Ha elmegy az asszony, kinyílik a Facebook?

2011. február 24. 08:12 - Panni CsP

„Amikor újra felhívtam a figyelmét arra hogy nős, ártatlanul azt válaszolta, hogy ő csak barátkozni akar, semmi többet” – egy nős pasi nyomulásánál kevés visszataszítóbb jelenség létezik. A szitut még gyomorforgatóbbá teszi az a tény, hogy a pasi kétségbeesetten azt az időt használja ki, amíg a felesége Spanyolországban tartózkodik. Folyamatosan nyomul a lányra, aki nem tudja olyan eszközzel leszerelni, ami ne okozna 8 napon túl gyógyuló sérülést. Téged próbáltak már ágyba csalogatni abszinttal?

 

Sziasztok! Egy bizarr esetet hoztam. Lány vagyok, 25 éves. Egyszer még régebben bejelölt a Facebook-on egy 34 éves pasi. Visszajelöltem, mert egy bulin tényleg találkoztunk. Beszélni nem sokat beszéltünk, pontosabban inkább ő beszélt mindkettőnk helyett. Nemrég újra felbukkant. Róla tudni kell, hogy nagyszájú pasi, a hajában örökké feltolt napszemüveg (sose láttam nélküle) - utálom azt a kifejezést, hogy amolyan „igazi party arc”, de nem tudok jobbat. Ő tényleg az. Talán az idegesítő party arc lenne a legjobb kifejezés rá. Legyen a neve János. A fiatalember foglalt, olyannyira, hogy a barátnője 2 éve már a felesége. Ahogy megtudtam (büszkén mesélte) az asszony 3 hónapra Spanyolországba utazott, János pedig úgy érezte, eljött az ő ideje. Amikor összefutottunk abban a klubban, ahol mindketten sűrűn megfordulunk, állandóan a nyakamban lihegett és vetített nekem. Én nem tudtam másra gondolni, mint: „elmegy az asszony, aztán kinyitod a Facebook-ot, hogy kihasználd az időt?”

Minden hétvégén láttam őt, de amikor nem, akkor sem úsztam meg. Szinte minden nap küldött valami üzenetet a Facebook-on. Én minden alkalommal – személyesen, vagy mélben – megkérdeztem tőle, hogy mit akar konkrétan, és mit szólna a kedves neje? Erre csodálkozva azt feleli, hogy „miért, nem szabad barátkozni, beszélgetni?”

Vett egy elektromos cigit (ha még nem láttatok ilyen eszközt, ez egy olyan szerkezet, ami látszólag igazinak tűnik, csak műanyagból van, és valami gőzt fejleszt füstimitációnak, és apró vörös égő idézi a parazsat a végén). Patronnal megy, de ő anélkül „szívja”, mert drága, így akar leszokni a dohányzásról. De elég vicces, amikor valaki egy golyóstollnak látszó tárggyal ül a szájában egy sör mellett, ami nem füstöl.

Aztán elhívott egy koncertre. Mivel nem kettesbe gondolta, tudtam, hogy még négy másik ember is csatlakozik. Jó is volt az este, csak állandóan a nyakamba lihegett. Utána, amikor mentünk hazafelé, megkérdezte, hogy másnap nem megyek-e föl hozzá beszélgetni. Mondom, nem. Erre megkérdezi: „és most, ma este?” Tudta, hogy most nincs senkim, miért ne nyomult volna? Próbáltam leszerelni. Sikerült? Nem. Legközelebb azzal fogadott, hogy ad valami ajándékot, máskor majd elhozza. Magamban azon nevettem, hogy remélem, nem a neje ruháit akarja nekem adni. Amikor újra felhívtam a figyelmét arra hogy nős, ártatlanul azt válaszolta, hogy ő csak barátkozni akar, semmi többet. Az ajándék, amit olyan nagy elánnal beharangozott egy üveg abszint volt. Nem mondom, hogy nem örültem neki, de… azért mégis kínos ez az egész. Mindez nem régen történt, igazából még most is zajlik. Hogyan szereljem le? Még egy adalék: egyre többet látom egy másik lánnyal. Vajon ő fölmegy majd hozzá, ha hívja?

 

 
273 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://csajokespasik.blog.hu/api/trackback/id/tr872686746

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Kytia 2011.02.24. 19:59:48

@thomasmakmusz: Nem. Úgy hiszem, hogy olyan nincs. Illetve van, de én azt a fajta kapcsolatot szeretem, ahol teljesen őszinte a két ember egymással. Ez pedig nem lehetséges, ha hűtlen vagyok. (Nyitott kapcsolatról most nem beszélek, ott a hűtlenség fogalma teljesen irreleváns.)
Ráadásul érdekes módon én ha nem vagyok független, akkor nem esem kísértésbe. Teljesen máshogy nézem olyankor a férfiakat, még azokat is, akik amúgy nagyon tetszenének. A vegyértékeim telítve vannak, nincsenek szabad gyökök.:)
De elhiszem, hogy más másmilyen. Csak szerintem kár. De ez az én véleményem, a másik oldal meg sajnáljon engem.:)

is 2011.02.24. 20:07:56

egyebkent ez generacios kerdes. 30 felett teljesen maskepp kepzeli az ember a prmiszkuitast mint 30 alatt. a posztironak kivanom, hogy legyen ferje, akit szeret, es elmegy 3 honapra Spanyolba, amikor o 35. es akkor keruljon a szeme ele egy, akar hazas hejespasi. nem, nem kell vele lefekudni. csak a gusztustalan, visszataszito, gyomorforgato es egyeb jelzoket lehet utana ismet atgondolni, es atbeszelni.

nland 2011.02.24. 20:15:13

pedig tök egyszerű...

mindenhol látnak vele....lehetőleg a másik lány is....neki meg azt mondja, hogy állandóan járkálsz utána és nyaggatod...

ha te kérdezed ugyanezt mondja róla neked....és a kettő lány féltékenységéből lesz egy inygen dugása amíg a felesége elvan valamerre...
ez simán megér 1-2 üveg abszintot....

Kytia 2011.02.24. 20:16:37

@Réka ‎: Hehe. Jó a fikablog. És ez a wc-ről írás is találó. Hozzátenném, hogy nemcsak a két szóban forgó nőt nem tiszteli az ilyen, de saját magát sem. Egy kis állatnak tekinti magát, meg minden embertársát, és ezt még büszkén hirdeti is.:)

Hurri Kán 2011.02.24. 20:29:58

Nem fér a fiatalember a bőrébe, van ilyen... Egyébként szánalmas és gusztustalan amit csinál...

ben2 2011.02.24. 20:47:43

Női logika:
1. A nős pasi nyomulása visszataszító.
2. Az egyedülálóé is, mert az kangörcsös.
3. Ha barátnője van és komoly, az már olyan mintha nős lenne.
4. Ha barátnője van és nem komoly, akkor össze-vissza kefél, tehát az egész pasi visszataszító.
5. Ha nem nyomul, akkor buzi.

thomasmakmusz 2011.02.24. 20:47:46

@Kytia: tényleg kár, de 12 év után már nincsenek telítve a vegyértékeim (amúgy 9 évig voltak, aztán huss), talán csak közös utazások során, de az élet javarészt hétköznapokból áll.

Kytia 2011.02.24. 21:11:02

@thomasmakmusz: Igen, mondjuk azt hozzá kell tenni, hogy ez a tényező igencsak befolyásolja a dolgokat. Én elhiszem, hogy x idő után megváltoznak a dolgok, (bár hozzáteszem, ismerek olyanokat, akik 20 év alatt sem csalták meg a párjukat és ráadásul férfiak).
Nem is ezzel van a bajom, hanem, hogy mostanában annyira hirdetik ezt az egészet, hogy már lassan az első hónapokban sem hűségesek egymáshoz az emberek, és egyáltalán nem is törekednek arra, hogy megbízható társak legyenek. Ez az, ami nem kéne. Ha 9 évig hűséges voltál, azt feltételezem, hogy alapvetően azért nem úgy álltál hozná, hogy meg kell baszni mindenkit, akit csak lehet, hanem úgy, hogy egyvalakivel. És szerintem mindenkinek így kéne hozzáállnia, akkor is, ha aztán az élet össze-vissza kavarja a szálakat.
Manapság a nők sem hajlandók már családot alapítani, a 30-as éveikben sem, és én ezen nem igazán tudok csodálkozni. Mindenki meg tudja szerintem bocsátani egy amúgy odaadó férj egyszeri félrelépését, de azt nem, hogy olyan valaki a párja, aki jó eséllyel végighazudja majd az életüket.

#szájbergyerek# 2011.02.24. 21:15:34

Okos kislány. Nős pasival nem kezdünk. A többi libával meg ne törődj.

Senkifia 2011.02.24. 21:17:24

ki kell törlődni FB-ról, iwiwről(nekem csak utóbbi volt,de tele lett a hócipőm,töröltem magam...és csodák csodája: ÉLEK!!! :) an élet a fészbuk után) .Az ember meg ha társat keres,van erre csoomó portál. Ha kapcsolatot,ott a mail, yahoo messenger,stb...Szóval elég kétélű fegyver ez a fészbukk-őrület:)
OFF
Ismerős csaj iwiwen kétségbeesetten kezdett lobbizni fórum-topik tulajdonosoknál,hogy töröljék a hsz-ait,mert épp állást keres,és ugye a munkáltatók elsődleges információs pultja a közösségi portálok :)
hát kell ez nekünk? :)
ON

nemezisazis 2011.02.24. 21:38:35

csak a bevezetőt olvastam el, de az óceánárok-mély bullshit.

a nős az mindössze egy papppír. simán lehet hogy a házastársat 1hónapja ismeri, mert ilyen is van. és ugyanúgy létezik 20éves élettársi kapcsolat.

szóval ezen aki fennakad az mentálisan kripli.

a hűség kérdése más tészta, de amit észrevettem, az az hogy egy nőt baromira nem lehet úgy eltántorítani, hogy közöljük, barátnőnk, komoly kapcsolatunk, jegyesünk, házastársunk van.
sőt.
és ez számomra baromi érdekes. persze egyáltalán nem bánom

deflorator 2011.02.24. 22:38:12

@Kytia: Az, hogy egy férj mennyire odaadó, a feleségen is múlik. Ilyenkor nem mindegy, hogy szépen kikenve-kifenve, illedelmesen viselkedve szerzett-e magának férjet, aztán a hétköznapokon kiderül, hogy egy dagadt, pattanásos, folyamatosan panaszkodó paraszt, vagy a hétköznapokon is pont ugyanolyan mint amilyennek korábban mutatta magát.

