Fogta a lányát és becuccolt egy másik pasihoz

2011. október 06. 07:38 - csajokespasik

„Nem lehettem féltékeny, hiszen megbeszéltük, hogy semmi komoly nem lesz. De részemről lett. Szépen megköszönt mindent és pár hete lelépett. A nagy lakás üres most nélkülük” – a pasit szelíden kihasználja egy nő, aki a lányával hozzáköltözik, majd ugyanolyan sebesen le is lép tőle. Noha nem szerelemnek indul, a pasi mégis belezúgott. Most megtudhatod, hogy manapság is burjánzanak még a hálátlan nők.

 

Először is elnézést kérek a szerkesztőktől, akiktől 3x vontam vissza és írtam át a sztorit. Mert nem szeretnék megbántani és felismerhetővé tenni senkit. Négy éve ismerem a lányt. Ő 28 éves én 34 vagyok. Neki van egy kislánya is, az előző férjétől, akitől már elvált. Én voltam mellette a nehéz helyzetben, akkor is, amikor a pasas megfenyegette őket - és több ízben aludtak nálam, amikor a férj elkergette őket otthonról, a dührohamaival. Menedéket adtam, miért ne? Ugye, egy kislánynak sem jó mindezt végignézni. Ha úgy vesszük, akkor kapcsolatunk 4 évet tartott, ha az összeköltözésünktől számítjuk, akkor kb. 2 évig, ha az első szexuális aktustól számítjuk, akkor kb. szintén 2 évre datálhatjuk.

Én tisztelem őt, hogy egyedül akarja nevelni a lányát, egyelőre férfiak beavatkozása nélkül, megértem, hogy elege volt belőlük. Tisztelem és becsülöm őt, csak a világban egy egyedülálló nőnek, aki egyedül nevelné lányát, hát, nem kedvezőek a feltételek. Feltámadt bennem valami, hogy én mindenképpen segíteni szeretnék rajtuk. Miatta vettem albérletbe egy nagyobb lakást, hogy kényelmesen elférjen benne a lányával. Ez így is ment 2 évig, majd kb. 8 hónappal ezelőtt elmondta, hogy megismert valakit. Nem lehettem féltékeny, hiszen megbeszéltük, hogy semmi komoly nem lesz. De részemről lett. Szépen megköszönt mindent és pár hete lelépett. És én nem hányhatok a szemére semmit, nem kérhetek számon rajta semmit. A nagy lakás üres most nélkülük. Nagyon hiányoznak az együtt főzések, a közös kirándulások és tévézések élménye és nem utolsó sorban a szex. Elfogadtam őt, a lányával együtt, akivel egész jó viszonyt ápoltam. Rájöttem, hogy túlságosan megszoktam velük az életet és ha lehet, folytatnám is. Felkerestem a napokban. Elmondtam neki mindezt. Tétovázott. Bár sejtette, hogy beleszerettem. Aztán nemet mondott és elment. Utolsó próbálkozásként az új pasi lakására mentem és kicsöngettem őt. Azt mondtam neki, hogy gondolja át – és láttam, hogy nehéz döntenie, tétovázik, tehát hajlandósága lenne rá. De meggondolta magát. Ez a vacillálás biztatott, tehát akarta volna. Mivel nem vagyok az a zaklatós fajta, hamar feladom a dolgokat, ha belátom megváltoztathatatlanságukat – de ha látnék még esélyt rá, akkor próbálkoznék. Mert ez a pasi túl hirtelen bukkant fel az életünkben és a csajt túl hamar megszerezte. Vajon kedves lesz vele és a lányával? Ez az a kérdés, ami miatt nehezen alszom mostanság. Úgy érzem, összetartozunk. Neki az együtt töltött 2 év életének valóban egy gyorsan lerendezhető és elfelejthető szakasza volt? - mert akkor részemről is ennyi. A szerelemben józanul gondolkodni? Az egy külön képesség. Úgy érzem, hogy velük életem értelmét vesztettem el.

 
960 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://csajokespasik.blog.hu/api/trackback/id/tr273281740

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Kytia 2011.10.07. 14:08:18

@( o_o ): De van egy belga söröző valahol a Duna mentén. Ott vannak ilyen ízesítettek, mindenféle.

@gernika: Több ilyet is ismerünk innen?:)) Kijaza Vera?:D

(O_O) (törölt) 2011.10.07. 14:12:48

@Kytia: voltam ott egyszer de mind car volt, én az abszolút elfuserált sörivó voltam aki a málna,meggy meg hasonló elveteműlt söröket ittam ott meg a nagy szám a barna volt amit soseeeeeee szerettem.

(O_O) (törölt) 2011.10.07. 14:15:01

@SciNuBob -I hear you, mon!-:
"Én nem iszom (vagy csak ritkán), nem dohányzom és még ez sem jut nekem :( Úgyhogy marad a Starcraft."
Anno Cséztem :-D, de mi az a starcraft? :-(

Ibrahim a tevehajcsár 2011.10.07. 14:16:56

@Kytia: "Mindenki a saját közegében érzi otthon magát. És ezt nemcsak a gazdagok döntik el. Szerintem a szegényebbek se szívesen járnak kőgazdaggal, akinek a márvány konyhaburkolatára még zokniban is tilos rálépni, miközben ők otthon azt szokták meg, hogy lebasszák a cuccukat a fotelba és elfetrengenek, ahol tudnak."

