Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

Egyre közönségesebbek a fiatal lányok

2011. július 20. 07:12 - csajokespasik

Ha a lány átküldi neked a volt pasijának hímvesszejéről készült fotót, azonnal szakítsd meg a kontaktot vele. Mai Levélírónk azon borult ki, hogy a mai fiatal lányok egyre rémisztőbbek, sehova se tartanak, csak lógnak a levegőben. Ennek ellenére kellően gátlástalanok az ágyban. Most megtudhatod, hogy ha a csaj nem tud rendesen késsel-villával enni, menekülj, amíg lehet.

 

Nem tudom, ki hova jár bulizni, de amiket hétvégente látok, az katasztrófa. Nyerítő, félrészeg 14 év körüli lányokat. Nem árulok zsákbamacskát, 27 éves vagyok, melós, de nem igénytelen és van szemem. A szóban forgó jelenségek 14 évesen gyakorlatilag prostira vannak sminkelve, látszik, hogy a tévéből tanulták. Ehhez hasonló igényességgel választott ízléstelenül merész ruha társul. Szép kis jövőjük lesz. Mert nem fognak megváltozni. Milyenek lesznek felnőve? Ilyenkor ösztönösen arra gondolok, hogy akkor milyenek lehetnek a szüleik?

Engem sem nadrágszíjjal neveltek, én is csináltam őrültségeket, de ez azért nem volt. Egyszer leveleztem egy 16 éves csajjal a chat-ről és átküldött egy fotót egy termetes répáról, azzal a szöveggel, hogy „csakhogy képbe legyél az igényeimet illetően” reméli, nekem legalább ekkora, ugyanis ez a példány a volt pasijáé és megszokta a nagyot. Én őszintén remélem, hogy csak vicc volt az egész, ami az én szívatásomra ment ki. Először és utoljára jártam 18 évessel is: Bernadett. Májusban hetekig szerencsétlenkedtem vele. Utólag már bevallom, hogy azért, mert rettenetesen kívántam és jó is volt az a pár alkalom, amikor ágyra került a sor (gátlástalanul jó volt vele). De ami mellé jött járulékként, az nem érte meg az egészet. A lány gyakorlatilag nem tudott késsel-villával enni rendesen, valahogy furán fogta. A szülei pedig állítólag értelmiségiek, az anyja valami szerkesztő, az apja pedig mérnök egy világcégnél. Szerintem nem volt idejük a lányukra. Plázákba kellett lógni vele, a hasonló korú barátnőivel, akik bámultak fel rám, az „új szerzeményre”, az öreg pasira. Beszélgetni velük nem tudtam. Egyszer a csaj elvitte a mobilomat, utólag azt mondta véletlenül, csakhogy fél óra beszélgetést bonyolított le rajta „véletlenül.” Többet nem is mesélek róla, nem akarom bántani, pedig lenne még mit mondani. Tehát, tudom, nem vagyok semleges a lányoknak, elég vállas vagyok, ráadásul nem is túl rossz képű. De inkább lemondok az ifjúságról, ha mind ilyen. A korombeli lányokkal az a baj, hogy majdnem mind hosszú távú kapcsolatot, netán házasságot szeretne, + nekik sajnos csak ritkán kellek. Nem tudom, miért van ez így. Sanyi voltam.

 
349 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://csajokespasik.blog.hu/api/trackback/id/tr553082243

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

BermudaRoby 2011.07.20. 07:52:48

ezek a csitrik már csak ilyenek - szerintem mindig is ilyenek voltak, majd kinövik. Van a Spektrumon a Világ legszigorúbb szülői c, sorozat, abból lehet nevelési elveket tanulni : D

Muha 2011.07.20. 07:54:46

Faszom bazmeg demilyen kurvak a mai fiatalok

dr. gernika 2011.07.20. 08:02:31

Hát ezek a mai fijjatalok, már semmisem a régi, bezzeg a te idődben, mi?!
27 évesen rettyintesz egy világfájdalom posztot, csak mert a tinik éretlenek hozzád? Hát, rettenetesen sajnállak. A korodbeli lányok 24-25 évesek, ne mondd már, hogy mind házasságban gondolkodik. Mondjuk sokat mondó, hogy amilyen fejcsóválva előadod, milyen komolyan vehetetlen a mai fiatalság, a végére kiderül, hogy te is csak laza sunázgatásra vágysz, arra meg nem jó egy olyan lány, aki nem tud késsel villával enni? Szerintem pont találkozott a kereslet és a kínálat.

Hozzáteszem, hogy manapság már lassan én sem merek idegen emberekkel szóba állni, főleg miután feltévedtem valami celebszavazós képgalériába, és egy jogosan feltett kérdésre: Ő mitől valaki? (valóságsós pucéran pucsító hölgyről van szó) a következő komment érkezik a celeb védelmében egy ránézésre teljesen normális hímtől: "ATTUL!!!! NEM KÖL FIKÁZNI MAJ HA TE IS ENYIT FÖLMUTAC AZ ÉLETBE AKOR LEHET NYOMULNI ADIG MEG HELO VAN!!!!!!!!!!!44"

Füstleee 2011.07.20. 08:04:04

Mivel a TV-től kezdve mindenhol ez látható/hallható ne is csodálkozz. De azért addjuk meg a tiszteletet annak a kis kivételnek. :)
"A korombeli lányokkal az a baj, hogy majdnem mind hosszú távú kapcsolatot, netán házasságot szeretne, + nekik sajnos csak ritkán kellek. Nem tudom, miért van ez így."
Nem is tudom mért...

michaela77 2011.07.20. 08:04:42

Sanyi voltál? És most hogy hívnak?
A fiatal lánykák már csak ilyenek. De talán el kellene gondolkodnod, hogy ingyen kefélést akarsz, vagy tartós kapcsolatot, és mivel azt írod, az utóbbihoz semmi kedved, hát akkor érd be szépen az olyan lánykákkal, akik szintén pontosan ezt akarják.
Tudod, akivel beszélgetni is lehet, meg szexelni is, és még késsel-villával is tud enni, azt már úgy hívják, hogy párkapcsolat. De a jó hír, hogy a párkapcsolatnak ennél még sokkal több előnye is van, úgyhogy hátha egyszer felnősz ahhoz is, sosem késő.

fumerin 2011.07.20. 08:05:47

@gernika: LOL
Gondolom minden vágyad csak annyit felmutatni! :D

Prosztoló, Te meg egy pedó vagy! Csorgassad csak a nyálad és fizess jó sok piát, majd jól érezheted magad arra az egy percre!

SciNu 2011.07.20. 08:15:59

Először is: Nem én voltam! Én 28 vagyok és még mindig Sanyi :D

"A korombeli lányokkal az a baj, hogy majdnem mind hosszú távú kapcsolatot, netán házasságot szeretne, + nekik sajnos csak ritkán kellek."
Az első felével nem tudom mi a gond a másodikkal meg sajna pontosan tudom. :(

@gernika: Nem lehet hogy ezt csak amolyan poén parasztságnak írták? :)

Easyke (törölt) 2011.07.20. 08:18:29

Ostobenkókurva..?

@fumerin: nálad az igazság. Fújjol a tizenéves lányokra, de huszonévesként csak velük kezd. Talán a könnyebbik ellenállást választja a posztoló is.
Amúgy nem tudom eldönteni, hogy most panaszkodik, vagy valójában dicsekszik-e. Az igazság valahol az utolsó bekezdésben van, ahol leírja, hogy "A korombeli lányokkal az a baj, hogy majdnem mind hosszú távú kapcsolatot, netán házasságot szeretne". Na, posztoló, neked ez baj, akkor ne csodálkozz, ha ezeknek a lányoknak nem kellesz.
Előbb nézz magadba és ott tedd rendbe a dolgokat. Javaslom továbbá egy pszichológus felkeresését, mielőtt még átmész mutogatós bácsiba/gyerekerőszakolóba.

Köldökszösz (csodalampa) 2011.07.20. 08:19:28

Sajnos ez generációs probléma, mit a poszter teljesen jól kifejtett.
A most 26-33 éves korosztálynak nem adatott meg, hogy mikor 14-17 évesek voltak, a csajok ennyire ribancoid viselkedésmintát követtek volna. Akkor azt a 2-3 csajt az osztályból, akik már dugtak, elvitték az idősebbek (huszonév feletti bőrdzsekis fenegyerekek, simsonnal vagy ezerötössel).
Telnek-múlnak az évek és mire a poszter elérte a huszonévet és netán még egy verda is került alá, észre kellett, hogy vegye, hogy a korosztályában már nem tud keresgetni, a tinik meg annyira felszabadultan dugnak jobbra-balra, hogy a poszter rémületében nem tud mit tenni.
Marad a beletörődés. Ha feszes cicik és bababőrű ropisegg kell, az pénzbe kerül.

Másik része a dolognak, hogy faszikám ugyan szeretne már megállapodni, de inkább gyártott magára egy személyreszabott ideológiát, hogy miért is nem sikerül neki egy "normális" lyukat találni.

Köldökszösz voltam. Vagyok. Leszek.

Puch Cavette 2011.07.20. 08:21:08

Pedomaci panaszai. Jo, hogy nem azzal jossz, hogy az oteveseket meg allandoan kisergetni kell a jatszoterre. Pofam leszakad.

fumerin 2011.07.20. 08:23:25

@Easyke: "27 éves vagyok, melós"
Nálam ennyi elég is lett volna hírértéknek, a többit meg már kitaláltam volna egyedül is :D

dr. gernika 2011.07.20. 08:23:46

@fumerin: Noigen, egy villában lakni két hétig és sunát felmutatni valóban nagy fegyvertény egy CV-ben. :)
@SciNuBob -I hear you, mon!-: Szerintem nem.

cyd 2011.07.20. 08:26:09

Bezzeg az én időmben... :)

Egyébként meg a tizenévesen gátlástalanul jó szex? Hááát...
A posztoló is elgondolkodhatna, hogy miért nem kell a korosztályának. Feltehetően nekik más kell, mint a csitriknek, nem ugyanúgy kell csajozni a tizen- és a huszonévessel.
Akár az is lehet, hogy a poszter félre lett vezetve, azt hiszi, hogy a tiniribikkhez való csajozási formulák elegek a +10-esekhez is. Pedig nem. Tessék "felnőni".

Dr. A Jó Meglepően Izmos Hercege 2011.07.20. 08:26:15

Nem kéne kispicsákkal nyomulni, hagyjad meg azokat a felhajtott galléros kispöcsöknek. A többi meg persze hosszú kapcsolatot akar. Nem veti szét az agyad a koponyádat Sanyikám. Olvass többet miniribik hajkurászása helyett.

Dr. A Jó Meglepően Izmos Hercege 2011.07.20. 08:29:36

@cyd:

Némelyiknél azért simán megy a tiniribis felszedőszöveg.

Füstleee 2011.07.20. 08:30:14

@cyd: Ne felnőjön az ilyen hanem kasztráltassa magát. 27 évesen 18 alattiakkal kezdeni? Az azért már eléggé beteges.

JOKKA21 2011.07.20. 08:31:04

Ez a Bernadett pláza szépe lehetett.:D
Én sem tudok szépen enni késsel és villával.:D
14évesen is ribancok a nők és öregebben is, ebben semmi meglepő nincs, ez így működik, amióta világ a világ.
Sok party ribinek csak a bulizás az élete értelme.

Dr. A Jó Meglepően Izmos Hercege 2011.07.20. 08:33:42

@JOKKA21:

Aztán lepukkant szétsminkelt csodákozószemöldökös rémek lesznek ráncos bőrrel (a szétszolizástól) :)

SciNu 2011.07.20. 08:36:54

@Easyke: Most miért ne ha megteheti? friss husi :D

@gernika: Próbáltad már? Lehet egyből felvesznek a legtöbb munkahelyre :D

JOKKA21 2011.07.20. 08:38:50

@Nard: Akkor már az átlagospasee is jó nekik, ha a hejjespaseek elküldik őket.:D

Bundabandi® (Cookie Bunny) 2011.07.20. 08:43:19

öööö 27 évesen, miért a 14 évesek között keresgél? Ja nyilván egy tizenx évest könnyebb megdönteni, mint a korabeli hosszú kapcsolatra és házasságra vágyó nőket. Nekik csak ritkán kell, háááát igen, nem véletlenül.

De ha neki nem kell komoly kapcsolat, akkor mi a baja azzal, hogy a mai tinik olyanok amilyenek. Akkor végül is ez jó neki nem? Mert meg tudja dugni őket!

Magad sem tudod mit akarsz! Sányikám! :D

Hurri Kán 2011.07.20. 08:44:32

@Bundabandi:
Sányiká tudjá mit ákár, csák ném sikerül néki :DDD

Szöszi 28 2011.07.20. 08:48:30

Ezek a mai fiatalok...Borzasztó...:D Amúgy meg minden nevelés kérdése. A szülőkön múlik.

JOKKA21 2011.07.20. 08:49:45

@gernika: Gondolom az a tag így is bejön a nőknek, hogy kiesik a kapa a szájából.Mindegy a nőknek a duma, az a lényeg ki mondja, ha Brad Pitt mondja nekik, hogy meghúzná őket, akkor cuki, ha én akkor bunkóság.:D

dr. gernika 2011.07.20. 08:53:05

@Nard: Melós.
@SciNuBob -I hear you, mon!-: Ahová felvennének egy sunás CV fotóval, ott nem akarok dolgozni. :) Mondjuk az tuti, hogy azzal komoly esélyem lenne elnyerni a hét (sőt akár a hónap) CV fotója címet. Egy barátnőm szerint HR-esek egymás közt ezt rendszeresen megválasztják.

dr. gernika 2011.07.20. 09:04:33

@JOKKA21: Nagy tévedés, ez a nemhejjes pasik önigazolása. Természetes hogy egy tetszetős embernek többet elnéz az ember lánya, mint egy olyannak, akiről inkább elfordítja a tekintetét, de van az a szint, ami alatt a hejjespasival is ciki szóba állni, valamint van az a duma, amivel az esztétikai kihívásokat lehet kompenzálni. Ld. pl. egy volt tanárom, aki nyíltan elmondta egy vele készült diákinterjúban, hogy sosem nézett ki sehogy (akkor sem), szóval muszáj volt viccesnek lenni, és tényleg sikerült is neki. És van neki felesége, meg gyereke is.

michaela77 2011.07.20. 09:06:16

@Kata1987: nekem ugyan nincs gyerekem, de azt hiszem ez ennél sokkal-sokkal bonyolultabb.
Ok, hogy az otthoni példa tud adni egy biztos alapot, de az iskola olyan erős környezeti hatás, ami szerintem nagyban befolyásolja egy gyerek magatartását. Az, hogy ott milyen társaságba csöppen, kit akar utánozni, kik fogadják be vagy kik nem, meghatározó. Aztán meg amit a médiában lát, meg még millió dolog. Szerintem.

Frigyesur (törölt) 2011.07.20. 09:11:01

@B.M: "Van a Spektrumon a Világ legszigorúbb szülői c, sorozat, abból lehet nevelési elveket tanulni : D"

Hallod ezt Muha? :D

Dr. A Jó Meglepően Izmos Hercege 2011.07.20. 09:12:38

@gernika:

Attól, hogy melós még lehet normális. Anyáméknál is dolgozik csomó "melós" aki amúgy ha nem is jogász végzettségű, de helyesebben beszél és ír mint az álamfö. :D

Frigyesur (törölt) 2011.07.20. 09:13:40

Varja', a buli=diszko? Mert akkor alapbol boritekolhato a bukta :DDD Aki 27 evesen meg diszkoban ismerkedik, az nem sikeres ember :))

michaela77 2011.07.20. 09:15:41

@Nard: bizonyám. Sőt, lehet a melós úgy tisztességes, becsületes, jófej, értelmes, inkább minden jellemzőjében ember, mint akár itt is sokan, hogy mellette esetleg nem tud tökéletesen helyesen írni.

