A haver csúnyán lebuktatta a nőt

2012. január 03. 07:30 - Panni CsP

„Hajnali négy körül már világos volt, hogy nem maradunk együtt. Visszakértem a gyűrűt. Úgyse viselte” - a haver véletlenül kihallgat egy beszélgetést, amit nem neki szántak. Kiderül, hogy a csaj már az összeköltözés óta fuldokol ebben a kapcsolatban. Mikor a párja megtudja, először nem hiszi, hogy szíve hölgye ennyire kétszínű lenne. Ezért maga jár utána, és sajnos mindent be is igazol.

 

Sziasztok! Egy korábbi postra reagálnék, ahol a poster a buszmegállóban látott boldog párról regélt az ünnepek kapcsán. Egy kicsit megvilágítanám ezt a kísérgetős viselkedést. Nem mindig olyan édes és rózsaszín, ha az ember maga találja benne magát a szituban, vagy inkább a szitu után... A barátnőmmel már két éve szakítottunk, ő 27 volt a történet idején, én meg 29. Összebútoroztunk az első évfordulónk után pár héttel. Minden szép és jó volt. Rohantam haza hozzá, és alig tudtam reggel elszakadni tőle. Kísértem a buszmegállóba, nem érdekelt, hogy elkések. Búcsúcsók, megvártam, míg elindul vele a méltán hírhedt veres hetes, integetés, irány a munkahely. Hétvégén egy mozi vagy házibuli, esetleg társasjáték a haverokkal, de mindig együtt.

Élveztem, kimondhatatlanul, hogy végre annyi időt töltünk együtt, amennyit csak akarunk. Pár hónap múltán megkértem a kezét. Igent mondott, újabb mámoros napok következtek. Közben, mivel mindenhová együtt jártunk, a haverjaim már ismerték, engem is az ő barátai. Így jöttem rá, hogy mégsem olyan álomkapcsolatban élek, mint gondoltam, és érdemes lenne néha külön is kimozdulni. Egyik este felhívott egy haverom, hogy beszélni akar velem, és komoly az ügy, találkozzunk. Hívtam, jöjjön át, de nem akart, mentem én. Aznap reggel egy buszon utazott a barátnőmmel, aki a tömeg miatt nem látta, nem láthatta őt, pedig alig pár lépésnyire voltak egymástól. Az első megállónál akart közelebb jutni, köszönni, de addigra már látta és hallotta azt, amit a lány titkolni akart, és nem volt kedve beszélgetni. Röviden foglalom össze: a lány első dolga volt levenni a gyűrűt és hanyagul a zsebébe süllyeszteni. Jól indul. Aztán elővette a telefonját és felhívott valakit, akiről a haver nem tudta, ki, és én sem jöttem rá, de nem is ez a lényeg. Elmondta a telefonba, hogy megint szörnyű hétvégéje volt, mert feljött hozzánk a bátyám, akit ki nem állhat, és ő nem mehetett el discoba, pedig valami extra este volt (a testvérem alig egy órán át volt nálunk, a discoról pedig nem is tudtam, szólhatott volna). Egyébként is utálja a családomat a-tól z-ig (évente kétszer van családi ebéd, annyi, én se rajongok értük). Hogy soha nem fogja visszakapni a régi életét, hogy már nem lesz önmaga, hogy megfojtom, hogy nincs egy perc nyugta, és ez így megy, mióta összebútoroztunk. Elárulta továbbá, hogy nem is túlórázik mostanában, csak azért marad benn a munkahelyén, mert bejön neki az egyik kollégája, be akarja fűzni, és "ezen dolgozik". Alig tudtam összeszedni magam a hallottak után. Ha ez így van, akkor miért van velem, miért küld nekem szerelmes sms-eket napjában háromszor, miért tépi le rólam minden este a ruhát? Miért? (a plazmatv miatt) Megköszöntem az infókat, és mondtam, hogy utánanézek. Biztos voltam benne, hogy a haver félreértett valamit, vagy nem az én barátnőmet látta/hallotta, vagy elrabolták az UFO-k és beleőrült vagy nem tudom. Azonnal a lány munkahelye felé vettem az irányt, és reméltem, hogy még ott van, gyűrűben, egy halom munkával az asztalán, nagyon meg fog lepődni, és megörül nekem. Hát, meglepődni meglepődött. Gyűrű sehol, férfikolléga a lány irodájában, asztalon ül, ő meg behajol neki és épp nevetgél. Reggel még kontyban volt a haja, most kiengedve, az ujja köré tekerve. Ennyi akár elég is lehetett volna, de nem akartam elhamarkodottan ítélkezni. Azt mondtam, csak arra jártam (háhá), és beugrottam egy csókért, majd bemutatkoztam a kollégának: "R. vőlegénye vagyok." Láttam az arcán a zavart és a szégyent. Nem tudott rólam. Pár kínos perc után elköszöntem, mondván, hagyom őket dolgozni. A gyűrűre nem tettem megjegyzést, mintha nem vettem volna észre, hogy hiányzik.

Amikor hazajött, volt rajta gyűrű, mint mindig. Akkor már nem bírtam tovább, elmeséltem neki a buszos havertól hallottakat, de a gyűrűs és a kollégás részt kihagytam. Rám támadt. Mindennek elmondta a haverom, még azt is kitalálta, hogy a srác nyomul rá, őt akarja megszerezni azzal, hogy összeugraszt minket (kétszer találkoztak, a srác meg biszex, úgyhogy akár rám is hajthatott volna). Persze. Miért nem viselte a gyűrűt, és mi volt az a poén, amin olyan jót kuncogott, mikor beléptem az irodába? Meghökkent, összezavarodott. Próbálkozott még néhány hazugsággal, hogy levette, amikor elmosta a kávé után a bögréjét, meg ilyenek, de hamar feladta, és átváltott az "én annyira szeretlek, gyereket akarok tőled" dumára. Gyereket? Igen, rögtön a házasság után. Igen? Ezért van az egész? Hajnali négy körül már világos volt, hogy nem maradunk együtt. Visszakértem a gyűrűt. Úgyse viselte. Azóta annyi levegőhöz jut, amennyihez csak akar, én felé se nézek. Havert meghívtam egy sörre, és szülinapjára új laptopot kapott, de nem lógunk együtt túl sokat, nehogy neki kelljen majd gyűrűt adnom.

A lány még majdnem egy évig próbálkozott nálam, és ez idő alatt világossá vált, hogy nem engem szeret, hanem a biztos jövőt, amit megadhattam volna neki: kutya, ház, gyerek, anyagi biztonság. Engem közben csak elviselt volna az olyan mellékesekkel párhuzamosan, mint a kolléga. A jó hír az, hogy a naivitásom jelentősen csökkent az eset után, de már túl vagyok a "mindenki gyanús" fázison is. J.

 

 
786 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://csajokespasik.blog.hu/api/trackback/id/tr643515575

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

dr. gernika 2012.01.03. 07:40:43

Sajnálom, kedves J. Az ilyen emberekkel, mint az exmenyasszonyod, én sem tudok mit kezdeni, haljanak ki komolyan mondom. Örülök, hogy túl tudtad tenni magad rajta, remélem találsz majd olyat, aki önmagadért szeret.

mütyür 2012.01.03. 07:41:14

na ez jó poszt, ügyes vagy, poszter, hogy kidobtad a ribit.
mondjuk azt nem értem, a haverod kitől és miért kapott laptopot? meg miért fontos ez?

dr. gernika 2012.01.03. 07:46:36

@mütyür: Szerintem a laptopot már csak azért írta bele, hogy ha netalántál olvassa a lány, fortyogjon egy kicsit, hogy a srác, aki beköpte még anyagilag is jól járt. Ha azt nézed, vagyonokat mentett meg a poszternek.

dr. gernika 2012.01.03. 07:47:17

@gernika: (remélem a gyűrű árából kapta :D)

mütyür 2012.01.03. 07:48:12

@gernika: csak egy kicsit sok volt nekem az anyagi javak felemlegetése:)

farappa 2012.01.03. 07:55:19

@mütyür: de ha a jótevő nem kap semmi jutalmat, akkor meg az a baj.

mütyür 2012.01.03. 07:56:17

@CsicseriB: hát én ilyet sosem mondtam, de biztos.

dr. gernika 2012.01.03. 08:00:21

@mütyür: Mivel a lány pont azokra hajtott, elkerülhetetlen volt beleírni a sztoriba. A végén az a kis fricska még épp belefért. :)

mütyür 2012.01.03. 08:02:38

@gernika: az vicces volt, hogy havernak ne kelljen gyűrűt venni, ez tény:)

eMJe 2012.01.03. 08:05:56

ehhez nem sokat lehet hozzáfűzni. jól tetted, máskor ne telepedj ennyire a másikra, bár szerintem egyébként is ez lett volna a vége. amíg nem talált volna számára jobbat, csak addig maradt volna veled. helyesen cselekedtél:)
Na, Jokka kiélheti magát:D

dr. gernika 2012.01.03. 08:08:52

@eMJe: Ugyanmár, Jokka észre sem veszi a különbséget a posztok között mondanivaló szempontjából. :)

fumerin 2012.01.03. 08:11:32

A "mindenthallottam" barátoktól mentsen meg Isten!

Igazad van, gratulálok!

Ostoba ökör vagy! Sikerült "haverbarátjóakarónak" elültetni benned a féltékenység csíráját és kibaszottul jól kikeltetted!

Fasz az ijjjjen emberekbe...attól még a csaj lehetett hibás is, nem mondom ellenkezőjét....

eMJe 2012.01.03. 08:13:29

@gernika: én ezt nem tudom (tudtam), ritkán kommentelek ide, és ritkán is olvasom azokat:) viszont ő kiemelkedik valami aphelia nevű ellenpólusával együtt, kellemes perceket szerezve nekünk:D

mütyür 2012.01.03. 08:13:51

@fumerin: ööö... azt, aki nem hordja az eljegyzési gyűrűjét, úgy kipenderíteném, hogy kva nagyot nyekkenne.

fumerin 2012.01.03. 08:15:59

@mütyür: Nem tudom...számomra a hűség megy gyűrű nélkül is...de lehet, túl leegyszerűsítek mindent...

mütyür 2012.01.03. 08:17:22

@fumerin: de az közös megegyezés, akkor nem is gyűrűzöm meg, illetve nem fogadom el. nem pasi előtt hordom, de látóhatáron kívül azonnal leveszem.

Dr. A Jó Meglepően Izmos Hercege 2012.01.03. 08:18:25

Ez Father Justicenak való post :) Megélhetési káejrópaji madjarmajmotska benne, igazán remek :)

fumerin 2012.01.03. 08:23:10

@mütyür: Nézd, írtam a csaj lehetett hibás is, de a barát hallgatózásából leszűrt infók sosenem autentikusak...
Én megsenem hallom, hallgatom az ilyeneket.
Nekem a poszter azért sem szimpi, mert hivatkozott anyagi dolgokra...ami megint csak nem fér bele a világnézetembe. Amíg ott volt a nő szerelemben, persze jó volt, utána meg mindjárt lóvérahajtópitshának van avanzsálva. Ez nekem mindig indulatból elkövetett gusztustalan megjegyzésnek tűnik.

mütyür 2012.01.03. 08:24:01

@fumerin: az anyagiak emlegetésén én is fennakadtam:)

fumerin 2012.01.03. 08:28:55

@mütyür: Csaj helyében, ha olvasnám ezt a fosht, megírnám:
Nagy kaland a laptop a mai világban, egy szopásért összejöhet :D

tuli _ 2012.01.03. 08:30:20

@fumerin: aki a másik előtt hordja a gyűrűt, de ha külön vannak, azonnal leveszi, az sumák. a barát által hozott információk pedig beigazolódtak. az összeesküvéselmélet erre az esetre nem igaz

fumerin 2012.01.03. 08:31:34

@tuli _: Nem állítottam, hogy a csaj nem hibás...kétszer is leírtam...

eMJe 2012.01.03. 08:35:08

@fumerin: nézd, az, hogy nem szerelemből volt vele, ez kiderült. nem csak hűségből hordja az ember a gyűrűt. szóval ha nem szerelemből, akkor mégis, milyen okok lehetnek még, amiért a posztolóval volt?

(O_O) (törölt) 2012.01.03. 08:39:04

Na erre a csajra jogosan mondhatja Jokka, hogy Ribi! Ráadásul még 1 évig zaklatta a srácot aki állítólag "fojtogató" életet adott neki! Az ilyeneket fejbe kéne lőni!

Poszter, sok sikert a jövőben és nem tudom milyen vagy de tuti jobbat érdemelsz. :)
Azért egy megjegyzés :(bár a csaj egy rohadék volt) tapasztalatból tudom, hogy még a nagy szerelemnél is tud fojtogató lenni, ha sülve főve együtt vagytok. legközelebb ha imádsz egy nőt akkor is probálj meg neki néha kis szabad időt, helyet adni, nem azért, hogy tudjon másokkal flörtölni hanem mert hébe hóba jól esik az embernek a társmentes lét...

fumerin 2012.01.03. 08:41:53

@eMJe: Nem derült ki, mert egyoldalú leírásból sosenem következtethetek ijjenre és ehhez hasonlóra sem.
Gyűrűn rugózni szerintem már csak a szakítás utáni kicsinyességből szokás.
De ettől szép az ember, mindenkinek mást jelent minden :)

(O_O) (törölt) 2012.01.03. 08:42:27

@eMJe: szerintem a laptopos történetet is azért írta bele,hogy lássuk van pénze amit csak úgy dobálhat még haveroknak is. Lehet ez jött be a csajnak? Nem értek egyet a Father elméleteivel, de talán ebben a történetben a csaj tényleg a fele rezsi kostrukció miatt volt együtt a sráccal.

mütyür 2012.01.03. 08:45:17

@( o_o ): azért az akkor sem szimpi, hogy henceg a pénzével. ettől hányok.

leonito77 2012.01.03. 08:45:33

Biztos, hogy hibás a csaj és nagyon megijedt, ha bevetette a gyerek fegyvert. (gyerekről bármikor lehet szó, de ilyenkor nem, vaj van a füle mögött).

Ellenem is vetette már be hazug barátnő a kellő pillanatban, csak éppen az ellenkezőjét érte el nálam.

Amúgy meg lehet, hogy nem is volt jó haver, hanem a poszter maga nyomoztatott, csak ugye ez ciki, mert nem volt oka rá, ki tudja?

eMJe 2012.01.03. 08:48:19

@fumerin: így van, egyoldalú persze:) ettől függetlenül hidd el, az emberek döntő többségénél jelzés értékű, ha gyűrűt ad / kap, hordja vagy nem hordja. nem rugózott rajta, csak megírta a tényt, hogy nem hordja, ami árulkodó.

@( o_o ): egyet kell értenem veled, én is így látom. ez a sülve-főve dolog igen is terhes lehet. mondjuk a laptopost én sem értettem, ez szerintem is csak döfésnek, bosszúnak lett beleírva, sőt, megfordult bennem az is, hogy csúsztatás:D

(O_O) (törölt) 2012.01.03. 08:48:32

@CsicseriB: szerintem a sör pont elég lett volna! Ez a laptop dolog azért túlzás. A haver egy sunyi dög, szerintem először a csajjal kellett volna beszélnie nem a sráccal, mert ez így egy picit szarkeverés, azért meg nem jár laptop :)

2012.01.03. 08:48:52

Szemetek a nők! :)

Caddy 2012.01.03. 08:49:22

Ez a történet szerintem teljesen korrekt.
Miért mondott igent lány?????Ha nem akarta vele leélni az életét, meg nem kapott levegőt, akkor nem mondunk igent? Vagy igen? :D

Köldökszösz (csodalampa) 2012.01.03. 08:51:47

Szép, kerek egész történet. Nincs is miről beszélni. Golddiggernek beletört az ásója.

Na! Ne tömörüljünk itt kérem, oszoljunk, oszoljunk! Nincs itt semmi látnivaló!

fumerin 2012.01.03. 08:53:33

@eMJe: Pffff...engem nem tucc meggyőzni erről :D
Sosem hordtam, mert elhagytam. Attól még hűséges voltam mindig.
De nem vakarózás közben került le a kezemről, hanem meló miatt, így megbocsátható volt. Miért nem lett pótolva? Nem találtam fontosnak kidobni megen 40ezret érte.

(O_O) (törölt) 2012.01.03. 08:54:43

@mütyür: :). Valaki rosszul van az ilyentől, valaki meg még a mennyasszonyt is képes eljátszani érte :)...
(én is a rosszul vagyok tőle kategóriába tartozom :))

mütyür 2012.01.03. 08:54:58

@fumerin: ehgen, de a gyűrűt adó tudott róla, hogy elhagytad, nem?

dr. gernika 2012.01.03. 08:56:24

@tuli _: pacsit.
Hozzáteszem, nem kérek az olyan "barát"ból, aki valami hasonlóról tudomást szerez és kussol "nem az én dolgom, nem ugatok bele" jelszóval.

mütyür 2012.01.03. 08:56:47

felírtam egy cetlire tegnap, hogy 300XL... vajon ez mi lehet??:S

fumerin 2012.01.03. 08:57:52

@mütyür: Igen, ott volt ő is, mikor elveszett. Együtt melóztunk épp.

dr. gernika 2012.01.03. 08:58:37

@A Jó Meglepően Izmos Hercege: Naja, az alsókategóriásnak keményen meg kell érte dolgozni. :D

fumerin 2012.01.03. 09:00:18

@mütyür: Ha benne lenne, hogy db, akkor lennének sejtéseim :D

Dr. A Jó Meglepően Izmos Hercege 2012.01.03. 09:02:26

@gernika:

Azért elég sokáig kell kuporgatnia a 20 forintosokat mire egy alsókategóriás gagyinetbookra is összejön elég zseton :D

HankyMoody 2012.01.03. 09:03:44

"DISCO!"

Ezt a szót még tényleg használják emberek??? :)

Muhinnyónak lemerült az ébresztője? :]

eMJe 2012.01.03. 09:04:00

@fumerin: mütyürnél az igazság ebben a kérdésben:)

Dr. A Jó Meglepően Izmos Hercege 2012.01.03. 09:04:06

@mütyür:

Drága lesz, ha nem utángyártott/töltött gagyifost veszel :)

Αphelion 2012.01.03. 09:04:18

@eMJe: Jokka nagyon csoro, de en sajnos nem vagyok milliardos, ugyhogy nem nevezhetem magam az ellenpolusanak. Azt meg minden norol allitja h a penzre mennek, ugyhogy ilyen szempontbol en csak egy vagyok a sok kozul :)

mütyür 2012.01.03. 09:06:39

@Köldökszösz (csodalampa): épp azon gondolkodtam, hogy cetlik mellé magyarázó cetliket is kellene már ragasztgatnom, de itt vagy te nekem:)

pretty kitty 2012.01.03. 09:07:41

@mütyür: Az integetesz mosz mal nem iz zavaaaal? :)))

eMJe 2012.01.03. 09:08:59

@Aphelion: akkor most megkövetlek:) csak a múltkor olyan szórakoztató volt olvasni a csörtétek:)

Kytia 2012.01.03. 09:09:29

"...de már túl vagyok a "mindenki gyanús" fázison is."

Ó, de jó neked.

A sztorihoz nem tudok mit hozzáfűzni, a rád eső részét derekasan csináltad, talán csak annyi, hogy nem értem a csajt és a hozzá hasonlókat, akár férfi, akár nő. A biztos jövő oké, hogy vonzó, de nem lehetne legalább annyira romantikus egy ember, hogy elhiszi, talál majd olyat, akit a biztos jövő mellett még szeretni is fog?

mütyür 2012.01.03. 09:11:04

@Kiszlanyocka: látom, ezt nagyon megjegyezted:)

Αphelion 2012.01.03. 09:11:05

@eMJe: Lehet ma is lesz meccs, erdemes lesz majd odafigyelni ha megjelenik Jokka :D

(O_O) (törölt) 2012.01.03. 09:13:03

@HankyMoody: lehet ő írta a posztot azt most csendben van, nehogy lebukjon :D, vagy épp egy buszmegállóban int búcsút szerelmének mit sem törődve az idővel :D

I am Not A Princess I am A Khaleesi 2012.01.03. 09:13:53

"megfojtom, hogy nincs egy perc nyugta"

Itt tartok. Szívesen megtépném ezt a rohadék picsát!

Kytia 2012.01.03. 09:14:41

Egyébként meg szerelmes sms-t írogató emberben alapból nem bízunk. Nekem sosem jött be, az ilyenek vagy hibbantak, vagy hazudnak, vagy mindkettő. Mint itt is.

(O_O) (törölt) 2012.01.03. 09:15:20

@Kytia: "talál majd olyat, akit a biztos jövő mellett még szeretni is fog"

engem ezért hívnak REMÉNYTELENÜL romantikusnak :D állítólag ilyen felállás nem létezik, kérdezd csak Fathert ;-)

Frigyesur (törölt) 2012.01.03. 09:15:28

Ilyen no telleg van?! :( Meg ugy egyaltalan aki utan nyomozni kell.
"Ha ez így van, akkor miért van velem, miért küld nekem szerelmes sms-eket napjában háromszor, miért tépi le rólam minden este a ruhát? Miért? (a plazmatv miatt)"
Öööö :S

@gernika: Nem tudom hanyan kernenek, de masik oldalrol hanyszor olvastam, hogy ok nem akarnak am beleavatkozni (szerintuk 'joszandekbol', szerintem csak konfliktus elkerulese miatt).

Ha tajekoztatlak Nardrol, akkor elvered? :)))

2012.01.03. 09:15:36

@HankyMoody:
Mért, szerinted mit használnak helyette? (Disco helyett) :D

Frigyesur (törölt) 2012.01.03. 09:17:08

@Kytia: Bizalmad es optimizmusod lenyugozo ;) Van am ellenpelda.

I am Not A Princess I am A Khaleesi 2012.01.03. 09:17:31

"de már túl vagyok a "mindenki gyanús" fázison is"

Akkor jó!

Jokka, Joe, Father... Tiétek a terep! :)

Köldökszösz (csodalampa) 2012.01.03. 09:18:58

@mütyür: :D

Máris bizsereg a néni monyója, nadeilyet! :P

(O_O) (törölt) 2012.01.03. 09:20:34

@Kytia: akkor én hibbant vagyok, mert én szoktam olyat, az első pár hónapban aztán meg átcsap erotikusba, de végülis az is szerelmes nem? :D

Boris the Bullet dodger 2012.01.03. 09:23:11

A csajra nem pazarolnék túl sok szót, egyértelműen ribanc, megérdemli a sorsát.
Node engem ez a laptop dolog nem hagy nyugodni, minek vettél a haverodnak újat? Férjhez ment netán, vagy ő nem gerjed a plazmatv-re?

Frigyesur (törölt) 2012.01.03. 09:24:09

"Hétvégén egy mozi vagy házibuli, esetleg társasjáték a haverokkal, de mindig együtt."

Mondjuk ettol rovid uton megőrulnek.

Kytia 2012.01.03. 09:24:25

@( o_o ): Hehe, ez mondjuk igaz. Ha kifejted, hogy szerinted létezik még normális kapcsolat, amiben érzelmek is vannak, nemcsak érdekek, akkor rögtön leforráznak, hogy "szálljá' le a földre, kicsilány".:DDD Tulajdonképpen így nézve a posztban szereplő csaj semmi más, csak egy érett, realista nő szemben velünk, álmodozó kislányokkal.:DDD

@Frigyesur: Van bizalmam, csak nem az ömlengősekben. Rossz tapasztalatok vezettek ide.:)

Köldökszösz (csodalampa) 2012.01.03. 09:24:32

@Kytia: 10-15 év múlva nekem is feltünne, hogy valami turpisság lehet. De azért néhány hónap rózsaszín köd simán magyarázat lehet erre. Fénykoromban kis versikéket is küldözgettem. Nem ellenkeztek. :)

Kytia 2012.01.03. 09:25:01

@( o_o ): Az erotikus az nem szerelmes, meg a vicces sem az. Az más stilus.:)

I am Not A Princess I am A Khaleesi 2012.01.03. 09:25:48

@fumerin: Nemtom, szerintem ez elég egyértelmű sztori. A csaj egy rohadt picsa volt.
Már ha a poszt igaz...

Frigyesur (törölt) 2012.01.03. 09:26:58

@Kytia: Mondjuk van az a kategoria, aki az elejen szuperlelkes, csodalatos vagy, elete nagynagynagy ajandeka, aztan ugyanezzel a lendulettel otthagy hamar. Viszont van a masik kategoria, aki tenyleg es komolyan igy erez. Elkulonitheto a ketto, de hogy mi alapjan azt nem nem tudnam definialni :D

Kytia 2012.01.03. 09:29:07

@Köldökszösz (csodalampa): Lehet, hogy hibbant vagy.:))))

@Frigyesur: Az alapján, hogy aki komolyan gondolja, az x idő után már máshogy fejezi ki az érzelmeit. Az sms-küldözgetős tiniszerelem korszak hamar elmúlik és jönnek másfajta gesztusok. Szerintem így természetes.

Frigyesur (törölt) 2012.01.03. 09:29:17

@mütyür: Ennel mar csak az a szebb, ha egyutt is dolgoznak. Egyutt a munkahelyen, egyutt elni, egyutt szorakozni, szo szerint a nap 24 orajaban. Uhh.

I am Not A Princess I am A Khaleesi 2012.01.03. 09:30:17

@( o_o ): "hébe hóba jól esik az embernek a társmentes lét..."

Ez emberfüggő. Ha a csajnak igénye van rá, ne csak szopásra használja a száját. Menni akar diszkóba, de nem szól, azt puffog...

Kikéne az ilyet lőni az űrbe!
Bár az űrszemét is okozhat bajt... :))

mütyür 2012.01.03. 09:30:53

@Frigyesur: én együtt vagyok pasival mhelyen:D na mondjuk távolról sem élünk együtt, ez tény:)

Köldökszösz (csodalampa) 2012.01.03. 09:31:05

@Frigyesur: Egyszerű. Aki komolyan gondolja, az nem küldi el ugyanezeket az SMS-eket Icának, Vikinek, Nikinek, Jolikának és persze a bisztrós Évikének egyazon időben.
(És mindig a keresztneveden szólít, nem Kicsim, Szivem, Bébi, etc.)

Frigyesur (törölt) 2012.01.03. 09:31:07

@Kytia: Es mennyi ideig lehet szerelmes smseket kuldeneni neked, hogy ne legyen gyanus? :D

@Köldökszösz (csodalampa): Persze, mert szorakoztatonak talaltak. Szittya Attila Bendeguz elbujhatott mogotted :D

Köldökszösz (csodalampa) 2012.01.03. 09:32:39

@mütyür: Ugyehogyugye! :DDD

@Kytia: Basszus, erre nem gondoltam. :D

Frigyesur (törölt) 2012.01.03. 09:35:33

@mütyür: Hat en jobban felek a tul sok egyuttlettol, mint a munkahelyi kapcsolat szakitas utani hatulutoitol :D

@Köldökszösz (csodalampa): Na de honnan tudod, hogy elkuldi-e Icanaka, Vikinek, Nikinek, Jolikanak es a bisztros Evinek? Meg szoktad kerdezni? :D Azer' tulteng bennetek a bizalom. Ennyi hutlen ember lenne?

Köldökszösz (csodalampa) 2012.01.03. 09:36:19

@Frigyesur: :) Kikérem magamnak, én kortársköltő vagyok, nem holmi népművész!

I am Not A Princess I am A Khaleesi 2012.01.03. 09:39:01

@( o_o ): Mit beszéljen a csajjal?

"legyél óvatosabb?"

Akkor szarkeverés, ha nem egyértelmű, amit hall. Vagy csak a haver haverjának a barátnőjétől hallja.

A srácnak a poszter volt a barátja, nem a lány.

indapass90210 2012.01.03. 09:39:44

"miért tépi le rólam minden este a ruhát? Miért? (a plazmatv miatt) "

Megyek is, veszek legalább egy 65"-osat.

mütyür 2012.01.03. 09:40:02

@Köldökszösz (csodalampa): ejj, de röhögök:D

@Frigyesur: :D hát ha egy szobában lennék vele itt, lehet rövid időn belül egymás agyára mennénk:)

Köldökszösz (csodalampa) 2012.01.03. 09:40:33

@Frigyesur: Minden gyanús! Ami nem gyanús, az a leggyanúsabb!!!

Én mindig megérzem, ha szar van a palacsintában.
Bár kétségtelen, hogy nem igazán adtak még rá okot, mert egyszerűen túl jó vagyok ahhoz (minden szempontból), hogy bárki is eldobjon magától, vagy akár csak a kétség szikrája is felpattanjon.
Meg ugye itt a mérhetetlen szerénységem, ha ez nem vonzó, akkor mi? :DDD

Frigyesur (törölt) 2012.01.03. 09:42:18

@mütyür: Hogy is van a mondas? "Ideális távolság, aminél nem lehet papucsban átmenni." :D

Köldökszösz (csodalampa) 2012.01.03. 09:44:01

@mütyür: És még a gatyát le sem toltam. Akkor röhögnél csak igazán! :DDD

Boris the Bullet dodger 2012.01.03. 09:44:09

@Dövan:
Ez így nem jó.
Első randin kell elvinni plazmát venni. És persze a drágábbat vedd, még ha szar is.