LumPool 2011.02.24. 22:59:13

Én nőben engedni szoktam az invitálásnak. Nem is szokott a dolog rosszul elsülni. Milyen banális a szerelem! :D

Pa.macska 2011.02.24. 23:08:49

Letilt Fbn, ha meg nagyon tisztességes vagy, akkor élőben elmondod, hogy "bicsibocsi", nem akarsz "barátkozni". Gusztustalanok a nyomuló nős faszik, rám is nyomult egy takony, aztán jól összeszidtam, és lelépett. Aztán mikor rámírt cseten, rögtön megkérdeztem, hogy van a fia, megtudtam, azóta már lánya is van, és imádja őket.... Örültem, gratuláltam, és újra szóltam, hogy ne feledje megbecsülni az Anyjukat, és töröltem.

Mr. Waszabi 2011.02.24. 23:28:25

@Bélus___: Ámen.

Posztírónak: A legnagyobb női átverés ez. A szeretné, de játssza az álszentet, hátha úgy lesz meg, hogy ő tiszta maradjon. Hát van egyrégi mondás, bszni is, meg szüznek maradni is nem lehet. Férfiak egyszerű nyelvén a nem az nemet jelent. Csak a nőknél bonyolultabb ez. De nem a titokzatosság miatt, hanem a kettőség miatt.
Ha dugnál a pasival, hát dugj, senki nem fog megkövezni, legfeljebb a felesége. Ha nem akarsz, akkor meg ne dugj. De akkor nem kell se beszélgetni, se elmenni koncertre vele. Még azt is lehet, hogy tetszik Neked és ezt megmondod, de nem mész el vele. De az undorító, hogy a saját bizonytalanságod, gyengeséged miatt őt vádolod. Verstehen Sie?

Joe69 2011.02.24. 23:50:14

Osztom azok véleményét, akik szerint a poszt és jó pár komment még a jól ismertektől is az álszent műpicsogás magasiskolája. A pasi igenis vonzó nektek hölgyeim ! Mert nős. Mert a másé. És nem is lehet a neje egy utolsó hülyepicsa, ha csak úgy elmegy külföldre, komoly, emancipált tyúkot tudott levarrni, ti sem vagytok rosszabbak , vazze ! Egy ilyen aligha lenne vele, ha nem állna a farka, ahogy kell, róla el tudjátok képzelni kapásból azt, amit egy ismeretlen magányos fasziról aligha. És igenis nagyon jól néz ki a szemüvege, a villanycigi pedig tökeredeti, a csajok által mostanában preferált vizipipa már elcsépelt.

És a lényeg: úgy mer csajozni,ahogy ti azt szeretitek: gátlástalanul, nagyarccal, nyálasan, közhelyesen, tökgázul, mert ez minősül határozottnak és férfiasnak..egy egyedülálló faszinál ugyan nem menne, belesülne, és leszakadna a pofája a szégyentől ,és ki hinné el neki, hogy farka is van ?

Meg az az orbitálisan hülye női kérdés, hogy "mit akarsz tőlem", mondjuk, a második talinál..nőspasiként lehet kenni így, de ha egyedülállóként mondasz ilyesmit, hülyének néznek. Ha meg az igazságot: igen, azt, meg akarlak dugni, akkor meg bunkónak.

Ja, egy ismerősöm ígért nekem egy használt jeggyűrűt, csajozzak azzal, jobban fog menni:))

Joe69 2011.02.25. 00:03:55

@ben2:
Női logika:
1. A nős pasi nyomulása visszataszító.
2. Az egyedülálóé is, mert az kangörcsös.
3. Ha barátnője van és komoly, az már olyan mintha nős lenne.
4. Ha barátnője van és nem komoly, akkor össze-vissza kefél, tehát az egész pasi visszataszító.
5. Ha nem nyomul, akkor buzi.

Zseniális, kirakom a falra !!!!:)

Megköszönöd az italt,hazamész, kivered 2011.02.25. 01:07:50

Hat ezt nem hiszem el. Miert, ha valaki nos, mar nem dughat senkik massal? Eszemf@szom megall az ilyen csajokon. Menjen ferjhez, oszt tolja neki perot egy eleten at ua pasi, ezt kivanom.

Geos62 2011.02.25. 05:10:30

Errol az a vicc jutott eszembe, amikor Mari nenit, a szexualis eroszak aldozataul esett takaritonot vallatja a rendor:

- Mari neni, nem tudott volna elszaladni?
- Hat hova szaladtam volna? Jobbra-balra fal, hatul meg mar fel volt mosva.

harmincas 2011.02.25. 06:40:55

A posztíró kiscsaj álszentségére még a blog szerkesztője is rátesz egy lapáttal: "egy nős pasi nyomulásánál kevés visszataszítóbb jelenség létezik". Nyilván a szerkesztő is fiatal nő... várjatok 40 utánig (nem lesz olyan sokára, mint hiszitek): akkor majd NAGYON örültök annak, ha egy nős pasi nyomul rátok.

pocokpocok 2011.02.25. 07:14:51

anyukám, belőled épp k.rvát akarnak csinálni:
eset a)megjön az asszony, te le leszel pattintva
eset b)megjön az asszony, és tényleg a fenti szerepet játszod.
eset c)megjön az asszony, rájön, kiveri a balhét, te repülsz
eset d)megjön az asszony, kivered a balhét, ő repül, te maradsz, de egyedül ne hagyd, mert te leszel az asszony helyébe.

Fölös komplikáció az életedbe!:)

Achmed the dead terrorist 2011.02.25. 07:25:11

@penelope garcia: ehhez csak annyit tennék még hozzá, hogy a legközelebbi találkozón jelenj meg úgy, hogy viszed magaddal a legújabb pasidat.
Ha meg viszket, akkor azt meg kell vakarni :D

Rivaldina 2011.02.25. 07:32:08

Hasonló sztorim nekem is van. Egy egyszer látott férfiismerősöm jelölt be, mondván, látj, és is szeretem a The Doors-t, beszélgessünk. Egyszer, vagy kétszer chateltünk a Doors-ról, küldött pár linket.
Aztán elkezdett a feleségéről beszélni, ami azért nem volt furcsa, mert a gyerekei képei voltak fent a profilképei, nem titkolt semmit, nem hazudott,ezért ártalmatlannak ítéltem meg.Aztán panaszkodni kezdett, hogy elhidegültek, erről sem gondoltam, hogy nagy baj lenne, beszélgettem vele, javasoltam, adjon neki kimenőt, a két kisgyerekkel évek óta otthon, rossz lehet, stb. És akkor cserébe ő si menjen el sörözni néha a haverokkal, a négy K (kommunikáció, kompromisszum, külön élmények, közös programok) általában működik.
Aztán jött az EFOTT, és ő pécsi, szóval hogy akkor találkozzunk. _Mondtam, én egy sört szívesen megiszom vele, de hozza el a feleségét, stb. Erre: Nem lesz otthon, akár nála is alhatok, az asszony úgyis az anyósnák lesz, csak másnap délelőtt ér haza. Ő ígéri, egy újjal se nyúl hozzám. Mondtam, haha, röhejec vagy apám, nem si beszéltem vele többet. Három nap múlva jön egy gyalázkodó, olcsókurvázós chatszöveg, (feleségtől) miuán a faszi hosszú magyarázkodása, hogy ne haragudjak, amiért letöröl, de aházassága fontosabb, mint én, ezért el kell búcsúznia. (Gondolom anyu ott állt fölötte, ez meg eljátszotta a szakítást)
Szó sincs itt semmiféle különböző szexuális igényekről. Meg se próbálta javítani a házasságát, engem próbált ágyba vinni a nyomorult, mert dolgozni a kapcsolaton már melósabb lett volna. Aztán féltkényeségbeteg (nem is csodálom ezt látva )anyu meglengette a pallost, és beszart és előadta, hogy rámásztam. Ez bizony szánalmas. Nem kicsit.

Rivaldina 2011.02.25. 07:35:34

@harmincas: nektek miért olyan fontos az, hogy bebizonyítsátok, az, akit taszít egy ilyen férfi, az egy rakás szar, de ha nem előbb-utóbb az lesz?
miért lenne ráészorulva néhány év múlva, hogy negyvenes, otthon teljesíteni képtelen, inkább elmenekülő, belustult (KÖZÖS HIBÁBÓL) tönkerement házasságú férfi egyáltalán szóba álljon vele?
Mi bajod?

Rivaldina 2011.02.25. 07:36:56

@novákandris: szép amit mondasz, és teljesen logikus is, csak legtöbbször egyáltalán nem erről van szó. szerintem.

Swind 2011.02.25. 07:49:32

Ha nem jön be a közeledése, koptasd le. Mi az esetben az érdekes, blogra kivánkozó? Van akinek bejön a nős a nős pasi, van akinek meg nem.
Sokkal rosszabb, ha nem tudod róla, hogy nős, esetleg légvárat építesz aztán kiderül a foglaltság.

Egyenes viselkedés alapból közölni, hogy nős/férjezett vagy. A másik eldöntheti így kellesz-e. Bölcs ember mondta: A szeretőd ne az ellenséged legyen, hanem a cikosod

Kytia 2011.02.25. 08:19:05

@deflorator: Ez is igaz. Mindkét oldalról megy a hülyítés.

@nemezisazis: Jaja, ilyenek is vannak dögivel.

