Fogta a lányát és becuccolt egy másik pasihoz

2011. október 06. 07:38 - csajokespasik

„Nem lehettem féltékeny, hiszen megbeszéltük, hogy semmi komoly nem lesz. De részemről lett. Szépen megköszönt mindent és pár hete lelépett. A nagy lakás üres most nélkülük” – a pasit szelíden kihasználja egy nő, aki a lányával hozzáköltözik, majd ugyanolyan sebesen le is lép tőle. Noha nem szerelemnek indul, a pasi mégis belezúgott. Most megtudhatod, hogy manapság is burjánzanak még a hálátlan nők.

 

Először is elnézést kérek a szerkesztőktől, akiktől 3x vontam vissza és írtam át a sztorit. Mert nem szeretnék megbántani és felismerhetővé tenni senkit. Négy éve ismerem a lányt. Ő 28 éves én 34 vagyok. Neki van egy kislánya is, az előző férjétől, akitől már elvált. Én voltam mellette a nehéz helyzetben, akkor is, amikor a pasas megfenyegette őket - és több ízben aludtak nálam, amikor a férj elkergette őket otthonról, a dührohamaival. Menedéket adtam, miért ne? Ugye, egy kislánynak sem jó mindezt végignézni. Ha úgy vesszük, akkor kapcsolatunk 4 évet tartott, ha az összeköltözésünktől számítjuk, akkor kb. 2 évig, ha az első szexuális aktustól számítjuk, akkor kb. szintén 2 évre datálhatjuk.

Én tisztelem őt, hogy egyedül akarja nevelni a lányát, egyelőre férfiak beavatkozása nélkül, megértem, hogy elege volt belőlük. Tisztelem és becsülöm őt, csak a világban egy egyedülálló nőnek, aki egyedül nevelné lányát, hát, nem kedvezőek a feltételek. Feltámadt bennem valami, hogy én mindenképpen segíteni szeretnék rajtuk. Miatta vettem albérletbe egy nagyobb lakást, hogy kényelmesen elférjen benne a lányával. Ez így is ment 2 évig, majd kb. 8 hónappal ezelőtt elmondta, hogy megismert valakit. Nem lehettem féltékeny, hiszen megbeszéltük, hogy semmi komoly nem lesz. De részemről lett. Szépen megköszönt mindent és pár hete lelépett. És én nem hányhatok a szemére semmit, nem kérhetek számon rajta semmit. A nagy lakás üres most nélkülük. Nagyon hiányoznak az együtt főzések, a közös kirándulások és tévézések élménye és nem utolsó sorban a szex. Elfogadtam őt, a lányával együtt, akivel egész jó viszonyt ápoltam. Rájöttem, hogy túlságosan megszoktam velük az életet és ha lehet, folytatnám is. Felkerestem a napokban. Elmondtam neki mindezt. Tétovázott. Bár sejtette, hogy beleszerettem. Aztán nemet mondott és elment. Utolsó próbálkozásként az új pasi lakására mentem és kicsöngettem őt. Azt mondtam neki, hogy gondolja át – és láttam, hogy nehéz döntenie, tétovázik, tehát hajlandósága lenne rá. De meggondolta magát. Ez a vacillálás biztatott, tehát akarta volna. Mivel nem vagyok az a zaklatós fajta, hamar feladom a dolgokat, ha belátom megváltoztathatatlanságukat – de ha látnék még esélyt rá, akkor próbálkoznék. Mert ez a pasi túl hirtelen bukkant fel az életünkben és a csajt túl hamar megszerezte. Vajon kedves lesz vele és a lányával? Ez az a kérdés, ami miatt nehezen alszom mostanság. Úgy érzem, összetartozunk. Neki az együtt töltött 2 év életének valóban egy gyorsan lerendezhető és elfelejthető szakasza volt? - mert akkor részemről is ennyi. A szerelemben józanul gondolkodni? Az egy külön képesség. Úgy érzem, hogy velük életem értelmét vesztettem el.

 
960 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://csajokespasik.blog.hu/api/trackback/id/tr673281740

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

indapass90210 2011.10.06. 07:46:39

Szexet adott lakhatásért cserébe. Tiszta üzlet is lehetett volna, ha mindkét fél tisztában van a feltételekkel, az elejétől a végéig.

Te szeretted, ő nem szeretett, valószínűleg már rühellte is az egészet, mert egy olyan faszival kellett lefeküdnie, akit nem szeret, miközben már 8 hónapja ott a másik. Amikor biztos lett benne, hogy odaköltözhet a másikhoz, lépett.

Tehát, neki ez a 2 év, amiről te írsz, nemcsak, hogy ennyi volt, hanem kifejezetten örült, hogy megszabadult tőled.

Persze az is lehet, hogy az új helyen többet tudnak neki nyújtani :)

És, hogy az életed véget ért volna? Megszabadultál egy vérszívó szar kurvától! Most kezdődik az élet csak igazán!

Racapaca 2011.10.06. 08:09:10

A leírásból én azt érzem, hogy a nő korrektül megmondta már az elején, hogy nincs szerelem és ne is akarjon a pasi többet, aki ennek ellenére erőltette, hogy költözzön oda, addig győzködte, míg igen, a nő elfogadta a felajánlott lehetőséget.
De nekem úgy tűnik, hogy a pasi akarta ezt így, mert a leírásba az is benne van, hogy a hölgy azt is mondta az elején, hogy megoldja ő ezt a gyerekével együtt, nincs szükséges pasira. (persze tudom, hogy most azok, akik szerint minden nő csak kihasználja a férfiakat azt fogja mondani, hogy ez a félrevezetés része volt, tudatos manipuláció, de ezzel én nem értek egyet :o)

Szerintem a posztolónak el kéne fogadnia, hogy vége, hogy rajta kívül lehetnek más férfiak is, akik tisztességesen bánnak a hölggyel és a gyerekével.

Arról nem beszélve, hogy az új pasi lakásán való "kicsengetés" simán eszébe juttathatja az erőszakos exférjet, nem jó módja annak ,hogy megpróbálja visszaszerezni.
Továbbra is az én véleményem szerint, a nő nem vacillál a visszatéréssel kapcsolatban, csak pont az együtt töltött két év miatt és mert nem akar hálátlan lenni, nem küldi el durván a posztolót.

dr. gernika 2011.10.06. 08:20:34

Ha összetartoznátok, ott sem hagyott volna, te buta. 34 évesen neked már a család hiányzik, az kavart meg, ugyanilyen jó, vagy még jobb lehet majd egy olyan lánnyal, aki beléd szerelmes, és neked szül gyereket.
Ne értsd félre azt, hogy vacillál. Nagyon sokat köszönhet neked, nem akar megbántani, úgy érzi, valahol adósod is. Lehet, hogy a szex is ezért volt. Ha érezne irántad valamit, ami több, mint barátság és hála, nem dobbantott volna a kislánnyal együtt ilyen hamar. Sőt, képbe sem jött volna más.

Még egy szerény megjegyzés: engem is egyedülálló nő nevelt fel, ebben a mai világban, és egész jól sikerültem. :) Viszont, az nem úgy nézett ki, mint a posztban, hogy elmenekültünk egy pasitól egy másik pasihoz, ahol dekkoltunk pár évet, míg anyu belecejizett egy harmadikba, hanem egyedül voltunk, csak mi ketten, az elejétől a végéig.

dr. gernika 2011.10.06. 08:24:39

@Racapaca: Basszus, most fogtam csak fel, hogy már 8 hónapja képben van a másik pasi? Hátbakker, tegye már túl magát rajta!

dr. gernika 2011.10.06. 08:25:54

@gernika: Ezt Dövan kommentjére akartam...

Racapaca 2011.10.06. 08:31:32

@gernika: Tudom, nem nekem szántad, és nem is csak neked szólóan, de halkan megjegyzem, hogy ezt is már akkor jelezte a hölgy a posztolónak... (mármint a 8 hónappal ezelőtti megismerkedést) Szóval a hölgy korrekt volt.

dr. gernika 2011.10.06. 08:35:06

@Racapaca: Látom, visszaolvastam. Szerintem is korrekt volt, de korántsem olyan önálló és öntudatos, amilyennek lenni szeretett volna, mikor kijelentette, hogy megoldja férfi nélkül.

indapass90210 2011.10.06. 08:35:08

@gernika: pár hete lépett le a picsa, szerintem a posztoló addig el sem hitte, hogy más is rájár a mézesbödönre!

Puch Cavette 2011.10.06. 08:36:19

A csajnak a barátnője voltál, aki segített a bajban, nem a pasija. A hálaszexbe ne akard belemagyarázni, hogy meglátta benned a férfit, mert becsapod magad. Ha valódi, igazi érzelmekre vágysz, ne egy olyan nővel kezdj, aki épp szarban van, és segítségre szorul. A kiszolgáltatottság, a függő viszony nem az alapja, hanem a gátja egy normális párkapcsolatnak.

dr. gernika 2011.10.06. 08:37:45

@Dövan: Najó de mi volt a 8 hónap és a pár hete között? Mindkettővel szexelt a nő?

Boris the Bullet dodger 2011.10.06. 08:41:34

Szerintem állítsd le magad. A csaj már döntött, amikor elköltözött tőled. Ezekkel a 'láttam, hogy elbizonytalanodott' dumákkal csak magad hülyíted. Vedd tudomásul, hogy ez van és lépj tovább.

Máskor pedig ne karitatív alapon ismerkedj, hanem olyat keress, akinek te kellesz és nem azért bújik veled ágyba, mert bármivel is tartozik neked.

dr. gernika 2011.10.06. 08:43:55

Muszáj megkérdeznem, kedves posztoló, hogy neked ezt megelőzően mennyi és milyen jellegű kapcsolataid voltak, ha így be tudtál nézni egy szitut?

cyd 2011.10.06. 08:52:32

@Köldökszösz (csodalampa): Áhh. Poszter annyira szereti, tiszteli, hogy nem érinti a pörköltzsíros szájával a hölgy kelyhét.
Örülök, hogy ilyen semmitmondó poszt lett a mai, legalább tudok dolgozni. Helyettetek is :)

Szöszi 28 2011.10.06. 08:54:13

"Én tisztelem őt, hogy egyedül akarja nevelni a lányát, egyelőre férfiak beavatkozása nélkül, megértem, hogy elege volt belőlük. Tisztelem és becsülöm őt, csak a világban egy egyedülálló nőnek, aki egyedül nevelné lányát, hát, nem kedvezőek a feltételek."

Miről vakerálsz, hogy egyedül neveli fel a gyereket? Először te, most meg az új pasi segítségével.
És hülyeség amit írsz, anya a két hugomat és engem teljesen egyedül nevelt fel, mégis mindhármunkból ember lett:D

indapass90210 2011.10.06. 08:54:15

@Puch Cavette: nekem is pontosan ez a véleményem, hogy olyan nőbe, aki ránk szorul, beleszeretni elemi hiba.

Egyrészt esélyes, hogy csak azért közeledik, hogy túléljen, másrészt a szarban lévő ember valóban tud érezni is valamit a segítője iránt, de ahogy ez a nyakánál lejjebb ér, jó eséllyel az érzés is elmúlik :)

Dr. A Jó Meglepően Izmos Hercege 2011.10.06. 08:55:29

A csaj végülis prostituálta magát, és valszeg szarul is érezte magát ebben a "kapcsolatban". Gondolom a postíró egy Dezsőke, aki bevállalta volna a más kismajmának a nevelését is, a minőségi sunáért cserébe. De még így sem kellett, csak egy kis ideig. C'est la vie. Nem ítélem el a nőt, nem volt más lehetősége, a pasi viszont undorító módon visszaélt a lehetőséggel. Már-már jogot formált a nőre.

Hurri Kán 2011.10.06. 08:56:19

Hát ez nem jött be... Van ez így, lesz is így...

Köldökszösz (csodalampa) 2011.10.06. 08:56:24

@cyd: Most az én kommentemet kiszedték? Mi a szösz?

Dr. A Jó Meglepően Izmos Hercege 2011.10.06. 09:00:01

@Boris the Bullet dodger:

Valszeg az az "elbizonytalanodás" az az arckifejezés volt amit én "bazdmeg, már megint ez a fasz!" gesztusnak vélek :) "Basszameg, nem tud lekopni ez pöcs, pedig már mondtam neki, hogy ennyi volt!" - ezt gondolta a csaj, és szerintem kurvára nem volt bizonytalan :)

indapass90210 2011.10.06. 09:01:17

@gernika: szerintem simán. Az egyikkel akart is, a másikkal meg ,gondolom, úgy érezte, hogy kell.

indapass90210 2011.10.06. 09:02:51

@Nard: meg esetleg a szánalom a köbön.

Csak azért nem küldte el a picsába, mert előfordulhat, hogy még vissza kell költöznie.

Dr. A Jó Meglepően Izmos Hercege 2011.10.06. 09:05:27

@Dövan:

Szánalmasnak mindenképp szánalmas. Naja, ügyesen lavírozik a csaj, tudja, hogy meg kell becsülni a megfelelően hülye és kiéhezett Dezsőkéket, akik bevállalják őt, és a kismajmát. :)

michaela77 2011.10.06. 09:05:44

Csak hálás neked, nincs szó többről.
Mondjuk ha meg tudott állni a saját lábán, nem értem miért költözött hozzád, sem téged, hogy ilyen feltételekkel miért akartál jótékony lenni.
Ahogy te is írtad, megszoktad őket. Ideje lenne megszokni valaki mást.

Racapaca 2011.10.06. 09:06:59

@gernika: Valóban, nem volt olyan kitartó, ebben igazad van.

cyd 2011.10.06. 09:07:22

@Kata1987: "...mégis mindhármunkból ember lett"
Igaz, hogy szőke, de végül is ez csak apró baki.

@Köldökszösz (csodalampa): Úgy néz ki. Nem mindenki lehet türhő. Kérd meg phaszfej-t, hogy írja be ő, neki biztos szabad :)

michaela77 2011.10.06. 09:09:03

Annyira fáradt vagyok, hogy ma reggel vagy egy percig vert a víz a parkolóban, mert nem volt meg az öt perce otthagyott kocsim, mire rájöttem, hogy nem a saját kocsimmal vagyok, hanem a pároméval, az meg ott van a szemem előtt...

Köldökszösz (csodalampa) 2011.10.06. 09:10:01

@cyd: Biztos elmaradt a tegnap esti maszatolás, és a bloggazda frusztrált.

Bundabandi® (Cookie Bunny) 2011.10.06. 09:13:27

@Racapaca: "Továbbra is az én véleményem szerint, a nő nem vacillál a visszatéréssel kapcsolatban, csak pont az együtt töltött két év miatt és mert nem akar hálátlan lenni, nem küldi el durván a posztolót."

Kb. ennyi a lényeg!

Vannak amúgy ilyen pasik szép számmal, szeretik a megmenteni való nőket. Az egyik exem volt ilyen, elkarolt valami kis drogos csajt, aki nemsokára beköltözött hozzá, majd a csajnak a húga is. Ugrott a csaj minden szavára. Közben az többször elhitette vele, hogy terhes. Lelépett hetekre, majd visszament. Érdekes viszony volt ez közöttük...

Kytia 2011.10.06. 09:14:13

Nem szerelmes beled. Talan kesobb az lesz, de hagyd most a fenebe egyelore. Ismerek olyan part, akik 30 ev utan talaltak ujra egymasra, szoval, ha tenyleg ok eleted ertelmei, lehet, hogy egyszer meg kolcsonos lesz. De most sztem ne fuss utana. Az, hogy vacillalt nem biztatobb semmivel sem annal, mintha nem tette volna. Most a masik pasi kell neki, ez biztos.

dr. gernika 2011.10.06. 09:17:08

@michaela77: Én kedden műveltem vicces dolgokat az első kávé előtt. A pékségben feltett szándékom volt kp-vel fizetni, mert a számlámon már alig volt pénz, mégis azt adtam, a Postán rossz ablakhoz mentem oda, mégis én szóltam be szerencsétlen alkalmazottnak. :D

michaela77 2011.10.06. 09:19:22

@gernika: én legalább még nem hívtam rendőrt:)
Viszont csak itt bent vettem észre, hogy a fekete-fehér kockás balettcipő szerűségemhez, kék-fehér csíkos zoknit vettem fel, aminek nagy része kilátszik a cipőből... Még jó, hogy hosszú a nadrág.. Asszem aludnom kellene pár napot:)

indapass90210 2011.10.06. 09:20:48

@Bundabandi: semmi baj a megmentéssel, csak:

1. nem szabad hagyni, hogy odaköltözzön a megmentett
2. nem szabad megdugni (szopatni sem)
3. az van és akkor, amit és amikor a megmentő mond :)

SciNu 2011.10.06. 09:24:14

Hát posztoló ki lettél használva. Kaptál rezsiszexet. Az meg nem önállóan nevelés hogy folyton más-más fasziknál lakik. De jó hír hogy ha ezzel is összeveszik akkor ideiglenesen újra leparkolhat nálad amíg nem talál újat.

@Kata1987: Mégha szőke is :D

Szöszi 28 2011.10.06. 09:29:46

@cyd: @SciNuBob -I hear you, mon!-: Egyébként barna az eredeti hajszínem, szóval ember lettem, az más kérdés, hogy a világosabb hajszín jobban áll, így kénytelen vagyok festeni:D

(O_O) (törölt) 2011.10.06. 09:30:40

"Nagyon hiányoznak az együtt főzések, a közös kirándulások és tévézések élménye és nem utolsó sorban a szex"
Nem utolsó sorban :-)))

HankyMoody 2011.10.06. 09:31:01

Ööö. A posztolót hasonló lelkivilágúnak érzem, mint jómagam.

Ebben a sztoriban szerintem nem őt kellene szidalmazni, hanem a kedves hölgyet, amiért visszaélt a posztoló érzéseivel és szeretetével. Kívülállóként mindig könnyű okosnak lenni.

Egyedülálló anyukák voltak, vannak, és lesznek is, akiknél háromféle hím jöhet be a képbe:

1) nem jön, mert ő biztony nem eteti más gyerekét
2) jön, de a gyerek nem érdekli, ami később úgyis véget vet az egésznek
3) jön és szereti az anyukát, meg a "pótkocsiját" is

A posztoló szerintem a hármas kategóriába tartozik. Az új faszi meg talán a kettesbe, aki majd ha megunja a tepsi vajazását, lelép a fenébe, és akkor koppan igazán nagyot a hölgy, szerelem ide, vagy oda.

Boris the Bullet dodger 2011.10.06. 09:31:45

@Nard:
Vagy csak elgondolkodott, hogy vajon kp-t is hajlandó-e fizetni a posztoló :)

Frigyesur (törölt) 2011.10.06. 09:31:56

Ujabb gyongyszem a 'kihutodalepcsohazat' oreglanytol. Ne nyissam ki kulccsal a kaput, mert az tonkreteszi a zarat. Hat ez gyonyoru. Nehogy kulccsal nyissunk ki egy zarat, azt nem szabad! :)) Huu bazze, lehet meg ezt fokozni vajon?

SciNu 2011.10.06. 09:33:03

@Kata1987: Akkor ezért van néha értelmes ötleted :D Valami még időnként előbújik a barnaságodból. Amúgy hogy lehet egy hajszínnek jobban állni mint egy másiknak? Megy a szemedhez vagy a bőrődhöz?

blah 2011.10.06. 09:35:30

Tétova rinya... azért költözött össze a csajjal mert a csajt akarta megszerezni, nem jött be a csel, alkalmi faszpótlék lett, end of story.

(O_O) (törölt) 2011.10.06. 09:37:39

A lányt tényleg hagyd sosem szeretett azért se feküdt le veled csak miután/előtt hozzádköltözött azaz 2 éve. A szex nem feltétlen jelent szerelmet a nőknél és ha eddig nem jött vissza hozzád akkor nem hezitál csak nem akar megbántani.A hiányuk meg majd elmúlik, főleg ha találsz másik lányt de keress olyat aki nem megmentésre szorul hanem aki tényleg egy társat akar.

michaela77 2011.10.06. 09:38:14

@Frigyesur: szerintem jöhet még a ne járkálj a lépcsőn, mert kopik:)

@SciNuBob -I hear you, mon!-: ugye nem komolyan kérdezted, hogy lehet-e egyik hajszínnek jobban állni, mint egy másiknak?:)

Szöszi 28 2011.10.06. 09:39:51

@Frigyesur: Van egy olyan balsejtelmem, hogy lehet...

(O_O) (törölt) 2011.10.06. 09:41:23

@Frigyesur: :-D Lehet, ne gyere be mert elkoptatod a kövezetet :-D

SciNu 2011.10.06. 09:41:50

@michaela77: De, komolyan. Már több lányismerősöm is váltott színt és max szokatlan volt egy ideig de olyan nagy különbséget én nem éreztem. A frizura az tényleg befolyásolhatja, na de a szín?

michaela77 2011.10.06. 09:42:39

@SciNuBob -I hear you, mon!-: szerintem a szín a leginkább. Még az árnyalatok miatt is másként festhet a bőröd, az arcod, a szemed.

Racapaca 2011.10.06. 09:44:21

@HankyMoody: Szerintem posztoló abba a kategóriába tartozik, ahol az egyik fél a szerelem jegyében erőszakolja rá magát a másikra, aki adott, kiszolgáltatott, sérülékeny helyzetében hagyja magát, ám esetünkben ezt úgy tette, hogy egyértelművé tette, hogy részéről ebből több nem lesz. Kedves posztoló mégis tolta magát, mindent megadott, feladott, tukmált, pedig nem kérte rá senki, bár tény, hogy el sem lett küldve (talán ebben hibázott a hölgyemény), de mindennek ellenére a végén, bár senki nem kérte, hogy adja oda magát mindenestül, mégis ő van megsértődve, hogy mert bezzeg ő mindent megtett, a másik meg milyen hálátlan. Nem a másik előre szólt, hogy nem kell a felhajtás, mindennek megvan a maga mértéke és ő ehhez is tartotta magát lényegében. Szerintem :o)

dr. gernika 2011.10.06. 09:44:28

@Frigyesur: Hanem mivel? Telepátiával? "Alohomora!" felkiáltással és varázspálcával?
Ez majdnem olyen szép, mint anyám gyerekkoromban, a fogyasztói szemlélet kialakulása előtt, mikor rámszólt, hogy ne használjam az ajándékba kapott zöldalma illatú habfürdőt: "az nem azért van, hogy használjuk, csak hogy szagoljuk!"

Szöszi 28 2011.10.06. 09:44:31

@SciNuBob -I hear you, mon!-: Aha, fehér bőrű vagyok és kék szemű. A barna nekem nem áll jól, jellegtelen vagyok tőle és borzasztóan öregít:) A szőke jobb:) De nem ilyen hidrogénszőke a hajam, hanem szőkés-barna inkább:)

SciNu 2011.10.06. 09:44:41

@michaela77: Ez valószínűleg akkor a férfiak 16 színből álló skálája miatt nem tűnt fel nekem :D

Fviktor76 2011.10.06. 09:46:21

A csaj gáz... Én csak a gyereket sajnálom... Ő hogy viszonyult hozzád? És mit szól most az egészhez? És amikor még nem költözött a másikhoz, csak csalt téged (mert lényegében igen, még akkor is ha hálaszexnek hívjuk), te addig vigyázhattál a gyerekére???

Az én páromat gyerekkel ismertem meg. Őt nem kellett megmenteni. Sőt amikor megismertem, még nem tudtam, hogy van gyereke, ezt majdnem 2 hét után írta meg, mikor már úgy nézett ki, hogy valami elindult közöttünk. (vagy barátság féleség vagy kapcsolat. utóbbi lett). De egy biztos. Most közeledünk a 3 éves évfordulóhoz. Esküvőre készülünk. A kislány tudja, hogy van apja, aki kéthetenként jön hozzá, de funkcionálisan engem tekint annak. Amikor még nem nem tudott beszélni, engem is mamázott, most külön becenevem van, ami lényegében fogalom számára.

A lényeg, hogy a nő egy önző, pasit kihasználó @rva, aki még a gyerekével szemben is önző. Az ilyennek minden való csak gyerek nem. Mert azt, hogy két évig jó egy pasi, aztán szennyes, nem tudom másnak hívni...

dr. gernika 2011.10.06. 09:47:20

@SciNuBob -I hear you, mon!-: "Amúgy hogy lehet egy hajszínnek jobban állni mint egy másiknak?" Képzelj el engem szőkén, vaze.

(O_O) (törölt) 2011.10.06. 09:48:08

Szerintem azért van ma ez a poszt mert tegnap nagyon hangoztattam, hogy a nők ilyet soha nem csinálnak :-D

SciNu 2011.10.06. 09:48:14

@Kata1987: Próbáltad már esetleg a vöröset? :D Világos bőrhöz jól megy. (persze csak a megfelelő árnyalat)

Dr. A Jó Meglepően Izmos Hercege 2011.10.06. 09:48:57

@Frigyesur:

Hát amilyen állat módon nyitod! :) Van elektromos nyitási funkció is, mármint kódot beütöd és nyit, vagy csak kulcs?

michaela77 2011.10.06. 09:48:59

@SciNuBob -I hear you, mon!-: lassan kiderül, hogy a nők csak a többi nő irigykedő tekintete miatt festik a hajukat, mert a férfiak ezt úgysem veszik észre:D

cyd 2011.10.06. 09:49:08

@( o_o ): "A szex nem feltétlen jelent szerelmet a nőknél..."
Mintha tegnap ellentétes oldalról közelítettük volna a kérdést :D

Frigyesur (törölt) 2011.10.06. 09:49:36

@michaela77: @( o_o ): Vagy nehogy este 10 utan menjek haza, mert felebred a zajra, amit a kapunyitas es elefantduborgesem okoz. Hetvegen ne fogadjak vendeget, mert ha felcsenget az hallatszodik. Ne menjek el a viragok mellett, mert azok is majd miattam pusztulnak ki.
Lehet azt elvezi a ven szipirtyo, hogy en vissza uvoltok neki, ha ordibal velem. Ez a hobbija.

@Kata1987: Biztos a rosszindulat konzerval, ezert van annyi Mordor nyugdijasa. :x

SciNu 2011.10.06. 09:50:36

@gernika: Elképzeltelek. Jól áll neked a szőke. :D Fotóboltoljak neked egy képet? :D

@( o_o ): Épp szólni is akartam :D

(O_O) (törölt) 2011.10.06. 09:50:55

@cyd: :-D, azt mondtam a nők jobbak a szexben ha szerelem is párosul hozzá,de igen szerintem is ez a poszt ellenem született :-DDDD

Bundabandi® (Cookie Bunny) 2011.10.06. 09:51:41

@Kata1987: @SciNuBob -I hear you, mon!-: én is hasonló típus vagyok, eredetileg gesztenyebarna a hajam. Nálam a vörös jött be, mert zöldes a szemem és lágyítja a vonásokat. Szőke is voltam 1-2 évig, de az nem volt jó.

(O_O) (törölt) 2011.10.06. 09:53:12

@Frigyesur: az egyedül élő öreglányok szeretnek kötekedni mert így legalább szóba áll velük valaki.Szerintem értékeld a kreatívitását a veled való kapcsolatteremtésben :-D

Dr. A Jó Meglepően Izmos Hercege 2011.10.06. 09:53:42

@Frigyesur:

Nagymuter is így győzte le a hasnyálmirigy rákot. Pedig Steve Jobs is abba halt bele, nagymuter meg él és virul bazmeg. Ez örökké fog élni. Ahogy a nehűtsdkialépcsőházat néni is. Joviális mosollyal kell azt mondani, hogy "Bözsi néni drága, tessék már elmenni a jó büdös picsába kérem!" :) Nézni fog mint Rozi a moziban, pedig Bözsi! :)

michaela77 2011.10.06. 09:55:34

@Frigyesur: na jó, ha mondjuk olyan büdös vagy, hogy elpusztulnak a virágok amikor elmész mellettük, azért én is szólnék...:D

Szöszi 28 2011.10.06. 09:56:05

@SciNuBob -I hear you, mon!-: Nem:D És nem is fogom, ugyanis a tesókkal így néz ki a dolog: kisebbik hugom barna hajú, nagyobbik hugom (festett)vörös hajú, én pedig szőkés:D Egyediek vagyunk legalább:)

(O_O) (törölt) 2011.10.06. 09:56:49

"Az autóbusz Városföldön, a Petőfi Sándor utcában állt, amikor a gyanúsított hirtelen haragjában, elmondása szerint rossz anyagi helyzete miatt ütni kezdte a buszt. Az anyagi kár közel 600 ezer forint”.
Én is hívatkozhatok erre ha megverem a csekket kihozó postást? :-D

michaela77 2011.10.06. 09:57:57

Szerintetek mitől visszhangzik egy lakás, ha már tele van bútorokkal? Képeket kell tenni a falra, vagy falvédőt, vagy mi a francot, hogy ne visszhangozzon?

Szöszi 28 2011.10.06. 09:58:08

@Frigyesur: Jaaaa, a gonosz, szipirtyók sokáig élnek, még ha már csak fél lába, fél tüdeje, fél veséje van is...Igazságtalan. És büntetlenül zaklathatják a szomszédokat :@

(O_O) (törölt) 2011.10.06. 09:59:11

@michaela77: vagy szellemet kell írtani ;-)

Frigyesur (törölt) 2011.10.06. 10:00:53

@gernika: :DD Oo, ilyen mindenhol van. Ne hasznald a nem torott etkeszletet, mert az a vendegeknek van. Masik rejtely, hogy egy keszletnek pont 6 szemelyesnek kell lennie. Ne vigyek magammal egy villat, mert az 5 az nem 6. Enni delben kell, akkor is ha nem vagy ehes. Es pont.

@Nard: Csomoszor 'elromlik' a zar, mert meg nem sikerult rajonni, hogy ha elforgatja hagyjak, akkor kivulrol nem lehet kinyitni. Tadadam, ugy van 1 napig, amig eeen meg nem javitom. (Nyilvanvaloan en vagyok az egyetlen eletkepes lako, vagy nem tudom.)
Jah, elektromosan, csak az elozo tulaj nem tudta megmondani a kodot, a kozos kepviselo meg egy alkesz hulye bunko. Van egy kerek ajtonyito bigyom viszont, de az nincs mindig nalam.
Eloszor nehezmenyezte, hogy be akarok menni, mert miert. Aztan hogy fel ne csengessek a lakokhoz, hogy bejussak. (Tolvajkulccsal kellett volna bejutnom, betornom az uveget, levitalnom, nem vagom) es kulonben is napokig nyitva volt a kapu (mer' ugy elromlott a zar, es nyitvahagytak, hogy be lehessen menni, aszemetek). Aztan kocsog en, hogy nincs kodom. Aztan az uj lakok tonkreteszik a zarat (ami mar erkezesemkor tobbszor 'elromlott'). A lenyeg aszem az volt, hogy mindenert en vagyok a hibas. Es meg sem koszontem, hogy beengedett, mert kapasbol uvoltozott velem. Mondjuk siman le se kellett volna senkinek jonnie, csak beengedi a gonosz masineria segitsegevel, amit kaputelefonnak hivnak.
Nincs is ennel jobb, ha 10 ora melo utan hazamegy az ember. :))

Koszonom, hgoy meghallgattatok :D

SciNu 2011.10.06. 10:01:08

@Kata1987: Na egy ilyen hármas felállás régi nagy álmom :D De egy fekete még kellene.

@michaela77: Attól, hogy beszélsz. Ne beszélj és ne csajp zajt :D

dr. gernika 2011.10.06. 10:01:14

@SciNuBob -I hear you, mon!-: Mindenképpen. :D Szerintem nem állna jobban, mint Kiszeltüncinek.

michaela77 2011.10.06. 10:03:41

@SciNuBob -I hear you, mon!-: igen, eddig nem jöttem rá (bár a mosógép be van építve a konyhaszekrénybe és rohadt zajos volt), mert magamban nem beszélek, de tegnap eljöttek tesómék és rendesen visszhangzik a lakás.

Kytia 2011.10.06. 10:05:11

@HankyMoody: "visszaélt a posztoló érzéseivel és szeretetével"

Amikor egy fickorol derul ki, hogy csak fasztarisznyanak hasznalt egy szerencsetlen, szerelmes not, akkor ilyen szepeket miert nem irtok?
Az miert biztos, hogy az uj pasi a 2-es kategoria? Siman lehet az is harmas.

Azt meg szinten nem ertem, hogy miert beszel itt mindenki a no megmenteserol. Mint mar elhangzott, siman felnevel egy no egy gyereket egyedul is, semmi szuksege megmentore, nem a hid alatt laktak volna valszeg akkor sem, ha pasi nem "fogadja be" oket.
Sot, nekem itt az jon le, hogy az osszekoltozest is inkabb a pasi szorgalmazta, tehat az o vagya teljesult ezzel, nem a noe. Nem hinnem, hogy barmivel is tartozna a no, vagy, hogy kihasznalas lett volna a dolog.

michaela77 2011.10.06. 10:05:16

@Frigyesur: nagyon jó látni, hogy másnak is van problémája:D

Racapaca 2011.10.06. 10:06:03

@( o_o ): Na a hyr hozóját tessék bántani, nem ő állította ki a csekket :o)

Boris the Bullet dodger 2011.10.06. 10:06:54

@Frigyesur:
Ne használd a liftet és a folyosóvilágítást, mert magas a közös költség.

dr. gernika 2011.10.06. 10:07:24

@Frigyesur: Jajj hányszor előfordult, hogy Narddal otthon délelőtt vakartuk ki magunkat az ágyból, leszédelegtem valami reggeliért és már nagyban rotyogott a vasárnapi ebéd, mert DÉLRE kész KELL lennie! Ráadásul húsleves, meg sült hús tepsis krumplival júliusban, 30 fokban. :)

Frigyesur (törölt) 2011.10.06. 10:07:31

@( o_o ): Ooo, akkor velem eleg sokan akarnak kapcsolatot teremteni, szerencses ember vagyok :)))

@Nard: Sajnos ilyenkor elragad a hev, es keptelen vagyok erre. Igy marad a boszorka-sepru vonal.

@michaela77: Ehehehe. Beloles is Bozsi neni lesz, en mar latom.

@Kata1987: Meg ugy mindenkit. Piac kornyeken jarni reggel 7-8 kozott eletveszely. Vegrendelet nelkul senki meg ne probalja. :D

A polcfúró 2011.10.06. 10:09:23

@Frigyesur: :D :D :D Ez kurva jó!

Szimplán unatkozik, vegyél neki keresztrejtvényt meg kiskutyák, akkor lehet békén hagy.

Van egy olyan elméletem, h minden házban lakik egy ilyen fának föld alatti része! Írogasd fel miket mond, nehogy felesésbe merüljön.
Nálunk egy olyan család keserítette meg a mindennapjaimat, ahol 5 nő egy pasi lakott együtt (mind rokon), az öreg nyanya kezdte a balhézást és szépen mindig a következő generációra terjed a dolog. Ilyen vicceseket mondtak ők is pl. csőtöréskor, hogy mi szétfúrtunk a falba egy csövet ??? nem hogy nem fúrtunk, de nálunk egy csepp víz sem volt, vagy h éjszaka vasgolyókat dobálgatunk a földre. :D Jó, hogy a plafonon át is tisztán látták, hogy vas... Ja, meg a kedvencem, hogy hallgattassam el a kutyámat... Nem is volt kutyám! :D :D :D A legszebb, hogy nem is lehetett őket meggyőzni, csak elküldeni a csába, elmebetegek szegények!

Hát a posztról nem sok minden jut eszembe, tovább kell lépni barátom, ennyi...

@michaela77: Hát mondom én, hogy zárd ki a kis dögöt, akármennyire cuki, ez lassan balesetveszélyes lesz! :)

SciNu 2011.10.06. 10:10:02

@gernika: Na válaszd ki melyik képet módosítsam és amíg nem figyel a projectvezető addig megshoppolom :D (bár én gimpet használok)

(O_O) (törölt) 2011.10.06. 10:10:49

@Racapaca: de nála nem csak csekk van hanem pénz is, és jól megverem mondván a rossz anyagi helyzetem miatt kissé rosszul viselem a csekkeket és közben "okozok" neki egy 600 ezer forintos kárt :-).Ezért nem ítélhetnek el, nem ?:-D

indapass90210 2011.10.06. 10:11:27

Azt, hogy pina, írta már valaki?

Frigyesur (törölt) 2011.10.06. 10:11:50

@michaela77: Orulok, hogy jol erzed magad. Mindig tudok mondani ilyen sztorikat, csak szolj, ha ugy erzed szukseged van ra :))

@Boris the Bullet dodger: Lift nincs, a lampat mar nem is merem :D

@gernika: Waaaaa! Nem tudtad, hogy hetvegen is fel kell kelni 8 elott. Milyen mar, hogy aludni akarnal! Kelj fel es kesz. Mert.

Dr. A Jó Meglepően Izmos Hercege 2011.10.06. 10:13:04

@gernika:

Kukáználak szívem. :)

@Frigyesur:

Kár ezen idegelni magad, ordítsd le a közös képviselőt, adjon kurva kódot, vagy nem fizetsz közös költséget addig. :) Ez hatni fog. Vagy minden módon aláteszel a gecinek, amiben csak tudsz :) Hidd el, kurvagyorsan lesz kódod. :)

indapass90210 2011.10.06. 10:15:10

Ezen a szaron már nem lehet linkeket bekommentelni?

Szöszi 28 2011.10.06. 10:15:55

@Frigyesur: hehe:D Hétvégén van, hogy délután 1-kor ébredek fel, kávézással fél 2 lesz már és utána indulok le a kisboltba reggelit venni. Ha szomszédokkal összefutok a jó reggelt jön a számra, azok a pillantások...:D Jókat mosolygok rajtuk :D

I am Not A Princess I am A Khaleesi 2011.10.06. 10:17:00

Szüksége volt rád! Talán szeret is, azért amit tettél érte, meg a lányáért. De nem szerelmes beléd!
Azért hezitál, mert lehet lelkiismeret-furdalása van, és sajnál.

Én is sajnállak! Kurva szar lehet! De engedd el!

