A csaj két évig hiába rinyált a gyűrűért

2011. november 23. 07:43 - csajokespasik

„Hercegnőci 30 évesen addig rinyál, amíg gyűrűt nem kap. Utána meg addig, amíg gyereket nem vállalnak” - öt férfi, öt probléma. Az egyik nője karriert akar, a másik meg hercegnőciből kiváló anya lesz. Mai posztolónknak is hercegnőci jutott, aki hamar lelépett, mert látta, hogy itt hiába vár a gyűrűre. Csak akkor lesz család, ha a csaj kisírja? A halasztgatás valóban öngól? Levélírónk várja a véleményeteket! Papucs pasik vs. lasszózós lányok.

 

Sziasztok! Nem tudom, szokás-e ilyet, mert nem régóta olvasom a blogot, de én nem egy konkrét esetről, inkább egy jelenségről írnék. Többször előkerült a gyerek téma az elmúlt hetekben. A posztokban ugyanazt olvastam, amiket az életben is tapasztaltam, és kíváncsi vagyok, csak én látom összefüggésnek amit látok, vagy más is... Szóval, van egy viszonylag szűk baráti köröm, még a gimiből, velem együtt öt főből áll. Osztálytársak voltunk, és most mind 34 évesek vagyunk. Az elmúlt években ugyanazt a folyamatot látom lejátszódni mindegyiküknél, és nem értem az okát.

Itt kell megjegyeznem, hogy azért beszélek ilyen könnyen, mert bizonyos szempontból kívülálló vagyok. Nekem ugyanis kb. 2 éve nincs barátnőm, de ez egy másik szomorú történet. Adott tehát négy ivarérett pasi. Ebből háromnak klassz csaja van, a negyediknek egy hercegnőci jutott, a rinyálós házból. Az elmúlt három évet írom le.

Egyes pasi barátnője 30, házasodni akar, és gyereket vállalni. Nem, mert még korai. Eltelik egy év, és egyes pasi arról panaszkodik, hogy a barátnője karriert épít családalapítás helyett. Már nem akar gyereket, mert az visszavetné az előmenetelét. Majd később. Eltelik még egy év, és a csaj már egyáltalán hallani se akar gyerekről, házasságról, inkább a szakmai sikerek éltetik. Egyes pasi meg szomorúan bámulja a haverja csemetéit. Eltelik a harmadik év, és a csaj érvei gyűlnek: már nem csak karrierista, de "öreg" is. Egyes pasi nem tudja, mit tegyen, szereti a csajt, de családot akar.

Kettes pasi barátnője 29, házasodni akar és gyereket. Kettes pasi még nem. Eltelik egy év, a csaj házasodna, a pasi még húzza kicsit. Eltelik még egy év, összeházasodnak. Kettes pasi még mindig korainak tartja a gyerekvállalást. A rossz gazdasági helyzettel érvel (mert később biztosan javul, nem?). Eltelik a harmadik év, és a csaj gyereket akar, de kettes pasi még mindig vár valamire, úgyhogy a csaj lelép. Kettes pasi meg az agyához kap, kapar a csaj után, de hiába, az már nem bízik abban a szóban, hogy "majd". Hármas pasi nője 32, már házasok, a csaj gyereket akar. Hármas pasi is, de csak majd. A csaj türelemmel vár egy évig. Hármas pasi beadja a derekát, de húzza a száját. Elkezdenek próbálkozni. Eltelik egy év. Nincs gyerek, elmennek orvoshoz. Orvos szerint semmi gond, csak nincs szerencséjük, próbálkozzanak másképp. Hármas pasi nyugtalankodik, próbálkoznak. A csaj már nem olyan lelkes, tehernek érzi az egészet. Eltelik egy év: nincs gyerek. Elmennek egy másik orvoshoz. Orvos szerint nincs gond, csak nincs szerencséjük. A csaj fárad. Eltelik a harmadik év, és a csaj pontot tesz az ügy végére: nem akar gyereket. Ha eddig nem jött össze, már úgyse fog felkiáltással újra elkezdi szedni a fogamzásgátlót, és már nem érdekli, hogy hármas pasi majd' meghal egy saját gyerekért. És négyes pasi a hercegnőcivel? Hercegnőci 30 évesen addig rinyál, amíg gyűrűt nem kap. Utána meg addig, amíg gyereket nem vállalnak. Eltelik egy év. Egy gyerek van, hercegnőci alakulgat anyucivá. Négyes pasit szétfeszíti a büszkeség, ha a fiára néz. Eltelik egy év. Két gyerek van. Anyuci már nem rinyál semmiért, átvált családbarát üzemmódba. Négyes pasi imádja a pici lányát. Eltelik a harmadik év, még mindig két gyerek van. Négyes pasi odavan a családjáért, a feleségével egyre jobban kijön - nem csak ő, mindenki más is.

Nekem hercegnőcim volt, de hiába rinyált a gyűrűért két évig. Látta, hogy nem megy velem sokra, lelépett. Úgyhogy a magam részéről csak ezt a két utat ismerem. Az egyik az, hogy a csaj normális, a pasi átlagos. Ott nem lesz család, mert a pasi annyira nagyon hím, hogy neki jár még az a pár "szabad" év, amikor maga se tudja, miért is korai egy gyerek, de nagyon korai és kész.

A másik variációban a pasi papucs, a csaj meg rinyálós, lasszózós p*csa. Ott lesz család, mert a csaj kisírja. Nem hiszem, hogy mindenki olyan szerencsés, mint négyes pasi, hogy három év alatt hercegnőciből rendes anyukává változik a csaja, sőt! Gyanítom, a többség élete végéig szenved a rinyálástól. De könyörgöm, mi a baja a jó kapcsolatban élő, rendes lányt kifogott harmincas pasikkal, hogy mindnek a halasztgatás a mániája? Képesek tönkretenni a házasságukat, vagy elszalasztani a nőt, akit állítólag szeretnek, és mivel indokolják? Nincsenek készen az apaságra. Nem látják, mekkora öngól??? Várom a véleményeket. Mindenki balfék, vagy a csajok igényei irreálisak? Üdv! J.

 

 
536 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://csajokespasik.blog.hu/api/trackback/id/tr983405095

Trackbackek, pingbackek:

Trackback: A gyerekhez miért kell összeházasodni? 2011.11.24. 09:26:20

Kedves Karolina Ön nőként jobban értheti barátnőmet, én legalábbis lassan feladom. Én egy szabadelvű, nyitott gondolkodású lánnyal jöttem össze, akit nem érdekelnek a formaságok. Öt éve élünk együtt, eddig jó volt neki házasság nélkül. Mostanában szóba...

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

tőzegmalac 2011.11.23. 07:49:40

@Muha: hattól ezt frissítgeted mi?:D

Ibrahim a tevehajcsár 2011.11.23. 07:58:29

Muha te egy pofátlan Muha vagy azt kell mondanom. Ma én akartam első lenni. Fel háborodva rajtad vedd tudomásul! Nem foglak meghívni sörözni!!
:)

tőzegmalac 2011.11.23. 07:59:05

na majd később elolvasom

fumerin 2011.11.23. 07:59:31

Nem lehet összehasonlítani...

Mindenkinek más a fontos, ami nem baj.

Muha 2011.11.23. 08:06:45

@Ibrahim a tevehajcsár: Semmi baj haver.
Sort veszek magamnak, holnap nem elsozom.
Problem solved.

Αphelion 2011.11.23. 08:07:09

Five fuckeen posts in one yo!

dr. gernika 2011.11.23. 08:07:26

Picsáknak áll a világ, az van. :)
Őszintén szólva nem tudom, de örülök egy olyan posztnak egy férfitól, amiben nem a nők a hibásak mindenért. Ha már te (=pasi, akik nem igazán szokták észrevenni, mi a baj) is meglátsz egy ilyen jelenséget, akkor nagyon feltűnő lehet már.

egyhazafi 2011.11.23. 08:08:03

1-2-3 pasi nézzen meg a Két Pasi meg egy Kicsi sorozatból pár részt. Koncentráljanak Alan karakterére. Ők is olyan bolondok. Egy csőd az életük és az anyjukat is csak törpék ku@ják!

Αphelion 2011.11.23. 08:10:15

@Muha: De holnap isz elszooozz! Leccileccileecciiiiiiii!!!

indapass90210 2011.11.23. 08:19:59

"Nekem hercegnőcim volt, de hiába rinyált a gyűrűért két évig. Látta, hogy nem megy velem sokra, lelépett."

De mi a faszért voltál együtt két+gondolom előtte x évig egy szerinted vállalhatatlan csajjal?

Hüje a posztoló!

Zsebtelep (törölt) 2011.11.23. 08:22:17

Az egyes és a kettes pár cseréljen vetésforgóban. A hármaska meg a poszterral lépjen élettársi kapcsolatba, és fogadjanak örökbe egy gyereket ;)

indapass90210 2011.11.23. 08:24:18

Különben is, ha már házasság, az egyáltalán minek? A fasznak sem hiányzik az esküvővel meg lakodalommal járó felhajtás. Attól még nagyon jól lehet együtt élni meg csinálni x+1 gyereket.

SciNu 2011.11.23. 08:27:57

1-es pasi: lelépni és keresni mást a csaj meg építgesse a karrierjét hogy öregkorára egyedül a sok pénzét az államra hagyva haljon meg vagy örökbefogadni egy gyereket és akkor a szülés fele is letudva.
2-es pasi. "Eltelik a harmadik év, és a csaj gyereket akar, de kettes pasi még mindig vár valamire, úgyhogy a csaj lelép."
Jól tette, hogy lelépett.
3-as pasi "újra elkezdi szedni a fogamzásgátlót"
Nem lehet hogy ez a bogyó okozza eleve a sok nem volt szerencsét?
4-es pasi: Rinyagépből tündér? Lehet pasi otthon elkezdte verni a rinyálásért.

"Mindenki balfék, vagy a csajok igényei irreálisak?"
Is-is. Mindkét fél hibás.

Ibrahim a tevehajcsár 2011.11.23. 08:44:14

@Dövan: Az is lehet, hogy ő éppúgy elb...ta, mint a többiek. Esetleg ha hallgat a rinyálásra, most boldog családapaként egy talpraesett feleséggel a 4. pasi sorsát mondhatná a magáénak. Ezt persze már nem fogjuk megtudni, mert a mi lett volna ha kezdetű kérdések történelmietlenek. Tudod, ha egy kapcsolatnak vége, a legritkább esetben keresik a "felek" magukban a hibát, inkább a másik jellemében, viselkedésében próbálnak meg igazolást találni a kapcsolat felbomlására (ez úgy gondolom nem nem függő, férfiakra és nőkre egyaránt érvényes).

@Muha: Csak vicc volt ne vedd komolyan!
:)

Muha 2011.11.23. 08:48:31

@Ibrahim a tevehajcsár: No prob cimbi.
A donteseimet magam hozom.
:)

Ibrahim a tevehajcsár 2011.11.23. 08:57:32

Azért a hármas pasi esetében még az is lehet, hogy tényleg nincs egyikkel sem baj (biológiailag), csak együtt nem megy a dolog. Állítólag annak idején Mária Teréziának sem akart menni az istennek sem, és az orvosa azt tanácsolta, hogy "sokat kell próbálkozni". Mária Terézia megfogadta, és a végén lett vagy hét vagy hány gyermeke (igaz, egyik sem hasonlított Mária Terézia férjére, de azt hiszem ilyen részletkéréds felett ennyi idő távlatából nyugodtan szemet húnyhatunk. Én pedig nem aggódom, mert felénk nő a postás nem férfi).
:)

Hurri Kán 2011.11.23. 08:58:25

Nehéz dolgok ezek. Ezért tenyésztek inkább nutriát, azokkal nincs ilyen gond.

Dr. A Jó Meglepően Izmos Hercege 2011.11.23. 09:02:26

@Ibrahim a tevehajcsár:

Azért az sem megnyugtató, ha a postás gyereke rád hasonlít :D

Kytia 2011.11.23. 09:03:49

Azért nem minden helyzet ugyanaz itt. Pl. hármaskáék ugye akarnak gyereket, csak nem jön össze, négyeskééknek meg van is.
A két első eset tényleg hasonlít, ezt én sem értem, miért zárkóznak el a pasik ettől addig, amíg a másik oldal nyitott rá és miért döglenek meg érte, amikor már akadályoztatva van a dolog, vagy egyenesen lehetetlenné vált. Oké, hogy szeretik a kihívásokat, de mindenben??:D
Első körben azt kérdezném, te miért nem akartál házasodni anno? Mert ugye kérdezed, hogy mi a baj a pasikkal, de közben te ugyanezt nyomtad, hátha a válasz nálad van.
A barátaidnak meg magyarázd meg, hogy a gyerekszüléshez szükség van a nő testére, az pedig öregszik, méghozzá gyorsabban, mint a férfié, tehát ha gyereket akarnak, de később és már 34 évesek, akkor ne velük egyidős nőkkel fussanak, mert azok már határon vannak, hanem nézzenek szét valamelyik főiskolán, ott egy csomó csaj van, akik mind csak arra várnak, hogy valaki tervek nélkül bulizgasson velük, tökéletes halpiac egy megállapodni még nem akaró, harmincas fickónak.

Kytia 2011.11.23. 09:06:19

Ja, ezt meg nem értem: "...vagy a csajok igényei irreálisak?"
Tény, hogy irreálisak, de hajlandóak leadni belőlük, erre mi sem jobb bizonyíték, mint ha megnézed a pasijukat.:D De ezekben a történetekben miért irreálisak?

Ibrahim a tevehajcsár 2011.11.23. 09:06:59

@A Jó Meglepően Izmos Hercege: Hát attól függ milyen szempontból. Biztos ismered a régi viccet a grófi kocsissal: " az apám is gróf volt, a fiam is gróf, csak én maradtam kocsis."
:)

Kytia 2011.11.23. 09:08:41

@gernika: Ez mondjuk tény.:)
De azért a zsák a foltját elv jegyében négyes párnál azt is hozzátehetjük, hogy nyilván aki elvisel egy hercegnőt, az könnyebben rávehető dolgokra. És úgy tűnik, az evolúció nem a papucsokat szűri ki, ők itt az életképesebb egyedek.:)

2011.11.23. 09:09:40

@Kytia:
A pasik olyanok mint a gyerekek, sosem akarják azt amit te akarsz, de ha neked már nincs kedved hozzá dafke az kell.

Ibrahim a tevehajcsár 2011.11.23. 09:12:58

@Kytia: Igen, én is úgy gondolom, hogy nem a csajok elvárásai voltak irreálisak, hanem ne mvoltak "szinkronban a pasikkal", azaz a pasik mentálisan, hogy úgy mondjam, kissé le voltak maradva a csajok mögött. Nem mondom, hogy öregebb pasival kellett volna kezdeniük a csajoknak, hiszen ez nem feltétlenül életkori probléma (ismerek 31-32 éves házaspárt, akiknek 27 évesen már két gyerekük volt, és ismerek csajt, aki 25 évesen jött össze egy 52 éves faszival, szült egy gyereket, de a pasi még 54 évesen is inkább diszkóba és bulizni járt, mint, hogy a családjával törődjön). Szóval az első két csaj (sőt a harmadikat is idesorolhatjuk) rosszul választott párt magának. Ez van.

Kytia 2011.11.23. 09:15:32

Sőt. A két első eset sem azonos, mert az egyeske rájött, hogy családot akar, a ketteskénél viszont erről nem szól a fáma, csak arról, hogy kéne neki a csaj vissza.

Fviktor76 2011.11.23. 09:17:55

Csak én nem értem a problémát, vagy más sem???

Olyan nincs, hogy egy pasi családot akar már 30 év alatt, és nem gondolja azt, ha itt a lehetőség, hogy "jár még neki pár szabad év"???
Akkor én miért ismerek ilyeneket???
Sőt én is ilyen vagyok, amint itt volt a lehetőség lecsaptam rá.

Ez nem jelenség, hanem típusok. Kérdés, te milyen vagy?
És lehet, hogy az a bizonyos 4. is alapvetően ilyen, csak megpróbálta még egy kicsit húzni a dolgot, de valójában boldog családapa, nem???

Az egész attól függ, hogy mit szeretnél, és milyen nővel hoz össze a véletlen.
Ne másokból vonjál le általánosításokat! Hanem szállj magadba, gondolkozz el mit szeretnél, aztán meg nem rinyálni, hogy nincs barátnőd, hanem gyerünk keresgélni!
Uff!
Na, legalább felébredtem! :-)

Szép napot!

2011.11.23. 09:18:42

1-es pár: Valahol megértem a csajt...
2-es pár: A pasi egy kretén, most már ne kaparjon
3-as pár: Csaj áljon le a gyógyszerrel és csak próbálkozzanak tovább, ne stresszeljenek rá.
4-es pár: Hajrá-hajrá. Miből lesz a cserebogár?!
Posztoló: Keress valakit.

Hát igen, ezért kell az x év korkülönbség... A mai pasik zakkantak, nem fogják fel, hogy ha 35+ után jön a gyerek, akkor nagy valószínűséggel kb. 50-60 évesek lesznek mire a gyerek elvégzi az középsulit. Ha egyáltalán megérik...
Tudom már mi a gond, általános suliban van elcseszve a dolog, nem tanítják meg őket rendesen összeadni, hisz náluk a 35+18=40.
Fene nagy szabadosság és fene nagy Én központú világ.

Αphelion 2011.11.23. 09:21:35

@Dövan: "Különben is, ha már házasság, az egyáltalán minek? A fasznak sem hiányzik az esküvővel meg lakodalommal járó felhajtás."

Lehet csinalni visszafogott szukkoru eskuvot is. Eleg hozza 3 ember, 2 akiket osszeadnak meg egy aki osszeadja oket. :)

Bundabandi® (Cookie Bunny) 2011.11.23. 09:23:17

Na ezért (is) hagytam ott az exet. 10 év után a válságra hivatkozva kijelentette, hogy ő már nem akar gyereket. Nem mintha addig minden vágya lett volna, évek óta azt fújta, hogy "majd, majd, majd". Amíg suliba jártam nem is érdekelt annyira, mert úgy gondoltam bőven ráérek utána. És akkor hirtelen előjön ezzel, hogy ő már egyáltalán nem akar. Mikor én meg már 30 múltam! Miután kidobtam, érdekes módon már azt mondta, nem úgy gondolta és lehet gyerek. Mondtam neki, hogy már késő!

Miért kell megvárni, mire a nő már totál lemond az egészről????

Muha 2011.11.23. 09:23:23

Ezt ma nem hagyhatom ki.

_________ Szerele____________ Szerelem
______ Szerelem-szer_______ Szerelem-szerda
____ Szerelem-szerda S___ Szerelem-szerda S
___ Szerelem-szerda Szerelem-szerd_______ Sze
__ Szerelem-szerda Szerelem-szerd_________ Sze
_ Szerelem-szerda Szerelem-szerda S_______ Sze
_ Szerelem-szerda Szerelem-szerda Szere______
Szerelem-szerda Szerelem-szerda Szerelem-__ Sz
Szerelem-szerda Szerelem-szerda Szerelem-sze_
Szerelem-szerda Szerelem-szerda Szerelem-szerd
Szerelem-szerda Szerelem-szerda Szerelem-szerd
_ Szerelem-szerda Szerelem-szerda Szerelem-sze
__ Szerelem-szerda Szerelem-szerda Szerelem-s
____ Szerelem-szerda Szerelem-szerda Szerele
______ Szerelem-szerda Szerelem-szerda Sz
_________ Szerelem-szerda Szerelem-szer
____________ Szerelem-szerda Szerele
______________ Szerelem-szerda Sz
_________________ Szerelem-sze
___________________ Szerelem
_____________________ Szer
______________________ S

Esztétikus Kritikus 2011.11.23. 09:23:34

Némi önellentmondást vélek felfedezni a posztoló soraiban: ő nem vette el a lasszózós hercegnőt, de ez szomorú történet, ellenben irigyli a haverját, aki megtette? Számomra is fura, hogy benga nagy pasik, akiknek a kortársai már rég a játszótéren futkosnak a kölykeik után és nem halnak bele, sőt, nem is lesznek belőlük papucsállatkák egy normális nő mellett, szóval ezek a benga állatok beszarnak attól, hogy gyerekük legyen. Ha nem az aktuális csajtól lesz, akkor újabb 2-3 év kell, hogy a következő csajjal elérjenek arra a pontra, hogy szóba kerüljön: mivel minden kapcsolat lutri, egyáltalán nem biztos, hogy ő lesz álmaik nője, talán még az is megtörténhet, hogy időnek előtte lelép egy elvált apukával.

Tehát uraim, vagy egyetemisták mellett égetik magukat kiégett harmincasként, mint Kytia tanácsolja, és lenyelik a pelyhedző szakállú ifjak csípős megjegyzéseit, mert nincs kiforrott véleményük Heideggerről, a negyedik generációs tervezőprogramokról és a geotermikus energiák hasznosításának lehetőségeiről, vagy felcsinálják az asszonyt.

Ma nincs jó kedvem. :)

Fviktor76 2011.11.23. 09:23:44

@Aphelion: min. 5 ember kell egy esküvőhöz. Mert 2 tanú is. :-)

goumideaumineaux 2011.11.23. 09:27:53

Üdv, démosz!

@Ibrahim a tevehajcsár: "Azért a hármas pasi esetében még az is lehet, hogy tényleg nincs egyikkel sem baj (biológiailag), csak együtt nem megy a dolog." Vagy a dokik voltak pénzéhesek. Mi ebbe futottunk bele. Az utolsó orvos, akinél jártunk egy négy évvel azelőtti lelet alapján megmondta, hogy mi a gond. Adott egy receptet egy 145 forintos gyógyszerről és a feleségem két hónap múlva terhes volt. Az előző orvos pedig több százezret legombolt rólunk meg a TB-ről, hogy csináljuk még ezt, meg csináljuk még azt, mert nem látszik a leletekből semmi.

Bundabandi® (Cookie Bunny) 2011.11.23. 09:28:01

@Muha: Jobban tetszett, mikor Budabandi volt benne! Már nem szeretsz, te céda? :D

Ibrahim a tevehajcsár 2011.11.23. 09:28:15

@Fviktor76: Nem feltétlen. Las Vegasban csak egy tanú kell, de azt a "Wedding Chapel" adja a pappal együtt. Szóval a párnak csak saját magáról kell gondoskodnia. Ja és kijön 10 dollárból tokkal vonóval.

Bundabandi® (Cookie Bunny) 2011.11.23. 09:30:06

Hármaskánéknál nagyon rágörcsölnek a dologra! Sok olyan sztorit hallottam, ahol már az örökbefogadást intézték, mikor teherbe esett a csaj. Akkor már nem azon görcsöltek, ugye. :D

Kytia 2011.11.23. 09:30:50

@"Zsu": Na de egy ilyen témában, mint a családalapítás? Mer oké, azon játszhatjuk az agyunkat, hogy melyik filmet nézzük este, de ez? Akkor azt árulja el nekem valaki, hogy hogy a picsába képesek ezek háborúban összeállni hadtestekké, parancsra belerohanni az ágyútűzbe, stbstb. Vagy az nem akkora áldozat, mint a Szabadságuk feladása?:))

@Ibrahim a tevehajcsár: Hát, gyerekszempontból mindenesetre. De azért érdekes, hogy a csajok sem szakadnak meg a gyerekért. Egyeske és hármaska ugye simán lemondott róla. Mondjuk ha nekem 32 évesen azt mondaná egy pasi a gyerekre, hogy "majd" pedig már házasok vagyunk...
Azért ez is vicces: "Hármas pasi beadja a derekát, de húzza a száját." ... "...újra elkezdi szedni a fogamzásgátlót, és már nem érdekli, hogy hármas pasi majd' meghal egy saját gyerekért."
Azért ez a röhej felsőfoka. Mit majdozik, ha utána meg meghal, hogy legyen gyereke?
Na, mindegy.

Hurri Kán 2011.11.23. 09:30:52

@Muha:
Korán reggel megint benyomtál? Szépen vagyunk. :D

Amúgy én akarnék gyereket, a nő is benne lenne, csak ha kiderülne, a férje biztos kidobja.

