3 éve nincs nemi életem

2011. január 27. 08:06 - csajokespasik

„Kibékült az exével. Honnan tudom? Felhívott pár nappal később, hogy szálljak le a csajáról” – nehéz eldönteni, hogy következő levelünk segélykiáltás vagy csupán egy önkielégítő helyzetjelentés. A fiatalember sokat csalódott már a nőkben és arra a megállapításra jutott, hogy nem mérgezi tovább velük a lelkét. Ez annyit jelent nála, hogy nyitva tartja az ajtót, ha netán szembe jönne valaki, de nem pedálozik tovább senkiért.

 

2010 nyara volt, esti hőség, amikor végre már szabadon (legalábbis azt hittem) találkozhattam Csillával. Hetek óta csak fantáziáltam róla, nem mertem megszólítani sem. Aztán egyszer mégis rávettem magam valahogy és egy bulin odaléptem hozzá. Túl simán ment minden. Eddig csak csókolóztunk. Csillának akkor még pasija volt (akit látásból és pár szóból ismertem), de állítólag nemrég szakítottak. Megnyugtatott, hogy most már csak az enyém. Szóval sétálunk a budapesti nyárban, egyszer csak csörög a telefonja. Elsápad, ahogy ránéz a kijelzőre. Csilla helyből hat métert ugrik tőlem el, és olyan suttogva beszél, mint egy CIA ügynök bevetésen.

Amikor visszatér hozzám, zavartan azt ecseteli, hogy most mennie kell. Pár nap múlva a következő randit egyeztetjük. Simán megy, nem szól semmiről, amiről kéne. Pedig történt valami: kibékült az exével… Honnan tudom? Felhívott pár nappal később, hogy szálljak le a csajáról. Ismertem R-t (Csilla régi-és új barátját) néha beszélgettünk abban a klubban, ahol én is sűrűn megfordulok. Mondanom sem kell, hogy Csillával nem volt semmi komoly.

Elegem volt a hülye és hazug lányokból.

Csilla után jött az utolsó "kapcsolatom" (az sem baj, ha az életemben az utolsó volt) egy szélsőjobb nézeteket valló csajjal. A találkozásunk körülménye is érdekes volt: a chat-en beszélgettem vele (sok használt könyvét vásároltam már meg), és egyszer összejöttünk egy italra. Vele eszmei vitáink voltak, mert olyan dolgokat támogatott, melyekkel nem feltétlenül értettem egyet, így néha cinikusan beszóltam neki, mire felfortyant/robbant és nekem esett. Szerettem őt, de közénk furakodott egy eszme és úgy már büdös volt. Egyáltalán nem volt fiús, pedig bakancsban járt (néha katonanadrágban is) de mindez mégis összeegyeztethető volt természetes nőiességével. Érdekes volt. De vele sem jutottam el az ágyig. Nem tartott sokáig a kettőnk ügye, de legalább, ameddig tartott, az jó volt (szex nélkül is) és ezt ő is így látja. A három évvel ezelőtti barátnőmről, akit valóban annak nevezhetek,inkább nem írnék semmit, mert az egy külön poszt lenne (lehet, hogy lesz is).

28 éves vagyok, volt elég kalandom, szerelmem és csalódásom már, nyugodt és kiegyensúlyozott vagyok így is, hogy három éve gyakorlatilag nincs nemi életem.

Ez a helyzet egyelőre azt jelenti nálam, hogy nyitva az ajtó, ha szembe jön valaki, nyitott vagyok, de nem pedálozom érte. Nem gondolom azt, hogy meguntam a kapcsolatokat - csak a nehézségeit (hiszen ez a velejárója), egyszerűen nem hiányoznak a nőkkel kapcsolatos balhék.

 

 
339 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://csajokespasik.blog.hu/api/trackback/id/tr152617205

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nutshell 2011.01.27. 08:15:11

"helyből hat métert ugrik tőlem el, és olyan suttogva beszél, mint egy CIA ügynök bevetésen"

Ezért a mondatért már megérte felkelni :)

BermudaRoby 2011.01.27. 08:21:15

szimpatikus a posztoló - ne adja fel a keresést. Nálam sokat segített egy kis lenyugvás, reset. De ha belenyugszik és feladja, később bánni fogja. A faszverés meg nem ugyanaz azért...

Szöszi 28 2011.01.27. 08:33:43

3 év nemi élet nélkül? Én ezt max. 60 éves korom fölött tudom elképzelni:D

Dr. A Jó Meglepően Izmos Hercege 2011.01.27. 08:34:54

@B.M:

Persze hogy nem ugyanaz. A maszturbáció az, amikor azzal szexelsz akit a legjobban szeretsz :)

@Kata1987:

Pszicholeszbiknél így szokás? :)

Szöszi 28 2011.01.27. 08:36:05

@Kedves Nard: Miért, a pazichoheteroknál nem ez a szokás?:)

Bundabandi® (Cookie Bunny) 2011.01.27. 08:48:18

Megint egy poszt, hogy ő mekkorát csalódott a nőkben.... és mostantól kolostor, meg cölibátus. Már unalmas! Valami izgi posztot kérek!

Dr. A Jó Meglepően Izmos Hercege 2011.01.27. 08:50:49

@Bundabandi:

Mondjuk ebben az a szomorú, hogy jellemző.

nosce 2011.01.27. 08:55:11

"szélsőjobb nézeteket valló csajjal. "
"Szerettem őt, de közénk furakodott egy eszme és úgy már büdös volt"

nah bazky, bekúszott a poszt(ok)ba a politika is ...

"pedig bakancsban járt (néha katonanadrágban is) de mindez mégis összeegyeztethető volt természetes nőiességével. Érdekes volt"

Ez tényleg érdekes, kb. annyira lehetett nőies, mintha egy Che szakállra gerjedtél volna rá, mert azt is olyan nőiesen tudta a csaj hordani :)

Bundabandi® (Cookie Bunny) 2011.01.27. 09:02:48

@Kedves Nard: Nem tudom, de a pasik mostanában szeretik hangoztatni, hogy a nők mekkora szemetek. Mármint itt a posztokban és sok hozzászólásban is. Holott a pasikban is van nagyon sok aki hasonlóan szemét, aki több vasat tart a tűzben, hazudik, társkeresőzik a párja háta mögött stb. Mégis legtöbbször pasik történetét olvashatjuk a szemét nőkkel... és ez már uncsi.

@nosce: "Ez tényleg érdekes, kb. annyira lehetett nőies, mintha egy Che szakállra gerjedtél volna rá, mert azt is olyan nőiesen tudta a csaj hordani :) "
Na, ezen legalább egy jót röhögtem! Köszi! :D

Dr. A Jó Meglepően Izmos Hercege 2011.01.27. 09:06:54

@Bundabandi:

Számomra az az uncsi, hogy minden pasi szemét, meg társkeresőzik, meg több vasat tart a tűzben, mindezt pl káejrópaji majmotskáktól, akik default golddiggerek, elszállt igényekkel, elszállt önértékeléssel (bálnaállat olyan igényekkel amik nagyjából egy A-kategóriás nőnek járna ki). Panaszkodnak, hogy nincsen normális pasi. Persze, nincsen elég gazdag, jóképű balfasz akit kihasználnának.

summerstorm 2011.01.27. 09:19:03

@Kedves Nard:

Általában az elég jóképű és gazdag pasik valami frisshusi kis cicababát keresnek, aki max 22 éves.... ja és a csaj persze hogy dobbantónak szánja a csávót :))
Vegyen neki kéglit, meg kicsikocsit meg mittoménmégmit... cserébe meg dughatja. Már akár azt is mondhatnám, hogy mindenki megkapja amit akar... mert ez már barter :D.
én egyik oldalt se fogom hű de nagyon sajnálni :).

és most tolok egy jó erős kávét.

Posztíró meg egy kicsit balfasz...
de olyan sajnálandóan balfasz.
Kicsit gondolkodjon el, meg írjon egy szép hosszú listát, hogy milyen lányt is keres... és mi is az amit mindenképpen meg akar találni benne, úgyhogy ki kéne találni a fontossági sorrendet is. Aztán csak meglesz :).
Most őszintén?
Ha zavar az, hogy valaki szélsőjobb, akkor a fenének randizol vele. Eszmei vitákat lehet futtatni, de ennek semmi értelme.
Most vonatkoztassunk el attól, hogy ez politikai beállítódás.
Tegyük fel, zavar, ha valaki dohányzik. Nem akarsz dohányzó párt. Akkor mi a f@szért randizol egy láncdohányossal???

Frigyesur (törölt) 2011.01.27. 09:20:29

@B.M: Mi a rak szimpatikus benne? :D

@Bundabandi: Ja, telleg halalunalmas. Volt ket semmilyen kapcsolata, kvazi alig tortent valami, de hataaaaalmas, oooooriasi csalodas. Jajhagyonmar. Meg:
"28 éves vagyok, volt elég kalandom, szerelmem és csalódásom már, nyugodt és kiegyensúlyozott vagyok így is, hogy három éve gyakorlatilag nincs nemi életem."

Aki ilyet leir, annal erosen gondolkodom, hogy kamusztori.

Most mar tenyleg csak luzerek irnak sztorit?

deflorator 2011.01.27. 09:21:38

@Bundabandi: Férfiként kikérem magamnak amit állítasz! Engem, még amikor félreléptem is a tapasztalatszerzés motivált, hogy gazdagabb tapasztalattal több örömet tudjak szerezni az aktuális páromnak. Ezt az önzetlen áldozatot meghoztam érte!
Úgy érzem, hogy ezzel példát mutattam áldozathozatalból, igen magasra emelve a mércét!

Caddy 2011.01.27. 09:23:07

Ez is milyen helyes történet. :D
Hát barátocskám, akkor te nem akarsz dugni, csak ennyit tudok hozzátenni. Ha nem kell a nőkkel járó "problémázás",akkor bizony így maradsz.
Ámde ettől még nyomhatnád az egyéjszakásokat, azt hiszem jó hatással lenne az idegrendszeredre. Már ha összeegyeztethető a nézeteiddel.

Frigyesur (törölt) 2011.01.27. 09:23:39

@mooon:): Miert kene sajnalni? Par napos affer volt Csillaval. (2 randi??? Ez mar kapcsolat? :S)

Szelsojobbossal meg nem kezdunk alap. Gazosak.

Lehet, hogy nem noies a bakancs es a katonai nadrag, de tenyleg van akinek bejon. En mar csak tudom: hordtam, hordok. (Csak szerenyen :)))

Dr. A Jó Meglepően Izmos Hercege 2011.01.27. 09:24:21

@deflorator:

lol! :)

@mooon:):

De a rondabálnabutaállat is jóképű gazdag pasit akar, annak ellenére hogy esélye nincs, de hát őt ki kell érdemelni! :)

Frigyesur (törölt) 2011.01.27. 09:27:14

"Ez a helyzet egyelőre azt jelenti nálam, hogy nyitva az ajtó, ha szembe jön valaki, nyitott vagyok, de nem pedálozom érte."

Ez viszont gyonyoru! Minimum 7 pontot adok erte. :DD 'Nyitott vagyok, de nem pedalozom' :DDDDDD Sebaj draga, majd a pasik nyomulnak, pedalozodnod se kell, csak nyitottnak lenned, kuc-kuc. *muhaahaha*

deflorator 2011.01.27. 09:27:53

@mooon:): És persze az ilyen történetek futótűzként terjednek, ezért minden valahogy kinéző 18-30 éves lány elvárja, hogy sok pénzt kapjon a szexért. Pedig milyen szex az, a legtöbbje még mélytorkozni is alig tud... :-) A magamfajta megbízható, korrekt, intelligens, érzékeny férfiak pedig be kell érjék a 30 év feletti, 60 kilós bálnákkal. :(

Pilled · http://polenaplo.blogspot.com/ 2011.01.27. 09:29:22

Ezt a lúzert... már bocs. 28 éves "férfi" létére azt várja, hogy a nyitott ajtaján berepüljön egy csodálatosan ropogósra sült menyecske, aki tökéletes. Nehogy már neki tennije is kelljen bármiért!
Mert ő már sokat megélt felnőtt érett férfi... 28 évesen. Szép példány, remélem nem örökíti tovább a génjeit...

Dr. A Jó Meglepően Izmos Hercege 2011.01.27. 09:30:21

@Frigyesur:

Tágra tárja hátsó bejáratának ajtaját a szőke hercegeknek ja :D

deflorator 2011.01.27. 09:30:36

Mindenesetre erről a srácról nem tudok rosszat mondani. Nagyon helyesen teszi, hogy nem csajozik. Eggyel kevesebb vetélytárs. Ha még 1-2 barátját rávenné a buzulásra, akkor küldenék neki egy üveg pezsgőt is.