Frigyesur (törölt) 2011.07.20. 09:17:11

@gernika: :DDD Nem t'om mi nem tetszik: hat fel tudsz mutatni egy ilyen kepet, hümmm?? :)

Van igazsagod, telleg nem 10 evvel fiatalabbakkal kell ismerkedni, vagy akkor nem meglepodni, hogy eretlenek (bar aki erre hajt, az maga is eretlen).

Dr. A Jó Meglepően Izmos Hercege 2011.07.20. 09:17:35

@gernika:

Ez meg a nők mentegetőzése, hogy mennyire megtéveszthetők. A hejjespaseenak minden el van nézve ami egy kevésbé hejjesnél már kukázó ok. Nem kell a szar duma, ez van, mindenki tudja.

JOKKA21 2011.07.20. 09:18:52

@gernika: Értem, aki nem hejjespasee legyen stand up comedys és lesz nője.:D

Dr. A Jó Meglepően Izmos Hercege 2011.07.20. 09:21:47

@JOKKA21:

Más választása nincs. Ha nem hejjes és nem vicces, akkor marad neki a meleg tenyér, meg hogy idős korában a kutyái falják fel a tetemét. :)

Szöszi 28 2011.07.20. 09:22:37

@michaela77: Van egy 13 éves hugom, nem bonyolultabb:) Legalábbis nekem egyáltalán nem tűnik annak:D

Frigyesur (törölt) 2011.07.20. 09:22:45

@gernika: Na ja. Mer' ritka am az olyan alfahim, mint en: aki boduletesen ferfias und szuperintelligens es meg humora is van. Valamit fel kell mutatni, hogy kelljen az ember. En csak kelljek, mert en azt akarom, az nem mukodik :D

@Nard: Sokat ellenkezel, veres lesz.

2011.07.20. 09:26:34

Kérem a következőt.

JOKKA21 2011.07.20. 09:27:55

@Nard: De ez a legyen vicces is relatív, ha a csajnak semmi humorérzéke, akkor cumi van.:)

Dr. A Jó Meglepően Izmos Hercege 2011.07.20. 09:30:05

@JOKKA21:

Ja a humortalan nőknél csak a hejjespaseek rúgnak labdába. De mivel a humor az intelligencia (egyik) indikátora, ezért elmondhatjuk, hogy a legtöbb humortalan nő buta is mint a segg, csak a golddigger funkció működik kifogástalanul. :)

dr. gernika 2011.07.20. 09:30:34

@Nard: Nem a helyesírását fikáztad és én sem arra utaltam, hanem a konzekvenciák levonására. Melósoknak kicsit szűkebb a látókörük, ami nem biztos hogy rossz irányba, de tény.

@Frigyesur: Sunás képet? Hátöööö...

Köldökszösz (csodalampa) 2011.07.20. 09:32:15

Ugyan kérem! Nem kell itt hejjesspassseeeenak lenni, meg jópofának, meg viccesnek.

Van pénz, van lyuk.

SciNu 2011.07.20. 09:34:09

@JOKKA21: A bálnanő is nő :D

bagolybagoly 2011.07.20. 09:35:11

Klassz, hogy a posztoló már 27 évesen is tud úgy csinálni, mintha ő soha nem lett volna bizonytalan tizenéves.
Én ezt a 'hogy fogod azt a villát kislányom' programot csak hetven felé terveztem, de lehet, hogy tényleg el kell kezdeni gyakorolni korábban.

Dr. A Jó Meglepően Izmos Hercege 2011.07.20. 09:35:19

@gernika:

Már miért lenne szűk látókörük? Teljesen egészséges látókörük van, amennyit én ismerek, abból kb a 85% normális, nem szűk látókörű. A többi meg épp olyan paraszt és bunkó mint mondjuk egy jogász vagy mérnök , aki diplomás bunkó.

Arrius (ex-Nathan D'Xantine) 2011.07.20. 09:35:28

@gernika: Világfájdalom???
Szerintem te/ti félreérted/titek ezeket az arcokat!
Ők dicsekednek.
Fikázzák a tiniluvnyákat akiket döngetnek, becsempészik az öndícséretet, aminek voltaképp a témához semmi köze.
Kitör a proletáröntudat is.
Aztán mellesleg megjegyződik, hogy komoly nő nem áll szóba vele.
Ami itt szinte erénnyé magasztosul...

Egyébként meg lehet hogy a cikk humuszos poszt, vagy közvetlenül egy névváltoztatás után vagyunk..

cyd 2011.07.20. 09:35:51

@Frigyesur: Köszönjünk ó Nagyúr, hogy eme tökéletességedet elcsúfíttattad Obi Wannal és a császárral, hogy legyen esélyünk nekünk földi halandóknak is. Lábad nyomának érintésére méltatlan vagyok, de ha a Halálcsillag kondenzcsíkját csókolhatom, az talán méltó lenne hálám kifejezésére. :)

dr. gernika 2011.07.20. 09:37:57

@Nard: Fasság, te tudod a legjobban. Nyilván a bejövős pasinak az ember pozitívabban reagál az ismerkedési kísérleteire, nembejövősön meg sokszor azért nem röhögünk, hogy ne biztassuk fölöslegesen.
@JOKKA21: Valamit csak kell virítani, de ezt akkor ítéld el, ha a te zsánered kifejezetten a ronda, humortalan nő.
@Frigyesur: Á, működik, csak a nőknél van túl magasan a léc mostanában. :D Pedig nagyanyáink tudták a tutit, miszerint a férfi elég, ha egy fokkal szebb az ördögnél.

Father Justice (törölt) 2011.07.20. 09:39:08

www.youtube.com/watch?v=hT9lOVoEmTA

- Idősebb pasikra (azonnal asszociál: zseton) buksz?
- <kapásból> Igen.
- Humoros pasik bejönnek neked?
- <..elmélázik kicsit, mi is az a humor..> Hát.. igen.

Ennyit erről. :)

Köldökszösz (csodalampa) 2011.07.20. 09:42:17

@Father Justice: Az ilyenek kezdenek el beszélni a farokba, mert azt hiszik mikrofon, és most jól megcsinálják a karriert.

dr. gernika 2011.07.20. 09:43:21

@Nard: Szűkebb, mint a diplomásoknak. A felsőoktatásnak ez is célja (lenne), hogy tágítsa a látókört. Persze nem mindegy, melyik intézmény, milyen szakon. :)
@Nathan D'Xantine: Jah, világfájdalomba csomagolt önigazolgatás. Szánalom.

Dr. A Jó Meglepően Izmos Hercege 2011.07.20. 09:45:33

@gernika:

A bölcsészek meg életképtelen herék a társadalom nyakán? :) Diplomás!

michaela77 2011.07.20. 09:46:59

@gernika: tehát aki nem tanult filozófiát a zzeegyetemen, az szűk látókörű?:) Melyik látóköre szűk egészen pontosan?:) Szűkebben látja az erkölcsi értékrendet, vagy nem tudja mennyi csodás dolog van a világon, vagy mégis miben?:)
Még mindig szimpi vagy, ahogy eddig is, de ez most nagyon demagóg volt tőled:)

JOKKA21 2011.07.20. 09:48:09

@gernika: Nem a ronda, de nem is a playboy playmate.
Rémálomnők is hejjespaseet akarnak..
@SciNuBob -I hear you, mon!-: :D
@Nard: Ez a baj, hogy buta a legtöbb nő.

Arrius (ex-Nathan D'Xantine) 2011.07.20. 09:48:55

@Father Justice: Jajjj! :-D

@gernika: Valamiért a pasik egy része úgy érzi, ha jajjgatva mondja el, hogy milyen kibaszott jó fej, és mekkora farka van, és milyen rohadtul sikeres, az jobb, mintha mindezt büszkén, ad abszurdum tárgyilagosan adná elő... És van egy ilyen belső késztetés is, hogy ha már csomagol, akkor rúgjon bele párat másokba. Mert az úgy hiteles.

dr. gernika 2011.07.20. 09:50:56

@Nard: @michaela77: Nebasszatok már fel, hogy lehet így kiforgatni a szavaimat? Váááááááááá. Nem tépem a szám, olvassátok el még egyszer amit írtam, aztán meg azt, amit ti. És azt ne adjátok az én számba.

CyberPunK 2011.07.20. 09:53:05

Én egyetértek a posztolóval, hajkurászni kell a 14-es csajokat, hisz az talán még elég szűk, nem úgy mint a 35 centis niggerbrén edződött 18 éves, vagy a két gyereket kitolt 30-as. :) A jó húszas picsákat, meg úgyis a 30/40-es vállalkozók tolják általában.

dr. gernika 2011.07.20. 09:53:37

@JOKKA21: Szerintem a szép és a playboy playmate nem feltétlenül szinonímák.
@Nathan D'Xantine: Óigen, az roppantul izgató.

indapass90210 2011.07.20. 09:55:37

@cyd: "Egyébként meg a tizenévesen gátlástalanul jó szex? Hááát... "

Előfordul ilyen. Nekem egyszer egy szintén 18 évessel volt hasonló tapasztalatom, de be kell ismerni, hogy 25 év alatt erősen csökken a jó szex esélye.

CyberPunK 2011.07.20. 09:57:29

@Dövan: Attól függ, van akinek már az jó szex, ha nem magának veri ki, és gátlástalan, ha még le is szopja a csaj. :) Tudod, boldogok a lelki (testi) szegények. :D

Arrius (ex-Nathan D'Xantine) 2011.07.20. 09:58:22

@Dövan: Na jó, de akkor már egyrészt 43 éves, másrészt ennyi idő alatt lehet, hogy meguntad...

:-)

2011.07.20. 09:59:21

@Köldökszösz (csodalampa):
Ok, küldöm a címet, amint jó idő lesz indul a betonozás. :P :)

Dr. A Jó Meglepően Izmos Hercege 2011.07.20. 10:00:04

@CyberPunK:

Jó mondjuk olyan csaj nekem se kéne, aki elmegy egy niggerrel vagy egy C típusúval, vagy homoki niggerrel.

Arrius (ex-Nathan D'Xantine) 2011.07.20. 10:02:44

"Mai Levélírónk azon borult ki, hogy a mai fiatal lányok egyre rémisztőbbek, sehova se tartanak, csak lógnak a levegőben."

Hm. Mintha a Levélíró tartana valahova...

Régóta vannak fura érzéseim a beharangozó szövegek kapcsán. Néha nagyobb marhaságok vannak benne, mint a posztban, ami azért nem kis teljesítmény...

dr. gernika 2011.07.20. 10:04:31

@Nard: Ebben sosem lehetsz biztos.
:)

Köldökszösz (csodalampa) 2011.07.20. 10:06:11

@Zsu0805: Megbeszéltük! :) Úgyis olyan keménykötésű vagyok!

Majd ügyelek a diletációs hézagra, meg igyekszem elsimogatni a domborulatokat.

Hurri Kán 2011.07.20. 10:11:47

@Nathan D'Xantine:
Jogos észrevétel... Nehezebb két sorba több fasságot beleírni, mint 50 sorba :D

JOKKA21 2011.07.20. 10:14:32

@gernika: Szép általában "modell", escort ribi és férfimagazin címlaplány..

dr. gernika 2011.07.20. 10:17:22

@Nard: :)
@JOKKA21: Ja, hátha neked az a szép, akkor tessék csak meggazdagodni, különben sose lesz szép nőd.

Dr. A Jó Meglepően Izmos Hercege 2011.07.20. 10:21:57

@JOKKA21:

Glam modell a legújabb szinonímája a gazdagfaszra vadászó picsáknak.

LyukasBogrács 2011.07.20. 10:30:13

Sanyi! En ismerek jo helyeket jo csajokkal. Tanulj meg angolul, csomagolj ossze, vagd zsebre az utleveledet es tied a vilag!

Füstleee 2011.07.20. 10:36:21

@Frigyesur: Aha.@Köldökszösz
(csodalampa): A belső értékek ($$$) figyelembe vétele jellemzőbb manapság.
@Nard: De akkor már megvolt az első kanyar...

JOKKA21 2011.07.20. 10:36:21

@Nard: Ezt még nem hallottam.:D
@gernika: Nekem a szép a szép, bár egy másoknak nem tetsző is lehet szép nekem.:D

Dr. A Jó Meglepően Izmos Hercege 2011.07.20. 10:38:03

@LyukasBogrács:

Mert neked bejött az élet a lótuszvirágokkal. :D

indapass90210 2011.07.20. 10:39:02

@CyberPunK: @Nathan D'Xantine: ez tényleg jó volt, magam is meglepődtem, hogy ilyen létezhet.

De ugye minden területnek megvannak a maga született tehetségei!

hülye pitscha 2011.07.20. 10:39:15

Sanyi, Sanyikám... Más szemében a szálkát, sajátjában a gerendát sem?

indapass90210 2011.07.20. 10:39:59

A posztoló viszont feltehetőleg csak azért siránkozik, mert kiderült, hogy közel sem neki van a legnagyobb fasza a faluba'!

ex-dr. vuk 2011.07.20. 10:40:29

@gernika: az nekem sem jott le egeszen, hogy akkor o most mit is akar pontosan... A tizenevesek eretlenek. Mast vart? Nyilvan. A korodbeliek meg hosszutavu kapcsolatot akarnak. Miert te nem? Az elozmenyekbol ugy tunt. Hazassagot meg melyik lany nem szeretne?.. Nyilvan nem egybol, de a vegso cel mindenkinel az, nem? Vagy te csak megdugni akarsz par lanyt es aztan dobni oket? Akkor megtalaltad amit kerestel, nem? Tobbet akarsz? Akkor mi a baj a korodbeliekkel? Ok is tobbet akarnak.

Dontsd el mit akarsz es aszerint valassz, ennyi :)
Egyebkent 27 eves koromban en is tizenevessel kezdtem akkor, azota is tart, lassan 6 eve... Szoval azert van kivetel :)

Murderface 2011.07.20. 10:46:28

Sanyikám!
27 évesen talán nem a 14-18 évesen maguk alá hugyozó-okádó részeg tiniktől kéne várni a világmegváltást párkapcsolati szempontból :D

"...én is csináltam őrültségeket, de ez azért nem volt."

De, ugyanez volt. Az alkohol, a drogok, meg az idő megszépíti az emlékeket :D Hidd el, az akkori 25-30-as korosztály szemében te is ugyanolyan idióta kis 2 sörtől fejreálló szarházi punk voltál, mint amilyenek a mostani tizenévesek a te szemedben. Sőt, a mostani 14-18 éves tinik is ugyanezt fogják mondani 10 évvel később mint te most, amikor meglátják a 4/6-os megállóban behasítva óbégató jelenleg 4-8 éves gyerekeket :)

indapass90210 2011.07.20. 10:52:15

@vuk_: "Egyebkent 27 eves koromban en is tizenevessel kezdtem akkor, azota is tart, lassan 6 eve... Szoval azert van kivetel :)"

Egyrészt komoly nő nem kezd hüje bicajossal, másrészt szerintem szúrják a csajod rendesen!

northern lights 2011.07.20. 10:54:01

@vuk_:

Egyszerű mit akar, mint minden férfi csak épp felelősség nélkül... szabadon... ja és korabelivel

Szöszi 28 2011.07.20. 10:54:19

@vuk_: Nem, nem minden lány szeretne férjhez menni. Én nem szeretnék:)

Frigyesur (törölt) 2011.07.20. 10:56:24

@gernika: Eleg ciki, hogy nem. :x

@cyd: Gumicukrot is elfogadok.