Ha mindenképp egyedül mész, akkor állj be egy szimpatikus csaj elé a sorba, majd amikor sorra kerülsz, csapj a homlokodra, hogy ó bazmeg, a plazmát elfelejtettem :D

mütyür 2012.01.03. 09:46:24

@Picicsibe a szexistennő: :D

@Köldökszösz (csodalampa): rosszindulatomat sose becsüld alá:)

@Frigyesur: na ezt megjegyzem:D

Frigyesur (törölt) 2012.01.03. 09:47:16

@Köldökszösz (csodalampa): Basszus, gyanus vagyok :S

"Én mindig megérzem, ha szar van a palacsintában."
Noi megerzes? :))

"Bár kétségtelen, hogy nem igazán adtak még rá okot, mert egyszerűen túl jó vagyok ahhoz (minden szempontból), hogy bárki is eldobjon magától, vagy akár csak a kétség szikrája is felpattanjon."
Egyertelmu. Irnod se kellett volna. Eretnek, aki masra gondolt.

Köldökszösz (csodalampa) 2012.01.03. 09:52:41

@mütyür: Sosem tennék ilyet! :)

@Frigyesur: Női megérzés?! Meglehet! Egyik csoporttársam is ezt mondta nekem a balettóra után. :DDDDDDD

Kytia 2012.01.03. 10:01:20

@Köldökszösz (csodalampa): Aki túl jó ahhoz, hogy eldobják, azt csalni szokták.:) Lásd: posztoló.:)

Frigyesur (törölt) 2012.01.03. 10:03:16

@Kytia: Kivetel ha Koldokszosz, otole folyamatos bodulatban es ajulatban vannak, ha meg nem, akkor ott vannak a noi megerzesei.

Köldökszösz (csodalampa) 2012.01.03. 10:03:59

@Frigyesur: Persze, utána meg ezzel akarsz majd szivatni! :)

@Kytia: Csak a töketleneket csalják. Akik képtelenek megadni egy nőnek azt, ami egy nőnek jár!

Szöszi 28 2012.01.03. 10:04:19

@Dövan: Megragadtad a lényeget:D

Frigyesur (törölt) 2012.01.03. 10:04:56

@Köldökszösz (csodalampa): Dehogyis, nemvagyokenolyan, barkimegmondhatja. :)))

Köldökszösz (csodalampa) 2012.01.03. 10:06:23

@Frigyesur: Tudom, hogy te nem! Te sosenem tennél ilyet! :D

Kytia 2012.01.03. 10:07:23

@Frigyesur: Nemdehogy. Én tényleg csak az elmebetegektől és/vagy hazugoktól szoktam félni.

indapass90210 2012.01.03. 10:08:30

A gyűrű-visszakérést viszont nem értem. A bugyikat, amiket esetleg ő fizetett, azokat is visszakérte?

Köldökszösz (csodalampa) 2012.01.03. 10:10:32

@Frigyesur: Őt már ezer éve várják, akkor én sem kapkodok! :DDD

Frigyesur (törölt) 2012.01.03. 10:10:40

@Kytia: Elmebeteg lenne, aki 2 napnal tobb ideig kuld szerelmes smseket? A modern nokbol kiveszett a romantika, en mindig is mondtam. :x A hazugoktol nem kell felni, csak be kell iratkozni Koldokszoszhoz noi megerzes tanfolyamra.

Frigyesur (törölt) 2012.01.03. 10:11:33

@Köldökszösz (csodalampa): De a te keped hidd el sokkal jobban varjak! Szazezerszer jobban :D

Kytia 2012.01.03. 10:12:15

@Köldökszösz (csodalampa): Minden férfi ezzel a dumával kábítja magát.:)

2012.01.03. 10:12:38

@Dövan:
Gyűrű visszaadás alap.
Bár mondjuk számomra a gyűrű az gyűrű. Azt pasitól egy esetben fogadunk el (mármint ha értékes).

Frigyesur (törölt) 2012.01.03. 10:14:05

@Kytia: Ne legyel mar ilyen szkeptikus! Engem pl. 100%, hogy egy no sem csalt meg. Ecceruen alfahim vagyok.

indapass90210 2012.01.03. 10:16:04

Az csak számomra nem derült ki a posztból, hogy volt-e búcsúszex?

I am Not A Princess I am A Khaleesi 2012.01.03. 10:19:13

@Dövan: A jeggyűrűt illik visszaadni. Mivel az nem egy sima ajándék volt...
Nem is értem, ezen mit nem értesz?!

Köldökszösz (csodalampa) 2012.01.03. 10:19:29

@Frigyesur: A következő próbán készítek néhányat a te kedvedért. :P

@Kytia: Aki ezen parázik állandóan, azt tényleg meg is fogják csalni.

indapass90210 2012.01.03. 10:21:09

@Köldökszösz (csodalampa): "@Kytia: Aki ezen parázik állandóan, azt tényleg meg is fogják csalni."

Ez így van. Engem pl. lehetetlen megcsalni. Többek között azért, mert leszarom, hogy ki kivel és mit csinál.

Ha utána megmossa, úgyis olyan, mintha új lenne!

indapass90210 2012.01.03. 10:23:06

@( o_o ): haha, én már hallottam olyanról, hogy valaki ment dugni a csajához egy doboz gumival. Egyet elhasznált, kettőt otthagyott az ágy felett a polcon. Amikor legközelebb ment, akkor már csak egy gumi volt az ágy felett. A tanulság ebből nem az, hogy farsang volt és csak ez volt otthon lufinak.

2012.01.03. 10:27:31

@Dövan:
Sosincs búcsúszex, vagy nem szólnak róla, hogy az már az! :)

tuli _ 2012.01.03. 10:28:04

@gernika: igen, mert nem apró csínytevésről van szó. bizonyos cinkosság szerintem elfogadható egy baráttól, de súlyozni tudni kell.

+@Kytia: aki szerelmes, az küldhet sms-t, főleg, ha egyértelmű számára, hogy kölcsönös. ugyanis örömet szerez vele. kivéve téged, és más lelketlen alakokat :)

@Frigyesur: szerintem normális, nem elmebeteg.

@Picicsibe a szexistennő: :)

indapass90210 2012.01.03. 10:28:13

@Picicsibe a szexistennő: és mit csinál egy gyűrűvel, amit egyszer már egy ribanc ujjára húzott?

Én, ha vissza is kérném, utána odaadnám egy hómlessznek.

Dr. A Jó Meglepően Izmos Hercege 2012.01.03. 10:28:21

@Frigyesur:

Én sem avatkozom bele ilyesmibe, nem hiányzik nekem a dráma, főleg más drámája nem.

2012.01.03. 10:28:39

@Dövan:
"@Köldökszösz (csodalampa): "@Kytia: Aki ezen parázik állandóan, azt tényleg meg is fogják csalni."
Ez így van. Engem pl. lehetetlen megcsalni. Többek között azért, mert leszarom, hogy ki kivel és mit csinál.
Ha utána megmossa, úgyis olyan, mintha új lenne! "

AHHHAAAA :)

Dr. A Jó Meglepően Izmos Hercege 2012.01.03. 10:29:07

@Dövan:

Az egyik munkatársam beolvasztatta a gyűrűket, eladta, majd vett egy telefont belőle.

Frigyesur (törölt) 2012.01.03. 10:29:35

@Köldökszösz (csodalampa): Koszonom szepen, rendes vagy. :*

@tuli _: Azert gondold at: Kitty se volt az? :))

Kytia 2012.01.03. 10:30:08

@Frigyesur: :DDD Köldökszösz annyira férfi, hogy már szinte nő?:DD
Én elképesztően romantikus lélek vagyok, de ezek az sms-ek mégsem jönnek be. Azt tapasztaltam, hogy akik tényleg szerettek, azoknál inkább úgy mutatkozott meg, hogy fülig ért a szájuk, amikor találkoztunk, folyton hívtak, közös programokat akartak, elmesélték a dolgaikat, érdekelte őket a véleményem, meg a bajaim, meg úgy általában minden.
Ehhez képest volt néhány, akik ezerrel tudták nyomatni a nyálas dumát, de közben mintha nem is látnának, csak a saját tükörképüket néznék. Minden második szembe jövő nő felé ugyanazt a lelkesedést tudták tanusítani, nem nekem szólt, csak színjáték volt az egész. Nem azt mondom, hogy rossz érzés naponta megkapni, hogy ilyen-olyan csodálatos vagy, nélküled a világ csak egy sivár, kietlen puszta lenne, de manappság már átlátok az ilyesmin.:)

(O_O) (törölt) 2012.01.03. 10:31:03

@Kytia: de akkor mi a szerelmes? mert szerintem annál azért több mint jaj így szeretlek úgy szeretlek..

@Picicsibe a szexistennő: nem tudom, mit beszéljen pont hasonló helyzetben vagyok szóval én is tanakodok, hogy mit kivel hogyan, de azt tudom, hogy az ember sokszor félreérthet dolgokat. Amikor azt mondom előbb a lánnyal kellene beszélni arra gondolok, hogy megkérdezheti jól hallotta-e és,hogy most mit hülyíti a havert és ultimátumot adhatna, hogy vagy ő vagy a barátnő mondja el a dolgot... szerintem ez így korrekt mert messziről jött ember azt mond amit akar és azt is hall :)...

ST83 2012.01.03. 10:32:46

Durva poszt. Szerintem, posztolo, mindent jol csinaltal. Az ilyen atveres ellen nincsen orvossag. Helyes, hogy ettol meg nem utlasz minden not, de ezt az egyet, ezt utald is nagyon!

Frigyesur (törölt) 2012.01.03. 10:36:05

@Kytia: Koldokszosz annyira ferfi, hogy mer no lenni! :))

Ööö, mas fogalmaink vannak a romantikarol.
Talalkoztam en is azzal a tipussal, akit lefestesz, de erre irtam, hogy valahogy meg lehet kulonboztetni, akinek az erzelmei komolyak a komolytalanoktol. Nem tudnam leirni hogy, meg en is szkeptikus voltam a negativ tapasztalatok utan, de mit ad isten, talalkoztam olyan tipussal, akinek egyszeruen joerzes kimondani, hogy 'szeretlek'. Ne kerdezd miert, en sem ertem, de nem kell folyton gyanakodni :)
Mondjuk reszedrol szep dolog az onkritika :)))

Hurri Kán 2012.01.03. 10:37:07

Remélem mindjárt jön Jokka, és hallhatunk egy igazán autentikus véleményt.

I am Not A Princess I am A Khaleesi 2012.01.03. 10:37:54

@Dövan: Nemtom. Nem voltam még ilyen helyzetben.
Lehet eladnám. :D

Mindegy, de a ribanc ha eddig se hordta/becsülte, akkor ő is csak eladná. Egy gazdag faszi gondolom nem egy olcsó karikagyűrűt vesz...

Meg a gyűrű visszaadása maga a házassági ajánlat elutasítása. A gyűrű egy jelkép...

Dr. A Jó Meglepően Izmos Hercege 2012.01.03. 10:39:38

@Frigyesur:

Mindenkinek joga van a privátszférájához. Nem vagyok közönyös, de nem is erőltetek rájuk semmit, egyszer szólok, ha leszarják, rájuk hagyom.

Frigyesur (törölt) 2012.01.03. 10:39:53

@Kytia: Mondjuk talan csak annyi kulonbseg, hogy csinaljak azt is, amit te irsz, meg a szerelmes vallomasokat is.

I am Not A Princess I am A Khaleesi 2012.01.03. 10:40:21

@( o_o ): Szerintem ez szituáció függő. Ebben az esetben szerintem nem volt szarkeverés.

2012.01.03. 10:47:38

@Picicsibe a szexistennő:
"A gyűrű egy jelkép... "
Igen-igen!

De amúgy nemtökmindegy @Dövan: mit mond? Ő úgyse venne senkinek sem eljegyzési gyűrűt. :)

tuli _ 2012.01.03. 10:48:59

@Frigyesur: nem írt szerelmes esemest? nahát. csalódtam benne :P

egyébkén nem biztos, hogy a konfliktus elkerülése miatt. pl. egy megcsalás esetén bizonyos esetekben nem biztos, hogy van jogod beleszólni, ha megtudod. mondjuk mindkettő barátod. nem a te dolgod a felvilágosítás. azé, aki csal. beszélhetsz vele, hogy tudsz róla, elmondhatod a véleményed, de pl. egy családnál nem vagyok abban biztos, hogy a te dolgod borítani. és az a legkevesebb, hogy a végén te leszel a rohadék mindkét fél számára.
@( o_o ): ez az eset annyira gáz, hogy még nekem sem jutna eszembe alkudozni a kiscsajjal. mert a fejére borítanám a kukát, hogy így átvert valakit.

Kytia 2012.01.03. 10:51:45

@Frigyesur: :DDD

@Köldökszösz (csodalampa): Na, ez meg a másik önmegnyugtatás, hogy BISZTOS, hogy valami oka kell, hogy legyen, ha megtörténik. Elárulom: nem. A nők is csak olyanok, mint a férfiak, vagy legalábbis nagyon hasonlóak. Ha meglátnak valakit, aki tetszik, lelkesedni kezdenek. Aztán az már egyéni kérdés, hogy ki milyen messzire megy.
Vagy szerinted az hogy lehet, hogy míg a férfiak állítólag törzsfejlődésileg "disznók", addig a nők alapvetően nem hűtlenek, csak, ha elégedetlnek, ugyanakkor a hűtlen férfiak és nők aránya 1-2%-os eltéréseket mutat csak? Sőt, világviszonylatban állítólag több a hűtlen nő, mint férfi. Most vagy az van, hogy nem igaz, hogy a nők csak akkor hűtlenek, ha..., vagy sokkal több férfi hiszi magáról, hogy félisten az ágyban, mint ahányan valóban azok.:)))

Frigyesur (törölt) 2012.01.03. 10:53:08

@A Jó Meglepően Izmos Hercege: Nem irtam, hogy 8x kene szolni.

@Köldökszösz (csodalampa): A tenyek makacs dolgok :D

@tuli _: De. Ugy ertem o nem volt elmebeteg? :D

Ha a baratom, akkor jogom van szolni, ha tisztessegtelen. Kivel lehet az ember maximalisan oszinte, ha nem a barataival? Csalad se erdekelne. Siman lehet utalni azert, mert oszinte vagyok. Sosem zavart :D

2012.01.03. 10:53:42

@( o_o ):
"@Kytia: de akkor mi a szerelmes? "

Szerelemnek nevezzük, amikor nem értelemvezérelten, hanem érzelemvezérelten csinálunk hülyeségeket. – @gyvy:

Felírtam! :) Nekem tetszik! :)

indapass90210 2012.01.03. 10:54:40

@Picicsibe a szexistennő:

"a gyűrű visszaadása maga a házassági ajánlat elutasítása. A gyűrű egy jelkép..."

Lehet, bár én egy roppant hagyománytisztelő ember vagyok. Hiszen teljesen rendben van úgy kezelni és úgy csinálni a dolgokat, ahogy mindenki tette az utóbbi párszáz évben pusztán azért, mert mindenki úgy tette az utóbbi párszáz évben :)

I am Not A Princess I am A Khaleesi 2012.01.03. 10:55:21

@"Zsu": De, mindegy! :D
Csak nem értette, gondoltam hátha más szemszögből... :))

Hurri Kán 2012.01.03. 10:57:21

Nem mellékesen a fiatalember sem lehet egy túl nagy tálentum, ha ilyen szinten sikerült a csajnak átverni a színjátékával. Persze ettől még gusztustalan, amit a tyúk csinált.

Hurri Kán 2012.01.03. 10:58:56

"Havert meghívtam egy sörre, és szülinapjára új laptopot kapott, de nem lógunk együtt túl sokat, nehogy neki kelljen majd gyűrűt adnom."
Azért nem kell egy csalódás után egyből nekiállni buziskodni. :D

2012.01.03. 10:59:56

@Picicsibe a szexistennő:
Ő ilyen földi dolgokat nem ért. :)
"Lehet, bár én egy roppant hagyománytisztelő ember vagyok. "
És ezt a mondatát ne hidd el. Ez csak mese habbal. :)

ST83 2012.01.03. 11:00:18

@tuli _: Igy van. A baratsagnak nem alapfeltetele, hogy az illeto barat huseges legyen a parjahoz. Ha mindketten barataid, akkor vegkepp nem. Beszelni kell vele, de nem a Te dogod "igazsagot" tenni.

Kytia 2012.01.03. 11:01:09

@( o_o ): hát azért a "de rád vetném magam" típusú az nem a szerelmes.
Szerelmes az, ami ilyen semmitmondó nyáladzásból áll, vagy internetről kiguglizott versikéből.

@Frigyesur: Azért nem azt mondom, hogy aki igazán szeret, az nem mondja, hogy szeret.:))) Persze, hogy mondja, de nem űz sportot ebből. Meg nem feltétlenül sms-ben.

I am Not A Princess I am A Khaleesi 2012.01.03. 11:02:08

@Dövan: Jesszus ember! Ennyit nem aludtam éjjel... Mi van? :))

Ez most azt jelenti, mert ez a szokás, te nem így? OK. Én csak azt írtam, h ált. az emberek hogyan vélekednek erről.

Am úgy gondolom, ez is helyzetfüggő. Mert ha valami közös megegyezés miatt bontják az eljegyzést, el tudom képzelni, h emlékbe megkapja a csaj...

De amikor a csaj így átbassza a faszit... Lehet te is visszakérnéd. Csakazértis.

Ha meg nem, há' nem! :)

Frigyesur (törölt) 2012.01.03. 11:02:10

@Kytia: Ööö, izé, túlragoztuk asszem :D

Köldökszösz (csodalampa) 2012.01.03. 11:03:11

@Kytia: Ha én szeretek valakit, akkor nem fürkészem az alkalmakat.

Vagy még az is lehet, hogy még kevesebben vannak, akik el merik mondani az állítólagos szerelmüknek, hogy mire vágynak az életben, vagy az ágyban. Az, hogy a végén megkérdezi: "Ugye jó volt?", az nem kommunikáció.
Ja, és az, hogy a többi férfi mit hisz magáról, az engem teljesen hidegen hagy. A tények magukért beszélnek. :D

@Frigyesur: Küldök egy kis gumicukit! :*

pretty kitty 2012.01.03. 11:03:25

Jokkaaaaaaa!!! Melle jaaaalc?? Eblesztooooooo!!!!! Ez ed naon neked valo posztockaaaa ;)))))))

Boris the Bullet dodger 2012.01.03. 11:03:43

@gyvy:
Vajon a haver rámozdult a csajra is, vagy csak a posztolóval kavar? :D

ST83 2012.01.03. 11:03:50

@Kytia: "Most vagy az van, hogy nem igaz, hogy a nők csak akkor hűtlenek, ha..., vagy sokkal több férfi hiszi magáról, hogy félisten az ágyban, mint ahányan valóban azok.:)))"

Lehet a mindkettore szavazni? Amugy az ujdonsag varazsa mindket nemnek izgalmas. Max hazamegy oda ahol jobb a szex:)

tuli _ 2012.01.03. 11:04:00

@Frigyesur: nem hát :)

mondtam, hogy az a legkevesebb, ha utálnak érte. azt is nehéz felvállalni, ha nem szól az ember. mindenképpen vacak ügy. (leginkább a csaló félnek szólnék, hogy borítson. de egy egyéjszakás kaland miatt, tuti nem szólnék. főleg, ha megbánta az illető. ha állandóan egyéjszakás kalandok vannak, az már más kérdés. de azt a megcsalt is tudja többnyire, és direkt dugja homokba a fejét.)

Kytia 2012.01.03. 11:04:10

@Frigyesur: Olyan nincs. Itt semmit nem lehet túlragozni, az egész blog egy túlragozás.:)))

(O_O) (törölt) 2012.01.03. 11:05:29

@"Zsu": @Kytia: na igen, de az erotikus smsben mi az értelem? azt is az érzelem vezérli nem? és igazából azt is lehet hülyeségnek nevezni sőt a viccelődő romantikus smseket is. (ezt te tudhatnád Zsu ;-))
Tehát ezek mind szerelmes smsek. Az ember akkor pazarolja az smst, ha szerelmes, nem?
Ezek nem szerelmes smsek?:
"siess haza mert már nem bírok magammal meg hideg is van így meztelen!"
"Úgy letépném rólad azt a fehéringet!"
"Hiányzol szerelmem"
"itt ülök részegen és még a nevedre se emlékszem de arra igen, hogy jó a segged" :D

ami szerintem nem szerelmes sms:
Hozzál tejet!

:D

(O_O) (törölt) 2012.01.03. 11:06:32

@Kiszlanyocka: hiányzik mi? ;-)

nem csak ő tünt el. Hol van cyd?
Meg Scinu? :((((

2012.01.03. 11:07:35

@( o_o ):
Áhhh, én már nem kapok viccelődő romantikus sms-eket. Azok az idők elmúltak. :)

Hurri Kán 2012.01.03. 11:07:53

@Boris the Bullet dodger:
Ezt nem tudom. Pedig szívesen olvasnék egy posztot a sértett nő szemszögéből is, hogy két férfi szárba szökkent szerelmi viszonyában egy idő után ő feleslegessé vált. :D

@Picicsibe a szexistennő:
Nem bántom, de ettől még így van, amit leírtam.

pretty kitty 2012.01.03. 11:08:46

@( o_o ): Vegtelen lehetoszegek talhaza camala jez a poszt! :DD

(O_O) (törölt) 2012.01.03. 11:09:16

@"Zsu": nem arra gondoltam, hanem a vicces erotikus próbálkozásokra :D

Köldökszösz (csodalampa) 2012.01.03. 11:09:22

@( o_o ): Az ugye attól is függ, hogy mire akarják a tejet használni! :DDD

2012.01.03. 11:10:17

@( o_o ):
Olyanokat sem kapok. :)

Frigyesur (törölt) 2012.01.03. 11:10:59

@Köldökszösz (csodalampa): Kuldd!

@tuli _: Ekkora magaslabdat nem lecsapni! Mi van veled tuli, nem volt meg a reggeli tütüke? :O

Ja, telleg, irtad.
Oszinteseget jobb utnak erzem, meg akkor is, ha vacak ugyek kozt kell valasztani.
Vszeg en is a csalonak szolnak eloszor, de abban nem hiszek, hogy csak egy darab kaland es megbanta, brühühü. A megbocsatas nem az en dolgom, hanem a megcsalte, dontse el o. Az igazsaghoz joga van. Nehogymar a csalot sajnaljam egy sec-ig is.

@Kytia: :DDD

Köldökszösz (csodalampa) 2012.01.03. 11:11:26

@"Zsu": Keress valaki fiatalabbat, aki tudja, mi az az SMS! :DDD

Hurri Kán 2012.01.03. 11:11:59

@Köldökszösz (csodalampa):
Nagyon igazad van. Ne hagyd magad az orrodnál fogva vezetni. :)))

2012.01.03. 11:12:08

@Köldökszösz (csodalampa):
Igazad van. Már elég vén az akire Szemcsi célozgat. :)

Kytia 2012.01.03. 11:12:12

@Köldökszösz (csodalampa): "Vagy még az is lehet, hogy még kevesebben vannak, akik el merik mondani az állítólagos szerelmüknek, hogy mire vágynak az életben, vagy az ágyban."

Szerintem legtöbbször még ez sincs mögötte. Csak betoppant valaki, megtetszett, oszt hoppá. Lehet túldimenzionálni, csak felesleges. Megnyugtató gondolat az, hogy mindenre befolyással lehetsz és ha elég ügyes vagy, akkor nem járhatsz úgy, mint számtalan amúgy semmivel sem rosszabb embertársad, ha ebben őszintén hinni tudsz, akkor hajrá. Így valóban kellemesebb az élet, legalábbis az első csalódásig. De nem akork ünneprontó lenni, kívánom, hogy soha ne kelljen megtapasztalnod az élet sötét oldalát.:)

@ST83: Már ha otthon a jobb.:))

ST83 2012.01.03. 11:13:34

@Frigyesur: Csalad esten en a hutlen fellel beszelnek eloszor, mielott esetleg szetrobbantok valamit. Mindennek oka van. Nem tudnek a "hu de fasza oszinte gyerek vagyok" tudattal aludni.

(O_O) (törölt) 2012.01.03. 11:13:43

@Kiszlanyocka: számára mindegyik poszt az :D, csak max most az egyszer igazat adunk neki :)

Frigyesur (törölt) 2012.01.03. 11:13:55

@ST83: Baratom attol meg lehet, hogy lecseszem, ha le kell. Mas kerdes, hogy olyannal nem baratkoznek, akinek erkolcsi ertekrendje alapbol uti az enyem.

"De böjt s jámborság néked mint a pélva,
mert vétkesek közt cinkos aki néma."

I am Not A Princess I am A Khaleesi 2012.01.03. 11:15:08

@"Zsu": Senkinek semmit nem hiszek el. Az a tuti! :D

Frigyesur (törölt) 2012.01.03. 11:15:11

@ST83: De nem az robbant, aki elarulja, hanem aki csalt. A tettekkel van baj, nem azzal, ha az ember kimondja az igazsagot.

(O_O) (törölt) 2012.01.03. 11:16:30

@"Zsu": á lehet megijedt, hogy a legközelebbi találkán megint felolvasást tartunk belőle...

Boris the Bullet dodger 2012.01.03. 11:16:56

@gyvy:
Ja, a biszex gyerek elorozta tőle a plazmás szexistent.

Kytia 2012.01.03. 11:17:22

@( o_o ): Ezekből szerintem csak ez szerelmes:

"Hiányzol szerelmem"

De még ez sem a gázos fajtából, csak akkor, ha napi kétszer elküldi és gyanúsan nem írja bele a neved egyikbe sem.:))
A többi inkább bolondozós, ami szerintem sokkal jobb, mint a szerelmes, én legalábbis teljesen más kategóriába sorolom. De nem tudom, igazából én csak annyit tudok, hogy tapasztalatok alapján valamiféle összefüggéseket levontam. Lehet, hogy tévedek és lehet, hogy nem is ugyanarról beszélünk, mert mindenki mást nevez szerelmes sms-nek.

pretty kitty 2012.01.03. 11:17:45

Amud a cajnak lehet Halivudba kene kallijelepitesszel plobalkoznija, kuuuuuulvajo cincecno leheet!!! ;))))

Köldökszösz (csodalampa) 2012.01.03. 11:18:00

@Kytia: A legrosszabb, amit elkövethetsz, hogy prejudikálod a következő pácienst a rossz tapasztalatok miatt. Meg fogsz jokkásodni ha így folytatod! :)

ST83 2012.01.03. 11:18:20

@Picicsibe a szexistennő: En sem kernem vissza. Kiveve ha a nagyi gyuruje, amit szerencsere meg mindig o maga hord.

2012.01.03. 11:18:29

@( o_o ):
Most már óvatos vagyok, ürítem a telefonomból az sms-eket. Múltkor is majdnem szívrohamot kaptam mikor cyd áttért a kimenőkre. :)

indapass90210 2012.01.03. 11:19:46

@Picicsibe a szexistennő: nem azért nem, mert az a szokás, inkább attól, hogy még ez a szokás, nem feltétlenül.

ST83 2012.01.03. 11:22:18

@Kytia: Hol mashol? Ha nem , akkor mondd meg neki:)

(O_O) (törölt) 2012.01.03. 11:24:42

@Köldökszösz (csodalampa): miért a tej nem? vagy zsírszegényt hozzon? :D

Bele se merek gondolni nálatok a "hozzál egy kg kenyeret" sms mit jelenthet :DDD

tuli _ 2012.01.03. 11:24:58

@Frigyesur: neked nem is kell megbocsátani.
régebben én is úgy gondoltam, hogy mindenek felett az igazság. ma már úgy gondolom, hogy vannak olyan helyzetek, amikor nem feltétlenül kell a nagy őszinteség. (ez nem egyenlő a hazugsággal)
és igen, láttam már embereket, aki megbánták, mint a kutya a csalást. és láttam azt is, hogy a másik nem tudja megemészteni. pedig akarta. nem ment. lehet, hogy jobb lett volna, ha sosem derül ki...

ST83 2012.01.03. 11:26:18

@Frigyesur: Ha mar idezetek.

"Ne itelj, hogy ne iteltess!"

Kytia 2012.01.03. 11:26:38

@Köldökszösz (csodalampa): Ó, én nem konkrét személyekről beszélek, csak annyit mondok, hogy ez egy általános jelenség. Engem sem csalt meg mindenki, de akadt, aki igen és gyakorlatilag kizártnak tartom, hogy az ember élete során egyáltalán ne találkozzon ezzel a jelenséggel. Ha mégis van ilyen mázlista, az kb 1% lehet, vagy azok sorolhatják még ide magukat, akik nem jöttek rá, hogy volt ilyen. Ugyanakkor meglepődni sosem késő: velvet.hu/blogok/randi/2012/01/02/99_evesen_valik_60_evvel_ezelotti_megcsalasert/

:)

Frigyesur (törölt) 2012.01.03. 11:27:01

@tuli _: De, az oszinte hianya nagyjabol egyenlo a hazugsaggal, csak nincs verbalizalva.
Nem tudja megemeszteni, ezert szakit, nem? Miert kene megemesztenie?

Kytia 2012.01.03. 11:27:54

@ST83: És mi van akkor, ha ugyanannyira jó mindkettő?

tuli _ 2012.01.03. 11:28:01

@Frigyesur: ó, dicső tökéletesség :)
jobb, ha tudod. nem mindenki olyan fantasztikusan hibázás nélküli, mint mi :)

@ST83: igen.