Bundabandi® (Cookie Bunny) 2011.01.27. 09:30:52

@Kedves Nard: Ilyen is van, nem vitatom. De mostanában a pasik úgy rinyálnak itt a posztokban, mintha legalábbis 10 évesek lennének. Ez is basszus 28 és cölibátusba vonul...jaj, hagyjuk már! Régen voltak normális férfiak, mostanság meg tisztára elnőiesedik a társadalom, átveszik a női szokásokat.

@deflorator: Neked meg küldök egy kis dr. Bubó válogatást, hogy éjjel ordítva ébredj Ursulára!

@Frigyesur: Én is úgy látom, hogy a lúzerek írnak. Egy tökös sztorit nem olvastam mostanában, csak a sírás-rívást, hogy milyenek a nők. Ahhh!

Dr. A Jó Meglepően Izmos Hercege 2011.01.27. 09:33:00

@Bundabandi:

Höhö!

"Régen voltak normális férfiak, mostanság meg tisztára elnőiesedik a társadalom, átveszik a női szokásokat. "

Erről beszéltem! NINCSEN NORMÁLIS FÉRFI című majmotska mantra :D

Szöszi 28 2011.01.27. 09:35:04

@deflorator: Azért kell beérned a 60 kilós, "bálna" 30 felettiekkel, mert...Hogy is szoktad írni? Ronda és dagadt vagy:) És a szép, vékony fiatal lányok rád sem néznek:)

deflorator 2011.01.27. 09:35:20

@Bundabandi: A legtöbb nő elférfiasodott. Velük lenni olyan érzést, mintha buzi lenne az ember. Pláne, ha még kövérek is, mint a legtöbb magyar nő. Egy kiadós maszturbálás 10 nővel felér.
De ha a 11. nővel fut össze az ember, aki nem dagadt és mellette még nőies is, akkor úgyis az ösztönök veszik át az irányítást, valósággal megtáltosodik az ember. Sajnos manapság már kevés az ilyen Magyarországon. A déli népeknél még akad.

Fviktor76 2011.01.27. 09:35:44

@Frigyesur: ""28 éves vagyok, volt elég kalandom, szerelmem és csalódásom már, nyugodt és kiegyensúlyozott vagyok így is, hogy három éve gyakorlatilag nincs nemi életem."

Aki ilyet leir, annal erosen gondolkodom, hogy kamusztori. "

Márpedig ilyen lehet. Nekem ennél hosszabb ideig volt több nővel is ilyen "köztes" állapotom, egészen 2 évvel ezelőttig.

Most már köszönöm, kíválóan érzem magam! :-)

A posztolónak annyit, hogy ilyen esetben sz@rni kell az egészbe, élni az életed, de nyitva hagyni az ajtót, és találkozni fogsz valakivel. A netes társkeresés se megvetendő, tapasztalatszerzés céljából (hogy milyet ne) mindenképpen jó, aztán pedig van haverom, aki onnan házasodott és már van 2 gyereke...

G_P 2011.01.27. 09:36:27

Hű, micsoda sztori!

Én 24 éves vagyok, és 2 évnél tartok, és én is jól bírom. =D Van kezem, stb, meg hát, bízzatok bennem, az én korosztályomban a legnehezebb, mert mára nagyon balfasz lett ez a mostani 20-24 éves generáció - csajok nagyképűek, fiúk gyávák, nehéz cucc! =D

szingalunga 2011.01.27. 09:38:31

Tegnap elalvás előtt a Reykjavik 101-et néztem meg. Nem is tetszett, erre itt egy poszt, ami folytatja azt az életérzést, áááááá! Kár volt felkelni.

Amúgy sosem értettem az és-akkor-felhívott-a-pasija/csaja-hogy-szálljak-le-róla. Ez mi? Ha már kiderült, nem a drága egyetlen cukórmókust kellene ilyenkor megkérni, hogy állítsa le a párhuzamos dolgokat? Ahelyett, hogy azt a szerencsétlent zaklatnák, aki lehet, hogy nem is tudott róla, hogy a kiszemelt közben újra foglalt lett.

summerstorm 2011.01.27. 09:39:47

@deflorator:

jól van szivem. látom megint témánál vagyunk :DD

@Frigyesur:

Én nem a Csillás affér miatt írtam. Alapvetően olyan kis szerencsétlen balfasznak tűnik. Akinek kicsit meg kéne tanulni egyrészt csajozni, másrészt, hogy hogy működnek egyáltalán ezek a dolgok.

tarquin - védőháló nélkül 2011.01.27. 09:39:48

"Aztán egyszer mégis rávettem magam valahogy és egy bulin odaléptem hozzá."

Szóval ezt nevezik "pedálozásnak". Ma is érdemes volt felébredni.:-)

Drága posztíró! Ennek az lesz a vége, hogy valakinek meg kell erőszakolnia, nincs mese.:-) Vagyis a kellően talpraesett, kissé talán agresszívebb nőihölgyeknek nyitottad ki az ajtót. Döntöttél, ne siránkozz.:-)
(Kellene csodálkoznom azon, hogy össze-vissza vannak a nemi szerepek? Nem jól van ez. Hogyan mondhatja egy férfi, hogy "nyitva az ajtó"?")

fumerin 2011.01.27. 09:42:12

Szerintem jobb, ha nem minősítem ezt a "semmiről semmi értelme" posztot...

28 éves egyedülálló férfi...nő nélkül...
Már megint a nők a rosszak:D
(ha férfi lennék nem érezném ettől magam sem nyugodtnak sem kiegyensúlyozottnak...de nőként sem):D

Bundabandi® (Cookie Bunny) 2011.01.27. 09:45:07

@Kedves Nard: Bocs, nekem már van otthon egy normális! Nem azért picsogok, mert nem találok.

Miért szerinted aki ilyenket ír, mint a posztoló az egy tökös legény? Én csak azt látom a környezetemben, hogy felűnően egyre több a meleg (nem mintha bajom lenne velük, kollégám is van ilyen) és a metroszexuális. A metroszexuálisnak is az a része, aki festi magát, szedi a szemöldökét, pucércsigára gyantázza magát és nőiesen viselkedik. Aki csak ápolt azzal semmi baj, de néhányan már túlzásokba esnek szerintem. És a nőies szokásokat is átveszik, pl: divat lett a sírás! Persze ennek nagy részét a divatvilág és a média gerjeszti,de nekem speciel nem jön be.

Dr. A Jó Meglepően Izmos Hercege 2011.01.27. 09:50:26

@Bundabandi:

A metroszexualitás fogalmát alaposan félreértetted. A metroszexuális férfi _nagyon_ ügyel a külsejére. A sírás soha nem ment ki a divatból, mindig is sírtak a férfiak, csak nemigen látták. Max a nyilvános sírás lehet divat. (hozzáteszem nem láttam még az utcán zokogó férfit).

A metroszexualitásra jó példa az Amerikai Pszicho főszereplője. Nem festette magát, csak nagyon igényes volt magára. Nem tudom ezzel mi a baj?

deflorator 2011.01.27. 09:55:29

@Bundabandi: Nem véletlenül tartok olyan sok kiselőadást a magyar bálnaállomány siralmas helyzetéről, mégsem tanultál belőle. Azok a metroszexuális férfiak nagyon sokat köszönhetnek az anyjuknak, aki maga is bálna, ezért eszébe sem jutott olyan dologra tanítani a fiacskáját (sport), amit maga sem ismer. Ez lett a következménye.
Mooon is kifejtette, hogy az ápoltság a legkülső bőrfelület festékkel illetése. Ezt a legtöbb nő kicsi fiacskája is megtanulja, és buzi lesz belőle. Na meg persze az se mindegy, hogy amikor gyerekként meglátja az anyja seggét, akkor feláll-e neki és elkezdi utánozni az apját, vagy elhányja magát és elbújik a sarokba.
A mai dagadt nő - aki szexre nem alkalmas- a holnap nemzedékének az anyja, és bizony szülőnek sem lesz alkalmas.

Bundabandi® (Cookie Bunny) 2011.01.27. 09:56:49

@Kedves Nard: Értelmezd már, amit írtam! Mondom nem baj, csak túlzásokba nem kell esni.

"Az elnevezés túlontúl igényes férfiakat jelöl, akik jellemzőinek pontos megfogalmazása azonban nem lehetséges, lévén, hogy nagyon szélsőséges határok között mozoghatnak a metroszexuálisok. Általában elmondható róluk, hogy ők azok, akiknek táskája leginkább hasonlít egy női retikülhöz: mindenképpen megtalálható benne például egy kis sminkkészlet, tükör és arckrém. Az elnevezés problémája az is, hogy nehéz meghatározni, hogy hol húzódik a határvonal az igényes férfiak és a metroszekszuálisok között – és mivel mindenki fejben dönti el, hogy mit tekint már annak, és mit nem, ezért komoly nézeteltérések alakulhatnak ki ez ügyben. "

fumerin 2011.01.27. 09:57:59

@deflorator: Pedig ilyenkor nem fázom, mert a bálnazsír véd :DDDD

G_P 2011.01.27. 09:58:24

Szerintem lehet, hogy nyomi a posztíró, de lassan egy egész generáció nevében szólal meg, én is rengeteg ilyen palit ismerek, köztük magamat is. Egyszerűen nem mernek kezdeményezni, én viszont ezt hatszázadszor is le merem írni.

Aztán a nettől meg egyebektől eltávolodtak egymástól az emberek, és el is vannak kényelmesedve. Nincs kedvük nagyon alkalmazkodni senkihez.

Az meg, hogy a csajoknál az a téma, hogy kiröhögik, ha valaki kezdeményezett, meg lenézik, az csak tetézi, hogy az emberi fiai nem igazán fognak kezdeményezni és ez a tendencia növekszik, nézzetek csak körül magatok körül, hű de szépen fogalmaztam! =D

bagolybagoly 2011.01.27. 09:58:57

Hát, el sem tudom képzelni, hogy élte la a kedves posztoló azt a 28 évet, ha itt olvashatjuk az említésreméltó epizódokat:
1. Egyszer beszólt egy Csilla barátja.
2. romantikusan fajelméleti irodalmat cserélt egy gárdistával, akivel ezt követően nem jött össze.

Még az is lehet, hogy közben kiborult egy pohár víz, de ezt majd csak a folytatásból tudjuk meg.

Ez az élet!

Frigyesur (törölt) 2011.01.27. 10:00:41

@Kedves Nard: Ha'de telleg! Mit var, hogy a jo nok majd rastartolnak egy luzerre?! Max. a nagyon kiehezettek, vagy a tonnadonnak. :D

@Bundabandi: Talan a tokosok nem dumalnak annyit, hanem cselekszenek, aze' tokosok. :)

@Fviktor76: 25 evesen azt hinni, hogy eleget elt, es colibatusban elni, mert o 'akkorat csalodott'. Na ne bolondozzunk mar! Foleg, hogy igy kiegyensulyozott. A szex is fizikai szukseglet, ha az embernek nincs valami problemaja. Vagy fizikai, vagy lelki. Egy szerelmi csalodas semmi.

@tarquin - menő, de nem árulkodós:P: :))

Dr. A Jó Meglepően Izmos Hercege 2011.01.27. 10:02:48

@Frigyesur:

Azokra a csajokra számít, akik majd "megmentik" őt, meg "megmutatják" hogy vannak még "kedves, őszinte lányok" :D :D :D

G_P 2011.01.27. 10:06:13

@Kedves Nard:

Nincsenek. Itt már ezer éve is mindenki megérte a pénzét. :) De ettől persze nem kell elkeseredni, csak tudni kell, hogy a szentek nem léteznek.

deflorator 2011.01.27. 10:08:25

@Frigyesur: A szex jó, de ha az embernek rossz tapasztalata marad egy kapcsolatból és amúgy normális, egészséges emberként az van a fejében, hogy szex = kapcsolat, akkor könnyen visszariadhat az utolsó pillanatban. A 20-as éveiben sokmindenkivel előfordul, hogy 2-3 évet eltölt szex nélkül. Ez egy tanulási folyamat, aminek a végén már nem társnak, hanem kizsákmányolni való természeti erőforrásnak látja az ember a nőt, egyfajta mozgó pinának.

Nutshell 2011.01.27. 10:08:42

@deflorator: Szóval a dagadt nők tehetnek a férfiak lúzerségéről? Ez kicsit tyúk vagy a tojás probléma, hogy melyik volt előbb. Már ha egyáltalán van összefüggés a kettő között.

nosce 2011.01.27. 10:08:56

@deflorator:
""Na meg persze az se mindegy, hogy amikor gyerekként meglátja az anyja seggét, akkor feláll-e neki és elkezdi utánozni az apját, vagy elhányja magát és elbújik a sarokba."

Benned egy Freud veszett el, aprópénzre váltottad a tehetséged :)

deflorator 2011.01.27. 10:09:33

@Nutshell: Melyik volt előbb, az anya vagy a gyereke? Hmm, nehéz, fogós kérdés...

