Kapcsolatfüggő vagyok, mégsem bőgnék egy pasi után

2011. augusztus 25. 07:38 - Panni CsP

„Amikor meglátta a pasiját, páros lábon ugrálva ment hozzá, majd a nyakába vetette magát és… bőgött. Szörnyű volt látnom, ahogy hatévessé változott egy 28 éves nő arca” – mindenki máshogy kapcsolatfüggő, ám mai Levélírónk, állítása szerint, csak 50%-ig az. Megismer egy pasit, akit rövid úton kukáz is, de most azon gondolkodik, hogy talán mégis járna neki egy második esély. A pasi azt állítja, hogy kiválóan beszél törökül, de később kiderül, semmilyen szinten nincs nyelvérzéke. A lány abban bízik, mégis sikerül megjavítania egy nagyszájú világpolgár hippit. Most megtudhatod, miért nem menő feltölteni a gyerekkori képeidet a facebook-ra.

 

Kedves CsP! 25 éves lány vagyok. A neten jöttem össze egy sráccal, de nem társker. oldalon keresztül, hanem egy másik helyen, aminek semmi köze a szerelemhez, szexhez. Törökországi utazásokról, helyekről, lehetőségekről szólt és sokat leveleztem vele. Azt mondta, kiválóan beszél törökül, de kiderült később, hogy viccelt csak… Nagydumás, vicces fiú volt. Hamar összejöttünk, bár tett is róla, mert nyomult rám rendesen. A kezdeti fellángolás nálam gyorsan lelohadt, pár nap múlva már nem akartam vele lenni, nem bírtam elviselni, akkor még nem láttam át, miért.

Szeretném hozzátenni, hogy nem volt még ilyen rövid kapcsolatom, rendszerint szükségem van rá, hogy egy férfi tartósan legyen mellettem, akire számíthatok és akivel együtt mozdulhatok. Eddig csak erre volt példa nálam. Több napot adtam magamnak, hogy megszokjam és elfogadjam őt, de nem ment. Ami zavart benne: mindenhez lazán és gátlások nélkül állt, természetesnek vette, hogy munka nélkül is dől hozzá a pénz (a szülei révén) amit rendszerint hülyeségekre vert el. Ezt nézni sem bírtam. Esküszöm, sajnálom, hogy elmondta, inkább titkolta volna el. Bár akkor meg később derült volna ki. Mivel közeledett a szülinapom, lehetőleg még előtte le szerettem volna zárni ezt a kapcsolatot, mert ha ad valami ajándékot, akkor már mégsem rakhatom csak úgy ki! úgy festene, mintha eldöntöttem volna, hogy ezt a javat még bevárom, aztán… Szóval hamar elővettem a témát és egy este megmondtam neki, hogy nem tudom vele tovább folytatni, nem szeretném. Nem értette meg, kiabált, ribancozott, majd bocsánatot kért, azt mondta az ő hibája, azt mondta, nagyon belém van esve stb. végül elment. Pár nap múlva feltöltött a facebook-jára egy olyan képet, amin még kedves 5 éves kisfiú, és azt írta, hogy merek-e nemet mondani egy ilyen ártatlan gyereknek? Nem tudom, ezt a hülye trendet már másoknál is megfigyeltem, hogy gyerekkori képeket töltenek fel, csecsemőkortól óvodáskorig bezárólag. Ezt sose értettem meg, szerintem visszataszító, mert nekem azt üzeni, hogy a gyerekkori és a mostani énje között nincs számottevő különbség. Akármilyen bájos is az a fotó, nekem borzasztó, hiszen mégis vele feküdtem le, nem is olyan rég. A hideg kiráz. Az anyjának bizonyára egész mást jelent egy ilyen fotó, mint nekem. Egy kis kitérő: én mindig is kapcsolatfüggőnek tekintettem magam, de nem betegesen.

Van egy barátnőm, akinek tavaly a párja 4 napra elment, a csaj egész nap szenvedett nélküle, hívogatott, minden - majd amikor jött vissza a pasi, kimentünk elé a vonatállomásra. Lábujjhegyen állva ágaskodott, hogy hol van már, hol van már? Amikor meglátta, páros lábon ugrálva ment hozzá, mint valami rajzfilmnyúl, majd a nyakába vetette magát és… bőgött. Szörnyű volt látnom, ahogy hatévessé változott egy 28 éves nő arca. Én kapcsolatfüggőnek (félig legalább) mondanám magam, mégsem bőgnék egy pasi után.

A szakításunk után még sokat leveleztem a pasival (én nem tudok határozottan elküldeni, lezárni, megsérteni valakit, hiszen végül is volt köztünk valami) egyszer viccesen azt írta, hogy „öngyi leszek”, de ezen mégsem tudtam felhőtlenül nevetni. Nem tudtam, hogy neki ennyire komoly. Nem bírta elfogadni, hogy vége. A mai napig ír, de felhívni már nem mer. Adhatnék neki még egy esélyt, hátha a léha nagyszájú hippi, akinek kiadja magát, csak egy póz… de kísérletezni nincs energiám.

 

 
605 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://csajokespasik.blog.hu/api/trackback/id/tr203178814

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

michaela77 2011.08.25. 07:58:26

Hát persze, hogy adhatnál neki még egy esélyt. Vagy tudod mi lenne a legjobb? Ha te majd jól megváltoztatnád. Az lenne csak az igazi.

SciNu 2011.08.25. 08:00:15

"de nem társker. oldalon keresztül"
Fosik egy oldalnyi szöveget, de 3 betűt lespórol a társkeresőből.

"Ami zavart benne: mindenhez lazán és gátlások nélkül állt, természetesnek vette, hogy munka nélkül is dől hozzá a pénz (a szülei révén) amit rendszerint hülyeségekre vert el."
Pontosíthatok? A hülyeség az amit nem te kapsz? Ha rád költötte volna akkor ő lenne az isten.

"Esküszöm, sajnálom, hogy elmondta, inkább titkolta volna el."
Mit hogy apuci pénzeli vagy, hogy vígan él belőle?

"mert nekem azt üzeni, hogy a gyerekkori és a mostani énje között nincs számottevő különbség."
Ezesetben nem is tévedtél semmit.

"Van egy barátnőm, akinek tavaly a párja 4 napra elment ...
Amikor meglátta, páros lábon ugrálva ment hozzá, mint valami rajzfilmnyúl, majd a nyakába vetette magát és… bőgött.
egy 28 éves nő "
i296.photobucket.com/albums/mm176/radzeal/jizzinmypants.jpg

SciNu 2011.08.25. 08:03:10

@michaela77: Jaja, sőt szülhetne egy gyereket is neki az majd megváltoztatja :D

Anakin Solo (a.k.a. Ape) 2011.08.25. 08:07:36

Öcsém ez a poszt is... IQ-ból 3x izgalmasabbat írok! De most tulajdonképpen mit is akart elmondani nekünk vagy megtudni a csaj? Mert legalább az eddigi posztokban kértek tanácsot, de ez olyan mitnha azt írnám, hogy: lementem a boltba egy kiló kenyérért, de vettem mellé még egy tekercs wc papírt is.

Чапаев 2011.08.25. 08:11:13

@michaela77: A szerencsétlen még fel sem ébredt, csak pislog véreres szemekkel a kávésbögre pereme felett, erre te már oltogatod? Ejnye! :D

I am Not A Princess I am A Khaleesi 2011.08.25. 08:12:08

Alig van még komment, de az mind sokkal jobb, mint maga a poszt! Behehehe

michaela77 2011.08.25. 08:13:02

@SciNuBob -I hear you, mon!-: sőt, szerintem a srác azóta egy jól fizető munkát is keresett, hiszen az mindenre képes a szerelmééért, aki még írogat is neki, meg egy gyerekkori fotót is feltesz magáról, hogy visszakapja. Ennél jobban semmi nem tükrözheti, mennyire komolyak a szándékai.
Kedves posztoló csak azért gondolkodik a még egy esélyen, mert az eltelt időben rájött, hogy abból a pénzből neki is csurranna-cseppenne, az meg nem lenne olyan rossz.
A fiút meg gondolja majd betöri. Éljen az elfogadás.

michaela77 2011.08.25. 08:14:13

@Чапаев: hát figyi, ha nekem alvászavaraim vannak és hajnaltól csak forgolódok, akkor igenis forgolódjon a posztoló is, nyolckor meg már frissen-üdén várja, hogy én mit gondolok róla:)

SciNu 2011.08.25. 08:14:45

@BARI: "Ez az ön pálcája uram!" :D www.youtube.com/watch?v=BrX6L0z-KiY&feature=player_detailpage#t=225s

@Ape: Egy hülye tyúk rinyálása hogy a gazdag hejjesspaseet nem bírta elviselni mert nem volt elég érett pedig pár napig jártak és még meg is dugatta magát vele.

michaela77 2011.08.25. 08:15:35

A miért íródott a poszt kérdéskörhöz van egy ötletem: hogy mindenki lássa, a barátnője mennyire gáz, ennek fényében pedig ő milyen normálisnak tűnik. Azt hitte a barátnőjét fogjuk fikázni. De tévedett.

tuli _ 2011.08.25. 08:17:18

nekem ugyan nem jelent semmit, ha feltölt valaki egy gyerekkori fotót, legfeljebb annyi, hogy fenn van egy gyerekkori kép. semmi társítást hozzá.
ugyan minek adni egy esélyt olyannak, akitől kiráz a hideg? ja, hogy pillanatnyilag nincs senki a látóhatáron?
a barátnőd meg szereti a pasiját, nem kell véleményezni az elragadtatott viselkedését. pasijának jó így, neked semmi közöd hozzá. szerintem.

SciNu 2011.08.25. 08:22:01

@michaela77: Kapott munkát apuci cégében ő lett az executive manager akinek napi 1 órát bennt kell netezni a munkahelyen.

SciNu 2011.08.25. 08:24:24

@michaela77: A barátnőjét jobb elfelejteni vagy elzárni tudatunk egy hátsó zugába. :D

@tuli _: "ugyan minek adni egy esélyt olyannak, akitől kiráz a hideg?"
Há'me nagydumás meg píze van! És ezért a jó tulajdonságaiért megér még egy esélyt.

Szöszi 28 2011.08.25. 08:28:22

@tuli _: Jó, de poszt író egy karót nyelt nyomorék. Ezért kifikázza a barátnőjét (az ég mentsen meg az ilyen okádék barátoktól, mint poszt író), mert még nem volt ilyesmiben része, sose volt szerelmes...Ő úgy köszöntené a régen látott lovagját a vonatállomáson, hogy kezet nyújt felé és azt mondja: üdvözlöm kedvesem, örülök, hogy újra látom!

SciNu 2011.08.25. 08:28:24

@BARI: SciNu! *elfut lehűteni a másodlagos agyat*

Puch Cavette 2011.08.25. 08:28:57

Kis butus, te nem kapcsolatfuggo vagy, hanem randa.

indapass90210 2011.08.25. 08:30:58

@michaela77: a kurva életbe sem fogja betörni. Ha a HVCS-nak van elég zséje meg dumája, akkor előbb-utóbb rájön, hogy a nők kb felét erőlködés nélkül meghúzhatja, így miért pont ezzel az enyhén értelmi fogyatékos posztolóval vesztegetné az időt?!

ati2 2011.08.25. 08:34:41

Ez már megint milyen poszt? Csak a rajzfilm nyúl volt érdekes :D

JOKKA21 2011.08.25. 08:35:54

Hülye liba.Miért akartok mindenkit megváltoztatni?És ha nem póz a nagyszájú hippi?Vagy elviseled úgy, vagy nem, f.szért kell ezt bonyolítani.Nekem mondta múltkor egy suna, hogy neki olyan nem kell, aki mindenkivel kedves, olyan kell neki, aki másokkal bunkó és csak vele kedves, hát nem hülye picsák vagytok?

indapass90210 2011.08.25. 08:36:18

@SciNuBob -I hear you, mon!-: ""Ami zavart benne: mindenhez lazán és gátlások nélkül állt, természetesnek vette, hogy munka nélkül is dől hozzá a pénz (a szülei révén) amit rendszerint hülyeségekre vert el."
Pontosíthatok? A hülyeség az amit nem te kapsz? Ha rád költötte volna akkor ő lenne az isten."

Az nekem is feltűnt, hogy sok picsa már barátnői státuszban megjegyzéseket tesz a bevásárlási szokásokra. Mintha valami minimális köze is lenne hozzá, ha veszek egy kurva ütvefúrót. Aztán csodálkozik, ha elmegy az ember kedve és aznap este pont csak ő nincs megfúrva.

tuli _ 2011.08.25. 08:39:41

@SciNuBob -I hear you, mon!-: jaaaaa. értem. hogy ez nekem nem fordult meg a fejemben. pedig egyértelmű.

@Kata1987: :DDD elképzeltem a jelenetet. valóban nem lehetett még szerelmes.
ha tudná a posztoló, hogy milyen jó egy szerelemben újra gyermekké válni, akkor nem fikázná a barátnőt.

indapass90210 2011.08.25. 08:41:00

@tuli _: a posztoló szerintem meg folyamatosan szerelmes. A saját bálnazsírseggébe...

tuli _ 2011.08.25. 08:41:28

@JOKKA21: remélem, másokkal kedves voltál, és vele eléggé bunkó ezek után :)

Kytia 2011.08.25. 08:41:46

"Azt mondta, kiválóan beszél törökül, de kiderült később, hogy viccelt csak…"

Úristen, mennyire jó poén, szakadok a röhögéstől.

Szerintem ne adj neki még esélyt, mert egy idegesítő kis pöcsfejnek tűnik, és amúgy te meg nem tűnsz szerelmesnek.

@Kata1987: Mi az, te ma Muhának öltöztél?:D

cyd 2011.08.25. 08:43:22

Ezt a faszt! Az megvolt, hogy a picsa látens gyerekgyűlölő?

tuli _ 2011.08.25. 08:44:01

@Dövan: eléggé el van telve magától. nem is baj, hogy írta ezt a posztot, remélem lehervad az önelégült vigyorgás az arcáról. ki nem állhatom az öntelt picsákat, akiknek mindenkiről meg van a véleményük, és önnön tökéletességük fényében mindenkit leszólnak.

SciNu 2011.08.25. 08:44:32

@Kata1987: XD Ezt most elképzeltem :D Ha egyszer találok egy hülyét aki hajlandó velem kezdeni egyszer megjátszom :D

@JOKKA21: A nők hülyék ez egy tény. De mi sem vagyunk különbek :D

@Dövan: A kapcsolatban a pénz is közös még ha nem is te keresed meg. Innentől a srác nem a saját hanem az ő közös pénzüket költi. Később ez is előjönne a csak 2 sört ihatsz szöveggel de itt már anyagi okokból.

@tuli _: Majd mi kioktatunk, hogy legyél hülye liba. :D

Nutshell 2011.08.25. 08:45:07

Hogy jön ide a barátnő téma? Há' hol érdekel, hogy a barátnő sír-e viszontlátáskor vagy nem-e?
Szívesebben olvastam volna még a srác hülyeségeit.

JOKKA21 2011.08.25. 08:45:27

@tuli _: Nem, kedves voltam vele.:D

Kytia 2011.08.25. 08:45:57

@JOKKA21: Csomó ilyen pasi van. Mármint aki másokkal bunkó, de a barátnőjével kedves. Annyira nem elképzelhetetlen.

cyd 2011.08.25. 08:46:36

@Kytia: Már tegnap bekékült, ahogy egyre többen. Nagyon úgy néz ki itt valami készülődik. Muha Generalisszimusz duzzasztja a követői seregét :)

fumerin 2011.08.25. 08:46:40

Milyen rendes csaj vagy, hogy a pénz nem számít neked!
Sőt, csípőből elutasítod a javakat!
Bazzzzzzzzz, ha nem érdekelne nem dicsekedtél volna, kiemelve egyik fő tulajdonságként a pasidból.
És még vissza is akarod engedni...mégis csak kell az a szülinapi ajándék!
:D

Caddy 2011.08.25. 08:46:44

Úgy érzem a kapcsolatfüggő fogalmat én másképpen értelmezem.

Gliss 2011.08.25. 08:47:17

A neten ismerted meg, aztán mikor megláttad nem történt meg az az érzés, hogy ebből lehet valami. Pár nap múlva már nem is akartad. Se szerelem, se izgalmas szex, csak pénz. A barátnőd legalább szerelmes (mondjuk pár év múlva már annak örül ha 4 napra elmegy a barátja) De a kapcsolat elején akkor is kell az a vonzódás.

TBal 2011.08.25. 08:47:32

@Kytia: nem semmi, hogy te vagy az első, aki normálisan szólal meg itt... szerintem szomorú. A posztoló viszonylag normálisnak tűnik nekem. A kommentek meg... tisztára mintha a 2 perc gyűlölet lenne az 1984-ből.

JOKKA21 2011.08.25. 08:48:12

@Kytia: De nem értem miért baj, ha másokkal is kedves a pasi, így akarnak különlegesek lenni a nők, hogy a párjuk csak velük kedves?

Kytia 2011.08.25. 08:48:13

@cyd: Nem látens gyerekgyűlölő, de az az igazság, hogy én is tapasztaltam már olyat, amikor valami fickó a saját gyerekkori képével akart operálni.
Nem tudom, mit akarnak elérni ezzel, talán a nők "jujjdecukiiiiii" reflexét akarják meglovagolni, hátha bejön, ha már semmi más nem működik.:D

tuli _ 2011.08.25. 08:48:29

@JOKKA21: akkor jól nézett ki :)

@Kytia: előbb-utóbb a barátnőjével is bunkó lesz.

@SciNuBob -I hear you, mon!-: nehezen menne :)

Szöszi 28 2011.08.25. 08:48:52

@Kytia: Ööö...Egy pillanatra elgondolkoztam rajta, hogy honnan tudod mi van rajtam és ennek mi köze Muhához:D De a kékre vonatkozik a kérdés, ugye? Ezt a kéket lapis lazulinak hívják és nekem nagyon tetszik ez a szín:)

michaela77 2011.08.25. 08:50:37

@Kata1987: :DD Hát ez nagyon jó:))

@TBal: éppen tegnap jutott eszembe, hogy aki ide posztot ír, az vagy mazochista, vagy valamiért vezekelni akar. Hiszen általában a posztírót fikázzuk, mert amit ír az ugye nagyon szubjektív, mindenki azt látja bele, ami a saját tapasztalata, de a posztoló meg unszimpatikus, mert panaszkodik:)

@Kytia: meg egy csomó olyan pasi van, aki mindenkivel jófej, a barátnőjével meg bunkó:)

Anakin Solo (a.k.a. Ape) 2011.08.25. 08:50:48

@Nutshell: én meg azt olvastam volna szívesen, hogy hogyan kúratta meg magát a csávóval. Biztos kispöcsű volt szegény gyerek és ezért dobta a csaj. Érdekes volt lángolás de csak addig amíg meg nem kettyintette. Miért hiszik azt a csajok, hogy a pénzes, menő apuci fiacskái dugni is jól tudnak??

JOKKA21 2011.08.25. 08:51:15

@Kytia: Pedig nektek majdnem minden cuki, ha egy hejjespaseeval kapcsolatos.
@tuli _: Nem volt csúnya.:)

michaela77 2011.08.25. 08:51:35

Amúgy meg azt szeretném kérdezni, hogy Budapesten nem divat jelezni, ha valahol mérnek a rendőrök? Vidéki lány révén nekem természetes, hogy ha pont a szembejövőket mérik, akkor lelkesen jelzek, hogy ne büntessenek meg senkit. Ehhez képest ketten ha megköszönték.
Itt nem szokás, vagy nem villogással szokás?

Dr. A Jó Meglepően Izmos Hercege 2011.08.25. 08:52:07

" Mivel közeledett a szülinapom, lehetőleg még előtte le szerettem volna zárni ezt a kapcsolatot, mert ha ad valami ajándékot, akkor már mégsem rakhatom csak úgy ki! úgy festene, mintha eldöntöttem volna, hogy ezt a javat még bevárom, aztán… "

Nyöhöhö :) Pedig ez a default eljárás az anyagias ribikné'.

Ha nem tetszik a pasas, nem bírod elviselni, hát bazmeg kukázzad, később sem lesz jobb.

"Ami zavart benne: mindenhez lazán és gátlások nélkül állt, "

Ez aztán nagy probléma. Attól, mert te egy keserű karótnyelt picsa vagy, másnak nem kell annak lennie. Az hogy megszokta hogy hozzá dől a lóvé munka nélkül, na bumm. Az ő dolga, ő koppan majd ha megszűnik ez az állapot. Az hogy hülyeségekre verte el a lóvét, azt jelenti, hogy NEM RÁD, anuta királykisasszonyára. Ez biztos fájhatott! :)

JOKKA21 2011.08.25. 08:52:45

@michaela77: Az olyan pasi csinálja jól, főleg, ha így is mellette van a suna, megérdemli az olyan nő a bunkópaseet, akinek nem jó az átlagos kedvespasee.

Madpapa 2011.08.25. 08:52:47

"Nagydumás, vicces fiú volt." - Te is csak egy vicc voltál neki.

"...még előtte le szerettem volna zárni ezt a kapcsolatot, mert ha ad valami ajándékot, akkor már mégsem rakhatom csak úgy ki! úgy festene, mintha eldöntöttem volna, hogy ezt a javat még bevárom, aztán…"

Az nem jutott eszedbe, hogy egyszerűen nem fogadod el? Azért ez érdekes, hogy ezzel ugye azt akarod sugallni, hogy nem vagy te anyagias lány. De hát ugye a Freudi elszólás. Tényleg, ha valaki nem jön be, akkor miért kell indokként az anyagiakat felhozni ? Féltél hogy "hülyeséget" kapsz ajándékként és nem hozzád méltó ajit? :-)) Hisz megérdemelnéd.

JOKKA21 2011.08.25. 08:53:43

@michaela77: Budapesten leszarják egymást az emberek.

Dr. A Jó Meglepően Izmos Hercege 2011.08.25. 08:53:54

@michaela77:

Hallgass rádiókat, pl Juventust, ott bemondják reggelente, hogy szolgálnak és félnek a korengedményes gecik.

fumerin 2011.08.25. 08:54:15

@Nard: Látom, te is átláttad :D
Nekem is ez jött le.

