Miért voltál hozzám olyan kedves?!

2010. november 16. 07:45 - csajokespasik

„Elmosogattam, rendbe szedtem a gönceit: ennek ellenére hamar egy hülye lotyó voltam” - Hányszor lehet büntetlenül elhitetni a szomszéddal, hogy flörtölünk vele? Levélírónk túl kedves volt a szomszédban lakó férfival, aki közeledésnek vélte a gondoskodást. Amikor a csaj köszöni szépen, de nem kéri az ostromot, elszabadul a pokol…

 

Lány vagyok, 31 éves. Tavaly lakott mellettem egy pasi, aki egy darabig a szomszédom volt. A tőlem jobbra lévő albérletet vette ki. Rólam tudni kell, hogy szeretek gondoskodni másokról és az életstílusom, a lelkem is nagyvonalú. Sokan mondják, hogy egyszer ez lesz a vesztem: a volt barátomat az őrületbe kergettem, amikor felmentem hozzá, rendet csináltam, főztem-mostam, takarítottam. Persze nem emiatt mentünk szét. Kivasaltam az ingeit, főztem vacsorát, utána desszert is volt – más ilyenkor maharadzsának érezné magát, de ő nem. Azzal ugratott, hogyha most lenyírom a füvet is, elkalapál. Ennyit a múltamról és rólam. Szóval a szomszéd férfi… Ő 35 éves volt, két éve elvált, szenvedő alanyként regisztrált gyerek szerencsére nem szerepelt a történetben.

Mivel akkor még viszonylag szingli voltam, nekem pedig létszükséglet, hogy valakivel törődjek, nem bújtam el előle. Úgy ismerkedtem meg vele, hogy amikor beköltözött, egyedül akart felszuszakolni egy kisebb íróasztalt, én megfogtam neki a liftajtót, beszenvedtük végül sikerrel felvittük. Amikor felértünk, meghívtam egy kávára. Aztán ebből rendszer lett – imádta a kávém, majd ő is meghívott engem magához. Remek barátság kezdete lehetett volna, és én így is álltam hozzá. Aztán egyszer megfázott és naponta 3x mentem át hozzá, húslevest vittem neki, meg teát főztem ott nála. Semmit nem akartam tőle, pusztán segíteni, nekem fontos, hogy gondoskodjak valakiről, de ezt már írtam. Amikor jobban lett és minden visszatért a régi kerékvágásba, egy szép napon áthívott borozni. Mondta, hogy hálája jeléül vett nekem egy pulóvert. Narancssárga volt, egész szép, nem látszott használtnak, de nem láttam rajta semmilyen bolti cetlit, az volt a gyanúm, hogy az ex-neje tulajdona volt egykor. A konyhaablakban cigiztünk, egyszer csak megcsókolt. Nem lepődtem meg, nem volt visszataszító figura, de közöltem vele, hogy maradjunk barátok, mert kialakulóban van egy kapcsolatom egy másik férfival - ez igaz is volt. Nem értette meg, mit akarok. Sajnáltam őt, csalódottnak látszott. „Akkor miért voltál hozzám olyan kedves, ha nem akarsz tőlem semmit?!” – kérdezte többször, többféleképen. Elmagyaráztam neki, hogy ilyen vagyok. (Ezek a férfiak!) Látszólag elfogadta a dolgot, majd hazamentem. Aztán jöttek az ajtó alatti üzenetek, hogy beszéljünk, hívogatott telefonon is. Nem féltem tőle, csak kellemetlen volt. Néha az ablaka alatt lopakodtam el, amikor dolgozni mentem. Elmosogattam, rendbe szedtem a gönceit: ennek ellenére hamar egy hülye lotyó lettem a szemében. 2010-ben nem lehet pusztán barátságos egy nő egy középkorú férfival, minden elkötelezettség nélkül? Azonnal le kell vele feküdnie, különben lotyó? Miért törvényszerű ez?

 
252 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://csajokespasik.blog.hu/api/trackback/id/tr132450039

Trackbackek, pingbackek:

Trackback: Kotász Zoltán - EGY LÁB NEM ELÉG 2010.11.17. 08:00:11

Vásárolni vagy sokfélét és nagy mennyiséget, vagy csak egy konkrét valamit szeretek. Ha két hétre vásárolok, meglódul a fantáziám, stratégiát alkotok – túlélésit –, és a megvalósításkor a felhalmozás ősi ösztönét kielégítve robogok a polcok...