Αphelion 2011.11.23. 09:32:17

@Fviktor76: Hmm, jogos... De Vegasban eleg 1 tanu is. Kiveve ha mindketten 18on aluliak vagytok, mert akkor mindket szulonek is ott kell lennie. :)

www.insidervlv.com/marriage.html

JOKKA21 2011.11.23. 09:33:06

"A csaj két évig hiába rinyált a gyűrűért"
Ha kell gyűrű a ribancnak vegyen magának.Van sok ékszerbolt, biztos talál a ribike olyat, amilyet szeretne.
-MNK-

Ibrahim a tevehajcsár 2011.11.23. 09:33:21

@goumideaumineaux: Figyelj eset sokféle van, és példát meg ellenpéldát is lehet mondani mindenre. Szülész-nőgyógyász ismerősömnél szült egy csaj, akinek az orvos apukája is, meg a korábbi nőgyógyásza is azt mondta, hogy soha sem lesz gyermeke olyan fejletlen a méhe, és a csaj problémamentes, végigdolgozott terhesség után símán szült egy makkegészséges 3 kilós 51 cm-es, azaz teljesen normális, és normál méretű babát. Na most ki tudja ezek után, hogy az orvos apuka és az öreg nőgyógyász pali miért mondták neki, hogy sose lesz gyermeke?

Hurri Kán 2011.11.23. 09:34:16

@Bundabandi:
Egyszer mi is akartunk örökbe fogadni. Már ki is néztem egy 16 éves thai lányt, de az akkori barátnőm végül nem ment bele a dologba. :D

Father Justice (törölt) 2011.11.23. 09:35:10

Nekem sem tűnik életszerűnek, hogy egy rinyagép két gyerek után, békés, normális családanyává változik. Inkább az van, hogy mivel a fickó valóban szereti a gyerekeit, most már sokkal többet benyel a nőnek, mert legalább két okból kénytelen. Válás esetén osztozkodás jönne, és a nő vinné a gyerekeket is, ha meg együtt maradnak, ellene nevelheti őket. Szerintem otthon a kezdeti intenzitás tízszeresével megy a hiszti és a rinya, kifelé meg játsszák a mintacsaládot. Az, hogy a feleségével (látszatra) egyre jobban kijön, többnyire csak annyit jelent, hogy engedelmesebb papucsot faragtak belőle. Nade erre te magad is rájöttél, így nem is értem, mi a kérdés. Viszont nem mindenki alkalmas a papucs szerepre, és olyan is van, aki erre csak hosszabb idő után jön rá. Térjünk vissza az esetükre 2-3 év múlva.

Ibrahim a tevehajcsár 2011.11.23. 09:36:15

@JOKKA21: :))) Már vártam, hogy mit reagálsz erre a posztra!
:))))

indapass90210 2011.11.23. 09:36:37

@Aphelion: de annak meg mi értelme? Hogy holnap már valakit Dö Vanné-nek hívjanak és ki kelljen cserélni az összes papírját?

TBal 2011.11.23. 09:37:24

@Bundabandi: Köztes állapot nem volt? Pl. megmondod neki, hogy ne játsszon az időddel, hanem vagy lesz gyerek (de csak ha szívből akarja, és nem kényszerből), vagy engedjen el téged egy olyan férfit keresni, akivel lehet.
Amúgy sajna olyan az ember, hogy nehéz elkerülni a kritikus pontot, lehet, hogy csak akkor esik le az embernek magának is, hogy valójában mit is akar, komoly pozitív változást indíthat el. Néha van, hogy érdemes ilyenkor egy új esélyt adni, mert lehet, hogy az már bejön. Nyilván, feltételekkel, az egészet átbeszélve. És csak arra volnatkozik, akivel nem mindig a szakadék szélén táncol az ember.

Esztétikus Kritikus 2011.11.23. 09:38:07

@goumideaumineaux: Nagy igazság van benne, amit mondasz! Rólam azt mondták, hogy meddő vagyok, és csak mindenféle műtétekkel lehet megoldani, hogy gyerekem legyen. Átmentem egy másik orvoshoz, aki adott kétféle gyógyszert TB-támogatással, ezt szedtem egy hónapig... következő nyáron már nem a fesztiválok miatt voltam kialvatlan, hanem az állandóan ordító újszülött miatt :))

Muha 2011.11.23. 09:38:36

@Bundabandi: Mar nem.
A szerelem forgando.
Tartja a mondas.
:)

@gyvy: Be bizony. Mint egy vaddiszno. :)

TBal 2011.11.23. 09:39:37

@Kytia: Szerelemért feláldozom életem, szabadságért feláldozom szerelmemet. Petőfi bácsi hogy tudta ezt anno... :)

dr. gernika 2011.11.23. 09:41:02

@SciNuBob -I hear you, mon!-: "4-es pasi: Rinyagépből tündér? Lehet pasi otthon elkezdte verni a rinyálásért."
Nem, csak megkapta amit akart, így a rinya okafogyottá vált.

ST83 2011.11.23. 09:41:57

Erdekes poszt. Egyszeru. A ferfiak abban hibaznak, hogy elhiszik a sok suket dumat arrol, hogy az nem is igazi ferfi, aki 30 alatt gyereket akar meg hazassagot, mert "raerunk arra meg". Mi lesz a szabadsagunkkal? Milyen szabadsaggal? Ha kapcsolatban vagy, egyutt elsz vkivel eleve "kotottsegben elsz". Kukaba a baromsagokkal! Tudd mit akarsz es tegy aszerint!

Ha nem kell gyerek, nem kell, ne a no miatt akarj es hamar szakits azzal, akirol hamar kideul, hogy azt akar.
Ha kell gyerek, keress olyan part, aki szinten akar es szeretitek egymast. Ha 30 eves korod elott tortenik ugorj vissza a kukaba a baromsagokkal pontra es vagj bele.
+ Ne varj addig egy kapcsolatban, amig bealltok egy atlagos "jo egyutt" szintre, mert onnantol egy ferfi mar nem akar nosulni. Vissza az elso bekezdesre.

A nok oldala. Hat igen. 0-30 eves korunking "lanyok" vagyunk, utana mar rogton anyak akarunk lenni, nok meg...mikor? Bar erzelem vezerel minket, ha egyszer bekattan az ora, akkor mindegy mi van, csak olyan pasi legyen mellettunk aki csinal vegre egy gyereket. Nem baj ha seggfej, csak akarjon gyereket. Majd elvalunk. Inkabb kidobjuk a pasinkat, aki imad minket, egyebkent meg 3 eve is azt mondta, hogy nem akar gyereket. Ki tudja miert ezt nem ahllotuk meg, vagy felfogni nem sikerult.

Eskuvo. Sird ki ha akarod, de vszinuleg olyan is lesz a hazassag. Kicsit hamarabb osztonozd a pasit a lepesre, ha pedig gyereket akarsz, akkor ne a gyurure koncentralj, hanem a gyerekre. Masreszt sose feledd el, hogy 15 eves koruktol azt halljak a ferfiak, hogy "csak nehogy tehrebe ejtsel" vkit, es maganyos, portyazos eveik alatt mindent elkovetnek azert, hogy ez igy is legyen. Innen nem olyan konnyu megtermekenyito gondolkodasba atcsapni, szoval lehetnek gondok.

Vegul. A lenyeg mindket felnek. Tudd mit akarsz, es figyelj a parodra. Vedd figyelembe, hogy o mit akar. Ha egyezik a terv akkor jo helyen vagy. Ha nem , akkor lepj le idoben, ne varj eveket, es ne vadold meg olyan dolgokert, amiket sosem igert meg vagy mindig is elutasitott.
Amugy meg nem kell minden aron gyerek. Egyes parok bekeben es szereteben kepesek leelni egy eletet nelkuluk.

Kytia 2011.11.23. 09:43:20

@Bundabandi: No para, keresni kell mást. Lehet, hogy neki 60 évesen sem lesz még családja, mert mindig ki fog találni valamit, te meg majd áldod a sorsot, hogy anno volt annyi eszed, hogy kitedd a szűrét.:). Pl. nekem 10 éve volt egy pasim, aki folyton ekézte a nőket, meg jött, hogy azok csak gyűrűt akarnak és mekkora picsák. Ekkor volt 30. Volt egy haverja, aki ugyanezt nyomta, de 40 volt. Egy másik szintén ugyanezt nyomta és 50 volt. Embert barátjáról.:) Gondolom, nem kell hangúlyoznom, hogy a díszes társaságból egy sem alapított azóta családot.:)

@Esztétikus Kritikus: Vagy elfogadják, hogy életük asszonya sem akar már gyereket és így család nélkül öregednek meg. De hogy eddig húzták a szájukat, most meg sír... Semmi se jó ezeknek. (Mármint egyeskének és hármaskának. Meg részben ketteskének.)

Frigyesur (törölt) 2011.11.23. 09:47:10

Nofene, ilyesmit is ritkan ir egy ferfi. Ecceruen a lelki erettseg ideje kitolodik. Hogy ennek mi az oka talan nem egyertelmu, de rengeteg helyrol hallod, hogy 'a pasik raernek', 'egy no siman szul 35 felett is' blablabla. Olyan ez, mint 'az ember eredendoen nem monogam'. Tanuljatok mar egy kis biologiat vazzeg, vagy ne akarjatok szakertonek latszani benne.

"Hármas pasi beadja a derekát, de húzza a száját... már nem érdekli, hogy hármas pasi majd' meghal egy saját gyerekért."
Ez a hulyeseg netovabbja. Nem tudom, hogy szaporodni kene-e ilyen erett megfontoltsaggal.

"És négyes pasi a hercegnőcivel? Hercegnőci 30 évesen addig rinyál, amíg gyűrűt nem kap. Utána meg addig, amíg gyereket nem vállalnak... Négyes pasi odavan a családjáért, a feleségével egyre jobban kijön - nem csak ő, mindenki más is."
Mondjuk eleg kiabrandito, ha ezert 'rinyalni' kell, de ugy laccik valakinek nem. Na mindegy.
1. szerintem a pasik bar allandoan panaszkodnak, hogy nem kell nekik hisztis no, de megis rengetegszer olyan mellett kotnek ki. Vajon miert ;)))
2. Errol szol az erettseg, meg a feladatokhoz valo felnoves.

Muha 2011.11.23. 09:47:30

Van egy masik mondas is ami kivaloan illik a poszthoz.
Amit ma megtehetsz, azt holnap mar nem.

Αphelion 2011.11.23. 09:47:38

@Muha: Nagyon tehetseges vagy Fonok, orulok hogy neked dolgozhatok! :D (ruzs elovesz, szajon erzekien vegighuz, nyaklancot pulcsi alol elovesz, felulrol lefele vegigsimit, mellek kozott pulcsihoz nyom)

Bundabandi® (Cookie Bunny) 2011.11.23. 09:49:13

@TBal: Megmondtam neki, többször is. Kapott esélyt elég sokat! Sőt igazából rengetegszer beszéltem vele (nem csak erről, mert más gond is volt, többek között, hogy kb. 2008 óta nem nagyon dolgozott, nem is törte magát túlságosan, hogy ez változzon). Kapott határidőket, mert már úgy gondoltam, hogy a "majd" már nem elég. Legyen jövő év eleje, meg ilyenek. Bevallotta kb. 2 hónapja, hogy ő soha nem gondolta, hogy én tényleg képes vagyok kirakni őt. Tévedett! Az összes jelzés, amit adtam neki, az összes beszélgetés süket fülekre talált nála. És igazából én mondtam neki, hogy a döntésem főként azért született, mert úgy gondolom ennyi idősen még van esélyem találni olyat, akivel meg tudom valósítani amiket szeretnék. Ő meg keressen olyat, aki ezeket eltűri neki, mert nekem elegem van.

2011.11.23. 09:51:17

@Kytia:
Háború? Ugyan kérlek. A mai emberek hány százalékából néznéd ki, hogy nem első 5 percben lövik őket az árokba? :)

Muha 2011.11.23. 09:51:38

@Aphelion: Kosz. Orulok, hogy ilyen tehetseges alkalmazottal dolgozhatok.

Kytia 2011.11.23. 09:51:57

@JOKKA21: Jaja, egyetértek. Pasiból is, gyűrűből is el van látva a piac rendesen.:P

@A Jó Meglepően Izmos Hercege: :DDD

@Dövan: Valamirevaló nő nem veszi fel a férje nevét, marad a sajátjánál.:)

@TBal: Hahh, tényleg.:D

@ST83: "Ne varj addig egy kapcsolatban, amig bealltok egy atlagos "jo egyutt" szintre, mert onnantol egy ferfi mar nem akar nosulni."
Miért ne akarna?

Frigyesur (törölt) 2011.11.23. 09:53:06

@gernika: Lassan en mar szkeptikus leszek, es nem hiszem el, hogy nem kamu :D
Amugy lattad, hogy tegnap este meg kattogtak rajtatok blogon? :))))))

@"Zsu": Hehe, es telleg ;))

@goumideaumineaux: Mi volt az a gyogyszer?

Muha 2011.11.23. 09:53:12

Yesterday is a history
Tomorrow is a mistery
But today is a gift
That's why it's called present.

Αphelion 2011.11.23. 09:53:21

@Dövan: Nem muszaj nevet valtoztatni. :) Annyi az egeszben a lenyeg, hogy akkor FB-n "Married" lesz a statuszotok, es akkor majd remelhetoleg beken hagyja a parodat a konkurencia. Vagy legalabbis kevesebben huznak ra mintha csak "Relationship" lenne. ;)

Ibrahim a tevehajcsár 2011.11.23. 09:53:33

@Bundabandi: Ne hagyj bizonytalanságban bennünket! Ugye megtaláltad akit kerestél?

Bundabandi® (Cookie Bunny) 2011.11.23. 09:54:27

@Kytia: Én már most áldom a sorsot, hogy végül kiraktam. Igazából lehet, hogy hamarabb kellett volna. Mondjuk ezen kár már agyalnom, túl vagyok rajta, ez a lényeg.

JOKKA21 2011.11.23. 09:55:28

@Kytia: Nőből is annyi van, mint a szemét.:D

@Ibrahim a tevehajcsár: Ezt vártad, amit írtam?:)

Nekem nem kell még kis hülye(gyerek) de egy milfet elfogadnék.:)

Esztétikus Kritikus 2011.11.23. 09:56:24

@Frigyesur: 1. szerintem a pasik bar allandoan panaszkodnak, hogy nem kell nekik hisztis no, de megis rengetegszer olyan mellett kotnek ki. Vajon miert ;)))

Ezt nekem is elárulhatná már valaki. Pasi haverjaim állandóan óva intenek a hisztiktől, közben meg sorra látom a sok hiszti-sikertörténetet. Néha tök úgy tűnik, mintha hisztik nélkül nem menne előre egy kapcsolat.

Asszem a napokban nagy hisztit csapok.

JOKKA21 2011.11.23. 09:56:36

@Aphelion: Amelyik csaj félre akar dugni, az leszarja, hogy kapcsolatban van vagy feleség, ribanckodás a véretekben van sajnos.

Kytia 2011.11.23. 09:57:08

@Frigyesur: "1. szerintem a pasik bar allandoan panaszkodnak, hogy nem kell nekik hisztis no, de megis rengetegszer olyan mellett kotnek ki. Vajon miert ;)))"

A posztból az jön le, hogy csak az a pasi szaporodóképes, akire ezt ráerőszakolják.:(
Azért ez nagyon szomorú. Férfitársaságban körberöhögik a "házisárkány" nőket, akik kierőszakolják a pasiból, amit akarnak, közben meg valójában csak azok a fickók jutnak valamire családtémában, akik ilyen nőt fogtak ki. Úgy látszik, ha "klassz" csaj vagy, akkor kihalsz.:(

Dr. A Jó Meglepően Izmos Hercege 2011.11.23. 09:57:27

@"Zsu":

Ezért is inkább a halált választják, höhö :) Legalább gyorsan túlvannak rajta. :)

dr. gernika 2011.11.23. 09:57:33

@Frigyesur: Késő este én belepörgettem, mert délután úgy mentem el edzeni, hogy aztán jött még két válasz nekem.
Láttam, vihogtam is, hogy na most akkor kinél téma ez esténként, meg még vajon meddig. :D

JOKKA21 2011.11.23. 09:58:06

@Esztétikus Kritikus: Hisztis nő nekem sem kell, de amilyen szerencsétlen vagyok biztos engem is egy hisztis buta liba talál majd meg.Azért vannak a pasik hisztis nőkkel, mert azok nem unalmasak(erre tippelnék, nem volt még hisztis nőm, meg semmilyen).:D

Ibrahim a tevehajcsár 2011.11.23. 09:58:29

@Frigyesur: Nem volt az igazi kattogás, csak olyan" fussunk még egy tiszteletkört a téma körül" jellegű levezető futás.
:)
@JOKKA21: Igen, kb. valami ilyesmit. Nem okoztál csalódást. Ami nem meglepő, hiszen tudod te nagyon jól, hogy nem lehet csak úgy egyik pillanatról a másikra "image"-t váltani.
:)

Father Justice (törölt) 2011.11.23. 09:58:43

@Bundabandi: Végiggondoltad azt a verziót, hogy a munka miatt továbbra sem töri magát túlságosan, viszont a gyerekre végül rábólint? Sokkal rosszabbul jártál volna szerintem.

(O_O) (törölt) 2011.11.23. 09:59:28

@Ibrahim a tevehajcsár: :-))
@gyvy: bezzeg,ha 18 éves spanyol fiút akartál volna... :-D

Muha 2011.11.23. 09:59:38

@JOKKA21: Te komolyan mondom szorakoztatsz engem. :)

Dr. A Jó Meglepően Izmos Hercege 2011.11.23. 09:59:44

@Frigyesur:

Én pl észre sem vettem, csak most reggel mondta gernika :) Megnéztem, jót röhögtem. Na megyek vissza exceltáblázni (SOHA ÉLETEMBEN NEM VOLT SZÜKSÉGEM EXCELRE!)

SciNu 2011.11.23. 10:00:33

@Kytia: Már bocs, de belerohanni az ágyútűzbe nem áldozat, hanem hülyeség. Mint ahogy az egész háborúsdi is. Hadkötelezettség meg ugye már nincs is.

@JOKKA21: d24w6bsrhbeh9d.cloudfront.net/photo/683580_460s_v1.jpg

@gernika: Egy nő akinek minden kívánsága teljesült? Na neeem. Inkább hiszek az unikornisban mint ebben :D

@ST83: Mégis mennyire férfi az akinek valami külső dolgok (tv/újság/haverok) mondják meg hogy mitől igazi férfi?
De az utolsó bekezdésseddel egyetértek.

Esztétikus Kritikus 2011.11.23. 10:00:43

@JOKKA21: na de vazze, a bólogató dögunalom és a tányércsapkodás között azért van egy egész széles spektruma az értelmes beszélgetéseknek... azokra süketek a hímek? :)

Muha 2011.11.23. 10:01:05

@A Jó Meglepően Izmos Hercege: Maradi vagy?
Noteszbe irod a suncikat?
:)

Frigyesur (törölt) 2011.11.23. 10:02:05

@Esztétikus Kritikus: Szerintem:
1. Ez a nekem ne hisztizzen amolyan macso szoveg, kulonben hogy nezne mar ki, hogy nem en vagyok az ur a hazban.
2. Naluk a hiszti=barmilyen balheval, amit a no produkal.
3. Inkabb kell az embereknek valaki, akiben van spiritusz, mint egy semmilyen ember.
4. Az interakciok alapvetoen eloreviszik a kapcsolatot. Ha elmondod mi a baj, van esely a valtoztatasra es erzi, hogy azert te akarsz valamit.
5. Babusgatni jo, de hosszutavon megis jobb egy olyan ember, aki ki tud allni magaert, van benne valami 'kihivas'.

Ibrahim a tevehajcsár 2011.11.23. 10:02:14

@JOKKA21: Jokka, ne keverd Apheliont a csajokkal!
:)

Dr. A Jó Meglepően Izmos Hercege 2011.11.23. 10:03:44

@Muha:

Nem, olcsójános vagyok, openoffice :D

Esztétikus Kritikus 2011.11.23. 10:03:49

@Frigyesur: köszönöm nagyúr, hogy mestere vagy az én életemnek!

Frigyesur (törölt) 2011.11.23. 10:04:25

@Kytia: Azert nem. Vannak am normalis pasik. Meg olyanok is akik szeretik a not, nemcsak benne vannak egy kapcsolatban. Oooriasi hozzaallasbeli kulonbsegeket eredmenyez a gyerektemaban.

Hurri Kán 2011.11.23. 10:05:02

@Esztétikus Kritikus:
Már amennyiben azt kapcsolatnak lehet nevezni, amit hiszti visz előre...

@( o_o ):
Annak semmi értelme nem lett volna. :D

Dr. A Jó Meglepően Izmos Hercege 2011.11.23. 10:05:24

@Frigyesur:

És vannak, akiket bántalmaznak a nők. :)

dr. gernika 2011.11.23. 10:06:18

@Kytia: Valóban, ha a papucs időben megtanul leválni az anyjáról és rátapadni egy másik gazdatestre, akkor abból hamar lesz családapa.

JOKKA21 2011.11.23. 10:06:28

@Ibrahim a tevehajcsár: Akkor váltanék, ha lenne egy nő, aki nem ribanc és a nőm.:D Aphelion is nő, női lelke van.:D

@Esztétikus Kritikus: Annyi buta nő van, hogy megszoktuk, hogy nem lehet veletek beszélgetni.:D

@SciNuBob -I hear you, mon!-: Hehe!:)

@Muha: Örülök, akkor megéri itt kommentálni.:)

Kytia 2011.11.23. 10:06:41

@"Zsu": :DDD

@JOKKA21: Jaja, egyébként szerintem pont ez az, ami megtéveszti az embereket. Azt hiszik, rengeteg van és mind különbözőek. Ezért egy ideig nem akarnak egy mellett megállapodni. Aztán néhány csalódás után meg azt mondják, hogy mind egyformák. Akkor meg már azért nem.:)

Bundabandi® (Cookie Bunny) 2011.11.23. 10:06:54

@Father Justice: Hát végig! Meg azt is, hogy akkor ő maradna otthon a gyerekkel, mert csak nekem van normális munkám? És akkor nem látnám a gyerekemet, mert én dolgozok. Később ha esetleg beteg lesz, vagy baleset éri, akkor mit csinálok? Mert ugye a EÜ-t sem fizette. Úgy gondoltam van ennél jobb is a számomra.

TBal 2011.11.23. 10:07:53

@Bundabandi: Nem feltétlen... valószínűleg nem ÉREZTE, hogy hiteles vagy. Van az emberben egy belső lustaság, amit nagyon nehéz megugrani, akkor se, ha pontosan tudod, hogy jó lenne. Van, hogy az ember ezt akkor érzi (pl. akkor bizonyosodik meg róla, hogy képes vagy kirakni őt), amikor kirakod. A vicc, hogy ezután már sokkal inkább fel tud nézni rád, és sokkal jobban tudná törni magát a kapcsolatban, meglenne a motiváció, csak éppen a hitelességigazoló lépés a kapcsolatból kirakás volt.

Figyi, a zsidók se menekültek el a holokauszt elől, pedig ezrével érkeztek a jelzések, hogy mi lesz, akkor se hitték el. Ez egy fejlődési lépcsőfok, amit nehéz megugrani, amihez katarzis kell. Lehet, hogy nem mindenkinek, de sokaknak.

JOKKA21 2011.11.23. 10:08:38

@Bundabandi: Keress egy gazdag pasit és nem kell melóznod meg gyereket nevelni(majd lesz bejárónő és bébiszitter).:)

@Kytia: Én nem hiszem, hogy mind egyforma, hanem tudom.:)

Frigyesur (törölt) 2011.11.23. 10:10:06

@gernika: En most neztem az elozot, mert gepet se lattam tegnap du. ota :))
Csak lestem, hogy ez gaz. :S :O :D
Amugy mondjatok mar el ki az a pasi! :))

@Ibrahim a tevehajcsár: Dehonnem. Ismerem en ezt. Most oszinten szolva ki a rakot erdekel, hogy Nard szerint ki kit hivogatott telefonon?! :S Tolem azt is allithatna rolam, hogy Jokkanak vallok szerelmet minden este :D

@A Jó Meglepően Izmos Hercege: Nem volt szukseged, persze. Mert hasznalni se tudnad! :)))

Esztétikus Kritikus 2011.11.23. 10:10:19

@gyvy: és még mi mindent szoktak kapcsolatnak nevezni, el se tudod te azt képzelni... :D

De ha már hiszti, akkor inkább a nő tegye, tényleg.

(O_O) (törölt) 2011.11.23. 10:10:19

@gyvy: ha anno én lettem volna a barátnőd,én láttam volna értelmét :-D. Szerintem az akkori barátnőd is :-D. Nincs neked fantáziád :-)
@Frigyesur: lehet csak bal lábbal keltem fel,de azért nagyon ritka a normális pasi. Főleg az aki úgy gondol a nőjére mint egy feleség/anya stb. Inkább az a jellemző (főleg a 30asoknál),hogy a nő dugásra van azt ha az többet akar,akkor hisztis picsa.