JOKKA21 2011.08.25. 08:54:56

@Nard: "Attól, mert te egy keserű karótnyelt picsa vagy, másnak nem kell annak lennie. "
Ez nagy volt.:DDD

cyd 2011.08.25. 08:55:52

@Kytia: "...gyerekkori képeket töltenek fel, csecsemőkortól óvodáskorig bezárólag. Ezt sose értettem meg, szerintem visszataszító..."
Itt szó nincs fickók csajozási szándékáról. Visszataszító. Érted? Egy gyerekkori kép. Miközben lehet épp csak nosztalgiázik. Végül is a retro éveit éljük.
Aki meg cukiság faktort akar ezzel kicsikarni az csak szánnivaló vagy valami új PUA irányzatot alapít éppen :)

ketroot 2011.08.25. 08:56:03

Akkor én meg sem szólalok az FB-profilom miatt! :D

Caddy 2011.08.25. 08:56:18

@Kata1987: @Kytia: én is benéztem a muhakéket. :D

@Ape: és azért akar még egy esélyt adni, hogy hátha megnövesztette? :)

Kytia 2011.08.25. 08:58:07

@cyd: Akkor megszervezzük az ellenállók csapatát?:)))

@TBal: Nem semmi, mi? Pedig te jól tudod, mekkora gáz arc vagyok.:D
Amúgy mindenkinek jár két perc fikázás, ne vedd el tőlük az örömöt.:))

@JOKKA21: Szerintem a másokkal bunkónak levés azt üzeni a csajnak, hogy "egy csapat vagyunk, mást nem engedünk be". És ez megnyugtatja. Amúgy én sem szeretem a mindenkivel bájolgó pasikat. Nem kell bunkónak lenni, de tartson távolságot, jó esetben mi is azt tesszük. Vagy ne tegyük? Annak asszem, nem örülnétek.

TBal 2011.08.25. 08:59:08

@Kata1987: A lapis lazuli egy ásvány, abból nyerték anno az ultramarinkék festéket, elég drága volt anno. Szerintem az ultramarin ennél egy kicsit sötétebb, bár lehet, hogy a monitorom van túl világosa állítva :).

@michaela77: Hát, aki a rosszat keresi, az meg is fogja találni. Szerintem nem panaszkodik... nekem azért szimpatikus a posztoló, mert a "kapcsolatfüggő" jelző nem épp pozitív, mégis felvállalja, szerintem nincs elszállva magától, hogy ő milyen tökéletes. Ezt tapasztalta, szerinte érdekes, úgy gondolta, megosztja. Azt se éreztem ki belőle, hogy ne lenne nyitott a kritikára, más véleményre, írta, hogy szerinte ez inkább visszatraszító, de nem látom, hogy szerinte más ne gondolhatná másképp.

TBal 2011.08.25. 09:00:50

@Kytia: már miért lennél gáz? Én max azt vettem észre, hogy egyedi felfogásod van bizonyos dolgokról, de ennyi...

michaela77 2011.08.25. 09:02:13

@TBal: nekem azért gyanús, hogy ez az egyetlen negatívum, amit magáról írt. Mintha gondolkodott volna, mivel lehetek szimpatikus? Ha azt írom számító dög vagyok, az nem az. Ha azt írom mindenkit lenézek, az sem. Ha azt írom túlságosan szeretek belemászni a barátnőm kapcsolatába, az sem. Ohó, megvan, azt fogom írni, hogy kapcsolatfüggő vagyok, persze csak félig, az még nem olyan béna és kicsit sajnálnak is majd érte.

Nutshell 2011.08.25. 09:02:50

@Ape: Mert ha nem is tudnak, akkor is jó partik, majd megdugja őket titokban vm csóró munkásgyerek. Egyértelmű, nem? :)

fumerin 2011.08.25. 09:04:01

@TBal: Lehet az én szövegértésem kritikán aluli, de ebben a leírásban a kapcsolatfüggő jelző, annyit jelentett csak, mint a kék a szemem.
Nem volt jelen, csak magára tette, mint tulajdonságot.Amúgy ha egy pár napos kapcsolat után meghúzzák az ember lányát, persze keres kapaszkodót, hogy ő nem csak egy ürítőautomata,hanem tisztességes.
Nem ettől volt antipatikus számomra a személye, hanem mástól.

cyd 2011.08.25. 09:07:33

@Kytia: Simán :) De ne feledd, hogy a sötét nagyúr lánya lesz az ellenfél, úgyhogy csak óvatosan.

@TBal: Ahogy valaki már írta pont ettől semmilyen a poszt (lementem kenyérét, de vetetm wc papírt is) Egyébként is hosszú kapcsolatokban gondolkodik ezt a figurát meg pár nap után kukázta (jól is tette), de közben meg mégis kéne neki új esély? Minek? Ha én hosszútávban élem a kapcsolataimat, akkor egy pár napos liezonról nem írok posztot, hanem elfelejtem.

Mennyire vagyok geek, ha az utramarin(e)-ról nekem ez ugrott be: www.imdb.com/title/tt1679332/ :)

Dr. A Jó Meglepően Izmos Hercege 2011.08.25. 09:08:16

@TBal:

A nyitott kapcsira is biSZtos fogékony mint a lazaságra! :)

@Kata1987:

4.bp.blogspot.com/-KAsRrRop8aU/TcPCTnfcfgI/AAAAAAAAA4w/16luRlbbSGM/s1600/lapis1.jpg

Nekem van egy ebből készült dobozom is anyáméknál.

SciNu 2011.08.25. 09:10:24

@tuli _: alábecsülöd a hülyeség ragályosságát :D

dr. gernika 2011.08.25. 09:10:48

Hát ezt a gyerekkori képes eszmefuttatást nem tudtam lekövetni.

Viszont kurvára nem vagy kapcsolatfüggő, ha nem bőgtél még pasi után. A barátnőd nyomi volt, de legalább érző lény. Te viszont?

Szöszi 28 2011.08.25. 09:11:12

@Nard: Oooo, gyönyörű lehet!:)

Dr. A Jó Meglepően Izmos Hercege 2011.08.25. 09:11:17

@cyd:

"Pain is temporary, Honour is forever"

cyd 2011.08.25. 09:13:07

@Nard: Lottóznom kéne :)

TBal 2011.08.25. 09:13:54

@michaela77: Hát, azért a posztolónak nem kötelező teljes önéletrajzot és fejlődéstörténetet mellélkelni... :)
Szerintem meg akarta osztani a történetét, mert érdekesnek találta, ennyi. Nem mondom, hogy nem lehet kritizálni, de azért szerintem attól messze van, hogy lehugyozást meg leszarást érdemelne.

@fumerin: Lehet valami igazad, tényleg közel semleges tulajdonság, de azért van egy kis negatív felhangja, ki lehetne fejezni, körül lehetne írni pozitívabb kicsengésű szavakkal is, a posztoló mégsem teszi.
A pénzes rész miatt antipatikus? Szerintem nem feltétlenül áll tutira úgy a pénzhez, ahogy te látod. Persze lehetséges, de mondjuk olyan 50%-ban, én nem mondanám ki rá az ítéletet ennyiből.

Anakin Solo (a.k.a. Ape) 2011.08.25. 09:15:42

@Caddy: neeem! Hátha megtanult kúrni :) Vagy csak viszketett már neki és lejjebb adott az elvárásokból?

@Nutshell: egyértelmű hát! Te honnan tudsz ilyen szupertitkos dolgokat??? ;)

tuli _ 2011.08.25. 09:17:04

@SciNuBob -I hear you, mon!-: vagy már rám nem hat semmi :D

@TBal: pedig még meg sem akartuk lincselni.
aki a barátnőjét fikázza, jó ember nem lehet. ráadásul egy olyan ügyben, ahol még nem is hülye a barátnő, csak szerelmes.

michaela77 2011.08.25. 09:17:12

@TBal: ez mondjuk igaz:) De sokkal több tulajdonságát ismertük meg a srácnak, meg a barátnőjének, mint neki. Számomra ezért nem szimpatikus, tipikusan a más szemében a szálkát is típusnak tűnik.
Én mondjuk nem szartam le, csak nincs róla jó véleményem:)

SciNu 2011.08.25. 09:19:02

@cyd: Nekem szerencsére nem a film csak a rendház ugrott be :D

Dr. A Jó Meglepően Izmos Hercege 2011.08.25. 09:19:13

Jó mondjuk az is undorító, mikor a csaj bezsebeli a karácsonyi ajándékokat kizabálja a hűtőt, teleszarja a slozit, majd szakít a pasival. Hallottam már ilyenről! :)

TBal 2011.08.25. 09:21:11

@tuli _: hát, bizonyos dolgokat csak egyféle szemszögből tud nézni, és az neki nem szimpatikus. Amúgy meg nem láttad a barátnőjét, simán lehet, togy totál átment idiótába.

Kytia 2011.08.25. 09:21:29

@tuli _: Én ismertem olyat, aki nem. Még szakítás után sem.

@Kata1987: Magyarázkodás, magyarázkodás. Észre sem vesszük, és pikk-pakk Muha seregéhez tartozol, hogy terrorizáld az átatlan lakosságot.:D

@michaela77: Jaja, olyat is ismerek. Mondjuk annak egy kasztrálást azért kiutalnék.

@JOKKA21: Minden nem, de a hejjespasee maga lehet cuki.:) Vagy most fikázzalak, amiért szimpatizálsz a cinoszkiszlányokkal?

@cyd: jó, ezt a részét én sem értettem. Alapból nem visszataszító, sőt, csak amikor manipulálni akarnak vele.:) Amúgy azt is gyakran látom idősebb nőknél/férfiaknál, hogy nem az aktuális arcuket teszik ki, ami ugye 60 éves, hanem mondjuk a főiskolai igazolványképüket. szerintem ez is ilyen, hogy azt akarják reklámozni, hogy nekik azért jó a génkészletük, akkor is, ha közben megfonnyadtak.:))

@Caddy: Főleg, hogy a hol van Muha kérdésed után jött.:))

michaela77 2011.08.25. 09:22:28

@Kytia: megfonnyadtak:DDDD Ez már milyen:DDD

fumerin 2011.08.25. 09:23:21

@TBal: Nem. Nem a pénzes rész miatt, azt csak kiemeltem:)
Attól taszító jelenség, ahogy a barátnőjéről nyilatkozik. Baromi jó ember lehet, aki a barátait is megítéli...

JOKKA21 2011.08.25. 09:25:07

@Kytia: Én nem várnám el életem megkeserítőjétől, hogy legyen bunkó mindenkivel és csak velem legyen kedves.Engem kényeztessen, de attól még lehet kedves más kanokkal.
Ne fikázz, Te is biztos csinoskislány vagy.:D

Dr. A Jó Meglepően Izmos Hercege 2011.08.25. 09:26:09

@fumerin:

Ez inkább a véleménye, semmint ítélet. Nekem is van véleményem az egyik legjobb barátomról, mert iszonyú idióta módon kúrja az életét, ezt tudja ő is, de ettől még ugyanúgy szeretem, még akkoris ha tudom róla, hogy orbitális fasz. Ez nem ítélet.

Szöszi 28 2011.08.25. 09:26:23

@Kytia: Ne tessék itt alaptalan pletykákat gyártani rólam:D Terrorizálom az ártatlan lakosságot Muha nélkül is:) És amúgy sem tartoznék olyan sereghez, aminek férfiember a vezetője. Elég a munkahelyemen elviselni ezt:D

JOKKA21 2011.08.25. 09:26:37

@Kytia: A paseed legyen bunkó a barátnőiddel is?Kollgéanőkkel is?Pincérnőkkel is?

Caddy 2011.08.25. 09:26:53

@Ape: mindkettő elfogadható, főleg a viszketés. :D

@Kytia: na persze őlustasága sehol nincs. :D

Muha 2011.08.25. 09:27:15

Tényleg csapongó a poszt vagy én vagyok még koki?

JOKKA21 2011.08.25. 09:27:21

Azért még nem fog félredugni a szépfiúd, mert más bulákkal is kedves.:)

SciNu 2011.08.25. 09:28:19

@tuli _: már az vagy most? :D

cyd 2011.08.25. 09:29:02

@Kytia: A manipulálás alapból visszataszító bármi is az eszköz.
A jó génkészletű meg nem fonnyad, de legalábbis Helen Mirrenként vagy Sean Conneryként öregszik meg :)

Kytia 2011.08.25. 09:31:03

@TBal: Érdekes, nekem a te felfogásod tűnt egyedinek. Én inkább a tucatgondolkodást képviselem.:))

@cyd: Ne aggódj, mi jedik vagyunk, velünk az erő.:D

Caddy 2011.08.25. 09:31:05

@Muha: sokáig dorbézoltál tegnap, mi? Ejnye, így indítani a kispénteket. :D

Nutshell 2011.08.25. 09:31:26

@Ape: Tudod van egy ismerősöm, akinek van egy ismerőse, akinek a bátyjának volt egy osztálytársa, aki már látott ilyet :)

Amúgy pedig innen tudok ilyen szupertitkos dolgokat, tanulni járok ide :)

Muha 2011.08.25. 09:32:09

ha én meggyünnék tazsikisztánból vonattal, három év háborúzás és számtalan ketyetlenkedés és mészárlás meg árokban kúszás és alvás és kín és szenvedés után, és a csajom nem pipiskedne az állomáson, még azt gondolnám, hogy nem is örül nekem.

Muha 2011.08.25. 09:34:07

@Caddy: ilyen ez a szerelem-szerda. egyszerűen nem bírtam elengedni. beszippantott, magával ragadott, felkapott s egy felhőre ültetett, hogy gyönyörködjek a tájban :D

tuli _ 2011.08.25. 09:35:49

@TBal: átment. na és? szerelmesen az ember eleve idióta :)
@SciNuBob -I hear you, mon!-: most, és már :)
@Kytia: én sok évben gondolkodom.

tuli _ 2011.08.25. 09:36:22

@Muha: a cukormáz nem ragad? :D

Szöszi 28 2011.08.25. 09:39:06

@tuli _: Lehet, hogy szerelmes! Ne piszkáld, mert még rád sütjük, hogy karót nyelt vagy:D

Dr. A Jó Meglepően Izmos Hercege 2011.08.25. 09:39:08

@cyd:

Sean Connery már elérte a level cap-et.

25.media.tumblr.com/tumblr_ldir5kbv1m1qa748ko1_500.jpg

@Muha:

És lemészárolnád a savanyúpofájú barátnőjével együtt, majd a sínek közé löknéd vérbefagyott tetemeiket! :)

Muha 2011.08.25. 09:40:41

@Nard: ááá dehogy. bemutatnám nekik a feleségemet. :D
ugranának maguktól. az már nem gyilkosság. :D

Dr. A Jó Meglepően Izmos Hercege 2011.08.25. 09:42:02

@Muha:

lol! Gyere, kapsz KVCG-t mert felvidítottál!

@Kata1987:

Itt van a nyomikép Muháról! Vesztegess meg! :D

Muha 2011.08.25. 09:43:32

@Nard: jövök jövök. ez most rám fér, úgy érzem magam mint általában Bruce Willis a filmek elején, mikor két kuka közül szedik össze. :D

Szöszi 28 2011.08.25. 09:44:23

@Nard: Háááát, már tárgytalan az ügy:) Muha rávett, hogy feladjam a dolgot. Egyelőre! Muhahahahahaaaaa:D

Ibrahim a tevehajcsár 2011.08.25. 09:45:05

Nem is tudom. Én arra gondoltam, hogy ezek a posztolók nem is léteznek, mert az nem lehet, hogy ennyi ikúhiányos huszonéves ember lenne ebben az országban! Vagy ha mégis, akkor ezek már a Mounikasóból maradtak ki, mikor megszűnt a műsor. Na mindegy. A csaj kicsit,... na ezt most hogy is mondjam. Szóval az az érzésem, hogy savanyú a szőlő. A hejjespasee, akinek tele a zsebe zsével, kukázta őt miután megdöntötte, és ezt a leányzadék nehezen emészti, és így akar bosszút állni a pénzes, hejjespaseen. A barátnőt pedig csak azért keverte ide, hogy "nagyon ne lógjon ki a lóláb". Így nem annyira csak az ő lúzerségére figyelnek az olvasók, mert a felesleges, pályaudvari közjáték a féllábon ugráló barátosnőről kissé megosztja az olvasók figyelmét. Ezt leszámítva említésre sem méltó az egész poszt.

Kytia 2011.08.25. 09:46:45

@JOKKA21: "Ne fikázz, Te is biztos csinoskislány vagy.:D"

Tessék, már be is kaptad a horgot.:)) Bezzeg, ha én gerjedek a hejjespaseekra, akkor le vagyok hülyézve, mi?:))
Ehh, a kettős mérce.
Életed megkeserítőjeeee? Őőőőő, lehet, hogy nem ugyanazt értjük párkapcsolat alatt?:DDD

"A paseed legyen bunkó a barátnőiddel is?"

Igazából nem tudom, hogy hogy kell érteni, hogy bunkó. azért nem kell folyton beszólni mindenkinek, vagy az a csajismerősöd így értette? Csak mondjuk nem udvarolgatni jobbra-balra, mert az rohadtul idegesítő tud lenni.

@Kata1987: Akkor állj át hozzánk, ott én vagyok a góré.:DDD

@Caddy: Nna, ezt csak ki kellett mondanod.:DDD

@cyd: Ne álmodozz. Minden és mindenki fonnyad.:)) Őrá gondolsz? i.telegraph.co.uk/multimedia/archive/01422/helen-mirren_1422439c.jpg

Valamiért nem érzem, hogy kivétel lenne. Sean Conneryről is láttam egy nagyon régi felvételt egyszer...Hát...nem ismertem volna fel.:)

Anakin Solo (a.k.a. Ape) 2011.08.25. 09:47:50

@Caddy: én nem tudom milyen az, nekem nem viszketni szokott... ;)

@Nutshell: aha értem, szóval személyes tapasztalat :D

Dr. A Jó Meglepően Izmos Hercege 2011.08.25. 09:49:40

@Kata1987:

Te tudod. Itt a kép nálam. Tegnap direkt előkotortam. :) Nem kell nagyon sokat kiköhögni érte! :)

indapass90210 2011.08.25. 09:50:29

@SciNuBob -I hear you, mon!-: "A kapcsolatban a pénz is közös még ha nem is te keresed meg. Innentől a srác nem a saját hanem az ő közös pénzüket költi. Később ez is előjönne a csak 2 sört ihatsz szöveggel de itt már anyagi okokból."

A lófaszt közös. Az a közös, amit közösen veszünk. De, hogy a megkeresett lé megy külön bankszámlára, amihez senkinek semmi köze, az biztos. Aztán onnantól lehet gondolkodni projektekben, hogy ha valamit veszünk, akkor abból ki milyen részt tud, vagy akar vállalni...

Nem egy esetet láttam, amikor apu dolgozik, mint állat, anyunak meg a legnagyobb gondja, hogy hova kültsé el a lét, kivel kúrjon, stb. Aztán amikor válásra kerül a dolog, akkor a megszerzett cuccoknak fele az övé. De miért is? Mert extra munkát adott a vízvezetékszerelőnek?

Nutshell 2011.08.25. 09:52:55

@Ape: Áhh, ezt a szövegértelmezés dolgot még gyakorolni kell :D

tuli _ 2011.08.25. 09:53:29

@Kata1987: ja, ha szerelmes, akkor minden oké. akkor semmi nem elég nyálas :D

Kytia 2011.08.25. 09:55:25

@Ibrahim a tevehajcsár: Na, én meg az ilyeneknek utalnék ki kényszerzubbonyt, akik egy relatíve részletesen leírt sztoriból képesek kiolvasni totálisan az ellenkezőjét.:DDD

michaela77 2011.08.25. 09:56:12

@Kytia: először is szerintem még mindig elég sármos:)
Másodszor örülök, hogy nem vagyok ismert és öreg koromban nem fognak ilyenekkel szembesíteni:D

SciNu 2011.08.25. 09:57:41

@Dövan: Ezt poénból írtam :D Amúgy amit írtál arra én családunk körében is láttam példát. Apuci dolgozott anyuci nem, váláskor meg jól megfelezték a vagyont.

@Kytia: Én is útálom a kettősmércét. Ha egy lány lefekszik egy csomó pasival akkor ő ribanc, ha én teszem meg akkor meg buzi vagyok. Hát igazságos ez? :D

Szöszi 28 2011.08.25. 09:57:49

@Nard:

Ezeket írta tegnap Muha bácsi nekem a kép miatt:
Utlek agyon darabokba teeeee!
Az nagyon nyomi kep. Azt nem er. Az boven megvalositja abecsuletsertest. :)

Muha 2011.08.24. 19:10:58

@Kata1987: Es csak hogy tudd. Ezert mar egyszer nagyon megharagudtam!!!!

Ezért adtam fel. Nyilván nem rám haragudna meg, hanem rád. Azt meg nem akarom:)

Dr. A Jó Meglepően Izmos Hercege 2011.08.25. 10:00:51

@Kata1987:

Rám nem haragudna meg, mivel kapna egy SÖRt fájdalomdíjként.

michaela77 2011.08.25. 10:01:41

@Nard: na akkor hol is lehet licitálni? Két napja kaptam fizut, egy kevés még van belőle:)

Ibrahim a tevehajcsár 2011.08.25. 10:04:38

@Nard: Az mindegy a végeredmény szempontjából.
@Kytia: Nem feltétlenül az ellenkezőjét! Csak tudni kell a sorok közt olvasni. Egyébként pedig a sztori annyira rossz, hogy ez az az eset, mint az egyik írásbeli matek vizsgám volt, amikor azt mondta a tanár, hogy: "kolléga ez annyira rossz, hogy még az ellenkezője sem igaz!" Szóval valahogy így vagyok én ezzel a csajjal és a sztorijával.

Muha 2011.08.25. 10:06:39

@tuli _: MU-HA-SO-SE-SZ-ER-EL-ME-S:)

Muha 2011.08.25. 10:08:09

@Nard: Nah végre. Lassan kezditek kapizsgálni, hogy nekem is tejelni kell, mert ha nem, megy a FEKETEAUTÓ. :D

indapass90210 2011.08.25. 10:10:21

@SciNuBob -I hear you, mon!-: furcsa is volt, hogy egy hímnemű ezt hogyan gondolhatja így. A közös kasszát amúgy is a nők szokták jobban forszírozni.