Bundabandi® (Cookie Bunny) 2011.01.27. 10:10:26

@G_P: Áruld már el, hogy mitől féltek???? Ha visszautasít, hát visszautasít, keresel másikat. És ha kibeszél a barátnőivel, akkor mi van? Felcsípsz egy sokkal jobb nőt, aztán meg majd bele pusztul a féltékenységbe!

De, ha nem kezdeményezel, akkor hogyan szedsz fel bárkit is? A csaj megy oda hozzád? Tényleg az várjátok, hogy otthon ülve becsönget a királylány?

"Aztán a nettől meg egyebektől eltávolodtak egymástól az emberek, és el is vannak kényelmesedve. Nincs kedvük nagyon alkalmazkodni senkihez."

Pedig a párkapcsolat pont arról szól, hogy alkalmazkodunk. Ha így gondolod, akkor tényleg maradj Marok Marcsánál, az nem szól vissza. Viszont a nő egy másik ember, ahhoz bizony alkalmazkodni kell és ez nem fog változni ezer év múlva sem.

tarquin - védőháló nélkül 2011.01.27. 10:10:58

@Kedves Nard: :D:D Vártoronyba is kell mászni érte?:D

summerstorm 2011.01.27. 10:12:27

@deflorator:

mit fejtettem én ki?
mi van a sminkkel?
hol? mikor? mivaan?

Nutshell 2011.01.27. 10:13:04

@deflorator: Nem így értettem :)
Hanem a nők elkövéresedése, vagy a férfiak elnőiesedése.

Frigyesur (törölt) 2011.01.27. 10:13:37

@Kedves Nard: Jaj, telleg. :D 24 evesen meg bedoltem, aztan mi lett a vege?! :D Ilyenek a leggazosabb fajtak.

@tarquin - menő, de nem árulkodós:P: Bar ugy lenne! Akkor van esely, hogy idokozben lepotyogsz, es nem jon ossze. :)))

Bundabandi® (Cookie Bunny) 2011.01.27. 10:13:53

@Frigyesur: Igen, arra én is gondoltam már, hogy a tökösök nem írnak posztot.... mert hát tökösök! :D

tarquin - védőháló nélkül 2011.01.27. 10:15:16

@Nutshell: namármost ez tuti, kérlek. Egyrészt alap, hogy mindenről a nők tehetnek. Másrészt pedig sosem olyan soványak, mintha nem is lennének. Tele van ez a szelávi mindenféle óriási problémával. :D:D

summerstorm 2011.01.27. 10:15:29

@G_P:

és ha meg kezdeményez, akkor jönnek a pasik azzal, hogy nem kellett vadászni, íígy máááá nem is éééérdeekkeeees...

Frigyesur (törölt) 2011.01.27. 10:18:03

@deflorator: Amennyiben nincs komolyabb problema, psziches defektnek tartom. A tobbire nem is reflektalok, tolem idegen, ha provokacio, akkor meg nem hagyom magam. :)

Zsit (nyau és rémizé) · http://ittanyugatihatarszelen.blog.hu 2011.01.27. 10:18:04

Rohadt jó, hogy nyitva van az ajtó, de nem ártana néha kinézni esetleg kimenni is, mert halmozottan emelkednének az esélyeid.
Olyat még nem láttam, hogy jön a szőke hercegnő a fekete lovon és beugrat a negyedik emeleti konyhádba azzal, hogy hol a mosogatnivaló! :)

És szerelmes vagyok deflorátorba! :)

bagolybagoly 2011.01.27. 10:19:19

Jaj, mi lesz, lehet, hogy kibeszél a barátnőivel ... jaj .. jaj.
A munkahelyeden csak szentek dolgoznak. Ott még soha senki senkiről nem mondott rosszat a háta mögött? Aztán mégis bemész, valahogy túlteszed magad rajta, hogy vannak emberek, és nem te irányítod az interakciójukat.
Amúgy elismerem, hogy sokkal egyszerűbb a Lara Croftot joystickkal irányítani, mint egy valódi nővel beszélni.

espadazo - Játékbolt: · http://aruhaz.nettfilm.hu 2011.01.27. 10:21:12

Egyszer láttam egy műsort, amiben hihetetlen dolgokra képes szerzetesekről volt szó. Megkérdezték őket, hogy honnan merítik az erőt és azt mondták, hogy azt az energiát, amit az átlag ember a szexualitás iránti igényére fordít, azt ők saját képességeik fejlesztésére használják...

Dr. A Jó Meglepően Izmos Hercege 2011.01.27. 10:24:18

@Zsit (nyau és rémizé):

"Olyat még nem láttam, hogy jön a szőke hercegnő a fekete lovon és beugrat a negyedik emeleti konyhádba azzal, hogy hol a mosogatnivaló! :)"

A hajszín rossz, de hozzánk beugorhatna mosogatni! Persze nem kapna semmit cserébe! :)

@bagolybagoly:

Lara Croft hosszú távon rentábilisebb :)

deflorator 2011.01.27. 10:25:29

@bagolybagoly: Valódi nővel _beszélgetni_ tényleg kihívás! Csak a legelszántabbaknak sikerül szóhoz jutni. A tapasztaltabbak beérik azzal, hogy időnként helyeslően bólintanak és próbálnak élénk tekintettel érdeklődést színlelni.

G_P 2011.01.27. 10:26:00

@mooon:):

Van egy rövid sztorim erről, egyszer a Deák téri szórakozóhelyen, sok ember előtt, viszonylag hangosan bepróbálkozott nálam egy csúnya és kövér lány, nem viccből tette, hanem full komolyan. Azt én a saját értékelésemnek tekintettem - magyarul ez az én szintem, én ilyen nőknek kellek (184/77, elvileg nem így kéne h legyen). Nem akarom bántani szegényt, de nagyon gáz volt. Úgyhogy ilyen lány nekem nem kell. Ja, és nagyon égés volt az egész, mert körülöttünk ilyen jobbfajta csajok meg kuncogtak. Visszautasítottam persze, dehát milyen már...

Father Justice (törölt) 2011.01.27. 10:28:14

Csillát nyugodtan sunázhattad volna párszor, hiszen az ilyen sumák nők legfeljebb erre valók. Ha az R.-rel való konfliktustól paráztál, az kivédhető lett volna egy pofonegyszerű módszerrel: felveszed mp3 diktafonra, ahogy bizonygatja, hogy R. már a múlté. Ilyenkor célszerű, ha az aktuális dátum is elhangzik a hölgy szájából a felvételen, amit a következő trükkel lehet elérni: ránézel az órádra és felkiáltasz: "Basszus, már huszonhatodika van?" - mire ő bemondja a tényleges dátumot. Aztán a hangfájlt elküldöd a fickónak e-mailben, és mehet is a blokkolás.

A katonanadrágos nőt meg tényleg azért nem döntötted meg, mert zavartak a politikai nézetei? Ez még az előzőnél is komolytalanabb eset.

Azt valóban jól látod, hogy azok a csinos hölgyek, akik értelmesek, normálisak, nem kell velük a különféle, neked nem tetsző nézeteik miatt állandóan szájkaratézni, ráadásul nem is summantanak egyfolytában, kevesen vannak. De velük balhéznod sem kell, hiszen ők úgyis csak a pénzre (vagy az ezzel kapcsolatos átmeneti előnyökre) hajtanak - csak ezt sokszor még saját maguk előtt is veszettül tagadják. :)

Viszont mindezek miatt szexmentesen élni badarság. Tényleg úgy tűnik, mintha csak erősen idealizált párkapcsolatban tudnád elképzelni az akciót, ami nagy baj. Próbáld lazábban felfogni: cserkéssz be lazább nőket csakszexre, ettől sokkal jobb lesz a közérzeted, és hamarabb is fog betoppanni a nyitott ajtón a Zigazi.

hajtűkanyar 2011.01.27. 10:28:19

ez a csalódás duma ki tudja verni a biztosítékot. honnan az anyjából várja el, hogy neki ugráljon a világ, ha nem tesz érte semmit?

Frigyesur (törölt) 2011.01.27. 10:29:26

@G_P: Ez minden no eleteben megtortenik tobbszor, mit csodalkozol. :) De ilyenkor a visszautasitott pasik haborognak, es meg a csaj le leb*szva.

deflorator 2011.01.27. 10:31:17

@G_P: A külső szemlélő, amikor össze nem illő párt lát, általában a csúnyábbról feltételezi, hogy biztosan tud valamit, nem pedig a jobban kinézőről, hogy tapló-hülye. Azzal, hogy szóba állsz egy csúnya lánnyal éppen ezért nem rontod különösebben az esélyeidet. Kivéve persze, ha megdugod, mert akkor a pszichés sokk miatt talán soha többé nem leszel képes szexelni.

Caddy 2011.01.27. 10:32:02

A nők az ördög műve, ezt mindenki tudja. :)

@Zsit (nyau és rémizé): én küzdenék érte,mármint defiért. :D

nosce 2011.01.27. 10:33:34

@espadazo - Játékbolt::
"amit az átlag ember a szexualitás iránti igényére fordít, azt ők saját képességeik fejlesztésére használják..."

A sex az egyik legintenzívebb "spirituális" energia (ki)áramlás a para"tudományok?" szerint, a (partner/érzelem függő)kérdés h leszív, feltölt vagy csak visszatölt.....

newtehen (egyszerű mint a faék - de működik) · http://avie.freeblog.hu/Files/tehen.jpg 2011.01.27. 10:35:26

@deflorator: A Csúnya nők közül is két fajta van. Az egyik fajta az, amelyik amellett hogy csúna, még meg is van keseredve, és taplóbunkó. Ez hamar kiderül, kerülendő. De a másik fajta tudja, hogy csúnya, és igyekszik ezt mással kompenzálni. Általában ha összejön, akkor kiderül, hogy egy haláli aranyos csaj, aki és/vagy valami eszméletlen nagyot tud az ágyban.
Persze sötétben...

Father Justice (törölt) 2011.01.27. 10:36:45

@newtehen: "Persze sötétben..." Már megérte benézni ma! :))

Bundabandi® (Cookie Bunny) 2011.01.27. 10:39:16

Deflorator! Neked az a munkád, hogy blogolsz? A hozzászólásaid tisztára olyanok, mint egy elmebetegé, vagy egy pszichiáteré. Most vagy nagyon dilis vagy, vagy mi vagyunk a tesztminta...
Deflorator -> gyalázó? Milyen szellemes! :P

deflorator 2011.01.27. 10:41:27

@newtehen: Egy bizonyos kor után az embernek már nem áll fel csúnya lányra, akármennyire is erőlködik. Ezért a csúnya lány olyan luxus, amit csak a fiatalok engedhetnek meg maguknak. Egy érettebb férfi, ha még dugni akar, akkor csinos lányra tart igényt.

Nutshell 2011.01.27. 10:42:01

@tarquin - menő, de nem árulkodós:P: Hát már hogy a fenébe ne a nők tehetnének mindenről? :)
Bár erre azt szoktam mondani, hogy semmi sem kötelező, így nővel lenni sem az. Szabad a pálya, mindenki azt választ, amit akar :)

Zsit (nyau és rémizé) · http://ittanyugatihatarszelen.blog.hu 2011.01.27. 10:45:21

@Kedves Nard:
vegyetek már egy mosogatógépet, ha már spontán érkező hercegnőkre vagytok szorulva :))))

@Caddy:
nem adom! Én láttam meg előbb! :D

newtehen (egyszerű mint a faék - de működik) · http://avie.freeblog.hu/Files/tehen.jpg 2011.01.27. 10:46:00

@deflorator: Majd ha eléred azt a bizonyos kort, keserű tapasztalat árán tanulod meg, hogy sajnos akkor már nem azt dugsz meg, akit akarsz, hanem aki akarja, hogy megdugd. És olyankor jobb, ha felállítod, mert nincs 2-es pálya. .-D

Lángharcos 2011.01.27. 10:47:28

"Nem gondolom azt, hogy meguntam a kapcsolatokat - csak a nehézségeit (hiszen ez a velejárója), egyszerűen nem hiányoznak a nőkkel kapcsolatos balhék. "

Hidd el, a férfiakkal kapcsolatos balhék se jobbak :P De ha nem hiszed, próbáld ki a férfiakat..