ST83 2011.11.23. 10:11:23

@SciNuBob -I hear you, mon!-: Bocs, de senki sem kivetel. Nagyanyamek ugy tudtak, hogy ugy kell elni, hogy egyutt oregszenek meg. Most lesznek 57 eves hazasok. Jofejek es boldogok. Mi meg mast hallunk. Ez nem ferfiassag vagy noiesseg kerdese.

SciNu 2011.11.23. 10:11:32

@Frigyesur:
"1. szerintem a pasik bar allandoan panaszkodnak, hogy nem kell nekik hisztis no, de megis rengetegszer olyan mellett kotnek ki. Vajon miert ;)))"
Egyszerű, ez a fordított esete a párszor emlegetett dolgonak mikor azt mondják, hogy biztos hejjespasee volt mert átlagpasit ilyen viselkedés mellet úgy vágnak ki mint macskát szarni. Ezek a nők valószínűleg jól néznek ki és emiatt el fogják nekik nézni a hisztit ezért engedhetik meg maguknak. Mert hisztis ronda nőt nem hinném hogy tolerálnának. :D

(O_O) (törölt) 2011.11.23. 10:11:53

@JOKKA21:
"@Esztétikus Kritikus: Annyi buta nő van, hogy megszoktuk, hogy nem lehet veletek beszélgetni.:D"

ez így a te szádból...:-DDDD

Ibrahim a tevehajcsár 2011.11.23. 10:12:20

@JOKKA21: "Aphelion is nő, női lelke van.:"
Dehogy van! Csak trollkodik (akár csak te).
:)

Kytia 2011.11.23. 10:13:50

@SciNuBob -I hear you, mon!-: Mert nincs háború. Ha lesz háború, lesz hadkötelezettség.:)

@Frigyesur: Jó, végül is igen. Igazából elég jól elhatárolható az agglegény típusú pasi a többitől. Most szerencsére csomó normális párt látok, szóval egyelőre úgy tűnik, van remény.:)

Frigyesur (törölt) 2011.11.23. 10:14:41

@Esztétikus Kritikus: Igazan nincs mit :)) Tevedhetek persze, de telleg nem hiszem, hogy nagyon mellelottem.

@A Jó Meglepően Izmos Hercege: Igen, a light cola ivo wellness netes gyikarcok, akik WoW karakteruk frizuraja ellenere is rendelkeznek novel rejtelyes modon.

Hurri Kán 2011.11.23. 10:15:15

@( o_o ):
Nem lett volna, de hát mint minden nő, hivatalból ellenkezett. :DDD
Te meg nem lényeg, mit mondasz, úgy is csak hang vagy. ;) :DDD

ST83 2011.11.23. 10:16:12

@Kytia: Miert? Mert ha vki tenyleg belegondol, hogy a masik mellett leszek joban rosszban eletem vegeig az eleg ijesztoen hat. Es konnyebb ezt megigerni, amig van a rozsaszin kodbol. Ennyi. Bar tudom ma mar mindenki ugy hazasodik, hogy sebaj majd elvalunk. Szomoru.

Zsebtelep (törölt) 2011.11.23. 10:16:27

A húszas éveiben járó férfiak közül a nökenek általában az önálló, határozott, kemény, macsó típusok jönnek be, 30 fölött meg elvárnák, hogy - mint egy kapcsoló elfordításával - az összes legyen családbarát, házias papucs. Na, ez nem fog menni.

Αphelion 2011.11.23. 10:17:37

@Ibrahim a tevehajcsár: Hat lehet tlollkodasznak isz nevezni, dejen inkabb ud hivom h *LOL*kodasz! :D

(O_O) (törölt) 2011.11.23. 10:17:44

@gyvy: hát igen, de azt hiszem neked az is maradok :-). Majd talán egyszer tényleg rád keresek,de addig is hadd élvezzem ki a hangomat ;-)

Frigyesur (törölt) 2011.11.23. 10:18:28

@( o_o ): Normalis hozzaallassal az ember jo esellyel normalis embert vonz. Most azert nem fogok negativan gondolkodni, mert rohangal egy rakat pali, aki hidegen hagy a legteljesebb mertekben. Nem tudom, rolam telleg lepattanak az ilyen 'csak szexre kellesz' tipusok. Biztos mert olyan okos vagyok :)))

@gernika: Oke. Kis pletyka *mancsot osszedorzsol* :))

@SciNuBob -I hear you, mon!-: Aszem a parkapcsolat pottyet bonyolultabb annal, hogy ki hogy nez ki.

Hurri Kán 2011.11.23. 10:20:21

@Kytia:
Remény mindig van...;-)

Dr. A Jó Meglepően Izmos Hercege 2011.11.23. 10:20:44

@JOKKA21:

"@Esztétikus Kritikus: Annyi buta nő van, hogy megszoktuk, hogy nem lehet veletek beszélgetni.:D"

Úristen bazmeg, ezt pont te mondod? :D :D :D

Ibrahim a tevehajcsár 2011.11.23. 10:21:01

@Frigyesur: "Amugy mondjatok mar el ki az a pasi!"
Mondjuk erre én is kíván(csa)csi lennék. Már csak azért is, mert ugye arról volt szó, hogy egy "magát okosnak" előadó pasi itt a blogon vagy valami ilyesmi. Namost tekintve, hogy én egyetlen okos, intelligens és szerény (igaz ez nem szerepelt tegnap este a tulajdonságok közt) pasit ismerek, és az természetesen én vagyok, ezért gyorsan elkezdtem gondolkodni, hogy vajon akkor lehet, hogy velem beszélt telefonon? De aztán rájöttem, hogy nincs is telefonom, tehát nem én voltam. Ettől kezdve viszont kíváncsi vagyok, hogy ki az aki még női szemmel nézve is okosnak tűnik?
:)

Frigyesur (törölt) 2011.11.23. 10:21:23

@Kytia: Hat nem't'om. Most jaratom kicsi agyam ismerek-e en valakit, aki megfelel az agglegeny tipusnak (nem a szo totalis negativ ertelmeben, csak mint mentalitas), hogy mennyire elhatarolhato. :x

Hurri Kán 2011.11.23. 10:22:17

@( o_o ):
Aztán nehogy késő legyen. Tudod, addigra megöregszik a spanyol fijatalember is. :DDD

tőzegmalac 2011.11.23. 10:23:11

na megint megtudtam amit már amúgy is

Frigyesur (törölt) 2011.11.23. 10:24:21

@Ibrahim a tevehajcsár: Hogy hogy nincs telefonod, hogy a lenyeget ragadjam meg? :))
Ne gondolkodj, okosnak en latszom innen. De en nem adok elo semmit itt, szoval en nem lehettem. Innentol kezdve az okos teoria megdolt, barki gyanusitott. :))) Mondjuk tippem van, de mindig mellelovok.
:))))

Ibrahim a tevehajcsár 2011.11.23. 10:24:49

@Aphelion: Az mindegy: a "terminus technicuson" nem fogunk összeveszni.
:)

Dr. A Jó Meglepően Izmos Hercege 2011.11.23. 10:27:08

@Frigyesur:

Én tudom kiről van szó, de szerintem már te is tudod :)

Ibrahim a tevehajcsár 2011.11.23. 10:30:21

@Frigyesur: Ha tévém nincs akkor telefonom minek lenne? Tudod én vagyok a hegyi remete a barlangból.Te lehet, hogy okosnak látod magad (onnan), de én is pont így vagyok vele (azaz okosnak látom magam innen), ettől kezdve ez, mint szempont nem játszik, mert nem az a lényeg, hogy mi milyennek látjuk magunkat (egyébként is megmondtam már tegnap, hogy az ész van legdemokratikusabban elosztva). Ráadásul te csak időnként vagy Frigyesúr, időnként viszont a körmeidet lakkoztatod a bátyáddal, amit egy igazi macsó sohasem tenne meg, szóval te itt egyébként sem jöhetsz szóba, ha komoly emberekről van szó (különben is mellőled még a hajléktalan is elmenekült a mekiben, mert nem bírta a szagodat, ha jól emlékszem a múltkori kommentedre).
:)
:)

tőzegmalac 2011.11.23. 10:31:13

@Kytia: akkor azt már tudjuk, hogy hol nem:)

Rebelde 2011.11.23. 10:31:55

húú, mi volt itt?:)))

goumideaumineaux 2011.11.23. 10:32:14

@Frigyesur: L-Thyroxin (paizsmirigy alulműködésre van)

Αphelion 2011.11.23. 10:32:58

Hideg van ebben a kurva irodaban. Mar azer' iszok kvt hogy melegedjek bazzeg!

Dr. A Jó Meglepően Izmos Hercege 2011.11.23. 10:35:53

@Aphelion:

Itt is hideg van, legalább nem mondhatják, hogy melegedni járok be :)

cyd 2011.11.23. 10:37:42

@Zsebtelep: Valami ilyesmi. Hova tűnt az avatarod?

Zsebtelep (törölt) 2011.11.23. 10:42:29

@cyd: Addig büvészkedtem, amíg ki nem sikerült törölni az avatart. Majd este otthon visszaállítom.

cyd 2011.11.23. 10:42:48

@Ibrahim a tevehajcsár: "...mert nem az a lényeg, hogy mi milyennek látjuk magunkat..."
Szerintem minden nap tartsunk kommentelő-leíró napot. Mindenki írja le valakiről, hogy a bepötyögött karakterei alapján milyen ember. Másnap más jön :)

Frigyesur (törölt) 2011.11.23. 10:43:24

@A Jó Meglepően Izmos Hercege: Nem, en meg nem :)

@Ibrahim a tevehajcsár: Tvm nekem sincs, de telefonom igen, kulonben min zaklathatna anyukam?! :))))
Az en intelligenciam rengetegen alatamasztjak, csak szerenyen meghuzodnak :))
Az pusztan bizonyitas volt nem mindennapi szepsegu testveremtol, hogy bena vagyok, de kb. 11 evvel ezelott.
Ehehehehe, nem hajlektalan volt, csak egy picit szerencsetlennek tuno srac. :)))

JOKKA21 2011.11.23. 10:44:11

@( o_o ):Jól hangzik?

@Ibrahim a tevehajcsár: Hazudnék, ha azt mondanám, hogy nem szórakoztat a lázadó nőket olvasni.:D

@A Jó Meglepően Izmos Hercege: Én.Sok nőnél értelmesebb vagyok(nagyképűség nélkül).:)

Dr. A Jó Meglepően Izmos Hercege 2011.11.23. 10:45:06

Józsi a tanyán él a kutyájával. A kutya egyik nap megdöglik, hát Józsi beviszi a paphoz a faluba. - Atyám, celebrálna misét ennek a szegény teremtménynek?
A pap elmagyarázza:
- Tudod Józsi, állatok számára nem celebrálunk misét a templomban, de van egy felekezet a falu végén, talán ők tudnak segíteni.
- Köszönöm atyám - mondja Józsi - Mit gondol, kétszázezer elég lesz nekik?
- Édes fiam miért nem mondtad, hogy a kutyus katolikus volt?

Frigyesur (törölt) 2011.11.23. 10:46:47

@goumideaumineaux: Koszi :)

@cyd: Ez tok jo otlet! Kezdjuk veled? :)))

Dr. A Jó Meglepően Izmos Hercege 2011.11.23. 10:46:50

@JOKKA21:

Ez tényleg vicces. Az ostobasággal párosuló önbizalom örök humorforrás, amellett hogy borzasztó, és facepalmra ösztönöz.

Ibrahim a tevehajcsár 2011.11.23. 10:47:14

@Frigyesur: Nekem viszont azért nincs telóm, mert én úgy sem akarok felhívni senkit, engem viszont ne hívogassanak mindenféle trollok. Az én intelligenciámat viszont alá sem kell "dúcolni" anélkül is megállja a helyét (beeee).
:))

Bundabandi® (Cookie Bunny) 2011.11.23. 10:47:16

@cyd: "Szerintem minden nap tartsunk kommentelő-leíró napot. Mindenki írja le valakiről, hogy a bepötyögött karakterei alapján milyen ember."

Ehhez nem kell külön nap! Én bizonyos időközönként megkapom, de mondjuk azokról az "emberekről" nekem is megvan a véleményem, amit nem is rejtek véka alá!

bistyu · http://www.papirparbaj.hu 2011.11.23. 10:47:37

Szerintem semmi extra nincs itt ebben a sztoriban.

A pasiknak TÉNYLEG időre van szükségük, hogy úgy érezzék, hogy itt az idő, hogy apák legyenek!
Én 41-évesen jöttem erre rá, és kellett ehhez egy második feleség is!
Az anyagi helyzetről meg csak annyit, hogy az tényleg nem fog javulni (hacsak nem megnyeri a lottót valaki) mert én is most kutatok jó hitel után, hogy megvegyük a gyerekszobába való cuccokat.
(nem tud valaki valami igazán jót, ilyen célra? Én ezt találtam eddig ami jónak tűnik: minu.me/-kolcson )

Frigyesur (törölt) 2011.11.23. 10:50:51

@Ibrahim a tevehajcsár: Nekem rajongoim is vannak, muszaj adnom magambol morzsakat :))))

tőzegmalac 2011.11.23. 10:51:32

@Bundabandi: válság volt, van, lesz;)
létezik más is

Ibrahim a tevehajcsár 2011.11.23. 10:53:59

@kabátnyúl: "válság volt, van, lesz;)
létezik más is "
Recesszió?
:)

cyd 2011.11.23. 10:58:01

@Frigyesur: Tőlem *vállvonás*

@Bundabandi: Na igen. Ebből a szemszögből valóban nem az általam vélt humor domborodik ki.
Egyébként hidd el, az összes ilyen óvodai történet, összes szereplője ember és nem "ember" :)

Ibrahim a tevehajcsár 2011.11.23. 10:59:01

@Frigyesur: Ne is emlegesd! Engem az szokott legjobban zavarni, mikor mindenáron fényképezkedni akarnak velem. Kezdetben még élveztem, de most már inkább kellemetlen.
:)

Dr. A Jó Meglepően Izmos Hercege 2011.11.23. 10:59:22

@Frigyesur:

A hörcsögre gondolsz, mint rajongódra? :)

Muha 2011.11.23. 11:04:21

@bistyu: Sot!
Jol meg kell gondolni, hogy melyik likba tomod a gipszet, mer ha megkot, nincs visszaut!

Hurri Kán 2011.11.23. 11:05:55

@Muha:
Ne aggódj. A gyomorsav csodákra képes. :DDD

Kytia 2011.11.23. 11:06:36

@Frigyesur: Én ismerek. a legtöbbnek megvan a véleménye a nőkről és ez jó felmentés, hogy ne kelljen semmi komolyba kezdeni.:)

Bundabandi® (Cookie Bunny) 2011.11.23. 11:10:23

@cyd: nálam vannak "emberek", akik soha nem leszenek emberek.

Muha 2011.11.23. 11:11:38

@gyvy: Sose aggodok ocsem!
Nyomom a gazt es tekerem a kormanyt.
:)

(O_O) (törölt) 2011.11.23. 11:12:17

@Frigyesur: na te beszóltál :-D. Sebaj,ma úgy érzem igazad van. :-)
@gyvy: azt hittem te Krullnak hívod a tiedet, a spanyol fijatalember nem hagzik jól :-D.
@JOKKA21: :-)
@Ibrahim a tevehajcsár: én tudom kiről van szó :-P és te tényleg intelligens vagy (ez nem nyalás akar lenni :-D)

JOKKA21 2011.11.23. 11:14:02

@A Jó Meglepően Izmos Hercege: Ha nem lenne önbizalmam az lenne a baj.:D

bistyu · http://www.papirparbaj.hu 2011.11.23. 11:14:29

@Muha:
Ez tetszik! :)
Ezt még nem hallottam, de jó! :)

Ibrahim a tevehajcsár 2011.11.23. 11:14:54

@cyd: "Szerintem minden nap tartsunk kommentelő-leíró napot. Mindenki írja le valakiről, hogy a bepötyögött karakterei alapján milyen ember. Másnap más jön "
Rendben, nekem tetszik az ötlet. Csak mit kezdesz a trollokkal? Őket reálisan úgy sem tudod a beírt karaktereik alapján megítélni? Bár alapvetően én roppant lusta vagyok, tehát alighanem azon is lusta lennék gondolkodni, hogy kit milyennek tartsak.
:)

(O_O) (törölt) 2011.11.23. 11:16:57

vajon akkor viselkedik felnőtt módjára az ember,ha magában tartja sérelmeit vagy akkor ha jól kibeszéli/sírja magát másnak?

A Manci, akiben nincs szilikon, se hyaluron 2011.11.23. 11:17:26

A pasik legtöbbje sosem érik meg igazán a gyerekre. A nők vannak rajta leinkább a témán, és van olyan pasi, aki belenő az apaszerepbe, de olyan is akad, akinek egy élet is kevés hozzá. (személyes példákat is látok)

Én azokat sem ítélem el, akik 30 x évesen nem gebednek meg egy gyerek után, hiszen sehol nincs törvényileg lefektetve,hogy harminc után mindenkinek kötelező családot alapítania, ahogy a házasság, vagy a párkapcsolatban élés sem kőbe vésett alapvetés.
Mindenki úgy éljen, ahogy a legjobban érzi magát, és találja meg ehhez a passzoló embereket. (akár társ, akár barát, stbstb)

Azt viszont sosem értettem, amikor valaki ugrál a másik fején és olyasmit akar kikényszeríteni, amit a másik zsigerből nem akar.

Dr. A Jó Meglepően Izmos Hercege 2011.11.23. 11:18:26

@JOKKA21:

Az a baj, hogy van. :) Realitásérzéked, na az nincs. :)

Dövannak meg ezt a képet találtam:

www.napiszar.com/wp-content/uploads/2011/11/00000001.jpg

Kytia 2011.11.23. 11:19:20

@bistyu: "A pasiknak TÉNYLEG időre van szükségük, hogy úgy érezzék, hogy itt az idő, hogy apák legyenek!"

Mer a nőknek nem.:DD Csak az a különbség, hogy a nőknek NINCS idejük. Ezért szopás 30 éves nőként együtt élni valakivel, aki szintén 30, de majd 41 évesen jön rá, hogy neki gyerek kell. Remélem, az előző feleséged is talált valakit, akivel családot alapíthatott, nem cseszte el rád az összes idejét.
Hitelt ne vegyél fel, kérjél kölcsön gyerekszoba-kellékeket az ismerősöktől.

Bundabandi® (Cookie Bunny) 2011.11.23. 11:19:32

@( o_o ): Ha magad is meg tudod oldani, akkor ne mondd el. Ha viszont kínoz és nem tudsz dönteni, vagy túllépni, akkor jobb ha elmondod. A válaszokat szelektálod, de leglább látod a helyzetet külső szemmel. Én így gondolom és ezt követem általában.

Ibrahim a tevehajcsár 2011.11.23. 11:20:47

@( o_o ): Sajnos Einstein meghalt, Gauss is meghalt, én is szarul érzem magam: olyan kevesen maradtunk szerény zsenik!
:)

(O_O) (törölt) 2011.11.23. 11:21:29

@Alfonzina: "A pasik legtöbbje sosem érik meg igazán a gyerekre. A nők vannak rajta leinkább a témán, és van olyan pasi, aki belenő az apaszerepbe, de olyan is akad, akinek egy élet is kevés hozzá. (személyes példákat is látok)"

Ezzel nem értek egyet.Én nem is egy olyan pasival találkoztam aki még nem volt 30 és már azon picsogott,hogy ő gyereket akar.

2011.11.23. 11:22:02

@Kytia: a 34 éves csajok a határon vannak ?? Ezt elmagyaráznád az én barátnőmnek is, aki 42 éves és most akar tőlem első gyereket ? Irrealitás a köbön. Egy nő lélekben nem tud lemondani a gyerektől - mondja, de az elmúlt 20 éveben a tettei ezzel ellentétesek voltak. Mit mondjak neki szerinted ?

Zsebtelep (törölt) 2011.11.23. 11:23:54

@bistyu: Akkor se kattintok, reklámszagú :)
@Kytia: Ideje a férfiaknak sincs, csak ezt még nem látják. Majd amikor belegondolnak, hogy a gyerek ballagásakor már nyugdíjasok lesznek, na az lesz a kellemetlen felismerés :)

Ibrahim a tevehajcsár 2011.11.23. 11:24:23

@Kytia: "Hitelt ne vegyél fel, kérjél kölcsön gyerekszoba-kellékeket az ismerősöktől". Ezt én is akartam javasolni, hiszen azok úgysem tudnak "leamortizálódni" olyan gyorsan nő a gyerek, de miután nem tudom milyen kellékekre gondolt, inkább csendben maradtam ,mert hátha hülyeséget mondok.

Kytia 2011.11.23. 11:27:57

@Kulics: De most akkor ez hogy volt? Eddig is együtt voltatok, de nem akart gyereket és most meg hirtelen akarna?
42 évesen, ha addig lehetett volna, én már nem akarnék. Persze franc tudja.

(O_O) (törölt) 2011.11.23. 11:28:14

@Ibrahim a tevehajcsár: :-)
most nem tudom,hogy én látok csak bele valamit a kommentedbe amit nem kellene,vagy te tényleg másra gondoltál? :-DDD

Αphelion 2011.11.23. 11:30:39

@Zsebtelep: Ne aggodj, addigra felemelik a nyugdijkorhatart. ;)

Amugy meg miert lenne gond ha nyugdijas vagy ballagaskor?

Ibrahim a tevehajcsár 2011.11.23. 11:30:44

@Kulics: Nem kockáztattok, ha megpróbáljátok. Egyrészt nem biztos, hogy összejön, másrészt pedig ha a nő 35 év felett van, mindenképp kötelező a magzatvíz vizsgálat, is az ultrahang mellett, tehát attól, hogy fogyatékos lesz annyira nem kell tartani. Egyébként ismerek bőven ötven feletti házaspárt, akiknek már a legnagyobb gyerekük 30 is elmúlt, a legkisebb pedig még általános iskolás. A nevüket nem mondom meg, mert túlságosan ismert nevük van. Szóval a kor nem kifogás. Csak neked kell edzened, hogy majd bírd a tempót a tinédzser gyermeke(i)ddel. Viszont egy évfolyamtársam szerint, akinek van egy húga és nagyon nagy a korkülönbség köztük, az egyébként már egyáltalán nem fiatal anyját fantasztikusan magához "fiatalította" a tinédzser korú kislány, és rengeteg energiát adott neki. Szóval hajrá, vágjatok bele! Én szurkolok nektek (vagyis a nejednek) is.

Kytia 2011.11.23. 11:32:33

@( o_o ): Én is ismerek ilyet. Asszony egyszer lefújta a dolgot, mert nem akart gyereket, pasi vagy egy évig romokban, aztán most meg úgy néz ki, beindítják a projektet. Mondjuk ott a pasi mindig is akart.

@Zsebtelep: Azt igazából túl lehet élni. Sajnos, azért az van, hogy a férfiaknak erre sokkal több ideje van. De ez egyben felelősséget is jelent, ez az, amit nem hajlandók felvállalni sokat. Lehet azt mondani, hogy ő még nem akar, de ha a nője akar, akkor inkább engedje el, ne úgy, mint a posztban ketteske, aki a nőért foggal-körömmel harcol, miközben nem egyeznek az elképzeléseik.

@Ibrahim a tevehajcsár: Nekem ilyen jellegű gátlásaim nincsenek.:D

cyd 2011.11.23. 11:35:04

@Ibrahim a tevehajcsár: "Csak mit kezdesz a trollokkal?"
Mittomén. Elküldöd őket Orgrimmarba vagy Mordorba. Hát mindent nekem kell csinálnom?

@Zsebtelep: "Akkor se kattintok, reklámszagú"
Nekem is ez jutott eszembe. Egyre ravaszabbak ezek :)

Kytia 2011.11.23. 11:37:13

@Ibrahim a tevehajcsár: Mondjuk rossz példa is van erre. Ismerősömet 48 évesen szülte az anyja, 5. gyerek lett, jó nagyok a korkülönbségek. Igazából a szüléssel semmi gond nem volt, de anya 9 év múlva meghalt. Nem biztos, hogy bármi összefüggés van a késői szülés és a haláleset között, lehet, hogy egyszerűen a rizikós korba ért, amikor tömegével kezdenek hullani az emberek. 9 évesen ezt nem olyan vicces megélni, főleg, hogy apuka meg már egy évvel azelőtt meghalt. Szóval ha választani lehet, akkor azért jobb fiatalon.