Nem is ez a fő probléma, bár ez is benne lehet a pakliban akár. Az igazi gond viszont az, hogy aki luxus körülmények között nőtt fel, és sosem kellett takaréskokodnia, vagy egy szerényebb étterembe bemenni a legdrágább helyett, az egy ismerkedési "fázisban" (lásd Jokka21 randija a kőgazdag királylánnyal) lehet, hogy kicsit visszafogja magát, de ahogy Father Justice is írta már, alapvetően nem fog megváltozni.. Egy felnőtt embernek kialakult értékrendje van, és ha ez nagyon eltérő két ember esetében, akkor az előbb-utóbb csakis konfliktusokat eredményezhet. Elvégre az ember nem élheti le úgy az életét, hogy végig, folyamatosan megjátssza magát. Ráadásul egy idő után úgyis kiismer a másik, és szinte a gondolataidba is belelát. Szóval tartósan lehetetlen valamit "elhazudni". És nem is érdemes (szerintem). Az én elvem mindenesetre az, hogy ha csak egy mód van rá, akkor az ember mondja meg az igazat. Aki pedig a "szabad vegyértékét" szeretné lekötni az itteni pasik közül, annak ajánlom Kata1987-et, úgy rémlik ő nem foglalt, és rezsimegosztásra sincs szüksége. Szóval lehet "rárabolni". Igaz, hogy ő csak egy szőke nő, és elsőre még az sem jött össze neki, kénytelen még ahhoz is csalni és festeni magát, de aki csak kizárólag emiatt nem "rabol rá", az olyan finnyás, mintha azért nem enne meg egy vödör taknyot, mert benne van egy hajszál.

(O_O) (törölt) 2011.10.07. 14:19:58

@Ibrahim a tevehajcsár: :-D
De hol van a szóban forgó egyed? lehet randizik? :-D

cyd 2011.10.07. 14:22:44

@( o_o ): 3 éve ért véget a 7 éves kapcsolatom. A csajozásba való beleszarást nyár közepe óta művelem.

Anakin Solo (a.k.a. Ape) 2011.10.07. 14:23:20

@Kytia: te is mi? Szerelmes vagy? HA bekávézol? Azaz ha iszol alkoholt? :) Bocs de nekem már késő este van.. :D
A most itt lévők közül ki volt ott azon a találkozón? Van olyan egyáltalán? :)

Californication = Kaliforgia -> sorozat amiben David Duchovny alakítja az író Hank Moody-t. Kezdd el nézni, tele van jó meg idióta poénokkal is :)

Ibrahim a tevehajcsár 2011.10.07. 14:23:43

@( o_o ): Mit tudom én? Nem én vagyok az érintett úgy rémlik (legalábbis nem emlékszem, hogy én panaszkodtam volna itt a nőhiány miatt). Szabadnapot tart, mint a blog.
:DD

(O_O) (törölt) 2011.10.07. 14:24:48

@Anakin Solo (a.k.a. Ape): én egy részt láttam belőle (na jó lehet volt az 2 is :-D) ami pont arról szólt,hogy a kopasz pasi az exét akarta visszahódítani amikor az úgy döntött elhagyja vmi rocksztárért és az egyetlen hely ahol a lakásban még nem szeretkeztek a wc volt és rábeszélte a lányt,hogy búcsúzóul :-D... rossz vége lett :-D

Ibrahim a tevehajcsár 2011.10.07. 14:25:30

@cyd: Bocs, de akkor ezek után megkérdezhetem, hogy hány éves vagy?

cyd 2011.10.07. 14:26:32

@Ibrahim a tevehajcsár: Kata nem jó ajánlat. Ezen hízelgő hasonlatok hallatán halaszthatatlan dolga lesz, hogy összekösse az életet veled.

Father Justice (törölt) 2011.10.07. 14:28:00

@Ibrahim a tevehajcsár: Gazdag nő + csóró férfi esetén szinte mindig borítékolható a bukta, hacsak nem bűnronda nőről és rafkós, jóvágású amorózóról van szó. A fordított felállás viszont kicsit másképp fest. Ha a szép, de csóró nőnek van némi esélye a gazdagfickó megfogására, a kényelem, a luxusutazás és az értékes kariaji biztosítása érdekében hamargyorsan megtanulja, hogy nem basszuk le otthon a cuccot a fotelba. A konstrukció masszív előnyeihez képest ezek a kis kellemetlenségek egy idő után jelentéktelennek tűnnek már.

cyd 2011.10.07. 14:29:25

@Ibrahim a tevehajcsár: Meg. Hova pozicionáltál eddig?

Ibrahim a tevehajcsár 2011.10.07. 14:30:04

@cyd: Várjál már! Mondtam én egy szóval is, hogy össze akarom kötni vele az életem? Mert ha igen, akkor alighanem emlékezet kiesésben szenvedek (erről eddig nem tudtam). A korodat egyébként kizárólag azért tudakoltam, mert nekem véletlenül van egy kollégám, akinek kb. 3 éve ért véget egy 7 éves kapcsolata.
:)

Ibrahim a tevehajcsár 2011.10.07. 14:31:11

@cyd: Csak az azóta beírt komment miatt kérdeztem.