@Swind: "A szeretőd ne az ellenséged legyen, hanem a cikosod"...a feleséged ellen...szép.

joeperry · http://joeperry.blog.hu/ 2011.02.25. 08:26:15

Ugyan a kommenteket nem olvastam végig, de tuti írták már neked, hogy talán nem kéne ugyanabba a klubba járni, koncertre menni vele, ajándékot elfogadni, levelezni... Amíg ezt teszed, és közben egy blogon nyafogsz a faszi miatt névtelenül, nem őt minősíted, hanem épphogy önmagad.

TheKoko 2011.02.25. 09:00:47

Látom volt itt vélemény már mindenféle. Én is leírom ide a sajátomat erről az egész nős férfi félrelép történetről. Lehet kövezni nem különösebben érdekel...

Az elvem az, hogy egyrészt az élet kurva rövid, menyország a saját hitvallásom szerint nincs, ha esetleg van is akkor definíció szerint a testi örömök keresése miatt eleve nem jutok oda, ujjászületés hasonlóképp nincs, szóval ebből a 60-80 évből kell kihozni a legtöbbet, ha figyelembe veszem azt is hogy meddig "áll" a zászló, rendszeres sportolás mellett akkor mondjuk max 60 év van az élet szexualitással kapcsolatos örömeire. Vannak persze mások is szóval akkor se fog megállni a világ ha már nem áll fel.

Másrészt monogámia szerintme a kultúrkörünk által belénk nevelt viselkedésforma, nem a természetünk része (persze van aki monogám ez is benne van) Ez a dolog igazából akkor sem működött amikor az emberek egy 300 fős faluban élték le az életüket és elhitték, hogy a félrekúrásért minimum az örökkévalóságig fogja egy kisördög vasvillával szúrkálni a töküket (mármint a férfiakét) Ebben a mai nyitott világban meg pláne nem működik.

Itt mondhatnátok hogy dehát nem vagyunk állatok. Én meg azt mondom, hogy de... nincs bennem az az emberiségre oly jellemző önmagát a természet minden teremtménye fölé helyező érzés...

Persze ha az ember gyereket is akar, akkor hoz egy racionális döntést és az emberek halmazából megpróbál egy olyan embert választani, akivel le tud élni egy életet. A probléma itt csak az hogy azért én még továbbra is rengeteg gyönyörű és izgalmas nőt ismerek meg (a gyönyörű persze relatív, de minden nőnek van olyan része ami gyönyörű a tökéletes meg amúgyis unalmas, például mostanság eszméltem rá nézegetve a hozzám korábban közelálló hölgyek külsejét, hogy szinte mindnek az átlagnál nagyobb orra volt, elég karakteressé téve az arcukat), és ha közös a vágy némi örömszerzésre hát miért is ne, mint írtam az élet rövid.
A következő szabályokat azért felállítottam magamnak, hogy ne kerüljek összetűzésbe magammal

1./ Soha nem alázom meg a társamat - habár tud róla, hogy nyitott vagyok ilyen kalandokra de ezeket nem dörgölöm az orra alá (és igen el tudom fogadni ha ő is keres hasonló örömöket) és másnak sem beszélek róla mellemet döngetve mekkora kan vagyok ezzel megtisztelve a harmadik személyt is... úriember nem beszél ilyesmiről... ugye :)
2./ Elzárkózom a lehetőségek elől ha fasírtban vagyok az asszonnyal.
3./ Nem hitegetek senkit, és csak akkor megyek bele ha a másik fél is csak a pillanatnyi testi örömöt akarja... (általában az ember az akire beindulok és nem feltétlenül a test, ami persze nem elhanyagolható tényező, de a test sosem elég...)
4./ Betartom édesapám tanácsát miszerint: "Buta nővel soha drága fiam... buta nővel soha"

A kalandokat nem keresem mert igazából nincsen rá szükségem, azonban az adódó lehetőségeket nem kívánom elszalasztani a fentebb említett okok miatt => nem vagyok megrögzött félrelépő nem is történik meg gyakran

No hát ennyi jó hosszú lett...

harmincas 2011.02.25. 09:02:48

@Rivaldina: Még csak nem is utaltam arra, hogy "egy rakás szar" lenne, akit taszít egy ilyen férfi. Azt írtam - és fenntartom - hogy 40 éves korodon túl, mondjuk 15 év házasság és gyereknevelés után, másképp fogsz gondolkodni, mint most, rózsás ideákkal teli EFOTT-os kislány korodban. Persze ezt lehet most dühödten tagadni. A különbség az, hogy neked erről még nincs tapasztalatod, nekem meg van.

Swind 2011.02.25. 09:06:07

@Kytia: Ha már megszólítottál, akkor válaszolnék egy korábbi hozzászólásodra, idézem:
A hűtlenség nem a szexuális étvágyról szól. Hanem a hazudozásról, sunnyogásról és hasonlókról. Aki tökös legény, válasszon hozzá hasonló étvágyú nőt, és dolgozzák ki együtt a "módszert".

Nem idézem be az egészet.
Erős sarkítás, hogy csak erről szól. Mondok egy elég sablonos példát az életből hangsúlyozom, ezis csak egy ok lehet a sokezer közül:

Hipotetikus példa: 8-10 év házasság, gyerek, közös egzisztencia. Jó lelki kapcsolat, megértés, közös gyereknevelés. Idilli ugye? A férjnek nem áll fel mert az asszony 25 kilót hízott és többszöri próbálkozás után sem bír lefogyni, vagy ha feláll nincs orgazmusa, mert fontos számára a egy saját izléséhez (direkt írom így mert a súlyfüggő esztétikum mindig szubjektív) stb stb. Legyenek mindketten a 30-as éveik közepén, tehát normális esetben szexuálisan aktívak.

Na akkor mi a megoldás?
Válás? - a házasság többi része tökéletes, plussz a gyerek "mindent visz"

Szexuálterapeuta? - A férj válasza a szakember kérdésére: nem bírok felizgulni undorodom a látványtól. A szakember majd jól kiirtja az undort?

Valami ezoterikus hókuszpókusz? Nagyobb lelki közösség? Ettől majd feláll a férjnek, lesz orgazmusuk,azonkívül hogy maszturbálnak maguknak?

Akassza szögre a farkát a 30-as éveiben, a nő meg fogadjon be pókokat a pnciba?

Vagy csak időnként leugrani a kupiba/bárba kinek hogy?

ez csak egy példa, de egyáltalán nem ritka.
És jöhetsz rögtön, hogy ez csak egy aljas, hímsoviniszta duma, és sokaknak hamis önigazolás.
Tény rövidítve: Nem dugnak mert az asszony piciny viziló méretű, ezért mindketten félrelépnek.

Kövezzük meg őket, mert az jó.

harmincas 2011.02.25. 09:20:01

@Rivaldina: ... nem beszélve az általad halmozott sztereotípiákról az ellustult, undorító férjről. Csak ismételi tudom: majd meglátod, hogy a valóság ennél sokszor jóval összetettebb. Mit gondolsz, miért van az, hogy pont negyvenes párok a leggyakrabbi vendégei az egy-két órára, titkos légyottokra kiadott szobáknak? (Kb. egy éve volt erről a piacról egy érdekes cikk az indexen vagy az origón, már nem emlékszem.)

TheKoko 2011.02.25. 09:23:08

@Swind: Többé kevésbé egyetértek ezzel a véleménnyel (nem mintha kérdezte volna bárki, hogy egyetértek-e vele), mondjuk azért arra azért oda lehet figyelni hogy a házastársak 30 évesen még ne érjék el a bálnásodás állapotát... Egyébként elnézve a párokat ma valahogy gyakoribbnak tűnik az az eset, hogy apunak van sörhasa mint állat anyu meg két gyerek után is gyönyörű, mondjuk a nők 99% az ha nem hanyagolja el magát...

TheKoko 2011.02.25. 09:24:22

@Hinnye de nagy dinnye: bár az is lehet ezt azért érzem így mert nyitottságam egyelőre csak a női nemre terjed ki :)

Swind 2011.02.25. 09:30:04

@Hinnye de nagy dinnye: Az elhízásra persze ügyelni kell, de van aki egészségügyi okból hízik el, vagy szülés után soha nem tér vissza az eredeti súlyához. Az elhízásért nem minden esetben lehet okolni, sőt. De felteszem a kérdést az előző példabeli házaspárral kapcsolatban: Ha nincs is okolva az asszony az elhízásért, a férj megértő stb. Ettől még feláll neki és élvezi? Nem, megérti az asszonyt, szereti is, csak megdugni nem tudja.

A szeretet és a szexuális vágy nem függ össze ebben a példában, úgyhogy a sablonos "ha szereti akkor jó a szex is" megjegyzés itt nem jön be.

TheKoko 2011.02.25. 09:39:53

@Swind: ezzel megint teljesen egyetértek. Magam sem keverem a szeretetet a szexuális vággyal... Szóval csak azért mert valaki az ember megkíván nem rúgja fel a családi életét. Egyszerűen értelmetlen, azonban ha valaki huzamosabb ideig elnyomja a vágyait akkor a belső elégedetlenség oda vezet hogy a másik embert kezdjük hibáztatni mindenért... aztán minden szarrá válhat... közben meg csak egy szimpla testi vágyunkat kellet volna kielégíteni...

Egyébként az elhízásos dolgot csak azért forszíroztam mert én személyesen tudom milyen az kisbolygó méretűre hízni (részeben horminális okok miatt) és azt is tudom hogyan lehet ettől megszabadulni... Nem egyszerű de az extrém egészségügyi esetektől eltekintve lehetséges...

Swind 2011.02.25. 09:49:26

@Hinnye de nagy dinnye: Gyógymódként azért nem állítanám be a kapcsolatban (írtad, hogy szexuális vágy miatt hibáztatja a másikat), mert sokkal gyakoribb, hogy a félrelépések jobban elhidegítik egymástól őket. Nagyon, nagyon kevesen vannak, akik ezt úgy tudják kezelni, hogy ne legyen otthon pokróc az asszonnyal/férjel még jobban ha már belépett a képbe egy alkalmi vagy állandó szerető. Vékony jég.
Viszont általános szabály, hogyha még nyitott kapcsolatot is beszélnek meg, vagy megbeszélik, hogy így oldanák meg a fenti példában leírt problémát; Ne tudjon róla a másik. Jobb a titkolás, mint az örök tüske. Emberek vagyunk 100%-osan senki nem bocsájt meg egy félrelépést, még akkor sem ha ő maga adott rá engedélyt.