Dr. A Jó Meglepően Izmos Hercege 2011.10.06. 10:17:48

@Dövan:

A középső a legjobb a három közül. :)

@Kata1987:

Engem valamiért szeretnek, biztos megtéveszti őket a bájos pofim. :)

(O_O) (törölt) 2011.10.06. 10:20:19

@Regisztra: van egy néni a házunkban és egy darabig nem derűlt ki hogy agyilag bajok vannak és minden nap panaszkodott a földszínten lakó házaspárra,hogy a férj folyton veri a feleségét és ő ezt hallja. Alapból fura volt, hogy mi sosem halljuk, de egy idő után minden lakó elhitte neki és úgy sajnálták a feleséget és már majdnem lincselés történt amikor egyik nap az öreglány megint panaszkodott,hogy verik a nőt. Mindenki odament a lakásra,hogy na most végetvetnek ennek,de senki nem nyitott ajtót.1 hét múlva kiderűlt a házaspár otthon se volt mert elutazott nyaralni és a férj soha nem verte a nőt csak az öreg hallucinált :-D

indapass90210 2011.10.06. 10:21:23

Emberek, megy valaki IKEA-ba a közeljövőben?

michaela77 2011.10.06. 10:21:44

@Dövan: és melyiket választottad?:)

Frigyesur (törölt) 2011.10.06. 10:22:47

@Regisztra: Vesz neki a rak barmit is neki, ami nem mergezo. :D

Ooo, lakogyulesen is lehet jegyzetelni. Megtudtam, hogy az azbeszt nem mergezo. Fogadjunk, hogy ti se tudtatok. Inditsd a napod egy kis azbeszttel, a lakogyules is ezt ajanlja! :))

Csofuras es vasgolyo dobalas gyakori es kedvelt idotoltes. Pusztan ezert gondolhatott erre.
"Hallgattassam el a kutyámat... Nem is volt kutyám!" :DDDD
Na latod ezert nem is tudtad elhallgatatni, milyen genya vagy mar :)))

Az oroklodes nem fenyeget. elobb kihalok, mint ez a szipirtyo.

@Nard: Naiv vagy kicsiszoke! :) Van akinek masfel milla tartozasa van. Megoldas? A tobbi lako tobb ktg-t fizet. Ha eletem vegeig nem fizetnek, akkor se lenne kodom. Majd megerdeklodom nala, hogy mi van, de ehhez meg innom kell. :D

michaela77 2011.10.06. 10:24:01

@gernika: jajj képzeld má. Páromnál van a személyim és tegnap azt írta, nem tudja mikor készült ez a fotó a személyimben, de nagyon szembetűnően vékonyabb az arcom, mint akkor volt:)

Boris the Bullet dodger 2011.10.06. 10:25:26

@Frigyesur:
Vigyél neki egy kis szeszt és kapsz kódot :D

Bundabandi® (Cookie Bunny) 2011.10.06. 10:25:39

@Kytia: De a nőnek nem volt kötelező odaköltöznie! Akkor minek ment oda? Minek feküdt le vele stb? Ha olyan jól megvan ő egyedül a gyerekkel, akkor lett volna egyedül tényleg!

michaela77 2011.10.06. 10:25:45

@Dövan: én jobban szeretek hímezni-hámozni.

Frigyesur (törölt) 2011.10.06. 10:25:55

@Kata1987: Ebredes utan miden korulmenyek kozt reggel van. Neked van igazad.

@Nard: Az en pofim is bajos, aztan megis vagy belemkotnek, vagy fogdosnak. Pedig az ignoralassal kiegyeznek.

hany eves a kapitany 2011.10.06. 10:26:23

Hát, ő nem érzi úgy, hogy összetartoztok, ez biztos. Tudom milyen érzés, szívás, sajnálom, szerintem verd ki szépen a fejedből és lépj tovább.

SciNu 2011.10.06. 10:27:26

@Dövan: A másodiknak jó a segge :D

@gernika: No akkor nekiállok shoppolni (rajosítást kérsz? :D )

cyd 2011.10.06. 10:27:32

@Dövan: Itt van a szomszédban. Mi köll?

Frigyesur (törölt) 2011.10.06. 10:27:34

@Boris the Bullet dodger: Jah, majd biztos viszek. Tul kedvesen akartok problemat megoldani. :D

Boris the Bullet dodger 2011.10.06. 10:29:35

@Frigyesur:
Igazad van, fagyálló is megteszi :)

Dr. A Jó Meglepően Izmos Hercege 2011.10.06. 10:30:27

@Frigyesur:

Vigyél neki egy kétdekás rumot, annyit megér a dolog nem? :)

@SciNuBob -I hear you, mon!-:

Legyen a fülében atomvillanás, fülbevaló helyett ha kérhetem! :)

Bundabandi® (Cookie Bunny) 2011.10.06. 10:30:28

@Dövan: Tyűűű! Az utolsó ütős!

Láttam egy hasonlót egy hete. Volt vagy 100 kiló, kb. ha 14 lehetett. Fekete, oldalt szétrepedt, fodros felső volt rajta, fekete passzos gatyóval, amiből kilátszott hátul a fél segge tangástól. Hajolgatott is ráadásul és a mobilján üvöltetett valami zenét, amire néha még énekelt is repedtfazék hangon. És belegondoltam, hogy ez szaporodni fog egyszer! OMG!

Racapaca 2011.10.06. 10:30:57

@( o_o ): Nem vagyok sem ügyvéd, sem bíró, de azért nem adnám oda a fél karom azért, hogy nem ítélnének el :O)))

dr. gernika 2011.10.06. 10:31:05

@Dövan: Olyan kirekesztő vagy. Attól, hogy egy nőnek nincs önkritikája, már pasija sem lehet? :D
@michaela77: :)))

michaela77 2011.10.06. 10:32:43

@Bundabandi: én tegnap egy 45 körüli nőt láttam, a szőkített haja copfba fogva, rajta meg egy szűk pink színű felső és egy mini farmer szoknya volt, mindehhez pedig lehetett vagy 120 kiló. Épületes egy látvány volt.

(O_O) (törölt) 2011.10.06. 10:32:52

@Bundabandi: egyszer? szerintem már rég van valahol egy mini ő :-D

Boris the Bullet dodger 2011.10.06. 10:33:04

@Bundabandi:
Miért nem tuszkoltad vissza szegényt a dunába?

dr. gernika 2011.10.06. 10:33:46

@SciNuBob -I hear you, mon!-: Neeeeem! (najó a gyémánt megcsillanhat kicsit ;) Próbáld hihetőre csinálni, bár szerintem mindenhogy borzasztó lesz.

cyd 2011.10.06. 10:34:53

@Nard: Ott du. leszek. B.örs.

Frigyesur (törölt) 2011.10.06. 10:35:23

@Boris the Bullet dodger: :D Jah :)))

@Nard: Pont beloled nem neztem volna ki, hogy ilyet javasolsz. Mindenki masbol igen, na de te! :O
Megfogom en ezt oldani, de naivan azt hittem, hogy egy kulcsot lehet hasznalni kapunyitasra.

Picard kapitány, aki nem meleg csak angol. 2011.10.06. 10:36:52

@Frigyesur: Én nem fogok semmilyen elektronikus bigyót használni a bejutáshoz:p
Az elektromosság az ördög találmánya, csak a fém a fémen módszert ismerem:D

Frigyesur (törölt) 2011.10.06. 10:37:55

@Kool Kitty Kat: Hidd el, megismered: bongyor haj, buta fej, es otthonka. Jah, meg vegtelenul rosszindulattal nez. Ma nezegettem a neveket, hogy helyileg ki lehet, aszem megvan a neve.

(O_O) (törölt) 2011.10.06. 10:38:34

@Frigyesur: szerintem használj nyugodtan kulcsot ha meg a néni panaszkodik mondd meg neki nem tudod a kódot megjegyezni mert már kiütköztek rajtad a szenilitás jelei na meg különben is meg tudná mondani,hogy hívnak és melyik lakásban laksz? :-D

Frigyesur (törölt) 2011.10.06. 10:39:19

@Kool Kitty Kat: Meg szerencse, hogy neked van tolvajkeszleted, vagy mi a neve. A kapun gyakorolhatsz elesben :)))

A polcfúró 2011.10.06. 10:39:19

@( o_o ): :D Zsír! Egy könyvet lehetne összeállítani ezekből a sztorikból.

@Frigyesur: Ja, nem úgy értettem, az ő "generációikban" adódott tovább a tudomány! A felmegyek, ráfekszem a csengőre, még ki sem nyitják az ajtót már ordítok, nem érdekel mit mondanak ordítok (cifra káromkodásokkal). A nyanya, míg élt, mindig be akart nyomulni a lakásba, úgy kellett kilökdösni! :D Ja, akkor szakadt el a cérnám, amikor egyszer klotyón voltam és nyilván nem nyitottam ajtót, erre a kilincsemet kezdték el ráncigálni. De egyébként csak szájhősök, amint elindulsz feléjük hátrálnak és leszaladnak a lépcsőn, de azért keményen visszaszólnak amikor már biztonságba érzik magukat! :D Basszus boldog vagyok, hogy megszabadultam tőlük!

Bundabandi® (Cookie Bunny) 2011.10.06. 10:39:32

@michaela77: Olyat is láttam! :D Szintén pink felső, meg valami farmer gatya. A felső felcsúszva a melle alá és kificcent a nagy hájas has. Nem néz az ilyen tükörbe??? Mert ok, hogy hájas, de lehet attól még úgy öltözni, hogy elviselhető legyen a látvány.

dr. gernika 2011.10.06. 10:40:13

@Nard: Az eljegyzős képet küldtem, amin csak a gyűrű látszik.

Picard kapitány, aki nem meleg csak angol. 2011.10.06. 10:40:20

@Frigyesur: Akkor majd minden nap felcsöngetek:)
ki gondolná, hogy a titokzatos Turó Rudolf tolvaj után itt a következő...
A titokzatos Csengetős huligán...:)

Frigyesur (törölt) 2011.10.06. 10:40:59

@( o_o ): Vagy azt is eljatszhatnam, hogy suketnema vagyok, ha mar direkt ugy tesz, mintha nem tudna, hogy itt lakom.

(O_O) (törölt) 2011.10.06. 10:41:07

@Dövan: "Az IKEA arra kér minden vásárlót, hogy aki BUSA összecsukható gyereksátrat vásárolt, mostantól ne használja azt, hanem hozza vissza a legközelebbi IKEA áruházba, ahol visszakapja a termék teljes árát – közölte a cég csütörtökön."
ezt akarod visszavinni vagy esetleg megvennni? :-D

Picard kapitány, aki nem meleg csak angol. 2011.10.06. 10:41:22

@Frigyesur: Tényleg:D:D
Igaz hogy még nem sikerült semmit se kinyitnom vele:D:D

Picard kapitány, aki nem meleg csak angol. 2011.10.06. 10:42:58

Nem gondoltam hogy magammal kellett volna hoznom a bézbólütőm...

A polcfúró 2011.10.06. 10:43:19

@Kool Kitty Kat: Vagy magyarázza be a néninek, hogy rákot okoz az elektromos kapunyitás. Esetleg kinyomtatni egy álcikket, hogy egy vén nyanyát agyonb.szott az áram, amikor a kódját ütötte be! :D

Father Justice (törölt) 2011.10.06. 10:43:23

@( o_o ): "A szex nem feltétlen jelent szerelmet a nőknél.."

Ne már! Még ha azt mondanád, pusztán a fizikai vonzalom is elég hozzá nekik, akárcsak a férfiaknak, esetleg elhinném. Nade hogy hálából / lakhatásért / másik hím gyerekének etetéséért cserébe is képesek rá? Ez azé' durva! :)

Egyébként mindig vicces, mikor gammahímek küzdenek a sudribunkó faszparasztnak gyereket szülő viszonylagjónő kegyeiért. De minden jel arra utal, hogy itt igazából nem két gamma, hanem egy gamma (posztíró) és egy sunnyogó béta (új faszi) vannak a szorítóban. Túl hirtelen bukkant fel az új kan, mi? Majd biztos az orrodra köti a nő, mióta sunázza valójában. :)

Több mint valószínű, hogy a mostani kényelmi állandó csak megtűri a gyereket, de a jelenlegi helyzetben a nő szempontjából ez nagyjából mindegy. A posztíró pincsiző / rámenős viselkedése alapján ugyanis meggyőződhetett róla, hogy minden további nélkül visszamehet hozzá, ha a béta ráunt. Ha netalán mégsem, még mindig válogathat a lakhatást biztosító gammák között pár esztendő múlva is. De amíg viszonylag fiatal és csinos, minden esélyt megragad, hogy végrehajtsa a legnagyobb minőségi ugrást, amekkorát gyerekkel az oldalán egyáltalán tud. Az aktuális céltartomány a Béta, és nem a Gamma Centauri. Ennyiről szól ez a történet.

Frigyesur (törölt) 2011.10.06. 10:43:33

@Regisztra: Ez most az onvedelmbol elkovetett gyilkossag beismerese volt? :))

@Kool Kitty Kat: Hat igen. Alighogy felszamoltad zsenialis modszereddel a turo rudolf bunozest, maris egy ujabb bunteny.

Frigyesur (törölt) 2011.10.06. 10:44:34

@Kool Kitty Kat: Mert hianyzott a motivacio. De majd jol nem engedlek be, es menten megkapod :)))

Picard kapitány, aki nem meleg csak angol. 2011.10.06. 10:45:58

@Frigyesur: Igen, bár szerencsére az már nem az én körzetem:)
Lehet hogy megválasztanak épület vezetőnek:D:D

(O_O) (törölt) 2011.10.06. 10:46:19

@Frigyesur: á az ilyen öregek rafkósak nem jönne be nála ez a csel :-). De szerintem ne próbálj meg ezen változtatni, mi jól elszórakozunk az ilyen történeteiden :-D

Picard kapitány, aki nem meleg csak angol. 2011.10.06. 10:48:09

@Frigyesur: De az is lehet hogy épp ellenkező hatást váltasz ki vele:D:D:D

A polcfúró 2011.10.06. 10:49:40

@Frigyesur: Vagy beszélj neki összefüggéstelen baromságokat és közben csorgasd a nyálad! :D

Az is jó megoldás, ha Jehova tanúinak (vagy buddhistának mittoménopcionális) adod ki magad és meg akarod téríteni! Egy idő után garantáltan menekülni fog előled. Még a csótány is elmenekül ha felkapcsolod a villanyt, ezeknek is biztos van valami ellenszerük!

(O_O) (törölt) 2011.10.06. 10:51:14

@Father Justice: megjöttél és egyből pont belém kötsz?köszi :-))). Én nem írtam, hogy hálaszex.Azt mások írták.Én arra céloztam,hogy szerintem neki is csak szükség kielégítése volt, mert a nőknek is ez egy szükség és ha nincs szerelem attól még ugyanúgy dübörög a hormon,hogy "hol a napi adagom?!".szerintem csak erről volt szó, de lehet hálából is azt nem tudhatom ki mire vetemedik.Én hálából max a rezsi felébe szállnék be meg főznék, mosnék rá azt kész.

Picard kapitány, aki nem meleg csak angol. 2011.10.06. 10:51:47

@Regisztra: Van!
Fogod az akciós téliszalámit és jó messzire eldobod:)

indapass90210 2011.10.06. 10:54:12

@( o_o ): végülis, ha egy utánfutóssal hozza össze az embert a sors, akkor ezzel nemcsak meg lehet szabadulni a majmocskától, hanem még az ikea fizet is érte kártérítést :D

A polcfúró 2011.10.06. 10:55:35

@Frigyesur: :D :D :D
Büszkén vállalnám, sőt le is ülném, de sajnos, csak megfutamodtam és elköltöztem! Jah, képzeld, azóta nem rándul görcsbe a gyomrom, ha csöngetnek! :)

@Kool Kitty Kat: :D :D :D Nah, valamin ilyesmi! Aztán megmondani neki, h nem mondjuk el senkinek, hogy mit tett, ha ezentúl csöndben a hintaszékben tölti a napjait...ha elfelejtkezik róla, elég egy felemelt mutatóujjas fenyegetés! "Na, na néni, tudom mit tettél idén nyáron!"

dr. gernika 2011.10.06. 10:55:36

@Frigyesur: Nard nagyanyján nem tesz túl, aki látványosan elfordítja a fejét, mikor meglát, aztán kiveri a balhét, mert nem köszöntem. :D

Frigyesur (törölt) 2011.10.06. 11:00:44

@Kool Kitty Kat: Igen, vszeg ez a veszely fenyeget :D

@( o_o ): Jah, az eletem csupa moka es kacagas :))

@Regisztra: Szerintem azt elvezne. A satanista jelkepektol viszont nem menekulnek?

@gernika: Kinek veri ki a balhet?

Frigyesur (törölt) 2011.10.06. 11:02:07

@Kool Kitty Kat: Marminthogy elkoltozol? :))))

@Regisztra: Ooo, hat ez tenyleg megfutamodas volt. Szemelyazonossagot azert valtottal? :))))

Frigyesur (törölt) 2011.10.06. 11:02:56

@Kool Kitty Kat: :DDDD

@Regisztra: "elég egy felemelt mutatóujjas fenyegetés! "Na, na néni, tudom mit tettél idén nyáron!"
:DDDD

Hulyek. :D

Kytia 2011.10.06. 11:04:42

@Bundabandi: Attol meg, hogy nem kotelezo, nem is tilos. A pasinak jo volt igy, a nonek is jo volt, de en ugy erzem, a pasi nyert tobbet az osszekoltozessel, mert o vagyott ra jobban. En is osszekoltoztem a baratommal. De lehet, hogy ket ev mulva elkoltozom. Akkor most egy nagy szemet, kihasznalos ribanc vagyok? Vagy az leszek utolag, ha kiderul, hogy megse holtomiglan?
Emberek neha jarnak, neha meg szakitanak, nok ferfiak vegyesen. Es az osszejoves es szakitas kozotti idoben neha segitenek egymasnak ebben-abban. Semmilyen segitseget nem szabad elfogadni a parodtol, mert mi van, ha szakitas lesz es benyujtja a szamlat?

dr. gernika 2011.10.06. 11:05:07

@Frigyesur: A szüleinek. Mondjuk mostanában már kezd róla leszokni mert nem sokat ér el vele.
Eleinte velem is próbálkozott, de ezt gyorsan feladta, mert a röhögéstől fulladozó fej nem pont az a hatás volt, amit ki akart váltani.

indapass90210 2011.10.06. 11:05:13

@gernika: igazából ezek a csajok dícséretet érdemelnek. A sok egyedülálló faszi ilyenkor érzi csak át igazán, hogy mekkora szerencséje van! :)

Frigyesur (törölt) 2011.10.06. 11:06:19

Nyah, azert elolvastam a sztorit. Nem ertem azokat, akik a csajt szidjak. Bar bizonyara van benne valami, ami tudatalatt kommunikalja, hogy 'mentsetek meg'. Mar az is fura, hogy csak ugy odakoltozik. De elmondta, elment. Max. a lianozast lehetne felroni.

Sztoriiro, ebbe ne lass bele semmit. Inkabb alapits valakivel sajat csaladot. :)
"Vajon kedves lesz vele és a lányával?"
Nem tudni, de ezert nem tehetsz semmit.

"Neki az együtt töltött 2 év életének valóban egy gyorsan lerendezhető és elfelejthető szakasza volt? - mert akkor részemről is ennyi."
Legyen ennyi. Ugy tunik az volt.

"A szerelemben józanul gondolkodni?"
Lehet. Az erzeseket nem kontrollalhatod, de a tetteid igen.

Frigyesur (törölt) 2011.10.06. 11:07:51

@gernika: Ejnye no, nem tiszteled az idoseket :D De legalabb tudtad poenra venni, ez tokjo.
Kapok rolad kepet szoken en is? :))

indapass90210 2011.10.06. 11:07:53

@Bundabandi: legközelebb látod, kérd már el a telefonszámát!

Anakin Solo (a.k.a. Ape) 2011.10.06. 11:09:47

@gernika: @Puch Cavette: egyet értek..

@Kata1987: jajj ne már, most mit izmozol? :) Nem arról van szó, hogy egyedül nem lehet felnevelni és normális életre tanítani valakit. De legyünk őszinték, mindenkinek kell apa és anya. Lehet nélküle de nem ugyan az. Van amit az apa tud megtanítani, vagy esetleg hatással lenni a gyerekre és van amit az anya.
A másik meg, hogy milyen rohadt nehéz egy anyának egyedül felnevelni egy vagy több gyereket :( közben a háztartást is vezetni, dolgozni hogy legyen pénz számlákra, kajára, ruhára a gyerekeknek.. Megértem a posztolót ilyen szempontból, hogy átlátja ezt a helyzetet és segíteni akar. Csak itt jön a bökkenő, amit gernikáék írtak már, ez nem szerelem lesz a csaj részéről sem csak segítség az ínséges időkben. Persze egy igazi barát sokat ér, de itt ...

(O_O) (törölt) 2011.10.06. 11:11:33

@gernika: a nagymamának még élnek a szülei? :-D

dr. gernika 2011.10.06. 11:11:42

@Frigyesur: Mindaddig poénra tudtam venni, amíg az egyik szülő komolyan nem vette. :)

Háppersze hogy legyen mivel visszaélned. :D

(O_O) (törölt) 2011.10.06. 11:12:54

@Dövan: és a háttérben ott figyel az összes xpasi képe? :-D

michaela77 2011.10.06. 11:13:04

@Dövan: ezt eccer már belinkelte valaki, ennyire tetszik?:)

Frigyesur (törölt) 2011.10.06. 11:13:14

@gernika: Mikor eltem en vissza barmivel? :)

Anakin Solo (a.k.a. Ape) 2011.10.06. 11:15:25

@Bundabandi: naaa, milyen dolog másokat cikizni az alakjuk miatt? Szégyelld magad! Te biztosan topmodell alkat lehetsz ezek szerint, és mindenki megfordul utánad az utcán és a bundászsömlédre kíváncsi?

(O_O) (törölt) 2011.10.06. 11:18:53

@Anakin Solo (a.k.a. Ape):"Csak itt jön a bökkenő, amit gernikáék írtak már, ez nem szerelem lesz a csaj részéről sem csak segítség az ínséges időkben. Persze egy igazi barát sokat ér, de itt"
de a csaj ezt közölte vele csak szerintem azért az a szex bekavarhatott és a pasi lehet azt gondolta az valamilyen érzelem megnyílvánulás volt a nő részéről. Félreértették egymást.

michaela77 2011.10.06. 11:21:18

Én annyira aggódom a kerékpárosok egészsége miatt, hogy a saját érdekükben betiltanám a kerékpározást a forgalmas utakon:
www.hazipatika.com/topics/copd/news/?nid=37974

indapass90210 2011.10.06. 11:23:53

@michaela77: emlékszel rá? Ennyire tetszik? :D

A polcfúró 2011.10.06. 11:24:23

@Frigyesur: Nem tom, de azt is elterjeszthetnéd a környéken, h egy olyan szektához tartozol amelynek tagjai minden ősszel feláldoznak és szűz és vagy szent és sérthetetlen (lásd. mindent jobban tudó) nénit. Vess keresztet mindig amikor meglátod és nézz rá meghatódottan!

@Dövan: Vagy azok akik elégedetlenek a jelenlegi, ám ezeknél jobb nőjükkel!

(O_O) (törölt) 2011.10.06. 11:24:37

Ötven ezer forintos büntetést is kaphatott volna egy hajléktalan a VIII. kerületben, aki egy kövön üldögélt, de enyhítő körülménynek vették, hogy beismerte tettét. :-DDDD

mi van itt? :-D sajnos én ezen röhögök pedig lehet el kéne kezdenem félni? Pedig én nyáron szeretek köveken ücsörögni a haverokkal, sőt még fűben is.:-D

michaela77 2011.10.06. 11:25:08

@Dövan: a melleire emlékszem, mióta fogyókúrázom még inkább észreveszem a nagy melleket, mint eddig, és irigykedve figyelem őket:D

(O_O) (törölt) 2011.10.06. 11:26:44

@Dövan: ezek a nők fizetnek neked, hoyg itt reklámozod őket? :-D

A polcfúró 2011.10.06. 11:27:21

@Dövan: Szerintem ezek kamuk, direkt teszik föl őket a szerkesztők, hogy a normáisabbak hamarabb "gazdára találjanak" és több legyen a siker story...

Szvsz, nem az a baj, ahogy kinéznek, mert ez van, hozott anyagból dolgozunk, hanem h ilyen orbitálisan suta képeket készítenek.

A polcfúró 2011.10.06. 11:28:07

@michaela77: COPD, ilyeneket olvasgatsz? :D Remélem nem vagy beteg...

michaela77 2011.10.06. 11:30:51

@Regisztra: nem azt olvasgattam, valami levelezőből való kilépés után találtam a hírt. Csak agybeteg vagyok, de az biztosan látszik is itt:)

indapass90210 2011.10.06. 11:32:03

@Regisztra: na igen. Nekem még mindig azok a kedvenceim, akik saját magukat fotózzák a fürdőszobatükörben :)

michaela77 2011.10.06. 11:32:44

@Dövan: az első a pasi vagy a csaj oldalán van fent?:)

Szöszi 28 2011.10.06. 11:33:24

@Anakin Solo (a.k.a. Ape): Ki izmozik? Most nekem próbálod meg elmagyarázni milyen nehéz felnevelni 3 gyereket egyedül, amikor aktív részese voltam? Figyu, apa nélkül nőttem fel, és semmi bajom ezzel a helyzettel. Kurvára jobb, ha a szülők együtt maradnak és a gyerekek a folytonos ordibálásba és feszültségbe nőnek fel, nem?

michaela77 2011.10.06. 11:33:48

@Regisztra: azért ha a hozott anyagod 140 kiló, nem muszáj rá három számmal kisebb pólót húzni:)

cyd 2011.10.06. 11:35:01

@michaela77: Ami nincs, az nem lehet beteg.

@Dövan: Akkora hulladék fos az a társkereső, hogy csak na. Minden képet szétránt a saját méretére, igaz, hogy szép pixeles lesz, de sebaj hívd randira Kockás Rozikát élőben biztos szebb.

dr. gernika 2011.10.06. 11:36:42

@Dövan: Olyan rojtos farmersortom nekem is volt tinikoromban. :D
Az utolsónak viszont legalább van önkritikája, és fekete bő cuccokban jár. Valamit neki is fel kell vennie és miért ne kereshetne párt? Valakinek hátha tetszik.

Father Justice (törölt) 2011.10.06. 11:36:45

@( o_o ): Azért neked írtam, mert végigfutottam a kommenteket, és mivel a lényeget nagyjából mások is észrevették, csak erre kellett reagálnom. Főleg a tegnapiakra visszautalva.

Illetve most még erre is: "..lehet azt gondolta az valamilyen érzelem megnyílvánulás volt a nő részéről." És szerinted miért gondolhatta ezt? Pontosan azért, ami tegnap is szóba került már: mert a nők többsége azt kamuzza a béta és az alatti kategóriájú férfiaknak, hogy csak érzelemből tud dugni. Ez a kártékony stratégia zavar és keserít meg rengeteg jóhiszemű férfit. Végleg le kell számolnunk a rossz beidegződésekkel és a téves képzetekkel a nőkkel kapcsolatban, hogy végre ráléphessünk az Igazság Ösvényére.

Iniquity's snares are cunning, but by the Light of Lights, mine are greater still!

indapass90210 2011.10.06. 11:38:10

@michaela77: naná, hogy a csajén. Ezentúl én is csak olyan képet teszek fel, amelyiken a 41-es út melletti bokorban valaki csecsét nyalom!

A polcfúró 2011.10.06. 11:39:33

@Dövan: Ejjha, sztem itten IQ gondok vannak. De nem aggódnék értük, találnak hasonlót ottan, aztán majd jönnek ide rinyálni...

@michaela77: Nem én mondtam! ;-)
Jaja, hát a ruházat megválasztása is beletartozik a suta fényképkészítésbe!

Boris the Bullet dodger 2011.10.06. 11:39:56

@Dövan:
Az első ezzel a képpel keres valakit? :D

indapass90210 2011.10.06. 11:40:13

@cyd: hát én erről nem tudok nyilatkozni, még sohasem sikerült randira hívni senkit :D

Neked mennyi a statisztikád?

indapass90210 2011.10.06. 11:42:41

1024 alkalommal néztek meg, 58 randizna veled
Sármos 14
Sportos 7
Kisfiús 2
Intelligens 0
Csibészes 5
Határozott 1
A szexi pontszámod 122 látogató szerint
3.0

Még senki sem mondta CSP-n, hogy intelligens lennék :D

A polcfúró 2011.10.06. 11:47:08

@Kool Kitty Kat: Egészségedre! És mit ettél, szotyit, olyan gyorsan visszaértél! :D

@Dövan: :D :D :D
Ja, hát sztem ezzel csak az igényeit akarta megmutatni, csippendél alá nem adja!
Egyébként ha a faszi adatlapjáról lenne, akkor is gázos, nemde?

Boris the Bullet dodger 2011.10.06. 11:48:33

@Regisztra:
Kár, hogy a visító barátnői nincsenek a képen.

Anakin Solo (a.k.a. Ape) 2011.10.06. 11:49:03

@Kata1987: figyi szöszi, ott a szmájli, szóval nyugi van és béke! :D
1. elhiszem, hogy neked nincs azzal bajod hogy egy szülő nevelt fel, de úgy sejtem édesanyád örült volna egy normális és megbízható férfinek aki a társa lehet a nehéz időkben és akit szeret és viszont. Persze nem biztos hogy jól gondolom, csak nagy általánosságban így van ez.
2. Én is megtapasztaltam, sőt én éltem mindkettő szülőnél is, nem a levegőbe beszéltem :)

3. "Kurvára jobb, ha a szülők együtt maradnak és a gyerekek a folytonos ordibálásba és feszültségbe nőnek fel"
Igazad van, ebben egyet értek, de én nem írtam, sőt még csak meg sem fordult a fejemben, hogy mindenáron együtt kell maradni a gyereknevelés miatt. Nevelőapában is volt részem, veszekedésekben, terrorban, ezeket is átéltem hogy milyenek és nem kívánom senkinek... Én egy normális társra gondoltam a gyereknevelés segítésében, nem egy alkoholista erőszakos balfasz állatra :)

Dr. A Jó Meglepően Izmos Hercege 2011.10.06. 11:49:21

@Dövan:

Az 58-ból 57 bálna, vagy öreg, esetleg utánfutós. :) Az az 1 meg a haverod volt! :)

@Regisztra:

Az egy service :) Elvileg oracle-höz valami csatoló :)

(O_O) (törölt) 2011.10.06. 11:50:57

@Father Justice: látom mi sem leszünk itt már barátok :-).
Szerintem ez a nő nem hangoztatta, hogy csak érzelemből:
"Nem lehettem féltékeny, hiszen megbeszéltük, hogy semmi komoly nem lesz."
Én magamból és a barátnőimből kiindulva hangoztatom a nézeteimet,(mert nem tartom magunkat cédáknak) de sose mondtam, hogy minden nő tökéletes aranyos cuki és csupa jó érzés.Ellenben te folyton azzal jösz, hogy minden nő szemét. engem is csaltak már, nekem is volt már olyan kapcsolatom ami nem végződött túl barátságosan,de mégsem hangoztatom,hogy minden pasi egy rohadék, bár sok tényleg az főleg a mai értékrenddel de ezért sem járok a 20-27 évessekkel.Tudom, hogy vannak pasik akik nem minden lyukba és vannak nők akik meg bioéletet élnek. Ja és beismerem ha tévedek és ma le is reagáltam, hogy azért még is csak vannak számító nők.Szóval akkor meg mi is a bajod?

indapass90210 2011.10.06. 11:53:02

@Regisztra: "csippendél alá nem adja"

Hámmá így is alatta vót!

(O_O) (törölt) 2011.10.06. 11:55:05

@Dövan: amilyen képeket belinkelsz és ha a te képed is ilyen stílusú akkor nem csodálom, senki se tünt inteligensnek :-D. Talán az utolsó, mert az legalább eltakarta amit lehetett,hogy előnyösebben nézzen ki. :-D vagy a sportkocsis, hátha a kocsi miatt a srácok szóba állnak vele, rafinált :-D

cyd 2011.10.06. 11:55:07

@( o_o ): Mármint?

@Dövan: Egy hónapot sem töltöttem el ott, szóval statisztikailag elhanyagolható. Valami 6 pontozóból volt 1 az érték, meg 9-10 látogatóból 1, aki randizna.

A polcfúró 2011.10.06. 11:56:08

@Dövan: Ezek alapján úgy képzelem, h egy olyan képet tettél fel, amin az arcod George Clooney-s (sármos), edzőcipőben (sportos) és kantáros gatyában (kisfiús) vagy esetleg ide tartozhat a homlokodra ragasztott x alakú ragtapasz, buta képet vágsz (no IQ) és nagyon határozottan kacsintasz (csibészes)! :D
(a szerkesztőknek üzenem, hogy a helyesírás elemző nem ismeri a sármos és csibészes kifejezéseket, nagyon vicceseket ad ki helyettük!)

Érdekes, az látszik a fotódon, hogy határozott vagy (baltát tartol a kezedbe, vagy mi?), de az intelligencia nem sír le a képedről... :)

(O_O) (törölt) 2011.10.06. 11:58:03

@cyd: "de sebaj hívd randira Kockás Rozikát élőben biztos szebb."
erre reagáltam :-)

Bundabandi® (Cookie Bunny) 2011.10.06. 11:58:49

@Kytia: De ők nem voltak együtt! Ezt meg is beszélték!

@Anakin Solo (a.k.a. Ape): nem szoktam cikizni, csak van egy határ, ami nekem is sok. Én sem vagyok éppen nádszál (már), igaz kövér sem. Viszont úgy gondolom mindenki úgy öltözzön, amit az alakja megenged! Ha nagy a hasa ne vegyen fel haspólót, mert nem hogy nem szép, hanem gusztustalan.

indapass90210 2011.10.06. 12:00:45

@cyd: a kérdés csak az, hogy ahhoz az 1 látogatóhoz mennyit kellene inni? :)

(O_O) (törölt) 2011.10.06. 12:02:19

@Regisztra: a balta határozottságot sugall? Akkor ha megyek tárgyalni viszek magammal baltát, hogy a határozottságom egyértlemű legyen :-D

indapass90210 2011.10.06. 12:03:45

@Nard: kihagytad a falusi vonalat!

cyd 2011.10.06. 12:03:49

@( o_o ): Értékelhetetlen képű usernek nem írtam sose.
Abból a 10-20 nőből 2 volt gáz élőben, a többi külsejét tökéletesen belőttem a képeik alapján, illetve egy volt, aki jobban nézett ki, mint a képein.

A polcfúró 2011.10.06. 12:04:08

@Boris the Bullet dodger: Jah, vagy nem látszik a "buta vagyok, de szexelni akarok!" pólója...

A polcfúró 2011.10.06. 12:05:41

@Nard: Ja...nem is gondoltam volna, h ilyen IT agyú a macskás csaj! :D :D :D

cyd 2011.10.06. 12:06:46

@( o_o ): Simán. Haver irodájában volt mindig a falnak támasztva egy méteres pajszer. Egyszer valaki megkérdezte mi az. Válasz: tárgyalási alap.

michaela77 2011.10.06. 12:06:54

@cyd: és amelyik gáz élőben, azzal mit csinálsz?:) Azért pár kínos percet eltöltesz vele, vagy van olyan tökös, hogy megmondod, bocs, de ez nem nyerő?:)

A polcfúró 2011.10.06. 12:08:12

@( o_o ): Egyértelműen!!!! :D

Meg a csákány is.

Van is róla egy jó storym, de majd máskor, mert megyek enni!

(O_O) (törölt) 2011.10.06. 12:09:00

@cyd: kérdés milyen üzletágban dolgozott a haver ;-)

Dr. A Jó Meglepően Izmos Hercege 2011.10.06. 12:10:23

@michaela77:

Nem voltam az, sunyiban elszivárogtam a helyszínről :)

cyd 2011.10.06. 12:15:18

@michaela77: Nem, nem vagyok :( Pár kínos perc aztán a búcsúzáskor, vagy utána mail-ben, sms-ben.

cyd 2011.10.06. 12:20:21

@Nard: Az a sztori a kedvencem :)

Szöszi 28 2011.10.06. 12:23:13

@Nard: És utána telefonon vagy neten keresztül nem átkozott el? :D

Zsit (nyau és rémizé) · http://ittanyugatihatarszelen.blog.hu 2011.10.06. 12:24:36

Két kisbicikli, akik csak egymást támogatva tudnak csak megállni!

Ez el szokott múlni és ennek most volt itt az ideje.
De legalább kiderült, bár lehet hogy közben besikerült egy pótkerekes támasztás is :)

Dr. A Jó Meglepően Izmos Hercege 2011.10.06. 12:31:43

@Kata1987:

Biztos, de leszartam! :)

@cyd:

Van egy durvább is! :) Az geciundorító volt. A csaj is, meg ahogy leléptem. Az utolsó vakrandi volt életemben! :)

cyd 2011.10.06. 12:34:02

@Nard: Monitorra vele! :)

(O_O) (törölt) 2011.10.06. 12:38:26

@Nard: "Nem voltam az, sunyiban elszivárogtam a helyszínről :)"
@cyd:
De egyáltalán hogy kerültök ilyen helyzetbe? szerintem a képen azért rendesen lejön, hogy kb ki hogy néz ki és a rondákkal nem kell elmenni randizni.Vagy egyesek photoshopolnak? :-D

Szöszi 28 2011.10.06. 12:43:27

@Nard: Már úgy értem nem hisztizett neked, hogy nem jelentél meg a randin?:D

cyd 2011.10.06. 12:48:31

@( o_o ): Nem bonyolult: máshogy néz ki élőben, mint a képen és csak 1db képe volt. Azok voltak azok az esetek, mikor megerősítést nyert, hogy 2-3 kép minimum kell. Ennyiből viszont sose tévedtem.

cyd 2011.10.06. 12:50:26

@Kata1987: Megjelent, de mosdó ürügyén lelépett a hátsó ajtón a pincér segedelmével :)

Szöszi 28 2011.10.06. 12:58:08

@cyd: Vááááááá, nagyon nagy arc:D Bár én egy ilyen után kibeleztem volna Nardot és a beleivel lógatom fel egy fára, de így, hogy nem velem történt, nagyon jó sztori:D

cyd 2011.10.06. 12:58:57

@Kata1987: De Úr volt, előtte még rendezte a számlát :)

(O_O) (törölt) 2011.10.06. 13:00:49

@( o_o ): az ilyen miért teszi fel magát erre az oldalra? Nincsenek hejjespasee oszitársak?

Dr. A Jó Meglepően Izmos Hercege 2011.10.06. 13:06:22

@( o_o ):

VAKRANDI.

@Kata1987:

Azon hisztizett, hogy eltűntem, de nem válaszoltam rá.