"ha szembe jön valaki, nyitott vagyok" - hátulról fog jönni :D legyél nyitott :)

Bundabandi® (Cookie Bunny) 2011.01.27. 10:50:17

@G_P: Jaj, ez fordítva is igaz! Hozzám is jött már oda szemüveges, kis csúnya pasi és én is elhajtottam. Vannak bátrak. :D

Erről beszélgettem barátokkal és arra jutottunk, hogy mindkét nemből van egy réteg, aki csúnyább és bátrabb az átlagnál. Hogy miből merítik a bátorágot, azt nem tudom, de ha jó a dumája, akkor még akár össze is jöhet neki. Én is jöttem már össze olyan pasival akinek nagyon jó dumája volt, de nem volt egy hejjespassee. Oltották is a haverok rendesen, hogy hogyan csinálta!? :D És fordítva is láttam ilyet.

deflorator 2011.01.27. 10:51:36

@Bundabandi: A zsírseggűség nem veleszületett tulajdonság. A férfiak sok kíméletlen kritikát kapnak a farokméretük, magasságuk, kinézetük miatt, pedig erről nem tehetnek. Vagy a pénztárcájuk miatt, amiről ugyan tehetnek, de nehéz közvetlen ráhatással lenni.
Ezzel szemben én a nőket a dagadtságuk miatt kritizálom, amit nagyon egyszerű kontroll alatt tartani. Kövérség egyenlő punnyadtsággal, lustasággal, elhanyagoltsággal. Mivel az ember szabad választásából lesz zsírdisznó, ezért nem érdemel kíméletet.

Bloberf 2011.01.27. 10:56:28

Hiányolom, hogy a jobbos csajnak nincs neve! Szóval ha én lettem volna a helyedbe akkor nem, hogy jóváhagytam volna a szélsöjobbos megnyilvánulásait hanem még óvatosan megértést is mutattam volna. Természetesen ez egy része lett volna a stratégiának az ágyba vezetö út egyengetése céljából. Lehet, hogy valami probléma van velem de ha egy kivánatos nö kerül elérhetö közelségbe akkor az egyetlen ami érdekel, hogy lehet a leggyorsabban ágyba kerülni. Kettesben.

deflorator 2011.01.27. 10:59:39

@newtehen: Ez sajnos nem úgy megy, hogy ha nincs szép, akkor beéri az ember csúnyával. Ez kb olyan, hogyha a cukrászdában nincs sütemény, akkor egyél szart helyette. :-)
Minek? Ha nincs sütemény, akkor nem eszek semmit.

bastian 2011.01.27. 11:00:41

Azért azt gondolom, hogy aki otthon van a csajozás témában, az tisztában van vele, hogy kezdeményezni ugyan lehet, de "nyomulni" már nem. Tehát megszólítasz egy nőt és ha elkezd veled beszélgetni akkor ok (az még persze nem jelenti azt, hogy lesz is belőle bármi), de ha lelép vagy elhajt, akkor kár utána menni, mert csak keresetlen szavakat kapsz és még az önérzeteden is átgázolnak. A nők nem igénylik ma már az udvarlást, hogy addig hívogatod, meg győzködöd, nem szállsz le róla, hátha egyszer mégis, stb... Elhajtanak a pi...ba.
Tehát vagy azonnal bejössz egy csajnak vagy annyi volt.
Ilyen értelemben megértem a posztolót, hogy elege van, mert ő nem tehet egyebet, mint vár arra, akinek be fog jönni. Erőlködés nem vezet sehova, csak szánalmassá tesz...

Rebelde 2011.01.27. 11:03:12

@deflorator:

te dagi is lehecc meg csúnya is, így már érthető minden:)
mert legtöbbször azzal fikázunk másokat, amit saját magunkban problémának látunk

persze minden relatív, ez vigasz lehet számodra is:))

fumerin 2011.01.27. 11:05:58

@Rebelde: Elloptad a gondolatom:D

Asszt' lehet, hogy az előbbi gondolataiban a kövérség-kicsi farok méret párhuzamba állítása is elgondolkodtatott:D

Szöszi 28 2011.01.27. 11:07:04

@deflorator: Utálom a stílusodat, de van igazság abban amit mondasz:D

summerstorm 2011.01.27. 11:07:49

@deflorator:

érettebb férfi... :)?
hány éves vagy mondd csak béjbi :D...
24?

Frigyesur (törölt) 2011.01.27. 11:08:56

@Rebelde: Eppenseggel sztem nem igaz, hogy azt fikazuk masokban, ami nalunk is hiba. En azt szoktam, ami engem idegesit/felhaborit satöbbi.

Bundabandi® (Cookie Bunny) 2011.01.27. 11:11:33

@deflorator: Most ez hogy jön már megint ide?

A férfiak csak képzelik, hogy ezek miatt kapnak beszólásokat! Sokkal inkább kapnak beszólásokat a taplóságuk, paraszt stílusuk és alacsony EQ szintjük miatt. Amiről igen is tehetsz!

Te mindent a kövér nőkre vezetsz vissza. Aki szép, de sík hülye, vagy esetleg rafinált és kihasznál az neked belefér, de aki kövér -ill. inkább azt mondanám, hogy a te igényeidnek nem felel meg-, azt élből elítéled. Te kis egysejtű! Egyre inkább úgy tűnik, hogy te saját magadtól undorodsz, amit mondjuk nem csodálok.

fumerin 2011.01.27. 11:12:15

@Frigyesur: Igazad van!

Csak a kövérség, ráadásul, amiben nem vagyunk érintettek, miért zavaró tényező?

Réminger 2011.01.27. 11:13:54

Imádom ezt a blogot, annyi baromságot lehet olvasni, csak a kollégák néznek néha hülyén, hogy milyes sokat "köhögök" :)))

Az igazi férfi nem arról ismerszik meg, hogy nem sír, nem érez félelemet vagy fájdalmat, és különben is terminátor. ez egy 15 éves szellemi színvonala (kíváncsi lennék, a kommentelők közt mennyi az átlagéletkor?? :)
Az igazi férfi vállalja az érzelmeit, és megoldja a problémáit, de minimum megpróbálja, amíg bele nem döglik.
Sírni is szabad, de szigorúan max bizalmas baráti körben. aki nyilvánosan sír, azt a köz megvetése súlytja, pontosan ez történik a posztíróval is.

Pedig lefogadom, hogy az itt fikázók többségének sem volt/van mindíg felhőtlen magánélete, az emberek 99%-a kűzd kisebb-nagyobb "elmebajokkal".

Rebelde 2011.01.27. 11:16:26

@Frigyesur:

pedig így van, más szemében a szálkát magunkéban a gerendát se:)

Bundabandi® (Cookie Bunny) 2011.01.27. 11:17:09

@fumerin: Hihi! Ez a mondat nekem is feltűnt! :D

Szegény kicsi gyalázkodó, pici a pömpölője, egyem a szívét! Valamivel kompenzálni kell! Na! Nem tűnt fel neki, hogy egy hónapig dagi nőt prücskölt. Lehet, hogy a nőnek meg az nem tűnt fel, hogy valaki prücsköli! Bent vagy már Géza? :D :D

fumerin 2011.01.27. 11:18:48

@Bundabandi: Egyébként értelmetlen vitába keveredtél:D
Nem fogja megérteni a lényeget:D

Rebelde 2011.01.27. 11:20:33

illetve azt mondom, az én eddigi életemben ez nyert igazolást, nyilván máséban meg más, de valahol mindig gyanús egy-egy réteg konstans támadása, mármint az a gyanús, aki támad :)

Bundabandi® (Cookie Bunny) 2011.01.27. 11:20:49

@fumerin: Látom... :D Rontja már itt pár napja a levegőt. :P

Frigyesur (törölt) 2011.01.27. 11:21:41

@Rebelde: Mar akinel... De sztem teljesen logikusan ertheto, hogy valaki utalja a gerinctelenseget, de pont nem azert, mert o gerinctelen... Ez csak olyan pszicho blabla, az meg koztudott, hogy a pszichologusok hulyesegeket beszelnek. :D

@fumerin: :)

Speciel en azt utalom, amikor megmagyarazzak, miert nem fogynak le, miert jo satöbbi. Az ember torodjon a testevel szvsz. Alapvetoen nem szeretem az onamitast. Akinel latom, hogy elfogadja, tudja, hogy ilyen, es nem bizonygatja, hogy a koverek sokkal jobbfejek etc, annal en se nagyon jovok az edzesdumaval.

Ja, es nagyon sokszor elgazolnak, vagy azert mert nem merik fel terjedelmuk, vagy azt hiszik, hogy a plusz 50 kilotol mar nekik szabad. :S

De tessek:
www.youtube.com/watch?v=D7zTklSsskg

Torrente I. 2011.01.27. 11:21:55

@deflorator: Ha neked egy 60 kilós nő bálna, akkor szép férfias formád lehet, nyilván 50 kilós izompacsirta lehetsz.

A cikkírónak pedig azt ajánlom, ne más nőjét próbálja lenyúlni, vagy mentálisan sérült katonabakancsos agyrémeket szedjen fel. Próbálkozzon, rendezett lelkületű nőknél. Egyébként aki 28-évesen nem él nemi életet, azonnal forduljon Pszichiáterhez!

Frigyesur (törölt) 2011.01.27. 11:23:14

@Rebelde: Miert gyanus? En ruhellem a megcsalast, szted van ennek barmilyen mas hattere, minthogy gerinctelennek tartom? Nincs.

Puch Cavette 2011.01.27. 11:24:17

Aztán ha a "nyitott ajtón" belép egy talpraesett, határozott és eltökélt csaj, aki a szülei eleve torz példáját követve épp egy ilyen kis puhafütyire bukik, jön az újabb poszt, hogy fojtogat a csajom, segítség, mit tegyek!

Réminger 2011.01.27. 11:24:19

@bastian: Na, ez egy értelmes hozzászólás, és teljesen ígyet is értek!

Talán épp ezért van, hogy senki nem is reagált, a kövér nőzés úgy tűnik, izgalmasabb... ennyi itt a komplexusos kommentelő? :))

Engem is környékeztek már meg kövér nők, nem egyszer. Általában visszautasítom őket hamarjában, kivéve, ha sokat ittam, akkor csak másnap :)
De sose bunkón vagy nyilvánosan! Mert tudom, hogy az nekem is rossz lenne fordított helyzetben. sokan azonban sz@arnak erre, nem csoda, ha egyre több a "hülye nők - hülye férfiak" hozzáállás. szánalmas...

Amúgy definiáljuk már, hol kezdődik a kövér????

Rebelde 2011.01.27. 11:24:20

@Bundabandi:

ez sem lehet igaz feltétlenül, mert elég tipikus női visszatámadás, hogy biztosan kicsi a farka, nőnek meg biztosan menstruál vagy dagi, ezek a prekoncepciók senkinek sem esnek jól,akár igaz akár nem, így ezeket elkerülendő, ne adjunk támadási felületet magyarán, fogjuk be és nézzünk magunkba:))))

bájgúnár 2011.01.27. 11:24:30

@newtehen:
csúnya nő nincs!Csak kevesett ittál és nemvoltál még elég rég nővel.Amúgy 3 éve szex nélkűl lenni kihat az ember viselkedésére!
Tegyél már félre párezer forintot oszt lerendeznek érte a kisqurvák.Teis jól jársz meg őkis keresnek.Közben még elmélkedhetsz is.Egy jó duduzás és mindjárt szebben látod a világot!

Rebelde 2011.01.27. 11:28:07

@Frigyesur:

nem erre gondoltam, a megcsalást hasonlítsuk össze a kis farokkal, meg a súlyfelesleggel, mert nincs értelme

én se kultiválom egyébként a megcsalást:)
de igyekszem nem támadni senkit (kivéve téged:)), mert velem az van, hogy ami kiesik a számon, azt rögtön visszakapom, mintegy rossz karmaként,sajnos ez van:)

Frigyesur (törölt) 2011.01.27. 11:30:33

Basszus, nem hallgathatok Bagi es Nacsat meloban.
"Ismerd el, amikor ott vagy a strandon, és nagyon kemény a popsid, és rámegy egy szúnyog. És beletörik az állkapcsa."

:DDDD

bagolybagoly 2011.01.27. 11:34:53

@bastian: Nahát! És te férfi vagy? Akkor kizárólag 36412456 éves lehetsz, mert körülbelül ennyi idő kell ahhoz, hogy erre a következtetésre jusson az emberfia.

Dr. Bélus___ 2011.01.27. 11:35:15

Szar vagy öcsém, nincs ezen mit szépíteni. A "jaj, én olyan kiegyensúlyozott meg boldog vagyok" duma önámítás, már a Szex és New York-ban sem hiszi el senki. Próbálhatod magad átvágni, de kurvára hiányzik valaki neked is - kapcsolat nélkül lehet élni, csak nem érdemes... A legviccesebb az lenne, ha 60 évesen karácsonykor azon kapnád magad, hogy senkid nincs... :)

Bundabandi® (Cookie Bunny) 2011.01.27. 11:36:17

Ő adta a támadási felületet! Egyébként meg, ha egy fórumban hozzászólok egy témához nem fogom előtte meglátogatni a dilidokimat, hogy tökéletes elemzést csináljon rólam és így csak azokhoz szóljak majd hozzá, amik engem nem érintenek. Nem értek vele egyet, hát leírom! Vagy a médiatörvény idáig is eljutott? Ha minden hozzászólás előtt teljes önértékelést tartnék, akkor valószínű soha nem szólnék egy szót sem, mert van bennem is hiba.