Ibrahim a tevehajcsár 2011.11.23. 11:37:18

@( o_o ): Én mindig másra gondolok (a jólneveltségem tiltja, hogy ideírjam, általában mire). Úgy vagyok vele, mint a matektanárom volt, hogy szinte sosem azt írta a táblára, mint amiről beszélt, és ha reklamáltunk neki, azt felelte, hogy "ne törődjenek vele, majd előbb-utóbb utolérem magam, vagy a táblán, vagy a fejemben, és szinkronba kerülök. Attól még amit írok az rendben van."

cyd 2011.11.23. 11:37:33

@Ibrahim a tevehajcsár: "...ha a nő 35 év felett van, mindenképp kötelező a magzatvíz vizsgálat..."
Nem csak erősen ajánlott?

(O_O) (törölt) 2011.11.23. 11:37:55

@Kytia: na ugye,hogy ugye? a múltkor azon röhögtünk az exemmel,hogy Ő az a fajta aki mindig is akart aztán soha nem jött össze neki (legalább is eddig :-)) de volt egy közös ismerősünk, akinek minden bokorban volt egy gyerek (mert olyan minden lyukba dugjuk bele fajta volt) azt az meg gyűlölte az összes kis kölykét meg hogy kell tartásdíjat fizetnie azt neki semmi nem marad...

Frigyesur (törölt) 2011.11.23. 11:38:09

@gernika: :DDD Valaszoltam is, pletykaljunk jol. :)))

@cyd: Eleg apatikusnak tunsz.

@Ibrahim a tevehajcsár: :))))

@Kytia: Ezt nevezem en nagativ ertelemben vett agglegenysegnek. Nem zarom ki teljesen, hogy van olyan ember, aki egyedul is teljesen jol elvan. Mas az aki kenyszerbol, bizonyitasvagybol adja elo magat.

@( o_o ): Annyira nem akartam am beszolni :)))

(O_O) (törölt) 2011.11.23. 11:39:58

@Ibrahim a tevehajcsár: :-D akkor jó mert amire gondoltál most megnevetetett és rám fért :-) a matek tanárod meg jó fejnek tünik :-)

Kytia 2011.11.23. 11:40:08

@Ibrahim a tevehajcsár: Ja, ez meg: "úgysem tudnak "leamortizálódni" olyan gyorsan nő a gyerek"

És ha kicsit amortizált? Én gyerekszoba-kellék, sőt, gyerekszoba nélkül nőttem fel, oszt mégis itt vagyok, még ha látszik is rajtam némi terheltség.:D

Ibrahim a tevehajcsár 2011.11.23. 11:41:42

@Kytia: Jó nekem is volt olyan osztálytársam középiskolában akinek meghalt az apja még mielőtt a fia leérettségizett volna (az egész osztály kiment a temetésre természetesen, és mondjuk hazudnék, ha azt mondanám, hogy kellemes élmény maradt). Nem azt mondta, hogy mindenki uccu neki 40 felett vállaljon gyereket, de ha úgy jön ki a lépés, akkor szerintem be lehet vállalni. Van akinek 60 felett születik gyereke.

(O_O) (törölt) 2011.11.23. 11:44:01

@Frigyesur: áááá nem :-P. De ezen már tegnap este én is kattogtam,hogy biztos meg van az oka,hogy én csak a rohadékokat vonzom.

tőzegmalac 2011.11.23. 11:45:47

@cyd: ebből mik születnének... :D

Kytia 2011.11.23. 11:46:05

@( o_o ): Az szép. Koton felhúzása már meghaladta volna a dicső donhuán szellemi képességeit?:DD
De látod ez a szar. Egy csomó sérült gyerek nő fel megint az ilyen faszhuszárok nyomában, aztán csak egyre elbaszottabb lesz ez az amúgy is beteg faj. Oan hüék a zemberek.:(

@Frigyesur: Időszakosan lehet olyan, akinek bizonyítási vágyból nagy a szája, de szerintem, aki tényleg idősebb korára is agglegény marad, az azért valóban az votl mindig is. Nem baj ez, csak akkor szomorú, ha agglegény létére azért pottyant néhány gyereket mégis, oszt azok meg szívnak, illetve akkor, amikor agglegénysége ellenére az aktuális nőjének fűt-fát hazudik, hogy vele maradjon még egy kicsit.

dr. gernika 2011.11.23. 11:47:26

@SciNuBob -I hear you, mon!-: Vannak a konstans, rosszul nevelt picsák, meg azok, akiknek valami hiányzik az életükből és annak hiányában picsák. Ha ezt megkapják, akkor normalizálódnak. Kevés az infó, de szerintem erről van szó. Látod, a posztíró látja így, hogy megjött az esze a csajnak, kitöltöttek benne egy űrt, nem a férje fényesíti a szart.
Az örök elégedetlenség is inkább jellemhiba, nem lehet ráhúzni minden nőre.

cyd 2011.11.23. 11:49:20

@Frigyesur: Akarsz róla beszélni?
Jut eszembe:
- Mi a különbség a tudatlanság és az apátia között?
- Nem tudom, és nem is érdekel.

Kham 2011.11.23. 11:51:39

Hirtelen ennyi párkapcsolati gyerekvállalós témához nem tudok hozzászólni, de egy biztos gyerekekre szükség van, minél többre, minél hamarabb. Az imént beszéltem egy barátommal, Li Gnit-tel, aki foglalkozására nézve kínai vájár és ő is ugyanezt üzeni: Hajrá magyar harmincasok, mindent bele a pelenkába! Öregszik a bányásztársadalom, kell az ifjú erő a tárnákba! A szén magától nem jön fel, ha nem ügyeltek a következő vájárgenerációra, akkor mindannyian fázós szinglik vagy fázós magányos párkapcsolatban élők lesztek. Ugyanitt félautomata csákány és járatrobbantó TNTsertés kapható féláron."

(O_O) (törölt) 2011.11.23. 11:53:58

@Kytia: lehet az is benne volt, de szerintem inkább csak önző azt 1.pénzt nem akart rá kiadni 2. valljuk be nem olyan jó óvszerrel :-D

cyd 2011.11.23. 11:55:00

@kabátnyúl: Ugyanaz, mintha ezt egy bármilyen közösségben tesztelnéd :) Emberhalál, csak itt virtuális :)

@Kytia: Mióta mondom, hogy az emberiség rég megérett már a pusztulásra, de még a világ legszarabb sci-fi-jében is meggyőzték Keanu-t hogy mégse :(

Hurri Kán 2011.11.23. 11:55:12

@( o_o ):
A keresztelőre nincs még meg a lóvé, azt majd később tartjuk. :D

(O_O) (törölt) 2011.11.23. 11:58:55

@kabátnyúl: uhhhh ez az én napom,ma majdnem mindenki egyetért velem :-D.

I am Not A Princess I am A Khaleesi 2011.11.23. 11:59:01

@JOKKA21: Ki mondta, h beszélhetsz? Nem lesz jó vége!
;)

I am Not A Princess I am A Khaleesi 2011.11.23. 12:00:12

@( o_o ): Nem olvastam még semmit tőled, csak ezt! De kizárt! :)

bistyu · http://www.papirparbaj.hu 2011.11.23. 12:00:42

@Kytia:
Az egy másik történet...
Így utólag azt mondom, h túl fiatalon kerültünk össze, és nem bírtuk sokáig a házasságot. Azóta már neki is új férje és gyerekei vannak!

Az hogy a nőknek nincs ideje? Sokszor hallom, hogy 40+osan is szülnek nők, szóval kb. ugyanannyi idejük van nekik is mint nekünk! :)

(u.i: adjál kölcsön babaágyat, légzésfigyelőt, pelenkázó asztalt, babakocsit, stb... :D sajnos nem olyan 1xű ezeket beszerezni ismerősöktől)

Ibrahim a tevehajcsár 2011.11.23. 12:01:01

@( o_o ): A matek tanárom eszméletlen jó fej volt. Nem tudom elég jól jellemezni, de ha azt mondom, hogy élmény volt az előadásaira járni (komolyan, szinte úgy jártunk rá, mintha színházba mennénk) akkor talán ez elárul valamit róla. Én, aki a matek érettségin csak egy kegyelemkettesnek köszönhetem, hogy nem buktam meg, ennél a tanárnál két elégtelen után a harmadik ZH-t ötösre írtam. Nem is akarta elhinni.

@Kytia: Nem is tudom melyik ismert ember mondta, hogy volt gyerekszobája, csak keresztülment rajta a hatos villamos.
:)

Ibrahim a tevehajcsár 2011.11.23. 12:03:57

@bistyu: A babaágy általában egybe van építve a pelenkázóasztallal (legalábbis a kirakatokban ilyeneket lehet látni), és babakocsit meg nem olyan nagy kunszt kölcsönkérni. Úgy sem sokáig kell.

(O_O) (törölt) 2011.11.23. 12:04:02

@Picicsibe: ezért írtam a "majdnem"-et,tudtam,hogy majd jösz :-P.

Hurri Kán 2011.11.23. 12:04:40

@Alfonzina:
Mert az emberek nagy része önjelölt mártírnak született. Lényegesen egyszerűbb hibáztatni a másikat azért, hogy nem akarja azt, amit én erőltetek rá, mint lépni, és megtalálni azt, akivel nagyjából közösek a célok.

Frigyesur (törölt) 2011.11.23. 12:05:25

@( o_o ): Ööö. diplomatikus hallgatast valasztom :))

@cyd: Ha nem, hat nem.

@Kytia: A bizonyitasivagy komplexusbol fakad, igen sokan keptelenek olyan mertekben kinoni, hogy ne befolyasolja negativan az eletuket.
Nem azt mondom, hogy belul ok part-csaladot-gyereket akarnak feltetlen, de egy igazi agglegenyen szerintem latszodik egyfajta magabiztossag, maganak valosag. Egesz mashogy kezeli a noket, mint a viragrol-viragra szallo tipus.
Aztan persze lehet az en tipusom nem is letezik :D

(O_O) (törölt) 2011.11.23. 12:08:38

@Ibrahim a tevehajcsár: "Nem is akarta elhinni."

te meg mondtad neki,"de tanár úr, a számok nem hazudhatnak!" :-)
Én nem vagyok a tanárod,ki írta meg helyetted a zht? ;-)

Én mindig is mondtam,hogy a jegyek nem attól függnek milyenek a diák képességei hanem,hogy milyen a tanár. Én a törivel voltam így. (matekból én zseni voltam :-D)

ST83 2011.11.23. 12:09:11

@Aphelion: Erre a kerdesre szamtalan valaszt talalsz mar a forumon. Jo esellyel meg sem ered, nem leszel olyan kondiba, amit egy gyerek igenyel. Mindig mosolygok a 40 es kopaszodo, enyhen pocakos apukakon, akik izzadva rohannak a 2-3 eves kolkuk utan.

Frigyesur (törölt) 2011.11.23. 12:10:24

@( o_o ): "Én nem vagyok a tanárod,ki írta meg helyetted a zht? ;-)"
En azt kerdeztem volna meg, hogy kivel fekudt le erte :)))

I am Not A Princess I am A Khaleesi 2011.11.23. 12:16:18

Az egyes csaj feladta, h anya legyen. Talált magának más életcélt. A pasi elbaszta. E' van. 

"Egyes pasi meg szomorúan bámulja a haverja csemetéit.
Egyes pasi nem tudja, mit tegyen, szereti a csajt, de családot akar."

Legalább most átérzi, h élt a nő évekig, úgy, h a hormonok és az anyai ösztön még pluszban tombolt benne. Nem csoda, h munkamániás lett. Nyilván sikeres, és ebben éli ki magát. Reméljük a társadalom számára hasznos helyen dolgozik... (Pl nem egy ruhavállalat mérgező szennyvízének eltusolásának lelkes képviselője. Inkább egy gyerek nélküli Erin Bronkovich!)

Van ilyen, de nem hinném, h ez lenne az átlag.

I am Not A Princess I am A Khaleesi 2011.11.23. 12:18:02

@( o_o ): De gondolom azé' nem hiányoztam! :D
Megjegyzem, nekem hiányoztál hétfőn. (akkor nem voltál, asszem) ;)

cyd 2011.11.23. 12:18:26

@Ibrahim a tevehajcsár: Babakocsi se kell. Kendő.

@Frigyesur: Örülhetnél, hogy leveszem a válladról a szerdai hangulatot. Sötét nagyurak! Semmi se jó nekik *égre emelt tekintet, sóhaj*

(O_O) (törölt) 2011.11.23. 12:18:31

@Frigyesur: na lehet ez a különbség közöttünk és nekem ezért jutnak a balfaszok? :-D.

2011.11.23. 12:18:40

Hogy állunk? Vitáztok?

Αphelion 2011.11.23. 12:18:45

@ST83: OK, de azert ez meg nem akkora tragedia. Meg mindig jobb keson, mint soha.

ST83 2011.11.23. 12:22:05

@Ibrahim a tevehajcsár: A 60 feletti gyerekvallalo az en szememben bunt kovet el. Segit egy arva gyerek vilagrajotteben. Aztan szidjuk a szocilais halot.

Frigyesur (törölt) 2011.11.23. 12:23:34

@cyd: Az a helyzet, hogy a tegnapi koncert utan bosszanto a szerda, de nem tor le annyira (egyelore). Te viszont telleg nem tunsz vidamnak, de nem vajkalok.

@( o_o ): Aaa, ez tolem szokatlan gondolat volt, csak adta magat :))

(O_O) (törölt) 2011.11.23. 12:24:49

@Picicsibe: hoppácska,mondom én,hogy ez az én napom :-).Köszi :-)))

cyd 2011.11.23. 12:25:11

@"Zsu": Nem, de most hogy megjöttél...

Ibrahim a tevehajcsár 2011.11.23. 12:27:02

@Frigyesur: A matektanár nem nő volt, egy hatvan körüli alacsony, kopasz, kugligolyófejű, vastagszemüveges fickóval meg azért húszévesen (na jó tizenkilenc) csak nem akar az ember lefeküdni (normál esetben, és én még egyelőre normál esetnek tartom magam, bár lehet hogy ez ma már enyhén szólva konzervativizmusnak tűnik).
:)
@( o_o ): Nem azt mondtam neki, azt, hogy mit, inkább nem írnám ide, de mint mondtam hihetetlenül jó fej volt (mindig azt mondta, hogy b...szák meg! A ...-i ...kar matek tanszékén én tudok a legrondábban káromkodni, és én tudok a leggyorsabban feladatokat javítani.)
:)

I am Not A Princess I am A Khaleesi 2011.11.23. 12:27:51

Kettes pasi is elbaszta. 

"Hármas pasi beadja a derekát, de húzza a száját"

Nemtom igaz e, mert ilyen gondom sose volt... De asszondják a lelki tényezők befolyásolhatják a dolgokat. A pasi nem igazán akarja, a nő is tudja ezt... Lehet lelki okok miatt máskor van az ovuláció, vagy elmarad. Hajj bazdmeg. Aki meg sík hülye, h védekezzen, állandóan terhes lesz. Na mondjuk annak se agya, se lelke...

"már nem érdekli, hogy hármas pasi majd' meghal egy saját gyerekért."

Jaj, én meg úgy sajnálom! :DDD

(O_O) (törölt) 2011.11.23. 12:29:43

@cyd: Zsunak összetett volt a kérdése és most elgondolkodtam te melyikre válaszoltál :-P :-D

Frigyesur (törölt) 2011.11.23. 12:29:57

@Ibrahim a tevehajcsár: Pont emiatt lett volna szamara oly nagyerteku aldozat, ami jo jegyet erdemel :))

Szöszi 28 2011.11.23. 12:31:20

Na valaki legyen olyan cukika, hogy összefoglalja, hogy mire jutottatok a poszttal kapcsolatban:D
Nem tudtam olvasni, mert jogsit csináltattam, és mire beértem, már túl sokat kommenteltetek:D

Frigyesur (törölt) 2011.11.23. 12:32:53

@Kata1987: Achtung, achtung: szoke no a volan mogott!
(Bocsika, nem lehetett kihagyni, mussszaaaajjjj volt :))

cyd 2011.11.23. 12:33:42

@Frigyesur: Tom Jónás? Jó volt?
Ja. Nem repesek. Vajákolhatsz, mindig is nagy híve voltam távgyógyításnak. Gyorscsók doktor a példaképem.

(O_O) (törölt) 2011.11.23. 12:36:03

@Ibrahim a tevehajcsár: :-). Nekem nem volt túl sok jófej tanárom.Az egyik szemét így jött be tanítani első órára: "én nem szeretem a gyerekeket.Viszont azt hittem ha tanár leszek,minden nyáron 3 hónap szabadságom lesz. Tévedtem,így még jobban utálom az egészet." (na akkor döntöttem el,hogy én se leszek tanár,pedig a 3 hónap engem is csábított :-D)

Ibrahim a tevehajcsár 2011.11.23. 12:36:31

@ST83: Én speciel Rod Stewartra gondoltam. Úgy rémlik ő elmúlt már 60 mikor a legutóbbi gyermeke megszületett. Az ő esetére pedig nem érvényes a magyar szociális háló.
:)
@Frigyesur: Nem hiszem. Ugyanis ZH íráskor mindig Playboyt kellett vinni neki, és azt olvasgatta. Tekintve, hogy nagyon rövidlátó volt, egész közelről nézte a vastag szemüvegén keresztül, majd izgatottan lekapta a szemüvegét, megtörölte, maga mellé tette az asztalra, és anélkül "olvasta" tovább, természetesen ugyanúgy pár centis távolságról.

I am Not A Princess I am A Khaleesi 2011.11.23. 12:36:56

"hercegnőci alakulgat anyucivá. Négyes pasit szétfeszíti a büszkeség, ha a fiára néz. Eltelik egy év. Két gyerek van. Anyuci már nem rinyál semmiért, átvált családbarát üzemmódba. Négyes pasi imádja a pici lányát. Eltelik a harmadik év, még mindig két gyerek van. Négyes pasi odavan a családjáért"

Igen, normális embereknél így van. Senki nem születik anyának, apának. Azzá válnak, amikor megszületik az ordibáló vörös, véres izéke... De akkor is még csak a külvilág szemében. Mert az egész kicsit hosszabb folyamat. Pasiknak később jön általában. 
Van ahol meg sajnos gyerek ellenére se lesz anya/apa. 

De asszem a négyes sztori az átlag.

Szöszi 28 2011.11.23. 12:37:12

@Frigyesur: Ááá, az még odébb van:D Majd csak márciustól rettegjetek, akkor fogok autót venni:D De aztán onnantól...Mindenhova azzal megyek:D

I am Not A Princess I am A Khaleesi 2011.11.23. 12:38:05

De ez mit jelent?
"a feleségével egyre jobban kijön - nem csak ő, mindenki más is"

Mások is dugják már? :DDD

(O_O) (törölt) 2011.11.23. 12:42:11

@Picicsibe: te hallod :-D, lassan olvasol de jó :-D Amúgy csak szerint szól csak szexről egy kapcsolat,mások szerint van ott beszélgetés stb is :-D

I am Not A Princess I am A Khaleesi 2011.11.23. 12:44:57

@( o_o ): Nem olvasni olvasok lassan baszod! Telefonról pötyögök egy ujjal! :D

A világot a szex mozgatja! Ne mond, h nem így van! :)

Frigyesur (törölt) 2011.11.23. 12:45:00

@cyd: Aha, nagyon jo volt :)) 10 eve akarok elmenni, megerte, nagyon jol nyomta, le a kalappal. De nem aradozom, mert uccse erdekel :P
Nemt'om mennyire publikus. Melo, maganelet, oregkor?

@Ibrahim a tevehajcsár: Hogy ezek a matematika tanarok milyen perverzek! :))

@Kata1987: Majd tisztazz pontosan merre, hogy szukseg eseten vedoruhazatot oltsunk, tankba uljunk es meg a hatunk mogott is szemunk legyen :)))

(O_O) (törölt) 2011.11.23. 12:45:01

@( o_o ): eh azt akartam írni "szerinted"

tőzegmalac 2011.11.23. 12:46:04

megtudtuk már, hogy mikor halunk ki?

(O_O) (törölt) 2011.11.23. 12:49:58

@Picicsibe: én suliban azt tanultam,hogy a nap, hold gravitáció stb miatt forog a föld,de te meg azt mondod mi löködünk annyit,hogy ez mozgatja a tengelye körül? és akkor ezért is lesz egyre ferdébb,mert már a társadalmunk is egyre ferdébben nyomja? :D
Mivel tudom,perverz vagy,meg kell kérdeznem hol a többi ujjad?:-D

Lényecske 2011.11.23. 12:50:24

Nem olvastam kommenteket végig. Szerintem a posztolónak savanyú a szőlő effektusa van.

Ibrahim a tevehajcsár 2011.11.23. 12:53:31

@Kata1987: Megtennél egy szívességet? Majd légy szíves mindennap rakd fel ide a blogba, hogy a következő napon melyik útvonalakon fogod az emberek életét veszélyeztetni a kocsiddal, hogy elkerüljük azt a környéket!
:)

I am Not A Princess I am A Khaleesi 2011.11.23. 12:54:18

"A másik variációban a pasi papucs, a csaj meg rinyálós, lasszózós p*csa. Ott lesz család, mert a csaj kisírja. Nem hiszem, hogy mindenki olyan szerencsés, mint négyes pasi, hogy három év alatt hercegnőciből rendes anyukává változik a csaja, sőt! "

Ez, mekkora faszság.  :))
Hajj, olyan hülye elméleteket tudtok gyártani. Vannak dolgok, amiken nem kell annyit agyalni. Szereted? Kívánod? Egy életen át csak te akarod dugni? Ő is szeret? Csak azt akarja, h te dugd? Akkor vedd el. Rinyálás? Mi a faszt értesz ezen? Néha mindenki nyafog, elégedetlenkedik. A pasik is. 

Na asszem kész vagyok... :D

Ibrahim a tevehajcsár 2011.11.23. 12:56:46

@Picicsibe: Te olyan rondán beszélsz bazmeg, mint a volt matektanárom!
:)

2011.11.23. 12:56:59

@Ibrahim a tevehajcsár: 23 éve nevelem a két lányomat, az utolsó 6 évben egyedül. Gyalog elmegyek Lourdesba hogy hálát adja a jóistennek, hogy eddig kibirtam erővel, egészséggel és anyagiakkal. Nem, hogy még egyet vállaljak a nulláról kezdve.

@Kytia: mi most találkoztunk egymással a barátnőmmel. Ő akar még, én meg épp túl vagyok rajta.

I am Not A Princess I am A Khaleesi 2011.11.23. 12:59:29

@( o_o ): Na jó, pontosítok. Az embereket a szex "mozgatja". A mozgatja nem szó szerint értendő.

A többi ujjam? Mikor hol.
De ha arra vagy kíváncsi, éppen önkielégítek e, vagy egy faszt simogatok, akkor a válaszom: nem. Sajnos nem. Fél szemem a kicsi fiamon, aki a héten kezdett el mászni, és bontja le a lakást... ;)

Mondjuk mosogathatnék is, de nincs kedvem. :)

2011.11.23. 13:01:25

@Picicsibe: vitatkoznék veled... azt hiszem az enyém volt az utolsó generáció, aki még nem agyalt a gyerekeken, szerelem-házasság-összeköltözés-gyerekek ez volt a sorrend és kétség nem fért hozzá hogy ennek így kell történni.
A mai világban már megjelent az "időzítés" kérdése ami egy sokismeretlenes és gyakran megoldhatatlan játszmává silányítja le a család tervezést. Most épp milyen a karrierem, most milyen a gazdasági helyzet, most ez most az... stb.
A háborúkban gyerekek születtek és fogantak meg.
Túl sok az ember már a Földön, nem kell már mindenkinek utód, nincs is értéke már az Embernek... csak ezt nem vallják be az emberek ezért önbecsapásként kitalálták ezt az időzítés dolgot. Merő hazugság.