"Bár én egy ilyen után kibeleztem volna Nardot és a beleivel lógatom fel egy fára,"

Nem lett volna szíved ilyet tenni, nagyon ügyesen tudok bánatos kiskutyaszemekkel nézni, meg úgy mint a Csizmáskandúr a Shrekben. :) Ez a szőkéknél mindig bejött! :)

Kham 2011.10.06. 13:10:24

@Frigyesur: Kódok, zárak, ajtónyitók meg hangos harcibanyákkal vitatkozás?? A sötét nagyúrnak lágyul a szíve, az már bizonyos, még a végén kiveti magából a szith közösség. Legközelebb tessék előkapni a lézerkardot nekinyomni a zárnak a hegyét, aztán amikor már fehéren izzik, akkor egy lendületes rúgással belökni az ajtót, de úgy hogy repkedjenek az izzó fémforgácsok, mint egy Edda dalszövegben, a kisiető öreglányt egy fojtótrükkel a falhoz vágni és azt mondani neki (legdartgvaderibb hangmélységgel): "Kuss legyen, Hádész szökevénye-múmiák anyja, hozz pogácsát! Krumplisat!":D

Esetleg még a házfelügyelőhöz is be lehet nézni egy elmetrükk elsütése után "Fröccsbort akarsz adni nekem, de nem abból a kupakos hipotalamuszvizeletből amit te iszol! El akarsz menni a boltba és hozni egyet a legalább ezerforintosból."

Dr. A Jó Meglepően Izmos Hercege 2011.10.06. 13:12:14

@Kham:

"Sérti a fülemet ez a szánalmas nyafogás!" (force choke)

Szöszi 28 2011.10.06. 13:15:35

@Nard: Akkor előtte kinyomom a cuki szemedet, hogy ne okozzon gondot:D Amúgy meg, tudod...Barna vagyok, lehet, hogy hatástalan rám a aranyosság:D
Viszont el kell ismerni, úriember vagy, hogy a számlát rendezted, le a kalappal:)

(O_O) (törölt) 2011.10.06. 13:18:31

@cyd:
"@Kata1987: De Úr volt, előtte még rendezte a számlát :)"
De azt is rendezte amit a lány az 1 órás várakozás közben rendelt? :-D

Dr. A Jó Meglepően Izmos Hercege 2011.10.06. 13:21:34

@( o_o ):

Az is az volt, de úgy 10x évvel később :) Ott a Deák téri metrónál beszéltük meg a randit, várok..... Megjelent a legocsmányabb nőnemű lény, amit addig láttam. Magamban imádkoztam, hogy "Nebazmeg, nebazmeg, hogy ez legyen!" De. Előveszi a telefont, (számot megadtam neki, mondjuk az a számom, hogy hogy nem, megszűnt!), tárcsáz, majd elkezd csörögni a telefonom (mondjuk közben is reménykedtem, hogy mást hív). Majd kényszeredett mosoly, majd elmentünk valami kávéházba. Ott erőteljesen nyomult, úgyhogy bepozícionáltam magam a legtávolabbi részre az asztalnál. (konkrétan tapizott bazze). A melóhelyem sms-szerverére küldtem sunyiban egy smst, hogy 10 perc múlva küldjön egyet nekem, hogy leléphessek a retekbe. (addig a rém slozin volt). Szóval visszajön, sms érkezik, én meg "jajhátsürgősmelóvanmennemkell". Kérdeztem hogy melyik metróval megy, azt mondta a 3-assal, én fellélegeztem, hogy én meg pont a kettessel. Smárolni is akart, de hármasugrókat megszégyenítve teremtem a mozgólépcsőn...Tudod, a könyvesbolt ajtajától. Biztos az adrenalin és a félelem tette ezt velem. Aztán írt smst, hogy mikor érek rá, írtam hogy nagyjából 3500 év múlva.

(O_O) (törölt) 2011.10.06. 13:26:36

@Nard: viccnek szántam :-)
hát ez végülis nem volt annyira undorító csak az utolsó sms :-D, mondjuk első randin ráadásul vakrandin miért tapizik és akar csókolni?
Lehet annyira jól csókol, hogy azzal teljesen le vett volna a lábadról? :-DD

(O_O) (törölt) 2011.10.06. 13:29:08

@Nard: szerintem azt kellett volna csinálnod, hogy amikor csörög a telód akkor úgy teszel mintha felvetted volna és beleszólsz te vagy az Peti itt várok rád már 5 perce, ja hogy menjek oda? oké. és szépen elsétálsz telót meg kikapcsolod :-D

cyd 2011.10.06. 13:33:03

@Kham:
a) fénykard
b) minek pöcsölni ennyit a zárral? Simán force push oszt jóvan, nem kell meghalni a szépségben.

@Nard: Ebből is látszik, hogy Kata fel akar szedni, ha ennyire érzékenyen érintené az elsőrandis távozásod. Óvatosan azzal az erkélyes cigarettázással :)

JOKKA21 2011.10.06. 13:38:23

Hülye picsák a nők.Aki jóban-rosszban velük van az nem jó, csak az, aki bunkó velük, aki megveri őket, aki megalázza őket, aki után futhatnak és aki semmibe veszi őket.Nem csak ribik a nők, de buták is!

JOKKA21 2011.10.06. 13:45:50

Megismert valakit, hát beszarás, hülye bulák, az ember kiteszi nekik a lelkét és nem jó nekik semmi és nem elég...

Szöszi 28 2011.10.06. 13:47:52

@cyd: Ne beszélj butaságokat:D Egyáltalán nem akarom felszedni. De ezt pár nappal ezelőtt kifejtettem már:)

Racapaca 2011.10.06. 13:50:09

@JOKKA21: Aki jóban rosszban velük van? És a nőt vajh kérdezte-e a jóban rosszban veled vagyok, hogy akarja-e, hogy jóban rosszban vele legyen? Kérdezte-e valaha az a férfi, hogy a nőnek mi a vágya? Nem, nem szokták, csak gondolatot próbálnak olvasni, meg bele látni minden mögé mindent, azzal a felkiáltással, hogy a nők soha nem azt mondják, amit gondolnak. A végén meg jön a sértődés, hogy pedig ő aztán mindent megtett... És ki kérte? Ki akarta, hogy megtegyen mindent? Lehet, ha egyszer valóban odafigyelne az ilyen férfi a nőre, rögtön rájönne, hogy nem is kell kitenni mindent az asztalra, sokkal kevesebbel is beéri a nő és sokkal boldogabbak tudnak lenni, együtt, akár az idők végezetéig.

Anakin Solo (a.k.a. Ape) 2011.10.06. 13:50:19

@Bundabandi: Akkor mégsem vagy olyan genya, mint gondoltam az előbb ;) Bevallom ma én is olyat láttam (akkorát és olyan öltözékben), hogy félek rémálmaim lesznek..

@Nard: wááá ez kéésszzz :D

JOKKA21 2011.10.06. 13:51:45

@Dövan: Ezért nem szabad összeállni ezekkel a ribikkel, csak fájdalmat tudnak okozni(már akinek) ahhoz nagyon értenek.

Dr. A Jó Meglepően Izmos Hercege 2011.10.06. 13:52:23

@( o_o ):

A pánik miatt nem tudtam gondolkodni.

@cyd:

Bátor vagyok. Úgysem tud felszedni, szőke, lapos és nagyseggű. :)

JOKKA21 2011.10.06. 13:53:37

@Racapaca: Ha a nő nem szerette a tagot, akkor mi a kóchengeresért ment vele lakni?Ja tudom, érdekből, ingyen szoba neki és a csemetének és van egy hülye, akinek panaszkodhat, aki játszik a gyerekkel és aki kinyalja a fenekét...

JOKKA21 2011.10.06. 13:54:20

@Nard: Nagy kofferba jó pakolni.

JOKKA21 2011.10.06. 13:55:37

Hihetetlen, hogy a sok feminista bridzsit dzsonsz szerint, a csaj a szegény, a csávo meg a geci, hogy szerette a csajt és vele lakhatott..

cyd 2011.10.06. 13:56:47

@Nard: Ebben semmi nagy geciség nincs. Mezei randitrükk, a 10-15. percben való barátnő/barát általi telefon, te mint technokrata más módszerrel oldottad meg, az eredmény ugyanaz.

JOKKA21 2011.10.06. 13:56:58

Szegény csajt megsajnálom mindjárt, ez a forma befogadta, szerette, nyalta a fenekét, gondolom a csillagokat lehozta volna neki, erre miss picsoá másik kukachoz vándorolt, köszönve mindent, de ő a szegény áldozat...:DDDDDD

Father Justice (törölt) 2011.10.06. 13:57:45

@Racapaca: Ha a nő nem akarta a férfi segítségét semmilyen formában, miért fogadta el a nagy albérletet, amit a faszi fizetett két teljes éven át? Ja, hogy azért az kényelmes volt, különben vissza kellett volna cuccolni anyuékhoz? Lehet, hogy nem kérte a segítséget, viszont amikor a posztíró felajánlotta neki, úgy fogadta el, hogy tökéletesen tisztában volt vele: nem felebaráti szeretetből teszi.. Úgyhogy nem érdemes ködösíteni, ez a nő egy számító rüffencs.

@JOKKA21: Ne hagyd magad! :)

Kytia 2011.10.06. 14:00:11

@Bundabandi: Az szerintem itt mindegy. Megbeszeltek, hogy igy fognak elni es ez mindkettonek jo volt. Azt nem igerte egyik sem, hogy orokke fog tartani. Olyat csak a hazassagkoto teremben igernek az emberek, de ott is minek.:)

JOKKA21 2011.10.06. 14:00:18

@Father Justice: Nem hagyom.:) Igazad van számító ez a suna.Ha egy nőnek nem kell egy pasi, akkor ne fogadja el tőle a segítséget sem, ne biztassa, hogy te nyomi lehet köztünk valami.

Kytia 2011.10.06. 14:01:35

@JOKKA21: Egyik se szegeny es egyik se geci. Illetve a pasi szegeny, mert olyan not szeret, aki ot nem, de ennyi.

Mi van a milliomosnovel?

(O_O) (törölt) 2011.10.06. 14:02:54

@Nard: nekem az ilyen vakrandik miért maradtak ki az életemből? én is akarok pánikolni meg gusztustalan módon lerázni csúnya embereket :-DDD

JOKKA21 2011.10.06. 14:04:06

@Kytia: Semmi, szarik rám.De egyem a zuzád, ha nem szeretsz egy pasit, akkor mész vele lakni?Jó, tudom, egyetemisták is laknak együtt, de itt tudta a csaj, hogy a pasi nem haverként, hanem nőként tekint rá.Meg kellett volna becsülje, hogy elfogadta más gyerekét, legtöbb férfi idegen utódot nem nevelget örömmel.

JOKKA21 2011.10.06. 14:05:18

@( o_o ): Akkor menj rapidrandira.Majd egyszer téged ráz le egy bombanő / hejjespasee, mert azoknak te leszel a csúnya ember.:)

Anakin Solo (a.k.a. Ape) 2011.10.06. 14:06:11

@( o_o ): mi van a lábad között? Rés vagy bré? :) Ha az első akkor nyomhatunk egy vakrandit és jól lerázzuk egymást 5 perc után :D

JOKKA21 2011.10.06. 14:07:55

@Anakin Solo (a.k.a. Ape): Rés:DDDDD Ez jó, milliomos fogó mágnesre tippelek, hogy az van neki, vagy hejjespasee fogó.

(O_O) (törölt) 2011.10.06. 14:09:14

@Father Justice: miért számító? az elején megbeszélték miről szól a dolog és a srác sosem szídta a csajt csak az a baja hogy szeretné meghódítani a lányt és azt hitte kedvességgel lakással sikerül de nem sikerült most meg nem tudja mit kezdjen mert neki még mindig kell a lány aki közben már mással van. Szerintem amúgy is dobbantott volna miután a srác szerelmet vall, mert a szerelem nem volt opció.az meg hogy lefeküdt vele szerintem gyengeség nem tudta a hormonjait kezelni azaz vele kezeltette :-D. Különben is a pasik mondogatják mindig ezt a "barátság extrákkal" dolgot, hát ez a nő meg vevő volt rá na.

alien47 2011.10.06. 14:11:22

"nem utolsó sorban a szex" Szerezz egy másik nőt!

"Utolsó próbálkozásként az új pasi lakására mentem és kicsöngettem őt" Te aztán értesz a nők nyelvén. Egy kész kommunikációs csoda vagy. Fogadd el a veszteséget és lépj tovább. Minek járatod le magad? Normális ember ilyet nem tenne.

Hamarosan olyan leszel, mint a tegnapi posztoló. Igaz az még messze van, de már elindultál az úton.

Ok, szerelmes vagy tesz meggondolatlanságot az ember. Ne súlyosbítsd a szakadékot kettőtök közt.

JOKKA21 2011.10.06. 14:11:30

@( o_o ): Nő és férfi között nincs barátság.Előbb-utóbb dugás lesz minden ilyennél.

JOKKA21 2011.10.06. 14:12:26

@alien47: A normális ember tényleg nem, de a szerelmes igen, ezek szerint te még nem voltál szerelmes, hogy hülyeséget csinálj egy sunci miatt.

Father Justice (törölt) 2011.10.06. 14:13:21

@( o_o ): A nő nem gyengeségből, hanem számításból dugott EZZEL a faszival: ez volt a lakhatás ára. Így egyszersmind kimondatlanul is elhitette vele, hogy szerelmes lett - hiszen a nő szerelemből kefél, nemdebár? A hormonok szavára hallgatva a MOSTANI faszijával dug.. már jó ideje, és immáron hivatalosan is. Erről nagyjából ennyit.

De nem én vagyok az Igazság.
Én csak azért jöttem, hogy tanúságot tegyek az Igazságról.

(O_O) (törölt) 2011.10.06. 14:14:04

@Anakin Solo (a.k.a. Ape): :-DDD
amúgy meg rés de néha bré is:-DDD.
@JOKKA21: olyan mágnest hol lehet beszerezni? :-D

Kham 2011.10.06. 14:14:37

@cyd: a. Amikor én gyerek voltam akkor még lézerkardnak mondták, nekem már az is marad. Amúgy meg fényszablya a tükörfordítás, de az meg jó hülyén hangzik, ráadásul asszem a sabre-szablya egykezes kard igazából.
b. De akkor hol marad a hatásos belépő? A gomolygó füstfelhőt csak az ajtó izzó kerete világítja be, elöszőr csak a szörcsögő légzést hallod, majd lassan kibontakozik egy másfélember magas sötét árny. ForcePus után belépsz a girbegurba kapuszárnyak között és Mari néni megszólít "Aranyoskám, maga ugye a kéményseprőktől jött?":)

JOKKA21 2011.10.06. 14:14:42

Amúgy forma örülj, hogy megszabadultál ettől a ringyótól, máskor azért sírnak a nők, hogy gyerekkel nem kellenek senkinek, ha meg kellenek akkor is mocskok.

Kytia 2011.10.06. 14:15:09

@JOKKA21: De mi az, hogy nem szeretem? Volt olyan, akit szerettem, de nem halalos szerelemmel es volt olyan, akit szerettem, de "megismertem valakit" es utana mar azzal akartam lenni. Kurvara igy mukodik ez mindenkinel, en azt nem ertem, hogy mit lehet ezen meg x evtizednyi elettapasztalat es tobbszaz poszt utan ujra es ujra ertetlenkedni es felhaborodni. Te is kurvara igy mukodsz, en is, mindenki. Jo volt neki a pasival lakni, nyilvan valamennyire szerette, aztan beutott a lamur. Nezd meg a tegnapi posztott, ott a csavo 7 eve el azzal a novel, akit nem szerelembol vett el es mar szexualisan sem kivanja. Es megsem tudja eldonteni, hogy valjon-e, mert kurvara nem fekete-feher az, hogy egyutt akarsz-e elni valakivel, vagy sem es lehet kurvajo a kozos elet olyannal is, akibe nem vagy szerelmes.

"Meg kellett volna becsulje..." En csomo mindenkiben megbecsulok csomo mindent, de nem sokkal elnek egyutt ezek kozul. Legfeljebb kedvelem azokat, akiket jo embernek tartok, de nem fogom automatikuan szeretni oket, kotodni hozzajuk, vagyni rajuk, stb. Szar ugy, de ez van. A nok is csak a vagyaik utan mennek, mint a ferfiak. Akire most nyomulsz, az a legkedvesebb ember az eddigi eletedben, vagy a legvonzobb? Ennyi.

JOKKA21 2011.10.06. 14:15:29

@( o_o ): Azt gyárilag kapják a nők, amikor születnek.:D

Dr. A Jó Meglepően Izmos Hercege 2011.10.06. 14:15:31

@( o_o ):

Én sem vagyok Brad Pitt ráadásul.

@Kata1987:

De a legnagyobb gátló tényeződ akkoris az, hogy foglalt vagyok. Nálam nem férnél bele a keretbe :)

(O_O) (törölt) 2011.10.06. 14:16:43

@alien47: mondjuk, ha van valami érzésem a pasi iránt akkor nekem a kicsengetés kimondottan jól esne. Van,hogy egy lány azért lép le mert nem tudja a másik mit érez és úgy véli az nem szereti ezért dobbant és amikor a másik teper utána ezerrel akkor az jó, de ennél a nőnél nem ez volt a szitu.

JOKKA21 2011.10.06. 14:17:41

@Kytia: Nem a legkedvesebb, csak a legszebb és rajta kívül nem hiszem, hogy mostanában kéne másik nő.Ha úgy működtök, akkor ne mondjátok, hogy a férfiak a kukacuk után mennek, ha ti is a puncitok és a pénztárcátok után.:)

(O_O) (törölt) 2011.10.06. 14:18:03

@JOKKA21: akkor az enyém meghibásodott vagy kifelejtették :-D, bár hülyeségeket beszélek igazából volt már mindkettő is az életemben csak sajnos nekem ennél több kellett és most bevonzottam a "többet" :-)

cyd 2011.10.06. 14:18:52

@Nard: "Nálam nem férnél bele a keretbe"
Akkora seggel csodálod?

JOKKA21 2011.10.06. 14:18:53

@( o_o ): Nem tudja, hogy szereti?Nem érzitek, hogy szeret a pasi vagy csak kefélésre tart?Azt hittem olyanok vagytok, mint az állatok, hogy érzitek, ki szeret.

JOKKA21 2011.10.06. 14:21:09

@( o_o ): Csinálj magadból bombázót és jönnek majd a hejjespaseek hódolni.

Kytia 2011.10.06. 14:22:00

@JOKKA21: En nem is mondom. Kurvara megertem mindegyik felet.:)
Most mire fel varnam el akarmelyik Jozsitol, hogy engem szeressen azert, mert jol fozok, amikor ott van Ropiseggu Julcsa, aki kurvara nem tud fozni, de jobban vonzza? Es ha neked is a legszebb no kell, akkor te is megerted.:)Majd az vesse az elso kovet, aki halabol, joindulatbol, szanalombol, vagy ilyesmikbol van valakivel. Arra azt mondanatok, hogy szamito geci es valoban.:)

JOKKA21 2011.10.06. 14:23:51

@Kytia: Ha jól főzöl nekem jó leszel főzésre.:) Dugnod nem kell velem.:D

dr. gernika 2011.10.06. 14:24:19

Mai kínzó kérdéseim:
1. Aki tyúklépésben, csigatempóban száll fel a metróra és akkor is az ajtóban vakarózik, amikor már elhangzott a jelzés, tényleg úgy gondolja, hogy utána már senki nem akar felszállni?
2. Az a csinos, finom fiatal lány, aki borotválja a hónalját, és már majdnem fél centis sörtéje van, az miért pántos felsőt vesz fel és miért a lehető legmagasabb korlátban kapaszkodik?
3. Az a néni, akinek szó szerinte derékig ér a melle, az úgy gondolja, hogy neki ez jól áll, vagy esetleg tagja valami "a melltartó mellrákot okoz" mozgalomnak?
Egyelőre ennyi.

Racapaca 2011.10.06. 14:25:51

@JOKKA21: pasi hívta, sőt el tudom képzelni, hogy a nagy segíteni akarásban, könyörgött is kicsit hozzá. Tény, hogy nem biztos, hogy el kellett volna fogadni, DE a nő úgy fogadta el a felajánlást, hogy elmondta a kezdetekkor, hogy nincs benne érzelem, nem szereti a pasit, ne is várjon többet. A pasi vállalta ezt, ugyhogy most hiába sír.
Egyébként nem vagyok feminista, hiszek abban, hogy a nő legyen nő, a férfi pedig férfi és mindenkinek megvan a helye és szerepe az életben és ezek a szerepek az én gondolkodásom szerint elég konzervatívan vannak meghatározva.
De attól a falnak megyek, hogy ha gy pasi lép le egy nő mellől, akkor a nő a hibás, ha a nő lép le egy pasi mellől, akkora nő a hibás, a pasik meg mindig csak ösztönből létfenntartanak és tesznek mindent az ösztöneiktől vezérelve, azért semmiért soha nem hibásak, ellenben a nők csak és kizárólag számító szukák. Na ezzel nem tudok és nem is fogok egyet érteni.

@Father Justice: lásd fennt, vagyis a pasi pontosan tudta, hogy a nő nem szerelmes bele és mellesleg a leírás alapján az összeköltözéskor még a pasi részéről se voltak, legalábbis a nő számára látható jelei a szerelemnek, azok később "alakultak" ki.

JOKKA21 2011.10.06. 14:26:14

@gernika: 1: Leszarja a többit
2: Rexonát használ, nincs szaga
3: Öregpaseekat is ki kell szolgálni csöccsel

(O_O) (törölt) 2011.10.06. 14:26:15

@Father Justice: az igazság relatív szokták mondani, de ez baromság csak ép ki milyen szűrőn keresztül látja az igazságot. Én pl most azt látom, hogy te minden nőben csak a számító dögöt látod.
A pasi már szex előtt felajánlotta a lakást ingyen szexmentesen, csak férfi, nő tényleg nem tud hosszútávon csak barátok maradni főleg nem egy lakásban. Előbb utóbb az egyik többet akar. Itt pont a pasi akart többet, megesik.Sosem mondtam, hogy a nő csak szerelemből csinálja, van nemi vágy is és az is bennünk van csak ha a nő szerelmes akkor a nemi vágy szintje is magasabb és akkor egy vadmacska tud lenni.
Tehát ha van szerelem akkor van vágy, ami jól fel van fokozva.Ha nincs szerelem még lehet vágy (ezek az 1-2 éjszakás esetek)csak hamar kialszik ha jönnek a gondok.Ha meg nincs egyik sem akkor csak fekszik és hagyja magát a pasi meg elunja..

Racapaca 2011.10.06. 14:26:29

@Kytia: Köszönöm :o) Én is pont ezt akartam mondani :o)

neccharisnyás útonálló (törölt) 2011.10.06. 14:27:17

Ajj, ez olyan szomorú! Csaj tuti, hogy maradt a NO érzelem megállapodásnál. Szegény pasas meg... á, heverd ki mielőbb, koma!
Nem bírom, mikor a rendes pasiknak nem jön össze. szomorú leszek. :(

Racapaca 2011.10.06. 14:27:20

@JOKKA21: Nem biztatta, sőt, a pasi ismerte a helyzetet :o)

JOKKA21 2011.10.06. 14:28:49

"a nők csak és kizárólag számító szukák" kimondtad az igazságot, ezt én sem tudtam volna jobban megfogalmazni.:)

indapass90210 2011.10.06. 14:30:18

@( o_o ): "nekem az ilyen vakrandik miért maradtak ki az életemből? én is akarok pánikolni meg gusztustalan módon lerázni csúnya embereket :-DDD"

Nekem volt olyan, amikor a csaj képe annyira agyon volt fotosoppolva, hogy vakrandinak is elment volna. Azt is érdemes hozzátenni, hogy rajzolt képeken jobban nézett ki, mert valójában elég rendesen elbánt vele a természet :)

alien47 2011.10.06. 14:30:18

@JOKKA21: Soha nem voltam szerelmes. Nem csináltam semmi hülyeséget. hahahahahah

Itt nem rólam van szó. Írt egy posztot, ahol véleményt kért. Megkapta. Jelenleg nem én vagyok a töketlen, hogy másoktól várjak tanácsot, útmutatást!

"hiszen megbeszéltük, hogy semmi komoly nem lesz" a nő az elején megmondta, hogy a lakás, feles rezsi és az alkalmi szex miatt lesz vele. Ez meg beleszeret. Utána meg bolondot csinál magából. Legyen szerelmes, de tudja hol a határ.

Te hol húznád meg a határvonalat? Amikor kicsenget egy nő/pasi a lakásból? Amikor követ, hogy kivel találkozol? Leereszti a gumijaidat, hogy ne tudj randira menni?

Ezeket is szerelmes emberek csinálták. Ez is normális? Különbözőek vagyunk, különböző normákkal!

JOKKA21 2011.10.06. 14:30:28

@Racapaca: Persze, akkor ismerte volna, ha picsoá mondja, hogy figyelj hoszé ármándó nem szeretlek, nem lesz köztünk soha semmi, csak lakni szeretnék nálad, cserébe főzök neked és mosom a boxereid, kedvellek mert játszol a gyerekemmel és kurva jó arc vagy, de nem szeretlek, mint férfit, csak mint havert.

(O_O) (törölt) 2011.10.06. 14:32:09

@JOKKA21: nem kell mert jönnek csak a hejjespaseek sajnos agynélküli lények (hasonlítanak rád?) és ettől többre tartom magam.

Anakin Solo (a.k.a. Ape) 2011.10.06. 14:32:14

@( o_o ): Néha bré? Csak néha? Akkor nem lehetsz túl jó nő, mert különben rendszeresen lenne bré a lábad között - meg máshol is :)
Mondjuk én nem vagyok csúnya, szóval a lerázás csak egyoldalú lesz :D

JOKKA21 2011.10.06. 14:32:49

@alien47: Én elküldtem volna a csajt melegebb éghajlatra, miután kinyalom a seggét és lelép egy gazdagabb / szebb faszihoz.Persze nem bora-borára, hanem a 'csába.

Dr. A Jó Meglepően Izmos Hercege 2011.10.06. 14:32:57

@Kytia:

Ingyen főzhetsz gernikára és rám. Nem dugunk, de az alapanyagot is te hozod! :)

Bundabandi® (Cookie Bunny) 2011.10.06. 14:33:47

@JOKKA21: Ez azért fordítva is így van! Ha egy nő rendes, meg kedves, akkor nem kell! Az kell aki jól kihasználja, megcsalja. Párszor belefutottam ilyenbe, aztán meg nekem panaszkodott, hogy az XY milyen nagy ribi... hát igen.

JOKKA21 2011.10.06. 14:35:34

@( o_o ): És mi van, ha nincs agya?Van 50-es karja, babapofija, barátnők előtt tudsz villogni, hogy milyen ari cuki édi paseed van.Nem atomfizikáról akarsz vele beszélgetni, nem?Rám nem hasonlít, mert nekem van agyam.Felszínesnek tartalak, mert ronda embert akarsz elküldeni és még élveznéd is.Csak egyszer visszanyal a fagyi, ha egy megamájer álompasinak te leszel a "ronda".

(O_O) (törölt) 2011.10.06. 14:35:52

@Dövan: nekem egy kolleganőm volt ilyen és csak úgy hódítgatta a pasikat online én meg mellette magamban kuncogtam ahogy elképzeltem mi lesz ha ezek a pasik élőben is találkoznak vele. :-D

Szöszi 28 2011.10.06. 14:37:10

@Nard: Nálam meg főleg nem:D A párkapcsolatban élő férfi kategória nálam nem játszik:)

Racapaca 2011.10.06. 14:37:21

@JOKKA21: Nos, nekem a posztból úgy tűnik, hogy ezt mondta a hölgyemény az elején, bár meglehet, hogy nem ezekkel a szavakkal :o)))

JOKKA21 2011.10.06. 14:37:23

@Bundabandi: Ne legyél rendes, legyél pénzéhes számító dög.Én sem leszek kedves, mert nem azt igénylitek, hanem a bunkóságot, arcoskodást, flegmaságot és műmájerkedést.

indapass90210 2011.10.06. 14:38:45

@JOKKA21: hehe, te totál bele vagy zúgva!

Barétom, ez itt az aratás ideje. A célszemélyt ugyan soha nem fogod így megcsinálni, de mostani lelkiállapotodban nagyon hatékonyan tudod eljátszani a mindent leszaró macsó szerepét, majd emiatt blokkolni minden irántad kicsi érdeklődést is mutató picsát!

Büntesd őket, tesvír!

Racapaca 2011.10.06. 14:39:50

Részemről léptem, köszönöm mindenkinek a magasztos vitát:o)

indapass90210 2011.10.06. 14:41:19

@( o_o ): én pont ezért hagytam abba vagy két és fél éve az online randizást. Már túl sok volt a meglepetés.

(O_O) (törölt) 2011.10.06. 14:42:26

@JOKKA21: te minek szólsz be olyanért amit nem követsz nyomon? Na meg a nagy D betűk :-al szerinted díszsorok? A jelenlegi partnerem se hejjespasee, de szeretem mint állat és még életemben nem bántam gonoszul azzal aki ronda mert egyrészt szépség/rondaság ízlés függő másrészt ezekről nem tehetünk harmadrészt a belső értékek még mindig fontosabbak mint a nagy pocak tar fej stb.
Én meg nem azért tartok egy pasit,hogy vele villogjak a "barinők" előtt. Ez pasi szokás!!!! (bár Brad Pittel villognék egy picit :-D)

Anakin Solo (a.k.a. Ape) 2011.10.06. 14:44:03

@Kytia: "Akire most nyomulsz, az a legkedvesebb ember az eddigi eletedben, vagy a legvonzobb?"
Akire a legjobban feláll a cerkája :D

Na mi van a részvényekkel? Bukóban vagy még, vagy már milliárdos vagy az eladásából? :D

Bundabandi® (Cookie Bunny) 2011.10.06. 14:44:51

@gernika: reggel a metrón felszáll egy nyanya. Ott állok az ajtó mellett a kocsi végében, de egy kicsivel beljebb, így az ajtó és köztem lehet vagy 30 cm. Erre a nyanya úgy gondolja, hogy akkor most ő befér oda, arra a 30-cmre (volt máshol is hely) és betuszkolja magát, közben persze lökdös! Nánézek a "Bandi ölj!" nézéssel, erre kihátrál... majd meggondolja magát és visszafuraszik... majd helyezkedik, oldalba nyom a tásájával. Ránézek megint, már készülök beszólni, mikor észreveszi magát és mégis odébb áll. Következő megálló előtt beáll a seggembe, majd megszólal? "Leszáll?" Le vazze, hála Istennek, le!

(O_O) (törölt) 2011.10.06. 14:46:28

@Anakin Solo (a.k.a. Ape): :-DDD. Csak visszafogtam magam nehogy megbélyegezzenek itt cédának, meg számítónak mert az uram gondoskodik a napi betevőről :-DDD

"Mondjuk én nem vagyok csúnya, szóval a lerázás csak egyoldalú lesz"
Nyugi nem úgy ráználak le ahogy Nard szokta :-P :-D

cyd 2011.10.06. 14:49:09

@Nard: Szerinted hol érdekli a szakácsot a nemi életetek sivársága? :P

Bundabandi® (Cookie Bunny) 2011.10.06. 14:49:32

@JOKKA21: ha meg ilyenek a nők, akkor meg az a bajod!

(O_O) (törölt) 2011.10.06. 14:50:07

@Dövan: én ismerek olyan lányt akinek bejött az online randizás de én nem mertem sose kipróbálni mert online az lehetsz aki akarsz és a pasik többsége élőbben is szédíti a népet nem hogy online (de persze ez a csajokra is igaz :-))...

Kytia 2011.10.06. 14:51:12

@JOKKA21: Amugy nem fozok jol.:)) Sot, egyaltalan nem. De a fozes pont egy olyan dolog, amivel a nok azt hiszik, meg lehet vasarolni a pasi erzelmeit, ahogy a pasik is azt szeretnek, hogy mindenfele megmentessel, meg jotetemenyekkel meg lehessen a noet. Sajnos, mindenki teved.:)

Frigyesur (törölt) 2011.10.06. 14:51:37

@Kham: A Sotet Nagyur is belefarad neha az allando konfrontacioba a kulturalisan, szocialisan es mentalisan alulfejlett nepekkel. Ha birodalmi hadsereg nyugdijas oregasszonyokbol es a Budapesti Kozlekedesi Vallalat jegyellenoreibol allt volna, ma is letezne az Elso Galaktikus Birodalom.
"Kuss legyen, Hádész szökevénye-múmiák anyja, hozz pogácsát! Krumplisat!"
:DDDDDDD
Alkalmazhattam volna eroszakot, de tedd a szivedre a kezed (ekozben kepzeld ide Flipper Ocsit a dramai hatas kedveert): ha egesz nap lazadokat kellett volna megsemmisitened, kinoznod, leigaznod, akarnad te otthon, a szabadidodben is pont ugyanezt csinalni? Nanahogynem.

Ugyanez igaz a kozoskepviselore. Masreszt nem tudom mennyire hatnak az elmetrukkok az etilesen intoxikalt es dramain megfogyatkozott idegsejtekre. Szerintem sehogy. Igy szereztek immunitast. Ami nincs, azt nem lehet befolyasolni.

Kytia 2011.10.06. 14:52:38

@Anakin Solo (a.k.a. Ape): Na ja, valahogy sejtettem.:))
OTP sulyos bukoban, MOL enyhe nyeresegben. Meg varok.:)))

JOKKA21 2011.10.06. 14:53:15

@Bundabandi: Lehet tetszett neki a feneked.

@Dövan: Köszi, padlón vagyok kicsit, de túlélem.Te is adj nekik.:)

@( o_o ): Most őszintén, under18-as vagy?Beírod, hogy elküldenél egy ronda embert, erre én írom, hogy felszínes vagy, erre te lebaszol, hogy miért szólok be?Ha egy pasi írná, hogy de jó lenne egy ronda nőt elküldeni már 30 nő szemét faszozná...Nekem meg a szépségkirálynő plázacicákat esne jól elküldeni, ronda nők nem ártottak még nekem..

Dr. A Jó Meglepően Izmos Hercege 2011.10.06. 14:53:57

@cyd:

Mármint vele nem. :) A szakácsnő főzzön bazzeg :)

indapass90210 2011.10.06. 14:54:45

@( o_o ): ezért jó egyből találkozni. Én sem szoktam túl sokáig húzni, akkor nehéz szédíteni:

- Szia!
- Szia!
- Tetszel, találkozunk?
- Ok.
- Mi a számod?
- 06-30....

Oszt ennyi :)

Az esetek 90%-ában megakad a kommunikáció az első szia után közvetlenül :)

(O_O) (törölt) 2011.10.06. 14:55:23

@Kytia: "Sajnos, mindenki teved.:)"
nem mindenki,én nem :D

dr. gernika 2011.10.06. 14:55:54

@Dövan: Én ezen a helyedben elgondolkoznék. :D

Zsit (nyau és rémizé) · http://ittanyugatihatarszelen.blog.hu 2011.10.06. 14:56:34

@( o_o ):
hát ha még hozzátesszük, hogy mennyi biztatás hangzik el a nők felé, hogy tessék szexuálni, mert az jót tesz, satöbbi-satöbbi - és végre van valaki, aki eszerint jár el és nem hagyja bepókhálósodni, erre meg le van hordva a sárga földig. Még majmocskát se akar felneveltetni, meg férjhez sem akar menni.
Na, így legyél jó :)

Dr. A Jó Meglepően Izmos Hercege 2011.10.06. 14:57:04

@JOKKA21:

Hát ez elől az ocsmány Jabba-Piranha keveréktől te is menekültél volna! :)

JOKKA21 2011.10.06. 14:58:17

@Dövan: Ne köszönj és akkor lebasznak, hogy nem tanítottak meg köszönni?És onnan már tudsz kommunikálni.:D Vagy köszönj csával és azért basznak le, hogy nem csá, hanem szia, nem szeretik a csázást.

Frigyesur (törölt) 2011.10.06. 14:58:45

@cyd: :DD Fanboyst szoktam idezni "Kérem lepjenek hátrébb Lord Vadertől!" :))

@Kham:
a) Te ilyen kis fiatalka vagy? Az en gyerekkoromban meg Laserschwert-nek hivtak :D
b) Gyanitom te nem sok szipirtyoval talalkoztam, mert az aranyoskam kezdetu mondat helyett, kapasbol elorantana sodrofajat, oly furgen, hogy meg en se tudnam kivedeni a lezer/fenykardommal/mit meine Laserschwert :D

indapass90210 2011.10.06. 14:58:54

@JOKKA21: én ezt komolyan írtam, mert sokat fog segíteni a rutin, amit összeszedsz.

Egyrészt addig is tanulsz viselkedni a csajokkal, másrészt tanulsz dugni.

(O_O) (törölt) 2011.10.06. 14:59:44

@Dövan: :-DDDD
És a kérsz kólát már nem mükszik? :-D

indapass90210 2011.10.06. 14:59:49

@gernika: majd átköltözöm egy másik gazdatestbe :D

JOKKA21 2011.10.06. 15:01:01

@Zsit (nyau és rémizé): Avassuk szentté a csajt, hogy milyen korrekt volt?

@Nard: Lehet, de én inkább a hülye picsáktól menekülnék, akkor is, ha szépek.:)

Anakin Solo (a.k.a. Ape) 2011.10.06. 15:02:52

@Bundabandi: "Nánézek a "Bandi ölj!" nézéssel, erre kihátrál..."
Ez aranyos :) El is képzelem magamban, huu de szigorú lehetsz :)

@( o_o ): "Nyugi nem úgy ráználak le ahogy Nard szokta :-P :-D "
Ó drága, fogalmi zavarai tetszenek lenni :) Az egyoldalú lerázást nem úgy értettem, hogy te ráznál le engem :D

@Kytia: én ma eladtam volna párat ami +, de sajna nem tudtam technikai okok miatt :S Holnapra fogadok megint -ban leszek...

@JOKKA21: Fel a fejjel Bro, még mindig jobb szeretni és csalódni, mint érzelmek nélküli életet élni.. Persze ezt csak azt tudhatja aki volt már fent és lent és érzett..
Csak most, csak neked: youtu.be/Ntq4J498qq8

Frigyesur (törölt) 2011.10.06. 15:03:04

@Nard: Ezt a sztorit sosem tudom megunni. Rosszmajam folyton elkepzeli, ahogy vergodsz, mint egy legy a pok halojaban :)))

@gernika:
1. Ez ugy szokott mukodni, hogy felrelokve felszall, aztan megall.
2. Nem szokta nezni a honaljat.
3. Az o koraban meg mar nem erdekli hogy nez ki. Csak dauer legyen a hajaban, es csirkefarhat a banyatankjaban.

(O_O) (törölt) 2011.10.06. 15:03:17

@JOKKA21: csak nem olvastad az előzményt egy poénos sztorit mesélt Nard én meg erre viccből beírtam de jó lenne nekem is ilyet csinálnom, de folytathatom és mondhatom hogy de bezzeg engem a lelkiismeretem visszatart ettől, csak hogy te is felfogd.Amúgy annak szoktak nézni azaz néha 16nak :-D de sajnos már nem annyi vagyok :-(

JOKKA21 2011.10.06. 15:03:53

@Dövan: Tudom és köszi, de én is komolyan írtam, próbáld ki olyan nővel, aki nem jön be, 10-ből 7-8 csaj vválaszol, ha csával köszönsz vagy nem köszönsz, cseten én is így írtam nőkre, hogy csával indítottam, a legtöbb válaszolt, ha normálisan, hogy szia aranyos vagy szeretnélek megismerni stb, akkor semmi válasz vagy kinyomtak egyből.