Helyezkedjünk el lótusz ülésben. Ommmm! És akkor most mindenki nézzem magáááábbbaaaa. Ommmm! Vegyük sorra hibáinkat.....Ommmm!Aki nem bírja, harakirit is elkövethet a végén! Ommm!

Zsit (nyau és rémizé) · http://ittanyugatihatarszelen.blog.hu 2011.01.27. 11:37:04

@Kedves Nard:
ne báncsad már, végre egy új arc, legalább aggy egy esélyt, hogy felvegye az ütemet :)

doktor.dikhed 2011.01.27. 11:37:17

Én megértem a posztírót. Normális nőt találni elég nehéz, mert nagy részükre már 18-22 évesen lecsapnak, és azóta komoly kapcsolatban vannak.

A többi akivel találkozik az ember vagy idegbeteg, vagy nem tud szabadulni a régi kapcsolatától, vagy úgy viselkedik, mint egy kurva.

blackbarika 2011.01.27. 11:40:56

Nem tudom egyesek hol vagy hogyan ismerkednek, de vagy én vagyok nagyon szerencsés, vagy más túl szerencsétlen, vagy jó emberismerő vagyok, de az utóbbi 2 hosszútávú kapcsolatom és a mostani is (1,5 éve tart) teljesen rendben van/volt. Amiknek vége lett nem egy harmadik fél vagy félrelépések miatt lett vége, hanem mert egyszerűen elmúlt a szerelem, és nem voltunk annyira egymáshoz valók hogy ez után is együtt maradjunk. Jól kell választani, van akiről messziről lerí hogy csajozós, úgyis lesznek kalandjai, azzal nem kell foglalkozni ha az ember "régivágású" kapcsolatot szeretne oszt kész.
Lehet hogy ehhez az is kellett, hogy 18 évesen belemenjek egy olyan kapcsolatba ami bár 2 hónapig tartott de teljesen padlót fogtam tőle, azóta már megválogatom ki az aki érdemes és ki az aki nem.

Réminger 2011.01.27. 11:42:18

@Kedves Nard: mivel érdemeltem ki? tán megsértettem egy Majmotska Mantrát?? :) (az utolsó nem is volt rossz amúgy)

De örömmel folytatom a világ megmentésével is. mit szólnál a kövér nők dunába öléséhez? mondjuk most szombaton :D

Rebelde 2011.01.27. 11:43:52

@Bundabandi:

te is adsz bőven támadási felületet, aztán megcsodálkozol, ha támadnak vagy legalábbis megkérdezik, hogy mii??:))

ez a bojzdontkráj szöveg is no comment kategória pl:)

Rebelde 2011.01.27. 11:44:43

@Bundabandi:

magamra vettem, nem baj?:)))))

Bundabandi® (Cookie Bunny) 2011.01.27. 11:45:32

@Rebelde: Most látom, hogy Fraud is köztünk van! :D

Rebelde 2011.01.27. 11:47:25

@doktor.dikhed:
"Normális nőt találni elég nehéz, mert nagy részükre már 18-22 évesen lecsapnak, és azóta komoly kapcsolatban vannak."

he???:)))

summerstorm 2011.01.27. 11:47:38

@bagolybagoly:

hogy lehet egyszerre 36 és 41 és 24 és még 56 éves is :DD?

Rebelde 2011.01.27. 11:49:46

az egyik kommentemből hiányzott egy "ne", most tűnt fel:))

Dr. A Jó Meglepően Izmos Hercege 2011.01.27. 11:52:29

@Réminger:

Engem nem zavarnak.

@Rebelde:

A maradékelvet próbálja bemutatni. Miszerint később már csak a guberálás marad a selejtben.

Bundabandi® (Cookie Bunny) 2011.01.27. 11:54:51

@Rebelde: Nem mondtam, hogy ne sírjon. Sírjon felőlem! De ha két hónapot nem bír ki valaki a nője nélkül sírás nélkül, hááát. Nem tudom. Nekem az már gáz. Az én pasim azt mondta erre: "Hülye vagy? Örülnék is ha két hónapig nem látnálak, legalább nyugalom lenne!" és egy jót röhögött,meg én is. :D

Rebelde 2011.01.27. 11:56:14

@Kedves Nard:

nettó hülyeség amit ír, mindenki talál normálisat ha akar, minden életkorban:) illetve hát ki mit érdemel:)

summerstorm 2011.01.27. 11:56:40

@doktor.dikhed:

Dr. F@szfej köszönjük hogy benézett hozzánk....
Nem tudom melyik világból látogatott ide, mert itt általában 22 évesen nem szoktak életük végéig elkelni a normális nők...

Rebelde 2011.01.27. 12:00:20

@Bundabandi:

tedd próbára, lépj le 2 hónapra, ha sírni fog, mert elmentél és örül, ha visszajössz ő az igazi, ha örülni fog végig és azért fog sírni, mert visszajöttél, léptesd:)))

fumerin 2011.01.27. 12:01:52

@Frigyesur: Engem még nem gázoltak el:D

Engem meg az idegesít, amikor teljesen normális testi adottságokkal rendelkező nők társalgási témája csak és kizárólag az nlcaffffe trendi fogyókúrás okossága:S
Ennél a résznél kikérek egy óriáspizzát és pofátlanul zabálom előttük:D

sas70 2011.01.27. 12:02:33

28-évesen még magadnak rázod inkább!? Meg is érdemled! Az nem fordult még meg a fejedben, hogy ha rendesen megdugod a csajt, akkor nem békült volna ki az expasijával? Igen, lúúúzer vagy!

Frigyesur (törölt) 2011.01.27. 12:11:05

@Rebelde: Akkor nem ertem? Szted csak az tamadhatja a kulso teren a hianyossagokat, aki maga is rendelkezik valami hibaval?

Mas a rosszkivansag, az tenyeg karma, de amiota 'kokettalo buzi' is voltam, ugy erzem nem lehet fokozni :D (Es kosz a kitunteto figyelmet :))

Frigyesur (törölt) 2011.01.27. 12:12:09

@fumerin: Dejoneked. Biztos furgebben ugralsz. :D

Ne szold az enelcet! :D De teljesen jo reakcio. Aki nem eszik rendesen, az mas aljassagokra is kepes. Punkt.

JohnHenry 2011.01.27. 12:16:16

"Ha nem akarok a nemi életemre gondolni, akkor a nemi életemre gondolok." (Woody Allen)

csillámpóni 2011.01.27. 12:16:27

Most nem azért, de az origo-címlapon, Franco Marconál már öt évnél tartanak szex nélkül, szóval nem tudom itt ez a három év mire elég. Nekem az olyan poszt, amiben négy évnél kevesebb szexmentesség van, az nem okoz kielégülést.

fumerin 2011.01.27. 12:16:47

@Frigyesur: Eszembe jutott, mikor a csajok rendeztek egy vacsit, párolt zőődet kellett ennem natur csibemellel:(
Maj'd megfulladtam:)

Frigyesur (törölt) 2011.01.27. 12:21:02

@Kedves Nard: :P Pedig ott mar nagy ember vagyok: klikkesedni akartak velem es off nagymester lettem. Ja meg hacker is. :P

@fumerin: Miert nem kertel majonezt es bacont hozza? :))
Mondjuk a fuszer nelkuli kaja remalom. Parolt zoldseget meg egyenek a nyulak.

Dr. A Jó Meglepően Izmos Hercege 2011.01.27. 12:23:13

@Frigyesur:

Te és a hekkelés! Max a rómaiparton hekkelsz! :D Egy jóbarátom szerint a csirke zöldség, nem hús. :)

Rebelde 2011.01.27. 12:23:29

@Frigyesur:
jaja, jellemhibával rendelkezik:)
szerintem ne támadjon senki, én nem kritizálom mások külsejét, egyrészt mert magam is messze vagyok a tökéletestől, másrészt ha annyira tökéletes lennék, akkor is gáznak tartanám mások lekicsinylését, nekem ez véleményem:)
ha már mindenképpen kritizálni akar, akkor tegye finoman legalábbis legyen benne némi jószándék, illetve ne csodálkozzon, ha rossz néven veszik tőle, ennyi:)

Frigyesur (törölt) 2011.01.27. 12:32:22

@Kedves Nard: Sosem eszem hekket. Az tengervizbe aztatott moszat. :P "Tudod milyen a vega csirke? Rizs csirke nelkul." :DDD

@Rebelde: Alapvetoen miert ne lehetne kritikai eszrevetelt megfogalmazni? Foleg ha az ember altalanossagban beszel...

Mondjuk en nem vagyok erzekeny, ha a kulsomre beszolnak, max. a magassagom teren. De amugy lehete nagytomporu, hajas tehen, randa venasszony satöbbi. :)

Dr. A Jó Meglepően Izmos Hercege 2011.01.27. 12:38:46

@Frigyesur:

Én sem eszem hekket. Én szeretem a rizst is, illetve mindent képes vagyok megenni, kivéve a káposztát és szilveszter óta a virslit.

Rebelde 2011.01.27. 12:44:27

@Frigyesur:

általánosságban kritizálva tömegeket lehet megbántani, és mentegetni magunkat azzal, akinek nem inge ne vegye magára

de hát bárki tartozhat egy-egy csoportba, és amikor őket éri kritika kétlem, hogy lazán vigyorogva fogadják, illetve persze az a jó, ha az ember nevetni tud azokon a hiányosságain, ami kritika tárgya lehet, ezt használják ki a humoristák is

de nem mindenki van ezzel így:)

Hozzá Szóló 2011.01.27. 13:00:44

Kedves posztíró, remélem nem a megjegyzések kedvéért írtad ezt, mert az várhatóan trollokból álló sereg, semmi jót nem lehet elvárni, látod is... ne foglalkozz ezekkel. Mindenki megmondja a frankót, aki itt a hozzászólók közül a legkeményebb, a való életben mindig az a legszánalmasabb.

molnibalage · https://militavia.blog.hu/ 2011.01.27. 13:04:38

@Bundabandi: Pl. pumpolják az aktuális nőt és amint nincs zsé, pattanak...?

newtehen (egyszerű mint a faék - de működik) · http://avie.freeblog.hu/Files/tehen.jpg 2011.01.27. 13:08:07

@deflorator: Persze, lehet koplalni is, de éhes makkal disznókat álmodsz.
A másik meg, hogy tűz oltására a moslékos vödör is jó... :-D

Frigyesur (törölt) 2011.01.27. 13:08:21

@Kedves Nard: Kisz kinai Nardocska, occsoe' adom a riszt!

Csak nem virsli evo verseny volt? :)

En rengeteg mindent nem eszem. Fehercsoki, maj, pacal, brokkoli, cekla, karfiol, kelbimbo, sargadinnye...

@Rebelde: Nem hiszem, hogy mentegetni kell magunkat. Ha problema van, meg lehet fogalmazni kritikat is.

Nezd, ha sztem olyan kritika eri az embert, ami nem adottsag (fajbeli, nembeli etc), akkor lehet onkritikat is gyakorolni. nem feltetlen kell megsertodni, ha azt mondjak az emberre, hogy makacs, ha egyszer tenyleg az.

newtehen (egyszerű mint a faék - de működik) · http://avie.freeblog.hu/Files/tehen.jpg 2011.01.27. 13:09:28

@bájgúnár: Oszt jónak mondod. Nem én írtam a cikket, én mártogatok rendszeresen a majonézbe. (néha ketchupba..)

summerstorm 2011.01.27. 13:10:20

@Hozzá Szóló:

én nem is voltam troll...
*lekonyulósszájjal néz*

Sadist 2011.01.27. 13:13:32

@Bundabandi: Milyen szép burkoltan írtad le, hogy klasszisokkal jobb nőnek tartod magad.

A Manci, akiben nincs szilikon, se hyaluron 2011.01.27. 13:13:36

A szex totális hiányát jelzi,hogy megírtad ezt a posztot. Te má' nyominak is kevés vagy.:)

Dr. A Jó Meglepően Izmos Hercege 2011.01.27. 13:18:41

@Lady Alfonzina:

És ez nagy szó? Ha valaki már nyominak is nyomi? :)

Caddy 2011.01.27. 13:23:28

@Zsit (nyau és rémizé): na jó, de én már figyelem egy ideje. :D
Legalább egy igazságos kő-papír-ollót megérne, nem? :)

bájgúnár 2011.01.27. 13:25:56

@newtehen:
Bocs nagy igazságod vagyon!
"csúnya nő nincs!Csak kevesett ittál és nemvoltál még elég rég nővel"
A többit miért neked írtam? Noormális?

Dávid a góliát 2011.01.27. 13:26:03

Fake sztori, ilyenek nem történnek soha az életben. :)
Amúgy meg a nők hibásak minden földi rosszért, lásd pandora szelencéje, meg van egy sztori egy almával meg valami kígyóval, de azt nem tudom pontosan hogy volt.