Father Justice (törölt) 2011.10.07. 14:32:07

"Baszki Józsi! Te vagy az?! Nem megyünk ki cigizni?" :)

(O_O) (törölt) 2011.10.07. 14:32:09

@cyd: oh okés értem azt hittem 3 éve nem próbálkozol.Sajnálom a 7 éves dolgot azért ha utána sikerült volna egyből vmi jófej lányt beújítani az jobb lett volna,könnyebb a felejtés de így megértem,hogy pihensz.

cyd 2011.10.07. 14:36:57

@Ibrahim a tevehajcsár: Azt nem tudom, de ha ilyen szépen fogsz neki hízelegni, mint a szőkesége kapcsán, akkor biSZtos beszippant a katányi örvény :)
Ne legyél gernika, nem vagyunk kollégák :) egyébként 34

@( o_o ): Szó nincs felejtésről :) az már közben kihűlt.

Ibrahim a tevehajcsár 2011.10.07. 14:41:36

@Father Justice: Igen, valami ilyesmi fordult meg a fejemben, hogy esetleg a másik szobából kommentel bőszen itt a srác (bár ő nem állt le a csajozással, és még nincs 30, "but you should never know it"). Ördög elvtársnak nem tetszik aludni.

@cyd: Ne aggódj: a szőke nők még festve sem az eseteim.
:)

Anakin Solo (a.k.a. Ape) 2011.10.07. 14:42:10

@( o_o ): Az a 3. évadban lehetett :) Én még nem tartok ott.
Az egyik kedven jelenet mikor befüveznek, beisznak (1. évad) Hank exénél vannak, és nekiállnak kúrni kutya pózban (persze nem az exével), de olyan vadul tolják, hogy Hank egy erősebb lökéstől leesik az ágyról és viszi magával a berendezést. Erre benyitnak a többiek, erre eltakarja a cerkát a festménnyel amit szintén levert, aztán rájön a hányinger és le is hányja, miközben még maga előtt tartja, a többiek meg csak lesnek az ajtóban :D Ja a csaj meg még négykézláb terpeszt az ágyon és miután Hank okádott, ő is elhányja magát :) Csúcs! :D

Ibrahim a tevehajcsár 2011.10.07. 14:44:00

@( o_o ): Az nem olyan egyszerű. Tekintve, hogy nekem a szemem előtt zajlott valami hasonló sztori, tudom, hogy mennyire, és milyen hosszú időn keresztül megviselte a srácot. Ráadásul köztük ott volt egy "kasztkülönbség" is keményen.

Frigyesur (törölt) 2011.10.07. 14:45:03

@( o_o ): Nem hagy nyugodni a kivancsisag: mi lett a vege?

dr. gernika 2011.10.07. 14:46:03

@JOKKA21: Nők milliói sóhajtottak most fel. :D

Kytia 2011.10.07. 14:46:05

@Ibrahim a tevehajcsár: Hű, de fog ennek Kata örülni.
Egyetértek, az is zavaró tud lenni, ha az egyik folyton spórolni akar, a másik meg dőzsölni. Egymás idegeire mennek.

@Anakin Solo (a.k.a. Ape): Nemnem. Engem a kávé érzelmileg felpörget. Ma pl. bekávéztam reggel és utána felmentem facebook-ra, ahol mindenki Steve Jobs emlékének tisztelgett a közös üzenőfalon, én meg majdnem elbőgtem magam.:)) Ilyeneket tipikusan a kávétól produkálok. Meg olyat is, hogy hirtelen rájövök, hogy szerelmes vagyok Overdose-ba, vagy ilyesmik.:DDD

Jaaa, na majd lecsekkolom.

SciNu 2011.10.07. 14:47:06

@( o_o ):CS-ben én is nagy voltam. Flashgrenade-el több kárt okoztam a csapatunknak mint használtam, de legalább visszagondolva vicces :D
A Starcraft egy stratégiai játék. A történetet és a világot inkább nem kezdem el mesélni. Nem geekeskedek itt. :) De egy működő marine páncélért lemészárolnék egy egész óvodát egy kiskanállal. :D
www.youtube.com/watch?v=xAHAUJQ8qGQ

Bundabandi® (Cookie Bunny) 2011.10.07. 14:47:16

@Father Justice: Hát már úgyis olyan régen hallottatok róla! :D

Frigyesur (törölt) 2011.10.07. 14:50:27

@SciNuBob -I hear you, mon!-: nem tudom hol tekereg. Majd jol a kormore koppintok, ha igy folytatja.

@Nard: Jaj. Sosem bantanam az en kis tundibundi hercegnomet.

@cyd: Majd ha sok penze lesz, addig nem köll. Nem vagyok en luzer. Addig meghagyom a pasijanak.

@Kytia: "Az titok.:)"
Szal nem jott ossze :DD
A nossel volt foleg problemam. Meg hulyekkel sztem nem elonyos, bar ha jobban meggondolom, hogy Kytia vagy... ;))

Frigyesur (törölt) 2011.10.07. 14:51:43

@Nard: Nem tudom mirol van szo, de egyertelmuen a nyilasok vezetnek minden kiraly dologban. Ez naluk csak ugy jon.

Ibrahim a tevehajcsár 2011.10.07. 14:52:20

@Father Justice: Nem csak arról van szó, hogy "lebasszuk"-e otthon a cuccot, ez csak példa volt szerintem, mindenesetre nagyon "plasztikusan" és képszerűen fogalmazott Kytia, de te pontosan tudod, hogy ez csak a felszín, ennél sokkal többről van szó. Bármennyire is hülyén vagy maradian hangzik, de a "kaszthelyzet" mindenképpen befolyásolja (sőt általában meghatározza) a jellemet és a gondolkodást. Erre mondtam, hogy a bőréből nem tud kibújni (ezt persze te nagyon is jól érted, mert elég okos vagy hozzá, még akkor is ha köpcös vagy). Egészen pontosan arisztokratának csak születni lehet, újgazdag lehet valaki anélkül is, hogy annak születne (első generációs kapitalista), de azon kevés kivétellel meg is látszik. Sőt a gyermekén is. Ez van.