Bellagio 2011.02.25. 09:56:33

Swind 2011.02.25. 09:06:07

"férjnek nem áll fel mert az asszony 25 kilót hízott és többszöri próbálkozás után sem bír lefogyni... Na akkor mi a megoldás?"

Hogy mi a megoldas? Foggyon´ le! Ne egyen!

En abban hiszek, hogy egy kapcsolatban ha az egyik fel mndent megtesz azert, hogy vonzo legyen, akkor ugyanezt varhatja el a masiktol is. Ha mindketten igenytelenek magukkal szemben, nincs gond. Ha mindketten igenyesek, nincs gond. Akkor van gond ha az egyik fel elhagyja magat.

Es ne jojjon senki azzal, hogy de probalkozik es megsem tud lefogyni! Bullshit!

Ha egy no elhizik ne csodalkozzon, ha felrekur a ferje! Es vice versa!

TheKoko 2011.02.25. 10:19:58

@Swind: na jó gyógymódnak talán valóban nem a legjobb, de az évek alatt felgyülemlő feszültség se nem tesz ám jót akkor már inkább...

Igazából nekem komoly gondot okozna egy olyan kapcsolatban élni ahol teljesen érdektelenek vagyunk egymásnak mint nő és férfi ezért törekszem is ennek az elkerülésére, továbbá mivel nem keresek új társat ezért sem megyek bele a dologba ha fasírt van otthon.

Ja és még egy hasznos dolog ami nekem működik, nem teszek reláció jelet a nők közé. Nem hasonlítgatom őket. :)

Amíg úgy gondoltam, hogy kizárólag a társam iránt illendő vonzódást éreznem válságba kerültem önmagammal mert megismertem olyan nőket akikkel szintén el tudnék tölteni egy életet. Szintén okosak szépek érdekesek. Aztán mostanra elfogadtam, hogy ilyen megesik velem, no meg ha szerencsés vagyok még sok ilyen embert fogok megimserni az életemben. Esetleg a közös szimpátia miatt testi kapcsolat is kialakul a szabályok betartása mellett, de ez konkrétan semmi hatással van arra a racionális döntésre, hogy kivel fogom leélni az életem...

TheKoko 2011.02.25. 10:21:24

@Hinnye de nagy dinnye: semmi hatással van = semmi hatással sincs

Vincenzo90 2011.02.25. 10:22:23

Való Világon és fosadék szappanoperákon, napi sorozatokon szocializálódott nyomorultak. Ha valakit szeretek, akkor szeretem, és hűséges vagyok hozzá életem végéig. Gusztustalan, ha valaki így viselkedik, legyen férfi, vagy nő... Akkor is szeretem a páromat, ha 25 kilót fölszed, mert nem olyan felületes a kapcsolatunk, hogy ezért eldobnám.

pocokpocok 2011.02.25. 10:24:20

@Swind:
ez baromira életszagú, savanyú de az.

Swind 2011.02.25. 10:29:07

@Vincenzo90: Tömörítve írom, mert úgy látszik nem olvastad el az egészet: Szereted akkor is ha 25 kilót felszed? Igen, a példabeli is szereti. Te megdugod? Ha igen neked bejön a kövér nő is. Ő nem tudja mert undorodik.

Az okokat lehet ideológizálni pro és kontra, a tény még tény marad: Nem dugnak otthon.

pocokpocok 2011.02.25. 10:29:44

@Vincenzo90:
ez is szép, de sajna nem mindig tartható.
A szexuális beállítottságod nem változik együtt szerintem a test öregedésével, vagy elhasználódásával: lásd: 50 éves fószerek sem 50éves nőkkel teli pornón nyammognak.
Ha az asszony megváltozik, és ez nem fér bele a "kívánom" kategóriába, vagy egyszerűen megunod, nem fog menni a szex, az asszony majd próbálkozik mindent bevetni, de nem járhat egész nap necben, lesve, hogy neked mikor áll fel, aztán kétségbeesik, belefásul, megszokja, kipusztult a szexuális életetek, aztán megjelenik egy ismeretlen ismerős mondjuk a munkahelyről, új, vonzó, izgalmas, nyitott rád: és kész is a megcsalás.
ne értsd félre, én elutasítom ezt, de ez a realítás.

Bellagio 2011.02.25. 10:29:57

@Vincenzo90:

Terjunk erre majd vissza, ha felszedett 25 kilot...

Kytia 2011.02.25. 10:37:20

@Swind: Jó a példa. És nem mondom, hogy hirtelen kirántom a farzsebemből a megoldást. De fentebb írtam valamit arról, hogy mi a különbség egy alapból hazudozó és egy amúgy odaadó férj között.
Én azt gondolom, egy ilyen eset (asszony elhízása) trauma egy házasságban. Sok egyéb trauma mellett. Amíg úgy tekintik, hogy ez közös gond, nincs akkora baj. Ha férj azt mondja, ne haragudj, de nekem ez ezért és ezért nem megy, de továbbra is lojális szeretnék maradni a gyerekekhez és a családhoz, szerintem meg lehet oldani. Lehet, hogy az lesz a vége, hogy férj szeretőt fog tartani, akár az asszony engedélyével, vagy csak alkalmi szexekben éli ki magát, szintén az asszony engedélyével, vagy megbeszélik, hogy legyen bármi, csak az a lényeg, hogy "ne tudjak róla". Ez utóbbira sok példát ismerek. A lényeg szerintem itt az, hogy a két ember felismeri egymás igényeit és megpróbálja közös nevezőre hozni. Ez mérföldekkel több, mint amit mondjuk félrekúrásnak nevezünk, még akkor is, ha nem sikerül végül. És azért ütötte meg a fülemet, amit ezzel a cinkostárssal írtál, mert egy ilyen ideális esetben szerintem a szeretőnek nem kell cinkostársnak lennie. Nem az asszony ellen van az egész.

Én nyilván teljesen más megközelítésből nézem a megcsalást. Húszas éveimet taposom, nem híztam még el, nem szültem, leghosszabb kapcsolatom két év volt. Volt hűtlen pasim viszont, nem is egy. És mondjuk képzeld el azt a helyzetet, hogy összejössz valakivel, aki szimpatikus. Nem egy Casanova, de úgyis úgy vagy vele, hogy a nő legyen a csinosabb. Nem gazdag, de úgyis úgy vagy vele, hogy manapság nem a pénz dönt, főleg, hogy te, magad is keresel. Viszont jópofa, kedves, megszereted, és nem utolsó sorban, hiszel benne, hogy van értelme az egésznek. Kicsit zavar ugyan, hogy nem tudtok összerázódni, valahogy akadozik a kommunikáció. Furcsa módon túl sablonos válaszokat ad, nem érzed, hogy ki akar neked tárulkozni, vagy közel engedni magához. Úgy érzed, sebaj, te elkötelezett vagy, ha kell, dolgozol azon, hogy kialakuljon köztetek az az intimitás, amiért az egészet elkezdted, de eddig még meg nyomát se látod. És aztán 1 év szenvelgés, agyalás, próbálkozás és hasonlók után egyszercsak belépsz arra a társkeresőre, ahol megismerkedtetek, és meglátod, hogy fél éve fent van, és vadul levelezik. Közben arra is rájössz, hogy talán mégsem autós hirdetéseket nézegetett olyan hosszan a wc-n (Réka nevű kommentelő bejegyzése fentebb), mégsem a focibajnokság miatt nem ért rá egyik szombaton se, és nem azért nem hívott el a "meccsekre", mert félt, hogy nem lesz eléggé formában.

A végén gyors számolással rájössz, hogy a mérleg a következőképpen néz ki: ráment egy éved egy vadidegenre; annyi szenvelgés, gondolkodás, energia után semmi sem lett az egészből; soha többé nem tudsz megbízni a férfiakban; valószínűleg jót nevetgéltek rajtad az eltelt idő alatt számodra ismeretlen lányok, a "kedveseddel" karöltve; mindezek után még majd úgyis meg fog történni, hogy "pinahiányosabb" időszakában úgy tesz, mintha mi sem történt volna, és lelkesen érdeklődik, meg randira próbál hívni; ez utóbbival duplán megaláz...és még sorolhatnám.

Ha tudnád, hány huszonéves, csinos lány szenved ezekkel a problémákkal, megértenéd, miért reagálnak így a kérdésre.
Mit javasolsz nekik? Hogy fogadják el, hogy már a kapcsolat első hónapjaiban sem tudhatnak semmit a másikról? Hogy amíg ők a lelküket kiteszik, hogy elinduljon valami értelmes, addig "cinkostársak" hada szimplán csak jól szórakozik azzal az illetővel, akinek a hülyeségeit ők egy hosszabb távú, sikeres kapcsolatért cserébe annyiszor lenyelik?

A házasságra sem lehet azonnali receptként felírni, hogy ha dagadt az asszony, gyerünk a szomszédba dugni. Hosszú folyamat és közös próbálkozás után lehet szerintem csak elfogadható kompromisszumot kötni, még akkor is, ha ugyanaz a vége.