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Dr. Jula Watson 2010.11.16. 10:57:30

Rájöttem. A csaj azért járt át takarítani, hogy a pasi vegye a jelzéseket, és ő is pókhálózzon nála. De lassan esett le neki, hát besértődött. :)

dr. gernika 2010.11.16. 11:01:34

@fumerin: Én a "késhegynyi"től tudok kiakadni. Basszus, mettől meddig tart egy kés hegye? Meg azok sem egyformák. Vettünk az Ikeában egy kívülről teljesen ártalmatlannak látszó készletet, hát akkora disznóölő macheték lapultak benne, hogy újraéledt a késfóbiám. Mondjuk a csirkemellet úgy szelte, mint a vajat *önhátbaveregetés*, de most ha azzal nyúlok bele a szerecsendióba, egész más mennyiséget veszek ki, mint egy gyümölcshámozóval.

Zsit (nyau és rémizé) · http://ittanyugatihatarszelen.blog.hu 2010.11.16. 11:02:47

Nem lepődtél meg azon, hogy megcsókolt ... hmmmm - de azért a faszi értse meg, hogy ccsak felebaráti szeretetből, meg jófejségből dzsuvázod.
Kisanyám, te nagyon is tudtad, mit akar a faszi (és továbbra sem álltál le a "segítéssel") és tetszett neked ez az állapot. 1személyes pasifelhő, mi?
Hát, nem t'om, minek nevezzelek

fumerin 2010.11.16. 11:03:32

@Drága IV gernika: A család feje gondoskodik róla, hogy időm ne maradjon szeretőre!

Tegnap kikérte a véleményem arról, hogy mi lenne, ha a szegény, kórházban hagyott Jancsikát örökbe fogadnánk:O

Barry Kent 2010.11.16. 11:03:38

@Rebelde:
"ha a legjobb barátod döglődne, rá sem nyitnád az ajtót mer'nehogy már????"
Nyilván nem, de sokkal kevesebbért is kaptam már meg hogy biztos hátsó szándékaim vannak.
Egyébként sanszos hogy rosszul válogatom a barátaim, elég húzós időszak van mögöttem, de ezalatt kb. három darab barátom vette néha a fáradtságot hogy egyáltalán megkérdezze hogy mi van velem, nemhogy idejárjon takarítani rám. Hozzáteszem, nem is engedném.

dr. gernika 2010.11.16. 11:04:55

@Kedves Nard: Hát komoly dilemma lenne idegent beengedni a lakásba, de ha onnan nézzük, hogy a megmaradt időt és energiát dugásra használhatjuk, asszem belemennék. :P
@fumerin: Ugye??? Én is ezt mondogatom neki. :) Bár most nagyon belelendültem a mosogatásba, a melóhelyen is megcsináltam ma és tegnap is.

Dr. Jula Watson 2010.11.16. 11:09:39

@Rebelde: Azért mondod ezt, mert te még nem találkoztál ilyen emberrel, mint a posztíró. Aki nem rossz szándékkal, pusztán segíteni akarással telepszik rá teljesen az emberre. Aki kérés nélkül átjön, és kimossa a szennyesed, amikor nem vagy otthon, aki személyes sértésnek veszi, ha nem úgy rendezed be a lakásod, ahogy azt ő már kitalálta és leszervezte, és már a TE leendő házadat is megtervezte, hogy milyennek kell lennie. Nem tudsz rá haragudni, mert segíteni akar, csak megfojt vele. Mert neki lételeme, hogy ő mindenki más életét a kezében tartsa, mindent megszervezzen, megoldjon, kitaláljon.
És ez nem arról szól, hogy beteg a barátod, és viszel neki levest.

Caddy 2010.11.16. 11:11:00

Jajj de hányingerem lett.

tőzegmalac 2010.11.16. 11:11:30

@Rebelde: szerintem kiállok az esőre:)
hátha megfázok picit:)

fumerin 2010.11.16. 11:12:25

@Dr. Jula Watson: Ez nem az anyósok szerepköre? :)))

tuli _ 2010.11.16. 11:13:05

@Dr. Jula Watson: @Zsit (nyau és rémizé): úgyúgy.

@fumerin: mondd neki, hogy túl sokan pályázna rá :. különben sem örökbe adható.

@Barry Kent: lehet, hogy nem igazi barátok. ők a haverok.