(O_O) (törölt) 2011.11.23. 13:01:33

@Ibrahim a tevehajcsár: szerintem még az is közös,hogy mindkettő öreg,kopasz golyófejű és ő is playboyt olvasott ZH-n :-D

tőzegmalac 2011.11.23. 13:04:18

@Kata1987: már most a halálomat kívánod?:)P

(O_O) (törölt) 2011.11.23. 13:10:09

"A csaj két évig hiába rinyált a gyűrűért"
A legjobb rinyálás/riszálás amit valaha láttam egy gyűrűért:
www.youtube.com/watch?v=4m1EFMoRFvY
:-D

Esztétikus Kritikus 2011.11.23. 13:10:35

@Kulics: túl sok az ember, az igaz, de nagyon egyenlőtlen az elosztása. Tehát itt mifelénk még akár lehetne is értéke az embernek. Időzítés meg nem légből kapott dolog, végképp nem önáltatás, a mostani harmincasok egyfajta egzisztenciális fenyegetettségben élnek, nem mindegy, habokra szülnek-e gyereket, vagy felelősséggel. Aztán az már más tészta, hogy a biológia egyéb törvényei (v.ö. hormonok, utódvágy) hogyan érvényesülnek...

I am Not A Princess I am A Khaleesi 2011.11.23. 13:11:09

@Kulics: "Túl sok az ember már a Földön, nem kell már mindenkinek utód, nincs is értéke már az Embernek... csak ezt nem vallják be az emberek ezért önbecsapásként kitalálták ezt az időzítés dolgot. Merő hazugság."

Ezen bekezdéseden kívül egyetértek veled. De ettől még igaz amit írtam, szerintem. Mert túl van komplikálva az, ami a világ legtermészetesebb dolga.
De a beidézett írásod... Nekem erős. A világ sajna nem jó fele tart, nem családbarát. De nem konkrétan az átlagemberek miatt. A társadalom terelget minket a (szerintem) rossz út felé.

Esztétikus Kritikus 2011.11.23. 13:11:12

@Esztétikus Kritikus: elosztása helyett eloszlása. Kell egy kávé.

Ibrahim a tevehajcsár 2011.11.23. 13:11:35

@Kata1987: Mi ebben az undikság? Az egyik középiskolás osztálytársam 4.-ben símán megfenyegette a biológia tanárnőt, mikor az meg akarta buktatni biológiából (a srác akkor szerzett jogsit), és megjegyezte órán, hogy : "jól van tanárnő! De ma ...-ra megyünk kocsival (a ... a tanárnő lakhelyét jelenti), és én fogok vezetni! Én a tanárnő helyében nem mennék ki az utcára ma délután!"
:)
@Frigyesur: Nem csak én vagyok undik, te is az vagy ha jól látom!
:)))

I am Not A Princess I am A Khaleesi 2011.11.23. 13:15:10

@Ibrahim a tevehajcsár: Ööö...izé. De azé' más vagyok. Utálom a matekot! Csak az exponenciális egyenleteket szerettem. :)

Ibrahim a tevehajcsár 2011.11.23. 13:15:31

@kabátnyúl: Ne legyél kicsinyes! 2012 decemberében úgyis jön a világvége, mert véget ér a maja naptár. Nem mindegy neked, hogy egy pár hónappal előbb vagy később? Így legalább nem valami hülye hóttismeretlen maja pap miatt halsz meg, hanem mégiscsak egy blogbéli jó ismerős segít át a másvilágra! Ez azért javíthat némiképp a helyzeten nem

:)

tőzegmalac 2011.11.23. 13:17:19

@Ibrahim a tevehajcsár: javíthat, de előbb lássam az eszközeit:D

el333t 2011.11.23. 13:21:18

@Frigyesur: Teljesen egyetértek veled. Egyszerűen fel kell fogni, hogy a gyerekvállalásra a legjobb idő a 20-as évek dereka. 30-as évek eleje még jó, de később már egyszerűen inkább nem szabad. Az én szüleim 36/32 évesek voltak, amikor születtem, és már tíz-tizenkét éves koromra elfogyott az életerejük, energiát nem tudtak fektetni a kapcsolatunkba, aminek eredménye egy szar család lett. Szembenézve a magyar realitásokkal, egy értelmiségi anyagilag nemigen tud remek körülmények között gyereket vállalni 30 előtt - és utána is elég rizikós - de sajnos azt kell mondjam a hazai viszonyokból kiindulva, hogy a biztosan jó idő sosem jön el a gyerekvállalásra, csak a biztosan rossz. A saját példámból kiindulva biztosan tudom, hogy 30 előtt szeretnék gyereket.

@cyd: Ja, és abból információt nyerhetsz, melynek birtokában némi segítséggel megölheted a benned lévő magzatot. Amit egy 35 fölötti nő általában könnyed szívvel visel, mintha csak a zsebkendőjét ejtette volna le.

@Dövan: Érzelmi szempontból semmi, de jogilag egy házasság elméletben két ember kapcsolatának védelmére épül, még akkor is, ha ez a legritkábban fordul elő így. Örökösödéstől kezdve sok jogi esetben szükséged lehet egy feleségre egy barátnő helyett.

@Ibrahim a tevehajcsár: Igen-igen, ez nagyon elterjedt nézet volt korábban (volt alapja), a méh méretéből adódóan egy sereg nőt beőrjítettek ezzel, aminek a pszichológiai morbiditása sajnos nagyon valós. Az én párom is megkapta ezt a szöveget, ezért önkénteskedni kezdett gyerekekkel és árvaházban akart dolgozni, de szerencsére időben elmentünk egy kiváló nőgyógyász professzorunkhoz - természetesen teljesen ingyen - és kiderült, hogy semmi baj, majd egy független másik helyen is ellenőriztettük a dolgot és ott is mindent rendben találtak.

@Kytia: Ja igen, csak aztán a harmincas pasi mondjuk harmincöt lesz, mire jön a gyerek. Lebabázik a nő, a második vagy harmadik gyerek körül már 37-39 éves, még pont tud vele focizni a kölök elsős kora előtt, mire az akciórádiusza lekorlátozódik a munkahely - TV - kanapé háromszögre. :(
Sajnos a férfi is öregszik, és átlag 10 évvel kevesebbet is él.

@"Zsu": Pontosan. Viszont vedd figyelembe, hogy aki 30 éves korára ott tart, hogy bulizni akar, az valószínűleg ezt is fogja akarni 10 év múlva is (max nem teheti).

Szöszi 28 2011.11.23. 13:26:49

@kabátnyúl: 2 balta, 1 láncfűrész, 1 kalapács:) Ezek az eszközeim:) Jó lesz?:D

cyd 2011.11.23. 13:26:57

@kabátnyúl: Már asse mindegy mivel üt el? Hja kérem a konzumidiotizmus nagy úr :P

@Frigyesur: Semmi extra, kb mindhárom együtt.

ST83 2011.11.23. 13:27:10

Egyebkent ha a no kisirja a gyereket, majd elvalnak, apu bukta a havi fizu felet, az asszonyt, a lakast,a gyereket. Csoda, hogy ha egy ferfi nem siet?

Αphelion 2011.11.23. 13:40:07

www.youtube.com/watch?v=ITuOddPeYoc

Eszt meg a tegnapi pocthoz. Blitnickevel isz occeonnek! :D

Kytia 2011.11.23. 13:40:45

@( o_o ): Oké, de sok gyerekkel, meg tartásdíjjal jobb?:DD Persze, elhiszem én, hogy fontos a Zélmény. De azért bármi áron?
Én mondjuk helyből nem állnék szóba óvszer nélkül senkivel. Szórakozzon a saját egészségével.

@cyd: Ha mennünk kell, úgyis megyünk, ne aggódj.:)

@bistyu: Azért nincs ugyanannyi. Az ő szervezetét jobban igénybeveszi a szülés, ráadásul hamarabb öregszik. 60 évesen is szült már nő.

"babaágyat, légzésfigyelőt, pelenkázó asztalt, babakocsit"
Meg még mit nem? Újabban már minden családba jár egy külön pelenkázóasztal? Miért nem mindjárt szoptató szoba? Légzésfigyelő nélkül is túléltünk néhány évezredet. Nem akarok beleszólni, ti dolgotok, de ha most ezekre hitelt vesztek fel, akkor mi lesz később? Mindegy. Amúgy rakat ismerősömnek van kicsi gyereke, ha tényleg kellenek ezek, körbekérdezhetek. Pl. az a tippem, hogy légzésfigyelőből a használt is megteszi. szóval, kérdezzek körbe? (Amúgy meg Vatera, Teszvesz, Ebay, ha olcsón akarsz pont ilyen cuccokat, amit emberek megvettek, majd alig használtan okafogyottá volt a tartásuk.)

@Frigyesur: De van a lappangó agglegény is, amelyik igazából folyton párkapcsolatban él, némelyik éveket kamuzik végig, hogy a kapcsolata megmaradjon, feleség, meg család viszont nem kell neki. Legtöbb ilyen, akiket én ismerek.

@Kulics: De neki is van már gyereke?

@el333t: Szerintem egy csomó embernek eleve ebben a háromszögben van a mozgástere, nem is kell megöregedni hozzá.:)

tőzegmalac 2011.11.23. 13:47:29

@Kata1987: nadrágszíj, tartós elem, éjjellátótávcsőöccázé?:P

cyd 2011.11.23. 13:47:52

@el333t: Az ez utáni döntés etikájáról nem volt szó. Én csak a többször tévesen elhangzott kötelezőség miatt emeltem szót.

@Kytia: "De anyúúúú! Menjünk mááár!" avagy "Ott vagyunk már?" esetleg "Messze van még, Törpapa?" :)

tőzegmalac 2011.11.23. 13:48:55

@cyd: Hja az igények meg a tanácsadók:D

2011.11.23. 13:50:57

@Esztétikus Kritikus: anyém 1938ban, apám 1940-ben született. Akkoriban biztos nem volt egzisztenciális fenyegetettség... hahaha... vicces, nem gondolod ?

@Kytia: nincs. Első gyereket akar 42 évesen.

@Picicsibe: a világ pont jó fele tart, ez itt a káli júga utolsó korszaka. csak nem materiális síkon kell nézni a dolgokat... de ez már meghaladja a blog kereteit.

I am Not A Princess I am A Khaleesi 2011.11.23. 13:52:23

@Dövan: Jaj, igaz is. Erre akartam reagálni. A házasság pedig jó dolog. De az ember erre csak akkor jön rá, ha megtalálja az igazit. Nálam nagyobb házasság ellenes nő nem nagyon létezett. Már 3 éve együtt voltam a pasimmal, amikor éreztem, lehet mégse olyan faszság. Nem kezdtem el rinyálni, de valószínű a pasim is így érezte... 
Nem foglak győzködni, rájössz magadtól is, ha megtalálod azt a csajt, akire szükséged van.

Ja és az esküvő nem kötelező, h nagy  felhajtással, és milliós lakodalommal járjon. Azt csak a sznobok csinálják...
A lényege inkább maga a szertartás, h hivatalossá teszed ország-világ-család-barát-ellenség előtt, h szereted őt, csak is őt!

Jájj! Este megnézem az esküvői dvd-t.
Tamtamdadam. Tam-tam-dadam... :D

(jó, nem a hülye pénzéhes ribi és a gazdag vén faszi esküvőjét vettem alapul. a szimpla hétköznapi, normális emberét.)

2011.11.23. 13:54:44

@Esztétikus Kritikus: "Tehát itt mifelénk még akár lehetne is értéke az embernek"
Lehetne, de nincs. Álmodozás kora lejárt. Téma lezárva. :)P

el333t 2011.11.23. 13:55:44

@bistyu: @Kytia: Légzésfigyelő ez mókás :) Kytiának igaza van...

Aztán mi a szart csinálsz, ha baj van a légzésével? :D
Most nem azért, de ezen nevetnem kell. Egyik idősebb unokatesóm kurvamód okosnak hitte magát, mert felcsináltatta magát egy amerikai utolsó bakával, és akkor már kétnyelvű gyerek meg minden. Persze az anyaságról is mindig mindent tudott, méghozzá jobban mint én vagy bárki orvos, kivétel akinek a kezébe adott egy deákigazolványt, az meg bólogatott a hülyeségeire (mertugye a lényeg hogy egyetértsen velünk az orvos). Aztán egy szép nap a nyáron kölyök benyelt egy darazsat szőlőből és elkezdett fulladni, egy puttó vidéki helyen vagyunk a kertben. A mentő mire kiér a halál okát állapították volna meg, én meg lazán felvágtam a gyerek gégéjét, persze egy köszönömöt nem kaptam, de ez nem a rokon bunkóságára példa, hanem arra, hogy ha akarsz érteni a gyerekgondozás magasabb szintjéhez, menj el önkénteskedni egy gyerekklinikára, ne tízezres gépeket vásárolj.

I am Not A Princess I am A Khaleesi 2011.11.23. 13:56:18

@Kulics: Ó barátom, nekem ilyesmikkel ne gyere... :)

organikusviselet · http://organikusviselet.blog.hu/ 2011.11.23. 13:59:17

@Kytia: TEljesen egyettértek. Jobb fiatalon szülni és ha a gyereked már idősebb nyugodtan lehet karriert építeni meg mindent. 40 évesen még elég sok időd van karriert építeni...
Szerintem. Érdekes az én anyukámnak is ment...

I am Not A Princess I am A Khaleesi 2011.11.23. 14:02:03

@A Jó Meglepően Izmos Hercege: Mit trollkodol nekem, he? :)

Sosenem mondtam, h elvált vagyok. De mivel nem tudhatom mi a jövő, még ez is megtörténhet. Ha miattam válunk majd, akkor nyilván megérte... :)

Esztétikus Kritikus 2011.11.23. 14:02:25

@Kulics: szvsz egy háború után minden gyerek érték, nem számítanak a parák. Olyankor mintha bátrabban szaporodnánk.

És igen, vicces. A mostani harmincasok egzisztenciális fenyegetettség-érzését generációs és történelmi rossz tapasztalatok táplálják. Közte sokat épp a szülők adtak át.

Például az, hogy nincs értéke az embernek. Valóban lehetne, valóban nincs. Most éppen. Ettől még később akár változhatna is a helyzet. Nem úgy néz ki, hogy fog, de voltak már idők, amikor megváltoztathatatlannak tűnő dolgok mégiscsak megváltoztak. (Aztán vissza. Jól van, felébredtem :D)

JOKKA21 2011.11.23. 14:05:01

@Picicsibe: Taposs meg Csibe, bűntess.:D

JOKKA21 2011.11.23. 14:07:11

@A Jó Meglepően Izmos Hercege: :)) Szerintem van.

Nem tudom sok férfinak minek kell vérszívó és kis hülye(gyerek) miért kell bonyolítani az életet?:)

Dr. A Jó Meglepően Izmos Hercege 2011.11.23. 14:08:45

@JOKKA21:

Apád is vélekedhetett volna ugyanígy! :)

Kytia 2011.11.23. 14:10:46

@cyd: Gyerekek, ne játszatok megint kihalósat.:DD

@Kulics: Úúú, az gáz.:S De miért akar most? Eddig nem akart? Vagy hülyítette valami fickó, hogy majd, majd, aztán mostanra unta meg? Ha ő akar, te meg nem, akkor lehet, hogy jobb hagyni, nem?

@el333t: Hú, azért mondjuk bátran "belevágtál".:D Ha én lettem volna, a gyerek meghal, de nem azért, mert nem akartam volna megmenteni, hanem mert nem mertem volna szétvágni.:D
Amúgy én még meg is értem, ha van pénz, vegyen az ember minden hülye ketyerét, biztos az esetek 0,00000000000000001%-ában múlik rajta valami, egyébként meg lehet mutogatni haveroknak, hogy milyen menők vagyunk, mi aztán mindent bevásároltunk a gyereknek, de mindezt hitelből!...

cyd 2011.11.23. 14:11:16

@Esztétikus Kritikus: Ahogy elnézem ez még pont háború előtt volt. Egy viszonylag virágzó - bár a közeli országokban érdekes fordulatokat hozó korban.

@Picicsibe: "Ja és az esküvő nem kötelező, h nagy felhajtással, és milliós lakodalommal járjon. Azt csak a sznobok csinálják..."
Csak? Megint tanultam valami újat :)

I am Not A Princess I am A Khaleesi 2011.11.23. 14:14:14

@cyd: Jól érzem az iróniát? Miért, te hogy vélekedsz erről?

ST83 2011.11.23. 14:16:47

@JOKKA21: Csak az asszony melleit felted, ismerd be:)

Szöszi 28 2011.11.23. 14:18:13

@cyd: Ugye? A mi esküvőnk is milliós lakodalommal fog járni, mégse vagyunk sznobok!

:D:D

Dr. A Jó Meglepően Izmos Hercege 2011.11.23. 14:19:52

@Kata1987:

Lemaradtam valamiről? :) cyd elvesz? :) Hívjatok meg minket az esküvőre, egyrészt látni akarom cyd arcát közben, másrészt meg ingyenkaja és ingyenpia bármikor jöhet! :D

Hurri Kán 2011.11.23. 14:20:04

@Kata1987:
Aztán majd a válóperes tárgyalás után is világra szóló lagzi lesz? :DDD

(O_O) (törölt) 2011.11.23. 14:21:30

@Picicsibe: na látom neked fekszik ez a szerepkör :-D Jokkáról meg inkább semmit :-)

Szöszi 28 2011.11.23. 14:22:08

@A Jó Meglepően Izmos Hercege: Na az arcára én is nagyon kíváncsi leszek:D
Naná, hogy meghívunk titeket! Ezért lesz milliós a lakodalom:D

cyd 2011.11.23. 14:23:31

@Kytia: Ajjmár! Pedig Pisti áthozta a gombafelhőjét is, amilyet te nem akartál nekem megvenni. Kati apukája megengedte, hogy kipróbálhassuk a medencéjükben a Cunami 2012 ultimate Editiont, amit karácsonyra vettek. Meg a szomszéd Lipszis anyó is beígérte a férje huszárjait, az Apóka lipszis lovasait :(
Azért sütit kaphatok?

"Hú, azért mondjuk bátran "belevágtál".:D Ha én lettem volna, a gyerek meghal..."
Na ja. Ezért szokás az onlány marketingesnek onlány marketingelni, a dottorénak meg gyógyítani :)

ST83 2011.11.23. 14:24:24

@A Jó Meglepően Izmos Hercege: Miert ne venne? Lesz kocsija marciustol, szoke, fiatal:) A szemetseg az, hogy minket meg licitalni sem hagyott:)

Frigyesur (törölt) 2011.11.23. 14:25:10

@Kata1987: Egyertelmu.
Egyetlen nemszoket cikizek, de ot akar tiszteletbeli szokeve is avatom: Kytia :))

@A Jó Meglepően Izmos Hercege: cyd is most tudta meg, de mar ali bir magaval :)))

JOKKA21 2011.11.23. 14:25:59

@A Jó Meglepően Izmos Hercege: Nagyon vicces gyerek vagy.:D

@ST83: Nem féltem, majd elmegy a ribi(ha lesz) műmellet csináltatni.:D

@Picicsibe: Fekszem, de kíméletes legyél.:)

Dr. A Jó Meglepően Izmos Hercege 2011.11.23. 14:26:16

@ST83:

Van lakása is! :)

@Frigyesur:

Höhö! Kytiat cikizzed azért, mert bak. Tudod, azokat utáljuk. :)

Frigyesur (törölt) 2011.11.23. 14:27:48

@cyd: Azt hittem tortent is valami sivar eletedben, de ugy laccik a sivarsag a gond. A korod miatt ne aggodj, a te korodban mar ugyis minden mindegy. A masik kettore is szeretnel vigasztalot?

savanyúUbulka 2011.11.23. 14:28:07

@gyvy:
Wááááááá, beszarás! :DDDD de igazad van, abból még meg is lehet élni szegről-végről. És a nutria szaporodik ha kell ha nem, ellenben a seggfej magyarokkal.
Ja meg ne felejtsd el a kocsit is reszelgetni néha, meg igyál valami töményet a kollektív egészségünkre.

Ez a post meg a hogyan fűrészeljünk fingot sikeresen kaliber. Kiderült amit eddig is tudtunk:
minden nő egy kibaszott hisztigép csak máshogy adja elő a nagyjelenette, és leginkább úgy képzeli bebiztosítani magát ha hozzámegy valami tökfejhez és gyereket csináltat magának tőle, fasza!
Faszikáimat meg meg tudom érteni, nem akar senki se olyan helyzetben elhatározni és lekötni magát ahol az se bizts hogy jövőre még lesz hova hazamennie, meg az a minimális egzisztencia is abilis és kurva kevés idő jut saját magunkra, mert lassan bele lehet írni a kurva munkaszerződésbe hogy ha 50% túlórát basznak oda neked azt köteles vagy ingyér lenyelni vagy megmutatják a szabad utat.
Másrészt meggyőződésem hogy ennyi nyomorgó balfasz nincs itt mint amennyit megpróbálnak a sok csőlátású hiszékeny faszkalap torkán lenyomni a kommersz adók hírműsorai, mert aki 34 körül még nem szedett össze stabil talajt a lába alá az már nem is fog a kurva életbe hacsak nem szakad a lottó 5-ös a nyakába amire nyilván jelentéktelen az esély,

nyilván kurva kemény a munkaerőpiaci harc, mert egyre képtelenebb feltételeket állítanak a cégek a csóringerek elé, lassan ott tartunk hogy élelmiszerbolti eladónak nem lehet elmenni egy felsőfokú OKJ meg egy közép C nyelvvizsga nélkül, aztán felette még viccesebb a helyzet, mikor ügyintézőt keresnek adminisztrációs melóra aztán közgáz vagy üzleti főiskolát várnak el folyékony angollal meg némettel, szóval ha ezek a földön élnének észrevennék, hogy aki ilyen referenciával dobálódzik az már rég határon kívül nézeget, nem 150 nettóért szórja itthon a pályázatokat.
Pasiknak még szarabb a helyzet, itt ugye az egyik csaj egy karrierista ribanc lett, nem tom h milyen háttérrel sikerült felkapaszkodnia de a tapasztalat hogy a semmi ész mellett pofátlanul hosszú nyelvvel csúsznak előre az ilyen középkorú törtető picsák a főnök végele irányába át a többi kollegán, de ugye a fasziknak nehéz csöcsöt villantani meg lecummanatni a főnököt a melóidő után, kivéve ha nő mert akkor még mindig el lehet csábítni, de nekem volt női felettesem, azt nem kívánom senkinek. És sajnos a 4 haverunk helyére is kurva sokan várakoznak belépni, így rezeg a léc alattuk folyamatosan, és eleve nem azt a világot éljük, hogy 10-15 évig el lehet vegetálni valami cégen belül, annélkül hogy viharos leépítés vagy átszervezés ne történne, szar korba születtünk, és igaza van annak aki szerint ez csak még szarabb lesz.

De mégis sokan megtalálják a módját h legalább egy gyerekkel összekössék magukat és azt a minimumot hogy enni inni meg lakni avn hol a gyereknek azért elő lehet teremteni, itt mindenki inkább azért fosik, hogy mi lesz HA a másik megunja a pofánkat, félrekefél, elszórja a közös lóvét jó magar szokás szerint, és ettől fél az aki mögégondol a dolgoknak, mert utána már balhésabb otthagyni valakit ha gyerek van, mint ha nincs, mert tartásdíjat onnantól szinte biztos h fizet valamelyik fél.

Frigyesur (törölt) 2011.11.23. 14:29:02

@A Jó Meglepően Izmos Hercege: En nem utalom oket. A nyilasok tul kiralyak ahhoz, hogy barkit utalniuk kelljen. Aquila non captat muscas, kedves Nard! :)

Szöszi 28 2011.11.23. 14:29:26

@ST83: Ha elváltam, legközelebb majd licitáltatok, nem is rossz ötlet:D

Szöszi 28 2011.11.23. 14:30:22

@Frigyesur: Szegény...Most megkapta tőled élete legnagyobb sértését:D

(O_O) (törölt) 2011.11.23. 14:30:48

@Picicsibe: azt nem tudom,hogy ő hogy vélekedik erről de azért a valós életben tényleg nem csak a sznoboknak van olyan esküvője. A legtöbb lány nagy esküvőt akar nagy dinomdánommal.Igen ritka,ha egy lány ilyenkor a realitás talaján hozza meg döntéseit és inkább a jövőre koncentrál.

el333t 2011.11.23. 14:32:02

@Kytia: Igen-igen :) Lehet hogy én vagyok helikopter, de ezt a sok hülyeséget nem értem a gyerekvállalás körül, gyakran látom, hogy emberek mindenből drágát és vadiújat vesznek a gyereknek, mondjuk hogy őszinte legyek, főleg a fiatal anyákon látom ezt a baromságot (az arcuk ilyenkor elfelhősödik, tekintetük fátyolossá válik, mint aki be van tintázva), hogy pancsoljunk a házasság meg a gyerekek kapcsán. Aztán persze csodálkoznak, ha a férfi nem kooperál egy idő után, hiszen szava nincs a dologban, nem is fogja érdekelni.