TheKoko 2011.02.25. 10:48:55

@pocokpocok: A szexuális beállítottsággal egy picit vitatkoznék. De csak egy picit...
Fiatalabb koromban aggódtam egy kicsit hogy mi lesz ha majd 50 évesen is a 20 éves hölgyekre bukom. Azért az elég szánalmas, de így kicsit túl a harmincon m örömmel tapasztalom hogy a fentebb említett korosztály leginkább kezdem gyereknek tekinteni... Szóval azért változik az ember preferenciája, persze nem feltétlenül a karcsúbb/teltebb kérdésben... :)

Swind 2011.02.25. 10:52:31

@Kytia: Komoly problémáról írsz, a "megcsalt" félnek nagy trauma az ilyesmi. Pláne ha azt gondolod, hogy a bensőséges dolgokat harmadik félnek is kiadja, és "nevetnek rajtad" Kapcsolódó példa az is, hogy hasonló érzés, ha valakit a hatóságok lehallgatnak "megfigyelnek".
Nézd a példád, pont az ellenkezője az enyémnek. Általánosságban azt mondanám, hogy azt kell kapnod a kapcsolattól amit elvársz. Ha hűséget vársz el, akkor lépj le, ha nem, akkor valószínűleg te is ugyanezt teszed. Arányosság talán a legjobb. Egy biztos: Ha nincs gyerek, nincs közös egzisztencia, fiatal vagy és könnyebb újat szerezni, vagy új életet kezdeni lépj le. Nem vagy szexuális csapdában, mint a fenti példám szereplői.
A cinkosságról:
A cinkosság pozitívumát ebben a kontextusban úgy értelmezem, hogy ha tud róla a szerető, hogy ő bizony szerető, kisebb az esélye , hogy bosszúból felhívja a házastársad, mintha kiderül és szolidaritásból árulkodik..

TheKoko 2011.02.25. 11:04:04

@Kytia: Kedves Kytia...
Habár nem nekem címezted, de hadd válaszoljak a hozzászólásodra

Fiatalabb korban az ember tele van ideákkal, amiket akkor és ott meg kell élni, ezek a kor előrehaladtával megváltoznak. 10 éve én sem ezzel a szemlélettel éltem világomat, az akkor és ott úgy volt jó ahogy volt, a mostani pedig így van jó ahogy van. Amíg én harmóniában vagyok magammal addig lehet rám számítani és támaszul tudok szolgálni...

Egy pár éve megváltozott a szemléletem ami disszonanciához vezetett az ideákkal élő és az újonnan megjelenő önmagam között :), de ezt sikerült orvosolni. 10 év múlva valószínűleg megint más leszek.

Ha te még az ideák korát éled én nagyon remélem, hogy találsz magadnak egy olyan embert aki szintén ebben a fázisban tart.

Ha valaki már egy fél év után elveszti az érdeklődést irántad akkor azzal tényleg nincs sok értelme foglalkozni, kicsi az esélye hogy annyire közel kerülhettek egymáshoz, hogy egy-egy kalandozás ne borítaná fel az egész kapcsolatotokat.

Nekem a világ többi "szépsége" felé nyitáshoz szükség volt 13 évre, de ez a 13 év egy olyan a szexuális vágyakon túlmutató kapcsolatot eredményezett amit nem igen veszélyeztetnek a ritkán felmerülő vonzódásaim a gyengébbik nem felé.

Persze betartom a korábban írt szabályaimat, soha nem hitegetek senkit, soha nem hozom megalázó helyzetbe a társamat, nem vitatom meg cimborákkal az esetleges kalandokat.

Kytia 2011.02.25. 11:09:49

@Swind: Igen, kidobhatom őt is, ahogy a korábbiakat. Meg is tettem. Szám szerint a hetedik volt, akit így dobtam ki, és szám szerint a 8. évem ment rá ezekre a kapcsolatokra. Itt most nem arról beszélek, hogy jajj, jajj, mit tegyek. Hanem arról, hogy egyre több az ilyen, és egyre több az olyan nő, aki nem bízik meg senkiben, és nem alapít családot. A fajfenntartást jelenleg nagyjából a lyukas gumi, a véletlenül nem bevett tabletta utáni későn felismert terhesség, a naiv és/vagy nagyon fiatal és/vagy nagyon bátor nők biztosítják. Nem arról van szó, hogy sose üthet be a mennykő egy kapcsolatban, de nem az lenne a normális alaphozzáállás, hogy ásó, kapa, nagyharang? Aztán majd az élet úgyis lesújt magától, nem kell azt még erősíteni is.
És igen. Ne felejtsük el a kölcsönösség kérdését sem. Manapság, ahogy fentebb írták, elég kapósak a már szült nők, egyrész milfkultusz van, másrészt jó nagy hányaduk brutáljól tud kinézni idősebb korában is. Míg a férjek meg puhányodnak. Mégis kíváncsi lennék, hány férfi fogadná el azt, ha asszony előáll a fabával, hogy már nem kívánja a szottyos testét, ellenben az új kertészfiú teljesen bevadítja, ha nem baj, a jövőben ő inkább vele...

Candy Síngle 2011.02.25. 11:16:01

...miért ne lehetne "csak" jól érezni magunkat,?? enni, inni, dugni???...ja Kytia amire gondolsz az farba és nem "faba"...

Swind 2011.02.25. 11:17:22

@Kytia: Egyetértek, persze a saját szempontodból írsz, de ezek a dolgok a Nőkre is igazak.
Minden még nem nős barátomnak csak egyetlen igazán fontos tanácsot szoktam adni: Ha nősülsz (egyéb számodra fontos kritériumok mellett), olyat válassz aki minimum 5 évvel fiatalabb nálad, de az ideális a 10 év. Nagyon sok jövőbeli problémát megelőzöl. Igaza volt ebben dédapáinknak.
Persze ez jó kis beszélgetés forrása lehet, miért is állítom ezt :)

Kytia 2011.02.25. 11:21:07

@Hinnye de nagy dinnye: Na, köszi, hogy megfogalmaztad, ami nekem nem ment.:)

Szóval, pont erről beszélek. 13 év alatt a kapcsolat átalakul, de csak akkor alakul olyanná, amilyenné szeretnénk, ha betartjuk ennek a "szabályait". 13 év teljes elköteleződés és ahogy mondod, idealista hozzáállás kell ahhoz, hogy utána lazítani lehessen. Ha akar az ember, mert azért olyan is van, aki nem akar.
De az ilyen beszélgetések, meg Osho-féle okoskodások azt a tévhitet indítják el, hogy meg lehet úszni ezt a 13 évet, illetve, hogy nem az a lényeg, hanem az, ami utána következik. És akkor azt mondják, ne is várd, hogy ez legyen, vagy az legyen, mert az éelt úgysem ilyen, meg olyan... Ezt két ötvenéves nyilván megérti, de két fiatalnak még sajnos hosszabb távra kell terveznie ennél, és ahhoz kell bizonyos hatványozottan erős bizalom.

tuono 2011.02.25. 11:26:11

Erkölcs-csősz vagy?
A feleségével a kapcsolatát majd ő rendezi...

Kytia 2011.02.25. 11:26:35

@Candy Síngle: Mert az ember nem olyan, hogy csak enni, inni és dugni szeretne az életében.:DDDD
Aki meg mégis olyan, csinálja!

@Swind: Na, ezt azért zanzásítva kifejthetnéd, hogy hol ebben a logika.:) Mármint a nő elcsúnyulása szempontjából előnyös, ha sokkal fiatalabb?

Kytia 2011.02.25. 11:29:46

@Candy Síngle: Ja, és igen, sorry, egy "r" kimaradt.:)

Névtelen betelefonáló · http://bandeenator.blog.hu 2011.02.25. 11:31:09

@Kytia: én is tudok javasolni egyet. Hobbimból adódóan szívesen hasonlítok gépekhez, de most megpróbálom, hogy ne tegyem. Én is ugyanebbe a korcsoportba tartozom, csak hímneműben.

Nem garancia és nem mindig működik, de: figyelj arra, hogy a msáik mennyire érdeklődik irántad az elején. Igen, ehhez válassz jobb kommunikációs képességű partnert, pár randi után szűrd ki azt, aki ennek nem felel meg. Nekem fontos szempont, mert enek mentén épül ki egy kapcsolat.

A másik: mind2 nemnek számít a külső, aki mást mond, az erősen mellébeszél. Viszont az első randit akkor is követheti második, ha úgymond a pasi átlagos "futhat még" megjelenésű. Nem elhanyagolt, de nem szexisten, tehát nem tepernéd le első látásra.
Nálunk, "régi elven" működő férfiaknál is úgy működik, hogy nem kell orgazmust kapnom a másik látványától, elég ha úgy vagyok vele, hogy tetszik, és nem csak barátként tudnék vele találkozni a későbbiekben. A külső csak egy nagyon alapdolgot dönt el: csaak barát vagy akár társ is lehet belőle.

De vehetünk egy másik példát: az ember mivel végülis idegennel randizik, úgy működik mint az elektroncsöves rádió, bemelegszik. Az általam említett rádiók olyanok, hogy bekapcsolod, lámpa világít, de hangja csak 0,5-3 perc után lesz, csőtípustól függően. Na, így nyilunk meg egymás előtt és így kedveljük meg egymást. Nem mindig úgy, hogy szerelem első látásra. Szerintem létezik, de borzasztóan ritka.

TheKoko 2011.02.25. 11:33:51

@Kytia: Hát ha egyszer bejön az új kertészfiú, hát Istenem...
Persze az kihívás a férjnek, habár a szabadidőm jelentős részét most is edzéssel töltöm, de hát akkor még ráteszünk egy lapáttal :)

Swind 2011.02.25. 11:41:41

@Kytia: "Na, ezt azért zanzásítva kifejthetnéd, hogy hol ebben a logika.:) Mármint a nő elcsúnyulása szempontjából előnyös, ha sokkal fiatalabb?"

Sarkítani fogok persze, és nem lesz szép amit írok.

Sajna a nők valamivel hamarabb veszítik el a vonzerejüket hangsúlyozom a fiatalabbakkal szemben. A férfiak később, sőt vannak akik az öregedéssel egyre "sikeresebbek" a nőknél.
Valamennyire a saját példámból, mióta túl lettem a 35-ön a korábbiakhoz képest megsokszorozódott a az "ajánlatok" illetve "lehetőségek" száma.
Összefoglalva: 40 éves pasiként ha harmincas az asszony, sokkal könnyebb nem félrelépni, illetve nem jönnek mindenféle rossz gondolatok mintha mindketten 40-ek vagytok, és nyíltan érdeklődnek irándtad 25 éves lányok. Ennyi. Nem vagyunk szentek :)

TheKoko 2011.02.25. 11:44:07

@Névtelen betelefonáló: látom nem sikerült nem hasonlítani :) egyébként remek példa kár lett volna kihagyni :)

az a szerelem első látásra humbug, szerintem.
A külső fontos, nagyon is, felesleges is lenne az ellenkezőjét állítani, de ha az ember akit rejt érdekes okos vicces, na hát akkor indul be az ember igazán...