Szerintem nem jó a hozzáálásod, ha pedálozással együtt jött össze a 3 év szex nélkül, akkor képzeld el mi lesz pedálozás nélkül. Előbb-utóbb magadnak se kellesz. :)

Kytia 2011.01.27. 13:28:23

Azért nem kéne a "nőkkel kapcsolatos balhék" címszóval általánosítani az olyan élményeket, amiket egy hazug ribanctól és egy szélsőjobbos, agymosott idiótától szereztél. Legközelebb igyekezz már az elején kiszűrni mindkét kategóriát, és akkor a párkapcsolati problémák 1%-át már kiküszöbölted.:DD

fumerin 2011.01.27. 13:30:59

@Kytia: Ne politizálj:D
Még így, előítéletek nélkül sem boldogul:D

Kytia 2011.01.27. 13:37:37

@fumerin: Na ja, de lehet, hogy pont az a baj.:))

indapass90210 2011.01.27. 13:39:30

@Bundabandi: "Aki szép, de sík hülye, vagy esetleg rafinált és kihasznál az neked belefér, de aki kövér -ill. inkább azt mondanám, hogy a te igényeidnek nem felel meg-, azt élből elítéled."

Mondjuk a szép, de hüjét meg lehet dugni, a zsírseggűt meg nem. Namost a dugáson kívül egyébként is mi a faszra lehet egy nőt használni? (Tegnap vettem egy mosogatógépet is, szóval még egy előny mínusz, már a háziasságra is kevésbé kell koncentrálnom, tényleg elég, ha a nő szimplán csak baszható)

Dr. A Jó Meglepően Izmos Hercege 2011.01.27. 13:40:24

@Kytia:

A jobbos agymosottnak is puncija van. Ha annyira ki van éhezve, vérhabos szájú náci lesz a pasiból, majd miután megvolt, felveszi a sábeszt és kisétál azt mondva, hogy ajvé! ez is megvolt! :D

AndOr01 2011.01.27. 13:43:36

Tök igazad van! Minek pedálozni?
Tényleg van olyan, hogy az ember besokall a csajok problémáitól és átmenetileg jólesik kicsit pihenni, megszabadulni a hülyeségeiktől.
Az persze egyén függő, hogy ez az átmeneti idő kinél milyen hosszú.

Ami még érdekes, hogy sok példát látok arra, hogy a pasi addig pedálozik, míg végül "úgymarad" egy életre. Végül már csak "anyu" sértődésein múlik, hogy mi történik a családban. A leányzó megszokja, hogy besértődéssel mindent el lehet érni és nincs olyan pillanat, hogy ezen a helyzeten fordítani lehessen.Kell a fenének ilyen helyzet!

Én is abban hiszek, hogy mindkét félnek egyformán kell akarni a kapcsolatot és nem szabad csak az egyik pedálozásától függenie.

csi szi 2011.01.27. 13:45:33

@deflorator: De, a "zsírseggűség" is lehet veleszületett, az emberek nem egyformán hízékonyak. Sok nő soha nem lesz modellalkat, vagy egyáltalán a standardoknak megfelelően "jó nő", ha fogyókúrázik, sportol, akkor sem (mint mondtad neked a 60 kg is zsírdisznó, hát elég magas igényeid vannak).
De egyébként felesleges háborogni, mert az egész élet nem arról szól, hogy mi igazságos, meg mi méltányos, miről tehet az alany és miről nem. Rohadtul nem számít, hogy tehetsz-e arról, hogy pl. kicsi a farkad vagy 160 cm magas vagy csak. Ettől még ugyanúgy megítéltetsz a húspiacon, ez kapitalizmus és darwini természetes szelekció sajna. :] (persze azzal a különbséggel, hogy ma már nem igaz, hogy a nyerteseknek több utódja lesz, és a vesztesek is szaporodnak egymással szépen, keveseket kivéve)
Szóval nem érdemes azon agyalni, hogy mi az igazságos és mi a nemigazságos, abból kell kihozni valamit amit dobott a gép, vagy el lehet menni szerzetesnek vagy mittomén. Mindenesetre a nyavajgás segít a legkevésbé. Azon pedig nem fogsz tudni változtatni, hogy a nők, vagy általában az emberek milyenek, mi alapján válogatnak, ezt az ösztönök és a korszellem diktálja. :) Pozitívabb hozzáállás esetleg azért segít (vagy nem, nincs garancia). Na de minek magyarázok neked, hisz az élet császára a vagy a korábbi beírásaid alapján.

pereant 2011.01.27. 13:46:22

Hoop. Akkor tényleg igaz lenne, hogy mindenki azt kapja amit megérdemel :)

Szar lehet a csávónak.

indapass90210 2011.01.27. 13:52:01

@csi szi: "De, a "zsírseggűség" is lehet veleszületett, az emberek nem egyformán hízékonyak. Sok nő soha nem lesz modellalkat, vagy egyáltalán a standardoknak megfelelően "jó nő", ha fogyókúrázik, sportol, akkor sem"

Mindjárt jön a duma, hogy van aki a hidegvíztől is hízik. Pedig a képlet azért nagy vonalakban valami ilyesmi:
Bevitt zsír=ledolgozott zsír+seggre rakódott zsír+kiszart zsír.

Namost akinek a szervezete valamiért nem szarja ki a zsírt, ráadásul lusta, annak nyilván mind a seggén lesz a felesleg.

Mi lehet ilyenkor a megoldás?

Nem kell annyit zabálni! Ez még gazdaságos is.

Barry Kent 2011.01.27. 13:52:35

Napot.
A poszthoz túl sokat nem tudnék hozzátenni, csuda szexi lehet a katonai gatyás, martenses barátnőd.

pereant 2011.01.27. 13:52:48

@doktor.dikhed: A jó nők tényleg hamar elkelnek. A többség nyilvén hülye, meg egyébként ronda is,,,, de ezzel a szar hozzáállással sokat kihagytam volna az életben !?

Barry Kent 2011.01.27. 13:56:09

@Kedves Nard: :DDD
Azért megnézném a csaj arcát amikor a srác letolja a gatyáját :D

pereant 2011.01.27. 13:56:29

@Hozzá Szóló: Gratulálok: panaszkodsz,hogy sok a leszólás - Te meg egyből leszóltad egy csomó ember véleményét olvasatlanul. :)

csi szi 2011.01.27. 13:58:47

@Dövan: Nem mind a seggén, lányok között is van olyan aki pocakra hízik, mint a férfiak.. Egyébként de alkati kérdés, köztünk is van aki hiába zabál és ül egész nap a gép előtt, nem növeszt hatalmas sörhasat, más pedig igen.
A nők között is vannak természettől fogva filigrán, vékony alkatok meg vannak "tehenek", akik sose lesznek olyanok mint az előbbi, ez van.

fumerin 2011.01.27. 13:59:48

@Dövan: Felléptél önkéntes táplálkozási szakértőnek?
:DDD

Devil2 2011.01.27. 14:01:46

@Barry Kent: Ínséges időkben már nem számít a katonai gatya. :)

Dr. A Jó Meglepően Izmos Hercege 2011.01.27. 14:02:52

@Barry Kent:

Az nem jelent semmit, a circumcisio elterjedt.

Barry Kent 2011.01.27. 14:03:33

@Devil2:
Ja, és a mocsok se látszik meg rajta :)

Devil2 2011.01.27. 14:04:18

@Barry Kent: A lényeg hogy vegye le. :)

pereant 2011.01.27. 14:04:59

@blackbarika: És,akkor mi van ha v.hogy nem a régivágású kapcsolat motoszkál a fejben, hanem inkább az odavágós tipusú,,, de teljesen őrülten ?

csi szi 2011.01.27. 14:05:19

@Bundabandi: Az Amerikai Pszicho meg az ámokfutók (pl. "Arszák") jutnak az ember eszébe róluk, ez egy típus, a neten sokkal találkozni (azért nem hiszem, hogy mindegyik nick mögött ugyanaz van). Mondjuk az ámokfutó valamivel férfiasabb, mint a sorsába beletörődő nyomi: "go out with a bang not a whimper" :)

Barry Kent 2011.01.27. 14:05:27

@Kedves Nard:
Jó persze, de egyigazi széljobberben azért csak felmerül a gyanú.

indapass90210 2011.01.27. 14:05:50

@csi szi: abban azért már próbáljunk meg megegyezni, hogy nem a semmitől lesz bálna valakiből. Az egy teljesen más dolog, hogy van, aki hüjére zabálhatja magát minden nap, mégsem lesz zsírseggű. Akinek ez nem adatott meg, az egyen kevesebbet, vagy mozogjon többet.

Sadist 2011.01.27. 14:06:09

@blackbarika: Ha van választék, akkor nem nehéz jól választani.

Kytia 2011.01.27. 14:06:31

@Kedves Nard: De hát nincs annyira kiéhezve. Ez azért átjön a posztból.:)) Mondjuk a kiéhezés és az abból fakadó bevállalósság is egyéni kérdés. Én még sosem gondolkodtam el azon, hogy Zámbó Árpyn is van farok.:)) Most akkor vagy nem szorultam rá még, vagy eleve alacsony a libidóm.:))

Devil2 2011.01.27. 14:08:16

@Barry Kent: Nincs a bakanccsal semmi gond, ha egyébként nem gombás a lába.. :)

Barry Kent 2011.01.27. 14:10:25

@Kytia:
Három év szexmentesség után?
Vagy csak dumál, vagy egy szent.

csi szi 2011.01.27. 14:11:34

@Barry Kent: Tudtommal itthon az "olyan" származásúak között sem elterjedt egyáltalán (ahogy disznóhúst is esznek, és nem járnak sábeszdekliben az utcán stb.) Az USA-ban meg általános, az a kuriózum, ha valaki nem esett át ezen a kis műtéten, legalábbis évtizedek óta egészen a legutóbbi időkig.

Devil2 2011.01.27. 14:11:35

@blackbarika: Figyelj Nyuszi! Ritkán jársz ide, de komolyan mondom a hsz-eid jobban savaznak, mint azé aki zsídisznózik. Azért mert te kvázi tökéletesnek születtél, nem ok arra, hogy másoknak mérceként állítsd be magad.

Barry Kent 2011.01.27. 14:12:17

@Devil2:
Hát a fene tudja.
Azért egy egésznapos bakancshordás után nem szeretnék a közelében lenni :)

Frigyesur (törölt) 2011.01.27. 14:12:45

@Barry Kent: Vigyazza', ha beszolsz a bakancsosoknak acelbetetessel. ;))

blah 2011.01.27. 14:13:02

@Kata1987: elég szar gyerekkorod lehetett...

Frigyesur (törölt) 2011.01.27. 14:13:47

@Frigyesur: marmint lerugnak

@Barry Kent: Nem mas, mint barmilyen borcipo. Ezt nem gyartjak muborbol. :)

Barry Kent 2011.01.27. 14:14:25

@csi szi:
Passz. Azt hiszem itt az ideje beismernem hogy meglehetősen kevés férfival háltam eddig, így nem rendelkezem elegendő tapasztalattal :))

Devil2 2011.01.27. 14:15:05

@Barry Kent: Hát a segerben nekem nem volt ilyen gondom, viszont tényleg volt akinek meg igen. Ki is tettük éjjelre a bakancsát a körletből. Jaja, még Vietnámban.. :))

Hozzá Szóló 2011.01.27. 14:15:47

@Barry Kent: Nem csak benne, mindenkiben, ilyennél. Ezért is szégyelli a legtöbb ember pl ebben az országban is, aki így járt... hogy lecsonkolták neki :(

Barry Kent 2011.01.27. 14:16:02

@Frigyesur:
Valahol nekem is van egy gettám :)
Ezer éve nem volt ilyen a lábamon, nem nagyon emlékszem már a szellőzésére :)

Hozzá Szóló 2011.01.27. 14:18:18

@csi szi: Az USA-ban épp mostanság, az utóbbi években kezd megfordulni az arány. A latinok nem olyan ostobák, hogy ezt csinálják a gyerekeikkel, meg hát már egyértelművé vált, hogy - főleg tömegméretekben - több kárt hoz, mint hasznot. Én magam is póruljártam, nekem azért nincs nemi életem, nem azért, mint a posztírónak... a többi országban is, ahol korábban elterjedtebb volt (Új-Zéland, Anglia, Ausztrália) az utóbbi években egyre csökken. Semelyik szervünk nem viccből van :(

Barry Kent 2011.01.27. 14:19:11

@Hozzá Szóló:
Mondjuk szégyellni talán hülyeség, persze én könnyen beszélek. No de szerintem ne ragadjunk le ennél a témánál :D

@Devil2:
Vietnám? Hol szolgáltál? :D

bagolybagoly 2011.01.27. 14:19:23

És végül pedig, ne ítéljük el a túlsúlyos nőket leszóló kisfarkú pasikat!