Jó példa a mai nap (ezért vagyok most paraszt mindenkivel), behoznak nekem ide egy lenszőke kislányt, apu-anyu elkíséri. Amit az a nő leművelt, azt videóra kellett volna venni, hogy anyag legyen a válásukkor, a gyereket meg annyira sajnáltam, hogy vettem neki egy tábla csokit a büfében, és az anyu még ott is lebaszta aput, hogy miért nem vette észre előbb, hogy rendelek, ide kellett volna hozniuk a gyereket. Aztán ezekből lesznek ezek a torz nő- meg férfiképek 15-20 év múlva és reprodukálja magát a szar.

Másik hányinger, hogy a férfiak milyen nyűgként, a nők meg milyen tárgyként kezelik a gyerekeiket, de ez egy külön fejezetet érne meg. :(

Ilyenkor úgy érzem, hogy ha van nagy feladatom az életben, az egy rendes család lesz.

2011.11.23. 14:33:04

@cyd:
Még nem válaszoltál az utolsó levelemre. Pffff

I am Not A Princess I am A Khaleesi 2011.11.23. 14:33:24

@( o_o ): Igazándiból nem. Jobb szeretem, ha beledöngölnek az ágyba, vagy feltűznek a falra... :P

De most elgondolkoztam. Aki dominát akar, vaj' elég neki a fájdalom? Mert jó pénzért bárkit pofán baszok ököllel, és akár tökön is rúgom. Persze csakis fekete ici-pici bőrruciban, tűsarkúval.

Hmm. Jó kis kiegészítése lehetne a családi kasszának. Abból mehetnénk nyaralni, pl. :D

Szöszi 28 2011.11.23. 14:33:49

@"Zsu": Mert el van foglalva az esküvőszervezéssel:)

ST83 2011.11.23. 14:37:03

@JOKKA21: Nem, elottem az kep leng, ahogy gyermeked anyja eppen szoptatja a kolkot, Te meg egy varatlan porgo rugo Chuck Norris mozdulattal visszarugod a pelenkazora, majd hozzateszed: Szerezz magadnak sajat ciciket! Sokat kuzdottem ezert a ribiert, kocsog! :)

Frigyesur (törölt) 2011.11.23. 14:41:20

@Kata1987: Kytia vagy cyd? :D Mert Kytia imadja, ha utaljak, cydnek meg athatolhatatlan a pajzsa :)))

2011.11.23. 14:41:21

@Kytia: mert azt vélelmezi, hogy a gyerek az élethez tartozik..ha nincs, akkor nincs élet sem. Eddig minden mással foglalkozott, a pasik nem akartak, vagy nem volt olyan körülmáény... millió indok. szerintem most meg már késő van, be kéne látni.

dr. gernika 2011.11.23. 14:41:23

@Kata1987: És mennyibe kerül a jogsi egy szőke nőnek? :)

I am Not A Princess I am A Khaleesi 2011.11.23. 14:42:10

@( o_o ): Lehet. Nekem elég volt a ruci, a polgári, és egy estebéd a közvetlen családdal, barátokkal. No, meg a nászéjszaka, meg a nászút. :P

De nem vagyunk egyformák.
Nekem a nagy: jaj mennem kell misére, me' csak úgy lehet templomi, meg vegyünk fel hitelt, h legyen jégszobor... Há' elég Gavallérok fílíng. :D

I am Not A Princess I am A Khaleesi 2011.11.23. 14:44:02

@JOKKA21: Az leszek! Kikötözlek az ágy lábához, és kicsit magadra hagylak! :)

Szöszi 28 2011.11.23. 14:44:24

@gernika: hú, olyan sok részletbe csináltam és olyan széttagoltan, hogy már nem emlékszem:D
De hiszitek vagy sem, az oktatóm nagyon is kedvelt, és sose tettem kárt az autóban, másban sem, jól vezettem:)

Ja! Eszembe jutottál, ma volt somlói uzsira, és tényleg jobb íze van, mint a réginek volt:)

Hurri Kán 2011.11.23. 14:45:06

@Picicsibe:
Azért lássuk be, csokiszökőkút meg cigányzenekar nélkül szart se ér egy lagzi, anélkül kizárt, hogy normálisan működjön a házasság. :DDD

I am Not A Princess I am A Khaleesi 2011.11.23. 14:46:37

@gyvy: Ja, bazdmeg, nekünk se volt. Faszom, érzem má' nem húzzuk sokáig együtt! :D

indapass90210 2011.11.23. 14:46:52

juhé, megkaptam edigitaltól a piros angry birdöt!! :D

ST83 2011.11.23. 14:48:21

@Kata1987: Ja, ha befested a hajad sotetebbre, adok erted egy kepeslapot. Ha dogos is vagy melle, akkor olyat amire meg nem irtak:)

Szöszi 28 2011.11.23. 14:50:55

@ST83: Hát...Nem mondhatnám, hogy lenyűgöztél.
:)

cyd 2011.11.23. 14:51:13

@Picicsibe: Maximum azt az iróniát érezheted, ami alapjáraton belőlem árad. Ez hóttkomoly volt. Van aki szereti külsőségekkel is emlékezetessé tenni. Ezért beskatulyázni?

@Kata1987: Fejreejtettek vagy csak a szokásos szőkeséged? Muha kitoloncolt leszboszról most meg közeledsz? Céda! Nem lesz kicsit gyors? Tegnap még csak trófeának akartál, ma meg már esküvő? Bele se merek gondolni holnap mi lesz.

@Frigyesur: 33%-ban már jók vagyunk úgyhogy lécci.

@"Zsu": In progress Darling, komoly gondolatokhoz idő kell, de ott van a piszkozatok mappában a cucc. Nem felejtettelek el. Téged nem is lehet.

Hurri Kán 2011.11.23. 14:53:07

@Picicsibe:
Én már elkezdenék jegyzetelni, mit mondok majd a tárgyaláson. :D

Dr. A Jó Meglepően Izmos Hercege 2011.11.23. 14:53:21

@cyd:

Tessék szépen elvenni. Ne rontsad el a szórakozásom. :)

tőzegmalac 2011.11.23. 14:53:27

@Picicsibe: "ott ugat mellette, és közben egy ostornyél lóg ki a seggéből!" :DP

dr. gernika 2011.11.23. 14:54:14

@bistyu: Vaterázzál vaze, ne hitelt vegyél fel.

Szöszi 28 2011.11.23. 14:55:57

@cyd: Holnap? Már kitaláltam, majd meglátod, élvezni fogod:)

Muha már régen a múlté, hetek óta vége van:) Nincs más az életemben csak Te!:)

Dr. A Jó Meglepően Izmos Hercege 2011.11.23. 14:57:03

@Kata1987:

Ez az! :) Pocaklakó van már? GyerMeket nem vársz tőle? :D

ST83 2011.11.23. 14:57:42

@Kata1987: Mert meg nem lattal:)

cyd 2011.11.23. 14:58:52

@A Jó Meglepően Izmos Hercege: Ócsóbbnak ócsóbb, de mióta gondolkodik racionálisan egy szőke? Sőt! Mióta gondolkodik egy szőke?

Szöszi 28 2011.11.23. 15:00:20

@A Jó Meglepően Izmos Hercege: Dehooogy! mit képzelsz te rólam? A nászéjszakánkon adom oda magam neki először:)
De utána jöhetnek a kis trónörökös pocaklakócskák:)

dr. gernika 2011.11.23. 15:00:51

@Kata1987: Jóvan, nem kell a porhintés, aszongyad mennyiért vetted. :D ;)
A tanuló kocsiban én sem tettem kárt, csak később anyáméban, mikor már kezdtem rutint szerezni. :P

Komolyan? Na, te már nem érdekből mondod, mint az eladó, majd kipróbálom. :)

@cyd: LOL degecc vagy. :D

JOKKA21 2011.11.23. 15:01:45

@ST83: :DDD wáháháhá az lesz.

@A Jó Meglepően Izmos Hercege: Akkor nem tudnám a nőket fikázni és nem lenne, aki megmondja a nőknek, hogy mocskok.:)

@Picicsibe: Mikor jössz vissza értem?:)

dr. gernika 2011.11.23. 15:05:44

@cyd: A bepötyögött karaktereid alapján én pölö biztosra veszem, hogy te pulcsira veszed a pólót.
:)

indapass90210 2011.11.23. 15:06:53

Kiderült már, hogy ki vette a gumit?

Dr. A Jó Meglepően Izmos Hercege 2011.11.23. 15:07:39

@gernika:

Meséljek az igazán profi elleplezési manővereidről a horpadást illetően? :)

@JOKKA21:

De, lenne csak nem te :)

2011.11.23. 15:09:40

@Kata1987:
Ki házasodik kivel?

@cyd:
Engem nem lehet elfelejteni, mert folyton emlékeztetek mindenkit mindenre. :)

Dr. A Jó Meglepően Izmos Hercege 2011.11.23. 15:10:40

@"Zsu":

cyd veszi nőül Katát. :) Csokiszökőkút feltétlenül legyen! Többféle! :)

Frigyesur (törölt) 2011.11.23. 15:11:19

@cyd: Sajna msot nem erek ra, de ugye nincsenek szuicid gondolataid, raerek? (Nard, ne szolj be ennek kapcsan Katanak, lecci! :D)

@A Jó Meglepően Izmos Hercege: Aha, meselj! :)))

JOKKA21 2011.11.23. 15:11:45

@A Jó Meglepően Izmos Hercege: Na látod, az nekem nem lenne jó.:) De remélem sokan rájönnek, hogy mocskok a nők.

JOKKA21 2011.11.23. 15:12:26

@"Zsu": Engem a vivás Zsura emlékeztetsz.:D

savanyúUbulka 2011.11.23. 15:13:44

@Bundabandi:
jó nagy barom vagy te is hogy kemény 10 évet ilyenre herdáltál el, mert egy ideig még hagyján a dolog, míg te se kapkodsz a kölyökért addg ugye kényelmes hogy a másik se akar, de azért urambocsá egy ennyire jövőkép nélküli, lusta hentergő motiválatlan picsát azért vegyen már észre az ember hogy nem parti se most se később.
normál esetben már az elején a nő kezdi a témát hogy "ja kéne már gyerek, de tudom hogy még nem alkalmas," így megérti ha a másik kissé halasztja a témát, de végig megvan benne a szándék.
Te meg dédelgettél egy igazi ingyenélő repedtsarkút csak az meg rábaszott, mert megromlott, összeaszott elhízott a 10 év alatt, szóval utánad le merném fogadni hogy már némileg komolyabb meló volt eg újabb balekot szednie magának. Jahh, ugye a természetes adottságok romlandóak, minden ribancnak ez a legfőbb baja.

cyd 2011.11.23. 15:14:50

@gernika: Pulóverhez még nincs elég hideg. Az két póló volt.
.
.
.
*bazmeg egy nőnek magyarázom a ruhadarbokat...*
Frici! Dobd ide a fénykardodat. Bekapcsolva. Heggyel előre.

2011.11.23. 15:15:12

@A Jó Meglepően Izmos Hercege:
Dejo-dejo, én is megyek. :) Ugye megyek?

@JOKKA21:
Sztem nem hasonlítok a Zsura, mármint a vivás Zsura. :)

dr. gernika 2011.11.23. 15:16:15

@cyd: Oppárdon aminek hosszú ujja van, az az én fogalmaim szerint már pulcsi. :D
Beállhatok mögéd, mikor a fénykardot várod? :)

Dr. A Jó Meglepően Izmos Hercege 2011.11.23. 15:17:07

@Frigyesur:

Dehogy szólok be, érdekemben áll a lagzi. :) Lehet lesz gumicukor-hegy, és egy nagy kézfertőtlenítő-tartály is! :)

Dehogy mondom el a tuti módszereit gernikának! :) Egy kis füzetke scannelt másolata sokkal jobban ellensúlyozná! :D

ST83 2011.11.23. 15:17:57

@savanyúUbulka: Olvasd mar el megegyszer amit irt:)

Dr. A Jó Meglepően Izmos Hercege 2011.11.23. 15:18:00

@"Zsu":

Nyilván Zsu. De a csokiszökőkútnál ádáz harcot kell majd vívnod gernikával. :)

Szöszi 28 2011.11.23. 15:20:14

@A Jó Meglepően Izmos Hercege: Igények azok vannak:D Csokiszökőkút, gumicukor-hegy, pia, kaja...

cyd Édesem! Lehet, hogy pár millával drágábbra jövünk ki, mint amit ki tudsz perkálni zsebből:) Szabadítsd fel a tartalékaidat:)

Szöszi 28 2011.11.23. 15:20:55

@A Jó Meglepően Izmos Hercege: Ez izgisen hangzik:) Műsor már lesz, akkor az pipa:D

Frigyesur (törölt) 2011.11.23. 15:22:46

@A Jó Meglepően Izmos Hercege: ha rum is lesz, akkor meghívom magam! :)

Bah, az a füzet nekem annyira égő, hogy én biztos nem üzletelek vele. *vörösödik*

Frigyesur (törölt) 2011.11.23. 15:23:58

@gernika: Énisaszittem. De most feszült figyelemmmel várjuk, hogy mi is a pulóver vs. póló közti különbség szakszerűen, egzaktul és pontosan.

Frigyesur (törölt) 2011.11.23. 15:27:51

@cyd: Nézd el neki, te már régebb óta vagy nő, mint ő! :D
Nem dobom, nem érdemled meg a kegyes halált :P

Frigyesur (törölt) 2011.11.23. 15:34:04

@gernika: Én erőteljes basszus hangon mondom a de-t :))

Dr. A Jó Meglepően Izmos Hercege 2011.11.23. 15:39:53

@Frigyesur:

De (vihogva) akkoris csak a füzetke tartalmának scannelt másolatáért adom ki ezt az amúgy igencsak égő infot! :D

Frigyesur (törölt) 2011.11.23. 15:45:46

@A Jó Meglepően Izmos Hercege: Ez az a pont, amikor a kíváncsiságomat legyőzi valami, amit inkább nem szivárogtatnék ki. Úgyhogy ez nem fog bejönni.

cyd 2011.11.23. 15:46:39

@Frigyesur: Arra gondoltam, hogy ha már mögém állt, akkor inkább kilépek oldalra és elkapom a markolatnál fogva. Ha túl közel állt: ÍJ

"A pulóver olyan, viszonylag VASTAGABB ruhadarab..."
wikipedia, kiemelés tőlem

@Kata1987: Mucika semmi gond. Eladjuk a lakásod.

@"Zsu": Perszehogy jössz. Különben kivel követném el a házasságtörést.

2011.11.23. 15:47:19

@A Jó Meglepően Izmos Hercege:
Ááá, a csokiszökőkutat meghagyom gernikának, de én sós-sajtos aprósütit kérek. :)

2011.11.23. 15:48:15

@cyd:
A házasságtörő mindenidet.
@Dövan: pedig a testére erősített bombával robbantaná fel az esküvő helyszínét féltékenységében. :)

Szöszi 28 2011.11.23. 15:51:17

@"Zsu": Héj! Dövan Titeket robbantson fel, a mi bulinkat ne tegye tönkre!

Frigyesur (törölt) 2011.11.23. 15:52:24

@cyd: gernika értékes Nardmármegintmilyenszörnyecikidolgotművelt informátor, az ő életben maradása létfontosságú számomra.

Ennyi? Hát ez így igen szakszerűtlen érdemi póló vs. pulóver vitában nem állja meg a helyét.

Dr. A Jó Meglepően Izmos Hercege 2011.11.23. 15:52:41

@Frigyesur:

Szorgos népünk győzni fog. Kitty korrupt és mohó. Ezt kihasználom!

dr. gernika 2011.11.23. 15:55:18

@savanyúUbulka: Kurvajó luftokat lősz, nagyon röhögök. :DDDD
Mekkora balfasz ez a Bundi! :D

2011.11.23. 15:57:03

@Kata1987:
A Te urad lép velem félre. :P

Frigyesur (törölt) 2011.11.23. 15:57:56

@A Jó Meglepően Izmos Hercege: :D Olyan gyermeki örömmel beszélt 1.5e aranyról, hogy megesett rajta a szívem. De nem hiszem, hogy ezt többször eljátszhatja! :D

dr. gernika 2011.11.23. 15:58:13

@Frigyesur: Aaaaanyira cuki! És képesek voltatok csak 1 oldalt átküldeni! Narddal azóta elvonási tüneteink vannak, és bánatunkban harmadrangú kommentelők életével foglalkozunk. :D
A Nagyvezér helyett!

Szöszi 28 2011.11.23. 16:00:18

@"Zsu": Úgy értettem. Téged meg cydet!
:)

2011.11.23. 16:02:38

@Kata1987:
Elteszi láb alól a tanúkat is. :)

cyd 2011.11.23. 16:03:02

@A Jó Meglepően Izmos Hercege: 3-400 golddal én is beszállok, az már kis kerekítgetéssel megvan 2k.
Kitty ennél ne legyen mohóbb, mert kosfejet talál az ágyában.

@"Zsu": Na! Dövan féltékeny? Rám? Nem kell féltékenykednie, csak bele akarnak kényszeríteni ebbe a házasságba, szívesen átengedem neki Katát, így már semmi nem áll a mi románcunk útjába.

JOKKA21 2011.11.23. 16:06:41

@"Zsu": Nem baj, aranyos csaj vagy.:)

indapass90210 2011.11.23. 16:10:16

@Kata1987: Zsu-t más nem sunázhatja!! )))

Frigyesur (törölt) 2011.11.23. 16:10:56

@gernika: :DDD "azóta elvonási tüneteink vannak, és bánatunkban harmadrangú kommentelők életével foglalkozunk" :D Igazán kedves :))) Azt nem értem, ha ennyire cuki, akkor miért nevet rajta mindenki? :S :@ :D

@cyd: 'Kos'fejet? Dehogy szállsz be, nem érdekel az téged :P

Dr. A Jó Meglepően Izmos Hercege 2011.11.23. 16:12:59

@Frigyesur:

Mert nagyon cuki. Főleg a kézírás édes. :D

@cyd:

Én akár 2000g-t is felajánlok a cuccért.

Szöszi 28 2011.11.23. 16:13:06

@Dövan: Úgy tűnik mégiscsak fogja:D Zsu se ellenkezik:)

indapass90210 2011.11.23. 16:15:42

Előbb utóbb majd eljön az a pillanat, amikor fel kell írni egy mátrixot. Az oszlopfőkön a csajok, a sorok elején a fiúk. Aztán a ki-kivel volt metszetbe majd rakunk egy x-et. Az nyer, akinek a neve alatt/mellett lesz legalább 5 x.

Éljen a belterjesség! :D

dr. gernika 2011.11.23. 16:16:24

@cyd: Ne haragudj, hogy nem fogdostam meg a ruhádat, a félhomályban nem láttam, hogy egy viszonylag VÉKONYABB darabra húztál pólót. :)))
Nem cikizni akartalak amúgy, csak mondani valamit, amivel villanthatok itt a potenciális kommentelők között. Ismertem egy másik orit is, aki így öltözött, alapvetően ő is jó arc volt meg jó humorú. Bár, ha a különlegességkopmlexusotokban is hasonlítotok, akkor ezt nem bóknak fogod venni, hanem elszontyolodsz, hogy nem vagy elég egyedi....

cyd 2011.11.23. 16:17:11

@Frigyesur: Kosfejet (egyébként is Ranagol nagyúr állata) Törpe vadász karaktere van (többek között), nem? Azoknak meg elsődleges hátasuk a kos.

indapass90210 2011.11.23. 16:19:41

@Kata1987: Végülis, ha a barátaimnak jó, az nekem is jó! Zsu utána úgyis megmossa, aztán akkor olyan, mintha új lenne.

dr. gernika 2011.11.23. 16:19:59

@Frigyesur: (igazából azon is sokat dolgozom, hogy szörnyenciki dolgokat műveljen és legyen miről informálni)

@Dövan: Én maradok az 1 x-nél. Inkább pletykálok róla. :))

cyd 2011.11.23. 16:22:54

@Kata1987: Ahogy elnézem, mondjuk Te sem. Menyasszony.

indapass90210 2011.11.23. 16:23:06

@gernika: 1 x, itt már a legtöbbnek összejött. Jokka meg erősíti a szabályt.

Frigyesur (törölt) 2011.11.23. 16:24:21

@gernika: cyd valami ilyesmiben nyomja ezek szerint? :))))
www.edhardywebaruhaz.info/images/Christian%20Audigier/Christian%20Audigier2056.jpg

Csak nala nem egybeszabott, hanem olyan, amit a futballistak es azok huliganjai nyomatnak? :)))

Legalabb, ment a haja es a szeme szinehez, mint Nardnal? :DDD

Szöszi 28 2011.11.23. 16:26:59

@cyd: Nem ígértem, hogy hűséges leszek:D Így nem zavar, ha te sem vagy az:)

Frigyesur (törölt) 2011.11.23. 16:27:45

@A Jó Meglepően Izmos Hercege: Tovabbra sem ertem ezt miert kell nevetve mondani, inkabb gunyolodo felhangja van. Szerintem igenis szepen irok, es az en betuimnel kerekebbet senki sem ir! :)

@cyd: Ööö, ertem. Torpe van az tuti, a hunter is, de hogy a ketto egyutt. Na mindegy, aszem ez annyira nem lenyeges informacio, Mr. Kocka :P

@gernika: Hat nem magatol megy az neki?! :)))

Dr. A Jó Meglepően Izmos Hercege 2011.11.23. 16:29:23

@Frigyesur:

De épp ez az, hogy nagyon cuki!

@cyd:

Hooshee informált téged bazzeg? :)

cyd 2011.11.23. 16:34:25

@Kata1987: Nem is kell ígérned. A nászéjszaka után már úgysem vágysz másra.

@Dövan: Ha ilyen alapon vesszük az x-eket akkor már talán háromnál is tartok.

Bundabandi® (Cookie Bunny) 2011.11.23. 16:38:49

@savanyúUbulka: A kapcsolatban én voltam a nő. És nem vagyok se leszbi, se buzi. :P Úgyhogy nem talált!

cyd 2011.11.23. 16:42:04

@A Jó Meglepően Izmos Hercege: Nem mondod, hogy ő is nyomja? És veletek egy guildben? Egyébként nem, csak emlékszem.

cyd 2011.11.23. 16:47:05

@Bundabandi: Pedig igazán vitatkozhattál volna vele a balfasz mandró szemszögéből. Biztos nagyon okos tanácsokat osztogatott volna még.

I am Not A Princess I am A Khaleesi 2011.11.23. 16:59:27

@gyvy: Írom ám! Tegnap se hajtotta le a WC deszkát... Asszem ez mindent elmond! :))

I am Not A Princess I am A Khaleesi 2011.11.23. 17:04:16

@cyd:
1. Beskatulyázni? Oh, sajnálom. Tudom, h ezen a blogon, ilyen korábban még soha nem fordult elő.
2. Igazad van. Nem CSAK a SZNOBOK szoktak egy/több milliós esküvőt/lagzit rendezni. A előkelő milliárdosok is. No meg a nem előkelő, de milliárdosok is (ja, ők is sznobok).
3. És vannak az átlagemberek, akik megéreznek egy/több milliót, de mivel az a trendi, és a barinőnek is olyan volt, meg látta egy tucat csajszi magazinban, h mi kell a jó esküvőhöz, h szép, előkelő és emlékezetes legyen, a föld alól is megszerzi a pénzt. Sőt, bár nem vallásos, azé' vesz egy gyorstalpalót hittanból, h legyen templomi esküvő is, meazolyancsudiszép.
4. Nekem ez, az előkelők szokásait, életmódját utánozó ember, akár csak egy, nagy alkalomra is. Idegen szóval tudtommal ezt úgy hívják, h sznob. Vagy alkalmi sznob. 
5. Előfordulhat, h nem értünk egyet ( megint). :))

2011.11.23. 17:39:38

@cyd:
"@"Zsu": Na! Dövan féltékeny? Rám? Nem kell féltékenykednie, csak bele akarnak kényszeríteni ebbe a házasságba, szívesen átengedem neki Katát, így már semmi nem áll a mi románcunk útjába. " Ezt Dövannal boltold le. :)

De olvass lejebb:
Dövan2011.11.23. 16:10:16
"@Kata1987: Zsu-t más nem sunázhatja!! ))) "

Jah bocsi:
Dövan2011.11.23. 16:19:41
"@Kata1987: Végülis, ha a barátaimnak jó, az nekem is jó! Zsu utána úgyis megmossa, aztán akkor olyan, mintha új lenne." --> @Dövan: Fújjj, Te beteg vagy.