Szöszi 28 2011.08.25. 10:11:08

@Muha: Áhh, értem! Szóval, ha Nardot megvesztegetem és közben téged is kiengesztellek, akkor minden rendben van?:D

Kytia 2011.08.25. 10:13:18

@michaela77: Azé az utolsó előtti képen lévő arcához képest azt kell mondjam, harmatos légyfing.:)

@SciNuBob -I hear you, mon!-: :DDD Az én szememben te is ribanc vagy, ha megteszed, ne aggódj.:)))

@Ibrahim a tevehajcsár:

"A kezdeti fellángolás nálam gyorsan lelohadt, pár nap múlva már nem akartam vele lenni, nem bírtam elviselni..."

"A hejjespasee, akinek tele a zsebe zsével, kukázta őt miután megdöntötte..."

Ahhaaaaaa, szóval így kell olvasni a sorok között. Ügyes, ügyes.:DDD

ginlemon 2011.08.25. 10:13:50

Tudom, hogy most én leszek az antikrisztus, de mégis megkérdezem: ha ti mindenkit csak fikázni tudtok, szerintetek minden lány qrva és pénzéhes, minden fiú hülye lúzer, továbbá minden poszt után kérdezgetitek egymást, hogy mi a fenének kellett ezt leírnia, akkor tulajdonképpen miért olvassátok az oldalt? Nap mint nap pont ugyanezt a három dolgot tudjátok csak tovább ragozni, aztán Panni csak csodálkozik, hogy miért nem jönnek új levelek, új sztorik. Feltett szándékotok kivégezni a csp-t?

cyd 2011.08.25. 10:14:48

@Kytia: Nem álmodozok. Én tudom, hogy olyan leszek öregen, mint a két fószer a Muppet show karzatán. Külsőleg, belsőleg egyaránt :)

@michaela77: Dögkeselyű! :)

michaela77 2011.08.25. 10:15:15

Rákattintottam egy érdekesnek tűnő cikkre, amelynek az volt a címe, hogy a köztéri szopatás nem magánügy.
Aztán miután rákattintottam kiderült, hogy a köztéri szoptatás igazából. Így már nem is érdekel.

SciNu 2011.08.25. 10:17:08

@Dövan: Vagy pénz nélküli hímneműek :D

@Kytia: Köszönöm, ilyen szépet még nem mondott nekem senki. *hüpp-hüpp* T_T

Ibrahim a tevehajcsár 2011.08.25. 10:18:25

@Kytia: És te el is hiszel mindent amit a csajok mondanak a volt pasijukról? Hány éves vagy királylány?
:DD

michaela77 2011.08.25. 10:18:40

@ginlemon: azt hiszem akkor lenne jogod ilyeneket kérdezni, ha érdekes, intelligens és elgondolkodtató kommentjeiddel hozzájárulnál az oldal áldásos működéséhez. De ez nincs így.
A kritika azért van, hátha jön majd jobb is. Aki meg nem bírja, ne írjon ide. Szerintem.
De nagyon köszönjük az észrevételt, most hogy mondod, mindannyian magunkba szállunk, mélyen elgondolkodunk és megváltozunk. Hiszen miért pazaroltál volna erre sorokat, ha nem bíznál a reményteljes végkifejletben és abban, hogy mindenki meg tud változni, csak fel kell hívni a figyelmét a hiányosságaira.
Köszönjük.

michaela77 2011.08.25. 10:19:26

@cyd: eddig még csak a dögöt mondogatták akik ismertek, de a te gondolatod is érdekes:)

Kytia 2011.08.25. 10:20:33

@ginlemon: Tiltakozom, én csak néha fikázok, meg lúzerezek, ha nagyon muszáj és sosem kérdezem meg, miért kellett leírni a sztorit!! (Akik megkérdezik, azokat meg én sem értem, hogy miért olvassák.:))
Amúgy meg a kommentelésben az a szép, hogy nem lehet kontrollálni, szóval, ha a CsP-nek az a sorsa, hogy kivégződjön, hát ez van.:(

Ibrahim a tevehajcsár 2011.08.25. 10:22:21

@Kytia: "Á nem, nem a pénzes, laza hejjespasee dobott engem, miután megdöntött, á dehogy! Én dobtam őt, mert nem tudtam elviselni a lazaságát, meg hogy olyan pénzes, meg nagy dumás! Ő sírva könyörgött, hogy maradjunk együtt, mert annyira, de annyira szerelmes belém (még az eszembe is). Tudod ezek a laza pénzes paseek erről híresek. De tudod az ilyesmit a csajok alapból utálják. Különösen az olyan okos csajok, mint amilyen én vagyok!" Így értendő a posztoló mondókája ugye? Így máér rendben van?
:)

Muha 2011.08.25. 10:22:54

@Kata1987: ne keresd a kibúvót, mert csapdákkal és kínzóeszközökkel kikövezett útra tévedsz! :D

Dr. A Jó Meglepően Izmos Hercege 2011.08.25. 10:25:15

@michaela77:

Nálam lehet licitálni. Übernyomi a kép. :)

@Kata1987:

Igen, minden rendben van. Kis Muha is megkapja ami jár neki, esetleg kap tőlem puszit is (ha előtte borotválkozott persze). :)

cyd 2011.08.25. 10:25:46

@ginlemon: Affranc! Lebuktunk. Most mehetünk másik oldalra zülleszteni :(

Kytia 2011.08.25. 10:26:51

@cyd: :DDD Én remélem, 60 felett kövér leszek, mert azok legalább nem olyan ráncosak. Nagymamám is olyan kis aranyos, kerek néni, sokkal jobb, mint akik múmiává asznak.

@SciNuBob -I hear you, mon!-: Na, tessék. És még mondják, hogy csak fikázni tudunk.:))

@Ibrahim a tevehajcsár: Most mégis mi a fasznak hazudna névtelenül egy rakás idegennek? Vagy fake az egész, de akkor az ellenkezője sem létezik, vagy valóban azért írt valaki, mert le akarta írni egy élményét, akkor meg miért írná a totális ellenkezőjét annak, ami történt?

Dr. A Jó Meglepően Izmos Hercege 2011.08.25. 10:27:09

@Ibrahim a tevehajcsár:

Igen ez tök hihető! :D A csajok a savanyú ócsójánosokat bírják. Ez köztudott.

cyd 2011.08.25. 10:28:21

@michaela77: Hajjaj! Abból mekkora flameviharok tudnak születni :)

Anakin Solo (a.k.a. Ape) 2011.08.25. 10:28:28

@Nutshell: akkor beiratkozok hozzád "szövegértelmezés" tanfolyamra, de nincs sok pénzem, mert "csóró munkásgyerek" vagyok :P

TBal 2011.08.25. 10:28:58

@Kytia: Ja, nem mondom, hogy az én felfogásom ne lenne egyedi, de csomó téren azért te is máshogy gondolkodsz, mint az átlag. De pont ez a jó, átgondolod, aztán jutsz valamilyen következtetésre, nem csak a sablonokat nyomod.

@tuli _: Már aki... én se rajongok az ilyen jellegű szerelemért, sok hátulütője is van. Tudom, ez a mesebeli, idealizált szerelem...

@fumerin: én azért valami "érted haragszom" dolgot is kivettem a barátnős részből, bár lehet, hogy nincs igazam, lehet, hogy önigazolás/relativizálás miatt í•rta a csaj, de lehet, hogy csak nagyon megmaradt benne a jelenet, és elhatározta, hogy ő ilyen nem akar lenni.

Boris the Bullet dodger 2011.08.25. 10:29:08

Posztoló,
Teljesen felesleges felsorolnod az exed hibáit, hiszen elejétől fogva problémád volt vele, mégpedig elég súlyos: a jelenléte nemhogy nem okozott nedvesedést, de kifejezetten taszított. Azt hiszem jogos a kérdés, mi a bánatnak jöttél össze vele?

A barátnődet sem kellett volna említened, ő persze kissé eltúlozta a dolgot, de semmivel sem nagyobb lúzer nálad.
Ő legalább olyan emberrel van, akit szeret, akihez ragaszkodik, míg te már oda jutottál, hogy bárkivel hajlandó vagy együtt lenni, csak ne légy magányos. Ezen nem ártana változtatnod, mert ennél csak rosszabb lesz.

A fényképes téma pedig nettó hülyeség.

JOKKA21 2011.08.25. 10:29:23

@Kytia: Kicsit eltér a véleményünk a párkapcsolatról.:) Nekem az átlagos csaj is jó(lenne).:)

@gernika: Nard nem bunkó(itt).

michaela77 2011.08.25. 10:34:02

@Nard: :DD Hétvégén az egyik bevásárlóközpontban a párommal körbejártunk egy nőt párszor, mintha könyveket nézegetnénk, mert nem akartuk elhinni, hogy ilyen vékony nőnek ekkora melle lehet:) Később megállapítottuk, hogy biztosan mű, mert az egész csaj olyan volt, mint aki rajzolva van, dehát még én is alig bírtam levenni a szemem róla, egyszer szerintem el is kapta, hogy a mellét bámulom:D Vagy ez már perverz?:))

Szöszi 28 2011.08.25. 10:34:52

@Muha: @Nard: Hmm...Mi lenne, ha úgy oldanánk meg, hogy Nard küld egy nyomi képet Muháról, Muha meg küld egy nyomi képet Nardról? Szerintem ez tök igazságos lenne:D

Anakin Solo (a.k.a. Ape) 2011.08.25. 10:36:31

@michaela77: Ezek a tudat alatti dolgok.. megint lebuktál :) Úgy látom neked is mindig csak a sex jár a fejedben. Ezek szerint nincs minden rendben otthon ilyen téren :P

Frigyesur (törölt) 2011.08.25. 10:37:00

@Nard: Sztem neked határozottan van egy női éned. :)))

Ibrahim a tevehajcsár 2011.08.25. 10:37:09

@Nard: A vége lemaradt: " különben is, nem is igaz, hogy annyira hejjespasee és tapadnak rá a csajok, mert azok nem is csajok, hanem ribancok, akik már az első alkalommal lefekszenek vele, de én, én bezzeg az első alkalommal három perc alatt háromszor is nemet mondtam neki. Így történt:
"1. Mit is mondtál szívem, hogy hívnak, Katinak? Mire én: nem, Mártának!
2. Iszol egy kólát? Mire én: nem, vodkát kérek sörrel.
3. Feljössz hozzám? Mire én: nem, menjünk inkább hozzám, dugni ott is lehet."
Na hát így történt.
:)

Szöszi 28 2011.08.25. 10:37:58

@michaela77: Szerintem nem perverz. Mindenki ezt csinálja. Vagy azért nézi meg, hogy azt mondhassa, hű de jó, hogy nekem nem ilyen van, vagy azért, hogy hű, de jó lenne, ha nekem ilyen lenne:D Ha majd megcsináltatom a cickóimat, örülni fogok neki, ha nézegetik:D

Boris the Bullet dodger 2011.08.25. 10:38:57

@gernika:
Szerintem sem kapcsolatfüggő, inkább rohadtmód magányos.

Dr. A Jó Meglepően Izmos Hercege 2011.08.25. 10:39:10

@Kata1987:

Rólam nincs nyomi kép. Legalábbis Muhánál biztos nincs. gernikánál van, de ő nem fog küldeni. :)

@JOKKA21:

De igen bazmeg.

@michaela77:

Az egyik munkatársam ilyen, de szerintem neki nem mű. 38 éves a csaj, én azt hittem róla, hogy 23. :D De amúgy igen, ez perverzió. Főleg olyan mailcímmel mint a tiéd! :D

Kytia 2011.08.25. 10:39:44

@Ibrahim a tevehajcsár: Először is nem a pénzesség zavarta, hanem a pénz felelőtlen kezelése, ami ha ilyen színvonalon van, ahogy leírta, valóban kibaszottul idegesítő tud lenni. Állítólag a nők ösztönösen vonzódnak a pénzügyileg rátermett pasikhoz, de ez nem azt jelenti, hogy mennyi van konkrétan a zsebében, hanem, hogy mennyire képes helytállni a dologban, pénz keresni és megtartani, stb. Az apja pénzén élősködő nyápic nem ez a kategória és én is hülyét kapnék tőle.
Alapvetően egy kis idegesítő mitugrálsznak képzelem a posztban szereplő pasit.

Amikor még gyerekek voltunk, volt a szomszédságban egy iszonyú gazdag pasi és a fia, Istvánka, velünk egyidős volt. Többek között arról volt híres, hogy egyszer biciklivel megkergette az a kutya, amelyik életében egy morgást nem tett senkire. Ott én is ott voltam, szarrá röhögtem magam. A lényeg, hogy egy kis kompenzálós, nyálasszájú pöcsfej volt, az a fajta, aki ha megjelenik, valamiért mindenki rögtön meg akarja verni, felnőtt korára meg totál hibbant lett. Nem hinném, hogy ő a nők álma.

Muha 2011.08.25. 10:39:52

@Kata1987: lenne, ha lenne Nardról nyomis képem, és úgy lenne a legigazságosabb, ha rólad is lenne nyomis kép és mindenki megkapná.
csak az a lenne ott ne lenne.
:D
Úgyhogy nem igazságos, bátorkodom levonni a végkövetkeztetésemet.

Dr. A Jó Meglepően Izmos Hercege 2011.08.25. 10:40:44

@Frigyesur:

Azért mert van egy dobozom lazuliból? :( Ifjú titánként a legó mellett ásványokat gyűjtöttem.

Ibrahim a tevehajcsár 2011.08.25. 10:41:21

@ginlemon: Kedves ginlemon! Igazán megható, hogy így aggódsz értünk illetve a csp-ért. Igazából a mindenható küldött téged nekünk, hogy megvilágítsd a szegény sötétben tévelygők előtt az utat. De tudod, mi egyszerűek vagyunk, mint a barlangrajz, és ezt Panni is tudja rólunk. Ezért nem is veszi komolyan, mikor ekézzük a posztolókat. Ugye megígéred, hogy gyakran eljössz, és figyelmeztetsz bennünket, hogy milyen tökéletlenek is vagyunk! Nekem annyira, de annyira hiányozni fogsz! Máris hiányzol!

michaela77 2011.08.25. 10:42:31

@Kata1987: igen, csak ez a következőképpen zajlott: párom kérdezte, hogy bazze, ezt láttad, én meg mondom nem, erre elmondja hogy mekkora melle volt a csajnak, én meg elkezdtem visszafelé húzni, hogy gyere nézzük meg, mintha vidámparkban lennénk:DD

@Ape: úrinő ilyenről nem beszél:P

@Nard: az ilyenre azt szoktam mondani, hogy be se kaphatod, de nem akarom, hogy félreértsd:P
Hát nem tom, a csajnak a feneke is olyan volt, mint amiben implantátum van, a dereka volt vagy 60 centi, a melle meg lehetett olyan 70F, ha ez mond neked valamit.

Kytia 2011.08.25. 10:42:53

@TBal: Aztán újra átgondolom és egy teljesen más következtetésre jutok, mint az előző.:DD

@JOKKA21: Igaz. Nekem az átlagos csaj sem lenne jó.:DD

tuli _ 2011.08.25. 10:43:49

@TBal: savanyú a szőlő. ez a fajta szerelem nagyon teljes, felemelő, ha kölcsönös. ha nem, nagyon fájdalmas tud lenni, ez a kockázat valóban fennáll.
nem is éli meg mindenki. van, aki többször, van, aki egyszer, és bizony, van, aki soha.

SciNu 2011.08.25. 10:45:08

@Kytia: De csak az óvodás fotóm miatt mondtad. Egy ilyen ártatlan pofinak nem tudtál ellenállni! :D

@Nard: A mindenkit megmentő terézanyuknak biztos ők a zsánerei.

Frigyesur (törölt) 2011.08.25. 10:45:11

@Muha: Ha lennél Facebookon kicsim, akkor neked is lenne Nardról nyomi képed. :)

@Nard: Tkp. lerövidítva, jah.

Kytia 2011.08.25. 10:46:57

@SciNuBob -I hear you, mon!-: Ellenkezőleg. Már akkor is látszott, hogy egy született ribanc vagy.:)

Szöszi 28 2011.08.25. 10:47:12

@Muha: Miért mindenki kapná meg te gonosztevő? A rólatok készült nyomikat csak én kapnám meg, akkor rólam is csak ti láthatnátok:D

Frigyesur (törölt) 2011.08.25. 10:48:19

@ginlemon: Kérdésed válaszolva sztem nem ez a szándék, pusztán indirekt következmény. A többire meg lustaságból nem reflektálok.

Ibrahim a tevehajcsár 2011.08.25. 10:48:58

@michaela77: Miért? Állítólag egy időben a 90-60-90 volt a menő. ehet, hogy ő is erre gyúrt.

michaela77 2011.08.25. 10:50:49

@Ibrahim a tevehajcsár: hát ez szerintem olyan 120-60-70 lehetett:)

SciNu 2011.08.25. 10:50:56

@michaela77: Ez telejesen normális. Én is ezt teszem mindig. :D

@Kata1987: Én vállalok kézrátételes növesztést és korrigálást! Sikertelenség esetén pénzvisszafizetési garancia! :D

Frigyesur (törölt) 2011.08.25. 10:51:34

@Kytia: Engem is totál megzavart ezzel az avatárral. Most milyen lenne már, ha mindenki ugyanazzal az avatárral nyomulna. Bah!

@Nard: Amúgy Kittynek bejött a Dragonlance. Elcsaklizta a Raistlin krónika első részét (khmm, khmm). Bár sztem totál nyomi lett a vége. Olyan idiótáság. Valami sokkal komolyabb magyarázatra számítottam a Próba kapcsán. Ez nyomi volt.

Fviktor76 2011.08.25. 10:51:44

Pontosan mit jelent a kapcsolatfüggőség???
Minden olyan ember, aki nem vagy nem akar szingli lenni, kapcsolatfüggő??? Ez hülyeség!
Mert attól, hogy valaki belemegy egy bizonytalan, sőt inkább negatív kimenetelű kapcsolatba, még nem kapcsolatfüggő. Csak reménykedik, hátha mégis bejön... Valaki meg ezt nem meri megkockáztatni, de arra meg nem mondanám, hogy gyáva...

A barátnő? Szerelmes a párjába, pont. Remélem a pasi is belé! Sok boldogságot nekik, és nem nevetjük ki őket. Valaki írta, hogy érző lény. Úgy van!
Erről egy történet jut eszembe, hogy középiskola 4. osztályában kötelező olvasmány volt a "Versenyló halála". A tanárnő nem akart feleltetni, csak gondolta, hogy elbeszélgetünk a könyvről. Megkérdezte, kinek, hogy tetszett. Sokan mondtak valamit, én mondtam, hogy a végét megsirattam. Hárman hangosan elkezdtek röhögni. Azonnal kihívta őket felelni. Persze mindhárman kaptak egy-egy karót... :-)

Muha 2011.08.25. 10:52:33

@Frigyesur: :*
Édes vagy Fater mint egy vattacukor, de engem nem motiválnak nyomis képek. :D

Szöszi 28 2011.08.25. 10:52:42

@SciNuBob -I hear you, mon!-: Aranyos vagy, de ezt inkább egy plasztikai sebészre bíznám:D Azért ott azonnali, tuti eredményt kapok:D

SciNu 2011.08.25. 10:53:29

@Kytia: Éééén? *giggle* Én nem ribanc vagyok csak kíváncsi! :D

tarquin - védőháló nélkül 2011.08.25. 10:53:35

@ginlemon: Na, végre már!!!:D Hiányzott a sokcsilliárd potenciális.:-)))

Frigyesur (törölt) 2011.08.25. 10:55:00

@Muha: Ugyanmár. Egy szemernyi rosszmáj nem található meg benned belőlem??! Ez igen szomorú. :(

JOKKA21 2011.08.25. 10:55:50

@Nard: Nekem nem tűntél annak.:D
@Kytia: És az átlagospasee jó lenne?:)

cyd 2011.08.25. 10:55:51

@michaela77: "...én meg elkezdtem visszafelé húzni, hogy gyere nézzük meg..."
Igen, perverz vagy. Most jobb? :)

SciNu 2011.08.25. 10:56:51

@Kata1987: És miből gondolod hogy nálam nem? A michaela77 által látott lány is az egyik páciensem. 3 alkalom után lett ilyen az eredmény! :D Minden alkalom egy méretnyi növekedés!

Anakin Solo (a.k.a. Ape) 2011.08.25. 10:57:13

@michaela77: ismered ezt a mondást? : "Olyan rosszul nézel ki, iszol te eleget?" Na most az iszol szót nyugodtan cseréld ki valami másra... :D - Nem is kell beszélned róla, minden világos ;)

Muha 2011.08.25. 10:58:10

@Frigyesur: én a szeretet gyilkos erejével, a vágy kínzó fájdalmával harcolok. :D

TBal 2011.08.25. 10:58:14

@Kytia: Ez is teljesen OK, szarabb lenne, ha sose vizsgálnád felül az álláspontodat...
Ez most valami játszma, hogy mondasz magadlól valami rosszat, hogy rámutassak a jó oldalára és fényárba helyezzelek? :)

@tuli _: na, erre nehéz úgy válaszolnom, hogy ne tűnjön önigazolásnak, mert itt határozatlan vagyok, mellette és ellene is vannak érveim. Baromi jó lenhet átélni, tényleg, ugyanakkor zavarna, hogy ilyenkor nem vagyok a magam ura. Ha így vagyok szerelmes olyanba, aki nem viszonozza, vagy nem úgy, akkor könnyen bánthatom az illetőt a cselekedeteimmel. Voltam már hasonlóképpen, és olyan tulajdonságokat hozott elő (pl. féltékenység), amiket egyébként nem díjazok, amilyen nem szeretnék lenni. Inkább maradjon több eszem, és legyen szeretetalapú a kapcsolat, ne pedig szerelemalapú. Azt lehet irányítani, azzal lehet tervezni, a szerelemmel nem, az narkotikus állapot.

Dr. A Jó Meglepően Izmos Hercege 2011.08.25. 10:59:11

@Frigyesur:

A Dragonlance vége a legjobb :D

@michaela77:

Nem kizárt amúgy, hogy egy ilyet láttál. De csak Sir-mix-a-lot-ot tudom idézni:

"'Cause silicone parts are made for toys"

michaela77 2011.08.25. 10:59:54

@cyd: hát ha eccer nincs elég pénzünk, hogy vidámparkba járjunk, már nem is szórakozhatunk kicsit?:D

Kytia 2011.08.25. 11:01:11

@Frigyesur: Holnapra legyünk mind kékek, hogy halálba idegesítsük Muhát?:D

@SciNuBob -I hear you, mon!-: Nem ribanc vagy, csak túl kedves, mi?:DD

@JOKKA21: Nemtóm, milyen az átlagos, meg a nemátlagos.