Frigyesur (törölt) 2011.10.06. 15:04:15

A Paypal-os fizetesi formaval lehet valami gondom? Hasznalja valaki?

(O_O) (törölt) 2011.10.06. 15:05:57

@Frigyesur: elvileg a legkorektebb módja az online fizetésnek. Én használtam már teljesen jó, de nem tudom van-e hamis paypal itthon.szerintem azért erre nagyon ügyelnek az eredeti paypalosok de nem lehet tudni :-S

Frigyesur (törölt) 2011.10.06. 15:07:03

@( o_o ): @cyd: @Nard: Azt a modszert egyikotok sem ismeri, hogy te legyel olyan szornyu randevupartner, hogy a masik menekulni akarjon?

dr. gernika 2011.10.06. 15:07:52

@cyd: Hülye. :D
@Frigyesur: Dauer az volt.
@Bundabandi: Na az a halálom, ha a metrón hozzám érnek.

(O_O) (törölt) 2011.10.06. 15:09:23

@Dövan: egyszer egy pasi leszólított de épp vmi fitness termes szórólapokat osztogatott és nem mondta, hogy "tetszel találkozunk" csak annyit,hogy "mit csinálsz ma délután?" én meg azt hittem ennyire azt akarja, hogy elmenjek tornázni és vagy 5 perc félrebeszélés után esett le, hogy randit akar. Szóval te legalább lényegre törő vagy :-DDD

Dr. A Jó Meglepően Izmos Hercege 2011.10.06. 15:09:23

@Frigyesur:

Őőőőő, a büszkeségem nem engedte soha :) Egyszer talán előfordult, akkor én lettem koptatva szar dumával, de meg is mondtam, hogy szarul hazudik, és inkább mondja azt, hogy nem jöttem be oszt' jónapot. :)

cyd 2011.10.06. 15:10:09

@Frigyesur: Működik. Semmi extra. Nem tudom milyen banknál vagy, de úgy a tuti, ha a netes tranzakciókhoz van egy virtuális kártyaszámlád amire mindig csak annyit teszel, amennyit épp azon keresztül akarsz forgalmazni, így még DRcsisztuzsuzsi csalói sem tudnak lenyúlni.

Frigyesur (törölt) 2011.10.06. 15:10:33

@( o_o ): Milyen az a hamis Paypal? Aszondja regisztraljak itt:
www.paypal-europe.com/magyar/index.html

De inkabb azert aggodom, mert nagyon szeretnem, amit kineztem. (GSM lehallgato keszulek, amit a gyanutlanul szoke Nardy babynek adnek (biztos nem ismerne fel a kemtechnikat, sot meg meg is koszonne), es minden piszkos kis titkat kihallgatnam, hehe :))

JOKKA21 2011.10.06. 15:10:50

@Anakin Solo (a.k.a. Ape): Köszi.:)

@( o_o ): Jó, akkor elnézést kérek, azt hittem komolyan írtad, tényleg nem olvastam vissza 200 hsz-t.

(O_O) (törölt) 2011.10.06. 15:11:12

@Frigyesur: én egyszer próbáltam az lenni,és mindent bedobtam,hogy megutáljon de nem jött össze, úgyhogy sajnos meg kellett neki mondanom, hogy nem jön be :-DD

JOKKA21 2011.10.06. 15:14:09

@Dövan: Ezek a társkeresős nők, akik jól néznek ki, naponta 40-50 szia szeretnélek megismerni sablonlevelet kapnak, szerintem azért nem írnak, ha olyat írsz, amit mások nem és kicsit bunkóbban, akkor írni fog a legtöbb.

(O_O) (törölt) 2011.10.06. 15:14:24

@Anakin Solo (a.k.a. Ape): csak próbáltam menteni a menthetőt :-D

JOKKA21 2011.10.06. 15:15:57

@( o_o ): Az a korrekt, ha megmondod, hogy mi van, ha direkt hp leszel, hogy a pasi ne akarjon semmit az nem korrekt, egyszerűbb megmondani, hogy Pityu aranyos vagy, de nekem a Cé Ronáldó jön be.

JOKKA21 2011.10.06. 15:17:01

@Dövan: Persze nem arra gondoltam, hogy szúrnám a fosód levelet írj.

(O_O) (törölt) 2011.10.06. 15:17:10

@Frigyesur: :-DDD, szerintem ez az eredeti bar amikor en hasznaltam akkor nem volt ennyire bonyolult a regisztralas stb.

Frigyesur (törölt) 2011.10.06. 15:17:26

@gernika: Egyik kulonleges ismertetojeluk. Ha dauert latsz, ne nezz oda, ne nezz oda.

@Nard: Nalam erolkodes nelkul megy, csak magamat adom :))) Mondjuk te tul szep es csinos vagy hozza, koztudott, hogy egy olyna helyespasi/csajszi barmit mondhat, akar "Támadt egy ötletem. és olyan forró és tüzes, mint a gatyám." :DDD

@cyd: Jah, ennyi leesett, csak hogy van valami hatulutoje a regisztracionak, vagy ilyesmi.

Zsit (nyau és rémizé) · http://ittanyugatihatarszelen.blog.hu 2011.10.06. 15:18:22

@JOKKA21:
felőlem avathatod is - mindenkinek mást jelent a szentség :)
Na de tényleg, azért nem kéne codálkozni, hogy a dolgok úgy történtek, ahogy bejelentette.
Én csak ezért nem értem: nem kívánta a telepatizmust, megmondta. Aztán úgy lett. Nahát!

indapass90210 2011.10.06. 15:20:03

@JOKKA21: nem, ez így sem működik :)

Megnézi a képeket meg a paramétereket, az alapján dönt, és inkább a képek alapján.

dr. gernika 2011.10.06. 15:21:23

@Frigyesur: Jó. Amúgy volt vele apjuk is, ő ült. Így pont szemmagasságban volt neki a csöcsi. Valahol praktikus.

JOKKA21 2011.10.06. 15:22:29

@Zsit (nyau és rémizé): De azért csak jó volt, hogy volt egy hülye, akire támaszkodhatott, majd miután talpra állt, formának lapát.

JOKKA21 2011.10.06. 15:25:00

@Dövan: Rólam nem volt kép a csetes profilomban, aki érdemes volt rá annak mutattam, ha raktam volna képet az elriasztotta volna a nőket.:D
Akkor rakj ki olyan képet, amin jól nézel ki, vagy ne rakj képet, hogy ne az alapján döntsenek, amelyik csaj érdemes rá, annak küldj, ha megkedvel leszarja, hogy Brad Pityu vagy-e.

Frigyesur (törölt) 2011.10.06. 15:25:27

@gernika: Wow, erotika a foldalatti jarmuveken.
Amugy meg nem ertem mi a bajod: szivecsked is riszalja magat a metron. :D

@( o_o ): Ez meg semmi. Ahonnan rendeltem, ott nyilatkozni kellett ferfi vagyok avagy no. Erosen zavarba hoztak, megvallom.

(O_O) (törölt) 2011.10.06. 15:28:42

@Dövan: de ti is szóval miért baj ez?

Dr. A Jó Meglepően Izmos Hercege 2011.10.06. 15:29:32

@Frigyesur:

"Még mindig Istent imádjuk? Mert én úgy tudom már ő is engem imád haha!" :D

michaela77 2011.10.06. 15:30:01

A netpincéren nem túl pozitívan értékeltem egy pizzériát, erre felhívtak, hogy mi volt a probléma. A végén meg felajánlottak egy ingyen pizzát.
Szerintetek ha elfogadom, mennyi esélyem van rá, hogy nem lesz beleköpve?

(O_O) (törölt) 2011.10.06. 15:30:19

@Frigyesur: :-D. biztos azért kérdezték,hogy milyen csomagolásban küldjék? :-D

(O_O) (törölt) 2011.10.06. 15:31:08

@michaela77: add a macskádnak, és így ők is beleköphettek meg te is jól jártál :-)

Zsit (nyau és rémizé) · http://ittanyugatihatarszelen.blog.hu 2011.10.06. 15:31:19

@JOKKA21:
ki mondta hogy nem volt rendben előtte?
Sok férfi hiszi magáról, hogy igazi lovag és majd jól megmenti a királylányt - csak szegény királylányt kell előtte meggyőzni arról, hogy ő mentésre szorul.
Látod, neked is megvannak a szűrőid, tök más következtetésre jutsz, mint amit a tények indukálnának (nyilván én is):)

Dökvín 2011.10.06. 15:32:27

JOKKA cseppet mintha frusztrált lenne ma :)

JOKKA21 2011.10.06. 15:33:06

@michaela77: Mint nekem Hilary Duffot kényeztetni.

@( o_o ): Jó ez igaz, de ti az egzisztenciát is nézitek.Ezzel 2-1 a javatokra.

(O_O) (törölt) 2011.10.06. 15:33:29

@JOKKA21: "Az a korrekt, ha megmondod, hogy mi van, ha direkt hp leszel, hogy a pasi ne akarjon semmit az nem korrekt, egyszerűbb megmondani, hogy Pityu aranyos vagy, de nekem a Cé Ronáldó jön be. "
azóta én is rájöttem,de köszi a jótanácsot :-)

cyd 2011.10.06. 15:33:35

@Nard: Lord Villám rulez

@michaela77: Így jár, aki nem névtelenül értékel

dr. gernika 2011.10.06. 15:34:02

@Frigyesur: Nem riszálja, anélkül is ragadnak rá a csajok. :)

michaela77 2011.10.06. 15:34:23

@( o_o ): nem adnék olyat neki sem.

@cyd: én bátor vagyok, vállalni szoktam a véleményem:)

JOKKA21 2011.10.06. 15:35:54

@Zsit (nyau és rémizé): Ha meg nem segítenek rajtatok, akkor a pasik önző bunkó kukik..

cyd 2011.10.06. 15:36:57

@michaela77: Akkor tessék szépen bátran megenni az extra feltétes pizzát.

michaela77 2011.10.06. 15:39:00

@cyd: inkább vélemény nyilvánításban vagyok bátor, mint evésben:)

Dr. A Jó Meglepően Izmos Hercege 2011.10.06. 15:40:30

@cyd:

Lord Villám jó arc, bár a példaképem Edmund :) Annyira aljas és geci. Imádom.

Dr. A Jó Meglepően Izmos Hercege 2011.10.06. 15:41:27

@gernika:

Höhöhö, ma csiniben is vagyok aránylag. :)

(O_O) (törölt) 2011.10.06. 15:42:00

@Kugeln - Rock me Amadeus:
"JOKKA cseppet mintha frusztrált lenne ma :)"
akkor csak ma nőgyülőlő? :-)

Zsit (nyau és rémizé) · http://ittanyugatihatarszelen.blog.hu 2011.10.06. 15:42:14

@JOKKA21:
látod, csak meg akarod győzni a királylányt arról, hogy épp elrabolta a sárkány :)
Szerintem sokunkat nem kell, nem lovag kell, hanem társ - minőségileg nagyon más dolog!

El vagy most kenődve, szóval haragudj a nőkre - ez is el fog múlni, nyugi!

Frigyesur (törölt) 2011.10.06. 15:42:23

@michaela77: Mert gondolod, hogy szolnak a szakacsnak vagy a futarnak kinek lesz?

@Nard: A koszoruslany volt a legnagyobb :DDD

@( o_o ): Bizonyara errol lehet szo.

@gernika: Jah, persze, neked en is ezt mondanam.
"Hopp, hát nem leesett a telefonom?"
"Olyan meleg van itt, leveszem a felsőm."

Dr. A Jó Meglepően Izmos Hercege 2011.10.06. 15:43:22

@michaela77:

Erre nincs garancia, lehet mindbe beleköpnek. Amúgy meg, örülj neki, hogy ők ennyit foglalkoznak a feedbackkel, máshol leszarják ezt is, és a következőre lehet a futár rá is veri :)

Frigyesur (törölt) 2011.10.06. 15:43:27

@Nard: Es amikor pipereszkedsz, akkor melyik peldakepedre akarsz hasonlitani? :)))

JOKKA21 2011.10.06. 15:45:11

@Zsit (nyau és rémizé): Nem, én a királylányt arról akarom meggyőzni, hogy a békával jobban jár, aki szeretné és tejben-vajban fürdetné, mint a szépfiú önimádó herceggel, aki csak dugná és a királyságáért lenne vele.

cyd 2011.10.06. 15:46:07

@michaela77: Akkor kérj üdítőt. 3 dobozost.

michaela77 2011.10.06. 15:46:59

@Frigyesur: hát nem is tom hogy zajlana ez, felajánlották, én szépen megköszöntem és letettem a telefont, úgyhogy nem tom, gondolom ha legközelebb rendelek oda kell írnom vagy mittomén. De mivel a futárt is rossznak minősítettem, biztos van közöttük is kollegialitás és már csak azért is...

@Nard: hát mondjuk hitetlenkedve hívtak fel, hogy miért írtam 90 percet. Mondom mert annyi volt, az ígért 50 perc helyett. És mi volt a gond a pizzával? Azonkívül, hogy kihűlt 90 perc alatt, és ráfolyt a külön rendelt paradicsomsaláta leve?
És a futárral? Elhagyta a blokkot, így csak véletlenül jutott be a házba, mert nem tudta se a nevem se a telefonszámom, azonkívül valószínűleg a paradicsomsaláta nem magától mászott rá a pizzára.
Hát elnézést kértek.

Dr. A Jó Meglepően Izmos Hercege 2011.10.06. 15:47:13

@Frigyesur:

Akkor Patrick Bateman-re :)

@JOKKA21:

És mi van, ha a királylány a sült békacombot szereti meg a francia konyhát, és nem férjet? :D

Frigyesur (törölt) 2011.10.06. 15:47:32

En most megkivantam egy pizzat. Melyik pizzeria volt es mi volt veluk a bajod?

michaela77 2011.10.06. 15:48:22

@cyd: hát mondjuk igazából a pizza még melegen sem lett volna túl jó, úgyhogy azt hiszem már csak emiatt sem fogok élni a lehetőséggel:)
Ha meg egyik szombat este becsöngetnek, hogy hozták, jól átnézem a tetejét, uv lámpával:)

Szöszi 28 2011.10.06. 15:49:01

@Nard: Jaj, ne gusztustalankodj már, kihányom az ebédemet:)

JOKKA21 2011.10.06. 15:49:26

@Nard: Akkor a béka feláldozza magát a szeretett nőért, hogy ne haljon éhen Mancika.:D

michaela77 2011.10.06. 15:49:33

@Frigyesur: nem akarom őket lejáratni, normálisak voltak.
Amúgy legutóbb asszem a zöld olívából rendeltem, és az tök jó volt. Persze mindig extra feltétekkel kérjük, talán csak azért:)

LyukasBogrács 2011.10.06. 15:49:46

Sanyi! Ertem en, hogy haromszor atirtad, de ha meg egyszer becsongetsz, pofan leszel rugva!

Frigyesur (törölt) 2011.10.06. 15:50:12

@michaela77: Akkor tul naiv vagy. Ezek utan mar minimum megmergeznek es legeppisztolyoznak. En azt tennem.

@Nard: Kikopott olyan vagy :D

Dökvín 2011.10.06. 15:51:35

@( o_o ): Á, mindig így tolja, de ma valahogy ezen felül még extra frusztráló-kielégületlen-tétlen dühöt érzek minden hsz-ában :P Szegényke.

JOKKA21 2011.10.06. 15:51:56

"ez is el fog múlni"
Ha lesz olyan csaj, aki életem megkeserítője lesz, akkor lehet, rendes tőled, hogy biztatsz.

Dökvín 2011.10.06. 15:52:19

@Kugeln - Rock me Amadeus: *tétlen -> tehetetlen akart ez lenni

JOKKA21 2011.10.06. 15:52:48

@Kugeln - Rock me Amadeus: Mert van egy csaj, aki kell nekem, de elkúrtam és szarik rám.Röviden és tömören.

(O_O) (törölt) 2011.10.06. 15:53:08

@JOKKA21: "Nem, én a királylányt arról akarom meggyőzni, hogy a békával jobban jár, aki szeretné és tejben-vajban fürdetné, mint a szépfiú önimádó herceggel, aki csak dugná és a királyságáért lenne vele"
de te meg pont az önimádó herceget játszod itt el szóval akkor azt akarod,hogy tőled mondjuk a Dövan felé fussanak a lányok vagy mi van?

cyd 2011.10.06. 15:53:54

@michaela77: íz53 (30 perc), Pizza Forte, Angelpizza, Allegro (bár ez utóbbi 2 már nincs a netpincéren, szóval csak saját oldal vagy telefon :(

michaela77 2011.10.06. 15:54:25

@Frigyesur: pedig ezt a legkedvesebb, legmosolygósabb hangomon mondtam el:)

Zsit (nyau és rémizé) · http://ittanyugatihatarszelen.blog.hu 2011.10.06. 15:54:29

@JOKKA21:
jajjszívem, most megint másról beszélsz. Ezt nem lehet észérvekkel, vagyis csak korlátos ideig. Lásd tegnapi posztoló!

Az imént azt mondtad, hogy meg kell modnani, ha Cé ROnaldó jön be, a Pista nem, mert az úgy korrekt. Posztoló megmondta, hogy köz-takarításra jön be a poszter, így nem értem az ámulatot, mikor kukázva lett, mert megjött a fő-kéményseprő.

@cyd:
hát akkor nem fog, az is az ő baja lesz

Dökvín 2011.10.06. 15:54:46

@JOKKA21: Eléggé kisebbségi komplexus-szagú ez azért... A nőket meg leegyszerűsíteni ilyen szintre ostobaság. Ha viszont téged valóban csak ezzel a típussal hozott eddig össze a sors, akkor el kéne gondolkodni azon, hogy talán éppen te vagy az, aki rosszul választ, nem?

JOKKA21 2011.10.06. 15:55:35

@( o_o ): Én mint önimádó herceg.:DDD Ez jó.:DD Írtam, hogy jópasee vagyok?Hogy hejjes vagyok?Hogy menő vagyok?Hogy kigyúrt vagyok?Pont azt írtam, hogy nem vagyok álompasee(külsőleg).

Dökvín 2011.10.06. 15:55:40

@JOKKA21: Tudom, a gazdag csajszi, akinek nem jött be a hangulatos kisvendéglő meg a stílusod :( ne erőlködj, válassz mást inkább, lesz jobb is!

(O_O) (törölt) 2011.10.06. 15:56:42

@JOKKA21: ja a hercegek nem feltétlen jóképűek hanem beképzeltek,lenézőek és azt hiszik ővék a világ...

michaela77 2011.10.06. 15:57:35

@cyd: az íz53 hozzám nem szállít, a fortéból már mintha rendeltem volna, az angelt megjegyzem:)

JOKKA21 2011.10.06. 15:59:34

@Zsit (nyau és rémizé): Az a baj, hogy a posztoló jó volt, amíg nem jött a jobb pasee.Kihasználta a csaj a tagot, hogy befogadta őt és a gyerekét.Jót tett vele a tag és cserébe kukázást kapott.

@( o_o ): Igen, azt akarom, hogy menjenek a nők Dövanhoz és mindenkihez, akivel mocskok a nők.:)

@Kugeln - Rock me Amadeus: Nem érzem úgy, hogy bármilyen komplexusom lenne, ha lenne az is a nők miatt lenne, mert nektek csak a jópaseek, gazdagok és kigyúrtak jók, ti is arról panaszkodtok, hogy a normális nőknek a cicababák és a szemét pasik miatt van kisebbségi komplexusa.

Zsit (nyau és rémizé) · http://ittanyugatihatarszelen.blog.hu 2011.10.06. 16:00:14

@JOKKA21:
te figyi, hidd el, hoyg jobb egy randi után, mintha 50 után dobna ki
Így még maradtak illúzióid :)

Zsit (nyau és rémizé) · http://ittanyugatihatarszelen.blog.hu 2011.10.06. 16:03:54

@JOKKA21:
dehogyis
ez egy kölcsönös megállapodás volt, különleges előnyökkel - csak közben a hím megszerelmesült.
Néha hiba csúszik a számításba, és ezért senkit nem szabad vádolni!

És NE legyen kigyúrt, nem kell hoyg gazdag legyen - a jópasiság valahol a belső rendezettségnél kezdődik. Ha egyben vagy önmagaddal, akkor önbizalamd is van, rendíthetetlennektűnsz, tehát stabil partner lehetsz - ez a jó!
(najó, azért a magasság meg egy kis poci nem hátrány :D)

JOKKA21 2011.10.06. 16:04:20

@( o_o ): Szerintem én nem hiszem azt, nem néztem le senkit és nem vagyok beképzelt, hogy huh de jó csávo vagyok.Én a szörnyeteg vagyok, aki a szépséget fűzte, de majd valami Gastoné lesz.

@Zsit (nyau és rémizé): Milyen illúziók?Hogy rendesek a nők?:)

JOKKA21 2011.10.06. 16:05:59

@Zsit (nyau és rémizé): Magasság relatív, 150centis nőhöz képest magas vagyok, 180centishez képest alacsonyabb.

@Kugeln - Rock me Amadeus: Köszi, majd az lesz..

tizennegy 2011.10.06. 16:07:54

@JOKKA21: Van az A verzió, akire ha ránézel beremeg a térded, nem tudsz megmukkanni, leizzadsz és egy hétig azon gondolkozol, hogy amikor utoljára láttad, nem vette-e észre hogy rosszul állt egy hajszál a fejeden. Szóval izgalmas, különleges élmény.

A B verzió az az, aki külsőre kábé ok, belsőre kábé ok, nincs vele semmi baj, de semmi extra, ha jönni akar, hát jöjjön.

Nos, a B verzió sohasem nyer hosszútávon.

A sztoriban a B verzió a posztoló, az A verzió meg a másik csávó. Hibásnak egyedül a csávó a hibás, mert nem látta, hogy egy olyan csajhoz viszonyul A módon, aki csak B módon viszonyul hozzá, ez az alárendelt szerep már alapból garantál egy későbbi hosszas lovaglást a szopórolleren.

Dökvín 2011.10.06. 16:08:51

@JOKKA21: Ne is haragudj, de ez jó nagy fasság :D

Egyrészt: mi NŐK nem a gazdagokra, nem a hejjespaseekra, és legkevésbé sem a kigyúrtakra bukunk, ezt szerintem csak a kevésbé sikeres csávók találták ki, meg azok, akik csak ribancokat képesek maguknak kiválasztani. Azok ugyanis, akik a helyespaseekra buknak azok nem a NŐK, hanem a felszínes kiscsajok/ribik.

Nem kell sírni, NORMÁLIS nőt kell választani. Akivel kb azonos szinten vagytok MINDEN szempontból.

Még mielőtt ekézni kezdenél: igen, magamat normális nőnek tartom, nem, nincs nagy seggem, sem komplexusom, pasik miatt meg aztán pláne hogy nem. :) Ezek mellett van egy nem helyes, nem gazdag, nem kigyúrt pasim 5 éve, akit imádok, mert eredeti, intelligens, jópofa, kreatív, partner tud lenni. Kb. ennyi jutott ezsembe a hsz-odról

cyd 2011.10.06. 16:08:54

@JOKKA21: "...nem néztem le senkit..."
A nőkön kívül.

Madpapa 2011.10.06. 16:09:22

Színtiszta üzlet. Hősünknek reális esélye nem volt a nőre sosem, ám adódott az alkalom és egy rafinált csavarral az ágyasává tette. "Ugye, egy kislánynak sem jó mindezt végignézni." Bizonyára csak ezen nemes szándékok vezették hősünket, és hát a szex sem volt elhanyagolható. Csak kibújt a szög a zsákból. :-))
Nagyon is jól tudtad, hogy egy megszorult nőről van szó és prostituáltattad, mert a nőben meg volt a hajlam. Te adtad a lakást, ő a puncit. Tiszta üzlet. Csak abba a hibába estél, hogy azt hitted ez elég ahhoz hogy megtartsd a nőt. Sajnos nem, mert az első adandó alkalommal a nő lelépett a számára domináns hímmel. Úgy érzi hálával tartozik neked, bár nem értem miért, mikor a lakhatás költségét szexuális ellenszolgáltatással viszonozta. Nyilván bánt a dolog, hogy ezen kényszehelyzetet nem tudod tovább fenntartani. Ez van. Keress nőket, akik nem kényszerből lesznek veled és talán azokat meg fogod tudni tartani ha elég tökös vagy hozzá!

JOKKA21 2011.10.06. 16:11:35

@tizennegy: Ebben igazad van, de azt tartom, hogy a csaj nem kellett volna oda költözzön, gondolhatta, hogy nem haverként tekint rá a srác, hanem mint nő.Miután tudta a csaj, hogy a tag szereti nem lépett azonnal, hogy ez így nem pálya neki, hanem megvárta, amíg jött a másik.

JOKKA21 2011.10.06. 16:13:54

@cyd: Őket sem nézem le, csak szidom őket, ha megérdemlik, aki rendes velem azt nem bántom.Meg itt sem bántottam senkit, csak a posztban szereplő csajt, jó az "arcot" igen, amikor félre értettem.

Bundabandi® (Cookie Bunny) 2011.10.06. 16:16:12

@JOKKA21: Azt mondtad mérgedben elküldted a halál faszára, most akkor csodálkozol, hogy nem beszél veled? Meg ha tényleg a haver volt a sofőr, hááát.

tizennegy 2011.10.06. 16:17:43

@JOKKA21:

A jó fogalma az eléggé relatív.
A jót nem lehet ílyen egyszerűen definiálni, hogy én X dolgot csináltam, ami a másiknak biztos hogy jó. Ez a felektől is függ.

Általánosságban ha lecumiznak, az jó.
Teszem azt ha egy bombanő érzékien lecumizik, az jó.
Ha ugyanezt egy 85 éves fogatlan mamó teszi, az viszont nem jó.

Másnak szállást adni jó.
Ha egy bombanő ad szállást nekem és dugunk, az jó.
Ha ugyanezt egy 85 éves fogatlan mamó teszi, az viszont nem jó.

Remélem érthető a párhuzam. Azért mert te azt gondolod hogy nagyon jót tettél vele, még nem biztos hogy a másik oldal is ennyire jóként érzékeli ezt, valszeg inkább az lehetett hogy kényszerhelyzetben volt, mert otthonról kotródnia kellett, a másik meg hívta.

cyd 2011.10.06. 16:18:54

@JOKKA21: "...csak szidom őket, ha megérdemlik..."
Ehhez képest MINDIG ömlik a szádból a szar, ha a nőkről kell beszélni.

"...aki rendes velem azt nem bántom."
Aha. Hogy is volt az a vacsora Ms.Rotschild-dal?

Te egy durcás, sértődött kisfiú vagy, mert nem úgy működik az élet, ahogy te kigondoltad és amikor ez a képedbe robban, akkor persze erről mindenki tehet csak te nem.
Mondtam már hogy hülye vagy?

Kham 2011.10.06. 16:18:54

@Frigyesur: háháhá, assziszed nem láttam az ördög nyelvére fordított Krieg der Sterne-t? Csak ennyit tudok mondani, mintegy örök tanulságúl: "Ich kämpfe nicht mit Dehn, meinem Vater!"

Sőt egyszer még olaszul is láttam, bár mélységesen megvetem a bandában mászkáló olajoshajú délvidéki népeket, de Luke futama a Halálcsillag ellen határozottan izgalmasabb volt olaszul, mint máshogy. "Rosso Csienke sono stato colpito, vaffankúló ááááááá":)

JOKKA21 2011.10.06. 16:19:19

@Kugeln - Rock me Amadeus: Normális nőt hol lehet találni?Akinek nem a pénz és a babapofi kell?Velem egykorú nőknek(25éves és attól lefelé) az kell, amiket írtam.Igaz, hogy nem olyannál kéne próbálkoznom, aki válogathat jópasik közül, hanem egy átlagos csajt, de azok is felszínesek szerintem.Átlagos csaj is hejjespaseet vagy vezérigazgatót akar.

Rebelde 2011.10.06. 16:22:01

aki leírja magáról, hogy normális, az többnyire nem az:))

Rebelde 2011.10.06. 16:24:24

látom jokka21lelkisegélyszolgálat van ma is

Anakin Solo (a.k.a. Ape) 2011.10.06. 16:24:27

@Kugeln - Rock me Amadeus: "ezek mellett van egy nem helyes, nem gazdag, nem kigyúrt pasim" Szegény ha ezt olvasná, mármint a nem helyes részt.. mert a többi az nem sértő, de az hogy valaki a saját párját nem találja helyesnek az durva.. :D

JOKKA21 2011.10.06. 16:24:46

@Bundabandi: Nem csodálkozom, írtam, hogy elkúrtam.Ő volt, ő addig kint sétált, azért még jövök neki eggyel, hogy elvitt minket.

@tizennegy: Értem, nem tudom ki írta, lehet nem adonisz a csávo és a másik meg egy sármos szépfiú, de a csajt nem tudom felmenteni.Pasi is hibás, de a csaj is, fele-fele arányban minimum.

@cyd: Mondtad, kb most mondtad 100. alkalommal.Bocs, hogy nem bírom a hisztizést, meg azt, ha kiteszem a lelkem és semmi sem jó.

Zsit (nyau és rémizé) · http://ittanyugatihatarszelen.blog.hu 2011.10.06. 16:25:25

@JOKKA21:
dehogy
AZ a példány gyönyörű és biztos rózsaillatút böfög és nem gombás a hónaalja sem.
Csak szimplán köcsög, mert nem nedvesült a bugyingója tőled.
Érted.

Ja, nem rólad van szó magasságban - minden relatív, valaki a csupaszcsigákra bukik :)

Dökvín 2011.10.06. 16:25:31

@JOKKA21: Mondom, hogy rossz típust választasz direkt. Miért van az, hogy az én nő ismerőseim (23 és 29 közöttiek) mind normálisak, csinosak, igényesek és többségük kifejezetten szép, mégis, egyikükre sem jellemző egyik dolog sem, amire panaszkodsz. Talán épp mert helyén van az eszük, szívük, nem felszínes libákok. :) Volt már, hogy üresfejű babapofi próbálkozott nálunk a bicepszével meg sok zsével, mondanom sem kell, szánakozó mosollyal küldtük tovább más lányokhoz...

tizennegy 2011.10.06. 16:25:34

@JOKKA21: Nos, képzeld el a helyzetet, ott állsz az utcán a gyerekkel, a férjed most baszott ki, nincs hol aludnod az este, erre odajön a B verzió, és elkezd erősködni hogy gyertek hozzám "pár" éjszakára amíg nem tisztázódik a helyzet, persze, csak haverságból. Csaj azonnal mondja, hogy kösz a segítséget, de nem. A csávó erősködik, végül a csaj azt mondja hogy ok, de figyu, ez nem azt jelenti hogy ÚGY, szóval nem lesz semmi ok? A csávó persze "haverságból" belemegy, nem lesz semmi, hát mit képzelsz...?

Sajnálta a B verzió, hogy a csaj házassága, élete tönkrement és a gyerekkel az utcára került? Lófaszt sajnálta, örült a lehetőségnek, oszt' rárabolt a friss húsra ahogy csak lehetett. Az ilyen sztorikban nincs jó, meg rossz szereplő, itt mindenki a maga malmára igyekszik hajtani a vizet, mindenki önző.

Aztán ha valamelyik később megszopja, próbálja magát igazolni ilyen közhelyekkel, hogy "de én jó voltam hozzá", meg "elhagyott egy másik nőért a geci". Nem, itt nincs geci, itt mindenki saját magának akart jót, de nem mindig jön össze.

JOKKA21 2011.10.06. 16:27:08

@Rebelde: Szerintem én nem kértem senkitől, hogy lelkisegélyt nyújtsanak.Nem azért írtam ehhez a poszthoz, hogy ti ápoljátok a lelkem.

@Anakin Solo (a.k.a. Ape): Biztos belső értékű a srác és neki az tetszett meg benne.:)

SciNu 2011.10.06. 16:31:27

@( o_o ): LOL :D
-Apu, nekem mikor lesz olyan a lábam között mint neked?
-Majd ha anyád kiment!
:D

Dökvín 2011.10.06. 16:32:02

@Anakin Solo (a.k.a. Ape): Mert objektíven ha nézem, tudom, hogy nem az a kalsszikus férfiszépség, nem bradpitt pl, de persze, nem is egy quasimodo távolról sem. Testalkata abszolút jó, de természetes, nem egy kigyúrt, edzőtermet még kb. kívülről sem látott :)

Mindezt ő is tudja magáról, szoktunk ilyesmiről beszélgetni :) öniróniában pláne nagyon jó a srác! Számomra persze helyes ő, én annak látom, mert ismerem, és én másképp látom mint random szembejövő idegenek.

Gazdagság nem lényeges szerintem, inkább az, hogy az ember legyen ambíciózus, szeresse a munkáját, és képes legyen abban is kibontakozni.

Szerintem ebben semmi bántó nincs.

Rebelde 2011.10.06. 16:32:35

@JOKKA21:

akkor mit nyígsz feszt, hogy szemét picsák csak a pénzre mennek?

amúgy meg ápolja a fene

cyd 2011.10.06. 16:33:40

@JOKKA21: Legalább lassan megjegyzed, már nem mondom hiába.
Jobbára te hisztizel itt, szóval kezdhetnéd már azt az önvizsgálatot rád fér.

tizennegy 2011.10.06. 16:33:51

@Rebelde: "akkor mit nyígsz feszt, hogy szemét picsák csak a pénzre mennek?"

Addig van jó világ amíg a pénzre jönnek :DD

Frigyesur (törölt) 2011.10.06. 16:34:04

@Kham: Felteszem azt a borzaszto indiszkret kerdest, ami ha ugy erzed serti a privat szferad, es nem teregetned ki a vilaghalo szine-java elott: miert nezted meg olaszul?

Tovabba ki kell abranditsalak: Kham, ich bin nicht dein Vater. Ugyhogy nyugodtan harcolhatsz velem, ha esetlegesen sor kerul ra.

Es most dramaian a tavozas mezejere lepek es fenyegetoen nezek (ami perpillanat nagyon jol megy, mert ehes vagyok, nagyon ehes).

JOKKA21 2011.10.06. 16:37:22

@Zsit (nyau és rémizé): "Csak szimplán köcsög, mert nem nedvesült a bugyingója tőled." Nem erről van szó..Nekem nem csak dugásra kellett volna.

@Kugeln - Rock me Amadeus: Áruld el kérlek, hogy hol lehet azokat a barátnőket megtalálni?Nem nekem, mert a tököm tele a nőkkel, másoknak, akiknek még nincs tele a töke velük és normális nő kell nekik.:D

@tizennegy: Az emberek általában maguknak akarnak jót.Mehetett volna olcsó panzióba, rokonokhoz vagy barátnőkhöz.Nem kényszerítette fegyverrel a srác, hogy menjen hozzá.

@cyd: Azért ömlik a "szar a számból" a nőkről, mert felszínesek és mocskok velem(van amikor én velük).És még azért, mert minden posztnál a nőket védik, nincs olyan poszt(esetleg évente 2-3) amikor mindenki elismerné, hogy igen a nő volt geci és a pasi volt korrekt.

SciNu 2011.10.06. 16:39:38

@( o_o ): Itt vagyok, zavarj el :D

JOKKA21 2011.10.06. 16:40:41

@Rebelde: Talán azért, mert úgy van?:)

@cyd: Biztos van bennem is kurva sok hiba, nem vagyok tökéletes én sem, de azt ne mondd már nekem, hogy minden nő rendes és nem olyan, amit én írok róluk.Nők sem hibátlanok, majd te is rájössz erre, ha padlóra küld egy csaj.

JOKKA21 2011.10.06. 16:43:38

Ha nők kedvence menőpasee lennék, biztos védeném a nőket, de nem vagyok az.Ez van.

Zsit (nyau és rémizé) · http://ittanyugatihatarszelen.blog.hu 2011.10.06. 16:45:22

@JOKKA21:
annak ellenére sem nedvesült neki
ha nem nedvesül, hát nem nedvesül - eccerű dolog ez, nem?

Nem bírom elképzelni a sztárvórszt olaszul :)))))))

JOKKA21 2011.10.06. 16:45:49

@cyd: Lehet nem hiszed el, de sok csajt kedvelek(nem, nem azért, mert meghúznám).Sportban is sok nőnek szurkolok.

JOKKA21 2011.10.06. 16:48:00

@Zsit (nyau és rémizé): Akkor nedvesüljön valami szépfiúra.:)

dr. gernika 2011.10.06. 16:55:18

@JOKKA21: Bazzeg mi lenne, ha egyszer az életben magadban keresnéd a hibát és nem az összes nőben?

JOKKA21 2011.10.06. 16:57:44

@gernika: Az a hiba bennem, hogy nyomulok és lehozom nekik a csillagokat, pedig tudom, hogy bunkóság kell nekik.

michaela77 2011.10.06. 16:59:29

@JOKKA21: tök jó lehet, ha egyetlen hibád a nagylelkűség:D

Anakin Solo (a.k.a. Ape) 2011.10.06. 17:01:15

@Kugeln - Rock me Amadeus:
"Számomra persze helyes ő, én annak látom, mert ismerem, és én másképp látom mint random szembejövő idegenek"

Most akkor tényleg helyes vagy sem? Döntsd már el :) És ha igen akkor a személyisége teszi azzá őt vagy fizikailag is az?

"Mert objektíven ha nézem, tudom, hogy nem az a kalsszikus férfiszépség, nem bradpitt pl"

Ez nyilvánvaló, hiszen nem sok B.P. rohangál az utcán, de attól még azt mondani hogy nem helyes? Attól hogy nem úgy néz ki valaki mint B: P. még lehet helyes.

Én ha megyek az utcán, sok helyes csajt látok, és egyik sem olyan mint a másik, mind egyéniek és mégis helyesek.
Hogy nézne ki ha azt mondanám, hogy azért nem helyes, mert nem úgy néz ki mint Marilyn Monroe?

JOKKA21 2011.10.06. 17:02:44

@michaela77: Biztos vannak még hibáim.:)
A posztíró srácnak az volt a hibája, hogy nem volt bunkó és nem verte meg a csajt naponta, akkor jó lett volna a csajnak.Jó saj lehet, ha gyerekkel is kelendő.

JOKKA21 2011.10.06. 17:11:26

saj=csaj.Fogadni mernék, hogy a hősnő lelép majd attól a pasitól, akire lecserélte a posztolót egy nála jobb pasihoz(az új pasinál jobbért).