Dr. A Jó Meglepően Izmos Hercege 2010.11.16. 11:13:59

@Drága IV gernika:

Persze csak akkor ha obszerváljuk a tevékenységet, majd elkullog. :)

A mosogatás nagyon jó :) Jobb mint a porszívózás :)

Zsit (nyau és rémizé) · http://ittanyugatihatarszelen.blog.hu 2010.11.16. 11:14:51

@Caddy:
kérsz egy fogkefét? (mégse má' az ujjad dugd le :D)

Barry Kent 2010.11.16. 11:17:34

@tuli _:
Tökmindegy, csak azért hoztam fel, hogy amit Rebelde írt, az jó dolog, csak nem éppen általános. Ráadásul nem hiszem hogy a posztoló és a szomszéd között olyan fene nagy barátság lett volna.
Nem akartam panaszkodni ezzel, nem is tartozik ide.

Rebelde 2010.11.16. 11:21:18

@Dr. Jula Watson:

de nem mosta ki a fickó szennyesét?! teát főzött meg vitt neki húslevest amikor beteg volt, ennyi...
ha valaki számomra már terhesen szervezi az életemet, kinyitom a pici piros számat és megkérem, hogy ne tegye, nem pedig hálám jeléül meginvitálom az ágyamba

a példa amit mondasz erősen sarkít

Kham 2010.11.16. 11:22:45

Nekem csak egy kérdésem van a posztíró hölgyeményhez: Betonyozni tudol-e? Nagy szükség van nálam egy gondoskodó női lélekre aki gyorsan tud lapátolni, hálám jeléül kapnhatna egy narancssárga melósruhát (palotaszerte közismert tény, hogy az a menő, mert az saválló is) eskü nem a volt feleségemé. Csókolozni nem kell, legfeljebb majd ha elkészült a fellegvár, de akkor sem szerelemből, hanem az elkészült erőd látványa miatt érzett extázis miatt.

Frigyesur (törölt) 2010.11.16. 11:23:19

@tuli _: Detto igy vagyok vele. Nem akarok jarokerettel tipegni, 5 fele gyogyszert szedni, hogy mar furdetni kelljen, mert nem tudok beszallni a kadba satobbi. Addig akarok elni, amig tudok gondoskodni magamrol. Ebbe mindenfele betegseg is belertendo.

@nosce: Aha, es megis hogy? Mert anelkul, hogy atmennel kiborgba, ez eleg nehezen elerheto. A sejtek kapacitasa veges.

@Drága IV gernika: En meg azt nem ertem, hogy ezen mit kell problemazni. Keshegyni=nagyon pici. Nem erdekel, hogy csipetet irnak, vagy akarmit. Egyertelmu, hogy suti tesztaba alig kell so.

Dr. A Jó Meglepően Izmos Hercege 2010.11.16. 11:26:15

@Frigyesur:

Én süketnek tettetem magam majd, hogy mindenkit idegesítsek. :)

Caddy 2010.11.16. 11:30:08

@Zsit (nyau és rémizé): köszi rendes tőled. :) De nem kell segédeszköz, már csak a gondolat is elég volt :)

tuli _ 2010.11.16. 11:32:53

@Barry Kent: ezért kell ismerni a másik határait. azt, hogy meddig mehetek el vele. ez olyan dolog, mint a közelség. sikítófrászt kapok attól, ha simogatnak, megérintenek, az arcomba beszélnek, túl közel jönnek hozzám olyanok, akik nem közvetlenül a szeretteim.

fumerin 2010.11.16. 11:35:36

@tuli _: Tudod, én azért elérzékenyültem:(

Pedig már igazán nem kéne nosztalgiáznom a pelenkán:D

Frigyesur (törölt) 2010.11.16. 11:37:08

@Kedves Nard: A szelektiv suketseg tenyleg rohadt idegesito. :@ :D

@tuli _: Ne is mondd. Pedig az emberek 80%-a ilyen. Tobbek kozt a kolleganoim. :x (Afenebe is, hogy ennyire cuki vagyok. :( :D)

tuli _ 2010.11.16. 11:44:10

@fumerin: nyilván nagyon sajnálatra méltó az a kisfiú. én szigorítanám a törvényeket. ha rendszeresen nem látogatja a gyerekét, ráadásul megakadályozza, hogy normális családban nőjjön fel, azzal veszélyezteti. és akkor sutty, örökbe adhatóvá válna.

@Frigyesur: nem győzöm a hátrálást :P

fumerin 2010.11.16. 11:50:07

@Frigyesur: Ilyenkor is jól jön a sisak!