@JOKKA21:
"@"Zsu": Nem baj, aranyos csaj vagy.:) "
Danke, írtam levelet. :)

2011.11.23. 17:40:45

@Dövan:
"Előbb utóbb majd eljön az a pillanat, amikor fel kell írni egy mátrixot. Az oszlopfőkön a csajok, a sorok elején a fiúk. Aztán a ki-kivel volt metszetbe majd rakunk egy x-et. Az nyer, akinek a neve alatt/mellett lesz legalább 5 x.
Éljen a belterjesség! :D"

Háhá, én még 0x-es vagyok. Háhá... Én is erősítem a szabályt. :)

Dr. A Jó Meglepően Izmos Hercege 2011.11.23. 18:04:12

@cyd:

Nem, másba találtál bele, de telibe. :)

JOKKA21 2011.11.23. 18:12:40

@Picicsibe: Csibe kényeztetnélek.:)

JOKKA21 2011.11.23. 18:14:45

Válaszoltam Zsu.:)

dr. gernika 2011.11.23. 19:08:37

@"Zsu": Neki 2 kommentelő volt meg, nekem egy.

Αphelion 2011.11.23. 19:11:31

Jo esztet, jo vodkazaaaszt :D

Szöszi 28 2011.11.23. 19:21:00

@Aphelion: Jó estét, de borozás lesz, nem vodkázás:)

Αphelion 2011.11.23. 19:27:12

@Kata1987: Egesszegedle kocc kocc :DD Mien bolt iszol amud?

Szöszi 28 2011.11.23. 19:30:10

@Aphelion: Még nem iszom, le kell mennem a boltba megvenni, de az biztos, hogy száraz lesz és vörös:)

I am Not A Princess I am A Khaleesi 2011.11.23. 19:36:30

@Kata1987: Ha száraz, akkor persze, h utána vörös lesz! :D

JOKKA21 2011.11.23. 19:43:45

@Picicsibe: Úgy, hogy nyalnám a combod.:D

@"Zsu": Nincs mit.:)

Αphelion 2011.11.23. 19:48:38

@Kata1987: Hejesz, en isz az oan bolokac cejetem. :)

@Picicsibe: Ehhez vicont nem eltek, nekem mindig nedvesz cokott lenni. Ha @JOKKA21: plobalkozna akkol pelce calaz maladna, ezel isz mondom neki h naon alanyosz de nem mukodne.

2011.11.23. 19:55:29

@Muha:
Ezért szerintem még lecsuknak. :P

Αphelion 2011.11.23. 19:59:29

@Muha: Nem looocc! Lihanna legjobb camat isz enekli: www.youtube.com/watch?v=UpI6y0UCGjQ

Naon bilom ahod tancolgat :)))

Muha 2011.11.23. 20:01:56

@"Zsu": nem csináltam semmit.

:D

2011.11.23. 20:04:04

@Muha:
Már azért is lecsuknak, hogy megnézted a videot. Azért meg hogy belinkelted levágják a dudodmidet. :)

Dr. A Jó Meglepően Izmos Hercege 2011.11.23. 20:06:44

@"Zsu":

CSP kommentelők közül csak egy, a többi nem számít :)

Muha 2011.11.23. 20:07:26

@"Zsu": szeretek veszélyesen élni.

:D

2011.11.23. 20:14:10

@A Jó Meglepően Izmos Hercege:
A játékszabályok még nem tiszták... halasszuk el ameddig Dövan nem nyilatkozik a szabályokról.

indapass90210 2011.11.23. 20:16:22

@"Zsu": nagy összegekben ne fogadj rá, hogy ez sokáig így marad!

2011.11.23. 20:16:33

@Muha:
Adjak tippeket? :D

indapass90210 2011.11.23. 20:17:22

@cyd: már három csajt megszúrtál innen? :D

Αphelion 2011.11.23. 20:17:45

@"Zsu": @Muha: Udan mal mel cuknak le Muhackat. Inkabb javaszlom h o leden A Nap Kommenteloje amielt eszt belinkelte! :D <3

2011.11.23. 20:18:49

@Dövan:
Az a gond drága Dövan, hogy ha nagy összegben fogadnék (akár veled is) ugye nem gondolod, hogy utána olyan balga lennék, hogy önszántamból elveszítem a fogadást. :)

2011.11.23. 20:20:35

@Aphelion:
Beszélj már rendesen!

indapass90210 2011.11.23. 20:21:05

@"Zsu": legfeljebb utána próbálnád eltitkolni :D

Lényeg, hogy ne azzal x-elj, akivel fogadtál :)

Muha 2011.11.23. 20:23:08

@"Zsu": őőő, nee. :D

@Aphelion: nem szeretnék celeb lenni. :D

fú ez nagyon minimal, de bírom ezt a csírkét.

mielőtt a rockercelebek baszterkálódnának, mondtam, hogy minimal.

magda- lena
www.youtube.com/watch?v=8OnM8gBwmUc&feature=rellist&playnext=1&list=PL32E07DF655C234B8

I am Not A Princess I am A Khaleesi 2011.11.23. 20:24:16

@Aphelion: Nem kell hozzá érteni. Ezek csak száraz tények. :)

2011.11.23. 20:24:21

@Dövan:
:) Nem szokásm titkolózni v hazudni. :)
És mettől számít az 1x?
Csak ez a csp blog számít? Ugye nem? Csak hogy Nardnak ne legyen jó napja. :P

indapass90210 2011.11.23. 20:25:06

@gernika: most úgy hirtelen felvillant egy kép, hogy ki a másik x :)

Αphelion 2011.11.23. 20:26:12

@"Zsu": Hat kommentelhetek a valodi szemelyisegemmel is, de azt nem igerem h rendes leszek. ;) Kiveve ha nalad rendesnek szamit az h megjegyzem h Muhanak igaza van, ez a Megan Nicole egy nagyon tuti sunci! ;D

Hurri Kán 2011.11.23. 20:27:29

@Muha:
Tud ez rendesen főzni? :D

2011.11.23. 20:28:20

@Aphelion:
Látod-látod, tudsz te ha akarsz. :)
"nem igérem h rendes leszek" állok elébe. :)
Tuti, de fiatal. :)

Αphelion 2011.11.23. 20:32:21

@"Zsu": Hany evesnek saccolod kb.?

tőzegmalac 2011.11.23. 20:34:18

@"Zsu": nem a korára kíváncsi:)

Hurri Kán 2011.11.23. 20:35:59

@kabátnyúl:
Arra megvan a megbízható segédszemélyzet. Igaz, nem ilyen fiatal, de nem is elvárás. :D

Muha 2011.11.23. 20:37:04

@gyvy: tud.
olyan teát csinál beszarsz. :D

@"Zsu": amúgy annyi.

2011.11.23. 20:37:13

@kabátnyúl:
De ha csattan a bilincs a kezén majd lesz sírás-rívás. :)

Αphelion 2011.11.23. 20:37:25

@"Zsu": Hat ha 18 akkor Amerikaban sem csuknanak le senkit amiert sunazna. Ha meg 17 akkor csak 1 ev es 18 lesz :)

De ha te tenyleg kb. 25 vagy akkor nalad is csak par evvel fiatalabb. Szoval nem ertem mit rinyalsz ;) :P

2011.11.23. 20:37:58

@Muha:
Teát iszol? Mi van beteg vagy?

Hurri Kán 2011.11.23. 20:39:22

@Muha:
Akkor lehet, alkalmazom. :D

2011.11.23. 20:40:19

@Aphelion:
Nem rinyálok, csak közlöm a tényeket. Különben is: Neszoljálbe. :P

tőzegmalac 2011.11.23. 20:40:54

@"Zsu": nem az a sírós fajta:)

JOKKA21 2011.11.23. 20:47:25

@Aphelion: Logopédus látott már?:)

@Picicsibe: Tudok, eléd feküdni.:D

Muha 2011.11.23. 20:50:22

@"Zsu": nem. dehogy.de a tea nagyon szuper. :D

Αphelion 2011.11.23. 20:57:46

@JOKKA21: Bisztosz latott mal, de cak luhaba. Vicont lefogadom h cejetett volna mesztelenul isz latni. Hihihihiiiiiii :))))

@Muha: Mi van abban a tejackaban? Cak nem vmi fuvecke? ;))))

dr. gernika 2011.11.23. 20:58:34

@Dövan: Jaigen, ti találkoztatok. Kérhetek véleményt priviben? :D

I am Not A Princess I am A Khaleesi 2011.11.23. 21:20:52

@JOKKA21: Hmm. Tehát végig nyalod a combom, azt annyi? Dobod is el magad?

Gondold át ezt mé1x! :D

tőzegmalac 2011.11.23. 21:21:05

valami csajbuli lehet a szomszédban, mert olyan vihorászás van, hogy mindjárt át megyek:D

Αphelion 2011.11.23. 21:27:13

@kabátnyúl: Menjel, csak a kameradat otthon ne felejtsd! ;)

I am Not A Princess I am A Khaleesi 2011.11.23. 21:27:36

@kabátnyúl: Csak nehigy bridgező 70esek legyenek. Akko' nem szabadulsz! :D

indapass90210 2011.11.23. 21:33:23

@kabátnyúl: ne menj, mert még a végén levetkőztetnek és mindenféle disznó dolgokat tesznek veled!

I am Not A Princess I am A Khaleesi 2011.11.23. 22:04:50

@kabátnyúl: Á, Dövan csak irigykedik! ;))

Mennyé'...
Ha 70esek, legalább nem fogaznak. Gumi se kell, mert nem lesz terhes. Papírzacskót vigyél a fejükre.

Vagy inkább nagy krumplis zsákot, oszt csinálj rá lukat (lukakat).

Hajj, de jó estéd lesz! :D

cyd 2011.11.23. 22:44:16

@Dövan: Ha engem kérdezel 0, ha a többi kommentelőt, meg a "kommentrománcokat" nézed, akkor meglesz a 3.

@A Jó Meglepően Izmos Hercege: Őőőő... M.A.G.U.S.? H-val? És paplovag voltál vagy pap? :)

dr. gernika 2011.11.23. 23:17:23

@cyd: Aszongya pap volt, de nem abba trafáltál bele.

cyd 2011.11.23. 23:26:45

@gernika: Akkó' mocskosul nem értem. Fáradt vagyok és rohadtul cigifüsttől bűzlik mindenem. Legalább arra a kommentemre írta, amivel beletrafáltam? Egy tippem volt még elsőre, hogy Hooshee=Kitty, de ezt rögtön elvetettem, mert az előbbi nem változtatna nevet és a kora sem passzol, ja meg a nője neve/kinézete sem.
Tőlem akár priv is leírhatja, de képtelen vagyok tovább találgatni.

[c] 2011.11.24. 00:09:22

@Zsebtelep: Ebben ott a tévedés, hogy a családbarát nem azonos a papuccsal.

dr. gernika 2011.11.24. 00:14:21

@cyd: Nem azért mondta, hogy tudd, ezt az infót titokban tervezi tartani. De a közös ismerősötök szerintem meg tudja mondani. :)

cyd 2011.11.24. 00:44:18

@gernika: Nem azért mondom, hogy "akkor álljon fel neki, amikor én akarom" mert utálom, ha sejtetnek valamit aztán titokra hivatkozva bekussolnak. A közös ismerőssel meg kb. 3 éve váltottam e-mailt utoljára, fórumkommentet csak 2,5 éve.

Joe69 2011.11.24. 00:57:14

Ennyi kommentet végigolvasni nem tudtam, de tán tudok még eredetit írni:

- Manapság a 30-34 körüli férfiak többsége tényleg alkalmatlan a családalapításra. Belgiumban egyébként az először nősülő férfiak átlagéletkora 37 év. Mellesleg egy pasi soha nem a gyereksírástól fél, hanem pl. attól, hogy a 12 éves srác megkérdezi, neki miért nincs Iphone-ja, mint a többieknek, nem is beszélve az asszony igényeiről...lakás, kocsi, stb, ami a szomszédnak megvan..ettől rettegünk főleg..

- A nők dugás, ill. dugás+gyerek témában nem tűrik a visszautasítást, annak a férfinak vége, aki egyszer nemet mond ezekre. Az már csak duma, hogy később már azért nem akar, mert már őneki sem kell. Attól a férfitől nem kell többé, aki visszautasította. Pláne, ha amúgy is egy csak jobb híján elfogadott bétahím volt a számára. Én is jártam így, de hozzá is tettem, hogy ha gondolod , menj el. El is ment. Igaz, olyan is volt, aki maradt, mert azért megérte engem mással lehúzni egy ideig még. A posztoló is leírt ilyen esetet.

- A 30 körüli nők viszont biológiai okokból már tényleg nem várhatnak sokat, ha komolyan gondolják, a türelmetlenségük érthető. Ezért aztán jogosan robbantanak korukbéli párjukkal, ha az tovább tökörészik. Viszont a saját koruktól való fosásuk egyik következménye, hogy 30, 30+ körül már mindenkit öregnek tartanak, aki idősebb náluk. Van egy csomó 38-45 közti, netán még idősebb pasi, aki akkor érik meg, válik lelkileg , egzisztenciálisan alkalmassá, hogy családapa legyen, de ezek a "vénemberek" nem kellenek a 33+ évesen újrafelfedezett tiniségüket élő "hüdejónővagyok" nagyarcot növesztett szuperpicsáknak. Ha elvált az idősebb pasi, azért gáz, ha nőtlen volt addig, azért. (Ha nős, akkor izgalmas, akkor nem számít a kora, páran elkezdenek nőspasizni) De a többség a szakítása után dühödten elkezd jóval fiatalabb huszonéves pasikkal kúrogatni, iszonyúan igénytelen kapcsolatokban, amiből aztán végképp semmi sem lesz, csak keferágás, és pasigyalázás ezerrel. Gondolom, a posztoló lelépett csaja is legalább egy tizessel fiatalabb farokkal vigasztalódott.

Ez van, én ezt látom a környezetemben. Valahol mindenki megérdemli a sorsát.

párnalárva 2011.11.24. 05:29:05

"Hercegnőci"

Buzi-e vagy?

Before · http://azbeszt.blog.hu 2011.11.24. 06:43:22

Jézusom, még ekkora egy seggfaszt...

dr. gernika 2011.11.24. 06:53:29

@cyd: Jólvanna morcika,akkor majd egy legközelebbi összeröff alkalmával elmondja, de neten inkább mégse.

ThufirHawat 2011.11.24. 07:53:29

Baszod, ez ritka szar írás volt.

Vision 2011.11.24. 08:20:33

@Bundabandi: Te 10 évig voltál együtt egy olyan emberrel, akivel a kapcsolatotok egy lépést sem tett előre ez idő alatt? Bizony, neked is jár a faszkorbács, így 30-on túl. :)

A faszi csak annyiban hibás, hogy hitegetett ("majd, majd"), bár te meg sügér voltál, mert elhitted.

R. · http://macskanyelv.freeblog.hu 2011.11.24. 08:48:10

a kérdés persze az, hogy a posztíró tanult-e az egészből és ha megint szembejön egy rendes lány vagy akár hercegnőci is, aki tőle szeretne gyereket, akkor elveszi-e vaaaagy....most meg az elment hajó miatt fog rinyálni és azért basz el mindent?

nahát-nahát 2011.11.24. 09:16:14

ha a közgondolkodást nem ostoba celebek, médaizék alakítanák, akkor talán egy kicsit értelmesebb életet élne a társadalom.

superedi 2011.11.24. 09:47:38

Saját tapasztalatok :)
Párommal több mint 3 éve jöttünk össze, ő már 30+, nekem még van pár évem :) Májusban megkérte a kezem.
Eddig persze azt mondogattam, hogy ha megkéri a kezem biztosan igent mondok, de nem ragaszkodom az esküvőhöz...legalább is x évig nem...most a gyűrűvel változott a dolog, de nem a házasság része érdekel, inkább a hm...lagzi...a szervezés, a buli az esküvőm napján :)

Egyébként ha a csaj rinyál egy gyűrűért, inkább vedd meg, kérd meg a kezét..ha nem jön össze buktad a gyűrű árát (vagy nem)..ha összejön, az esküvőt is lehet még húzni egy darabig...:)

A baráti körön belül még két párnak kezdődött a kapcsolata akkor, amikor a miénk. 1. pár nem akarnak összeházasodni, a gyerkőc most 7 hónapos.
2. pár tavaly házasodott össze, a csaj gyakorlatilag bármelyik percben szülhet :)
Szóval ehhez képest mi le vagyunk maradva..jah és hozzá kell tennem, a lányok közül én vagyok a legfiatalabb, ők 30 vagy a fölött vannak pár évvel...viszont a párom a pasikkal egy idős szóval, inkább ő 'éretlen' még...:)
Viszont idegesítő, hogy a többiek tudtak előre lépni, mi viszont nem...

Gyerek kérdés: A fenti dolgok miatt (bár még nem vagyok 30) úgy érzem el vagyunk késve a dolgokkal..
1. jövőre tuti nem lesz még esküvő, esetleg utána, az már 2 év, utána jöhet a baba, egyáltalán nem biztos, hogy szerencsénk van és szinte azonnal összejön...szóval addigra már én is jóval 30 fölött leszek...elgondolkodnék azon, hogy akarok e egyáltalán még gyereket..
2. Most összehozunk egy gyereket...gyors polgári esküvő (csak szűk család), aztán majd pár év múlva csinálunk egyházi esküvőt + lagzit :) Most ez a változat van érvényben :) Viszont a páromon még mindig nem látom, hogy igazán akarná azt a gyereket...

És én miért ragaszkodom hozzá? A lányok, a társaságban, 30 körül kezdték tervezni a babát, összejött, szülnek/szültek 30-32 év között.
Attól, hogy ez a dolog kitolódott, még nem ideális..A biológiailag ideális kor a nőknek még mindig max. 28 éves korig van..ezt tapasztaltam, a társaságunkban a következő dolgok történtek:
az egyik lány elveszítette az első gyermekét, mikor az 5. hónapnál járt, fejlődési rendellenesség miatt...bár öröm, hogy úton van a második baba és minden rendben van vele...
a másik lánynak koraszülött lett a babája, mert baj volt a szívével, szülés után a látásával és a hallásával is baj lett a picinek, de szerencsére minden rendben van jelenleg, a harmadik lány elkapott valami fertőzést a 7. hónapnál, beindult a szülés...az orvosok leállították, de még nem tudni károsodott e a baba fizikailag vagy bárhogy...persze az UHstb. nem mutatott semmi ilyesmit, de láttunk már karón varjút...
Egyébként mindannyian egészségesek voltak, semmilyen öröklődő vagy egyéb betegségük nem volt...

Szóval ezért nem akarok tovább várni...ha szerencsém van összejön a baba most már! és még 30 alatt szülhetek...

A csajok nem véletlenül rinyálnak...:) Keress magadnak pár évvel fiatalabb csajt, ha még nem akarsz családot! Vagy szedd össze magad és legyél felnőtt legalább egy kicsit...

Mellesleg egyik barátomat 5 év után hagyta ott a csaja, pont akkor mikor meg akarta kérni a csaj kezét..a lány azt mondta, most már késő és elköltözött. MOndjuk az is benne volt, hogy volt másik pasi...szóval egyből hozzá költözött...a srác 10hónap után megkérte a kezét, most ősszel összeházasodtak..pont egy évvel később..
A barátomnak azóta sincs 'normális' kapcsolata..

Tomycat 2011.11.24. 09:58:11

A valasz a cimben van "A csaj két évig hiába rinyált a gyűrűért" -> akinek rinyalni kell a gyuruert, az a pasi total zsakutca. A csaj eleg lassan de felfogta. Akkor le is lepett.
Magaslorol, tarsadat lenezve akarsz engedelmes felesegi igaba not behajtani...haaat szoval tarsat nem fogsz talalni, legfeljebb engedelmes joszagot. Az is csak a penzedert tur, vagy mert mas nem jut, elfogad omega himnek.
Nem erted miert jo a 4-es nek? Mert tisztelik egymast, tarsak. Csak ennyi. Szoval, ha nem valtozol, sorsod a magany! Mert ha lesz is melletted valaki, akkor is egesz eleteden keresztul csurog majd a nyalad 4-es egymast tisztelo eleteert.

KovA 2011.11.24. 10:19:29

Nem érdemes az összes pasiesettel 1-5 -ig egyesével foglalkozni, szerintem a helyes megoldást te is sejted.
Konkrétan a te eseteben meg érthető a faképnél hagyás.

Hogy mi a helyes/egészséges viselkedés - ahhoz nédzd a természet szempontját...
Valaminek az életképessége a mennyiségi és minőségi reprodukciót is magába foglalja. Az élet pedig fogyócikk és szakaszai vannak...
Vagyis ennek (és nem a saját kényelmed vágyaid stb.) figyelembevételével - te hogy programoznád a lányok viselkedését - mit mikor tegyenek, mit miképp ítéljenek ?
Mit lépjenek ?

Másrészt hogy értékeled szintén az élet (evolúció) szempontjából a vizsgált kis közösséget - 5 pasi 5 csaj és az átaluk megtestesített (kultúrát) értékrendet. Életképes ? Önfenntartó ?
Vagy zsákutca, melynek végén sokan kír(at)tatnak az életnek könyvéből ?

Mert ez a mérce. Persze lehet más is :-) Az élet liberális az értékítéletszabadságoddal szemben - ám az erdeményhirdetés nála van. Az embernek megfelelő értékrend esetén is lehet pechje, de egy egész közösségnek ritkán.
Ha a közösség bukik az több mint pech... szerintem már ott sejthető hogy valami baj van, hogy ezek a történetek 30-as évek tájékán játszódnak. Ott már semmi sem korai, sőt már késésben van.
A biológia nincs tekintettel az ember hülyeségeire, meg elméleteire - a közösségnek kell a biológiai (mosógép)programtárcsa szerint szerveznie magát, mert fordítva nem fog igazodni... minek is ?
Lesznek nagy kihalások és elegendő túlélő is betölteni az életteret...
Csak fájdalmas lesz és veszteséges - a szeméttel együtt kihull sok kincs is a jövő generációk számára...
A hülyeségnek (bűnöknek) ára van.

phaszfej 2011.11.24. 10:24:08

Kamu, unalmas, kaka. Szar. Egyétek, de előtte jól rágjátok meg!

Phátyol Ferenc 2011.11.24. 10:24:21

annyi a lényeg, h egy 30 körüli nőstény már igencsak benne jár a korban, egy 30 körüli férfi számára meg igazából akkor kezdődik az élet, azaz ami a csajnak sürgős az embernek bőven ráér 10-15 év múlva is.

b0c1k4 2011.11.24. 10:24:57

Nalunk en(32) rinyalok mar evek ota gyerekert, de accony(30) nemakar meg, szal... (Mondjuk inkabb fel, mivel egyikunk szuleire vagy csaladjara sem szamithatunk). De turelmesvagyok :D Ha kibirtam tobb mint 10 evet akkor kibirok meg 1-2-t :D

Amiel 2011.11.24. 10:32:54

Sok-sok ilyen pasi kellene még, mint a posztoló...legalább ő rájött a hibákra.

Az én(24) helyzetem azt hiszem ideális.
Igen, kisírtam az esküvőt a Páromtól (33), viszont gyereket egyáltalán nem akarok még (és Ő sem). Így mire pár év múlva majd ketyegni kezd az óra, remélhetőleg Ő is akar majd.
A tanulság: kezdjetek fiatalabb lányokkal :)
Megéri.

AutosVilli 2011.11.24. 10:41:00

1-2-3 pali 5 évmúlva megtalálja az igazit, 4es pali irigykedve nézi fiatal jó alakú barátnőket 1-2-3 as palinál,direkt nem pasit irtam az olyan homokos duma.

dez01 2011.11.24. 10:53:19

Hát nálunk is volt.... Esküvő után 3 évig mind2en dolgoztunk, azután a nejem mondta hogy kellene 1 gyerek..... Lett. Most van 4...... úgyhogy nem mondhatja, hogy nem teljesült a vágya....

randomburvi 2011.11.24. 11:02:33

"kisírtam az esküvőt"...hejj, de szánalmas..
Én már anyámnak se rinyáltam semmiért.