Dr. A Jó Meglepően Izmos Hercege 2011.08.25. 11:01:16

@michaela77:

Hát azért még mindig jobb mint a szakállas nők a freakshowban! :)

Kytia 2011.08.25. 11:02:21

@TBal: Nemdehogy, csak viccelődöm. Meg onnan indult, hogy megdöbbentél, hogy jófejséget írtam az elején. Amit meg is értek, én is megdöbbennék (nem, még mindig nem játszma:D).

Muha 2011.08.25. 11:02:49

@Kytia: ne basszatok ki velem. Kata miatt így is összekeverem, hogy hol tartok.
Amúgy meg akkor majd zöld leszek, vagy piros, vagy sárga, vagy fekete, vagy több színt nem ismerek, de vannak alternatívák és nem mondom meg. KICSELEZLEK! :D

Ibrahim a tevehajcsár 2011.08.25. 11:03:03

@michaela77: Hé az előbb még 70F-et mondtál, nem 120-at! Ne csaljunk, ez nem licitálás. Különben is lehet, hogy csak azért nőtt meg neki ennyire, mert mindennap WC papírral dörzsölgette a melleit.

Hurri Kán 2011.08.25. 11:03:11

Vannak nők, akiknek semmi sem jó...

SciNu 2011.08.25. 11:03:36

@Kytia: Mit csináljak ha egyszer megkérnek? Nem bánthatom meg őket. Még rossz híremet terjesztenék. :D

Muha 2011.08.25. 11:04:26

milyen az a 70 forintos cickó?

cyd 2011.08.25. 11:06:01

@Kytia: Áruló! Ennyit az "általad vezetett" felkelésről :)

Father Justice (törölt) 2011.08.25. 11:06:05

A kapcsolatfüggőség alapból beteges. Akkor miről is beszélgetünk?

Viszont ez nem feltétlenül jár együtt a konkrét személytől való (érzelmi) függéssel, ahogy a hölgy esete is kitűnően példázza. Éppen ezért rökönyödik meg a barátnője viselkedésén a vasútállomáson: ő ezt nem tudja hová tenni, hiszen nála a függés a döntéshozatal áthárítása + kőkemény lehúzás kombóról szól. Az utóbbi ezúttal nem jött be, ezért most kénytelen másik gazdatestet keresni magának. Persze célszerűbb úgy beállítani, mintha kardinális problémák lennének a faszival, holott csak nem virított elég lóvét "nemhülyeségekre" - azaz magára a posztíróra.

Természetesen ha a ribancozás és az öngyilkossággal való fenyegetőzés a fickó részéről igaz, akkor tulajdonképpen megérdemelték volna egymást a fiatalok, de a szakítás valódi okán ez nem sokat változtat.

Szöszi 28 2011.08.25. 11:06:20

@Muha: Jó, bevallhatod, hogy nem bírod levenni rólam a szemed, nem haragszom meg érte:)

Чапаев 2011.08.25. 11:07:03

@Ibrahim a tevehajcsár: Igenis vannak, valami új, mutáns faj! Akkor keletkeztek, amikor az első maunikasó után agyhalott szerkesztők támolyogtak ki a vágószobából, és megharapták a büfében héderező médiaszakos gyakornoklányokat. Állítólag valahol a hétkerben van a fészkük, egy elfeledett romkocsmában.

u.i. ugyanitt egy alig használt benzinmotoros láncfűrész, valamint tölgyfa karók és szentelvíz nagy tételben eladó! ;)

michaela77 2011.08.25. 11:07:21

@Ibrahim a tevehajcsár: jó, a 70F az maximum 94 centi, igazad van. De szakértő vagy:) Mindenesetre úgy nézett ki, mintha nekem 120-as lenne, na:)

@Muha: legfőképpen ócsó:)

Frigyesur (törölt) 2011.08.25. 11:07:42

@Muha: Inkább nem mondok semmit. :x

@Nard: Melyik vége? :D A tavaszi hajnal sárkányai, A nyári tűz sárkányai, vagy melyik? :D Most a Borostyán és vasat akarom megszerezni, bár Takhisis haláláról meg egyéb ilyen apróságokra lemaradtam. :D Csak a krónikákat olvastam, meg a legendákat.

hu.wikipedia.org/wiki/Dragonlance
(Bár ahogy láttam Raistlin lányáról is lemaradtam.)

@Kytia: Ááá, most olyan elviselhetetlenül pozitív, hogy úgyse mennénk vele semmire.

Muha 2011.08.25. 11:08:46

@Kata1987: Előbb konzultálnom kell az ügyvédemmel. Nem vagyok én hülye, hogy bármit is mondjak, ami aztán később felhasználható ellenem a bíróságon. :P

Muha 2011.08.25. 11:09:57

@Frigyesur: Óh, szülői kegyetlenkedés, lelki terror, 'hozzád se szólok' kínzás. Óh!

Kytia 2011.08.25. 11:10:43

@Muha: Rávenni téged, hogy ne kék legyél olyan siker lehet, mint amikor Galileivel visszavonatták az elméleteit. Megvettem.:DD

@SciNuBob -I hear you, mon!-: :DDD

@cyd: Nemdehogy!! Csak beépülök az ellenséghez, hogy a magjától indulva, belülről kezdjem rothasztani, úgy hatékonyabb.:)) De közben végig az "ügy" lebeg a szemem előtt.:))

Ibrahim a tevehajcsár 2011.08.25. 11:11:20

@michaela77: Hát, valamihez nekem is értenem kell nem? Ja, és a 120A az azért nem ugyanaz, mint a 95D ezt te is tudod!

@cyd: Bocsi, igazad van, azt akartam írni.

michaela77 2011.08.25. 11:13:17

@Ibrahim a tevehajcsár: hát mostmár tudom:) Évekig annyira alulértékeltem magam, hogy azt hittem C kell, és sosem értettem miért olyan kényelmetlen:) Kiderült, hogy csak két méretet tévedtem:)
Amúgy láttál már 120A-t?:D Csak mert azért az elhízottság tekintélyes keblekkel is szokott járni:)

summerstorm 2011.08.25. 11:13:59

Ez most miiiiii vooolt??

@Muha:
te meg nem leszel többet muhakék?? vagy mivan?
asszem a túlsok víz után most kicsit problémáim vannak az aklimatizálódással....
víííízeeeeeeet... sok csúszdáávaaal.

Ibrahim a tevehajcsár 2011.08.25. 11:15:03

@Nard: Szerintem nincsen baj a "jártasságommal". Mint azt Michaela is elismerte.
:)

Muha 2011.08.25. 11:18:30

@mooon:): félreértelmezted. igyál vizet, muha fizet. :D

Hurri Kán 2011.08.25. 11:21:30

@Muha:
No de hogy raksz csúSZdát a pohárba? :D

summerstorm 2011.08.25. 11:22:56

@Muha:

egy eviánt kérnék :)
köszönöm :D

michaela77 2011.08.25. 11:24:10

Tegnap két órán keresztül albérlet hirdetéseket böngésztem, hatot kiválasztottam első látásra. Egy mára inaktív, egyet hívtam, nem lehet cica, négyet ignoráltam, mert vagy túl drága vagy messze van. Hát megéri?

Amúgy tegnap voltak a lakásban az ingatlanosok. Össze-vissza húzgálták a redőnyöket, hozzányúltak a dolgaimhoz, odébb tettek a konyhában meg a fürdőszobában ezt azt:( Utálom, ha a dolgaimhoz nyúlnak:(
És már van is érdeklődő, hétfőn jönnek megnézni. Vasárnap párom hazamegy, a konyha egy csatatér, és kezdhetek takarítani, mert hétfőn jönnek megnézni. Állítsátok meg a földet, ki akarok szállni.

Muha 2011.08.25. 11:24:33

@gyvy: ez know how. nem mondhatom el, de benne lesz. :D

@mooon:): ugyan kérlek. öröm számomra, hogy itathatlak. :D

tuli _ 2011.08.25. 11:25:08

@TBal: volt mindkettőben részem. azt tudom mondani, hogy a szerelem alapú a teljes. a másik jól élhető.
nem véletlenül utaltam a kölcsönösségre. ez bizony szerencse kérdése.
én szerencsés vagyok, mert semmiféle kihívást nem jelent. egyetlen egy dolog van vele, vigyázni kell rá.
de ez minden kapcsolatra jellemző.

JOKKA21 2011.08.25. 11:25:57

@Kytia: Nem átlagos a hejjespasee, az átlagos, aki átlagos, de nem csúnya.

Hurri Kán 2011.08.25. 11:28:17

@Muha:
Én hiszek neked. Oldottál te már meg ennél komolyabb dolgokat is. :D

TBal 2011.08.25. 11:33:56

@Kytia: te alapvetően jófejségeket szoktál írni, nem telehányni a monitort... :)
@tuli _: Most akkor a szerelemalapúban vagy? Ha igen, hány éve?
Szerintem az is átalakul egy idő után szeretetté, szerencsés esetben.
Amúgy nem érzem most azt, hogy lemaradnék valamiről, egyszerűen más a kettő, ami jut, abból kell kihozni a maximumot.
Ha van egy jól működő, szeretet alapú kapcsolatod, amiben aztán a szerelem is megjelent, de nem jángolósan, te azt borítanád egy lángolásért?

Ibrahim a tevehajcsár 2011.08.25. 11:35:45

@michaela77: Hát egyszer láttam. Meg is lepett, mert én is úgy gondoltam egészen addig, mint te. De nem biztos, hogy 120 volt, lehet, hogy csak 110. Egy operátor lány volt a számítóközpontban, de nem akartam ezzel stresszelni, hogy rákérdezek a méretére.

dr. gernika 2011.08.25. 11:37:01

@michaela77: "meg egy csomó olyan 20 0pasi van, aki mindenkivel jófej, a barátnőjével meg bunkó:)"
Na ilyen pasim is volt.

tuli _ 2011.08.25. 11:37:29

@TBal: nem borítanám. sosem borítottam azért, mert valaki megérintett. kerültem, mint a tüzes vasat, hogy a lehetőségét is kizárjam, hogy boríthasson.
Igen, átalakul, ebben biztos vagyok. (2 éve)

dr. gernika 2011.08.25. 11:37:44

@mooon:): Most voltam a boltban, 7,5 deci 617 Forint, vannak igényeid. :)

Frigyesur (törölt) 2011.08.25. 11:38:11

@Muha: Nem annak szántam. Csak naggggggyon morcos vagyok ma.

@tuli _: Ugyan tuli. Nem tudtad, hogy viszonzott szerelem nem is létezik? :D Csak azt nem értem, hogy akkor most a legjobb barátnőmmel kéne összeházasodnom, vagy mi a szösz :D Azt én még értem, hogy a viszonzott szerelem ritka, de megideologizálni, hogy miért is nem az a fasza miért kell, azt nem tudom. Elvileg az ember célja az, hogy megtalálja a társát. Elvileg, mert sokaknál látom, hogy nem is igazán. Na mármost ellehetek x ideig egy kellemes kis szerelemmentes kapcsolatban, csak akkor szépen elvesztem az esélyem, hogy teljesítsem a célt. Persze franc tudja, hogy ott állok 30-35 évesen, még mindig semmi, akkor már éljek egyedül, család nélkül? Javíthatatlan optimizmusom azt mondatja velem, hogy elég csodálatos személyiség vagyok, akkor erre az időpontra már nagyjából megtalálom a céltársat. De lehet, hogy tévedek.

Na most jól belezavarodtam, fogalmam sincs mit akartam mondani :D

tuli _ 2011.08.25. 11:38:22

@gernika: te is kifogtad :D
olyan nem volt, aki mindenkivel normális volt? :)

Kham 2011.08.25. 11:38:41

A poszthoz csak annyit tudnék hozzáfűzni hogy Törökország tényleg jó hely, jártam én is arra, ezért aztán tökéletes a török nyelvtudásom is, több egyéb tökéletes képeségemmel együtt. Szerintem ez a legszebb török mondat a "Yüzüklerín Efendisi: Iki Kule":)

Két hétig tartott az utazás, amikor leszálltam a repülőgépről a rám várakozó csajszi az alábbi dolgokat tette a reptéri váróban: mielőtt kijutottam volna a vámról, úgy kellett erővel visszatartani, hogy ne fusson be a tiltott területre, amikor már lehetett, akkor négykézláb futott hozzám, lassítás nélkül a nyakamba ugrott, összenyalt mindenütt a forró nyelvével, miközben a számba lihegett és egy kicsit maga alá is pisilt örömében, pedig nem is kapcsolatfüggő, csak goldenretriever:)

dr. gernika 2011.08.25. 11:41:16

@michaela77: Mifelénk vidéken ujjal köröznek a sofőrök. Mikor rámvillogtak, az azért volt, mert nem volt felkapcsolva a fényszóróm országúton. Pesten még nem vezettem és egy ideig nem is fogok.

@Nard: "Nyöhöhö :) Pedig ez a default eljárás az anyagias ribikné'." Ismerünk is ilyet, csak karácsonnyal, mi? :)

Frigyesur (törölt) 2011.08.25. 11:41:33

@michaela77: Mármint mi éri meg? Nem hajléktalanként élni? :D Vagy hagyni a fenébe a nyüves macskát, hogy legyen albérleted? ;)))

Az télleg gáz, hogy a cuccaidhoz értek. Miért nem mondtad, hogy te arrébb rakod, de el a mancsokkal? A fürdőszobai akcióra én csaptam volna. Felmondott már a főbérlőd, hogy így pattognak?

Hurri Kán 2011.08.25. 11:41:43

@Ibrahim a tevehajcsár:
Szerintem tegyél egy centit a zsebedbe, és ha ilyen esetekben bizonytalan vagy, mérd meg. Akkor nem kell kérdezősködni. :D

TBal 2011.08.25. 11:42:06

@tuli _: Kívánom, hogy így legyen :)

dr. gernika 2011.08.25. 11:43:16

@tuli _: De, az első. *nosztalg*. Természetesen már megnősült és gyereke van.

cyd 2011.08.25. 11:43:46

@Frigyesur: "...ott állok 30-35 évesen, még mindig semmi..."
Minap voltam 34, nincs senkim. Öngyi-e legyek? :)

michaela77 2011.08.25. 11:44:28

@gernika: igen, van ujjal körzés is, de rövid hozzá a kezem, hogy kitegyem a kocsi ablakán, ha meg nem villogok nem figyelnek rám:)

@Frigyesur: nem éri meg a sok befektetett idő és energia, mikor soha semmit nem találok:)
Nem voltam otthon, direkt mondtam, hogy olyankor menjenek, nem akarok ott álldogálni.
Nem mondott fel, még csak felméreti a lakás értékét, meg megpróbálja albérlővel együtt eladni, mer jófej. Dehát úgy úgysem vesz senki lakást.
És jönnek hétfőn megnézni. És kérdezi, hogy de biztosan nem gond? Hát erre mit mondasz? Mondtam, hogy hát ez ezzel jár, nem tudunk mit tenni.

Muha 2011.08.25. 11:47:19

@cyd: inkább jer sörözni. :D

Ibrahim a tevehajcsár 2011.08.25. 11:49:39

@Nard: Ez a hejjes hozzáállás! És legalább kellőképpen demokratikus is! Szóval te egy igazi demokrata vagy!!!
:)

tuli _ 2011.08.25. 11:51:07

@Frigyesur: nem baj, én sem értem :D
egyébként megértem, ha valaki szeretet alapú kapcsolatban, egymást megbecsülve él, és nem kergeti a kék madarat. elfogadja, és elégedett is vele.
sőt. nem is túl jó dolog családot alapítani lila ködre. túl veszélyes.

@TBal: köszi :) szerencsére elég vének vagyunk már ahhoz, hogy hamarabb haljunk meg, mint változtassunk :D

@gernika: oké, legalább volt olyanban is részed :)

Frigyesur (törölt) 2011.08.25. 11:51:47

@Nard: Micsoda erény! :D

@Muha: :*

@cyd: Ha már így kérded: nem szükségszerű, de megfontolható. :))))

@michaela77: Franc tudja, én úgy voltam vele, hogy az ember albérletre kevésbé igényes, mint ha lakást vesz. Ha nem sürget a tatár persze ráérsz, de sztem egy ronda macska miatt nem éri meg a csövezést kockáztatni :D

Há' ha nem voltál ott, akkor a tanulság megvan. Én biztos nem hagynám, hogy vadidegen a lakásomban koricáljon, amíg nem vagyok ott. Kivétel, ha tök üres.

Kytia 2011.08.25. 11:52:45

@JOKKA21: Átlagosan a csúnya pasik is átlagosnak szokták magukat leírni.:))
Gugliba ezt adja a ki átlagos pasi címszó alatt.

www.google.hu/search?q=%C3%A1tlagos+pasi&hl=hu&biw=1920&bih=961&prmd=ivns&tbm=isch&tbo=u&source=univ&sa=X&ei=NhlWToW5MoSzhAearvGSDA&ved=0CBwQsAQ

Na, most ez nekem kissé széles skála ahhoz, hogy meg tudjam ítélni.:))
Pl. ha ő magát átlagosnak tartja, akkor asszem, az igényeim messze az átlag felett vannak.:DD
paratlan.hu/i_u/h/t/1/117687_pici1228_20100506075856_primary.jpg

Hurri Kán 2011.08.25. 11:55:46

@Kytia:
Majd változnak... Nincs már olyan messze a best before ideje... :DDD

@cyd:
Te is bor? :)

Ibrahim a tevehajcsár 2011.08.25. 11:57:20

@michaela77: A villogás azért nem mindig kóser, mert időnként Pesten a ráérő hülye főrendőrök civil kocsival, vagy motorral bóklásznak a "mérőkocsi" környékén, és ha azt látják, hogy valaki villog a szembejövőknek, akkor hirtelen "szolgálatba helyezik magukat". Egyébként pedig a pesti autósok alapból bunkók (még bunkóbbak, mint Nard), és a KRESZ csak olyan Urban Legend nekik: mindegyik hallott már róla valami rémtörténetet, de még senki sem találkozott olyan emberrel, aki be is tartotta volna. Lehet, hogy te kivétel vagy, de csak azért, mert vidéki vagy. A múltkor vidéki főnököm jött Pestre, és próbáltam kalauzolni. Aztán mikor a Baross utca sarkán mondom neki, hogy itt most kanyarodjunk jobbra a körúton, azt mondja: de hát itt tilos! Mondom basszus, most közlekedünk, vagy a KRESZ vizsgára gyakorolunk, mert ha az utóbbi, akkor sose érünk a Nyugatihoz.

Kytia 2011.08.25. 11:59:33

@gyvy: Akkor majd kérdezzetek meg akkor is.:DD

cyd 2011.08.25. 12:00:21

@Kata1987: A Tiéd miért is? Mert Muha-epigon lettél? :)

summerstorm 2011.08.25. 12:01:45

@gernika:

hát ha muha ezzel akar leitatni :DD
egyébként egyszer még régen, mikor behozták, valami siófoki helyen kértem egy ásványvizet... (nem sikerült a specifikáció, hogy milyet :) ) na hoztak egy ilyet...
majd a számlát... :))))

utána egy ideig szállóige volt :D

Frigyesur (törölt) 2011.08.25. 12:02:09

@tuli _: Ezt a lila köd dolgot (ami megjegyzem sztem rózsaszín, de részletkérdés :))) sosem értettem. Olyan kifogásszagúnak tűnik. Hogy a hülyeségem a szerelemre fogom. Pedig csak hülye vagyok. Arra lehet alapozni, hogy ismerem és úgy oké. De a szerelem ab ovo feltételezi nálam, hogy ismerem. Max. az időkeretet kell növelni, de azt se addig, amíg elmúlik a szerelem. Van oly szerelem, mi sosem múlik el, akármit mond Zorán. A szexuális vágy enyhül szvsz, vagy az újdonság, változatosság érdekessége.

Amúgy sztem valami olyasmit akartam mondani, hogy ha valaki 30-35 körül úgy érzi, hogy megalkuvás lenne akárki, az vszeg éretlen személyiség, per helytelen fogalmai vannak a megalkuvásról. Idealistán látva a dolgokat, meg minden. Szóval sztem sokan a megalkuvást mintegy kifogást használják, akárcsak a szerelmet a saját hülyeségükre. Mert bizony vannak dolgok, amiket el kell fogadni:
1. Én sem vagyok tökéletes, másiktól se várhatom el.
2. Bizony, bármily sajnálatos alkalmazkodnom kell a környezetemhez.
3. Mindent nem kaphatok meg. Azzal, hogy gumicukrot eszem, le kell mondanom, hogy egyidejűleg krumplis pogácsát egyek, ami nyilván egy nehéz és kegyetlen döntés. ;(

Hurri Kán 2011.08.25. 12:02:46

@Kytia:
Értem, akkor novemberben újra felteszem majd a kérdést. :DDD

summerstorm 2011.08.25. 12:05:00

@cyd:

mindenképpen :))))
nincs más megoldás :D

Frigyesur (törölt) 2011.08.25. 12:05:22

@tuli _: Persze simán lehet, hogy szimplán sok hülyeséget összehordok, mert nemigen szoktam a párkapcsolatokról filozofálni, vagy elméleteket gyártani róla. Épp elég csinálni. Pláne a zasszonnyal :D

cyd 2011.08.25. 12:07:49

@Frigyesur: Próbáltad már a krumplis pogácsába sütni a gumicukrot? Vagy vízszintesen kettészedni és belepakolni?

@Ibrahim a tevehajcsár: Akkor a hozzád hasonlók láttán szoktam félhangosan azt mondani vezetés közben: "Hülye buzi"

Frigyesur (törölt) 2011.08.25. 12:08:50

@Kytia: Nyehehehhhe :DDD Nyilván csak arról lehet szó, hogy az átlagot kétféleképpen lehet értelmezni:
- a teljes esetszám matematikai átlagaként
- középkategória objektíve.