SciNu 2011.10.06. 17:14:40

@JOKKA21: Inkább állj be a kettő közé. Ne hozd le a csillagokat (és utána nem kell panaszkodni hogy csak kihasználtak), de bunkó se legyél. És mielőt legközelebb valamit beszólnál vegyél 3 mély levegőt.

JOKKA21 2011.10.06. 17:24:29

@SciNuBob -I hear you, mon!-: Igen, legközelebb majd előbb gondolkodom mielőtt beszélek.

JOKKA21 2011.10.06. 18:21:46

@gernika: Miért?Miben nincs igazam?

dr. gernika 2011.10.06. 18:28:28

@JOKKA21: Semmiben bazmeg. Ha az a csaj az első randi óta nem áll szóba veled, akkor valszeg nem állt sem a csillaglehozás, sem a nembunkóság. A büdös életben nem fogsz megfektetni egy csajt, ha bunkó vagy vele. Max akkor kezdheted el csinálni ha nagyon akarod, ha MÁR szexeltetek, és neki ANNYIRA jó volt, hogy a folytatásért cserébe elviseli.
Nézzél Eddie Murphy Raw-t, sokat fogsz tanulni. Youtube-on fenn van.

JOKKA21 2011.10.06. 18:35:47

@gernika: Nem megfektetni akarom, arra találok fizetőset bármikor, megszerezni akarom és azt, hogy a barátnőm legyen.A kukim szenvedne egy dugásért.

dr. gernika 2011.10.06. 18:40:14

@JOKKA21: Megszerezni? Talán esetleg meghódítani, ha már többet is akarsz. Azt meg nem úgy kell, hogy elküldöd a sunyiba, csak mert nem tetszik neki az étterem ahova vitted.
Jártam már én is úgy, hogy katasztrófa volt az étterem, ahova vittek, az illető szégyellte magát és nem engem baszott le.

JOKKA21 2011.10.06. 18:43:29

@gernika: De gondolom te értékelted, hogy próbált kedveskedni és nem hisztiztél.

JOKKA21 2011.10.06. 18:45:55

@gernika: Jó, majd legközelebb "Mislen" csillagos éttermet keresek.

dr. gernika 2011.10.06. 18:54:09

@JOKKA21: Miért, ő hisztizett?
Nem értékeltem, rohadt éhes voltam és olyankor nem vagyok értékelős hangulatban. Varánuszarcokat kapott bőven.

Nem kell 5 csillag, nem azon múlik. Fogalmam nincs, mi nem tetszett neki, mert nem mondtad el tényszerűen, mi történt. Akartam tippet adni, hogy hova vidd, ami nem túl drága hangulatos és a belvárosban van, de Nard azt mondja, ne adjam ki neked a kedvenc éttermünk nevét, mert nem érdemeld meg a jó tanácsot.

cyd 2011.10.06. 18:56:00

@JOKKA21: Jujj! Padlóra küldött egy csúnya néni? Mesélj? Az milyen? Hogy történt? Ne is mondd kitalálom.
JOKKA21: Szia! Kedves a mosolyod tetszel nekem, meghívhatlak egy italra?
nő: Köszönöm nem.

5 perc múlva
JOKKA21 haverja: Mi van cimbi? Miért vagy így letörve?
JOKKA21: Ne is mondd bazmeg! A rohadt ribanc padlóra küldött, pedig én csak kedves voltam vele. Kivagyok teljesen, nem bírom ezt. Hozz egy sört lécci. Ne valami durvábbat inkább. Két sört.

JOKKA21 2011.10.06. 19:18:10

@gernika: Már kurva mindegy, legközelebb mekibe viszek csajt, ha viszek.
Nem volt jó a hely, nem volt jó a kiszolgálás, a kaja és én sem.Ennél többet nem akarok mondani(nem hiszem, hogy olvasná a csaj a blogot, de nem akarom, hogy felismerje magát ha mégis).

@cyd: Nem igazán így történt.:) Nem tudom hány éves vagy és milyen pasee, de hogy te még nem csalódtál nőben az tuti, azt raknám mixen 200ft-ért.

Father Justice (törölt) 2011.10.06. 19:27:54

@Racapaca: "Tény, hogy nem biztos, hogy el kellett volna fogadni, DE a nő úgy fogadta el a felajánlást, hogy elmondta a kezdetekkor, hogy nincs benne érzelem, nem szereti a pasit, ne is várjon többet. A pasi vállalta ezt, ugyhogy most hiába sír."

Aztán mikor a faszi elkezdett többet várni - például kiadós sunázásokat - mégse mondta, hogy "bocs Józsikám, ez nem fog menni". Megadta neki, amit akart. Ha nem érzett semmit iránta, miért is ment bele? A hormonok miatt nem, mert arra ott volt a másik faszi, aki már nagyjából meg is ütötte a "szintet". Magyarul valóban a lakhatásért cserébe engedte magát megdugni, míg biztos kézzel meg nem ragadta e célra (is) a másikat.

Az a része viszont ettől függetlenül igaz, hogy a faszi hiába sír, hiszen hülye volt: fel sem merült benne, hogy a nő érdekből ment bele a dugásba, nem pedig azért, mert elkezdett kötődni hozzá, elkezdett érezni valamit. Éppen a csőlátása miatt képtelen számolni azzal a variációval is, hogy a másik faszi nem rövid ideje, hanem ki tudja mióta dugja már a csajt.

Bárhogy rakom össze, tank lesz belőle.

michaela77 2011.10.06. 19:57:57

@gernika: megírnád mégegyszer azt a finom muffin receptet? Nem mentettem el és nem tudom már melyik témánál volt.
Esetleg bevált banános-csokis muffin recepted nincs?

michaela77 2011.10.06. 19:59:01

@gernika: én esetleg megérdemelném?:) Imádjuk a gasztronómiai kirándulásokat és a kisvendéglőket:)

dr. gernika 2011.10.06. 20:05:37

@michaela77: A sajtos sonkásat, vagy a répásat?

cyd 2011.10.06. 20:36:16

@JOKKA21: Maradjunk annyiban, hogy több sikertelen randim és szakításom volt, mint neked nem fizetős dugásod.

@gernika: Én elkérhetném? Remélem sikerül hasznosan kamatoztatni :)

JOKKA21 2011.10.06. 21:09:22

@cyd: Akkor miért véded őket?Mivel érdemelték ki?

JOKKA21 2011.10.06. 21:12:49

@cyd: Ezt nem tudom megérteni, hogy miért védi a nőket egy férfi, ha veled is gecik voltak, akkor, hogy tudod őket védeni?Vagy te vagy Kevin Costner a többminttestőr?

cyd 2011.10.06. 21:24:23

@JOKKA21: Olvassál. Könyvet. Sokat. Sokfélét. Olyat is, ami segít megérteni pl az iróniát (Roald Dahl, Örkény István vagy a könnyedebb műfajból Vavyan Fable-t)

Nő és férfi kapcsolata nem háború, ha ezt az egyszerű dolgot már alapvető, természetes tényként elfogadtad, akkor talán elkezded megérteni.

A nő, mint olyan csodálatos, imádni- és tisztelni való, édes, drága, cuki, dögös, angyali, démoni teremtés. Az élet forrása, kacér nő, életet adó és tápláló anya, bölcs asszony.
Soha nem fogod kiismerni, de nem is ez a lényeg. Tiszteld, szeresd. Bókolj neki úgy, ahogy arra vágyik. Kezeld minimum egyenrangú félként.
Mindemellett minden nő hülye.

JOKKA21 2011.10.06. 21:34:08

@cyd: Ezekben igazad, főleg az utolsó mondat tetszett.:)

JOKKA21 2011.10.06. 21:35:54

Ezekben igazad van.

dr. gernika 2011.10.06. 21:36:38

@cyd: :D
Az is elég ha valóvilágot néz, abban is csodás folyamatábrákat láthat.
1. Hogyan marjunk el egy nőt magunktól, gyűlöltessük meg magunkat? - végy példát Attiláról.
2. Hogyan férkőzzünk be a csaj bizalmába azáltal, hogy azt mondjuk, amit hallani akar? - végy példát Csabáról.

cyd 2011.10.06. 21:53:57

@gernika: Nagyon szentimentális hangulatba kerülhettem, hogy oktatom, ahelyett, hogy savaznám. Gyöngyöt a disznó elé...

Az ikeás gumicukor meg szar :(

dr. gernika 2011.10.06. 22:00:30

@cyd: Általában én is úgy érzem, hogy feneketlen kútba dobáljuk a tanácsainkat. :)

Te butus, ikeában nem gumicukrot veszünk, hanem mandulatortát.

Father Justice (törölt) 2011.10.06. 22:01:55

@JOKKA21: Attól, hogy jónéhány nő geci volt veled, még nem minden nő az. Ebben szerintem a legtöbb kommentelő egyetért velem. Az arányokban már nincs nagy egyetértés, de értelemszerűen mindenki a saját és a szűkebb, szavahihető arcokat felvonultató környezete tapasztalataira alapoz.

Jónéhány évtizeddel és rengeteg tapasztalattal a hátam mögött úgy látom, a nőknek "csak" 90%-a érdekvezérelt lotyó. Ebben a halmazban azonban a síkhülye plázapicsától a rafinált szivoláig sokféle típus megtalálható. Az előbbi egy percig sem leplezi, mi kell neki egy férfiből (nem is tudná, hiszen túl egyszerű hozzá agyilag), az utóbbiak azonban rendkívül változatos módszerekkel operálnak. Érzelgősséggel próbálják meg magukról elhitetni, hogy érzelmesek, vagy érzékenységet színlelve keltik azt a látszatot, hogy van lelkük is. Láss át a szitán.

Két út áll előtted:

1) A kevés tapasztalatodra hagyatkozva azt mondod, MNK, kivétel nélkül.
2) Megpróbálsz több tapasztalatot gyűjteni, és a másik csoportra (10%-ra) koncentrálni.

Ha az elsőt választod, marad az amerikai barátnő, a szerelmi szabadfoglalkozású hölgyek szolgáltatásai, vagy egy kényszerkapcsolat egy gömb alakú nővel, akinek mindegy, mi a véleményed a nőkről (róla is), csak legyen vele valaki.

A második esetben viszont sok rutinra kell szert tenned, hogy egyre pontosabban és gyorsabban tudd belőni kevés információ és jel alapján is, hogy olyan nővel van-e dolgod, akire az idődből egy percet, a pénzedből pedig egy rézfityinget sem érdemes áldoznod.

A milliomos csaj kapcsán pár napja már kendőzetlenül megmondtam a frankót: ha anyagiak terén nem hozod a szintet, teljesen mindegy, hogy külsőre, emberileg és egyebekben milyennek lát. Elvitted egy, az ő szemében rangon aluli helyre => neked automatikusan kicsengettek. A kommentelő hölgyek szerint a stílusod vagy a modorod volt a fő probléma, holott az már csak reakció volt a fő problémára. Ha hejjespasee lennél, és viccel ütötted volna el a hely színvonalára történő utalásait, továbbra is a versenyben lennél, és talán egyszer-kétszer sunázhattad is volna azóta. Így már nem. Viszont ez is egy olyan tapasztalat, amely jól rávilágít, hogy milyen nőkkel NEM szabad érdemben foglalkoznod, ha alapvetően párkapcsolatot szeretnél és nem numerákat.

cyd 2011.10.06. 22:03:56

Ezt a flash-t!!! Most olvasom miközben a gumicukor utolsó ízmorzsáit lökdösöm a számban:
"Lekísértem Jenőt, mert a lakók zárják a kaput. Én ugyn be nem zárom. Nem elég, hogy évek óta lakásokba zárom be magamat, még a kapura is fordítsam rá a zárat. Francokat! "Fiatalember, tegnap megint nyitva hagyta a kaput." Tudom, csókolom. Úgyis csak az tud bejönni, akinek kulcsa van. Ha nincs bezárva, akkor is zárva van. Érti?"
Na ki jut erről eszembe? :)

cyd 2011.10.06. 22:05:36

@gernika: Ott álltam a torták előtt és nem emlékeztem melyiket hozsannáztátok a jómúltkor :(

cyd 2011.10.06. 22:14:45

@gernika: Arra ott van Nard...
Jól van na! Zeusz is félrekúrt, akkor néha én is hibázhatok :(

JOKKA21 2011.10.06. 22:23:13

@Father Justice: Úgy néz ki, hogy az 1-est választom, akkor legalább nem szenvedek.

@gernika: Attila inkább az én stílusom, de ő már túl geci.Csaba féle jópofizás buta libákkal nem nekem való.

@cyd: Akkor savazz.:)

cyd 2011.10.06. 22:28:11

@Frigyesur: :D

@JOKKA21: Inkább ignorállak, ebben a korban már megválogatja az ember, hogy mire pazarolja magát.

dr. gernika 2011.10.06. 22:50:39

@Father Justice: "a nőknek "csak" 90%-a érdekvezérelt lotyó." Jajj, olyan nagyvonalú vagy. :)
@JOKKA21: Nyilván Attila-típus vagy. Korrigálnám Csabát, nem az a lényeg, hogy buta libákkal, akármelyik nővel érdemes egyetérteni, és nagyokat bólogatni a picsogására, ha meg akarod hódítani.

JOKKA21 2011.10.06. 23:24:53

@cyd: Tedd azt.

@gernika: Sajnálom, de nem Bólogató János vagyok.:)
És MNK mindörökké(nekem).

dr. gernika 2011.10.06. 23:28:11

@JOKKA21: Jólvan, én is leveszem rólad a kezem.

Lacusru 2011.10.07. 00:44:45

@cyd: Angelpizza-t érdemes kívülről megnézni... egy jó hányás után garantáltan nem eszel meg onnan semmit :-)
Arra lenék kíváncsi, mennyiért vette az engedélyeket... ha egyáltalán van neki!

tőzegmalac 2011.10.07. 02:27:46

@michaela77: helyes:)
tíííccsuk be
üssük meg:D

Kytia 2011.10.07. 08:44:15

@Dövan: Biztos jófejnek hiszed magad ezért, de szerintem gusztustalan, amit csinálsz.
Egy rakat nő van ezeken a társkeresőkön, miért nem azokkal foglalkozol, akik tetszenek?

A ribimítoszok is így keletkeznek. Azért ribanc minden nő, mert akik nem azok, azokkal nem foglalkoztok.:)

Dökvín 2011.10.07. 08:50:52

@Anakin Solo (a.k.a. Ape): az emberek többsége valószínűleg nem tartaná annak, én annak látom, mert ismerem, szeretem

indapass90210 2011.10.07. 08:54:03

@Kytia: én csak segíteni szeretnék, hogy olyan emberek is összejöhessenek, akiknek nincs oda fizetős accountja.

indapass90210 2011.10.07. 08:57:10

@Zs*******: ma poszt nincs, tegnap meg te nem voltál. Valami mindig hiányzik.

michaela77 2011.10.07. 08:57:51

@Dövan: ezek szexpartnert keresnek, vagy ilyen fotóval társat, vagy tök mindegy nekik, csak valaki ugorjon már rájuk?

indapass90210 2011.10.07. 08:59:11

csps.csajokespasik.hu/assets/photo/2/0/0a19d7d32251e96e9f48336bbb71cb83_600.JPG

Bocs, de ezt még meg kellett osztanom :)

Tényleg befejezem, mert itt nem díjazzák a segítő szándékot!

Kytia 2011.10.07. 09:00:30

@Dövan: Nekem sincs, akkor mától ne szar csajokat, hanem jó pasikat linkelj, légyszi.:)

2011.10.07. 09:00:39

@Dövan:
Valami/ki mindig hiányzik az életedből. :)

indapass90210 2011.10.07. 09:01:48

@michaela77: hogyan is kérdezhetsz ilyet, ők (és nem ezek) itt mind érző lények! Csakis lelki társat keresnek!

2011.10.07. 09:03:25

@michaela77: @gernika: @Dövan: @Kytia:
Hát igen, ezek a társkeresős képek nem feltétlenül arról árulkodnak, hogy társat keresnek. Vagy hogy tudják milyen képet kellene feltölteni. Bár a "csini csajok" is hasonló kaliberű képeket töltenek fel. Az se kevésbé szánalomra méltó.

Kytia 2011.10.07. 09:03:40

@Zs*******: Én sem értem. Figyimá, azt régebben is meg akartam kérdezni, hogy te Zsu vagy új néven, vagy egy másik Zs?:))
Sorry, kicsit lemaradok néha.:)

Kytia 2011.10.07. 09:04:36

@Zs*******: Ja, csak ha csini csaj tölti fel, akkor oda dőlnek az ajánlatok. Ahogy Jokka korábban kifejtette.:)

2011.10.07. 09:05:04

@Dövan:
csps.csajokespasik.hu/assets/photo/0/4/b56103b078880121488e4d3863313f0f_600.jpg
csps.csajokespasik.hu/assets/photo/0/4/169eb8784233dabb8924d15c52293277_600.jpg
Ez a kettő (Bár lehet egy és ugyanaz a személy) minden bizonnyal lelki társat keres. Még véletlenül se a kannákkal és a "bugyival" akarnak szexre sarkallani.

2011.10.07. 09:06:36

@Kytia:
Zsu vagyok. :)
Azért, mert egy csini csajt a csini pasik és a csúnya pasik is megdugnák. Míg egy csúnya csajnál max a csúnya pasik próbálkoznak, hisz a csini pasik találnak vagy kategóriába vagy max 1 kategóriával csúnyább csajt.

indapass90210 2011.10.07. 09:07:11

@Zs*******: Nekem kedvenceim a fürdőszobában, saját kézzel készült képek.

csps6.csajokespasik.hu/assets/photo/8/6/f312d2e6f8efc66bbc90f6aac7756ca8_600.jpg

Közelről csak ostoba képet lehet valakiről csinálni, ráadásul ha valakinek nincsenek barátai, akkor is van a fényképezőgépen időzítő, meg mondjuk ki lehet menni a kertbe (vagy legalább a konyhába) :)

Kytia 2011.10.07. 09:08:28

@Zs*******: Bezzeg van, aki tudja, mi fán terem a romantika.:DDD

www.ize.hu/_files/pics/00015/00015912.jpg

indapass90210 2011.10.07. 09:11:11

@Zs*******: azért a csúnya csajoknak oltári szerencséje, hogy vannak, akik saját megjelenésüktől függetlenül az odvas fát is megcsinálnák, még akkor is, ha benne van a harkály.

2011.10.07. 09:12:01

@Dövan:
De ott nem tud elbújni a család elől. :)
Igen, ezt sose értettem. Nincs egy családtag, egy barát aki megcsinálja azokat a képeket? Egy jó barát/barátnő még akár fehérneműst is csinál rólad.
Mondjuk én azt se értem mikor 2-3 ember áll össze, egyik eltartja a gépet és "csíz", azok is tök gázak. Vagy odaadom valakinek, hogy mostazonnal csináljon egy képet, vagy ha másnál látom ezt segítőkészen felajánlom, hogy csinálok képet. Tiszta gáz. Valaki úgyis féligmeddig lemarad a képről.

2011.10.07. 09:12:43

@Kytia:
wuhhhhh... erről most frankón rémálmaim lesznek. Köszi. :)

Dr. A Jó Meglepően Izmos Hercege 2011.10.07. 09:12:51

@Kytia:

Még hogy nem érzelmesek a férfiak! :)

indapass90210 2011.10.07. 09:15:00

@Kytia: na, én le is iratkozom mindenhonnan, ez fogja elvinni az összes csajt!

2011.10.07. 09:15:02

@Dövan:
Nah az olyan pasiktól mentsen meg az Isten. Igénytelenség legalja.

Kytia 2011.10.07. 09:15:15

@Zs*******: Nem véletlenül van az, hogy egyesek abból élnek, hogy ilyen képeket készítenek róluk.:)
Szerintem a belinkelt nők is simán kereshetnek komoly kapcsolatot, de azt gondolják, állig gombolkozva semmi esélye, hogy bárki észrevegye őket egy akkora halpiacon, mint egy társkereső.

Egyszer hülyültünk a nővéremmel. Felregisztráltunk 3 néven. Volt egy töksemmilyen, egy "Sexicica", meg egy "Szendeszűz". (Kép nem volt, akkoriban olyat még nem is lehetett.) Ez utóbbit felregisztrálás után ott kellett hagynunk két percre. Mire visszaültünk a géphez, feldolgozhatatlan mennyiségű levelet kapott.:))

indapass90210 2011.10.07. 09:16:22

@Zs*******: neked én olyan jó barátod vagyok, hogy bármikor csinálok rólad fehérneműs képet!

Kytia 2011.10.07. 09:19:12

@Dövan: A csúnya pasik nem ilyen szerencsések.:))

@Nard: Ki mondta, hogy nem érzelmesek?? Nyavalygós, rinyálós, picsogós hisztigép az összes.:))

Dr. A Jó Meglepően Izmos Hercege 2011.10.07. 09:21:39

@Kytia:

A szekszicicat elkerülném, ha társkeresősznék, mert az mindig gyanús. Vagy nőimitátor, vagy bálna.

2011.10.07. 09:22:30

@Kytia:
Én értem, hogy azt hiszi így fog magának pasit aki dugja, de akkor utána nekem ne vinnyogjon ilyen közösségi portálokon és blogokon, hogy "jajj ez a pasi is csak meg akarta dugni". :)

A szendeszűzre jött a töménytelen levél? Pedig azt gondolnám, hogy a szexicicára. :)

2011.10.07. 09:23:21

@Dövan:
:) Van egy pár, és egyenlőre nem tervezek újabb sorozatot. :P

2011.10.07. 09:24:39

@Dövan:
csps.csajokespasik.hu/assets/photo/1/9/872f19545a1d839e43b68cace5de4d08_600.jpg
Ez valamelyik Morrison's

Szöszi 28 2011.10.07. 09:27:59

Mi az, hogy nincs poszt?? Felháborító...

indapass90210 2011.10.07. 09:28:31

@Zs*******: fehérneműs képből sohasem elég!

indapass90210 2011.10.07. 09:30:10

@Zs*******: na tessék, a non-stop éjszakai pillangó, aki felismeri az összes szórakozóhelyet még egy budirészletről is!

2011.10.07. 09:31:32

@Dövan:
:P Csak a kirakott Morrison's ligetes plakátot ismerem fel + a narancssárga szóroanyagot a falon, NEM a budit. :P

SciNu 2011.10.07. 09:32:27

@Dövan: Keress nekem egy olyat aki hasonlít Emma Watsonra és felregisztrálok :D

SciNu 2011.10.07. 09:33:20

@Kata1987: Lehet eltörölték a pénteket és ma már szombat van. :D

cyd 2011.10.07. 09:36:47

@Dövan: Örülj, hogy ilyen a kép. Normális környezetben elhsized róla, hogy normális, így legalább előre kiderült a defekt.

@SciNuBob -I hear you, mon!-: Pedofil :)

Dr. A Jó Meglepően Izmos Hercege 2011.10.07. 09:37:40

@Dövan:

gernika hiába hozza majd nekem az ebédet bazzeg!

@Zs*******:

Persze persze! :)

Bundabandi® (Cookie Bunny) 2011.10.07. 09:38:48

@Dövan: Nem vagy semmi! Ennyi képet összekukázni ilyen rövig idő alatt. Komolyan te a számodra ronda nőkre vagy ráállva, szereted kínozni magad. :D

Miért nincs poszt? Mégis angoloznom kell majd az üres órákban.... :(

2011.10.07. 09:38:53

@Nard:
Gernika hoz neked ebédet? Mit kapsz? Ha finom adom a címet, én is kérek. :P

Dr. A Jó Meglepően Izmos Hercege 2011.10.07. 09:39:44

@Zs*******:

Sajtszószos tészta. Állati fincsi! :) Címet azé' nem írnék, de belváros :P

SciNu 2011.10.07. 09:40:18

@cyd: Már legális korban van :P

Kytia 2011.10.07. 09:40:54

@Dövan: Most nem azért, de ez a csaj még jól is néz ki.

@Nard: Akkoriban az emberek még mindent elhittek.:)

@Zs*******: Honnan tudod, hogy az ilyenek vinnyognak? Én sosem tettem ki ilyen képet sehova, mégis volt, aki csak meg akart dugni. Amúgy pont az ilyenek nem vinnyogósak. Elég határozottak tudnak lenni. Van barátnőm, aki simán kirakott ilyen képeket (nem társkeresőre). Nos, rá az volt jellemző, hogy ha egy pasira ráindult, de az csak meg akarta dugni ( = elkezdett eltünedezni hamar; egy időben sok ilyen jött össze a csajnak), akkor azt kb. úgy mesélte el, hogy "A Sanyi kurvára nem hívott 3 napja, meg msn-en is láttam fent, de nem írt rám, de mindegy is, mert megismertem a Pityu egyik haverját és nem kicsit vagyunk ráállva egymásra..." stb. És basszus, sosem tudott csalódni, mert amikor az egyik pernahajder elkezdett bunkózni, ő már rég egy másikról fantáziált. Irigyeltem nagyon. Nem épp nádszál alkata van, de basszus, neki mindig minden sikerült, ha meg nem, hát ugrott az új projektbe. Bezzeg én folyton vinnyogtam, pedig én rendes, visszafogott lány voltam.:( :)

2011.10.07. 09:41:58

@Nard:
Hmmm, az finom lehet. Úgy gondoltam én adom a címet ahova gernika nekem is elhozza. Én külváros. :)

Kytia 2011.10.07. 09:42:37

@Zs*******: Ja, és igen, a szendeszűz volt a legnépszerűbb. Én valahogy nem lepődtem meg.:) Az agyament internetezősök nagy része helyből pedofil.

Dr. A Jó Meglepően Izmos Hercege 2011.10.07. 09:45:04

@Zs*******:

Ha oda nem megy metró, akkor nem visz! :)

@Kytia:

Gondolom volt default "Sziahonnanírszmilyenbugyivanrajtad?" :)

indapass90210 2011.10.07. 09:47:09

@Nard: na igen, pont gondoltam rá, hogy ami ma az emberek nekem köszönhetően megspórolnak az ebéden, annak egy része igazából nekem járna!

Kytia 2011.10.07. 09:52:37

@Nard: A legjobb az volt a szendeszűzre: "Orrlyukban még szűz?" :DD

indapass90210 2011.10.07. 09:52:53

Azér az is beszarás ám, hogy 57 darab 14-15 éves kispicsa keres szexpartnert.

(O_O) (törölt) 2011.10.07. 09:53:35

mi történt péntekre virradóan senkinek nem törték össze a szívét? vagy ez a történet annyira megfogta az admint,hogy még pár napig ezen kell rágódnunk?

Frigyesur (törölt) 2011.10.07. 09:53:38

@Nard: Nekem hozhatja, ugyis itt vagyok a kozelben. Nem vennem a lelkemre, ha hiaba fozott volna.

indapass90210 2011.10.07. 09:53:40

@Nard: mire ideérne, addigra gombaszószos lenne!

(O_O) (törölt) 2011.10.07. 09:54:21

amúgy szép jó reggelt :-D

indapass90210 2011.10.07. 09:54:59

@cyd: "Örülj, hogy ilyen a kép. Normális környezetben elhsized róla, hogy normális, így legalább előre kiderült a defekt."

Szerintem a defektesek arcszerkezetében is van valami, amitől azérta legtöbb általában eleve gyanús :)

Frigyesur (törölt) 2011.10.07. 09:55:44

@gernika: Ja, akkor nem. De ha esetleg foznel valamit, nem zarkozom el. Hetfon es kedden se *kacsint* Csak ne legyen Usehányas.

Dr. A Jó Meglepően Izmos Hercege 2011.10.07. 09:57:01

@Dövan:

Jobb a húsos mint a gombás! :) Ahogy nőben is :P

@Kytia:

Ügyes! :)

@Frigyesur:

Te nem is szereted az ilyesmit! :P

dr. gernika 2011.10.07. 09:57:10

@Dövan: OMG, péklapáttal kéne agyonverni a szüleit amiért hagyták 17 éves korára ekkorára hízni!

(O_O) (törölt) 2011.10.07. 09:57:40

@Dövan: csps6.csajokespasik.hu/assets/photo/8/1/1ef27bda62346d3cb0d8e4462c48de01_600.jpg
Uh és a gyerek meg ott rántgatja, hogy "anyu ne ne nem akarok új apukát :-D"

indapass90210 2011.10.07. 09:58:51

@Kytia: gondolom a barátnőd nem egy túlzottan összetett személyiség.

cyd 2011.10.07. 09:59:55

@Kytia: w.blog.hu/2006/12/01/chatportya14

@Dövan: Azért mondom. Ez a lány szép és simán írnál neki, ha a hátter mondjuk egy park.

dr. gernika 2011.10.07. 10:00:05

@Frigyesur: EZ Usehanyas, NArd hagyományos tésztával kapta. Én U1-essel ettem. :) Tök büszke vagyok, én csináltam a sajtmártást, nem porból van.

(O_O) (törölt) 2011.10.07. 10:00:11

@SciNuBob -I hear you, mon!-:
"Keress nekem egy olyat aki hasonlít Emma Watsonra és felregisztrálok :D "
Ha te úgy nézel ki mint pókember akkor én is beregisztrálok felteszek neked egy emma watsonos képet :-D

2011.10.07. 10:00:45

@Kytia:
Én ismerősök körében tapasztaltam azt, hogy mikor felvetődött a társkeresés téma, és kiderült kinek milyen képe van fönt akkor előkerültek a vinnyogások. Persze mindkét fél belefutott ellenkező pl-ba is, de nagyátlagban az volt, hogy:
amelyik csajok villantós képeket tettek fel, különböző testalkatbeli kategóriában, azok miután rájöttek hogy csak meg akarják őket dugni, vagy csak megdugták őket jöttek a szöveggel, hogy "persze ez a pasi is csak meg akart dugni bla-bla-bla" és a srácok meg kiosztották őket, hogy ilyen képpel mit vársz?
Nem mondom, hogy a másik kategória nem vinnyog, de azoknál kevésbé éreztük a defekt faktort és a kényszeres pasikeresési lázat mint ennél a kategóriánál. A normális képet feltöltő csajok azért rövidúton kukázták az olyan pasikat akik levelezéskor már (vagy chateléskor) azzal jöttek, hogy küldjenek olyan képeket. Míg az első kategória küldte és küldte, és futott a vinnyogás felé. :)

Nah most már tényleg jöjjön egy poszt.

Bundabandi® (Cookie Bunny) 2011.10.07. 10:01:04

@Dövan: jaaaj ez hasonlít arra, akit tegnap írtam! :D

indapass90210 2011.10.07. 10:02:53

@cyd: egy lealjasodott estére jó lenne :)

Feleségül meg úgysem venném :D

SciNu 2011.10.07. 10:06:51

@( o_o ): Pókember jelmezben nagyon úgy nézek ki mint a pókember. Az Emmás képről tudnám, hogy ő van rajta és emiatt csak kamu. :P

Frigyesur (törölt) 2011.10.07. 10:07:06

@gernika: Nardnak nem kell Uznia? Elkenyezteted. Rendes sajtmartas is. A vegen meg hozzaszokik es kapatod. Zard csak ki szotyizni neha az erkelyre a hörcsöggel, es etess engem. *banatos kiskutyaszemek*

indapass90210 2011.10.07. 10:08:18

@Bundabandi: kellene ezek is. Ha összeomlott a civilizáció, csak fogunk egy ilyet, majd hetekig világítunk a zsírjával, a bőréből meg kijön a budapesti nagycirkusz új sátra!

Dr. A Jó Meglepően Izmos Hercege 2011.10.07. 10:08:24

@Zs*******:

Nekem egyszer (kérés nélkül) küldött egy csaj képet, chaten. Egy torta volt a kezében, és ez a torta volt a legkívánatosabb az egész fényképen. Annyit írtam neki, hogy "Szép torta!" :D

(O_O) (törölt) 2011.10.07. 10:09:15

@SciNuBob -I hear you, mon!-:
"Itt vagyok, zavarj el :D "
Miért zavarjalak el? és hova? Bótba vagy a málnásba :-DDD?

(O_O) (törölt) 2011.10.07. 10:10:22

@SciNuBob -I hear you, mon!-: nekem is vannak szeplőim, és imádok fejjel lefelé lógó pasikat csókolni. Na hasonlítok? :-D

dr. gernika 2011.10.07. 10:11:29

@Frigyesur: Kéne, de ellenáll, pedig már terápiás céllal a mérlegre is ráállítottam.

Kytia 2011.10.07. 10:13:00

@Dövan: Jaértem. Ha valakinek nem lehet mpg módjára csakmegbaszással és alázással összetörni a szívét, akkor az nyilván egy felszínes, buta buta liba.:DDDD LOOOOOOOOOOOL
Fáj, hogy felejthetőejk vagytok, mi?:))

Ötvenszer okosabb, mint azok a pasik, akik elkapták, majd hamarosan kukázták (némelyik nálam is próbálkozott volna, onnan tudom:D). Csakhát úgy gondolta, felesleges mindenféle érzelmeket pazarolni olyanokra, akik nem érdemlik meg, mikor annyi jó pasi van a világon. Mondhatni, habzsolt.:))

Dr. A Jó Meglepően Izmos Hercege 2011.10.07. 10:13:28

@( o_o ):

BiSZtos sokat jársz kínzókamrákba is akkor! :)

@gernika:

Undi.

Bundabandi® (Cookie Bunny) 2011.10.07. 10:13:42

@Zs*******: Nekem az ex mutogatta legutóbb, hogy milyen csajjal beszélget egy társkeresőn (beugrottam hozzá a telcsiszámla összegéért). Azt mondja: "a csaj Angliában üzletvezető (később kiderült, hogy egy kávézóban) és mellesleg akt modell" LOOOOL! Elég fura feje volt a lánynak, mindenféle rosszindulat nékül. És hogy webkameráztak és a csajszi mutogatta magát neki, meg minden. Megvontam a vállam, "ha neked ez kell!" Erre benyögi, hogy akivel most alakulóban van nekem, az tutira csak meg akar dugni! Erre inkább nem mondtam semmit...

2011.10.07. 10:16:24

@Nard:
Én egyszer msn-eztem egy pasival, egész normálisnak tűnt, és közölte, hogy cam-ot kapcsolna. Persze, kapcsoljon csak (kis 16-17 éves fejjel nem gondoltam semmi rosszra). Majdnem kiégett a szemem, gyorsan ki x-eltem és letiltottam. Undorító perverz állatja mutogatta az izgalmi állapoton kívüli löttyedt kis pöcsét. Egyből vetettem 3 keresztet és elmormoltam 10 miatyánkot. :)

Frigyesur (törölt) 2011.10.07. 10:17:00

@gernika: Mert biztos a modern sovanysag kultuszt akarod raeroltetni. Nem kell mindenkinek 40 kilosnak lennie vasaggyal :)))

indapass90210 2011.10.07. 10:18:35

@Kytia: "Ötvenszer okosabb, mint azok a pasik, akik elkapták, majd hamarosan kukázták "

Le a kalappal, szerintem is sirályság, ha egy csaj hagyja magát mindenféle surmónak megdugni! Ez tényleg milyen kúl!

Father Justice (törölt) 2011.10.07. 10:18:47

@Bundabandi: Ez az az ember, akivel 10 évig éltél együtt? :)

dr. gernika 2011.10.07. 10:20:23

@cyd: Ez de durva.
Nekem a chatelés általában gmail chatet jelent, és a barátaimmal használom. Mikor olyan pasival randiztam, aki fenn volt a chat.hu-n nem győzött rám ferde, gyanakvó szemmel nézni, ha megemlítettem hogy chateltem egyik-másik ismerősömmel.
Persze, mindenki magából indul ki, közösségi oldalon is feszt ilyen butafejű, pózolós csajok gyűlnek ismerősnek.

Kytia 2011.10.07. 10:20:37

@cyd: www.youtube.com/watch?v=hHPh5HvjEms&feature=related

Szerintem Dövan így is ír neki, hogy a háttér egy klotyó.:) Csak játssza itt az eszét, de nem véletlenül lóg a chaten.:)

Bundabandi® (Cookie Bunny) 2011.10.07. 10:22:07

@Father Justice: Igen, sajnos! Látom rajta, hogy most így akar visszavágni, de elég szarul csinálja.

(O_O) (törölt) 2011.10.07. 10:22:40

@Bundabandi: úgy látszik az exek mind ezt csinálják. :-D Az enyém is ezt csinálta a múltkor én meg kiakadtam, mert a csaj bűnronda riherongy volt és azt mondja tudta,hogy féltékeny leszek mire én közöltem,hogy nem féltékeny vagyok csak nem tesz jót az egónak ha utánam ilyen rongyikkal jön össze

2011.10.07. 10:23:03

@Bundabandi:
Üzletvezető egy kávézóban. Véletlenül nem a McCafféban? :) Aktmodell... annál már csak a pornós jobb. Gratulálok az exednek. Beutalót és időpontot már most kérjen a nemibeteg gondozóba.
Erre kollégám azt szokta mondani, hogy mindenki meg akar dugni, már csak az a kérdés, hogy hányszor és a közte eltelt időt hogy töltitek el. Az ellentétes nemű, egymással (kettesben) találkozó emberek között mindig téma a szex, csak az a kérdés, hogy milyen gyakran és milyen formában. :)

2011.10.07. 10:23:45

@Nard:
Akkor lehet még nem is volt napiszar. :)

SciNu 2011.10.07. 10:24:40

@( o_o ): Csak mondtad ,hogy el szeretnél zavarni valaki csúnyát mert ez hiányzott az életedből. Ezen próbáltam segíteni :D
A pókemberben Emma Stone-volt Emma Watson a Szőrős Fazekasban volt :)

@Dövan: Hát ha azokhoz a pasikhoz hasonlítjuk őt mint akik őt dugták inkább csak ugyanaz a szint.

tarquin - védőháló nélkül 2011.10.07. 10:25:39

@( o_o ): "nem tesz jót az egónak ha utánam ilyen rongyikkal jön össze"

Az exek mindig ezt mondják.:-)

Kytia 2011.10.07. 10:25:57

@Dövan: Hát, igen. Ő mondjuk nem veti meg a szexet, az tény.:) Egyszer megbeszéltük, hogy ő kb. annyit gondol rá egy nap, mint egy férfi. Tök ledöbbentem. És hihetetlen pasikat összeszedett. Olyat is, akiről nem is gondoltam volna, hogy megkapja. Amúgy inkább komoly kapcsolatot akart, csak a pasik kezdték azt, hogy eltünedeztek 1-2 hét után. Ő meg nem izgatta magát rajtuk, mert már a küszöbön állt az új projekt.:)
Persze, látom, hogy valahogy szeretnéd kihozni a dologból, hogy a csaj gáz valamiért, de az az igazság, hogy az életének ezt a részét úgy tudta menedzselni, mint Steve Jobs az Apple-t.:) És sajnos ez semmilyen egyéb lelki deformitással nem járt nála.:)))

cyd 2011.10.07. 10:26:04

@gernika: Meg az a durva, hogy a tegnapi üzenetedet spamnek értékelte a rendszer, de csak azt, eddig bárki írt privátban az átjött :)

@Kytia: Ha nem hagytam volna fel ezzel a műfajjal és a megfelelő korú lenne a hölgy, erősen megfontolás tárgyává tenném, hogy írjak-e neki.