Frigyesur (törölt) 2011.07.20. 10:59:12

@gernika: Es meg fozni is tudtak, nem ugy mint a mai hulye libak! :))

Frigyesur (törölt) 2011.07.20. 11:02:40

@Nard: :DDD

@LyukasBogrács: Taniccs mester, hol van ez a hely?

@gernika: Aaa, hagyd, az egyik latinfeju informatikus nem mesz vele semmire :) Aki tanult plusz 3-5 evet az oskolaban, az jo esellyel tobbet tud, mint aki nem. Ez persze nem zarja ki, hogy sokan kilognak a semabol, de megis valoszinubb azert.

Arrius (ex-Nathan D'Xantine) 2011.07.20. 11:02:59

@northern lights: Nem a korabeliség az alapvető követelmény, hanem a helyes kés-villa használat. Meg hogy ne legyen olyan exe akinek nagyobb a farka mint a szerzőnek...

Dr. A Jó Meglepően Izmos Hercege 2011.07.20. 11:05:09

@Kata1987:

Dehogynem, csak vagány ezt mondani.

@Frigyesur:

Gondolkodom hogy ma veszek egy zacskó gumimacit. :)

Hurri Kán 2011.07.20. 11:06:36

@Nathan D'Xantine:
:DDDD

Teljesen jogos észrevétel. Ezt is felrakom a kérdőívre... :D

Szöszi 28 2011.07.20. 11:06:40

@Nard: Mi ebbe a vagány, áruld el kérlek?

indapass90210 2011.07.20. 11:07:17

@Kata1987: egészen addig, amíg majd egyszer gerincre nem vág valaki úgy igazából!

Caddy 2011.07.20. 11:08:40

Sanyi, lehet mégsem olyan helyes pasi, mint hiszi magáról? Vajon miért nem kell a korabeli néniknek?
Vajon egy 27 éves miért gondolja, hogy egy érettségiző csaj majd kielégíti a verbális igényeit is?
Gátlástalan az ágyban, ugyan már!
Sanyikám, Sanyikám...

Szöszi 28 2011.07.20. 11:08:40

@Dövan: Annak mi köze a házassághoz? :D

indapass90210 2011.07.20. 11:09:09

@Kata1987: a birtoklási vágy lesz a kapcsolat!

Dr. A Jó Meglepően Izmos Hercege 2011.07.20. 11:09:13

@Kata1987:

Az, hogy lázadónak, konvencióktól ódzkodónak tüntet fel, egyfajta különlegesség-tudatot ad. :)

Dr. A Jó Meglepően Izmos Hercege 2011.07.20. 11:11:07

@Dövan: @Kata1987:

Pont ezt akartam írni! :) "Nehogy más nőt is ilyen jól megsunázzon ez a Tibor!" :)

Frigyesur (törölt) 2011.07.20. 11:13:16

@Nard: Itt van 1, meg 1 zacsko cseresznye. Tegnap ejszaka gumicukros kepeket kerestem hatternek :D Plusz tok finomat is foztem, szal salalalala. :))

blah 2011.07.20. 11:14:00

én pista voltam, holnap meg feri leszek

dr. gernika 2011.07.20. 11:14:26

@Frigyesur: Szerintem sokkal nagyobb demagógia a "8 osztállyal is lehet valaki intelligencs, művelt és bunkóbarom a diplomás". Valóban, de mégsem ez az általános, különben nem is menne senki felsőoktatásba. A posztíró sem egysejtű ami a helyesírását illeti, de eccerű, ami a lényeglátását. És ezt először Nard kezdte fikázni, mámmeg megsértődik az anyja kollégáinak nevében. Rá se ismerek, lehet PMS....

Szöszi 28 2011.07.20. 11:15:13

@Nard: Vagy...Van egy sokkal egyszerűbb magyarázat. Az, hogy feleslegesnek tartom:)

cyd 2011.07.20. 11:15:58

@Nard:
"- Ti mind egyéniségek vagytok!
- Mi mind egyéniségek vagyunk!
- Nem, én nem!"
:)

Nutshell 2011.07.20. 11:16:41

Véleményem a posztról: én is furán fogom a kést.
Mondanám azt is, hogy gátlástalanul jó velem a szex, de nem mondom :)

Egyébként úgy ír, mintha legalább 40 éves lenne. Mintha ő tartana valahová, mintha neki lennének céljai.

Frigyesur (törölt) 2011.07.20. 11:19:33

@gernika: Na igen, en is hulyet kapok ettol a szovegtol. Nem azert, mert a diploma teszi az embert, hanem a mogotte allo tanulas csak jelent valamit.

Sztem Nard ma kovernek latta magat a tukorben, hulyen allt a haja es ezert kotekedik :)))

PPK™ 2011.07.20. 11:21:21

Komolyan most fedezted fel, hogy a kib*szott tinik 99%-a nem egy céltudatos, határozott, komoly nő, aki tud késsel-villával enni és nem csak nyeríteni képes? :)

Az utolsó mondat pedig Epic Fail:

"A korombeli lányokkal az a BAJ, hogy majdnem mind hosszú távú kapcsolatot, netán házasságot szeretne, + nekik SAJNOS csak ritkán kellek."

Keresd az ellentmondást :)

indapass90210 2011.07.20. 11:22:18

@gernika: ilyen jól hejesirni még az MS Word is tud :)

Dr. A Jó Meglepően Izmos Hercege 2011.07.20. 11:22:36

@gernika:

Nem, csak annyival elintézted, hogy "melós". Szerintem több melós kéne. Mivel a mi generációnkban az terjedt el leginkább, hogy senki nem akar dolgozni, hanem főnök akar lenni. Emiatt lenézték a szakmunkás-szakközépbe járókat. Én is gimibe jártam, mégis szart nem ér, max a latint tartom értelmes dolognak amit ott tanultam, semmi mást.

maim 2011.07.20. 11:22:41

Szerintem Sanyinak az fáj,hogy a mai tizenévesek nem olyan szűziesek,mint a régiek,már jól megrontani sem lehet őket,mert
ők rontják meg Sanyit.Ez még neki is sok.
Mellesleg 27 évesen mi Sanyi életcélja?Sok rendes még be nem járatott tinit tönkretenni?Korabeliek nem is érdeklik.Azok már tudják mit akarnak.Sajnos baj van a tinikkel is,de baj van a harmincasokkal is.

Dr. A Jó Meglepően Izmos Hercege 2011.07.20. 11:24:55

@maim:

Mindennel csak a baj van :( Sanyival is!

Frigyesur (törölt) 2011.07.20. 11:27:19

@Nard: Forditva ulsz a lovon. Perpillanat ott tartunk, hogy nem a szellemi elit szine-java valasztja a szakmunkaskepzot. Mas kerdes, hogy tobb 'melosra' lenne szukseg, de ettol meg nem az osztalyelsok valasztjak, es nem azert, mert nem akarnak dolgozni.

A latin volt az egyetlen ertelmes?! Aszittem a latin fej csak kamu :D

dr. gernika 2011.07.20. 11:28:06

@Frigyesur: Abban biztos lehetsz, hogy hülyén állt a haja. :D

Arrius (ex-Nathan D'Xantine) 2011.07.20. 11:28:31

@Nard: Legalább a bőrét lenyúzhattuk volna...

cyd 2011.07.20. 11:30:39

@Frigyesur: "...hanem a mogotte allo tanulas csak jelent valamit."
Jelentett. Valamikor, 10-15 éve. Ami nem jelenti azt, hogy az akkor végzettek között nincs büdösbunkó és, hogy a mostaniak között se lenne egy se, aki komoly munkával szerzi meg a diplomát. Csak tolódik az arány, azzal hogy minden hülye diplomát akar kommunikációból, asztrológiából meg minden fasságból.
Mikor jön a kislány azzal, hogy azért nem diplomázik most, csak a következő alkalommal, mert a konzulese azt mondta: "Magától azért többet vártam" A környezete azt mondja, hogy ez azt jelenti, hogy amit diplomamunka címen összefirkált az lófasz és estifény, akkor felháborodik, hogy de nem, csak a tanár úr tudja hogy többre vagyok képes. Aha.

Melchi Zadok 2011.07.20. 11:31:01

én 43 éves vagyok és ha egy 18 éves csaj az utamba kerül, megdugom és az aktus után kb 10 perccel kiadom az útját. (vagy kifizetem :))

egyébként sanyikám dugj 35-40 körüli nőkkel, ha szeretnél valami igazán jót.
a tizenéves csajoknak fingjuk nincs a szexről, amit tudnak azt szar pornókból és/vagy rettenetes diszkók mellékhelységeiben részegen, tapasztalatlan, korban nem túl idősebb szintén részeg menőcsávóktól szedik össze.
GÁÁÁZ.
tizen/huszonegynehány évesekkel ne kezdj, csak ha pénzt kérnek a szexért és nincs jobb aznapra :)

dr. gernika 2011.07.20. 11:39:38

@Dövan: Nem volt szembetűnő hibája, olvasható volt, csak a gondolatai eccerűek.
@Nard: Én diplomás vagyok, és nem akarok főnök lenni. Egész egyszerűen agymunkából akarok élni. Tényleg több melós kéne az igaz, és én nem is becsméreltem őket, de akkor is beszűkültebb annak a világképe, aki 16-17 évesen rááll egy szakmára és azzal foglalkozik csak, plusz egy kis lazítás a haverokkal, meg család-gyerek. Ha mellette ő rászánja a sok időt, és műveli magát, meg különböző tanfolyamokra jár, esetleg a nyakába veszi a világot, hogy a szakmáját mindenfele hasznosíthassa, magát képezze, az más, de ez a kisebbség.

phaszfej 2011.07.20. 11:39:59

nyerítő, félrészeg lányok. ez jó. sajnos nálunk a cégnél a 30 évesek is ugyanúgy nyerítenek. bejön a multihoz egy szerény, tisztelettudó, disztingvált, bűn ronda lány, és 3 hónap múlva hónaoljcsizmában, vastag combján latex hatású bőrcicanadrágban kurvának öltözik és a világ legjobb nőjének képzeli magát. persze óriási pofája, de csak ha a barinők a közelben vannak. de tényleg, csajok, nem volt nektek apátok? miért hiszitek, hogy a háznyi seggetekre, a girbegurba lábaitokra, a fonnyadék csöcsötökre kíváncsi bárki is? miért kell ringyónak öltöznie minden csajnak manapság? fölösleges, így csak a lúzerek kívánnak meg benneteket, normális férfi elokádja magát a sok kicicomázott szörnyellán. sajnos az az igazság, hogy kb. 100-150 nőből ha egy, aki tényleg vonzó, csinos, arányos.

Caddy 2011.07.20. 11:41:05

@melchi zadok: a kendőzetlen valóság, és milyen igaz.
Így is van.

Ébresztő magyar, elég volt, ne tűrd a diktatúrát! 2011.07.20. 11:44:46

Sajnos igaza van , elég gáz a mai tizenéves. Buta, semmi nem érdekli csak a ruha, buli meg a répa!!

michaela77 2011.07.20. 11:45:04

Az előbb olyan kommentet írtam, hogy utána öt percig nem tudtam bejönni:)

@Frigyesur: az igaz, hogy nem az osztályelsők választják a szakmunkásképzőt.
(bár arról vitatkozhatnánk, hogy a kevésbé tehetős szülők, akik tudják, hogy nem fogják bírni fizetni a felsőoktatási tanulmányokat, szakmunkásba küldik az okos gyereket, hogy legalább legyen egy szakmája).

De ettől a "melósok" szűk látókörűek? Talán kevesebb a lexikális tudásuk és nem tudják elemezni Salingert. Na bumm.
De ettől még nem kellene negatív felhanggal használni a melós szót.
Arról nem is beszélve, hogy manapság hány diplomás vállal melós munkát, mert nincs más.

GGG77 2011.07.20. 11:49:03

Sanyi, az ilyen csajokkal nem kell randizgatni, szüleikhez elmenni, moziba járni. Vagy ad pinát 1-2 órán belül, 1-2 ital után, vagy mehet. Ennyi.

kerdesek05 2011.07.20. 11:49:49

@gernika: EZ MEKKORA! :))))))

Ő mitől valaki? (valóságsós pucéran pucsító hölgyről van szó) a következő komment érkezik a celeb védelmében egy ránézésre teljesen normális hímtől: "ATTUL!!!! NEM KÖL FIKÁZNI MAJ HA TE IS ENYIT FÖLMUTAC AZ ÉLETBE AKOR LEHET NYOMULNI ADIG MEG HELO VAN!!!!!!!!!!!44"

kerdesek05 2011.07.20. 11:51:55

@Köldökszösz (csodalampa): EGYETÉRTEK, EZ MINDIG ÍGY FOG KINÉZNI

T-5 2011.07.20. 11:54:30

Nem az számít, ki mennyi idős. Simán van ilyen péniszküldős a 25 évesek körében is. Sőt.

dr. gernika 2011.07.20. 11:55:03

@kerdesek05: Valójában irigykedem a hölgyre, amiért ilyen modern kori lovagok védelmezik a becsületét. :)
@SciNuBob -I hear you, mon!-: Tyű, mekkora lehetett Frici szeme, mikor ezt meglátta. :D

kerdesek05 2011.07.20. 12:02:36

@Father Justice: szegény csaj, egész életében fent marad a világhálón:)

www.nice.hu/index.php?action=pictures&cid=43&lsid=18300&cpg=1&cpp=90

www.delmagyar.hu/kepek/farkas_frida/2006411/

hiros.index.hu/galeria/toserdo_szepe_2009/farkas_frida

http://www.facebook.com/search.php?q=Farkas+Frida&init=quick&tas=0.7205156849985703&search_first_focus=1311156109496#!/profile.php?id=1120998673

Joe69 2011.07.20. 12:21:23

Egyetértek a felettem szólókkal annyiban, hogy igen, a tinipicsák színvonala kb. ez, és 27 évesen nem ilyenekkel kell kavarni, hanem..harmincas szinglikkel. Annyian vannak, mint a nyű. Azok pont a huszonéves pasikorosztályra hajtanak. És nem gond, ha melós vagy ! És nyugi, bár előadják, hogy tartós kapcsolatot akarnak, meg minden, de nem remélik ezt tőled valójában, azért vannak veled, mert rettegnek a saját koruktól. Neked bizonyítani akarnak, ezért nőként szuperklasszisokkal többet érnek, mint a tiniribik.És ha találsz közben egy passzentos 25 évest, hát otthagyod a szinglit, majd leveri a pasifelhőjében lévő negyvenes levénemberezett pasikon..

Alonso 2011.07.20. 12:28:13

Minden korosztályból lehet MINDENFÉLÉT találni.
Csak az általánosít (pl ez a mostani POSZTLÓ), akinek baj van az önbecsülésével ("melós vagyok", na és?) és az értékrendjével.

Járjál fiam szórakozni igényes helyekre. Egyetemi bulikon pl egymást érik a gyönyörű és okos tizenéves lányok. Vagy ahogyan az előttem szóló írta: 30-as hölgyek.