(O_O) (törölt) 2011.10.07. 14:53:16

@Frigyesur: :-D. a wc kiszakadt a falból vagy a csap (már nem rémlik min ülve csinálták) és elkezdett rájuk ömleni a víz.Ekkor a csaj kiakadt,hogy az egész kapcsolatuk ilyen volt: hogy persze ott volt az izzás és nagy élvezetek de mindennek a vége katasztrófa volt,mert a srác olyan béna.aztán a srácnak volt valami aranyos poénos benyögése,hogy de amíg nem romlottak el a dolgok addig meg jó volt...De ezt azért érdemesebb megnézni mert rég láttam és főleg az rémlik,hogy szétröhögtem az agyam nem az események láncolata.

SciNu 2011.10.07. 14:53:49

@Frigyesur: Pasi lesz az ügyben meglásd. Véged ért muhaszita szüzessége :D

dr. gernika 2011.10.07. 14:54:15

@( o_o ): :DDD Frici biztos nem nőzött huszonévesen, ő nem olyan. :DDD

Ibrahim a tevehajcsár 2011.10.07. 14:55:54

@Kytia: Tudod igyekszik az ember ahol tud örömet szerezni az embertársainak!
:))

(O_O) (törölt) 2011.10.07. 14:57:18

@Ibrahim a tevehajcsár: nem tudom ez hogy megy nekem még nem volt olyan hosszú kapcsolatom, de biztos nem lehet könnyű már csak az emlékek miatt sem.7 év az 7 év.

(O_O) (törölt) 2011.10.07. 14:58:25

@gernika: :-D Gondolom :-D A pasik nem szoktak nőzni 20 évesen ők nem olyan számító csalfa dögök mint mi :-D

Kytia 2011.10.07. 15:00:06

@Frigyesur: :DDDDD
A nős most már nálam is kizáró lenne. Akkoriban még azt sem tudtam, mi az.:))
Nem, nem jött össze, persze. Nem mondom, hogy bánom, de nincs más, ami annyira tudna fűteni, mint anno az, szóval kénytelen vagyok beérni azzal az izgalommal, amit a pasik közötti lavírozás tud nyújtani.:)))
Harmatgyenge, de egyszer meg kellett öregedni.:DD

@Ibrahim a tevehajcsár: Ne szóljuk le az újgazdagokat, az még én is lehetek, hja minden jól megy.:))
Az újgazdagok gyerekei azért mások szerintem, mint a szüleik. Ők már új kasztba születtek kicsit, és ugyan nem arisztokratával fognak párosodni, de mondjuk egy másik újgazdag palántával igen.

dr. gernika 2011.10.07. 15:00:37

@cyd: Nalátod, az már hárommal több, mint ami nekem összejött 3 év alatt. :D

Father Justice (törölt) 2011.10.07. 15:01:11

@Ibrahim a tevehajcsár: Természetesen értem, hogy a konkrét, szemléletes példa csak a felszín, de én eleve csak a két különböző felállás (gazdag nő + csóró férfi vs. csóró nő + gazdag férfi) közötti különbségre akartam rámutatni.

JOKKA21 el sem fog jutni addig, hogy milliomoslányéknál mik a berögzült szokások otthon, mert már az étteremválasztással elkaszálta magát.

A csóró széplány pedig nem fogja elsőre tudni, hogyan kell kulturáltan sznobkodni egy rangos étteremben, de ha igazán jó nő és tanulékony is, még lehet alkalma megtanulni a gazdag faszi oldalán.

(O_O) (törölt) 2011.10.07. 15:02:36

@Dövan: Csak adj hozzá alkoholt
demotivation.me/images/20111001/4c8c31eji7xz.jpg
neked melyik jön be? :-D

Frigyesur (törölt) 2011.10.07. 15:03:42

@Kytia: Hat nem is a testedre :DDDDD

@Kham: :D Es amugy is azt mondtak, hogy Magyarorszagon nem fogjak bemutatni :))

Te meg szilvesztereztel, amikor videokazettak voltak? Jajdekisfiatalkavagy, egyemazuzad, en mar a videolejatszot se tudtam megtanulni kezelni, ennyi idosen nem ert az ember a modern technologiai masineriakhoz.

Nem mondom, imadom az SW-t, de hogy birtad kihagyni azt, hogy Mitch Buchannon eload egy oriasi showt. Hm, varja' csak: szerintem te fullentesz. Ott ultettek a kepernyore tapadva es ment Ájjj húkd on filing.

A noket ne is mutasd meg, tudom milyenek. Az eletben nem fogjak megerteni, amit mi pasik a szuletesunk ota tudunk (meg ha elotte is szulettunk a bemutatonak ugyebar): a Stars Wars oder Krieg der Sterne ist die grössest Kunstwerk in den/dem/die*elharap* Universum. Ilyenek a nok, de azert nem szeretjuk oket.

dr. gernika 2011.10.07. 15:06:18

@( o_o ): Kezd akkor engem is frusztrálni a csipszadó, a kávéról nem mondok le. Nem azért mert szeretem, hanem mert felébreszt (nekem is alacsony a vérnyomásom), és jó vízhajtó a fogyókúrához.
@Nard: Hát ez codálatosz volt, ha majd diktátor leszel, feltétlen vedd bele az egyik beszédedbe.