KovA 2011.11.24. 11:03:49

@AutosVilli: Ja... viszont 4-es palinak akkor már jó pár éve megvan a nője akit szeret míg 1-2-3 pali lassacskán nem sokáig tud mit tud kezdeni a fiatal jóalakú tyúkokkal.
Legalábbis nem addig ameddig a fiatal tyúkocskák igényelnék, úgyhogy ott lesznek hagyva kókadtkák vénségukre magukra.
Aztán irigykednek a 4-eske unokáira még ki nem halnak.
Ami nem baj - sőt így van rendjén :-)
Persze minden csak szempont kérdése... van olyan szempont miszerint akinél ott a lényeg, hogy fiatal meg jóalakű sőt "barátnő" - hát azé' nem nagy kár :-)

KovA 2011.11.24. 11:18:44

@Phátyol Ferenc:
30+15 = 45. Eddig ráért (szerinted)
45+3=48. Ekkora van meg a két baba.
48+22=70 - ekkora áll saját lábán.
Addigra 5 éve (17éves kora óta)nyugdíjból próbálja támogatni az életre indulását de már előtte 5 éve (12éves kora óta) valószínűleg nem épp az élete legproduktívabb szakaszában munkaerőpiaci számkivetettségtől űzve nevelgeti e minden társadalmi rendszerek legcsodálatosabbikában ...

Majd 20 éves korától a te recepted szerint ráér a gyerök 25 évet és majd úgy 92 éves korában lát valamit az unokájából a szürkehályogján át... 95 éves korában még hallhatja, hogy nagypapának szólítják, ha elég nagyot kiált az unoka...

Szóval ez így egy nagyon kívánatos bölcs önmegvalósító életmenetrend :-)

"Életét így tengi által;
Bár apái nékie
Mindent oly bőven hagyának,
Soha sincsen semmije.
De ez nem az ő hibája;
Ő magyarnak születék,
S hazájában ősi jelszó:
Ej, ráérünk arra még!"
(Petőfi)

2011.11.24. 11:45:13

@KovA:
Ezen a hozzászólásodon behaltam! XDXDXD

Phátyol Ferenc 2011.11.24. 12:08:37

@KovA: ez nagyon szépen le van vezetve eltekintve néhány lényegtelen dologtól, pl:
-ki akar két gyereket?
-nem kötelező 45 éves korig várni, lehet 10 évvel hamarabb is
-nem kötelező éhbérből tengődni
-magyarországon sem muszáj élni
-továbbá a kölök segge alá ssem kötelező mindent odarakni

de az egésznek a lényege az, hogy lehet számodra van egy menetrend, hogy hány éves korodban mit csinálsz, az élet azonban nem így működik. és akárhgy is forgatod ezt ki a lényeg az marad, h az a jó, ha a nő 10-15 évvel fiatalabb.

Burgermeister 2011.11.24. 12:13:55

TajgetoszPOZITIV mind!!!!

lüke 2011.11.24. 12:29:00

hüha
amig tv nem változik, minden a gyereké, igy is marad, ez a biztosíték

KovA 2011.11.24. 13:17:33

@Phátyol Ferenc:
"a lényeg az marad, h az a jó, ha a nő 10-15 évvel fiatalabb"

Ez marhaság van ilyen, lehet ilyen is de az attól még nem jó.
Csak a legkézenfekvőbbet említva: 55 felé járó pasika és 40 felé járó hölgy csak előre nem valószínűsíthető szerencsés esetben van összhangban a szexben és az sem biztos, hogy elég sokáig.
Sokkal nagyobb eséllyel maradnak tovább összhangban lényegesen kisebb korkülönbséggel.
Egy ilyen korkülönség már nagyon feszíti, karcolja a toleranciahatárokat ahhoz, hogy jónak lehessen általánosítani.
Nem kizárt persze - de hogy jó lenne ?!

"ki akar két gyereket?"
Az aki arányaiban nem kifogyatkozni akar az életből.
Persze nem szükségszerű. Ahogy nem szükségszerű akárcsak egyetz is akarni - akár apácaként/szerzetesként is hozzájárulhat az ember egy közösség élet és minőségi reprodukciós hatékonyságához - mint értékrendhordozó/tanár stb... de annak feltétele, hogy más többlete potolja a hiányt minőségben és mennyiségben.
Ez viszont már az élet mércéje az adott közösséggel és kultúrával szemben...
Ezért az alapértelmezés a(z átlag) 2 apuka és anyuka után 1-1. Beleférhet még egy bizonyos határig elviselhető fogyás vagy növekedés - ám ha túl gyors - az is közösségi (és gazdasági) összeomlásához vezet a közösségnek.
Tehát alapértelmezés szerint kettő a magától értetődő - az eltérés az, amit külön megalapozni illik.
Nem ám az ember kénye(lme-)kedve a mérce - mint azt az utóbbi évek agymosása sulykolta... a szórakozás/élvezet/kényelemalapú értékrend meglehet trendi ám az élet értékrendje más.
De hát nem muszáj élni. :-)
De mégsem a kihal(ni akar)ás a magától értetődő...

"nem kötelező éhbérből tengődni"
Ja. mennyé' oszt' prédikáld el azoknak akiknek nem jut munka se, nemhogy bér... oszt' éld túl. Oszt éld túl a prédikációdat...
Persze élni se kötelező... :-)

"magyarországon sem muszáj élni"
Nehogymán' elküldözgesd aki ide született :-)
Előbb van joga itt forradalmat csinálni,
semmint elvárhatnád tőle, hogy odébbálljon a kedvedért.
Egyrészt. Másrészt kiegyensúlyozott értékrendje annak a közösségnek vagyon, amelyik belefér a saját bőrébe/határai közé - a környezetével pedig szimbiózisban él - és nem odébbáll vagy kiszipolyoz vagy kiszipolyozni hagyja magát.

"továbbá a kölök segge alá ssem kötelező mindent odarakni"
Nem, persze. Könnyen mondja akinek odarakták.
Amúgy bizony az a dolog természete, hogy annyit oda kellene rakni, amiből (szerényen, de) nem profitlesők felé eladósrabszolgásodva a biologiailag természetes időszakban meg tudja alapozni a saját minőségi és mennyiségi reprodukcióját.

A most 80-as generáció még nagyjából megtette ezt.
A mostani 40-esnek ezt a képességét már kiszipolyozta a rendszer megteremtve azt a hiányt és keresletet, ami újabb kiszipolyozás alapja: a felhalmozott indulótőke helyébe az áruba bocsájtott indulótőke lép azok számára, akik
a) nem kihalni akarnak
b) nem akarnak forradalmat kivárni...
Lehet, hogy egyeseknek lehetőség külföldre menni.
Egyeseknek lehetőség szerencsés munkát találni.
Ám orczátlanság a közösség túlnyomó része elé ezt mércéül állítani... ez nem életképes értékrend, ha a lehetőség (nem az esély - az tök más) nem a túlnyomó többség számára az - az tömegkihalás.
Olyan mintha maratoni futóverseny végén csak az kapna enni, aki dobogóra kerül... arra esélye mindenkinek de lehetősége csak háromnak van ... azon a címen éhen halatni a tömeget, hogy miért nem te vagy a dobogón - cinizmus.
A rendszer a rossz ahol túl kicsi a dobogó...
Nem az én mércémmel - hanem az életével...
Ennek az előszelét érezzük most - és okát látom a magadfajták értékrendjében.

dez01 2011.11.24. 13:26:49

@KovA: Jó hozzászólás:) Ha van kedved, nézd meg a nepesedes.hu oldalt.

Phátyol Ferenc 2011.11.24. 14:28:32

"Csak a legkézenfekvőbbet említva: 55 felé járó pasika és 40 felé járó hölgy csak előre nem valószínűsíthető szerencsés esetben van összhangban a szexben és az sem biztos, hogy elég sokáig. " - ez honnan veszed?:)a nők t este gyorsabban öregszik, mint a férfiaké, elhiheted h egy 50es férfi ezerszer jobb állapotban van, mint egy 40es nő.

"Az aki arányaiban nem kifogyatkozni akar az életből." - már megbocsáss, de ki az az idióta aki holmi ködös társadalmi elvárások, és népesedési adatok miatt dönt a purdéi számáról?

"Ja. mennyé' oszt' prédikáld el azoknak akiknek nem jut munka se, nemhogy bér... oszt' éld túl. Oszt éld túl a prédikációdat..." - sajnálom hogy számodra újdonságként hat, de hidd el a panaszkodás, és a körülmények okolása helyett meg is lehet oldani a felmerülő problémákat. ez a jobb életminőség kulcsa, nem a kesergés.

"Nehogymán' elküldözgesd aki ide született :-)" - nézd külföldön minden jobb és könnyebb. természetesen mindenki ott él ahol akar. de ha valaki a nehezebb utat választja az ne keseregjen. saját döntés volt, nemigaz?

"Nem, persze. Könnyen mondja akinek odarakták... Amúgy bizony az a dolog természete, hogy annyit oda kellene rakni.." - nekem nem rakták oda:) amiről pedig beszélni próbálsz, az nem a "dolgok természete", hanem az úgynevezett szülői gondoskodás, ami az adott család forrásain belül működik. pl itt élsz keveset keresel, a purdénak is kevés jut. ha valaki tényleg a kölök érdekeit tartja szem előtt szerinted mit csinál?:) mer az bizony lófasz, ha valaki azt mondja "ezt kéne, vagy azt kéne". nem igazán kézzel fogható dolgok ezek a szavak, ha érted mire gondolok.

az utolsó bekezdéseddel pedig nekem adsz igazat, és az különösen vicces, h mintegy fricskaként pöckölöd vissza nekem, amiről beszéltem:D

KovA 2011.11.24. 15:37:47

@Phátyol Ferenc:
"a nők t este gyorsabban öregszik, mint a férfiaké"
:-)))) A pasik szerint (meglehet ők mégis előbb halnak...)
Könnyebb aszondani, hogy vén az asszony mint helytállni :-)
Érdekes módon testük "öregebb" volta egykorú nők és férfiak munkabírásának összevetése alapján - ippeg a fordítottja látszik... nincs öreg nő barátom, csak puha kuki :-)

"de ki az az idióta aki holmi ködös társadalmi elvárások, és népesedési adatok miatt dönt a purdéi számáról?"

Ez nem társadalmi elvárások meg népesedési adatok alapján döntés kérdése, hanem matematika...
Amíg nem volt fogamzásgátlás, meg más volt az értékrend - addig mindegy volt, mert a természetes ösztön gondoskodott az egyensúlyról.

Most a természetes ösztön akadályoztatva van a technikai lehetőségek és az értékrend által, ideje hát egy kissé odafigyelni az összefüggésre és gondoskodni olyan körülményekről, hogy helyreálljon az egyensúly.

Helyre helyreáll, csak az a kérdés, hogy számunkra-e vagy nélkülünk, az nekünk nem mindegy.
Mi magunk rajtunk kívül másnak mindegy vagyunk :-)

Az ösztön már kevés - azért itt a nagy lehetőség a gőgös nagy eszünknek megmutatni mit tud olyan viszonyokat teremteni az ösztönöknek, hogy elég legyen - föl se kelljen merülnie a purdék számának tudományos egyéni kiszámítására.

De közösségileg bizony számolni kell keményen...
és abból egy osztással kijön az egyénre jutó irányadó átlag... mindegy ki valósítja meg - ám annál az átlagnál kevesebbet általánosan követendőnek/tervezendőnek beállítani ugyancsak nem egészséges főleg nem 45 éves korig ráérés céljából.
És a 2 alatti az mindenképp szelekciós fogyás... :-) nem volna gond, ha nem közösséget (és életképességét) általánosan érintő értékrendbetegség okozná.
Itt 5 ember példája már egy kis statisztikailag reprezentatív
minta a közösségből... nem pusztán 5 egyén.

"körülmények okolása helyett meg is lehet oldani a felmerülő problémákat"
Hogyne, barátom - az egész ország vándoroljon ki... hogy ne legyen kötelező éhbérből tengődnie... ez a megoldás - legalábbis annak alapján amit írtál. Okos.
Az egész mezőny álljon fel a dobogóra amire nem fér. Bölcs.
És cinikus.
Nemnemnem - ami megoldás egy-egy egyénnek - nem megoldás a közösségnek.
Épp csak az orvosok készülnek itthagyni a disznólat és már az is katasztrófa...
Induljon mindenki és az uccsó kapcsolja le a vellanytot.

"És a sírt, hol nemzet süllyed el népek veszik körül" (V.M.)

Jobb megoldást nem tucc ? Nekem ez valahogy nem teccik.

Bizony a közösségnek a nehezebb út marad - többek közt kigyógyulni abból amit képviselsz.

"itt élsz keveset keresel, a purdénak is kevés jut"
Ja. És ez így van jól ? Annyiban kell hagyni - és odébb kell állni ha nem teccik. Hát ez igen vérszegény felelet.
Egyes. Leülhecc.

Meg főleg a magad színvonalára leegyszerűsített felismerés. :-)
Én arról gondolkodnék inkább a helyedben, hogy itt élünk, többet kellene termelnünk, hogy purdékra is jusson elég...
Ez kissé emberesebb dolgozat - mégpedig az egész osztálynak.
És egy kicsit meg kellene kapargatni, hogy miért is nincs így - és ott van valahol a megoldás kulcsa.
No ettől a kapargatástól idegenkednek/félnek sokan...
Egyszerűbb megállapítani hogy itt ez van.
És a néhány szerencsésebbnek odadörgölni a szerencsétlenebbek orra alá.
Szenvedj kutya és szolgálj - vagy állj odébb (úgyse tudsz, szégyelld inkább csendben magad).

Sokadmagaddal még viszonylagos jólét/államkölcsön inkubátorban élsz e kényelmes állott de még langymeleg trágyaléalmot konzerváló álláspontodnak - ám az inkubátor-istálló készül a
a fejünkre szakadni azért lassan vége a struccpolitikának...
Készülsz-e már - tanácsod szerint - szedni a cókmókod ?

breki60 2011.11.24. 16:30:33

@Phátyol Ferenc: "egy 50es férfi ezerszer jobb állapotban van, mint egy 40es nő"

Ez azért nem feltétlenül van így. Egy 50-es férfi ha napi kellő mennyiségű pálinkát tol be, nézhet ki hetvennek. Egy 40-es nő meg lehet megszólalásig jó nő. Sőt azon túl is (azaz jó nő marad akkor is ha megszólal).Persze a 40-es nőket nem 20-30 éves férfiszemmel kell nézni és a 20 évesekhez hasonlítani.

Ismerek 40-es szingli srácot, aki pont olyan csapdában van, amit te javasolsz itt. Baromira nem jönnek be neki a 25 éves lányok. Nem csak az a baj, hogy olyan helyekre kell elvinni őket, ahonnan egy 40-est már kinéznek. Ezen túltenné magát. De jönnek a lány hasonló korú barátai és a cimborák, a bulik, amiből bizony már kiöregedett. Próbált elvált nőkkel kísérletezni, de azoknak meg gyereke van. És ott meg az az első, nem fog úgy ugrálni, ahogy a srác fütyül.

Aki 40 éves férfiként akar majd családot alapítani keservesen fog csalódni. 60 évesként a tini gyerekek lázadását kezelni? Az még 40-esnek is fárasztó. :-)

Aki 40 évesen a 20 évesek gondtalan, 50 évesen a 30-asok hajtós életét akarja élni, az borítékolhatóan bukni fog. Aki 60 éves korára nem lett nagypapa, valamit nagyon eltolt.

Itt már valaki (okosan) említette az evolúciót. Valóban csak az erősek maradnak meg. És itt nem az az erős, aki reggeltől estig gyúr, hanem aki sikeres utódot tud felnevelni. Minél többet, annál erősebb. A gyengék, az okoskodók, a kifogást keresők kihalnak. Ez nem baj.

Ha csak egy gyerek van, azzal csak késleltetik a kihalást, de el nem kerülhetik. Nem kell hozzá matematikusnak lenni, hogy ha minden párnak csak 1 gyereke születik, akkor mikorra a gyerekek elérik a "derékhad" kort, akkor nem csak a saját gyerekeikről kell gondoskodniuk, de 4 felmenőről is. Ez igaz társadalmi szinten is, de egyéni szinten is. Szóval szó sincs "ködös társadalmi elvárásokról". Egyrészt mert nem ködösek, hanem világosak, másrészt mert az egyén jól felfogott érdekéből alakultak ki. Nem valami felülről erőltetett rendelet.

@Tomycat:
Nagyon jól megfogalmaztad, minden szavaddal egyet értek.

Phátyol Ferenc 2011.11.24. 16:41:26

@KovA:

"Könnyebb aszondani, hogy vén az asszony mint helytállni" - nem, lecserélni könnyebb egy fiatalabbra, azt hagynia a vénasszonyt aszalódni magában. a városkép is szebb lenne, galambokat etető őszhajú hölgyek pl.

"Ez nem társadalmi elvárások meg népesedési adatok alapján döntés kérdése, hanem matematika" - ok. akkor átfogalmazom a kérdése: ki az az idióta, aki matematika alapján vállal purdét?
a további részekhez: amit a közösségről írtál. hát közösség ugye egyénekből áll, és azért jön létre, mert az egyén számára valami miatt hasznos. ha nem így van, akkor a közösség felbomlik. és ha azt hiszed, hogy azt ami itt van azt az embere k hozzáállása meg tudja változtatni akkor nagyon buta vagy, vagy nagyon naiv. pl:

"Bizony a közösségnek a nehezebb út marad - többek közt kigyógyulni abból amit képviselsz." - mit képviselek?:) azt,h kijelentem, h az erővel szarrá formázott vár düledezik és annak aki benne marad az lesz a sorsa, h elborítja a fekália?

""itt élsz keveset keresel, a purdénak is kevés jut"
Ja. És ez így van jól ? Annyiban kell hagyni - és odébb kell állni ha nem teccik. Hát ez igen vérszegény felelet.
Egyes. Leülhecc." - te tanár bácsi/néni vagy? csak mer én már rég kinőttem az oskolás korból. na mindegy. lehet neked vérszegény, ellenben ésszerű és reális felelet. ha valami nem működik akkor azt nem kell erőltetni, mert hiábavaló idő és energiapocsékolás csupán. ez ilyen egyszerű. és mint említettem lehet hangoztatni a fellengzős érveket de a különbség mondjuk a te és az én purdém közt annyi lesz, h az enyémnek meglesz mindene, a tiédnek meg alig jut valami. de biztos meg fogja érteni, hogy az elv a lényeg..

"
Sokadmagaddal még viszonylagos jólét/államkölcsön inkubátorban élsz e kényelmes állott de még langymeleg trágyaléalmot konzerváló álláspontodnak - ám az inkubátor-istálló készül a
a fejünkre szakadni azért lassan vége a struccpolitikának...
Készülsz-e már - tanácsod szerint - szedni a cókmókod ?" - itt sajnos megint bukfenceztél néhányat logikaliag, hiszen épp te hangoztatod, hogy ez az "inkubátor-istálló", amit én szarból épített várnak tituláltam készül a fejünkre omlani. leírtam a következményeit, és azt is, hogy miért felesleges ezzel foglalkozni. szóval a struccpolitika sajnos a te álláspontod, mert hiszel abban, hogy lehet jobb. és ebben hatalmasat tévedsz. és ez nem a "magamfajták" miatt van, hanem azért, mert -mint említettem- szarból nem lehet várat építeni. ezt egy intelligens, értelmes és felelősségteljesen gondolkodó ember belátja, éppen ezért nem is fecsérli rá az idejét.

Phátyol Ferenc 2011.11.24. 16:42:19

@breki60: brekikém a gond a csókával van. milyen férfi az aki 40 évesen nem tud bánni a nőkkel? (semmilyen).

breki60 2011.11.24. 16:55:35

@Phátyol Ferenc:
"brekikém a gond a csókával van. milyen férfi az aki 40 évesen nem tud bánni a nőkkel? (semmilyen)."

Tanítsál kérlek! :-)

"a különbség mondjuk a te és az én purdém közt annyi lesz, h az enyémnek meglesz mindene, a tiédnek meg alig jut valami."
Na erre ne fogadj! Nekem 3 van, és megvan mindenük. És ezt te nem tudod utánam csinálni. Oh yeeeh...

KovA 2011.11.25. 09:54:29

@Phátyol Ferenc:
Ja, csak vedd észre, hogy a szarvár amit emlegetsz - belőlünk és általunk épül.
Ebből messzemenő következtetéseket vonhatsz le kellő rálátással. :-)

A jelentőségét sem becsülheted le a közösségnek, mert a közösség kb. az az egyénnek mint vadnak az erdő : élettere.
Anélkül mindenki magának kapálhatja a krumpliját, sőt lehet alighanem bottal szántana - és annál sokkal többre nem is maradna ideje.

No és az a közösség/társadalomélettér minősíti az(oka)t is akikből és által épül.
Az utóbbi 20 év rendszere lényegében efféle nézetek szerint működött: az egyéni szabadság a matematika fölött... (merthogy ugye kérded ki az az idióta aki a matematika szerint vállal purdét).
Csakhogy a szabadság nem fog változtatni a matematikán.

A matematikának vagy tudatosan vagy ösztönösen meg kell felelni - különben meg hulljon a férgese - és az furcsamód épp az ilyen ej ráérünk 45 éves korig, kinek kell két gyerek fajta lesz. Megy a földbe talajjavítani - egyre kevesebb marad vissza belőle a föld felett.
Csak szempont kérdése, hogy baj-e ez és kinek...
Lehet ezt csinálni, lehet tetszetős ideológiát találni hozzá, de a valóság nem így működik és nem igy ítél.
A (létező) liberalizmus legnagyobb hazugsága, hogy azt a látszatot keltette, hogy az egyén finghatja a passzátszelet, hogy az igazság relatív és mindenki szabadon magának csinálja...
Osztán lehet méltatlankodni, hogy a rajta kívül/felette álló igazság nem liberális - nem tartja tiszteletben az ő vélemény, meg lelkiismeret(lenség)i szabadságát vagy amit ő annak vél.

Az a bizonyos nagy fekete golyó ami gurul a nagyokos kuglibabák felé - kik neves filozófusokként mutatkoznak be - majd a golyó közelérve nekik Newton-ként...

Az igazságot nem csinálni, hanem alázattal tanulmányozni kell akarni - mert csak úgy lehet.
Jobban jár az ember ha igazítja magát a matematikához, mintha a matematikát akarja igazitani magához - na az az igazi idióta - jobb ha az érzelmeit és értékrendjét is ahhoz idomítja, ha egyébnek híjával van - ellene hőzöngés helyett.
Mert a felette és kívüle álló törvényszerűségek működni fognak: vele vagy nélküle.
Lehet lavórban vizet zavarni - de a lavór nem az óceán ... az kiborítja a lavórt is, de még a fedélzeti élményfürdőt is, ha nem annak törvényei szerint hajózunk.

Bandibacsi34 2011.11.26. 23:35:10

Ajjajjj emberek... Ez a ki mikor sinal gyereket mindenkinek a maganugye. Valaki mar 15 evesen osszebaszik gyereket, valaki otvenevesen szul. Van, akinek jobb, hogy nincs gyereke(hivnank is a gyermekvedelmiseket), can, akinek nem lehet, van, aki nem tud rola. Amugy meg az a lenyeg, hogy mindenki tegye azt, amit akar. Ha te akarsz gyereket es a masik fel nem, akkor kukazd, es keress olyat, aki akar.

Bandibacsi34 2011.11.26. 23:38:22

Van ismerosom, aki negy nonek csinalt ot gyereket. Most az otodik nojevel el, es neki nincs gyereke.

KovA 2011.11.28. 08:47:22

@Bandibacsi34:
"a ki mikor sinal gyereket mindenkinek a maganugye"
Persze. A magánügyek összesége viszont így vagy úgy közügy lesz :-) más kérdés, hogy attól még kinek kinek a saját része belőle magánügy marad.
Viszont a magánügyre is hatással van a (közösségi)környezete - hogy közösségi-kulturális értékrendjéből kiindulva milyen feltételeket teremt, mennyire józanul áll a dolog biológiai természetéhez - egyáltalán az élet(továbbplántálás)ösztöne mennyire egészséges.
Furcsamód olybá tűnik, hogy minél jobban megy egy-egy kultúrának a dolga, annál inkább megfogyatkozóban az életkedve...
A sok "tudás" (tudni-vélés) elnyomja az igen magabiztosságát a végső kérdésre "lenni - miért is?) ...
Tudunk egy csomó nyavalyát gyógyítani, van sok vívmánya a tudománynak stb. - csak azt tudjuk egyre kevésbbé minek is élünk... és nézünk más kultúrákat, ahol életösztön-erőben hiány nincs - csak minden másban - napról napra harcolják szenvedik meg a túlélést betegségekkel szemben nélkülözések közepett.
Furcsa ellentmondás...
süti beállítások módosítása