Azt csókolgathatják:)

Pilled · http://polenaplo.blogspot.com/ 2010.11.16. 11:54:30

Azért hitte a pasi, hogy akarsz tőle valamit kedves posztíró, mert általában az emberek nem szoktak a szomszédjuknál teázgatni, ápolni, mikor beteg!
Ja és legutolsó sorban, ha ennyire kedves vagy valakivel, akkor minden férfi így reagál, hogy biztos tetszik neked...
De kövezzetek meg, ha tévedek :)

Azon viszont nem gondolkodtatok még, hogy egy nő nem csak akkor lotyó, ha mindenkivel lefekszik, hanem akkor is, mikor nem akar??? Milyen ez már? :)

Frigyesur (törölt) 2010.11.16. 11:56:30

@tuli _: En sem. :P

@fumerin: Azt se. Hajat igazitanak, megpuszilnak, kilogo derekamra teszik a kezuket, ramallnak, aztan meg ok neznek furan, hogy miert dolok fura szogben, miert osonok el furgen. :S Juj, nagyon nem birom, ha hozzamernek.

summerstorm 2010.11.16. 11:59:09

helyde érdekes egy poszt...
mondjuk az én szomszédaim csak sasolják, hogy ki mikor mit csinál, és utána mószerolnak.... de ha valamit ellopnak, megrongálnak, akkor ők nem láttak semmit (hát peeersze hogy látták, nade mindegy)

fumerin 2010.11.16. 12:02:42

@Frigyesur: Meg tudlak érteni!

A dezodorodat, rúzsodat, harisnyádat még nem vették ki a táskádból:)
Az visz mindent:D

Barry Kent 2010.11.16. 12:06:19

@Pilled:
Gondolom a "lotyózást" jelen esetben nem szó szerint kell érteni, ha egyáltalán elhangzott.

Hurri Kán 2010.11.16. 12:07:40

"Azon viszont nem gondolkodtatok még, hogy egy nő nem csak akkor lotyó, ha mindenkivel lefekszik, hanem akkor is, mikor nem akar??? Milyen ez már? :)"

Ezt a mondatot valaki segítene dekódolni? Ez valami újmagyarul van...

Barry Kent 2010.11.16. 12:14:15

@gyvy:
Arra gondolhatott, hogy olykor férfiak ugyanazt a jelzőt használjuk a ribanc típusú nőkre, mint azokra a hölgyekre, akikkel nem különösebben szimpatizálunk. :)

Hurri Kán 2010.11.16. 12:16:18

@Barry Kent: Az nem úgy van. Ribanc amelyik mindenkivel lefekszik, büdös ribanc az, aki mindenkivel, csak velem nem! :))

Barry Kent 2010.11.16. 12:18:27

@gyvy:
Ja, a hülye ribanc meg a franc tudja kivel fekszik le, de velem nem :D

mmonitor 2010.11.16. 12:20:30

Az milyen szar amikor egy viszonylag középkorú szingli dagadt picsa az egyik nap kimossa a szaros gatyát és miután rájön, hogy meg akarják dugni már csak négykézláb képes közlekedni az ablak alatt.. Megértem ha nem akar szexet de akkor ezt megfelelő határozottsággal kell közölni a fiatalemberrel és nem kopik el a nadrág térde nem beszélve a gerincességről.

tarquin - védőháló nélkül 2010.11.16. 12:26:46

@Pilled: ez már nekem fel sem tűnt.:-( Mindenképp lotyó, az a biztos.:-)

dr. gernika 2010.11.16. 12:36:48

@fumerin: Az, hogy a szeretőtartásnak minden reális érv ellentmond, nem számít! Az van, amit ő mond, azaz kitalál. :)

Hurri Kán 2010.11.16. 12:39:26

@Drága IV gernika: mik azok a reális érvek amik ellentmondanak a szeretőtartásnak :))?

dr. gernika 2010.11.16. 12:55:02

@Kedves Nard: Hogy száradna le a kis keze...

@Frigyesur: Hát a nagyon pici is nagyon szubjektív. Mikor anyám azt mondta kicsikoromban, hogy pici sót tegyek a mittommibe, akkor én azt komolyan vettem és a pici ujjacskámmal picikét tettem bele. Aztán mikor kiragadta a kezemből és rendesen megsózta, az nekem rengetegnek tűnt.
Ok, mostmár ráérzek a mennyiségekre azoknál, amiket szoktam csinálni, de új dolgoknál jobban szeretném az objektív mennyiségeket olvasni, nem olyanokat, hogy "ízlés szerint".

Kham 2010.11.16. 13:03:01

@gyvy: azt jelenti hogy: mindennőkurva :D

dr. gernika 2010.11.16. 13:10:50

@gyvy: Boldogság, időhiány, stb.