Köldökszösz (csodalampa) 2012.01.03. 11:28:20

@( o_o ): Csak 0,1%-os UHT tejjel lehet huncutkodni! :P

Ne is! Ha tudnád, hogy mit jelent a cipó, már régen elszégyellted volna magad! :DDD

(O_O) (törölt) 2012.01.03. 11:29:28

@tuli _: van ilyen? hogy valaki megcsalja a másikat és akkor soha többet nem? Mert én ebbe valahogy nem tudok hinni annak ellenére, hogy mindig próbálom a legjobbat feltételezni a másikról...

Frigyesur (törölt) 2012.01.03. 11:29:41

@ST83: Engem nyugodtan el lehet itelni, ha olyat teszek.

@tuli _: Ezt neked is irhatnam. Nem tartom magam tokeletesnek. De a tetteimert vallalom a kovetkezmenyeket.

I am Not A Princess I am A Khaleesi 2012.01.03. 11:29:51

@ST83: Ha így átvernek, akkor se? Vertek már így át?

Persze, nem tudhatom. Nem vagyok pasi...

Frigyesur (törölt) 2012.01.03. 11:30:32

@( o_o ): Nem tartom en se valoszinunek. A lelektani hatart ha az ember egyszer atlepni, masodszorra mar sokkal konnyebb.

I am Not A Princess I am A Khaleesi 2012.01.03. 11:31:06

@ST83: Am én nem értem ezt a nagyi gyűrűje dolgot... Én nem örültem volna annak. De nem vagyunk egyformák! :)

I am Not A Princess I am A Khaleesi 2012.01.03. 11:33:45

@Dövan: Asszondom sose tudd meg visszakérnéd avagy sem! ;))

(ja, és nem azé' me' sose kérsz meg senkit! :D)

tuli _ 2012.01.03. 11:34:35

@Frigyesur: mondjuk, mert szereti a másikat, mondjuk, mert addig jó család voltak. és ne mondd nekem, hogy főbelövendő bűnt követett el, az, aki 20 év után más karjaiban köt ki. még akkor is, ha nem helyes. hibázott, mert úgy gondolta, hogy az esetlegesen ellaposodott házassága nem elég neki. hülye volt, megbánta. de már késő, mert a másik fél azt érzi, hogy elárulták. ami az adott helyzetben igaz is volt.
mégsem gondolom, hogy emiatt nem folytathatnák együtt az életüket, ha szeretik egymást. van, amikor érdemes megbocsátani. és igenis, függ attól, hogy vannak-e gyerekek, vagy nincsenek. ha alapvetően jól éltek együtt, emiatt nem gondolom, hogy borítani kellene.

2012.01.03. 11:34:49

@ST83:
ment a válasz e-mail. :)

ST83 2012.01.03. 11:38:12

@Kytia: Te ebben tapasztaltabbnak tunsz nalam, szoval inkabb Te mondd meg. Edes harmas? :)

Frigyesur (törölt) 2012.01.03. 11:40:54

@tuli _: Az hogy megbocsat-e az o dolga, en nem azt itelem el, meg. Nem tartom egyetemes igazsagnak, azert, mert en nem bocsatanam meg.
Lehet azzal a kerdessel inditanek, hogy tudni akarja-e, ha megcsaljak. Ha nem, akkor nem az en dolgom, de ha igen, akkor sztem ugy korrekt, hogy elmondom.

Kytia 2012.01.03. 11:42:58

@ST83: Az nem jó. Váltogatva kell, három embernél már oda az intimitás.:)

(O_O) (törölt) 2012.01.03. 11:44:12

@Frigyesur: én is így gondolom. max ideig óráig tudja az ember eljátszani a jófiút,de akinek a jellemébe belefér a megcsalás 1x annak belefér mégegyszer. Viszont van különbség aközött amikor vki azért csal mert nem szerelmes csak épp hülye, meg aközött amikor vki azt állítja szerelmes és úgy is csal...

tuli _ 2012.01.03. 11:45:37

@( o_o ): van. de nem 1 év után, és nem 5 év után. annak nem szabad hinni, aki a szerelem idején csal. az mindig is fog.
@Frigyesur: igen, nem véletlen alkalmaztam a többes "mi"-t :)

úgy már jobban rendben van a dolog, ha kiderül, neki mi a véleménye erről. bár az elég direkt kérdés, hogy tudni akarja-e. a hülye nem jön rá, hogy róla van szó, és akkor már nincs választás. inkább szituációként vázolnám a helyzetet.

Frigyesur (törölt) 2012.01.03. 11:46:13

@( o_o ): Gyakorlati szempontbol mi a kulonbseg? :)

Frigyesur (törölt) 2012.01.03. 11:49:29

@tuli _: Nyugodtan hasznalhatsz E/1-et, szerenytelenseged kozismert :D

En se vagyok tokhulye, hogy total nyilvanvalova tegyem.

_Ω_ 2012.01.03. 11:49:57

Végre egy értelmes poszt... A Posztoló a leírtak alapján meglepően jól jött ki egy ügyesen leplezett helyzetből, maximálisan megértem, hogy ez egy laptopot is megért (ha már ennyi pénze van - bár szerényebben is jelezhette volna ugyanezt), még a barátja is megfelelően kezelte a szituációt.

Arra azért kíváncsi lennék, mégis milyen lelkivilága lehet egy ilyen nőnek, aki képes még egy évig vergődni azután, hogy minden kétséget kizáróan lebukott, de van róla elképzelésem. :) Inkább az ilyen nőktől mentsen meg az ég, mint a posztban szereplő baráttól.
@fumerin: , a "mindenthallottam" barátoknak időnként jó hasznát lehet venni, ékes példája ez a poszt. Gond csak akkor van, amikor félinformációkat közölnek; de itt csak annyit mondott, mit hallott a buszon, a többit a posztoló maga ellenőrizte és maga végezte el a megfelelő következtetést is. Tehát nagy általánosságban igazat adok neked, de ha ezt a konkrét posztot nézzük, akkor én máshogy látom.

Köldökszösz (csodalampa) 2012.01.03. 11:50:30

@( o_o ): Á, inkább nem. Fiatal voltam, kellett a pénz. :D

Hurri Kán 2012.01.03. 11:54:28

@Boris the Bullet dodger:
Szegény kisjány... Még a végén tényleg megrendül a férfiakba vetett hite. :D

Kytia 2012.01.03. 11:56:46

@Frigyesur: @( o_o ): Van erről egy tökjó könyv, ami leírja azokat az eseteket, amikor az úgymond "jó emberek" is beleesnek a megcsalás sötét vermébe és azt is leírja, hogy milyen esetekben van kiút belőle és mikor nincs. Az alapján valóban van olyan, hogy valaki megbánta, pontosabban inkább olyanokat ír, amikor a kapcsolatban volt valami probléma és amikor az megoldódott, akkor zökkent vissza a normális kerékvágásba minden. De a könyv is leszögezi már az elején, hogy ezek a történetek nem az otthon lazán fapofával hazudozókról szólnak, azokkal nincs mit kezdeni.

Αphelion 2012.01.03. 12:00:46

@_Ω_: "maximálisan megértem, hogy ez egy laptopot is megért (ha már ennyi pénze van - bár szerényebben is jelezhette volna ugyanezt)"

Nem irta h milyen laptopot vett neki, nem biztos h MacBook Prot, lehet csak valami olcso bovlit.

Boris the Bullet dodger 2012.01.03. 12:01:39

@gyvy:
Gondolod keres egy plazmatévés nőt magának? Vagy lehet az már lcd-s lesz? :D

ST83 2012.01.03. 12:02:54

@Picicsibe a szexistennő: Csak irtam egy peldat. Ha atvernek, nem a gyuru visszaszerzese a gyogyir ra.

Boris the Bullet dodger 2012.01.03. 12:03:02

@Aphelion:
Én azt nem értem, hogy miért érte meg?
Ha egy barát barátként viselkedik, akkor dobni kell neki valami ajándékot?

Boris the Bullet dodger 2012.01.03. 12:04:34

@Boris the Bullet dodger:
Bár kaptam már meg hogy nem viselkedem barátként, lehet adnom kellett volna egy laptopot, de legalábbis kockacukrot.

(O_O) (törölt) 2012.01.03. 12:04:36

@_Ω_: hehe most belédkötök :D:
figyi a poszter már úgy ment be az irodába, hogy a féltékenység köde a látását homályosította. Jó ebben a sztoriban jól jött ki a dologból,mert a csaj tényleg ribi, de mi van, ha csak ő képzelte bele a lány hetyegését a kollegával? mi van, ha a srác tényleg nyomúlt a csaj meg nem hetyegett csak a poszternek már az előítélete miatt ez fel se tünt? Sokszor tapasztaltam,hogy én semmi flört jelét nem adtam de az akkori partnerem a féltékenységtől megvakulva még egy szemrebbenést is annak tekintett. Nem minden esetben jó egy ilyen barát!

Hurri Kán 2012.01.03. 12:05:01

@Boris the Bullet dodger:
Ha nem akar helyben járni, akkor Lcd-set keres. :D

I am Not A Princess I am A Khaleesi 2012.01.03. 12:06:09

@Aphelion: "olcso bovlit"

Feltételezem a srácnak nem volt laptopja, se pénze rá... Így még az olcsóbbnak is örülhetett. :)

Egyébként is mennyi az az olcsó?

(O_O) (törölt) 2012.01.03. 12:07:15

@Köldökszösz (csodalampa): szóval most már öreg vagy és gazdag? :D mennyire vagy öreg? ha egy éven belül meghalsz, lehetek a feleséged? :D

ST83 2012.01.03. 12:07:28

@Kytia: Mondtam en, hogy jobban tudod nalam. Ne keverjuk az uzletet az erzelmekkel. Egyetertek.

I am Not A Princess I am A Khaleesi 2012.01.03. 12:07:42

@ST83: Nem is gyógyír! Mindegy... Szerintem nem éltél át hasonlót, és nem is baj! Maradjon csak így! ;)

_Ω_ 2012.01.03. 12:07:53

@Aphelion: Igazad van, bár az olcsó laptop is 80e körül kezdődik, kivéve, ha használtat szerzett a barátjának; tehát az eljegyzési gyűrűvel vetekedett az ára.

(O_O) (törölt) 2012.01.03. 12:10:53

@Frigyesur: ez: ha nekem egy srác azt mondja, "figyi 23 évesen megcsaltam az akkori bnőm, de nem voltam szerelmes, bánom ami tettem, de vissza nem csinálhatom, viszont téged szeretlek soha nem csalnálak meg" akkor én adnék neki egy esélyt és bíznék benne, amíg vissza nem élne a bizalmammal. ellenben ha azt mondja szeret imád feleségül akar venni, de megcsal, akkor az ilyen menjen a francba. az olyan is aki azt mondja figyi a kapcsolatunk elején csaltalak de most már nem...

Boris the Bullet dodger 2012.01.03. 12:12:38

@gyvy: :D
Egy laptopért segítek neki találni :D

(O_O) (törölt) 2012.01.03. 12:14:25

@Kytia: nekem ez így is szemétségnek számít. Mi az,hogy amikor probléma volt akkor csalt! Egy kapcsolatban amikor probléma van nem csalni kell, hanem megbeszélni próbálni megoldást találni. a gerinctelen puhapöcsök mennek csalni amikor gond van otthon! Már bocs a megfogalmazásért, de a megcsalás az egyik olyan dolog amit nem tudok tolerálni...

Köldökszösz (csodalampa) 2012.01.03. 12:14:55

@( o_o ): Képes lennél az utolsó évemet megkeseríteni?! :D

(O_O) (törölt) 2012.01.03. 12:15:55

@_Ω_: én tudok valamit a barátnődről, megér ez neked egy laptopot? :D

Αphelion 2012.01.03. 12:16:02

@Picicsibe a szexistennő: Jokkanak biztos nem telik ilyenre. Szerintem a langossutoben lehet valami gep, onnan netezhet ;) :D

ST83 2012.01.03. 12:16:27

@( o_o ): Ja a gyuru meg azert nem volt a kezen, hogy nehogy beleakadjon a hajaba. Munka helyett, traccsparti az asztalon ulve. Szemcsi! Ebreszto!

I am Not A Princess I am A Khaleesi 2012.01.03. 12:17:28

@Boris the Bullet dodger: Nem derült ki pontosan, h és miért kapta.
Lehet a gyűrű árából, de szülinapra.
Vagy lehet a haver hálából megkérte a posztert szopja le... Azt a poszter lealkudta egy laptopra...
Bármi lehet! :D

Kytia 2012.01.03. 12:18:02

@ST83: Ki beszél itt üzletről? Itt még csak a pőre élvezetek talaján vagyunk. Amennyiben pénzjutalom jár a dologért, a szabályok némiképp megváltoznak. De manapság nincs ilyen, hogy pénz a szexért, legfeljebb azoknál, akiknek ez kimondottan a szakmája.:)

Boris the Bullet dodger 2012.01.03. 12:19:36

@Picicsibe a szexistennő:
De most komolyan, hány barátodnak vennél laptopot, vagy bármit 80-90e fölött csak úgy, ajándékba? :)
Szerintem inkább a haver hajtja poszter ölébe a fejét, de pénzt nem fogad el :D

dr. gernika 2012.01.03. 12:19:50

@Frigyesur: Simán.
Na, hasznos volt az infóm? :)))

(O_O) (törölt) 2012.01.03. 12:20:48

@ST83: hallo hallo figyelem, írtam, hogy ebben a történetben pont jól jött ki a lépés, de igen is a zöldszemű szörny nem jó tanácsadó!

I am Not A Princess I am A Khaleesi 2012.01.03. 12:22:59

@Boris the Bullet dodger: Egynek se! De mitomén ki milyen. Kinek mennyit számít 80ezer. Kinek mi mennyit ér meg.

Valaki itt írta, h sok pénzt lehúzhatott volna a csaj a fasziról. Én sosenem így nézem a dolgokat, de van, aki igen...

Őrült ez a világ. Ilyesmin fenn se akadok már...

Dr. A Jó Meglepően Izmos Hercege 2012.01.03. 12:23:57

@Aphelion:

Acer meg Asus, vagy valami ócó kisz kínait 20k-ért (Android oprendszerrel) :)

I am Not A Princess I am A Khaleesi 2012.01.03. 12:25:50

@Boris the Bullet dodger: Meg az is lehet, h a poszter egy lúzer. Lehet az a tipikus fazon, akinek sok "barátja" van, mert sok a pénze és nem irigy. Mindenki csak lehúzza. Van ilyen! :/

Dr. A Jó Meglepően Izmos Hercege 2012.01.03. 12:26:48

@Köldökszösz (csodalampa):

Ha laptop, akkor Toshiba, MSI, Lenovo, Dell esetleg extra igényeseknek Alienware (ami ugyan Dell, de prémiummárka). :)

(O_O) (törölt) 2012.01.03. 12:27:00

akkor se értem miért vett laptopot. Még ha gazdag is meg megért neki ennyit, egy sör miért nem elég?

Boris the Bullet dodger 2012.01.03. 12:27:13

@Picicsibe a szexistennő:
Én mondjuk fennakadtam rajta, de igazad lehet, nem érdemes.
Igaz, én a másik oldalról néztem, ha kapnék ilyen értékű ajándékot, nem nagyon tudnám mire vélni.

Boris the Bullet dodger 2012.01.03. 12:29:03

@Picicsibe a szexistennő:
Ja, lehet simán. Még az is lehet, hogy a csajt sem véletlen szedte össze.

@( o_o ):
Mert egy sörrel nehéz játszani az eszed :)

Kytia 2012.01.03. 12:32:38

@( o_o ): Nem tudom, a könyv szerzője pszichológus volt és a páciensei történeteit írta le, de nem azokét, akik azért jártak hozzá, mert megcsalták őket, hanem azokét, akik csaltak. Az ő szemszögükből nézte és azt tapasztalta, hogy sokan maguk is szenvednek a helyzettől, illetve nem jönnek rá, hogy miért nem működnek otthon a dolgok.

ST83 2012.01.03. 12:36:05

@Kytia: Jo szex jo szexret, semmi tobb. Nekem ez ugy hagzik mint egy szerzodes, ami persze nem baj.

I am Not A Princess I am A Khaleesi 2012.01.03. 12:38:08

@( o_o ): Lehet a csávó nem szereti a sört! (én se szeretem) :D

ST83 2012.01.03. 12:40:07

@( o_o ): Neked van zold szemed, Te lennel a szorny? Ha vki mar odaig jut, hogy nyomozzon a parja utan, az nem sima felteknyseg. Vagy orult kisse, vagy oka van ra. Altalaban utobbi.

Boris the Bullet dodger 2012.01.03. 12:40:08

@Picicsibe a szexistennő:
Ha azt nézte volna mit szeret, akkor biztos mást vesz :D

Ibrahim a tevehajcsár 2012.01.03. 12:42:21

@( o_o ): Nem tudott először a csajjal beszélni, mert addig nem tudott a sunyiságairól. A srác homályosította fel, a buszon hallottakkal. Egyébként pedig az anyagiakra már korábban is célzott a plazma tévével. Bármennyire is elítélitek, hogy mennyire az anyagiakra hegyezi ki a poszter a dolgot, azért be kell látni, hogy abban a párkapcsolatban, ahol túl nagy az egzisztenciális különbség a felek között, ott a jobban eleresztett félben állandóan ott munkál a kisördög, hogy mi van, ha nem is miattam, hanem a pénzem miatt van velem. Ez itt és most bejött.

pretty kitty 2012.01.03. 12:43:02

@Picicsibe a szexistennő: En sze cejetem. En isz inkabb a laptopnak olulnek. Vad vmi jo kisz koktelockanak :))))

pretty kitty 2012.01.03. 12:44:26

@Ibrahim a tevehajcsár: Iblahiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiim!!!!! De leg lattalaaaaak!!!! Boldoguevet kivanok :DDD Hod vannak a teveckeid? ;)))

Boris the Bullet dodger 2012.01.03. 12:44:38

@Ibrahim a tevehajcsár:
Ez jogos, érthető is valahol, de ha valaki a haverjainak laptopot vesz születésnapi ajándékba, akkor azt általában nem véletlenül veszik körbe ilyen emberek.

Hurri Kán 2012.01.03. 12:45:27

@ST83:
Nem tudom, én sose "nyomoztam" egyetlen barátnőm után sem. Ha valami nem volt tiszta, megkérdeztem. Ennyire egyszerű.

_Ω_ 2012.01.03. 12:48:08

@( o_o ): Rendben, köss belém! :)

Rendben, homályos látással ment az irodába, viszont azt írja, "de nem akartam elhamarkodottan ítélkezni". Rendben, elhisszük, hogy a csaj így szokott beszélgetni az összes kollégával, de az "R. vőlegénye vagyok." bemutatkozás után a kolléga arcát látni valószínűleg priceless volt. Oké, ez az a rész is lehet, amit te írtál, a srác nyomult, a csaj meg csak állta. DE! A csaj ujján nem volt rajta a gyűrű, továbbá bevetett pár ügyes kis női praktikát (kiengedett haj, stb.). Ha a srác annak idején a gyűrűt egyfajta szándéknyilatkozatként adta (vagyis ígéretként egy közös jövőre), elég komoly bizonyíték annak hiánya. Gyűrűt is csak akkor kér vissza az ember (főleg, ha ennyi pénze van), ha tényleg ilyen nyilatkozat volt és azt akarja ezzel visszavonni.
Aztán persze eljutott a történet odáig, hogy a csaj hivatkozott kávésbögrétől kezdve mindenre, végül a gyerek témát is bedobta; a végén csak az igazolódott be, hogy a barátnak igaza volt.
Azt írtad, nem minden esetben jó egy ilyen barát. Most megkérdezném, hol is sikerült belém kötnöd, hiszen Fumerinnek is elismertem ugyanezt, ott is az lett a vége, hogy a konkrét esetben jó volt, nagy általánosságban pedig ritkábban :)

I am Not A Princess I am A Khaleesi 2012.01.03. 12:48:47

@Boris the Bullet dodger: Jahajj! Há' tényleg! Lehet azt adta, ami volt otthon. Lehet ilyesmivel "kereskedik"! Volt neki fölösbe egy... ;))
Nem is adott érte pénzt!

Lehet nem is gazdag!
Lehet a csaj is azé' nem hordta a gyűrűt, mert bizsu volt. Szégyellte. :D

_Ω_ 2012.01.03. 12:50:27

@( o_o ): Barátok volnánk? Tényleg tudsz valamit? Ha igen és igen, akkor a saját pénztárcámhoz képest választhatsz ajándékot, laptoppal nem szoktam dobálózni.

(O_O) (törölt) 2012.01.03. 12:53:10

@Kytia: én voltam már a megcsalt szerepében megcsalójéban még nem, de azt tudom, hogy amikor problémám van akkor nem használom azt fel indoknak arra, hogy olyat tegyek ami gerinctelen/erkölcstelen/stb. Pl csak azért, mert nem élek olyan jól itthon, mint külföldön tehetném nem lövöm szét a fél parlamentet, pedig az ő hibájuk és nem látom az okát se, hogy miért kell azt tenni amit tesznek... Ugyanez igaz a megcsalásra is. Ha a férfi/nő dugni akar valakivel, akkor ne a párjára fogja aki neadjisten még hibás is egy két dologban, hanem mondja azt, hogy megakartam tenni, megtettem, vállalom a következményeit. Nem hiszem el, hogy a megcsalás egyenes következménye annak, hogy mondjuk a férfi nem viszi le a szemetet, vagy az asszony nem vállalja be az orál szexet. Ha a férfinek igénye van az orálra, nő nem vállalja, kössenek valamiféle kompromisszumot, de nem az, hogy asszony nem vállalta az orált ezért én most megyek és jól megcsalom a háta mögött...

I am Not A Princess I am A Khaleesi 2012.01.03. 12:54:50

@gyvy: :))
Kérdés csupán az, h igaz volt e a válasz?!

-megcsalsz
-nem, dehogy
-akkor jó
-soha nem tenném, de ha mégis, bevallanám
-köszönöm, szeretlek
-én is szeretlek (és félrevonul a másik szobába a telefonjával, de még biztatóan rádmosolyog)

:DDD

Am én se kerültem ilyen helyzetbe. Baszták át a fejem, de kiderült eccer, nyomozás nélkül is. :D

ST83 2012.01.03. 12:55:48

@gyvy: En egyszer, oka volt. Lehet egyszer megirom posztnak:) Meglepo es mulatsagos.

I am Not A Princess I am A Khaleesi 2012.01.03. 12:57:22

@( o_o ): "Ha a férfinek igénye van az orálra, nő nem vállalja, kössenek valamiféle kompromisszumot"

Mire gondolsz pl?

(O_O) (törölt) 2012.01.03. 12:58:31

@Picicsibe a szexistennő: ja ha ez így megy, akkor én se szeretem a sőrt, viszont a Mac pro-t igen :)))
@ST83: igen, de itt mi adott rá okot? egy haver meséje ami ebben az esetben pont beigazolódott, de mi van, ha a haver (nem ebben a történetben, hanem másikban) csak szét akarta ugrasztani őket?
@Ibrahim a tevehajcsár: de rég voltál, szia :). Nem a poszternek kellett volna vele beszélnie előbb hanem a havernak, hogy tisztázza biztos őt látta-e biztos azt mondta-e amit hallott és ha igen akkor meg szépen megkérni a lányt, hogy azonnal beszéljen a párjával különben baj lesz...

Dr. A Jó Meglepően Izmos Hercege 2012.01.03. 12:59:46

@( o_o ):

"Ha a férfinek igénye van az orálra, nő nem vállalja, kössenek valamiféle kompromisszumot, de nem az, hogy asszony nem vállalta az orált ezért én most megyek és jól megcsalom a háta mögött..."

Hát szerintem ez bőven elég ok. Ezt úgy lehet elkerülni, hogy ha régen sem tette meg, akkor miért maradt vele? Ha meg régen megtette most meg már nem hajlandó, akkor viselje el az asszony azt, hogy a férfi betömi a hiányt, olyannal aki megteszi.

(O_O) (törölt) 2012.01.03. 13:00:45

@( o_o ): sör! Te jó ég nem tudok írni :(

_Ω_ 2012.01.03. 13:02:49

@( o_o ): Szituációs játék:

-Biztos téged láttalak a 7-es buszon? Ott álltál tőlem 2 méterre, de a szemüvegem bepárásodott...
-Nem.

-És ha nem téged láttalak, telefonba azt mondtad, hogy...
-Nem.

-Légyszi beszélj a barátoddal, mert ez így nem fair.
-Nem.

Srác elmegy a barátjához, és a történet eme kitérő nélkül ugyanígy végződik, vaaaaaagy:
Csaj 2 hétre abbahagyja a munkahelyi flörtöt, aztán összeszedi minden gerinctelenségét, posztolónak pedig feldobja a gyerek kérdést, mikor már 1 hónapja terhes...

I am Not A Princess I am A Khaleesi 2012.01.03. 13:03:14

@A Jó Meglepően Izmos Hercege: És megint egyetértünk. Ha a szexben nem ugyanazok az igények, vagy valaki nem tesz meg valamit a másiknak amire az vágyik... Akkor nem működik a kapcsolat! Ne maradjanak együtt!

Hurri Kán 2012.01.03. 13:04:21

@Picicsibe a szexistennő:
Alapesetben elhiszem azt, azt amit a másik mond, merd megbízom benne. Ha nem hiszem el, akkor azt jelenti, nem bízom már meg benne, tehát valami, ami nagyon fontos lenne egy kapcsolatban, elveszett. Tehát nem érdemes tovább tolni azt a bringát. Ennyire egyszerű. Legalábbis nálam. :)

ST83 2012.01.03. 13:04:32

@( o_o ): Hat en ma szetszedlek, ah igy folytatod.

"Ha a férfinek igénye van az orálra, nő nem vállalja, kössenek valamiféle kompromisszumot,"

Ez gyongyszem! Ebben hol lehet a kompromisszum? Also bordak kikap, ferfi magat kenyezteti?

pretty kitty 2012.01.03. 13:05:38

@( o_o ): "sör! Te jó ég nem tudok írni :("

Nem baj am, megeltettuk id isz ;)) Ha en ilnam le h szol akkol asz nem bisztosz h mindenki jeltene ;)))))

_Ω_ 2012.01.03. 13:06:51

@Picicsibe a szexistennő: Másik lehetőség, kezdjenek el olyan dolgokra vágyni, amit megkaphatnak a másiktól. :)

(O_O) (törölt) 2012.01.03. 13:07:08

@_Ω_: uh ezt nem tudom értelmezni, a lényeg nem értettem veled egyet, csak már nem emlékszem miben. Ma kicsit szétszórt vagyok :D.
Egy laptopért leszek a barátod :) azt ne is dobáld, mert ha valakit fejen találsz, beperelhetnek :).

@Picicsibe a szexistennő: @A Jó Meglepően Izmos Hercege: ok, nem tudom ilyen helyzetben mi a helyes, de sok módja van a probléma megoldásának, a megcsalás nem az.
Pl: csaj engedhetne és mondjuk havi 1x bevállalja, ha nem akarja akkor abban is engedhetne, hogy srác nem titokban, nyíltan csak is orális szexre mehet máshoz, vagy srác egyszerűen lemond erről az igényéről vagy úgy döntenek, hogy szakítanak, de a megcsalás soha nem jogos, sajnálom ez a véleményem.

tuli _ 2012.01.03. 13:07:55

@Frigyesur: akkor ebben egyet értünk. én a kéretlen, elváratlan beleavatkozásnak nem vagyok híve.

ST83 2012.01.03. 13:08:21

@( o_o ): Haverokra nem igazan hallgatok. A barataim meg nem tennenek ilyet. Ha megis, akkor igy jartam. Viszont abban nem latok logikat, hogy ne annak higgyek, akit mar 10-15-20 eve ismerek, hanem vkinek akivel 1.5 eve vagyok egyutt.

I am Not A Princess I am A Khaleesi 2012.01.03. 13:09:19

@gyvy: Ez így van jól! Egyetértek!

A gond mindig csak akkor van, ha a másik egy sunyi, hazug, szemét, játszmázó... De te a szerelem közepette nem így látod. Mint pl a posztban!

Tudom, tudom! Te nem vagy lúzer. Nem lehet így átverni! ;))

pretty kitty 2012.01.03. 13:09:19

@ST83: "Ebben hol lehet a kompromisszum?"

Pl. ud h a no nem veci be a cajaba a fact cak a nyelve hedevel nyalogatja. Celintem ez egec jo kisz komplomiccum :))))))

_Ω_ 2012.01.03. 13:11:13

@( o_o ): Ügyes kibúvó, bár mostanában inkább az a ritka, amikor nem vagy szétszórt, és ez a lényeg.

Uhh... Egy laptopért? Kösz, de ilyen barát nem kell, tucatszám akadnak hasonlók.

(O_O) (törölt) 2012.01.03. 13:12:17

@_Ω_: egyszer a barátom azt mondja nekem, tegnap éjjel láttalak itt és itt, mire én tudtam, hogy kizárt a dolog mert otthon aludtam. De ő szentül meg volt győződve arról,hogy engem látott. Vannak hasonmások. Egy zsúfolt buszon hátulról tünhet úgy, hogy őt látta, de lehet nem őt látta. pont valamelyik nap láttam egy nagyon régi ismit sétálni, 5x megnéztem jó alaposan,hogy tényleg őt látom-e majd rácsörögtem telón, hogy hello régi barátom pont most láttalak a ...on sétálni, mire ő mondta, ó bárcsak tényleg láttál volna, jó lenne összefutni de már 1 hónapja külföldön vagyok...