Avagy amikor már 10 kg túlsúly átlagosnak számít, pedig valójában nem az ;)

Frigyesur (törölt) 2011.08.25. 12:10:40

@cyd: Nem. Ez egy olyan dolog, ami nem keverhető, különben elveszik mindkettő varázsa ;)

dr. gernika 2011.08.25. 12:11:35

@Nard: Ügyes a plasztikai sebésze, nem fiatalítja, csak szinten tartja. Szilveszter dokijának a kezét is levágatnám.

cyd 2011.08.25. 12:13:58

@mooon:):
4 válasz, ebből 3 nő, 1 férfi
a férfi lebeszél és sörözni hív, a 3 nőből 2 látatlanba belenyugszik a halálomba a harmadik meg a sörömre pályázik
Miért is nem lepődök meg? :)

Szöszi 28 2011.08.25. 12:14:28

@cyd: Ezt most sértésnek vettem. Amúgy meg tök egyszerű, azért, mert szeretem a sört:)

cyd 2011.08.25. 12:19:41

@Kata1987: "Ezt most sértésnek vettem."
:( Ne haragudj. Általában nem vagyok ám ilyen, hogy két hónap kommentelés után megsértsek valakit. Nem tudom mi van velem. Máskor sokkal hamarabb sikerül.

summerstorm 2011.08.25. 12:20:24

@cyd:

ha ismernélek biztos le akarnálak beszélni, de így ismeretlenül nem szeretnék beleavatkozni az életedbe, és megkérdőjelezni szuverén jogodat a halálodhoz :))...

michaela77 2011.08.25. 12:20:49

Mikor fogják már a férfiak megérteni, hogy ha egy nő azt mondja, csak panaszkodni akarok, akkor nem megoldást vár a problémáira, köszöni szépen megoldja ő maga, egyszerűen csak el akarja mondani és egy kis megértésre vágyik.
A rossz kommunikációs forgatókönyv ugyanaz: nő elmondja, pasi megoldást ajánl, a nőnek az nem jó, hiszen már van megoldása, pasi újabb megoldást ajánl, a nőnek az sem jó, pasi ideges lesz, szerinte a nő túldramatizálja a problémát.
Miközben ilyen egyszerűen meg lehetne oldani a dolgot: "megértem drágám, az biztosan szar lehet".

summerstorm 2011.08.25. 12:22:51

@cyd:

hmmm...
ennek alapján lehet, hogy inkább még jobban sürgettelek volna jobban való megismerés után :D

Hurri Kán 2011.08.25. 12:27:07

@michaela77:
Persze, ez esetben az a válasz, hogy biztos, téged nem is érdekel ez az egész, és már megint mindent nekem kell megoldani.
Ha valamire nem akarsz se választ, se javaslatot, ne mondd el.

cyd 2011.08.25. 12:27:34

@michaela77: Alap. Ha egy nő bajban van a mandrók jó részében feltámad az ösztön, hogy kívülre húzza az alsógatyáját, felcsatolja a köpenyét és a mellébe karcolt S betűvel megmentse a bigét. Genetika.
Egyébként a legtöbbször nem közlitek előre, hogy: - Most csak rinyálok drágám, Te bólogass és hümmögjél.

Az ilyen forgatókönyv vége a mi szemszögünkből: én itt próbálok neki segíteni, de neki semmi se jó és a végén még fel is húzza magát, hogy nem értek meg semmit.

Muha 2011.08.25. 12:28:04

@michaela77: erre meg majd jön a "Persze, mert téged nem is érdekel és biztos más lányokon jár az eszed most is baszódj meg többet nem mondok semmit" minyákolás

Szöszi 28 2011.08.25. 12:29:58

@cyd: Nem vagyok tehetségtelen és nem szorulok rá, hogy másokat utánozzak. Amúgy meg látom nem értékeled, hogy én csak a sörödre pályáztam, nem a véredre. Semmi se jó, mi?:D

Hurri Kán 2011.08.25. 12:30:59

@cyd: @Muha:
Így megyen ez, nem másként. :D

michaela77 2011.08.25. 12:31:23

@gyvy: @cyd: @Muha: na éppen ez az. Ha így kezdem: "csak panaszkodni akarok", akkor csak panaszkodni akarok. Ha azzal hívom fel, hogy villog itt a műszerfalon az a bigyó és szerinted mi lehet ez, akkor segítsen.
És ugye ilyenkor az van, hogy a férfinak rossz szájíze marad, mert nem tudta megoldani a problémát, a nőnek rossz szájíze marad, mert a férfi nem értette meg a problémáját, amivel kapcsolatban pedig tudja, hogy ugyanúgy gondolkodik.
Jobb esetben a nő felismeri, hogy ez csak a szokásos rossz női-férfi forgatókönyv, de attól még nem érzi jobban magát.
Miért nem tudtok ti egyszerűen csak meghallgatni és megérteni?:D

michaela77 2011.08.25. 12:32:09

@gyvy: ja, azért mondom el, mert életem párja, és meg akarom osztani vele, hogy mi történik velem, mi bánt, mi bajom van, stb..:P

Hurri Kán 2011.08.25. 12:33:48

@michaela77:
Miért nem tudtok ti egyszerűen csak meghallgatni és megérteni?:D

Muha 2011.08.25. 12:34:07

@cyd: @gyvy: húúúúúúúúúúúú a rutin meg az évek. :D

Hurri Kán 2011.08.25. 12:34:36

@michaela77:
Ha elmondod, ha nem, mindenképp felhúzod vele életed párját, röviden ennyi a lényeg. :D

cyd 2011.08.25. 12:34:44

@Kata1987: Ó kislány! Szomjazhatsz a véremre, de sokkal-sokkal korábban kell ahhoz felkelned, hogy meg is kapd. :)

Szöszi 28 2011.08.25. 12:35:13

@michaela77: Ha megértésre vágysz, a barátnőddel beszélgess én amondó vagyok:D

michaela77 2011.08.25. 12:36:27

@gyvy: nem, ha nem mondom el nincs gond, de ha nem mondhatok el semmit, akkor akár élhetnék remeteként is az erdő közepén, nemdebár?:)

@Kata1987: nincs barátnőm, nem hiszek az ilyen dolgokban, legalábbis eddig nem nagyon jött be egy sem.

Muha 2011.08.25. 12:36:32

@michaela77: mert az 'aha'-zást nem fogadjátok el megértésnek.
ehhh,
NŐK

Muha 2011.08.25. 12:37:56

@michaela77: meg ez olyan mint a női 'nem'.
Lehet azt mondod, hogy csak hisztizni akarsz, aztán ha ezt tényleg úgy vesszük, hogy csak hisztizni akarsz, akkor tényleg hiszti lesz a vége, mert valami véleményt, valami tanácsot vártatok volna.

Ti annyira romlottak vagytok, hogy mindig találtok valamit, amiért belénk köthettek. :)

michaela77 2011.08.25. 12:38:26

@Muha: de, elfogadjuk. De ne kezdjük már el, hogy "hát ha az én megoldásom nem jó, akkor te bizony túldramatizálod a dolgot". Miközben tudom, hogy ő is pontosan így reagálna erre a helyzetre.
ehh, FÉFRIAK:)

michaela77 2011.08.25. 12:39:39

@Muha: nem tudom, én ettől érthetőbben nem tudom elkülöníteni a kettőt, minthogy így kezdem a mondatot "csak panaszkodni akarok" vagy "mondd már meg mit csináljak ezzel a villogó bizbasszal itt".:))

Hurri Kán 2011.08.25. 12:39:57

@michaela77:
Ha nem mondod el, akkor is van gond, akkor jön a mi a baj kérdésre a semmi c. válasz. :D
Szóval ha elmondod, ha nem, baj van. :D

@Muha:
Vannak pillanatok, amikor minden válasz jó, és vannak pillanatok, amikor semmilyen válasz nem jó. Természetesen hogy ezek a pillanatok mikor vannak, a feltett kérdés tekintetében, semmiféle összefüggés nem mutatható ki. :D

cyd 2011.08.25. 12:41:37

@gyvy: És ha már felhúzta, nem illik ám úgyhagyni. Csúnya alhasi fájdalmak lesznek a következmények... Ja! Nem úgy?

@michaela77:
a) Te vagy az első, aki valóban ki is mondja a sirám elején, hogy "Csak panaszkodni akarok" általában ezt csak odagondolják
b) Probléma van -> megoldás kell pont
c) meghallgatjuk és még konstruktívak is vagyunk
Baromi egyszerű, elregéled az épp aktuális gondodat, hozzáteszed, hogy így és így fogod megoldani és méltatlankodsz, hogy de akkor is. Na ekkor válaszképp tudunk együttérezni és még büszkék is vagyunk rátok, hogy milyen ügyesen válságkezeltek.

Father Justice (törölt) 2011.08.25. 12:43:18

@michaela77: Férfi tanácsadó női magazinban:

Kedves Jani!
Remélem, tudsz rajtam segíteni! Egy nap otthon hagytam a férjemet a tévé előtt és elmentem bevásárolni. Talán 2 kilométerre járhattam a házunktól, amikor az autó motorja hirtelen leállt és nem tudtam újra beindítani.

Visszamentem a férjemért, hogy segítsen, és máig sem tudom felfogni a látványt, ami fogadott! A férjem a szomszéd lányával hempergett az ágyban! Én 32 éves vagyok, a férjem 34, a lány meg csak 19! A férjem beismerte, hogy már fél éve találkozgatnak! Nem tudom, most mihez kezdjek, kérlek, segíts!!!

* * *

Kedves Magdi!
Annak, hogy ilyen rövid távolság megtétele után leáll az autó motorja, több oka is lehet. Először ellenőrizd, nem dugult-e el az üzemanyagtömlő. Ha tiszta, ellenőrizd az összes vezetéket ami a motorhoz vezet. Szintén ellenőrizd az összes kábelt is, nincs-e valamelyik elszakadva. Ha a probléma még mindig fennáll, nézd meg, nem hibásodott-e meg az üzemanyag szivattyú és kap-e a motor rendesen üzemanyagot.
Remélem, hogy tudtam segíteni!
Jani

Dr. A Jó Meglepően Izmos Hercege 2011.08.25. 12:43:38

@michaela77:

Miért nem tudtok csak egyszerűen hallgatni?

Muha 2011.08.25. 12:45:08

@michaela77: ez függ attól is, hogy néha napján vinnyog a nő, vagy napi rendszerességgel. sajnos a feladat kellőképpen történő megoldásához nem áll rendelkezésre elengednő mennyiségű információ.

na de most húzok

puszi

Hurri Kán 2011.08.25. 12:45:16

@cyd:
Arról nem is beszélve...

tuli _ 2011.08.25. 12:46:33

@Frigyesur: egyet kell, hogy értsek. a szerelem nálam is úgy alakul ki, hogy ismerem, nem pedig úgy, hogy a másikba képzelek valamit. talán ezért nem ért csalódás ez ügyben, no meg szerencsés is voltam. ezt is el kell ismernem.

érett gondolkodásról tettél tanúságot ebben a hozzászólásodban :)

Szöszi 28 2011.08.25. 12:48:50

@michaela77: Nekem például rengeteg fiú barátom van, és, ha elsírom a bánatomat megértenek:) Lehet, hogy nálad is működne, próbáld ki szerintem:)

Dr. A Jó Meglepően Izmos Hercege 2011.08.25. 13:02:23

@Kata1987:

Én má' rájöttem amúgy.

Ha a nő panaszkodik, a férfi úgy értelmezi, hogy valamiféle megoldást vár a férfitól. Mert a férfiak akkor panaszkodnak másoknak, ha valamivel elakadtak, és valamiféle útmutatást, vagy megoldást keresnek. A nők ezzel szemben NEM. Van amikor csak meg kell hallgatni a panaszkodásukat, hogy kiadják magukból, és van amikor ők is megoldást várnak. A nők ebben az úgynevezett pánostoba miliőben remekül eligazodnak. A férfiak agya viszont bináris. 0 1. Igen vagy nem. Nem tudják hogy mi a faszt akarsz. Ha egyszer lebaszták már azért, mert ilyenkor tanácsot adott, akkor úgy értelmezi, hogy nem szabad. Legközelebb nem is fog adni, de akkor lehet a nő pont azt akart. FASZÉRT NEM LEHET ELMONDANI MI A RETKES RONGYBATEKERT RÁKOT AKARNAK? Ha csak meghallgatni a baromságokat, arra ott a barinője, ha meg tanács kell, akkor kérjen azt.

Ibrahim a tevehajcsár 2011.08.25. 13:03:24

@Kata1987: Ez egy jó ötlet! Én mindig ezt szoktam tenni! Ha megértésre vágyok, beszélgetek a barátnőmmel! Hogy találtad ki?
:)

Dr. A Jó Meglepően Izmos Hercege 2011.08.25. 13:06:35

"A fiú elmondta az érzéseit a lánynak, és a lány két kérdést tett fel neki: - Van két BMW-d? - Nincs. - Van három emeletes házad? - Nincs, válaszolta a fiú és szomorúan hazament. A fiú elmondta a dolgot az apjának, aki így szólt: - Ha annyira szereted a lányt, akkor eladhatod a Ferrari-t és a Lamborghinit és vehetsz két BMW-t, de miatta a házból nem fogok 3 emeletet lebontatni."

dr. gernika 2011.08.25. 13:12:20

@ginlemon: Szar posztra szar kommentek. Amikor jó poszt van, onolunk napestig.

@Nard: Drága arany tündibogár, ha tanácsot várok, akkor kérdőjelet teszek a mondat végére, ilyen egyszerű.

Szöszi 28 2011.08.25. 13:21:39

@Nard: @Muha: @gyvy: Na most tudjátok mi történt? Michaela megértésre vágyott, mert a párjától nem kapta meg, erre ti mind jóóól nekiestetek...:D

dr. gernika 2011.08.25. 13:24:11

@JOKKA21: Nahát ilyet sem mondtak még rá (itt).
@Nard: "gernikánál van, de ő nem fog küldeni. :)"
Szivem, nem állunk olyan jól, hallgassuk meg előbb Kata ajánlatát. :D

hany eves a kapitany 2011.08.25. 13:24:26

@michaela77: hogyhogy még mindig albit keresel? Aszittem akkora volt a szerelem azzal a dunaharasztissal, hogy már le is zsíroztad.

Szöszi 28 2011.08.25. 13:24:55

@gernika: Áááá, tudtam, hogy a nők jobban értenek az üzlethez, mint a férfiak:D

Muha 2011.08.25. 13:26:40

@Kata1987: Nem mondta hogy azt szeretne ha csak meghallgatnank.

Hurri Kán 2011.08.25. 13:28:27

@Kata1987:
Nem estünk neki... Mindössze az történt, amire előzetesen számított, tehát nem okoztunk neki csalódást. :D

Чапаев 2011.08.25. 13:29:21

@Nard: Frapáns, tömör összefoglalása egy megoldhatatlan problémának.

Muha 2011.08.25. 13:32:21

@gyvy: A klasszikus harman egSzerre eset, mi? :)

Чапаев 2011.08.25. 13:35:09

@Kata1987: Szerintem még ennél is célravezetőbb egy, tetszés szerinti számú, együtt érző bólogatásokból álló formagyakorlat, tükör előtt végrehajtva. A tükör mindig empatikus, ritkán van elfoglalva a saját nyomorával! ;)

Kytia 2011.08.25. 13:36:42

@gyvy: Azért egy picit várhatsz tovább is. Lassúak a mentális folyamataim.:D

@Frigyesur: Én az objektíve középkategóriára szavaznék, de vannak, akiknek érdeke, hogy minél lejjebb húzza az átlagot.:)))
Amúgy meg nincs is olyan, hogy átlag, mert minden relatív.:)

Ibrahim a tevehajcsár 2011.08.25. 13:41:05

@Kytia: Jól mondod! Nincs olyan, hogy átlag. Ez olyan, mint az átlag fizetés: megvizsgálnak 1000 embert, akik közül 900-nak 100 ezer a fizetése, 100-nak meg 1,5 millió, és azt mondják, hogy egy ezer fős mintavétel alapján kimondható, hogy az átlagfizetés 150 ezer forint. Közben a valóságban az ezerből egy sincs akinek ennyi lenne a fizetése.

Kytia 2011.08.25. 13:47:19

@gyvy: Akkor téli álmot alszom, nem jó.:))

@Ibrahim a tevehajcsár: Ezért van az, hogy csak annak a statisztikának hiszek, amit magam hamisítottam..:)

dr. gernika 2011.08.25. 13:50:22

@Ibrahim a tevehajcsár: Fingod sincs a melltartóméretekről, mi? :)

Dr. A Jó Meglepően Izmos Hercege 2011.08.25. 13:55:21

@Kata1987:

Én megértem Michaela párját :) Höhö, megértést várt, megkapta! :D

Amúgy mondjad az ajánlatot, nyomimuhakép! (gondolj bele, mennyit tudnád vele cikizni, mert ultranyomi!) :)

PanDaNaci 2011.08.25. 13:56:20

Valamennyire a témához kapcsolódó kérdés: rossz jel az, ha a pasi nem akar képet küldeni magáról (evidens, hogy rossz jel), viszont a kisfiáról annál többet?
Segítség!

dr. gernika 2011.08.25. 13:56:34

@Kata1987: :) Nos, lássuk, van Nardról hiányos öltözetű, hülye öltözetű, hülye helyzetbe hozott, valamint hiányos öltözetben hülye helyzetbe hozott fotóm. Mondd, mennyit érne meg neked, aztán alkudhatunk. :D

Muha 2011.08.25. 13:57:02

@Nard: Sok sorodbe fog ez fajni :)

Muha 2011.08.25. 13:58:08

@gernika: Nekem rengeteget. Ide vele :)

Dr. A Jó Meglepően Izmos Hercege 2011.08.25. 13:58:52

@Muha:

Muha, kockáztatnád a KVCG-t és a puszikat? :)

Nutshell 2011.08.25. 13:58:55

@Ape: :)))
De legalább akkor neked is megvannak a magad erényei :)

A Manci, akiben nincs szilikon, se hyaluron 2011.08.25. 13:58:59

Most ez miről szól? Egy kapcsolatfüggő bizonygatni próbálja,hogy nem is az? Pfffff..

A Manci, akiben nincs szilikon, se hyaluron 2011.08.25. 13:59:54

@PanDam Aci: Ha abszolút nem küld magáról fotót, annak oka van.
Pl. kurva ronda.

Kytia 2011.08.25. 14:02:41

@michaela77: De konkrétan milyen probléma? Olyan, amit nem lehet megoldani, vagy nagyobb veszteséggel járna a megoldás, mint maga a probléma?

Pl.

- Drágám, képzeld, megint hülye volt a főnököm.
- Verd szét a rohadákot, tépd meg a haját, üsd ki a fogait!

Dr. A Jó Meglepően Izmos Hercege 2011.08.25. 14:02:55

@PanDam Aci:

Nagyon ronda. A gyerek cukiságfaktorával akar megfogni téged. :)

Szöszi 28 2011.08.25. 14:04:45

@Nard: Ez is igaz, de kedvelem Muhát...Hogy miért, azt ne kérdezd, de ez van:D Tudom, hogy hiba, de még nem tudok olyan gennyláda lenni, mint amilyen szeretnék:D Mindenesetre elég nagy mennyiségű édességgel vesztegetnélek meg. Még kialakulhat a megfelelően szemét énem, semmi sincs veszve:D

dr. gernika 2011.08.25. 14:04:57

@michaela77: He? Enyém 95 és C kosarat hordok.

Kytia 2011.08.25. 14:06:12

@PanDam Aci: Rossz jel. Azt jelenti, hogy a kisfia már most sokkal vonzóbb, mint az apja.:)))
Marketingfogásnak használja, elég gáz.

Szöszi 28 2011.08.25. 14:06:27

@gernika: Neked is azt ajánlanám, amit Nardnak Muha képéért cserébe:D Nagy mennyiségű, finom édességet:D

Dr. A Jó Meglepően Izmos Hercege 2011.08.25. 14:07:43

@Kata1987:

Az étcsokit szereti. Meg a fagyit. És ahogy észrevettem a fruttit is! :)

cyd 2011.08.25. 14:08:11

@Kytia: M(r)s. Churchill személyesen? :)

Muha 2011.08.25. 14:09:12

@Nard: Lehet megkisertene az ordog:)

Dr. A Jó Meglepően Izmos Hercege 2011.08.25. 14:10:41

@Muha:

De te ellenállnál hősiesen. Jó akkor Kata, mondjad a mailcímed, megy Muhaszita sajtkrémborítással! :)

dr. gernika 2011.08.25. 14:12:46

No, a poszt tiszteletére feltettem fészre Nardról egy gyerekkori fotót. Aki ismer, jöhet olvadozni, hogy milyen cuki.

cyd 2011.08.25. 14:13:14

@Nard: A mailcím meg szerte a spamoldalaknak :)

Dr. A Jó Meglepően Izmos Hercege 2011.08.25. 14:14:27

@Kytia:

Annyit is iszol, meg annyit szivarozol? :) És van egy papagájod, aki a mai napig szidja a nácikat? :)

Frigyesur (törölt) 2011.08.25. 14:14:48

@tuli _: Veled valami van. A héten másodszor mondasz pozitívat. gyanús. Nagyon gyanús.

Amúgy meg vicces lenne, ha 28 évesen nem lennék érett :D

@Kytia: De pont ezt mondom, hogy van. Attól, hogy átlagban az emberek inkább kövérek, én még nem leszek sovány, hanem ugyanúgy normális testalkatú. Max. azt lehet mondani, hogy az átlagnál soványabb.