Hurri Kán 2010.11.16. 13:17:17

@Kham: Jelentős részük hajlamos rá, de azért nem mind!

Amikor éppen velem van akkor semmiképpen! Előtte meg utána lehet :DD

Frigyesur (törölt) 2010.11.16. 13:18:45

@tuli _: @Kedves Nard: @fumerin: Csak tudnam akkor miert minket taperolnak. :x

Mondjuk a a ruzsos, harisnyas sztori tenyleg durva.

@Drága IV gernika: Nem tudok azonosulni a problemaval. 6 eves koromban mar kuktaskodtam, jobban fozok, mint anyam, nekem abszolut egyertelmuek ezek a dolgok. Uj kajanal se problemazom a mennyisegeken, de nem is fozok receptbol. Elolvasom mi kell bele, hogyan, aztan csinalom. Fog a fene mericskelni, max. sutinel. Az izles meg valtozo, en sosan-fuszeresen szeretem a hust, nekem aztan mondhatjak a csipetnyit.

Hurri Kán 2010.11.16. 13:20:17

@Frigyesur: Ilyenek ezek a nők... Mind csak a testünket akarják :)

Dr. A Jó Meglepően Izmos Hercege 2010.11.16. 13:21:02

@gyvy:

Az hogy nincs koncepciója, valaki mindig sérül. Nem szimbiózis, hanem obligát parazita üzemmód :)

@Frigyesur:

Mert én olyan kis cuki vagyok :(

Hurri Kán 2010.11.16. 13:23:10

@Kedves Nard: szerintem aki belemegy, annak már az elején tisztában kell(ene) lenni a dolgokkal, akkor nem sérül. Vagy már eleve sérülten megy bele...

Dr. A Jó Meglepően Izmos Hercege 2010.11.16. 13:24:42

@gyvy:

Persze, de az egyik fél mindig hitegeti a másikat. Általában a nős/párkapcsolatban élő pasi a hitegető, a másik a reménykedő. A reménykedő rákúr. Jórészt.

tuli _ 2010.11.16. 13:27:56

@Frigyesur: nem mindenki olyan tökéletes, mint egyesek :))
én sem tudtam főzni, ugyanis nem érdekelt. amikor rákényszerültem, akkor gyorsan megtanultam, (najó, volt egy kis ára :D) nem lényeges, ki, mikor tanul meg főzni.

ők mindenkit taperolnak, csak nem mindenki akad ki rajta. a múltkor ültem, és a hajamra adott egy puszit a főnöknő!!. lekéstem azzal, hogy hátravágjam a fejem, és betörjem vééééletlenül az orrát. mondjuk csúnyán néztem rá :))

Hurri Kán 2010.11.16. 13:29:45

@tuli _: Főnöknőddel az első, vagy a második fázisban vagytok?

@Kedves Nard: Még jó hogy soha nem volt párkapcsolatban élő pasi szeretőm. :))

tuli _ 2010.11.16. 13:30:20

@gyvy: reménykednek, hogy ők lesznek a kivételek, az a 10%, akinek sikerül másodikból (nem egyszer harmadikból)elsővé előre lépni. kockáztatnak, sérülnek.

Dr. A Jó Meglepően Izmos Hercege 2010.11.16. 13:31:42

@gyvy:

Nekem sem! Egy pasim se volt! Frigyes büszke is rám! Nem úgy mint Muha, a pusziribi! :)

@tuli _:

Én pofánbasznám Krisztiánt ha puszit akarna adni! :)

tuli _ 2010.11.16. 13:37:05

@gyvy: ha pasi lennék, akkor se kéne :D
@Kedves Nard: :DDDD

Frigyesur (törölt) 2010.11.16. 13:42:27

@tuli _: Nem mondtam, hogy tokeletes vagyok, csak nem ertem mi okoz ebben gondot. :P Le van irva lepestol-lepesre. Nekem alap, hogy valaki el tudja latni magat. Legyen ferfi vagy no. Egy ferfinak sem kell tudnia mindent megszerelni, egy nonek sem 6 fogasos vacsorat fozni, de a minimumot azert teljesitse az ember. Nekunk gimnaziumban volt haztartasi ismeretek ora, otthon meg kellett fozni a csaladnak, amit ott csinaltunk, ok meg pontoztak. :))

Imadok enni, az izlesem szerint meg leginkabb en tudok fozni, de tkp. szeretek is, ha nem kell kenyszerbol.