cyd 2011.10.07. 15:06:34

@gernika: Mármint az elmúlt 3 év alatt? :)

(O_O) (törölt) 2011.10.07. 15:07:35

@SciNuBob -I hear you, mon!-: én tényleg jól nyomtam a dolgot de a granatokkal nekem is gondom volt és a csapattársaim meg is kértek hogy maradjak meg a rendes fegyvernél.
imádtam amikor bevakítottam magam a játékban és akkor a szobába is elkezdtem forgolódni mint egy hülye,hogy te jó ég nem látok :-D. Nem szeretem az űrhajós játékokat pedig a karakter játékok jók a WOW tetszik csak nem merek elé beülni mert az mindenkinél függőséget okozott nekem meg drága az időm :-)

Ibrahim a tevehajcsár 2011.10.07. 15:09:41

@Kytia: Jó nyilván újgazdag és újgazdag között komoly különbségek lehetnek. Én az eddig megismert újgazdagok közül kettőt is akkora taplónak tartok, mint ide Lacháza (pedig az egyiknek két diplomája is van, igaz, a másiknak csak egy).

@Father Justice: Jokka jobban is tette, hogy elkaszálta, még akkor is, ha most ezt nem így érzi. Annak a kapcsolatnak aligha lett volna jövője. Én nem hiszem, hogy jól éreztem volna magam alárendelt, nem egyenrangú félként "gazdagéknál", arra pedig aligha lett volna esély, hogy mondjuk ha én egy panelproli vagyok, akkor a kiskirálylány hozzám költözzön a panelba, ahol reggel hatkor felhallatszik amint alattam lakó szomszéd hangosakat fingva szarik a WC-n (tudom, a királylány sem böfögi fel, de erre ébredni nem túlságosan kúúl).

(O_O) (törölt) 2011.10.07. 15:12:07

@cyd: "@gernika: Mármint az elmúlt 3 év alatt? :)"
:-DD

Frigyesur (törölt) 2011.10.07. 15:13:56

@( o_o ): Koszi. :)

@SciNuBob -I hear you, mon!-: Aaa, ti nem ismeritek apuci pici hercegnojet, o nem olyan. Soha nem volt meg ferfival. Es ha rajtam mulik nem is lesz.

@gernika: Hat nem. Vannak itt meg regivagasu uriemberek, akik kurizalnak, nem 'noznek'. :D

@Kytia: Hat, te tudod, de en meg nem adtam fel a Nobel-dijat. (Egyensulyt hoztam az Erobe, azert ezert egy beke szerintem jarna, de az ugysem a zigazi, csakis az orvosi es a fizikai szamit.)

Jo, mondjuk a fiatalos hevet a te korodban felvatja a bolcs (vagy nem bolcs) megfontoltsag, de szerintem ne add fel, 'a lenyugvó Napnak is van még ereje' *kacsint*

dr. gernika 2011.10.07. 15:14:46

@SciNuBob -I hear you, mon!-: :DDD Minden kislány királylány (vagy menyasszony vagy tündér), és szerintem mindegyik tudja is magáról. :) Csak az a nem mindegy, hogy kinövik-e felnőve, vagy a bolond szülők erősíti bennük ezt a képet.

(O_O) (törölt) 2011.10.07. 15:16:34

<embed flashvars="vID=ee4861245e&autostart=false" src="http://assets.indavideo.hu/swf/player.swf" quality="high" bgcolor="#666666" width="460" height="385" name="guPlayer-ee4861245e" align="middle" allowScriptAccess="always" allowFullScreen="true" type="application/x-shockwave-flash" pluginspage="http://www.macromedia.com/go/getflashplayer"></embed>

SciNu 2011.10.07. 15:16:41

@( o_o ): Az "űrhajós" a scifi lenne? :D Amúgy nem okoz a WOW sem függőséget. Én is wowoztam fél évig és nem lettem az. Nemrég hallottam rádióban is egyik lány panaszolta hogy a fiúja folyton csak játszik még esténként is és hogy most jajj mit tegyen.

(O_O) (törölt) 2011.10.07. 15:17:15

@( o_o ): upsz ezt nem ide akartam,bocsi :-)

SciNu 2011.10.07. 15:21:00

@Frigyesur: Tehát nővel volt a kis huncut. :)

@gernika: "Egysem kurva, mind királylány" :D

neccharisnyás útonálló (törölt) 2011.10.07. 15:21:15

@JOKKA21: Rájöttem! Neked SAJÁT kapura kellene játszanod. Tekintve, hogy a férfiak közül csak a helyespasee-kat meg a bikanyakú, kopasz bömösöket oltod, miközben a női nemet úgy ahogy van, tokkal-vonóval.

(O_O) (törölt) 2011.10.07. 15:22:55

@SciNuBob -I hear you, mon!-: :-D szerintem az űrhajós találóbb név :-P
hát akkor az a fiú is csak "rezsicsökkentés" céljából tartja a lányt, de a lány meg miért nem kreatív? öltözzön be dögös wow csaj karakternek és libbenjen be a monitor meg a srác elé...

Father Justice (törölt) 2011.10.07. 15:22:55

@Ibrahim a tevehajcsár: Én is ezt magyaráztam neki, de látszólag feleslegesen.