Több olyan élményem is van, amikor a külsőségek alapján a hölgy objektíve tökéletes volt, de amikor kiderült hogy mennyire üres még a fizikai gerjedelem is semmivé foszlott. Na persze ez nem volt igaz 15 évesen. Akkor az ember fia bármitől beindul...

Kiváncsian várom a kovetkező évtizedeket hogyan változom tovább, habár remélem ebben már nem fogok :)

Rivaldina 2011.02.25. 11:46:34

@harmincas: Harmincas, EFOTT-ra nem csak szórakozni megy az ember, nemcsak huszonévesen. Én sem tartozom közéjük, ezzel nagyon bőven nellé lőttél. A megszólalásod lökte magából az undort, azokkal szemben, akiknek majdan örülni kell, ha megszólítja őket egy negyvenes. Kérdésemre továbbra sem válaszoltál, vajon miért lesz ez így?
Sztereotíp, vagy sem, ez a helyzet, ellustult, kapcsolaton egyáltalán nem dolgozó felekből állnak a házasságok (ahogy írtam az előbb is KÖZÖS HIBA de ezt valahogy elfelejtetted látni) amikben héhány évvel ezelőttig túlynomórészt a férfi volt az, aki hamarabb más után nézett, mert neki "jár" hisz Ő dolgozik. Bármit is mondasz, a magyar társadalom negyven fölötti korosztályának jó része így működik. Pontosan azért tudom, mert ezzel (is) foglalkozom.
Borzasztó tudatlanség van a középkorsztályban arról, hogy egy kapcsolaton mennyit kell dolgozni. Mert az nem működik magától. Sose működött, de régen a gazdasági érdek, meg a "falu szája" és az "úgyse lesz jobb" meg a hagyománynak tekintettek mechanikus minták összetartották, de boldogság és szeretet nem sok volt. Lesúlytó kép, de ez van. Mára megváltoztak a viszonyok, és mostmár nem tartanak össze ezek az érdekek, legalábbis kevésbé, mint korábban. Most neki kell állni perszonális teljesítményt nyújtani, amire viszont nincs mintája senkinek, mert ez korábban nem volt így.
Rózsás lelkű egyetemista :DDD

Kytia 2011.02.25. 11:48:58

@Névtelen betelefonáló: Ó, ez nálunk, nőknél kicsit másképp van. Nálatok valóban nagyon sokat elárul, hogy a nő csak magáról csacsog-e, vagy érdeklődik is. Viszont egy randin a csak dugni akaró férfiak is érdeklődnek, figyelnek. Mert tudják, hogy így juthatnak be a másik ágyába. Én pont fordítva határoztam meg a szabályt: figyeld (ha nő vagy), hogy megnyílik-e a randin. Vagy csak téged beszéltet, mert a legnagyobb lókötők nagy része csak téged beszéltet, és csillogó szemekkel hallgatja a bájos kis csiripelésedet.:) Az ember hajlamos ezt a valódi érdeklődéssel összetéveszteni, holott az igazság az, hogy egy pasi, ha tényleg megmozgattad, meg akarja mutatni magát.

Amiket mondasz, abból azt feltételezem, hogy úgy képzeled el az egészet, hogy összejövök egy álomszívtipróval, akibe első látásra beleszeretek, és azonnal a gyűrűért könyörgök, aztán koppanok, persze. Erre nincs szükség. Közepes, sőt átlag alatti pasik is simán ilyenek, olyanok is, akiket csak kedvelsz, nem szerelemből jössz össze velük, csak meggyőznek, hogy jó lesz, és a végén elhiszed.

@Hinnye de nagy dinnye: Az a baj ezzel, hogy abból indulsz ki, megnyerheted a csatát a kertész ellen, csak fel kell venni a kesztyűt. Sajnos, nem. Ahogy a feleséged is tökhiába egy bombázó még 40 évesen is, teljesen esélytelen egy huszonéves, kis bambiszemű mellett. A kertész is ilyen. Sokszor nem kell pocakosnak sem lenned ahhoz, hogy asszony már ne kívánjon. Elég, ha simán meg vagy unva. A kertész meg új, izgalmas.

Kytia 2011.02.25. 11:56:02

@Swind: Igen, ezzel egyetértek. Bár halkan hozzáteszem, a nőknek a külső kevesebbet számít a gerjedelem szempontjából, így az is kevesebbet számít, ha a férjük még negyvenesen is jó karban van. Sanszos, hogy addigra már megunták az egész mókát vele. Ha hevesebb a vérmérsékletük, valami új kertész után néznek, ha meg nem, inkább a gyerekekre fordítják az energiát. A férj közeledését meg többnyire hárítják, akkor is, ha 10 évvel fiatalabbak.

Swind 2011.02.25. 11:58:01

@Kytia: Bocsi, de a legnagyobb lókötő, pont hogy "megnyílik" előtted az első randin :) Elbűvöl a történeteivel, folyamatosan mosolyog, csillog a szeme, stb. stb. Azthiszed szerelmes. Persze van egy speciális eset. A mégnagyobb lókötő aki úgy is érzi, hogy szerelmes beléd, és te is úgy érzed. De még sok másik nőbe is szerelmes. Ha igazán jól csinálja, ha még elhagy akkor sem haragszol rá. Jó példák erre egyes előadóművészi szakmák mesteri művelői. Gondold el, sokszáz zenedarabot kell úgy előadnia, mintha "szerelmes" lenne bele. Ezt megjátszani nem lehet. És ugyanazht csinálja ha randizik :)

Kytia 2011.02.25. 12:06:41

@Swind: Érdekes, én anno forogtam színészkörökben, és elég nagy hányaduknak sokkal tartalmasabb kapcsolata van, mint egy átlagos nethuszárnak.:)

Jó, nem is a sztorizás. Aki csak löki magából a nagy laza sztorikat, az más eset.:) De azért van olyan, aki őszintén mesél magáról. Én csak magamból indulok ki. Ha egy randin csak a másikat hallgatom, az általában azt jelenti, hogy már eldöntöttem, hogy nem lesz második randi.:)
Állítólag csináltak ilyen vizsgálatokat is, hogy miért vannak ezek a különbségek a férfi és nő között. Pl. a nő a randin felszabadultan nevet, ezzel bíztatja a férfit, míg amaz visszafogottan nevet, ez ahhoz kell, hogy elnyerje a nő bizalmát, aki ösztönösen azért menekülőállásban van egy randi során.
És szerintem hasonló okokból van különbség a beszélgetésben is.

Névtelen betelefonáló · http://bandeenator.blog.hu 2011.02.25. 12:10:32

@Kytia: kissé félreértetted, nem így képzelem el. Csak sajnos sok ilyen van.

Igen, azt is tudom, hogy a gyakorlott szívtipró beszélteti kiszemeltjét. De azt viszont te látod, hogy FIGYEL-e vagy csak hallgatja, "mondjad, csak anyukám" arckifejezéssel. Bár van amelyik figyel is, szóval nem tökéletes a szűrő.

A másik dolog, hogy kényes egyensúly, hogy hagyjalak titeket szóhoz jutni, de magamról is beszéljek úgy, hogy az felkeltse az érdeklődéseteket, ne legyen hosszú, de rövid se. Hosszabb mint a műsorajánló és rövidebb mint a film :D

Személy szerint úgy vagyok vele, hogy nyitok én is, "megmutatom magam". De ha nem látok érdeklődést, nem lesz második találkozó vagy már a levelezés/cha is félbemarad.
Van egy hobbim, sokat tudnék arról beszélni, de titeket kevés kivételtől eltekintve nem érdekel a szóraoztató elektronika, pedig a magnószerelés rejtelmei:D. Szóval rögtön lesz egy terület, amibe csak felületesen fogok beavatni bárkit is. De azt is csak azért mert nem értené/érdekelné az illetőt.

Swind 2011.02.25. 12:16:27

@Kytia: Nem mondtam, hogy a "művészeknek" nem lehet tartalmas kapcsolatuk. Sőt egyszerre több is :)

Komolyra fordítva, az első randin el kell adni magad. Szerintem nem lehet úgy, hogy csak hallgatsz, vagy nem beszélsz magadról. Ki kell domborítani az előnyös tulajdonságokat, picit beszélni kell a gyengéidről is, és mindezt belesűríteni egy nem túl hosszú nem túl rövid időbe.

Joe69 2011.02.25. 12:58:17

@Kytia:
Jó, te leírod szegény huszonéves csajok szenvedéseit a neten felszedett őszintétlen pasikkal. Megkockáztatom, lehet, hogy ahhoz képest, hogy ismerted meg őket, túl sokat vársz egyből. Egy kapcsit fel kell építeni, azonkívül be kell látni, hogy az élet egyszerűen éretlenül hagyja az emberek jó részét. Azonkívül egy kapcsit az elején nem elvárásokra, hanám a másikra való odafigyelésre kellene alapozni, és ha nem jön ez vissza, akkor hagyni a fenébe.
Más. Én viszont látom a korosztályod szenvedéseit nemegyszer nálam jóval idősebb nős férfiakkal, hosszú éveket elcseszve, és tudva, hogy nem lesz az egészből semmi, de nem is ez a cél, hanem hogy ne kelljen egy normális kapcsolatba egy normális férfivel kezdeni, mert ott már ugye nem lehet mindent a pasira fogni, ott már felelősséget is vállalni kéne..ez a női menekülés : belemenni és mártírképpel csinálni egy tökreménytelen dolgot. Nőspasikolléga meg miért ne csinálná, növeli az egóját..