Csak azok a korlátok vannak, amiket magunknak állítunk.

földiekkel játszó 2011.07.20. 12:41:00

Már nem vagy Sanyi? :D (bocsánat, ma nem tudtam kihagyni)

Szomorú, amit írsz, nagyon szomorú...

földiekkel játszó 2011.07.20. 12:42:41

Nem tudom kihagyni: már nem vagy Sanyi? (bocsi!) :D

Amúgy amit írsz, az szomorú. nagyon szomorú...

2011.07.20. 12:45:15

@Nard: én ismerek itt jogászokat, akik sötétségben felveszik a versenyt a negró cukorral, kapanyél a szájukból kilóg és irigy, sunyi, gonosz emberek.

indapass90210 2011.07.20. 12:47:27

@kerdesek05: mondjuk bukna ez a csaj a fiatalabbakra is, de a fiatalabb lóvés az jóval ritkább, mint az idősebb lóvés. Rohadt az élet :)

2011.07.20. 12:48:21

@Murderface: @földiekkel játszó: ez pontosan így van ! A 20 éves lányom már mély megvetéssel beszél a diszkókat elözönlő 13-14 éves hordákról.

Arrius (ex-Nathan D'Xantine) 2011.07.20. 12:49:31

@Kulics: Mindenki ismer ilyeneket aki legalább futólag átnézte a választási jegyzéket, vagy urambocsá' belenézett az egyik parlamenti közvetítésbe...

ex-dr. vuk 2011.07.20. 12:52:11

@Kata1987: Most meg igy gondolod.. ;)
Egyebkent is, kivetelek mindig vannak.

@Dövan: Kiveve ha o is "huje bicajos" es egyben komoly no :)
A bicajos lanyoknak altalaban jo a segguk tudtad? ;)

Arrius (ex-Nathan D'Xantine) 2011.07.20. 12:53:12

@Dövan: Dehogy rohadt! Így a fiatalnak ott a fiatalsága az öregnek meg a pénze... Jó ez így! :-)

földiekkel játszó 2011.07.20. 12:56:20

@Pál a postoló:

Ejnye na! Kicsit nem olvasok el mindent és megelőzöl úgy, hogy észre sem veszem? Ez a legkevésbé sem lovagias! :)

dr. gernika 2011.07.20. 12:56:26

@Joe69: Hogy te milyen szánalmas vagy, az elmondhatatlan :D

Dr. A Jó Meglepően Izmos Hercege 2011.07.20. 13:02:08

@Kulics:

Nem csak jogászokból van sok dilettáns, műveletlen paraszt, hanem bármilyen diplomával rendelkezőből.

A diploma értéke mostanra leértékelődött, mióta lassan dubajozásból is lehet doktorálni (valszeg a testnevelőszak és a bölcsész tanszék perverz szerelemgyereke lesz), azóta lassan már takarítani is csak diplomával lehet. Nincs már szinte értéke, max a keményebb helyeken kapott diplomának van valamilyen szintű értéke. BME mérnöki kar stb. A Zimány Linda szerű golddiggerek 1 hétig nem tudnák ott húzni :) Azt akarom mondani, a diplomás is lehet bunkó, egyszerű mint egy melós.

Köldökszösz (csodalampa) 2011.07.20. 13:04:07

@Joe69: A harmincas szinglikkel az a baj, hogy nem átalkodnak sunyin befingani a paplan alá. De ezt már egyszer kifejtettem.

Meg azért mégiscsak szerethetőbb egy fiatal suna, aki hajnalba kisettenkedik a fürdőszobába fogat mosni, hogy mikor megébredsz mellette, akkor önfeledten megcsókolhasson. (Most elmorzsolok egy könnycseppet, a régi emlékek feltörtek bennem)

Van ilyen 25 felett is, csak ritka, mint a 15 éves szűz.

Köldökszösz (csodalampa) 2011.07.20. 13:05:41

@Nard: Akkor ez azt jelenti, hogy a ruhatáros-felszopó kétszakos diploma szart sem ér?

ahhaosd2 · http://kerdesek.hu 2011.07.20. 13:09:30

hát vicc, akkor ne oda menj bulizni vazzeg :)

Köldökszösz (csodalampa) 2011.07.20. 13:15:26

@Nard: Ez az oktatási rendszer "arcon csapása" :)

Dr. A Jó Meglepően Izmos Hercege 2011.07.20. 13:17:25

@Köldökszösz (csodalampa):

Jó mondjuk az ügynökpapás Pokorny is nagyot bukott a balneológiával :)

Joe69 2011.07.20. 13:17:42

@gernika:
A személyesen érintettektől elnézést kérek, mindig vannak páran, természetesen ti vagytok a kivételek, akikre persze mindez nem vonatkozik..

Borstörő · http://gyerekmonopoly.blog.hu/ 2011.07.20. 13:20:16

Na erről én is nyomtam egy posztot: gyerekmonopoly.blog.hu/2011/06/30/kamasz_sunik

Bár engem inkább az érdekel, hogy a nagyon várt gyerekkel miért nem foglalkoznak a szülei! Mert ne mondja már nekem azt senki, hogy egy anya kurvának öltözve engedi el reggel a lányát. Egy felelős apa maga kínálja cigivel a 14 éves fiát. Ez nem szülőség, hanem valami sokkal rosszabb...

Buci-Bigyo (törölt) 2011.07.20. 13:21:39

@Nard: Az álamfö közgaszdász végzetségü.:D Ojanok lehettnek a végzetségei és a nyelv tudása mint Veres Jani középfoku angol nyelvizsgálya.:D

fülöpke 2011.07.20. 13:23:52

@JOKKA21: "Az a baj, hogy buta a legtöbb nő?"

Akkor arra leljünk választ, hogy a kor- és sorstársaim, az alig több, mint 4X-es évjáratú, kifejezetten csinos, okos, jó egzisztenciával(és persze 1+n kiskamasz csemetével) rendelkező, igényes, jó humorú hölgyek miért nem lelnek maguknak sokadik éve normális társat. Szemetszúró jelenségről beszélek. Miközben a szóbajöhető férfiúk sorra kötelezik el magukat olyan nőszemélyekkel, akikkel valamirevaló társaságban mutatkozni is szégyen volna, mert meg is szólal a nőcske.

dr. gernika 2011.07.20. 13:28:15

@Joe69: Személyesen érintett te vagy, én csak röhögök rajtad. :) Felejtsd már el azt a 30-as picsát aki megszivatott/le se szart, és helyetted inkább huszonéves díszfaszok után futott, és ne őt lásd már bele minden szituba és mindenkibe! Ez a szánalmas. :)

Szöszi 28 2011.07.20. 13:31:27

@fülöpke: Lehet, hogy nem mindenkinek vonzó egy olyan nő, akinek már van gyereke. Ezért olyat választanak, akik bár kevésbé okosak és csinosak, de esélyük van saját családot alapítani vele.

Köldökszösz (csodalampa) 2011.07.20. 13:32:29

Ajánlom megtekintésre az MTV (nem a közszolgálati) késő esténként adott Skins sorozatát.
Tán' van belőle UK és US verzió is. Ha jól sejtem itt az US verzió megy.

www.mtv.co.hu/shows/skins/

Köldökszösz (csodalampa) 2011.07.20. 13:38:30

Elnyelte a kommentemet.

Szóval, ezt érdemes megnézni.

www.mtv.co.hu/shows/skins/

@Kata1987: Ennyi.

Dr. A Jó Meglepően Izmos Hercege 2011.07.20. 13:39:31

@Buci-Bigyo:

Vagy Áder angolja. Az még überszánalmas.

ÁJ DONT HÍR JÚ!

Buci-Bigyo (törölt) 2011.07.20. 13:40:21

@fülöpke: A férfiak általában inkább saját gyereket nevelnének, vagy legfeljebb egy gyereke legyen a nőnek, de a gyermekteleneket preferálják, az idősebb, jól kinézőkben is.Akkor is, ha nekik van gyerekük.Kevesebb a konfliktusforrás + nem mindenki invesztál szívesen idegen gyerekekbe.Ez a nyers valóság.Persze ellenpélda mindig van.

Nutshell 2011.07.20. 13:41:13

@Frigyesur: Igen, ilyenkor mr a neten kell ismerkedni. Ez így van megírva a nagykönyvben :)

fülöpke 2011.07.20. 13:45:14

@phaszfej: "Nyerítő lányok." :D

Persze, hogy nyerítenek. Mind nyeretlen kétéves. (Elnézést a versenylovaktól.)

@Kata1987: Nem ugyanarról beszélünk.

JOKKA21 megjegyezte, hogy nincs a nőknek humora. Erre mondtam, hogy mehetünk mink a sóhivatalba a humorunkkal egyetemben. Természetesen nem a még családalapítás előtt álló férfitársainkra gondoltam, mint szóbajöhető, eh.

Joe69 2011.07.20. 13:49:11

@gernika:
Akkor maradjunk annyiban, hogy én is röhögök rajtad, és ennyi..

Szöszi 28 2011.07.20. 13:50:27

@Buci-Bigyo: Hát az én apám sajna nem volt annyira okos, hogy kikerülje ezt a helyzetet:D Ő támogatta a másét a sajátjai helyett:) Sajna sok példát látok az ilyesmire.

Dr. A Jó Meglepően Izmos Hercege 2011.07.20. 13:51:20

@Buci-Bigyo:

Mindig azt mondtam, hogy más kismajmát senki sem akarja nevelni!

@Joe69:

De te miért? :)

Köldökszösz (csodalampa) 2011.07.20. 13:52:13

@fülöpke: A családalapítás utáni, de elvált faszikra ez ugyanígy áll. Minek venne a nyakába még kakukkfiókát is, ha kaphat pinát csomag nélkül?
@Kata1987: meglátása teljesen helytálló.

Anti Anyag (törölt) 2011.07.20. 13:53:08

Visszaírtam volna neki, hogy nekem valamivel kisebb van, de csak szopatni akarok. Lehet, hogy elment volna a humora.

18 év alattiakat én nem nagyon szerettem, mert sokuk nagyon koszos volt.

Szöszi 28 2011.07.20. 13:56:12

@fülöpke: Akkor miről? Függetlenítsünk a gyerek témától. Arról, hogy van egy okos és szép 40-es nő és a férfiak mégis a csúnya és buta 40-es nőket választják?

Szöszi 28 2011.07.20. 13:58:47

@Köldökszösz (csodalampa): Azért, mert előfordulhat, hogy nekem is döntési szempont lenne. Mert nem akarnám más gyerekét nevelni.

Peetee 2011.07.20. 13:59:06

Sanyikám, jól látod a helyzetet!
Van rengetegsok kétkoktélértf@szszopó' kiskurva, meg embertelensok 23éven túli egyedülálló, aki az egzisztenciáért dolgozni nem akar, de a gyerek már köll' mert a barinőknek már van.
A kettő között van egy nagyon-nagyon kis réteg, akit nagítóval kell keresni.
Európa 2011.

Dr. A Jó Meglepően Izmos Hercege 2011.07.20. 13:59:08

@Kata1987:

Mások által csinosnak mondott 40es nő? (a 40es nő 49-et jelent) :)

Hurri Kán 2011.07.20. 13:59:41

Ha valaki nem talál társat, normálisat, az nem azért van, mert elmúlt 40/ nem múlt el 40, meg van gyereke, vagy nincs, hanem vannak ott egyéb bajok valószínűleg... Persze mindig könnyebb ilyesmikre ráfogni, mint őszintén szembenézni önmagunkkal...

Szöszi 28 2011.07.20. 14:03:39

@gyvy: Most fogok egy fegyvert, főbelövöm magam, utána meg elásom magam a Budaörsi reptéren:) Eddig azt hittem csak a körülmények nehézkesek egy párkapcsolat kialakításához, de ezek szerint valami nagy baj van velem:D

savrola 2011.07.20. 14:06:09

Nyugi, kedves "Poszter"! A te generációdon is így szörnyülködtek 13 éve, mégis valahogy kikupálódtál! ;) Egyébként most már Béla vagy? :D

Hurri Kán 2011.07.20. 14:06:23

@Kata1987:
Előtte ungabunga? :DDD

Nem azt mondom, hogy könnyű, de továbbra is csak azt tudom mondani, ha valaki azt nézi, hogy miért NEM lehet, annak nem is fog menni...

blah 2011.07.20. 14:10:17

@Kata1987: az attól függ, ribanc lettél vagy sem?

cyd 2011.07.20. 14:10:46

@gyvy: Szembenéztem. Vizuális megjelenésemet tekintve valahol Clooney és Quasimodo között helyezkedek el (reményeim szerint félúton), humorom van, de irónikus, egzisztenciám átlagos, viszont van egy valag komplexusom jobbára gyerekkorból. Normálisat nem találok lassan 3 éve. Ez egy ilyen sport.
Attól még szeressük a nőket, még ha mindegyik hülye is :)

cyd 2011.07.20. 14:15:31

@cyd: és hejessírni is elfelejtek lassan...

cyd 2011.07.20. 14:21:03

@gyvy: Mármint mi? Ismersz netán és a jellemzés vagy egyetértesz az axiómámmal? :)

Szöszi 28 2011.07.20. 14:21:28

@gyvy: Természetesen. Nekem ez miért nem jutott eszembe magamtól? :D

Dr. A Jó Meglepően Izmos Hercege 2011.07.20. 14:21:45

@cyd:

A nőket nem megérteni, hanem szeretni kell. Úgysem lehet megérteni olyasmit, mint pl a női megérzés, ami a logikus gondolkodást váltotta fel több ezer éve. Ne keress logikát ott, ahol nincs, mert így ellened fordul az egész rendszer. Ez a logikája a logikátlanságnak. :)

Hurri Kán 2011.07.20. 14:22:22

@cyd:
Sokan esnek kb. abba a halmazba, amit az előbb oly találóan körülírtál :)

Hurri Kán 2011.07.20. 14:24:00

@Kata1987:
Nem tudom... De örülök hogy segíthettem :)

Szöszi 28 2011.07.20. 14:27:31

@gyvy: Na elindultál már? :)

cyd 2011.07.20. 14:28:14

@Nard: Férfi vagyok. Materialista, ergo a realitásérzékem magasabb annál, mint hogy meg akarjam érteni a nőket. Előbb találom fel a hipertérugrást és a hidegfúziót egyszerre.
Különben is köreinkben az a mondás dívik, hogy aki érti a nőket az buzi.

2011.07.20. 14:33:52

@fülöpke: aki felvállal n+1 idegen kamasz gyereket, annak erősen fejlett az irracionalitás érzéke. Vagy súlyosan párkapcsolat függőségben szenved és mindegy milyen áron csak valaki melegítse az ágyát... brrrr... a hideg is kirázott a kamaszokra gondolva.
Ja, csak az ekézhet ezért, aki felnevelt 1-2 kamaszt már... aki nem tudja ez mivel jár, annak nem ér :)

Köldökszösz (csodalampa) 2011.07.20. 14:35:45

Mit nem lehet érteni a nőkön?!

Csak annyit kell mondogatni, hogy szereted, és mindent megkapsz, amit el tudsz képzelni.

