:)

legyünk baromira őszinték fél óráig, aztán nézzük a hatást

szóljon kinek ment hamarabb tönkre az élete vagy mennyire lett sikeres:))

Da Moon Iz Black (Saigo O Wasamono) 2010.11.09. 11:38:02

@Rebelde: még soha nem ismerkedtem társkeresőn. szerintem ez olyan alantas, mint diszkóban várni a csodát...

Cinkes 2010.11.09. 12:18:37

Ez jutott eszembe elsőre: kurva anyád...
Másodikra: Netes társkeresés? Otthon éled az életedet, se munka, se barátok, semmi szocializálódás? Mi ez a szar? Így sose fogsz megismerni érdekes embereket...

Dr. A Jó Meglepően Izmos Hercege 2010.11.09. 12:19:25

@Cinkes:

Élje otthon. Jobb mintha az utcán élne!

Rebelde 2010.11.09. 12:27:18

@Da Moon Iz Black (Saigo O Wasamono):

én ismerkedtem, nem tartom alantasnak, egy is egy lehetőség az ismerkedésre ennyi, de nem vagyok akkora májer, hogy megmondjam bárkinek is hogyan, hol, milyen módon ismerkedjen:)

Dr. A Jó Meglepően Izmos Hercege 2010.11.09. 12:40:45

@Rebelde:

Naigen, csak szöveget kell tudni értelmezni! :) De mint tudjuk, neked már megy! :)

tarquin - védőháló nélkül 2010.11.09. 12:52:40

@Da Moon Iz Black (Saigo O Wasamono): én épp egy hete kezdtem, megállapítom, hogy sokkal jobb mint a diszkó, mert lehet érteni, mit mond a másik.:D

Caddy 2010.11.09. 12:58:38

AKKOR SEM FOGOK ILYEN OLDALAKON, ha még ennél több reklámot csináltok neki. Akkor sem.

Egyébként volt valami Indexes cikk is ezzel kapcsolatban, vagy rosszul emlékszem?

Caddy 2010.11.09. 13:12:18

@kóristalány: ühüm, egyetértően bólogatok itt. :)

@tarquin - menő, de nem árulkodós:P: na végre valaki azt látja amit én. :D

@S0und: :D:D:D:D

indapass90210 2010.11.09. 13:53:50

Azt, hogy pina, írtam már valakin?

:D

Da Moon Iz Black (Saigo O Wasamono) 2010.11.09. 14:05:35

@Kedves Nard: jaja :)

@Rebelde: mondom szerintem:) akinek bejön az ilyen húspiac, szível joga. attól ez még szerintem alantas ;)

@tarquin - menő, de nem árulkodós:P: mindkettőnél más és más kommunikációs zaj zavarhatja a zítélőképességed :DDD

Joe69 2010.11.09. 14:34:25

"Lányok! Mindenkinek szüksége van pasira, de meg kell értük dolgozni… okosan! Ne legyetek álszentek és ne hazudjatok magatoknak!"

Azért muris, hogy ennyi normalitás és közhely is hogyan bevadított sokakat ! Én is figyelem a lapokat, és be is regeltem egyikre-másikra, és fénykép nélkül is, ha esetleg eljutott privát levelezésig a dolog, akkor küldtem-vártam fotót. Amúgy a legtöbb nő fix kapcsolatból kezdi csinálni ezt, egyszerűen le akarja tesztelni, mozdul-e rá pasi még. És ha mozdul, kicsit hintáztatja aztán leáll. Többre értékelem a bloglevelezéseket.

A Manci, akiben nincs szilikon, se hyaluron 2010.11.09. 14:34:41

Ennek a posztnak kb annyi haszna és értelme volt, mintha hosszas értekezésbe kezdenék a hangyák vaginális orgazmusáról.

Dominó 2010.11.09. 14:37:41

Nem mondom, hogy neten ismerkedni ősi román szokás, de aki rendben van önmagával, az nem virtuálisan keresgél - ugyanis nincs rá szüksége.