(O_O) (törölt) 2011.10.07. 15:25:38

@Frigyesur: Hat nem. Vannak itt meg regivagasu uriemberek, akik kurizalnak, nem 'noznek'. :D

:-DD

dr. gernika 2011.10.07. 15:27:07

@Father Justice: Leszarom a mai-tegnapi posztot, vannak saját tapasztalataim, meg szerintem itt jó néhány lánynak rajtad kívül. Szóval ne akard már nekem megmagyarázni az életemben visszamenőleg, hogy az áltagpasijaimba nem is voltam szerelmes, a hejjesekbe meg hűdeigazán, akkor is, ha csak félgőzzel jártam velük.

Father Justice (törölt) 2011.10.07. 15:28:41

@( o_o ): Volt egy ilyen témájú poszt a Szakítóson. Ott bármilyen buja trükkel próbálkozott a nő, semmi nem jött be neki. Kiderült, a faszi csak akkor játszott esténként a neten, amikor a nő is ott volt. Amikor nem volt a közelben, akkor online csajozott, kb. tucatnyi vasat tartva a tűzben egyszerre. Mondanom sem kell, hogy nem a vadszex új dimenziókba helyezése lett a megoldás a www.erotissimi.hu kínálatának feltérképezésével, hanem a csaj kukázása és egy másik beújítása az online halmazból. (A nő lakott a faszinál.) A legegyszerűbb / legvalószínűbb megoldás attól is függ, kinek milyen lapok vannak a kezében.

SciNu 2011.10.07. 15:29:28

@( o_o ): A Zergeknek (Starship troopers szerű bogarak) nincsenek űrhajóik :P
A srác fps-el játszott. Arra én immúnis vagyok. Fél óra alatt hányingerem lesz tőle.

SciNu 2011.10.07. 15:31:38

@( o_o ): Azért Julia Roberts ennyire nem rémísztő :D

cyd 2011.10.07. 15:40:15

@gernika: A két évvel ezelőtti velvetes képein még helyes volt. Ez a haj siralmas.

michaela77 2011.10.07. 15:47:36

@gernika: hogy kell túlteljesíteni, méretben? Mert akkor megvan:)

Rebelde 2011.10.07. 15:49:15

@cyd:

mi a baj a hajával?:)

(O_O) (törölt) 2011.10.07. 15:58:51

@SciNuBob -I hear you, mon!-: nekem minden ami az űrben játszódik az űrhajós :-D

(O_O) (törölt) 2011.10.07. 15:59:53

@Father Justice: és akkor mi vagyunk a szemetek???? :-)

(O_O) (törölt) 2011.10.07. 16:01:01

@SciNuBob -I hear you, mon!-: na igen szerintem se,nekem egyik kedvenc színésznőm :-D.Kutya hülye de lehet így nevelték :-D

SciNu 2011.10.07. 16:07:49

@( o_o ): Ez bolygókon játszódik. A világűrben csak az átvezetők vannak. És amúgy is a multiplayer ami miatt lehet mindig játszani vele.
www.youtube.com/watch?v=Vuu1lMwtI3g&feature=feedu
Nincs kifogás játszanod kell :P

Father Justice (törölt) 2011.10.07. 16:08:48

@( o_o ): Én sose mondtam, hogy csak a nők szemetek. :)

dr. gernika 2011.10.07. 16:09:47

@Ibrahim a tevehajcsár: 1. Szerintem már akkor rárepültek priviben, mikor megemlítette, hogy saját lakása van.
2. Miből gondolod, hogy ő pasizási szándékkal kommentelget itt?

dr. gernika 2011.10.07. 16:19:10

@Dövan: Bazze Dövan, kiégett a retinám!!!!

dr. gernika 2011.10.07. 16:25:27

@Kytia: Ja de az újgazdagok gyerekei kevés kivétellel mocskosul el vannak rontva.
@cyd: Ja. :)
@Ibrahim a tevehajcsár: Nard nemrég mesélte csak el, hogy pár hónapja megtapsolta a fenti szomszédot, mikor az eldurrantott egy nagyot, aztán meg hallotta, hogy az röhög. :)
(a szinkronszexekről már inkább nem is mesélek)

SciNu 2011.10.07. 16:26:06

@gernika: Mintha azzal kezdte volna, hogy fórumon nem pasizik.

2011.10.07. 16:27:08

Mizu-mizu-mizu? Miért nem volt ma poszt?

dr. gernika 2011.10.07. 16:32:44

@Frigyesur: Jaja. :)
"A lenyugvó napnak is van még ereje" te csak tudod, mi? :P
@SciNuBob -I hear you, mon!-: Nyúlja le az account hozzáféréseit és adja el az egész accountot online.
Én néha megfenyegetem ezzel Nardot. :)
@cyd: Nem az arcával van a baj, hanem azzal ami a fejében van. Ilyen tipikus sértett pedagógus arc.
@michaela77: Nem, ropiságban. :) Az Kytiának van meg.

SciNu 2011.10.07. 16:39:28

@gernika: Szerintem utána a rendőrségi statisztika részesévé válnál :D

Anakin Solo (a.k.a. Ape) 2011.10.07. 17:04:03

@Kytia: "Meg olyat is, hogy hirtelen rájövök, hogy szerelmes vagyok Overdose-ba, vagy ilyesmik.:DDD"

LoL :) Maaaargit maga nooormáállisss?

JOKKA21 2011.10.07. 21:40:38

@Zs*******: Lehet nem írta le senki a balfaszkodását(férfi) és a szegény ártatlan nők sem írtak, hogy a szemét mocsok aljas szépfiújuk félre dugott.