"A szoknyád alól súgom:
-Baby, love me tender
Te is tudod jól, hogy a nevem Isten,
Nem ember"

dr. gernika 2011.07.20. 14:39:03

@cyd: Így van.
Valamint, aki azt hiszi, hogy érti a nőket, az PUA, akit mindenkit körberöhög.

dr. gernika 2011.07.20. 14:45:08

@Kulics: Ismerek pedig ilyet. Igaz, az exe kis ronda penészvirág volt, de huszonéves, a mostani meg egy transzvesztitára hajazó cougar, de van kamaszfia, és a facebook üzenőfaluk csöpög a nyáltól. Srác jófej, aranyos, nemcsúnya. Kapcsolatfüggés lehet a jó szó.

Caddy 2011.07.20. 14:55:27

@Köldökszösz (csodalampa): de régen hallottam ezt a nótát. :)

Da Moon Iz Black (Saigo O Wasamono) 2011.07.20. 14:57:12

@Alonso: mélységesen egyet értek. minden korosztály azt képzeli, hogy okosabb a korábbinál és különb a következőnél.

kuvvák mindig voltak s lesznek, a lényeg hogy hová pozicionálod magad, milyen értékrendeket követsz?!

phaszfej 2011.07.20. 14:58:55

@Joe69: egy ember színvonala sosem függ az életkorától

el vagy veszve a látszatban

Da Moon Iz Black (Saigo O Wasamono) 2011.07.20. 15:05:52

@Nard: lényegében egyet értek, ez a sok büfé szak egy jó nagy lehúzása a társadalomnak, és mivel munkát nem tudnak adni csak kitolják a fiatalok pályakezdését.
A sok hülyéje meg a büfé szakkal, nulla gyakorlattal akar nagyot hasítani.
A másik oldal meg a handicap-es melós, aki mindig okosabb mint a főnöke.

Tény, hogy az oktatás elcsesződött a szakiskolák beszűkítésével, megszüntetésével. Az általános érettségi nulla.

cyd 2011.07.20. 15:10:33

@Caddy: www.youtube.com/watch?v=2Qk1oCnlBG0
Küldöm mindenkinek, aki szere... Lófaszt! Csak Neked, meg nekem :)

Dr. A Jó Meglepően Izmos Hercege 2011.07.20. 15:14:24

@Da Moon Iz Black (Saigo O Wasamono):

Mindegyik főnök akar lenni. Dolgozni meg senki sem, aki meg mégis, az bunkó melósnak van titulálva. Csak épp az a gáz, hogy ha pl parkettázni kell, a malomkutató diplomával rendelkező, vagy a felszopó-ruhatáros summa cum (höhö) laude végzettségű mánágerkisasszony meg van lőve, mivel nincs jó szakember. Az öreg szakik lassan kihalnak, nem nagyon van utánpótlás.

Frigyesur (törölt) 2011.07.20. 15:16:09

@gernika: :D Nagy csapas ez egy szokenek :D

@cyd:
1. Miert csak a kamu diplomakat kell ilynekor felhozni? Mas nincs is?
2. A regi idoktol ne ajuljunk el. Az ismeretanyag rohamosan bovul, nem biztos, hogy a mai ember kevesebbe tud.
3. A peldat nem ertem. Ha a konzulens erre gondolt, akkor mondta volna ezt. Igy teoria. Nem olyan nyilvanvalo, mint az, hogy "érdekes az arca=bűnronda"

Frigyesur (törölt) 2011.07.20. 15:17:27

@Caddy: @MonsterI.: Tok jo, ha valaki beir olyat, amiert urikorokben minimum lekevernenek 2 nagy pofont, vannak akik meg helyeselnek is. Szinvonal az van. :))

Frigyesur (törölt) 2011.07.20. 15:20:23

@michaela77: Sokat belevetitesz. Az anyagi kerdeskor perpillanat nem alapveto meghatarozoja a dontesnek. A masik meg jah: kisebb lexikalis tudastkp. szukebb latokort is jelent :D Mer' ugye a tudas szelesiti a latokort :))

Dr. A Jó Meglepően Izmos Hercege 2011.07.20. 15:22:01

@Frigyesur:

Mert a kamu diplomásokkal tele a padlás. És ezek felsőfokú végzettségűnek tartják magukat.

Frigyesur (törölt) 2011.07.20. 15:23:04

@gernika: Wow! Milyen lenne mar. Komolyan elgondolkodtam :D

Pizsi16 2011.07.20. 15:23:35

Szerintem defektes a mókus ezért próbálkozik a tiniknél,de mivel ők is érettebbek nála ezért elkeseredett. Magában kell a hibát keresni. Sok a kurva kiscsaj, de ezek csak bizonyos helyeken fordulnak elő. Talán , máshol kellene ismerkedni. Lehet, hogy csak félrészeg buta k... álnak szóba vele.

cyd 2011.07.20. 15:25:48

@Frigyesur:
1. Mert ezek a szakok mostanában szaporodtak el, illetve a felfogás "Nem vettek fel sehova, elmegyek pedagógiára, szociológiára, kommunikációra stb"
2. Érintőlegesen lsd 1. pont. Elájulás nincs, de régebben a felsőoktatás azt jelentette, amit a név is sugall. A diplomának volt presztizse, ma már szűrni kell (különben is régen tuti minden jobb volt, Nagyuram is mennyivel jobban nézett ki lakkfekete acélban és bőrben, mint durcás fejjel, kozsótinccsel) :)
3. Sajna nem teoria. A kislány a húgom :(

bubo cupropenis 2011.07.20. 15:25:57

Az én fiatal koromban sem voltak normálisak a lányok. Gimiben az osztálytárs lányok csak a közeli szakmunkásképző túlkoros menő csávóival kúratták magukat. Persze később mindegyik csaj végzett valami kamu fősulit, hogy papírral bizonyítsa, hogy nem buta. Aztán fogtak maguknak egy orvost, ügyvédet, külföldit.
Kortárs lányokkal a legritkább esetben tudtam kielégítő kapcsolatot kialakítani. Vagy idősebb, vagy nálam jóval fiatalabb csajokkal voltam sikeres. Sajnos a kortársairól túl sok rosszat tud az ember, kell az ismeretlen, az izgalmas, aki lehet, hogy ugyanúgy nem normális, de a korának tudod be a furcsaságait.
És valóban a legtöbb nő megreked a személyiségfejlődés picsa szintjén, és ezen a diploma sem segít.
A büfészakokhoz: a jogász nem büfészak, csak túlképzés van belőle és csak a gyakorlatban lehet igazán megtanulni a szakmát, amire elég korlátozottak a lehetőségek, mert kevés a kezdő jogászoknak kínált állás, ezért a többség dilettáns marad, vagy apuci, anyuci benyomja a községi polgármesteri hivatalba, ahol szintén semmi esélye nincs profi jogásszá válni. Jogászokra szükség van, de nem ennyire és nem így. Ahogy közgazdászokra is szükség van, de nem kell azért minden faluban gazdálkodási és menedzsment szakot indítani.
A mérnöki szakok 90%-a is annyit ér, mint egy szociális munkás szak. Pl. agrármérnök, kertészmérnök, vidéki főiskolákon bármilyen mérnöki szak. Azért onnan sem kerül ki sok világszínvonalú elme, akármennyire istenítik a hozzá nem értők a mérnöki szakokat.

Frigyesur (törölt) 2011.07.20. 15:26:54

@Nutshell: Ne cikizz. De egy majd 30as faszi, aki tizeneves csajokat hajt fel a diszkoban... Ne mondd mar nekem, hogy nem szanalmas!

@Nard: Pl. egy konyvtar-bufe szakos? ;))

Tj66a 2011.07.20. 15:29:43

szánalmas, hogy a "melóst" pejoratív jelzőként használjátok, és lenézően-lekezelően kommenteltek a posztolóról csak emiatt. Főleg azért nagyon piti önigazolás ez, mert az itteni kommentelők nagy része nem egyetemi professzor, atomtudós vagy agysebész, hanem becslésem szerint szimpla irodai csicska, háztartásbeli vagy valami biztosítási ügynök.

ezért van az, hogy az emberek kénytelenek szégyelleni bizonyos körökben, hogy asztalosok, burkolók, villanyszerelők vagy buszvezetők.

nem érzitek, hogy mennyire torz az a világ, ahol az értékteremtő embereket lenézhetik azok, akik mások munkáján-munkájából élősködnek?

(mielőtt kezdődik a személyemre szabott fikázás: igen, van egyetemi végzettségem, de én - szemben a kommentelők többségével - igenis végeztem kétkezi munkát. Nem szégyen az. Mellesleg akkor remek kollégáim voltak, sokkal jobb fejek, mint azok az adminisztratív, középvezető alkalmazottak, akik a légkondicionált parkra néző irodában sóhajtoznak a hajtás miatt, ha eggyel több táblázatot kell beadniuk határidőre.)

Da Moon Iz Black (Saigo O Wasamono) 2011.07.20. 15:30:41

@Nard: sajnos ez jellemző nyugat európára is, csak ott legalább van fizetőképes kereslet a keleti munkásokra.

Nutshell 2011.07.20. 15:31:52

@gyvy: Ezt nagyon jól megfogalmaztad szvsz.

@Frigyesur: De, az. A leggázabb kategória, akik a diszkóban állnak a fal mellett és stírölik a tizenéves kislányokat, meg meghívogatják őket italokra a folytatás reményében. Undorító, meg az is, aki elmegy velük. Bár ők gondolom bedőlnek annak, hogy végre egy idősebb pasi, akinek van pénze (=meghívni őket egy italra, aztán másra nem).

Da Moon Iz Black (Saigo O Wasamono) 2011.07.20. 15:34:20

@Tj66a: pont, hogy nem pejoratív értelemben használjuk sokan! Épp a szakmunkás/melós hiány a legnagyobb baj.

korábban meséltem, hogy kerestem fröccsöntő szakmunkást. nettó 200-ra csak röhögött, hogy olyan kevés pénzért nem jön át hozzánk. ennek úgy 6-8 éve.

Caddy 2011.07.20. 15:35:21

@cyd: lenyomta valamikor, valamilyen rádióadó,csak a fincsi kis búgó hang ütötte meg a fülemet, nem is hittem el. :)

@Frigyesur: nyitott szem, az van. Talán rád is rád férne. Tökéletes világod és tökéletességed lenyűgöz és elkápráztat, csak sajnos a világ nem ilyen.
Amit @melchi zadok: leírt az körülöttünk van. az ha elfordulsz és nem akarod meglátni attól még van. Félreértés ne essék nem azt mondom, hogy követendő (bár nyilván feltételezted rólam,azért írtál nekem) vagy példaértékű,de van,mint ahogy a hármas gyilkosság, vagy a Balatonba fulladt emberek felelőtlensége. Itt van körülöttünk mindez.
Volt osztálytársnőm pultosként dolgozott egy igen jó nevű szórakozóhelyen,voltak történetei. Voltak olyanok ami még neki is durva volt, pedig látott egy-két dolgot.

Frigyesur (törölt) 2011.07.20. 15:35:43

@Tj66a: Nos, szovegertelmezesi kepesseged latva nekem - ketkezi munkat sosem vegzett irodai csicskanak-htbnek-biztositasi ugnyoknek - talan megis igazat kell adnom azoknak, akik szerint a diploma nem jelent semmit ;)

B3NZiN 2011.07.20. 15:36:38

Egy egész generáció jár majd 10 év múlva subidubajozni. Evvan..

Dr. A Jó Meglepően Izmos Hercege 2011.07.20. 15:37:00

@Frigyesur:

Tanulni és olvasni nem csak iskolában és egyetemen lehet. Ott igazából (saját példa) olyasmikkel tömnek ami vagy lejárt, vagy már eleve tudsz, vagy tök felesleges. A valódi tudást a gyakorlat során szerzed meg. Persze kikerülhetetlen az iskola, hogy egyáltalán gyakorlatot szerezz élesben is, de muszáj a sok szart benyelni a suliban. Más kérdés, hogy én az iskolában tanultaknak 0,5%-át hasznosítottam gyakorlatban.

Frigyesur (törölt) 2011.07.20. 15:37:37

@cyd:
1. Eees? Szakemberbol is van csomo trehany. Es van meg jopar szak, ami viszont rendes vegzettseget ad.
2. Attol, hogy valami szeles korben elerhetobb, meg nem rosszabb. Egyszeruen most mar tobb lehetoseguk van az embereknek tanulni. Ez onmagaban nem jelent semmi rosszat.
3. Oke, igy mas.

cyd 2011.07.20. 15:39:07

@Tj66a:
"szánalmas, hogy a "melóst" pejoratív jelzőként használjátok, és lenézően-lekezelően kommenteltek a posztolóról csak emiatt"
Nnna! Muti! Hol?

"piti önigazolás ez, mert az itteni kommentelők nagy része nem egyetemi professzor, atomtudós vagy agysebész, hanem becslésem szerint szimpla irodai csicska, háztartásbeli vagy valami biztosítási ügynök."
Becslésem szerint a Videoton nyeri az idei BL-t.

"van egyetemi végzettségem"
Akkor csak az általános iskolai maradt ki, vagy sokat hiányoztál az elején, mikor az olvasást felváltotta a szövegértés.

Szöszi 28 2011.07.20. 15:42:50

@Nard: Ebben teljesen igazad van. Közgazdász-logisztikus leszek, 7 félévet tanulok ezért, az utolsó 2 félévben voltak szaktárgyaink, összesen 7 db. Egyébként 70-80 tárgyunk volt. OKJ-s képzésen (1 év alatt) többet tanítottak, mint a főiskolán.

bubo cupropenis 2011.07.20. 15:43:18

Nekem egyetem mellett volt szerencsém "melósok" között dolgozni, mert kellett a pénz és sose féltem a fizikai munkától.
Azt kell mondanom, hogy nem maga a fizikai munka aljas dolog, hanem azok akik végzik azok az emberi nem legalja. Tényleg csak a társadalom vesztesei mennek el fizikai munkásnak, hiába hype-olják őket, hogy több kellene belőlük. Akik ma melósként keresik a kenyerüket, azok sajnos olyan emberek, akik 14 évesen az osztály hülyéi voltak, bukdácsoltak, ezért nem tudtak érettségit nyújtó helyre menni továbbtanulni, magát a tanulás képességét nem tették magukévá, ezért a fejlődés lehetősége sincs bennük, ezért kiszolgáltatottak a munkaerőpiacon.
Akik ajnározzák a fizikai munkásokat, azok gondolom szívesen adnák az egyébként jó képességű gyermeküket is egy szakiskolába, ami magatartászavaros, cigiző, tini-terhes, drogos, idegen nyelveket nem beszélő fiatalok nappali megőrzőjeként üzemel. Mert az elit sose közülük kerül ki és ki szeretné, ha a gyermeke ilyen lenne? Vagy ilyen párt választana maga mellé?
Én már eléggé benne vagyok a korban, de az én fiatal koromban is az osztály legalja ment el szakmunkásnak.
Egy megoldás van: rendes szakiskolai képzést adni, nyelvtudással, valamint kizárni a magatartászavaros, agresszív gyerekeket az oktatásból és akkor a közepes vagy jó tanulók is vonzóbbnak érzik majd a szakiskolákat.
A baj az, hogy a szakiskolába való közepes és jó tanulókat is egyetemre küldik szociológia, meg kommunikáció szakra esetleg tanító-óvodapedagógusok lesznek.
Persze amíg az elit a saját gyerekeit egyetemre küldi, addig a plebs is ezt az utat választja a saját gyerekeinek. Mert mindig az elit útja a mint számukra.