A Manci, akiben nincs szilikon, se hyaluron 2010.11.09. 14:41:06

"az meg külön szép, hogy frici 1547896 db közhelyet össze tudott szedni a társkereső oldalakról, ahhoz képest, hogy saját bevallása szerint nem bírja az ilyen oldalakat illetve még nem vette igénybe, egész jó,eligazodik rajta:P :)))
"

ezt nagyon lájk!

A Manci, akiben nincs szilikon, se hyaluron 2010.11.09. 14:42:28

@Dominó: Mondd ezt annak a pár ezer (ha nem százezer) embernek akik fenn vannak ilyen oldalakon. BiSZtos szeretni fognak érte.
:)

Dr. A Jó Meglepően Izmos Hercege 2010.11.09. 15:00:48

@alfonzina:

Iwiwen meg facebookon is pont ugyanazok a nyomi közhelyek, poppermüllercoelhopéter idézetek vannak :) Én is írtam párat, meg ismertem az összeset amit Frici írt, mégsem voltam ilyen oldalakon. (mondjuk nem is nézem le azokat akik társkeresnek neten).

indapass90210 2010.11.09. 16:14:02

@Dominó: hát persze. Aki jó szerelő, az meg a helyi autósboltból szerzi be az invertert a lekszusz hibridbe, nem az íbéjről.

Da Moon Iz Black (Saigo O Wasamono) 2010.11.09. 16:20:03

@Dominó: ezt egy szakítás után egy barátom úgy fogalmazta meg: "kár, hogy a fasziknak nincsen pinája. akkor megbaszhatnák magukat, és nem lenne szükség nőkre!":P

tarquin - védőháló nélkül 2010.11.09. 16:32:14

@Kedves Nard: amúgy ezeket IRL is bőven sokat lehet hallani, elég ha "megvilágosultakkal" beszélget az ember.

bagolybagoly 2010.11.09. 16:37:46

@Zsit (nyau és rémizé): Kedves, szimpatikus fiatalember! Én egy harmincas, értelmiségi, nagyképű, varánuszarcú, magyar szingli vagyok. Nagyon szeretek pasifelhőket kavarni, és sosem felejtem el esténként megszámolni a diplomáimat. Úgy érzem, hogy csak egy határozott, egészséges önbecsülésű ötvenhez közelítő szuperman hiányzik az életemből, mert vészesen lejárt a biológiai órám, ami amúgy is szériahibás, ha már eddig nem ugrottam rá a látótávolságban levő első hímneműre házasság céljából.

indapass90210 2010.11.09. 16:50:22

@bagolybagoly: szerintem te tényleg szoktál letámadni pasikat.

Frigyesur (törölt) 2010.11.09. 16:53:34

@alfonzina:Ezek csak szimplan kozhelyek voltak. Speciel foleg forumon olvastam oket. De lathatoan nemelyek ugy hiszik atudasra szertteni csak tarskereson lehet. ;)

@Kedves Nard: @tarquin - menő, de nem árulkodós:P:
Szerencsere ezeket csak vadidegenektol olvasom, hallom. Nem vegyulek iwiwen, facebookon, eloben ezzel az embertipussal. ;))

bagolybagoly 2010.11.09. 16:56:32

@Dövan: Azért járok mindenhova kocsival!

Frigyesur (törölt) 2010.11.09. 16:57:05

Lathoan gondjaim vannak a 'szert tesz' kifejezes leirasaval. Nard talan nem szol be miatta kivetelesen. :D

Da Moon Iz Black (Saigo O Wasamono) 2010.11.09. 19:41:35

@Frigyesur: úgy látom zavar van a zerőben, de megúsztad :P

Joe69 2010.11.10. 01:32:10

@Zsit (nyau és rémizé):
Kösz a reklámot, de a jó bornak ugye cégér se kell, szegény bagolybagoly pedig már elfelejtette, hogy ezt a jellemzést én írtam róla:)))))))))))))))))

PokerKevin · http://pokerheaven.blog.hu/ 2010.11.11. 15:59:48

Nekem is van autós fotóm. Egy '77-es Lincolnban ülök vagy egy 1927-es T-Modellben. Ez ciki? :D
süti beállítások módosítása