A többit leírtam itt:

csajokrol.blog.hu/2010/06/26/miert_a_nos_ferfi_kell

Kytia 2011.02.25. 13:26:11

@Névtelen betelefonáló: @Swind: Jó, igen, igazából egyébként nem a randin dőlnek el a dolgok. Én nem kételkedem abban, hogy az emberek többsége kapcsolatépítési céllal megy randira. A szélhámosokat is azért nem olyan nehéz kiszűrni. Viszont nem is velük van a baj, ők kevesen vannak. Ha benézed, és koppansz velük egyet, felfogod tanulópénznek. Inkább azokkal van a baj, akik amúgy kapcsolatot akarnak, ennek megfelelően viselkednek, az elvárásaikat is ehhez igazítják (pl. te ne legyél hűtlen), közben meg egy fél évet sem bírnak ki. Mondjuk jellemzően a netes ismerkedők ilyenek, de akad máshonnan is.

2011.02.25. 13:29:18

a postoló a hülye. :)
25 évesen el tudná hajtani a pasit, ha akarná, de nem is igazán akarja. egyszerűen jól esik neki a törődés, és már rég ágyba bújt volna a pasival, csak ezek a fránya gondolatok. nyilván volt megcsalva, vagy volt szerető, egyik sem tökéletes, vagy csak túldimenzionálta a viszonyt, amit egy olyan pasival kezdett, akivel egy megcsalás keretein belül jött össze.
ez itt a baj, csak ezért nincs mit nyafogni. vagy teljesen elhajtja a pasit, vagy lefekszik vele. igazából nem neki kell elszámolni a lelkiismeretével..

Joe69 2011.02.25. 13:29:53

@Kytia:
"Bár halkan hozzáteszem, a nőknek a külső kevesebbet számít a gerjedelem szempontjából, így az is kevesebbet számít, ha a férjük még negyvenesen is jó karban van. Sanszos, hogy addigra már megunták az egész mókát vele. Ha hevesebb a vérmérsékletük, valami új kertész után néznek, ha meg nem, inkább a gyerekekre fordítják az energiát. A férj közeledését meg többnyire hárítják, akkor is, ha 10 évvel fiatalabbak."

Félelmetesen gyakorinak látom ezt a megunás-motívumot mostanság, érett, tekintélyes emberek házasságai mennek szét a szemem előtt ilyen alapon, és mindig a nő rakja ki a férfit. És őszintén bevallja, hogy semmi rosszat nem tud mondani rá...

Kytia 2011.02.25. 13:32:24

@Joe69: Igen, ilyen is van. Meg olyan is, amikor ugyan nem nőseket, de direkt alkalmatlanokat választ az ember, mert azokat 1-2 év alatt le lehet cserélni, és így sose kell belemenni a rettegett elköteleződésbe. Én egyébként mindent megértek, csak azt nem, hogy hogy lehet, hogy egy kapcsolat elején eleve tisztázod a szabályokat, amik láthatóan a másiknak is fontosak (sőt, épp ő tartja fontosnak tisztázni), aztán kiderül, hogy egy percig nem gondolta komolyan. Legalábbis a saját magára vonatkozó részt, mert ugye ha rólad derülne ki...

TheKoko 2011.02.25. 13:35:01

@Kytia: Ó hát én nem kételkedem abban hogy a kertész izgalmasabbnak tűnik, de abban sem hogy nyerek ellene ;) Csatát nem lehet úgy nyerni hogy még Te sem hiszel a saját győzelmedben.

A hölgyeket teknitve el kell mondjam mint azt fentebb írtam, hogy a preferenciáim erősen változtak már mostanra is, szóval meglehetősen izgalmasnak tartok, sőtt sokszor izgalmasabbnak egy 35-40es hölgyet. Persze az újdonság varázsa az kemény dió de talán azért kell néha-néha engedni a vágyaknak hogy ezekből ne legyen epekedés, kapcsolat felrúgás, miegymás ... :)

Ha meg egyszer a kertész fiú kell egy menetre hát a kertész fiú kell egy menetre, de azért a fantáziám meglehetősen tágas ahhoz, hogy mindig legyen mivel előrukkolni.
Ezért sem érdemes már fiatalon túl perverznek lenni, elször csak örülünk a kézfogásos sétának, aztán a lopott csókoknak, majd az első együttlétnek, aztán ahogy halad előre a korunk egyre perverzebbek leszünk és így mindig van mivel szinesíteni a kapcsolatot. Nem kell mindent 20 évesen megélni.... :D

Kytia 2011.02.25. 13:48:33

@Joe69: Igen, mert lehet, hogy valóban nem tett semmi rosszat az illető. Ez valóban nagyon nehéz ügy.:(
Gondold el, hogy egy a tiedhez képest háromszoros libidóval rendelkező valaki gyakorlatilag minden nap rád mászik, és ha csak a hét egy napján visszautasítod, az máris kicsit kínos. És ezt 10 éven át folyamatosan. A végén felértékelődik minden olyan alkalom, amikor meg tudod úszni, olyan érzés kb. mint amikor a tanár bejelenti, hogy mégsem lesz ma röpdolgozat.:)

Én még soha nem találkoztam olyan pasival, akinek a libidója legalább megközelítette volna az enyémet. Ha találkozom, rögtön hozzámegyek.:)
Jó, hogy beszélgetünk, mert így legalább tisztázódnak az emberben dolgok. Pl. most már egyáltalán nem vagyok biztos benne, hogy csupán a hűtlenség miatt rúgtam ki az exeimet.:)))

Kytia 2011.02.25. 13:59:23

@Hinnye de nagy dinnye: Na, ezzel maximálisan egyetértek. Főleg ezzel: "Ezért sem érdemes már fiatalon túl perverznek lenni..."
Egyébként sajnos ez nem csak magában a kapcsolatban igaz. Jó lenne, ha nem az lenne, hogy egy mai huszonéves gyakorlatilag mindent látott már, amit látni lehet. Akár neten, akár személyesen. Elég nehéz úgy változatosnak maradni, hogy a második együttlétnél már az análért könyörög a partner.:))))

Ugyanakkor kicsit túlzott optimizmust látok a partner megítélésénél. Lebecsülöd a kertész hatalmát.:) Persze, neked legyen igazad, azt kívánom. Azért lehet szerencséje az embernek.:)

TheKoko 2011.02.25. 14:08:24

@Kytia: Hát ha a kertész hatalma olyan nagy akkor nem marad más mint a több ezer éves hagyomány, és akkor megharcolunk. Hiába fiatalabb elkenem a száját a nyikhajnak. :) legyen haszna a lassan két évtizednyi harcművészetnek :) (persze ezt nem gondolom annyira komolyan :), de azért minden nő szereti ha egy férfi komolyan hajlandó érte harcolni akármi legyen is annak az eszköze... :)

Kytia 2011.02.25. 14:16:55

@Hinnye de nagy dinnye: Annál már csak azt szereti jobban, ha két férfi hajlandó harcolni érte.:)))
Viszont most megértettem a férfiak fenenagy könnyedségének a titkát ezen a téren. Ti basszus mindig azt hiszitek, hogy valami "semleges" küzdelemben dőlnek el a dolgok.:)
Pedig ezen a téren nincs helye a küzdelemnek. A nő valószínűleg már akkor tudja, ki a nyertes, amikor elkezdenéd kihúzni a kardodat a hüvelyéből.:) (Mármint a kard hüvelyéből...:))
Az ősi időkben a nőknek nem volt beleszólása a dolgokba, ezért nyert mindig az, amelyik életben maradt.:)

TheKoko 2011.02.25. 14:22:34

@Kytia: :))) fura dolog ez, egy új nővel még az egyszerű játszadozó petting is vérforralóan izgalmas... nem értem én ezt... talán nem tudják igazán értékelni az új test varázsát...
hát mi van ezekkel :)

talán a kor majd javít az izlésükön, és akkor majd nem sietnek annyira hanem megpróbálják kiélvezni a pillanatot... :)

Kytia 2011.02.25. 14:27:42

@Hinnye de nagy dinnye: Ó, hallottam én olyan 24 évesről, aki úgy nyilatkozott, hogy ha érdekli valaki, nem tud eljutni az orgazmusig. Ez egy fiú volt.
Rá volt kondícionálva a pornóra, mert arra, hogy a szex összekapcsolódjon az agyában a másik tárgyként való használatával. Nem tudodd izgalmat érezni olyan valaki iránt, aki emberként is számított.
Kurvára károsak ezek a dolgok, ráadásul pont arra károsak, amit helyettesítenek velük, de ezt nem ismeri be senki.

TheKoko 2011.02.25. 14:28:52

@Kytia: természetesen azzal is tisztában vagyok, hogy a döntés mindig a nőé, viszont azt is megtanultam, hogy az emberek túl sokat agyalnak előre azon, hogy a másik mit gondolna ha ezt és azt tenném, én inkább teszem amihez kedvem van aztán ha nem tetszik majd szól :)

de visszatérve a harc témájára, a harc alatt nem feltétlenül értettem tetlegességet de elég szerteágazó érdeklődésem van szerintem és hajlandó vagyok szinte bármilyen új dolgot kipróbálni ahhoz, hogy én bizonyuljak érdekesebbnek. Az új test/újdonság varázsával pedig nem sokat tehetek, itt következik az a rész hogyha én helyénvalónak érzem időnként az ilyen vágyaim kielégítését akkor milyen alapon ne fogadnám el ezt a másiktól :)

Kytia 2011.02.25. 14:35:59

@Hinnye de nagy dinnye: Há, nemtóm. Az én érdeklődésem is szerteágazó, de azért tudom, hogy nem helyettesíthetek egy másik nőt, ha ő kell.:)
De igazad van, kár ezeken annyit agyalni, mert végül is bármi bekövetkezhet, bármikor, bárhol, bárhogy.:)

TheKoko 2011.02.25. 15:06:55

@Kytia: ha minden áron a másik nő kell akkor már veszett fejsze nyele. Ne foglalkozz vele, persze könnyebb ezt mondani mint megtenni tudom... Ott kezdtem nagyon fiatal koromban talán általános iskola első felében hogy 6 évig voltam szerelmes ugyanabba a lányba olyan igazi plátói szép és esélytelen (ugyanis egészen tinédzserkorom végéig a tudósoknak két tényezővel kellett számolni az ár-apály jelenségek meghatározásakor a Holddal és velem... :) ) gyerekszerelem volt aztán lassan megtanultam, hogy nem kell olyan szekér után szaladni ami nem vesz fel, de ezt nyilván Te is tudod. :)

Az a megdöbbentő a nőkben, hogy mint később megtudtam még kisbolygó koromban is kellettem volna valakinek csak akkor még a nagy ideák és nagy szerelmek korát éltem... :)

TheKoko 2011.02.25. 15:07:28

@Hinnye de nagy dinnye: nőkben - híjuk őket inkább lányoknak abban a korban... :)

Joe69 2011.02.25. 19:59:22

@Kytia:
Háát..épp te dicsekszel a libidóddal, ezek a férjük megunásával dicsekvő önmagukat felszabadító 50 körüli "szupernők" is ezzel jönnek ! Olyat még egyet se láttam, aki azért rúgta volna ki a férjét, mert túl sokszor akart rámászni, bár ma már ez is erőszaknak minősülhet, úgyhogy lehet, hogy mégis..ami meg engem illet, szívesen találkoznék már egy hozzám képest 300%-os libidójú nővel, na jó, 80%-al kiegyeznék, még az is több, mint az a nyomorult 0-30%, amivel mindig megver a balszerencsém:)

Alley_ 2011.02.26. 01:10:38

Kedves Panni!