Nem, nem, masnal nem lattam, hogy fogdosnak. Legalabbis eloszeretettel vagyok celpont. ;( Na ja, lesbol tamadas a legaljasabb :@

Frigyesur (törölt) 2010.11.16. 13:43:22

@gyvy: Hajaj, ne is mondd! Nem birnk magukkal, ha ott vagyok. *sohaj*

@Kedves Nard: Ugyanez az atok sujt. ;(

Frigyesur (törölt) 2010.11.16. 13:45:52

@Kedves Nard: :DDDD

Engem a volt fonokom egyszer megpuszilt, de csak mert aggodott ertem, hogy korhazban voltam. Meg egy kollaganom, amikor bucsuzott. Az iroasztalomnal sarokba szoritott. ;( Mondjuk a masik eltavozonal mar rutinos voltam, es metakommunikativan erosen jeleztem, hogy meg sem probalja, mert balhe lesz.

Szöszi 28 2010.11.16. 13:45:55

Húhaa...
Egyrészt ezekszerint bizonyos nők minden korban képesek totál idióták lenni/maradni.
Másrészt a poszt szerint megállapíthatom, hogy viszonylag szingli vagyok:D
Hát ez szánalmas volt...

Hurri Kán 2010.11.16. 13:48:43

@Frigyesur: Ez az! Nekünk emelt fővel kell tűrnünk az ilyesfajta zaklatást, de ha egy szórakozóhelyen esetleg megfogom valamelyik nő fenekét, az egyből visít!

Feltételezem, hogy nem vagyok egyedül azzal a szerény, de megalapozott véleményemmel, hogy ez bizony rendkívül súlyos diszkrimináció!

Az Egyenlő Bánásmód Hatóság állásfoglalását fogom kérni az ügyben. Hát hogy jön mindenféle gyüttment liba ahhoz, hogy simogassa pl. a hajam ha kell, ha nem, meg hogy igazgassa a nyakkendőmet anélkül, hogy erre feljogosítottam volna?

Skandallum...

tuli _ 2010.11.16. 13:51:44

@Frigyesur: hát azért én az első adag tésztámat 4 edényben főztem :DD
szóval az elején a kevésbé kitartóaknak elmehet a kedve :)
vagy, ha valaki folyamatosan megcsinálja helyette. én szeretek főzni, és meggyőződésem, hogy az főz jól, aki szereti is elkészíteni az ételt. különben érdekes ízek lehetnek :)

Dr. A Jó Meglepően Izmos Hercege 2010.11.16. 13:56:10

@gyvy:

Azért van hogy kellemetlenül érint. Ma is elszenvedője voltam ilyen zaklatásnak! :( Pedig csak egy visszamountoltam egy driveot, és tapogatta a hátamat! :(

iissttvvaann 2010.11.16. 13:56:37

31 eves lany vagyok, 35 eves kozepkoru ferfinek kedveskedem. Meg 4 ev es megoregszel. :)

Hurri Kán 2010.11.16. 13:58:06

@Kedves Nard: mit csináltál hova a mijafaszommal???

Magyarul beszélünk vagy mi :))

@tarquin - menő, de nem árulkodós:P: Nem főzőblog, éppen téma a férfiakon a nők által elkövetett permanens szexuális zaklatás :)

Frigyesur (törölt) 2010.11.16. 13:58:19

@gyvy: Inditvanyodhoz csatlakozom, jomagam is a skandallum szot hasznalnam. Sajnos ha az ember mar kicsit is jokiallasu, sarmos, izmos ferfi, allando zaklatasnak van kiteve. A nok gyenge teremtmenyek, rogton segitsegukre sietnek, de minket, ferfiakat, senki sem vesz komolyan. Nekunk mindent el kell turnunk, el vagyunk nyomva.

@tuli _: En nem voltam elkenyeztetve. ;))

Nalam ez ugy mukodok: Frigyes szeret enni--> hogy ehessen foznie kell-->Frigyes szeret fozni. :D

Frigyesur (törölt) 2010.11.16. 14:01:02

@Kedves Nard: Perelhetnel szexualis zaklatasert a munkahelyeden. ;(

Hurri Kán 2010.11.16. 14:01:18

@Frigyesur: Nincsen ez így jól...