Joe69 2011.10.07. 21:56:40

Áttekinthetetlen számú komment, így csak a poszthoz. A gyerekét egyedül nevelő nő nagyon nehéz eset. A posztbani állítólag elvált ugyan, ami általában pozitívabb, mint ahol csak összeszedte a gyereket valakitől, mert az előbbinek általában van fogalma arról, milyen egy normális párkapcsolat (feltehetően úgy kezdődött a házassága) és talán még az is, hogy kéne bánni egy pasival. De itt ez sem változtatott azon a tényen, hogy az ilyen nők minden erkölcsi tartást, gátlást stb. a gyerekük vállára tesznek, és bármin túl tudnak lépni, valahogy úgy, mint a vallásosak, akiknek Isten vagy a hit veszi le a vállukról a terhet. Vagyis bármilyen szemétséget megengednek maguknak, főleg a férfiakkal szemben, akikkel szemben reménytelenül frusztráltak.

Persze, ja, neki aztán nem kell pasi többé, majd ő megoldja, és közben mártírpofavágás. Sok hülye pasi pont erre a dumára nyomul rájuk, aztán csak szivatja magát..ahogy a posztíró is.

Mert ugye, az elvárások kemények velük szemben:

1. Hellyesspassee, jól dugjon , ne legyen idősebb nála

2. Legyen sok pénze, és persze gond nélkül tartsa el őket, és egyengesse a gyerek karrierjét a háttérből. Mert az viszont nem elvárás, hogy pótapa legyen, sőt, a gyerek az anyué !

3. Ne akarjon saját gyereket. A nőnek már van egy, esetleg közvetlenül egymást követően kettő, ő már nem akar többet szarospelenkázni. A becsületesebb nők ezért inkább elhajtják e gyermektelen férfiakat, és megpróbálnak olyat keresni, akinek már van. Csak az a gáz, hogy az elváltak jelentős része vagy le van anyagilag gatyásodva és így nem teljesül a 2. pont, vagy idősebb náluk, és nem teljesül az 1. pont.

Így marad: pl. a nős főnökük, aki cserébe egzisztenciális előnyöket ad.Természetesen a gyerek miatt. És ha tényleg csak unalomúzésről van szó, áthívják a szomszéd 18 éves srácot, feltéve, ha sikerül a gyereket elaltatni a szomszéd szobában.

És a fentiek az ún "tisztességes" stratégiák. A becstelenekre példa a poszt. Magukra húznak egy pinaszag után rohanó balfaszt, lehúzzák anyagilag, lelkileg, aztán továbblépnek. És nem csinálják rosszul, hiszen a kommentelők nagy része pont a szerencsétlen balfaszt ekézi. A gyerekes nőnek mindent szabad.

És arra is tanulság a poszt, hogy csak olyan fogalmakra, mint tisztesség, jóakarat, segítőkézség, kötelességtudat, kitartás,megbízhatóság stb. kapcsolatot építeni nem lehet. Inkább az ellenkezőjükre+egy nagy adag feromonok által kiváltott hormonlöketre.

JOKKA21 2011.10.07. 22:35:34

@neccharisnyás útonálló: Nem szeretnék öngólt rúgni.Bármennyire is szemetek a nők hozzájuk vonzódom.

kiraaaaa 2011.10.08. 08:53:19

@Joe69: látom neked is bejött az élet, pozitív a szemléleted.

Joe69 2011.10.08. 11:22:54

@kiraaaaa:
Annyit helyesbítenék a fentieken, hogy itt nem annyira "pinaszag után rohanó balfasz" átbaszásáról van szó, hanem olyanról, aki netán gyereket és normáli családot is akart volna, ezért okádék a sztori. Amihez hasonlókat rengeteget láttam magam körül - nem éltem át szerencsére.

Gyerekkoromban olvastam egy elég durva sci-fit. Egy űrhajó eltéved, elfogy a kaja, stb. A személyzet tagjai egymás után eltűnnek, azt hiszik, valami Alien grasszál. Aztán végén a mentőexpedíció csak egy csajt talál a babájával. Kiderül, hogy ő nyírta ki a pasikat mind, és megette őket. Természetesen a gyerekéért tette. Mondja valaki, hogy nem volt igaza..

Father Justice (törölt) 2011.10.08. 11:48:29

@Joe69: Annak az anyukának, aki az összes felsorolt szempontot szem előtt tartja a válogatásnál, fiatal, bevállalós, 10/10-es vadászbombázónak kell lennie. Ha van némi önkritikája, és tudja magáról, hogy távolról sem ilyen, előbb-utóbb mindenképpen lejjebb fog adni az igényeiből. Egyik-másik kritériumot akár ki is húzhatja a listáról végül, vagy legalábbis jelentősen enyhülnek a feltételek:

1) Ne legyen rondapasi, jól dugjon, ne legyen sokkal idősebb nála.
2) Ne legyen csóró, a gyerekére is ugyanúgy költsön, mint rá.
3) Néha nem gond, ha akar közös gyereket is, csak akkor a 2) pont módosul: nem elég, ha a faszi nem csóró. Legyen minimum jómódú, hiszen különleges gesztusnak kell tekintenie, hogy a nő neki IS szül. A különleges gesztusoknak viszont ára van. Azaz nem feltétlenül ódzkodik a további szarospelenkázástól (pláne, ha még csak egy gyereke van, és viszonylag fiatal is), csak cserébe tuti kényelmet vár el, ha netalán nem sok kedve lenne dolgozni a későbbiekben.