Szöszi 28 2011.08.25. 14:15:16

@gernika: De az azt jelenti, hogy agyilag is gyerek...Vagy, hogy pontosan a posztból idézzek: "Ezt sose értettem meg, szerintem visszataszító, mert nekem azt üzeni, hogy a gyerekkori és a mostani énje között nincs számottevő különbség. Akármilyen bájos is az a fotó, nekem borzasztó, hiszen mégis vele feküdtem le, nem is olyan rég."

dr. gernika 2011.08.25. 14:16:34

@gernika: Azt azért nem gondoltam volna, hogy Nard lesz az első.
@Kata1987: Épp azért tettem fel, mert ennyire nem értek egyet ezzel a hülyeséggel. :)

Dr. A Jó Meglepően Izmos Hercege 2011.08.25. 14:17:10

@Kata1987:

Tényleg tök cuki vagyok azon a képen. A legrosszabb az, hogy látszik a képen, hogy én is szöszi voltam :(

Szöszi 28 2011.08.25. 14:17:26

@Nard: Félek, hogy megtalál és megöl, ha látom azt a képet:D

Dr. A Jó Meglepően Izmos Hercege 2011.08.25. 14:18:42

@Kata1987:

Dehogy talál meg. Muha nem ért a számítógépekhez. Olyan mint Mr T. :)

Szöszi 28 2011.08.25. 14:19:55

@Nard: Mert nem mindenki rossz, aki szőke:D Nem hiszed el, mi?:D

tuli _ 2011.08.25. 14:20:14

@Nard: ne akard megfejteni, kérdezz te :)
ejjj :) én ezen nagyon sokat mosolygok. neked van humorérzéked. ne veszítsétek el, és akkor mindez szórakoztatóvá válik. ha kis dolgokban alkalmazza az ember, és tud saját magán is röhögni (mindkét fél), akkor mindez nagyon szórakoztató is lehet. ha felhúzza magát az ember ezeken, akkor viszont mérgez. én tudom, mindkettőben résztvevő voltam. már nem esem bele abba a csapdába, hogy ilyen dolgokat engedjek súlyossá válni.

@PanDam Aci: óvónénit, vagy gondozónénit keres. ha az akarsz lenni, akkor nem rossz jel. ha nem, akkor az.

PanDaNaci 2011.08.25. 14:20:20

@Alfonzina: @Nard: @Kytia:

Köszönöm.

Érzem, hogy manipulálni próbál, de mégis mennyi időt nem ciki várni egy képre. Lehetnek esetleg lelki okai is (pl. túlzottan gátlásos)?

dr. gernika 2011.08.25. 14:20:52

@Kata1987: Tegnap este óta kizárólag U1 édességet fogadok el, versenyben vagyok.
@Nard: Mégis támogatod a boltot? :)

Szöszi 28 2011.08.25. 14:21:57

@PanDam Aci: Vagy lusta magáról előkeresni képet. Találkoztam már ilyennel is...:)

tuli _ 2011.08.25. 14:22:33

@Frigyesur: van nekem olyan 50 éves barátnőm, aki éretlen. az is marad.és az nem vicces. hidd el, sokan vannak.

Dr. A Jó Meglepően Izmos Hercege 2011.08.25. 14:22:33

@gernika:

Pecunia non olet! :)

@Kata1987:

De már úgy 6 évesen elmúlt. A szösziség előtt vörös voltam :(

Szöszi 28 2011.08.25. 14:23:16

@gernika: Persze, mert tudja, hogy duplán jártok jól:D Van esze:) Egyszer tejelek Muha képéért, egyszer meg neked az ő képéért. Az édességben elég jelentős mennyiség és gondolom közös kasszán vagytok:D

A polcfúró 2011.08.25. 14:25:10

@Nard: "pánostoba miliőben" :))))))))))) Nagyon nagy!!!! És igaz..., de azért azt el kell ismernetek, hogy néha Ti sem tudjátok, hogy mit beszéltek és hogy miért!

Muha 2011.08.25. 14:26:01

@gernika: Legyszi nekem mailben kuldeni nyomis kepet nardrol. Jo?

Szöszi 28 2011.08.25. 14:27:21

@Nard: Most meg barna vagy gondolom:D Mert, ha szőke lennél, akkor inkább kopasz lennél, igazam van?:D

A Manci, akiben nincs szilikon, se hyaluron 2011.08.25. 14:28:36

@PanDam Aci: Szerintem ez attól függ, mennyire tetszik a pasi amúgy. A levelei alapján mennyire szimpatikusak a gondolatai, a stílusa.
Nincs erre általános szabály, de ha többszöri kérésed ellenére sem küld, akkor nincs értelme várni.
Max. lehet,hogy pont ha érzi, kifarolsz, akkor fogja rászánni magát.

De az biztos,hogy a képküldési mizéria meg tudja ölni az amúgy ígéretes ismerkedést is.

cyd 2011.08.25. 14:30:02

@gernika: Nem mondod, hogy lájkolta a saját gyerekkori képét? :)

tuli _ 2011.08.25. 14:33:41

@Alfonzina: szerintem egyszerűen szűrő. két eset lehet. vagy nyomi, vagy nagy felelősséggel bír a gyereke iránt, és az a szűrő. akkor is lehet még nyomi, de de ha érdekli pancit, nem erőltetném a képküldést. a találkozást igen. ott minden eldől, és nem kell továbbra is beleképzelgeti rejtett kódokat. rövidebben lezárható, mint itt agyalgatni.

PanDaNaci 2011.08.25. 14:35:25

@Alfonzina:

Hiába tetszenek a gondolatai, ha a viselkedése csapnivaló. És igen, nagyon elveszi a kedvet a folytatástól.

tuli _ 2011.08.25. 14:37:07

@PanDam Aci: akkor ne agyalj. kukázd.

dr. gernika 2011.08.25. 14:38:39

@michaela77: Nálunk vidéken szélvédőn belül köröznek.

Hurri Kán 2011.08.25. 14:38:43

@PanDam Aci:
Ha valaki nem meri felvállalni magát, azt én nem erőltetném, semmilyen szinten... De Te dolgod, Te életed.

Dr. A Jó Meglepően Izmos Hercege 2011.08.25. 14:39:06

@Kata1987:

gernika is jelentős mennyiségű édességet képes eltüntetni! :) Tudtad, hogy ha belép a boltba, az étcsokik idegesen zizegnek az ezüstpapírjukban? :) Félnek. Ő a csokirém. Frici jelenlétét a gumicukrok és a lasagnek rettegik.

@cyd:

De! Egyszerűen nem tudtam megállni, hogy ne lájkoljam azt a tündéri kisfiút! :D Aki persze én vagyok, néha olyan csodálatosnak érzem magam, hogy kezet is csókolok magamnak.

Dr. A Jó Meglepően Izmos Hercege 2011.08.25. 14:40:02

@gernika:

A sötétített ablakú Ladákba pont jól belátni! :)

dr. gernika 2011.08.25. 14:41:10

@cyd: De. És aláírta, hogy cuki. Kezdek hinni a fenti elméletnek. :D

PanDaNaci 2011.08.25. 14:44:23

@tuli _:

Szerintem elég kockázatos úgy találkozni, hogy még képen sem láttam. Ha tényleg nagyon nyomi a külseje, azt sajnos látni fogja rajtam. :)

dr. gernika 2011.08.25. 14:47:06

@Kytia: LOL nőket is dobott. De ha az átlagos pasik úgy néznének ki, mint JohnnyDepp *sóhaj*...
@Nard: Azok sofőrjeire pont jellemző az ujjkörzés.

tuli _ 2011.08.25. 14:48:26

@PanDam Aci: és akkor mi van? egyébként meg, lehet nyomi külső mögött tök jófejség. az is igaz, hogy ők nem társkeresőn keresgélnek, hanem ragadnak rájuk a nők.

cyd 2011.08.25. 14:50:35

@Nard: Te nardisztikus... izé narcisztikus fasz :)
@gernika: A helyedben körülnéznék a nőiesebb ruhadarabjaid háza táján. Nem lehet, hogy Nardnál (Nardon) kallódik? :)

PanDaNaci 2011.08.25. 14:51:42

@tuli _: @gyvy:

Értettem - lépnem kell. Számítottam rá, hogy ez lesz a véleményetek... köszi.

Szöszi 28 2011.08.25. 14:52:22

@Nard: ÁÁÁÁ, háháháááá:D Hát ez nagyon jó:D

tuli _ 2011.08.25. 14:53:05

@cyd: ennél nőiesebben? és még ízlésesen is? azt hogy? :D

michaela77 2011.08.25. 14:54:10

@cyd: hát a túldramatizálod rész után nekem már nem sok kedvem volt kommunikálni. Főleg mivel belevontuk a miért akarsz mindenkinek megfelelni részt, aminek aztán tényleg köze nem volt a témához.

@Nard: mert mi a francnak tartanánk titeket, ha még arra sem vagytok jó, hogy úgy érezzük legalább valaki néhanapján meghallgat?:DD

@Kata1987: én is mindig jobban megértettem magam a férfiakkal. De egy kapcsolatba nekem nem fér bele, hogy férfi barátokkal parádézzak, mint ahogy cserébe én sem nézném jó szemmel, ha a párom állandóan a női barátaival lógna. Meg amúgy is nagyon ritka a férfi-női barátság, már ha egyáltalán létezik.
Ott vagy megvoltak már egymásnak, vagy meglesznek. Szerintem.

summerstorm 2011.08.25. 14:56:02

@PanDam Aci:

lelki oka :)
van valakije :DD
vagy egyszerűen túl szép :DD mint én :DDDD
és fél, hogy többé nem tud levakarni, ha meglátod :D

asszem túl sok cukrot ettem ma.
felpörögtem ezerrel :D

michaela77 2011.08.25. 14:56:40

@Father Justice: :DDD

@hany eves a kapitany: akkora volt, de nem mertem belevágni:(

@gernika: akkor bizony te 80C-set hordasz. Mi a kérdés?:)

Чапаев 2011.08.25. 14:59:21

@PanDam Aci: Szerintem ezt már az előtt, hogy feltetted ide a kérdést! :)

Szöszi 28 2011.08.25. 14:59:29

@michaela77: Szerencsém van:) Akad olyan is akihez semmi közünk nem volt egymással és barátok vagyunk. Bár az a jellemzőbb, hogy volt valami közünk egymáshoz, de barátok vagyunk:D

michaela77 2011.08.25. 15:00:04

@Kata1987: nem, mástól nem vágyom megértésre, köszönöm:) Őt meg tudom, hogy megért, csak fel tudja spanolni az agyamat ilyenekkel, hogy a végén mégis úgy jöjjön ki, mintha nem értene, csak mert nem tudott megoldást mutatni, amit én mondjuk nem is vártam:)

Hurri Kán 2011.08.25. 15:00:39

@Kata1987:
Kell tudni az életben pontosan mindig, mindent megmagyarázni? Szerintem nem... ;)

cyd 2011.08.25. 15:02:25

@tuli _: ?

@michaela77: Az menniyre Freud, hogy a "néhanapján meghallgat" helyett "néhanapján meghághat"-ot olvastam? :)

Dr. A Jó Meglepően Izmos Hercege 2011.08.25. 15:03:01

@michaela77:

Tényleg akarod tudni? :) Vagy költői kérdés volt?

@cyd:

Áh, nem jönnek rám a cuccai! :)

Szöszi 28 2011.08.25. 15:03:17

@michaela77: Igen, teljesen másképp állsz hozzá az emberi kapcsolatokhoz, mint én:) Pont az ellentétem vagy:D

Kytia 2011.08.25. 15:05:12

@Nard: Ezek is kellenek hozzá? Akkor inkább maradok senki.:DD

@Frigyesur: Hát, nem tudom. az átlagost én arra érteném, akin alapvetően minden rendben van, de mondjuk nem olyan, hogy belép az ajtón és mindenki kővé dermed.

@PanDam Aci: Mióta vársz? Szerintem 1-2 nap belefér, de már az is gyanús. Képküldéshez szerintem az gátlásos, aki ronda. Persze sok ronda simán küld képet, szóval, ja. Lelki okai vannak.:) Te már küldtél neki?

@gernika: :)))) Jó, Jennifer Anistonra is azt szokták mondani, hogy "lány a szomszédból" típus. Hát, ha a szomszédban ilyenek lennének és 40 évesen is így néznének ki, akkor én költöznék.:DD

Ibrahim a tevehajcsár 2011.08.25. 15:05:19

@PanDam Aci: Esetleg próbálj meg vele úgy csetelni, hogy mindketten bekapcsoljátok a webkamerát. Akkor, amennyiben olyan a helyzet, hogy úgy érzed, nem fog menni neked a megkedvelése, akkor még mindig könnyebb kifarolni, mint egy személyes találkozáskor.

@mooon:): Igen, te olyan szép vagy, hogy már szinte csúnyítani kéne rajtad (ja és persze roppant szerény is).
:)

michaela77 2011.08.25. 15:05:23

@cyd: az azért eléggé:DD

@Nard: inkább nem akarom tudni, ne sorold most fel, hogy tudtok szöget is beütni:P

@Kata1987: hogy állok? Én úgy gondolom úgy állok, hogy ésszel sok mindent felfogok, de rohadt hirtelen ember vagyok és nagyon fel tudják az érzelmeimet pillanatok alatt korbácsolni.

Muha 2011.08.25. 15:05:24

Nekem meg meg melltartom csincs. Csak ugy lognak a csocseim szabadon, magukban.

Frigyesur (törölt) 2011.08.25. 15:05:36

@tuli _: Tudom, hogy nem vicces az ellenkezoje, csak felvallrol akartam venni. :)

@Nard: Es a krumplis pogacsak. Azokat is nagyon szeretem. Nyamm-nyamm.

PanDaNaci 2011.08.25. 15:06:21

@mooon:):
Sőt lehet mind a három egyszerre.

:)@Чапаев:
Nagyjából igen... de most már van kit hibáztatnom. :)

michaela77 2011.08.25. 15:07:28

@Muha: és futás közben nem fáj?:)

Frigyesur (törölt) 2011.08.25. 15:07:28

@Kytia: Persze. Csak abban nem ertek egyet, hogy nem kornyezettol fuggetlenul kene ertekelni. Es most mar nem hozok tobb parhuzamot :D

Ibrahim a tevehajcsár 2011.08.25. 15:08:17

@michaela77: Én sem értem, miért púposkodik itt Gernika a melltartó méretével. Figyu ketten csak túlharsogjuk már, ha egyszerre mondjuk, hogy mi ehhez jobban értünk!
:)

cyd 2011.08.25. 15:09:03

@michaela77: "...ritka a férfi-női barátság, már ha egyáltalán létezik.
Ott vagy megvoltak már egymásnak, vagy meglesznek. Szerintem."

Ó, hogy miért nem szerinted alakul az életem?! Mennyi nővel kellett volan lefeküdnöm... Szegény én :)

summerstorm 2011.08.25. 15:09:08

@michaela77:

sziv., sajnálom, hogy a paramétereknek nem felel meg.

michaela77 2011.08.25. 15:09:13

@Ibrahim a tevehajcsár: :D Nekem volt egy kollégám, aki egy kézzel ki tudta kapcsolni a melltartókat. Ilyet tudsz-e?:DD

michaela77 2011.08.25. 15:10:51

@cyd: jó, van még két eset: az egyik ha valamelyikük homoszexuális/leszbikus, vagy ha az egyik annyira bűnronda, hogy egyáltalán semmit nem mozgat meg a másikban. De én az emberekből kinézem, hogy ha sokszor vannak együtt bűnrondákkal az ellenkező nem tagjaiból, már nem is látják annyira bűnrondának, csak felpróbálhassák:)

@mooon:): én is, mégeccer köszi:)

Dr. A Jó Meglepően Izmos Hercege 2011.08.25. 15:11:07

@Frigyesur:

Reszkető sajtkalappal vacognak ha meglátják a kegyetlen éhes tekinteted. :(

@Ibrahim a tevehajcsár:

Höhö, van mivel "púposkodnia" :D

@michaela77:

Én spec azt pont nem. De nem sorolom fel, tudod te. :)

@Kytia:

Churchill masszívan ivott és dohányzott. "Csak semmi sport!" mondta, mert szerinte az pont elég mozgás, hogy elment a sofőrös autóig. :)

PanDaNaci 2011.08.25. 15:11:47

@Kytia:
Igen, én küldtem kérés nélkül, és már két hét is elmúlt.

@Ibrahim a tevehajcsár:
A webkamerát sem vállalta. Tudom, reménytelen...:)

Dr. A Jó Meglepően Izmos Hercege 2011.08.25. 15:12:12

@michaela77:

Én is tudom. De mellfék válogatja, vannak azok a bodyk amiken sorban van egy rakat, azokat nehéz egy mozdulattal :)

tuli _ 2011.08.25. 15:12:34

@cyd: "A helyedben körülnéznék a nőiesebb ruhadarabjaid háza táján. Nem lehet, hogy Nardnál (Nardon) kallódik? :)"
gernika igazán nőies nő. aki nála nőiesebbet akar, az keresse meg Marilyn Monroet :)

@Frigyesur:
akkor _most_ nincs vita :)

michaela77 2011.08.25. 15:13:00

@Nard: na jó, de a felsorolásba télleg nem fér bele, hogy érdeklődést mutass szánalmas kis életem jelentéktelen részletei iránt, amit meg szeretnék osztani?:) Tudod, mi nők ilyen kis megosztósak vagyunk:)

Ibrahim a tevehajcsár 2011.08.25. 15:13:59

Basszus, ezt nem hiszem el! Utálom a windows 7-et. Valaki megmondaná, hogy egy rothadt laptora miért nem lehet W XP-t rakni?

@michaela77: De hisz ez evidens, (mint a disznószar) ezt bárki megtudja csinálni aki egy kicsit is gyakorolta.

michaela77 2011.08.25. 15:14:10

@Nard: csak a sima melltartók számítanak. És bemondásra nem ér, úgyhogy még mindig csak egy embert ismerek, aki tud ilyet:)

Hurri Kán 2011.08.25. 15:14:43

@PanDam Aci:
Ha két hét alatt sincs válaszkép, akkor tényleg lapát, nincs ezen mit agyalni.

michaela77 2011.08.25. 15:14:55

@Ibrahim a tevehajcsár: ja, akkor csak én futottam össze eddig ilyen szempontból képzetlen férfiakkal:)

Dr. A Jó Meglepően Izmos Hercege 2011.08.25. 15:15:26

@michaela77:

gernika tanúsíthatja. Meg Eszti a gimiből, az ő mellfékein tanultam. :)

Dr. A Jó Meglepően Izmos Hercege 2011.08.25. 15:16:30

@tuli _:

Még Monroenál is nőiesebb, mivel egy darab plasztikája nem volt, Monroenak meg volt jó pár. :)

michaela77 2011.08.25. 15:16:39

@Nard: na jó, ha gernika tanúsítja felírlak a listámra második helyre:)

Ibrahim a tevehajcsár 2011.08.25. 15:17:19

@PanDam Aci: És a személyes találkozást vállalja? Biztos vagy benne, hogy igazat mondott, pl. a korát illetően? De egyébként majdnem mindegy. Igazuk volt azoknak akik azt javasolták, hogy kukázd! Nem érdemes görcsölni rajta. Ha baromi jó fej lenne, akkor esetleg egy próbát megérne, mielőtt elhajtod, de szerintem ez nem áll fenn.

summerstorm 2011.08.25. 15:17:59

@Ibrahim a tevehajcsár:

olyan szerény vagyok, hogy az ibolyáknak konkrétan már bújkálni kell :DD :PP...

@PanDam Aci:

bocsi, féktelen jókedvemben elbagatelizáltam... nehari... de azért volt alapja is a leírtaknak...

@Kytia:
szerintem egyébként csomó ember van, aki először minimális érdelkődést/közös hangnemet szeretne látni... de nyilván...
ha valakivel viszont már váltott több levelet, akkor akár kéne...

Maci, mióta ismerkedtek?
lemaradtam, bocsi...

cyd 2011.08.25. 15:21:59

@michaela77: Mindet? Egyszer egy nő alig várta, hogy feljöhessen hozzám. Mi volt rajta? Olyan melltartó, amin hat, azaz 6 kapocs volt egymás alatt sorban. Meg is akasztotta egy kicsit a lendületet.

@tuli _: Elhiszem. Nem ismerem. Ettől még lehetnek semleges ruhadarabjai (poló, farmer stb.)

tuli _ 2011.08.25. 15:25:03

@Nard: háát, lehet, de legalább nem volt szopósszája :)
egyébként honnan szeded, hogy volt neki? ha volt is, plasztika előtt is nagyon nő volt.
természetesen revidiálok. gernika nőiesebb, mint monroe. ha te mondod. :D

dr. gernika 2011.08.25. 15:25:09

@Muha: Számszerűsítsd kérlek és előre kérem a pénzt. :)

@Alfonzina: Vagy kurva ronda vagy nős, vagy mindkettő.
@Kytia: Nard amúgy ilyen jellegű tanácsokat szokott adni, és még csodálja ha felhúzom magam.

@PanDam Aci: Ld. fentebb, de ezt komolyan részletezni kell? :)

Ibrahim a tevehajcsár 2011.08.25. 15:25:43

@PanDam Aci: Figyu, most tényleg nem tudom mit mondhatnék: egy barátnőm (aki igazából a barátom volt, csak nő), azért remegett állandóan, mert elkapott valami kellemetlen betegséget, amit csak valami szteroiddal lehetett kezelni, és hát magára szedett vagy húsz kilót tőle, ami iszonyat zavarta, mert előtte egy bombázó volt (ja, és mind emellé még okos is, de ez részletkérdés a történet szempontjából), és mindig azon remegett, hogy mit fognak szólni a pasik az ő hurkáihoz. A másik pedig a munkahelyemen, ahol az egyik vezető beosztású úrnak most épp annyi idős a barátnője (aki nem barát, hanem barátnő), mint a legkisebb lánya. Szóval kevés olyan gáz lehet, ami miatt valaki ennyire elzárkózik attól, hogy megmutassa a képét.

summerstorm 2011.08.25. 15:25:44

@Ibrahim a tevehajcsár:

most nemazéééé, de cyd is állatira szerény fajta :D

michaela77 2011.08.25. 15:25:48

@cyd: nem, csak a simákat:)
Jut eszembe, hogy állsz a fogyással?:) Mer én bizony négy napja egy dekát se, rohaggyak meg:)

@Muha: na azt jól teszed. Nekem is csak egy leszorítós felsőm van, amiben lehet, azt meg egy ideje nem találom, így én sem:D Nem ér annyit az egész, hogy elnyúljon a mellünk, nem?:DD

Dr. A Jó Meglepően Izmos Hercege 2011.08.25. 15:27:33

@tuli _:

Olvastam az önéletrajzát. A melleit és az orrát csináltatta meg. :)

Чапаев 2011.08.25. 15:27:53

@PanDam Aci: Ajvé, lehet, hogy ő az Arc Nélkül Ember? Másra már tényleg nem tudok gondolni! ;) Jó, jó, tudom, hogy nem vicces, pedig tulajdonképp de! :D

Ibrahim a tevehajcsár 2011.08.25. 15:28:14

@mooon:): most nemazér, de momentán nekem a te szerénységed tűnt fel (meg is jegyeztem, mert kevés magamnál szerényebb embert ismerek).
:D

dr. gernika 2011.08.25. 15:28:49

@PanDam Aci: Szervezd úgy a találkozót hogy meg tudd lesni rejtekhelyről. Ha gáz, akkor nyomsz egy sms-t hogy jajközbejöttvalami.

michaela77 2011.08.25. 15:31:37

@gernika: persze, én is olyan tanácsot kaptam, hogy idézem "ne foglalkozz vele". Aztán amikor mondtam, hogy hogyne foglalkoznék, jött a "mi ez a megfelelési kényszer". Csak mert valami engem zavar. Ehh.