Köldökszösz (csodalampa) 2011.07.20. 15:43:49

@Nutshell: @Frigyesur: Bezzeg a harmincas szingli, aki egész délután készült a nagy bulira, és szőrtelenítette a lábait, amiket ma sem fog végignyálazni senki, az bezzeg hiába vonaglik a parketten, a kutya sem akarja hátravinni a kukákhoz.
Az a kis rohadt ribanc meg csak azt a koszos farmert húzta fel azzal a szakadt toppal, és mégis őt bámulja nyálcsorgatva minden kani!

Nem kell ezzel foglalkozni ennyit. Nem vagytok közös halmazban, nem is lesztek, innentől kezdve ignorálni kell az ilyen faszikat is, meg a csitriket is.
Ti sem ilyen faszikra vágytok, nem?

dr. gernika 2011.07.20. 15:44:00

@Tj66a: Szövegértés elégtelen.
@Frigyesur: :)

Hurri Kán 2011.07.20. 15:44:53

@Kata1987:
Száguldok... nem kell mondani hová, odatalálok :DDD

Frigyesur (törölt) 2011.07.20. 15:44:59

@Caddy: Remeltem is, hogy befigyel majd egy kis szemelyeskedes :)) Nezd Caddy, az van, hogy ha te alapbol tokeletesseget kialtasz, mert valaki meg mer emliteni egy kis erkolcsi tartast, az nem feltetlen a vilagrol allit ki bizonyitvanyt. Azaz hozhatsz peldakat a pult mellol, mint autentikus vilagkep feltaro, en meg tudok mutatni olyat, hogy egy apa csipobol kepenveri az a 41 eves faszit, aki agybaviszi a 18 eves lanyat, es ha meg ilyen degradalo '10 perccel utana tipli van' dolgot is megjatszik, szorakozasbol talan istenesen megrugdalja a legfajdalmasabb ponton. Vannak am ilyen korok is.

Probald meg feldolgozni, ha valaki nem keres mentseget a rosszra, akkor biza jobb vilagban is elhet akar.

Frigyesur (törölt) 2011.07.20. 15:48:39

@Nutshell: Na jah. :x

@Köldökszösz (csodalampa): Gyanitom, hogy sem mennyisegben, sem tarsadalmi elfogadottsagban nem versenyezhet a ketto. De amugy jah. Noben is szanalmas, ha ezt szeretted volna hallani :D

Dehogy foglalkozom ezzel, pusztan a sztoriban elokerult, es velemenyt formaltam, mint mindenki. Es ugyanolyan feleslegesen, mint mindenki :D

michaela77 2011.07.20. 15:50:10

@Frigyesur: azt hiszem akkor mi nem is a melósok, hanem a látókör megfogalmazásának tekintetében nem értünk egyet:))

@Tj66a: teljesen egyetértek.

@Nard: ezzel is egyetértek. Nem az egyetemen keltették fel az érdeklődésemet a könyvek, a filmek, a zene, vagy bármi iránt. Ott tanítottak valamit, amire a szakmámhoz vagy szükségem volt, vagy nem (inkább nem). Szakmunkásoknak ezt megtanítják sűrítve szakmunkásképzőben.

Az én két tesóm szakmunkásképzőt végzett, ezért érzem érintettnek magam (bár nem "melósként" dolgozik mindkettő). Nem ugyanazokat a könyveket, nem ugyanazokat a filmeket, nem ugyanazokat a zenéket szeretjük. De egyrészt nem ugyanazokat szeretem sok diplomással sem. Másrészt nem gondolom, hogy kevesebbet tudnának a világról nálam, hogy kevésbé lennének intelligensek és tisztességesek, csak mert soha nem végeztek valószínűségszámítást.
Én valahogy így gondolom ezt.

Ezenkívül láttam sok diplomást, akinek annyira tág volt a látóköre, hogy azt hitte az egész világ körülötte forog:)

Caddy 2011.07.20. 15:52:39

@Frigyesur: nem kell feldolgozni, fel van dolgozva,elég régóta.
Amit te írtál példát ilyet is ismerek, és tévedésben vagy ha azt gondolod, hogy én rossz körön mozgok. Arról van szó, hogy látom mi zajlik körülöttem, és igen,egyetértek azzal, ha más is látja ezt. Ha a kereslet és kínálat megtalálja egymást,abba nekem beleszólásom nincs, maximum véleményem van róla, ami senkit nem érdekel. :) Nem akartam személyeskedni,és elnézést is kérek érte, csak mondjuk abból az öt emberből, aki egyetértett a kiemelt résszel, valamiért pont engem tüntettél ki figyelmeddel. Vajon ez nem személyeskedés volt-e részedről?

Da Moon Iz Black (Saigo O Wasamono) 2011.07.20. 15:54:26

@cyd: lol :DDD

@bubo cupropenis: figyi, azért ez sem teljesen így igaz! a csekkeket fizetni kell, a boltban sem váltják az egyházi valutát élelemre!
nálunk a soron kertészmérnökök, logisztikusok és műszaki- menedzserek végezték a fizikai munkát.
persze volt egy halom gyengébb operátor is, aki pl. nekiszaladt a csukott ajtónak (azt hitte, magától nyílik).

penelope garcia 2011.07.20. 15:55:24

Sanyi, fijjjam.
Tkp mi a problémád?
A korodbeli csajok komoly kapcsolatot akarnak, te meg csak felelőtlenül dugogatnál? -> Juj, de sajnállak.
Tehát gyereklányok után mászkálsz, akiknek még nem igényük az elköteleződés, de nehezményezed a szocializációjukat?
-> Ember, te dugni akarsz, vagy Biblia-órákat?
Láthatóan fogalmad sincs a saját igényeidről.
Vegyél gumibabát.

Nutshell 2011.07.20. 15:59:18

@Köldökszösz (csodalampa): Valóban nem. De nem is fenyeget ez a veszély, hogy ilyenek szednek fel :)
Tényleg van pár kategória, ami zavar, na ők ilyenek.

Hurri Kán 2011.07.20. 16:03:41

@Köldökszösz (csodalampa):
Ez lehet a baj... Lehet zsíros hajjal, szőrösen nem bírná lebotozni magáról a kérőket :DDD

Köldökszösz (csodalampa) 2011.07.20. 16:05:14

- Hé, te Sanyi, nem igazán kedveljük itten a ti fajtátokat errefelé!
- Nyugodj már le Skeeter, senkit se bántanak!

Frigyesur (törölt) 2011.07.20. 16:07:09

@Caddy: Mindig elfelejtem a paranoiad. Segitek: nemcsak teged emeltelek ki.

Ertsd mar meg vegre, hogy azzal van bajom, hogy mindenfele erkolcsi tartas kifejtesere ugy reagalsz 'jajtiittmindtokeletesekvagytok'. Vszeg marhara nem tennel igy, ha tultengenenek benned a moralis aggalyok. Tovabba jomagad is meseltel a tapasztalataidrol ferfiakkal, de nem firtatom, ezek szerint te ezeket mind csak lattad. Erdekes, en az ismeroseim kozott sem.

Ha valaki kocsog, annak is tartom, nevezem. Es nem azert, hogy ezzel sajat tokeletessegem bizonyitsam.

Köldökszösz (csodalampa) 2011.07.20. 16:11:48

@tuono: Nem, már Sarolta. Átállt a sötét oldalra.

Caddy 2011.07.20. 16:16:10

@Frigyesur: ha jól értem leköcsögöztél. Hát szerintem akkor itt ma ezt megint be kell fejeznünk, bár már kezdtem élvezni. :) De nyilván a te erkölcsi tartásodba belefér így reagálni.
Nemcsak engem emeltél ki? Na akkor megmutatom:
Frigyesur 2011.07.20. 15:17:27
@Caddy: @MonsterI.: Tok jo, ha valaki beir olyat, amiert urikorokben minimum lekevernenek 2 nagy pofont, vannak akik meg helyeselnek is. Szinvonal az van. :))

Nézd már! Itt pont a probléma felvető és én vagyunk csak. Jééééé!

:D:D:D:D

Neked nem az én erkölcsi tartásra reagálásommal van bajod, ami szerintem itt ráadásul nem is állja meg a helyét, hanem valami egészen másról lehet szó,de tulajdonképpen nem is nagyon érdekel, hogy mi lehet a háttérben.

Dr. A Jó Meglepően Izmos Hercege 2011.07.20. 16:16:59

@bubo cupropenis:

A CNC esztergályos pl keres kezdőként 300k-t. Fizikai munkás. Szar? Veterán CNCs kereshet munkánként 1,5 milliót. :) Én bánom hogy informatikus lettem.

Nem hypeolom a fizikai munkásokat. Láttam asztrofizikust csövezni a nyugati aluljárójában, egyszer odajött kérni egy cigit, és elbeszélgettem vele. Azért az nem büfészak, csak épp nem él meg belőle.

Mike36 2011.07.20. 16:18:11

milyenek lesznek 27 évesen? mint te
majd szörnyülködnek, meg maifitaloznak

Frigyesur (törölt) 2011.07.20. 16:18:32

@Nard: Nyilvan lehet tanulni, olvasni az iskolan kivul is, de 1. az emberek lustak, 2. valahonnan csak hallasz valamirol es ez felkelti az erdeklodesed. Felreertes ne essek, sok hulyeseget tanitottak nekem is. De ez meg mindig tobb volt, mint a semmi. Es ertelemszeruen ezek mellett olvasni is lehet.

A szeles latokor pedig pont nem a gyakorlatban hasznosithato tudasol szol. Ecceruen tudas a tudasert.

Frigyesur (törölt) 2011.07.20. 16:19:48

@Caddy: Sztem nezd meg megegyszer, hogy ki volt a problemafelveto, akinek helyeseltel. :)) Meg fogsz lepodni! :D

Da Moon Iz Black (Saigo O Wasamono) 2011.07.20. 16:20:36

@Nard: az alkohol már csak ilyen. nem tesz különbséget atom fizikus és mezőgazdasági gépszerelő között...:)

Tj66a 2011.07.20. 16:21:35

Frigyesúr és gernika

_______________________

fumerin 2011.07.20. 08:23:25

@Easyke: "27 éves vagyok, melós"
Nálam ennyi elég is lett volna hírértéknek, a többit meg már kitaláltam volna egyedül is :D

JOKKA21 2011.07.20. 08:49:45

@gernika: Gondolom az a tag így is bejön a nőknek, hogy kiesik a kapa a szájából.

gernika 2011.07.20. 11:14:26

@Frigyesur: Szerintem sokkal nagyobb demagógia a "8 osztállyal is lehet valaki intelligencs, művelt és bunkóbarom a diplomás".

Tényleg több melós kéne az igaz, és én nem is becsméreltem őket, de akkor is beszűkültebb annak a világképe
________________

stb.

Lehet, hogy én értettem félre a mondanivalótok mögöttes tartalmát (ez esetben az én szövegértési képességem hagy némi kívánnivalót maga után), de az is lehet, hogy nem tudtátok érthetően megfogalmazni.

másrészt pedig a megjegyzéseid a legnagyobb jóindulattal sem viccesek, hanem csak szimplán parasztnak tűnsz tőlük. Ha ilyen babérokra törsz, próbálj meg szellemesebb lenni.

Nem leszel attól valaki, ha eljátszod a megmondóembert, egy kis szerénységgel (reális önértékelést már említeni se merek), sokkal több barátod lenne.

Frigyesur (törölt) 2011.07.20. 16:24:11

@Caddy:
"ha jól értem leköcsögöztél"
Te telleg ennyire nem tudsz szoveget ertlemezni, vagy rajatszol?

"Neked nem az én erkölcsi tartásra reagálásommal van bajod, ami szerintem itt ráadásul nem is állja meg a helyét, hanem valami egészen másról lehet szó,de tulajdonképpen nem is nagyon érdekel, hogy mi lehet a háttérben."
Tudodmit? Beismerem: nem az erkolcsi tartasra regalasoddal volt bajom. Egesz masrol van szo. Tok mas all a hatterben. Direkt kipeceztelek :DD A paranoia a skizofrenia egyik tunete. Tudtad?

Frigyesur (törölt) 2011.07.20. 16:26:14

@Tj66a:
"másrészt pedig a megjegyzéseid a legnagyobb jóindulattal sem viccesek, hanem csak szimplán parasztnak tűnsz tőlük. Ha ilyen babérokra törsz, próbálj meg szellemesebb lenni.

Nem leszel attól valaki, ha eljátszod a megmondóembert, egy kis szerénységgel (reális önértékelést már említeni se merek), sokkal több barátod lenne."

Ezt kinek cimezted? :)) Vagy mindkettonknek csak attertel e/2re? :D

Dr. A Jó Meglepően Izmos Hercege 2011.07.20. 16:26:59

@Caddy:

Valszeg az van a háttérben, hogy szarnak tart. Van ez így.

Frigyesur (törölt) 2011.07.20. 16:29:50

@Tj66a: Kis segitseg: a kapanyeles dolog nem a sztoriirora vonatkozott. Talan megis tudunk fogalmazni. ;)

MonsterI. 2011.07.20. 16:30:37

@Frigyesur: És téged mi frusztrál valójában? Akarsz róla beszélni? XD

Tj66a 2011.07.20. 16:32:52

@Frigyesur: nem úgy tűnik, de sebaj. Hagyjuk akkor, nyilván nem ismered el, mennyire piti volt amit csináltál.

Frigyesur (törölt) 2011.07.20. 16:33:02

@Nard: Gozom sincs milyen, de folyton ezzel a 'tibezzegtokeletesekvagytok' dumaval jon.

@MonsterI.: Nem :))) Bar mindent osszevetve vszeg joval kevesbe vagyok frusztralt az emlitett hsz. irojanal. Es a helyesloknel is ;)

dr. gernika 2011.07.20. 16:36:01

@Frigyesur: @Nard: :D
@Tj66a: Az azért szupi, mert abból amit beidéztél, semmit sem ő írt. Én is csak részleteket, ráadásul a mondanivalóm félbevágva.

Frigyesur (törölt) 2011.07.20. 16:36:09

@Tj66a: Pedig 'az' hasznalata 'ez' helyett erosen engem igazol.

Nem latom be mi volt a piti. Kis segitseg?

Frigyesur (törölt) 2011.07.20. 16:42:59

@Tj66a: Nahat koszi. Mar reg szoltak be a stilusom miatt. :)) Igyekszem ragyurni humorra, mindig is sejtettem, hogy csak szanalombol nevetnek a vicceimen, nem vagyok szellemes. ;(

Baratbol meg t'od: a keves a sok ;)

michaela77 2011.07.20. 16:43:24

@Frigyesur: hát ha én azt tudnám:)
Azt hiszem én valami olyasmit értek rajta, hogy mennyire van tisztában a világ működésével, mennyire tud logikusan, normálisan gondolkodni, elfogadni mások véleményét, formálódni, meglátni az újat, befogadni, kíváncsinak lenni.
Te meg mintha valami tudásfélét vagy műveltséget értenél rajta, vagy nem is tudom pontosan megfogalmazni.

Müszélia 2011.07.20. 16:44:20

@JOKKA21: ó jaj, ha nem ribanc, akkor rögtön megkapja, hogy fapina. mert ti csak ezt a két kategóriát ismeritek. nem tudom, a posztoló hol keresgéli a csajokat, talán nézzen körül a bölcsészkaron.