Engem több huszonéves anyuka is megkörnyékezett az utóbbi három évben (köztük egy csinos is), akik mind a lazább szempontrendszert alkalmazták, de így sem értek célt nálam. A piac mindig kíméletlenül belövi, ki milyen mezőnyből válogathat, és ennek megfelelően kell folyamatosan egyre kisebbre faragnia az elvárásait, ha nem akar egyedül maradni. Itt sincs ez másként.

kiraaaaa 2011.10.08. 13:55:02

@Joe69: aham, s ha agyereket ették volna meg, evolúciós rendszer szerint a leggyengébb láncszemet, akkor meg az a baj, hogy milyen köcsög az anya.

Kytia 2011.10.08. 17:02:41

@Joe69: Az állatvilágban nem ritka, hogy forráshiány esetén a hím feláldoztatik, hogy energiát szolgáltasson nősténynek az utódnemzéshez. Más fajoknál meg simán úgy alakult, hogy a hímek kinyírják egymást, a győztes fogja az összes nőstényt és egy szem túlélő hímként élvezi az életet egy darabig, amíg rá nem kerül a sor. Hiába, a természet praktikusan és logikusan "gondolkodik".:)

Joe69 2011.10.08. 17:31:42

@Father Justice:
Nekem is volt párral dolgom az utóbbi években. Nyilván tudták, hogy nincs gyerekem, és bár nem mondtam soha, hogy márpedig én akarok, érezték, hogy komolyan venném a dolgot. Kijelentették, hogy ők márpedig gyereket nem akarnak többé és nem akarnak lekötni. Ők becsületesek voltak.

Zsit (nyau és rémizé) · http://ittanyugatihatarszelen.blog.hu 2011.10.08. 23:48:37

úgy feldobódik az ember az utolsó pár kommenttől, hogy csuhajj!

JOKKA21 2011.10.08. 23:51:56

@Father Justice: Sajnálom azokat a nőket(tőlem furcsa lehet ezt olvasni) akiket felcsinál egy szépfijjjú majd lelép és a suna nevelheti egyedül a csemetét.Ezzel baszcsiznak rá a felszinességre a nők, a szegény(anyagilag) rondapasee, aki nem lépne le és akiben van szeretet az nem jó..

Father Justice (törölt) 2011.10.09. 12:05:51

@JOKKA21: Nem minden szépfiú gazdag, bár a gazdag szépfiúk is kukázzák a nőket hébe-hóba, amikor azok teherbe esnek / szülnek / szülés után felkapnak +15-20kg-t. De olyankor a nő akkora tartásdíjra számíthat, hogy nem kell feltétlenül Dezsőke szintre tolnia a lécet a balekkeresés időszakában "csak legyen már valaki" alapon.

Ennek a nőnek rámenős szépfiú volt a férje, de nem gazdag. Vettek hitelre egy nagy házat, csináltak két gyereket, aztán amikor a faszi munkanélküli lett és rájött, hogy a munkánál jobban szereti a félkarú rablót, úszott az egész. Elváltak, tartásdíjat nem fizet, a gyerekeket látni sem akarja, nem is kaptak tőle még egy darab csokit sem azóta. Ellenben a nőt volt pofája felhívni a saját névnapján, hogy miért nem kívánt neki boldog névnapot. Nade ki kényszerítette a nőt, hogy egy ilyen alakhoz menjen férjhez? Miért nem volt meg részéről az igény, hogy 1-2 év együttélés során megismerje a leendő gyerekei apjának tényleges jellemét?

Mindezzel csak a sajnálat kérdésére akarok kilyukadni: az teljesen felesleges és indokolatlan ilyen esetekben. Egy épeszű nőnek a környezete példái alapján legkésőbb 18 éves korára meg kell értenie, hogy a felelős családalapításhoz nem elég, ha a kiszemelt faszi rámenős kúrógép. Ha ezt nem képes felfogni, a felelősség fogalma pedig teljesen ismeretlen számára, magára vessen: megérdemelte a sorsát, osztályrése bűnös kórság. A gyerekeket viszont sajnálom én is.

De ez a jelenség hosszabb távon neked kedvez majd, amikor 30-as éveidben tucatszám varrhatod le azokat milfeket, akik a te erőforrásaidat akarják használni a sudribunkó ivadékainak gondozására. Elhiteted velük, hogy erre minden esélyük megvan, de még az összecuccolás előtt örökre elbúcsúzol tőlük. Ehhez viszont a sajnálatot és a nő iránti érzéseket teljes mértékben ki kell purgálni a rendszerből, különben simán befigyelhetnek a poszthoz hasonló forgatókönyvek. Annak meg semmi értelme.

Joe69 2011.10.09. 21:35:11

@Father Justice:
Tökéletesen egyetértek ! Én is sok ilyet látok - az ún "szocproblémás" családok zöme ilyen..

Joe69 2011.10.09. 21:37:19

@Zsit (nyau és rémizé):
Az élet nem habostorta..és nem szmájli..

indapass90210 2011.10.10. 07:36:43

@Father Justice: "a jelenség hosszabb távon neked kedvez majd, amikor 30-as éveidben tucatszám varrhatod le azokat milfeket, akik a te erőforrásaidat akarják használni a sudribunkó ivadékainak gondozására"

Azt még magyarázd el nekem, hogy miért jár jól bálna méretűre hízott, két ökölnyire kitágult, jó eséllyel a nehézségek miatt koránál 10 évvel idősebbnek kinéző nők levarrásával? :)

JOKKA21 2011.10.10. 11:30:34

@Dövan: Mert az ingyen van és nem kell diszkoba vinni.:D

@Father Justice: Lassan már kiölik belőlem az érzelmeket.
süti beállítások módosítása