Szomorúan olvastam, hogy egyes "pasik" még ma is ennek a "hobbinak" hódolnak..
Tapasztalatból beszélve annyit tudok neked mondani, mint tanács, hogy egy olyan pasi, aki kapuzárási pánikjának egyik utolsó korszakát éli, és tekintve, hogy már nem keres komoly kapcsolatot, csak arra vágyik, hogy újra érezze a régi "Kellek én még a nőknek!!" érzést, és Te nem állták kötélnek neki és nem mentél fel a lakására egy kis titkos légyottra, ne is gondolkozz azon, hogy ha másik lánnyal is látod, hogy az vajon felmegy-e majd hozzá, mert evidens, hogy a válasz igen.. sajnos.. Mert egy házas ember, aki már elkötelezte magát, minden, önmaga ellen irányuló győzködése ellenére is keresi még a kalandot és vágyik rá, akarja, hogy akarják, hogy vágyjanak rá és utána, ezért nem fog megállni egy nemnél, sajnos keres tovább.. :( Ezt pedig úgy tudok a legkönnyebben ellenőrizni, hogy vagy hirtelen abbahagyja az irántad való érdeklődést, keresést, vagy amikor te kezdesz el felé lépéseket tenni, ő nem lesz már olyan nyitott rá, mint amilyen korábban volt, nem fog már annyira erőlködni, kezdeményezni. Ennek pedig az lesz az egyetlen ésszerű oka, hogy keresett és talált is olyan "másikat", akinek nem kellett könyörögnie, aki felment hozzá az első kérésre..
DE kérlek, ne érezd úgy, hogy most Téged bírálnálak, vagy minősítenélek, mert nem! Sőt, éppen ellenkezőleg. Én úgy vélem, hogy ha az utóbbi eset fel is lépett és megtörtént, Te egyáltalán ne hibáztasd magad, mert van egy óriási különbség közted és közte:
Neked van önbecsülésed és elveid, míg neki már nincsenek, és nem is lesznek, és ez nagy különbség.

És ha a fentebb említett elméletet bármennyire is megvalósulni látod, legjobb, ha méltósággal dobbantod a srácot. Akár egy új pasival az oldaladon, akivel pl. csak egy kávézóban lát együtt, vagy a telefon és egyéb üzenetek válasz nélkül hagyásával. Komolyan, sajnos az ilyen pasiknak csak egy töredéke az, aki végül komolyan gondolja a másikkal, hogy ő valóban vele akarja folytatni az életét, és nem a már választott társával, míg a többség csak heccből és egy gyors numerára viszi a lányokat. Ettől függetlenül persze léteznek még szép történetek és végkifejletek, de szerintem, ha a te srácod a te derekad helyett már másoké után futkos, addig vond ki az életedből, amíg még büszkén tudsz kiszállni a történetből és nem fogod úgy érezni magad utána, mint akit a végletekig megaláztak. Okos enged, szamár szenved! Never forget it és sok szerencsét!! ;)

Kytia 2011.02.26. 09:12:58

@Joe69: Ha dicsekednék, valószínűleg arról írnék, hogy milyen nagy, nem? A "nem találtam még hozzám hasonló libidójú embert" épp arra vonatkozott, hogy kicsi. Magyarán, nekem az átlagférfi túlságosan sokszor nyomul. Nem akarom összekötni valakivel az életem, aki naponta rám mászik, mert hosszú távon azt nem lehet kibírni. Én legalábbis nem bírom, és akkor még a járulékos hátrányokról nem beszéltem, úgy mint folyamatos kialvatlanság, stb. Ha megkérdezed a nők 90%-át, tagadni fogják, hogy hasonló problémáik lennének, viszont hallanod kéne azokat a titkos kis barátnős beszélgetéseket, amiket sose fogsz hallani.:)

Joe69 2011.02.26. 15:16:23

@Kytia:
Ez érdekes, eszerint 180 fokkal elértettem a libidód irányára szóló utalást. Amúgy tévedsz, elég gyakran hallok barátnői -kolléganői beszélgetéseket (hallgatózás nélkül is), mert olyan helyen dolgozom, és amúgy nem is leplezik. A férjekre-pasikra való panaszkodás két dologról szól 1. Keveset keres 2. Keveset dug. Az ellenkezőjére még senki sem panaszkodott:))

penelope garcia 2011.02.26. 18:25:51

@Achmed the dead terrorist:

Habibi, mi a gondod?
Valami mást olvastál, mint amit írtam?
Vagy ezzel a szöveggel azt szeretnéd tudtomra adni, hogy szerinted nem az a módja a nemkívánatos személy lepattintásának, hogy kiiktatod az életedből?

Mr. Waszabi 2011.02.27. 10:12:31

Az elhízás a legtöbb esetben lelki eredetű. Elfásultság, frusztráltság a gondok miatt. Az érdeklődés fenntartásához érdekesnek is kell maradni. Fejlődni kell, nem szétesni.
A legtöbb nő az anyaszereppel cseszi el. Úgy képzeli, hogy onnantól, hogy neki gyerekei vannak, már csak anya és nem nő a férje számára. Magyarázza kifogásokkal, mert maga sem érti, mit művel, de még csak észre sem veszi, hogy ez a viszonyulás löki a lejtőre a házzaságát. A terapeuta nem rossz ötlet, mert az ilyesmiket kihozza. Csak akkor jön a meglepi, ha az derül ki, hogy sosem voltak egymáshoz valók, csak igényeikben megalkudtak.

Achmed the dead terrorist 2011.02.28. 09:06:47

@penelope garcia: Kedves Penelopé!
Semmi gondom a leírtakkal, sőt! Messzemenőkig egyetértek vele(d)!
a megjegyzésem arra vonatkozott, hogy a kedves posztoló:
1 letilt, kitilt megszakítja a kapcsolatot
2 ha mégis találkozni kell, akkor valaki legyen mellette, aki egyértelművé teszi, hogy ez a csónak biz elevezett
3 a viszketős dolog meg azt akarta "mondani" , hogy ha meg dugni kell, akkor dugj, gondolom talál rá jelentkezőt... :D
Na Allah legyen veletek, mert ha nem, megölök mindenkit :D:D:D

Kytia 2011.02.28. 09:49:35

@Joe69:

"Ez érdekes, eszerint 180 fokkal elértettem a libidód irányára szóló utalást."

Legközelebb javaslom a szövegkörnyezettel együtt értelmezni a leírtakat.:P

"2. Keveset dug."

Igen, ilyen is van. Ilyenkor vagy érdektelen a pasi az egésszel kapcsolatban, vagy mást dug orrvérzésig. De azért legközelebb, ha ilyen nőkkel beszélgetsz, kérdezz rá, pontosan mit ért az alatt, hogy keveset dug a pasija. Várhatóan olyan válaszokat fogsz kapni, mint "alkalmanként, nagy nehezen rávehető", vagy "nagyjából havonta, kéthavonta, félévente egyszer jó, ha kedve van".
De olyat nem valószínű, hogy hallasz, hogy "hetente kétszer mászik rám, de nekem ez kevés, én naponta igényelném".
Márpedig a pasik jó része, ha kevés szex miatt panaszkodik, az kb. ez utóbbi eset.

Joe69 2011.02.28. 13:37:00

@Kytia:
"De olyat nem valószínű, hogy hallasz, hogy "hetente kétszer mászik rám, de nekem ez kevés, én naponta igényelném".

A férjétől nem is:))))

Bocs, de most én dobtam hátast a röhögéstől...:))))))))))

És mi van azokkal, akik nem a Biblia v. a Korán alapján szervezik az életüket? Merthogy ezekben van a heti 2-szer valahol. Ami egyébként optimális biológiailag, ha gyereknemzési célról van szó. És e szent könyvek ugyebár nem preferálják a plusz bujálkodást.

Kytia 2011.02.28. 13:42:04

@Joe69: Nem olvastam sem a Biblia, sem a Korán szexre vonatkozó utasításait. De azért azt csak meg tudja tippelni az ember, hogy nagyjából hetente hányszor kerül sor az aktusra, nem?

Mitől dobtál hátast? Nem vágom.

BelaVak 2011.03.02. 08:23:21

Nem ertem, mi ezen a nehez. Igerj be neki egy vacsorameghivot a teljes csaladnak, nejevel egyutt. De lehet direktebben is, ha nem veszi.

Masreszt meg nem tudom levakarni magamrol a hatso gondolatot, hogy a t. posztolo akarja is meg nem is, tekintettel a feltekenysegi szalra. Persze a nok elobb hiuk es feltekenyek, mint hajlandoak.
süti beállítások módosítása