Father Justice (törölt) 2011.10.07. 10:26:51

@Kytia:
- Nem zavar, hogy ennyivel idősebb vagyok?
- Azt hittem, a 24 a kerület.
- Nem, az a korom.

chztotsandgiggles.files.wordpress.com/2011/08/funny-kids-pictures-baby-facepalm.jpg

Frigyesur (törölt) 2011.10.07. 10:28:58

@Kytia: Jo amugy, hogy vagy, eleg nehez volt az elmult napokban utalni, ugy hogy nem lattalak. De en kitartottam, remelem ertekeled :))

Valtozas mar tortent, vagy meg mindig terveket dolgozol ki, hogy legyel spontan? :))

@cyd: Manapsag mar csak a nyugdijasotthonban tartott bridzspartikon ismerkedsz? :))

Father Justice (törölt) 2011.10.07. 10:29:53

@Bundabandi: Nem a kicsinyessége és a gyerekes sértődöttsége a meglepő, hanem hogy ezek a jellemvonások 10 éven át rejtve maradtak előtted.

(O_O) (törölt) 2011.10.07. 10:29:58

@SciNuBob -I hear you, mon!-: ja bocs, a nevekkel nem állok túl jól, de pedig most 100%ig biztos voltam,hogy a pókemberes csajszi a watson. :-D
Köszi a segítséget, de látatlanba nem ugyanolyan mert nekem az a pánikolás rész kellene amit Nard élt át a Deákon vagy az éttermes szitu. Bár amilyen hülye vagyok tuti végig szenvedném az ilyen randikat és csak utólag mondanám,hogy bocsi de nem.

2011.10.07. 10:31:58

Na mi van már? Hol a poszt?????

cyd 2011.10.07. 10:32:17

@Kytia: "Egyszer megbeszéltük, hogy ő kb. annyit gondol rá egy nap, mint egy férfi. Tök ledöbbentem."
Beszélgetés egy helyes lánnyal (hasonló kategória, mint a Morrisonos képen)
cyd: A férfiak kb naponta 300x gondolnak a szexre.
lány: Csak?
Ekkor kicsit megakadt bennem a következő levegővétel :)

Kytia 2011.10.07. 10:32:25

@Bundabandi: Piszkáljátok itt egymást, mert még benne van a tüske mindkettőben.:)

cyd 2011.10.07. 10:35:51

@SciNuBob -I hear you, mon!-: Szőrrös Fazekas, ha már :)
A pókmanus nőiből ha lehet, akkor én Dunst kisasszonyt kérném.

@Frigyesur: Manapság nem ismerkedem. Feladtam, elegem lett. Pihenek.

dr. gernika 2011.10.07. 10:38:17

@SciNuBob -I hear you, mon!-: Ha nagyon belegondolok, van köztetek némi hasonlóság Tobey-val.

Kytia 2011.10.07. 10:39:11

@cyd: Ha pasi lennék, biztos én is. Látszik, hogy teljesen rendben van. ha rólam készülne egy előnyös kép a Morrison's klotyójában, én is kitenném. Ki nem szarja le. Ha a pasi a hátteret nézi és nem a nőt, akkor minimum impotens.

@Father Justice: Nagyon ne vedd komolyan, kamu az egész.:) Jól nyomják, adják a buta tizenévest. Elég hatásos, ahogy elnézem.:DD

@Frigyesur: Értékelem, persze. Te vagy a leghűségesebb utálóm.:)
Még nem gondolkodtam. Mondjuk az utóbbi hónapokban bepasiztam, elköltöztem végre otthonról, megnégyszereztem az edzéseim számát, pénzügyi aktivitásba kezdtem, szóval lehet, hogy ezért nem érzem, hogy mindenképp át kéne állnom a reggeli tejivásra, hogy végre valami változzon az életemben.:DDD

cyd 2011.10.07. 10:39:24

@gernika: A szemük. Kettő van mindegyiküknek.

Frigyesur (törölt) 2011.10.07. 10:39:52

@cyd: Manapsag ennyire faraszto lett? :O Az en idomben meg nem kellett kipihenni.

(O_O) (törölt) 2011.10.07. 10:42:09

@cyd: Miért nem vágrál vissza és mondtad, és ugyanennyiszer csinálják. Akkor lehet ledöbbent volna ő is :-)

Frigyesur (törölt) 2011.10.07. 10:42:17

@Kytia: Ha gazdag leszel szolj, aztan elhivlak egy randevura, hatha bejon alapon :D

Kytia 2011.10.07. 10:43:52

@( o_o ): Én mindig végigszenvedtem és szerintem így korrekt. Másik oldalról is ezt várnám el. Egyszer volt egy srác, akivel igen körülményes volt a találkozó, nem volt ott, de mondta, hogy lát, menjek ide, meg oda. Kiderült, hogy azt leste, hogy gázul nézek-e ki, és ha az lett volna, akkor elmenekül haza. Nem tetszett egyébként sem, a randit végigültem, de utána nem vettem fel neki a telefont, mire írt egyet, hogy ennyire inkorrekt és "nem egyenes" emberrel nem is akar többé találkozni. LOOOOOOOOOOL:DDDDD
A kettős mérce, ugye.
Nard is nagyon szenvedett, ugye a Deákon, de pörgesd csak végig azokat a kommentjeit, amikben kifejti, hogy hányszor és milyen csúnyán elbántak vele azok a szemét nők, akik tetszettek neki.:DDD

Bundabandi® (Cookie Bunny) 2011.10.07. 10:44:24

@Father Justice: Nem maradtak rejtve, de mikor együtt voltunk eléggé visszafogta magát. Sokat változott a 10 év alatt. Mikor megismertem váltogatta a csajait állandóan, meg ugráltatta őket. Én meg közöltem vele már az elején, hogy nagyon el van tévedve, ha azt hiszi velem is ezt fogja csinálni. Persze teljesen nem tudta ezket elfelejteni, volt is vita belőle. Most újra szabad, hát megint kijöttek belőle ezek a dolgok. Közben persze nyomja a szöveget, hogy neki már komoly kapcsolat kell, meg minden... látom!

@( o_o ): Ő is azt hitte, hogy féltékeny leszek... hát nem jött be! Őt minősíti, hogy kivel kavar most.

cyd 2011.10.07. 10:45:49

@Frigyesur: "Manapság", "Az én időmben"? Nem lehet, hogy Te vagy aki nyugdíjasotthonból netezik? :)
Nem kipihenem. Csak pihenek. Mással foglalkozok és tök jó. Ettől még persze rohadtul hiányzik az intimitás, viszont a 3 évnyi egyedül élés után sokszor felmerül, hogy egyátalán el tudnék-e viselni mást is az életteremben :)

dr. gernika 2011.10.07. 10:45:52

@( o_o ): Ezt most ragozhattad volna napestig, akkor sem hitte volna el, hogy obejktíve rongyinak látod. Alap, hogy minden utódunk hogynézmárki.

JOKKA21 2011.10.07. 10:48:00

"Mikor megismertem váltogatta a csajait állandóan, meg ugráltatta őket. " Jól csinálta, azt érdemli mind.

Rebelde 2011.10.07. 10:49:08

@Bundabandi:

nem is tudtam, hogy szakítottatok?!

akkor ezek szerint nem volt véletlen a nettó bunkósága, amit te sajátos humornak véltél:)

Frigyesur (törölt) 2011.10.07. 10:50:06

@cyd: Nyugdijasotthon, piha. En ma' aranyoskam oda is tul koros vagyok. *legyintes*
Uttttyan kerlek, ha valaki Kytiat is eltudja viselni honapok ota, neked is menni fog. *jovialis tekintet, biztato hatbaveregetes*
Nem vagom mi zarja ki a maganeletet, meg miben akadalyoz egy parkapcsolat azon kivul, hogy az ember nem kalandozhat, de te dolgod, fo, hogy a kozmetikanak szentelheted mindennapjaid :))

JOKKA21 2011.10.07. 10:50:29

@Kytia: Azért válaszolhattál volna neki, hogy bocs Béla, de nem jössz be, de azért legyünk barátok.

dr. gernika 2011.10.07. 10:53:49

@Kytia: Barátnőm most csinálja kábé ugyanezt. Mondjuk neki könnyű, mert okos és gyönyörű. :)
@cyd: LOL. biztos azért mert csak egy linket küldtem, más szövegtörzs nem volt.
@( o_o ): Azt a pánikot később én is átéltem a Nyugatiban, mert egyéb okokból találkoztam a hölggyel. Belterjes társaság volt az a szakítós kommentelő brigád...

Dr. A Jó Meglepően Izmos Hercege 2011.10.07. 10:54:06

@JOKKA21:

Ha nem változtatsz ezen a hozzálláson fiam, nem marad neked más mint a meleg tenyér :) Mondjuk engem nem izgat, hogy kúrod el a saját esélyeid, mert amúgy leszarom. :)

(O_O) (törölt) 2011.10.07. 10:54:46

@Kytia: :-D, na igen az a Jokka is eléggé kettős mércével él :-) de nem ítélkezem mert tuti nekem is van saram csak általában az ember saját hülyeségeit nem látja míg rá nem világítanak.
Nekem volt olyan randim amit egy vegával sikerült elkövetnem és én húst hússal eszem, úgyhogy az sem sikerűlt túl jól. Főleg amikor azt ecsetelte,hogy az ő gyerekei csak vega kaján nevelkedhetnek...utána 2 hétig nem hagyott békén és a poén: miután közöltem,hogy nincs senkim de sajnos vele nem fog működni kiakadt, hogy miért nem tudtam volna azt hazudni,hogy van vkim és azért nem érdekel :-D

Frigyesur (törölt) 2011.10.07. 10:56:17

@Nard: Te egy olyan erzekeny lelek vagy Nardy! :D

Bundabandi® (Cookie Bunny) 2011.10.07. 10:57:28

@Rebelde: Jaj, mindig ilyen volt! Azt gondolta a bunkó dolgokra is, hogy vicces. Persze én sokszor kiosztottam, hogy az nagyon nem vicces, de nem mindig értette meg, szerinte női hiszti volt részemről. Egyik legjobb haverja mondta a szakítás után, hogy le a kalappal, hogy eddig bírtam vele, más már régen kukázta volna, mert nem egyszerű eset. Na de én mindig is szerettem a kihívásokat! :D Eddig bírtam, mivel a 10 év alatt nem fejlődött sehová szinte a kapcsolatunk, sőt inkább vissza, így nem láttam értelmét. Hamarabb kellett volna az tény, de sokáig szerettem és elfogadtam így. Aztán csinált pár dolgot, amit már nem toleráltam. Így is meglepődött, mikor kiraktam. Azt hitte viccelek... hát nem vicceltem!

Father Justice (törölt) 2011.10.07. 10:57:29

@Bundabandi: Magyarul mit sem változott 10 év alatt, csak szeretted volna azt hinni. :) A régebbi hozzászólásaid alapján nem is volt kérdéses, hogy viszonylag nagy kanról lehet szó, különben nem nyelted volna ennyi ideig az orbitális faszságait. Gondolom, nálad is befigyelt a "na, majd én megfogom, megnevelem, megváltoztatom" stratégia, mint a naivabb nőknél általában. De jó esetben pár hónap alatt kiderül, hogy felesleges ezzel erőlködni, nem kell ahhoz egy évtized. Egy felnőtt ember kardinális tulajdonságai baromi ritkán változnak meg számottevően, de akkor is inkább sorscsapás, mint másik ember hatására. (A kúrógép mentalitása például akkor, ha végérvényesen lebénul nyaktól lefelé.)

(O_O) (törölt) 2011.10.07. 10:57:52

@gernika: na jó de az a csaj tényleg gusztustalanul nézett ki, de igazad van tuti nem hitte volna el.Na majd a haverok...
mondjuk ez segített abban, hogy elengedjem lelkileg a srácot mert teljesen ledöbbentem,hogy ennek ennyire mindegy csak "rés legyen neki" és teljesen kiábrándultam. :-)

JOKKA21 2011.10.07. 10:58:13

@Nard: :DDD ha változtatnék megérdemelném a kedvenc éttermed nevét?Figyelj, amint lesz egy csaj, akinek jó vagyok, majd változtatok, de addig ilyen maradok.

SciNu 2011.10.07. 10:58:58

@( o_o ): Ezen is segíthetünk. Egy randi a mekiben? Addig nem fürdök meg nem borotválkozom a kívánt hatás érdekében. És egyből egy "Oszt borér szopol-e" mondattal nyitok majd. :D

@gernika: Elsőre azt hittem Dobby-ra gondolsz :D Akkor lett volna 1.bp.blogspot.com/_gjRgXqouV4I/TFizqaF1w3I/AAAAAAAAAGY/MPAHdPRGYfY/s320/Spider_Man_3_Peter.jpg arc :D

@cyd: Ezt elszúrtad, 4 szemű vagyok :P

JOKKA21 2011.10.07. 10:59:07

"és teljesen kiábrándultam."
Arc belőletek is ki lehet..

indapass90210 2011.10.07. 10:59:27

@Kytia: "ez semmilyen egyéb lelki deformitással nem járt nála.:)))"

Egy faéket nehéz elrontani :D

(O_O) (törölt) 2011.10.07. 10:59:28

@gernika: Azt a pánikot később én is átéltem a Nyugatiban, mert egyéb okokból találkoztam a hölggyel. Belterjes társaság volt az a szakítós kommentelő brigád...
:-DDDD.

cyd 2011.10.07. 11:02:06

@Frigyesur: Nem kizárja, meg akadályoz. Meguntam az ismerkedéssel járó hülye köröket, meg a sikertelenséget. Az így felszabaduló időt, energiát meg másra fordítom. Család (mármint az értelmes része) barátok, lakás, saját magam.

Dr. A Jó Meglepően Izmos Hercege 2011.10.07. 11:03:44

@JOKKA21:

Nem. Ha nem változtatsz, soha nem lesz nőd. Az sem lesz akinek te amúgy jó lennél.

(O_O) (törölt) 2011.10.07. 11:03:57

@SciNuBob -I hear you, mon!-:
2 +1 a homlokodon+1 a hátadon? :-P :-D
Na igen, ez a "randi" jól hagzik :-DDD, csak én vonzódom a borostás pasikhoz szóval inkább borotválkozz meg ja meg amit "úgy szeretek" borotváld le a lábadról is a szőrt, akkor tuti nem jösz be :-)

(O_O) (törölt) 2011.10.07. 11:05:41

@cyd: általában ilyenkor szokott belibbeni egy értelmes párjelőlt :-)

Rebelde 2011.10.07. 11:08:07

@Kytia:

te, ha barinőd annyira okos, miért kopnak le a pasik olyan 1-2 hét után?

egyénként kétlem, hogy ez nem jár hosszabb távon semmilyen lelki deformitással, ezt szerintem te is tudod meg a barátnőd is, csak nem vallja be magának

Köldökszösz (csodalampa) 2011.10.07. 11:10:54

@cyd: Be fogsz gubózni, és arra ébredsz, hogy egy macskával élsz.
:DDD

Kytia 2011.10.07. 11:11:08

@JOKKA21: Egy ilyen még azt sem érdemli.
Kérdezem: "És ha nem tetszem, akkor simán elhúzol és nem veszed föl a telefont többé?"
Válasz: "Naná."

Egyébként a randihelyre másfél órát utaztam, mert természetesen a lakhelyétől 5 percre beszélte meg (ezt is utólag tudtam meg), én meg a város másik végén laktam.
Szép lett volna beutazni, majd szembesülni azzal, hogy csávó sehol, telefonon meg elérhetetlen.
Biztos marhára korrekt lett volna, ha közlöm vele, mi a szitu, csak nem volt kedvem hozzá.:)

cyd 2011.10.07. 11:11:20

@( o_o ): Nem fog. Eddig se kellett vasvillával kazalba hánynom az ajtóm elől a bugyijukon odacsúszott nőstényeket így meg még kevésbé :)

SciNu 2011.10.07. 11:11:45

@JOKKA21: Ez kissé ördögi körnek hangzik. Az ilyen hozzáállástól miért akarna valamit is a csaj (kivéve ha terézanyu és megmentési szindrómája van)

Dr. A Jó Meglepően Izmos Hercege 2011.10.07. 11:11:56

@Rebelde:

Gondolom az okossága taszítja őket! Hisz tudod, manapság már nincsenek IGAZI férfiak. Neki alanyi jogon jár a hejjesgazdagpasee, addig meg jók a Dezsőkék is, hiszen ő okos, szép, anuta királykisasszonyát KI KELL ÉRDEMELNI! :)

Bundabandi® (Cookie Bunny) 2011.10.07. 11:14:55

@Father Justice: Változott, csak éppen onnan ahol anno ő volt, elég sokat kellett volna. Nem minden sikerült! Azt nem gondoltam, hogy megváltoztatom teljesen, csak gondoltam levetkőzi a hülye macsó énjét. Ez némileg sikerült is, csak a végére én meguntam az egészet, hogy állandóan magyarázzam, mi lenne a normális viselkedés szerintem. Otthon volt, unatkozott (nem dolgozott) és netezett. Lebukott dolgokkal! Olyanokkal, amikre rákérdeztem és először persze tagadta (mikor két szememmel láttam! Amit csinált, attól egy lépés a megcsalás), majd hazudott. Én meg mondtam neki, ismerem már annyira, hogy tudom, mikor hazudik. Miért is kell ennyi idő után hazudni? Volt pár beszélgetésünk utána, ahol elismerte, hogy igazam van és nem tudja, miért is csinálta (ezt ugye sokszor halljuk, mi nők). Akkor kapott még egy esélyt, az is eljátszotta némiképp. Akkor meg már mindegy volt, mert nem bíztam benne. Innen már csak lejtmenet volt, aminek én vetettem véget. Nem bánom!

SciNu 2011.10.07. 11:15:13

@( o_o ): Nekem a hátamon is van szemem :) Ha az arcomat megborotválom úgy embernek fogok kinézni (és most nem ez a cél) a mellkasomat is legyantázzam? :D

cyd 2011.10.07. 11:15:20

@Köldökszösz (csodalampa): Nem jövő idő :)
Kösz a könyvajánlót. 999-re volt akciózva a bookline-on és nagyon állat :)

Frigyesur (törölt) 2011.10.07. 11:16:52

@Köldökszösz (csodalampa): :DDD Ez szep volt. :))

@cyd: Meggyozodesem, hogy ezek az ervek csak kifogasok, de mivel nem ismerlek, ezert nem (nagyon :) szolok bele.

Köldökszösz (csodalampa) 2011.10.07. 11:17:29

@cyd: :)
Nincs mit, örülök, ha tetszik.

Frigyesur (törölt) 2011.10.07. 11:17:57

@cyd: Szerintem o is tudta, hogy nem jovo ido. Legalabbis akkor viccesebb volt. :))

Köldökszösz (csodalampa) 2011.10.07. 11:19:02

@Frigyesur: Fel kell készülni a jövő évi divatra, mikor a Nardyngolás már nem lesz trendi. :DDD

Dr. A Jó Meglepően Izmos Hercege 2011.10.07. 11:19:48

@Bundabandi:

Nekem hiszel drágám, vagy a szemednek? :D

Frigyesur (törölt) 2011.10.07. 11:20:17

@Köldökszösz (csodalampa): :DDDDDDDD Erre mar nem is tudok mit mondani, annyira tokeletes volt. :D

(O_O) (törölt) 2011.10.07. 11:21:01

@cyd: nem mondtam,hogy maradj a lakásban és majd bekopog egy nap a királylány :-D, de így hogy nem erőlködsz lehet valaki majd feltünik aki különben nem jött volna be a látókörödbe na meg ki tudja lehet pepsi reklám szindróma: Hello, Kata vagyok van még egy pepsid? :-D

JOKKA21 2011.10.07. 11:21:26

@Nard: Olyan nincs, akinek én jó lennék.Nem sajnáltatni akarom magam én ezt így látom.

@Kytia: Az a szitu, hogy te lány én meg fiú.:D

@SciNuBob -I hear you, mon!-: Anyáskodni ne akarjon egyik se felettem.Sem vöröskeresztest játszani.

Kytia 2011.10.07. 11:21:57

@gernika: ;) Aztán majd utána sírnak itt a CsP-n az otthagyott fickók, mi?:DD
Én amúgy bírom az ilyen tökös csajokat.:) Mindig ilyenekkel barátkoztam, imádom a sztorijaikat.:)

@( o_o ): :DDD Ha őszinte vagy azzzabbaaaaj, ha hazudol, azzabbaaaaj.:D

@Dövan: Ha faék lenne, még lehetnétek lelki társak, de mondom, hogy jófej.:DD

@Rebelde: Ez csak egy nyár története volt nála. Hosszú kapcsolat után pasizgatott és nem jöttek össze hosszabb távra. Most már lassan férjhez megy, ez 5-6 éve volt. A pasik szerintem azért koptak le, mert eleve nem gondolták komolyan, vagy nem bírták a határozottságát, mert az azért van neki.

Köldökszösz (csodalampa) 2011.10.07. 11:22:09

@Frigyesur: Akkor most hagyom abba. Innen már csak lefelé vezethet az út.

Father Justice (törölt) 2011.10.07. 11:23:18

@Rebelde: Lehet, hogy a hölgy nem modellalkatú, de ha nem kisbálna és akad benne valami értékelhető (esetleg jó mellei vannak), hogyne akarnák elfogadhatóan kinéző férfiak is sunázni 'egy-két patront megér' alapon? Ahogy Dövan mondta, közöttük is akadnak olyanok, akiknek mindegy, csak lyuk legyen. Így nyilván nem azzal a néhány száz átlagfaszival fog foglalkozni, akiknek nagyjából ő jelenti az ingyen megkapható maximum szintet, hanem azzal a néhány tucat hejjessel, akik a röptében a legyet is műfajt képviselik. Affelől viszont értelemszerűen nincsenek illúziói, hogy ezeknek nem fog hosszabb távon kelleni, amennyiben értelmesebb egy szöcskénél.

Ebben az égvilágon semmi meglepő nincs, abszolút közismert jelenség - ebből ered a szintezési probléma is. Ráadásul ha a nő már a netes ismerkedés során érzékelteti, hogy akár az első randin dugható és nem éppen gátlásos az ágyban, nincs is miről beszélgetni. Lesz kapás bőven.

Kytia 2011.10.07. 11:27:18

@Bundabandi: Érdekes, a korábbi (még kapcsolatban lévő) kommentjeid alapján valahogy éreztem, hogy ilyesmi van. Jól tetted, hogy kiraktad a szűrét, bár szerintem kár azért a tíz évért. Te végig hűséges voltál? Remélem, nem.:PP

Rebelde 2011.10.07. 11:27:24

@Father Justice:

gonik vagyok:) azt írta kytia, hogy jó nő

SciNu 2011.10.07. 11:27:30

@JOKKA21: Pedig ezzel a hozzáállásal senki más nem akar majd kezdeni veled, kivéve ha elég jól nézel ki hozzá. Minimum a leszarom szintre menj. Az már jobb mint a MNK szint.

dr. gernika 2011.10.07. 11:28:18

@cyd: Vigyázz, nehogy úgy járj, mint VVAttila. :P
@Frigyesur: :D De egy rohadék vagy. :D
@Nard: Ugyan, amíg van pénze kurvákra, el lesz ő.
@( o_o ): Remélem meddő a drága. Lesz egy 0-ás vércsoportú gyereke, fel is fordul a vega kajától.
@SciNuBob -I hear you, mon!-: :D
@Kytia: Hülye fasz. Nem elég hogy lelépni készült, még elfáradni sem akart közben a nagy gyaloglásban.

Frigyesur (törölt) 2011.10.07. 11:28:21

www.youtube.com/watch?v=HbgE-fHUtTM&ob=av2n
This years love had better last

I start to forget
How my heart gets torn
When that hurt gets thrown
Feeling like you can't go on

And won't you kiss me
On that midnight street
Sweep me off my feet...

Hogy ez mennyire.

JOKKA21 2011.10.07. 11:28:29

@Kytia: Múltkor írtad, hogy tudsz főzni, nekem nem baj, ha nagy a segged vagy kicsi a melled.:D Csak a bablevesed legyen jó.:)

tarquin - védőháló nélkül 2011.10.07. 11:31:41

@Frigyesur: "Meggyozodesem, hogy ezek az ervek csak kifogasok" Szerintem viszont kár pazarolni az időt arra, hogy megfelelő mennyiségű tapasztalatot gyűjtsünk, később hangzatosan megállapítván, hogy embertársaink nagy százaléka érdekvezérelt lotyó/hernyó, akit alapesetben nem is akarok megismerni.:-)

SciNu 2011.10.07. 11:33:15

m.blog.hu/an/anyulontul/image/0000OKT/mz_zenekar.gif
@Kytia: Határozott vagy inkább uralkodó? A kettő nem ugyanaz. A határozott nőket kedvelem, de aki uralkodni akar felettem azt nem.

SciNu 2011.10.07. 11:34:02

@JOKKA21: A kis mellű, nagyseggű az kata :D

Rebelde 2011.10.07. 11:34:16

@Bundabandi:

amint az ember kimondja, hogy na kapsz még egy esélyt abban a pillanatban rájön, hogy kár volt adni

úgy gondolom senkinek nem jár újabb esély, ez csak egy idegesítő közhely, amivel a szemétládák jönnek

Frigyesur (törölt) 2011.10.07. 11:34:28

@tarquin - védőháló nélkül: Marmint ezt most hogy? A randevuzas ezt jelentene, vagy ez a magyar valosag? Ny

Dr. A Jó Meglepően Izmos Hercege 2011.10.07. 11:34:35

@gernika:

VV Attila nagyon jó arc, én nagyon csípem, és megértem. :)

"Hülye fasz. Nem elég hogy lelépni készült, még elfáradni sem akart közben a nagy gyaloglásban."

Inkább gyakorlatiasnak és ügyesnek nevezném. :)

Bundabandi® (Cookie Bunny) 2011.10.07. 11:35:38

@Kytia: Most, így a kapcsolat után én is azt mondom, hogy nem kellett volna 10 évig húzni. De ugye ez már mindegy! Én nem csaltam meg. Egyszer azért nem sok kellett volna hozzá, de akkor úgy voltam vele, nem dobom kukába az addigi éveket (kb. 5 év volt akkor). Állítása szerint ő sem csalt meg. Annyira belekényelmesedett abba, hogy szeretem és sok mindent elnézek neki, hogy csak lesett, mikor kiraktam. Pedig előtte többször felhívtam a figyelmét, hogy nem jó felé megyünk, kapja össze magát, mert kezd elegem lenni. Akkor döbbent rá, hogy komolyan mondom, mikor már baromira késő volt. Most azért mondogatja, hogy 10 évet így kikukáztam, meg hol van a "jóban-rosszban"... stb. Ez van! Elszúrta!

dr. gernika 2011.10.07. 11:37:07

@Kytia: :D Nem volt amúgy mindig ilyen volt határozottan sikertelen korszaka is, amikor őt szivatták a pasik egyre-másra. Aztán meg besokallt és akkor cölibátus vagy másfél évig. Aztán próbálkozások megint, kábé harmadjára jött egy nagyon komoly kapcsolat, abban meg ő ijedt meg végül és kiejtette magát belőle. Most van az, hogy "élvezi az életet". :)

SciNu 2011.10.07. 11:37:26

@JOKKA21: Csak ha a hugait is hozza :D

cyd 2011.10.07. 11:38:12

@Frigyesur: Kifogás mire? És mit leplezek vele?
@Köldökszösz (csodalampa): Nyugodtan. Megbírom :)
@gernika: Mert hogy járt az a véglény?

(O_O) (törölt) 2011.10.07. 11:38:22

@SciNuBob -I hear you, mon!-: nem engedi,hogy belinkkeljem azt amilyenre le kellene borotválnod de keress rá googliban a pimp my mellszor-re :-D

Bundabandi® (Cookie Bunny) 2011.10.07. 11:39:06

@Rebelde: "amint az ember kimondja, hogy na kapsz még egy esélyt abban a pillanatban rájön, hogy kár volt adni"

Ez nagy igazság! Semmi sem változik!

Szöszi 28 2011.10.07. 11:39:18

@SciNuBob -I hear you, mon!-: @JOKKA21: Maradjunk annyiban, hogy egyikötöké sem leszek, jó?:)

Jokkáé főleg nem, mert valószínűleg hamar emberölésért börtönben kötnék ki:)

Kytia 2011.10.07. 11:41:01

@Father Justice: Ez pontosan így történt. Menő rózsadombi arcok voltak, gazdagok és szépek.:) Volt olyan, amelyik úgy nézett ki, mint egy filmsztár, de abból is a kisfiús fajta, és ilyen patyolatillata volt, ami csak a leggazdagabbaknak szokott, akiknek még a vécéjük is non-stop spricceli rájuk a babaillatot. Meg még a ruháján is látszott, hogy egy hónapnál nem lehet régebbi, olyan puha volt. Az a fajta, akiről el sem tudod képzelni, hogy ő is szokott kakilni.:))
Meg volt ennek a kopaszmercis változata, amelyiknek külön papírzsebkendő tartója volt a kocsiban, arra az esetre, ha orális örömökben részesítenék a piros lámpánál.:)))
Ezeket a sztorikat hallgatni olyan volt, mintha pornófilmet nézne az ember.:)
De mondom, a csaj értelmes is volt és nem önsorsrontó fajta. Ha látta, hogy nem pálya, tovább lépett, aztán mostanra meg már megállapodott egy átlagosabb fickóval, akibe viszont nagyon szerelmes.:)

tuli _ 2011.10.07. 11:41:04

@Bundabandi: nahát. ezek szerint akkoriban, mikor mindenki azt mondta neked, hogy ez a pasi hülye, és te védted körömszakadtáig, tudtad, hogy igazunk van. csak még magadnak is mentegetted őt.
ez elég tipikus.
de örülök, hogy végre megjött az eszed, és nem maradtál. :)

Father Justice (törölt) 2011.10.07. 11:41:07

@Bundabandi: "..csak gondoltam levetkőzi a hülye macsó énjét. Ez némileg sikerült is.."

Namármost attól, hogy megtanulta a szennyestartóba dobni a szennyest, halkabban büffenteni és kevésbé lekezelően beszélni az ismerőseiddel, a párkapcsolat szempontjából kardinális (alapvető fontosságú) tulajdonságai hangyafasznyit sem változtak a 10 év alatt. Nyilvánvaló, hogy megpróbálta diszkrétebben művelni a huncutságait, hiszen együtt élhetett egy olyan nővel aki mosott-főzött-takarított rá, és még dolgoznia sem kellett mellette. A világ legjobb biznisze volt ez ő szemszögéből, pláne, ha masszívan félre tudott kúrni mindvégig, csak te nem vetted észre.

tarquin - védőháló nélkül 2011.10.07. 11:43:04

@Frigyesur: talán az utóbbi, ezért csak elgondolkodtam, hogy érdemes-e gyűjteni a rossz tapasztalatokat társkeresés okán. Megértem, ha valaki megunja ezt.

SciNu 2011.10.07. 11:43:51

@( o_o ): Az autobotos egész jó de nincs hozzá elég anyagom :D

@Kata1987: Úgyis a formás fenekű lányokat szeretem nem a szélesvásznút :P

(O_O) (törölt) 2011.10.07. 11:44:12

@Bundabandi: szerintem ezért nem kaptunk mára új történetet, tudták,hogy valamelyikünk majd mond egyet :-). Amúgy az a legrosszabb ha egy pasi otthon ül, általában tényleg ilyenkor jönnek az online ismerkedések és folytatása.

Rebelde 2011.10.07. 11:45:01

@JOKKA21:

persze, hogy nem, ez egyértelmű

Father Justice (törölt) 2011.10.07. 11:47:42

@Kytia: Szerelmes a lófaszt. Egyszerűen csak túlvan már azon a korszakon, amikor az éltette, hogy mindenféle típusú hejjespaseeval sunáztassa magát orrba-szájba. Ahogy a legfölsőbb szinteken mondják: kiégett kicsit. De attól még nem szerelmes Dezsőkébe, hiszen nála már a hejjespasee a SZINT. Az, hogy mit játszik el neki és a külvilágnak nap mint nap, teljesen más kérdés. Dehát rezsiszövetségre mégiscsak kell valaki, ugyebár. :) Ilyenkor van az, hogy a saját magát immáron ultraszexi végzetasszonyának képzelő átlagnő mintegy mennyei magasságokból ereszkedik le a szánalmas pondró - átlagfaszi - szintjére és nagy kegyesen felajánlja neki a komolykapcsi illúzióját. Szánalmas.

Dr. A Jó Meglepően Izmos Hercege 2011.10.07. 11:48:01

@( o_o ):

Aki nem eszik húst, az gyanús. Hitler is vega volt, és nem fogyasztott alkoholt!

Frigyesur (törölt) 2011.10.07. 11:50:58

@Nard: Aki meggyozodesbol nem iszik alkoholt (nem azert, mert egyaltalan nem birja), az nagyon gyanus. Ez a tapasztalatom.

Rebelde 2011.10.07. 11:51:22

@( o_o ):

ezt ugyanúgy agy nőci is megteszi(mármint ráugrik a netre), ha magára van hagyva az embör által, aki tolja haza a lét

Kytia 2011.10.07. 11:51:36

@gernika: Az. Azt kapta, amit érdemelt. Gondolom, ő is továbbra is benne van abban a mókuskerékben, ahol ő alázza a csúnyábbakat, miközben ki van akadva a szebbekre, ahol a közepesen se értelmes pasik kb. 100%-a.

@JOKKA21: A mellem nagy, a seggem jó, főzni nem tudok, a pasim viszont jobb nálad, úgyhogy nincs deal.:P

@SciNuBob -I hear you, mon!-: Azt hiszem, túl határozott volt, már-már uralkodó.

@Bundabandi: Erre én annyit mondanék: "Az a tíz év a kukába való volt." Hadd érezze, hogy nem bánsz semmit.
Bocs, hogy ezt mondom, de szerintem megcsalt. De ez csak tipp, meg már úgyis mindegy. Csak én láttam olyat, hogy csaj tisztában van a majdnemmegcsalással és azért nézi el, mert elhiszi, hogy valójában nem történt. Az ilyen esetekben, legalábbis amiket én ismerek, mindig volt valóban is megcsalás, csak az nem derült ki, vagy csak utólag.
Rebeldével egyetértek, senkinek nem ját második esély. Neked sincs második lehetőséged bepótolni a végigszenvedett 10 évet.

cyd 2011.10.07. 11:52:20

@Father Justice: Lyesszus te mekkora fasz vagy!

SciNu 2011.10.07. 11:53:17

@( o_o ): Áá szóval szivecskét formázzak belőle. :) Inkább csak apró foltokat borotválok le, hogy majd filctollal összekötögethesd őket :D

(O_O) (törölt) 2011.10.07. 11:53:26

@SciNuBob -I hear you, mon!-: ja az autobotos az jó :-D, de azért az a szőr már sok :-S

dr. gernika 2011.10.07. 11:53:29

@JOKKA21: Nem nagy a segge.
@Nard: De nem mered azokat megjátszani, amiket ő. :DD
@Bundabandi: "Jóban-rosszban" akkor lett volna, ha összeházasodtok és kimondja a fogadalmat. Amúgy meg ha hónapokig mondogatod, hogy nem jó, változtatni kell és leszarja, akkor ne csodálkozzon. Semmit nem tett meg azért, hogy rendbehozza a kapcsolatot.

JOKKA21 2011.10.07. 11:54:38

"a pasim viszont jobb nálad"
Micsoda meglepetés...:D Mivel téged lájkollak, ezért erre nem írok semmit.:D

cyd 2011.10.07. 11:54:56

@Kytia: "pasim viszont jobb nálad"
Azért ez kurvára nem nehéz. Ezt már annyival el lehet érni, hogy nem halott :)

Szöszi 28 2011.10.07. 11:54:57

@Father Justice: A kiégett az te vagy, apukám:D Nem is akármennyire:)

Rebelde 2011.10.07. 11:55:17

@Father Justice:

ma különösen genyó vagy, meg kell hagyni:))

(O_O) (törölt) 2011.10.07. 11:55:38

@Rebelde: lehet, de mondjuk a nőci legalább is én inkább a lakást takarítom ki vmi agyament zenével a háttérben meg mosok főzők stb és akkor ezzel el is ment a nap.Másnap meg megyek barátnőkkel kvzni aztán szépségszalon aztán stb.Tehát egy nőnek több elfoglaltsága tud lenni talán?

JOKKA21 2011.10.07. 11:55:40

@gernika: Ha jobb segge van, mint Verának, akkor irigylem a kanját.:D

Anakin Solo (a.k.a. Ape) 2011.10.07. 11:55:52

@Bundabandi: látom ma nagyon ráérsz :) ezek szerint nincs sok meló :) Azért 10 év után kukázni valakit és újrakezdeni.. nem semmi. Nekem 3-4 év után is nehéz volt. És könnyen belerázódtál az ismerkedésbe, randizásba?

(O_O) (törölt) 2011.10.07. 11:57:22

@( o_o ): uh a vége egy kicsit plázacicásra sikeredett :-D

Father Justice (törölt) 2011.10.07. 11:58:47

Hiába hízelegtek, én nem fogok bratyizni veletek. :)

Kytia 2011.10.07. 11:59:36

@Father Justice: Persze, te biztos jobban tudod.:) Ha jól emlékszem, az én korábbi kapcsolatomat is ilyen ügyesen elemezted részinfókból, totálisan félremenve.:DDD

Konkrétan éjszakákat okoskodtunk végig, amikor még nem volt összejőve a mostani pasival, de nagyon odavolt érte, hogy mit kéne csinálnia, hogy összejöjjön a jó kapcsolat a pasival, meg jujj, ezt mondta, meg azt mondta, szerintem ezt hogy érti, mi lesz most, ma nem látogatta meg, ettől totál kivan, mi van, ha nem is tetszik neki, csak félrenézte, stb.
Együtt kergettük a szöcskéket kiskorunkban, szerintem jobban tudom, mikor szerelmes, mint te, de persze neked "mindig" igazad van, szóval gondolom, ebből is kihozol valamit egy ügyes csavarral, ami téged igazol.:)

JOKKA21 2011.10.07. 12:01:10

@cyd: Ez sajnos kevés volt, mint VV-ben az értelmes ember.Tudom ignoráltál, de jobbal próbálj meg oltani.