Frigyesur (törölt) 2011.01.27. 14:20:23

@Barry Kent: A konyhaban. (Bocs Devil, nem tudtam kihagyni. Az ujjaim maguktol gepeltek.)

Devil2 2011.01.27. 14:20:29

@Barry Kent: A zöldsapkásoknál. :D

Kytia 2011.01.27. 14:20:39

@Barry Kent: Szerintem 3 év után könnyebb, mint 2 hónap után. Amúgy meg minden szentnek maga felé "hajlik" a keze.:))

Dr. A Jó Meglepően Izmos Hercege 2011.01.27. 14:21:21

@Barry Kent:

Palesztinoknál is elterjedt, azokat meg pártolják :)

Devil2 2011.01.27. 14:21:27

@Frigyesur: Hát olyan is volt hogy a feketemosogatóban vívtuk a közelharcot az ellenséggel. :D

csi szi 2011.01.27. 14:22:33

@Hozzá Szóló: Hát úgy tudom, vannak előnyei is, pl. kitartóbb az illető, mivel kevésbé érzékeny. :) A nemi életet pedig azért nem zárja ki tudtommal szóval más is lehet akkor...

indapass90210 2011.01.27. 14:22:34

@fumerin: néha még én is meglepődök, hogy milyen jó tanácsokat tudok adni!

Hozzá Szóló 2011.01.27. 14:22:40

@Barry Kent: Szerintem is hülyeség, mégis rossz élmények értek emiatt egész gyerekkoromban. Ezt már nem tudom meg nem történtté tenni, a helyzet nem sokat változott azóta se a gyerekek és sajnos a felnőttek között se. Elég végignézni a hozzászólásokat. Ha meg rosszul csinálják, ahogy nekem a Heim Pálban, akkor meg fizikailag is képtelen lehetsz a szexre - ez már jobban fáj, mint az, hogy réges-régen mivel csúfoltak... no de tényleg nem ez itt a téma, zárjuk le.

Barry Kent 2011.01.27. 14:23:30

@Kytia:
Juj :D

@Kedves Nard:
Mondjuk ez is egy vicc, 15-20 éve még velük is bajuk volt.

Hozzá Szóló 2011.01.27. 14:24:28

@csi szi: Aha, hát tudnék mesélni, milyen az, amikor feszül, fáj és drog nélkül még élvezni se tudsz. Ennyit a "kitartásról", amit amúgy normális esetben gyakorlással lehet hosszabbítani. Én magam ismerek olyat, akinek viszont nem rontották el, neki úgymond rendben van, de pl az orális szexet ő se kultiválja. Ezzel többen is vannak így. No de nem ez a téma, ugorjunk...

Barry Kent 2011.01.27. 14:26:46

@Hozzá Szóló: :((
Ez elég rosszul hangzik.

Caddy 2011.01.27. 14:27:03

@Zsit (nyau és rémizé): nekem ez is megfelel, mint harcmód. :)

csi szi 2011.01.27. 14:27:05

@Hozzá Szóló: :( A hitközséghez kellett volna menni, ott biztos tudtak volna ajánlani rendes szakembert (bocs, fekete humornak szántam)

A Manci, akiben nincs szilikon, se hyaluron 2011.01.27. 14:27:18

@Kedves Nard: übergáz!!
attól mert nincs kapcsolata, még lehetne nemi élete vazz.

Hozzá Szóló 2011.01.27. 14:29:42

@csi szi: Tényleg nem ez a téma itt, köszönöm, hogy még utolsóutáninak betettél egy zsidós humorosnak szánt szöveget, tényleg, nem kaptam még eleget, aranyos vagy. De legalább látja mindenki, mekkora kurvajó fej vagy.
No szóval zárjuk le, köszönöm...

fumerin 2011.01.27. 14:29:45

@Dövan: Nekem többször is volt 8 kg súlyfeleslegem...de sikerült 2 óra alatt "lefogynom" :D

csi szi 2011.01.27. 14:30:02

@Lady Alfonzina: Ja, pénzért? Hát nem tudom, nem ítélkezek, de azért "makktársnak" lenni is elég szánalmas.

Barry Kent 2011.01.27. 14:30:43

@Lady Alfonzina:
Nemi élete biztos van, max. mással nincs :)

Barry Kent 2011.01.27. 14:33:02

@Devil2:
Csak nem el akartak helyettetek mosogatni a mocskok? Ezeknek komolyan, semmi se szent :)

A Manci, akiben nincs szilikon, se hyaluron 2011.01.27. 14:37:14

@Barry Kent: Marok Marcsa mi?:)

@csi szi: pénzért?
húha, anélkül már nem is találna? az gáz!:)

indapass90210 2011.01.27. 14:38:16

@Lady Alfonzina: nem tudom, nekem csak eláll, nem nagy, de 3 kocsim van, tehát nem számít :D

Barry Kent 2011.01.27. 14:38:36

@Lady Alfonzina:
Ki más? És még ikertestvére is van :P

Barry Kent 2011.01.27. 14:44:59

@Lady Alfonzina:
Vagy egy felfújhatós maca. A közösségi élmény is megvan, babrálni sem kell, csendben van és akármit mondasz neki, mindenre rácsodálkozik :)

A Manci, akiben nincs szilikon, se hyaluron 2011.01.27. 14:45:24

@Dövan: úgysem az számít. ha kicsi a sztenli, izélheted a három kocsidat..:)

Dr. A Jó Meglepően Izmos Hercege 2011.01.27. 14:45:49

@Lady Alfonzina:

De hát van neki keze. Vagy vásárol egy kis szexbirkát magának, az béget is közben :)

A Manci, akiben nincs szilikon, se hyaluron 2011.01.27. 14:46:00

@Barry Kent: egyik ismerősömnek gumitehene van. nyomásra felbőg..:)

A Manci, akiben nincs szilikon, se hyaluron 2011.01.27. 14:48:44

Egyszer sétáltunk egy barátnőmmel a Teréz körúton. Egy kirakatban ott volt egy édes kis gömbölyded birka. Még meg is jegyeztem, milyen jó fej az az "állat".
Mire diszkréten megjegyezte,hogy ez egy Beate Uhse és az ott egy kéjbirka.
Navazz...

Már bánom,hogy nem néztem meg, nem Dövan fantázianéven fut-e.:)

Barry Kent 2011.01.27. 14:49:06

@Lady Alfonzina:
Az se rossz :)
Kinek a pap, kinek a Pappné :)

Barry Kent 2011.01.27. 14:52:07

@Lady Alfonzina:
Nyugtass meg, hogy csak lakásdekoráció :)

Hurri Kán 2011.01.27. 14:54:15

Szegény poszttoló... 3 éve csak a jobbkezével haverkodik...

Barry Kent 2011.01.27. 14:55:01

@gyvy:
néha beszáll a bal is, hármasban tolják.

indapass90210 2011.01.27. 14:56:03

@Lady Alfonzina: Ah, látom nem ismered a nőket :D

indapass90210 2011.01.27. 14:57:18

@Lady Alfonzina: nekem szólj elsőnek, ha ki akarod próbálni, hogy milyen egy birkával!

Barry Kent 2011.01.27. 15:04:03

@gyvy:
Nagy bulik lehetnek :D
Csak gondold el mekkora meló hogy így elérje a "nyugodt és kiegyensúlyozott" állapotot.

nosce 2011.01.27. 15:04:09

@Barry Kent:
ha még a saját golyóit is nyalogatni tudja közben, fullos lesz az élmény :)

Barry Kent 2011.01.27. 15:05:07

@Kedves Nard:
Bazz, a termékleírás fájt :D

Barry Kent 2011.01.27. 15:06:30

@nosce:
Akkor még szép jövő vár rá a Fővárosi Nagycirkuszban.

Hurri Kán 2011.01.27. 15:06:38

@Barry Kent:
Hát ja. Hárman párban :DDD

De vannak előnyei is: nem kapsz el semmit, nem jön át a szomszéd a zajra :DDD

nosce 2011.01.27. 15:11:11

@Barry Kent:
nemtom mekkora ott az igény erre, főleg egy gyerek matinén :)

indapass90210 2011.01.27. 15:13:16

@Kedves Nard: Szerintem Alfonzinának nem pont dugható birka kell :D

Barry Kent 2011.01.27. 15:13:47

@gyvy:
És egyik sem az a féltékeny típus. :)

@nosce:
Nem is konkrétan erre a mutatványra gondoltam :)
De ha erre képes, akkor bármit kinézek belőle :)

Dr. A Jó Meglepően Izmos Hercege 2011.01.27. 15:19:07

@Dövan:

Naigen. De láttam ilyet Bambis változatban is :)

Dr. A Jó Meglepően Izmos Hercege 2011.01.27. 15:20:01

@Barry Kent:

De ha pl ráül a bal kezére, hogy elzsibbadjon akkor meglesz az "idegenkéz-érzés" is! :)

Barry Kent 2011.01.27. 15:23:53

@Kedves Nard: :D
Posztolónak egy szava sem lehet, a maradék negyven évre ellátjuk tippekkel :)

A Manci, akiben nincs szilikon, se hyaluron 2011.01.27. 15:35:06

@Dövan: honnan tudod, hogy nekem mi kell? hm?

Ja, és feltétlenül szólok majd...de mire ideérsz a sztyeppékről..:)

A Manci, akiben nincs szilikon, se hyaluron 2011.01.27. 15:38:41

@Kedves Nard: erről jut eszembe az a bizonyos rém rendes idézet, amit már tutit ellőttem valamikor..

Bud masszírozza Kelly vállát, mire az megszólal:

"Bud, hihetetlen, mennyivel erősebb a jobb kezed"

Bicikliző medve 2011.01.27. 15:41:06

@mooon:): mindenki megeri a penzet. A ferfiaknak is elszallt igenyeik vannak, a noknek is, maradjunk ennyiben. Aki csak kulso alapjan dont, az meg is erdemli, hogy sokat sirjon, hogy a masik nemnek elszalltak az igenyei. Es a posztolo jol teszi, hogy nem gorcsol, en is 2 evet vartam az igazira, de megerte :)

Hozzá Szóló 2011.01.27. 15:41:53

@gyvy: Remélem, hogy pont annyira leszel boldog egész életed folyamán maximum, mint a posztoló. Azt érdemled.

A Manci, akiben nincs szilikon, se hyaluron 2011.01.27. 15:43:07

@Kedves Nard: ó, rili?

ha a helyválasztási statisztikáját nézzük, akkor most a Jeges tengernél lehet valahol.:) legközelebb jön Szibéria, utána rögtön Pápua Új Guinea (francia egy kannibál lánnyal:)), és esetleg Afganisztán.

A Manci, akiben nincs szilikon, se hyaluron 2011.01.27. 15:43:38

@ċsirke72: csíííííííííííííííííííííírkkkkeeeeeeeeeeeeeeee

molnibalage · https://militavia.blog.hu/ 2011.01.27. 15:47:23

@ċsirke72: Sorold az elszállt igényeket. Nekem konkrétan szinte semmi. Legyen csak átlagosan csinos, képes legyen önállátó lenni (nem pénzügyileg, agyilag) és legyen önálló gondolata. Kb. ennyi. Ja, és az sem árt, ha legalább kedvel, de inkább szeressen engem. Ennyi.

Hurri Kán 2011.01.27. 15:47:45

@Barry Kent: Az sem hátrány...

@Hozzá Szóló: Ezt kifejtenéd bővebben hogy miért?

Barry Kent 2011.01.27. 15:49:09

@gyvy:
Csak ha szakítani kell az azért fájdalmas lehet.

indapass90210 2011.01.27. 15:50:52

@Lady Alfonzina: rili, de attól függetlenül, hogy ez nem a Jeges, a golyóim ugyanúgy belefagynának!

Hurri Kán 2011.01.27. 15:51:35

@Barry Kent:

Miért kell szakítani? Ha valami, ez tényleg holtomiglan-holtodiglan :DDD

Hozzá Szóló 2011.01.27. 15:52:05

@gyvy: Úgy érzem, jót tenne egy ilyen után:

"Szegény poszttoló... 3 éve csak a jobbkezével haverkodik..."

Mivel előtte a maszturbálásról már kb 100 hozzászólásban kb hasonló színvonalon jöttek a tréfák csőstül, neked még ezt muszáj volt hozzátenned, mert baromi jópofa vagy. Vagy inkább csak akarsz lenni.

vernarancs 2011.01.27. 15:52:12

Tehat a dugas nem jott ossze akkor mar elege is van a nokbol. Jarjon kurvazni a dugas vegett, a nokkel meg beszelgessen. Igy lesz igazan kiegyensulyozott :)

nosce 2011.01.27. 15:53:47

@gyvy:
"Miért kell szakítani? "

pl. levágja az egyiket egy fűrész, vagy leharapja egy krokodil vagy ilyesmi morbidság...