I am Not A Princess I am A Khaleesi 2012.01.03. 13:12:45

@( o_o ): Én sehol nem írtam, h a megcsalás jogos!

Eleve nem házasodok össze olyannal, aki pl undorodik attól, h a szájába vegye a faszom.

Amiket felsoroltál nekem mind uolyan abszurd, mint a megcsalás!

Hurri Kán 2012.01.03. 13:12:49

@Picicsibe a szexistennő:
Ez is benne van. Kockázat mindig van. Ja, azt nem mondtam, hogy engem nem lehet átverni. Mindenkit át lehet. Csak van, akit könnyebben, van, akit nehezebben. :)

Köldökszösz (csodalampa) 2012.01.03. 13:14:04

@( o_o ): Van olyan nő, aki nem szereti az orális szexet? Úgy zusammen, vagy csak a hepifinist? Nem tudom értelmezni a dolgot.

I am Not A Princess I am A Khaleesi 2012.01.03. 13:15:13

@gyvy: OK. Elfogadom a választ. 80ezer forintos kérdés következik. Megáll, vagy megy tovább?

Gondolja meg. Ennyiért már egy laptopot is vehet... ;))

dr. gernika 2012.01.03. 13:15:34

@( o_o ): Gyakorlati példát kérek szépen egy ilyen kompromisszumra, mert bár igen élénk a fantáziám, de ezt nem tudom elképzelni.

_Ω_ 2012.01.03. 13:15:35

@( o_o ): Hiába no, az ilyen laptopért barátkozós tucatlányból bizony elég sok hasonló akad... :P

Köldökszösz (csodalampa) 2012.01.03. 13:15:47

@Kiszlanyocka: De gagyi! Az ilyenek még kezezni is szoktak. Persze a plusz ötezret elrakja simán! :DDD

(O_O) (törölt) 2012.01.03. 13:18:33

@ST83: már másnak írtam a választ :)
nem azt mondom inkább a csajnak higgyen, azt, hogy ha a haver igazán jófej akkor így csinálta volna,de lehet tévedek. Azt tudom, hogy nekem nagyon kevés olyan barátom van aki tényleg a barátom viszont nagyon sok haverom és bizony volt olyan, hogy haver kavart mert meg aakrt szerezni és úgy gondolta összeugraszt a párommal... ebben a tulival értek egyet: tuli _ 2012.01.03. 13:07:55
@Frigyesur: akkor ebben egyet értünk. én a kéretlen, elváratlan beleavatkozásnak nem vagyok híve.

@_Ω_: ezt nem tudom bóknak venni pedig próbálkozom :D. elismerem szétszórt leányzó vagyok, de azért amit komolyan írok az nem szétszórt hanem megfontolt vélemény. Nem kell vele egyetérteni, de attól még elmondom, hátha valakinek a jövőben nagy haszna lehet belőle és egyáltalán nem lehet azt mondani rá, hogy légből kapott. :)

ST83 2012.01.03. 13:19:59

@( o_o ):
"csaj engedhetne és mondjuk havi 1x bevállalja,"

Az ilyen sosem mukodik. Nyilvan nagy elvezettel vegzel olyat, amit utalsz.

"nyíltan csak is orális szexre mehet máshoz,"

Elkepzelem, ahogy odamegyek egy nohoz. te szopjal mar le, de viszonzasul semmit nem adhatok, mert azt az asszont mar nem engedi.

"srác egyszerűen lemond erről az igényéről "

Bocs, de ez olyan mintha te lemondanall arrol, hogy szajjal kenyeztessen vki, pedig imadod. Ilyet max szuz pasi tesz. Akit egyszer rendesen leszivtak, az soha tobbet nem mond rola le. Ez csak az en velemenyem.

_Ω_ 2012.01.03. 13:22:01

@( o_o ): Talán mert nem bók volt?
A véleményed feljegyezve, ha az adott helyzetben alkalmazható, akkor jó esetben emlékezni is fogok rá.

I am Not A Princess I am A Khaleesi 2012.01.03. 13:22:14

@ST83: "Elkepzelem, ahogy odamegyek egy nohoz"

A nőhöz-t helyettesítsd kurvára...
A többi már nem is gond. ;))

Egyetértek veled am!

Köldökszösz (csodalampa) 2012.01.03. 13:22:18

@ST83: A szex szopás nélkül olyan, mint a Dallas Jockey nélkül. :D

pretty kitty 2012.01.03. 13:22:58

@Picicsibe a szexistennő: Pelce h nem copasz, a caj ude nem hajlando copni, pont ezel kell komplomiccumot keleszni :))

indapass90210 2012.01.03. 13:23:31

@Köldökszösz (csodalampa): "Van olyan nő, aki nem szereti az orális szexet? Úgy zusammen, vagy csak a hepifinist? Nem tudom értelmezni a dolgot."

Van. De általánosságban amelyik tényleg odavan az emberért, az a hepifinist is megcsinálja. Amelyik nem orálozik, az nem is szeret igazán, tehát komolyan venni sem szabad.

Dr. A Jó Meglepően Izmos Hercege 2012.01.03. 13:25:39

@Dövan:

De ha a pasitól elvárja, ő meg nem hajlandó rá, akkor már teliseggel ül a lapáton :D

I am Not A Princess I am A Khaleesi 2012.01.03. 13:25:44

@Köldökszösz (csodalampa): Atya ég, milyen hasonlat! :D

Én csak aztat nem értem, egyáltalán h nem lehet szeretni szopni?! Talán még nem próbálta? Vagy valami barom kapásból tövig benyomta neki...

Más tippem nincs.

I am Not A Princess I am A Khaleesi 2012.01.03. 13:27:08

@gyvy: szar volt! és? muszáj megszégyeníteni? :DDD

I am Not A Princess I am A Khaleesi 2012.01.03. 13:31:10

@Kiszlanyocka: Szerintem ez nem kompromisszum.
Még mindig nem értem mi lehet az oka. Pedig most töprengtem rajta egy kicsit. Ötlet?

(O_O) (törölt) 2012.01.03. 13:32:16

@Köldökszösz (csodalampa): @gernika: ok. Engem egyszer megtalált egy nő (nem tom mé engem kérdezett :D), hogy adjak neki tanácsot, mert a lánya házasságával gondok vannak. ugyanis srác nagyon igényelte volna az orált de a lány nem bírta magát rávenni, erre srác elkezdett furán viselkedni egyre gyakrabban járt későn haza stb. az én tanácsom az volt, hogy lány igenis tegye meg, mert abban nincs semmi rossz,így viszont úgy tünik a srác el fog kóborolni más lányokhoz akik hajlandóak ezt megtenni. Viszont én meg magamról tudom, hogy van ami nekem se fér bele a szexbe és ha a páromnak meg igénye lenne, akkor se tudnám megtenni. Nem tudom mit tennék,de most így ezzel a fejjel azt mondanám,ha igazán fontos a kapcsolat és tényleg nem tudom megtenni mert mondjuk egészségügyileg engem hazavágna vagy vmi, akkor azt mondanám neki menjen élje ki ezt az igényét máson, de azért engem szeressen és velem szeretkezzen rendszeresen. Ez nem kompromisszum?
Nem tudom, hogy ez járható út vagy sem...

fumerin 2012.01.03. 13:32:25

„Hajnali négy körül már világos volt"
Ezek szerint a történet nyáron volt, mert ma ijjenkor keltem és tök sötét volt :D

dr. gernika 2012.01.03. 13:32:35

@Dövan: Nekem is vissza kell adnom ha én kezdeményezem a szakítást, vagy megcsalom. Szóbeli szerződést kötöttünk.

_Ω_ 2012.01.03. 13:32:58

@Picicsibe a szexistennő: Fiatalkori rossz élmény, pszichés sérülés. Pl. a kakasos nyalóka egyszer cukor helyett sóval készült...

pretty kitty 2012.01.03. 13:33:30

@Picicsibe a szexistennő: Azel komplomiccum mel id a paszi sze jelegul ki lendeszen meg a caj isz undolodhat tole h nyalogatnija kell a fact ;))

Frigyesur (törölt) 2012.01.03. 13:36:27

@gernika: Akkor verjed meg, tutira felrement Muhaszitaval :D

Nanahogy. Lecsapok ra, mint merges monguz a csorgokigyora :)))

dr. gernika 2012.01.03. 13:36:57

@( o_o ): Most ezek közül az egyik nem kompromisszum, hanem az egyik tegye meg azt, amit nem akar, a másik megoldás meg az amit fentebb elleneztél, max. hozzájárulással. Hááát....
én is idegenkedtem tőle 14 évesen, de azért rájöttem később, hogy nem az ördögtől való, szóval minden leányzónak azt tanácsolnám, hogy vegyen erőt magán, mert az orális szex jó, értem?
:)

I am Not A Princess I am A Khaleesi 2012.01.03. 13:37:57

@_Ω_:
"Fiatalkori rossz élmény"

Ez esetben ha szereted a másikat türelmes vagy (pasi). Ha szereted a másikat (nő) megpróbálod újra, és rájössz, h jó!

"pszichés sérülés"

Pl ráerőltették erőszakkal? Uaz, mint fentebb, plusz pszichológus.

Gondolod minden esetben ilyen van a háttérben? Hmm.

fumerin 2012.01.03. 13:38:04

Az is eszembe jutott, mihez is kezdek azzal a sok gyűrűvel, amit már nem hordok...:D
De ojjan czuki látni őket és egyáltalán...ajándékot prosztó szokás visszakérni és visszaadni....

Frigyesur (törölt) 2012.01.03. 13:38:09

@gernika: Marmint szuperlelkes, vagy mindketto? :)

(O_O) (törölt) 2012.01.03. 13:39:32

@_Ω_: de én más vagyok, hidd el én megérem azt a laptopot :DDD

@ST83: a nők folyamatosan kompromisszumot kötnek mégsem veszed észre. Pl van, hogy te reggel igényled a szexet ő nem, de megteszi mert szeret. Észre se veszed, hogy nem akarja mert ugyanúgy ölel, csókol. Vagy csinálja ő az orált, szereti is de nem mindig, viszont pasi folyamatosan igényli, jelzi is szól is. Ha a lány szereti, akkor lesz olyan helyzet, hogy bár a háta közepére kívánja a dolgot hisz ő épp arra vágyik, hogy fejjel lefelé csinálják, mégis kicsit kényezteti a srácot, és nem vág hozzá fancsali pofát. Vagy a legeygszerűbb kompromisszum: míg te minden esetben elmész, ő van, hogy egyik alkalommal egyszer sem, de akövetkező alkalommal 3x. :)

I am Not A Princess I am A Khaleesi 2012.01.03. 13:39:53

@fumerin: De ez nem ajándék. Szerintem...
Ajándékot tényleg prosztó dolog!

Frigyesur (törölt) 2012.01.03. 13:42:21

@gernika: "Szóbeli szerződést kötöttünk."
Narddal? :) Oatyam! :D
Mondjuk sztem az eljegyzesi gyuru akarkinel marad, gazos. Senkinek sem kedves emlek. Mondjuk attol is fugg ki kezdemenyezte a felbontasat. Ha a pasi, akkor sztem orommel visszakapja. Ha meg a csaj, orommel visszaadja. De aztan lehet, hogy hulyeseg. Ezen meg sosem gondolkodtam :D

(O_O) (törölt) 2012.01.03. 13:42:47

@_Ω_: erre már csak egyet tudok mondani pedig ezt nem gyakran mondom de most már kabbe! :D

_Ω_ 2012.01.03. 13:45:04

@Picicsibe a szexistennő: Csak a teljesség igénye nélkül felsoroltam pár lehetőséget. Előfordulhat ám az is, hogy kipróbálja, kipróbálja még egyszer, majd rájön, hogy ez neki többszöri próbálkozás után sem tetszik. Nem lehetetlen.
Egyébként ha egy kapcsolat ezen elbukik, ott a vágy mellől valószínűleg hiányzott a kellő mennyiségű szeretet - azt sajnos ritkának tartom, hogy 60 év múlva is ugyanolyan hevesen fognak tudni lobogni egymásért, mint az elején, úgyhogy _szerintem_ ez is kell hozzá, különben hosszútávon nem működhet. Ebbe pedig az is beleférhet, hogy a másik fél beéri azzal, amit kap, csak hogy a párjával lehessen, mert annyira szereti.

pretty kitty 2012.01.03. 13:45:27

@Picicsibe a szexistennő: "Én csak aztat nem értem, egyáltalán h nem lehet szeretni szopni?!"

Van szokfele fulca pelvelzijo ami nolmalisz embeleknek teljeszen elthetetlen, ez a nemcopaszmanija jisz az lehet...

_Ω_ 2012.01.03. 13:47:04

@( o_o ): Szerintem nyugodtan elhagyhatod azt a ":D"-t... De ha annak ott a helye, akkor még most szólj!

Köldökszösz (csodalampa) 2012.01.03. 13:49:11

Mit kell azon a gyűrűn annyit problémázni! Adják oda Frodónak, majd ő elintézi.

(O_O) (törölt) 2012.01.03. 13:49:16

@Picicsibe a szexistennő: @A Jó Meglepően Izmos Hercege: egyet is értek meg nem is :). Én azzal nem értek egyet, hogy az orált nem lehet nem szeretni. Mint mondtam ismerek olyan lányt aki nem szereti és nem mert rossz élménye volt, hanem mert nem szereti. van aki nem szereti a pepsit és van aki imádja. ez a szexuális szokásokkal is így van. A kérdés az, hogy ha egy kapcsolatban csak ez az egy dolog hiányzik, érdemes lemondani róla akármelyik félnél vagy ez már elég ahhoz, hogy az ember azt mondja így a kapcsolat nem működhet. Én képes vagyok lemondani bizonyos szexuális igényeimről ha a srác minden másban jó és egyébként meg imádom. akkor valahogy nekem nincs ott a hiányérzet, ez az én tapasztalatom, de lehet én rosszul lettem összedrótozva :)

indapass90210 2012.01.03. 13:49:20

@( o_o ): "ha igazán fontos a kapcsolat és tényleg nem tudom megtenni mert mondjuk egészségügyileg engem hazavágna vagy vmi, akkor azt mondanám neki menjen élje ki ezt az igényét máson, de azért engem szeressen és velem szeretkezzen rendszeresen. "

Na ugye, hogy csak megmossa utána, és olyan, mintha új lenne!

ST83 2012.01.03. 13:49:25

@Picicsibe a szexistennő: En meg abban a tevkepzetben elek, hogy nem kell fizetnem a szexert. Johet Father, keszen allok:)

Frigyesur (törölt) 2012.01.03. 13:49:59

Hm, en idaig azt hittem a szex eseten nem az elvarasok szamitanak, hanem kinek mihez van kedve. Vajh a porno elott is alap volt az oralis szex, vagy kepesek voltak anelkul az emberek kapcsolatban elni? En nem szivesen gyozkodnek senkit, hogy mit legyen kedve megtenni az agyban. Azer' az oralis szexnel kicsit tobb egy parkapcsolat...

dr. gernika 2012.01.03. 13:50:09

@Frigyesur: Á-á, őt is megilleti az ártatlanság vélelme, győzz meg, támaszd alá, valami hihető infóval. :D

Örülök. :)))

(O_O) (törölt) 2012.01.03. 13:51:16

@_Ω_: upsza, ez tetszik, de akkor most kijelentem te is REMÉNYTELENÜL bolond vagy, akarom mondani romantikus :D

pretty kitty 2012.01.03. 13:51:42

@Picicsibe a szexistennő: "És ez kinek is jó most?"

A mindenki jaljon loccul tipuszu komplomiccumok kedvelojinek ;))

De van oan megoldasz isz ahol mindketten jol jalnaaaaaaaak!!!! Cakitanak, paszi kelesz ed cajt aki cejec copni, caj kelesz ed paszit akinek nem hijanyzik a copasz, esz malisz mindenki boldog :)))

Vad az isz megoldasz ha a caj jobb belataszla tel. Mal ha tudda jeszt a funkcijot :DD

Frigyesur (törölt) 2012.01.03. 13:52:00

@Köldökszösz (csodalampa): :DDDD Hulye :D

@_Ω_: @( o_o ): Kb. azt irtam, mint ti. Akar csendben is maradhattam volna :D

Hurri Kán 2012.01.03. 13:52:22

@( o_o ):
Ez kb. nettó baromság, amit leírtál.

I am Not A Princess I am A Khaleesi 2012.01.03. 13:52:30

@( o_o ): "akkor azt mondanám neki menjen élje ki ezt az igényét máson"

Nem gondoltam volna, h ilyenre képes lennél. De ne érts félre, ez nem minősítés! Csak meglepődtem. Én ilyet soha nem tudnék mondani. Ennél önzőbb vagyok. Mondjuk szerencsére nincs ilyen gondunk. De mi az elején tisztáztuk ki mit hogy... Így fair!

Ha úgy döntesz, h egy életen át csak azzal az eggyel... Akkor csak úgy működik, ha minden vágy, igény ki van elégítve.

Ha máshoz küldöd... Azzal rontod az esélyeket. Honnan tudod, h minden mást az a másik nem tud megadni, és akkor már minek járjon két helyre?

Fú, most így elképzelem, mondjuk a férjem csütörtökönként később jönne haza, mert valaki épp szarral kenegeti a mellkasát (mert ezt én pl nem). Közben altatnám a gyerekeket... Hajj, de szép is lenne.

Dr. A Jó Meglepően Izmos Hercege 2012.01.03. 13:53:05

@Frigyesur:

Az előtt is az volt, még az ókori Rómában is.

Frigyesur (törölt) 2012.01.03. 13:53:54

@gernika: Ooo, nema', ramjar a rud, legalabb egy icipici kis bantalmazas feldobhatna :D

Kosziszepen :))

Frigyesur (törölt) 2012.01.03. 13:55:45

@gyvy: Ezt mint no irod, hogy a nok miket tesznek/gondolnak?

@A Jó Meglepően Izmos Hercege: Az nem kerdes, hanem az, hogy mennyire volt alap es 'szakitoindok'?

I am Not A Princess I am A Khaleesi 2012.01.03. 13:56:52

@( o_o ): Erre uaz a válaszom, amit már küldtem.

JOKKA21 2012.01.03. 13:57:36

Jól tetted, hogy kibasztad ezt a ribancot, ezért örülök, hogy nem vagyok gazdag hejjespasee, ha lesz egy ribanc, aki az életem akarja keseríteni, akkor az nem a pénz(anyagi biztonság) vagy siker miatt fogja szopni a faszom, hanem a belső értékeimért.
Nem olvastam vissza a kommenteket, csajvédő hejjespaseek és feminista vadmacskák remélem nem a csávot savaztátok, hanem az érdek ribancot.Haver megérdemelte a laptopot, válással a ribanc többet lehúzott volna rólad, mint egy laptop ára.
Sajnos ilyen féreg a legtöbb nő, mint ez a ribanc, akivel voltál.
Utálom az ilyen féreg ringyókat, akik pénzre mennek és még keféltetik mással magukat.
Hülye picsa annyit üzenek, hogy ne pénzre menj és kollégával ne kezdj, mert szar lesz úgy melóba menni, ha trében leszel a hejjespaseeval.Jellemtelen kurva ez a csaj.
Posztoló!Nő nélkül szabadon!

_Ω_ 2012.01.03. 13:57:38

@gyvy: Tekintve, hogy nő, lehet tudja miről beszél...

Dr. A Jó Meglepően Izmos Hercege 2012.01.03. 13:57:48

@Frigyesur:

Hát igen sokat szerepelt az Illatos kertben is, meg egyéb hasonló irományokban is, szerintem eléggé alap volt. Lehet a kőkeresztény rohadékoknál nyíltan nem, de biztos volt ott is :)

Hurri Kán 2012.01.03. 13:59:19

@Frigyesur:
NŐ ilyet nem ír le. De te ezt úgysem nagyon érted.

@_Ω_:
Nem azt mondtam, h nem tudja. Hanem azt, hogy baromság.

_Ω_ 2012.01.03. 13:59:36

@JOKKA21: Szia!!! El sem hiszed, mennyire örülök, hogy látlak! Ez a TE napod!!!

Caddy 2012.01.03. 13:59:38

Gondoltam beleolvasok mi a téma,hát és tessék!!!!!
Orális.

I am Not A Princess I am A Khaleesi 2012.01.03. 13:59:54

@_Ω_: Erre uaz a válaszom, amit Szemcsinak írtam. Ha egy életen át egy emberrel... Akkor olyat kell választani, akivel minden működik szex terén is. Pont mert h az évek alatt a nagy rózsaszín köd elmúlik! Ha ehhez plusz hiányok is vannak...
Érted mit akarok? Me' akkor nem írom bővebben. :)

JOKKA21 2012.01.03. 14:00:23

Várom Aphélia reakcióját, hogy a ribi jól tette, hogy átbaszta a tagot, mert szegény ártatlan ribike megérdemli a biztonságot és anyagi jólétet.És a sikeres paseet is.Aphélia ez a csaj valami tanítványod?:D

(O_O) (törölt) 2012.01.03. 14:00:35

@Frigyesur: pont akartam mondani, hogy te jobban elmondtad amit én csak próbáltam :D
@Picicsibe a szexistennő: öööö én is önző vagyok, és azt hiszem igazad van ez nem járható út, csak néha meg az van az emberben, hogy basszus neki ez fontos nekem meg nem fér bele én meg szeretem-e annyira, hogy azt mondjam van olyan fontos az ő boldogsága, hogy feladjam az önzőségemet? de azt hiszem igazad van. ez hülye hozzáállás mert már akkor "elhagyott" amikor úgy döntött neki nem vagyok elég...

Frigyesur (törölt) 2012.01.03. 14:00:36

@A Jó Meglepően Izmos Hercege: Mer' am az Illatos kert a mindennapi szexualis kultura resze :DDD Behjolenne! :)))

@gyvy: Jah, bizonyara nem ertem. Olyan vagy, mint a nok, amikor nagybetus NO-rol es FERFI-rol beszelnek :))))

JOKKA21 2012.01.03. 14:01:08

@_Ω_: Köszi, igen ez a poszt(is) engem igazol.:)

Dr. A Jó Meglepően Izmos Hercege 2012.01.03. 14:02:23

@Frigyesur:

Ha jól emlékszem Decameronban is volt :)

_Ω_ 2012.01.03. 14:03:13

@gyvy: Ha a laptopos részre érted, valóban baromság, ennyit nem ér meg.
Ha arra, amit a kapcsolatért hozott apró önfeláldozásokról írt, szerintem az elég jól fedi a valóságot, legalábbis van olyan nő, aki simán hajlandó ennyit tenni a közös jövőért. Egyébként a nagy átlagot tekintve a "normálisnak", Szemcsi határozottan rosszul van bedrótozva ha ezt elképzelhetőnek tartja, de ez szerintem nem baj.

indapass90210 2012.01.03. 14:03:44

@Frigyesur: egy csomó dolgot rosszul hiszel. Számítanak az elvárások, különben lesz az embernek valami langyos fos élete ahelyett, hogy találna valakit, akivel kielégítheti perverz állatias vágyait.

ST83 2012.01.03. 14:04:03

@( o_o ): Itt cseszitek el alapvetoen. "Megteszi, mert szeret." Nem kutya vagy.

Ha nem akarod megtenni, ne tedd, de szamolj az esetleges kovekezmenyekkel, es kesobb se kerj szamon, ha megis megtettel vmit. Gondolok itt a "bezzeg en megtettem erted..." kezdetu osszes mondatra.

Hurri Kán 2012.01.03. 14:04:32

@_Ω_:
Nem a laptopról. A másikról. De hát nyilván jó úgy élni, hogy valaki eleve mártír szerepre készül.

JOKKA21 2012.01.03. 14:04:40

Posztoló!Dugd meg az összes ribit, pénzed van hozzá, hogy bárkit megdugj, ne akarj velük összeköltözni meg jövőt tervezni, arra valók a ribik, hogy megdugd és kidobd őket.Ráérsz még a családalapítással.

Frigyesur (törölt) 2012.01.03. 14:05:06

@( o_o ): Ne szerenykedj :)))
Ez elegge patthelyzet: ha szeretem, akkor torodom azzal mi a fontos neki, ha meg o szeret, nem eroltet semmit, szoval jah, ilyenkor lep eletbe a kompromisszum. Mintha mindenki tokeletesen megegyezo igenyekkel rendelkezne, olyan itt olvasgatni :))

_Ω_ 2012.01.03. 14:06:48

@Picicsibe a szexistennő: Pontosítsunk: "kell" cseréje "célszerű"-re, mert ha elmúlt a rózsaszín köd, ami helyette marad, bőven lehet elég. Ez attól függ, mi van még ott a rózsaszín ködön kívül.

Αphelion 2012.01.03. 14:06:49

@JOKKA21: Elarulnad mik azok a "belso ertekek" amikbol te allitolag olyan sokkal rendelkezel?

Frigyesur (törölt) 2012.01.03. 14:07:42

@A Jó Meglepően Izmos Hercege: Ja, a Decameron is a kokemeny valosag :D

@tuli _: Nohat, mondom en, hogy keveset ittal :D

Frigyesur (törölt) 2012.01.03. 14:09:01

@Dövan: Nyilvan. Azert elsz te boldog es kielegito parkapcsolatban, en meg nyimmogom tele a blogot ferfi-no problemakkal :))))

Αphelion 2012.01.03. 14:09:16

@JOKKA21: A csaj konkretan egy kurva, en meg annak pont az ellenkezojet tanitom

I am Not A Princess I am A Khaleesi 2012.01.03. 14:10:37

@( o_o ): Amit írtál ST-nek...
Ilyen előfordul. De:
1. Csak az a faszi nem veszi észre, aki nem figyel oda a nőre!
2. Sokszor "evés közben jön meg az étvágy".
3. Nem olyan dolgot csinálsz, amit nem szeretsz, vagy amitől undorodsz!

Ergó nem jó példa az orált nem szerető nő esetére (már ha arra írtad).

indapass90210 2012.01.03. 14:10:55

@JOKKA21: "Utálom az ilyen féreg ringyókat, akik pénzre mennek és még keféltetik mással magukat."

Már megint ostoba vagy Jokka. Ha nem lennének ilyen ringyók, akkor baszhatnád, ha átlagosnak, vagy az átlagosnál akár picit is csúnyábnak születtél. (Mint ahogy ugye baszhatod is...) Soha az életben nem lenne esélyed, hogy valami jobban kinéző nőt megcsinálhass.

Így viszont, ha van elég szorgalmad, tanulsz, dolgozol, akkor teremthetsz olyan egzisztenciát, amivel felkeltheted a nőstények jó részének érdeklődését.

JOKKA21 2012.01.03. 14:11:34

@Aphelion: El.Az, hogy nem basználak át és nem csak megdugnálak, hanem hallgatnám a hülyeségied is, jóban-rosszban veled lennék, nem csak sikerben, hanem szarban is.Bár Te biztos lelépnél az első hejjes(ebb) paseeval vagy gazdagabbal.

(O_O) (törölt) 2012.01.03. 14:11:40

@gyvy: miért?
@Picicsibe a szexistennő: elvi síkon érvelgenték. Mi van ha amikor összeházasodtatok nagyon jó volt mindkettőtöknek az amit a másik tudott nyújtani de aztán pár év, már kezd unalmas lenni és akkor férjed haverokkal összeül és elkezdenek sztorizgatni egymás közt. 3an is mesélik a férjednek, hogy a szex két nővel milyen jó etz nem lehet kihagyni, egy igazi élmény. Férjed hazajön és azt mondja, asszony én szeretném kipróbálni veled meg plusz egy nővel. Te erre mit lépnél? Mit lépnél akkor ha te meg nem akarod 3asban?

_Ω_ 2012.01.03. 14:12:40

@Dövan: És itt kezd el számítani az, hogy akinek felkeltetted az érdeklődését, az nő, vagy csak nőstény.

Frigyesur (törölt) 2012.01.03. 14:12:49

@A Jó Meglepően Izmos Hercege: Igen, pont erre hasznalnek egy idogepet :D Na majd ha lesz egy kis szabadidom szanok ra par oracskat, hogy megepitsem :)))

JOKKA21 2012.01.03. 14:13:01

@Dövan: Az ilyenekét, mint ez a ribi nem akarom felkelteni.Pénzért jópofizó barátnő nem kell.

JOKKA21 2012.01.03. 14:14:12

@Aphelion: Nekem nem az jön le a kommentjeidből, hogy elítéled a pénzéhes haszonleső ribiket, ha elítéled őket, annak örülök.:)

Hurri Kán 2012.01.03. 14:16:12

@( o_o ):
"a nők folyamatosan kompromisszumot kötnek mégsem veszed észre"
Miért kötnének folyton kompromisszumot? Miért csak a nők? A többi is kb. ilyen szinten áll, amit leírtál.
Szerintem mindkét félnek van szája, meg lehet mondani, mit, mikor szeretne, vagy nem szeretne. Ha meg ezeket a dolgokat nem sikerül összefésülni, akkor nem kell együtt lenni és áldozatként viselkedni.

indapass90210 2012.01.03. 14:16:25

@Frigyesur: "Nyilvan. Azert elsz te boldog es kielegito parkapcsolatban, en meg nyimmogom tele a blogot ferfi-no problemakkal :))))"

Most jól megmontad'... csak ez pont úgy hangzott, mint az eccer(i/ű) posztoló, aki úgy fejezi be a posztot, hogy "én azóta megtaláltam/boldog vagyok a párommal, neki meg azóta sincs senkije"!