Frigyesur (törölt) 2011.10.07. 12:02:00

@cyd: Meggyozodesem, hogy az emberek igen-igen nagy %-a vagyik, ahogy te fogalmaztad az intimitasra. Viszont keptelenseguk es sikertelenseguk okan megideologizaljuk, hogy miert is nem kell. Nekem is volt olyan korszakom (eleg sok :)), amikor nem ment (ilyen, olyan okokbol, ne firtassuk). De belul tudtam, hogy nem a vilaggal van baj, nem az ellenkezo nemmel, hanem velem. Mert pl. van olyan, hogy szakitas utan az ember eszmeletlenul vagyik a volt partnerere, nem erdekli senki mas, de ha ez tul sokaig igy van, akkor mar inkabb pajzs, mint valodi erzelmi kapcsolodas. Vagy masik tipikus dolog a 'keresem onmagam'. Mert mit kell azon keresni? Nem erek ra (nyilvan nem rovidtavon nezve). Ha valaki tenyleg bealdozza a maganeletet a munkajanak, az szimplan idiota. A hosszas egyedulet nem egeszseges.

Es ezeket magamra is ugyanugy tartanam, es nem allitom, hogy vannak nincsenek kivetelek. De a tul sok csalodas gyanus.

Es itt atvezetem @tarquin - védőháló nélkül: -ra:
hogyis gyujti be az ember a sok rossz tapasztalatot? Rosszul valaszt (akar tudatlatt). Nem valogat. Ennek lehet par oka.
Biztos vagyok abban, ha valaki nagyon szidja az ellenkezo nemet, nagoynnegativan latja, annak a sajat fejeben van a hiba.

Dr. A Jó Meglepően Izmos Hercege 2011.10.07. 12:02:10

@gernika:

Mások a módszereink, maradjunk ennyiben :)

Kytia 2011.10.07. 12:02:32

@cyd: Lassan esett le, bár kicsit erősen fogalmaztál. Mondjuk úgy, hogy nehezen szakad el a saját sztenderdjeitől.:))

@JOKKA21: Nem sértésnek szántam, persze nem is ismerlek, szóval csak belső tulajdonságokra mondom, mielőtt megbántódsz. Bár biztos külsőre is, hisz elfogult vagyok.:)

dr. gernika 2011.10.07. 12:03:26

@cyd: Hát neki 7 éve nem volt kapcsolata.
(bár a hogyvolt kommentelőkkel arra tippelünk, hogy volt, csak még nem ásta fel senki a pincéjélt). Most meg belezúgott egy agyatlan szőke libába és égeti magát jobbra balra az ovis módszereivel. A csaj már lassan gyűlöli.
@Father Justice: És még esküvőre sem kellett elkísérnie.

Frigyesur (törölt) 2011.10.07. 12:04:31

@cyd: :DDD
Viszont meglepo, hogy mennyire helybe jon a pofonert. Trollnak fura.

Rebelde 2011.10.07. 12:06:09

@( o_o ):

legalábbis te így tennél:) jó sokan meg leszarják, hogy szalad a lakás pl.

láttam a dövan által linkelt egyik képen, hogy a jégkorszakra készülő jelentősebb zsírréteget magára rakó nőci mögött a szekrényen végigsöpört az izabella hurrikán hetek óta, és nem nagyon sikerült rendet rakni azóta, ráadásul ahogy elnéztem a képet egy min. 45-ös lábbal rendelkező delikvens készítette, mert még bele is lógott a képbe, és a csaj nem átallotta azt feltenni, mint profilképet

róla pl. el tudom képzelni, hogy nem nagyon takarít, ellenben szívesen pasizik akár a hitesura háta megett:))

(O_O) (törölt) 2011.10.07. 12:06:16

@Nard: nekem nem is azzal volt bajom, hogy ő vega, csak a világnézete. Első randinkon elmentünk egy szórakozóhelyre és amikor jöttünk ki akkor a gyros illata megcsapott minket.Már majdnem mondtam,hogy uhhh ez az isteni illat mire ő teljesen felháborodva elkezd mérgelődni, hogy micsoda ocsmányság ez itt és szíve szerint felgyújtaná az egész büfét. Aztán 2 hétig próbáltam lerázni.mondom jó találkozok vele még 1x csak hogy személyesen közöljem a rossz hírt mire mondta na üljünk be vhova és beszéljük át ezt a dolgot és ilyeneket mondott,hogy pedig ő már úgy beleélte magát meg elképzelte, hogy lesz 2-3 gyerekünk most meg jövök ezzel a szakítás dologgal és akkor valahogy közbeékelte ezt is hogy az ő gyerekei soha nem ehetnek majd húst. pedig alapból a vegaságának úgy indultam, ha ebből lesz vmi akkor kompromisszumot kötök és főzők ilyet is meg olyat is aztán ha esetleg gyerek lenne belőle akkor az meg majd döntse el, de ezek után már nem akartam semmit.A búcsúszkodásnál még erősködött hogy ő nem adja fel velem kapcslatban én meg mondtam neki,hogy pedig azzal magának tenne jót ha igen.

JOKKA21 2011.10.07. 12:06:29

@Kytia: Nem vettem annak, azt akartam írni, hogy biztos több pénze és nagyobb kukaca van.:D

Frigyesur (törölt) 2011.10.07. 12:07:47

@( o_o ): "micsoda ocsmányság ez itt és szíve szerint felgyújtaná az egész büfét"
Ez kemeny :D

dr. gernika 2011.10.07. 12:08:19

@Nard: Ja, a te módszereiddel meg lehet tartani egy nőt, az övéivel meg nem.

Kytia 2011.10.07. 12:08:34

@Frigyesur: Én egészen fiatalon voltam elhivatott. Valami akartam lenni, az volt a célom, minden mást leszartam. Semmi más nem érdekelt, de tényleg semmi. A pasikkal úgy voltam, hogy volt néhány szeretőm, elszórakoztam velük, leszartam, ha nős, ha hülye, ha akármi, úgy gondoltam, ők csak mellékszál. Szerintem lehet ilyen szakasza bárkinek.
Aztán persze én is szerelmes lettem és borult minden. Ott csesztem el az életem.:))

JOKKA21 2011.10.07. 12:10:13

"Aztán persze én is szerelmes lettem és borult minden. Ott csesztem el az életem" Ezért nem szabad szerelmesnek lenni.

Kytia 2011.10.07. 12:10:23

@JOKKA21: Pénze nincs. Én még mindig tartom azt az álláspontot, hogy az emberek ösztönösen a saját kasztjukból választanak, én meg csóró vagyok, szóval ő is az. Bár inkább mondjuk azt, hogy feltörekvő csórók vagyunk mindketten.:)

Kytia 2011.10.07. 12:11:00

@JOKKA21: Szerintem tökmindegy, hogy szabad-e. Akkor is az leszel előbb-utóbb, ha nem szabad.:)

Frigyesur (törölt) 2011.10.07. 12:11:16

@Kytia: Mi akartal lenni? :)
"volt néhány szeretőm, elszórakoztam velük, leszartam, ha nős, ha hülye, ha akármi"
Es ez szerinted igy jo volt? Mert letezni letezhet, de kovetendo peldanak eleg sok mindent nem mondanek, ami letezik. :)

Father Justice (törölt) 2011.10.07. 12:12:13

@Kytia: És szerinted az ilyen viselkedés csak nagy érzelmekből következhet? Abból nem, hogy végre felbukkant valaki a színen, aki bár nem babaillatú rózsadombi hejjesfaszee ugyan, de hoz egy átlag szintet minden téren ÉS elég normálisnak tűnik ahhoz, hogy hű társ legyen egy hosszabb távú rezsiszövetséghez? A másik kérdésem: a faszi tud-e a nő múltjáról? Bár erre inkább ne is válaszolj. Attól tartok, úgyis méltányossági füllentés lenne belőle. :)

JOKKA21 2011.10.07. 12:16:32

@Kytia: Ez szerintem mocsokság, hogy gazdag a gazdaggal és szegény a szegénnyel kell legyen..De az tényleg ritka, hogy az uraságok keveredjenek a pórnéppel.

JOKKA21 2011.10.07. 12:18:22

@Kytia: Én már nem leszek, a gazdag királylány volt az utolsó, aki nekem kellett, mint nő.

Köldökszösz (csodalampa) 2011.10.07. 12:18:31

Kedves lányok! Megüresedett egy hely a farkamon.

Szopásért nyalok jeligére a kiadóba.

(O_O) (törölt) 2011.10.07. 12:19:46

@Köldökszösz (csodalampa): na most neked kedvez a válság így még diplomás is akadhat a pozícióra :-D

Rebelde 2011.10.07. 12:20:21

@JOKKA21: ű

nem annyira, nézz több szappanoperát

(O_O) (törölt) 2011.10.07. 12:21:18

@Father Justice: miért mindig a rezsi?
Lehet a cascora kell :-D

Bundabandi® (Cookie Bunny) 2011.10.07. 12:21:35

@Father Justice: @Kytia: Az, hogy megcsalt-e, szerintem már nem derül ki. Igazából annyira már nem is érdekel. A végén láttam jeleket, amiből arra lehet következtetni, hogy kifelé kacsintgatott. (aztán persze mikor kiraktam, hirtelen búcsúszex, meg stb. ajánlatok) Előtte nem hiszem, hogy lett volna valami. A szexuális étvágyam elég nagy, szerintem eléggé lefoglaltam őt. :D De aztán ki tudja, nem akarom itt magam ámítani. Volt, elmúlt, ennyi!

@Anakin Solo (a.k.a. Ape): Nem könnyű, az biztos. Még akkor sem, ha a végén már csak az ismeretlentől, az egyedülléttől való félelem tartott vissza attól, hogy véget vessek az egésznek. Rokonaim a környéken nincsenek, családom apámból áll, aki egy alkoholista. Vagyis magamra számíthatok csak. Bármi gond van, senki más nem húz ki belőle. Így elég mély víz volt (van). A melóhelyem, meg a csőd szélén...ki tudja meddig lesz még. Persze keresek másikat, de nem könnyű.

Nem nagyon ismerkedtem én, mert jött magától, mondhatni véletlenül. Még nem tudom mi lesz belőle, de segített sokat a végén, sőt ő adta meg a végső lökést a lépéshez. Pedig akkor még csak barátként beszélgettünk.

Ezért mondtam a kérdésedre a múltkor, hogy mindhárom!

Father Justice (törölt) 2011.10.07. 12:24:08

@( o_o ): Ne tereljük el komolytalankodással a figyelmet a lényegről! :)

JOKKA21 2011.10.07. 12:24:10

@Rebelde: :DDDDDDDDDDDDDDDD Ez jó, nézzem , hogy a szegény Esmeralda és a jóképű gazdag Jose Armando egymásra talál?Az szerinted a valóság?Andersen meséket ne nézzek?:)

(O_O) (törölt) 2011.10.07. 12:24:55

@Rebelde: az a kép nekem is bejött :-D nekem is egyből a nagy láb szúrt szemet, de legalább nem közeli fürdőszobás kép :-DD

(O_O) (törölt) 2011.10.07. 12:27:21

@Father Justice: csak próbáltam komolytalansággal picit csökkenteni az élét a beszólásomnak, de a beszólás él.Miért mindig a rezsi költséggel jösz? szerinted sennki sem tudja fentartani egyedül a lakását vagy mi? mert nagyon cudarul látod a párkapcsolatok lényegét.Már már azt hinném, szerelem is csak a filmekben van és azért mert ott sosincs rezsi.

Frigyesur (törölt) 2011.10.07. 12:27:58

@JOKKA21: Buntetesbol siman megerdemelned a szappanoperakat. :D

JOKKA21 2011.10.07. 12:28:29

"Már már azt hinném, szerelem is csak a filmekben van és azért mert ott sosincs rezsi." Főleg a pretty womanben.

JOKKA21 2011.10.07. 12:29:23

@Frigyesur: Nők meg 3 premier ligát zsinórban.

JOKKA21 2011.10.07. 12:30:31

@Nard: De a nők hülyék, nem jó nekik semmi, hálátlan mind.

(O_O) (törölt) 2011.10.07. 12:31:38

@JOKKA21: az jó film :-), te pedig nem vagy véletlen a Father justice rokona? ;-) bár ő legalább okos beszólásokat ír...

Rebelde 2011.10.07. 12:33:14

@JOKKA21:

mindegy mit, csak legyen valami pozitív dolog

Dr. A Jó Meglepően Izmos Hercege 2011.10.07. 12:34:00

@JOKKA21:

Hát érjed el, hogy hálás legyen. Később a saját nyálkáján csúszik utánad, hogy lécci sunázz meg! De ahhoz hogy ezt elérjed, a mostani hozzállásod akadályként szerepel.

tuli _ 2011.10.07. 12:34:45

@Frigyesur: az vagy valaha alkoholista volt, vagy hülye :D

JOKKA21 2011.10.07. 12:35:50

@Rebelde: Ne menjünk át lelkizésbe.:)

Rebelde 2011.10.07. 12:36:16

@JOKKA21:

hát ha fater a mentorod, akkor nőre(semmilyenre) nagyon ne számíts az elkövetkező 40-50 évben:))

(O_O) (törölt) 2011.10.07. 12:36:22

@JOKKA21:
"De a nők hülyék, nem jó nekik semmi, hálátlan mind. "
nekem jó ha a pasim szellemes, odafigyelő, jó beszélgető partner és megadja a napi adagomat.azt hiszem rám ő nem mondaná, hogy hálátlan lennék mert kényeztetem ágyban is és kívül is..
De ami szerintem a nőknek nem jó, ha egy pasi folyton azt hangoztatja hogy ő egy Hülye p aki nem ért semmit és tuti csak a rezsi miatt fekszik le a pasikkal és mindeközben a pasi fordul meg minden csaj után látványosan az utcán.És igen ezt nem szokták meghálálni.

JOKKA21 2011.10.07. 12:36:50

@Nard: Előbb tanítok meg egy gorillát hindi nyelven.

Father Justice (törölt) 2011.10.07. 12:38:20

@( o_o ): Szerencsés esetben fenn tudja tartani, de a szikár magyar rögvalóság az, hogy átlagfizetésből így hónapról hónapra lenullázza magát az ember. Az meg nem annyira dizni, főleg, amikor befigyel egy váratlan kiadás. Ezért keresnek rengetegen rezsiszövetségest. Persze sokszor előfordul, hogy az egyik fél valóban szerelmes, a másik meg egyszerűen elvan a szövetségben, mert így legalább tud takarékoskodni kicsit, vagy nyaralhat messze földön is, ha kedve szottyan. Ha holnaptól nettó ötszáz lenne a minimálbér, én is más szempontok alapján kezdeném vizsgálni a posztokat. És valószínűleg az emberek is a potenciális jelölteket a párkapcsolat szempontjából. Addig azonban..

JOKKA21 2011.10.07. 12:38:57

@Rebelde: Nem számítok, mondtam, hogy a milliomos csaj volt az utolsó, aki lapátra tett.Többet ezt az örömöt egy csajnak sem adom meg.

@( o_o ): Az a baj, hogy még sok dolgot nem szoktak.

(O_O) (törölt) 2011.10.07. 12:39:02

@Köldökszösz (csodalampa): de gondolj bele mit tudhat egy diplomás aki már "megjárt" 4 év koedukált koleszt és még a jegyekért is "oda kellett tennie magát" ;-) :-D
(persze csak viccelek)

Köldökszösz (csodalampa) 2011.10.07. 12:39:18

@( o_o ): Így van. És ezesetben 10 év múlva is úgy rajong érted, mint egy kamasz kislány.

Dr. A Jó Meglepően Izmos Hercege 2011.10.07. 12:40:05

@JOKKA21:

Akkor viszont vegyél sok kézkrémet, hogy sokáig guszta legyen az a látvány számodra, mert max az jut ingyen! Vagy kurvázz, ahogy eddig. Azt hallottam, az nagyon tartalmas és romantikus kapcsolat.

Köldökszösz (csodalampa) 2011.10.07. 12:40:50

@( o_o ): Jóhogynem vaterázzak magamnak egy nőt! Kicsit szakadt, kicsit slampos, de még használható. :)

Rebelde 2011.10.07. 12:41:25

@JOKKA21:

de hát te szóltál be neki nem?

(O_O) (törölt) 2011.10.07. 12:42:54

@Köldökszösz (csodalampa):
"Így van. És ezesetben 10 év múlva is úgy rajong érted, mint egy kamasz kislány."
ezt mire írtad?

JOKKA21 2011.10.07. 12:43:50

@Nard: Nem tartalmas, de nem is szenvedek miattuk, mert tudom, hogy egy dugás és csá.

@Rebelde: Igen én, de elnézést kértem azóta, de hiába..

SciNu 2011.10.07. 12:44:16

@( o_o ): Én is. De azt azért nem borotválok a mellszőrzetembe (annyi úgysincs)

Köldökszösz (csodalampa) 2011.10.07. 12:44:46

@JOKKA21: Nem kell megadni, kibasznak azok maguktól is.

Mellesleg a hasonló hozzáállásúak szoktak becsicskulni, ha megjelenik A NŐ, és kacér pillantásokkal jelzi, hogy a bugyi csak ideiglenesen van rajta.
Legalább legyél következetes. Millioner punetti is majdnem elcsavarta a fejed.

Frigyesur (törölt) 2011.10.07. 12:46:13

@JOKKA21: Ha majd egy no is ilyeneket ad elo, oke. Amugy meg siman. Szerinted melyik a nagyobb buntetes? :D

@tuli _: Csalodtam is volna, ha tuli ezt szo nelkul hagyja :DD
Valamelyik nap neztem oldalakat, es talaltam otthoni alkoholszondat. Szeretnel egy ilyet? :)))

(O_O) (törölt) 2011.10.07. 12:46:40

@Köldökszösz (csodalampa): hát ne haragudj de aki bedob ide egy ilyen kommentet,hogy felszabadult egy hely...mit vársz? erre max egy vaterás kategória fog ugrani, nem? :-)

Köldökszösz (csodalampa) 2011.10.07. 12:47:27

@( o_o ): "nekem jó ha a pasim szellemes, odafigyelő, jó beszélgető partner és megadja a napi adagomat"
Ha a nőt nőként és partnerként kezeled, akkor roppant hálás tud lenni.

JOKKA21 2011.10.07. 12:48:38

@Köldökszösz (csodalampa): Ne félj az leszek, majd én küldöm el őket a picsába, felőlem bevethetik a két fegyverüket(csöcs és punci) nem fogok enyhülni.

(O_O) (törölt) 2011.10.07. 12:49:02

@SciNuBob -I hear you, mon!-: na nem lesz ez így jó, téged nem tudlak elzavarni, nekem ronda pasi kell akitől viszolygok és pánikolhatok (mint Nard esete) :-D.

JOKKA21 2011.10.07. 12:50:23

@Frigyesur: Nőt elvenni a legnagyobb büntetés.

Köldökszösz (csodalampa) 2011.10.07. 12:51:11

@( o_o ): Egy okos, gyönyörű, fiatal, feszescsöcsű, kerekseggű macát, aki rám várt egész életében és testi-lelki összhangban szeretne velem megöregedni. Akivel együtt főzünk, és a pörköltszaftot nyalogatom a meredező csöcseiről.
Most ez tényleg olyan nagy elvárás egy ilyen hirdetésre?
:DDD

JOKKA21 2011.10.07. 12:51:45

@( o_o ): Külsőleg megfelelnék, de ugye írtam, hogy engem többet termősjelü nem küldhet el, ezért nem tudok jelentkezni.

SciNu 2011.10.07. 12:57:43

@( o_o ): "és megadja a napi adagomat" A kis drogos :D

(O_O) (törölt) 2011.10.07. 12:58:31

@Frigyesur: "volt néhány szeretőm, elszórakoztam velük, leszartam, ha nős, ha hülye, ha akármi"
Es ez szerinted igy jo volt? Mert letezni letezhet, de kovetendo peldanak eleg sok mindent nem mondanek, ami letezik. :)

öööö a pasiknál is és nőknél is van egy korszak általában szűzességük elvesztését követő pár év amikor "tapasztalatot" szerez. Ez miért baj? Mármint bajnak baj én is belátom de most neked ezzel mi a bajod? te nem nőztél 20on évesen? Vagy megint kettős mérce?

SciNu 2011.10.07. 12:59:29

@JOKKA21: Akkor válts. Hívd el őket randizni majd fél óra múlva jelentsd be nekik hogy nem kellenek neked. REVENGE!

(O_O) (törölt) 2011.10.07. 13:02:14

@JOKKA21: "Külsőleg megfelelnék, de ugye írtam, hogy engem többet termősjelü nem küldhet el, ezért nem tudok jelentkezni."
Ne haragudj meg de itteni megnyílvánulásod alapján még belsőre is megfelelsz ahhoz,hogy elzavarjalak vagy pánikoljak tőled. bár remélem egyszer tényleg kihevered azt hogy dobtak és akkor normálisan is tudsz mondatokat alkotni,meg lehet amúgy jó fej vagy csak itt adod az "észlényt" szóval bocsi. :-)

Frigyesur (törölt) 2011.10.07. 13:03:32

@( o_o ): Az a resze baj, hogy "leszartam, ha nős, ha hülye, ha akármi" (barmit is takarjon az akarmi).

Nem, nem noztem huszonevesen :DDDD

(O_O) (törölt) 2011.10.07. 13:03:58

@SciNuBob -I hear you, mon!-: :-)) "és csüngök/függök ajkán szótlanul mint gyümölcsa a fán" :-)))

Frigyesur (törölt) 2011.10.07. 13:08:07

@Köldökszösz (csodalampa): :DDDD Hat jah. A nostenyek a mai napig sem birnak magukkal, ha meglatnak. Az alfahimseg atka :((

(O_O) (törölt) 2011.10.07. 13:08:16

@Frigyesur: oh okés az tényleg nem volt szép tőle mert a nős nője valszeg nem szarta le, a hülye meg azóta is itt sír Jokka néven az akármire én se tudok mit mondani, az már nagyon csúnya volt tőle :-D
De viccet félreétve a nős pasik/férjes nőknek tabunak kellene lenniük még a hormon túltengésben levők előtt is de sajnos ez a világ nem erre halad :-(((

Dr. A Jó Meglepően Izmos Hercege 2011.10.07. 13:08:28

@Frigyesur:

Mindig is tartózkodtál a hús gyönyöreitől! :)

cyd 2011.10.07. 13:08:55

@Frigyesur: Már ott bukik a történet, hogy nem ideologizálom, hogy miért nem kell. Kell. Baromira. De most nem megy. Akkor minek erőltessem? A rossz választást már megkaptam nem egyszer. Meg, hogy mi bajom azokkal, akiknek én tetszek. Pl, hogy ők nekem nem?
Filóztam is sokat a "rossz választásokon", de ha megnézem, hogy kikkel jártam, akkor a későbbi jelöltek sem lógnak ki a sorból.
Nem hibáztatom sem a világot, sem a nőket. Hiába találtam pl olyan nőt, akire azt mondtam, hogy jó. Ott ültem a gép előtt és egy épkézláb levelet nem tudtam összehozni.

@gernika: Ja akkor az egy lúzer :) Hiába vagyok béna és gyenge a csajozásban, azért az elmúlt 3 évben csak összejött két nő, egy szeretőség, meg egy alkalmi.

tuli _ 2011.10.07. 13:09:33

@Frigyesur: nem kell. a szememen úgyis látszik :D

cyd 2011.10.07. 13:10:43

@Kytia: Nincs ebben semmi erős csak arra utaltam, hogy a fitalembernél bárki jobb figura lehet :)

(O_O) (törölt) 2011.10.07. 13:12:39

"Az ízesített sörökre, a kávéra és az alkoholos üdítőkre is kiterjesztené a kormány a népegészségügyi termékdíjat"
azt még megértem,hogy egészségre akarják szoktatni a népet de pl nekem a doki kvt írt fel alacsony vérnyomásra...Szóval akkor most az orvosnak higgyek,hogy a kv egészséges vagy a kormánynak? :-D

SciNu 2011.10.07. 13:14:50

@Nard: Valami olyasmi :) De legalább visszaadhatja nekik a dobásokat.

@( o_o ): Szóval még függő is vagy. Szép. A végén még nekem kell majd elhajtanom téged ha beülünk a mekibe. :D

JOKKA21 2011.10.07. 13:15:25

@SciNuBob -I hear you, mon!-: Az ütős lenne.:))) Néznének a ribizlik.

@( o_o ): Nem, élőben is ilyen vagyok.MNK van élőben is.:)

Father Justice (törölt) 2011.10.07. 13:15:31

@( o_o ): Nem a népet akarják egészségre szoktatni, hanem több pénzt akarnak behajtani, ahol csak lehet. A kormánynak elhiheted, hogy tényleg ki fogják terjeszteni ezekre a termékekre is a sarcot, a dokinak meg azt, hogy a kávé jó az alacsony vérnyomásra. :)

Frigyesur (törölt) 2011.10.07. 13:17:20

@( o_o ): A multban is csak jellem kerdese volt.

@Nard: :DD Nanahogy. A szuzesseg a legfobb ereny. Mindig mondom Muhaszitanak.

@tuli _: A te szemeden allandoan latszik, eez nem segitseg. :D

@cyd: Nem eroltetni kell, hanem strategiat valtani, ha nem mukodik.
A rossz valasztas alatt nem azt ertem, hogy olyannal kell osszejonni, aki nem tetszik. De olyanra se kell idot pazarolni, akirol messzirol leri, hogy csalodast fog okozni.
Amugy nem vagom, hogy miert kene interneten levelet irni. Ott a valo vilag is.

Köldökszösz (csodalampa) 2011.10.07. 13:20:10

@cyd: Ne add fel. És semmiképpen ne halgass azokra, akik ezt mondják "mi bajom azokkal, akiknek én tetszek". Azt keresd, aki neked tetszik. Hidd el, meg fogod találni. Ne köss kompromisszumot és ne add lejjebb az elvárásokat.

Dr. A Jó Meglepően Izmos Hercege 2011.10.07. 13:22:22

@SciNuBob -I hear you, mon!-:

Az a baj a düh másokon való levezetésével, hogy az áldozatnál elmarad a katarzis. Nem fogja tudni miért kapta. Azzal kell kibaszni, aki kikúrt velünk, nem mással :) A sírás mindig felfelé száll, a szar meg mindig lefelé folyik, szóval mindig az fog szívni aki alul van :)

dr. gernika 2011.10.07. 13:24:41

@Father Justice: Hogy te mekkora baromságokat képes vagy leírni. :) Komolyan azt hiszed, hogy csak egy hejjespaseeba lehet beleszeretni? Főleg, ha már tapasztalt olyat az emberlánya? :) Ne égesd már magad ennyire.

(O_O) (törölt) 2011.10.07. 13:24:45

@Father Justice: én csak naív vagyok és ha a kormány azt mondja ezt az egészségünk védelmében teszi akkor elhiszem na! :-D
Csak engem az zavar és ezek után nem politizálok, hogy persze megszorítások vannak viseljük el, de közben a kisiskolásoknak 10 millióért alkotmányt kellett kapniuk ami tuti már a kukában van.

tuli _ 2011.10.07. 13:24:52

@Frigyesur: :D

@cyd: amikor nem megy, akkor valóban nem kell erőltetni. olyannal meg összeállni, aki nem fog meg semmilyen téren, csak azért, hogy legyen valaki, minek. ebben igazad van.
volt egy batár nevű kommentelő, aki éveken át nyarvogott, hogy neki nem jön össze semmi, soha. most meg vőlegény az illető. úgyhogy mindenkinek eljön az, aki neki való.
te sem úszod meg :)

Dr. A Jó Meglepően Izmos Hercege 2011.10.07. 13:25:13

@Köldökszösz (csodalampa):

Ezt mondják az anuták a királykisasszonyoknak is! :) Te vagy a legszebb, neked AZ JÁR ALANYI JOGON! :)

SciNu 2011.10.07. 13:26:16

@JOKKA21: Akkor tedd. Neked jól esik majd és talán lehiggadsz tőle.

@Frigyesur: Tényleg, merre van Muhaszita? Alig látom a kommentjeit.

Dr. A Jó Meglepően Izmos Hercege 2011.10.07. 13:27:39

@( o_o ):

Én már ott, a tanár előtt turháztam volna bele a tákolmányba. Apám büszke lett volna rám. Az én időmben nem osztottak ilyen szart. Max általánosban, de akkoris láttam a fiúvécében az úttörős/kisdobos kiadványokat szarcsíkkal a közepükön :D

Anakin Solo (a.k.a. Ape) 2011.10.07. 13:28:03

@Kytia: és most akkor szerelmes vagy, vagy csak voltál és becsaptak és most újra kúropajtikat tartasz és bosszút állsz a férfiakon? :)

@Bundabandi: látod neked azért elég könnyen ment akkor :)
Mármint az ismerkedős rész, csajoknak ez mindig sokkal könnyebb. A többiben persze nem irigyellek. Ahogy Anyám szokta mondani: biztos valami nagyon rosszat tettél előző életedben, hogy most ilyen rosszul alakultak a dolgok :)

@Nard: Én is :) Sőt szerintem itt mindenki az!

Kham 2011.10.07. 13:28:20

@Frigyesur: Nincsenek titkaim, csak mentségem. Fiatal voltam, kellett a pénz:) Szilveszter volt és házibuli, de mindez még olyan régen történt, hogy a Film+on nem nyomták a StarWarst kéthetente és az RTL sem adta le bármelyik háromnapos ünnepen, nem volt meg senkinek a környékemen semmiféle digitális formában és a videokazettát értem ezalatt.

Az egyik szobában kapcsolgatták a tévét, Hofi Géza Samantha Foxxal táncolt, Orbán Viktor famerdzsekiben füvet szívott, David Hasselhoff bepörgetett egy csomó focistahajú germánt, egyszercsak csodák-csodája Darth Vader jelent meg és éppen levágta ObiVant. Nem láttuk vagy két éve, kár hogy Rai Uno, de felhangosítottuk, annyit tudtam olaszul, hogy Pizza és Ferrari, de hálisten valaki megtanított a Váfánkúló szóra, a film élvezeti értékén a szövegértés hiánya semmit sem ront. A lányok lázadtak, de mit tudnak ők az igazán fontos dolgokról és a birodalmi önkényről, elzavartuk őket sört hozni a konyhából, unicum volt nálunk, repültek, hadartak, felrobbant a Halálcsillag, örömködés hejehuja, a csajok irigykedtek a bemondónő gigadekoltázsára:) Igy történt.

Dr. A Jó Meglepően Izmos Hercege 2011.10.07. 13:28:21

@SciNuBob -I hear you, mon!-:

Muhaszita hercegnő büntiben van, apu levágta a kis kezeit.

(O_O) (törölt) 2011.10.07. 13:29:06

@cyd:
@Köldökszösz (csodalampa): "Ne add fel. És semmiképpen ne halgass azokra, akik ezt mondják "mi bajom azokkal, akiknek én tetszek". Azt keresd, aki neked tetszik. Hidd el, meg fogod találni. Ne köss kompromisszumot és ne add lejjebb az elvárásokat. "
egyetértek.

SciNu 2011.10.07. 13:30:51

@Nard: Erről jut eszembe a mai metróban volt reklám:
"A te kislányod királylány?
Magyarországon több mint 47000 királylány él, de a legtöbben még nem is tudják, hogy azok...
Mesélj gyermekednek minden nap"

(O_O) (törölt) 2011.10.07. 13:32:17

@SciNuBob -I hear you, mon!-: ja meg még annyi, mindenki függője valami káros szenvedélynek, én nem iszom nem dohányzom csak ez maradt nekem :-D

cyd 2011.10.07. 13:33:16

@Nard: Nyuszika és a fűnyírót, a többi stimt :)

@Frigyesur: Miért nem? Bezzeg most, hogy Kytia megindult a gazdagság felé, most már csajoznál, mi? :)

Kytia 2011.10.07. 13:34:42

@Frigyesur: Az titok.:)
Nem tudom, hogy követendő-e, szerintem mindenki úgy csinálja, ahogy érzi. Most már én sem csinálnám, de úgy gondolom, akkor így volt helyes. Minek erőltetne bármit magára az ember? Nem mondom, hogy nem kell önfegyelem, mert pl. én nem vertem át senkit, azokat meg elítélem, akikezt teszik. De szerintem, ha valaki alapvetően nem bánt másokat, akkor éljen úgy, ahogy akar.

@Father Justice: Azt gondolom, vágyból következett a viselkedése. A vágy nem ész alapján születik, pontos mérlegelés útján, hanem mindenféle kémiák, meg összepillantások, meg "véletlen" érintések miatt kialakul. Én is így működöm és ő is. Ráadásul ő is bak, ezért is értjük meg annyira egymást.:)
26 évesen még bőven elég jó csaj volt (nem bombázó, de jó csaj) ahhoz, hogy ne kelljen ilyen-olyan mérlegelés útján belőnie a megfelelő szintet, hanem menjen az érzelmei után.

@JOKKA21: Szerintem nem annyira mocsokság. Mindenki a saját közegében érzi otthon magát. És ezt nemcsak a gazdagok döntik el. Szerintem a szegényebbek se szívesen járnak kőgazdaggal, akinek a márvány konyhaburkolatára még zokniban is tilos rálépni, miközben ők otthon azt szokták meg, hogy lebasszák a cuccukat a fotelba és elfetrengenek, ahol tudnak.

@cyd: Én arra gondoltam, amit Fathernak írtál.:D

Dr. A Jó Meglepően Izmos Hercege 2011.10.07. 13:36:04

@Kytia:

Ha bak, már nem lehet jó csaj. Az igazán jó csajok oroszlánok, nyilasok vagy skorpinyók. Esetleg vízöntők.

Kytia 2011.10.07. 13:37:17

@Anakin Solo (a.k.a. Ape): Ez már 8 éve volt, azóta azért voltam szerelmes.:)) Most is vagyok, bosszút nem állok a férfiakon, mert nem bántottak sosem, legfeljebb az idióták, de azokon meg csak röhög az ember.:)

indapass90210 2011.10.07. 13:39:22

Azt, hogy pina, írta már valaki?

Kytia 2011.10.07. 13:39:34

@Nard: Nem mondtam, hogy IGAZÁN jó csaj, csak, hogy jó csaj.:)
Nem mintha nem lenne hülyeség, amit írtál.:DDD

Kytia 2011.10.07. 13:40:52

@( o_o ): Érdekes, hogy pont az ízesített sörök... Ezek szerint a natúr söröket szereti Orbán.:DD

cyd 2011.10.07. 13:40:53

@Köldökszösz (csodalampa): @( o_o ): Ismétlem nem adtam fel. Pihentetem :)

@Nard: Csak nem magához nyúlt az apai tiltás ellenére? :O

Kytia 2011.10.07. 13:43:03

@cyd: Ezek a birodalmiak csak a pénzre mennek. :DDD

SciNu 2011.10.07. 13:43:48

@( o_o ): Én nem iszom (vagy csak ritkán), nem dohányzom és még ez sem jut nekem :( Úgyhogy marad a Starcraft.

@Nard: Elírtam 470 000 volt a reklámban. De ettől is több van szerintem :D Ez csak az underage kategória lesz.

Father Justice (törölt) 2011.10.07. 13:44:10

@Kytia: Bak? Most már pláne nem fogom elhinni, hogy holmi érzelmekről van itt szó. :)

cyd 2011.10.07. 13:45:04

@Kytia: Ja! Minek becsomagolni a szart, ha kibontva is csak az marad? :)

Köldökszösz (csodalampa) 2011.10.07. 13:46:40

@cyd: Helyes! :DDD
A nők olyanok mint a NAV ellenőrök. Akkor jönnek érdeklődni, mikor a legkevésbé számítasz rájuk.

Kytia 2011.10.07. 13:49:24

@Father Justice: Egyébként se hinnéd el, szóval tökmindegy.:)

@cyd: :DDD

Father Justice (törölt) 2011.10.07. 13:49:37

@gernika: Nem főleg akkor, hanem pontosan akkor. Előfordul, hogy valamilyen szinten megszereti a szuboptimálisat is - értékeli, mint embert - de az a fránya kémija nem fog működni, mert nincs meg a már elvárt Szint. A szerencsétlennek viszont esze ágában sincs feltételezni, hogy a nő valójában nem szerelemmel szereti viszont, hiszen együtt élnek, felvállalja a kapcsolatot, lefekszik vele, stb. Nem kell messzire nyúlni példáért: lásd a tegnapi-mai posztot.

Father Justice (törölt) 2011.10.07. 13:50:08

@Kytia: De megpróbálnék törekedni rá! :)

SciNu 2011.10.07. 13:50:14

@Köldökszösz (csodalampa): De az ellenőrökkel szemben őket szívesen várod :D

Köldökszösz (csodalampa) 2011.10.07. 13:55:16

@SciNuBob -I hear you, mon!-: Semmi bajom velük. Ez a dolguk. Nekem nincs félnivalóm.

Bundabandi® (Cookie Bunny) 2011.10.07. 13:57:20

Nincs poszt, de miket meg nem tudtunk ma itt egymásról! :D

Anakin Solo (a.k.a. Ape) 2011.10.07. 13:59:48

@SciNuBob -I hear you, mon!-: ez jóó :) bár ha sokáig nézem nem tudok rajta nevetni, és elromlik a kedvem.

@Kytia: Én is szerelmes vagyok minden nap, többször is :D
Amúgy milyen aljas dolog, hogy itt minden nőnek van csávója? A fickók meg koplalnak, Nard-ot kivéve :)
Azt hiszem ha lesz valaha is blog találkozó, az iszonyatos kanbuli lesz :D

Ja, elkezdtem nézni a Californication-t, kegyetlen komoly :D :D

(O_O) (törölt) 2011.10.07. 14:04:14

@Kytia: pedig én az ízesítetteket ittam anno, főleg a belga söröket, mondjuk azt ugyse lehet itthon kapni szóval azt pont nem adóztatja meg :-D

dr. gernika 2011.10.07. 14:04:46

@Frigyesur: Enyém is.
@Kytia: Mint valaki, akit innen ismerünk. :D
@cyd: LOOOOOOL (nem csak írtam, tényleg zengett a szoba :D)
@JOKKA21: Még az összehasonlítás is sértő lenne Kytiára nézve.
@( o_o ): A gyros illat jó. Aki nem szereti, az ördögtől való és kerülendő.

Kytia 2011.10.07. 14:05:58

@Anakin Solo (a.k.a. Ape): Én is, főleg, ha bekávézom.:))
Én itt vagyok vagy 3 éve, ezalatt kétszer fél év is volt, amikor nem volt csávóm.
Én már voltam blogtalálkozón, igaz, akik ott voltak, mostanában ritkábban kommentelnek.

Mi az a Californication.