"Nalam ez ugy mukodok: Frigyes szeret enni--> hogy ehessen foznie kell-->Frigyes szeret fozni. :D "

Na, ez nálam is így működik... Mire elmagyaráznám hogy egy étket hogyan kell tisztességesen megcsinálni, addigra megcsinálom magamnak...

tőzegmalac 2010.11.16. 14:10:22

@Kata1987: Harmadrészt megkívántam egy jó húslevest:)

Hurri Kán 2010.11.16. 14:11:20

@kabátnyúl: narancssárga pulóvered otthon van-e?? :)

tuli _ 2010.11.16. 14:12:37

@Frigyesur: én imádok főzni azoknak is, akiket szeretek. akiket nem, azoknak direkt olyat főzök, amit mi szeretünk, de ők nem annyira :DD

@gyvy: arról nem beszélve. és még a konyhát is összedzsuvázzák :D

tőzegmalac 2010.11.16. 14:13:58

@gyvy: húúú
múltkor odaadtam a szomszédasszonynak:D mire jön, addigra visszakérem

dr. gernika 2010.11.16. 14:14:28

@Frigyesur: Nekem ez nincs benne a génjeimben, már anyáméiból is hiányzik. A begyakoroltakat izomból, és mindenkinél jobban, a frissen tanultakat viszont csak centizve, mert a kreatívkodás visszafelé sül el. Ittam már a levét...

Háztartástan nekem is volt, de az otthoni tesztelés nem valósult meg. Nem rossz ötlet pedig.

Hurri Kán 2010.11.16. 14:16:52

@tuli _: Így van. Meg főzés közben különben is mindenkit kizavarok a konyhából, mert:

1. Lásd fentebb tárgyalt szexuális zaklatás miatt.

2. Nem kell senkinek szörnyülködni hogy akár 3 pohár vörösbort is megiszom amíg elkészül az étel. Javítja az ízérzékelést, meg a konyhában meleg van. Az ember izzad, pótolni kell a folyadékveszteséget. Hát most azt akarják hogy legyek rosszul?

Dr. A Jó Meglepően Izmos Hercege 2010.11.16. 14:21:14

@gyvy:

A melegben fogyasztott alkoholtól még rosszabbul leszel, továbbá az alkohol dehidratáló hatású, pont az ellenkező hatást éred el :)

Hurri Kán 2010.11.16. 14:22:19

@Kedves Nard: több alkalommal a gyakorlatban bizonyítottam be ennek az ellenkezőjét!

Frigyesur (törölt) 2010.11.16. 14:22:48

@gyvy: Sajnos en minden munkaval igy vagyok. Nehez ennyire rendkivul jonak lenni *sohaj*

@tuli _: Kis gonosz. :))) En idaig nem kenyeztettem el Kittyt eteren, de igy is agyondicser. (Na jo, ebbol vonjunk le minimum egy tizest. :D)

@Drága IV gernika: Nekem mindket agrol, anyamnal atugrott egy generaciot, apam meg az erintett generacio. :) Amit nem szeretek, azt mondjuk nem csinalom jol.

Nalunk nem volt rossz: tanultunk elsosegely nyujtast, fotozast-elohivast, szerelest, kotes-horgolast, gyerekfurdetest. Kar, hogy csutortok reggel volt a nulladik oraban, kevesse szocialis hangulatban. :x

Frigyesur (törölt) 2010.11.16. 14:24:17

@gyvy: :DDDDDDDDDDDD Mondjuk egyszer a sokadik rumos cola utan, mar olyan borsost hust csinaltam, hogy fel liter vizet megittam 1 szelethez. :))

@Kedves Nard: Ez nyilvan igy van, de nem celszeru hangoztatni. ;)

Hurri Kán 2010.11.16. 14:24:50

@Frigyesur: Tudom. Azért valahogy feldolgozom...

Frigyesur (törölt) 2010.11.16. 14:24:56

No pa fiatalok, legyetek jok, kulonosen a kis fiatalka alkeszunk, tulika. :))

Joe69 2010.11.16. 14:26:29

Father Justice meg a többiek is sokan megmondták a tutit, poénok lelőve. Csak annyit: a szakirodalom is beszél "mamatípusú" gondoskodó nőkről, akik olyanok, mint a Spielberg-Kubrick AI-filmben a nörszrobot. Csakhogy ezek nem a szomszéd nőre éhes kan előtt riszálják magukat, hanem a szomszéd gyerekekkel, vagy tinicsajokkal működtetik kis magán-óvodájukat, azokkal bandáznak. Férfiakkal gátlásosak, amúgy meg ha egy pasi meglátja a lerázhatatlan gyerekhadat, az infantilis stílust, az ormótlan léggömb testüket, úgyis elhúz. Aki meg nem, mert annyira nincs más, meg egyszer szerét ejti, hogy megdugja, meg még egyszer-kétszer, hogy gyereket csináljon, mert ezeknél a szex szigorúan csak arra való, az lesz a férje.