I am Not A Princess I am A Khaleesi 2012.01.03. 14:16:36

@_Ω_: Nem tudom Omega. Van egy kép a fejemben a ffiakról. Nem rossz, nem jó... De ennek tükrében, nem elég. Nem pár évről, hanem évtizedekről van szó. Tele problémákkal, hullámvölgyekkel, rengeteg kísértéssel...
A legnehezebb dolgok egyike a házasságot szeretetben, megértésben és hűségben leélni együtt halálig. Ilyenen is aprónak tűnő dolgon (orá) is elcsúszhat. Akár mekkora volt/van a szerelem!

_Ω_ 2012.01.03. 14:16:39

@( o_o ): Szerintem rossz a példa, a hármas felállás messze nem ugyanaz, mint amit a párjáért a _párjával_ tesz meg (és nem a harmadikkal együtt, mielőtt szándékosan félreértenéd). Persze ha nagyon belemennénk a témába, nem tudnék igazi szilárd pilléren nyugvó érveket felhozni, csak azt, hogy az én érzelemvilágomban egy párkapcsolat 2 ember kapcsolata, nem háromé; és Csibe is hasonlóan gondolkodik.

tuli _ 2012.01.03. 14:16:41

@Frigyesur: :DD

@ST83: ha valakinek egetverően fontos, és a másik fél irtózik tőle, akkor az azt jelenti, hogy a szexben nincsenek összhangban. és igen, ilyenkor nem kell megtenni, de a másik félnek sem illdomos követelni. mert ha erőltetik, akkor az úgyis rányomja a bélyeget egy kapcsolatra, és úgyis annyi a vége előbb-utóbb.

(O_O) (törölt) 2012.01.03. 14:16:48

@ST83: ebben látok egy burkolt fenyegetést, mi az, hogy "szamolj az esetleges kovekezmenyekkel"? tényleg így működik nálatok? a nő nem kell, hogy mindent megtegyen de ha nem teszi akkor ne sírjon amikor te mész és jól megdusz mást? akkor ilyen alapon én is elmehetek mással dugni, ha te a koszos zoknid a nappaliban dobod le vagy mondjuk te egyik alkalommal elmentél szex közben én meg nem?

Kytia 2012.01.03. 14:16:50

@ST83: Ezzel az erővel az is üzlet, ha megcsókolom, ő meg visszacsókol.:)))

@( o_o ): Ennél sokkal bonyolultabb sztorik voltak. Például egyik, amire emlékszem olyan volt, hogy a srác nős volt, gyerekkel, mindennel és lett egy szeretője, mert otthon nem volt már jó hangulat, asszonnyal undokoskodtak egymással. Azért ment el a pszichológushoz, mert nem tudta eldönteni, hogy elváljon-e, vagy sem és egyik komoly aggálya az volt, hogy a szeretővel pont ugyanolyan volt a kapcsolata, mint az asszonnyal régen, a boldog békeidőkben. Attól parázott, hogy ha elválik és összejön a szeretővel, az is megváltozik. Álmatlan éjszakák, őrlődések, stb., majd egyik éjjel annyira bekattant, hogy felkerekedett és elindult a szeretőhöz az éjszaka közepén, mint valami őrült szerelmes, hogy szerenádot adjon, és állítása szerint ettől az igen végzetes viselkedéstől megvilágosodott. Már leparkolt a szerető háza elé, amikor bevillant neki, hogy régen az asszonnyal is úgy viselkedett, mint a szeretővel, virágot vett, udvarolt, kedves volt, ami mostanra mind elmúlt, nem csoda, ha asszony is beundokosodott idővel, és rossz lett otthon a hangulat. Persze, bőven érheti kritika a srácot, pl miért nem gondolkodott előtte, miért kellett az egész mizéria ahhoz, hogy rájöjjön erre az amúgy kurvaegyszerű dologra, de sajnos sok ember ilyen, arról nem is beszélve, hogy a férfiak a párkapcsolati műveltségük fejlesztése érdekében csak a szükséges minimumot hajlandók energiaként befektetni, ami az esetek többségében pont a nők becserkészésének tudományára korlátozódik, azon a ponton megszakad, tehát arról, hogy miként basszák el a kapcsolataikat, illetve miként lehetne azt helyre hozni halvány lila gőzük nincs, viszont mivel a becserkészés x éves korukra többé-kevésbé megy, azzal próbálják orvosolni a keletkezett űrt az életükben. Ha nem tekintenének létszükségletként a szexre, akkor valószínűleg addig sem jutnának el, hogy egyáltalán randizni hívjanak egy nőt. Nemcsak arról nincs fogalmuk, hogy a nők hogy működnek, de arról sem, hogy ők maguk hogy működnek (arról meg pláne nem, hogy a két nem mennyire hasonlóan működik), ezért vágnak rendre értetlen arcot, amikor egy nő számukra váratlanul reagál valamire és ezért nem veszik észre, amikor mondjuk kevés idő eltéréssel ők pontosan ugyanúgy reagálnak hasnoló dologra.
Egyszóval: az egész párkapcsolati mizériában többségük kókler szinten van, így aztán a felmerülő problémákra is kókler megoldásokat találnak csak.
A példában szereplő az én szememben csúcsintelligensnek számít a témában, mert igaz, hogy nehézkesen, de csak rájött, hogy valami talán nem stimmel a gépezetben és esetleg ő is tehet valamit a változásért. Vannak olyanok is, akik ötödszörre házasodnak bele ugyanabba a szarba anélkül, hogy gondolkodnának, meg olyan lángelmék is, akik kikövetkeztetik, hogy az egész reménytelen, úgy, ahogy van, nem érdemes nőkkel kezdeni egyáltalán. Ezekhez képest dícséretes, hogy ez a srác legalább eddig eljutott.
És persze, igazad van, legyen az a cél, hogy ne ilyen ára legyen a problémák felismerésének, de ha x év kapcsolat után a párom azzal áll elém, hogy elmeséli ezt a történetet azzal a zárással, hogy rájött, mit rontottunk el és újra meg akarja próbálni, akkor azért lehet, hogy adnék még egy esélyt. Sok egyéb esetben meg persze nem, de az más kérdés.

Αphelion 2012.01.03. 14:18:48

@JOKKA21: "El.Az, hogy nem basználak át"

LOL, nekem meg belso ertekem h nem tennek merget az italodba, remelem latod h emiatt mar feltetlenul erdemes osszejonni velem :P

"és nem csak megdugnálak, hanem hallgatnám a hülyeségied is"

Nincsenek hulyesegeim, ugyhogy ez nem nyert.

"jóban-rosszban veled lennék, nem csak sikerben, hanem szarban is"

Mivel sikerrol a te esetedben nem nagyon lehet beszelni, csakis a szarban lennel velem. En meg bocs de ugy vagyok vele h ezt inkabb kihagyom...

indapass90210 2012.01.03. 14:19:16

@JOKKA21: viszont amíg megtalálod a megfelelőt, addig olyan életedet lehet ezekkel a picsákkal, hogy ha egyszer könyvet írsz az emlékeidből, akkor nem lehet majd eldönteni, hogy ez pornó vagy akció.

Frigyesur (törölt) 2012.01.03. 14:22:02

@Dövan: Nem, tenyt kozoltem, hogy most mar vegyel vissza.

@tuli _: ;) Ehh, genya voltam, de nehogymar egy olyan akarjon kiosztani, aki masfel even at szanalmasan lejaratta itt magat. Uff.

_Ω_ 2012.01.03. 14:22:07

@Picicsibe a szexistennő: Van olyan férfi, akinél ha megtalálta amit egyébként keresett, ilyenen nem csúszik el semmi. De persze van másmilyen is. Én életfogytig tervezek, aztán ha átvágnak, keresek másikat, akivel újra hagyhatom magam átvágni; csak magamból tudok kiindulni, hiába láttam már sok mást.

Dr. A Jó Meglepően Izmos Hercege 2012.01.03. 14:22:38

@Aphelion:

"Nincsenek hulyesegeim, ugyhogy ez nem nyert."

Nem vagy nő ezek szerint :D

JOKKA21 2012.01.03. 14:22:50

@Kytia: Ez jó történet.:D "meg olyan lángelmék is, akik kikövetkeztetik, hogy az egész reménytelen, úgy, ahogy van, nem érdemes nőkkel kezdeni egyáltalán" Nem érdemes nőkkel kezdeni egyáltalán a nap igazsága.:D

Hurri Kán 2012.01.03. 14:24:12

@Dövan:
"akkor nem lehet majd eldönteni, hogy ez pornó vagy akció."
:DDD

tuli _ 2012.01.03. 14:24:50

@Kytia: "x év kapcsolat után a párom azzal áll elém, hogy elmeséli ezt a történetet azzal a zárással, hogy rájött, mit rontottunk el és újra meg akarja próbálni, akkor azért lehet, hogy adnék még egy esélyt"
az ilyen esetekről beszélek. itt van esély arra, hogy rendbehozzák a dolgaikat, sőt, láttam olyat, hogy a házasság jobb lett, mert ezek után mindketten sokat tettek érte.
no persze, lehetett volna előtte is. de vannak olyan emberek, akiket egy katartikus élmény ráz csak fel. mert nem tökéletesek, csak emberek.

I am Not A Princess I am A Khaleesi 2012.01.03. 14:24:52

@( o_o ): Hátő kérdeztem már, azt mondta nem akarja, mert tudja én se. Illetve még azt is mondta, h nem tudná viszonozni se, mert ő aztán egy másik vaszit a közelemve soha.

Annyira meg intelligens, h tudja, én uígy, és elfogadja.

Mondtam jöjjön csaj, de csak velem, ő meg nézi, meg engem dug, nyal. De az nem teljesen fair vele. :D

Kérdezz mást. Ezen már túl vagyunk! :D

JOKKA21 2012.01.03. 14:25:24

@Aphelion: Tegyük fel kifogsz egy gazdag sikeres kant, de az csődbe megy és sikertelen lesz, akkor mit csinálsz?Kitartasz mellette vagy lelépsz az első miliárdossal, aki megfogja a segged?

@Dövan: Legyen inkább vígjáték.:)

(O_O) (törölt) 2012.01.03. 14:26:12

@gyvy: szerintem te engem rosszul olvasol :), nem mártírkodásról beszélek, hanem arról, hogy ha az ember szereti a másikat akkor igenis néha nem a saját érdekét nézi, hanem a másikét. Miért kellene a nőnek elmondania a férfinak, hogy nem akarja megtenni ha még is megteszi? Úgy képzelem, hogy a nő megteszi mert szereti a férfit és a férfi is tesz dolgokat mert szereti a nőt, pl megvárja amíg a nő is elmegy és csak utána megy el,stb.Nem kell senkinek a fejéhez vágni, hogy de bezzeg én dugtam veled napi 5x is pedig csak 4x akartam...De ez azt hiszem már az én naív gondolkodásom. Majd egyszer valamikor kinövöm :)

@_Ω_: látod látod? erről beszélek, neked a 3as már nem fér bele, van akinek meg ez kell, akkor mit lép az ember?

Kytia 2012.01.03. 14:26:35

@JOKKA21: Ez azért rossz logika, mert gondolom, már magad is rájöttél, hogy más választásod nem nagyon van, minthogy a nőkkel kezdesz. Választhatod, hogy a nőket végleg kiiktatod, de ha így tettél volna, most nem itt lennél, hanem a Gyűrűk ura - klub blogján osztanád az észt a "Mordor térképének geográfiai elemzése" című témában. De mégis itt vagy és gyakorlatilag minden egyes mondatod a nőkről szól, amiből arra következtetek, hogy természetes ösztöneid kiiktatásában kudarcot vallottál.:) Nem marad más hátra, mint megszokni (ha már a megszökés nem akar összejönni).:)

tuli _ 2012.01.03. 14:26:48

@Frigyesur: nem, nem járatta le magát, csak csinált hülyeséget. mint sokan.

indapass90210 2012.01.03. 14:28:22

@Frigyesur: nahát... már azt hittem, hogy a te erkölcsi magasságodba nem érnek fel a hangyák gondolatai...

Hurri Kán 2012.01.03. 14:28:31

@( o_o ):
Szerintem tök egyszerű dolgokat dimenzionálsz túl,az van. :)

mütyür 2012.01.03. 14:29:36

na mindenki itt szájal?:)

Frigyesur (törölt) 2012.01.03. 14:29:38

@tuli _: Nem ertunk egyet, de mindenesetre az a sokan nem publikaljak masfel even at, hogy mennyire balf*szok. :)))

Kytia 2012.01.03. 14:29:51

@tuli _: Így van. Persze ehhez bizonyos feltételeknek teljesülnie kell, például annak, hogy azt gondoljam, alapvetően jó ember a párom. Ha mindenben egy önző fasznak mutatja magát, akkor nem valószínű, hogy elhiszek neki bármit. Meg talán az is kell, hogy ne véletlenül derüljön ki a dolog, hanem ő maga mondja el. Ha a folyamat közepén véletlenül kiderül, az könnyen tönkre tehet mindent, de igazából ez meg olyan, hogy természeti katasztrófák is vannak, el kell fogadni, hogy nem mindig minden alakul tökéletesen.

Αphelion 2012.01.03. 14:30:17

@JOKKA21: "Nekem nem az jön le a kommentjeidből, hogy elítéled a pénzéhes haszonleső ribiket, ha elítéled őket, annak örülök.:)"

En a kurvakat itelem el, ami nem ugyanaz mint amit te penzehes haszonleso ribinek nevezel. Neked mindenki penzehes haszonleso ribi akinek szimpatikusabb az olyan ferfi akinek van egy tisztesseges allasa mint az olyan aki egesz nap csak otthon doglik.

I am Not A Princess I am A Khaleesi 2012.01.03. 14:31:00

@_Ω_: Én másképp látom. Én a 9 évünkből indulok ki. Úgy, h szeretjük egymást, mindent megbeszélünk, és nincsenek tabuk...

(Ffinek-nőnek egyaránt nehéz.)

De lehet neked simán megy majd. Nem vagyunk egyformák! :)

indapass90210 2012.01.03. 14:31:06

@JOKKA21: az már összejött. Legalábbis mi elég sokat röhögtünk azon, amit eddig alkottál :)

ST83 2012.01.03. 14:31:39

@( o_o ): Olvass el rendesen. En nem csak a szexrol, hanem mindenrol beszeltem. Igen, a legnagyobb gond, hogy egyesek nem szamolnak kovetkezmenyekkel.

_Ω_ 2012.01.03. 14:31:52

@( o_o ): Erre nem tudok megnyugtató választ adni, hiszen nálam nem fér bele. Azért hozzátenném, én házasságról beszélek, az ahhoz kapcsolódó, legalább az egyik fél által komolyan gondolt elhatározással együtt. Ha ebbe üt bele a 3-as igénye és a másik a _pár_kapcsolat lényegének elmagyarázása után láthatóan némi fogaskerék-forgatás után továbbra is erre vágyik, akkor nem látok közös kompromisszumos megoldást, mivel két összeegyeztethetetlen véleményről van szó, ahol nem játszik a "ha erről lemondasz, kapsz helyette" című mondóka sem.

Köldökszösz (csodalampa) 2012.01.03. 14:33:33

@Kytia: :DDDD LOL :DDDD
Tévedtem, sosem fogsz megjokkásodni!

Frigyesur (törölt) 2012.01.03. 14:34:03

@Dövan: Akadj le rolam. Vegig kussoltam, es pont neked nem kene osztani az eszt, plane nem nekem.

JOKKA21 2012.01.03. 14:34:31

Aphélia, ha sikeres pénzes kan kell vedd fel a kapcsolatot a posztolóval.Megadna neked mindent, amit pénzen lehet venni, elkísérne a piros heteshez, csak Te majd okosabban akard hülyére venni a tagot.

@Kytia: Igen a nőket dugnám meg, de barátnőnek(feleségnek) nem kellenek, maximum dugásra.

pretty kitty 2012.01.03. 14:35:27

@_Ω_: "az én érzelemvilágomban egy párkapcsolat 2 ember kapcsolata, nem háromé"

Hat pelce h a kapci 2 embel kapciaaaa!! Ha bejallok kozeuk 3adiknak attol meg nem lecc kapcim veluk, cak cekceltem eddet veluk :))))

(O_O) (törölt) 2012.01.03. 14:35:52

@Kytia: az igaz, hogy a férfi az udvarlás szakaszában még "befektet" utána meg úgy gondolja a nő az övé, már nem kell érte "fizetnie" ezért elmaradnak a virágok, stb.Ez szarvashiba! :) DEEEEE, a megcsalás soha nem elfogadható, nekem ez a véleményem. Nem azt mondom, nem bocsátható meg, de nem lehet azt mondani, hogy jogos volt, vagy csak ez jutott eszébe mint megoldás. Ha adott történetben pl férj meg akarta volna oldani a problémáját asszonnyal már rég pszihomókusnál kötött volna ki, vagy házassági tanácsadáson...

JOKKA21 2012.01.03. 14:38:49

@Dövan: Na látod, akció és pornó nem az én műfajom.:D Azokat meghagyom az alfahím menőpaseeknak.:)

@Aphelion: Álljon meg a menet!A pék is tisztességes munka, vagy a tesco árufeltöltő, de érdekes módon nektek nem elég, ha dolgozik a kan, minimum cégvezér úr kell audival vagy manager bmw-vel.
Érdekes módon nem minimálbéresekbe szerettek bele.:)

I am Not A Princess I am A Khaleesi 2012.01.03. 14:38:50

@_Ω_: " az én érzelemvilágomban egy párkapcsolat 2 ember kapcsolata, nem háromé; és Csibe is hasonlóan gondolkodik."

Ismersz! ;)

De am mindig azt mondom:
A szexbe sok minden belefér. A lényeg, h mind a két félnek jó legyen! Ha plusz egy fő, akkor az is. De csak ha mind2 fél akarja.
Orál, anál, minden uígy.

Kompromisszum nem működik!

_Ω_ 2012.01.03. 14:39:03

@Picicsibe a szexistennő: Mivel a "miért nem csúszik el ilyenen a dolog" nem lett kifejtve, ezért valószínűleg nem esett le, hogy megfelelő kommunikáció nélkül ez tényleg nem működhet.
Vagyis amit a saját példádon látsz, arról van itt is szó. Ha nektek is minden ugyanígy működőképes marad, ahogy most is működik, jó az esély, hogy ti is életfogytigra vagytok ítélve :)

Αphelion 2012.01.03. 14:40:21

@A Jó Meglepően Izmos Hercege: Mar megint lehulyezitek a noket?! Vigyazzatok mert meg egy ilyen es olyan hisztit levagok h senki sem fog tobbet ketelkedni milyen nemu vagyok!!

mütyür 2012.01.03. 14:40:32

@JOKKA21: emelkedik a minimálbér, lehet reménykedni:)))

@Picicsibe a szexistennő: és így is van!:)

(O_O) (törölt) 2012.01.03. 14:40:54

@gyvy: lehet.Az is lehet én komolyabban veszem a férfi nő kapcsolatát, mint az átlag :)

JOKKA21 2012.01.03. 14:41:37

@( o_o ): Miért nem elég nektek, ha addig kedvesek a kanok, amíg meg nem szereznek titeket?Utána már minek játszani a herceget fehér lovon?Naponta küzdeni értetek?Küzdjetek ti a kanok megtartásáért.Egyenjogúság van nem?:)

_Ω_ 2012.01.03. 14:42:38

@Kiszlanyocka: Szuper... Sajnos én önző vagyok, én őt, ő engem, ők meg maradjanak az ajtón kívül. Nálam reménytelenül össze van mosva a testiség a szerelemmel.

tuli _ 2012.01.03. 14:44:12

@Frigyesur: nekem nincs bajom azzal, ha valaki baf@asz. csak ne maradjon az :) életében volt már mindenki az.

@Kytia: jobb, ha ő mondja el, de a véletlen is hozhatja, hogy kiderül, mielőtt ő elmondhatta volna. a jövő szempontjából nincs akkora jelentősége. a megbánásnak, annak van. és annak, hogy őszintén változtasson mindkét fél. egyben igazuk van a harmadik félként azzal vélekedőknek, hogy ők csak olyan kapcsolatba tudnak belelépni, ahol gond van. egyben nincs igazuk, és ezért utálom is őket, hogy abba nem gondolnak bele, hogy évek során minden egyes kapcsolatban fellép az elszürkülés. igen, oda kell figyelni. de van az úgy, hogy elcsúsznak a dolgok.

Αphelion 2012.01.03. 14:44:21

@JOKKA21: "Tegyük fel kifogsz egy gazdag sikeres kant, de az csődbe megy és sikertelen lesz, akkor mit csinálsz?"

Hagyom dolgozni h ujra felkuzdhesse magat.

I am Not A Princess I am A Khaleesi 2012.01.03. 14:44:40

@_Ω_: A megfelelő kommunikáció ez esetben az, ha megbeszélik amikor komolyra fordul (sehol még a házasság), h ki, mit, hogy szeret. Ott kiderül működik e vagy sem.

Ja, remélem halálig, és én halok meg előbb! :)

JOKKA21 2012.01.03. 14:47:30

@Aphelion: Akkor felteszem konkrétabban a kérdést..Mellette maradsz vagy lelépsz egy másik gazdaghoz?:)

dr. gernika 2012.01.03. 14:47:43

@Frigyesur: Azt ne hidd. Pletykásabb mint én.

Frigyesur (törölt) 2012.01.03. 14:48:22

@tuli _: Nekem sincs bajom. Csak akkor ne o akarja megmondani nekem, hogy mithogymennyire latok rosszul. Ennyi volt amit mondani akartam, sztem igy is igen komoly onuralmat tanusitottam.

Köldökszösz (csodalampa) 2012.01.03. 14:48:39

@JOKKA21: Így van! A nőnek meg elég egyszer leszopnia, hiszen onnantól már úgyis tudod milyen lenne. Tessék élni az emlékekből! Tiszta romantika! :DDD

Frigyesur (törölt) 2012.01.03. 14:50:18

@gernika: :D Nem is hittem :))) A lila polo ota en mindent el tudok kepzelni. ;)

JOKKA21 2012.01.03. 14:51:05

@Köldökszösz (csodalampa): :DD az nem lenne jó.De egyenjogúság van, akkor miért a férfiaknak kell küzdeni értük és udvarolni?Meg bókolni.

@mütyür: Legalább a minimálbéresek is tudnának venni virágot és bonbont a sunáknak az emelésből, de remélem inkább sört vesznek.:D

mütyür 2012.01.03. 14:52:59

@JOKKA21: elképzelem, min.béres hazamegy és leküldi asszonyt sörért a pluszpénzből:)

ST83 2012.01.03. 14:54:11

@( o_o ): "Miért kellene a nőnek elmondania a férfinak, hogy nem akarja megtenni ha még is megteszi?"

Szent szar, ez komoly?

dr. gernika 2012.01.03. 14:55:31

@Frigyesur: Kapucnis pulcsi. De már tervezzük a pólót is, hozzá illő inggel. :)

Αphelion 2012.01.03. 14:55:39

@JOKKA21: "Álljon meg a menet!A pék is tisztességes munka, vagy a tesco árufeltöltő, de érdekes módon nektek nem elég, ha dolgozik a kan, minimum cégvezér úr kell audival vagy manager bmw-vel."

Tisztessegesnek tisztesseges, de te mar azert is penzehes ribinek neveznel valakit mert inkabb a peket valasztja mint az otthon doglot. *Itt* alljon meg a menet.

(O_O) (törölt) 2012.01.03. 14:56:29

@_Ω_: én nem erről a mondókáról beszélek :). Én azt mondom: "lemondok valamiről mert szeretlek, nem azért mert várok cserébe valamit. ha nem adnál cserébe semmit, akkor is megteszem mert fontos vagy nekem". persze ez a táptalaja a kihasználásnak, de egye fene én már csak megmaradok ilyen bolondnak :).

mütyür 2012.01.03. 14:58:14

@( o_o ): szted nem látni rajtad, ha olyat teszel, amit nem akarsz? ha nem jó, nem akarod, akkor nem szabad csinálni. hidd el, amit a többiek mondanak, szexben nincs olyan, hogy kompromisszum.

JOKKA21 2012.01.03. 14:58:21

@mütyür: Ha lenne nőm leküldeném sörért.:D

I am Not A Princess I am A Khaleesi 2012.01.03. 14:58:33

@ST83: Értem Szemcsit. Megtenni, mert szereti, és érte bármit. És úgy, h ne tudja meg, mert az az önbizalmára rossz hatással lehet.

Ez mind szép és jó. CSAK NEM MŰKÖDIK! Nincs időm kifejteni most, me' dolgom van.

Pá!

Αphelion 2012.01.03. 15:00:06

@JOKKA21: "Akkor felteszem konkrétabban a kérdést..Mellette maradsz vagy lelépsz egy másik gazdaghoz?:)"

Nem tudom, meg nem voltam ilyen szituban. Sok mindentol fugg h mit csinalnek. De egy biztos, pusztan azert nem fogok mellette maradni hogy elmondhassam h mekkora belso ertekeim vannak. Es nem is azzal a dumaval pasizok h "ha leegsz en akkor is veled leszek am!"

mütyür 2012.01.03. 15:00:09

@JOKKA21: gondoltam ám rögtön:)

Frigyesur (törölt) 2012.01.03. 15:00:21

@A Jó Meglepően Izmos Hercege: NEM BAJ! :)

@gernika: A kapucnis pulover meg gazabb. Polom nekem is van, de mentsegemre szoljon: ajandek volt.

JOKKA21 2012.01.03. 15:00:27

@Aphelion: Nem azért!Azért, ha a pék helyett a cégvezért.
Nekem mindegy lenne, hogy manager a bula vagy pénztáros, csak ne legyen ribi és legyen szép(szőke).Ennyi a lényeg.

_Ω_ 2012.01.03. 15:03:40

@( o_o ): Én pedig arról beszélek, hogy "nem tudom megadni amit kértél, de kigondoltam valamit, ezt igen, ez tetszene-e?". Persze az is lehet, hogy a másik semmi megfelelőt nem tud kigondolni és akkor jön az eredeti ötletet feldobónál a lemondás, vagy a gerinctelen megoldások keresése. Magamat ismerve a lemondást választanám én is, de azért van pár dolog, ami ha nincs meg a másikban, arról nem tudnék lemondani. Persze ezek más jellegű dolgok mint amiről eddig folyt a beszélgetés; és úgy gondolom, még a kapcsolat komolyra fordulása előtt kiderülnek. (Persze ha a másik is az elejétől fogva őszinte és lehet vele beszélni.)

dr. gernika 2012.01.03. 15:03:50

@Frigyesur: A hoodie informatikus alapdarab. Póló és kockásing is. Most micsinájjak, nem hisznek neki, ha igényesen van felöltözve. :D

Αphelion 2012.01.03. 15:04:18

@JOKKA21: "Megadna neked mindent, amit pénzen lehet venni, elkísérne a piros heteshez"

Elarulok egy bennfentes titkot, csak a nagyon gazdagok tudnak rola: penzen a BKV berletnel tutibb kozlekedesi megoldasokat is lehet venni!

Dr. A Jó Meglepően Izmos Hercege 2012.01.03. 15:04:38

@Frigyesur:

Nem gáz, nagyon jó funkcionális a munkakörömben! :(

@JOKKA21:

Kata szőke! :)

JOKKA21 2012.01.03. 15:04:59

@Aphelion: A kan ugyanaz, aki gazdagon volt szegényen is, ugyanúgy hejjespasee, maximum a megszólítása nem uram lesz, hanem "hé öcsi".És nem tud elvinni bora-borára, hanem csak balatonboglárra.Nem audija lesz, hanem "csak" suzukija.Nem értem az ilyen nőket, akik csak jóban vannak, rosszban meg lelépnek.Érdekkapcsolataitok vannak, ami nem lenne baj, csak ne kamuzzatok, hogy nagy a szerelem.Mint a celeb sunák, akik hetente másik celebbel(vagy milliárdossal) vannak és arról áradoznak, hogy mekkora mindent elsöprő szerelem az övék, meg a kis faszom az szerelem.

dr. gernika 2012.01.03. 15:06:23

@Frigyesur: Egyetértek. :) Hozzá teszem, csak annak szólok, aki nekem fontos. Akit csak felületesen ismerek, azt leszarom, ha csalják.

Frigyesur (törölt) 2012.01.03. 15:07:17

@gernika: @A Jó Meglepően Izmos Hercege: Nem a kapucnis puloverrel van gaz, hanem, hogy lila. Ha csak nem meleg IT-s munkakorben dolgozik :)))

Αphelion 2012.01.03. 15:08:10

@JOKKA21: Nem tudom mit nem lehet erteni rajta zsenikem, fasz se kivanja maganak a nyomort

ST83 2012.01.03. 15:08:12

@Aphelion: Csak mondd ki, mennel bizony.

JOKKA21 2012.01.03. 15:09:14

@A Jó Meglepően Izmos Hercege: Jó lenne nekem, bár nem láttam még.:D Mintha barnára festette volna a haját, valamelyik posztnál ilyesmit olvastam.Lehet érezte a vesztét, hogy nekem a szőkék tetszenek.:D

@Aphelion: Mit?Audit?Az is ugyanúgy áll a dugóban, mint a suzuki.Robogót?Kerékpárt?