Чапаев 2011.08.25. 15:32:24

@cyd: Hat kapocs egyetlen cicifixen?! Apage Satanas! :D Újabb érv amellett, hogy férfiembernél mindig legyen bicska! :D

cyd 2011.08.25. 15:32:43

@michaela77: Azért az megvan, hogy tegnap este kezdtük ugye? Szerinted? :)
Bár a mai kalóriabevitel kissé karcsú lett:
- 1 db szalámis zsömle
- 1 db műzli szelet
- 1 kis doboz natúr joghurt
:)
És este kb egy óra inzenzív mozgás

michaela77 2011.08.25. 15:33:32

@PanDam Aci: szerintem zárd rövidre. Írd meg, hogy úgy tartod korrektnek, hogy mivel ő látott rólad fotót, te is szeretnél róla. Ha ezt nem tudja megoldani, kéred, hogy inkább ne keressen. Ha ő is komolyan gondolta, ezekután lépni fog. Ha meg nem, nem kár érte.
Abba belegondoltál, hogy egy vén kéjenc is szórakozgathat veled ilyen alapon? Manapság már minden előfordul.

Dr. A Jó Meglepően Izmos Hercege 2011.08.25. 15:33:39

@gernika:

Ez a leskelődés valami perverzió lehet. :) Ha rutinos CS-játékos a fickó egyből kiszúrja a campelő snipert! :)

Чапаев 2011.08.25. 15:34:08

@gernika: Ugyan, ha már nézegeti a távcsőben, akkor már csak egy mozdulat meghúzni a ravaszt is... ;)

tuli _ 2011.08.25. 15:35:00

@Nard: najó. jó, hogy csak 36 évet élt meg:)

michaela77 2011.08.25. 15:35:08

@cyd: tegnap este kezdtük és még semmi eredmény? Azt hittem egy kicsit komolyabban ráhajtasz, eheh:)))
Gernika képes 80C-vel ugrándozni, hogy nyerjen, mi meg majd jól lemaradunk:)

Ibrahim a tevehajcsár 2011.08.25. 15:35:13

@gernika: Ugyan már! Nem kell finomkodni szerintem: vagy kukázza látatlanban, vagy menjen el, és ha gáz a pasi akkor nyugodtan a szemébe kell mondani, hogy bocsi de ez nem fog menni. Ebben semmi sértő nincs és sokkal egyenesebb. Szerintem felesleges konspirálni. Ha értelmes ember megérti, ha elmebeteg, akkor meg hívni kell az ápolóját a megszűnt OPNI-ból. Ennyi.

Frigyesur (törölt) 2011.08.25. 15:36:03

@tuli _: Nőies dolog elagyabugyálni a pasinkat ezek szerint? :)))

@Nard: Nem, és mi az MMKK?

michaela77 2011.08.25. 15:36:06

@Kata1987: :) Amúgy én nagyon szeretek nem hordani semmilyet. De azt mondják 30 felett ezt már nem illik:(((

Dr. A Jó Meglepően Izmos Hercege 2011.08.25. 15:37:26

@Frigyesur:

Mindig, minden körülmények között! :)

Szerintem Kittynek is így kéne tennie! :D

michaela77 2011.08.25. 15:37:59

@Ibrahim a tevehajcsár: én is csodálkoztam, hogy gernika ilyet javasolt...:) Akkor már inkább odamenni és ha nem küldött fotót, igenis fogja fel a srác, hogy benne van a pakliban a "szia, bocs de nem".

Szöszi 28 2011.08.25. 15:38:33

@michaela77: Ez baromság, ha úgy kényelmes:D Ne törődj vele:) Amikor csak tehetem én sem veszek fel:)

Muha 2011.08.25. 15:38:41

@michaela77: Persze. Egy no ekessege a melle. Vigyazni kell ra. :)

Ibrahim a tevehajcsár 2011.08.25. 15:38:45

@michaela77: Hát tagadj le tízet! Mit vacakolsz ilyen apróságokkal?
:)

Ibrahim a tevehajcsár 2011.08.25. 15:40:12

@Kata1987: Helyes! Szeretem, ha semmi kikapcsolandó nincsen a nőkön!
:)

cyd 2011.08.25. 15:40:31

@Nard: Mikor kicsit jobban belemélyültünk a CoD-ba (klán, war miegymás) volt, hogy séta közben egyik haver a háztetőket nézte, hogy milyen jó sniper helyek :)

@michaela77: Ez nem korhoz kötött. Sokkal inkább szépérzék, ha nem lóg ki a felsődből alul, akkor miért ne? Különben is nekünk is jár némi eyecandy. Pláne fogyókúra közben :)

tuli _ 2011.08.25. 15:41:01

@Frigyesur: hátpersze. EGYSZER. szokta volt mondani az én szerelmem :D

dr. gernika 2011.08.25. 15:42:21

@cyd: Jajj, ha most tudnád, amit én tudok, és rajtam kívül csak Frici, de ő sem tért magához azóta... :)))

@michaela77: Hát azt mondtad, a 70F az max 94 centi. De nem, mert nekem 75C, azaz az F az szerintem olyan 110+.

@Kytia: Jah, egy magazinban összehasonlították az alakják a 18 éves Mylie Cyrus-al (nem guglizom ki a pontos nevét), és holtverseny volt.

summerstorm 2011.08.25. 15:42:21

@Ibrahim a tevehajcsár:

pedig általában ennyire nem is :DD...
csak most valahogy előtört a tudatom mélyéről :DD

cyd 2011.08.25. 15:42:36

@Ibrahim a tevehajcsár: Pedig a beszédkényszerükre néha ráférne egy kétállású kapcsoló :)

PanDaNaci 2011.08.25. 15:45:59

@gyvy:
Úgy-e? :)

@Ibrahim a tevehajcsár:
Vállalná, de nekem már nincs humorom hozzá.

@mooon:):
Az a jó, hogy már nekem is viccesnek tűnik. :)
Közel egy hónapja.

@gernika:
Nem, nem kell, de érdekelt volna. :)

Egyébként ez lett volna életem első internetes ismerkedése, és nem társkereső oldalon...bukta miatt egyben az utolsó is.

cyd 2011.08.25. 15:45:59

@gernika: Amit ma művelsz az kimeríti a verbális izgatás fogalmát :(

Ibrahim a tevehajcsár 2011.08.25. 15:47:13

@mooon:): Hát a tudatalattival vigyázni is kell (ha szembejön veled az utcán, akkor gyorsan fordíts hátat neki, nehogy felismerjen!).

cyd 2011.08.25. 15:48:04

@PanDam Aci: Szerintem vagy kérdezd meg, hogy miért nem küld, vagy találkozz vele és ha nem jön be, akkor "Thx, but no thx"

michaela77 2011.08.25. 15:48:24

@Ibrahim a tevehajcsár: 28 évesen mondták, hogy nem nézek ki többnek 22-nél. De 30 felett már nem mertem senkit meginterjúvolni ebben a témában:)))

@gernika: hát bizony akkor te is úgy jártál mint én, kicsit hordasz. Én 80C-t hordtam és kiderült, hogy 80E vagy F kellene. Az F 22-24 centi a mell alatti mérethez képest.
Persze ez függ a szabástól is, de neked minimum 75D kellene, mert a mell alatti méret 75, ha meg 20 centi a különbség, az már minimum D.
Nédde:
extramelltarto.hu/melltarto-meret

dr. gernika 2011.08.25. 15:49:23

@Ibrahim a tevehajcsár: Faszom, nem büszkélkedtem, hanem ellenérveltem! :)

michaela77 2011.08.25. 15:49:39

@Ibrahim a tevehajcsár: más férfiak meg éppen azt szeretik, ha van:) Sokkal szexibb egy megfelelő ruhában/melltartóban/fehérneműben lévő nő, mint egy meztelen, állítólag:)

Ibrahim a tevehajcsár 2011.08.25. 15:50:04

@cyd: Á ezzel nekem nincs gondom! Inkább nekik, mert nem jutnak szóhoz mellettem (megmondta már a magyar tanárom is a középiskolában, hogy Ibrahim fiam te kibeszéled a tehén hasából a borjút).
:)

Dr. A Jó Meglepően Izmos Hercege 2011.08.25. 15:51:43

@cyd:

Soha nem tudod meg AZT a TITKOT! Csak ha jelentősen lefizetsz étcsokival engem és gernikát. :)

Hurri Kán 2011.08.25. 15:52:51

@PanDam Aci:
Úgy bizony. Persze tudom, innen a klavi mögül pofázni sokkal könnyebb, mint adott esetben megcsinálni... ;)

Ibrahim a tevehajcsár 2011.08.25. 15:53:37

@michaela77: Nem azt mondtam, hogy teljesen legyen meztelen, de egy otthon felejtett cicifix időnként sokat dob egy csaj megjelenésén. De ez nyilván attól is függ, hogy mi van még rajta egyébként (mármint ruhanemű). Egyébként van olyan melltartó, amit én is kedvelek, csak a nagy többségük nem az.

SciNu 2011.08.25. 15:54:01

@Kytia: Az én átlagon aluli önértékelésem legalább helyes :D

@michaela77: ha meg csak hümmögünk akkor meg meg vagyunk bélyegezve hogy nem figyelünk. :P Amúgy azért a férfi probléma megoldó személyiség meg mert segíteni szeretnének.

@Kata1987: Lol, lelki szemetesek? :D

summerstorm 2011.08.25. 15:54:06

@Ibrahim a tevehajcsár:

neeeem neeem... egy ideje pont kezdünk nagyon jóban lenni :)
csak ez még kicsit fura...

egyébként meg, ott még nem is tartok, hogy
"szép vagyok mint senki más, egy sétáló műalkotás"
jaj a Paudics ezt milyen szépen énekelte... :D
és már akkor is kis vézna volt, meg kis kopaszka...
de akkor is állati volt ebben a szerepben :D

Kytia 2011.08.25. 15:54:57

@PanDam Aci: Akkor ott gáz van.

@gernika: Jaja, azt én is láttam.:)

Ibrahim a tevehajcsár 2011.08.25. 15:55:39

@michaela77: Bemégy a boltba és kérsz egy csomag cigit: ha elkérik a személyidet, akkor nyugodtan adhatsz egy puszit a pénztárosnőnek, mert akkor 18 alattinak nézett.
:)

michaela77 2011.08.25. 15:56:17

@Ibrahim a tevehajcsár: volt olyan pasim, aki a dekoltázs nélküli szűk felsőket szerette, melltartó nélkül:)

@SciNuBob -I hear you, mon!-: ha egyszer velem járnál elmondom a kulcsmondatot: "bazze, szegénykém, ez biztos szar lehetett". Kész, slussz, passz:)
Tudom én mitől romlik el minden ilyen beszélgetés. De attól, hogy tudom, még bosszant, mert én ettől egyértelműbb nem tudok lenni:)

cyd 2011.08.25. 15:56:43

@Nard: Hm... van benne ráció. Kiüthetném a fogyási verseny egyik résztvevőjét :)
Egy feltételem azért lenne: amikor nyélbe ütjük az üzletet gernika és köztem legyen valami masszív rács. És az Ő adagját Te adod neki oda. Nem kockáztathatom, hogy letépje a karomat.

SciNu 2011.08.25. 15:56:59

@michaela77: jaja. ott van a meg kell tőle szabadítanom érzés. :D Kivéve a combfix az maradhat.

dr. gernika 2011.08.25. 15:57:18

@Nard: Nem Timién?
@tuli _: Elpirulok!!!
@cyd: Gondolom jól fel akarta polcolni a mellét. Lógott neki?

michaela77 2011.08.25. 15:58:32

@kabátnyúl: ajánlatok nem, de két ember van a listámon, aki tud ilyet:))

@Ibrahim a tevehajcsár: az azért durva lenne:)
Eccer volt, hogy álldogáltam macsban zöldségesnél, összegörnyedve, csípő előretol, bambulok, erre megszólal egy előretolakodó néninek a zöldségesnő: "ne tessék tolakodni, tessék megnézni a kismama is milyen szépen várakozik". És rám nézett. Azóta nem járok oda:) Hazafelé minden tükörben azt néztem, tényleg van-e pocakom:DDD

PanDaNaci 2011.08.25. 15:58:57

@michaela77:
Igen, éppen ez a gáz, hogy mindent belegondoltam, mert eléggé titkolózó.

Tanulok az esetből, ezért érdekelnének az ilyen fajta ismerkedések veszélyei is, ha van valakinek tapasztalata ezen a téren, szívesen hallgatom.

@gernika: Utazni kellene a találkozáshoz, körülményes lenne lerázni, sajnos. A személyes találkozáshoz képest egy fotó elküldése gyerekjáték kellene legyen neki.

summerstorm 2011.08.25. 16:00:07

@cyd:

félsz, hogy gernika szétmarcangol :))))?

michaela77 2011.08.25. 16:01:45

@PanDam Aci: nekem eccer volt ilyen srác, aszonta nincs fotója, mert nem szeret fotózkodni, mindegyiket kitörli. Kértem akkor csináljon, vagy webkamerázzunk, de nem akart. Aztán 2-3 hét múlva mégis, és amikor találkoztunk is akkor derült ki, hogy gyakran pattanásos a homloka, egy éve kezdődött, mindenféle kivizsgáláson volt és nem tudtak vele mit csinálni. És akkoriban nagyon olyan volt és azért nem akart képet csinálni. Amúgy normális srác volt.
De szerintem simán vannak, akik csak szórakoznak, és az a több.

Ibrahim a tevehajcsár 2011.08.25. 16:02:30

@mooon:): Hát Paudicsról nekem legfeljebb egy Hieronymus Bosch műalkotás jutna eszembe. Az meg inkább ne sétálgasson!
:)

summerstorm 2011.08.25. 16:03:12

@PanDam Aci:

akkor lehet, hogy pont erre játszik...
hogy a várakozás ideje alatt majd érvényesülhet a személyes varázsra.... nagy az esély, hogy nem tetszik majd neked, de mondjuk nem lesz kedved várni egyedül a hazamenetelig, hát addig is még ütheti a vasat...

Dr. A Jó Meglepően Izmos Hercege 2011.08.25. 16:03:40

@gernika:

Őőőőő....Esztién előbb :) Csak poénból kikapcsoltam neki órákon a mellfékét. Tök jó hangokat adott ki meglepetésében. Igazából tök nyomi volt :)

dr. gernika 2011.08.25. 16:03:43

@Nard: @Чапаев: :D
@mooon:): Az is, hogy nem küld fotót.
@michaela77: Ó, én még nem jártam így, de Nard mesélt olyan rémtörténeteket, amikben ez lett volna a könnyebb megoldás. :D

dr. gernika 2011.08.25. 16:04:21

@Nard: Ja tényleg, ezt már mesélted. Te rohadt gané. :)

SciNu 2011.08.25. 16:04:30

@michaela77: Ezt majd megjegyzem és mindenkinek ezt hajtogatom :D

cyd 2011.08.25. 16:05:45

@gernika: Nem. Csak első alkalom volt és - idézek - szexi, csipkés melltartót vett fel.

@michaela77: Egyszer egy kitelepült élő rádióműsorban kommunikált a Bocskor a közönséggel:
- Ott az a barna hajú lány, zöld kabátban, aki terhes - próbálta a tömegből rávenni az egyik nőt, hogy odamenjen.
- Nem vagyok terhes - hangzott a fagyos felelet

@PanDam Aci: Mindenképp kérj képet és ha nem akar küldeni kérdezd meg miért.

Dr. A Jó Meglepően Izmos Hercege 2011.08.25. 16:06:12

@gernika:

Nem is :) Tök vicces volt :) Mondjuk a reakcióim gyorsultak abban az időben, mert általában a mókás hangot követte a keze, amin kurvaéles karmok voltak. Ha nem akartam félszemű lenni, gyorsan kellett elhajolnom! :)

Ibrahim a tevehajcsár 2011.08.25. 16:07:04

@PanDam Aci: Figyelj, nincsenek speciális dolgok, amik megvédenek a buktától. Viszont normális átlagember nem ódzkodik a webkamerától. Bár kellemetlen tapasztalatom már nekem is volt vele. De ezek kezelhető dolgok. És azért nem kell elvetni eleve a netet, mert én ismerek olyanokat akik a neten találták meg életük nagy szerelmét.

summerstorm 2011.08.25. 16:07:05

@gernika:

igen, de sztem annál tisztább, ha azt mondja, hogy figyu, ha nem küldesz, nincs tali. Ennyi.
viszlát.

michaela77 2011.08.25. 16:08:27

@cyd: hát azért képzeld magad a helyembe:) Teljesen készen voltam:)

summerstorm 2011.08.25. 16:08:58

@gernika:

mondjuk ha ő ennyire játszmázik, akkor lehet, hogy mégis megérdemli.... csak ez úgy emberileg nem jön be....

michaela77 2011.08.25. 16:09:29

@cyd: hát fogyókúra után már nincs is minek járni, mert eltűnnek mintha soha nem is lettek volna, eheh:DD

Ibrahim a tevehajcsár 2011.08.25. 16:11:53

@Nard: Örülj, hogy nem karatézett, mert akkor mondjuk gáz lett volna.
:)

cyd 2011.08.25. 16:12:56

@michaela77: A melleid? Azonnal hagyd abba a fogyókúrát!

PanDaNaci 2011.08.25. 16:13:15

@cyd:
@gyvy:
@Чапаев:

Köszönöm mindenkinek, az arc nélküli ember kukázva lesz, a posztot meg jól széttúrattam...de megérte.

Father Justice (törölt) 2011.08.25. 16:15:33

@PanDam Aci: Valószínűleg pont arra játszik, hogy ha már ennyi ideig puhíthatott és képes voltál utazni is miatta, nem rázod le pusztán azért, mert Zámbó Árpy is címlaplány lenne hozzá képest.

De az is elképzelhető, hogy egy igazi alfahímről van szó, aki viszont - pechjére - végtelenül érzelmes is. Ezért meg akar győződni a szándékaid komolyságáról és arról, hogy emberileg mennyire vagytok kompatibilisek, mielőtt személyes találkozásra kerülne sor. Egyszerűen unja már a sok kis libát, akik csak a medúzásító hejjespaseet látják benne.

Na jó, az utóbbi variáció sehogy nem jön össze, mert egy alfa sosem érzelmes. De legalább megpróbáltam pozitív lenni ma is.

dr. gernika 2011.08.25. 16:22:08

@michaela77: Sportmelltartót vettem most, ami 75C és jó rám. Feszes egy picit, de ennek tartania kell.
Előtte kosarasakat egy akció keretén belül vettem, azok úgy voltak méretezve, hogy 1,2,3,4. Na abból nekem 4-esek kellettek, szerintem azok D kosarak. :)

michaela77 2011.08.25. 16:25:04

@cyd: mintha azt olvastam volna valahol, hogy ha a nők fogynak, akkor a fogyás 10%-a mellből van. 8 kilónál az 80 dkg mell, az meg szerintem elég sok:)

@gernika: jaja, az olyanokból rám is jó néha a C. De a kosarasak mindig csak nyomtak, meg kiestem belőlük egy-egy elhamarkodott mozdulatnál, amíg nem vettem normális méretet. Franc se akarta elhinni, hogy olyan kell:) Ezért mondtam, lenézve másképp látszik, mint amilyen valójában:D

cyd 2011.08.25. 16:28:38

@michaela77: Na jó de eloszlik, 40-40. Az már fél kg sincs :)

PanDaNaci 2011.08.25. 16:29:51

@Father Justice:

Szerinted ha tesztelve lennék, (mert én is sejtettem ilyesmit), most elbuktam a próbát, mert türelmetlen vagyok?
Egyébként felháborít a gondolata is az ilyen "kipróbálásoknak".

michaela77 2011.08.25. 16:29:53

@cyd: nem szoktál csirkemellet sütni?:) Ha abból a kezembe veszek 40 dekát, nos, ha annyit odaképzel az ember, azt sem szívesen veszíti el azért:)

SciNu 2011.08.25. 16:30:24

@Father Justice: és gazdag is a hejjespassee és csak azért utaztatja magához hogy ne gondolja a lány hogy olyan sok a pénze :D
@Ibrahim a tevehajcsár: "Bár kellemetlen tapasztalatom már nekem is volt vele."
Csak nem chatroulette? :D Egyszer mentem fel és az bőven elég volt.

SciNu 2011.08.25. 16:31:39

@cyd: És akinek annyi melle se volt? Az behorpad? :D

cyd 2011.08.25. 16:34:37

@michaela77: Én itt próbálok segíteni a kis lelkednek aztán "Mindig ezek a negatív hullámok Moriarty" :)

michaela77 2011.08.25. 16:36:28

@cyd: ó, köszönöm, kedves vagy azér:D
Hétvégén kellemes meglepetés ért, kinyomtattam egy binikis modell fotóját, aki nagyon csinos de van nagy melle is, hogy na én ezt fogom nézegetni és ezt agykontrollozom...:)
A párom meg aszonta, hogy jó-jó, csinos, de én sokkal szebb vagyok:D Jajj de imádtam olyankor:))

cyd 2011.08.25. 16:36:47

@SciNuBob -I hear you, mon!-: Hja kérem, akinek csak 10% melle van az így járt.

SciNu 2011.08.25. 16:37:09

@michaela77: Állítólag az izmok sűrűbbek mint a zsír vagyis 40 deka zsír még nagyobb térfogat mint 40 deka csirkemell.

michaela77 2011.08.25. 16:37:43

@SciNuBob -I hear you, mon!-: ha te is vigasztalni próbáltál, nem sikerült:D

cyd 2011.08.25. 16:39:55

@michaela77: "kedves vagy azér" nem tudtad kihagyni az utolsó szót, mi? :)
A csinos szerinem nem alkati kategória, hanem ízlésbeli.