(O_O) (törölt) 2011.10.07. 14:06:02

@Bundabandi: szerintem ma anyagot gyűjtött a hétfői poszthoz az üzemeltető és a mai alapján majd valamit összedob :-D.
Alig várom a hétfőt :-D

Kytia 2011.10.07. 14:08:18

@( o_o ): De van egy belga söröző valahol a Duna mentén. Ott vannak ilyen ízesítettek, mindenféle.

@gernika: Több ilyet is ismerünk innen?:)) Kijaza Vera?:D

(O_O) (törölt) 2011.10.07. 14:12:48

@Kytia: voltam ott egyszer de mind car volt, én az abszolút elfuserált sörivó voltam aki a málna,meggy meg hasonló elveteműlt söröket ittam ott meg a nagy szám a barna volt amit soseeeeeee szerettem.

(O_O) (törölt) 2011.10.07. 14:15:01

@SciNuBob -I hear you, mon!-:
"Én nem iszom (vagy csak ritkán), nem dohányzom és még ez sem jut nekem :( Úgyhogy marad a Starcraft."
Anno Cséztem :-D, de mi az a starcraft? :-(

Ibrahim a tevehajcsár 2011.10.07. 14:16:56

@Kytia: "Mindenki a saját közegében érzi otthon magát. És ezt nemcsak a gazdagok döntik el. Szerintem a szegényebbek se szívesen járnak kőgazdaggal, akinek a márvány konyhaburkolatára még zokniban is tilos rálépni, miközben ők otthon azt szokták meg, hogy lebasszák a cuccukat a fotelba és elfetrengenek, ahol tudnak."

Nem is ez a fő probléma, bár ez is benne lehet a pakliban akár. Az igazi gond viszont az, hogy aki luxus körülmények között nőtt fel, és sosem kellett takaréskokodnia, vagy egy szerényebb étterembe bemenni a legdrágább helyett, az egy ismerkedési "fázisban" (lásd Jokka21 randija a kőgazdag királylánnyal) lehet, hogy kicsit visszafogja magát, de ahogy Father Justice is írta már, alapvetően nem fog megváltozni.. Egy felnőtt embernek kialakult értékrendje van, és ha ez nagyon eltérő két ember esetében, akkor az előbb-utóbb csakis konfliktusokat eredményezhet. Elvégre az ember nem élheti le úgy az életét, hogy végig, folyamatosan megjátssza magát. Ráadásul egy idő után úgyis kiismer a másik, és szinte a gondolataidba is belelát. Szóval tartósan lehetetlen valamit "elhazudni". És nem is érdemes (szerintem). Az én elvem mindenesetre az, hogy ha csak egy mód van rá, akkor az ember mondja meg az igazat. Aki pedig a "szabad vegyértékét" szeretné lekötni az itteni pasik közül, annak ajánlom Kata1987-et, úgy rémlik ő nem foglalt, és rezsimegosztásra sincs szüksége. Szóval lehet "rárabolni". Igaz, hogy ő csak egy szőke nő, és elsőre még az sem jött össze neki, kénytelen még ahhoz is csalni és festeni magát, de aki csak kizárólag emiatt nem "rabol rá", az olyan finnyás, mintha azért nem enne meg egy vödör taknyot, mert benne van egy hajszál.

(O_O) (törölt) 2011.10.07. 14:19:58

@Ibrahim a tevehajcsár: :-D
De hol van a szóban forgó egyed? lehet randizik? :-D

cyd 2011.10.07. 14:22:44

@( o_o ): 3 éve ért véget a 7 éves kapcsolatom. A csajozásba való beleszarást nyár közepe óta művelem.

Anakin Solo (a.k.a. Ape) 2011.10.07. 14:23:20

@Kytia: te is mi? Szerelmes vagy? HA bekávézol? Azaz ha iszol alkoholt? :) Bocs de nekem már késő este van.. :D
A most itt lévők közül ki volt ott azon a találkozón? Van olyan egyáltalán? :)

Californication = Kaliforgia -> sorozat amiben David Duchovny alakítja az író Hank Moody-t. Kezdd el nézni, tele van jó meg idióta poénokkal is :)

Ibrahim a tevehajcsár 2011.10.07. 14:23:43

@( o_o ): Mit tudom én? Nem én vagyok az érintett úgy rémlik (legalábbis nem emlékszem, hogy én panaszkodtam volna itt a nőhiány miatt). Szabadnapot tart, mint a blog.
:DD

(O_O) (törölt) 2011.10.07. 14:24:48

@Anakin Solo (a.k.a. Ape): én egy részt láttam belőle (na jó lehet volt az 2 is :-D) ami pont arról szólt,hogy a kopasz pasi az exét akarta visszahódítani amikor az úgy döntött elhagyja vmi rocksztárért és az egyetlen hely ahol a lakásban még nem szeretkeztek a wc volt és rábeszélte a lányt,hogy búcsúzóul :-D... rossz vége lett :-D

Ibrahim a tevehajcsár 2011.10.07. 14:25:30

@cyd: Bocs, de akkor ezek után megkérdezhetem, hogy hány éves vagy?

cyd 2011.10.07. 14:26:32

@Ibrahim a tevehajcsár: Kata nem jó ajánlat. Ezen hízelgő hasonlatok hallatán halaszthatatlan dolga lesz, hogy összekösse az életet veled.

Father Justice (törölt) 2011.10.07. 14:28:00

@Ibrahim a tevehajcsár: Gazdag nő + csóró férfi esetén szinte mindig borítékolható a bukta, hacsak nem bűnronda nőről és rafkós, jóvágású amorózóról van szó. A fordított felállás viszont kicsit másképp fest. Ha a szép, de csóró nőnek van némi esélye a gazdagfickó megfogására, a kényelem, a luxusutazás és az értékes kariaji biztosítása érdekében hamargyorsan megtanulja, hogy nem basszuk le otthon a cuccot a fotelba. A konstrukció masszív előnyeihez képest ezek a kis kellemetlenségek egy idő után jelentéktelennek tűnnek már.

cyd 2011.10.07. 14:29:25

@Ibrahim a tevehajcsár: Meg. Hova pozicionáltál eddig?

Ibrahim a tevehajcsár 2011.10.07. 14:30:04

@cyd: Várjál már! Mondtam én egy szóval is, hogy össze akarom kötni vele az életem? Mert ha igen, akkor alighanem emlékezet kiesésben szenvedek (erről eddig nem tudtam). A korodat egyébként kizárólag azért tudakoltam, mert nekem véletlenül van egy kollégám, akinek kb. 3 éve ért véget egy 7 éves kapcsolata.
:)

Ibrahim a tevehajcsár 2011.10.07. 14:31:11

@cyd: Csak az azóta beírt komment miatt kérdeztem.

Father Justice (törölt) 2011.10.07. 14:32:07

"Baszki Józsi! Te vagy az?! Nem megyünk ki cigizni?" :)

(O_O) (törölt) 2011.10.07. 14:32:09

@cyd: oh okés értem azt hittem 3 éve nem próbálkozol.Sajnálom a 7 éves dolgot azért ha utána sikerült volna egyből vmi jófej lányt beújítani az jobb lett volna,könnyebb a felejtés de így megértem,hogy pihensz.

cyd 2011.10.07. 14:36:57

@Ibrahim a tevehajcsár: Azt nem tudom, de ha ilyen szépen fogsz neki hízelegni, mint a szőkesége kapcsán, akkor biSZtos beszippant a katányi örvény :)
Ne legyél gernika, nem vagyunk kollégák :) egyébként 34

@( o_o ): Szó nincs felejtésről :) az már közben kihűlt.

Ibrahim a tevehajcsár 2011.10.07. 14:41:36

@Father Justice: Igen, valami ilyesmi fordult meg a fejemben, hogy esetleg a másik szobából kommentel bőszen itt a srác (bár ő nem állt le a csajozással, és még nincs 30, "but you should never know it"). Ördög elvtársnak nem tetszik aludni.

@cyd: Ne aggódj: a szőke nők még festve sem az eseteim.
:)

Anakin Solo (a.k.a. Ape) 2011.10.07. 14:42:10

@( o_o ): Az a 3. évadban lehetett :) Én még nem tartok ott.
Az egyik kedven jelenet mikor befüveznek, beisznak (1. évad) Hank exénél vannak, és nekiállnak kúrni kutya pózban (persze nem az exével), de olyan vadul tolják, hogy Hank egy erősebb lökéstől leesik az ágyról és viszi magával a berendezést. Erre benyitnak a többiek, erre eltakarja a cerkát a festménnyel amit szintén levert, aztán rájön a hányinger és le is hányja, miközben még maga előtt tartja, a többiek meg csak lesnek az ajtóban :D Ja a csaj meg még négykézláb terpeszt az ágyon és miután Hank okádott, ő is elhányja magát :) Csúcs! :D

Ibrahim a tevehajcsár 2011.10.07. 14:44:00

@( o_o ): Az nem olyan egyszerű. Tekintve, hogy nekem a szemem előtt zajlott valami hasonló sztori, tudom, hogy mennyire, és milyen hosszú időn keresztül megviselte a srácot. Ráadásul köztük ott volt egy "kasztkülönbség" is keményen.

Frigyesur (törölt) 2011.10.07. 14:45:03

@( o_o ): Nem hagy nyugodni a kivancsisag: mi lett a vege?

dr. gernika 2011.10.07. 14:46:03

@JOKKA21: Nők milliói sóhajtottak most fel. :D

Kytia 2011.10.07. 14:46:05

@Ibrahim a tevehajcsár: Hű, de fog ennek Kata örülni.
Egyetértek, az is zavaró tud lenni, ha az egyik folyton spórolni akar, a másik meg dőzsölni. Egymás idegeire mennek.

@Anakin Solo (a.k.a. Ape): Nemnem. Engem a kávé érzelmileg felpörget. Ma pl. bekávéztam reggel és utána felmentem facebook-ra, ahol mindenki Steve Jobs emlékének tisztelgett a közös üzenőfalon, én meg majdnem elbőgtem magam.:)) Ilyeneket tipikusan a kávétól produkálok. Meg olyat is, hogy hirtelen rájövök, hogy szerelmes vagyok Overdose-ba, vagy ilyesmik.:DDD

Jaaa, na majd lecsekkolom.

SciNu 2011.10.07. 14:47:06

@( o_o ):CS-ben én is nagy voltam. Flashgrenade-el több kárt okoztam a csapatunknak mint használtam, de legalább visszagondolva vicces :D
A Starcraft egy stratégiai játék. A történetet és a világot inkább nem kezdem el mesélni. Nem geekeskedek itt. :) De egy működő marine páncélért lemészárolnék egy egész óvodát egy kiskanállal. :D
www.youtube.com/watch?v=xAHAUJQ8qGQ

Bundabandi® (Cookie Bunny) 2011.10.07. 14:47:16

@Father Justice: Hát már úgyis olyan régen hallottatok róla! :D

Frigyesur (törölt) 2011.10.07. 14:50:27

@SciNuBob -I hear you, mon!-: nem tudom hol tekereg. Majd jol a kormore koppintok, ha igy folytatja.

@Nard: Jaj. Sosem bantanam az en kis tundibundi hercegnomet.

@cyd: Majd ha sok penze lesz, addig nem köll. Nem vagyok en luzer. Addig meghagyom a pasijanak.

@Kytia: "Az titok.:)"
Szal nem jott ossze :DD
A nossel volt foleg problemam. Meg hulyekkel sztem nem elonyos, bar ha jobban meggondolom, hogy Kytia vagy... ;))

Frigyesur (törölt) 2011.10.07. 14:51:43

@Nard: Nem tudom mirol van szo, de egyertelmuen a nyilasok vezetnek minden kiraly dologban. Ez naluk csak ugy jon.

Ibrahim a tevehajcsár 2011.10.07. 14:52:20

@Father Justice: Nem csak arról van szó, hogy "lebasszuk"-e otthon a cuccot, ez csak példa volt szerintem, mindenesetre nagyon "plasztikusan" és képszerűen fogalmazott Kytia, de te pontosan tudod, hogy ez csak a felszín, ennél sokkal többről van szó. Bármennyire is hülyén vagy maradian hangzik, de a "kaszthelyzet" mindenképpen befolyásolja (sőt általában meghatározza) a jellemet és a gondolkodást. Erre mondtam, hogy a bőréből nem tud kibújni (ezt persze te nagyon is jól érted, mert elég okos vagy hozzá, még akkor is ha köpcös vagy). Egészen pontosan arisztokratának csak születni lehet, újgazdag lehet valaki anélkül is, hogy annak születne (első generációs kapitalista), de azon kevés kivétellel meg is látszik. Sőt a gyermekén is. Ez van.

(O_O) (törölt) 2011.10.07. 14:53:16

@Frigyesur: :-D. a wc kiszakadt a falból vagy a csap (már nem rémlik min ülve csinálták) és elkezdett rájuk ömleni a víz.Ekkor a csaj kiakadt,hogy az egész kapcsolatuk ilyen volt: hogy persze ott volt az izzás és nagy élvezetek de mindennek a vége katasztrófa volt,mert a srác olyan béna.aztán a srácnak volt valami aranyos poénos benyögése,hogy de amíg nem romlottak el a dolgok addig meg jó volt...De ezt azért érdemesebb megnézni mert rég láttam és főleg az rémlik,hogy szétröhögtem az agyam nem az események láncolata.

SciNu 2011.10.07. 14:53:49

@Frigyesur: Pasi lesz az ügyben meglásd. Véged ért muhaszita szüzessége :D

dr. gernika 2011.10.07. 14:54:15

@( o_o ): :DDD Frici biztos nem nőzött huszonévesen, ő nem olyan. :DDD

Ibrahim a tevehajcsár 2011.10.07. 14:55:54

@Kytia: Tudod igyekszik az ember ahol tud örömet szerezni az embertársainak!
:))

(O_O) (törölt) 2011.10.07. 14:57:18

@Ibrahim a tevehajcsár: nem tudom ez hogy megy nekem még nem volt olyan hosszú kapcsolatom, de biztos nem lehet könnyű már csak az emlékek miatt sem.7 év az 7 év.

(O_O) (törölt) 2011.10.07. 14:58:25

@gernika: :-D Gondolom :-D A pasik nem szoktak nőzni 20 évesen ők nem olyan számító csalfa dögök mint mi :-D

Kytia 2011.10.07. 15:00:06

@Frigyesur: :DDDDD
A nős most már nálam is kizáró lenne. Akkoriban még azt sem tudtam, mi az.:))
Nem, nem jött össze, persze. Nem mondom, hogy bánom, de nincs más, ami annyira tudna fűteni, mint anno az, szóval kénytelen vagyok beérni azzal az izgalommal, amit a pasik közötti lavírozás tud nyújtani.:)))
Harmatgyenge, de egyszer meg kellett öregedni.:DD

@Ibrahim a tevehajcsár: Ne szóljuk le az újgazdagokat, az még én is lehetek, hja minden jól megy.:))
Az újgazdagok gyerekei azért mások szerintem, mint a szüleik. Ők már új kasztba születtek kicsit, és ugyan nem arisztokratával fognak párosodni, de mondjuk egy másik újgazdag palántával igen.

dr. gernika 2011.10.07. 15:00:37

@cyd: Nalátod, az már hárommal több, mint ami nekem összejött 3 év alatt. :D

Father Justice (törölt) 2011.10.07. 15:01:11

@Ibrahim a tevehajcsár: Természetesen értem, hogy a konkrét, szemléletes példa csak a felszín, de én eleve csak a két különböző felállás (gazdag nő + csóró férfi vs. csóró nő + gazdag férfi) közötti különbségre akartam rámutatni.

JOKKA21 el sem fog jutni addig, hogy milliomoslányéknál mik a berögzült szokások otthon, mert már az étteremválasztással elkaszálta magát.

A csóró széplány pedig nem fogja elsőre tudni, hogyan kell kulturáltan sznobkodni egy rangos étteremben, de ha igazán jó nő és tanulékony is, még lehet alkalma megtanulni a gazdag faszi oldalán.

(O_O) (törölt) 2011.10.07. 15:02:36

@Dövan: Csak adj hozzá alkoholt
demotivation.me/images/20111001/4c8c31eji7xz.jpg
neked melyik jön be? :-D

Frigyesur (törölt) 2011.10.07. 15:03:42

@Kytia: Hat nem is a testedre :DDDDD

@Kham: :D Es amugy is azt mondtak, hogy Magyarorszagon nem fogjak bemutatni :))

Te meg szilvesztereztel, amikor videokazettak voltak? Jajdekisfiatalkavagy, egyemazuzad, en mar a videolejatszot se tudtam megtanulni kezelni, ennyi idosen nem ert az ember a modern technologiai masineriakhoz.

Nem mondom, imadom az SW-t, de hogy birtad kihagyni azt, hogy Mitch Buchannon eload egy oriasi showt. Hm, varja' csak: szerintem te fullentesz. Ott ultettek a kepernyore tapadva es ment Ájjj húkd on filing.

A noket ne is mutasd meg, tudom milyenek. Az eletben nem fogjak megerteni, amit mi pasik a szuletesunk ota tudunk (meg ha elotte is szulettunk a bemutatonak ugyebar): a Stars Wars oder Krieg der Sterne ist die grössest Kunstwerk in den/dem/die*elharap* Universum. Ilyenek a nok, de azert nem szeretjuk oket.

dr. gernika 2011.10.07. 15:06:18

@( o_o ): Kezd akkor engem is frusztrálni a csipszadó, a kávéról nem mondok le. Nem azért mert szeretem, hanem mert felébreszt (nekem is alacsony a vérnyomásom), és jó vízhajtó a fogyókúrához.
@Nard: Hát ez codálatosz volt, ha majd diktátor leszel, feltétlen vedd bele az egyik beszédedbe.

cyd 2011.10.07. 15:06:34

@gernika: Mármint az elmúlt 3 év alatt? :)

(O_O) (törölt) 2011.10.07. 15:07:35

@SciNuBob -I hear you, mon!-: én tényleg jól nyomtam a dolgot de a granatokkal nekem is gondom volt és a csapattársaim meg is kértek hogy maradjak meg a rendes fegyvernél.
imádtam amikor bevakítottam magam a játékban és akkor a szobába is elkezdtem forgolódni mint egy hülye,hogy te jó ég nem látok :-D. Nem szeretem az űrhajós játékokat pedig a karakter játékok jók a WOW tetszik csak nem merek elé beülni mert az mindenkinél függőséget okozott nekem meg drága az időm :-)

Ibrahim a tevehajcsár 2011.10.07. 15:09:41

@Kytia: Jó nyilván újgazdag és újgazdag között komoly különbségek lehetnek. Én az eddig megismert újgazdagok közül kettőt is akkora taplónak tartok, mint ide Lacháza (pedig az egyiknek két diplomája is van, igaz, a másiknak csak egy).

@Father Justice: Jokka jobban is tette, hogy elkaszálta, még akkor is, ha most ezt nem így érzi. Annak a kapcsolatnak aligha lett volna jövője. Én nem hiszem, hogy jól éreztem volna magam alárendelt, nem egyenrangú félként "gazdagéknál", arra pedig aligha lett volna esély, hogy mondjuk ha én egy panelproli vagyok, akkor a kiskirálylány hozzám költözzön a panelba, ahol reggel hatkor felhallatszik amint alattam lakó szomszéd hangosakat fingva szarik a WC-n (tudom, a királylány sem böfögi fel, de erre ébredni nem túlságosan kúúl).

(O_O) (törölt) 2011.10.07. 15:12:07

@cyd: "@gernika: Mármint az elmúlt 3 év alatt? :)"
:-DD

Frigyesur (törölt) 2011.10.07. 15:13:56

@( o_o ): Koszi. :)

@SciNuBob -I hear you, mon!-: Aaa, ti nem ismeritek apuci pici hercegnojet, o nem olyan. Soha nem volt meg ferfival. Es ha rajtam mulik nem is lesz.

@gernika: Hat nem. Vannak itt meg regivagasu uriemberek, akik kurizalnak, nem 'noznek'. :D

@Kytia: Hat, te tudod, de en meg nem adtam fel a Nobel-dijat. (Egyensulyt hoztam az Erobe, azert ezert egy beke szerintem jarna, de az ugysem a zigazi, csakis az orvosi es a fizikai szamit.)

Jo, mondjuk a fiatalos hevet a te korodban felvatja a bolcs (vagy nem bolcs) megfontoltsag, de szerintem ne add fel, 'a lenyugvó Napnak is van még ereje' *kacsint*

dr. gernika 2011.10.07. 15:14:46

@SciNuBob -I hear you, mon!-: :DDD Minden kislány királylány (vagy menyasszony vagy tündér), és szerintem mindegyik tudja is magáról. :) Csak az a nem mindegy, hogy kinövik-e felnőve, vagy a bolond szülők erősíti bennük ezt a képet.

(O_O) (törölt) 2011.10.07. 15:16:34

<embed flashvars="vID=ee4861245e&autostart=false" src="http://assets.indavideo.hu/swf/player.swf" quality="high" bgcolor="#666666" width="460" height="385" name="guPlayer-ee4861245e" align="middle" allowScriptAccess="always" allowFullScreen="true" type="application/x-shockwave-flash" pluginspage="http://www.macromedia.com/go/getflashplayer"></embed>

SciNu 2011.10.07. 15:16:41

@( o_o ): Az "űrhajós" a scifi lenne? :D Amúgy nem okoz a WOW sem függőséget. Én is wowoztam fél évig és nem lettem az. Nemrég hallottam rádióban is egyik lány panaszolta hogy a fiúja folyton csak játszik még esténként is és hogy most jajj mit tegyen.

(O_O) (törölt) 2011.10.07. 15:17:15

@( o_o ): upsz ezt nem ide akartam,bocsi :-)

SciNu 2011.10.07. 15:21:00

@Frigyesur: Tehát nővel volt a kis huncut. :)

@gernika: "Egysem kurva, mind királylány" :D

neccharisnyás útonálló (törölt) 2011.10.07. 15:21:15

@JOKKA21: Rájöttem! Neked SAJÁT kapura kellene játszanod. Tekintve, hogy a férfiak közül csak a helyespasee-kat meg a bikanyakú, kopasz bömösöket oltod, miközben a női nemet úgy ahogy van, tokkal-vonóval.

(O_O) (törölt) 2011.10.07. 15:22:55

@SciNuBob -I hear you, mon!-: :-D szerintem az űrhajós találóbb név :-P
hát akkor az a fiú is csak "rezsicsökkentés" céljából tartja a lányt, de a lány meg miért nem kreatív? öltözzön be dögös wow csaj karakternek és libbenjen be a monitor meg a srác elé...

Father Justice (törölt) 2011.10.07. 15:22:55

@Ibrahim a tevehajcsár: Én is ezt magyaráztam neki, de látszólag feleslegesen.

(O_O) (törölt) 2011.10.07. 15:25:38

@Frigyesur: Hat nem. Vannak itt meg regivagasu uriemberek, akik kurizalnak, nem 'noznek'. :D

:-DD

dr. gernika 2011.10.07. 15:27:07

@Father Justice: Leszarom a mai-tegnapi posztot, vannak saját tapasztalataim, meg szerintem itt jó néhány lánynak rajtad kívül. Szóval ne akard már nekem megmagyarázni az életemben visszamenőleg, hogy az áltagpasijaimba nem is voltam szerelmes, a hejjesekbe meg hűdeigazán, akkor is, ha csak félgőzzel jártam velük.

Father Justice (törölt) 2011.10.07. 15:28:41

@( o_o ): Volt egy ilyen témájú poszt a Szakítóson. Ott bármilyen buja trükkel próbálkozott a nő, semmi nem jött be neki. Kiderült, a faszi csak akkor játszott esténként a neten, amikor a nő is ott volt. Amikor nem volt a közelben, akkor online csajozott, kb. tucatnyi vasat tartva a tűzben egyszerre. Mondanom sem kell, hogy nem a vadszex új dimenziókba helyezése lett a megoldás a www.erotissimi.hu kínálatának feltérképezésével, hanem a csaj kukázása és egy másik beújítása az online halmazból. (A nő lakott a faszinál.) A legegyszerűbb / legvalószínűbb megoldás attól is függ, kinek milyen lapok vannak a kezében.

SciNu 2011.10.07. 15:29:28

@( o_o ): A Zergeknek (Starship troopers szerű bogarak) nincsenek űrhajóik :P
A srác fps-el játszott. Arra én immúnis vagyok. Fél óra alatt hányingerem lesz tőle.

SciNu 2011.10.07. 15:31:38

@( o_o ): Azért Julia Roberts ennyire nem rémísztő :D

cyd 2011.10.07. 15:40:15

@gernika: A két évvel ezelőtti velvetes képein még helyes volt. Ez a haj siralmas.

michaela77 2011.10.07. 15:47:36

@gernika: hogy kell túlteljesíteni, méretben? Mert akkor megvan:)

Rebelde 2011.10.07. 15:49:15

@cyd:

mi a baj a hajával?:)

(O_O) (törölt) 2011.10.07. 15:58:51

@SciNuBob -I hear you, mon!-: nekem minden ami az űrben játszódik az űrhajós :-D

(O_O) (törölt) 2011.10.07. 15:59:53

@Father Justice: és akkor mi vagyunk a szemetek???? :-)

(O_O) (törölt) 2011.10.07. 16:01:01

@SciNuBob -I hear you, mon!-: na igen szerintem se,nekem egyik kedvenc színésznőm :-D.Kutya hülye de lehet így nevelték :-D

SciNu 2011.10.07. 16:07:49

@( o_o ): Ez bolygókon játszódik. A világűrben csak az átvezetők vannak. És amúgy is a multiplayer ami miatt lehet mindig játszani vele.
www.youtube.com/watch?v=Vuu1lMwtI3g&feature=feedu
Nincs kifogás játszanod kell :P

Father Justice (törölt) 2011.10.07. 16:08:48

@( o_o ): Én sose mondtam, hogy csak a nők szemetek. :)

dr. gernika 2011.10.07. 16:09:47

@Ibrahim a tevehajcsár: 1. Szerintem már akkor rárepültek priviben, mikor megemlítette, hogy saját lakása van.
2. Miből gondolod, hogy ő pasizási szándékkal kommentelget itt?

dr. gernika 2011.10.07. 16:19:10

@Dövan: Bazze Dövan, kiégett a retinám!!!!

dr. gernika 2011.10.07. 16:25:27

@Kytia: Ja de az újgazdagok gyerekei kevés kivétellel mocskosul el vannak rontva.
@cyd: Ja. :)
@Ibrahim a tevehajcsár: Nard nemrég mesélte csak el, hogy pár hónapja megtapsolta a fenti szomszédot, mikor az eldurrantott egy nagyot, aztán meg hallotta, hogy az röhög. :)
(a szinkronszexekről már inkább nem is mesélek)

SciNu 2011.10.07. 16:26:06

@gernika: Mintha azzal kezdte volna, hogy fórumon nem pasizik.

2011.10.07. 16:27:08

Mizu-mizu-mizu? Miért nem volt ma poszt?

dr. gernika 2011.10.07. 16:32:44

@Frigyesur: Jaja. :)
"A lenyugvó napnak is van még ereje" te csak tudod, mi? :P
@SciNuBob -I hear you, mon!-: Nyúlja le az account hozzáféréseit és adja el az egész accountot online.
Én néha megfenyegetem ezzel Nardot. :)
@cyd: Nem az arcával van a baj, hanem azzal ami a fejében van. Ilyen tipikus sértett pedagógus arc.
@michaela77: Nem, ropiságban. :) Az Kytiának van meg.

SciNu 2011.10.07. 16:39:28

@gernika: Szerintem utána a rendőrségi statisztika részesévé válnál :D

Anakin Solo (a.k.a. Ape) 2011.10.07. 17:04:03

@Kytia: "Meg olyat is, hogy hirtelen rájövök, hogy szerelmes vagyok Overdose-ba, vagy ilyesmik.:DDD"

LoL :) Maaaargit maga nooormáállisss?

JOKKA21 2011.10.07. 21:40:38

@Zs*******: Lehet nem írta le senki a balfaszkodását(férfi) és a szegény ártatlan nők sem írtak, hogy a szemét mocsok aljas szépfiújuk félre dugott.

Joe69 2011.10.07. 21:56:40

Áttekinthetetlen számú komment, így csak a poszthoz. A gyerekét egyedül nevelő nő nagyon nehéz eset. A posztbani állítólag elvált ugyan, ami általában pozitívabb, mint ahol csak összeszedte a gyereket valakitől, mert az előbbinek általában van fogalma arról, milyen egy normális párkapcsolat (feltehetően úgy kezdődött a házassága) és talán még az is, hogy kéne bánni egy pasival. De itt ez sem változtatott azon a tényen, hogy az ilyen nők minden erkölcsi tartást, gátlást stb. a gyerekük vállára tesznek, és bármin túl tudnak lépni, valahogy úgy, mint a vallásosak, akiknek Isten vagy a hit veszi le a vállukról a terhet. Vagyis bármilyen szemétséget megengednek maguknak, főleg a férfiakkal szemben, akikkel szemben reménytelenül frusztráltak.

Persze, ja, neki aztán nem kell pasi többé, majd ő megoldja, és közben mártírpofavágás. Sok hülye pasi pont erre a dumára nyomul rájuk, aztán csak szivatja magát..ahogy a posztíró is.

Mert ugye, az elvárások kemények velük szemben:

1. Hellyesspassee, jól dugjon , ne legyen idősebb nála

2. Legyen sok pénze, és persze gond nélkül tartsa el őket, és egyengesse a gyerek karrierjét a háttérből. Mert az viszont nem elvárás, hogy pótapa legyen, sőt, a gyerek az anyué !

3. Ne akarjon saját gyereket. A nőnek már van egy, esetleg közvetlenül egymást követően kettő, ő már nem akar többet szarospelenkázni. A becsületesebb nők ezért inkább elhajtják e gyermektelen férfiakat, és megpróbálnak olyat keresni, akinek már van. Csak az a gáz, hogy az elváltak jelentős része vagy le van anyagilag gatyásodva és így nem teljesül a 2. pont, vagy idősebb náluk, és nem teljesül az 1. pont.

Így marad: pl. a nős főnökük, aki cserébe egzisztenciális előnyöket ad.Természetesen a gyerek miatt. És ha tényleg csak unalomúzésről van szó, áthívják a szomszéd 18 éves srácot, feltéve, ha sikerül a gyereket elaltatni a szomszéd szobában.

És a fentiek az ún "tisztességes" stratégiák. A becstelenekre példa a poszt. Magukra húznak egy pinaszag után rohanó balfaszt, lehúzzák anyagilag, lelkileg, aztán továbblépnek. És nem csinálják rosszul, hiszen a kommentelők nagy része pont a szerencsétlen balfaszt ekézi. A gyerekes nőnek mindent szabad.

És arra is tanulság a poszt, hogy csak olyan fogalmakra, mint tisztesség, jóakarat, segítőkézség, kötelességtudat, kitartás,megbízhatóság stb. kapcsolatot építeni nem lehet. Inkább az ellenkezőjükre+egy nagy adag feromonok által kiváltott hormonlöketre.

JOKKA21 2011.10.07. 22:35:34

@neccharisnyás útonálló: Nem szeretnék öngólt rúgni.Bármennyire is szemetek a nők hozzájuk vonzódom.

kiraaaaa 2011.10.08. 08:53:19

@Joe69: látom neked is bejött az élet, pozitív a szemléleted.

Joe69 2011.10.08. 11:22:54

@kiraaaaa:
Annyit helyesbítenék a fentieken, hogy itt nem annyira "pinaszag után rohanó balfasz" átbaszásáról van szó, hanem olyanról, aki netán gyereket és normáli családot is akart volna, ezért okádék a sztori. Amihez hasonlókat rengeteget láttam magam körül - nem éltem át szerencsére.

Gyerekkoromban olvastam egy elég durva sci-fit. Egy űrhajó eltéved, elfogy a kaja, stb. A személyzet tagjai egymás után eltűnnek, azt hiszik, valami Alien grasszál. Aztán végén a mentőexpedíció csak egy csajt talál a babájával. Kiderül, hogy ő nyírta ki a pasikat mind, és megette őket. Természetesen a gyerekéért tette. Mondja valaki, hogy nem volt igaza..

Father Justice (törölt) 2011.10.08. 11:48:29

@Joe69: Annak az anyukának, aki az összes felsorolt szempontot szem előtt tartja a válogatásnál, fiatal, bevállalós, 10/10-es vadászbombázónak kell lennie. Ha van némi önkritikája, és tudja magáról, hogy távolról sem ilyen, előbb-utóbb mindenképpen lejjebb fog adni az igényeiből. Egyik-másik kritériumot akár ki is húzhatja a listáról végül, vagy legalábbis jelentősen enyhülnek a feltételek:

1) Ne legyen rondapasi, jól dugjon, ne legyen sokkal idősebb nála.
2) Ne legyen csóró, a gyerekére is ugyanúgy költsön, mint rá.
3) Néha nem gond, ha akar közös gyereket is, csak akkor a 2) pont módosul: nem elég, ha a faszi nem csóró. Legyen minimum jómódú, hiszen különleges gesztusnak kell tekintenie, hogy a nő neki IS szül. A különleges gesztusoknak viszont ára van. Azaz nem feltétlenül ódzkodik a további szarospelenkázástól (pláne, ha még csak egy gyereke van, és viszonylag fiatal is), csak cserébe tuti kényelmet vár el, ha netalán nem sok kedve lenne dolgozni a későbbiekben.

Engem több huszonéves anyuka is megkörnyékezett az utóbbi három évben (köztük egy csinos is), akik mind a lazább szempontrendszert alkalmazták, de így sem értek célt nálam. A piac mindig kíméletlenül belövi, ki milyen mezőnyből válogathat, és ennek megfelelően kell folyamatosan egyre kisebbre faragnia az elvárásait, ha nem akar egyedül maradni. Itt sincs ez másként.

kiraaaaa 2011.10.08. 13:55:02

@Joe69: aham, s ha agyereket ették volna meg, evolúciós rendszer szerint a leggyengébb láncszemet, akkor meg az a baj, hogy milyen köcsög az anya.

Kytia 2011.10.08. 17:02:41

@Joe69: Az állatvilágban nem ritka, hogy forráshiány esetén a hím feláldoztatik, hogy energiát szolgáltasson nősténynek az utódnemzéshez. Más fajoknál meg simán úgy alakult, hogy a hímek kinyírják egymást, a győztes fogja az összes nőstényt és egy szem túlélő hímként élvezi az életet egy darabig, amíg rá nem kerül a sor. Hiába, a természet praktikusan és logikusan "gondolkodik".:)

Joe69 2011.10.08. 17:31:42

@Father Justice:
Nekem is volt párral dolgom az utóbbi években. Nyilván tudták, hogy nincs gyerekem, és bár nem mondtam soha, hogy márpedig én akarok, érezték, hogy komolyan venném a dolgot. Kijelentették, hogy ők márpedig gyereket nem akarnak többé és nem akarnak lekötni. Ők becsületesek voltak.

Zsit (nyau és rémizé) · http://ittanyugatihatarszelen.blog.hu 2011.10.08. 23:48:37

úgy feldobódik az ember az utolsó pár kommenttől, hogy csuhajj!

JOKKA21 2011.10.08. 23:51:56

@Father Justice: Sajnálom azokat a nőket(tőlem furcsa lehet ezt olvasni) akiket felcsinál egy szépfijjjú majd lelép és a suna nevelheti egyedül a csemetét.Ezzel baszcsiznak rá a felszinességre a nők, a szegény(anyagilag) rondapasee, aki nem lépne le és akiben van szeretet az nem jó..

Father Justice (törölt) 2011.10.09. 12:05:51

@JOKKA21: Nem minden szépfiú gazdag, bár a gazdag szépfiúk is kukázzák a nőket hébe-hóba, amikor azok teherbe esnek / szülnek / szülés után felkapnak +15-20kg-t. De olyankor a nő akkora tartásdíjra számíthat, hogy nem kell feltétlenül Dezsőke szintre tolnia a lécet a balekkeresés időszakában "csak legyen már valaki" alapon.

Ennek a nőnek rámenős szépfiú volt a férje, de nem gazdag. Vettek hitelre egy nagy házat, csináltak két gyereket, aztán amikor a faszi munkanélküli lett és rájött, hogy a munkánál jobban szereti a félkarú rablót, úszott az egész. Elváltak, tartásdíjat nem fizet, a gyerekeket látni sem akarja, nem is kaptak tőle még egy darab csokit sem azóta. Ellenben a nőt volt pofája felhívni a saját névnapján, hogy miért nem kívánt neki boldog névnapot. Nade ki kényszerítette a nőt, hogy egy ilyen alakhoz menjen férjhez? Miért nem volt meg részéről az igény, hogy 1-2 év együttélés során megismerje a leendő gyerekei apjának tényleges jellemét?

Mindezzel csak a sajnálat kérdésére akarok kilyukadni: az teljesen felesleges és indokolatlan ilyen esetekben. Egy épeszű nőnek a környezete példái alapján legkésőbb 18 éves korára meg kell értenie, hogy a felelős családalapításhoz nem elég, ha a kiszemelt faszi rámenős kúrógép. Ha ezt nem képes felfogni, a felelősség fogalma pedig teljesen ismeretlen számára, magára vessen: megérdemelte a sorsát, osztályrése bűnös kórság. A gyerekeket viszont sajnálom én is.

De ez a jelenség hosszabb távon neked kedvez majd, amikor 30-as éveidben tucatszám varrhatod le azokat milfeket, akik a te erőforrásaidat akarják használni a sudribunkó ivadékainak gondozására. Elhiteted velük, hogy erre minden esélyük megvan, de még az összecuccolás előtt örökre elbúcsúzol tőlük. Ehhez viszont a sajnálatot és a nő iránti érzéseket teljes mértékben ki kell purgálni a rendszerből, különben simán befigyelhetnek a poszthoz hasonló forgatókönyvek. Annak meg semmi értelme.

Joe69 2011.10.09. 21:35:11

@Father Justice:
Tökéletesen egyetértek ! Én is sok ilyet látok - az ún "szocproblémás" családok zöme ilyen..

Joe69 2011.10.09. 21:37:19

@Zsit (nyau és rémizé):
Az élet nem habostorta..és nem szmájli..

indapass90210 2011.10.10. 07:36:43

@Father Justice: "a jelenség hosszabb távon neked kedvez majd, amikor 30-as éveidben tucatszám varrhatod le azokat milfeket, akik a te erőforrásaidat akarják használni a sudribunkó ivadékainak gondozására"

Azt még magyarázd el nekem, hogy miért jár jól bálna méretűre hízott, két ökölnyire kitágult, jó eséllyel a nehézségek miatt koránál 10 évvel idősebbnek kinéző nők levarrásával? :)

JOKKA21 2011.10.10. 11:30:34

@Dövan: Mert az ingyen van és nem kell diszkoba vinni.:D

@Father Justice: Lassan már kiölik belőlem az érzelmeket.
süti beállítások módosítása