(O_O) (törölt) 2012.01.03. 15:09:20

@ST83: nem értem a kérdést :).
ezt gyvy írta: "Szerintem mindkét félnek van szája, meg lehet mondani, mit, mikor szeretne, vagy nem szeretne."
Ezt arra írta, hogy én azt mondtam sokszor teszünk meg dolgokat amit igazából nem mi akarunk hanem ti de megtesszük a szeretet miatt és mert nem okoz túl nagy gondot, pl az, hogy csipás szemmel amikor még aludhatnék a munkába rohano férjem még gyors kielégítem. Ha gyvy tanácsát követném: "Drágám én még úgy aludnék, nem akarok veled szexelni, de megteszem." ennek így van értelme?

Frigyesur (törölt) 2012.01.03. 15:09:45

@gernika: Ja, hat kvazi idegeneknek en se :D Inkabb aszerint differencialok, hogy mennyire biztos. A 'valaki azt mondta, hogy valaki latta' dolog nem jatszik. Mondjuk sosem voltam olyan helyzetben. Eccer tudtam rola, de nem elsokezbol, szoval pletya alapjan nem dumalok bele.

Dr. A Jó Meglepően Izmos Hercege 2012.01.03. 15:10:17

@JOKKA21:

Ez mind igaz, csak épp nem lehet minden nőre ráhúzni ezt a sablont. Ha rá lehetne, akkor a magadfajtáknak is egyszerű lenne az élet :D

@Frigyesur:

Sajnos még nem láthattad az amúgy igencsak csini lila hoodiemat! :(

Αphelion 2012.01.03. 15:11:07

@ST83: Ha nem vagyunk osszehazasodva ES van jobb alternativa akkor pattanok, ez nem kerdes :)

Dr. A Jó Meglepően Izmos Hercege 2012.01.03. 15:11:55

@Frigyesur:

Nem tudom, hogy van-e fotó rólam abban! :) Majd gernika csinál róla fotót! :)

(O_O) (törölt) 2012.01.03. 15:13:11

@_Ω_: "Én pedig arról beszélek, hogy "nem tudom megadni amit kértél, de kigondoltam valamit, ezt igen, ez tetszene-e?". "

igen, a laptop tetszene :D

Csak hülyülök, egyetértek...

ST83 2012.01.03. 15:15:17

@Aphelion: Erre celzott Jokka. Szarsz az erzelmekre, lelepsz ha nincsen love. O erti, Te viszont nem.

(O_O) (törölt) 2012.01.03. 15:16:02

@Aphelion: az tuti :) én ma csak fél órát vártam a buszomra ami elvileg 10 percenként jár :)

JOKKA21 2012.01.03. 15:16:17

@Aphelion: Az neked hol nyomor, ha egy pékkel vagy?Szerinted nem lenne mint enned mellette?Minimálbérből is lehet élni, igaz, hogy nem halsz meg egyiptomban vagy a zöld-foki szigeteken és meg kell gondolni, hogy mit veszel, de lehet belőle élni.Nem kívánja senki, csak akkor ne kamuzzatok, hogy szeretitek a gazdag faszit, nagy lófaszt szeretitek, csak a pénzt és a luxust.Meg ilyen dumák, hogy "akkor is vele lennék, ha szegény lenne".:D

@A Jó Meglepően Izmos Hercege: Egyszerű nekem az élet így is, nő nélkül szabadon.:D

indapass90210 2012.01.03. 15:16:23

@Frigyesur: nekem legalább történik valami az életemben, nem a langyos fosban sodródva osztom a végtelenül egyszerű világképemet jóról és rosszról :)

_Ω_ 2012.01.03. 15:17:07

@( o_o ): Jó a humorod! :) Vajon miért nem láttam, hogy a laptop olyan, mint a bumeráng? Előbb utóbb visszajön, ha már meggondolatlanul eldobtam? :P

_Ω_ 2012.01.03. 15:18:29

@ST83: Érti ő, csak nem tudhatod, hogy épp Muha titkárnőjével vagy a Hipermenő Szupercsajjal beszélsz épp. :)

(O_O) (törölt) 2012.01.03. 15:19:33

@Aphelion: na ez a beszéd! soha nem értettem, hogy miért kell egyszerre két csajt/pasit hülyíteni, ha nem tetszik az épp aktuális lehet dobbantani és így senki se szenved...

_Ω_ 2012.01.03. 15:20:10

@( o_o ): Ezek szerint nincs maximum négy személyes füstölő gépszörnyekhez köthető káros szenvedélyed, ami literenként már legalább 400Ft? :)

Hurri Kán 2012.01.03. 15:21:10

@( o_o ):
Hidd el, ha olyan, én is komolyan veszem, csak nem kombinálok feleslegesen.

Αphelion 2012.01.03. 15:23:27

@ST83: Nem szarok az erzelmekre, de nem azok vezerelnek, hanem racionalisan vegiggondolom h mi lenne a legjobb. (Jokka persze azt se tudja mi fan terem a racionalitas, ugyhogy vegul is nem csoda h olyan erthetetlen szamara az en allaspontom...)

Frigyesur (törölt) 2012.01.03. 15:24:52

@Dövan: Gondolom sejted, hogy ezzel most lejaratod magad.

Kytia 2012.01.03. 15:24:55

@Köldökszösz (csodalampa): :DDD

@JOKKA21: Esetedben az utóbbi nem is fontos, tekintve, hogy ha igaz, amit itt előadsz, akkor a dugásig sem nagyon jutsz el, így bőven elég, ha a folyamatnak ezen a részén dolgozol még egy kicsit. Szépen, sorjában.:)

@( o_o ): Persze, ezzel egyetértek, de nem ez az egyetlen olyan terület, ahol az emberek hajlamosak rendre rossz megoldásokkal próbálkozni. Ettől még valóban elítélendő, a kérdés az, hogy a jövőben hogyan tervezi. Rájött, hogy ahogy eddig csinálta, az nem volt megoldás és a legközelebbi "nehéz időkben" eleve nem azzal kezdi, hogy egy másik nőhöz rohan, vagy pikk-pakk elfelejti a nagy megvilágosodást és visszacsúszik ugyanabba a szarba, amiből aztán ugyanolyían bébán próbál majd kimászni? Ha az előbbi, akkor az én szememben haladóbb szintre lépett és így már megérdemel egy újabb esélyt, ha az utóbbi, akkor meg ki kell baszni, nem kár érte, tele van ilyen idiótákkal a padlás.

@tuli _: Azért a véletlenül kiderülés sokat változtathat. Szerintem sokkal nehezebb megbocsátani és a bizalmat visszaszerezni, mert ilyen esetben sosem tudja meg a megcsalt fél, hogy ha véletlenül nem derül fény a dologra, akkor a másik elmobndta volna valaha is, illetve változtatott volna a felálláson. A megcsaló szempontjából talán nincs akkora különbség, de a megcsalt máshogy reagál és így az egész folyamat más irányt vehet.

JOKKA21 2012.01.03. 15:26:05

@( o_o ): Úristen!Bírlak, de most nagyon nem érted, hogy mi van.Arról beszéltem, hogy van egy faszija, aki gazdag, de szegény lesz, akkor lelép egy másik gazdaghoz.Nem a faszi nem tetszik neki, hanem az anyagi helyzete és ez ami szerintem ocsmány dolog.

(O_O) (törölt) 2012.01.03. 15:27:28

@_Ω_: azt hiszem te vagy az egyetlen aki szerint jó a humorom :D.
Nem olyan mint a bumeráng, inkább olyan mint a tégla, ha eldobod valakinek okozhatsz vele 8 napon túlit, de ha lefektetedd, akkor még többet kellene rá helyezned azért, hogy abból egy ház legyen :D...

Dr. A Jó Meglepően Izmos Hercege 2012.01.03. 15:30:25

@Frigyesur:

Nemhiszem hogy lejáratná magát, csak igen kevesen tudják miről van szó :)

@( o_o ):

A tégla hasznos, és bontottan is értékesíthető, viszont dobálni nem érdemes, mert törik. :)

ST83 2012.01.03. 15:31:10

@_Ω_: Sajnos nem erti, de azert kosz. :)

JOKKA21 2012.01.03. 15:31:19

@Aphelion: Nem igaz, hogy nem érted meg, amit írok..Nem az a bajom, hogy Te(és a legtöbb nő)nem kőbányán akar élni egy lakótelep 4. emeletén azon gondolkodva, hogy miből fizetik be a következő havi számlákat a szegény faszijával, hanem inkább a rózsadombon azon gondolkodva, hogy télen melyik egzotikus országba menjenek a gazdag faszijával.Azzal, hogy megmagyarázzátok, hogy az utóbbi szerelem, közben meg lépnétek le, ha a gazdag faszi szegény lenne.

@Kytia: Sajnos nincs jó kamu dumám, vagy már nem elég naívak a nők.:)

@A Jó Meglepően Izmos Hercege: Nem, egy csaj unalmasabb lenne, akinek fájna a feje és olcsóbb is, mint egy nő.:D

_Ω_ 2012.01.03. 15:32:02

@( o_o ): Pedig bizony zseniális volt, ahogy újra előhúztad a laptopos témát... Mondhatnám, már székelyesen zseniális, de talán annyira mégsem.
Tanulság, laptopból nem lehet várat építeni. Keresek is mindjárt egy féltéglát, az bármelyik BMW-t nyitja...

Kytia 2012.01.03. 15:32:16

@JOKKA21: Vagy egyszerűen csak nem vonzod őket szexuálisan.:)

indapass90210 2012.01.03. 15:33:00

@Frigyesur: ugyan már.... egyrészt ezzel engem nem lehet meghatni, másrészt nálad aki nem barát, az ellenség... 1 bites komplexitással értékelő rendszerben a másik opcióhoz túl sokat kellene nyalni....

_Ω_ 2012.01.03. 15:35:18

@JOKKA21: Aphelion csak szórakozik veled, ne húzd fel magad rajta. Egyébként gond nélkül egyet tudok érteni a mondandóddal, szeretni nem csak a gazdag pasit lehet, van élet a pénzen túl is. Viszont van, aki nem lát túl a pénzkupacon, de az néhány kivételtől eltekintve olyan is...

JOKKA21 2012.01.03. 15:35:41

@Kytia: Igen ez tény.Nincs puncimágnesem(sok pénzem, jó autóm, 50-es karom és babapofim).

Frigyesur (törölt) 2012.01.03. 15:36:13

@A Jó Meglepően Izmos Hercege: Nem is ugy ertettem, hogy mindenki elott. Illetve...hat franc tudja, ennyi erovel Jokka is oszthatna parkapcsolati meglatasait es beszologathatna mindenkinek, akinek van partnere.

Αphelion 2012.01.03. 15:37:04

@JOKKA21: "Azzal, hogy megmagyarázzátok, hogy az utóbbi szerelem, közben meg lépnétek le, ha a gazdag faszi szegény lenne."

Ti meg lepnetek le ha a szep csaj banyarem lenne. Akkor az se szerelem?

indapass90210 2012.01.03. 15:37:05

@A Jó Meglepően Izmos Hercege: azért utólag visszagondolva az egy kurva vicces történet volt :D

(O_O) (törölt) 2012.01.03. 15:38:04

@Kytia: egyetértek :)
@A Jó Meglepően Izmos Hercege: úgy úgy :)
@JOKKA21: :D, lehet, de ezt afinak írtam, bár lehet tényleg félreértettem, mert az előzményt nem olvastam :)
@_Ω_: de, én kocsibolond vagyok, viszont itthon nem éri meg tartani több okból sem... :)

_Ω_ 2012.01.03. 15:41:23

@Aphelion: Ha kezdettől bányarém volt, akkor valószínűtlen a lelépéses forgatókönyv, hiszen vagy kezdettől fogva így szerette, vagy eleve nem tudta szeretni és 1 napig se tartott a dolog, sőt, el se kezdődött.
Ha pl. balesetet szenved a nő a kapcsolat/házasság alatt, ott már más a helyzet, de ezt talán nem kell kifejtenem. Persze ezt sem lehet minden esetre ráhúzni sablonként, de jobb nem általánosítani, mert ez létező dolog.

(O_O) (törölt) 2012.01.03. 15:42:59

@JOKKA21: a pékek elmondanám jól keresnek. igaz ezért a belüket kidolgozzák, de kapnak érte zsét :)

JOKKA21 2012.01.03. 15:44:24

@( o_o ): Tudom, hogy neki írtad, de ő az én kérdésemre válaszolt.:)

@Aphelion: Aha..Tudod hány olyan faszi van, akinek egészséges volt a nője, de beteg lett és kitartott mellette?Vagy rokkant lett a felesége és kitartott mellette?Aki lelépne a csajtól, ha már nem lenne szép az sem szerelem igen.Amúgy a szépség elmúlik, de sok öreg együtt van, akik már nem jócsajok/hejjespaseek.Pénzért én nem lépnék le, például, ha Te lennél életem megkeserítője és kirúgnának a munkahelyedről nem dobnálak ki, hanem kitartanék melletted, fordított esetben Te kivágnál, mint macskát.:D

@_Ω_: Tudom, hogy csak trollkodik, de tudja, hogy mi a "gyengém".:D

JOKKA21 2012.01.03. 15:45:57

@( o_o ): Jó, akkor legyen árufeltöltő vagy BKV ellenőr.:)

indapass90210 2012.01.03. 15:46:00

@( o_o ): szerintem kérdezzük meg Muhát, ő itt a pék közöttünk!

Kytia 2012.01.03. 15:46:19

@JOKKA21: Akkor talán ezek valamelyikén kéne elkezdeni dolgozni.;)

Αphelion 2012.01.03. 15:46:25

@_Ω_: "Ha kezdettől bányarém volt, akkor valószínűtlen a lelépéses forgatókönyv"

Nem az a lenyeg, annyit akartam mondani h Jokka se szeretne bele egy banyarembe aki azzal a dumaval jonne neki h "belso ertekeim: nem baszlak at, hallgatom a hulyesegeidet, joban-rosszban veled leszek". Ezek utan meg nem magyarazza nekem h ha jo csajra izgul akkor az szerelem! ;)

(O_O) (törölt) 2012.01.03. 15:46:55

@JOKKA21: wow, ritka pillanatok egyike, de egyetértek. Egy gond van, ez ugyanúgy áll a pasikra is és mindkét nem között van olyan akire ezek a dolgok nem igazak. :)

Frigyesur (törölt) 2012.01.03. 15:46:56

@Dövan: Az a baj, hogy k*rvara fogalmad sincs mi a bajom veled, de komolyan mondom, hogy jo lenne, ha vegre abbahagynad a sertegetesem. Nem szoltam hozzad joideig, de mar elegem van abbol, hogy osztod nekem az eszt, plane a kapcsolatom probalod megitelni latatlanban. Nincs birkaturelmem, es azt hiszem igen-igen tolerans voltam idaig a megjegyzeseiddel. Lassan mondom, hogy megertsd: e-l-é-g.

Dr. A Jó Meglepően Izmos Hercege 2012.01.03. 15:46:59

@Dövan:

Hát lehet te jót röhögtél rajta! :)

Αphelion 2012.01.03. 15:48:08

@Aphelion: Ezek utan meg ne* magyarazza

(O_O) (törölt) 2012.01.03. 15:49:08

@Dövan: :))) Azért kár, hogy ma nem bolondozik. Biztos túl sok a sütnivalója :D

_Ω_ 2012.01.03. 15:49:44

@Aphelion: És neked is igazad van. Még szerencse, hogy két külön dologról beszéltek, mert így ez lehetségessé vált. :)

JOKKA21 2012.01.03. 15:50:45

@Aphelion: Honnan tudod, hogy nem látnék szépnek egy bányarémet?Elárulom láttam már szépnek olyan csajt, akit rajtam kívül mindenki rondának tartott.De Te nem a külső alapján válogatsz, hanem az anyagi helyzet alapján.Az szerelem, hogy van egy gazdag faszid és lelépsz tőle, ha szegény lesz?Az tényleg nagy szerelem.:D

Köldökszösz (csodalampa) 2012.01.03. 15:51:15

@_Ω_: :D
És egyébként tényleg. De bőszen meg akarja mindkettő győzni a másikat. :)

És mi a helyzet a csúnya, de szegény emberekkel? :DDD

_Ω_ 2012.01.03. 15:51:35

@Aphelion: Jokka a gerinctelen elhagyás művészetéről tart előadást, te pedig a "kivel nem kezdene kapcsolatot egy nő" címűt rovod fel neki.

ST83 2012.01.03. 15:51:52

@_Ω_: Azt nehez elfogadni, hogy ha meghazasodsz, az legyen komoly dontes. Akkor tenyleg ezt dobta a gep. Lehet a partnereddel megvaltjatok es korbeutazzatok a vilagot. Vagy par ev mulva sulyos beteg lesz vmelyikotok..stb.stb. Ilynekor kell tudni maradni.

Dr. A Jó Meglepően Izmos Hercege 2012.01.03. 15:52:11

@JOKKA21:

A vagyonba szerelmes, mint Dagobert bácsi! :D

_Ω_ 2012.01.03. 15:53:20

@ST83: Ezzel maximálisan egyetértek!

Dökvín 2012.01.03. 15:53:57

@JOKKA21: Hát lol. Én születésem óta, spec még fél éve is konkrétan kőbányán éltem egy lakótelep 4. emeletén azon gondolkodva, hogy miből fizetjük be a következő havi számlákat a faszimmal. És nem egyedüliként ebben a helyzetben. Abból, hogy te csóró vagy és nincs nőd, még nem következik, hogy csak a milliárdosok kapnak sunát... Meg ugye van is pár fokozat a végletek közt...

indapass90210 2012.01.03. 15:54:42

@Frigyesur: jó, akkor már csak egyet szeretnék kérdezni, hogy -kegyelmetes engedelmeddel - legyen valami rálátásom a kapcsolatodra:

pakolsz-e a teszkóban és ki veszi a gumit?

indapass90210 2012.01.03. 15:55:26

És azt, hogy pina, írta már valaki?

Dökvín 2012.01.03. 15:56:47

@JOKKA21: Sok csávó csak azért lelép a nője mellől, mert annak a szülés után már nem pont olyan az alakja, mint azelőtt 20 évesen. Akkor miről is beszélünk? Vannak felszínes idióták férfiak és nők között is, pont anniyra, mint ahogy normálisak is. Idiótákat legalább könnyen felismerni arról, hogy meg vannak győződve ennek ellentétéről :)

indapass90210 2012.01.03. 15:57:14

@Kugeln - Rock me Amadeus: hogy Jokkára nézve is legyen valami releváns a kommentedben: a faszidnak volt-e fecskealsója?

_Ω_ 2012.01.03. 15:57:23

@Dövan: , te nem vagy normális! :P
Illetve csak önmagadat adod, mert az utolsó mondat a szavad járása.
Én a helyedben azért igyekeznék kompromisszumképesen komolyra váltani, de te tudod; a partvonalról érdekes lesz nézni így is a fejleményeket.

Dökvín 2012.01.03. 15:57:46

@JOKKA21: Amúgy meg nem tudhatod előre, hogyan reagálnál adott helyzetben (pláne ha még át sem éltél hasonlót).

JOKKA21 2012.01.03. 15:58:01

@Kugeln - Rock me Amadeus: Rég láttalak Mozart.
Hidd el nekem, ha milliárdos lennék jobbnál-jobb sunák kínálkoznának nekem.:)

@A Jó Meglepően Izmos Hercege: Az jó mese volt.:)

@Köldökszösz (csodalampa): Szegény ember kézzel csajozik(én is).:D

Dökvín 2012.01.03. 15:59:44

@Dövan: Még nem :D De sose mondd, hogy soha...

_Ω_ 2012.01.03. 16:00:09

@( o_o ): Hajjajj, Dagobert bácsi viszonzatlan szerelem lesz... De ha emlékszel még, ő nem nagyon szeretett a pénzéből senkinek se adni, úgyhogy még anyagilag sem indokoltak az "érzéseid"! :)

(O_O) (törölt) 2012.01.03. 16:00:34

@JOKKA21: attól függ mit vagy kit tartasz jobbnál jobb sunának :)

indapass90210 2012.01.03. 16:00:43

@_Ω_: még az is elképzelhető, hogy a végén óvatosságból kénytelen leszek bocsánotot kérni, mert valószínűleg megtanult bánni a szikével!

Kytia 2012.01.03. 16:01:25

@Aphelion: Ne húzd fel magad, én is néha beleesem a Jokka-csapdába, de mindig rájövök, hogy nem érdemes.
Ő bevallottan 5* alatt még csak észre sem vesz egy nőt, miközben egy erkölcsös nő részéről az a minimum, hogy az érzelmei ne legyenek összefüggésbe hozhatók a férfi anyagi helyzetével, vagány szövegével, humorával, jó külsejével, fizikai erejével, nagy farkával, stb.
Eddig ennyit tudunk, arra a kérdésre, hogy akkor mégis mivel legyenek összefüggésben a nő érzelmei, eddig még nem kaptunk és feltételezhetően nem is kapunk soha választ (nem mintha bárkit is igazán érdekelne), ahogy azt sem várhatod Jokkától, hogy bármi értelmeset reagáljon arra a felvetésre, hogy a nőnek miért nem szabad külső körülményhez kötnie a vonzalmat, a férfinak, de főleg Jokkának magának pedig miért igen.:))
Mindezzel egyébként még együtt is tudnék élni, pusztán az zavar egy kicsit, hogy Jokkán kívül még számos más pasi is hasonlóan kettős mércével mér mindent és észre sem veszi, vagy legalábbis nem ismerné el a világért sem. Persze biztos a nők is, azt nem tudom.
De az nyugtat (nyugtasson téged is), hogy azért sok normális férfi is van, akiknek nincsenek irreális elvárásai, ugyanakkor némi önvizsgálatra is hajlamosak, sőt, én már olyannal is találkoztam, aki egyenesen megértően viszonyult a női nemhez alapból is, minden előzetes vita nélkül.:)

JOKKA21 2012.01.03. 16:02:25

@Kugeln - Rock me Amadeus: Biztos pasiban is van sok olyan, aki lelép a rosszban, én nem ilyen lennék.Sportban sem léptem le, amikor szétbaszták a csapatom és már nem divat nekik szurkolni(nem ugyanaz, de remélem érted, hogy mire céloztam).

@( o_o ): :) a pasik sem szentek és örülök, hogy egyetértettél velem.

Dökvín 2012.01.03. 16:02:38

@JOKKA21: Azok olyanok is lennének, Jokka. Ha senkinek sem kellesz most, akkor ha mindössze csak annyi változik, hogy több a pénzed, az csak "azt" a bizonyos réteget fogja vonzani. Fejedben kéne előbb rendet tenni, nem a pénztárcádban.

JOKKA21 2012.01.03. 16:05:04

@Köldökszösz (csodalampa): Nem váltok kezet.:D

@Kytia: Gratulálok, hogy neki adsz igazat, aki bevallottan pénzre megy és lelépne, ha már nem lenne pénzes a pasi.:)

@( o_o ): Külső alapján a modell sunákat.

dr. gernika 2012.01.03. 16:05:28

@A Jó Meglepően Izmos Hercege: Nincs, de feltétlenül lefotózlak este, hogy Frici örüljön.
Ma Okozzunk örömet Fricinek-napot tartok.

Hurri Kán 2012.01.03. 16:07:21

@Köldökszösz (csodalampa):
Arra is kíváncsi lennék, milyen, amikor az egyik elkezd duzzogni. :D

Köldökszösz (csodalampa) 2012.01.03. 16:08:26

@gyvy: Akkor csak a középső ujja látszódik. :D

JOKKA21 2012.01.03. 16:08:38

@Kugeln - Rock me Amadeus: Nekem olyan csaj nem kéne, aki csak jóban lenne velem és lelépne rosszban.De írtam is ma, hogy jó, hogy nem vagyok gazdag hejjespasee, mert engem is megtalálna az ilyen érdek ribi, mint a posztolót a volt barátnője, aki biztos nem a pénzért volt vele(nem hal éhen a tag, ha havernek vett laptopot).:D

Dökvín 2012.01.03. 16:09:15

@JOKKA21: Igen, de akkor miért is általánosítasz folyton mégis? :)

Kytia 2012.01.03. 16:09:24

@JOKKA21: Mit is mondott valaki a múltkor, hogy a nők nem a formális logika, hanem az érzelmek mentén gondolkodnak? Lehet, hogy ez fordítva van valójában?:DDD
Amúgy eleve a kérdésfeltevésed is hülyeség volt, nem volt senki, akinek igazat kellett volna adni.
És egyébként meg abban tökéletesen igaza van, hogy te is lelépnél, ha a csajod meghízna, pont ugyanolyan felületes vagy, hiába játszod itt az erkölcscsőszt.:)

JOKKA21 2012.01.03. 16:10:15

@Kugeln - Rock me Amadeus: Mert nem találtam olyat, aki nem olyan.

indapass90210 2012.01.03. 16:11:49

@Kytia: "És egyébként meg abban tökéletesen igaza van, hogy te is lelépnél, ha a csajod meghízna, pont ugyanolyan felületes vagy, hiába játszod itt az erkölcscsőszt.:)"

Ráadásul hüje is, hiszen ilyenkor elég lakatot tenni a hűtőre!

Αphelion 2012.01.03. 16:12:07

@JOKKA21: "Honnan tudod, hogy nem látnék szépnek egy bányarémet?"

Te meg honnan tudod h nem hinnek gazdagnak egy szegeny pasit? Ha izlesficamod van de arra nyomulsz akit te szepnek latsz akkor a szepseg miatt erdekel, szoval ne magyarazd h szerelmes vagy bele! :P

"De Te nem a külső alapján válogatsz, hanem az anyagi helyzet alapján."

En *minden* relevans szempontot figyelembe veszek a valogatasnal. Termeszetesen a kulsot is, miert pont azt ne vennem figyelembe.

"Az szerelem, hogy van egy gazdag faszid és lelépsz tőle, ha szegény lesz?Az tényleg nagy szerelem.:D"

Szerelem volt, de elmult. A vilag valtozik, az erzelmek is valtoznak.

Szerinted ha szerelmes vagy valakibe de o meghal akkor sem szabad mast keresni helyette? Addig voltal hu hozza amig eletben volt, hat az tenyleg nagy szerelem! :P

JOKKA21 2012.01.03. 16:12:43

@Kytia: Honnan veszed, hogy lelépnék és nem látnám szépnek?:) Mert Te és Aphélia lennétek olyan kannal, akinek kockahasából sörhas lenne..:DDD Pénzt hoztam fel neki, mert én nem mennék pénzre, nekem mekis csaj is jó lenne, nem csak xy hotel manager csaj.

Frigyesur (törölt) 2012.01.03. 16:13:04

@gernika: Kiraly!
Lehetne ilyet tartani mindennap! :) Bar valahanyszor megvered, egy kis resze a lelkemnek mosolyra derul :)))

JOKKA21 2012.01.03. 16:16:34

@Aphelion: Megőrülök tőled Te csaj/csávo.:D
Más a halál és más, ha elfogy a pénz.
Előbbinél nyilván a párod sem kívánná, hogy őt gyászold egész életedben, hanem örülne, ha boldog lennél másik kannal.Utóbbinál nem változik a pasid, csak az anyagi helyzete, attól ő még ugyanaz a hejjespasee, akibe beleszerettél, maximum a kártyájával nem a pradaban vásárolsz, hanem a tescoban.Ennyi.

Dökvín 2012.01.03. 16:28:48

@JOKKA21: Jokka, annyit sarkítasz, hogy komolyan megmosolyogtatsz a naivitásoddal :) Így körülnézve a kommentelők közt, őszintén, olyanoknak tűnünk, akik a pradában válogatnak, utána meg platinavillával fogyasztják a bélszínt a keményített fehér abrosznál gyertyafényben, hátuk mögött utasításunkat leső inassal? :) Többségünknek mégis van párja. Még egyszer mondom, az anyagi helyzet nem elsődleges indok egy kapcsolat mellett a normális nők számára. Sok ilyen nő van. És igen, számít az anyagi helyzet valamennyire nyilván (hisz őszintén, pl. mégis ki lenne egy ambíciótlan (!) tökvakargató, huzamos ideje munkanélkülivel párkapcsolatban a mazochistákon kívül), de nem ez az elsődleges.

Αphelion 2012.01.03. 16:29:33

@Kytia: Koszi a valaszodat :) de ne aggodj, en nem huzom fel magam, hozza vagyok szokva h leteznek meglehetosen furcsa nezeteket vallo emberek... En ugy fogom fel h ok azert vannak h legyen min nevetnunk, ezert is piszkalom annyit Jokkat, h minel nyilvanvalobba valjanak az ellentmondasai meg a szanalmassaga :D

Dökvín 2012.01.03. 16:33:12

@Aphelion: Én nem bántom, valszeg szükségből kovácsolta magának ezt a fals, amorf világnézetet, hisz különben mire foghatná, hogy neki nem jut nő? A gond csak az, ha ezek a hülye nézetek bebetonozódnak nála, akkor tényleg nem lesz nője az életben... vicious circle...

ST83 2012.01.03. 16:35:57

@Kytia: Szertheted Te az elhizott aradat, de kivanni vszinuleg nem fogod. Ez miota jellemhiba?