Itt nem erről van szó. Fel akarta szedni a pasit, ám végre bejött neki egy nála is fiatalabb, 29 éves
tökbunkó, de fiatalság látszatát keltő csávó, vagy bejött neki a nős főnöke éppen (akár+20 évesen), akitől kapott is ezt azt. Ezért minősült a 35 éves magányos pasi neki aztán nem kellő "középkorúnak" egyből. Hülye picsa, az ilyeneket pofozhatná fel valaki.

dr. gernika 2010.11.16. 14:28:38

@Frigyesur: Engem már az első napomon a leszbikus kolléganő puszilt le. Aztán azzal fordult el, hogy nem tudja miért csinálta, ő ilyet nem is szokott.
Áááá, nem lett annekdota a többiek körében már 2 hét alatt. :)

tuli _ 2010.11.16. 14:38:45

@gyvy: ízlés dolga. én maradok a jó hideg sör mellett :)

@Frigyesur: hidd, el, jó módszer. mint a király ajánkéka. kapnak is enni, meg nem is :D

Lui_78 2010.11.16. 15:26:52

Nem lett olyan meleg mint tegnap...ki a felelős?

Kytia 2010.11.16. 15:38:19

Hehe, fickó benézte. Azért nem nehéz az ilyesmit félreérteni, szerintem. Főleg, ha tetszettél neki. Fordított esetben gyakran elég egy kedvesebb mosoly egy férfitól és az ember lánya máris számon kér.

dr. gernika 2010.11.16. 16:02:16

@Frigyesur: hát, amit én nem szeretek, azt szimplán nem csinálom. Bár valamelyik nap felajnálottam Nardnak, hogy megfőzöm neki a gombás (:S) tortellinit, ez nagy haladás volt részemről.

Tökjó volt az oktatásod, nagy tetszettek a témák. Kérdésem, hogy a gyerekfürdetést babán gyakoroltátok, vagy kaptatok egy kísérleti példányt? :D

dr. gernika 2010.11.16. 16:29:40

@Lui_78 (egy se kurva mind királylány): Nem tudom, de ha megtalálod, nekem is lesz hozzá egy-két szavam. Nem győzöm egész nap a kendőmet magam köré csavargatni.

indapass90210 2010.11.16. 16:43:41

@Rebelde: nekem vannak narancssárga cuccaim, mert megy a kocsi színéhez :)

hopp-hopp 2010.11.16. 18:26:13

KEDVES POSZTOLÓ HÖLGY, te HÜLYE vagy, de komolyan. -
és ha önkénteskedési rohamaid vannak - menj el önkéntesnek. ilyen egyszerű. öregek, gyerekek ezt nem értik félre.

NEM KELL SEMMILYEN ELANYÁTLANODOTT FÉRFI SEGGÉT TÖRÖLNI - ha nem akarsz tőle bármit is - mert IGEN, FÉLREÉRTI.

és kapcsold le magad. valószínűleg egy szociális kettes vagy hatos vagy - születési dátumod szerint. aki nélkülözhetetlenné szeretné tenni magát a környezetében. sajnálatos stratégia -.

audrey* 2010.11.16. 21:04:15

Én csaj vagyok, de agyfaszt kapnék minden pasi helyébe, ha a nőm fellibbenne hozzám és takarítana-mosna-főzne stb. Hadd döntse már el mindenki, mikor és hogyan akarja mindezeket elvégezni...
Ráadásul ez milyen önző hozzállás már: "NEKEM SZÜKSÉGEM VAN arra, h vkivel foglalkozak" :D És ha köszi, nem kér belőle? WTF...

audrey* 2010.11.16. 21:05:16

*helyében, foglalkozzak

fúdefáradtvagyok

Da Moon Iz Black (Saigo O Wasamono) 2010.11.16. 23:12:28

hehe, ez a sztori már volt:

The Big Bang Theory, Serial 3, Episode 4 - The pirate solution

Da Moon Iz Black (Saigo O Wasamono) 2010.11.16. 23:13:56

@hopp-hopp: úgy látom, csirke más néven visszatért....

Lökött Tigris 2011.04.02. 01:59:33

Nem ertem hogyhogy meg ez a csaj van felhaborodva...!!! Meg szep hogy felreertette ez a szegeny frater, ki a l*f*sz megy at egy ismeretlenhez rendszeresen fozni, takaritani ha egyszer semmit sem akar tole. Ennek a csajnak nulla a szocialis erzeke. Egyebkent meg tenyleg nagyon unhatta az eletet ha erre volt ideje.
süti beállítások módosítása