MonsterI. 2011.07.20. 16:51:50

@Frigyesur: Pedig a "mélyanalízis" sokat lendíthetne rajtad... Miért rántasz rögtön a szívedre egy szélsőségesnek még nem is igazán nevezhető álláspontot? Itt mindenki írja, ami eszébe jut. Hogy én most csak helyeseltem, azt sajna a limitált időkeretem adja. No meg az idevonatkozó tapasztalás... :-)

Da Moon Iz Black (Saigo O Wasamono) 2011.07.20. 17:00:47

@Tj66a: szerintem csak besértődtél, pedig tényleg értelmezned kellett volna a leírtakat.
a harag és a düh csak ritkán jó tanácsadó.

fülöpke 2011.07.20. 17:11:31

@Nard: "Mások által csinosnak mondott 40es nő? (a 40es nő 49-et jelent) :)"

Az a helyzet, hogy ez nem túl vicces. Simán lehet, hogy én/mi, a 4X + egynehány évünkkel messzebb vagyunk a 49-től (persze alulról), mint mondjuk te a 40-től. Ami persze semmit nem jelent, mert nem nő vagy, de életed párjával simán előfordulhat, hogy megéri a 41-et (melletted), amikor is te leszel a legjobban felháborodva, ha valaki majd ezt a "viccet" elsüti a sérelmére. Előfordulhat? Könnyen.

Ami a kamaszgyerekeket illeti, mi már rég túl vagyunk azon, hogy apukát keressünk melléjük, tehát felesleges arról értekezni, hogy senki nem akarja a más "kismajmát" nevelgetni/eltartani...

Jó humorú nőkről, illetve hiányukról volt szó, s bátorkodtam belekotnyeleskedni a napi diskurzusba, de visszanézve a hozzászólásokat, nem is tudom, mire számítottam. Fejest ugrottam egy piranhákkal alaposan telitűzdelt medencébe. Meglepve nem vagyok. Na jó, csak egy kicsit.

kiraaaaa 2011.07.20. 17:16:46

@Da Moon Iz Black (Saigo O Wasamono): de közös nevezőre hozza az alkohol őket:) és így mindenki különbözően lesz egyforma.

Da Moon Iz Black (Saigo O Wasamono) 2011.07.20. 17:19:57

@kiraaaaa: sajnos ebből lesz csernobil :S

@fülöpke: na ja, a viccet kérem érteni kell! :P

fülöpke 2011.07.20. 17:24:08

@fülöpke: Pardon, szóval buta nőkről volt szó, nem humorosról. Közben más dolgom volt, kiestem a szóáradatból. Mindegy. Az én korosztályom akár okos, akár jó humorú, így is úgy is a kukába vagyon hajintva. Legalább nyugodtan hivatkozhatok a koromra, ha összevissza beszélek.

Hurri Kán 2011.07.20. 17:27:28

@fülöpke:
Ha oda pozicionálod magad, akkor oda is fogsz kerülni...

kiraaaaa 2011.07.20. 17:27:54

@fülöpke: na de kérlek:)
ahogy mondják: a jó bornak nem kell cégér:)

fülöpke 2011.07.20. 17:30:11

@Da Moon Iz Black (Saigo O Wasamono): Teljesen igazad van. Tényleg.

Anno én is elsütöttem egy pasasnak valami szirupos filmmel kapcsolatban, hogy cukorbetegek nem fogyaszthatják. Nem röhögött, pedig jó humorú volt. (Kiderült, hogy cukorbeteg.) Ezt én nem tudtam. A hozzámszólók viszont előtte folyamatosan arról értekeztek, hogy miért kéne megértenem, hogy mi nem is vagyunk. :-)

Da Moon Iz Black (Saigo O Wasamono) 2011.07.20. 17:30:20

@fülöpke: miért lenne kihajítva? s miért kell mindent korosztályokra értelmezni? a siker, a boldogulás egyéni szinteken dől el - nem korosztályonként.

kiraaaaa 2011.07.20. 17:30:24

@Da Moon Iz Black (Saigo O Wasamono): ott is beindult az élet, semmi nem reménytelen:)
ah nem télen vagy ősszel készítenének felvételeket a tájról (mert úgy drámaibb és manipulálhatóbb a világ) látható lenne a kizöldült táj, az állatvilág sem pusztult ki, s talán egy vörösfenyőt elszámítva nem történt nagyobb génmódosulás, mivel az emberek, akik rákosak lettek, nem szaporodnak tovább, tehát nem adják tovább a mutációt.legalábbis atomfizikusok szerint.

Hurri Kán 2011.07.20. 17:32:45

@Da Moon Iz Black (Saigo O Wasamono):
Így van... Valami ilyesmit írtam én is pár órával ezelőtt...

fülöpke 2011.07.20. 17:38:41

@gyvy: Olvasd végig a hozzám szólókat, könnyen belátod, hogy ez a pozícionálás nem teljesen önként és dalolva vállalt. Néhány éve még én sem hittem, aztán mégis ez lett belőle. :-)

Különben Gábor Zsazsa mondta a korát firtató kérdésre, hogy: "– Most már közelebb vagyok a 30-hoz, mint a 25-höz." Ez pedig 28-tól korlátlan ideig igaz.

Hurri Kán 2011.07.20. 17:42:19

@fülöpke:
Továbbra is az a véleményem, ha hagyod, hogy mások mondják meg, h mi vagy, akkor olyan is leszel... Ennek korhoz semmi köze...

dr. gernika 2011.07.20. 17:44:42

@fülöpke: Szerintem első körben a mártírkodással hagyják fel, máris kevesebb embert fogsz elriasztani. Aztán meg nem kell túl komolyan venni a dolgokat. Felolvastam a kommented Nardnak telefonba, előre röhög, hogy ha megérem mellette a 41-et, aszott kis negyvenesnek, meg negyvenes múmiának fog szólítani mások előtt. Természetesen addig él majd. :)

kiraaaaa 2011.07.20. 17:44:53

@gyvy: így van:)

@fülöpke: azért én néhány ilyen betűkompozíciónak, akik itt vannak, nem sokat adnék a szavára:)-az enyémre se:)

Da Moon Iz Black (Saigo O Wasamono) 2011.07.20. 17:45:48

@kiraaaaa: azért nem építenék ott házat! az is biztos! sőt! :P

@fülöpke: pedig ez nem rossz, én nevettem volna :)

kiraaaaa 2011.07.20. 17:49:06

@Da Moon Iz Black (Saigo O Wasamono): minek? van ott ház elég.:9
de valóban, én sem költöznék oda.

@fülöpke: ez a pasi nem a cukorbetegsége miatt nem nevetett, hanem mert sótlan volt:)
a poén vicces:)

fülöpke 2011.07.20. 17:52:11

@kiraaaaa: Köszi. Néhány kedves szó a számkivetettnek. :-)

@gyvy: Mi van akkor, ha itt is egy sztereotípiával állunk szemben? "Egyre közönségesebbek a fiatal lányok" – mondja a mai cím. Írhatnánk azt is, hogy "Egy negyvenes éveiben járó nő ma már mit akar"... Azért köszönöm szavaidat, mert a hozzámszólásaid legalább építő jellegűek.

kiraaaaa 2011.07.20. 17:54:57

@fülöpke: naná,hogy sztereotípia.
De engem mondjuk nem érdekel:)

Frigyesur (törölt) 2011.07.20. 17:57:43

@gernika: Sebaj, biztos gondoltam. Ahogy te is. Mit szamit, ha mi nem irtunk semmi ilyet? :D

@michaela77: Ha' sztem a latokor az, hogy ki mennyi mindent 'latott' a vilagbol. Ezt jol megaszondtam. Szal nem a nyitottsag, nem a logikus gondolkodas, hanem az 'ismeretek'.

Frigyesur (törölt) 2011.07.20. 17:58:51

@MonsterI.: ??? Ecceruen beirtam, hogy ez azert gaz, mar ami :D Ez meg nem jelenti - bar nem tudom mit takar pontosan -, hogy a szivemre rantom.

Hurri Kán 2011.07.20. 17:58:51

@fülöpke:
Sajnos azt kell mondjam, a fiatal lányok túlnyomó részének közönségessége elég közel áll a valósághoz -persze azokat látjuk csak, akik mindezt nyilvános helyen adják elő, aki otthon van, vagy szintén nyilvános helyen, de "normálisan" viselkedik, az nem nagyon szokta megütni az emberek ingerküszöbét...

Ami a 40+ korosztály, és főleg nők problémáit illeti: minden korosztálynak sztem megvannak a viszonylag specifikus problémái, de ezek mindenkit csak annyira érintenek, amennyire azt az egyes emberek hajlandóak magukra venni.

Frigyesur (törölt) 2011.07.20. 18:00:38

@gernika: Sztem addig se el :D

Na most sajnalom magam es martirkodom, hogy szombat ota eloszor kell feloltoznom es emberek koze mennem. ;(( Es meg a zasszony is var otthon :D

Da Moon Iz Black (Saigo O Wasamono) 2011.07.20. 18:02:55

@Frigyesur: tudod van úgy, hogy aki beteg képes paranoidként viselkedni. jó humorral sok minden könnyebb s legyőzhetőbb. a humor az élet kvintesszenciája.
gondolom a diabéteszes életminőségén csak javítani lehet - a betegséget jelen állás szerint megszüntetni nem. de javíts ki, te vagy a szakember!

kiraaaaa 2011.07.20. 18:03:00

@Frigyesur: itt nem a betegséggel viccelt, hanem egy olyan pasinak mondott egy poént, akiről nem tudta, hogy beteg, és hogy pont épp cukorbeteg.

fülöpke 2011.07.20. 18:04:14

@gyvy: @gernika: @Da Moon Iz Black (Saigo O Wasamono): A remény sosem hal meg, és tessék. Tényleg köszönöm mindenkinek az utóbbi hozzám fűznivalóját. Mindegyikben akad továbbgondolnivaló(m).

@kiraaaaa: Rátapintottál a lényegre: a betűkompozíciók tényleg a gyengéim. :-)

Frigyesur (törölt) 2011.07.20. 18:08:01

@Da Moon Iz Black (Saigo O Wasamono): Sztem ez olyna dolog, hogy az ember a sajat betegseget poenra veheti, de mastol banto lehet. Tudod, Churcill ;)
Hat az 1es tipus az gyerekkora ota loheti magat, a 2es egy darabig dietazhat, aztan ugyanaz. Eleg sz*r betegseg.

@kiraaaaa: De, itt a betegseggel viccelt. Tok mindegy, hogy erintett-e a hallgatosag, attol meg izlestelen. Szal a humor nem itt kezdodik.

kiraaaaa 2011.07.20. 18:10:56

@Frigyesur: te humorod nem itt kezdődik. vagy van olyan, hogy egyetemes humor kezdőszint?

dr. gernika 2011.07.20. 18:13:01

@Frigyesur: Hát én remélem, hogy él addig, meg utána is (azaz nem mond ilyet), mert akkor kin vezetem le az agresszióm, hm? :)
@fülöpke: Ha ad neked némi elégtétel érzést, az itt közkeletű szóbeszéd szerint (aminek természetesen Nard a fő gerjesztője), én rendszeresen abuzálom szegényt. Ami persze nem igaz, kizárólag nevelési célzattal zárom ki az erkélyre, vagy klopfolom a homlokát, de ő ezt próbálja az én gonoszságomként feltüntetni. :) Innen nézve egy kis trollkodás a részéről nem is olyan veszélyes.

Da Moon Iz Black (Saigo O Wasamono) 2011.07.20. 18:20:49

@Frigyesur: figyi, ezt tudom én is - hasonlíthatnád Rostand Cyranojának orrmonológjához is. azt írtam le szimplán, hogy én bizony nevettem volna :)

Tj66a 2011.07.20. 18:26:51

@Da Moon Iz Black (Saigo O Wasamono): nem sértődtem meg, a netes megmondóemberek komolytalanok, márpedig a bohóc tréfáin csak nevetni lehet, megsértődni nem illik.

Más kérdés, ha a produkció siralmas és nem mókás, ha a paródia átmegy közönséges személyeskedésbe, akkor a művészt inkább kifütyülik, semmint hogy vele nevet a közönség.

Frigyesurnak sajnos kompenzálnia kell valamit az agresszív stílusával és az ironikusnak szánt megjegyzéseivel, de mivel nem először látok tőle ilyent, valóban kár volt a diskurzusba belebonyolódnom. Se meg nem érti mire gondoltam, se változtatni nem fog - ezek a dolgok már csak ilyenek.

dr. gernika 2011.07.20. 18:35:25

@Tj66a: Könyörgöm áruld el, becslésed szerint mit kompenzál Frici, lécciléccilécci!

Da Moon Iz Black (Saigo O Wasamono) 2011.07.20. 18:37:51

@Tj66a: látod milyen szép, fekete bohóc sityakot visel az úrhölgy?! :D

viccet félre téve én pont az ellenkezőjét olvastam ki és sokan mások is a hozzászólásokból, mint te. gondolom a hiba a mi készülékünkben van, mindenféle személyeskedés nélkül.

szerintem az irónia betalált, s be is sértődtél. különben nem pazaroltál volna további két hozzászólást ilyen pórnépre, mind mi vagyunk...

Frigyesur (törölt) 2011.07.20. 18:38:46

@kiraaaaa: Aha. :)

@gernika: Mar aggodtam, hogy valami nyalas oka lesz, de megnyugodtam :D

Jeleznem, hogy gernika telleg veri Nardot, barmit allit itt. Lattam!!!

@Da Moon Iz Black (Saigo O Wasamono): Attol fugg mennyire erzekeny pont. Csak en siman megertem, hogy nem nevetett, mert en meg lattam olyat, hogy. :x

dr. gernika 2011.07.20. 18:44:27

@Frigyesur: Az csak barátságos évődés volt, amit láttál. :)

pirimogyoró 2011.07.20. 18:44:57

Az esetek 90%-ában egymást fikázzátok. Ehhez nem kéne semmilyen poszt, elég lenne egy ablak is... :)

Da Moon Iz Black (Saigo O Wasamono) 2011.07.20. 18:46:25

@Frigyesur: oké, ügy lezárva.

ami bennem negatív nyomot hagyott, az egy kerekesszékes embernek a megnyilvánulásai.
valamikor a '90-es évek elején BMX-eztem, éppen banda verődve találtunk egy lakótelepi ugratót. ez egy lejáró volt a 10-esek hátuljához. a lényeg, hogy a banda röhögött, történeteken, poénokon, vicceken. hecceltük egymást.
egyszer csak egy tolószékes ember jött oda, elhordott minket mindennek hogy rajta nevetünk (leszögezem, soha nem tettünk volna ilyet), kigúnyoljuk, stb.
egészen addig észre sem vettük, nem hogy rajta röhögtünk volna.
még csak felfogni sem tudom a fájdalmát, de egy életre megutáltam a fickót...

Frigyesur (törölt) 2011.07.20. 18:47:40

@Tj66a: Koveted a munkassagom?! Koszi :D

@gernika: Csatlakozom! Ez engem is erdekel. Mit kompenzalok? :D

Da Moon Iz Black (Saigo O Wasamono) 2011.07.20. 18:49:02

@pirimogyoró: de akkor a magad fajtának nem lenne szórakozása, amin csámcsogjon....:P

capiche?

Frigyesur (törölt) 2011.07.20. 18:50:55

@gernika: Jah. Biztos Nard is ezt mondana :x

@Da Moon Iz Black (Saigo O Wasamono): Sajnos tok ertheto, ha valaki kerekesszekben megkeseredik... Tudod, az egeszsegeseknek kell toleransabbnak lenniuk (egy pontig)...