Kytia 2012.01.03. 16:37:31

@JOKKA21: Nem lépnél le és szépnek látnád?
A férfiak nem nézik a nők pénztárcáját, a szépséget annál inkább, a nők meg fordítva. Valójában ti sokkal jobb helyzetben vagytok, mert a mi "fegyverünk" idővel elkopik és x év fölött már csak vénasszonynak fognak nézni minket, míg ti egyrészt külsőre is tovább maradtok vonzók, másrészt egyéb módokon is vonzóvá tehetitek magatokat még jóval fiatalabb nők számára is.
Az a férfi, aki ezen csak nyafogni tud, ahelyett, hogy a lehetőséget látná benne és hálát adna az égnek, hogy ilyen szerencsés, nem férfi, hanem lárva.

Ha bármilyen másik állatfajként látod meg a napvilágot, sokkal rosszabb helyzetben vagy, elárulom. Más egyedek hímjei ugyanis nem internetes tőzsdei kereskedéssel, netán bérszámfejtássel biztosítják a túlélést maguk és utódaik számára, hanem kőkemény "utcai harc"-cal nap mint nap, ami azt jelenti, hogy emberi évekre számolva olyan 25-30 körül vége a dalnak minden szempontból, ha ugyan összejött valaha valami is, mert ugye a gyengébbek helyből elhullanak. A ti seggetek ehhez képest ki van nyalva, csak annyi a dolgotok, hogy fűtött irodában, minimális energiabefektetéssel, csak némi gondolkodással és ambícióval megteremtsetek valami egzisztenciát és cserébe egy nő vénségetekben is odaadóan mossa majd a szaros pelenkátokat. És még ezen is csak a sírás megy, ahelyett, hogy örülnétek és élnétek az igencsak kivételesnek nevezhető lehetőségekkel. Taigetosz-pozitív. De sabaj, mert azért látszik a tendencia, hogy az ilyenek kihalnak majd szépen és maradnak azok, akik legalább részmunkaidőben hajlandók megemelni a pici seggüket. Az evolúció dolgozik, még ha nem is látszik elsőre.:)

dr. gernika 2012.01.03. 16:41:56

@Frigyesur: Akkor uncsi lenne. :)
A verés is az már szerintem.

ST83 2012.01.03. 16:44:40

@Kytia: Te mit kovetett el a parod, hogy ma ilyeneket irsz? Mellesleg Aphelion nagyon is raszolgalt ma Jokkara. Fura, hogy ezen tenyleg senki nem utkozik meg.

Kytia 2012.01.03. 16:46:32

@ST83: Szerethetem a csóró pasimat, csak épp nem vele akarok családot alapítani. Ez mióta jellemhiba? Jó okom van rá, ahogy nektek is.

Egyébként eleve hülyeség az elszegényedésen rugózni. Bármi okozhatja, váratlan válság, kirabolnak, mittómén. A kérdés nem ez, hanem hogy a pasi képes-e hosszú távon helyt állni ebben a kérdésben. A tehetséges milliomosok, miután elszegényednek, általában 1 évre rá még gazdagabbak, mint azelőtt. Ezt az egy évet bármelyik nő kibekkeli mellettük, míg az, aki alapvetően lúzer, nem sok nőt érdekel, életképtelen.

Dökvín 2012.01.03. 16:47:22

@Kytia: Nálad a pont! :) ENneél szebben meg sem lehetett folna fogalmazni a jelenséget!

ST83 2012.01.03. 16:52:12

@Kytia: Igy mar legalabb ertem mi ez a nagy egyetertes koztetek. Megmondtatok, ha vki csoro huzzon a faszba, ha van jobb alternativa.

Αphelion 2012.01.03. 16:59:44

@_Ω_: Jelen esetben ezt igazan nem nehez eldonteni, az elobbi mindig csak Muhanak ir ;)

Kytia 2012.01.03. 17:00:22

@ST83: Semmit, a pasim mindenben tökéletesen helytáll, ráadásul még meg is érti, hogy a nőknek nem túl jó opció kártyavárba szülni gyereket és elfogadja, hogy ezen a téren neki kell jobban teljesíteni, miközben azért azt is bevallja, hogy nem biztos, hogy vonzódna hozzám, ha "egy szörny" lennék (az ő szavaival). Ebben mi így meg tudtunk egyezni, miközben egyébként ő nem milliomos, de nem büdös neki a munka és tud felelősen gondolkodni, én meg nem a Claudi Schiffer vagyok, de igyekszem nem elkényelmesedni és bálnára hízni. Ez így nekünk korrektnek tűnik, de amikor ilyen nagyra nőtt óvodások picsogását hallom, hogy "brühühűűű, a mamát akarom, aki soha nem várt el tőlem semmit és akkor is megvette nekem a csokit, ha rossz voltam, bezzeg a gonosz nők", akkor azt szánalmasnak találom. Minden indulat nélkül, tárgyilagosan.

ST83 2012.01.03. 17:04:04

@Kytia: "Szerethetem a csóró pasimat, csak épp nem vele akarok családot alapítani. Ez mióta jellemhiba?"

Ja egyebkent ez tenyleg jellemhiba. En azt irtam, hogy szerethetem az asszonyt ha ehizik, de nem fogom kivanni. Nem irtam, hogy ez engem feljogosit arra, hogy "lecsereljem" vagy megcsaljam.
Te viszont a csoro, de szeretett faszit ohajtod kirakni egy gazdagabb miatt. Ha igy meg tudsz alkudni magaddal, azon erdemes agyalni egy kicsit tobbet.

Aphelion konkretan kijelentette, hogy elhagyna a pasit, ha nem hazasok es a ferfi elszegenyedne, amennyiben jobb anyagi alternativa jon vki mas mellett. En ezen haborodtam fol, ti meg bologattok hozza, vagy nem olvassatok rendesen.

Kytia 2012.01.03. 17:04:19

@ST83: Még véletlenül sem próbálod felfogni, amit írok, igaz?:) Nézd, ha találsz magadnak másmilyen nőt, aki még tetszik is, akkor sok boldogságot, én nem leszek az elrontója, erről biztosíthatlak.:)

Dökvín 2012.01.03. 17:06:17

@ST83: Szerintem nem épp ez jött le belőle. Inkábbn az, hogy az anyagiak is EGY szempont a sok között, és bár nem első számú, azért mégiscsak álszentség lenne azt állítani, hogy nem számít, elvégre értelmes nő nem szül gyereket pl. a totális bizonytalanságba. Márpedig a ksibabás időszak nem arról híres, hogy a nő nagyon el tudná tartani a családot egymaga... gyesből, vagy mire gondoltál? Tehát komolyabb kapcsolatnál sajnos igenis számít a kereset. Nem arra gondolok, hogy legyen a pasi milliomos, nyilván, de legyen normális állása, ambíciója mindenképp, hiszen ha borulna minden, akkor sem eshet össze, és kis tartaléka.

Dökvín 2012.01.03. 17:07:32

@ST83: nem biztos, hogy kirakja, de szülni nem fog neki

Kytia 2012.01.03. 17:09:37

@ST83: Én sem mondtam, hogy kiraknám. Csak azt, hogy nem alapítanék vele családot. De mivel előbb-utóbb családot akarok alapítani, valószínűleg az élet mégis kikényszerítené belőlem, hogy kirakjam, mert valamit valamiért.
Azt nem hinném, hogy csak azért elhagynék valakit, mert a másik egy tízessel többet keres, de amikor az a kérdés, hogy egyáltalán megélünk-e kontra anyagi jólét, akkor kicsit könnyebb a választás.
Egyébként meg mi közöd hozzá, hogy Aphelion mikor és miért hagyná ott a pasiját, én sem mondom, hogy igenis dugjál az asszonnyal, ahogy Jokkától sem kérem számon, hogy miért csak a modellek jönnek be neki, pedig kb ugyanilyen felháborodással megtehetném.

JOKKA21 2012.01.03. 17:13:39

@Kytia: Kicsim látom ideges lettél, pedig nem célom idegesíteni.Pont a ti seggetek van kinyalva plázacica bandának, nekünk kell megteremteni az egzisztenciát, nektek csak a készbe és jóba kell menni.Nekünk kell rólatok és a pulyákról gondoskodni.Cserébe moshatjátok a szaros gatyánkat nem?:) Ha ST lecserélné a nőjét, Te lennél az első aki szemetezné.:D Vagy második, ha később kelsz.

@Aphelion: Te nem vagy szánalmas DollárBébi?:D

@Kugeln - Rock me Amadeus: Miért ne lehetnél munkanélkülivel?Nem azt mondom, hogy Te tartsd el, de mi van, ha a munkanélküli kan talál munkát, Téged meg kirúgnak és nem találsz mondjuk fél évig.Akkor a kan dobjon ki?Vagy tartson meg?Én utóbbira szavaznék.

Kytia 2012.01.03. 17:13:44

@Kugeln - Rock me Amadeus: Férfiakat nem érdekli a pénz témához: egyetlen egyszer hagyta el felém férfi száját az, hogy "elveszlek feleségül", igaz félkomolyan, de ott volt benne a lehetőség. Amikor megtudta, hogy mennyit keresek (akkoriban jól ment a bolt). Az nem sokat nyomott a latba, hogy én 26 voltam, ő pedig 50, a pénz nagyobb hatást gyakorolt. Ennyit a férfiak önzetlen és tiszta szerelméről.:)))

ST83 2012.01.03. 17:14:24

@Kugeln - Rock me Amadeus: Hat, de ezt irta. Legalabb legyetek kovetkezetesek. Hogy jon ide a gyerek? En nem beszeltem gyerekrol.

@Kytia: Csak annyira amennyire egyaltalan megnezed mit mire irtam. Masmilyen not? Mihez kepest? Mikor irtam en, hogy nyomorban is gyereket kell vallani? Kiforgatod a szavaim es csak arra reagalsz ami ugy erzed a Te nezetednek kedvez, pedig egyaltalan nem ertunk egyet.

Nem azzal van a baj, hogyha nem akarsz csoroval jarni, hanem ha a penz az elsodleges szempont! Ezt irtam Aphelionnak. Veled csak azert kerultem "vitaba" mert ot sem olvasod figyelmesen es boszen helyeselsz.

Αphelion 2012.01.03. 17:15:17

@JOKKA21: "Te nem vagy szánalmas DollárBébi?:D"

Eltalaltad LuzerBoj! :P

JOKKA21 2012.01.03. 17:17:14

@Aphelion: PénzéhesPanka inkább legyek lúzer, mint a mastercardod.:D

JOKKA21 2012.01.03. 17:19:55

@Kytia: Jó ilyet én is tudok..:D Anna Nicole Smith, nagycsöcsű szőke bombázó, öreg gazdag faszi volt a férje.Nekem a modellek, neked a kigyúrt szépfiúk.

tőzegmalac 2012.01.03. 17:22:24

@Kytia: a nap legjobb kommentje :D

Kytia 2012.01.03. 17:22:36

@JOKKA21: Én nem szemetezek senki, egyelőre még nem írták bele az Alaptörvénybe, hogy "szakítani csak megalapozott indokkal, fejléces papíron beadva", bár annak is eljöhet az ideje, ahogy a tendenciát elnézem. Mindenkinek joga van azzal élni, akivel akar, és nem köteles elszámolni a külvilág felé erről.
A másik felvetésedhez: nem. Nekünk is dolgozni kell (vagy te Dubajból kommentelsz?) és szoktunk is, meg mellette még egy rakás dologban helytállni, amit ha nem teszünk meg, jogotok van kirúgni minket (amihez egyébként is jogotok van, ahogy nekünk is, mint fentebb említettem), azzal a különséggel, hogy nekünk még ott a szülés, ami kicsit megnyúzza az embert testileg-lelkileg, karrierileg, mindenhogy, plusz ahogy öregszünk, úgy fogynak rohamtempóban a lehetőségeink, mert mi még mindig közelebb vagyunk az eredeti, biológiai világhoz annyiban, hogy ha egyszer kifutottunk az időből, többé már alig érdeklünk bárkit is, nincsenek olyan jó alternatív trükkök, amikkel versenyben tarthatjuk magunkat, mint nektek, hacsak az nem, ha nagy alázattal mossuk a szaros gatyátokat egész életünkben és akkor házicselédnek még megmaradhatunk, persze csak a fiatalabb szeretők mellett.
Ha ez olyan kurva jó szerinted, akkor operáltasd nővé magad és próbáld ki.
ideges nem vagyok, félreértés ne essék, csak a véleményemet írom le és elkeserít, hogy ennyi felelősséget vállalni képtelen pasi van manapság. az ilyeneknek még az érettségire kéne készülni.

Αphelion 2012.01.03. 17:26:01

@JOKKA21: Hmm, hat csinaljunk egy osszevetest...

Jokka:
penz: nincs
no: nincs

Mr. Mastercard:
penz: jut is, marad is
no: gyonyoru, szexy, vad

Vilagos h minden normalis ember az elso variaciot valasztana... :P

Dökvín 2012.01.03. 17:26:34

@JOKKA21: Megint nem figyelsz. Azt írtam, elhagyom, ha: HUZAMOSAN nincs munkája és NINCS AMBÍCIÓJA :) Ezzel a párosítással ugyanis (nincs ambíció = nem akar dolgozni, ugyanis) nem is lesz.

Kytia 2012.01.03. 17:28:29

@ST83: Ezt nem te írtad, hanem én. Mámint, hogy nyomorban is kell gyereket vállalni. Illetve nem azt írtam, hogy kell, hanem hogy az ember szeretne és talán némi ösztönök is vezérlik, hogy így tegyen. Ezért, bár egymaga talán túlélné a nyomort, családalapításra jobb alternatívát keres, így a dolognak az a vége, hogy kirúgja azt a pasit, akit szerinted nem erkölcsös kirúgni ilyen alapon. Csak összekötöttem két dolgot, amik összetartoznak, lehet őket külön-külön tárgyalni, csak nem érdemes.

@JOKKA21: Tiszta sor.:)

Dökvín 2012.01.03. 17:28:38

@ST83: Erre reagáltál: "Kytia: Szerethetem a csóró pasimat, csak épp nem vele akarok családot alapítani. Ez mióta jellemhiba?" Családalapítás = gyerekvállalás. Na így jön ide a gyerek.

I am Not A Princess I am A Khaleesi 2012.01.03. 17:39:34

Na mi van? Hol tartunk? Van még aki hisz a kompromisszumban a szex terén? :))

Hurri Kán 2012.01.03. 17:44:30

@Kytia:
Magyarra fordítva: ha nincs ló, a szamár is jó.

Hurri Kán 2012.01.03. 17:45:37

@Picicsibe a szexistennő:
Szexben nincs kompromisszum. Egyetlen elfogadható, ha kurva jó. :D

I am Not A Princess I am A Khaleesi 2012.01.03. 17:46:08

Fú! Látom itt most gyomorforgatóbb dolgok vannak... Ehh!

_Ω_ 2012.01.03. 17:47:17

@Picicsibe a szexistennő: Jól látod, kissé elszabadultak a kommentek ismét. Még szerencse, hogy nem voltam a környéken se...

JOKKA21 2012.01.03. 17:47:39

@Kugeln - Rock me Amadeus: Az úgy már mindjárt más.:) Azzal nincs baj.

@Aphelion: Felszarvazott mastercardnak biztos jó lenni, akit csak a pénzéért "szeretnek" "őszintén" "szerelemmel".:D

@Kytia: Én sem akarok felelősséget vállalni még senkiért.:)

fumerin 2012.01.03. 17:48:19

Íjjj, ma jót szórakoztam :D :D :D
Érdekes-érdekes...sok ojjan ember van, aki másnál elméletben mindent sokkal jobban tud.
Kb. annyira, mint én főtengely szimeringet cserélni :D
Nem is az a baj...de még le is írja :D

_Ω_ 2012.01.03. 17:49:47

@fumerin: "Aki tudja, csinálja; aki nem tudja, tanítja." :D

JOKKA21 2012.01.03. 17:50:21

@Kytia: Szerinted férfinak lenni jó?Hogy nekünk kell pénzt, kocsit, lakást, jó állást, izmokat, hejjespofit és siker(eke)t virítani nektek, sőt nekünk kell értetek küzdeni, bókolni, megtartani titeket..

fumerin 2012.01.03. 17:51:29

@_Ω_: Ez bölcs volt! Pacsííí! :)

Αphelion 2012.01.03. 17:53:49

@JOKKA21: Nem csak a penzeert, van neki mas is. Es igen, oszinten, es adott esetben szerelemmel is.

I am Not A Princess I am A Khaleesi 2012.01.03. 17:56:47

@_Ω_: Nincs időm elolvasni, csak beleolvastam... De asszem később se fogom. Csak felbasznám az agyam.

fumerin 2012.01.03. 17:58:37

Ojjjan romíí, mikor egykori szexpartnerek hajba kapnak blogon...most elérzékenyültem és fújom taknyom zsepibe :D

JOKKA21 2012.01.03. 17:59:18

@Aphelion: :D az kb olyan szerelem, mint Berki és Szabó Zsófi szereleme, előbb a postán jót nevettem, amikor láttam a kiskegyed címlapját, hogy dúl köztük a szerelem.:DDDD

_Ω_ 2012.01.03. 18:01:38

@Kytia: Nem erre a kommentedre reagálnék, csak kérdezni szeretnék tőled valamit. Aztán bármi is a válaszod, jól elteszem magamnak. pusztán csak a kíváncsiság hajt. Ígérem bármit válaszolsz, nem írok rá semmit, csak gazdagabb leszek a tudással. (No jó, egy "Köszönöm!" lehet íródik rá.)

Legyen ez egy szituációs játék...
Tegyük fel, hogy egy pasival vagy, mondjuk 2 éve, szeretitek egymást. Tegyük fel továbbá, hogy van munkája, de nem keres túl jól, a munkahelyén nincs feljebb lépési lehetősége, munkahelyet pedig a jelen gazdasági helyzetben nem tud váltani. Valószínűleg abban a pillanatban, ahogy kilép a régi helyről, munkanélkülivé válik beláthatatlan időre, tehát inkább nem ugrál. Keres annyit, amiből fenn tudja tartani magát, és közösen tudtok élni, de ez csak 2 fő, nem három vagy négy.
Tegyük fel továbbá, hogy ketyeg a biológiai óra, benned is, és valamiért benne is, mindketten gyereket szeretnétek, pedig mindketten ismeritek az anyagi helyzetetek. Ő tőled, te pedig vagy tőle, vagy mástól.

Az első kérdés az, hogy tőle, vagy otthagynád és gyorsan beújítanál egy "életképesebb" egyedet, akivel gyorsan összedobnátok egy gyereket (vagy 3. lehetőség amire esetleg nem gondoltam, de majd felhomályosítasz)?

A második kérdés valójában két kérdés, csak az egyiket kell megválaszolni, az első függvényében:
-Ha mégis tőle, akkor hogyan oldanád fel a fent vázolt problémát?
-Ha nem tőle, akkor miért voltatok együtt eddig, tudván azt, hogy tőle biztosan nem akarsz gyereket, pedig ő tőled akarna?
Persze mivel ez csak egy elképzelt eset, megválaszolhatod mindkettőt, valószínűleg van annyi önismereted, hogy ez sikerülhet.

Előre is köszönöm!

kiraaaaa 2012.01.03. 18:06:30

Ez egy teljesen jó sztori volt. A posztoló ügyesen leleplezte a sumákolást.

fumerin 2012.01.03. 18:08:30

@Picicsibe a szexistennő: :D
Tavaly már röhögtünk ezen...idén már csak a viselkedés bizonyította feltételezéseinket :D

_Ω_ 2012.01.03. 18:13:35

@kiraaaaa: Tegyük hozzá, a barátja nélkül beállhatott volna a sorba a többi szerencsétlen közé akiken akkora szarvak vannak, mint egy megtermett szarvasbikán...

fumerin 2012.01.03. 18:19:33

@Picicsibe a szexistennő: Nem baj Csibe, most már láthatod, egy sem kurva mind kirájjjány...persze mi is :D

JOKKA21 2012.01.03. 18:20:33

@fumerin: Királylányok ja, hisztikirálylányok a nők.:D

I am Not A Princess I am A Khaleesi 2012.01.03. 18:22:18

@JOKKA21: És? Így vagyunk szerethetőek. Ha nem teccik, keress egy pasit... :P

fumerin 2012.01.03. 18:23:26

@JOKKA21: Nem hisztizek, odabaszok! :D

@Picicsibe a szexistennő: Én nem akarok jobb lenni a semminél...ezért nem ülök gecimagas lovon, mert annak is csak 4 lába van, hátha...:D

JOKKA21 2012.01.03. 18:25:22

@Picicsibe a szexistennő: Az nem lenne jobb, ha nem lennétek hisztisek?:)

@fumerin: Domina vagy?:)

Αphelion 2012.01.03. 18:27:35

@ST83: "Aphelion konkretan kijelentette, hogy elhagyna a pasit, ha nem hazasok es a ferfi elszegenyedne, amennyiben jobb anyagi alternativa jon vki mas mellett."

Az az "anyagi" az en hozzaszolasomban nem volt ott. Jobb alternativa, osszessegeben, minden relevans szempontot figyelembe veve.

fumerin 2012.01.03. 18:27:49

@JOKKA21: Faszt, agresszív állat :D

@Picicsibe a szexistennő: Bazzzz Csibe, jössz virágot szenni velem? :D

Αphelion 2012.01.03. 18:30:08

@JOKKA21: Nem ertem mire gondolsz. Szerinted nem oszinten szerelmesek egymasba?

I am Not A Princess I am A Khaleesi 2012.01.03. 18:31:52

@JOKKA21: Sajnálom így alkotott meg a természet. E' van! :))
Fogadd el, jobban jársz. Vagy mondom, még ott vannak a pasik...

Bár szerintem a pasik is szoktak néha! ;)

JOKKA21 2012.01.03. 18:32:28

@Aphelion: Arra, ha Zsófika mekiben lenne krumplisütő Krisztián(a Fradi vezér) észre sem vette volna.Arra, ha Krisztián tescoban melózna Zsófika észre sem vette volna.Meg arra, hogy Zsófika ex kanja milliárdos volt és Berki sem egy szegény legény.

JOKKA21 2012.01.03. 18:33:36

@Picicsibe a szexistennő: Néha, de Ti mindig, ha kell, ha nem.:D Nem kell pasi, meghagyom nektek a hejjespaseekat, a kigyúrtpaseekat és a sikerespaseekat.

@fumerin: Akkor legyél a dominám.:D

Αphelion 2012.01.03. 18:35:29

@JOKKA21: Jo hat mindenki a sajat szintjen keresgel, nem tudom mi ezzel a baj. (Es hidd el ha egy Mekis csaj *annyira* tuti akkor elobb-utobb valaki eszreveszi!)

_Ω_ 2012.01.03. 18:37:58

@JOKKA21: Csibe esetén nem igaz, hogy mindig hisztis lenne. Neki meg ne hagyj meg senkit ilyen előzékenyen, már megtalálta azt akivel leélné az életét.

I am Not A Princess I am A Khaleesi 2012.01.03. 18:43:51

@fumerin: Megyek vazze! Nemtom miről beszélsz, de megyek! :D

I am Not A Princess I am A Khaleesi 2012.01.03. 18:45:17

@_Ω_: Cupp! :)
Am mindig tényleg nem. De szoktam. Ezt nem tagadom! :)

JOKKA21 2012.01.03. 18:49:11

@_Ω_: Akkor a többi nőnek, pl Aphéliának.:D

@Aphelion: Akkor keress gazdag faszit, ha gazdag csaj vagy.:)

pretty kitty 2012.01.03. 18:55:44

@JOKKA21: @Picicsibe a szexistennő: En szosze hisztizek, cak hangoszkodok neha ;))))

JOKKA21 2012.01.03. 18:58:43

@Kiszlanyocka: Jól tesed Kiszjány.

@Picicsibe a szexistennő: Én nem tudom tolerálni a női hisztit.:)

I am Not A Princess I am A Khaleesi 2012.01.03. 19:15:58

@JOKKA21: Ugyan! Csak rá kell hagyni... Majd megnyugszik. Oszt bújik, meg bocsánatot kér, meg nyüssz, meg csipp... Ilyesmi. ;)

Köldökszösz (csodalampa) 2012.01.03. 19:29:31

@Kiszlanyocka: Nem mindenkinek jön be a borosta, a néninek meg kicsit rakoncátlan a szemöldöke, egy kis kefével, vagy egy aplikátorral elsimogathatná! :)

_Ω_ 2012.01.03. 19:33:18

@Kiszlanyocka: "a lányoknak többet jelent, mint egy átlagos szájra puszi" - és milyen relációban áll egy nem átlagos szájra puszival? :)

pretty kitty 2012.01.03. 19:33:22

@Köldökszösz (csodalampa): Butuuuusz!!! Nem asz keldesztem a palockalol mit gondoltok hanem h a homlokpuciloooooool!!!! :))))

Hurri Kán 2012.01.03. 19:42:32

@_Ω_:
Tisztázni kellene, mi az átlagos, ill. a nem átlagos szájra puszi. :D

Köldökszösz (csodalampa) 2012.01.03. 19:44:06

@Kiszlanyocka: Jaaaaa! Ez teljesen helyzet és lányfüggő. Van, akinek nem jön be, mert őt az apukája puszilgatta a homlokán. Van, akinek meg pont emiatt jön be.
Lehet úgy homlokpuszit adni, hogy tocsogjon a bugyogó! :P

Azért, ha elmegyek 2 hónapra a Világvégére, akkor egy mandulavizsgálattal egybekötött vad csók többet jelentene, mint egy homlokpuszi. :)

Köldökszösz (csodalampa) 2012.01.03. 19:46:42

@gyvy: Átlagos, amit te adsz a cejidnek mielőtt munkába indulsz. Nem átlagos, amit én! :DDD Viszont piszok gyorsan futok!

Viccet félretéve, szerintem a sima "köszönőpuszi"-ra gondoltak.

kiraaaaa 2012.01.03. 19:46:50

@_Ω_: igaz, de a barát tette a dolgát.

Hurri Kán 2012.01.03. 19:48:51

@Köldökszösz (csodalampa):
Jó, hát nem árt tisztázni az ilyet, na. Volt már ma itt annyi félreértés. :)

Köldökszösz (csodalampa) 2012.01.03. 19:55:21

@gyvy: :D És még hol a nap vége!

A fácse meg téged ajánlgat ismerősnek már hetek óta. :)
Küldtem neked üzit (az indára)!

Hurri Kán 2012.01.03. 19:56:40

@Köldökszösz (csodalampa):
Izé... Rúggyál bokán asztal alatt, ha ismerkedni akarsz, abból értek, ne kacsingass. :D

I am Not A Princess I am A Khaleesi 2012.01.03. 19:57:18

@Kiszlanyocka:
Én inkább a számra szeretem kapni. :)

Itt a képen am szerintem össze vannak bújva, és csak azt éri el helyzetváltoztatás nélkül a pasi. Biztos valami kedveset mondott a lány, vagy épp panaszkodott... Kapott egy "de édes vagy", vagy egy vigasz "én így szeretlek" puszit. Az ilyen puszikat én is szeretem. :)

Köldökszösz (csodalampa) 2012.01.03. 19:59:12

@gyvy: Jóvanna! Hát mégsem akartam ajtóStohl rontani a házba! :)

Köldökszösz (csodalampa) 2012.01.03. 20:02:09

@Picicsibe a szexistennő: Vá-vá-várjál má'! Még mindig a pusziról beszélsz?! :P

Köldökszösz (csodalampa) 2012.01.03. 20:06:03

@Picicsibe a szexistennő: Tényleg, Úrinő ugye ...! :D
Bár ebben a hidegben elkél az ajakír is! :DDD

Hurri Kán 2012.01.03. 20:07:29

@Köldökszösz (csodalampa):
Legfeljebb megdamuzlak miatta, nagy ügy. :D

I am Not A Princess I am A Khaleesi 2012.01.03. 20:08:46

@Köldökszösz (csodalampa): Arra ott a labello.

De am természetesen igény szerint. De ha én választok, akkor "ba"... :P

I am Not A Princess I am A Khaleesi 2012.01.03. 20:10:11

@gyvy: Tegnap olvastam, h eljegyzett egy nőt. Az a nő se normális...

Hurri Kán 2012.01.03. 20:11:57

@Picicsibe a szexistennő:
Nem tudom. Én azt sem veszem semmilyen szinten készpénznek, amit a bulvármédia leír.

I am Not A Princess I am A Khaleesi 2012.01.03. 20:17:00

@fumerin: Ó, most olvastam vissza! Má' látom! :D

Köldökszösz (csodalampa) 2012.01.03. 20:17:42

@Picicsibe a szexistennő: :D Félmunkát meg minek végezzen az ember lánya, nemde?!
Megkapod a "Tiszta munka, rendes lány" táblát. :DDD

Hurri Kán 2012.01.03. 20:21:57

@Picicsibe a szexistennő:
Szerintem is. Mert vannak nők, akik addig-addig provokálják életük párját, amíg tényleg nyakon vágja őket, aztán visítanak, hogy bántják őket. Nyilván nem ez a gyakoribb eset, ugyanakkor azt sem tudom itt kizárni, hogy a csaj azzal, h felkapta a bulvármédia, számított némi lóvéra egy-két pofon fejében. Persze szinte biztos, hogy nem így van. :DDD

I am Not A Princess I am A Khaleesi 2012.01.03. 20:28:26

@A Jó Meglepően Izmos Hercege: Én pl nem tudom miről van szó. Csak sejtem, h Friderika úrhölgy nem szeret szopni! :DDD

Szar ügy....