Father Justice (törölt) 2011.08.25. 16:41:53

@PanDam Aci: Ha tesztről lenne szó, még semmit nem buktál el, hacsak nem búcsúztál el tőle az elmúlt fél órában örökre.

De ha engem kérdezel, a második variációnak (hejjespasee, aki emberi értékeken nyugvó, hosszú távú kapcsolatot keres) olyan kicsi a valószínűsége, hogy nem is érdemes vele számolni. Az elsőnek viszont (egy dombi trollról van szó) a legjóhiszeműbb becsléseim szerint is legalább 90%.

Aztán ott van még egy harmadik eset, miszerint alapvetően nem társat keres, hanem pótmamát a gyereknek, de ehhez több tényadatot kellene ismerni. Például egyedül neveli-e a gyereket? Ha igen, akkor miért pont ő neveli, miért nem az anyja? Ha nem egyedül neveli, esetleg tényleg nős? Ha az utóbbi igaz, de már jól bevágódott nálad, akkor idővel előveheti a "feleségemmel már régóta nem is vagyunk együtt igazából.. ha érted mire gondolok.." c. kamukártyát. És kezdetét veheti az évekig tartó szeretősdi, az ígérgetés a mielőbbi válásra, a nyűglődés. A tözsölgés.

michaela77 2011.08.25. 16:41:56

@cyd: hát valahogy így jött ki, visszatörölni meg már nem akartam:D
Azért vannak olyan nők, akikre kevés férfi mondaná azt, hogy nem csinos...
De persze van olyan is, hogy valaki neked csinos, másnak meg nem.
Én azt hiszem inkább nőies vagyok, ha szabad szerénytelennek lennem, akkor a kisugárzásom az, ami szokott hatni a férfiakra, nem a 90-60-90 méretem:D

dr. gernika 2011.08.25. 16:44:22

@Nard: Szerintem nem arra értette. :)
@PanDam Aci: Jah. Hát szerintem csak mondjad meg neki, hogy legközelebb csak fényképes levélre válaszolsz. Ezzel el van intézve.

@cyd: Nem tudom, hogy lehet egy 6kapcsol melltartó szexi, mert annak már olyan vastag pántja lehet, mint azoknak a mamma-tőgytartóknak, amiknek 3-4 gyerek táplálásának nyomait kell hordozniuk...

@Ibrahim a tevehajcsár: o/

tuono 2011.08.25. 16:45:48

Ha ilyen merev , hadováló szánalom lennék, mint a posztoló, akkor én is szégyelleném, hogy voltam gyerek is. Sőt azt is szégyelleném, ami most vagyok...

SciNu 2011.08.25. 16:45:52

@michaela77: vagy ilynekor kellett volna mondanom inkább hogy :
"bazze, szegénykém, ez biztos szar lehetett"? :D

michaela77 2011.08.25. 16:46:58

@SciNuBob -I hear you, mon!-: :DDD á, reménytelen eset vagy, feladom:D

cyd 2011.08.25. 16:47:04

@michaela77: És vannak ronda nők - bár nem tehetnek róla - akik viszont nagyon csinosak. Nálam ez sokkali nkább öltözködési, sminkelési kérdés. Amire Te gondolsz azt én szépnek hívom.

"...nem a 90-60-90 méretem..."
Azt Te csak hiszed :)

michaela77 2011.08.25. 16:48:25

@cyd: ezt biztosra tudom mondani, mivel olyan messze vagyok a 90-60-90-től, mint makó jeruzsálemtől, ahogy szokták volt mondani:) Így eléggé biztos, hogy ez nem szokott hatni a férfiakra:)

SciNu 2011.08.25. 16:49:59

@michaela77: Küldj egy képet magadról és megmondom, hogy a kisugárzásod vagy a 90-60-90 hat rám jobban :D

cyd 2011.08.25. 16:51:20

@gernika: Látom a fizikai dimenzók meghatározásával gond van. Semmi gond, nő vagy elnézem. Amire Te gondolsz az SZÉLES pánt és nem vastag :P
Egyébként kb. tenyérnyi volt, 8-9 centi.

Hurri Kán 2011.08.25. 16:51:51

@michaela77:
Az a nem mindegy, mi 90, és mi 60. :D

@Muha:
Fejméret sem mindegy. :D

michaela77 2011.08.25. 16:53:14

@SciNuBob -I hear you, mon!-: :D Sajnos képen nagyon ronda a sugárzásom, borzasztó fényképarcom van:)

@Muha: na végre valaki, aki látatlanba is érzi milyen vagyok:)

@gyvy: Én 90-el kezdődök. És ez még csak a fejem:D

Hurri Kán 2011.08.25. 16:54:23

@michaela77:
Remélem centi, és nem angol hüvelyk. :D

michaela77 2011.08.25. 16:55:11

@gyvy: azt nem tom mennyi.
De tudja valaki milyen súly az oz? Tegnap is átállítódott a konyhai mérlegem és abban mért. Nem is hallottam még ilyen mértékegységet.

dr. gernika 2011.08.25. 16:55:20

@PanDam Aci: Sebaj, szar posztoknál kifejezetten örülünk a csámcsognivalónak. :)

@Father Justice: "nem rázod le pusztán azért, mert Zámbó Árpy is címlaplány lenne hozzá képest." *sírvaröhög*

@michaela77: Rendben, akkor belenyugszom, hogy D-kosaras vagyok. :D
Te figyu, együtt tornázok egy nővel, aki eddig 55 kilót fogyott. Gondolod, hogy 5,5kg csak a mellcsökkenés? Nem láttam kiinduló helyzetben, csak valahol félúton, de nem hiszem...

Hurri Kán 2011.08.25. 16:56:35

@michaela77:
2.54 cm. :D
oz= uncia, tradicionális angol mértékegység.

michaela77 2011.08.25. 16:56:47

@gernika: hát figyi, akkor vagy nem olvastam ilyet csak rémálmom volt, vagy hazudtak:)Mindkettő lehetséges:)
Na de mindegy is, hiszen agykontrollal simán megoldom, hogy onnan egy centi se menjen le, ha eleget nézegetem a bikinis modell fotóját és beleképzelem magam a testébe:) Mit nekem...:)

SciNu 2011.08.25. 16:57:29

@Muha: Az egy gömb :D

@michaela77: Nekem nem csak fényképen :D

Frigyesur (törölt) 2011.08.25. 17:02:12

@michaela77: Es sztem ez a tablazat se stimmel, bar tok reg mertem barmimet. De lehet, hogy csak azert, mert ossze-vissza szamozzak a ruhakat en block :D

dr. gernika 2011.08.25. 17:03:43

@cyd: Oktass még mester. :P
Randa egy pánt lehetett.

@michaela77: Inkább űrmérték, angolszász, de meg nem mondom, mennyi.

Чапаев 2011.08.25. 17:05:38

@michaela77: Oz? Az a nagy varázsló, tudooood! :D
(Amúgy az uncia tömegmérésre szolgáló verziója, mert az egyértelműség kedvéért van ám belőle űrmérték is! Hiába, az Asterixben megmondták, dilisek ezek a britek ... )

dr. gernika 2011.08.25. 17:07:21

@michaela77: Ó én olyanról tudok, hogy ha elég aktív a nemi élet a fogyókúra alatt, akkor sokkal kevesebbet veszít a mell.
Én ebben HISZEK! :D
@Frigyesur: Jah..

Muha 2011.08.25. 17:08:01

@gyvy: Az valobam nem mindegY es fontos lemerni. :)

Hurri Kán 2011.08.25. 17:08:41

@Чапаев:
31 gramm körül van, feltéve, hogy nem olyan mint a font (már súlymérték font), mert abból régen külön volt húsra, meg külön a sajtra pl., mert az úgy logikus. :)

Чапаев 2011.08.25. 17:09:01

@gernika: cca. 30 gramm, de meg ne kérdezd, hogy az amerikai meg brit uncia ugyanakkora-e! :D

Muha 2011.08.25. 17:11:51

@michaela77: Milyen latatlanba? Rontgenszememmel atlatok a blogon. :)

Frigyesur (törölt) 2011.08.25. 17:11:52

@gernika: Az egyik kedvencem az volt, amikor L-s farmer kellett 45 kilosan. Tokre buszke voltam milyen nagy vagyok :))))

Чапаев 2011.08.25. 17:13:54

@gyvy: Persze, logikus, különösen ha az adott sajt sűrűségét is ismered. Persze britekből kinézem, hogy szabványosítottak kétféle, "ipari" sajtot, egy standard cheddart meg egy stiltont, oszt szevasz, nem kell a gasztronómiát túllihegni. Franciáknál ez nem menne... :D

SciNu 2011.08.25. 17:14:16

@gernika: Van egy lány ismerősöm aki fogyni szeretne de nem szeretne a melléből veszíteni. Felajánlom neki a segítségemet :D

Frigyesur (törölt) 2011.08.25. 17:15:31

@gernika: En tudok egy olyanrol, hogy ha Fricinek kulonbozo kinos sztorikat es kepeket szolgaltatnak, plusz gumicukrotkrumplispogacsat, akkor egyatalan nem fogy az illeto mellbol :))))

phaszfej 2011.08.25. 17:19:59

Az írónő saját gyerekkora és magára erőltetett, nők lápjából összeollózott felnőttkori kliséhalmaza között nincs átmenet, hatalmas, átjárhatatlan űr tátong a személyes élettörténetében, amit másokon vesz észre és emiatt fikázza őket. Ez a nő egy gyökér, pontosabban fogalmazva ez a nő buzi.

Muha 2011.08.25. 17:20:33

@SciNuBob -I hear you, mon!-: Let oviban is mar laszti volt a jele :)

Чапаев 2011.08.25. 17:21:14

@gernika: @SciNuBob -I hear you, mon!-: Ja, és az urban legend szerint az is befolyásolja a mellek állagát ilyenkor a sok szex mellet, hogy a lány lenyeli-e avagy sem! :D
Persze a Malackarajon kitárgyalták, hogy úrinő nem hogy nem nyeli le, szájába se veszi, de ki az az orbitális barom, aki úrinőkkel szexel, pláne ezek után? :D

Чапаев 2011.08.25. 17:25:10

@Muha: Esküszöm, a laszti-t maszti-nak olvastam első blikkre! Töprengtem is, vajon hogy hímezhette annak a jelét a mamája a törölközőjébe! Egyáltalán, mi a jele?! :D
Kuss, kuss, Freud, nem tudsz illemet! Szerintem a meleg teszi... :D

michaela77 2011.08.25. 17:28:03

@gernika: abban mértem anno a lisztet, amiről beszéltünk már.
Sok szex? Nabazze, könnyes búcsút veszek tőlük:)

@Чапаев: az Oz kérlek a legeslegjobb sorozat a világon. Börtönsorozat, és az én kedvencem.

SciNu 2011.08.25. 17:32:39

@Muha: Mert olyan sokoldalú hogy már szinte gömb?

@Чапаев: Én azt az urban legendet hallottam hogy a spermában van valami ami növeli a melleket, de a gyomor elpusztítja így az egyetlen hely ahol fel tud rendesen szívódni az a bélrendszer ezért hasznos az anális szex :D

odamondó 2011.08.25. 17:37:36

Egy olyat be lehetne állítani csajok és pasik blogon, hogy mindenki csak egyszer kommentelhessen? Nevetséges, hogy átláthatatlan komment háborúba kezd 2-3 ember.

michaela77 2011.08.25. 17:40:20

@odamondó: te pedig sosem tudod meg, vajon a többség szerint kellene-e esélyt adni a laza és gátlások nélküli fiúnak?:)

Hurri Kán 2011.08.25. 17:42:47

@odamondó:
Izé... el teccik lenni tévelyedve...Ez nem a Leggyengébb láncszem c. játék, ahol mindenki csak egyet tippelhet...

Muha 2011.08.25. 17:53:37

@SciNuBob -I hear you, mon!-: Szerintem igen.
@odamondó:
De akkor min szorakoznatok?
Sot, meg vita sem lehetne soha

dr. gernika 2011.08.25. 17:57:15

@Чапаев: @Frigyesur: Á nem szabad minden urban legendnek felülni. :D
@SciNuBob -I hear you, mon!-: Sőt, bizonyos technikájú masszázstól még nőnek is. Szerintem azt kéne neked megtanulnod.
@michaela77: Most sírjak, vagy nevessek? :)

dr. gernika 2011.08.25. 17:59:00

@SciNuBob -I hear you, mon!-: Óigen, a HIV is ott szívódik fel a legszuperebbül. :)
@odamondó: Hát ha Panni halálra akarná ítélni az olvasottságot, biztos megoldaná valahogy...

SciNu 2011.08.25. 18:02:10

@gernika: A svédmasszázs az nem jó rá? Én csak ahhoz értek. :D

SciNu 2011.08.25. 18:03:06

@gernika: Kirak még pár olyan postot mint a hétfői meg a keddi és kiszaladok a világból :D

odamondó 2011.08.25. 18:07:21

@gyvy: hidd el szét offolni egy topicot nem leggyengébb láncszem kérdése. kíváncsi lennék pár kommentre de nem 600+ra ami 3 ember cseteléséből épül fel általában ezen a blogon.

dr. gernika 2011.08.25. 18:08:05

@SciNuBob -I hear you, mon!-: A svéd az most rám is rámférne. Eléggé túledzettem magam mostanában...

Hurri Kán 2011.08.25. 18:09:35

@odamondó:
Ez egy ilyen blog sajnos... a gyengék elhullanak...

KenSentMe 2011.08.25. 18:31:24

@odamondó: Arany bogaram, ugye te vagy az az arc, aki
- bemegy a Tesco-ba, és beszól, hogy "nem lehetne valahol beállítani, hogy minden pénztárban fiatal, nagymellű nők üljenek?"
- lemegy a strandra, és beszól, hogy "nem lehetne beállítani, hogy eltűnjenek a parasztok és jobb legyen a vízminőség?"
- elmegy a könyvtárba, és beszól, hogy "nem lehetne beállítani, hogy ehelyett a sok szar elavult irodalmárkodó nullakönyv helyett normális könyvek legyenek?"

A válasz pedig: nem, nem, nem. A dolgok olyanok, amilyenek. A kommentelés műfaja sem arról szól, hogy értelmes emberek egymás után kultuárlt véleményt mondanak, hanem arról, hogy lenézett és megvetett népcsoportok egymás hegyén és hátán trollkodnak.. tetszik vagy nem, ez egy ilyen világ.

michaela77 2011.08.25. 18:52:00

@VRbagoly: én meg már az elején azt hittem meg fogsz minket védeni:)))

SciNu 2011.08.25. 19:04:26

@gernika: Jó is az. Tanfolyamon kaptam én is belőle. El sem hittem, hogy ilyen lenne a normális állapot. :D Mondjuk 2 éve nem masszíroztam már, de nagyon megdícsérték a munkám. :D

odamondó 2011.08.25. 19:27:21

@VRbagoly: Kösz a kérdéseket és hogy helyettem kitöltötted a válaszokat is. 3x nem, igen egyik típus se vagyok.

Muha 2011.08.25. 19:30:53

@odamondó: Mar te is csetelsz. Megfertozodtel. :)

Чапаев 2011.08.25. 20:24:13

"Odamondó"... Hmmm, jó nick, ütős nick, a végét azt értem is, de mi a rossebb az az "odam"? ;)

cyd 2011.08.25. 20:30:55

@gernika: Vájjá vájjá! Ugye nem a vállpántra gondolsz? A vízszintes hátrésze volt ilyen. A kikapcsoláson túl egyébként meg nem a ruhadarabbal voltam elfoglalva, a tartalma jobban érdekelt.

michaela77 2011.08.25. 20:33:58

@cyd: csak nem az egy órás intenzív edzésből jössz?:)

dr. gernika 2011.08.25. 20:35:39

@SciNuBob -I hear you, mon!-: Csináljad, értékelni fogják.
@odamondó: Ez már a harmadik kommented, állj a sarokba!
@cyd: Persze, hogy a vízszintesre gondolok, vállpánton még nem láttam kapcsokat. :)
És ja, végülis Bridget Jonest is megdugták a nagyibugyiban, szóval csak akarni kell, de azért fúj. :)

cyd 2011.08.25. 20:42:35

@michaela77: De, csak én nem hívom annak :)
Egyébként meg ki találta ki, hogy nem lehet kapni klasszikus, szövetalapú úszósapkát, csak szilikonost?

cyd 2011.08.25. 20:43:33

@gernika: Jól van. Szóld csak le az utolsó dugásomat :)

michaela77 2011.08.25. 20:44:09

@cyd: :) Nem tudom, de szerintem olyan lényegtelen, mert úszósapkában mindenki kivétel nélkül hülyén néz ki, és ez az úszósapka fajtájától is független:)

Чапаев 2011.08.25. 20:46:58

@cyd: Az, aki sokat agyalt azon, hogy lehetne újrafeldolgozni a lecserélt mellimplantokat... ;)

dr. gernika 2011.08.25. 20:47:06

@cyd: Ja, ez mostanában volt? Aszittem valami régi emlék.
Vagy igen? Sajnáljalak? :D

cyd 2011.08.25. 20:47:24

@michaela77: Nem igaz, mert én kifejezetten jól nézek ki úszósapkában, ahogy csak a két fülem áll ki a fejemből :)
A szilikonos cuccokat, még a juniort is meg le kell húznom egészen és még így sem fekszik fel teljesen.

cyd 2011.08.25. 20:51:20

@gernika: Tavaly nyári :(
Ja nem. Azóta volt másik, de - teljes joggal - a tudatalattim is próbálja kitörölni :)

Чапаев 2011.08.25. 20:51:44

@gernika: Pasik rühellik, ha sajnálják őket, inkább dicsérd meg, milyen jó a memóriája, hogy egyáltalán még emlékszik rá! :)

cyd 2011.08.25. 20:53:02

@gernika: Ja és ha sajnálni mersz megdobállak tejcsokival.

dr. gernika 2011.08.25. 20:54:33

@Чапаев: @cyd: :DDD
Volt nekem nagyobb szünetem is, nyugi.

michaela77 2011.08.25. 21:00:21

@Чапаев: :DDDD

@gernika: nekem is, de akkor tizenéves kapcsolatban éltem, eheh:))
Amúgy meg szerintem rohadtul nem tesz jót az ember szervezetének. Úgy vagyunk beállítva, hogy napi egy szex, és nyugodtan, derűsen tekintünk a világba...:)

Чапаев 2011.08.25. 21:00:36

@gernika: Nem is tudom, mire gondolhatsz, talán csokievésre? Pár hónap Cs&P komment-olvasgatás után számomra ez szinte elképzelhetetlen! :)

cyd 2011.08.25. 21:04:17

@gernika: Kinek nem? :)

@michaela77: És még azt hittem én vagyok az egyetlen :)

michaela77 2011.08.25. 21:06:55

@cyd: hát azért örülhetsz, hogy akkoriban nem ismertél:) A kákán is csomót kerestem frusztráltságomban:D

dr. gernika 2011.08.25. 21:08:53

@michaela77: Nebassz, kapcsolaton belül éves kihagyás? Sosem értettem, hogy az ilyen párok mitől érzik még magukat egy párnak. Beállítva mindenki más sűrűségre van, de hogy ne legyen rá igénye _egyáltalán_ az már valamit nagyon jelez. Nekem az első komoly kapcsolatban volt úgy, hogy az utolsó nyáron kétszer... de akkor még izé... nem is voltam igazán érett erre az egészre...

@Чапаев: Á, csoki nélkül nem bírtam volna addig!

michaela77 2011.08.25. 21:10:19

@gernika: na jó, éves kihagyás talán nem volt. De több hónapos biztosan, én meg ráfogtam a vállalkozóvá válásra, fáradtságra, gondokra...:)

Hurri Kán 2011.08.25. 21:11:14

Van még itt, aki csetel? :D

dr. gernika 2011.08.25. 21:11:36

@michaela77: Fogalmam sincs, miről beszélsz. :)
Nard mindig kárörvendő röhögőgörcsöt kap, mikor meglátja az abban az időszakban készült fotóimat.

michaela77 2011.08.25. 21:13:39

@gernika: :DDD
Pedig én roppant egyszerű lány vagyok. Ahhoz, hogy nyugodt, kiegyensúlyozott és mosolygós legyek, csak két (legalább napi rendszerességű) dolog szükséges. A másik a kaja:)

Чапаев 2011.08.25. 21:15:46

@michaela77: Na igen, mondjuk ha párod ráadásul a szexiparban vállalkozott, még halmozottan is jelentkezhetett nála a fáradtság! ;)

michaela77 2011.08.25. 21:16:51

@Чапаев: hát ha nem is ott, de mindenképpen különböző lányoknál:) Ha úgy nézzük még szerencsém is volt, hogy velem nem...:)

dr. gernika 2011.08.25. 21:24:28

@michaela77: Dettó, csak a sorrendre kell vigyázni. :)
No megyek, megnézem ezt a Gere filmet.

Чапаев 2011.08.25. 21:29:59

@gernika: Nahát, hogy nekünk milyen hasonló az érdeklődésünk, én meg épp egy palack Gerével szemezek! :D

Чапаев 2011.08.25. 21:32:30

@michaela77: Hét igen, ez a kib****tt szerencse is milyen egy relatív fogalom! :D

Joe69 2011.08.25. 23:17:54

Atyaiste, megörültetek, ennyi komment erre a semmire. Amúgy tiszteletreméltó, hogy nem titkolja ö is egy hülyepicsa, aki aztán nem, dehogy, ááá, de azért a ratyi rosszfiú érdekli.

szcsk (törölt) 2011.08.27. 02:12:16

Nyomorult dögre ki fog vigyázni, ha a posztoska nem posztol már ?

Névtelen betelefonáló · http://bandeenator.blog.hu 2011.08.29. 08:19:00

Csernus nem egy esetben vezette rá a pácienseit, hogy a későbbi házastárssal kapcsolatban már a megismerkedéskor sem stimmeltek a dolgok, és nem összevaló emberek házasodtak össze.
Ha felismerted, hogy ennyire nem, hát nem kell erőltetni.

A cím pedig nem fedi a történetet, a barátnő csak egy rossz példa és nem ő a főszereplő.

Burgenlandi opelos 2011.08.29. 12:18:01

Szerettem volna kommentelni, de nem tudok a legfrissebb posztra. Panni, ki vagyok tiltva?
süti beállítások módosítása