Tj66a 2011.07.20. 18:52:33

@Da Moon Iz Black (Saigo O Wasamono): ja, biztos igazad van, sokszázmillió légy nem tévedhet.

egyrészt "az irónia a szellemes emberek gorombáskodása" másrészt picit sem volt vicces amit írt, csak alantas élvezkedés volt részéről az egész.

az iróniának szánt kivagyiskodás nálam egyáltalán NEM találhatott be, mert mi sem áll távolabb tőlem, minthogy (úgymond) melós legyek, és abban is nagy összegben mernék fogadni, hogy magasabb végzettségem/jobb munkám/több napi/heti elolvasott könyvem van, mint a tipikus, sutkákkal dobálózó billentyűzethuszároknak.

De hogy mit kompenzál? tudomisén... talán a kisebbrendűségi dolgait, talán a sikertelenségét, talán az életbeli csalódásait vezeti le másokon. Honnan tudhatnám? Az biztos, hogy aki szeret másokba taposni, az nem egészséges ember, és nem először látok ilyen hozzászólásokat tőle.

de annyiban igazad van, hogy én voltam a hülye, hogy billentyűzetet ragadtam emiatt, nyilvánvalóan elpazarolt idő volt.

Frigyesur (törölt) 2011.07.20. 18:57:08

@Tj66a: Ohhh igen. Orulok, hogy ellensegkepednek csak egy maradhat es az en vagyok :D

Figyu, de most tok oszinten: ez a komplett profil rolam es sertodottseg a nagy semmire pont nem azt mutatja, hogy nem en lennek az egeszseges ;)

neccharisnyás útonálló (törölt) 2011.07.20. 18:58:34

Komolyan, mintha a Modoroson olvasnék egy posztot. Szépen kategórikusan felépítve, erre az utolsó mondattal felborítja az egészet. Isteni! Mestermunka!

Pl. már azt sem értem, hogy ha tényleg jól néz ki, akkor miért is nem kell a korabélieknek? A huszonévesek tán a quasimodókra buknak?
Ha meg tényleg fektetésre keres csajt -saját bevallása szerint- amire ugye a vele egykorúak alkalmatlanok, viszont a 10essel fiatalabbja él-hal érte, akkor miért is van kiakadva, hogy egy 10essel fiatalabb TÉNYLEG 10essel fiatalabb, agyban is?
Jaj, istenem, mennyi kínzó kérdés! Hülyén fogok meghalni, bizisten!

Tj66a 2011.07.20. 19:00:10

@Frigyesur: szoktam olvasgatni ezt a fórumot, és neked volt itt a legtenyérbemászóbb modorod, szóval megjegyeztem a neved. Ha úgy érzed, hogy ezt munkásságnak lehet nevezni - akár viccből is - akkor már értem, miért nem értettél meg engem.

Amúgy fura, hogy férfi vagy, az ilyen stílusú dumák inkább azoktól a csajoktól szoktak jönni, akik valamit nagyon bizonyítanának. De gondolom, pasiban is van ilyen.

pirimogyoró 2011.07.20. 19:02:25

@Da Moon Iz Black (Saigo O Wasamono): Magadfajta, meg csámcsogni rajta? Uuuu, de silány...
Lett volna hozzászólásom érdemileg, de a következő pillanatlag jön a szaráradat a te magadfajtától, így aztán azt megtartottam inkább magamnak. Úgy sem értenél belőle egy kukkot sem :)

Tj66a 2011.07.20. 19:03:04

@Frigyesur: ja, igen, innentől hagyom, hogy tied legyen az utolsó szó, sajnos fontosabb tennivalóim is vannak :)

vedd úgy, hogy igazad volt. Hátha nem hánykolódsz álmatlanul egész éjjel :D

Frigyesur (törölt) 2011.07.20. 19:05:29

@Tj66a: Csak pislogok, de megprobalok. Koszi az aggodast :D

Frigyesur (törölt) 2011.07.20. 19:08:28

@Tj66a: Oooo igen. Eccer szeretnek rajonni, h mitol az en modorom a legtenyerbemaszobb, holott bunkossagom nem a numero uno.

Igen, nyilvan 'mi' nem ertettunk meg teged, es nem te gozoltel be a semmin. (De telleg, meg idezni se tudtal tolem tenyerbemaszot :DD)

@pirimogyoró: Finom uriholgy vagy :)

dr. gernika 2011.07.20. 19:13:41

@Tj66a: De mit kompenzál? Áruld már el.

Nutshell 2011.07.20. 21:48:11

Mi van ma? Nem is értem, hiszen szerelemszerda van :)

Hurri Kán 2011.07.20. 21:50:45

@Nutshell:
Nem vót itt a Szabó bakter... Nem tanította meg a népeket a szerelemre, az a baj... :D

Nutshell 2011.07.20. 21:53:02

@gyvy: Jaaa, így már értem ;)
Csak azt nem, hogy minek van naponta új poszt, egy üres négyzet simám megtenné :)

Hurri Kán 2011.07.20. 21:54:34

@Nutshell:
Poszt az köll... különben mit olvasok a reggeli KV közben?:)

Nutshell 2011.07.20. 21:56:56

@gyvy: Hát az előző napi vérengzést :)

Nutshell 2011.07.20. 22:02:23

@gyvy: Amúgy szerintem elég lenne egy vörös posztÓ is :)

Hurri Kán 2011.07.20. 22:06:43

@Nutshell:
Csak aktuális vérengzés közbe tudok kávézni.

Elegemvan 2011.07.20. 23:10:49

@bubo cupropenis: Te is LÁZÁR tanítvány vagy köcsög.Nem tudom mennyi idös vagy ennyi hülyeséget honnan tudsz összeirkálni.Bele gondoltál esetleg abba,hogy valaki anyagi lehetőségek hiányában nem tud,tudott tovább tanulni.Azt,hogy valaki mekkora suttyó ,bunkó azt nem iskolai végzettség határozza meg.Szerinted ha mindenki agyon tanult majom lenne ki építené fel a házadat ki javítaná meg az autódat stb...Talán szelektálnod kéne és magadba szállni egy kicsit mert ez sértő megjegyzések,hogy mindenkit egy kalap alá veszel.Én sem azt mondom,hogy agyon tanult jól fésült faszkalapok vagytok akik egyetemi éveik alatt szét drogozzátok az agyatok és a legelemibb dolgot sem tudjátok :Kősszönni ha beléptek valahová
Mert minden emberben van ilyen is olyan is.

üdv TEO
u.i:én is benne vagyok a korban és az iskolai végzettségeket hadlyuk mert lehet,hogy meglepődnél.

LyukasBogrács 2011.07.20. 23:23:50

@Nard:
Nem panaszkodhatok... :)
@Frigyesur:
Jó messze, de elérhetetlen távolság nincs.

LyukasBogrács 2011.07.20. 23:28:54

"A lány gyakorlatilag nem tudott késsel-villával enni rendesen"

Adtál volna neki pálcikát.

bubo cupropenis 2011.07.20. 23:42:34

Ennyi helyesírási hibával elküldeni egy kommentet (Kősszönni, hadlyuk), nos ez nem vall magas iskolázottságra.

A szövegértésed is elégtelen. Én pont azt írtam, hogy a mai fiatalok közül a közepes és jó tanulóknak kellene szakmunkásnak menni, hogy azokat kiszorítsák, akik bukdácsolva végezték el az általános iskolát, majd kényszerből mentek szakmunkásnak, mert máshova nem voltak jók.
Találkoztam én is buta diplomással és értelmes fizikai dolgozóval, aki ugyan felsőfokú végzettségű volt, de kénytelen volt fizikai munkát végezni.
Én dolgoztam fizikai munkakörökben és szereztem két diplomát, amiből most élek. Gondolom nem nehéz kitalálni, hogy részben a munkából fedeztem a tanulmányaimat. Nem minden egyetemista drogos, de a felmérések szerint a szakiskolai tanulók nagy sokkal nagyobb százalékban drogoznak, mint az értelmesebb társaik. Ismerősöm tanít egy szakközépiskolában/szakiskolában, minden hónapban több lány kimarad a suliból, mert teherbe esnek, a drogos és a magatartási problémák rendszeresek, az a sikk, ha valaki nem tanul és visszapofázik a tanárnak. Egy normális színvonalú gimnáziumban az ilyen tanulót kiközösítik, legalábbis az én időmben így volt. Most az ilyen segg hülye gyerekek a falkavezérek. Az, hogy valahova belépve köszönök, még nem tesz jó szakemberré. Udvariasság, amit otthonról hoz az ember, nem több, nem az egyetem feladata ezt megtanítani.

Lázárról és társairól pedig az a véleményem, hogy ők sose dolgoztak sehol a versenyszférában, ezért jobb lenne, ha nem osztanák az észt a piacképes szakképzésről.

Azt fenntartom, hogy amíg a szakiskola egyet jelent a züllött kölykök napközijével, addig senki nem akarja majd oda adni a gyerekét, aki egy kicsit is tartja magát valamire. Visszatekintve a volt általános iskolai osztályomra, végignézve, hogy ki hova jutott az életben azt kell mondanom, hogy még mindig a diplomássá válók vitték a legtöbbre. Általában ők a nyertesek az életben, mert lehetőségek nyílnak meg előttük, megtanulnak tanulni, ha igényesek magukkal szemben, akkor piacképes szakra jelentkeznek, nem könyvtár-szociológia szakon lézengenek öt évig.
Egy szakmunkásnak meg lezárul a szellemi fejlődése 17-18 éves korában, és addig sem nagyon erőlteti meg magát.
Én ezt sajnálom, mert meggyőződésem, hogy jó szakmunkásokra szükség lenne, de ilyenből nagyon kevés van, szellemi alapok nélkül pedig nem lehet építkezni.

@Nard: a CNC esztergélyos szakmán belül hatalmas különbségek vannak végzettségben és szaktudásban, következésképpen kereseti lehetőségekben is.
CNC gépkezelő az nem keres valami jól, aki CNC programozó, az már sokkal jobban, aki pedig mérnöki végzettséggel rendelkezik, az nyilván a legjobban.
De az a CNC-s tanfolyam, ami pár hónapos és gépkezelőket képez, az annyit is ér.

Da Moon Iz Black (Saigo O Wasamono) 2011.07.21. 08:39:54

@Frigyesur: ez túlment, hidd el nekem.

@Tj66a: tévedsz! olvasd vissza, s gyakorolj némi önkritikát.

@pirimogyoró: nem érdekel a nyomorod :)

Krisztiantara 2011.07.21. 12:18:37

Ennyi általánosítást egy kupacon! :-)
Én 34 éves nő vagyok, a párom 23 éves férfi, és két hét múlva házasodunk.
Tulajdonképpen miért ne akarhatna egy fiatal lány házasodni, egy idősebb meg nem?
Én például eddigi életem során eddig még sosem akartam hozzámenni senkihez, mert nem ütötték meg az én értékrendemen a mércét.
A húgom most 31 éves, 5 éves kapcsolata van, és nem akar házasodni.
Nem értem az egészet.
Ez a házasság dolog csak akkor jön, ha két ember tényleg annyira összeillik, hogy ezért összekötik az életüket.
Vagy vannak, akik hozzámennének az első jöttmenthez, mert már 30 körül járnak?
Valahogy azt érzem, hogy a fiatalember csak korban érett, lelkiekben nem, azért szeretne csak szórakozni.
Akkor meg mi a gond azzal, hogy a lány is csak szórakozni szeretne?
Akárhány éves is. :-)

majomka 2011.07.21. 14:38:56

fülöpke, 4X-es!
nem akarlak megbántani, de asszem meg foglak... ha egy negyvenes nő napközben azzal múlatja idejét, hogy ide írogat, konkrétan itt mártírkodik, ott baj van...

Joe69 2011.07.21. 16:16:37

Úgy látom, a szokott témák mellett (szinglizés, életkor és korkülönbség ), bejött egy új: "büfédiplomások" sovinizmusa a "kapanyél kilóg a szájából" melósokkal szemben.

Az azért durva, hogy valaki "pedofíliáról" ír, ha egy 27 éves pasi 17 körüli kiscsajokkal foglalkozik. Én maximum hülyeségnek nevezném. Meg az, hogy leoktatnak egy 40-es nőt , nincs jobb dolga, hogy ide írogat. Na ja, és az ideirogató 20-as, 30-asok (jobb esetben gyesen lévők, munkanélküliek, rosszabb esetben asszisztensek, cégesjuppik, így- úgy frusztrált, életbeni senki és semmi mivoltukat kompenzálgató , jövőtől rettegő emberek ) ? A jövőtől való rettegés egyik legjellemzőbb szimptómája a kortól való rettegés.

Én is feszegetem persze a kor - ügyet, de csak abban az összefüggésben, hogy elvileg egy adott korú embertől mit várnék el. Ha azt látom pl, hogy a 17 éves színvonal a 30-asé, akkor van gáz.

@Krisztiantara:
Ha igaz, amit írsz, sok boldogságot, ti legyetek a nagy kivétel..mert sok ilyen próbálkozást látok környezetembeli hasonlóan roppant igényes hölgyektől..:))

Krisztiantara 2011.07.22. 10:32:47

@Joe69: Tudod, az én igényességem egyféle értékre terjed ki, a neve: JÓINDULAT. Eddig kellett keresnem, míg megtaláltam azt, aki ennek az értékítéletnek megfelel. :-)
A harminc körüli férfiakkal általában az a gond, akár tanultak, akár nem, hogy mindent a nőktől várnak el, ők meg nem akarnak adni. Tiszteletet, szeretetet, megbecsülést. Ezek az értékek egy kapcsolatban csak akkor működnek, ha mindkét ember kölcsönösen érzelmileg teljes.
A harminc körüli korosztályban is több a férfi, ahogy még a negyvenesek és húszas éveiket taposók körében is. Mivel a harminc körüliek sokszor elkényeztetett kisfiúk maradnak egy életre, így maradnak egyedül is. Az én párom például jóval érettebb, mint eddig bármelyik korombéli férfi volt az életemben. Tudom, hogy lehet rá számítani, és ő is számíthat rám. Ugye, azért ez fontos?
Csak ezért írtam le ezeket, mert tényleg gyakori, hogy a korombéli nők idősebb vagy fiatalabb férfit választanak. És ez nem véletlen! :-)
A blogíró is csak a nőket kritizálja az életéből, az eszébe sem jut, hogy egyszer egyet megismerjen, megnézze az egyéniségét, hiszen csak általánosságokat írt le.
Figyelmet és szeretetet kellene adnia ahhoz, hogy kaphasson is.
Ha pedig ez nem következik be, lecserélik egy fiatalabbra.
Hát, lehet ezen csodálkozni?

Alonso 2011.07.22. 11:21:31

@Da Moon Iz Black (Saigo O Wasamono): örülök, h egyetértesz, és örülök, h kultúrált véleményekkel is lehet itt találkozni.

Joe69 2011.07.23. 00:14:55

@Krisztiantara:
Köszönöm az igényes választ, még egyszer minden jót, de azt fenntartom, ha ez így tartósan bejön, akkor az a nagy-nagy kivételek egyike lesz..

Krisztiantara 2011.07.23. 08:18:42

Igazad van, és egyre több lesz az ilyen kivétel, mert az emberek a sok válási hercehurca miatt kezdenek ráébredni arra, hogy nem csak a szex köthet össze két embert. Persze ez a rész is fontos, de mellette ott a barátság, a közös érdeklődési kör, a jó beszélgetések. Nem elég annyi a férfi részéről, hogy megszereztem a házat, kocsit, dolgozom egész nap. Kellenek a belső értékek. :-)
süti beállítások módosítása