JOKKA21 2012.01.03. 20:31:07

@Picicsibe a szexistennő: Ezen jót nevettem, neked mocskosabb a szád, mint nekem, de tetszik.:)

I am Not A Princess I am A Khaleesi 2012.01.03. 20:31:38

@gyvy: Ja, h arra érted, amiért elítélték...

Na igen, az kényes ügy. Ez ezt mondja, az azt. Bár itt aztán elég sokan megerősítették, h Damunak vannak agresszív rohamai... Már az is elég!

JOKKA21 2012.01.03. 20:33:49

@Picicsibe a szexistennő: Te nem az a fajta csaj vagy, aki a faszt kesztyűben fogja meg.:)

Hurri Kán 2012.01.03. 20:36:11

@Picicsibe a szexistennő:
Állítólag igen, voltak.
No de amikor a sajtó ki tudja hozni, legalább is az emberek nagy részénél azt, hogy tulajdonképpen szegény Stohl is csak áldozat, hogy börtönbe kell vonulnia, mert bebaszva-bedrogozva majdnem megölt az úton két embert, akkor ott óriási bajok vannak...
Szóval ezért nem hiszem el igazából már azt sem, amit ezek az újságok kérdeznek.

Чапаев 2012.01.03. 20:40:37

@Dövan: Igen, te! :D Én az enyhe időjárás ellenére el voltam havazódva! ;)

I am Not A Princess I am A Khaleesi 2012.01.03. 20:43:42

@gyvy: Jaj szegény Buci! :DDD
Őt ne keverd bele! :DDD

De am igazad van! A bulvár elég undorító "munkát" végez!

Чапаев 2012.01.03. 20:44:46

@Picicsibe a szexistennő: Á, az elírás volt, tulajdonképp csak "feljegyzett" egy nőt! Mármint húzott egy strigulát az ágy támlájára! xD

p.s ... és a rossz nyelvek szerint a stoppert megállította 2 perc 38 másodpercnél... ;)

I am Not A Princess I am A Khaleesi 2012.01.03. 20:45:26

@Köldökszösz (csodalampa): Nagyon szépen köszönöm! Kiteszem a bejárati ajtóra. Úgy szokták nem? (tiszta udvar, rendes ház... hasonló!) :DDD

Hurri Kán 2012.01.03. 20:46:23

@Чапаев:
Hmmm... konzervatív ember lehet... Biztos, hogy 2 perc 38 másodpercnél állította meg? :D

Чапаев 2012.01.03. 20:49:23

@gyvy: Szerintem csalt egy kicsit, hogy meg legyen a kettő perc feletti részidő... ;)

Hurri Kán 2012.01.03. 20:50:26

@Чапаев:
És 2 perc környékén vajon melyik résznél tartottak? :D

I am Not A Princess I am A Khaleesi 2012.01.03. 20:52:17

@Чапаев: Ez esetben elnézést a téves infó miatt! :)

I am Not A Princess I am A Khaleesi 2012.01.03. 20:53:23

@JOKKA21: Hmm. Kérlek akkor sorolj be engem is valahová. Most má' kíváncsi vagyok! :))

_Ω_ 2012.01.03. 20:58:13

@JOKKA21: Nem ért meglepetésként a válaszod, bár frappánsabbra számítottam :)

pretty kitty 2012.01.03. 21:02:44

fun7.hu/fun/248

"Nadmamiiii! A Nadpapinak igaza volt h ne menjek a sztliptizbalba mel oat latok amit nem volna cabad."
"Mijel kicikem, mit lattaal?"
"Haaaaat .... a Nadpapit!!!! :O"

I am Not A Princess I am A Khaleesi 2012.01.03. 21:06:01

@JOKKA21: :D

Hátő... Azt hittem vannak az úripicsák, meg ....... akik nem kesztyűbe. :)

De jó ez. Bóknak veszem. ;))

pretty kitty 2012.01.03. 21:09:04

@JOKKA21: Abba h milf benne van am asz h szunaznad :P

Hurri Kán 2012.01.03. 21:09:57

@Picicsibe a szexistennő:
A kesztyű önmagában nem elég. El kell tartani a kisujjat is. :D

_Ω_ 2012.01.03. 21:10:37

@Kiszlanyocka: Ész a békön szalonnáckában mi isz van?

pretty kitty 2012.01.03. 21:12:18

@_Ω_: Esz mosz mel keldezeeeed?

_Ω_ 2012.01.03. 21:15:26

@Kiszlanyocka: mert a békön már eleve szalonna, szóval a végeredmény "szalonna szalonna" némi fordítás után... Ez jutott eszembe arról a kommentedről.

pretty kitty 2012.01.03. 21:27:57

@_Ω_: A bejkon az bejkon a calonna meg calonna, a bejkon calonna inkabb oaszmi mint a lajm citlom ... meg a tablet laptop ... meg a helikoptel lepulo ...... elteeeed? ;)))

I am Not A Princess I am A Khaleesi 2012.01.03. 21:28:20

@gyvy: Pfff! És csak kizárólag két ujjal? Akkor az tényleg nemvók! :D

De akkor most aki köp? Zavarodok össze... ;)

Maddness69 2012.01.03. 21:29:35

Hogy mekkora egy mázlista vagy poszter! Nagyon, de nagyon irigyellek.

Teljesen magamra ismertem, annyi különbséggel, hogy senki, de senki sem volt, aki nekem szólt volna és így elég sokáig tartott a "vakságom". Így is megérte! Rengeteg tapasztalat, amiből tanulhattam.

Hurri Kán 2012.01.03. 21:30:06

@Picicsibe a szexistennő:
Nem, nem két ujjal. Kizárólag a kisujjat kell eltartani. :D Köpködést kizárnám, feltételezem kesztyűhöz nem viselsz rossz modort. :D

fumerin 2012.01.03. 21:30:08

Mijjjeza tikudvar? :D
Amúgy ma mindenki szexel, csak én nem? :(

:D :D :D

Hurri Kán 2012.01.03. 21:33:30

@fumerin:
Még csak beszélünk róla. :D

fumerin 2012.01.03. 21:34:02

@gyvy: Síkesztyűben? :D :D :D
Az mijjen modor? Bár igaz, 2 ujj kilőve, akkor 3 ujjnak elég a síbotot tartani :D

Hurri Kán 2012.01.03. 21:35:08

@fumerin:
Miért ne? Ha jeges kézzel ér valaki hozzá, összemegy. :D

Чапаев 2012.01.03. 21:36:06

@fumerin: Tulajdonképpen te is, mert ha mégsem, akkor b@szhatod! xD
És amúgy is két "x"! :D

Чапаев 2012.01.03. 21:37:59

@gyvy: Kell rá akkor olyan hőszigetelő csőköpeny, mint a központifűtés-csövekre! :D Valahogy szaporodnak az eszkimók is...

Hurri Kán 2012.01.03. 21:39:08

@Чапаев:
Szerintem bebújnak egy frissen elejtett jegesmedvébe, és ott ügyködnek. Ott pedig nincs hideg. :D

Чапаев 2012.01.03. 21:39:26

@_Ω_: Jobb esetben sertés, a rosszabba bele se merek gondolni...

fumerin 2012.01.03. 21:39:30

@Чапаев: Én egész életemben szopok, de megszokta...
MMKK a szarabbik végére kerülök...

_Ω_ 2012.01.03. 21:41:31

@Чапаев: Kutyából nem lesz szalonna... Az a virsli.

Чапаев 2012.01.03. 21:43:50

@gyvy: NA ne kábítsál! :D Ha jegesmedve friss, el sem tudod ejteni, mert olyan gyors, mint a villám! Ellenben ha már állott, kinek van kedve benne - öklendezve - dugni? :D

Чапаев 2012.01.03. 21:44:39

@fumerin: Hiába, ez a szopás hatalma... ;)

I am Not A Princess I am A Khaleesi 2012.01.03. 21:45:27

@gyvy: Rossz modorom nincs (má' táblát is kaptam ma), de kesztyűt nem viselek.

Am most gumikesztyűről van szó?
Mert domestoshoz... De az meg hogy jön ide? Ja, tiszta munka...

Ne keverjük a dolgokat lécci! :D

Чапаев 2012.01.03. 21:46:51

@_Ω_: Hát, ez maximum a tacskókból, a hasonlóság tisztán látszik... ;)

fumerin 2012.01.03. 21:47:32

@Чапаев: Nem baj, legalább ebben jeleskedem :D
Másban meg bénázom :)

I am Not A Princess I am A Khaleesi 2012.01.03. 21:47:47

@Чапаев: És ő kit szopott le? És mé'? Azé' a vacak pár percért a tv-be? :)

fumerin 2012.01.03. 21:48:43

@Picicsibe a szexistennő: Kesztyűs kézzel kell bánni a férfiakkal, hidd el :D

Majd kezesbárányok lesznek... ;)

Hurri Kán 2012.01.03. 21:49:23

@Чапаев:
Nem kedv kérdése. Az embert többek között az emelte ki az állatvilágból, hogy van akaratereje. :D

@Picicsibe a szexistennő:
Gumikesztyű... Hmm... takarítós-fétis? Asse rossz. :D

Чапаев 2012.01.03. 21:51:06

@Picicsibe a szexistennő: Te, nem figyelted még meg, hogy milyen lelkesen bukik rá a fogkefére, szinte eltűnik a torkában?! :D

Hurri Kán 2012.01.03. 21:51:47

@fumerin:
Nem vagyok hajlandó bégetni közben. :D

Чапаев 2012.01.03. 21:52:14

@gyvy: Ahhh, szóval te olyan dögkúton romantikázós alkat vagy, taváris?! :D

_Ω_ 2012.01.03. 21:52:17

@Чапаев: Különben is, ne emeljünk már egy sima b......st scifi magasságokba, nem SztárVórsz ez, hogy tauntaunba lézerkardozzanak, kéremszépen! ;)

fumerin 2012.01.03. 21:52:42

@Чапаев: Bazzz, olvastam én Bettelheimet...de ő nem írta meg a TV maci rejtett mélytorkát :D

Hurri Kán 2012.01.03. 21:53:06

@Чапаев:
Nem. Grönlandon szerettem volna, de azt mondták, csak dögléket találok. :D

fumerin 2012.01.03. 21:54:36

@_Ω_: MOst mé' ?
A foszforeszkáló vibrátor nem hasonló a lézerkardhoz?
Engem átbasztak...
:D

Чапаев 2012.01.03. 21:54:46

@_Ω_: "Kardozás" maximum meleg eszkimók esetében játszana be, de hát ők meg amúgy sem fáznának! :D

fumerin 2012.01.03. 21:55:50

@gyvy: Nem is kell. Elég, ha egy ember kiabál egy házban :D

Чапаев 2012.01.03. 21:56:13

@fumerin: Jajjteszegény, lézerkardot kaptál helyette, és még most is pirítós-illatú a pinád? ;))))

_Ω_ 2012.01.03. 21:57:07

@fumerin: most nagyon röhögök :)

@Чапаев: és ezen is :)

Чапаев 2012.01.03. 21:57:31

@fumerin: Milyen Bettelheim? Az Betlehem, te, ahol kétezer éve vitatkoznak azon, ki is volt az apa! :D

I am Not A Princess I am A Khaleesi 2012.01.03. 21:57:34

@Чапаев: Hátő...mostanában nem nézem. Régen meg még nem ilyen szemmel néztem!

Távozom. Szép estét! :)

Hurri Kán 2012.01.03. 21:57:49

@fumerin:
A szomszéd, mérgében? :D

fumerin 2012.01.03. 21:58:37

@Чапаев: De kurva szerencsés vagyok, hogy az anált szeretem :D :D :D

@_Ω_: Én meg értetlenül nézek még mindig, boci szemekkel és tudattal :D

Чапаев 2012.01.03. 22:00:08

@fumerin: Hát, azt talán könnyebb kikormozni egy lézerkardos menet után! :D

fumerin 2012.01.03. 22:01:41

@gyvy: A szomszéd nem mérgében, hanem a szűk alsóban :D

@Чапаев: Ráfogták persze egy ismeretlenre, hogy ne kelljen gyerektartást fizetni. Nagy sucker volt Mária :D És apasági per senem valósult meg soha ezé' :D

Чапаев 2012.01.03. 22:02:29

@fumerin: Ja, és kurva szerencsés?! Szerintem jobban járnál, ha fordítva lenne! Mondjuk akkor lehetne lottó ötösöd, és a segged sem fájna! ;)

Чапаев 2012.01.03. 22:05:07

@fumerin: Ismered az idevágó viccet, nem?

....
- Nem, József, inkább ma sem, fáj a fejem!
- Ó, Mária, hogy b@szna meg az Isten!

És lőn...

...

fumerin 2012.01.03. 22:05:43

@Чапаев: Nem akarok pénzt! Elvesztem azt az énem, ami a sajátom.
Inkább kéményseprőket szerződtetek, az is egyenruha(?), akkor szexis szakma is egyben :D

Hurri Kán 2012.01.03. 22:06:42

@fumerin:
Dugja be a fülét, vagy húzzon nagyobb gatyát. :D

@Чапаев:
Akkor most a Vatikántól lehet követelni a gyerektartást, vagy hogyan van ez? :D

Zsit (nyau és rémizé) · http://ittanyugatihatarszelen.blog.hu 2012.01.03. 22:10:41

ez remek sztori

akik azon rugóztak, hogy a barát meggyőződött-e arról, hogy nem-e félreértés: lehet hogy meggyőződött, csak azt már nem mondta el (így lehet selyemfiúként a nő hímjétől laptophoz jutni)

Sadist 2012.01.03. 22:11:18

A sztoriban az informátor nem haver, hanem igaz barát, akiket onnan lehet megismerni, hogy mindig akkor fogják le az ember kezét, amikor valami életre szóló ostobaságot csinálna.

Чапаев 2012.01.03. 22:15:49

@fumerin: Te, ez az "anális én", ez Freud vagy Jung?! :D

fumerin 2012.01.03. 22:20:24

@Чапаев: Freud szerint életünk második szakasza...bár ő a bilizéssel hozta össze...perverzebb nálunk :D

Чапаев 2012.01.03. 22:26:49

@fumerin: Nekem az életem második szakasza a honi kapitalizmusban zajlott. Akkor Freud szerint ez egy nagy szar lenne itt? :D

fumerin 2012.01.03. 22:26:54

Mi az? Fémből készült masszív férfidísz?
- Vastag.

:D

fumerin 2012.01.03. 22:28:00

@Чапаев: Nem hinném, hogy csak Freud szerint :D

Jó éjt! Mindegykinek! :D

_Ω_ 2012.01.03. 22:28:08

@Чапаев: Próbálok finoman fogalmazni, de akárhogy csűröm csavarom, erre a válasz mindenképp "igen". :D

Чапаев 2012.01.03. 22:28:53

@fumerin: Na, arra egy eszkimó leányzó csúnyán ráfázhatna! :D

Чапаев 2012.01.03. 22:31:02

@_Ω_: "finoman fogazni"-t olvastam első blikkre, Freud valahol itt ólálkodik a közelben! :D

_Ω_ 2012.01.03. 22:31:23

@fumerin: Ha mindegy, akkor akár nekem is. Jó éjt!

_Ω_ 2012.01.03. 22:32:28

@Чапаев: Hát ez szopás... Öööö... Freud, elmész te a......... :P

Sadist 2012.01.03. 22:45:54

@Kytia: "A ti seggetek ehhez képest ki van nyalva, csak annyi a dolgotok, hogy fűtött irodában, minimális energiabefektetéssel, csak némi gondolkodással és ambícióval megteremtsetek valami egzisztenciát"

Amikor csak ezt a részt olvastam, azt hittem, hogy valami nőgyűlölő hímsoviniszta írta.
Hadd kérdezzem meg, pontosan mivel is foglalkozol? Szénbányász vagy Márkushegyen?

Kytia 2012.01.03. 22:52:51

Uff, de lemaradtam. Sebaj, azért még egyet válaszolok.:)

@JOKKA21: Hátöcsém, veled egyszer szívesen nemet cserélnék csak egy hétra, hogy megtapasztald, milyen király nőnek lenni. Nem monsom, hogy nincs előnye, de a hátrányokra szerintem nem lennél felkészülve.

@_Ω_: Nos, a felvázolt szituációra 3 verzió jut kapásból eszembe: 1) lemondok a gyerekről, 2)lecserélem a palit, 3)bevállaljuk rizikósan a családalapítást mégis. A válasz arra a kérdésre, hogy mit tennék ilyen helyzetben a következő: fogalmam sincs. Remélem, sokat segítettem.:)
Mindazonáltal érdekes, hogy a végtelenségig tudtok ezen rugózni, miközben a mi kritikáinkat és veletek kapcsolatos felvetéseinket simán elengeditek a fületek mellett, gyakorlatilag válasz nélkül hagytátok az összeset, még Jokka volt az egyetlen, aki legalább odalökött rájuk valami félmondatot. Elvárások vannak dögivel, tükör viszont egy sem akad a közelben.:)

Kytia 2012.01.03. 22:54:08

@Sadist: Egy fűtött irodában növesztem a valagam, mint generációm legtöbb tagja, csak én nem sírok miatta orrvérzésig.

Чапаев 2012.01.03. 22:58:06

@Kytia: Én is szívesen cserélnék nemet. Mondjuk nem egy hétre, csak egy igenre! ;)

Sadist 2012.01.03. 22:58:32

@Kytia: Persze, te amiatt sírsz, hogy másnak is ugyanolyan jó, mint neked.

_Ω_ 2012.01.03. 23:02:02

@Kytia: A véleményedre voltam kíváncsi, köszönöm, megkaptam; felhasználom saját épülésemre.

Amennyiben kritikád és velem kapcsolatos felvetésed van, azt is meghallgatom; ha már nekem írtál ilyen nagy általánosságban, megkérnélek, hogy rám ne általánosíts. Tükör van, de ha te tartanál egy másik tükröt elém, nem félek belenézni.

Bohumil Stejskal 2012.01.03. 23:16:31

@ST83: Nem jellemhiba, feminista-szakkör.

_Ω_ 2012.01.03. 23:50:33

Kedves Mindenki!
Jó éjt, szép álmokat!

trolololol · http://basszas.blog.hu/ 2012.01.03. 23:52:20

@Kytia: "Hátöcsém, veled egyszer szívesen nemet cserélnék csak egy hétra, hogy megtapasztald, milyen király nőnek lenni. "

húbazmeg, egész héten maszturbálnék egy tükör előtt!!

JOKKA21 2012.01.03. 23:54:16

@Kiszlanyocka: Igen benne van, hogy sunáznám.Okosz kiszjány vad.Bajátok köztös kiszjányjól(a sőkéről) te jutsz az esembe.

@Kytia: Tampont lusta lennék berakni.:D Szar lenne, ha utánam fütyülnének utcán a melósok.Vagy beszólnának, hogy dugnának.
Szerintem nem örülnél, ha arra kelnél, hogy áll a farkad.

@Picicsibe a szexistennő: Bóknak is szántam.:)

@_Ω_: Most csak ennyire futotta.:D

Joe69 2012.01.04. 00:40:03

1.Szerintem a kotott "hivatalos"parkapcsolatok legalabb fele ilyen: a felek egyikenek csak a kapcsolat kell,nem az ember a masik vegen. A noknek a biztonsag,a kegli,a penz.

2.De mi van,ha a posztolo rejtett homokos es a csaj ezt szurta ki ? Ezert csalta meg vetette meg, de ugyanakkor le is akarta huzni.

Alikam 2012.01.04. 00:40:47

Analitikus komment lesz.

Gyanítom nem vagy szegény gyerek, ez a leírásból és az ajándék laptopból is kiderül, viszont a nőkhöz közöd nincs.

Tkp. tökéletesen megértem a szukát. Nem is tudom hány millió helyen írták, mondták, figyelmeztették az embert, hogy soha ne akarj ragacs-pamacs lenni. Hagyni a másikat levegőhöz jutni és igen, ez a házasságra, együttélésre fokozottan igaz!
Ott talán még kényesebb a téma, mert sokkal többet vagytok együtt mint egy sima, mezei kapcsolatban.
Kell, hogy az ember - mindegy férfiről vagy nőről van-e szó -, érezze az önállóságát, mindegy, hogy a kapcsolat milyen szintű.

Itt követted el az második hibát.

A harmadikat, hogy ahogy ezt megtudtad, ahelyett, hogy higgadtan végiggondoltad volna berohantál csekkolni a munkahelyére.
Ha még ki is magyarázta volna mert jól taktikázik, akkor is ez megint egy plusz ragacsolás lett volna csak a hosszú listán.
Teljesen felesleges volt és mutatja a gyengeségedet férfiként.
Amíg ilyen esetekben nem tudsz higgadtan gondolkodni, addig nem vagy férfi csak egy kis pelyhedző pöcsű vakarcs.

És az első hibát pedig ott vétetted, hogy teljesen kiadtad magadat, az anyagi helyzetedet az egzisztenciádat.

De ebből biztos tanultál és legközelebb óvatos leszel, lehet, hogy egy bömbölővel több nőt dugsz meg mint én a bkv-val, csak a különbség kettőnk között annyi lesz, hogy én azért dugok mert kívánnak, te meg azért mert a bömbölődet kívánják.

Persze amíg a cél az, hogy dugjál, addig ezzel még gond sincs, csak amikor a célod már egy komoly társkapcsolat, akkor ez bizony igencsak hátránnyá fog válni.

Szóval szerintem az anyagi helyzeted kb. akkor tartozik valakire, ha már tényleg egy komoly kapcsolatról van szó ahl már a közös tehervállalás is szóba kerül.

Az írásodból kiderül, hogy biztos, hogy a csajnak is felvágtál és megmérettettél és könnyűnek találtattál.

JOKKA21 2012.01.04. 03:30:53

@Alikam: Jól beszélsz.

@Kiszlanyocka: Aranyos vagy ezen a nickeden, de az Aphéliás nickeden néha 1 deci vízbe tudnálak folytani.:D

Shipak 2012.01.04. 08:39:04

Nos, ez pontosan így müködik.
A nőnek első a biztonság, mindegy kitől kapja.
A többit beszerzi a pénzeden vagy a többi pasitól.

TrueY · http://qltura.blog.hu 2012.01.04. 10:19:29

Kicsit zavaros a gondolatmenet...

Peetee 2012.01.04. 10:41:02

Életszerű; ez a trendi manapság.
Olyan fordászhoz járok, ahová jellemzően pletykás nagypofájú nők (ilyen a tulajdonos-csajszi is, ~15éve ismerem). Ott hallok olyan dolgokat a férfi/nő kapcsolat női oldalról való kivesézése közben ,hogy aztabüdös*********életbe:

- Én nem szexelek a férjemmel, mert az nem trendi. (!!!) Kinek ne lenne szeretője a mai világban?
- Bejön a szalonba, ~3éve volt az esküvőjük, amin ott voltam, a srácot nem ismerem. "B.meg Zsuzsi, tegnap fent volt nálam, én úgy lesz***tam!" 3perccel később: Ádám? Ja, az kint van Angliában, majd ~3hét múlva jön haza.

A leggyakrabban egyébként az önámítás csúcsa, amikor magyarázatot találnak arra, amiről tudják, hogy nem túl becsülendő:
- Miért ne tehetném meg, még csak 31 vagyok!
- Nekem ez jár! Mér' ő meg állandóan arra a hülye squash-ra jár...hetnete 2szer.
Hozzáteszem a hölgy az erotikusan telt kategória; tehát neki sem ártana a mozgás, de ő inkább más farkán hintázik....
Meg ugye a squash és a félrekúrás pont egy kategória...

És a legjobb; pár nappal korábban kiderült egy hosszú félrelépés és a férj kirakta a nőt:
- Hát aztán, majd keresek másik férjet!

Fél évvel később: (hüppög) Zsuzsi, mindenki csak meg akar dugni....

No comment.

Mooon 2012.01.04. 10:54:21

Szép történet...
vajon milyen ember is lehetsz, ha észre se vetted, hogy szarul érzi magát melletted... vagy hogy akár csak a pénzedet akarja... tök mindegy.
lehet a csaj is nagy színésznő, minden helyzetnek két oldala van, de azért elgondolkodtató...
meg mijafasznak laptop az informátornak?
jó hogy helyben nem adtál neki egy borítékot...

@Peetee:
férfiakat is érdekes hallgatni kocsmában... maradjunk annyiban, hogy őket se kell félteni...

A Manci, akiben nincs szilikon, se hyaluron 2012.01.04. 11:01:20

Na elolvashattuk J burkolt dicsekvését az anyagi helyzetéről...

Új laptop a havernak szülinapra?
Figyelj apám: én is a haverod akarok lenni...
Nem, nem: a szeretőd!

Viccet félre:
talán kevesebbet tolhatnál az anyagi helyzetedről. Gyanítom, a nőket is ezzel próbálod belasszózni, aztán meg csak pislogsz,hogy kihasználnak, átbasznak a pénzedért.

s.lac 2012.01.04. 11:11:55

komolyan ez az egyik legnormalisabb sztori amit a blogon olvastam jo ideje. ugyesen kezelte a helyzetet es jol valogatja a haverjait. grat.

KovA 2012.01.04. 13:47:09

Szomorú történet.
Jó anyagi helyzetedből kifolyólag azon érdemes elgondolkodnod, hogy mágnese vonzerődnek ezen pólusát miképp tudnád leárnyékolni, hogy igazabb szerelmet találj...
A mesék nem véletlenül foglalkoznak a problémával... a szegény legényről is a végén derül ki, hogy királyfi - miután minden más ami igazán fontosabb, már kiderült.
Úgyhogy ez valóban zavaró tényező is lehet.

Azt is át kell gondolnod - ha ezt az előnyödet háttérbe szorítod/kicsit rejted - nagy áldozat - mi marad, mi maradjon belőled.

A legprimitívebb vonzerő a pénz - ennek megfelelően a legprimitívebb nők buknak rá - kész dolog, csak költeni kell.

Az értelmesek képesek értékelni azt amiből csinálni lehet sőt kell valamit - közösen - mert úgy sajátjuké is az eredmény - önbecsülésük alapja az eredmény és nem valakinek az farkánál-fogva ujjuk köré csavargatása péntárcájához történő hozzáférés céljából...

Ez a csaj fura keverék - mert egyrészt megbecsülni nem tudott téged, csak a helyzetet amit megkaparintott téged eszközül használva.
Az aranykalickába vágyó kanárik nagy része, ha nem is dicsekedhet sok ésszel - azért meg is tudja becsülni akitől megkapja a napi csipegetnivalót - nomeg akinek fényében tündököl(ni vél). Nem becsülöm le őket sem: sokszor megvan bennük a romlatlan, naiv, őszinte, kívülről tán (elvtelennek tűnő de ösztönös) szeretet ... - az ilyennek szokta a férje azt mondani, ha vitában melléáll - hogy inkább mással foglalkozzon :-)

Azért érdekes ez a te excsajod - mert ha a te értelmezésed igaz - és annak tűnik - akkor nem épp kalickalakó fajta - viszont csúnyán átvert.

Mindenképp jól tetted, hogy kiadtad az útját szerintem - tartanod kell tőle, nehéz lenne bizonyítania számodra és nem érdemes.

Dolgozz azon (és neked soraid közül azt olvasom ki, hogy menni is fog), hogy másfajta társat találj - és ügyelj nagyon az önbecsülésére - nem mindegy mivel táplálod !
Az igazi értékek többe kerülnek mint pénzbe és akinek hiánya van szükségből annak még nehezebb... teret kell tudni ahhoz, hogy az értékek kiteljesedjenek - ez fontos az önbecsüléshez - s ahol hiány van szükségből - no ott ez kicsit nehezebb.

Át- és végig kell ezt gondolni mit szeretnél mire alapoznál életszövetséged, jövendő családod.

hal1fan 2012.01.04. 15:59:59

Nekem tetszik az írás. Mint egy mini-novella, mondom még egyszer: az írás. Valami azért nem stimmel. A valódiságot nem feltétlenül illik megkérdőjelezni, de itt lehet a bibi.

A "ragacs pamacs" kifejezés valamelyik hozzászólásból nagyon találó jelző a hősnőre. Ilyen, sőt még ilyenebb szerelemnek hasonló a vége, hisz már az eleje is életidegen. Ekkora érzelem-tenger napjainkban? (Szerelem: igen, -nem határok nélkül, bármennyire is beszűkül az értelmi állapot...) Ha tinikről lenne szó, az más, viszont inkább az ellenkezőjét sejtem.

Amennyiben az élet írta a sztorit, legyen riasztó példa minden értelmes egyedülállónak. Ha nem, akkor bravó....

hal1fan 2012.01.04. 16:19:28

Miért van az, hogy megjelenik a hozzászólás, aztán kis idő elteltével eltűnik?

vernarancs 2012.01.04. 16:53:46

"kutya, ház, gyerek, anyagi biztonság"

Ez a fontossagi sorrend?

phaszfej 2012.01.04. 18:02:41

Heterók történeteit mikor fogjuk olvasni?

phaszfej 2012.01.04. 18:06:12

A pénz az, ami ember és ember között különbséget tesz. A mellméret meg az, ami nő és nő között.

JOKKA21 2012.01.04. 23:49:11

@Peetee: :D Sok ilyen buta ribanc van.

@phaszfej: Ez nagyon igaz.
süti beállítások módosítása