Hurri Kán 2011.01.27. 15:54:05

@Hozzá Szóló:
Nem olvastam vissza. Sajnos nem tudtam 100 kommenttel ezelőtt írni, beteg lett a búgócsigám, vele kellett foglalkoznom.

Végtelenül sajnálom.

nosce 2011.01.27. 15:56:31

@gyvy:
"beteg lett a búgócsigám, vele kellett foglalkoznom."

és meggyógyult szegény búgócsiga ? Naszerencse, igazán...

Bicikliző medve 2011.01.27. 15:57:45

@Lady Alfonzina: az egy masik csirke volt, en csak az o parodiajara jottem letre, de mar keso volt. Mire beregeltem ezt a nevet, ot bannoltak talan az egesz vilagbol is :)

@molnibalage: nekem is ennyi igenyem volt kb. Aztan amikor talaltam egy lanyt, aki megfelel minden igenyemnek, akkor jott a lehurrogas par helyrol, hogy kb ez a csaj pont nekem valo. En meg csak rohogtem, hogy en boldog vagyok vele, ok meg keressek csak a tokeletes kulseju intelligens, huseges csajt :)

Hurri Kán 2011.01.27. 15:58:15

@nosce:
Én a biztonságos szex híve vagyok. Krokodil közelében nem csinálom :DDD

Gyógyul, szerencsére, a nehezén túl vagyunk :)

Barry Kent 2011.01.27. 15:59:00

@ċsirke72:
Most akkor te nem is az a csirke vagy?

Bicikliző medve 2011.01.27. 16:00:34

@Barry Kent: nem. Gondoltam keltek pozitiv erzeseket is az emberekben ezzel a nevvel kapcsolatban, mert az elozo tulaj ugy elrontotta ezt az amugy jo kis nevet.

A Manci, akiben nincs szilikon, se hyaluron 2011.01.27. 16:00:44

@Dövan: vannak golyóid?:)
ha ennyit utazol, hogy fogsz megdönteni?:)

@Barry Kent: ja, korai vót.:(

@ċsirke72: hülye vagy? ezzel sunázhatnád a fél női bloggerközösséget. nehogy felvállald,hogy más vagy..:)

Barry Kent 2011.01.27. 16:01:49

@ċsirke72:
Ej, nagy kópé vagy.
Bár gyanús is volt az a 2 év, hisz ő már 473 éve megtalálta az igazit.

A Manci, akiben nincs szilikon, se hyaluron 2011.01.27. 16:03:06

@gyvy: lehet, hozzászólónak is kéne egy kis zacsipacsi már:)

Barry Kent 2011.01.27. 16:03:12

@Lady Alfonzina:
Jézus, ezt komolyan mondod? :)

Bicikliző medve 2011.01.27. 16:03:49

@Lady Alfonzina: szoval az akartam mondani, hogy nalunk nemetben azert nincsenek ilyen rinyagepek ,mint ti. A francia rivieran sem ,ahol en vettem magamnak egy nayralot, amit ti, koszos magyarok sosem fogtok elerni az eletben. :)

nosce 2011.01.27. 16:05:02

@gyvy:
"Krokodil közelében nem csinálom"

Ez jó ötlet, fel is írom, el ne felejtsem :)

Gyógyul az jó, de meg is hálálják a gondoskodást :)

Hurri Kán 2011.01.27. 16:06:09

@nosce:
Ez egy nagyon hálás, ragaszkodó búgócsiga :DDD

tarquin - védőháló nélkül 2011.01.27. 16:07:57

@Lady Alfonzina: "ezzel sunázhatnád a fél női bloggerközösséget."
Ezt azért betudnám egy erős költői túlzásnak.:-)

Hurri Kán 2011.01.27. 16:09:32

@Barry Kent:
Pontosabban szeretett volna :DDD

nosce 2011.01.27. 16:13:38

@tarquin - menő, de nem árulkodós:P:
"Ezt azért betudnám egy erős költői túlzásnak."

ez már avantgárd :)

Barry Kent 2011.01.27. 16:14:00

@gyvy:
Nekem úgy rémlik, hogy folyton csak a becses neje szájával hencegett.

nosce 2011.01.27. 16:16:06

@gyvy:
halottról(nekrológ) jót, vagy semmit :)

nosce 2011.01.27. 16:18:22

@Barry Kent:
jah, vastag lóvét tolt nekihogy... :)

Hurri Kán 2011.01.27. 16:23:48

@nosce:

Csak a lóvé volt vastag? :D

Barry Kent 2011.01.27. 16:24:22

@nosce:
Jajmá lóvé. És a szerelem smafu?

nosce 2011.01.27. 16:27:51

@gyvy:
valami legyen vastag :)

nosce 2011.01.27. 16:30:17

@Barry Kent:
ez lehet valszeg a stabil alap, a kövér havi zsebpénz, enélkül nem lehet őszinte a szerelem se :)

Hurri Kán 2011.01.27. 16:30:35

@nosce:

Az se baj ha a pénztárca az :D

Hurri Kán 2011.01.27. 16:43:27

@nosce:

Más nem is számít? Egy világ omlott össze bennem :(((

nosce 2011.01.27. 16:45:12

@gyvy:
melyik világ ? A pénzvilág ? :)

Barry Kent 2011.01.27. 16:48:14

@nosce:
@gyvy: -ben most összeomlott az egész bábolnai állami gazdaság.

2011.01.27. 17:02:46

ez index címlap? ja, hogy a skinhead csaj goni volt? akkor már értem:)

dr. gernika 2011.01.27. 17:10:59

Vannak ilyenek is.
Fogadjunk, Nard nem hitte el, hogy létezik vonzó szélsőjobbos csaj. :)

Frigyesur (törölt) 2011.01.27. 17:36:12

@Drága IV gernika: :D Aszondta, hogy nonek azert no, vagy valami ilyesmit.

kiraaaaa 2011.01.27. 18:14:29

Pasiknál nem számít nemi életnek,ha használják a kezüket?

Barry Kent 2011.01.27. 18:15:47

@kiraaaaa:
Dede, kapott is egy rakat ötletet, ellesz vele pár évig. :)

Dávid a góliát 2011.01.27. 18:17:57

@kiraaaaa: Miért, nőknél annak számít?

kiraaaaa 2011.01.27. 18:22:26

@Barry Kent: tényleg, ma volt meló? mászókázás?

@Dávid a góliát: de az író pasi, s ezért merült fel bennem a gondolat, hogy talán azért ilyen kiegyensúlyozott, mert a jobb és bal keze csak megvan:))
egyébként sztem igen:)

Barry Kent 2011.01.27. 18:27:05

@kiraaaaa:
Óh, volt minden, mászókázás, csúszda, hinta és munka is :D
Hóembert nem építettem, ahhoz nem volt kedvem :)

Dávid a góliát 2011.01.27. 18:30:36

@kiraaaaa: Igen, jobb vagy bal kéz kell hozzá. Szerencsés esetben mindkettő. Vagy egyik sem, ha elég hajlékony.. :)
Oké, szerinted nemi élet. Szerintem nem. Ezen nem veszünk össze. :)

kiraaaaa 2011.01.27. 18:30:41

@Barry Kent: ügyes:) akkor jó napod volt?

kiraaaaa 2011.01.27. 18:31:57

@Dávid a góliát: elmesélnéd ezt a hajlékonyságot?:)
Jó, ne veszekedjünk:)

Dávid a góliát 2011.01.27. 18:36:50

@kiraaaaa: Hát túl sokat nem tudok mondani róla, de van rá egy külön szakkifejezés, úgyhogy biztos népszerű dolog. Autofellatio-ra keress rá a gugliban, de csak akkor ha elmúltál 18.. :)

Barry Kent 2011.01.27. 18:41:26

@kiraaaaa:
Köszi :)
Igen, ma szerencsére nem voltam annyira lusta, így meglepően jól haladtam :)
Neked jól telt?

kiraaaaa 2011.01.27. 18:42:43

@Barry Kent: igazán érdekes volt:)melynek során rájöttünk, hogy amatematika és az irodalom nem fér meg egy csárdában:))

Dávid a góliát 2011.01.27. 18:44:13

@kiraaaaa: Ezt így mondjuk már tényleg lehetne nemi életnek hívni. Igaz, nem is a kezüket használják közben. :)

kiraaaaa 2011.01.27. 18:50:51

@Dávid a góliát: egyébként meg mi számít annak,
Mert a mai fiataloknál (értsd 16/17 évesek már az orális szex is az)

Dávid a góliát 2011.01.27. 19:02:59

@kiraaaaa: Nemi életnek én azt hívnám, amikor (legalább) két ember örömet szerez egymásnak genitálisan. Vagy legalábbis megpróbálnak örömet szerezni, aztán jutnak, ameddig jutnak.. :)
Az ön-örömszerzést nem nevezném nemi életnek, de lehet, hogy evvel egyedül vagyok..

kiraaaaa 2011.01.27. 19:16:36

hihi, megöltem:) ez az igazi öröm:)

kiraaaaa 2011.01.27. 19:24:03

@Barry Kent: na mi az, kérsz az örömömből?:))

Barry Kent 2011.01.27. 19:26:06

@kiraaaaa:
Csak azon kacagtam hogy ő most tulajdonképpen örömet szerzett neked, és hogy az vajon mi? :)))

kiraaaaa 2011.01.27. 19:35:02

@Barry Kent: hűű, kösz, még a végén belepirulok itt a betűkbe:)

Barry Kent 2011.01.27. 19:46:15

@kiraaaaa:
Nincs mit, így estére próbálok úgy viselkedni, mintha szorult volna belém kultúra :)

kiraaaaa 2011.01.27. 19:47:17

@Barry Kent: te jó ég, reggel meg kegyetlen ninjaharcosként bánsz az ügyfelekkel?:)

Barry Kent 2011.01.27. 19:50:00

@kiraaaaa: :D
Nem, itt szokott néha elgurulni a gyógyszerem :) Az ügyfeleket nem bántom, az ő zsebükben van a pénz :)

kiraaaaa 2011.01.27. 19:51:23

@Barry Kent: erre mondják: számító dög:)

olyat még nem láttam, hogy te kergetnéd a gyógyszered:9 bár nem is vagyok itt napközben:)))

Barry Kent 2011.01.27. 19:56:52

@kiraaaaa:
Na, ez még úgysem voltam :)))
Lehet, annyira nem látványos, csak én érzem :)

kiraaaaa 2011.01.27. 20:01:37

@Barry Kent: na látod, ma is megtudtál magadról valamit:)))

Dávid a góliát 2011.01.27. 20:18:34

@kiraaaaa: itt azt hiszem elvesztettem a fonalat..

Dr. A Jó Meglepően Izmos Hercege 2011.01.27. 22:53:56

@Frigyesur:

Amúgy én még szép szélsőjobber csajt nem láttam még. Amikor az Alkotmány utcában dolgoztam, akkoriban volt a gárda-per. Egy darab vállalható csaj nem volt köztük, pedig csomó nőnemű volt ott a pucsítós cirmosos mellénykében. Azon sápítoztunk kollégáimmal, hogy biztos azért jöttek, hogy valamelyik nyomorék csak megszánja őket és kapnak nyeles aszpirint. Hát nem velük gyógyítják a merevedési problémákat, az is biztos.

O. Tomi (törölt) · http://www.csabitas.net 2011.01.28. 07:50:23

Erre csak azt tudom mondani, hogy fogj bele a csábítás tanulásába!

csabitas.net

sovesztomesz 2011.01.28. 10:14:49

Szerintem a csúcson kell abba hagyni :-)!!!

Joe69 2011.01.29. 22:02:54

Együttérzésem a posztíróval. sajnos, bármelyikünkkel előfordulhat, hogy hosszú évekig sorozatban fogjuk ki az önző, nemegyszer pedig neurotikus hülyepicsákat. Lényegük, hogy a saját pillanatnyi jólétükön kívül semmivel nem törődnek, de azzal is kábé egy papucsállatka szintjén, vagyis kicsit rosszabbul, mert az legalább a fény felé megy, de ezek még ahhoz is hülyék. Empátia, mármint hogy felfognák, hogy az a pasi is egy érző emberi lény, akivel dolguk van, egyenlő a nullával..persze előbb utóbb visszakapják csőstül a szemétséget az élettől.

Viszont jót síeltem, és jót röhöghettem egy "igényeskedő" nőstény bálnán:))

Hozzá Szóló 2011.02.08. 12:08:42

@gyvy: Ott dögölj meg, szerintem. Anyádat, azt.

Hurri Kán 2011.02.08. 14:33:50

@Hozzá Szóló:
Nézd, ez okvetlenül be fog velem következni, csak még nem tudom hol és mikor.
Édesanyám köszöni, a körülményekhez képest jól van. Őszintén remélem, a tiéd is.
További szép napot!
süti beállítások módosítása